Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 04, 2023, 18:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 51
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Тънък момент с обвързана -: Юли 01, 2022, 18:11
Към Автора -  Чувствувам те, че си хлътнал, Братан! Тука, вече работата е друга. От поста ти, се разбира, че цялата ти игра е заради секса, и вероятно сам си го повтаряш. Но, положението ти е доста незавидно.

Слушай дядо си! Предприемай, действия да се оттървеш от тази схема. Не е добре. Секса е чук, мен ми е ясно, гадже с мъж, най вероятно след 30-35, не се смущава от нищо не и дреме за теб, за нея е важно да се да я пляскаш все едно скачаш в локва. А жените, тяхната психика е такава, че истинска любов, трудна работа, единствено към децата. Но мъжете сме, емоционални същества с много дълбока душевност. Така че, би екстриймли керфъл да не пострадаш.

Цялата работа е ясна. Като и се думка те търси, през останалото време поддържа санитарен минимум на комуникация. Приоритетите в живота и са съвсем други а ти си развлечението, ти си аниматора. Опитваш се да играеш някаква игра. Но тя е спечелила играта още преди да си разбрал, че ще играете. Просто тя има предимството, на първо място да е жена и на второ място, ясното разбиране какво ще последва след края на драмата.
Само пробвай, да и проговориш за нещо по-сериозно от това да дойде във вас или да се прави, че не те познава пред други хора. Моментално, без право на помилване ще идеш в дълбоките резерви ако ли не направо в блеклист.

Отегчени милфове, се стрелят не много трудно. В младините си, имах моменти в които шомполирах по няколко наведнъж. Но, винаги, те играят теб. А често дори се наиграваш. Прави си кефа и не дей много да потъваш. Защото, често се стига до драматичен и трагичен край. Вярно е, че след време ще се подсмихваш на себе си като се сетиш, как си страдал, но не съм сигурен, че си заслужава.
2  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Февруари 02, 2021, 19:00
Подкрепям Стоун.

Боклука си е боклук, без значение каква цена му са сложили.
Лично аз, не пипам ефтини акции и с пръчка отдалеко.

Но, не виждам какво пречи да си поиграем на трейдъри в създалата се ситуация. Виждаме, че пазарите откачиха.  Едва ли има кретен който ще си държи дългия фючърс в Биткойн при цена от 40 000 средата на на януари. Не ми се вярва и да има такъв който, ще вкара дълъг фючърс на тази цена. Съвсем естествено е да рухне, както стана на другия ден с 5 бинки.

В момента, аз лично не бих набутал и една стотинка в ДАКС или ЕСенПИ. Най-вероятно, ще ги изчкам да се успокоят и ще вляза мръсно и късо. Хахах.

Среброто, вчера го напомпаха като ново гадже. Днес беше ден на траур за наивниците. Ако 212 не бяха затворили търговията върху стоките, днес щях да прибирам парите за застраховката на колата.


Мен са ме затваряли в началото, когато набивах 40,50,60 % от капитала. В момента набивам между 10-20 и 30 ако съм много сигурен. Но и сега, зе изпотявам понякога. Хах.


3  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Февруари 02, 2021, 07:09
stone - Смятай, че съм влязал в измамата. Хах..

vhT - В тотото имам едно от година. Не никога не съм ги уважавал.
212 вчера забраниха търговията на CFD върху стоки. Първо криптото сега и стоките, то започна да не остава какво да се търгува. Като гледам воалитността на индексите, очаквам да и тях да затворят или да направят марджина 99%. Хах. Тъкмо мислех да ударя среброто късо и те ме спънаха.

А какво ще ги правим тия момци от реБит които искат да се бият с Конан Магрегър? Аз мисля да правя обратното на това което те правят. Хахахаха.
4  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Януари 29, 2021, 19:15
StefanS - Всички, гарантират суми, или поне така настояват. Но аз знам, че единственото гарантирано нещо на този свят е евтиния костюм и влажната дупка.
Ще разгледам, Интерактив. Щом и ти и СТОУН имате там, значи си заслужават.
Лично аз, цъкам за да си играя. Някой играят карти, други шутери. Аз цъкам на борсата. Нарочно държа капитал си нисък, за да са ниски и печалбите ми. В противен случай има опасност да се зарибя прекалено и да изоставя останалите си дейностти.

Така, че най-важно ми е, спреда да бъде нисък. За да може бързо да излиза позицията ми. А и ме изнервя, когато затварям на +15 след като съм преудолял 30 спред. Имам чувството, че някой печели с моите пари повече от мен а това ме дразни.


vhT - Кажи за +петстотин? Като си казал А кажи и Б.

Друго много важно. Не съм, че по въпроса. Но в момента съм с любителски акаунт. И Разбира се, не мога да отговоря положително на въоростите които задават при преминаване на Про, ако не излъжа. Има ли някакви последствия ако не подам коректни данни.
Един от въпросите беше за наличие на Финансово образование. Ха, аз изобщо не съм исгурен, че имам някакво образование.
5  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Януари 28, 2021, 19:50
Привет.
Тъй като членувам само в този форум, а познатите и приятелите които могат да ми бъдат полезни, трудно ги понасям а някой от тях намирам за кретени. Питам вас.

До този момент, съм използвал Итуроуо и ТрАИдинк2!2. Платформата на първите намирам за изнервяща, прекалено шарена, изглежда ми като сайт за поръчка на ширпотреба от дълбоките провинции на Чайна. Много несериозно.
С вторите, добре си поживяхме много време. Доста парички направихме, те повече от мен, разбира се. Но, в последни времена прекалиха. Вече няма крипто, промениха схемата за стоките, вдигнаха спреда на индексите. Като прибавим и това, че работи супер бавно и това, че вече няколко пъти платформата практически е недостъпна в най-интересните часове на търговия. А кореспонденцията с тях е, истинско изтезание. Това вече ме изнервя.


Към момента съм се вгледал в пльоз500, приятна платформа. От извесно време цъкам демо при тях. Мигновенна комуникация през чата, ниски спредове, динамично опресняване, стабилна работа.


Кои брокери използвате вие, друзя?
6  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Януари 03, 2021, 12:05
За това колко се дава и колко се взима.
Аз смятам, че всяка фирма, която работи, защото има и такива които само печелят(хаха, сигурно 50% в България са такива, а в чужбина сигурно 70% хахах), печели от загубата на работниците си. Звучи гадно, но няма друг начин да гункционира никоя компания която работи, изключвам тия на борсата. Там се продават, обещания, надежди и фантазии.

hitman321 - Нищо не иска да ти каже живота. Аз поне до сега не съм говорил с него, а ако се заприказваме някой ден, ще му извадя ножа. Подозирам, че няма да се харесаме.
Случват се такива работи, и по лошо може да бъде. Всеки преминава през такива моменти. Ти си изпаднал в дупка от една година, а тия които са изпаднали в дупка цял живот, които се раждат в дупка. А моите проблеми? Ше му е*а майката, за мен никой не мисли, от 236942 години. Имаше толкова гадни периоди в които си спомнях с умиление за предишните ми гадни периоди. Я се стегни!

Като не става с това с което си се захванал, ще правиш нещо друго. И аз обичам да хапвам да пия, да пътувам да побоцквам, ама никой не иска да ми плаща за това. Някви говеда по различни предавания, ми обесняват колко много си обичат професиите и как са превърнали хобито си в професия. Да бе да, деба клишетата. Голям кеф е всеки шибан божи ден, да ставам рано сутрин и да се блъскам като вол, да си опъвам нервите с глупаци и нагли боклуци. Ай ше ти е*а и работата и удоволствието което ми носи. Единственото удоволствие което получавам от работата си е, като гушна лева, да го натъпча в жабката, да ги броя, да си ги сгъвам, да ми мирише апартамента на мастило, все едно съм в печатницата. Другото е бош лаф.
И това, че не можеш да станеш добър в нещо което не обичаш. Глупости, аз съм мега добър в това което правя, провали имам само два и то поради липса на време, и пак си мразя шибаната работа.
Така, че драги мой, винаги имаш избор. Като не става с това с което си се захванал. Винаги може да се прибереш в BG, ще се обадиш. Ще вкарам пара, ще купим гора, и 350 кошера и ще изнасяме медец за Катар.

Ако аз не бях инвестирал толкова години и пари в това което правя в момента, сигурно щях да съм в някое планинско село да си паса овчиците и козичките със сламката в устата и да си гледам лозето, а не да остарявам 1 за 3 години от нерви претоварване.

Не знам кой набор си, но ми звучиш младеж. Внимавай, батаьовото, едно нещо съм разбрал през младостта си! Нищо не е по опасно от младежката глупост. Прави си хубаво сметката.
7  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 20, 2020, 14:41
hitman321 - Ще го преживееш! Гадно е, като самия живот.

Аз нямам нищо общо със сферата ти на дейност. И не знам какви са правишата при вас. Но останах с впечетление, че ти свършваш работата за която биха те назначили още преди да си назначен или по време на интервюто...
Практика ли е, да се работи безплатно?
Аз примерно, единственото нещо което правя безплатно е да преброя парите когато ми платят.

Другото важно е, че в момента на много магареджъри им се клатят столовете. За което беше крайно време да ти кажа право. В една фирма в която работех, преди да си повярвам твърде много, бяхме 18 работника и 16 мениджъри. 11 от тях не правеха абсолютно нищо, нищо. Освен да си карат служебните коли, да се надуват и да ми говорят без да си свалят слънчевите очила. 3-ма псувах, един щях да бия.
Сега някой, ще каже, че така ми се е струвало. Няма да бъде вярно.

Към момента, наблюдавам, че фирмите с които работя полагат усилия да разкарат съмнително продуктивните позиции. Или с други думи офис-съставът им оредява.

Така, че не се стряскай. Ще си намериш работа, просто не им давай това което искат още на интервюто а им кажи, че можеш да го направиш. Омайвай ги, с разни глуспоти, за квалификации, изпълнени проекти, похвали, препоръки, простоии. Не се цели високо в заплатата, съгласи се и на по дребна, след месец или два, когато вече имаш стабилност може да им извиваш ръцете колкото си искаш.

Бай дъ уей, винаги ме изнервала твърде деловия тон. Всички си мислим за пички и задници, някой и за цици. И като започнат да ми се превземат ми прилошава. А да ми говорят глупости, как клиента бил важен, как правели всичко за да бъдат в услуга на клиентите си. Глупости и половина, само парата играе. Боли ги, салама за клиентелата. Аз лично, с удоволствие, бих се оттървал от 80 процента от моите ако нямаха много пари които да искам да станат мои.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Разговори със самия себе си, после стана перфекция -: Декември 06, 2020, 10:04
stone - И аз нямам тиндър. Като цяло имам много малко опит в онлайн кореспонденция.

Лично за мен, интернет не е виртуален свят, нито виртуална реалност, нито е нещо което може да се окачестви с характеристики на живота или реалността. Не съществуват, социални платформи, нито нищо социално.
Аз третирам интернет, като една огромна книга в която стотици хиляди, можеби и милиони са писали за всичко познато или непознато на човека. Разликата е, че понякога записите са във видео или аудио формат, и търсенето на отговора на конкретен въпрос е по-бързо и ефективно от прелистването на списания, вестници, книги, рекламни брушури и билбордове.
В крайна сметка, ние живеем във физически свят и реаленост. Никога екрана няма да замени реалността.

Не гледам с добро око на хората които киснат в нета. А из младежите това са 95 процента. Ако утре отрежеш кабела, не бих се изненадал, да има повече самоубийства отколкото ковид случаи на ден.
Аз разбирам, че в нета е по-лесно да си доставиш преживявания, по лесно е да комуникираш, няма да изпитваш притеснения от това, корема ти е нараснал значително, или зе имаш развалени зъби, не си се къпал от седмица. Не се присняват от това, че косата им е мазна, или че имат малки цици. Но това води до израждане на отношенията. Често ставам свидел на момчета и момичета които привидно са излезли на среща и двамата си гледат телефоните и от време на време обръщат телефоните си към другия колкото другия да каже - Хахах, да знам го.  Същото важи и за игрите, играл съм но никога не съм бил фен на компютърните игри.
Последно ходих на ЕърСофт. Брутално, играх 3 часа. Несравнимо спрямо монитора. Няколко пъти, часовника ми приканваше да куул даун за да не гръмне някоя артерия. Усещаш реалността, страха, напрежението, болката, емоцията. Никога не съм изпитал нещо такова в кънтъра или доом или джитиа. Състезание с велосипеди в планината. Брутално преживяване. Учасвах бай дъ уей на Витоша 100. Лично за мен истинско мъчение за организма, но по неразбираеми причини, имам желание пак да участвувам. Истинско преживяване, реално преживавяне. Конна езда, грабане, плуване, борба, самбо. Лятото организирахме, преследване в гората. Сценария глупав, търсехме се в гората. Но много приятно и емоционално.
 
Сега си търся зала където да практикувам борба или самбо, за сега намирам само такива за деца. Ако се окаже, че няма може да станеш инвеститор и да отворим една, СТОУН. Да влезеш в схватка с друг човек, който има за цел да те победи и ще направи всичко по силите си да го стори на ниво психика и на ниво физика. В коя чикиджийка компютърна игра, някой ще се опита да те заключи във вълчия капан и да ти излязат очите и вените на връта? В коя игра, след схватката ще ти трябва половин час почивка преди да можеш да ходиш?

Още веднъж го казвам, не уважавам хората които живеят в жицата и смятам, че трябва да спрат да го правят.

За мъжката баня, лично аз смятам, че няма да мине много време, преди да отпадне нуждата от определение за мъжка и женска. Не бих се изненадал ако някой попадне в женската баня примерно, и при гледката си извади телефона и публикува въпрос в соц, мрежите *от къде пикаят хората които се намират в женската баня?* или *Напрежение и тежест между краката при вида на хората в женската баня. На някой случвало ли му се е, какво ми е?*...
В последни времена чувам, че са измислили десетки различни полове. За да няма объркване а и да се спести от обособяването на тоалетни за всички, може просто да се облекчаваме на улицата. Така, ще бъдем много по-зелени и отговорни към планетата. Занете ли колко химикали всеки ден се изливат в кенефа?
9  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Инвестиране в акции -: Ноември 25, 2020, 19:31
stone - Ти си съвсем прав.
Но за мен, например като човек който няма представа от цялата тази игра и терминология. Думата *инвестиция* има много широк набор от приложения.
За някоя дама, новите цици и джуки със сигурност минават за инвестиция, които имат потенциала не само да избият вложеното но и да припечелят допълнително.
За някой младеж, покупката на автомобил, също би се явила инвестиция, защото ще му помогне да подобри успехите си с дамите които са инвестирали в цици и джуки.

Прав си, че има хора които са забогатели от спекулации, има и такива забогатели от ТоТо. Обикновенните баламурници като нас, мога да си играят. Преди играехме на змията в Нокията, сега разцъкваме в +450+50(за да няма реклама) хах.

Долар кост левъридж, май се казваше това за което говорите със Стефан. Но нещата и там не са твърде розови и приятни. В диалозите и рекламите, клиповете и четивата на тема - дългосрочно, редовно и помалко се остава с впечетление, че там нещата са толкова сигурни, че няма вариант да прегориш. И това донякъде е вярно.
Но също както при спекулациите с CFD, най-големия проблем е, човешкия фактор. Защото ако не е алчността, страха, прибързаността и глупостта на човека, CFD също могат да бъдат доходни, много при това и много по-бързо. Защото 30 години са един много дълъг период от време, никой не иска да чака края на живота си за да забогатее. Аз също, защото след 30 години, ще съм приближил края му опасно много.

Някой може ли да сметне, за 3 години ако всеки месец бутам по 200 лв, на индекс с възвращаемост 10%(което ми звучи фантастично) колко ще станат в крайна сметка след като си платиш и данъка?
10  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Инвестиране в акции -: Ноември 22, 2020, 10:42
От няколко години, залитам към тая работа. Не съм се образовал задълбочено, нито съм чел книги. Имам приятели които изядоха десетки книги и стотици статии, десетки семинара. Друго освен да изгубят крупни суми не постигнаха. Единия дори напусна работата си за да става спекулант. В началото на Ковида му дадох заем. Хах.
Много хора се зарибиха с тази простотия. За пример, ходихме на кънки с едни приятели, единия който за пръв път се качваше толкова си повярва, че накрая си счупи ръката. Поради късмета на начинаещия първите 2-3 сделки винаги носят мизерна печалба. И след това потъваш. 2 години разцъквах демо, след това инвестирах 200 лв, направих разлика от +11 лв, след това изгубих 130, разпсувах се и преустанових тази глупост. Дори бях забравил, че имам акаунт. След това пак влязох направих около +600, работата ме грабна и пак забравих че имам сметка. Когато, в китай се заговори за вируса, се сетих, че имам пари там. Направих доста парички, и март месец и след това при възтановяването на пазара.

Аз лично тараша само на CFD, най-сигурният начин да си занулиш сметката. Но, за добро или лошо предпочитам динамичната игра. Тази година е перфектна.

В момента пазарите са много нестабилни, което е златна възможност за пишмян трейдърете като мен. Защото дори и да направиш грешка, има твърде голяма вероятност с малко търпение в рамките на няколко дни да си изкараш парите ако не на печалба най-малко на близо до нулата. Докато при стабилна крива, може и да не дочакаш поправка.
Не инвестирам дългосрочно, нито в ETF. В момента очаквам ексцесии и нестабилност в целия свят. А и смятам, че пазара е твърде надценен. Не може, полуфалирали компании да поскъпват вечно. Та те не са имали печалба от самото си създаване. Вярвам, че се намираме в огромен балон. На който не му остава много.

Както казват, старите хора. Бика се качва по стълбите, но Мечката скача през прозореца.

В момента виждам, празни кръчми, празни магазини, виждам как хората си стискат парите и отлагат покупка на жилище, автомобил. Някой отложиха дори заплождането на жените си. Виждам конфликти в цял свят, виждам нестабилност на правителствата. Виждам върлуващ Грип, и същевременно SPX 500 е много по скъп отколкото февруари месец...

Лично за мен, в момента целия пазар е изнасилен до потенциалния си връх. Смятам, че скоро ще станем свидетели на Март месец. И точно когато напипан дъното на пазара, ще вкарам дългосрочно, като за мен дългосрочно означава година или две. Излишни пари нямам, стремя се парите ми винаги да са в обръщение и винаги да са лесно достъпни, защото нищо не се знае.

Не бих вкарал голяма сума за срок от 30 години, защото живота няма гаранции, не се знае дали няма да ме нападне някой екстремист мачетето, както съм пиян като куче да лазя по към вкъщи и после да трябва да обеснявам на Свети Петър, че имам да взимам от Иторо пара.

Ако някой има излишни пари, то Стоун е човека който го е казал!

Нещо много важно. Колкото и да четеш колкото и да знеш, колкото и да се съветваш нямаш никакви гаранции за нищо. Достатърчно е Мъск да изпуши една трева в радиото и си преебан. Единствения начин да прокопсаш е да се стремиш да мислиш като богатите хора. За нещастие, те са твърде пестеливи в обеснянията за себе си.

В заключение, ще кажа само едно. Да се опитваш да предвиждаш нещата и да правиш планове е на ръба на безполезното. Защото поне според моите наблюдения, пазара винаги изпреварва събитията. Ако ти си разбрал, че да речем, Тесла ще пусна нов модел или е разбработила нова Батерия, това означава, че много много хора преди теб са го разбрали и вече са предприели дейстивия, в най добрия случай ще уцелиш върха на осцилацията. Ако си разбрал, че банките нямат достатъчно злато и са решили да купят, това означава, че вече момента е пропуснат.
Има технологично време докато новините стигнат до такива дрисльовци като нас. Обикновенно няколко часа до 1 ден за чуждите издания и ден до 2 за Българските. В това време, вече работата е свършена. И тези които определят, движението на пазара, вече са направили избора си и чакат мършоядите като нас да надуят още малко преди да си изкарат печалбата и пазара да се уравновеси.

Аз например, напоследък имам най добри резултати когато забележа, че бика или баба меца играе някъде просто изчаквам да се наиграят и да започнат да вадят за да вляза и аз.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Разговори със самия себе си, после стана перфекция -: Ноември 21, 2020, 19:43
Вечерта, прибирам се чисто мъртъв. Викам, чакай сега, налях си едно много добро питие и се олабих пред компа. Преди броени дни си бях сглобил новите колони. Пуснах музика, за да ги прослушам. В тоя момент се сетих, че акана, маестро аудиофилите слушат един жанрн музика който аз намирам за оригинален боклук, но явно аз съм глух. Как да е, викам си, ще го пусна. Няма да назовавам името на жанра или стила, само ще кажа, че има максимум 3 инструмента и най-често жена която говори в ритъм. Оригинална мизерия. Точно напрагах слуха си за да търся нещо приятно в цялата простотия когато оня се обади.

- Ае добре, обясни ми за кво ми я пусна тая педерастия.
Аз - Ае поре, ти от кога имаш право на глас.
- Това е най-голямия ти проблем, сине мой, че не ме слушаш.
Аз - Колкото пъти съм те послушал толкова пъти съм я загазвал. Повече не ме занимавай.
- Пропиля си живота, глупендер.
Аз - Сега ме ядоса, какво иксаш сега бе боклук?
- Аз съм боклук? Ти потъваш от ден на ден, все повече, аз съм боклук? Нищо не излезе от теб!
Аз - Аз направих, най-доброто което можеше да се направи с това което имах!
- Оправданието на всяка втора утрепка. Добре, че бях аз иначе сега щеше да си един вмирисан наркоман който спи по пейките, ако изобщо беше оцелял.
Аз - Аз оцелях не благодарение, а въпреки теб.
- До кога смяташ, да живееш така?
Аз - Как?
- Жалко и пошло, всеки мизерен ден е отчайващо копие на предишния!
Аз - И какво предлагаш?
- Да се забавляваш.
Аз - Как, да се надупча като крастава мастия и да вися по задниците на някви мърли?
- Хайде сега мърли. От 15 години обикаляш задниците, на тия мърли и сега вече стана много дълбок като котешки гъз. Или си станал педераст? Слушай, тавариш, не си пилей времето, прави си кефа. Прави всичко което те кара да се чувстваш добре и да се чувстваш жив. Всичко което те кара да се смееш сам когато караш към работа. Бизнеси, пари, нищо няма значение ако не си жив.
Аз - Разбрах, на къде дърпаш. Кажи коя?
- Бензинджийката, изтърсиш лия признавам те.
Аз - Ти болен ли си бе, тая гарантирано има мъж и минимум едно хлапе, а и гледам че вечно е сърдита, най-вероятно е отчаяна от живота.
- Точно така, за да не кажеш после, че нарочно ти давам трудни мишени.
Аз - Само гледай, и не се пречкай. Няй много мирише когато се запали стар боклук.
- Ае сега спри тая сералня и ми пусни нещо фамозно, плъх, само с тебе ше се занимавам, бастон.
Напихме се с тоя пор който цял живот ме кара да залитам.
Суптринта ставам, ще ходя на тренировки с тия бръснати плужеци след работа. Заобиколен съм от идиоти, си мислех докато се обличам. Съвсем забравих, че се договорих с онова леке, да работя по бензинджийката.
А бензинджийката беше много яка, твърде рядко се засичахме, но направо късаше. Големи синьо зелени очи, бели зъби, плътни устни, дълга и гъста коса, цици повече от дастатъчно, женствен ханш и малко по голямо от нормалното дупе. Пътувайки се сетих, за сделката. Започнах да анализирам нещата.

Гарантирано беше раждала. Няма жена на която не и личи, по всичко и личи. Дори в очите се вижда. За да е родила дете, най често трябва мъж. Хмм, на видима възраст около 33-35 години. С други думи в стандартния случай, е с мъжа си най-малко от 3-7 години. Предостатъчно време да и омръзне. Най-често е намръщена което говори, че или има някви проблеми или е осъзнала, че е приполовила живота си без да поживее. Перфекция. Почти сигуна работа.
Стигам на въпросната бензиностанция. Влизам, за моя изненада, беше там. Веднага си помислих, с тоя Ханцунг който съм навлякал нищо няма да направя. Ама пора вика, почна се с жалките оправдания. Не се излиза на глава с тоя. На касата.

Аз - Мисля, че е време да излезем на среща.
Тя - Е не, хахаххаха. Сега, веднага ли?
Аз - Не, довечера. Сега ще разменим само телефони. В тоямо мемент виждам, че един геврек с маска нахлу в помещението. Видно бе, че се притесни, за това единственото което ми оставаше бе да и дам визитка.
Аз - Подавайки визитката - Даставяме безплатно в цяла София. Хах.
Заминах, дори забраих да си купя цигари. Премисляйки нещата, щеше да бъде цяло чудо да ме потърси.
А след обяд, стана чудо. Получих съобщение във вайбър.
- Държа да сме наясно, че го правя само от добро възпитание.
Аз - Ок.
Видя ли викам е, ташак торба, плаши путарник. Сега ще ти правя показно, ще те науча на някой и друг финт. 3 дни след това, ще шомполираме!. След това работата ме нападна, заминах командировка нямах време да пиша фермани а и не бях в настроение за свалки. Като си припомних каква скука беше навремето.

На другия ден вечерта ударих едно питие люто и и писах.
Аз - Чакаш ли ме още?
Тя - Хахахха.
Аз - Нямах време за същата вечер.
Тя - Време за какво.
Аз - Да се видим.
Тя - А кога сме се разбирали такова нещо?
Аз - Значи, не е било с теб.
Тя - С колко си пишеш.
Аз - Нека това да остане в тайна.
Тя - Много потаен, ще се окажеш. Име имаш ли си?
Аз - Имам.
Тя - Хахаха, и какво е то?
Аз - .............
Тя - Добре, и какво бешо това онази сутрин?
Аз - Покана за среща, за която още не си ми потвърдила.
Тя - И след две години ли реши да ме поканиш?
Аз - Събирах кураж.
Тя - Хахах, не ми изглеждаше, като да нямаш. Често ли каниш на среща по този начин?
Аз - Не, ти си единствена.
Тя - Повярвах ти!
Аз - Има ли причина да не го правиш.
Тя - Не знам, просто не ми изглеждаш като човек, на когото жените не са му чужди.
Аз -  Не си права, но се старая да променя това. Ето сега опознавам теб.
В процеса на разговора се разбра, че е управителка на бензиностанцията и е на касата коато замества някоя от другите работнички. Често и се сваляли разни клиенти като някой ставали доста нагли, не колкото мен, но прекалявали, имало и няква която се правела на жена с характер и заради това понякога била сърдита и намръщена. Познал съм възрастта и. За хлапето съм познал, за мъжа и също. И какъв късмет, че не бил в България.
Аз - Утре вечер ли ще излезем?
Тя - Не. Утре съм на работа, а ти?
Аз - Викам си, явно се надява утре да ида да си взема цигари за да се видим. Ахахахах. - На работа съм.
Тя - Значи може да се видим.
Аз - Може, аз лягам.

На другия ден, беше четвъртък. Не ходих, беше наказана. Над вечер ми пише.

Тя - Нядявах се да минеш, нищо де, явно си имал друга работа...
Аз - Съвсем вярно. А и ти ме избягваш.
Тя - Не е вярно...
Аз - Тогава утре вечер, ще се видим?
Тя - Защо толкова настояваш да излизаме?
Аз - Мисля си, повече настоявам да влизам, ама кво да прайш - Защото те харесвам!
Тя - И до къде смяташ да се стигне с това?
Аз - Докарая.
Тя - Не обичам, двусмислените отговори.
Аз - Избери си смисъла който ти харесва. Утре в 21.00 ще те взема. Облечи се удобно.
Тя - Къде искаш да ходим?
Аз - На бар.
Тя - Аз си мислех, ако се виждаме изобщо да пием чай някъде.
Аз - Сигурно и чай предлагат.

На другия ден и писах за да потвърди. Плана беше да идем да ядем някъде, ако не върже веднага да я закарам в един пияно бар, да се нахакам като куче, да поръчвам си поръчвам песни. Да се направя сам да си говоря, и ако не върже поне да я стискам за циците и задника.

Взех я беше с рокля и дълго палто. Не ми изглеждаше много удобно, но беше много красива. В ресторанта, успях да сканирам бельото и под роклята. Дяволста работа, все едно аз съм го избирал. Нищо интересно в ресторанта. Говорихме, колко и било напрегнато ежедневието и наистина имала нужда да разпусне малко за което ми благодаряла. Било и приятно в компанията ми. Глупости. Беше време да се разбере, че не съм тоя който плаща сметки и прави чикий.
Аз - гледам я в очите - С какво бельо си?
Тя - Моля? - Изчерви се и започна да гледа на влага...
Аз - Опитвам се да разбера, дали е дантелено или не.
Тя - Не е дантелено.
Аз - Лъжеш ли? Покажи!
Тя - Не е - Огледа се - Ето виж! Показа си презрамката на сутиена.
Аз - А бикините?
Тя - Хаххаха, е не, наистина си много нахален. А ти с какво си?
Аз - Хахаха, аз съм без.
Тя - Лъжеш, дай да видя.
Станах от стола.
Тя - Не не не, вярвам ти.
Реших, че е достатъчно за комента и продължихме да си говорим за начин на хранене тренировки, биология, биомеханика, микробиология, имунология, и други актулани теми. Разбира се, поговорихме и за политика и изборите в Саша.
Стана време за бар, но явно се сети, че има мъж и няма да бъде удобно да я види някой как моа я стиска за задника на дансинга пиян като куче.
Излязохме, аз вече бях порядъчно пиян, а и тя не бе твърде трезва.
Аз - Предлагам ти, да отидем в нас да пием чай и да правим страхотен секс.
Тя - Хаххаха, аз ти предлагам да ходим да си лягаме.
Аз - Може и легнали но не е ли твърде, банално?
Тя - Хахах. Сериозно ли мислиш, че ще идем у вас да се изчукаме?
Аз - Съвсем да и я целунах.
Още 4-5 минути, дрънка глупости докато си намерим такси. След това, отидохме в нас и се изчукахме. Хахха. Малко по късно си тръгна, а аз цяла нощ мислех, дали няма да ми разбият колата тия наркомани в центъра.
На другия ден, ми писа, че не съжелява за нищо и наистина било страхотно преживяване, но било по добре да спред до тук, преди да пострадаме. Направо ми разби сърцето, хахахах.

Тва е, виждаме се 1-2 пъти в месеца, гледаме се като котки и нищо повече.

Обаче колко готино се чука, ебия мат, перфектно. Фантастишен...
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Относно депресията -: Октомври 19, 2020, 19:13
Нямам представа какво е депресия!

Напоседък, твърде много хора започнаха да говорят за депресия и паник атаки. И като казвам на последък, нямам предвид последните времена и събитията около мизерията която сътвориха, говедата. А близките 3-4 години.
Или е станало модерно или е станало нещо което аз съм проспал. Второто го изключвам. Защото виждам, че депресия се използва и вместо лошо настроение или менструален цикъл.

Моля, дефинирай, депресия!
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Има гадже богаташче, търси моята компания / + още 1 историйка с взимане на телеф -: Октомври 19, 2020, 18:47
Според моите изчисления, инвестираш твърде много в обречена история. Това е все едно да наливаш пари и време в 20 годишен ковчег, кенеф пробит за да можеш да му дадеш 3 пъти газ на изгнилия умрял от мъка мотор. Или инче казано, не си заслужава. Пак можеш да дадеш 3 пъти газ, без да се банкрутираш.

Постави се на нейно място, има 50 годишен мъж с пари, дете, на 35 е, ходи на театър. Аз също обичам но 90 процента от хората там са странни или ненормални.

Ти, приятелю млад си, змията на нокията. Цъкат те когато, им е скучно. Ти си фейсбук, разцъкват когато нямат друга работа. Дамата си търси някой с който да си разправя глупости, да убива време, да си чеше самочувствието, и да си даставя някви емоции.

Дал си и всичко останало, останало е само едно което можеш да и дадеш. Ха, жената е на 35 лета господне. Отдавна, са и омръзнали разходките и гушканията. Дошла е за най-скъпото ти. А ти не си и го дал, а е трябвало да и го дадеш целия.

Жените, са като мъжете, или поне много близо. Ти, например би ли блъскал километри за да излезеш с няква само за да я гушкаш? Това е отешителна награда, но далеч не е целта на занятието.

Моето скромно мнение е, че ако работата вече не се е разсъхнала, трябва да я избръмчиш, леге артис, колосално.


Ако е научил, нещо дядо ви, то е едно - жените им се е е*е, най-малко колкото на мъжете. Имам солидни причини да мисля, че желанието им е в пъти повече. И нека се има впредвид, че след приполовяването на живота си, жаждата им за секс и емоции се увеличава многократно.
Другото което е важно да се знае, е че жените далеч не са толкова умни и наблюдателни. Няма нужда да се напрагаме за всяко, тяхно действие, бездействие, мимика, гримаса или реплика. Повечето от това което казват не го казват мислейки или са метафрази. А към момента, повечето невербални знаци са пошло копие от социалните мрежи. А там речника далеч не е обилен.

П.С. - Забелязвам, че се държиш лигаво. Мое лично мнение е, че е нужно да промениш това.
Моля те, брат, братан, не наричай,, вагината, вулвата, п*тката и ягодка.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Секс туризъм в Тайланд + играта в Тиндър и Инстаграм -: Септември 06, 2020, 19:15
Аз пък не виждам никакъв проблем да идеш за да надупчиш Азия. За нещастие, по мои наблюдения твърде много си приличат с филипинките, такива съм търкал но не е супер яко. Малко са грозновати, нямамт цици, задниците им ако не супер трътлести то сепур сухи. Не е читаво. Най-важното, далеч не можете да ги изплашите с размери. Аз си мислех, че ще бягат в панически страх като го видят, оказа се, че нямат никакви проблеми, дори напротив. На едната бях решил, че не и стига.

За секс туризма, това супер яка история. Хем си почиваш, хем помпиш като луд. Все пак, разни англичани, германци и други може да идват да еб*т и да се напиват в България и те не са пропаднали а ние не може... И няма да ми говорите глупости, че нашите не давали. Аз съм работил по морето, знам как дават нашите. На няколко на ден.
Когато си турсит, всички правят всичко възможно за да изкярят от теб. Освен в България, тук правят всичко възможно за да не стъпиш втори път.
Не знам колко са вървежни белите хора. Лично на мен, са ми малко противни Англичаните, фор екзампъл. Аз лично смятам, че вероятно е по-лесно защото си на почивка и имаш време да се занимаваш.
Докато съм тук от работа и други ангажета рядко ми остава време да зарибявам мацки а още по-малко да ги разхождам по кръчми и дискотеки.

С удоволствие бих посетил Тайланд, а и не само. Но не заради секстуризма.
По близо и по-приятно е в Прага, а който иска да ебе ходи в прага.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Скъсах двойката, спортяга, щях да пукна -: Септември 06, 2020, 18:55
Купих си колело. Трябваше ми някъв спорт. Нямам време да се занимавам със зали и дяволи, за това реших, че просто ще търкам като бясна мечка до работа и обратно. Оказа се така, че всъщност стигах по бързо отколкото с автогинитито. Ако някой смята да си купува колело, нека има предвид, че това се оказа особенно скъпа просотия. За това, плийс би екстриймли керфъл, щото излизане няма.

Бях положил огромни усилия да се дистанцирам от велокомпаниите. Много ви моля, нека бъда добре разбран но, не се чувствам комфортно в компанията на мъже облечени шарено и тесни трика. А и всички бяха прекалено очтиви и мили, дори бих казал възпитани. Не обичам такива хора, обикновенно или се спреструват или чакат да се наведеш да погалиш някое куче за да те прескочат. Но така или иначе не може да не се запонзнаеш с няколко. Та именно двама от тия хубавци към които не изпитвах отвращение, ме надъхаха да участвам в няква дружеска планинска разходка със едва доловин състезателен характер.
С цялата си простотия и с това се съгласих.

Ставам сабале, рано. С мъка услях да включа кафе машината, и да си отворя една малка бира. Предната вечер, ходих на един рожден ден на котката на един приятел. Бяхме 15-20 човека. Аз не съм конфликтен дори напротив, но съм се напил като говедо и дори без да разбера съм използвал чинията на комшията за кош за боклук. Изтърпял някъде, ама докато не съм знаел какво правя съм си и хвърлил фаса там. Усетих по едно време, че взе да се възпалява, да го бие тока ама нямах представа, че ще ме държи 40 секунди пар с шамари. В родиния ми град бият по лошо ама и тука не се дават, деба. Добре, че съзнанието ми се върна преди да ме убие. Викам си ще го изиграя курвенската, викам ха-ха наложи канче. Разтърваха ни. Викам що тей прайш ве боклук? Извиних му се. После се напи като говедо, и заспа на масата. Нарисувах му един к*р на голата тиква и тръгнах да си ходя.

Успях да ударя 2 бири в селото и си взех още една за из път. Стигаме на мястото, гледам само типични колоездачи и грозни кучета. Имаше една която ставаше в заден план ама в анфас ме изплаши. Викам да си го навра на късмета. Викам на моя човек, къде ме докара бе КЪсмете? Имам основание да смятам, че пушенето не е добре прието сред велосипедистите, защото всички ме гледаха укорително когато я запалих. Някой се развика, тръгваме.

Запалих байка много мощно, натоварих двойката неистово, не съм вярвал, че може да се освободи толкова колосална мощност през нежните ми стройни крачета. Тъкмо сърчицето започна да избухва когато си помислих, че сигурно съм пръснал аортата или най малко съм инсултирал, защото ми прилоша изневиделица. Малка самодиагностика останови проблема. Пикае ми се. Спрях разбира се, може да съм всякакъв но не бих уринирал в движение. Но за да манифестирам селската ми природа, не оложих усилия да се прикрия. А и за какво, преди секунди последния прелетя близо до мен, наложи се да го напсувам.
Тъкмо бях на 58% когато чувам някво колело да се приближава, дръпнах още веднъж от фишека. Едва ли ще види нещо което не е виждал. Обърщаме се и виждам в далечината, розови маратонки с розова каска. Мммммм, вери гуд. Нямах време да прибера стар-файтъра, кагато мина зад мен и каза, хайде изоставаме.

Качих се на текерлека, напрегнах го вроти път брутално. Настигнах гаджето в заден план изглеждаше перфектно. Трябваше само леко да се изравня с нея за да видя как е в сурада, ако беше читава, можеби нямаше да съжелявам, чак толкова дълбоко, че се надъхах на тая дивотия.
Аз - Ляво
Аз - Ляво
Аз - Вече дясно.
Аз - Моме, знаеш ли що ке чина щом ти река ляво?
Тя - Да, ще ме изпреварваш.
Аз - Екзакли, а защо правиш така, че да не възможно?
Тя - Защото, ако ме изпревариш аз ще съм последна.
Аз - Хахаааа, ето каква била играта. Имам предложение за теб. Няма да те ипреварвам, но ще ми дадеш част от водата си.
Тя - Хахах, нямаш ли вода?
Аз - Имам пари.
Тя - За какво са ти пари в гората?
Аз - Очевидно, единствено за да подкупя мечката да ме подмине при евентуална атака.
Тя - Хаххахаха, договорихме се.
Аз - Отдавна ли караш?
Тя -  Не, личи ли ми?
Аз - Да, не изглеждаш велосипедист.
Тя - Как изглеждат те?
Аз - Непривлекателни.
Тя - Хаххаха, Благодаря.

Оставих я да помисли извесно време, как да ме вкара в леглото си. хахахаха. Или иначе казано, как да направи така, че да поноси това което аз нося цял живот. Хахаха.

След половинка ми се откри възможност, да видя кво става отпред. Изпреварих я мръсно и полека.
Тя - Еййййй, нали се разбрахме нещо.
Аз - Един момент, правя проверка.
Огледах положението, доколкото можах. В циците ставаше, беше с очила за това нямах възможност да видя дали не е твърде грозна, но зъбите и устните и бяха хубави. Което ме обнадежди, а и къде в тая загубена гора да търся много яка мацка.
Спрях да ударя един гълток бира. Спря до мен.
Тя - Какво правиш?
Аз - Взимам електролити и натрий. Искаш ли?
Тя - Хахахаха, не имам си.
Аз - Ще тръгваме ли?
Тя - Не ми се тръгва много.
Аз - Благодаря.
Тя - Хаххахахах. няма за какво.
Избърсах си зъркелите от гадната кал и се качих на колелото. Докато карах, като маймуна в цирка зад нея си мислех, че да си жена е мега гадно. Не мога да си представя какво е да си биеш п*тягата в тая седалка часове наред. Баси гадното. Освен ако не бъркам и всъщност най-важният им орган е на друго място.

Скоро настигнахме другите които бяха спрели на една поляна да почиват. Имаше още две такива почивки в които имахме възможност да се опознаем малко или много. Оказа се готина и приятна мацка. Но не видях очите и, надявах се само да не е енгьозеста.

Тъкмо вече си мислех, че повече не мога. Когато групата спря. Един се развика, че който ще идва в хижата, е с тях другите са в другата посока.
Гаджето - Ще идваш ли в хижата?
Аз - Естествено, че не.
Тя - Еее, защо? Ще бъде приятно.
Аз - оууу йе, шойне фантастишен, иска да отидам, бе бих се изненадал, дядо Господ да помогне и да я пробода още същата вечер в храсталака до тъпата хижа. - Ок, за теб го правя.
Тя - Ето, видя ли, че си добричък.
Аз - Нямаш представа колко съм добър, и в какво. Хах

Пристигаме в хижата, приятно и сравнително чисто място с приятни хижари, млади момчета, пияници. Целия съм в кал, деба. Изморен съм и ми се пие като на змей. Тия половината ненормалници решиха да спът отвън на палатки. Не е нормално, не е нормално, мамка му.
Измих си фейса на чешмата и влязох в кръчмата. Какво има за пиене, да вино, ракия, няколко бири и коняк.
Викам, Братко мили, моля те за един чай, кафе и коняк. Викам, има ли начин да се изкъпя някъде. Имало, но се плащало, аз си мислех че е подкупно копеле и за това му бутнах 20 кинта, за да ми даде ключа за банята. Оказва се всъщност, че всеки може да се изкъпе ако иска и си плати символичната цена.
Аз - А кърпа?
Той - Хаххаха, на закачалките до сауната.
Аз - Къде е сауната?
Той - До джакузито, хахахахха.
Аз - Викам, онзи, възползваш се от незавидното ми положение и се базикаш даже.
Той - Сори, така се шегуваме тук.
Аз - Добре де, ама как ще се изкъпя ако нямам кърпа.
Той - Ще ти дам кърпа, защото те засегнах без да искам.
Аз - Вери гуд, ще те потърся когато настъпи момента.
Излизам на вън, тия се разголили и коментират “трипчето“ както го наричаха. Намерих си гаджето. Тогава се сетих, че не взех нищо за нея. Питах я дали иска нещо.
Тя - Ами чай бих пила.
Аз - Ето, взел съм ти.
Тя - А защо е наполовина?
Аз - Спрели водата...
Заговорихме, започнах да раждам план как да я надупча. Най-лесно би било да я напия и да разчитам, че си пада по секса в нейчъра. Запитах я, дали не сика да си сръбне малко от моя коняк.
Аз - Сама ли си? Кой те въвлече в тая простотия?
Тя - Една приятелка. Защо простотия, на мен ми подейства много зареждащо.
Аз - Ееее, зареждащо, тая сигурно е от уния с енергиите дето се зареждат и преминават през цялото им същество вселенските енергии. Пфффффф. – а къде е тя?
Тя - Изчезна някъде с гаджето си.
Аз - Хайде да те водя и теб на разходка.
Тя - О нее, стига ми.
ЍВикам си работата все още не е опекана. Ще трябва да поработя най-малко още половинка. След това сама ще си удари гащите в земята.
Дойде време за вечеря, искаше да ядем навън. Купих си направо бутилката с коняка, нямам нерви да се занимавам. Боба беше нелош но все пак си беше боб. Най-накрая склони да пие малко, всъщност не малко. Наложи се да използвам стар, похват още от тинейжърските ми години, като много започне да кърка гаджето а аз съм беден ученик и нямам кинти и купувам 3 шота за да се пребие, и да спре да хака от скъпосто.
Влизам при при хижаря, викам, трябват ми шотове пич.
Той - Освен с ракия?
Аз - И вместо лимони и сол, да я ударим със сланина?
Той - Нямам сланина.
Аз - Аз имам.
Той - За какво ти е сланина, човече?
Аз - Дава много мощност в баира, само с вода не с евърти тоя байсикъл.
Той - Ти си луд брат.
Аз - Аз съм луд, ама ше я нарежеш ли?

Наряза я на една дъска даде ми половин бутилчица ракия от минерална вода и ме изпрати с надежда в очите. Стигнах при гаджето. Възропта, нямало начин да пие шотове със сланина. Навих я. Ударихме първите.
Тя - Никога не съм вярвала, че ще пия шотове в планината.
Аз - Ти сигурно не си вярвала, че ще правиш и секс в планината.
Тя - Не, това съм си го представяла няколко пъти.
Аз - Имало Господ и май ми е приятел.
Тя - Хахахахха, май не ме разбра.
Аз - Напротив, много добре те разбрах.
 След още половин час и още 3 шота.
Тя - Спи ми се.
Аз - Хайде, бягай да се къпеш и лягай.
Тя - Хахаха, много смешно.
Аз - Уредил съм го.
Тя - Банята ли?
Аз - Дам, но е единична така че един по един.
Тя - Странен си ми нещо.
Бягам при хижаря
Аз - Брат, дай ключа за банята.
Той - Ето.
На излизане минавам да проверя терена. Два душа доста място, малко мизерно. Но все пак е нещо.
Повечето от другите си бяха легнали имаше няколко ненормалника които си говореха навън.
Аз - Хайде, към банята. И я поведох за ръката.
Влезохме и започнах да се събличам. Не мина много време и много съпротива преди да започне да ми помага.
Изчукахме се под душовете. После тя си легна а аз си допих отвън и настинах страшно.
На другия ден, сутринта беше много усмихната и весела. Ха ха ха.

В последствие се чухме няколко пъти, но не можахме да се засечем и повече не сме се чували. Писахме си преди седмица но нищо повече.

Това е всичко фоукс.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Целувка и на другия ден ме игнорира -: Август 08, 2020, 17:02
Имах подобна ситуация. Излизахме няколко пъти с една мацка, натискахме се, целувахме се, бърках и под тениската. Но не се стигна до същинското.
По някое време бях започнал да си мисля, че има кур и затова не иска да и сваля гащите. За по сигурно бърках и там на втора, трета среща и пак не се закрепи положението.

В крайна сметка ми писна да си губя времето и приключих тая тъпа игра. Няколко пъти тя ме потърси, аз вече бях атакувал два други фронта и не ми се занимаваше.

Чак толкова тънка, играта не е. Колкото я изкарват колегите. Тук в този форум се насажда вярването, че само веднъж да стъпиш на криво, само една възможност да пропуснеш и си бита карта. Няма такова нещо...
Глупости са това.

Слушай дядо си, ако някоя иска да те наебе и господ не мой те оттърва от нея.

Просто има такива мацки с които излизаме но няма да чукаме.
Не бих се изненадал ако е била загоряла като каубойски тиган за лъжица мас и освен с теб в същия ден е излязла с още 3-ма. Или на другия ден, някой с който се сваля от седмица я е ударил...
Няма какво да го мислиш, стреляй другата.

П.П. Тоя тиндър, явно върши работа. Трябва да взема да го изиграя...
17  Други / Всичко друго / Re:Закона на привличането -: Април 27, 2020, 18:38
Riot - Гарантирам, че е истина.

Макар, авторите които пишат за това да крият голяма част от играта а друга да изопачават. А трети, дори не знаят за какво говорят. В повечето литература се на тази тема се използва начин на изразяване който лично мен ме дразни и повече ми звучи като бращолевене от пишмян екстрасенси. А и чесно казано, думите които използват са неуместни. Закон за привличане, що за простотия? Малко ми прилича на нескопосан превод от английски.

Мозъка ми гори твърде много енергия на фона на икономичната природа на организмите, за да не прави друго освен да пази равновесие. Нещо повече, инстинктивно разграничаваме тялото и умът си от самите себе си. Казваме, тялото ми, мозъкът ми, умът ми, духът ми. Това поне за мен е, че аз самия не се възприемам като купчина протеини, кости и сланина.

Ето как бих го обяснил аз, максимално кратко, защото съм си намерил много до бро порно и нямам време за губене в глупости.

Всяко съзнато действие, произтича от умът ни. Ако искам да вървя, давам заявка за това и краката ми работят по заповед. Разката между това да поръчаш, свиване на мускулите и да поръчаш, много пари и курволяк. Е, че умът ни намира първото за много лесно и естествено, защото му е до втръсване познато а второто за полуневъзможно, защото не е запознат. Но ето, ако бях с този интелект, в първите си години, вероятно щях да смятам, че ходенето също е по-невъзмоно отколкото изглежда. И единственото, опровержение щяха да бъдат хората които вървят около мен. И ето, научаваш се да вървиш, защото виждаш, че това е възможно и не представлява трудност за никому. А нима не виждаме, че да правиш пара, е съвсем възможно и дори хора които класифицираме като олигофрени, го правят с лекота. Въпроса, не е във това дали е възмоно или не, виждаме, че е възможно. Въпроса е в това да пребориш рационалният си ум с тезата му за невъзможност.
Много е, просто. Даваш на рационалният си ум, достатъчно доводи в разрез с тезата му, обеждаваш го, че греши. След това, даваш заявка която да се изпълни, по един или друг начин. Съществото, или някаква друга по-подходяща дума. Да кажем, съзнанието или подсъзнанието ни, ще намери начин да се случи. Искаш да думкаш много мацки, даваш заявка за това. Гарантирано, съзнанието и подъзнанието ще започнат изпълнение на задачата. Не бих се изненадал, ако претърпиш промени, дори в характера или интересите си, и това ще бъде в следстиве на изпълнение на поръчката. Ще се събере 2 и 2, ще се изпипа положението, и след това, ти ще постигнеш целта си.
Поръчваш си много пари, от цялата лавина с информация в която живеем, ще се изнамери исенцията, билката която е нужна за да се изпълни поръчката. В следствие на закона за баланса, в света няма празен гроб, няма неизпълнена поръчка.
Има само няколко препъни камъка, и те са, както следва - Рационален ум, този които решава кое може и кое не. Множество поръчки, не може да правиш 9236981 на веднъж, само по едно. Непостоянство, на 5 процента от изпълнението на поръчка “пари“ я отменяш и даваш поръчка “свирене на китара“.  Някой да е учил за електротехник и зъботехник едновременно?
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Създаване на мъжки образ и стойност -: Април 19, 2020, 16:31
Съгласен съм с Българския Бог - Танграта.

В допълнение, ще кажа, че не може да бъдеш себе си. Не искам да чувам повече такива глупости. Хората дори в огледалото не са себе си. За да имаш резултати в каквото и да било начинание е необходимо да превъзмогнеш себе си и да направиш компромиси със себе си.

Ако имаш една единствена целева група, да кажем АРТ-гаджета. Държа да се знае, че крайно не уважавам тази група хора, особенно тези които се семозванват АРТ. Със сигурност, ще ти помогне ако, се обличаш и държиш като тях. Макар, че да се държиш като дрогиран, не е толкова лесно колкото изглежда.
Ако искаш да думкаш металки, несъмнено ще ти помогне техния стил.
Ако искаш да напомпваш плеймейтки, веднага ти са нужни епилации, джуки, вежди, брада намазана с олио, и най важното, трябва ти тяло което напомня купчина отпадни продукти в кланница.

Но ако искаш, целевата ти група да е широка, защото всички харесват добре облечени и добре потдържани мъже, то ти трябва да изпълняваш препоръките на Танграта. С които не съм съгласен само отчасти. И конкретно -
Стилизантите, не виждам грешно да се използват. Моята коса отказва да биде сресана назад, с молби и заплахи съм пробвал, само гнуто помага(гнустта, не антилопата гну).
Татоировките - Аз вече имам, макар и да я направих в твърде младежките си години, няма вариант да я разкарам. Вярно е, че ниските рангове мъже най-често са с татоировки, същото важи и за жените. И това не е арт, запомнете го! Ако вече имате, дано поне да е на скрито място.
Гривни и гердани. Съгласен съм. А обеци може ли?
19  Други / Всичко друго / Re:Чрез КУР-она, въпреки Корона -: Април 14, 2020, 18:51
Йордан - Нищо не разбрах, Дака.

Phoenix - На първо място, не членувам в други форуми. А и не на последно място, не смятам, че знам или мисля нещо уникално което заслужава широка публика. Няколко пъти направих забележка, че не притежавам образование за да говоря компетентно по тези а и по каквито и да било други въпроси. Това са моите разсъждения, и моля никой от вас да не ги взима за чиста монета. Не се чувствам авторитет за да ангажирам, времето и вниманието на хората.
А и нещо друго. Едва ли е останал разумен човек в България, който да смята, че целия този трагичен цирк е в полза на народа. Не вярвам, че ще се срещне подобно говедо, което вярва, че някой е загрижен и полага усилия за да спаси баба му. Не вярвам, че ще се намери, човек по тази земица който смята, че мерките които са взети, помагат в степен оправдаващи, макар и десета от вредите които на нанасят.

Поредния удар бяха пазарите. Слушах за безрезултатни срещи с представители на големитре вериги, на които държавата отправила молба, да се продават Български стоки. Държавата се моли за нещо което би следвало да е установено със закон. Днес слушах, че най-накрая сме спрели да се молим и едва ли не, така да се каже, сме ги задължили да го правят. В какви количества поне от емисията която слушах не стана ясно. Затворихме пазарите... Търговците заредиха стока с надеждата, да глътнат малко въздух за великденските празници, и сега ги затвориха. Как така да пазаруваш на открито на слънце и вятър е по-опасно от това да си наблъскан в един хангар и да блъскаш по опашки. Задължително е носенето на маски. Ок, на места където се струпват много хора, може би, по някакъв странен извратен начин е от полза. Онзи ден, се разхождах по улиците, полупразните улици. По често срещах кучета отколкото хора. Бай дъ уей, продавам си кучето. 10 лева заедно с всички принадлежности. писна ми от него. И за какво ми бе тази маска. За да създам перфектни условия на редица бактерии да се развият и налепят точно пред муцуната ми?

Редица, лекари се подиграват полугласно на мерките и изказванията на, щаба. Четох новина, че на хората в църквите, се давало свето причастие с една и съща лъжичка. Хмм, значи аз, който се разхождам по улиците, ходя на работа и не смятам мерките за нормални, съм убиец. Какви ли са поповете и църквите? Но да, аз познавам Свещенници и знам, че са твърде умни и образовани хора за да вярват в тия глупости.

Коя от мерките, които към днешен ден са предприети и наложени, дава положителен резултат“ Ок, за да не влизаме в незначителни подробности ще го кажа така, коя от мерките помага повече отколкото вреди. Защото първото задължение на лекарите е да не вредят...

Но, Феникс, сега разбираш, че голямата част, или поне здравомислещите хора са наясно със ситуацията, и ето още една причина да смятам за ненеобходимо да се изразявам пред по-голяма аудитория. Освен ако няма да ми платят за това, ако го сторят, ще дрънкам глупости месеци наред...

StefanS - Съвършенно никаква заслуга нямаш. Също както нямаш заслуга да се родиш в бащината си къща, но изпитваш чувства и емоции не само към къщата но и към родителите си.
Различни диалекти. И имате общо с Албанците и македонците, защото, са Българи. В Канада, официално говорят два различни езика, Френски и Английскии. А тези различни езици са много по различни от Варненския спрямо Видинския.
България не е достатъчно голяма за хората, които са по тези земи? Швейцария, говоря по спомен, беше над 8 милиона официално, с емигрантите можеби подминава 9 милиона. А по площ не ми изглеждам, много по-голяма от България. Белгия, беше около 11 000 000 без емигрантите. И тя е значително по-малка от България. Южна Корея, се обзалагам, че не е по малко от 40 милиона. Последно бяхме, 7 милиона по документи. В момента, не вярвам, че ще стигнем до 6 ако не броим емигрантите.

Но защо ти е нужно, да обединяваш земите си и материалното си. Имаш твърде много опции за петте си декара, но не говорим за такъв тип обединяване. Говорим, за извисяване над дребните различия във възгледите.
Говорих вече, за функцията на държавата и обществото в идеалния случай. Винаги хората са сами за себе си, преди всичко съм аз, защото аз съм си най-скъп, изключение правят, филмите и романите.
Ако стане война, то си длъжен да се биеш, и ен защото трябва да спасиш майка си и баща си, или жена си и децата си. Длъжен си, защото е нужно да се защити, това което те прави човек. А именно обществото. Ти през живота си, си имал възможност да учиш, имал си възможност да потребяваш благата които обществото ти създава, но старите хора казват - Лесно се щипят момите, тежко се дялат гредите.

veso_mln - Няма нужда, да продължавам. Смятам, че това което имам към момента е достатъчно за да не остава умът ми без работа. А какво е твоето, решение за излизане от това незавидно положение.
20  Други / Всичко друго / Re:Чрез КУР-она, въпреки Корона -: Април 07, 2020, 18:32
Но ето, аз четейки говореното съзрях демона из дълбините на душите им. О неразумни люде, поради какво е спора ви и що делите?

Ерудирани и образовани мъже, си подхвърлят елегантни нападки във спор, кой е добрия и кой лошия, кого да обичаме и кого да мразим. Нито една държава, не би подала рамо без да очаква нещо в замяна. Това важи и за хората, никой няма да ти помогне ако не очаква нещо в замяна, било то и благодарност или топла дума. Ще се повторя, никой не ще помогне на някого безвъзмездно, безкористно да но безвъзмездно никога.

Както обикновенно, търсим проблема навън а на вътре където му е мястото. Ние имаме огромен възпанех хамероид на задника, но обвиняваме прашките за дискомфорта. Не е ли по-редно да се каже, че са се намесвали в нашата политика, и не само Русия, Англия, Сащ, Германия, Турция, защото са имали възможност за това. И нещо повече, била са създадени условия за такава инфекция. За Византия, не казахме нищо? Не е ли вярно, че в Българската история започват да се намират неблаги събития, след тяхното владичество? Не са ли виновни? Каквото било, било. Никога няма да намерим благоденствие под чуждо оправление. Нито една колония в света, не е процъфтявала докато е била колония. Всички останали държави в света ние би следвало да разглеждаме като пазари за нашите стоки, и тук не говоря за нашите ръце и мозъци които работят за чужда икономика. Говоря за нашите стоки които да продаваме скъпо и прескъпо.

Защо България няма производство? Защо няма земеделие? Защо няма животновъдство? Защо мините са концесии? Защо големите предприятия са чужди, но с български работници и мениджънт. Да вярно е има по някое леке, надзирател чужденец който всички подиграват, но в основата си мениджъмнта и силовия потенциал са български в чуждестранни компании. Няма да цитирам имена, за да не излиза, че съм прекалено започнат. Защо затворихме, АЕЦ блоковете? Защото е бомба ве пич. Продължавам да чувам такива глупости. Не е това причината, вярно, че е бомба, но не е това причината. Защо нямаме собствена рафинерия а е руска? На наша земя, наша структура под руско командване. В общи линии, всички ключови, решаващи сфери на дейност в България са или чужди или унищожени.

Ето какви са проблемите според моите изчисления, или поне част от тях, тези които са ми на топ ъф майнд, нека и аз да използвам един модерен лаф. Отново, ще записвам всичко което си помисля по време изброяването. 
1. - Население - Облъчено и обезумено население. Твърде разединено. Дори тук, където говорим 4 човека, двама влязоха в глупав спор.
2. - Избиателната система - Покварена и нелогична. З
ащо хора които не могат да четат и пишат участват в избори? Някой вярва ли, че подобен вид индивиди имат ясна и реална преценка за това което ги заобикаля и могат ли да разберат какво всъщност казват тези които го казват. Аз разбирам, че има Българи в чужбина които милеят за България, но редно ли е човек който идва за да си прави зъбите и не зависи пряко от самата държава да има право да избира?
3. - Парламент - Покварен и със съмнителен морал.
Ако човек прочете и се поинтересува, много от имената които имат думата в парламента имат история в миналото, печална история. За мен, парламента трябва да се изчисти от всякакви познати имена, заедно с администрацията.
4. - Чувство за безнаказаност в управляващите.
Още като дете питах баща си, какво става с тези които не изпълняват обещанията си. Обясни ми, че най-нищо не се случва. Ето, ти обеща да направиш това, това и това и обеща тези и тези резултати. Не си го изпълнил, изгубил си еди колко си години от живота на българите, най-често 4.  Затвор, конфискация на имуществото. Държавна измяна.
6. Свободна покупка на Българска земя, от чужденци и чужди структури. Земя не с епроизвежда от около 4 000 000 000 години. Тя не може да се продава, особенно на чужденци. Тези земя е напоена с кръв на норада, и е напоена именно защото трябва да остане наша.
7. Изтичане на Българи от България.
Да, България трябва да е място на Което хората да искат да останат. Но, в първите години от ОПРАВИЯТА ни, смятам, че е наложително закон да задължава хората да работят и пребивават в българия не по-малко от 10 години след завършването им. В момента, момчета и момичета от гимназията, вече заявяват как ще заминат щом навършват пълнолетие. Нещо повече, родителите които са в в чужбина чакат, децата им да завършват уилище за да си ги приберат. И какво става, държавата съответно ние с вас, плащаме за да направи, тези хора грамотни и полезни. Но те не са послужили и един час като такива.

Повече не мога да се занимавам тази вечер. Утре може пак.
Страници: [1] 2 3 ... 51
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines