Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 15:07 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Промени в мирогледа на жена - мисията невъзможна? -: Май 30, 2019, 15:36
Да не се окаже,че една и съща мацка сме въртели и двамата? (или тя нас)

Така като се позачетох в детайлите, нещо много ми се припокриват с моите и периода,който си споменал. Драсни ми на ЛС поне за страна (да видим дали съм прав)..   (не се ебавам,имам опасения,че може да се окаже true)

2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Има ли шанс с това момиче ? -: Март 25, 2019, 18:14
Цитат
...но се надявам мацката да има симпатии към мен.
Губиш времето на хората тука,пич!

Цитат
Според теб добра идея ли е, да и изпратя цветя в офиса например. Или е прекалено сладникаво това... ?

Да,мисля,че е страхотна идея! Но виж, гарнирай ги с бонбони Роше,защото с Merci не се връзва много.

33 рози е добра комбинация.  :sleepy:


Некой си прави ебати ташака ....    Готин
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Има ли шанс с това момиче ? -: Март 25, 2019, 14:24
Прочети си всичко от коментарите горе. Ама 10 пъти поне.
Оставяш впечатлението,че не можеш да вземеш сам решения и не можеш да се изясниш какво искаш. Чудиш се и анализираш думите и.  Защо казвам тия неща,които се припокриват с думите на колегите ли?
Защото,ако скролнеш в този раздел, ще видиш,че и аз съм ревал като п***а преди месеци със сходни теми, по-конкретно липса на контрол и държане на фокус в твоя полза.  
Стоун го беше казал май преди: "Видя ли тема с какво да правя с това момиче, имам ли шанс, как да оправя.. " - gameover..

В твоя случай не е точно така. И за да не тролвам излишно темата, относно последния ти въпрос за Вайбъра.
Цитат
Принципно си пишем често по вайбър, сега до срещата, може би е добре да не инвестирам и да го заеба тоя вайбър на страна. Какво мислите и за това?
Лично аз смятам,че няма лошо да си пишете.  Тук ключовата ситуация е ти как се държиш/реагираш на вашата комуникация. Хората горе са ти го казали. Правиш това,което теб те кефи.Не да и слушаш глупостите мнението, че не си неин тип.4  Забавления и смях / Интересни и забавни истории / Алфа-боксьор -: Март 25, 2019, 11:22
https://mma.bg/novini/boks-novini/kobrata-tseluna-reporterka-i-si-navleche-gneva-na-amerikantsite?fbclid=IwAR1ZTelbTdb2pcOEnIEGMT2qdfaiMo2gRBDW_JxtAh6pyXJ8R32E3UjA-rU#e.nsc89k.fp6clo

 
Ето малко разсъждения относно алфа фрейма   :angel:
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Март 13, 2019, 18:04
Цитат
Поддържаш връзка без истинско доверие, поради липса на алтернатива.

Съгласен съм, с малката разлика,че съм поддържал. В момента избистрям ситуацията и на въпроса ти
Цитат
Освен секса какво имаш с тази?
След кратък анализ на мисли и чувства, осъзнавам,че съм имал някакви илюзии.
И веднага казвам защо. Попаднал в капана на one it is, с превишено внимание и култивизиране (Всички до тук са го видяли в предишните коментари). С други думи мислил съм си,че това е човека.  И от там компромисите за дразгите. Неусетно и поетапно потопен от емоциите си, идеализирането на партньора съм си внушил,че няма да намеря по-добра жена,която да ме разбира/помага/обича ( а това се е виждало,убеден съм)  и хоп :
Цитат
Обожавам жените. Една единствена черта в тях ме изтрезнява, обаче. Манипулирането
.

И ще си призная,че парадоксално,но факт - мислел съм си:"Брей, тя е толкова сериозна, не е някаква пикла. Не ме върти"..    Ухилен
Но мисля,че ми е простено,защото (1-ва сериозна връзка ми е).  Това не го използвам като оправдание,но е нормално доверието ми да граничи с наивност. И от там идват тези глупости,които по-опитните казаха. Напъвал съм се да вярвам на глупости. Не исках да приема факта,че това е така.

Сега защо тя не е била искрена. Обяснявам си го така. Това е наистина сериозно пазена тайна (от нейна страна). Знае каква реакция ще получи от мен (виждала го е от началото като сме се опознавали). Когато бях "изтрещял" и сравнявах всеки чат(комуникация,за да хвана къде ме е чийтвала) виждам как е искала да прекъсне още тогава контакта с мен.  (поне такъв извод си извадих).

Цитат
Самоконтрол ти липсва

Явно е така.  Но при ситуация,в която си залитнал емоционално и разбереш нещо подобно, не знам дали е лесно да се контролира човек.  Ще си отговоря сам - май да! След повече такива случки, ставаш experienced Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Март 04, 2019, 01:45
Много добре те разбрах. Но ти не си. Не съм ти казал да скачаш в нова връзка. А да се отдадеш на взаимоотношенията си с друго/други момичета. Дали, и с коя, кво ще правиш, във връзки ли ще влизаш, ще си ги чукаш системно просто ли, или еднократно, сам си преценяш. Но си отмести вниманието на там, и ти гарантирам, че хем ще я издухаш с това (без значение дали ще го покаже), хем няма да ти пука, и няма да искаш нищо да и връщаш, хем ти ще живееш много по-щастливо.
Познавам добре жените и хората като цяло. Колкото по-малко реагираш, толкова по-зле ще се почувства. И толкова по-бързо ще се чувстваш добре ти.
Научи се да си концентрираш силите и вниманието най-вече в желаната от тебе посока. Това е голяма сила. Да го можеш и да знаеш, че го можеш.

Използвай, тоя ентусиазъм да си го върнеш, в правилната посока. И ще превъзмогваш нещата страшно бързо.

Да, но тук пак нямам подготовка как да реагирам(колко смешно звучи) в случай,че се опитва да се свързва с мен, да ме търси и т.н Вече се случи няколко пъти.Знае ме на кое ( и как ) реагирам ( видя социализиране от моя страна, бръмчане по заведения-барове, започна с пворокативни смс-и за други жени, дали ми било хубаво...) - резултата го знаете - винаги връщах (дори и с по 1 изречение).  Та, колкото и простовато да прозвучи - също дилема ми е ( тотален игнор ) на всеки неин опит + блок. или ако опитва провокации с обрани отговори ( много лейм въпрос )
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Март 04, 2019, 01:19
Е да, но това е в момента, в койго съм намерил "новото момиченце". Този процес на търсене/намиране не се знае колко ще трае.
Аз по-скоро визирах периода ( в който излизам, чукам други мацки- които вържат). Аз не мога да се пусна в друга връзка веднага. По-скоро бих си признал,че дори не съм готов или май не ми се занимава (след подобни помии).

По-скоро искам да го върна! Не знам дали ме разбра какво точно искам да се стане.

И още нещо: как се справяш(те) с тази ситуация, когато усещаш.че имаш нийди поведение. Тоест ревност, злоба, дразни те факта,че е някъде си (може да се чука) и т.н.  Това ме "яде" от нищото понякога.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Март 04, 2019, 00:44
Пиша късно, четох и анализирах. (дори до сега четох темата на един колега за драмата му с туркинята).

Съгласен съм с всички мнения.  Много ми допадна мнението на @btw, защото ясно са описани нещата ( и в другата тема, и в моята) .

При мен в момента се въртят общо взето две неща.
Ясно,е  че съм разклатен емоционално (признавам си).  И търся някакъв начин "да си върна". Чудя се кой би бил най-добър,болезнен и запомнящ се (нараненото ми его крещи в момента).

Как е най-добре е да постъпя като зрял мъж? Разберете ме правилно. Чувал съм често женското култивизиране към мен,че съм "уникален, бил съм наистина рядко срещан момче/мъж, ставал съм(са сериозни взаимоотношения)" и все неща,които са ми гаделичкали егото. (това съм го чувал и от др. жени), но в момента точно това искам да покажа.

С други думи да види/осъзнае,че наистина е изпуснала готиния тип (който я е подмокрял, за който си е мислила,когото е ревнувала и куп други тъпотии)  и да си изяде гъза от яд.

Болно его, фрейм... не знам как да го дефинирам, но донякъде това искам да направя ( DHV ли се казваше), демек да види,че аз продължавам напред,еба готините пички, а тя се е "изебала". (заради постъпките й).

Но по-важно, искам това да го направя и за себе си ( да се отърся) а не показано(фалшиво) да го демонстрирам само.

Оф-топик инфо ( забелязвам,че следи активността ми в клюкарниците (с фирмен профил) ) Как да го разбирам това?

Ние реално имаме рядка комуникация,но аз не мога да си представя връзка и да се изяждам от яд.
Всеки момент, в който погледна (част от чатоветете,комуникацията със сводника,която имам с това,което съм описал в началото) цитирам:
- "Всичко е толкова сложно".
-"Аз искам да съм жена, не съм мъж"
– "Ама с такива мъже покрай мене".
- "Пффф"
СВ: - "Ще се почуСтваш жена когато среШнеш истински мъШ"
Курва: "Няма мъж".
- " Никой не съм срещнала".
–"Аз съм повече мъж от ТЯХ". Да,тях е писала. ( дали е имало паралелно други начело с мен - не знам. Дали е визирала мъжете в живота и (минало,настояще) само мога да гадая.) Вие как мислите?


Тук виждам как тази мърша жена дори не ме е зачитала като мъж до нея. Направо искам да и напиша роман с най-грозните думи,които мога да изразя. Писал съм го, обиждал съм я, нареждал съм я. Пращал съм я да бели бананите. Но  вече ми знае репертоара (май) и смятам,че не мога да я трогна. Идва ми да изпратя селфито с другата мацка. Но се спирам,защото смятам,че с това ще покажа слабост( че ме боли по един или друг начин) и го правя на пук ( едва ли не избиване на комплекс).

Как мислите?

9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 15:28
Meto, що за мъж си ти без никакви критерии за това каква жена искаш до себе си? Аз имам един принцип - това, което не го искам го режа. А ти отдавна трябваше да режеш.
Първо: На 23 години си и влизаш в сериозна връзка. Защо изобщо?
Второ: Влизаш във връзка с жена с 6 години по-голяма от теб. Егати шибаното бъдеще, което те очаква само заради това. Аз не бих влязъл във връзка дори с жена на моята възраст. Та това е жената от която се предполага, че ще имаш деца. Като станеш на 40 години със 46 годишна ли ще искаш да правиш секс.
Трето: Родителите и не са свестни. Това трябва да ти е червен сигнал. Жената много прилича на майка си.
Четвърто: Ромка. Ромският манталитет е нещо, което никога не изчезва. Не всеки ром е престъпник, но ромския манталитет винаги се усеща. Той е специфичен, всеки, който се е занимавал с роми го знае. Те по принцип се събират помежду си, твърде различни са от нас.
Пето: Неясен произход на парите и, съмнения, че проституира. Дори само това е достатъчно. Тази жена трябваше да бъде в живота ти единствено fuck buddy. Каква жена искаш за майка на децата си - грижовно младо момиче на което да имаш доверие и ще възпита децата ти правилно или дърта ромка, в която се съмняваш, че е проститутка.

С една дума: яко си се нагъзил. Затънал си в драма и вече разсъждаваш като жена. Дълбаеш все по-дълбоко и търсиш още драма. Режи отношенията с това момиче, дори и като fuck buddy, запази останалите, с които правиш секс и започвай да търсиш активно нови момичетата. Млад си и има надежда да се оправиш.

Оплескал съм възраста. 4г ни е разликата. (все тая де, пак е по-голяма).

1.Относно навлизането в сериозна връзка, ще се опитам да се аргументирам (някак си). Досега не съм имал сериозни взаимоотношения с други жени (връзки). Винаги е било седмици,месец или са били фък-бъдита на повикване.

2.Чисто и просто (повърхностно ще прозвучи) но се пуснах по течението и свикнах с компанията на този човек.
Правил е добри неща за мен( или поне така си мисля  и я култивизирам). Всъщност плана беше да е само фък бъди. (когато не сговних нещата след 10-тия месец,когато си дигна чукалата за тук - София). т.е усетих липсата. (поради факта,че не се занимавах с други жени дотогава).

3. Абсолютно съм съгласен. ( + това разведени родители )  Ироничното, е че и за майка и разбрах (че си има по-млад приятел) и това твое изказване направо беше като по поръчка Усмивчица

4.Изключително си прав. Виждал съм го с очите си. Това ме е тормозило много. Попадъл съм в такава среда и съм се усещал как там място нямам, но (заради к'ъв беше тоя хормон за любовта ) съм бил склонен на компромиси. (damn)

5.Това ми повлия най-много. Ако горните неща са били второстепенни,то това най-много рефлектира в/у мен.
Проблема,е че ме обремени емоционално. Най-голямият парадокс,е че аз заставам на кръстопът (или поне така си мисля) и не знам дали логиката,фактите са ясното доказателство или съм прекалено пристрастен и изкарвам нещата през моята призма (изкривени).

Да, не само съм се нагъзил, ами съм си го вкарал (ако питаш мен Намигване ).
За резачката ясно ( мен мира не ми дава като си го помисля ). Пробвах да бъде и фък-бъди, пак не стана. Изпускам сена емо ниво.
Най-много се смея като се сетя,че теоретично нещата са ми ясни и знам как да се държа,интересно защо се самонавивам.  Иначе деца НЕ (ако преди съм се замислял, сега дума да не става)

Аз да съм откровен и преди съм се чудил заради етническите разлики ( как детето ми след години ще бъде 1/2 ромче и да се социализира в обстановката... ) Цялата история е яка боза.
Идеята на всички анализи, препоръки,критики е да си сверя дали съм на прав път и да получа съвет от по-опитни,по-зрели хора (макар,че сама по себе си тази ситуация е доста куриозна) .
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 15:01
Цитат
1. Как какво братле аз бих и теглил шута още с кондома . Но ти явно си наистина влюбен . Според мен вече доста светлина си намерил за нея и не ти е харесала . Ти би ли го преглътнал ? Аз не бих честно да ти кажа ! Тя ти е изневерявала няколко пъти а ти и се вързваш все още . Ти може и да преглътнеш но това винаги ще ви тежи над връзката и ще има напрежение между вас . Най-добре е остави ако искаш направи това с селфито може да се почустваш по добре и край . Почни на ново да си градиш нещата около теб. Накрая ще те забатачи в някакви интриги и ще ти бие шута .

Ами това се опитвам да. Имай впредвид,че между случката с кондома и това,което стана (по последни данни) интервала от време е почти година. Колко съм бил наивен да "простя".

Впрочем тя го използва като коз това срещу мен (че я ругая) и говоря лоши неща.Няма как да допусне такова нещо.
(аз на няколко пъти и пиша доста откровени и болезнени неща - които са си така според мен)

Лично аз мисля,че тя го осъзнава (че съм се усетил за много неща) и знае,че няма как да се скрие и това и "тежи", както ти го определи.   Тежи на нея (уж) защото знае, аз каква стока съм, как постъпва тя към мен (ако,че отрича).
И по-скоро тя приема този начин на живот (ако го прави, защото аз не съм я хванал на калъп,но 99.9% нещата водят към там) и за нея е начин за просперитет (финансов) след което да живее пълноценен живот (до такъв извод съм стигнал - бизнеса,който си върти свързан с козметични процедури и т.н)
За мен не е от типа жени,които са на витрина за 100 евро и да я ебеш. По-скоро там схемата е дебела,защото парите,които съм виждал са надвишавали 100к евро!


Цитат
2. Някой баламурко дет на две магарета слама да не може да раздели . Да си го лъже и маниполира или някаква мутра да е пука от бой и ебане и да ходи по курви . И така това и е тя просто фрейма и е такъв !

Хаха тука ме сети нещо много важно,което не съм споменал. Цял живот връзките и (за които знам) са били с отрепки.
Пример: едно от гаджетата и е бил сводник (хахахаха те всички са били шанаджии с изкл. на мен   Шокиран) и така като слушам не е  бил най-големият джентълмен (освен,че я е окичвал със скъпи неща - тя по това и съди отношение понякога де).

Така,че и аз си мисля,че или ще е някакъв мухъл (дето аз играя тази роля в момента) или някой,който ще я малтретира,но не мисля,защото има висока себеоценка и няма да позволи някой да се държи така с нея.

Но при всички положения,  не мисля,че ще грабне интелигентен човек, с когото да гради. Дори да намери, бързо ще се разпадне това (заради нейната емоционална увреденост ) и отношение,което проявява.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 14:16
Манипулира емоциите ти знае че е обичаш . Гледате и реве сигурно като кутре . Но истината е следната тя е такава каквато е ти си този който си . Тя е жрица а ти си пича който са му замазвали очите с течение на години . Три години са доста време от живота ти прогледни ситуацията . Иди на курва ебния направи си едно селфи как ти го смуче партии го . И да сте до там както се казва да сте квит . Ако не си чак такъв долен човек . Просто и кажи до тук бях повече не мога ако искаш да сме заедно тука и сега си събираш парцалите ти и тя и духвате някъде навънка където двамата не познавате никой . И там ще разбереш колко те обича и какво е готова да направи за теб . Ако не шута и дай малко релакс  и си гледай кефа . Тя като е будала ти не си . А жените много обичат номера да правят  се превземат да те изкарват луд че даже и че грешиш и след това се чувстваш тъпо . А дефакто си прав . Съветвам те гледай си кефа и нещата ще боли седмица две после минава . Съвет от мен : Колкото по емоционално се държиш към една жена толкова тя бяга и се отдалечава и си в позиция на гонещ а тя почва бунта на машините и става обратната захапка на акулата тя те разкъсва не ти нея .


Бейби сега виждам коментара,защото писах отговора на останалите неща.
Точно така е! И съм съгласен изцяло с теб.  Обяснил съм го (опитал съм се поне) по-горе в поста ми!


В допълнение ще кажа,че имам сексуални взаимоотношения с друга жена (обвързана) и селфито дори го имам  Засрамен

За референция виждах (ставах свидетел) как другото ми фък-бъди лъже мъжа си и го обвиняваше,че е параноик,че е адски обсвебващ. 
А на мен казваше,че тя е стигнала до тук( да се ебе с мен) заради неговото обсебване,постоянно следене и т.н. и това я накарало ( дрън дрън).

Мисълта ми е че имам възможноста да видя 2-те страни на монетата. Ако при мен "моята" мацка ме лъже и сме само етап гаджета - при другия случай виждам как жена лъже мъж (с когото са семейство и дете) и се усмихвам мазно (заради факта,че същият цирк се разиграва и при мен)

Аз понеже имам някакво заболавяане (нарича се наивност на 101%) явно очаквам да я хвана буквално как се ебе или ми изневерява,но от де тоз късмет.
И всичко останало,което чувам е просто това,което бих искал да чуя.
Иначе мисля,че нещата ги отсъждам правилно (колкото и пристрастно да звуча на моменти).

Едно се чудя. Защо не мога да изместя фокуса към други жени (на този етап). Еба 1-2 странични(но до там).
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 14:14
Привет на всички. Честно казано не очаквах толкова бързо включване.
Ще дам още малко яснота по някои точки.

Цитат
Казваш, че е финансово стабилна, е от какво? Работи ли нещо, или просто ей така от никъде си има пари винаги? Ако е второто, би трябвало да ти светна лампичка. Баща й е сводник, а тя е циганка....Еми аре вържи 2 и 2. Точно пък във Франция-Белгия, а навярно и на други места, масово има български проститутки. В Брюксел като живеех, бях точно до улицата с червените фенери. И на витрините пишеше "Търсим момичета" точно на 2 езика - френски и български.

От както се познавам с нея е била финансово свободна (поне така е изглеждало). В началото не ме греше,защото ми беше фък бъди. После като почнах да разпитвам, отговаряше с криви отговори - (спестявания,от майка й,от баща и и т.н)

След година (прекарана с нея), очевидно нямаше вече тези пари (за които си мислех,т.е високия стандарт на живот).
За да бъде по-адекватна информацията ще го  обясня така:

Аз не я познавам преди това (освен тези 3г.) По нейни думи ( тя е живяла в Гърция,там е работила фризьорка,след което има взаимоотнишения с компания за козметика). Това е така (връзва се) защото лично съм ходил с нея, личи,че има изградени контакти (език знае и т.н).
На въпроси от рода как си е купила колата (чисто нова за 2014г) отговаряше с работа,спестявания  и т.н
Което на мен не ми излиаше математически ( лизинга да го е покрила за 1г, защото това беше нейното обяснение).
Просто ми казваше,че в Гърция  се изкарвало повече.

Точка. Местим фокуса в БГ сега. Откакто е тук и реши да се премести в София, започна да работи като дистрибутор - търговски представител на марката (към която е работила в Гърция) и да промотира  козметиката.
Така и беше. Имаше си заплата (1300-1400 лв + процент), и така като най-обикновено момиче си работеше всеки ден (понеделник-петък). От тук ми идва най-голямото раздвоение. Как ще е хем проститутка, хем ще се навие да работи на заплата и да обикаля по цял ден с колата по салони?

Обаче впоследствие  като се изсипа една сума пари(за която ми сподели) аз станах доста подозрителен. Как ще получиш сума пари от нищото.
Обясни ми,че са от баща и.  Не го нарпавих на проблем (нямам и право),но не го одобрих определно.
След тази ситуация започнах да се обърквам. Какво се случва с нея, тази потайност, споделяше ми но до едно положение.

За случката с Франция ( тя се върна с доста голяма сума пари,за която ми сподели). Това не го споменах в 1вия пост. Това беше най-шокиращото.  Намерих и ключ за апартамент с марка Bricard. На въпроса за него ми отговори,че момичетата и го били дали (виж по-долу).
Но по нейни думи излиза,че ТЯ НЕ е ходила да се ЕБЕ за тези пари, а е нещо по-скоро като сводник. Няма да ви обяснявам какво обяснение ми даде за парите. Или пък ще обясня (срам ме е )
Имало някакъв,където някакваи момичете (а.к.а курви) набарали и искали да го източат. (бил някакъв дърт ).
Понеже "били тъпи" и не можели да се оправят с банки, манки трябвало тя да отиде,за да се доразберат.
Схемата била следната: лъжат го да инвестира пари в България в имоти, а тя се явява брокер.

Няма да ви описвам логиката ми какви ги навърза докато слушах разказа. След което плана е да вземат парите (както е получила ) и да го мотаят (жертвата) възможно най-много.
И най-силният и аргумент беше,че ако е проститутка, кой ще и даде над 50к за една вечер.
Обясни ми,че този същият човек бил болен, стар, психически не добре, нямал роднини (шок) и чак неможели да повярват. Било 6-ца от тотото. След време (когато разнищвах нещата) наистина намерих този френски номер, към когото тя звъни (изходящи ) периодично (5-10 пъти в месец) и  на снимката (във Вайбър)  беше някакъв стар,видимо изглеждащо болен човек (поне на вид).

Допускам и най-лошото ( истината според мен). Това е спонсора, който тя баламосва по някакъв начин и тези небиволици с други курви са просто история. 


Цитат
Пък дали да си с нея при положение, че е проститутка (да, такава е, гаранция ти дам, ако сбъркам, ще си изпържа боксерките и ще ги изям), ти си преценявай вече. Но първо трябва да й го кажеш, че ти е ясно, и че няма да се вържеш на малоумните й обвинения. И че ако иска да е с теб, или ще си го признае, и ще бъде на 100% искрена за това как вижда бъдещето ви, или шута. Теб ако те устройва да е каквато и да е, няма лошо. Лошото е, че не е искрена.

След навръзването на повечето неща (от мен) се стигна до скандал, бой, при което извади медицинско. В крайна сметка не го ползва (бяха няколко шамара  и дърпане по главата).
Казах и го в прав текст,че за мен  е курва, просто няма смелостта да го признае. Показвала ми е образ,в когото съм се привързал в началото и после не е могла да го смени.
Затова колкото повече аз правех някакви "разследвания", толкова повече тя се оплаква,че не се чувства добре с човек като мен,който само рови и търси да извади нещо. Винаги искаше да се разделим.
Обяснението и е че не е щастлива с мен, нямам отношение и затова не иска да бъде с мен ( ха познайте Усмивчица )

Цитат
Всъщност така и не каза как са отношенията ви в момента след всичките тези откровения и скандали?

След последния скандал в началото на Януари (който беше прозрението за мен и и обясних всичките си съмнения,че са основателни) се разделих с нея.
Около 2 месеца нямахме контакт. Само,че тя се опитваше да ме търси, пращаше ми провокиращи съобщения от рода на : " Дано си щастлив." "Съсипа ме емоционално".
При което ме потърси за служебен ангажимент (отзовах се ) и после почна пак с провокациите (от време на време,когато виждаше,че имам активност с други жени -барове,заведения ).

В началото на Февруари (около 10-12) се "разнежих" и се озовахме заедно на любовна вечеря на 14.
Не е имало секс, не е имало нищо,просто среща и разговор.
Впоследствие на разкъсасна комуникация ( през 2-3 дни) дойде у нас и се наебахме. След 2 вечери пак, като  преди дни  нещо ми прещрака докато поръчвахме храна (в един маркет) и някакво момче я поздрави. Попитах я откъде се знаят, не ми отговори, аз почнах да се вманиачавам (слаб фрейм много), видях я,че става червена  (поне така ми се стори) и започнах да си въртя филма,че е имала нещо с това момче и не иска да си признае. Попитах я няколко пъти и и казах,че ще питам него,ако не ми каже.  Държеше се некординирано. Накрая го попитах и ми отговори - 8-ми декември.
Тя не е студентка,само дето не ми стана ясно тази година ли е било или по-миналата.
От там стана поредният/последният скандал като според нея аз съм бил правил проблемите и съм я унижавал с такива постъпки ( може и да има право в текущата ситуация, но с това недоверие )..
И затова не иска да продължава с мен,  влияел съм и лошо дрън дрън и бабини деветини..Как го виждам аз през моята призма. Усети,че има някакъв контрол в/у мен (емоционален) видя,че се "събрахме" и в момента  в който аз провявих слабост (ревност,параноя ) веднага ме сряза и обърна топката в нейна полза.

Тоест аз да  съм отново този,който да се "моли", да гони и видиш ли да се "разкайва" за нещата. Това е  моята гледна точка.
Имам чувството,че тя е адски голям манипулатор, опознала ме е, знае слабите ми страни (моя грешка,че съм ги показал) и се възползва на макс от това.
 В крайна сметка не знам защо самият аз и търча(л) толкова много по дупето. Не вярвам истински мъж да изтърпи подобно поведение от жена, кво остава и за лъжи и разни бабини деветини.

Затова и пускам темата тук. Не знам (т.е знам) как да реагирам, но съм силно импулсивен / емоционален и правя грешки.  Кой как би постъпил в тази ситуация?

И още нещо : (AFC related)  Що за мъж би си намерила тя (според това поведение)? Някой,който ще може да излъже и няма да се рови за миналото и?13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 01:14
Юхуу. ~3г. лейтър.
Ок, ами не знам как да започна. Ще е дълъг пост, ще има размисли, ще има офлянкване, ще има анализи, който не му се чете - skip.
Бях пускал 2-3 теми в миналото ( на същата тема а.к.а Единствената,Богоизбраната,Недоебаната etc).
Бърза пред-история.
Млад,симпатичен,атлетичен,умен мъж (23г) се задява с млада,симпатична,добре сложена жена (29г).
Пикъп свалка, иницирана от женската. Секс, рапорт, няколко месеца -> сближаване.
Влюбване, започване на връзка. Нашият главен герой (Мульо) върви и цъфти, както и (Кичка).
Пеперуди, щастие, готини моменти и Единствената си устрои изкопа местенце в съзнанието на Мульо.

1. Проблем №1 - в началния стадий Мульо разбра за Кичка,че е ромка. (семейни ценности, неодобрение от на Мульо техните и т.н)
2. Проблем №2 - С напредване на времето за тази връзка, Проблем №1 беше най-честото оправдание за проблемите на връзката.

Въпреки тия 2-та описани,кретахме криво-ляво, макар и с много оплаквания от нейна страна (типично женски).
За да не каже някой,че говоря само празни приказки давам пример за женските изцепки:
"Ти с мен една снимка нямаш в нета"; "Аз искам сериозни взаимоотношения..."; "Ти не можеш да ми дадеш това,което искам (сигурност- не знам под каква форма.. не би трябвало фин.,защото тя я има)"... и още куп др. оправдания типични за повечето жени,които упрекват мъжете (отчасти) за несгодите.

Погледнато през призмата на парадокса, сарказма и иронията до момента няма нищо стряскащо,освен,че Кичка и Мульо имат някаква "невъзможна любов".

Да,ама не!
Тя не се слави с най-добрата репутация (местна), живее в София, гради кариера, има бизнес, води висок начин на живот.
За местните (от малкия и град) слуховете са следните : проститутка (някъде си).
-Семейство : баща (сводник), майка ( служителка в чужбина в ресторант -- по нейни думи). (брат - сервитьор в БГ ).

Представяте си за каква колоритна ситуация става на въпрос. В началото това ме тормозеше много ( и още ме.. ), говорих с нея на тази тема.
Абсурд. Няма такова нещо, било слухове, хората завиждат. Спрягат я заради името на баща и... и така. Съгласявам се! (влюбен съм).

Живеем добре, но нещо постоянно ме гложди. Все неща,които ме човъркат от вътре,че не знам.
3. Проблем №3 - телефона е ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО. В началото го приемах що годе ок, но с минаването на месеците,започнах да се осъмнявам.
Никога не ми показваше и излизаше с номера,че това е лично  и ако съм искал (да го приемам или да не го приемам - решението и). Показвала ми го е 3-4 пъти (нищо не съм видял,освен покани в ФБ ).

4. Тя живее в София 1г (а аз се каня да се местя). През това време само Бог и тя знаят дали не е имало плейбои.
5. Местя се в София.  Заживявам при нея.  Две седмици по-рано тя ми съобщава,че има важно пътуване за Франция (wtf). Не ми изправя какво и що. Логичното ми поведение сочи,че ще иде при баща и. Категорично отказва да отида с нея (рисковано било -смятай).
 Върна се,не разпитвах много,т.е разпитвах, но когато се опитвах да намеря смисъл нещата прерастваха в скандал (1-ва индикация,че нещо не е наред).
Трябваше да се чувствам виновен,че разпитвам. Бях упрекван,че се правя на детектив. Като не и вярвам да я оставя.Все неща,които ме заливаха,че аз съм виновен и параночиен.
 Съгласих се. Точно след седмица решавам (от параноя) да проверя шкафчета, скринове и т.н, току виж открия нещо.
Бинго! Намирам презерватив Дурекс Класик Jeans. Първата ми работа е да проверя има ли такива в БГ. За мое огромно съжаление не намирам. Има единствено Класикс или само Jeans. След кратка справка в интернет първите няколко сайта,които излизат са френски.

Няма да ви описвам чувството .....  Следва 2-ри разговор,допринесен със скандал при което оправданието и аргумента за този кондом са,че са на съквартирантката и или някой,който им е идвал на гости. Уау (гениално).
На въпроса какво прави тогава в нощното шкафче на спалнята и, обяснява,че го е скрила да не е на видно място (прибрала го просто).
Отново гениален отговор.

Въпреки всичко с цялата ми наивност, нямах 100% прууф,за да докажа,че е ходила да се изчука с някого ( и то за пари копеле...)

Това не е всичко, точно седмица по-късно пак решавам да търся и намирам нова улика
Касов бон от миналата година декември (2017) който ясно показва покупка на някакви дрехи от някакъв магазин.
Проверявам датата. Пада се уикенда (мачва с последното отиване с голямата разлика,че аз не знам дори,защото през това време сме били скарани и не сме общували ).

Та... след откровения разговор,обяснението беше - сълзи, сълзи и пак сълзи. Друго не каза.


Мина време (останах с нея не знам...) докато накрая вече не изтрещях тотално и разбрах,че е крила и други неща от мен.
Взимане на наркотици,прекрила е едно ебане (преди да се хване с мен), изкара се,че има 2-ма преди мен (хахаха), само от моите сметки излезнаха 4-ма.

И  такаа до момента, в който се наложи да нарушавам личното пространство и да видя,че води някакви разговори с чужди номера,комуникация със потенциален сводник (който беше представен като приятел и роднина), чатове за нови "жертви", оплаквания от нейна страна,че не може повече (писнало и от всичко). Никъде не се говореше пряко за ебане,но комуникацията им беше адски редовна и близка. Плюс факта,че после не знаеха как да ме излъжат. Вече бях ги ошашавил и е бяха насрали (видяха,че знам доста неща).


Стигна се до скандал, прозрях много от нещата.. Моята любима е жрица на любовта. Не знам дали ги чука(чукала) по 10+ на вечер или е 1 (стар) който се явява провайдър.
Нямам 100% доказателство,където да я хвана на калъп как се ебе или да ми изневери, но фактът,че се крият неща от партньор и човек, с когото сте мислили нещо е достатъчно красноречив.

Тя се кълне до последно,че си въобразявам,че няма нищо подобно,че съм филмар,психар,болен мозък и всевъзможни епитети опреличаващи несъотвествието между съзнание - свят,но фактите за мен говорят друго.

Пред хората е друг човек ( бизнес, кариера, пари... ).

Ще ме наредите сега защо ви занимавам с глупости.
Ами тъпичко е. Доста стрес от еди път. Разбираш някакви неща. Разбираш,че те лъжат. Разбираш,че се доверяваш,но не можеш да отсъдиш кое надделява повече - добрините,които са ти сторили или лъжите,които са изрекли (има ги и двете).

Паралелно (когато станах много мнителен) почнах афера с друга жена. ( но омъжена - демек само фъкбъди).
От там се разсейвах малко.
Но съм в някаква емо дупка. 3 дена съм окей, 1 ден мисля.

И по-скоро мисля за лъжите, за образа представен ми. Връхлитат ме две мисли : възможно ли е да съм си лягал с проститутка, (счупен километраж) или съмненията ми ще се окажат неоснователни и да са били пречка в моята глава?

Много тежък повод за размисъл.

Иначе не го пожелявам на никой. Не е най-приятното чувство.

Сори,ако е хаотично. Опитал съм се да систематизирам нещата в 100 реда.Става въпрос за 3г. връзка. Не мога да разказвам в детайли. Описал съм част от най-фрапантните случки.

Иначе се кефя как съдбата ме калява. Опитва ли се да ме спаси или ме наказва (хаха) Усмивчица

Благодаря!
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Заряза/зва ме?/Невъзможна любов -: Ноември 16, 2017, 22:14
Здравеите. Не след дулго ще се наложи пак да пускам тема,за да чуя мнението на по-мудрите /житеиски/ играчи тук.
Ползвам кирилизатор,затова моля да не бъда критикуван за правописни грешки.

Накратко: Вече бях пуснал подобна тема преди. Които желае може да я прочете(ако има нерви и време).

http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=8589.0

Тези,които взеха участие в дискусията знаят за проблема. Все пак ще напиша накратко за какво иде реч.
Държа да кажа,че не хленча,не се оплаквам,просто ситуацията при мен е много деликатна. Не е намесен 3-ти човек (или поне така си мисля) и затова турся сувет как да постъпя.

1.Аз сум на 23 години.Момичето с което се занимавам (занимавах) е на 27. От малцинство е (дори и да не и личи на вуншен вид и да живэ нормален начин на живот), интегрирано, умно момиче,което живэ като всички нас и има доста добъ живот.

2. Проблема : Моите родители изобщо не одобряват тази наша връзка ( ако мога така да се изразя) и не искат да чуят за нея. От малук населен град сме, и всички клуyки се раздухват бързо. - ЩЕ НАПИША ПОВЕЧЕ ПО-НАДОЛУ ЗА ТОВА!

Вупросното момиче има лоша репутация. Няма да изброявам причините,но да кажем че мястото,в кото живея - на нея не гледат с добро око ( БЕЗ ДА Я ПОЗНАВАТ), от което на мен ми става много гадно.


В предишната тема бях писал относно дали тя ме манипулира/разиграва, иска да ме държи из кусо, но сега ще дам малко по-различен поглед на нещата.

Аз честно казано я познавам от 1 година и няколко месеца ( от както се запознах с нея).

С моита приятелка (бивша) се разбирахме. Както всяка една врузка,луyбов,скандали - знаете.
В предишната тема ми казвахте как да не си правя сметки за живот с нея поради куп причини.
Съгласен съм. Но преди да почнете да ми сипвате с голямия черпак,нека дам малко светлина в тунела Усмивчица

Прекарах рождения и ден (преди 2 седмици ) при нея в София. Всичко беше добре и гладко, вупреки леките дразги (нещо нормално).

Но МОМЕНТА, в които се прибрах на село започнаха проблемите.Понейе живея с родителите си (все още - масова практика,тук, където живея), нормално последваха вупроси куде сум бил, как не сум се бил обадил,че ще липсвам за 4 5 дена, все неща,които трябва да направя.
Не ме разбираите погрешно - НЕ сум мамин син, нито глезлио,които мама и тате издържат. САМ се издържам,просто за момента живея в тяхната (нашата) къща.
Те от доста време насам подозират,че аз се занимавам с въпросното момиче(йена),след което последва доста голям скандал.

На моменти не мога да си представя че това се случва с живота ми. Поставен сум да избирам между жената,която обичам и хората,които са ме отгледали (които сущо не искам да нараня)
Те категорично отказват да приемат факта,че сина им се занимава / има връзка с момиче от подобен етнос. За тях това е срив за репутацията,която са градили цял живот.

От друга страна,аз не мога да се съобразявам какво искат те, а мисля че трябва да постъпя като мъй и да си сърбам попарата (независимо какво ще стане).

Направих грешка (или може би не ) че споделих за скандала с нашите на моита. И тя взе че още повече се отдрупа.Не исках да става изобщо така, но бях в едно доста разклатено емоционално състояние, в което не знаех как да подходя. (буквално съм плакал заради шибаната ситуация,в която сум поставен).

И в момента между мен и момиче Ь се очертава една невъзможна луyбов.
Тя спря контакта с мен (ограничи го), моментите в които  съм се опитвал да мисля логично и обяснявам как никои не може да взима моя избор и че аз съм отговорен за деиствията си- тя ми отговаря,че не може да ми го причини и как не приема факта маика и (която е в чужбина) да се прибере един ден и да чуе приказките в малкия град за дъщеря и (че е някъде където не е приета).


Сега разказвам историята доста нелогично и усещам,че не мога да дам адекватна информация,но мислите ми са разбуркани.

Вече 2-ра седмица минава, с нея не се чуваме, (чухме се няколко  пути за тези 2 седмици) но дотам.

Защо пиша всички тези глупости( ако четете все още)

Момичето има (поне е имало/имаше) чувства към мен. Възможно ли е да претрупне толкова бързо към мен?

Знам,че ще ми кажете да почна да се заниамвам с други жени (това се опитвам и да правя ).
Просто ми е 1-ва сериозна връзка и съм прэбан до уши.

Казва ми по телефона (като съм говорил с нея) че на този етап е принудена да го направи. Няма друга опция. И ще остави нещата така и времето щяло да покаже.


Варианта е един според мен: Игнор и никакво турсене. Не сме се блокирали вув фб. (дори не ми е изтрила имената (галиовните) ).

Ако тя ме потърси - ОК,  но реално аз трябва да приема,че съм я изгубил ли?

Ще кажете да сигледам живота и да чукам други мацки.
 ОК, но за да го направя трябва да ида в Софиа.

А сега се сетете,че ако се преместя в София, нашите ще си мислят,че съм се преместил при нея или поне че съм там,заради нея (за да се виждам с нея).

Пловдив го отписвам като вариант,защото съм живял там доста време и ми е омрузнал град.

Общо взето съм в траги/комична ситуация.

Не знам какво ще излезе от цялата тази работа
Не сум лолио, знам какво правя,но тук нямам полезен ход. Тя е тази,която набива спирачките. Знам,че я издигам на пиедестал,знам че се дуржа като типицното АФЦ,опитвам се да държа нещата,просто моля за съвет,които ще е добър за мен.


Не и го показвам,просто описвам (tuk) реално ситуацията в която сум (за мен не е срамно).Усещам я как се дистанцира.
Тя знае,че няма бъдеще в тази връзка,но аз мисля,че всичките неща,които казва са подвластни на моментното състояние / емоция.


След месец наближава и моят рожден ден. Не знам как ще се развият нещата. Дали ще доиде,ако я поканя изобщо.
Дали след 2 месеца,ако спра (както сум спрял в момента) да я турся, ще възобнови интереса към мен и няма да издържи  или ще го играе на ниво логика и ще продължава да се самонавива,че това е правилния вариант.

Общо взето, дори на моменти съм малко черноглед и тя го вижда. Прекалено много се привурзах към нея, и сега имам проблем с вутрешната игра/нагласа.

Знам,че звуча банално и жалко (може би ), но всеки маи изпада в такава ситуация.


Ще се радвам да видя адекватни мнения.15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Паднах в капан/ Манипулира ли ме? -: Октомври 19, 2017, 12:40
Интересна дискусия се разви.
Съгласен съм с вас,че в бъдеще,ако нямате обща цел (деца,както казахте) би било трудно след 3-тата година да се разбирате. Не,че не познавам такива двойки/семейства,но там играта е съвсем друга.
Мъжа си има любовници, жената има също  и просто са заедно, за едното уважение като че ли.
Знам ли и аз.

Още съм пресен,зелен, но когато си размишлявам трезво, се сещам как беше в началото (точно с това момиче). Аз си имах едни виждания, тя беше добра точка в моя сексуален живот, чуках си я, виждахме се,но аз не вземах нещата изобщо на сериозно( и нямаше как).

Интереса и към мен беше ненормален. Помня много добре как ме търсеше всеки ден (буквално) дори по няколко пъти на ден. На мен това ми се стори доста странно(+ факта,че не съм имал сериозна връзка преди и никоя не ме е търсила така редовно). Винаги,когато съм се виждал с жени, е било 1-2 пъти на 2 седмици  с някоя.

И с подобен тип отношение, изкарах 6+ месеца.

Защо се приповтарям. Защото сам си анализирам как съм се държал тогава и какво се случваше и напук на нейните приказки пак гонеше. Не знам дали трябва да задълбавам в детайли,защото общата картинка на нещата е ясна, как изглежда.

В една сходна/подобна тема,с доста по-кратко съдържание, един от съфорумниците е питал относно връщането на интерес,след нийди поведение.

https://www.youtube.com/watch?v=roo5z5tTU6o

Въпреки,че колегата го е постнал в другата тема, ще го копирам и тук. В клипа се обяснява как,ако  момичето иска пространство или ако се държи по коренно различен начин (не ти отговаря на съобщенията както е правела, не изглежда толкова заинтересувана, емоционална в комуникацията си с теб) то трябва да я оставиш за определен период от време. Ако проявява интерес,дори и малък, ще те потърси.
Аз наблюдавам абсолютно същата ситуация с мен. Вижда се,че се държи резервирано с мен, но се чуваме всеки ден. Ще е най-добре да не я търся за определен период (да видя тя  дали ще го направи) и каквото стане.


16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Паднах в капан/ Манипулира ли ме? -: Октомври 16, 2017, 23:45
Да, циганка е, но е интегрирана. 7 8 години е живяла в Гърция.
Работи добра работа, социалния и статус е окей, макар в момента да има затруднения.
Не знам защо решихте сега,че аз съм скъсан.
Мога да си позволя добър начин на живот , не се показвам с цел пред нея,просто в момента съм без работа. Дори бих могъл да я издържам. Друг е въпроса дали трябва да го правя.

Нека сега обобщя нещата и дам отново пресен пример:
Днес съвсем случайно ми излезна работа до София.
Отидох следобяд и реших да и звънна.
Върна ми на обаждането, казах и че съм в София по работа и имам малко свободно време, ако иска да се видим на по кафе.
Тя предложи да хапнем направо.
Така.. преди това реших,че ще е добре да взема един букет, че подаръци съл и правил 2 пъти в годината . Нейният РД и 14. ( дори на 14 само букет)
Взех набързо и тръгнах към центъра.
Тя беше по-наблизо и беше първа (чака ме около 30 мин)
Седнах, държахме се леко резервирано и двамата е началото.
Започнахме разговор за работата и (някакви обичайни глупости)
Общо взето малко обсъждахме нея, после реших да изместя фокуса към и загатнах как ще си търся апартамент и как трябва да си намеря работа.
Вметнах и също, че тази седмица ме канят да ида на черно парти в един клуб.
Почна да разпитва с кой. Казах,че съм със смесена компания ;мъже и жени.
Още малко глупости си говорихме и пожела да се снима с букета.
Снимах я , след което пусна снимка в ФБ с таг :" Приятна изненада след работния ден". ( това го видях няколко часа след това, като си тръгнах .
Интересен е момента, че трябваше да взема 2 момичета от летището и да ги прибера към моя грд (затова и бях тук) . Казах и и започна да разпитва какви са що са.
Опита се да ми намеква и да ме провокира. Изобщо не я отразявах и си държах моя фрейм.
станахме от заведението, изпратих я до колата, паралелно си говорихме някакви шитни и когатп се разделихме, дори не се натиснахме с яки целувки ( с език) а просто целувка за чао.
Не настоях, за да не изглеждам ниийди.
След като тръгнах 3 мин по-късно ми звънна и ме пита с ква кола съм. Бях с чужда.
Общо взето личеше си, че ми звъни за да държи контакт с мен. Затворих и, т.е казахме си чао.
След около още 5 мин се озовах зад нея с колата.
Карам си по Цариградско и пак звъни.
"Ей ми много си убав..."
Аз- Как го установи?
Тя: Виждам те в огледалото,идиот. (смее се)
- Не си мисли,че като си с друга кола и няма да те позная. Следиш ме пак,а? (Ебава ме заради предишни постъпки)
Аз: Не тоя път ще трябеа да си свърша работата и нямам време за нещо подобно.
Тя: Да, сега ще идеш при мацките. Нормално.
Аз: Ревнуваш ли а ( ебавам се)
Тя: ти знаеш, че аз съм си ревнива мило.
Аз: Да да , знам аз.
Тя: Кой знае сега какво ще правиш. И умната чу ли?
Продължихме някякви общи приказки и и казах:
- трябва да ти затварям,че карам по навигация и има патрули.
Тя - добре айде .. чао

Прибрах се 2 часа по-късно.
Звъннах и да я уведомя и разгорора беше подобен;
Аз: Прибрах се. Отивам към над
Тя; Браво. Път за 1.30 го взимаш за 2.Явно ти е били много интересно с тези двете момичета.
Аз: Да, пък и карахме бавно ( не знам защо и го казах това)
Тя; И сега какво. Да не те водят на кафе?
Аз: Знае ли човек.
Питах я как е и каза да не сменям темата.
Очевидно продължаваше да "копае" и това е признал на ревност или по-скоро тест за да види моята реактивност. Вие кажете.

Като цяло не и обръщах внимание и мисля, че така трябва.

Стоун за друг не знам дали има. Пък и след като остана приятно иненадана...
Дори да си качи снимката ( не го е правила преди).
Не изключвам варианта да се изшибала/шиба или изшиба с друг, но забелязвам , че се дразни и ревнува когато усеща, че няма контрол в/у мен. И от тсм идват тези провокации като тази.

Пиша от телефон, ще добавя още подробности
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Паднах в капан/ Манипулира ли ме? -: Октомври 16, 2017, 00:12
Момчета благодаря за съветите наистина.
Нека да обновя темата и да дам пълноценен отговор на всички до момента.

Съгласен съм изцяло с мненията ви.

ПЪРВО:Днес се чух с нея,( аз я потърсих), от ескалация към скандал по телефона, се поизнерви, тръгна отново да доказва нейната гледна точка(как е реалист и нещата м/у нас са,че само се караме ) и в един момент лееко изпадна (така усетих) в истерия и ми наговори глупости. Да съм я отписал,нямалко какво да стане.
Личното ми мнение,е  че думите не отговарят на чувствата и мислите и.
След около 2 минути мълчание, започна да плаче. Личеше,че е разочарована. Аз също бях разочарован (от части).
Моят проблем е че винаги започвам да споря с нея и да доказвам на НИВО ЛОГИКА, как аз всичко правя, а тя не го оценявала.

Може би аз съм в грешка. ТЯ ГО ЦЕНИ, но аз не знам как да се държа на моменти (както и е споменавала).

След това разговора ни премина в една по-нормална фаза (тон) и пак дъвкахме едно и също ( причини за скандали,постоянни кавги, как м/у нас е много трудно заради различията,етноса и т.н)

Поговорихме що годе нормално, пожела да се прибера вкъщи (бях излезнал с колата да се разхождам напред назад) и да поговорим като се прибере у тях(била у дружки).

Поисках да отида при нея, отказа и каза защо не иска да го правя.
-"Ако доидеш, ще се гушкаме, ще си легнем, всичко ще е окей,ще се погодим и после на другия ден пак по старому". "Да ми е още по гадно".

-"Не си мисли,че на мен ми е лесно или леко. Обвиняваш ме, но аз мисля реално."
-"Искам ей така да има малко време. Времето ще покаже".
-" Знаеш каква ни е ситуацията, дъвчем едно и също всеки път".

Като цяло  НЕ Е  безразлична към мен изобщо. Трудно и е да се раздели с мен,след като аз от моя страна се държа супер коректно, човешки и с разбиране.
Друг е въпроса,че имам едни такива дребни черти,които я дразнят. Като например моето вироглавие и впускане да се доказвам и обяснявам всеки път.

Вече ме е забелязала и дори ме накара одеве да млъкна и се изнерви от моите "философски" приказки.

Аз очевидно ставам дразнител понякога.

Сега обаче какво ми се върти в главата.

Тя иска време? Окей, ще и го дам.
Реално погледнато и вие като свидетели на това,което става(което описвам от части) как смятате,че ще се развият събитията.

1.Възможно ли е толкова лесно да загърбиш и да зарежеш човек? (след като има силни чувства към мен, цени ме и въпреки всички скандали).
С други думи, ще я удари ли логика (вече я е ударила де,не е малка и премисля нещата за в бъдеще).

2. Дали не е  тайно някакъв женски тест, с който да се опита да види как се справям в подобна ситуация и дали да продължи?

3. Въпреки обичта и привързаността си към мен,възможно ли е с лека ръка да ме разкара?


Абстрахирам се от факта за други мъже,защото тя не е малка фръцла, а е сериозна жена и вижда потенциал в мен. Просто при нас нещата са наистина деликатни от комплекси причини + нашите разногласия на моменти и се получава това.

Едно допълнение за одеве: Каза  ми нещо от рода
"Когато си спокоен психически и приемаш нещата по-леко,става всичко."
"Искам да си спокоен, първо да се изясниш със себе си. Ще ти е много по-лесно".

Както и че прекалено много съм драматизирал.
-"Голяма драма си,никой не е умрял, какво постоянно дъвчеш едно и също..ииихххх" (нерви се)

@ins

НЕ знам дали е ирония на съдбата,но ми каза по телефона и това:
"Я ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО".

Аз наистина съм някакъв малък лольо,който от липса на опит изпадна в тия схеми.

И когато анализирам нещата, май всичко се получава от моят страх и прекалената инвестиция в отношения,емоции и мисли за нея.
Преди 5 месеца не беше така и тя беше тази,която гонеше,въпреки факта,че се оплакваше от мен и как не можела да продължава...
Цитат
Пари ли имаш? За съпруг ли ставаш?
Ще я цитирам:
"Не се променяй! След няколко години те виждам уникален мъж. Сега също си,но просто когато станеш на 30 направо не ми се мисли. От теб ще стане страхотен баща и съпруг и аз го вярвам."

По отношение за живота и мъжете:
"Аз не съм сляпа, виждам наоколо какви са мъжете".
"Много добре знам какъв си, и не си мисли,че аз го правя от кеф." ( за ситуацията в която сме).

А генералния проблем(както тя си призна наполовина) е че въпреки скандалите, по-сериозната пречка за нея е:
"Не искам да те поставя в контра срещу семейството ти. Не бих го направила".

Както и факта,че нейните родители няма да одобрят факта,че тя е с човек, на когото техните не я одобряват.

И всичката тази пародия,заради  локацията,в която се намираме.
Не и за нея,колкото за майка и.

Един път е изяла дървото (от любов) и сега затова толкова много го мисли.


Ще се радвам да дадете мнение по горните точки,които описах.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Паднах в капан/ Манипулира ли ме? -: Октомври 15, 2017, 14:48
Здравейте,
Благодаря за изказаните мнения/критики/съвети.
Искам да кажа,че и двамата сте прави.

Ще започна отзад напред.

@rekojeht  Не отричам факта,че и аз съм виновен в определени ситуации. За някои от нещата си прав.
В момента не работя, и буквално всеки ден издухвам. Занимах се със собствен бизнес (търговия) и паралелно работех частно в ИТ сектора.
Не съм на трудов договор ( нормална работа, заплата, почивки)...

Съгласен съм с мнението ти, а с нея сме коментирали доста от нещата.
Аз ясно съм заявявал,че повече не мога да издържа в малкия град (от 1г и половина съм тук вече), живял съм в Пловдив и сега това "ежедневие" ме убива ден с ден.
Плана беше да живеем заедно в София.
Относно работа, в крайна сметка след неуспешният ми опит за стартиране на собствен бизнес, ще се наложи да работя на нормална работа, което ясно съм го заявил и пред нея.
Тя няма мнение по този въпрос. На въпроса ми как мисли да я караме тогава, след като не иска да живея при нея? Аз ще ида в София,ще си намеря апартамент и ще живеем отделно един от друг,както и  къде е смисъла (скъпи наеми,разходи ... )

Признавам си факта,че на моменти съм "чапат" и дребнав.
И когато сме го обсъждали тя го е казвала. Но реално няма съвпадение с думите и.
Един ден ми казва колко съм прекрасен (не е срешала такъв човек), след 1-2 дена стане скандал, аз излизам виновен заради моите дреболии (според нея). И в момент на спор, винаги нещата ескалират и нищо хубаво не се получава. Дори на моменти не може да ме трае( това е казвала пред мен).

Ще дам пресен пример затова от какво стана последният ни скандал.

Беше си споделила някаква статия за зодии във ФБ, колко обичливи, грижовни но и опасни са (зодиакални глупости).
И аз реших да оставя един коментар на публикацията със стикер (плезещо човече). Израз на шеговито и закачливо отношение.
А тя взела,че го изтрила.  Което мен много ме възмути.
На фона на моите съмнения,които съм имал( не знам дали са основателни), първото нещо,което си помислих, е че не иска това да бъде видяно от някой.

Написах и че не нужно да ми трие коментарите,нищо лошо не съм направил. И ме 'скастри'. Че как ми било много смешно (заради стикера) и все едно съм се 'подигравал" на поста.

След случката, на другия ден директно отидох до София (вечерта към 11), и и звънях по телефона да я питам къде е (не и казах,че съм там). Каза,че е в някакво кафе и ставали.

От там отидох до кафето и попитах една от хостесите дали не е била там, като показах нейна снимка.
На същата вечер се изцепих при нея и от скандалите, оправихме нещата и приспах при нея.
Но на следващия ден я били уведомили,че някакъв "луд" я търсил в заведението.

Е, сори ама окей ако щете ме нападайте, толкова ли лошо съм направил?
Нарече ме психар, какъв ли не по телефона и пожела да не тръгвам за София (бях се прибрал в моя град), за да не се изпокараме още.


Да,може би е детско, може би не е най-умната постъпка,но в крайна сметка стигам до извода,че тя не се "кефи" на това,че има човек,който е готов на всичко за нея (факта,че отивам да я проверявам не е малък фактор) , а за нея е удар по егото и "излагация",че някой си я е търсил във заведението и е показал снимка.

Тук вие кажете дали съм бил прав или крив, защото не мога да отсъдя правилно.
Наистина съм доста объркан.
Съгласявам се с факта,че съм реактивен и правя какви ли не грешки и явно серия от тях водят до тези неща.
Но тъпото е,че аз търся грешките в себе си, не обвинявам нея, и въпреки всичко съм оптимист и искам да се оправят нещата, докато тя едва ли не е черногледа, казва,че е реалист,но за мен е абсолютно песимистично настроена.

От там идват всичките ми паранои,че има друг човек и тя не изпитва същите чувства към мен.
От прекален интерес и привързаност  съм станал безинтересен.

Два дни вече не сме се търсили един друг.
Аз друго не знам какво мога да направя,освен да се дистанцирам и да я игнорирам.


Достатъчно пъти и лягам в краката,и всеки път  едва ли не излизам п*тката.
И точно в този момент тя го играе мацка с характер, а аз едно  глупаво пале.

Опита определено и оказва влияние и ме върти на малкия си пръст.
На мен това ми е 1-ва сериозна връзка. Изключвам  факта,че съм спал с доста момичета,защото тук изгубих контрола. В пикъпа съм един, тук поддадох и се спънах зверски.

Тя вижда,че съм обсебен по нея,но не престава да казва как и тя много ме обича, не си  представяла как може да ме изгуби от живота си ( това,когато я ударя на емоционално ниво, често след скандал или  когато си говорим влюбено).

Ще вметна един неин израз,който ми направи впечатление от преди месец.
"Аз ти влиая,искам и ти да ми влияеш както аз на теб".
неин израз преди 5 месеца,когато не я бръснах за слива и ми търчеше по гъза:
"Ти нямаш отношение, един път не си излезнал с мен някъде като хората.."

Друг пример,от нашите разговори,когато сме си говорили, аз съм бил прям и съм си признавал,че има моменти в нашите отношение,при които тя ме кара да се чувствам чехъл. Буквално путьо.
Нейният отговор беше: Да един ден ще се дразниш,че е така,но на сутринта, като станеш,ще се радваш,че имаш такава силна жена.


За мен като обобщение, е че тя вижда,че доминира във тази връзка и аз бледнея от части.
Усещам я когато види,че съм заобиколен от други жени, как почва да реагира остро.
Пресен пример:
Качвам снимка в ФБ,харесват ми я жени,които тя е виждала,че ме зяпат.
Искаше да изтрия едната от приятели. Е не съм чак такъв мухльо да го направя.


Когато помисля логично стигам до извода,както каза @rekojeht,че аз не съм дефинирал и определил моите граници/ моите правила.Това и дава повод да ми се "качва на главата".

Аз съм просто едно влюбено хлапе в една какичка,която тя иска да е под неин контрол.
Но дори да има чувства към мен, при този модел на държание, тя бързо ще изгуби интерес (ако не е изгубила вече).

ЕДИТ: кое най-много ме дразни? На цялата помия,която съм надробил, полудявам като видя как си вее байряка по столични заведения, активна е в нета, а аз седя и тъпея в тъпата провинция.

Дори не знам дали не се задява вече с други или го прави нарочно (снимки, публикации) за да ме изкара извън релси.

Аз дори не съм тръгнал да свалям други мацки. Държа на нея, но не знам тя дали държи на мен.

На моменти изпитвам "страх" от това неведение. София е голям град, пълно е с възможности, тя не е малка, не се дава лесно,не е глупава,но винаги може да се намери човек,който  ще я грабне на пръв поглед.
Я с пари, я с визия, я с отношение. А тя обича лукса Усмивчица

И аз ще го издухам много здраво,ако не съм го издухал вече.

Слушам мнения
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Паднах в капан/ Манипулира ли ме? -: Октомври 14, 2017, 22:33
Здравейте съфорумници. Не след дълго ето ме отново тук. Рядко влизам, понеже нямам време,но явно доброто старо място винаги ще ме чака.
Така, ще карам направо.
Който ме познава,знае за мен,но все пак - 23 годишен (тепърва навършвам), добре интелигентен (ит занаят), спортна фигура, пуа (по мерак ).

От година  се захванах с едно момиче. НЕ знам как, беше зарибявка,секс за ден,за два, месец.... хоп връзка.  По-голяма от мен с 4 години. Очевидно зряла (поне на пръв поглед).
Запознахме се по възможно най-(не)обичайния начин. На улицата ( тя с колата, аз пеша.)
- Държа да вметна някои неща (важни),преди да продължа надолу (за по-добър съвет от колегите).
От малко населено място  съм. Тя не живее (живееше) тук. Била по чужбина.  Както и да е.

Разпитала е за мен, намери ме във ФБ. От там тръгна всичко.

И така.. нашата ситуация. Доста деликатна. Ту се обичаме, ту караме. Нормални взаимотношение.
Не живеем задно (не живяхме).
Ситуацията е много деликатна, ако тръгна да я описвам,ще ми отнеме часове. Ще кажа,че просто етническите предубеждения ще повлиаят зле на отношенията ни ( нейният аргумент).
Тя е  от еди какво си семейство, аз от друго, различен етнос сме.... малко населено място, куп оправдания (за мен са оправдания, не аргументи).

Та.. от както сме заедно с това момиче, нашата връзка беше (или е не знам какво да напиша,защото не знам какви сме )  са много интересни. Бяхме във връзка 7 месеца като се виждахме "тайно" за пред хората, но накрая ни "разкриха".  Минаха тези простотии, нещата между нас се задълбочиха (уж).

В началото на лятото тя получи добро предложение за работа в София ( а нямаше такива планове и винаги е казвала,че "мрази" София).
Консултира се с мен и се чудеше, аз и казах,че ще я подкрепя и за нас това ще е възможност да си живеем задно. Като нормална двойка. Апартамент, работа,излизания, хапване... секс,знаете Усмивчица

* едно уточнение. Тези 7-8 месеца от нашата връзка, аз не бях ясно какво исках( както и тя може би, не знам честно казано), но се държах по-резервирано, объркано дори на моменти, и за мое учудване, тя търчеше по мен наистина доста и винаги ми повтаряше,че нямам отношение.. Това си са нейни разбирания,защото винаги съм се отнасял на ниво с нея и като мъж. (затова и беше с мен,въпреки скандалите).


Нека се върна на темата. Отиде в София и плана беше аз да се преместя при нея след няколко седмици ( до месец).
Но по ирония на съдбата продължихме да се виждаме през уикендите  и скандалите зачестяваха.
Нямаше нещо,за което да не се скараме. (поне според нея).

В крайна сметка макар и на майтап, изкарахме още няколко месеца ( до сега) макар като на шега.
Виждахме се през уикендите, тя идва в малкия град, преди цялото лято аз ходех ( там ставаха скандали страшни - София).

Какъв обаче е проблема.  Точно в тези месеци (Юни-Август) аз започнах да ставам нийди и да я търся. Обгрижвах я с внимание, с любов и давах всичко от себе си. Напук на  моето добро отношение и обноски, скандалите ставаха свирепи. Не разбирах ( и днес от части  не проумявам) с какво толкова я дразня.

ПРИЗНАВАМ,че съм ревнив и на моменти дребнав, но не мисля,че това е фактор да се държи с мен като с идиот.

Нека дам повече информация. От месеци анализирам нещата и ме гложди много сериозен въпрос.
На моменти се държи с мен доста мило, говори колко много съм добър и страхотен,прекрасен и как не е срещала/ и няма да намери такъв като мен.
Но в момент на скандал, чувам приказки от устата и по-важното,което е,че едва ли не тя поставя условията във взаимотношенията ни:
-"Така най-много да ме изгубиш",  и други епитети,които личат какво уважение има към мен в такива ситуации.
А познайте кой е чехъла.  Говорили сме на тази тема, вижда моята гледна точка, "обича" ме, но в ситуации на скандал е готова да направи всякакви неща.
Пример:
Ако аз я напсувам или ударя шамар, или нагрубя, ще ме зареже на секундата (от това,което виждам и това,което е казвала какво толерира и какво не).

Тя веднъж ме нагруби доста жестоко, в последствие си осъзна грешката и плака цяла нощ пред мен в леглото,за това,което е сторила.

Два пъти от случаите (единият е пресен от преди няколко дни) ми казва,че аз със НЕЯ НЯМА ДА ЖИВЕЯ В ТОЗИ АПАРТАМЕНТ.
В момента живее с дружки( докато си намерят друго жилище - дружките) и реално остава сама в него.
За мен този жест е проява на какво? Отказ,намек,неориентираност,нерешителност?

Но това не най-важното. За да не изпадам в излишни подробности ще се опитам да обобщя нещата в няколко изречения.
Девойката има силно развито самочувствие, повече житейски опит от мен,  2 връзки (от нейната уста),
Зодия Скорпион (който се занимава с такива неща - ще ме разбере)
Аз съм зодия Козирог. Инатлив характер съм, но  не бих казал,че съм крив за всичко.

Държи се мило с мен, но в моменти на скандали става друг човек. Всякаш ми няма уважение.
Очевидно съм залитнал доста по нея и съм изгубил всички "мъжки" качества и това оказва влияние.

За тази 1 година и малко, не сме си изневерявали един на друг( поне аз де, за нея не знам, това,което съм чул от нейната уста и от близки приятели за нея какво представлява и какъв тип жена е ).

НО КАКВО МИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
В моменти,когато аз се интересувам малко повече от нея, ставам досаден ( в нейните очи), но забелязвам,че е доста активна във ФБ.
По принцип се чуваме всеки ден ( тя ме търси в повечето случаи).
Направих една справка и сега виждам,че влиза често в ФБ. Не виждам причина, освен да си пише с някой друг.
Преди дни се опитах да я хвана на калъп( според мен) . Нищо не заварих/хванах/видях. Издъних се  и най-вероятно съм я накарал да бъде още по-предпазлива ( ако изобщо прави такива неща).

Най-обървкащото е че когато се бяхме " разделили" макар и за седмица, продължи да ме търси и когато се прибра в малкия град(случайност) започна да ме търси и да казва как и на нея и е трудно.
Винаги ми се кълне във вярност и казва,че 3ти човек няма,а проблемите са между нас двамата и че няма ден в който да не се караме.

За мен тя вижда единствено негативите в тази връзка, а не позитивите. И е предубедена, но все пак не знае какво да прави.

Ако помисля логично има няколко варианта:
1. Има друг ухажор/ухажори и се чуди кой да избира. М/у сигурното и дивото.
2. Писнало и е от караници/кавги и иска да спре (отново отиваме на тема живот - обикаляне с приятелки, флирт с мъже (предполагам) ) ..
3. Обича ме, но въпреки факта, едно от горните две, надмогват и не знае какво да прави.


Знам,че доста объркано написах поста, но просто и аз се обърквам от цялята ситуация.
Когато се опитам да мисля трезво и логично, стигам до извода, че аз просто съм и ОМРЪЗНАЛ/БЕЗИНТЕРЕСЕН детски тип, въпреки всички нейни ласкателни думи за мен като човек.

Но АКО е така,защо го прави? Защо ме търси,когато спра да я търся?
Казва колко много ме обича, 2 дена сме добре, 3 зле.
Мисля,че София повлия на мисленето и (макар и да го отрича). Иска да си щрака с пръсти наляво надясно.Очевидно я "задушавам".


Ще се радвам на мнения / критики / съвети и ако трябва ще предоставя повече информация относно ситуацията,защото мисля,че всеки детайл е от значение.

Преди седмица аз бях спрял телефона си и бях "офф" за 16+ часа.
Запали колата и дойде от София, за да види дали  не "кръшкам". Спахме заедно, говорихме си, милите думички и т.н


edit: 2 пъти я тагват в заведения с приятелки и тя не ги "allow'-ва на нейната стена. Първият път като я "хнавах" ,каза че не го е пуснала,защото съм прекалено ревнив и знае какво ще стане.

Вдигна скандал,затова,че съм отишъл едно заведения и съм показал нейна снимка на хостесата и съм питал дали е била вътре. От там ме отряза за този уикенд (какъвто беше плана). ЛОЛ


20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Репорт Сл. бряг -: Юли 22, 2016, 16:05
Може да ви прозвучи абсурдно,но продължавам да държа връзка с моята девойка. Там е до края на август.. (стига да не ми я изчука някой друг Усмивчица )... Скоро може да дръпна пак. И Да,Стоун.. за мен ще е удоволствие да излезнем да видя как цъка старата школа. Аз съм още младоче на 22 годинки Усмивчица,макар,че мацките ме изкарват 25+.

Ако имате ФБ,дайте координати, да се уточним за период (дати).
Поздрави!
Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines