Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юли 07, 2020, 20:05 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 12
1  Други / Всичко друго / Re: Питане за тестовете от начало ;-) -: Ноември 27, 2012, 11:32
Да, това ми е напълно ясно. Реалноста обаче е друга - хората не искат да влагат време, нерви и услилия в нещо в което не са сигурни. Просто е по-лесно да си кажеш "Е с тоя не става, явно е надут, гъз, паляк и т.н." и продължават напред. А ти си оставаш с твойте правила.
2  Други / Всичко друго / Питане за тестовете от начало ;-) -: Ноември 27, 2012, 09:29
Не става въпрос толкова за жени или мъже. Интересува ме като цяло..
Общо взето запознаваш се с един човек (било то жена или мъж) кефите се взаимно (било то сексуално или чисто приятелски) и си правите няккави планове - срещи излизания и т.н.

Това е времето за тестовете, т.е. всеки се тества до къде може да стигне в отношенията ти с теб. Може да ти налага мнение, да те кара да се съобразяваш с него/нея и други такива.

Въпроса е как се справяте с тези тестове, при условие, че отношенията са ви още в зародиш и реално почти не се познавате???
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Day game - много слаба работа.. -: Октомври 31, 2012, 13:33
Благодаря на всички за съветите и за времето което отделихте да се занимаете с моя проблем.
:-) Поздрави и успех в играта.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Day game - много слаба работа.. -: Октомври 25, 2012, 15:24
@mitko_z понеже ми каза това за гласа и за отварянето от близо и така като се замисля май точно там ми е грешката, щото по принцип си се хващам, че говоря тихо (не знам що ми се е набило в главата, че като говориш тихо си придаваш важност).. та от тихото заговаряне идва и заговарянето от близо и съответно реакцията на уплаха.

Преди време ходих до едно село на близо да видя една приятелка. Видяхме се и реших да си ходя вече. Тя уж ми обяснява как точно да се върна към София, но аз си знаех, че без Невена (момичето от GPS-a) няма да мина, но реших да пробвам.
Разбира се пробата ми беше повече от неуспешна затова спрях да питам едно момиче. Без никакъв замисъл карах колата бавно и видях момиче което ходеше по улицата. Спрях колата и отворих десния прозорец.

- Извинете?
(Не ебава, май говореше по телефон. Е това не го видях до като карах.)
- Извинете. (Извиках по-силно.)
Тя се обърна.
- Да?
- Здрасти, как мога да стигна до София??
- Завоя пред теб го виждаш нали?
- Мхм.
- На него си надясно и после само направо, няма как да се объркаш.
(Всичко това ми каза, до като си държеше телефона на едното ухо.)
- Мерси.
- Чао. ;-)

.. И после се замислих, че реално не исках да се извиквам такъв като селянин, но пък ако ако не го бях направил, тя нямаше да ми обърне внимание. И другото което си помислих - с повече упоритост всичко става ;-)

И така.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Day game - много слаба работа.. -: Октомври 22, 2012, 12:29
Да спреш забързана мацка или група от момичета, се искат топки. Често не спират дори и да изпълниш перфектно всичко - може просто да бързат за някъде, да не са в настроение и тн. Обаче аз съм установил, че ако успееш да я спреш и да задържиш разговора на улицата след това клоуза е много по-лесен.
 Докато в заведение момичетата са закотвени около местата си и е много лесно да влезеш. Там трудното е след това, защото те първа трябва да покажеш с какво се различаваш от десетимата влезли преди теб и от другите, които ще влизат след това.

Прав си дори когато си седнал ;-)
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Day game - много слаба работа.. -: Октомври 22, 2012, 10:13
Благодаря ви момчета.

@mitko_z +РЕП
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Day game - много слаба работа.. -: Октомври 22, 2012, 08:43
Като заключение от няколкото пъти в които съм играл day game мога да кажа, че се наблюдяват следните проблеми:

- 1. Жените въобще не спират да говорят си с мене, просто продължават да ходят, съответно аз ходя след тях (разбира се на едно ниво с тях).
+ 2. Въпреки създадената ситуация видимо се кефят. Получават се лафове, усмивки и т.н. (някакви начални форми на привличане).
- 3. Странното е, че се наблюдава и нещо като уплаха.. не знам що така. Едва ли не първоначалното впечатление е = Хух! Къв е пък тоя. (След като се заговорим почват усмивките и т.н.)
- 4. Понеже явно още съм мега нов и понеже не играя често, не знам още какво да говоря и винаги гледам да питам някакви тривиални неща = как мога да стигна до.. къде има ... и т.н. след като разговора се изчерпва и сета се разпада. Явно заради тривиалните въпроси е и неспирането на жените от първата точка.
- 5. Много често се отказвам да играя поради простата причина, че те или чакат някой (видимо седят на пейка и си гледат телефона) или говорят по телефона (жените почти винати говорят по телефоните си.. дори и да няма какво да си кажат с човека от среща (това можеби е породено от факта, че жените трябва да изговорят много повече думи на ден от колкото мъжете).

Като цяло day game няма нищо общо с night game.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Някъде във форума бях чел, че много лесно се играе с hired guns??? -: Октомври 01, 2012, 07:05
Което обаче не ти пречи да се пробваш, а ако те отсвири ще си просто поредният и ще те е забравила след 5 минути.

Ясно, ясно.
Благодаря на всички за отговорите.
9  Други / Всичко друго / Re: Ама аз не излизам с хора които ме канят на кафе със смс.. -: Септември 30, 2012, 14:50
@Kesten +РЕП
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Някъде във форума бях чел, че много лесно се играе с hired guns??? -: Септември 30, 2012, 14:48
@Kesten +РЕП
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Някъде във форума бях чел, че много лесно се играе с hired guns??? -: Септември 30, 2012, 11:39
Е явно на мен не ми е толкова лесно...

Как да разбера кога мацката се опитва да продаде стоката до като ми обяснява колко съм готин (има няма 8 пъти) и как да разбера кога мацката се опитва да продате тялото си на мен, а аз понеже съм сляп не го виждам..

Темата е породена от една случка развила се преди малко до като си купувах панталон. Според мен продавачаката ми беше кака, но това не е абсолютно никакъв проблем ;-) Не беше лошичка, даде ми панталона и ме упъти към пробната след което дойде с мен за да махне нещата които бяха закачени там.

(ТЯ) - Огледалото е нарочно закрито.
(АЗ) - Странно защо?
(ТЯ) - Защото прави хората да излеждат дебели... жени, при нас винаги е сложно.
(АЗ) - Хаха, предполагам ;-)

Пробвам паналона.

(ТЯ) - Какво стана ли ти?
(АЗ) - Да идеален ми е.
(ТЯ) - Еее супер, дай да те видя?
(АЗ) - Ми ела ме виж. (И си стоя в саблекалнята... облечен разбира се)
(ТЯ) - Ее много си хубав, супер, супер. (Не ме пипа, само ме гледа.)

Още някакви там неща, колко съм слаб и някакви такива - като цяло обсъждахме само мен, и с панталона и без чувах репликата "Много си хубав." и така..
(АЗ) - Ок, чао и лека работа.
(ТЯ) - Чао, да минеш пак.

За мене тук нямаше игра, жената си продаваше и това и беше работата. Макар, че аз си купих панаталона щото ми хареса, а не щото я харесах. И така. (А сега се върнете от началото на темата и прочетете първите 2 реда.)
12  Други / Всичко друго / Ама аз не излизам с хора които ме канят на кафе със смс.. -: Септември 30, 2012, 11:26
Бях го чул някъде (или по телевизията или от някоя приятелка на живо) и веднага се сетих, че понякога и аз ги правя тия неща. Например когато не познавам много добре човека и още не сме се отпуснали достатъчно или когато не съм сигурен, че човека ще бъде свободен и би се навил да излезем (можеби става въпрос за егото?).
Във втория случай наприер със смс го оставям той/тя да реши, има време да прочете смс-а да помисли, час, два и да ми върне нещо, ако е ок се обаждам и се разбираме допълнително.

Вие какво мислите по тоя въпрос?
(Ще помоля и женската аудитория да се включи активно.)

Благодаря.
13  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 19, 2012, 12:55
И все пак вие виждате нещата пречупени през призмата на моя поглед. Можеби ако имаше 3-ти независим човек който да разкаже как той вижда нещата (макар, че той със сигурност няма как да знае на 100% какво точно се случва между двама човека)...

Както и да е.
14  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 18, 2012, 11:07
Оф.. самата мисъл, че аз съм я отрязал ме кара да се чувствам гадно... щото знам, че ако и кажа, че искам да се върна при нея тя ще се съгласи.
Тая мисъл се появява щото не ми се безразлична.. и искам да бъда с нея,  ама като не стават нещата...
Няма такава умряла ситуацията просто ;-)
15  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 17, 2012, 08:05
И понеже сте заедно доста дълго време, мисля, че е окей да направите един сериозен tête-à-tête и да се разберете
окончателно. Не виждам какво би загубил, ако поставиш нещата ребром.

Разбрахме се. Казах и, че не искам да се виждаме повече, че всичко между нас приключи и че не искам да ми звъни повече.
Аз ако реша, че някой ден искам да бъдем приятели ще я потърся, за сега това не може да стане щото имам чувства към нея.
16  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 16, 2012, 17:28
@ifresh мерси.
Ще ми трябва време до като разбера това.
17  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 16, 2012, 16:35
Ми не, ама искам да знае реалната причина, макар, че съм сигурен, че я знае. Просто искам да и кажа къде е прекрачила границата.
Както и да е.
18  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 16, 2012, 16:13
@consilieri Идеята ми беше да тресна с ръка по масата - Ей виж, така и така, снощи ми дойде малко в повече. Тази в кавички връзка не ме устройва. Не ме ми звъни повече. Всичко между нас приключи. (това по телефона)
И от тук натам пълен игнор. Идеята е да и обясня, че не искам да се занимавам с нея повече и, че дори и да ми звъни няма да и вдигна.

Ама пълен игнор без горните думи не виждам особен смисъл. Ше си помисли тоя пак нещо се наду аре мани го да се цупи.
19  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 16, 2012, 13:56
Бъди весел и забавен, когато сте заедно.

Ти ако имаш чувства към определена жена и тя флиртува пред теб с някой друг, ти как би се почувствал??? Ако това не ти направи впечатление в този момент вариантите са два:

1. Имаш нечовешкия фрейм и никой, никога по никаква причина не може да разбере какво ти е на теб в този момент. (слабо вероятно). При мен това е непосилно. Аз съм емоционален... не мога да крия чувствата си.
2. На теб не ти пука за тая жена.
20  Други / Всичко друго / Re: Приключила връзка след близо 1 година и сега кво... -: Септември 16, 2012, 12:12
Да бе човек, съгласен съм - ама има едно шибано нещо което ни различава от животните и то е, че когато харесаш някой се появяват едни чувства който те карат да избереш този човек пред другия. Това не значи, че другия не е по-добър, но ти искаш този с който си с всичките му плюсове и минуси....

Т.е. лесно е да продължа да правя секс с нея, проблема е, че колкото и да не ми се иска, ще се привързвам към нея, защото както виждаш ние не се виждаме само за секс,  а ние правим всичките неща които са "нормални" за една връзка... т.е. ние сме и приятели. (И както се вижда когато тя се заиграва с някой аз ревнувам, щото просто ми пука за нея.) А съм сигурен, че ако спре да ми пука за нея - това неминуемо ще си проличи.
Страници: [1] 2 3 ... 12
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines