Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 23, 2020, 02:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 18
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 24, 2013, 10:01

А ти би ли си легнал с някоя която е прекрасна "като човек" и има много други качества, но не е секси? Би ли взел за жена някоя, която е прекрасна "като човек" и има много други качества, но не може да ти роди деца? Разбери го най-накрая, че стойността на една жена е функция предимно на нейната природна красота и на способността и да роди деца.

Имам трета степен ендометриоза и най-вероятно няма да имам деца без асистиране.
Сега ела в СБАЛАГ "Майчин дом" на 13-ти януари, 2014, 15:00, къдрава, ниска жена със светли очи, много слаба, ще те чакам на входа. Кажи ми в лицето как съпругът ми не трябва да ме вземе. И си носи гуми за зъби, лайно такова.
2  Други / Всичко друго / Re: На колко се оценявате? -: Декември 24, 2013, 09:51
Външност - 8
Характер - 3
Интелект - 10

Общо: 7.
3  Други / Всичко друго / Re: "Обичам те" -: Декември 23, 2013, 13:47

Тя: вчера попитах Х дали ме обича и той каза че не знае
Тя: каза че не можел да ме обича от втория ден, а ние сме заедно вече 8 месеца и втория ден мина отдавна
Тя: каза че неговите критерии за обичане са изключително високи и затова не можел да ми каже че ме обича

Aхааа...

Значи, накратичко:
1. Негово Величество знае дали да я чука, тя му отговаря на критериите за чукане;
2. НВ не знае дали да я обича, щото тя не отговаря на комплексните и високи изисквания за обичане.

Знаеш ли на мене на какво ми мирише това? На стоунова експлоатация в стил Хартиста.

Вън! И да тича, да не го фрасне вратата в гъза на излизане.

4  Други / Всичко друго / Re: "Обичам те" -: Декември 22, 2013, 15:58
Абе УУ, кво толкова да и казва? Да и ходи по гъза и през 5 минути да вика "Обичам те, миличко". Толкова е АФЦ....
И не щото искаме да се правим на сурови мачовци, а просто не го усещаме така. Честно, разнежих се на случката на Формалдехидената, щото точно в подобна ситуация бих го казал и аз. Не знам Стоун дали ежечасно го казва на неговата или дали ако го казва не е защото знае, че така трябва да прави за да си спести главоболия като тези, но смятам че всички ще потвърдят че е твърде нииди ако го повтаряш често.

ПС: Абе като сме близки с една жена и е факт, че имаме сексуално привличане, тя що не ми казва час по час "Искам да те чукам", ами аз стоя в неведение. Или някои го казват, ама чак когато сме почнали и то е ясно Плезещ се
Пуяче мило, аз не владея телепатия и не мога да кажа той какво мисли, какво усеща "така" и какво усеща "не така". Но мога да съдя по действия и го правя. За мене, и не само за мене, но и за повечето разумни хора, правилото е: когато ти кажат "Обичам те", не се назландисваш като героя в тая повест, ми си го казваш. Ако не го кажеш, не се сърди, че ти изритват задника навън. Не четем мисли.
Сега, не знам ти колко години си бил във връзка с една и съща жена и колко ти е опитът. Аз откровено си казвам, че имам две връзки - едната година с 8 месеца съвместно съжителство, другата 4 години с година и 3/4 брак. Другият с дългосрочна връзка/брак във форума споделя мнението ми.
Като груба преценка, бих казал ако мацката е под 30 и мъжа е около нейна възраст до +5 години - адиос. Човекът вероятно възнамерява да я поебва докато е млада и хубава, пък като одъртее мисли да си хване следващата, а нашата ще си остане с котките. А все още има шанс да хване някой по-сериозен.
Дублирам с X мнението на стоун - той не е особено способен на абстрактно мислене, няма обща култура и за наука не го търси, но на дребни тарикатлъци и игрички на котка и мишка равен няма. Щом и той казва, че в случая "мишката" не е налапала сиренето, аз му вярвам. Най-малкото мнението му съвпада с моя опит.
5  Други / Всичко друго / Re: "Обичам те" -: Декември 22, 2013, 09:39
Еми като я обича, да ѝ го каже.
Аз да бях - както вика стоун - не адиос, ми ритник в гъза и да ходи при някоя, дето ще го търпи. Тя да му разкрива сърцето си и да му го поднася на тепсийка чувствата си, той да се прави на важен...

Два са вариантите - или не я обича и е честен, или я обича, а се прави на интересен. И в двата случая - багажчето и сбогом. Не чао, сбогом!
И не съм съгласна със стоун - между такъв мъж и котка, дори котката ще прави по-добра компания. Да си търси някой от нейната черга, да си го хваща и да се множи.

Пожелай ѝ много успех от мене, Здрач. Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 21, 2013, 03:19

С нея говорим за всичко, което не особено нормалните ни мозъци родят - секс с роднини; обсъдили сме всяко "извращение"; как ще се самоубиеш (стигнали сме до консенсус - с свръхдоза хероин/морфин е най-добре) и тн.  Ухилен Ухилен Ухилен Та миналата седмица обсъждаме фундаментално важния въпрос - какво ще направиш, ако разбереш, че си болен от смъртоносна болест  Ухилен
Нейния отговор без да се замисли беше - "Ще надебелея ! Ще спре да ми пука за всичко и само ще ям, ако ще и 150кг да стана...... Боже, толкова искам да хвана СПИН !". Това последното естествено трябваше да бъде шега, обаче гласа и изражението ѝ докато го казваше бяха такива, че вместо да се засмея по-скоро ми се насълзиха очите....

Идиоти. Без извинение. Пълни идиоти.
Първо, щото коментират неща, дето идея си нямат от тях (опиоиди), второ, щото говорят глупости. Ако тая пача утре падне болна от СПИН, дебелеенето ще ѝ е последното нещо, дето ще ѝ дойде на главата. Разлигавени, мамини мухльовци, които болен от СПИН не са виждали в животчето си, обаче дрънкат и си мечтаят да станат спинозни. Два шамара и ще се вкарат в пътя, ма де ти...
Айде, имаш го от мене, Крунг - доведи я, ще ти дам телефон и адрес на лични, и ще си получи заразяването. Навит?

После що ми е толкова крайно ниско мнението за населението като цяло.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 19, 2013, 22:22
По правило всички мъже и жени си търсят някой от своята черга. Както по външен вид, по интелект, така и по доход. Особено в България, никой не може да си позволи да не бачка или да се жени за някой, дето не прави добри пари. Освен ако няма избор, разбира се.
За размножаването (секс и потомство), доколкото си спомням, бяха нужни двама души. Преди мъжът е давал пари, секс и потомство, жената - само последните две + работа на къра (щото ако си мислиш, че жените в миналото са си веели краката и само са готвели, горчиво се лъжеш).
Аз пак ти казвам, че хората на 85% (Оруел) са идиоти, тъй че игра няма - има хитруване на дребно от путки и патки заспали.


P.S. Имам предвид, че бачкам за прехраната си и то не в модерна, безсмислена длъжност от десена на PR, Human resources, мениджмънт, и бизнес отношения.

P.P.S. Като се плезиш, хилиш и намигаш, мненията ти олекват, олекваш и ти. Дори Хартиста беше казал нещо такова.8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 19, 2013, 21:57
1. Жените работят. Two-income household. Invalid. Ако жеите не бачкаха, щеше да си прав, ама...

2. Обществено мнение. Жена, на която не са ѝ предложили, ми е гонила тя, се счита за леко сбъркана. Дори и тя да е предложила, "официалното" предложение, "за пред хората", винаги го дава мъжът.

3. Какво разбираш под статут?

4. Бракът не е сделка, а е мрежа за сигурност. Сделката в брака е "Аз ти пазя гърба, и искам от тебе същото. Ако ме предадеш и хукнеш нанейде, ще си платиш". Но ти отново боравиш с остарели дефиниции.

5. За жените като цяло ли? Аз имам крайно лошо мнение за населението като цяло, така че, както винаги, изводът ми е, че са идиоти.


P.S. Не е време за сън. Аз тая вечер няма да спя, защото бачкам нощна, за да си изкарам феминистичната заплата.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 19, 2013, 21:43
Моето его не е ранено, гълъбче. Аз съм добър манипулатор и точно затова не желая да ме приравняват с всяка сополанка от улицата, която си разтваря краката и си мисли, че така ще надене хомота на някой ПУА.
Жените в огромната си част са крайни идиотки по отношение на мъжете и рядко някой е баш толкова тъп, че да им подгъзува. Тяхната игра не е мръсна, тяхната игра е никаква и винаги е било така.

Сега, наясно съм, че Здрач ще ме лае за следващите ми думи, но Здрач не е 90% от населението от хомогаметните, затова да се чувства изключение.

Ти, велика манипулаторке, с хилядолетна мръсна игра, гигантски капацитет за повлияване на мъжкото население и арсенал от женски трикове, я кажи, къде ти е пръстенът? Къде ти е тапията от държавата, която ти гарантира, че ще накара мъжа ти да ти плаща издръжка, ако се чупи? Че семейното жилище остава за тебе да се шириш, докато децата ти станат на 18? М? Щото аз гледам, че откакто социалният натиск за женитба падна, нещо много-много жените не се справят в манипулирането на мъжовете да се оженят за тях. Или те самите не щат да се женят и предложат ли им, хукват през глава (познавайки жени от всякакви размери и възрасти, съм много склонна да кажа, че не е така), или не могат да приложат елементарен маркетинг за убеждаване на мъжа, че си заслужават инвестицията.

Без социален натиск за брак, бракове няма. И този, който се пъне кат' магаре на мост пред брака, в огромната си част, са мъже. И великите манипулаторки просто не могат да ги убедят да се вържат.

К'ва манипулация, к'ви 5 лева... Каква им е великата манипулация на жените? Пъчат цици и ги черпят едно малко. Или им дават кинти за лекарства. Браво. Тоест, не им дават, щото са патки. Това не е манипулация, слънце, а е чиста проституция. По-чиста от планински кристал.

Айде да видим накрая кой ще е по-добре, когато одъртеем - великата манипулаторка с кинти за лекарства или мъжете, които сега ѝ подгъзуват? Аз ще ти кажа кой ще е с увиснал задник и ще врънка, че вече няма мъже.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 19, 2013, 19:31
Засега мъжете получават повече от жените като цяло

Може би искаш да кажеш "изкарват" повече? Не знам някой да "получава" пари наготово.
Освен жените като си дигат краката.
Word. +1

Маркус, бебче, когато ме караш да дискутирам някакви точки, гледай те да са неутрални факти, а не емоционално оцветени драсканици. Щот' си мъж, па те не бяха емоционални, нали...
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: За Алфа мъжете, брака, любовта и феминизма. -: Декември 19, 2013, 09:25
Мдаааа...

Още в първия ред откриваме простотия.

women are attracted to males who are dominant over them

Глупости. Жените не са привлечени към мъже, които доминират над тях. Жените се привличат от мъже, които доминират над други мъже.

В класическото патриархално общество, когато доминантността на мъжа е гарантирана, скъпи, ти сериозно ли мислиш, че лузърът там нейде на дъното на хранителната стълбичка ще е имал по-голям успех с жените, отколкото днешния "mangina" бодибилдър?

Единствената, повтарям, единствена причина да има по-малко разводи в патриархалното общество е: по-малкото опции. Социалният натиск е брутален, разводите са забрнени, Църквата коли и беси както си знае, и който не е омъжен, го заплюват. Това продължава до 50-те години на миналия век.

Винаги отношението е свобода - сигурност. Колкото повече свобода, толкова по-малко сигурност. Не само в брака, а и навсякъде.
Оттам нататък цялата логорея и диаграмки стават безсмислени.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Успехът в пикапа и свалките -: Декември 13, 2013, 00:29
Веднъж завинаги. По темата за външен вид и кинти.

Както мъжете имат граница за външен вид за жените, под която не ебат, така и жените имат за мъжете.
Никоя жена няма да те отхвърли, ако не си мускулест (тоест, не си 10,9,8, а примерно си 6 в това отношение). Всяка нормална жена ще те отхвърли обаче, ако си под 4-ка (дебел)
По същия начин - жените не са толкова безумни, че да те изритат, ако не си богат, но ще се замислят, ако си беден. Никой не иска десятка миллионер, но никой няма да търпи и 4-ка бедняк с пари за 2 чипса и трева.
Повечето мъже за 5-ци по тези показатели, което е напълно приемливо за една жена, както една 5-ца жена ще е приемлива за повечето мъже. Така че cut-off границата не е прекалено висока и нямате никакво оправдание да сте под нея. А минете ли нея вече, можете да блестите с други качества.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Рутини, истории, забавни игри в свалките, флирта и пикапа / Re: Идея за игра през сезона на празниците -: Декември 12, 2013, 23:58
Умирам си да видя тия божествени създания УУ, Здрач и т.н с какви точно мъже излизат, щом всичкото простолюдие тука им е така под достойнството Завърти очи

С каквито мъже се чукам, с такива и излизам. Ама вече напоследък не излизам много, та какво ми остана... Намигване
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Re: Съвет от Крис Браун -: Декември 12, 2013, 23:01
Ех тоя Пуяк беее.....как па един комплекс или една слабост не го пропусна. Сега па и му виси Плезещ се
Ми не знам, експертите да кажат дали в разгара на купона разговори за Мандела са им мотивиращи. Аз одавна съм казал, че няма по-досадно нещо на тоя свят от жена зорлем държаща да покаже, че е ЕнтелЕгентна.
Ми ти го каза, че ти висва - не съм го измислила. Толкова ли си алергичен, мамка му?

Това, сори, ама като един, дето ме пита:

- Абе, я кажи - как се мери (?!) кръвна група?

- Ами, взимаш една специална платка с няколко гнезда, вземаш серуми с антитела срещу А и В антигените в кръвта...

- Абе не бе, мен това не ме интересува - кажи как се мери кръвна група? Простичко. Като вземаш един човек, какво го правиш?

- Ами вземам кръв...

- Е, видя ли? Аз това исках да знам. Няма какво да ми се правиш на умна.

Кръвна група се изследва с кръв, хора! Той това искал да знае! Ибахти интелекта, ибахти, дето само се правя на умна...
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Re: Съвет от Крис Браун -: Декември 12, 2013, 21:55
Абе говори лошо и за теб, щото Мандела нищо общо няма с нашия разговор.
Как пък не разбра най-накрая, че за това дали искаме да ебем дадена жена това дали знае кой е Мандела е последното нещо, което има влияние. Даже подозирам, че ако с дадено Хот Бейбе се стигне до разговор за Мандела, желанията за нея.....ще ни увиснат

Сериозно ли?

Тоест, всяка жена, дори и секси да е, в момента, в който си отвори устата да говори за нещо с една идея над нивото на парцалки, молове, и Биг Брадър, и на Пуяка му увисва?!

Ми да му увисва... естествен отбор му викат на това.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Рутини, истории, забавни игри в свалките, флирта и пикапа / Re: Идея за игра през сезона на празниците -: Декември 12, 2013, 19:09
Забрави на фирмени партита, и на конференции, та били те и безплатни, да дръпнеш нещо ей-така, ако си ученик както отбеляза правилно Здрач.
Аз се влача откак съм на 14. Единственото нещо, което може да помогне, евентуално - има едни организации за защита на животните, БДЗП например, там има ученички по на 16-17 и ако успееш да ги излъжеш достатъчно убедително, че вярваш искрено в безумната им кауза, да, може и да спи с някоя. Те правят и екскурзийки по разни места - основно евтини хотелчета по Виа Понтика (Бургас, Русе и т.н.). Ако си ученик/студент, съвсеем спокойно можеш да се набуташ. Предимството е, че там има основно два вида мацки - тотално заблудени кифли, които вярват във висши идеали (да спасим чайкитеее, да спасим паткитеее, да спасим моретооо) и поради тая причина е крайно лесно да ги наебеш, а другите са бръмчалки, които използват срещите като алиби за пред майките си и обикновено не се вясват. Третият вид пък смятат да кандидатстват с биология и използват извънкласните дейности, за да научат нещо. Като резултат си пропиляват времето. Единствените грозни мацки са от третия вид.
 БЧК също имат подобни - хем там и наистина можеш да научиш нещо - първа помощ. Членувала съм в БЧК и, срам ме е да призная, и БДЗП (последното напуснах след 3-4 месеца).
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Декември 12, 2013, 18:56
Я да ви върна малко в темата. Как ще реагирате на шитка на непознато момиче на улицата. Само  "Здрасти" й казвам и тя "Бързам" Намигване ?
Това не е шитка, идиот такъв. Момичето бърза.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: пенисът ми -: Декември 12, 2013, 15:42
Рядко съм виждал по-комплексирано момиченце от теб. И който много говори за хуйове или путки, обикновено отдавна не е виждал. Тука колежката вдясно на работата само за секс говори и се прави на супер машина, но като я гледам само ги сънува тия работи. Ама иначе уста голяма има.... И некви големи изисквания има - мъжете само високи да били, слаби, не знам кви - а тя честно по-зле и от вещица - пияница на 40 години. Така че такива дето голям го вадят по форуми и на думи обикновено са само въздух под налягане. Аз поне си казвам всички проблеми направо. Я кажи колко ти гръдната обиколко, че във форума само над С могат да говорят и да се изказват.  Смотан Смотан Смотан

K., крабовете толкова си умеят. И кокосовите, и океанските. На, виж колегата му: песента е на самия Алан Менкен, спечелила е Оскар, зад гърба му многоброен оркестър, един от най-добрите в света, анимация top notch, и тъпият AFC рак ПАК не можа да накара мацката барем да седи на едно място до края на изпълнението.
Darlin', it's better down where it's wetter; take it from me... Намигване
http://www.youtube.com/watch?v=NPQVrjnC1jo
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Успехът в пикапа и свалките -: Декември 12, 2013, 15:30
Стоун с мен се пробва за животинските права, ама удари на камък.
Какво съм пробвал с теб, че нещо не помня?
Паметта на камъните е като клетъчната мембрана - с избирателна пропускливост.
Айде, няма да слагам цитати, че Здрач ще се кара.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Re: Съвет от Крис Браун -: Декември 12, 2013, 15:28
Одъртяхме стоунееее, одъртяхме. Аз поне за Брадъра знаех, щото гледах някакви билборди, ама тоз Нидялко ми е убегнал. Трябваше да се досетя, че оттам ще да е изпълзял. Щом Здрач така го плюе...
Страници: [1] 2 3 ... 18
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines