Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:51 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 30
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Instant Date, но уж е заета - а сега какво? -: Септември 24, 2023, 21:14
Няма значение кво мислиш щото твойто мислене е да се оправдаваш и да си намираш извинение да не я чукаш. Трябва да действаш извън рамките на твойта си мислене и напук на мисленето ти. Иначе няма никога да я клоузиш от страх да не нахалстваш.
Малко ме дразни как се оправдаваш ама ти си знаеш дали да действаш смело или да се оправдаваш в страховете си.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Instant Date, но уж е заета - а сега какво? -: Септември 24, 2023, 13:28
Цитат
застана да чака на близост от метър и нещо, после се премести
Застанала е на метър за да я заговориш.  Не я заговаряш и тя се премества


Цитат
По едно време беше застанала обърната с цялото си тяло към мен, а пък аз просто си бях облегнат на една ограда там
езика на нейното тяло говори - айде де откога чакам, няма ли вече да ме заговориш

Цитат
докато го мъдрех, тя започна да говори по телефона
като не я заговаряш тя си измисля разговора за да се дръпне настрани. Може да и направиш знак с ръка и да я попиташ за блузата, но отчитам факта че още не си се бил сетил за този въпрос. Сега поне ще го има в арсенала.

Цитат
В този момент обмислях как да подходя
сталкваш я.  Тя явно е  търсела някой да я заговори щом те е приела положително дори след цялото сталкване на спирката и в трамвая и е чакала да я заговори някой да види дали има смисъл да се сдобрява с нейния или да си търси нов- теб в случая.
Може да я заговориш и да обмисляш подходът, докато си казваш подготвен предварително разговор.

Цитат
"опитвах се да прочета какво ти пише на блузата, но не успях да разбера 3-тата дума.
това е добро. И аз го ползвам.

Цитат
Тя ми сподели, че е в странна ситуация. Била се запознала лятото с някакво момче и сега са били скарани
"Кажи му че сега го правиш с мен. Пазаруването имам предвид, ти за какво си помисли. " Без значение е тя кво отговаря- само да зададеш настроение и увереност.

Цитат
Мина ми през ума мисълта за целувка, но между нас стоеше нейната бутилка вода (което може би е знак на лични граници)
не е знак, а шит тест дали се отказваш лесно при вида на бутилка с вода и си се проваляш. По добре бии шамар на бутилката да излети, наклони се все едно я целуваш, дръпни се. Ако тя не иска те целува ще се дръпне, а ти ще вдигнеш бутилката и ще кажеш че тя се е развълнувала и ще я обвиниш че тя е бутнала бутилката с вода от вълнение че си тръгнал да я целуваш.
Поставяш я в твойта рамка и продължаваш разговора в твоя посока дали лесно се вълнува и дали се притеснява лесно който разговор е основа за ескалация и сексуализиране на темата.

Кефи ме как правиш всичко което си искаш и полагаш усилие, продължаваш в същия стейт и се подобряваш.

Чуй я по телефона и преди да затвориш се уговорете да отидеш у тях под предлог да й покажеш някъде сайт в интернет на нейния компютър. Като те шитне отговаряш" Не, трябва да е на твоя компютър защото на моя не се показва в резултатите, не може да се сейвне, не може да се препраща, само по памет се намира, такъв е сайта," и отблъскваш шита  и отиваш в тях на гости.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да се престраша като съм грозен? -: Септември 19, 2023, 22:58
Никоя качествена жена не държи на красотата в мъжа.
 Красивите мъже са прокълнати.
Жените гледат само хигиена  в мъжа- миришеш ли добре?
Подстриган ли си?
Носиш ли стилни дрехи?
Имаш ли чувство за хумор?
Гледат само дали си инициативен?
Имаш ли смелостта да ги заговориш ще те харесват.
Умен ли си?
Много жени имат фантазия да ги чука по грозничък мъж които е уверен в себе си. В целите си, в чувството за хумор.

Красотата е женско качество.

Ако искаш изразени лицеви черти-тренирай. Тренировките напрягат и лицево-челюстните мускули.
Яж 60-30-10 % протеин-мазнини-въглехидрати.
Също дъвчи твърда храна за да тренираш мускулите на лицето. Твърдата храна развива лицево-челюстните мускули.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 18, 2023, 22:12
Цитат
А и като мрънкат за равноправни отношения, да се възползват.
Те мрънкат за 100 неща постоянно, и като ги питаш какво искат както ти каза две изречения не могат да вържат.
Равноправието за мен е просто да ги уважаваш като хора, както е записано в декларацията за правата на хората и гражданите на ООН и в конституцията на РБ. Оттам нататък няма равноправие.
  Например в тия два документа е написано че всички хора имат достойнство и неприкосновеност на личността. Ок уважавам я. Не я обиждам. Държа се прилично.
Друг пример никъде не е написано кой трябва да звъни повече. Аз звъня щото съм го конституирал като мое право и задължение. Аз казвам къде ще ходим на ресторант и какво ще се яде щото съм го конституирал като мое право и задължение. Аз правя усилие да разбера кое й е любимото ядене и какъв режим на ядене спазва за да й уважа мнението и това усилие което полагам съм го конституирал като мое право и задължение. Аз влизам в бой и се подлагам на опастност за да й защита честта ако някой й посегне и затова съм го конституирал като мое право и задължение. Аз звъня и я търся по често защото го смятам за по-инициативно път това тя да ме търси и затова съм го конституирал като мое лично право и задължение.

Всеки сам си създава правата които не са конституирани от основните закони и кодекси.  

И пак се връщаме на равноправието- в никой закон не е установено, че мъжът трябва да се подлага на опасност за да опази жена си, но ако не дай си боже се наложи повечето мъже ще рискуват с живота си, докато жените- не, така че равноправието не може да се прилага за всички аспекти от взаимоотношенията и всекидневието, а само за някои, изрично обособени случаи като тези в "Декларацията за правата..." и основните закони, кодекси и конституцията.

Дори съм сигурен, но нямам доказателства че повечето жени не харесват равноправието но ще говорят за него пред мъжете за да видят дали мъжа ще поддава на изкривена логика.  Защо? Защото повечето жени разчитат на мъжа да проявява логиката във връзката, и ако той се поддава на изкривена логика, каквато е равнопоставеността във всяко едно отношение, следователно той не може да се грижи за взаимоотношението или най-малкото да умее да борави логично, а знаем че това не са жените.

Цитат
Звучи ми все едно си търсиш валидация отвън, вместо сам да си я създаваш.
Цитат
Не е валидация, може би, ще ме почешат по егото, малко повече.
Имах предвид че ти вече си се изградил като личност и си натрупал ресурс и не ти е необходимо да търсиш някоя да го споделиш. Ако някоя е достатъчно умна да види какво предлагаш ще те потърси и ще се интересува от теб. Разшири кръга на познанствата си. Гледай да заговаряш много жени ама наистина много много и навсякъде. Просто ти трябва много много голям брой запознанства за да намериш точната хем да е красавица в твоите очи, хем да те вижда като дълготраен партньор.

Цитат
Това с опознаването е хубаво, проблема е, че така се привързваш към момичето и ако не се получат нещата, кофти емоцията остава за мен
Направи си списък със 20 най важни неща за теб на които задължително трябва да отговаря жената и гледай на първа или втора среща да ги разбереш дали отговарят - така ще си спестиш горчивината от това да се привържеш към неподходяща.
Направи списък с 20 условия на които  не са толкова важни колкото първия списък и гледай на втора или трета среща да ги разбереш за нея и така ще си спестиш още време и ще ги отсяваш още  по бързо.
И накрая трети списък с неща които не са толкова важни за 4-5 та среща. Дръж ги до 5та среща докато намериш да отговаря на всички условия и изисквания. Така хем ще имаш постоянно жени за секс хем ще ги селектираш по цедка и по-точно от коя имаш нужда за дълготрайна връзка.
Като имаш тези три списъка на ум няма да се привързваш толкова лесно защото ще ги задраскваш от чувствата си набързо щом не отговарят на най важните неща. И ще допускаш само тези които отговарят на всичките 50-60 или повече условия, правила, и каквото е важно за теб в едно взаимоотношение. Така ще си по наясно с чувствата и няма да хлътваш толкова лесно.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / "Без екстри", LMR и Развръзка -: Септември 18, 2023, 18:03
Френските екстри НЕ са любовна игра. За теб може да са, но има много по интересни и вълнуващи неща в любовната игра от Френските екстри, като например разговор.
Френските екстри са част от същинският секс.
Любовната игра се състои от разговор, думи, фантастични истории, галене, целувка, масаж, разтриване.

Мацката не е луда а просто знае точно какво иска.
Теб те съветвам никога да не се обясняваш да я питаш луда ли е, а просто й  казваш че не правиш секс без екстри и й говориш повече с думи за екстрите. Вкарваш готин, дълбок глас и й рисуваш с думи какво прави в момента и й събуждаш въображението. Използваш сегашно време докато рисуваш, а тя го прави докато говориш с дълбокият и плътен глас, каквото й рисуваш с думи.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 18, 2023, 17:45
Губи се моментума на емоцията щото има и други които я търсят.

Може просто да се връщат при сериозните си приятели, а теб да те ползват само за секс.(въпреки че никоя няма да си признае че те използва само за секса съм забелязал, че го правят)

 Или защото не йм поясняваш изрично, че са ти фъкбъдита. И като не ги потърсиш те си казват "Еми той явно иска да сме само фъкбъдита ама що не ми го каже очи в очи поне да знам че не иска нищо сериозно а само да сме фъкбъдита".

А и що изобщо искаш те да те търсят? Незнам дали изобщо има такъв случай дори и да си Безос или Пит. Мисля дори и те винаги звънят и търсят повече отколкото тях.

Според мен това да търсиш ти повече отколкото тя теб, е по-мъжко в смисъл че мъжът си търси и взима квото иска и когато иска а не когато някой му предложи. Незнам защо искаш да търсят повече в такъв случай. Звучи ми все едно си търсиш валидация отвън, вместо сам да си я създаваш. Може и да греша, незнам.

Също така може да опиташ да ги опознаеш повече преди да правите секс, що за хора са и да правиш секс само с тези които ти харесват повече като хора и личности отколкото като тяло и изпълнение в секса, а останалите да ги държиш като познати. И предполагам те ще те търсят повече защото въпроса със секса ще е отворен и ще йм е интересно да опитат да го получат(най-грубо казано)
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 18, 2023, 13:45
Цитат
Искам обаче да направя така, че изцяло те да инвестират повече от мен.

И

Цитат
Какво правите, когато искате да накарате една жена да инвестира повече

Са две различни неща, според мен.
За първото ти трябват достатъчно пари и социален статус.
За второто ти трябва чувство за хумор, уважение към личността, себеуважение и целеустременост, асертивност.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 16, 2023, 12:04
Chiko
Хората имаме една характерна черта- изменяме си вътрешността като хамелеон за да се харесаме на другите когато нещо ни липсва и искаме да го запълним. Откъде знаеш, че мацката не прави точно това- нагажда се според теб за да получи временно емоционално влакче и като й омръзнеш ще се върне при семейството й?

Без теста на времето, както посочи StefanS,  ще разбереш по трудният начин.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 14, 2023, 15:27
Fiorella,
Погледни по-практично ситуацията- човека се труди за да е добре чужд брак, а ти го хулиш. Ще я тресне под душовете на фитнеса няколко пъти, тя ще се прибере у дома спокойна и ще продължи да си гледа семейството, но вече с усмивка и щастлива.

Чак и лоша съдба му предричаш да не паднел от стола. Що? Щото отделя от собствените си ресурси да се грижи чуждия брак да е наред ли?
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 14, 2023, 13:30
Залагам 100лв, че в момента в който я натиснеш за по сериозна връзка ще изчезне като персийски асасин.

Сериозно-  хубаво е че си допадате но замисли се дали мацката играе хамелеон с цел да си разнообрази скучния брак? Дали в момента в който заживеете на нея ще й стане отново скучно?

Или както е казал мъдрецът на мъдреците- откъдето е текло пак ще тече, демек щом е изневерила- пак ке изневери
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Директна Дей-гейм игра -: Септември 13, 2023, 16:36
DeYvI
Как се чувстваш когато те заговарят непознати на улицата
Какво е чувството когато те заговаря готин пичага докато пазаруваш в мола.

 Отворени въпроси за разговор...

Ако искам да я попитам затворен въпрос-

Сигурно доста пичаги те заговарят докато си тук в мола
Обзалагам се, че доста хора с които не искаш да говориш докато се разхождаш те заговарят

След затворените целта е да предизвикаш усмивка със шега според калибровката на момента като:

С мен си говориш щото съм готин/чил/задавам интересни въпроси. Затова и ще ми дадеш контакт след малко като ти поискам -  увереност

Добре, че аз съм интересен / не съм досаден / мога да водя нормален разговор поне да ти оправя деня/направя по готин деня и за двама ни.

Също пробвай със тип
Кой изневерява повече, мъжете или жените,
Какво мислиш за изневярата.
Би ли изневерила ако... Ами ако...
Необходима ли е за ......
Кой лъже повече?мъжете или жените
Ти лъжеш ли?
Необходима ли е лъжата за жените?
А за мъжете?
За какво най често лъжеш?
Би ли излъгала ако... Ами ако....
Какво мислиш за насилието? Добри / лоши страни...
Как реагираш ако някой направи един що си?
Какво рие мнението по този или друг въпрос?
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Директна Дей-гейм игра -: Септември 13, 2023, 16:24
Здравейте момчета, бързо подчертаване на разликата между бич и бийч откъм произношение. Сещате се.
здравей само и аз да подчертая че всички англичани с които говоря ме хвалят за перфектният ми с1 английски и богатият ми речник и различните диалекти, които говоря, а всички ноннейтивс ми завиждат за перфектният английски. Даже по това ме познават като почна да се преструвам на турист  Усмивчица
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Директна Дей-гейм игра -: Септември 12, 2023, 21:08
Преодоляваш ги предубежденията като натрупаш сетове, и се калибрирваш и ти идват много неща за говорене.

Нямаш ли някъде репертоар с въпроси и истории?
Аз винаги си ползвам готовите къде, кога, с кой, как, по какъв начин, какво, колко въпроси. После продължавам със степени и сравнения, най-,  по-, в сравнение с, друго, по отношение на. Това са ми готови 10 въпроса винаги само за една тема.
И за въпроси свързани с качество предизвикват емоция, а въпроси с количество- предизвикват логичен отговор.

 А флейк номерата може на място да ги проверяваш, тъкмо ще оставаш по дълго във сета и имаш възможност да йм се скарваш що са ти дали фейкномер и да ги отрязваш щот са несериозни.

А на тези близначките каза ли йм в очите че имат биич фейс и че момчетата преди теб "даже не посмяха да ви заговорят"? Според мен е вариант за 10мин разговор поне.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Директна Дей-гейм игра -: Септември 10, 2023, 01:59
DeYvI
Не е проблем директно да влизаш.

Съветвам те да не се обясняваш какво търсиш с думи. Там всички знаят че щом я заговаряш на улицата значи търсиш само за ебане.  Това се подразбира. По скоро бъди в момента и не мисли за бъдещето да й обясняваш, дръж я в сегашния момент.

 Аз съм заговарял на главната от Шефърдс Буш на изток към Актън. И директно с нея в автобуса отиваме към тях защото беше по близо. Аз бях на 1 час път от Шефърдс а тя на 15 Мин и и викам уж да й покажа един сайт за самолетни билети на изгодни цени че искала да пътува другата седмица. И това след 25 Мин разговор и разходка по същата улица с кипърка която живееше от много време. Аз се преструвах на турист разбира се за да разчупя леда. И междувременно й обяснявам къде в града съм бил и тя вика ти ми говориш като местен и аз да много ясно щото така ми е по лесно да те заговоря!

Любимите ми места са Шефърдс Буш по главната до Актън таун и обратно. Друго място е на Шордич около бокс парка. Пак там има много готина градинка на Алберт съркъс една малка кръгла градинка перфектна е за баунс да си говорите и оттам където ви е по наблизо.  От Шордич може на север да ходиш до Хокстън и обратно. Друго готино място е Парка Примроуз Хил от северната страна на Камдън има мега гледка към града!! И друг парк е на Кенууд хаус на Хамстед хиит.

Нарочно йм влизам все едно съм турист за да йм падне шилда бързо и после като те видят че си готин няма да се сърдят че си ги излъгал че не си местен. Мойте таргети са такива дето не ги заговарят много щото не рискувам с някоя дето е лапала на 50 парчета от началото на годината.

В приложенията не играя щото имам чувство че там имат висок шилд и много бройки и яко диигърки а аз съм добър в езика на тялото и ако й ти си ок с боди ленгуич като я видиш на живо ( особено ако остане 2-3 Мин в сета) още на 5тата секунда си личи каква е и какво търси.
А и в приложението какво- ще се уговорите ще се срещнете  и някой друг ден ако евентуално пича с М5 не е на линия тя ще се уговори с теб. Малко ми се губи тръпката. А на живо си е друго да я дръпнеш веднага още същия ден да се пляснете..
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Хванах я да крие чатове от мен, сбихме се за телефона и.Мога ли да и вярвам още? -: Септември 08, 2023, 22:25
BaiGrozdan

Прочетох и аз темата- мацката е типичен пример за, както аз го наричам "счупено привързване"- иска да й създадеш свят в който ти си Бог, хем да решиш проблема, хем да изглежда че сам си го решил хем да се допиташ до нея, но да изглежда, че ти си намерил сам решението. Ако пък йм уважиш мнението те взимат за слаб. Ако попиташ някой за някой проблем - слаб си. Типичен пример за счупено женско мислене.

Да не си говориш с хората че да не изглеждаш слаб... Да се съобразяваш с всяко малко и незначително нещо с околните и едновременно да изглеждаш силен и независим... Типични примери за шит тестове, които ако не преминеш през тях съзнателно винаги ще попадаш в капана йм.
И аз преминах през няколко такива и видях около мен хората да преминават през жени с подобно мислене. Недай си боже да си по неосъзнат и неуравновесен ще си скъсаш нервите докато накрая останеш сам.

Благодаря на форума и на хората тук които ми помагат да избягвам такива капани на мисълта и съм много по щастлив дори и с такива жени. Нямам нищо против тях, много ми е добре, щом искат да съм Бог в тяхните очи ще бъда и ще ги сменям редовно .

BattleMage

Исках само да добавя, можеш да й вярваш и като резултат винаги ще оставаш разочарован от нея и още повече от себе си, че си й повярвал!
16  Други / Всичко друго / Самоувереност -: Септември 07, 2023, 21:29
В момента единственото нещо което 100% ще даде степен на увереност на бизнеса е да участваш в твоя собствена обществена кауза за подпомагане на част от хората.

Например една фирма в момента дарява дефибрилатори за помагане на хората.

Като видят клиентите че бизнеса ти се грижи за хората и обществото, а не само ламти за печалба ще те харесват независимо, че преди това не са те.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Хванах я да крие чатове от мен, сбихме се за телефона и.Мога ли да и вярвам още? -: Септември 07, 2023, 16:02
BattleMage
Проблема  е в това с какви действия отговаряш на нейните емоции.
Колко пъти й съобщи че приключваш връзката защото тя  е нарушила твоите принципи? Вместо да чакаш тя се издъни и чак след това да й обясняваш какво може и какво не трябва преди да го е направила да й кажеш - така не може, ако го направиш- приключваме с връзката. Например, когато е отишла на почивка без теб още преди да замине трябва да й кажеш - това са моите разбирания ако сега тръгнеш, после няма да имаме връзка.
Трябва да се научиш да можеш да я изгубиш за най малкото нещо и тя да усети, че ако наруши и най малкото твое правило във връзката ще те изгуби.
Само така ще и покажеш мъжко поведение и ще поддържаш емоцията й.

Цитат
всъщност вината е някъде в мен. Не доставям емоциите които копнее, а просто секс?
и двамата имате вина но ти може само твоето поведение да контролираш за да те види тя, че може да те следва. Секса е малка част от връзката, както се досещаш много важни са емоциите и извън секса.

Цитат
Твърде съм контролиращ? Трябва да я оставя да се напива и да си ходи по дискотеки сама, да си чати с потенциални ебачи?

Контролирането е лошо когато я оставиш да действа според нейните разбирания и след това й казваш -Защо сега така направи аз не мога така да търпя- не брат казваш й ако го направиш -край с нас и това е и то преди да се е стигнало до поводът, още по времето на опознаването ви, в първия един месец. Аз лично имам много правила и ако видя че не се разбираме по всички мои правила в първите 10-20 разговора и срещи решавам че няма да бъде сериозна тази връзка.
Нека тя да вземе избор сама все пак не сме 15ти век да заповядваме на хората как да се държат.
Трябва едновременно да поставяш ултиматум и да и даваш избор- ако се съгласи ок, ако не- некст!

Цитат
И просто да се надявам че няма да ми изневери защото я чукам най-добре?
Ревността сама по себе си води до изневяра. Ако покажеш че я ревнуваш тя със сигурност ще го направи. Ако и даваш шанс- тя ще изневери. Трябва такива правила и условия да има във връзката че да нямате възможност да спите с други.

Цитат
Смятам че ясно си поставих границите снощи и през изминалите дни, тя снощи пак ми каза че ме обича
Поне аз като чета не е много ясно, това че ти казва нещо не значи че го има предвид- любовта и обичта се показват с действия, не се казват с думи!

Цитат
ми каза че обмисля да ходи до остров "Миконос" и гледаше за билети. Проблемът е, че не ме покани.
Не те кани? Директно край на връзката! Така се поставят граници! Съвсем спокойно и с равен глас й обясняваш какви са ти очакванията и не допускаш заобикаляне. Като й угодиш така един път после ще се чудиш какво не си направил а то ключът е в това какво си направил.

Отделно те скастрям , че изобщо си се оставил тя да ти е единствения вариант за секс и сега я мислиш как кво защо вместо да мислиш къде с коя и кога да излезеш. Просто не се оставяй само са една. Имай поне 2-3-4  жени - 1 за сега и 2-3 на изчакване. Как може такива неща да правиш незнам. С една ми се оставил и после сее вайка, аааа...!

Но пък темата е добра защото според мен много жени биха спали с теб ако йм покажеш такова сериозно отношение. После те сами ще си тръгнат, като не издържат на сериозността. Така хем ще имаш много жени, хем няма нужда да ги лъжеш, хем ще ти е по леко в отношенията.
18  Други / Всичко друго / Самоувереност -: Септември 06, 2023, 02:10
Имам една идея и тя е от това което имам като разбиране за бизнес структуриране на организационна дейност.
Нали знаеш че в един бизнес проект(аз проекта го наричам организация, а проект за мен е са дейностите в съответните отдели или департаменти на организацията) има отдели- това са отдел финанси и счетоводство, маркетинг, операции, продажби, човешки ресурси.
Ти като собственик и сам човек изпълняваш всички тези функции сам.
Съответно когато клиент е недоволен, не поемаш вината еднолично пред клиента. Това което правиш е да казваш на недоволния клиент- Да разбирам че сте недоволен от това и от това, аз ще се обърна към директорът на нашия отдел човешки ресурси да смени е директорът на продажбите за да нямаме повече недоволни клиенти защото явно нашият директор продажби не си е свършил работата и сега вие като клиент сте недоволен а ние като фирма това не можем да си го позволим. За нас клиентът е важно да остане доволен от продуктът ни.
Нали разбираш, че клиентът не трябва да знае че ти си сам човек-армия и изпълняваш всички функции еднолично- това е вътрешна информация и не е полезно за организацията всеки клиент да знае че ти си човек-армия и си сам.
Надявам се ме разбираш защото не ми се обяснява надълго и нашироко за бизнес морал и ценностна система на организацията.

Вече отдел маркетинг решава дали при представянето на новия продукт, продавачът да каже че в миналото сте предлагали лош продукт и сега сте си взели поука и сте се подобрили защото за вас като организация е важно да взимате мненията на клиентите и да подобрявате продуктите според нуждите на клиентите. Мисля че така ще ти е по-лесно да приемеш че при производството на новият продукт, директорът на отдел разработки е взел предвид недостатъците на старият продукт и ги е елиминирал като е създал нов, подобрен или усъвършенстван продукт.

В крайна сметка дори и организации като Тесла, които в началото предлагат лоши продукти съумяват точно чрез такава комуникация да елиминират недостатъците на старите модели автомобили и да предлагат усъвършенствани модели в следващите поколения.

Тук основна роля се пада на маркетинговия отдел как да комуникира подобрените и усъвършенствани качества към аудиторията си.

Съответно нови клиенти можеш да намериш чрез дигитал маркетинг стратегия и като видиш как конкурентите прилагат подобна стратегия, да адаптираш такава, към твоя продукт.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да се престраша като съм грозен? -: Септември 06, 2023, 01:19
zipper
Този метод с въпросите и аз го използвам. Помогнал ми е доста много.


Target
 Знам, много хора ми казват как не ме разбират кво йм говоря ама на мен така ми тече мисълта.
Всъщност в момента чета дисертация на тема пикъп от 2018та е, на един австралиец от Университет Западен Сидни. В нея се цитира изказване на Джеймс Маршал, което цитирах и аз- "че повечето жени, освен ако нямат нещо изключително в живота йм или освен ако не са намерили хора като него са или отегчени, или са самотни, или са възбудени. Може да са комбинация от две от тези неща или само едното, като най често са комбинация, така като и ние мъжете които не живеем на пълно според желанията ни и възможностите ни да имаме задоволителни животи. И когато заговорим някоя, най-малкото което й даваме е да направим денят й по-малко безинтересен, така както и нашият ден. "
И идеята е че с всяко заговаряне правим услуга на човека срещу нас, без значение дали ще си легнем с нея или само ще си говорим, реално се свързваме с друг човек и създаваме взаимоотношение. А според едно друго проучване от Харвард, на д-р Робърт Уалдингер (Харвард студи оф адулт девелопмент)  щастливите и здрави физически  хора са тези които имат значими взаимоотношения с другите хора.
Съответно колкото повече говорим с непознати хора, имаме запознанства, включително леки и повърхностни разговори, както и сериозни и романтични такива, това води до повече взаимоотношения и ни прави по здрави и щастливи.
Достатъчно е авторът на темата да осъзнае това че външността не е фактор за качествено взаимоотношение за да започне да заговаря непознати жени. А самото заговаряне е фактор за качествено живот и че ако не заговаря от колд няма да има удовлетворяващ живот.

Поне при мен винаги съм искал да мога да заговарям непознати на улицата и когато го постигнах се почувствах мега добре, вече самочувствието ми е на ниво което ми позволява да си говоря с най красивите жени без да заеквам, и да се изчервявам. Вече не ме интересува дали ме мислят за красив, за умен за грозен или тъп. Аз си знам че ако срещу мен стои някоя, с която си струва да имам връзка то тя ще ме харесва абсолютно винаги и без значение дали съм нисък, слаб, или плешив. А ако с нея не си струва връзката, Еми здраве да е- тя губи, тя губи възможността да има стойностна връзка с готин мъж като мен.

Онзи ден си купувам риба от магазина с един познат бях. Продавачката беше много симпатична, но бързахме да пазаруваме и реших само да й подметна някоя шега колкото да има весело настроение. Викам й- дай две риби от онези и сложи малко лед в торбата, че вънка е 40 градуса да я пренеса до скарата. А тя- е не може той  леда е цяло парче няма как. Поглеждам я с усмивка -Е знам виждам, тогава си тръгвам че ще се развали. И тя се смее и аз се смея. Обаче моя познат почна да смърди как съм могъл да й говоря на продавачката такива глупости, че много ясно че не давали лед, че съм и досаждал.
Изобщо не ми пука той кво мисли важното за мен е че продавачката се смееше и аз се смях и може да съм изглеждал глупаво но и двамата се засмяхме защото сме положително настроени  за разлика от моя познат който се сдуха и почувства неудобно. Разбира се му направих забележка повече да не се обажда в такива ситуации като му говорех уважително и без да споменавам че го мисля за сдухан защото това само ще ни скара. Той има други качества които уважавам и го ценя и не си струва да се караме за такава ситуация. После пазаруваме от друг магазин, трябва ни лед, и той докато търси леда аз отивам при първата мацка която зарежда стока на стелажите. Руса, с черен прозиращ клин, мега стегната, дефилира пред мен до другия край на магазина да ми покаже къде е леда, при положение че аз й викам ще се оправя сам, не идвай с мен. Пак усмивки, навеждания, стойки, как може да няма лед в тази жега, кой не е заредил, готин лаф стана а беше много ясно че леда е във фризера, можеше да ми каже ходи до фризера, но тя щом избра да ме съпроводи дефилирайки пред мен значи не съм толкова зле колкото моя познат ме изкарва...

 Идеята ми е, че колкото и малки и незначителни заговарянията да са за мен те са значими взаимоотношения защото на тях си градя увереност, че не съм сдухан и успявам да заговарям всякакви жени и във всякакви ситуации.

20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да се престраша като съм грозен? -: Септември 05, 2023, 00:18
Имаш добро чувство за хумор, това с огледалото ме разсмя Усмивчица
Сега сериозно- мисля това което те отдалечава от успешен колд апроуч е че разчиташ на отрицателната си самоувереност от игра в социалния кръг (хот апроуч) и не виждаш разликата между хот и колд. малко ми е трудно да го обясня но представи си ако самоувереността е на Х в координатна, а успехът е У. Твоята увереност в колд (или готовност да заговаряш от колд) не лежи някъде на минус позиция, а започва от нулата. За сравнение в колд, лежи на минусова позиция поради споделените от теб обстоятелства, като това че имаш Чад в компанията. И хот е на една координатна, а колд е на друга координатна, т.е. хот и колд са две отделни и различни координатни. А ти в момента си въобразил, че са на една и съща. И ти в момента си се настроил, че успехът ти започва от минусова позиция което се досещаш  е нереално т.е. самооценката ти за способността за колд апроуч е нереална поради  това че използваш другата координата за пресмятане на резултатите.

Освен това ще ти е трудно да осъзнаеш реалното си положение ако не предприемеш действие по заговаряне от колд апроуч. Стигаме до есенциалния съвет да отваряш по 10 сета на ден и да се стремиш към 1 телефонен номер от 10 сета. Не е задължително да взимаш 1 номер на 10 сета, може 1 на 20 да е, това е една средна стойност на показателя да измерваш реално успехът. Така ще осъзнаеш, че до момента не си имал реална представа за това дали външността ти пречи или липсата на отворени сетове поради неналичие на такива.

Реалната ти представа ще дойде когато имаш резултати от заговаряне и ги съотнесеш към моментната ти увереност. До тогава външността ти ще е само оправдание, но не и фактор за успехът.

Иначе както е казал един артист- около нас е пълно с жени които йм е скучно, самотни са или йм се иска- дори и една от тези три празнини да запълниш- успехът ти е гарантиран.

Цитат
Също имам истории където съм си чатил с момичета онлайн и тотално ги разбивам с шеги, майтапи, негове и сексуални намеци и като дойде време да пратя снимка всичко утихва.

Това може да го избегнеш като просто не йм даваш снимка. Дръж си на твоето- че искаш среща на живо и тя ако се навие още по добре за теб- тия дето искат снимки после дори да си брат Пит пак не е сигурно че няма да флейкнат. Ако се съгласи без снимка ще знаеш, че не държи на външност.

Друг вариант е да си платиш за студийни снимки и там фотографите знаят светлосенки, профили, бе про-тата си знаят работа как да нагодят снимките да изглеждаш като на снимка.
Страници: [1] 2 3 ... 30
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines