Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 03, 2021, 10:20 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 192
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Не реактивност и дълбоко ниво на вътрешна стойност -: Март 02, 2021, 08:18
@berserk - и кои са тези общества? Спартанците ли? На всеки свободен спартанец е имало по няколко илота /роби/, които да работят той докато ходи да се бие. Това са им били бетите.
Монголците на Чингиз Хан ли? На тях бетите са им били съседните племена, които са завладявали и са им изнасилвали жените. Големите алфи, оставени сами сред себе си, точно са щели да се изтрепят иначе.
Или може би германците на Хитлер? Те пък са били едни промити мозъци... Като им кажат отивай да копаеш окопи - кога тръгваме? Прави евреите на сапун - слушам майн фюрер. Отивай лягай в руската кал врага да те обстрелва - козирувам и лягам. От това по-бета няма и накъде. Те и затова още имат комплекси за изкупуване.

Продължавам да мисля, че не е възможно да има алфи без бети. Ако ги няма край тях, трябва да си разширят обществото докато си ги намерят. То е в самата основа на това какво е да си алфа. То е да си налагаш фрейма над другите, над бетите. Ако няма бети /и то по 10 на всяка алфа/ няма и алфи, по определение.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Не реактивност и дълбоко ниво на вътрешна стойност -: Март 01, 2021, 09:45
Ти пък сега лично го прие... Аз не те познавам, не знам алфа ли си, бета ли си. Ако си бета, бори се да станеш алфа. Но е излишна енергия да променяш света - това дето си написал "трябва всички..." - то това не е за всички. Не повече от 5-10% могат да го разберат или да го направят. Ако всички станеха големите алфи, нямаше да ти хареса да живееш на тоя свят.
На алфите затова им е лесно, защото 90% от мъжете са бета и разбиват конкуренцията. Ако всички бяха алфи, животът щеше да е непрестанна борба и налагане на фреймове, и щяхме да се изтрепем.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Не реактивност и дълбоко ниво на вътрешна стойност -: Февруари 24, 2021, 07:18
@targer, не е твоя работа да оправяш света и да направиш от всички лузъри уинъри. Винаги ще има алфи и бети, и последните ще са много повече от първите. Не е възможно всички да са алфи, защото ще се изтрепят един друг. Твоята работа е да гледаш как ти от лузър можеш да станеш уинър, а другите лузъри ги заеби.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените -: Февруари 19, 2021, 09:46
А като се изпразниш дърви ли ти се пак, и след колко време?
Ако си младо момче, няма проблеми че си се изпразнил бързо - чакаш 5 минути и почваш пак, а втория тек винаги е по-бавен.
Виж, ако си като мене вече... Аз като свърша докато ми се доебе пак може да мине половин един час, тя  може да си е тръгнала дотогава  Ухилен
Та гледам да не се празня бързо, да не свърши кефа. И нейния, и моя повече. Та в тази връзка, защо се отказваш да изпраскаш някоя само защото би могъл "да се изложиш"? Тя ако е готова да ти пусне, еби, пък ако се изпразниш бързо, изпразниш, биг дийл. Да няма да пишат по вестниците я? Направи си кефа, а може пък и точно него път да не свършиш бързо (с помощта на съветите на колегите), може пък и тя да свърши бързо. Те и жените са така, случвало ми се е докато го вкараш и тя за 2 минути свършила, ако е много загоряла и ако я кефиш. Друг път пък ръгаш един час и нема никой, накрая вика айде няма ли да свършваш, че се протърках.
Случаи разни, ама моя принцип е ебане да не изпускам ако ми се е надървил и има къде да го мушна.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Мил чат -: Февруари 19, 2021, 09:32
Абе не че нещо, ама докато създадеш привличане така че да искала да й дърпаш косата, колко време ще инвестираш в тоя чат? Часове наред предполагам, и накрая да те гоустне...
Не че разбирам от онлайн игра, ама според мен правилно пита колегата да излязат. Питаш така 100, все 5 6 може да се навият.
Иначе там нататък дето се влиза в обяснителен режим, е излишно. Като не ще да излиза, нека си трупа фенове за инстаграма, чао.
6  Забавления и смях / Други забавни / Взех си живота в ръце -: Февруари 10, 2021, 09:30
Мале, мале... Здраво си го взел в ръце.
А баща ти трябва да вземе в ръце едно дърво другия път като влиза в стаята ти, и да не бърза да излиза като усилиш музиката.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Колко инвестирате в жената до вас? -: Февруари 03, 2021, 14:00
Не си търсиш проститутка, ама май точно такава си си намерил. Запитай се ако спреш да си харчиш почти всичките пари за нея, ще спре ли да ти дава? Ако да, ето ти отговора.
Ако не спре, значи ще спестиш пари. Нали си имала богат баща да й купува той роклите? Кажи й, че нямаш нищо против да издържаш семейството си някой ден когато имаш, дори ще се гордееш че го правиш /като всеки нормален мъж/, но вие не сте семейство, а просто гаджета. Така че...
А тя безработна ли е, социално слаба ли е? Защо ти трябва да й купуваш дрехи и козметика? То лошо няма, ако го приемаш като хоби - харчиш си за хобито, така както някои си харчат парите  за сноубордове, кайтове атв-та, джанти и спойлери за колата, щото ги кефи, ти пък харчиш за някаква пичка щото те кефи да я ебеш. Но го приемай като хоби, правиш си кефа, а не за ти давала емоционална валидация, това са глупости.
8  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Февруари 03, 2021, 09:10
Днес със 100 ще изкараш 1000, утре тези 1000 ще ги сложиш в някоя глупост за да ги направиш 10000, и ще ги загубиш. Не се водете от лакомията, пичове. Дей трейдърите се борите с машини, с компютри стократно по-бързи от вас. И с хедж фондове, голдман саксове, блекрокове, където работят по-умни мозъци от вас. Техният бизнес е да ви вземат парите. Кой мислиш, че ще победи дългосрочно?
Докато ако инвестираш парите си в стабилни фирми, не ти е нужно да надлъжеш никого, нито да изпревариш някого колко бързо ще цъкнеш. Нужно ти е просто икономиката да върви и тези фирми да произвеждат, продават и печелят. Което е исторически нормалното развитие на нещата.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблема на повечето жени -: Февруари 02, 2021, 08:31
Да бе. Жената ми вика оня ден, в инстаграма следвала няква дето имала 100 хил. фенки, друга имала 50 хил. фенки... Аз понеже нямам инстаграм викам не знам какво е това, обясни ми какво значи да са им фенки и защо стават такива. Ами, вика, гледат си идолката как се гримира, с каква чанта е, какъв маникюр, и на каква кола се вози, и живеят чрез нея някак си, защото техния живот е сив и скучен.
А пък онези с хилядите фенки точно така май финансират лъскавия лайфстайл, защото почват да им правят подаръци и да им плащат за реклами.
То сладък живот така. Почти като онлифенс.
Та да знаете пичове, че на екрана на телефона на някоя мацка се конкурирате не само с другите пичове, които й пишат, а и с други жени, интернет звезди, на които тя е фенка и които грабват голяма част от вниманието и времето й.
10  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Февруари 02, 2021, 08:21
Абе недейте се лъга, какви са тия ейчси мейчси не знам, но акции дето струват 1 стинка не бива да бара човек. Толкова ли няма стабилни, печеливши фирми по света, че да инвестирате в тези, дето акциите им са по 1 стинка. Е днеска станали 2, голяма работа. Утре пак може да станат 1.
Същото и с геймстопа. То че ще стане пак 20 ще стане, но не се знае дали няма да се качи пак 2 3 пъти. И умряла котка понякога подскача, както казват американците. При волатилити 400% си е жив хазарт нагоре ли ще е утре или надолу. Да, вдругиден сигурно ще е 20, но утре ако е 200 и ти затворят позицията какво те грее после, че си бил дългосрочно прав? Остави балъците да си дават трудно изкараните долари на хедж фондовете, срещу които по принцип се борят. Ти твоите си ги инвестирай в нещо по стабилно.
11  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Януари 30, 2021, 07:48
Е, на интерактив съм послъгал и аз малко, кой ще те проверява. Те са длъжни да ти знаят името, адреса, егн-то и там лична карта, паспорт, за да може ако почнеш да переш милиони долари да ги подадат тези данни на фбр. Иначе кой го интересува какво образование имаш и колко пари правиш.
На ако имаш вече любителски той също става мисля. Все пак за про има комисионни и инактивити такса. Тези неща ги избиваш бързо ако търгуваш повече, трябва да прецениш струва ли си.
12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Януари 29, 2021, 10:20
Интерактив на мен ми преместиха акаунта в унгария, не ирландия.
Аз само в интерактив имам. Едно време имах и в америтрейд и в е-трейд, ама откакто имам интерактив ги закрих отдавна.
В интерактив имаш две нива, едното е без комисиони, но по-висок % за марджин и с други ограничения. Аз съм на Про, там си имаш комисиони, но са най-ниските в бранша.
Безплатното е булшит, те го компенсират чрез спреда. Безплатен обяд няма, това е ясно. Въпрки това става, ако не търгуваш много.
Но не се занимавам с крипто, валутни двойки, си еф ди та и други такива спекулации. Аз инвестирам, за тзи цел интерактив е отличен избор. За трейдинг мисля също става, немалко хора го ползват май и за това.
И си открий акаунт сам, без интродюсър като карол или други. За да му платят процента на него, слагат на теб по големи такси.
13  Други / Всичко друго / Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Януари 29, 2021, 10:11
Браво лъв, така се прави. Едно време имахме няколко каки във форума, които много ми се нахвърляха когато аз пишех същото. Мацките си свършват и сами, когато се чукат с някой дето ги кефи и сами са избрали да легнат с него. А когато са с някой примерно само защото оня плащал ипотеката, пак не свършват ако ще да ги лиже и да чете статии в космо къде да намерим г-точката.
Инак даже мнгого пъти ги ебеш... Аз повечето дето съм ги ебал е било по 1-2 пъти. След това интереса се губи, много рядко някоя да го задържи... разбира се, случва се на всеки да си изгуби акъла или да помисли някоя за Единствената. След време преминава, разбира се.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / 150 Matches в Tinder за месец - съвети и насоки -: Януари 29, 2021, 10:02
Е то от тия 176576 готини мъжки профила нали 90% от тях са като женските, за които говориш. Идва на срещата и нищо общо с профила.
С числата не се спори. Ето пича е наебал 5 от тиндера, пък аз нищо не съм наебал отдавна.
Като в другата тема за инвестициите - аз може да мисля, че тесла или биткойн е булшит, балон, пирамида, обаче тия дето са инвестирали в тях ето че са 10х напред, пък аз съм назад - може ли да се спори с това? Не може. Друг е въпроса колко време още ще продължава. За мен също съвсем са изкукуригали мацките, дългосрочно какво става с психиката ти ако всеки път като си отвориш телефона там има 50 нови мъже, които се натискат да те изчукат - не знам.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / 150 Matches в Tinder за месец - съвети и насоки -: Януари 26, 2021, 09:09
Браво бай гроздане, реп и от мен. Но я кажи, от тези 150 мача колко наеба? А твоя приятел от неговите 30? Защото си трябва и игра наживо, инак ще си останеш само с мачовете...
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Онлайн играта куца -: Януари 14, 2021, 07:58
Да бе, а да им събуе гащите и да им държи бузите разтворени докато го наместиш не искаш ли?
Момчето се е трудило да си състави файл с неща, които работят за него, сега да си го даде още 100 човека да го ползват докато лафовете се изтъркат ли?
Потрудете се сами малко. Без труд нищо не става в живота. А и без това нещо, което работи за него може да не работи за теб.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Успешен кис клоуз и неуспешен фък клоуз -: Януари 10, 2021, 09:49
Батко ви не го е измислил сам, а го е чул от един свой приятел преди 20 години, когато още нямаше пикап и форуми. И аз така като младеж тогава "почти" бях ебал една мацка и като разказвам после на един приятел, той ми вика "без да го извадиш можеш ли да ебеш?" и като се замислих логически, наистина няма как, така че оттогава спазвам този принцип. Разбира се, важното е да се уцели момента.
Успех с втората, пък и с първата ако реши да дойде пак. Ама и според мен там е несигурно... Тя вече си знае, че ще има ебан. Те се пазят пичките от такива работи. Друго е като нищо не сте правили още и тогава си казва, абе като ида в тях може да ме натисне да се поцелуваме, той е готин така че нямам нищо против, айде да ида, пък няма да му пускам. Стандартен анти-слът дефенс, дето му викат американците.
А като вече сте се целували и натискали, сега си знае дойде ли у вас какво ще искаш. Не че не може да реши да ти даде, ако я кефиш. Но друго си е от засада да го извадиш, когато не е сигурна какво ще искаш. И после си го рационализира "нещата просто се случиха". Както по филмите се случват, и по розовите романчета.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Fuck close , kiss close - 2 Излизания от friendzone -: Януари 06, 2021, 07:18
Браво лъв, респект за клоуза! Ама така е малко опасно да разчиташ на мацки дето ги познаваш от 7-8 години и някой ти ги е довел на крака във вилата.
Истинската игра е да дръпнеш нещо ново сам, за мен поне де. Който има голям социален кръг и постоянно го обновява, може и по този начин, предполагам...
19  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Януари 02, 2021, 09:58
Ти му обещаваш двойно клиенти за 2ри месец. Той веднага си праеи тънката сметка. Носеше 5000 оборот, тос ще го докара на 10 000. Иска 2000. От мен не се иска нищо. Ето така му говориш за кинти. А вместо 10 000 му правиш трафик за 20 000. После и 5000 да му поискаш след 2рия месец, познай. Ще ти ги даде.
Така е на теория. Това е просто пример, за да ме разбереш. Не го разбирай буквално.
Ма чакай сега, ти ортак ли ще ставаш на чорбаджията, че да дели печалбата с тебе? Викаш, ако му се вдигне оборота с 10к, що да не ти даде 5? ОК, ама ако след твоя проект пък му падне оборота с 10к, ти ще му покриеш ли 5 от тях? Предприемачът затова е предприемач, защото той си влага капитала и носи риска от загуба, съответно той си взема и печалбата (ако изкара) без да я дели с работници, контрактори, дори и с банките, на които плаща фиксирана лихва, а не дял. Дял дава единствено на венчър капиталистите, защото те влизат и с техен капитал, а не с обещания.
Не трябва да се бърка трудов договор, извършване на определена работа за определено заплащане, с бизнес партньорство. И двете са ОК, и от двете могат да се вадят пари, но най-малкото се търсят по различни начини, не от обяви за работа, а чрез нетуъркинг например.
20  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 28, 2020, 09:46
Аз ли съм дърт и не разбирам от новите трендове, ама каква е тази професия, в която за 7-8 месеца можеш да станеш "страхотен специалист"?
То дори плочки да лепиш като майстор пак трябва повече практика. Е, мога да ги наклепам и аз, ама взискателните клиенти няма да ги харесат. Ще викнат майстор, който от години ги лепи. А на мен може да ми дадат да им бъркам киреча, евентуално.
Успех през новата година приятелю, може пък в твоя бранш по-бързо да идва успеха.
Страници: [1] 2 3 ... 192
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines