Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 196
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играч от Русия: В България няма секс и свалки -: Август 16, 2023, 15:27
Разглезен си от Русия, брат ми. И аз съм ходил, там само в метрото докато се возиш, виждаш повече яки пички за половин час откокото тука цяла вечер на Витошка. И играта по-лесно върви, жалко дето не идват тука много рускини на морето вече. Аз от 2-3 години нищо.
Ама може и на мене да ми е заслабнала играта, то нямам и време за игра хич вече, пък и ме мързи.
2  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Процес за вземане на решение при инвестиции и спекулации -: Август 16, 2023, 14:53
На 0DTE ли мина вече, бе Стефак?
Фул деджен моуд  Ухилен

Аз съм шорт Нвдия, Тесла, Апъл, Сноуфлейк, имах и шорт на индекса (СП500) отпреди 2 седмици, но вчера го затворих на лека печалба (няколко к).
Лонг въглища, петрол, контейнери, танкери, уран и злато.
Засега съм на минус тая година, но тя е само наполовина минала, така че имам време да избия. Или съвсем да потъна, хе-хе.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да се чувствам достатъчен? -: Август 01, 2022, 07:13
Интересна тема. И аз съм така.
Факт е обаче, че не всеки мъж може да има всяка жена, и реалността не се променя дори ако си го внушиш.
Ако ставаше само с ментални трикове, то всеки щеше да ебе всяка. А не виждам това да се случва по улиците.
4  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Цели ,перспективи и общи виждания за живота -: Август 01, 2022, 07:07
Помня едно време, може би когато съм бил  като теб, но сигурно дори по-млад, не бях учил финанси още, а за лихва само знаех на теория как се смята с елката. Банките даваха 40% лихва тогава. Виках си, ех да имах 1 милион, друго не ми трябва в живота. 400 хиляди лева годишно доход, това са 30-40 хил. на месец. Заплатите бяха тогава по 10 хил. лева да речем, не помня точно колко.
Няколко години след това смениха парите и стана 1000 стари лева за един нов. Ако наистина бях имал 1 милион и вложил по този начин, какво щях да имам после - 1000 нови лева.
Ако господ ми ги беше дал тогава, щеше да се смее после отгоре какво съм направил с тях, но може би и да се радва, че съм си научил урока.
Между другото, има много народни приказки, и не само български, на тази тема. На човек му идва рибката или джина и му изпълнява желания, които след време вижда колко безмислени са били. Явно темата е стара като света.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Жена за семейство - кога и с коя? -: Юни 29, 2022, 06:12
Здравей,
Сериозна тема, по която има писано във форума доста и преди, макар че фокусът му е пикап. Вкл. и аз съм писал. Затова няма да се повтарям относно това какво сме гледали в самата жена.
Философите казват "познай себе си" и е хубаво, че се вглеждаш в себе си... Лошото е ако го споделиш с някого, защото веднага почват да те съдят и да те шеймват, как може така да ти се ебат други, как може да си толкова повърхностен да те кефят големи цици, как можеш да губиш 5 години време на момичето, и т.н.
Няма обаче да са те, които ще живеят цял живот с тази жена, а ти. Ако отсега не ти се ебе от нея, повече няма да почне с времето, а само още по-малко. Така че си избирай сам какво ще правиш. Лошото е, че и с друга да се хванеш, и с нея вероятно ще е същото. Човек веднъж станал ли е женкар, цял живот си е женкар. По бардаците е пълно с такива като тебе, вкл. и с бели коси има. Питай ме откъде знам, ха-ха.
Което не значи, че не трябва да се жениш, или ако не щеш с подпис и официален съюз, то поне да си родите деца. Човек иначе няма какво да прави с времето си. И да бачкаш, и да изкарваш пари, ако няма за кого да ги харчиш цялото усилие е безмислено. Да безделничиш и да играеш компютърни игри също е тъпо. Нито пък ще ти отива да ходиш да пикапиш по улиците или дискотеките като станеш на 40+, което време не е толкоз далече.
Само хубаво си прецени имаш ли гърбина да се захващаш с такова нещо, и ако се захванеш дано си отговорен. Защото ако родите деца, 18 години отговаряш за тях, и трябва да влагаш най-голяма част от времето, усилията, обичта, и парите си в тях. Ако не си готов за такова нещо, по-добре не се захващай, защото там не е като с пичките да си кажеш я да я сменя с някоя с по-големи цици.
6  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Процес за вземане на решение при инвестиции и спекулации -: Юни 23, 2022, 06:27
Успех!
И аз не съм добре напоследък с инвестициите си, но пък тези дето викаха "have fun staying poor" съвсем се загубиха, като старите два лева.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Девствена на 27 -: Май 28, 2022, 06:15
Така е, прав е колегата бтв.
Гледам всяка седмица пълно със сватби пред ритуалната зала, детските градини също всяка година не смогват да запишат новите набори. Значи явно връзки и семейства се създават.
Така че който се оплаква "ама то няма нормални мъже/жени" причината явно е в него.
Че няма перфектни - няма. Но нормални че няма - не ми се вярва. А нормалните идват както с предимства, така и с недостатъци.

А и какво му е лошото да почнеш връзката със секс? Хайде от първия път не, но втория-третия защо не? И най-големият играч не би имал против да звънне по телефона и да излезе на втора среща, ако първата е минала добре, макар и без секс. Но ако си мърморила, капризничила, нервничила, не си му дала дори да те погали по косата или целуне - тогава да, втора среща може и да няма.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с намирането на жени -: Май 18, 2022, 05:27
На Грийн книгата е много дебела, има да я четеш месец-два. Хубава е, но не бих я нарекъл пикап материал за начинаещи.
Инак слушай Стефан какво казва, и си гледай кефа. И да не ги баш скъсаш мацките, поне си свободен да правиш каквото искаш, да опитваш, да се проваляш без някой да те съди. След някоя друга година като се ожениш и жена ти те праща с количката в парка, или с торбата на пазара, ще видиш пички тогава....
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Тънък момент с обвързана -: Май 18, 2022, 05:10
Тия работи със заповедническия тон, даването на разпоредби кога и къде да се яви и какви гащи да носи, поставяне на ултиматуми, и въобще "да й покажеш къде й е мястото" са толкова Алфа 1.0, че няма накъде. Бъдете Алфа 2.0, пичове. Давайте го по-куул.
Аз ако бях на тебе бих я бъзикнал на евента дали ще има млади мацки с големи цици, че да си струва идването, инак баш него уикенд съм канен и на йога лагер, та не съм избрал още между двете опции.
И като цяло, опичай си акъла наистина, защото е почнала май да ти действа повече, отколкото би трябвало. Дано ебеш и друга освен тази (даже по-добре няколко), защото инак подсъзнателно човек си казва, дръж тая, че друго няма и ако те зареже оставаш на сухо. А това вкопчване води до слаба игра.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Май 13, 2022, 05:19
Направи се, че си щастлив и си я преживял и не ти пука. След това не я търси. Така ще започне да я яде едно червейче отвътре дали не е направила грешка, и след време тя ще те потърси. Разбира се, гаранция няма.
Почнеш ли да се тръшкаш колко ти е мъчно за нея, как си готов на всичко само да ти даде втори шанс, и тям подобни глезотии (някои мъже и реват даже) - само ще затвърдиш решението й.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Май 11, 2022, 15:27
И аз като Стефан не знам "изясняване на отношенията" някога да е имало за резултат оправянето им.
Наистина, да беше питал по-рано, щяхме да ти кажем да се държиш мъжки и да не я следиш и държиш сметка с кои колеги излизала. Ми излизай и ти, да не си се замонашил, че си толкоз верен на някаква студентка... Разбирам да си женен за нея и да имаш две деца, ама тя не ти е никаква и явно това не й е на дневен ред. Добре, че не си направил грешката и да живееш с нея. Някои хора даже и къща купуват за целта, после се чудят що остава празна и какво да я правиш, ти поне си я пратил в нейна си квартира. Да е жив и здрав баща й, че плаща той де, инак сигурен съм, че ти щеше да плащаш.
12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Процес за вземане на решение при инвестиции и спекулации -: Май 11, 2022, 15:11
Не е страшно когато губиш 1-2% от капитала, проблема е 10-15% и нагоре. Тогава вече последствията са огромни и за джоба и за психиката.
Е чак огромни... Зависи каква ти е психиката. Аз редовно губя подобен % от капитала си, и говорим не за $300-400, а за 5-цифрени суми. Не е приятно, но не се умира. Спя си нормално, не се будя с мисълта да скачам през балкона. После пак се правят. Пазарът е много волатилен сега.
Няма как да спечелиш, без да рискуваш. Инак знаеш - бондовете, 2-3%, и това е. Ама и там не спиш спокойно, ТЛТ почна годината над 140, сега е 115.
13  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Процес за вземане на решение при инвестиции и спекулации -: Април 21, 2022, 09:04
Стефак, знаеш ли колко случая мога да ти покажа, когато отчетът излиза добър, но акцията въпреки всичко пада (на това му викат buy the rumor, sell the news), както и обратното - излизат лоши новини, но цената се качва (на това пък му викат it was priced in).
Всички тези анализи ги правят постфактум, и пак не могат да се съгласят кое точно е било причината за определен резултат, който се е случил. А какво остава да отгатнат резултата отнапред.
Ти гледаш много ограничен набор от изходи. Ако печалбите паднат, акцията ще падне и то с 25%. Да, но има и много други изходи, например:
Печалбата пада, но акцията пада с 5-10%, а не с 25.
Печалбата се качва
Печалбата пада, но Путин подписва примирие същия ден, и всички акции се качват
И т.н. до безкрай.

Тури си парите в нещо по-дългосрочно, тоест ако вярваш, че хората ще купуват все повече айфони сложи ги лонг Апъл независимо от текущия резултат това тримесечие. Ако ли пък вярваш, че айфона е шит и все по-малко хора ще го купуват, сложи ги шорт Апъл и в дългосрочен план ще спечелиш, без да чакаш да падне точно другия петък преди да ти изтекат опциите.

Аз опции само продавам, не купувам. Скъпи са и изтичат бързо. Често се случва дългосрочно да се окажеш прав, ама опцията вече изтекла и парите ти изгоряха.

Но, кой знае, не казвам, че винаги аз съм прав. Може пък и ти да се окажеш прав. А има и доза случайност и късмет, няма как да отречем това
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Мнение относно чат.. :D -: Април 21, 2022, 08:48
С обяснения и обиди нищо не се постига, както си видял. Изглеждаш като разсърдено дете, което тропа с краче като не получи каквото иска, а не като опитен играч.
Играчът е спокоен и непукист, той има и други опции, ако някоя го размотава. Или поне трябва да си дава вид, че има.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Можем ли да пренебрегнем себе си и да прощаваме всичко в името на любовта? -: Април 04, 2022, 07:23
Момчето има игра. Притежава "тъмната триада" от качества, както ги наричат психолозите - нарцисизъм, манипулативност, психопатия. Жените много си падат по това, както се вижда от поста на авторката.
Друг коментар не знам какъв да дам. Ме им е лесно и на жените. Или трябва да си хванат някое "добро момче", с което ще им е скучно, или някакъв ей такъв тип.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Автомобилите, свалките и жените -: Март 16, 2022, 09:05
Най-много пички за едно лято наебах преди много години, когато си бях купил един кабриолет. Не че беше някакъв скъп, примерно 5к, ама правех на морето кръгчета със свален покрив и надута музика и като видех мацки да се разхождат спирах да ги заговоря, или се правех на ударен и питах как се стига еди-къде си, или те къде отиват, айде да се повозим, е такива работи. Него лято наебах поне десетина (няколко от тях в самата кола нощно време на едно тайно местенце с гледка) и отделно имам разни весели истории, които ще си спомням на старини.
После есента го продадох малко по-евтино отколкото бях го купил, изби си парите многократно.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Март 03, 2022, 06:28
Нещата се променят, когато вече имаш игра. От тук нататък въпроса накъде искаш да отидеш и какво искаш да постигне зависи само от теб. Ако искаш да си с една мацка и следваш този път - това не те прави лузър. Обаче ако искаш да си в моногамна връзка, но въпреки това продължаваш да пикапиш за да се "докажеш" като добър играч -това вече определено е лузърско.
Често има натиск да се докажеш като играч не пред себе си, а пред другите. Имало е немалко пъти, когато съм с някои хора ей така да се видим, и почват - аре бе, дръпни тая, нали си играч! И със стари познати, и дори с някои нови пичове от форума ми се е случвало, с които съм излизал да пием по една бира (не наскоро). Особено досадно е ако идва от някой, който няма добра игра и чака наготово друг да свали две мацки и да му даде едната. Не знам дали ти се е случвало, ти вероятно не търпиш подобно поведение от "приятели".
На мен отдавна ми е минало времето да се доказвам, дали пред себе си, дали пред други хора... И въпреки това не съм имунизиран от удоволетворението, когато клоузиш яка мацка и другите те видят и после те тупат по гърба и викат "браво плейър!" - човещина, явно.

За мен мога да кажа, че да покоря и да изчукам нова мацка дава на мозъка ми прилив на онези хормони на щастието, които секса дори с перфектна "стара" мацка не би могъл. За това и никога не съм бил на проститутка. Самия секс, без да съм уловил и покорил жената не ми носи никакво удоволствие.
Аз виждам два проблема в това отношение:
1. Значи си точно толкова пристрастен към някакви си хормони в мозъка, колкото и тоя дето е пристрастен към самия секс, към дрогата, към работата, към парите, към властта, или нещо друго - просто твоята страст е по-различна, но пак си неин роб. Човек трябва да се стреми да е господар на емоциите си, а не техен роб. Разбира се, на практика е много трудно да станеш зен-мастър...
2. Сега ако си на 30-40 си в разцвета на силите си, но ще станеш и на 50-60 и пак ще ти се ебат млади пички. Как мислиш тогава да ги дърпаш само с игра? Така че не се заричай, че никога няма да си плащаш... Ако избора ти е между 40-годишна, която си дръпнал с игра, и 20-годишна за пари, кое би избрал? Не ми казвай сега, ела ми кажи след 10-20 години...
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Самотен -: Февруари 25, 2022, 08:11
Абе младеж, наврял си се в някакъв малък град и се чувстваш самотен... Ми много ясно, там е за пенсионери. Цяла България ти е отворена, цял свят даже. Хващай се и отивай където искаш.
Нямал приятели и занимания, та по цял ден четял форуми, бооожеее... Аз пък имам обратния проблем - имам много приятели, и стари откак съм бил дете, и по-нови, с които нямам време да се виждам. И много хобита или запланирани пътувания и дейности, за които също трудно намирам кога.
Виж, откъм пички и аз съм като тебе - в Сухата Река. Честно казано, нямам и нерви и желание много да се занимавам. Те все нещо почват да искат после след като ги наебеш. Един приятел ходи наскоро в Тайланд, вика рай - ако искаш само за ебане има по $20, $50, $100, за всеки вкус и бюджет. Ако искаш гадже, има млади мацки дето са щастливи да се хванат с чужденец да ги разхожда, без да досаждат после за много повече. Вземем след някое време да се пенсионираме и да идем там.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Нещо като рапорт от онази вечер в клуба -: Февруари 21, 2022, 09:48
Много важна част от успешния пикап е логистиката. Това включва много неща, аз и други пичове в годините назад сме писали много на тази тема, но може би ги няма събрани на едно място.
Та първата част от логистиката е да идеш да пикапиш на място, където ще има потенциални таргети. Ако си по нощната игра, трябва да си отворен да сменяш бара. Аз навремето си като обикалях по Слънчака примерно, там има 10+ по-големи бара в центъра, влизам в единия, ако няма пички сами, веднага излизам от другия вход и към следващия. Една бира даже не си купувам. Та на тоя клуб като е било 10:1 ти какъв го дириш там? То може, ако си отишъл да се видиш с приятелите си и да слушаш музика - тогава забравяш за пикап. Ако си отишъл да дърпаш пички, то тогава както каза Илиян, трябва няколко да отвориш само да загрееш, и след това да продължаваш и поне десетина да пробваш. Това е намбърс гейм.
Относно инсатграма нямам мнение, аз съм старомоден, но фиксирането върху една точно определена мацка, и мисленето цяла вечер какво точно трябва да й кажеш и как точно нея трябва да свалиш, води до слаба игра.
20  Други / Всичко друго / За жените, мъжете, езотериката и афц мисленето -: Януари 29, 2022, 08:37
Уелбек има една книга, в която главният герой, отчаян нещастен човек (те май всичките му са такива) се увлече по езотериката и взе да ходи по лагери. Още помня стихчето, което сътворил в деня за писане на поезия:
Днеска бог ми се яви,
Сам в джакузито лежеше.
Беше с хубави очи,
Райска ябълка гризеше.
Гуруто го похвали, че било много автентично.
Между другото, това е добър бизнес. Оня ден цъкам каналите и по ХГТВ попаднах на някакво предаване, в което забогатели хора си избират къща. Някаква леля си купува къща за 1.5 милиона и гледаше да имала енергия, да имало място за събиране с елементи от дърво и камък, защото била шаманка и правела семинари за жени, които идват да се просвещават. Бае им с някакви пера, думка им барабанче и им прави ритуали за пречистване.
Та така - за вас това са глупости, ама лелята е станала милионерка от тия работи.
П.С. на външен вид беше 3-4 та и за тях има надежда, както спомена берсерк, ако са оправни в живота. Все пак, не бих се разменил с нея. Много е гадно да си грозна жена. Едва ли имаш шанс за топлите искрени човешки взаимоотношения, за които говори авторката.
Страници: [1] 2 3 ... 196
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines