Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юли 07, 2020, 20:33 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 189
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Репорт от първа среща от Инстаграм - питане за втората -: Юни 16, 2020, 06:53
У вас бре! На картинг я води ако ти обичаш да караш картинг, и искаш някой да ти прави компания там. Ако ще я водиш там за да я впечатлиш, това е тъпо. Същото и за ресторант, яко идеята е да й се натегнеш.
Както и да е, тези 2 дни са минали отдявна като гледам датата, така че пиши какво е станало и дали си клоузил.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Относно проститутките -: Юни 16, 2020, 06:32
Че то си е хоби за някои хора това. Редовно ходят. Пък и не е много по-скъпо от някои други хобита. Има хора карат джетове, сърфове, кайтове, байкове... Дори и един обикновен рибар, първо почва с такъми за 50, 100 лева общо, но като го задръгне крастата, айде карбонови прътове, айде макари с японски лагери, айде накрая и лодка та да може да влиза навътре, айде после и джипка та да тегли лодката... Всяко хоби си иска пари, та и с курвите така. Аз не съм ходил от миналата година, с тия болести де да знам кой и минал преди мене... инак минавам като ми е кеф примерно 2 3 пъти в годината, и препоръчвам и аз като колегата варианта да идешна място, сядаш пиеш с някой приятел, гледаш стоката и ако ти хареса плащаш.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / ЛМР пропусната възможност -: Юни 16, 2020, 06:02
Абе ясно... Вижда мацката, че скоро ще й свърши свободата и иска да провери, да си изпита силата, абе ставам ли аз за нещо още или не, мога ли да накарам някой друг мъж да ме желае или не?
Защото като се омъжи вече, за някой калъф в малък град, ще може ли така да хойка да се вози в чужди коли и да ходи в чужди къщи?
Е, проверила е, получила си е отговора, готово. Това е било според мен. Ако й се ебеше, щеше да събуе гащите, ти не е като да не си си поискал.
Макар че ако бяхте изпили виното... Под влияние на алкохол какви ли не луди неща са ми се случвали.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Всеки път една и съща грешка - страх от ескалация с момиче -: Юни 16, 2020, 05:49
Не всичко е шит тест, на непушачките просто им миришат на гадно цигарите.
Мацката става ли за нещо? Ако да, кажи й да дойде у нас другия път, аз работя от къщи сега... Все ще й помогна да научи. Каквато и специалност да е, от всичко разбирам. Па и не ме е срам да си поискам, щом е готова да даде момичето...
А сега сериозно, нормален е този страх, ама да си на 15г. Помня и мен така ме е било страх и съм бил неуверен тогава. След това се пречупих - с помощта на някои приятели, но и с мотивация. В един момент трябва да почнеш и да действаш, не само да мислиш. При едни хора идва на 12г тоя момент, при други на 15, при трети и на 21, защо не? Не оставяй живота да отмине, преди да е дошъл и при теб.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Как да влезем в правилен "стейт" -: Май 28, 2020, 07:17
Ако природата искаше да сме винаги в "стейт" щеше да направи така, че жлезите ни да произвеждат постоянно допамин, ендорфин, адреналин, и каквото там. Щом не го е направила, значи има причина. Например, че това е запазено само за извънредни ситуации, за да може да усетиш разликата и да вдигнеш нивото точно когато се налага. Но не и постоянно, защото това би било изтощаващо за организма. Има експерименти с мишки, които като натиснат едно копче и електроди в мозъка им стимулират тези центрове на удоволствието. Много скоро те просто сядат на копчето, за да се стимулират постоянно. И скоро след това престават да правят нищо и умират.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Караме се с жената и стигаме до сериозни истерии -: Май 24, 2020, 11:24
Ами толкоз, 2 3 години трае идилията обикновено, ти колко повече искаш.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Генетика или труд -: Май 24, 2020, 11:22
От гените зависят нещата, да... Ама за пичките. Която се е родила красива много неща й идват наготово в живота. А която е грозна, ако ще да се труди и да стане бизнесменка, професорка или канцлерка като Меркел, няма никога да изпита любов, страст, и какво е мъжете да те желаят пламенно и да вършат какви ли не глупости заради теб.
За мъжете обаче, трябва не само ген, а и усилия, мотивация, а пък и доза късмет, да не забравяме това. Има много хора, които са се трудили колкото бил гейтс, пък и повече, но на тях не им е провървяло ибм да избере техния софтуер за операционна система на първия масов персонален компютър, или друг подобен пробив, с който да тръгнат напред.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Кога слагате край на “връзка”? -: Февруари 27, 2020, 00:23
Хубава си я втасал. Ако още от началото беше поставил граници, вероятно можеше да си я хванеш за "несериозна" връзка (доколкото съществуват такива).
Но от "сериозна" на "несериозна" никой не обича да го даунгрейдват. Обидно е някак си. Така че или трябва да сложиш край, или да караш както досега (с риск да разочароваш момичето накрая, и да му изгубиш времето ако си търси да се омъжва). Аз не бих направил такова нещо - второто - заради мои си принципи, не че жените не го правят на мъжете редовно. Но да не ставаме като тях.
Решавай си сам. Според мен си млад за женене и за сериозни работи. И както сам виждаш, не ти се отразяват добре. Може би след време ще дойдеш на тази вълна... но сигурно си мислиш, да ама дотогава като съм на 35-40 дали ще мога да хвана пак такава мацка, млада, секси... И наистина, кой знае ще можеш ли, няма ли да можеш. Но нали каза, че ти харесва да живееш с усещане за несигурност и за изненадите, които всеки утрешен ден може да ти донесе?
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Моят наръчник за онлайн играта -: Февруари 27, 2020, 00:10
Чатенето хубаво, ама изтаралянка ли нещо?
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Какво научих от пикапа и ефекта от него -: Февруари 09, 2020, 00:35
И от мен респект за пича, ебнал е готина мацка, само умната сега че нещо май си лапнал по нея (от другата ти тема)... да не вземеш да я хванеш за сериозна и да зарежеш пикапа тъкмо като ти е тръгнало.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Директна срещу ситуационна игра -: Февруари 06, 2020, 06:58
Но истинската игра е директната-да в началото ядеш повече шамари, но така се шлифоваш после,че ставаш истинска машина и опита който придобиваш го използваш във всички сфери на живота.
Абе ако всички бяхме като Слеъра - ОК. Ама не сме. На мен ако само 9 от 10 ме режеха като ги отворя така - че то работата лесна. Ще застана на подлеза и ще отворя 10 днес (за половин-един час все ще минат 10 готини) и готово - наебал съм една.
Лошото е, че мен ще ме отрежат 10 от 10, не 9.
Така че Слей е много прав, че всеки трябва да си намери подходящия за него стил.
Аз упесхи от директно отваряне съм имал само при топъл апроуч, т.е. мацката ме е гледала, усмихвала ми се е, смигала ми е, вряла се е да танцува директно до мен, и т.н. Така на студено - някаква дето не знае, че ти съществуваш на света, да ѝ влезеш с "маце, ще те скъсам" - не ми се е получавало (не че не съм пробвал) и отдавна съм се отказал. Не е моя стил може би - не казвам, че за друг не може да проработи.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Instagram чат - поредна молба за мнение -: Февруари 06, 2020, 06:43
Издебваш подходящия момент в настоящия разговор да и пуснеш нещо доста жегващо, което да и изкърти ранга. Но и да не е пряко, за да не те блокира/отсвири.
Обикновено е или да изтълкуваш нейни думи с къс коментар (тоест сама да се прострелва в крака), или да загарва за силна дисквалификация, но да не я казваш пряко. Или комбинация от двете.
Естествено тя реагира силно. Влиза в оправдателен режим. Обяснява се как всъщност трябва да се тълкува. Показва емоционална нестабилност и т.н. Може и да не реагира. Но това не означава, че зад чата, не реагира емоционално (опитва се да го отиграе кул).
И точно тогава удряш игнора. Просто не и отговаряш.
Тогава като влезеш след няколко дни, наистина има разлика в ранговете, интереса и цялата динамика.
Баси, много сложно бе. Такива стратагеми, Лао Цзъ би се гордял с тях и би ги включил в книгата си. Само да питам пичове, тея дето играете в инстаграми и такива подобни: ако пишете на 50 пички наред (всички дето стават и са ви на 5км радиус да речем) как после помните с коя докъде сте стигнали от горните стъпки?
Това ми звучи като да е възможно само ако си набележиш 1-2 и да ги играеш целенасочено. Иначе е невъзможно да му хванеш края. А нали идеята на онлайн-играта е да стреляш насляпо на 100 места и където клъвне.
Не ги разбирам тия работи.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Отхвърляне - как се справяте с него -: Януари 21, 2020, 05:59
Ама Бай Пешо живее в чужбина. Там като "напълниш фурната" на някоя, плащаш после 18 години яка издръжка. Уж за детето са парите, но ти ги плащаш на нея - може да ходи да си прави маникюр с тях, или да си купува гащи, които някой друг да събува. Така че умната!
Инак стар курвар да се кротне и да мирува до жена и деца - трудна работа. Питай ме откъде знам. Не казвам невъзможна, казвам трудна.
Така, а сега по темата. Той Стефака наистина добре е описал ситуацията, и колегите преди мен също. На всички давам реп и се радвам, че имаме все повече трезвомислещи момчета от форума. Наистина е много ценно да има къде да прочетеш мъжки съвет - действа отрезвяващо. Аз на младини като съм бил в такава ситуация е нямало къде да прочета нещо подобно, и съм правил глупости.
Няма много какво да добавя, освен това към автора: какво правиш да се виждаш всеки ден с момиче, което не чукаш? Ами много ясно, че си влезнал във френд-зоната. Ако искаш да наебеш някоя, трябва тя да си мисли, че си готин пич с готин живот. Зает. Недостъпен. А не винаги готов да ходи на кафенце, или да ходи да ѝ носи чантите у мола. Какъв е тоя социален кръг с тази в него, дето пък чак всеки ден да се виждате? Толкова ли време имаш за губене, да излизаш всеки ден с някви пички, дето не ти пускат? През това време можеш да изкарваш пари. Или да научиш някакво умение, с което после да вадиш пари. Или да ходиш на фитнес. Или да се занимаваш с някакво мъжко хоби - мотор, кола, ски, сърф, байк... (не компютърни игри!). Или да ходиш да дърпаш нови пички. Въобще - преосмисли малко начина, по който си прекарваш времето.
Успех от мене, и да се похвалиш като наебеш някоя друга. Тази я мани, няма да ти пусне. Осрал си се вече там отдавна. Но - горе главата, и действай с другите!
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Ситуация с МИЛФ -: Януари 07, 2020, 06:42
И аз ти казвам каквото и бтв, а и който и друг да се включи ще ти каже същото.
Ти на колко години си, бре младеж, за какво ти е въобще да живееш с жена (камо ли пък жена с дете от друг)?
Вземи опечи една тава баница и раздай из офиса, да почерпиш, че си се отървал от нещо, което и сам не го разбираш явно какво е. Защото ако го разбираше, едва ли щеше да искаш доброволно да се наместиш в него. Ти знаеш ли какво е да гледаш дете? Аз знам, защото ги имам две. Достатъчно трудно е, когато са си твои и си ги обичаш. А когато е от някой друг мъж, ми е малко трудно да си представя точно как ще е, но имам някаква идея. Ти вероятно нямаш, щом въобще си се замислял за такова нещо. И за какво ти е да гледаш чуждото дете - за да ебеш майка му по-лесно, да ти е удобна в къщи на разположение? Ама тя като влезе у вас, като си донесе нещата, и като влезнете в ежедневието - кой ще взема детето от градина, кой ще иде в Кауфланда да напазари, кой ще пусне прахосмукачката, и т.н. - да не мислиш, че много ще ебеш? Ще ебеш в неделята веднъж.
Тоест, по-малко от преди, когато ти е била фък-бъди. И ти си искал да замениш едната ситуация с другата? Ама явно господ те е гледал отнякъде колко ти е акъла, та е решил да ти го спести.
Но си го опичай тоя акъл за следващия път.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Тийнейджърка -: Януари 03, 2020, 00:14
Просто искам малко помощ за изпитани от вас методи за създаване на привличане в такава ситуация.
Аз пък искам просто малко изпитани методи за правене на пари. Ама на много пари.
Айде де, що не пишете?

Осъзнаваш ли що за въпрос задаваш? Без да знаем нищо за теб, нито за момичето, ти на какво приличаш, тя какви харесва - и дайте изпитани методи да я наеба!

Няма изпитани методи как да свали човек "едно момиче". Това би трябвало Слейъра и Илиян да го напишат най-отгоре на форума. Има методи как да отваряш много момичета и да си вдигнеш процента успеваемост, колко от тях биха те харесали и биха ти пуснали. И този процент никога няма да е 100%. 10% ако е, трябва да се радваш.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Занимавам се с пикап от 3 месеца, но не мога да я забравя -: Януари 03, 2020, 00:06
Не мисля,че съм средностатистическо момче - в гимназията бях най-добрия по математика и имам ред отличия. Завърших топ 20 университет в света с отличие. Въпреки това, смених специалността си, защото вярвам че всеки човек трябва да остава нещо след себе си и за това се занимавам с програмиране.
Е той имаше предвид средностатистически по привлекателност за пичките. А пичките, повярвай ги, грам не ги интересуват математиката и програмирането. Освен доколкото са чували, че с програмиране се изкарват добри пари, но това ги кара да виждат в теб не някой секси мъж, а някой дето ще им плаща сметките.
Та така, братле - откъм самоувереност, фрейм, външен вид, чувство за хумор, лидерство - там как си, над или под средното? Защото ако си под, трудно ще ти е наистина с 20-годишните мацки, особено ако налиташ само на красавици. Те искат гъзарчета, с татуировки, с мускули, облечени по модата, които ходят на модните места, имат социални умения, много фолоуърс в инстаграм, и т.н. И аз даже не ги знам какво точно искат, минало ми е времето за тях.
Виж, за милфовете си баш точна партия - ще те схрускат. Ама едва ли искаш милфове, млад си още за тях. Остави ги на мене и на Танграта. То и той не ги ще, нищо че ми е набор, хе-хе.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да й взема номера -: Декември 27, 2019, 02:00
Абе чел си форума, ама едно нещо май не си прочел...
Пише да отваряш по 10 мацки на един ден, а не по една мацка на 10 дена, и да си мислиш само за нея през тия 10 дена.
Ако беше отворил днеска 10, едва ли щеше сега да се косиш що една от тях не ти била дала телефона си, като си го поискал. Ми не си я изкефил нещо, не ти го е дала. Не можеш ли просто да приемеш, че няма да я наебеш точно тая? Света ли ще свърши? Можеш обаче да наебеш някоя друга. Естествено, ако първо си изкараш тази от главата.
Докато мислиш как да я впечатлиш, няма да се спреш с шоколадовите бананчета. Ще вземеш и други неща да купуваш, и да хабиш време, енергия, и пари за нея. И тя като го усети това, че някой влага много в нея докато тя не му е дала дори телефона си още, мислиш ли, че ще ѝ хареса? Това харесва на жените само по романтичните комедии, а в живота си викат - гледай го тоя загубеняк... ама я да си го държа под ръка, че е много удобен - ще ми затрябва някой ден като се местя някой да ми носи мебелите и ще взема да го викна - той няма да откаже.
А през това време ще се плющи с разни други пичове.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:K-close на женена колежка, как да го докарам до f-close? -: Декември 27, 2019, 01:49
Абе еби я бе, как ще изпускаш. Аз само една португалка съм ебал, и ми даде от първата вечер. Не беше омъжена де (или поне не ми каза, ако е била). Хубаво се чукаше. Препоръчвам (на базата на лимитиран опит).
Трябва да издебнеш като се напиете някъде пак. Така по лънчове и путки майни трудно става работата. Слейъра ги умее да ги омайва и посред бял ден по пейките, но не на всеки се отдава. Така че добре си измислил за следващото фирмено парти.
Действай сега, докато си млад и нямаш деца, че после... Ще си спомняш на стари години как си ебал португалки и полякини. Мани го Краба, не си виновен ти някоя ако иска да се чука с друг освен мъжа си. Ако не си ти, ще е някой друг. Той ако мъжа ѝ я оправя както трябва, няма да ходи да се натиска с колегите си.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Как влияе статусът в свалките -: Декември 27, 2019, 01:35
Оф, какво спориш още, душа - ей ти целия цитат:
Статусът е сбор от качества - външен вид, уважение в обществото (да си приет в социалната си група, думата ти да се чува), самочувствие, а при младите хора и на потенциал, който дори не е задължително да развият в бъдеще.
Тук могат да се включат и материалните придобивки.
И естествено, всичко това има значение и при двата пола при избора на другарче.
"Всичко това" (горното дето си написала) няма значение и при двата пола. Само при мъжете има. При жените единствено фертилността има значение за това колко мъже искат да се търкалят с нея в сламата. За статуса не знам какво има и какво няма - никога не съм се интересувал от статуса на жените, все ми е тая. Интересувам се от циците им, от задника им, и от лицето.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Интернет експеримент в Тиндър! -: Декември 20, 2019, 06:39
- 4 жени приеха директно предложение за секс, две от тях направиха покана у тях за същия ден, тоест днес  (5 ци, до 7ци )
Ми иди ги наеби.
Ако те питат на вратата що не мязаш на оня, просто кажи "не беше най-добрия ми ден като се снимах тогава" или "виждам, че си приятно изненадана"
Страници: [1] 2 3 ... 189
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines