Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 15:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 5
1  Други / Всичко друго / Пловдив Community група -: Март 20, 2021, 13:02
Групата е все още активна. Ако има желаещи, на ЛС  Намигване
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Шокиращата ситуация от нощна игра в чужбина. Откраднаха ми 10ка -: Февруари 09, 2021, 02:20
Момчета, почти две години по-късно ви чета коментарите отново и мога да кажа, че няма как да бъда по-съгласен, с това което сте написали. В онези времена бях малко в мъгла. Виждах патърни в определени ситуации, но не можех да разбера защо се случват. Не можех и да интернализирам написаното от някои от вас. Просто не кликваше някак си тогава, но сега е другояче.

Почивката е много важна, когато човек учи нещо и се сблъсква с нови ситуации. Той мозъка си знае работата, ама трябва да го оставиш да си я свърши  Ухилен. През 2019 малко прекалявахме с уинга ми и не оставяхме нещата да попият, ами скачахме в нови ситуации и нямахме достатъчно време да осъзнаем какво ни се е случило. Забавна беше 2019, но за жалост или радост светът е блокиран от пандемията сега. Поне имаме достатъчно време за размисъл и ревизия на някои ситуации.

През сегашния ми мироглед мисля, че определено е голяма грешка, че съм се влачил след мадамата и съм се опитвал да се надигравам с другия пичага. Особено като вземем на предвид колко лесно се пуска на някой друг и ме зарязва "по средата" на разговора. Потъптване на самочувствието е след това да я търся да я заговарям пак. Интересно е, че въпреки това сме се натискали, но може би е било по-скоро късмет отколкото скил.

В момента съм привърженик на стратегията да ги сваляш в "стелт" режим. С минимална емоция и минимална инвестиция, която същевременно да причинява по-голяма реакция от отсрещната страна. Егото и fomo-то също ми бяха и ги виждам като големи пречки при много начинаещи и напредващите след момента, в който се научат да заговарят и поддържат някакъв основен разговор без да им треперят краката. Говоря за реакцията да се клоузва, когато усетиш, че разговорът угасва и момичето ще си тръгне. На практика е сигнал, че ситуацията за теб е от изключително значение, което е равнина на това да поставиш момичето на пиедестал. От там идват и провалени опити.

В моята практика ми трябваше дълго време да се убедя да не реинвестирам в момента, в който момичето покаже лек сигнал за дезинтерес. Това е шит тест на супер първично ниво. Не мисля, че го правят съзнателно. Проблемът е, че в такива ситуации просто ние сами се издаваме като и си бутаме стойността сами по този начин. Дори забелязвам, че и в работните отношения важи същата социална динамика. Този, който е най-малко емоционално афектиран и нереактивен от случващото се, има най-голям контрол върху ситуацията и останалите. Едно нещо казано само с поглед може да има много по-силен ефект и от 1000 думи, ако знаеш как да го направиш.

В момента обаче бих казал, че ми куца другият край на подхода. Генерирам достатъчно интерес пасивно, но когато реша, че е време за клоуз, малко пресилвам нещата и понякога се случва ситуацията да се провали и тотално да загубя интереса на момичето. Всичко върви добре, налапват фрейма ми като щуки и го забелязвам по много параметри, но когато ми скимне, че искам да я целуна например става супер механизирано и твърде директно. Забелязал съм, че ако момичето не се отдръпне, ситуацията изглежда супер тежкарска и точките ти скачат х100, но ако се отдръпне нещата по-скоро вървят към провал, защото втори опит вече идва пресилено. Не мога със "стелт" подхода да си изградят отново същите реакции след подобна ситуация. Съответно пък за гейм с висока енергия е вече твърде късно и просто ще изглежда като пълен цирк, ако се опитам така да продължа.

Може би причината се дължи на това, че опитът ми до сега е предимно от ситуации със много висока енергия, в които нещата се случват бързо и просто нямам търпението и похвата градивно да ескалирам в по-нормални ситуации и се опитвам да направя  "one shot-kill", без да си претегляне опциите. Предстои ми да ошлайфам и тази част, че с тази пандемия дискотеките на запад скоро сигурно няма да отворят и ще трябва да си караме по по-нормалния начин още известно време (в което не виждам нищо лошо, а точно обратното Усмивчица ).

Вие как ескалирате в ситуации, в които динамиката е от типа "стелт гейм" и сте го играли "mr cool" до момента, а вече ви свети лампичката, че трябва да клоузвате?
3  Други / Всичко друго / Пловдив Community група -: Януари 22, 2021, 20:41
Здрасти хора, направихме група във вайбър на пловдивското community. За сега целта е само дискусия, но ако се съберат хора може да измислим някакви сэбирания навън като се стопли.

Който иска да се присъедини, да ми пише на лично да го добавя  Намигване.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да й взема номера -: Декември 31, 2019, 12:58
Евала за това, че си я заговорил и си я поканил на среща, но аз бих те посъветвал да я отпишеш. Дори да опиташ да водиш други момичета с цел да я подразниш е стратегия обречена на провал. Майндсетът с който ще подходиш в ситуацията е грешен и затова ще доведе до неуспех. На нея едва ли й пука за теб, а ти ще се опитваш да я манипулираш. Най-вероятно ще изглеждаш смешно в очите й, защото ще усети какво се опитваш да направиш. На жените им е вродно да манипулират и имат много повече опит в това отношение, защото го правят от малки и съответно имат по-засилен нюх за такива неща. Ти едва ли си най-умелият играч/актьор и подобна сценка ще бие супер много на очи. Според мен, причината , че не ти е дала телефона си не е, защото не те е харесала или си казал грешнит неща, а се крие малко по-дълбоко.

Пич, не искам да те засегна, ама коментара ти е изпълнен с клишета, от общи приказки, без никаква същност. И просто не мога да го подмина.
Не, че автора, ще направи нещо. Не, че невиждам, липсата на опит. Но просто коментара ти е подвеждащ.
1во, кой ти каза, че жените са богини в манипулацията, и като калени манипулаторки, не подлежат на такава. Още по-малко от мъж.
Във форума ли го прочете? Твои приятелки ли ти го казаха? Или тоя извод се роди в почерпена компания на маса?
Това не е вярно. Запомни го. Колкото балъшки истории си прочел из форума, как "тя го върти на малкия си пръст, а той си мисли, че е все по близо", колкото такива истории си слушал от приятели и близки. Точно толкова аз лично, съм ги манипулирал. И съм виждал как същите тези кралици на манипулацията, си обръщат поведението на 180 градуса, само от едно мое действие. Виждал съм, смесените и противоричиви емоции в тях, които предизвиквам, и конфликта в поведението им. Виждал съм как, не могат да вземат решение, и как обръщат мнението през 5 минути по 5-6 пъти. Виждал съм, колко объркани, и дезориентирани стават, от безразлични и неебателни. В рамките на часове, или минути. Виждал съм колко са податливи на манипулация, понякога дори много повече от историите които са ти разказвали, за мъже.
А аз дори не съм много добър в това.
И мога да ти кажа, че колкото мъжете се поддават на манипулации, точно толкова и жените.

Сега на друго искам да обърна внимание.
Цитат
Но да кажем, че момичето наистина ти е харесало и искаш все пак да се пробваш, дори и да знаеш, че шансовете да се получи нещо са минимални. Първо, не го прави да изглежда очевидно, че ходиш заради нея на бара. Да я питаш коя смяна ще бъде, за да я отидеш отново е доста нийди и тя го е забелязала със сигурност. Сам се закопаваш в още по-дълбока дупка по този начин.

В първия абзац, обясняваш, колко загубена кауза е всеки опит да манипулираш момичето, понеже тя е като радар за тези неща.
И всенага в следващия, започваш да обясняваш как да я манипулира. Значи, той ходи заради нея на бара, но да го отиграе, все едно е за друго там.
Не, ме разбирай грешно. Не се заяждам. Аз напълно разбирам защо даваш подобен съвет. Не го споменавам за да коментирам противоречието, а идеята зад него.
А идеята е, манипулацията да бъде безобидна. Тоест, отричаш манипулацията, когато е рискова, и носи демидж в последствията - в не напълно ясна посока и резултат.
Но когато тя е безобидна, когато няма последствия и емоционален демидж - е вариант. Малък риск, малка, печалба, малки стъпки към целта, и бавно стигаме до нея.
Да ама не. Тея неща не стават така. Няма ли демидж, значи се окопаваш. Стоиш на едно място. Ама света не е статичен. Следователно, като функция във времето, ти се движиш назад. Колкото стоиш и се окопаваш, толкова се движиш назад. Никога не инвестирай усилия и време към дадено момиче, в действие което няма да ти донесе силна реакция. Напротив, колкото по-малко е действието, и нвестицията в него, спрямо реактивността и заряда, който отразява върху средата, толкова по-ефективно е. А ефективността, ще ти се отблагодари, конкретно в свалките. И често в други сфери на живота.

Проблема, който исках да коментирам е, точно този. Пичове, не ви се получава, точно заради подобен начин на мислене. Защото искате хем да направите нещо, но хем да не е рисково, и да не носи последици след себе си. Искате да действате наполовина, и да вземете половината резултат, а после другоата половина. И резултата все е 0. Щото пичове, едно нещо или ще проработи, или не. Няма как да проработи на половина. Да не говорим как изглежда от страни, и кво надушват жените.
За това се научете - Когато решаваш дали да действаш. Или дестваш със всички налични средства, и впрягаш дори 200% от тях. С готовност да стигнеш отвъд морални, социални, и всякакви, граници и лимити. Или просто не действаш. Пестиш си ресурса, и самия шанс, и изчакваш по-удобен момент. Когато ще действаш пак, по горния начин.

Не съм казал, че жените не подлежат на манипулация. По-скоро в конкретния случай предполагам, от това което е написал, че пичагата не най-добрият минпулатор и по-скоро ще изглежда смешно, ако се опита да направи някоя сценка пред конкретното момиче, отколкото да провокира някаква емоция в нея. Иначе евала и на теб, щом успяваш да ги омагьосваш, но дай някакъв конкретен пример, защото и твоят опит да изразиш мнение е изцяло базира на "аз съм го правил и работи", но липсва подробността как.

Разбирам и другата ти идея. Така е, не може с единият крак да натискаш гаста, а с другия спирачката и да се чудиш, защо колата не иска да потегли. Влизаш all in и действаш, да, но в някои ситуации резултатът от подобен подход е боксуване на място. Ако има как да го направиш умно, защо да го правиш по трудният начин. Определено, по рязък подход, като например арогантен коментар, донасят силна реакция и когато има ефект се чувстваш като бог, но по-често ако не успееш да овладееш ситуацията след него си оставаш основно и само със силната реакция. Поне от моят опит в повечето случаи след по-ароганто действие губя сета /като говорим за колд апоруч - напълно непознати/. Имало е и ситуации, в които се е получавало нещо, но в последствие откривам, че момичето е странно и има някакви комплекси и затова съм получил силна реакция и силен интерес. Психологически погледнато, това е ефекта на daddy issues - не е получавала достатъчно внимание като дете или пък в даскало не е била от готините хлапета. В последствие както в приказката грозното патенце, физически се е развила и е станала привлекателна, всеки е започнал да й ходи след гъза и да й се подмазва и е изградила увереност на базата на позитвно странично мнение и точно там е проблемът. Собственото й мнение се гради на вънншни фактори, следователно ти си такъв и като не й дадеш позитивна обратна връзка й ставаш интересен. Такива момичета са бомба със закъснител и аз лично гледам да ги избягвам. В нощтната игра типично държание от подобен тип момиче е рязко да загуби интерес в момента, в който разбере, че си привлечен от нея. Психологията зад подобна ситуация е проста - тя е жадна за твоето внимание, ти не й го даваш и я примамваш с него, до момента, в който решаваш, че искаш да я клоузнеш. Но когато поемеш някакво действие към нея, тя си получава дозата внимание и вече не си й интересен. Всъщност, ти никога не си й бил интересен, а просто си я подмамвал с емоция, към която тя е пристрастена. Не казвам, че не можеш да се прибереш с такова момиче още в същата вечер и приемам факта, че е много вероятно просто аз да не знам как да процедирам с клоузването /приемам съвети между другото Ухилен/, но такива момичета за сериозна връзка са много лош избор.

Затова съм фен на "бавната игра". Бейсик модел на това, което имам предвид е следниян. Заговаряш момиче в ситуация, в която и двамата сте равностойни и е социално калибрирана /без вербални задни салта в апроуча, твърде висока енергичност, или бедбой фрейм/. В повечето случаи получаваш нормална реакция, просто защото си калибриран и не си странен - няма причина момичетата да те отрязват, защото си отишъл да им кажеш здрасти. В този момента интеракцията е човек към човек, или чисто приятелска /обаче не точно, защото не се познавате за да се каже, че сте приятели/. Малко след апроуча е също нормално да получиш няколко от любимите ни ШИТ тестове. Ако момичетоили групата те тестват, още по-добре. Това го правят, за да видят, че не си странен, ненормалник или крадец и след този момент, може да се каже, че си минал social hookpoint-а или с 2 думи са те приели /естествено, ако си отиграл теста правилно/. До момента се движиш по-добре от 90% от пичагите, които ще се опитат да заговорят момичето/групата или твърде арогантно или твърде физически. След този момент, вече можеш бавно да започнеш да превръщаш интеракцията във мъж към жена - ако си заговорил група, вече насочваш разговора конкретно към момичето, физически контак, очен контакт, използваш по-рискови думи или с две думи й показваш, че имаш интерес. Ако усетиш съпротива или че става странно, просто се отдръпваш една крачка назат, намаляш физически/очният контакт - с две думи калибрираш ситуацията. Ако момичето продължава да говори с теб, значи има интерес. Процезираш познатото две крачки напред, една назад. Това цялото по принцип се развивав в рамките на 10-15 мин. От тук имаш два избора - или да продължиш и да инвестираш повече време в конкретния сет или да го оставиш с уговорка, че по-късно пак ще се видите и да отидеш да заговориш още 2-3 подобни. Изборът е твой и е изцяло по преценка, колко навито ти се струва момичето, колко си й навит ти и какви са шансовете нещо да се развие в последствие. Примерно, ако знаеш, че ще ходи в друг бар след 20 мин и я чака група, няма смисъл да я напъваш или да инвестираш време , защото цялото нещо ще е загуба на енергия и усилия без конкретен резултат. Преценяваш ситуация и клоузваш според нея - примерно телефон/facebook/инстаграм и уговорка за кафе в следващите дни или да се срещнете по-късно вечерта за хапване или афтърпарти. В конкретният случай как би ти помогнало арогантно държание? Ако й кажеш нещо от сорта "или мен, или група", много ясно, че ще си избере приятелите. Дори и да те харесва, ако ги зареже рискува да си изгради лошо име, плюс драмите от приятелките й, че ги е зарязала... Понякога още първият по-дълъг сет можеш да го клоузнеш, но е рядко явление. Ако си излезнал рано, по-често се случва да пообиколиш бара няколко пъти, да се запознаеш с няколко групи и в последствие да се върнеш при тази, в която момичето ти е допаднало най-много или знаеш, че има най-много интерес и да ги заговориш отново /реапроуч/. От там нататък следва клоуза, но поста ще ми стане твърде дълъг за него.

Идеята ми е следнта - да, арогантното поведение причинява по-силни реакции у момичето, но клоуза след него е рядкост. Бавната игра коства време и усилия, но изгражда доверие между теб и момичето и съответно ти вдига шансовете за по-успешен клоуз.

P.S. Размяната на контакти след по-арогантно държание и бързи действия не е успешен клоуз, дори й на повърхността да изглежда такъв. Да, накарал си момичето за 5 мин да ти даде някакъв контакт, защото си й погъделичкал емоциите и си й бил интересен за вечерта, но това не й дава почти никаква база за преценка какъв си. Затова на другия ден не вдигат, не ти отговарят на съобщенията или флейкват на срещи. Такава стратегия дава моментни резултати, но те са по-скоро flashy и нямат развитие в последствие. За да се получи нещо, трябва да инвестираш време, поне според мен.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да й взема номера -: Декември 30, 2019, 01:03
Евала за това, че си я заговорил и си я поканил на среща, но аз бих те посъветвал да я отпишеш. Дори да опиташ да водиш други момичета с цел да я подразниш е стратегия обречена на провал. Майндсетът с който ще подходиш в ситуацията е грешен и затова ще доведе до неуспех. На нея едва ли й пука за теб, а ти ще се опитваш да я манипулираш. Най-вероятно ще изглеждаш смешно в очите й, защото ще усети какво се опитваш да направиш. На жените им е вродно да манипулират и имат много повече опит в това отношение, защото го правят от малки и съответно имат по-засилен нюх за такива неща. Ти едва ли си най-умелият играч/актьор и подобна сценка ще бие супер много на очи. Според мен, причината , че не ти е дала телефона си не е, защото не те е харесала или си казал грешнит неща, а се крие малко по-дълбоко.

Първо дa заговориш сервитьорка не е най-удачната ситуация за свалка. Момичето е на работа и е принудено да се отнася добре с клиентите, съответно може и да не усетиш кога наистина има интерес и кога просто ти обръща внимание от учтивост или по клауза от договор. Второ, едва ли ти си първият, на когото му е хрумнала идеята да я заговаря. Ако тя е наистина красива, шансовете вече да й е писнало от пичове опитващи се да я свалят на работа е много голям. Ако не е толково хубава, то със сигурност минимум по 1 клиент от заведението се е опитва да я свали всяка седмица. Съответно самата ситуация не е най-благоприятна за теб и е най-добре, ако можеш да се запознаеш с нея извън работно време където ролите ви са на нормални непознати хора, а не клиент-персонал.

Но да кажем, че момичето наистина ти е харесало и искаш все пак да се пробваш, дори и да знаеш, че шансовете да се получи нещо са минимални. Първо, не го прави да изглежда очевидно, че ходиш заради нея на бара. Да я питаш коя смяна ще бъде, за да я отидеш отново е доста нийди и тя го е забелязала със сигурност. Сам се закопаваш в още по-дълбока дупка по този начин. По начинът по който си се опитал да я клоузнеш /да й вземеш телефота/ я поставяш в "губеща" ситуация. Под губеща имам предвид, че ти искаш нещо от нея, а не е взаимно решение. Quick fix за подобна ситуация е да й кажеш /подчертавам кажеш, а не питаш/ "Хайде да си разменим номерата, може да се видим някой път извън работа." + някакъв ситуационен qualifier, но тук е доста важно как си изградил разговора предварително и съответно какъв qualifier ще използваш и дали той ще е релевантен, за да я накара да иска да се види с теб. Различното от "Дай ми телефона си, защото ще ми омръзне да те питам коя смяна си, за да се засичаме" е че с "разменим" поставяш твоята и нейната позиция на едно ниво. Не й се молиш да ти даде вниманието си /телефона си/, а извършвате взаимно действие. Qualifier-ът е важен, защото й даваш причината да си размените контактите. В последствие ще бъде релевантно като й се обадиш и я поканиш на среща и тя няма да се чуди "Защо си дадох телефона на човек, който не познавам и с когото не съм имала намерение да се запознавам." По тази тема може много да се пише, но мисля, че в един пост не бих го събрал и скоро мисля да отваря отделна тема по този въпрос във форума. Идеята ми е че думите, които използваш, са наистина важни. С тях градиш какъв ще е твоят образ в главата на другия човек и трябва да ги подбираш внимателно. Имай предвид, че ти ако си я stalk-вал и си обмислял какво ще й кажеш дума по дума, то тя попада в ситуацията без да подозира нищо и нейната представа за това какъв всъщност си ти е субективна и се базира на това което е чула от теб до момента. Най-добре в подобна ситуация би било просто да се запонаеш с нея и да се опиташ да се разграничиш от редовен клиент и развиеш по-близка връзка /дори и чисто приятелска в самото начало/. В последствие като й знаеш името можеш да я намериш в instagram или facebook и да се опиташ да си уредите среща от там. Пак не е най-доброто място, но поне няма да те приема като клиент.

Относно това, че ти е казала "Hе", да не ти пука. Харесал си я, имал си топките да й поискаш номера, направил си го. Стига сега да не се спичаш, като я видиш пак на бара, няма причина да се срамуваш. Нормална, мъжка постъпка е и ако тя ти се подиграва или говори лошо за теб, можеш да й теглиш една майна и да знаеш, че не струва. Пак ти казвам, евала, че си се пробвал, но подходът ти е обречен на пробвал. Номера няма смисъл повече да й го искаш, освен ако не си правиш някакъв comfort zone challange. Дори и да ти го даде, то най-вероятно ще е, за да се отърве от теб и след това няма да ти вдигне като и звъниш. По добре изобщо не се занимавай повече с нея, а се запознавай с максимално много момичета и се опитвай да ги изведеш на среща, без да се поставяш в нийди ситуация. Концентрирай се върху по-фундаменталните части от комуникацията, като това колко релевантно е в краят на всеки разговор да попиташ за телефон или да поканиш на среща и ще успехът сам ще дойде при теб. Щом ходиш по баровe, предполагам че не си на 15 години и си разбрал, че да поставяш едно момиче на пиедистал е груба грешка. Недей да преследваш една единствена, а работи върху това да избираш от многообразие, за да можеш да намериш тази, с която най-добре си пасвате.
Успех и дерзай! Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Шокиращата ситуация от нощна игра в чужбина. Откраднаха ми 10ка -: Ноември 13, 2019, 03:48
...

Eдинственият ми аргумент би бил, че по клубовете предимно се навъртат такива момичета. Възможно е и аз да привличам/съм привлечен предимно от такива. Че държанието и леко, спор няма. Просто беше възможност, която ми се отдава свободно и реших да се възползвам. А защо я дръпнах, след като един път ми я бяха "откраднали" - от една страна егото си каза думата, от друга просто исках да видя до къде може да доведе ситуацията, защото беше нова за мен.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Шокиращата ситуация от нощна игра в чужбина. Откраднаха ми 10ка -: Ноември 11, 2019, 01:12
Аз през цялото време си мислех, че е проститутка. Поведението, и факта че онзи също тъкмо ги е заговорил, както и всичко останало на мен ми сочи в тази посока. Все пак ти си бил на мястото и би трябвало най-добре да знаеш каква е била ситуацията, ама 10-ка германка и то толкова лесна... Та дори Швайнщайгер се ожени за Сръбкиня, щото нали там 10-ки с лопата да ги ринеш Усмивчица

Не мисля, братле. Първо, че в студентска обстановка се случва ситуацията и второ, че момичето нито ни е правило някакви предложения за услуги, нито пък имаше вид като на такава.

Иначе, който не е дошъл да види германките на живо си мисли точно като теб. Красиви жени има навсякъде, но това е съвсем друга тема, която няма смисъл изобщо да я подхващаме...
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Неуспеш AMOGing за французойка. Има ли смисъл да се напъва ситуацията? -: Септември 22, 2019, 13:44
Част съм от оргнизация, която прави събития за интернационални групи в чужбина. Преди седмица дойде нова група, около 200 човека, и си набелязах няколко момичета, с които бих се пробвал да направя нещо. Тъй като с групата ще се виждаме в продължение на няколко месеца, реших да подхождам бавно, индиренктно и да градя пасивен атракшън. До момента стратегията ми цялостно работи добре, повечето хора ме познават, момичетата ми се усмихват като ме видят, дори някои сами идват да си търсят внимание от мен.
Това добре, обаче си харесах една францзойка. Слабичка, висока, русокоса, синеока, доста грациозно момиче. По характер е доста срамежлива и не говори много. Още първия ден успях да си проправя път до нея и се запознахме. Не мога да кажа, че съм долавял някакви конкретни сигнали от нея, че има интерес, но просто го приех по презюкция. Единствено ми направи впечатление, че докато говорим премисля доста какво да каже и има напрегнат body language. Естествено това може да е, защото се притеснява и не говори на майчиния си език, но може и да ме има за high value тип, защото получавам доста validation от останалите хора от групата и съм близък с организаторите на събитията и затова да е напрегната. Реших просто да действам, без да си правя прибързани заключения.
Тъй като имах задачи към останалата част от групата, през ден 1 и 2 не съм прекарвал поваче от около 2-3 часа общо с нея. Както очаквах, хбаво момиче няма да остане само за дълго, веднага я наобиколиха 5-6 човека. Повечето от тях очевидно нямат шанс и не ги виждам като конкуренция, но едно от момчетата е една идея по-активно от останалите и май й оцелва доста стандартите. През ден 3 имаше екскурзия до близък град, където очевидно въпростният пич е имал вереме да говори по-дълго с момичето, а аз нямаше как да присъствам поради логистични причини. Вечерта имаше караоке бар, на който бях решил да я играя малко повече. Отидох сравнително късно. Групата вече се беше събрала и момчето я беше налазило /само си говореха/. Минах през познати хора, за да ги поздравя, като се бях насочил към нея. Стигнах до двамата, погледнах я усмихнах и се и тръгнах да я прегръщам, при което момичето очевидно се напрегна леко. Нищо, калибрирам. Една крачка назад, поглеждам нея, поглеждам и пича. Казвам им с усмивка, че се радвам, че са дошли и се надявам да си прекарват добре. Обръщам се и отивам при други познати. По-късно ще я заговоря пак.
Наблюдавах ги отстрани известно време. В началото момчето не изглеждаше като да прави правилните неща. Говореше й твърде много, твърде инвестиран в цялата ситуация, а тя стоеше с безизразна физиономия. След известно време обаче тя започна малко по малко да се разчупва и около час по-късно вече беше с усмивка на лицето. От страната на момчето, нямаше кой знае каква агресивност. Не изглеждаше обаче също като да прави грешни неща, но очевидно го беше страх да ескалира. Опитваше се да я прегърне през кръста, но не му стискаше изцяо, защото имаше около 10 см разстояние между ръката му и нея. Типичен hover hand пример. Реших да не бързам с резки движение и просто го оставих да си действа. На няколко пъти се приближих до близко до тях с идеята да се включа в разговора им, но просто нямаше моменти, в които това да се случи естетвено. Щеше да бъде твърде агресивно и некалибрирано, а аз не исках да си градя лоша репутация в групата още от самото начало. Просто отидох да говоя с други хора и да си обработвам шансовете с други момичета.
Не ми пукаше като цяло, дори даже бях доста подгрял социално. Реших да си ходя в един момент обаче, защото ставаше късно, а имах задачи на другия ден. Взех си якоето, излезнах от клуба, погледнах напред и видях французойката, момчето, което я играеше и още едно момче от организацията да си говорят. Директно, без да ми мине и мисъл през ума се насочих към тях и ги заговорих. Разговорът не помня в детайли, но им обяснявах за интересни неща наоколо. Идеята отново - giving value. Генериране на пасивен атракшън. Взех им логистиките. Момичето живееше в моята посока, момчето живееше в другата. Ок, супер. Видях я, че си гледа на телефона опциите за прибиране и я попитах, дали е със същия трамвай като мен. Тя ми каза, че е и ме попита дали ще си ходя сега. Отговорът ми беше да и тя ми каза да ходим. Тръгнахме. Пичагата, който също я играеше реши да ни изпрати и си викна за подкрепление някакъв приятел. Аз бях ОК с това, никаква реакция. Докато вървяхме се концетрирах само върху французойкатаи я отцепих от двете други момчета. Стигнахме до спирката и пак се събрахме като група. Естествено продължих да им генерирам стойност, като им разказвам интересни неща, за града и т.н. Не проявявах никакъв активен амогин, но и нямаше нужда. Все пак аз бях човека, който ще пътува към вкъщи с момичето.
На тръгване, момчето и прошепна нещо на ухо за следващия ден. Имаха отново някаква екскурзия и явно я уговаряше да се видят или нещо от сорта. Аз нямаше отново как да присъствам. Нищо, не проявих никаква емоция и го оставих да й говори. Дойде ни трамваят, качихме се с момичето и оставихме пичовете.
Бяхме само двама, но шансовете ми да я пулна бяха минимални. Щеше да е твърде напънато и неочаквано. Все още комуникацията ни беше на платоническо ниво, пък и момичето очевидно беше напрегнато. На няколко пъти тръгна да става да ми прави място да мина без дори да й давам знак, че искам да слизам. Това не го разбрах дали беше ШИТ тест или просто се притесняваше, че се прибира с непознат в 2 през нощта и може да се случи нещо лошо. Все пак никаква реакция от моя страна. Само и казах, да си седи спокойно, а аз като ми наближи спирката ще си стана и тогава ще ми направи място да мина. Опитвах се да я тийзна, но не се получаваше. Или не ми разбираше бъзика или просто не й пукаше за него. Реших да й взема някакъв контакт. Питах я дали има инстаграм. Каза ми, че няма. Може би това беше ШИТ. Ок, не бързам да клоузвам и я ШИТнах и аз. "Ама, как така!? Ти не си ли в крак с модата!? ". При което тя започна да ми обяснява, че нямала социален живот и не била интересна и т.н. Затова няма... Да, бе. Тези думи от момиче като нея са чисто и просто лъжа. Погледнах я с изпитателен поглед и й казах "Наистина ли...". Задържах очен контакт и замълчах. "Обаче имам фейсбук" - се пропука тя. Казах й да ме добави й да ми пише като се прибере. Добави ме естетвено, но ми каза, че ще забрави й няма да ми пише. Очевидно беше, че не искаше да инвестира по начина й на произношение.
Слезнах на спирката ми и не я добавих, докато не се прибрах вкъщи. Прибрах се в 3 и й писах, че съм добре и никой не ме е отвлякал, да не се притеснява. Този път разбра шегата и ми каза, че и тя се е прибрала вкъщи без проблем.
Ден 4 през деня съм зает с други неща, но си мисля, как да подходя в ситуацията. Исках да спечеля малко повече време отново с нея, без пича да е около нас. Имаше пре-парти близо до вкъщи и някои хора от групата щяха да ходят. Не ми се губеше излишно време, ако тя нямаше да бъде там, затова й писах и я питах дали ще ходи. Отговори ми час по късно, че ще ходи и ме пита да ли и аз ще съм там. Казах и да и че ще се срещнем по-късно. Само сийн от нейна страна. Очевидно не иска да инвестира...
Отидох на пре-партито, отоново твърде късно. Имаше 3ма нови пича около нея. Пак реших да не бързам и да си работя по социалния кръг. Говорих си с други хора, а нея я игнорирах. Не си бяхме казали дори здрасти. На няколко моменти различни хора ме запознаваха с други хора пред нея и ме представяха с готини нещата, с които се занимавам. Мисля, че доста добре си градях пасивен атракшън, без дори да се опитвам да правя нещо. Естествено от нейна страна не долавях никакви сигнали.
Случи се да се засечем докато отивах към тоалетната и просто разменихме здраевей-здрасти. Не бързах да инвестирам, докато тя очевидно ме игнорираше. Появи се другото момче от предишния ден и се насади директно до нея. Говореха си, но този път тя не му даваше никакви сигнали. Поне отстрани така изглеждаше.
Решихме да ходим към дискотеката за тази вечер и по път успях да спечеля малко време с нея и още един французин, с който се бях запознал преди това. Разкавах им някакви интересни истории, но след известно време реших да ги оставя да продължат, защото щеше да стане напъната ситуация. В дискотеката я загубих.
След известно време я видях отново с пича от по-рано. Онзи същия, който си я обиграваше от няколко дни. Беше я дръпнал до една стена, беше се облегнал на станата, хванал я беше през кръста и й говореше на ухо. Заключена позиция. Явно вече имаше кураж. Момичето очевидно нямаше нищо против, но от далече виждах, че си гледа опициите за прибиране на телефона. От вереме на време му се усмихваше и се приближваше по-близо до него.
Подобна ситуция ми се случваше вече за 3ти път, а предишните два път не бях аз печелившия. Реших да се намеся този път по-грубо. Отидох при тях, заговорих ги, счупих близостта между тях и й казах да дойде с мен. На момчето му казах, че я взимам за две минути, като очевидно идеята ми не беше да бъдат само две минути. Хванах я за ръката и я закарах в другата зала на дискотеката.
"Искаш нещо да ми кажеш ли?" - започна тя. Не помня какво й отговорих, защото бях пил и малко бях включил на автопилот. Трябваха ми доста топки, за да отида и буквално да му я издърпам. Мисля, че ми каза нещо от сорта, че ме харесвала, което аз май игнорирах. Бяло петно ми е малко. Спомням си, че дръпнах два стола до бара и й казах да седне. Говорихме нещо, но тя беше доста напрегната отново. Опитах се да калибрирам и й казах хайде да отидем при приятелите й и че искам да се запозная с тях. При което тя стана и си изфуча без дори да ме чака. Оставих я. Половин час по късно се върнах в другата зала и я видях, че отново е с другото момче в същата позиция, но не бяха само двамата. Не бях сигурен как да постъпя и просто се присъединих към една съседна група встрани и си танцувахме.
С периферията видях, че я пулва към бара. Ядосах се, щеше да му се получи, а аз пак губех. Не исках да става за 3ти път така. Реших отново да се намеся. Един пирятел беше с мен и се опита да ме откаже, но аз му казах да стои настрани. Хванах се за топките и отидох към бара. Стояха само двамата. Май й беше взе напитка. Бяха един срещу друг и не даваха никакви сигнали, че някой друг може да се присъедини в разговорът им. Отидох до нея, потупах я по рамото и й казах, нещо. Пак не помня какво. Адреналинът ми беше ударил тавана и карах отново на автопилот. Пичага се садна, като ме видя отново. Направи кифленска физиономия на незадоволен/саднат, стана и се махна. Остави ни само двамата. На нея естествено не й сатана много приятно. Даже изглеждаше натъжена. Опитах се да калибрирам ситуацията, но не се получи. Питах я дали го харесва, тя каза да. Казах й, че не искам да бъда лошия човек в ситацията и ако иска може да ме остави /тука май беше груба грешка това/. Тя каза, че ще се махне и отиде отново при него. Стана ми доста криво. Очевидно прецаках ситуацията. Пичагата не беше най-мачо типът в групата, но май щеше да му се получи номера. Дойде уингът ми, взе ме от бара и ме заведе настрани. Отъпках си егото и ми беше тегаво. Напук реших да направя още 2-3 рандъм апроуча с непознати местни момичета, които не са от интернационалната група. Естествено не проработи, защото вътрешно се чувствах загубил. Прибрах се вкъщи.
Ден 5 отново имаше дискотека обаче й бих и пълен игнор през цялото време и се занимавах с друго момиче, към което нямах интерес, а просто го ползвах срещу нея. По едно време танцувахме на денсинга с уинга ми и французойката се появи с нейна приятелка буквално до нас. Май чейсваше? Не бях сигурен. Как точно в цяла дискотека ще дойдат баш пък до нас... Показвах 0 интерес къв нея и не я поглеждах. Момчето от предишния ден се появи след известно време и я дръпна нанякъде, но по-късно вечерта го видях, че беше сам а нея я нямаше. Чудех се, дали вече я беше целунал, но нещо вътрешно ми говореше, че май по-скоро не беше /или поне така ми се искаше/.
Ден 6 - снощи. Рандъм хора се събираха да подгреят в една квартира. Аз бях поканен и знаех, че тя ще бъде там. Реших да отида. Влезнах, хората ме поздравиха, като дългоочакван гост. Имаше докторанти от Канада, които не познавах. Доста готини пичове, развити, успешни хора, които имат супер много потнциал. Запознахме се и очевидно направихме доста добър разговор. Имахме доста общи теми и интереси. Сигурен съм, че от мен лъхаше на високостойносте човек и тя го виждаше. Другото момче го нямаше. Нея я игнорирах. Играхме на игри с пиене и забелязах, че докато всички пием тя ми хвърляше погледи скришом изпод ръба на чашата. Мамицата и. Май играе доста тънки игри. Бях решил вкъщи предварително,
 че като пийнем и тръгнем към дискотеката ще я дръпна настрани и ще си поговорим. Сигурен съм, че вече й беше ясно, че имам някакви намерения към нея и достатъчно топки да действам, ако реша. Мислех да положа основа с разговора и да и намекна, че нещо ще се случи. Планът ми беше по-късно в клуба да я натисна на тъмно.
Загряхме и решихме да тръгнем към дискотеката. По пътя на няколко пъти ми хвърляше отново погледи.
Реших да действам малко преди да влезем. Тап, тап по рамото, но тя само се обърна, видя ме и продължи забързано напред с цел уж да ме избегне. Долна мастия Ухилен. Очакваше да я чейсвам, но аз просто я оставих и продължих да си говоря с хората около мен. Никакво излизшно напъване. Щях да я ШИТ-на в дискотеката и да действам от там нататък. В дискотеката заговорих едно момиче пред нея, което ми се усмихваше супер сладко. Французойката ме гледаше, но аз я игнорирах. Тъпото е, че когато реших да действам с нея вече си беше тръгнала. Нищо, просто щях да заговоря някое друго момиче и да работя върху социалния си кръг. Всъщност вечерта беше доста успешна. Дръпна друго момиче. Натискахме се и си тръгнах с нея. Стигнахме до тях и за пръв път през живота ми получих LMR. Това обаче е история за друг пост, който ще напиша скоро.

Относто описаната ситуцаия: Не мога да разбера дали французойката играе някакви игри. Не знам дали има интерес или просто аз и го преписвам и очаквам да се държи спрямо него. Не знам дали си струва да пресилвам нещата с нея, тъй като има възможност да ми излезе име и да си прецакам социалния кръг за следващите няколко месеца. Мисля да го направя обаче. Не знам скоро кога ще я видя и как да подходя. Ако имате някакви съвети, конкретни или абстрактни, ще са от полза. Помагайте пичове  :police:.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Шокиращата ситуация от нощна игра в чужбина. Откраднаха ми 10ка -: Септември 06, 2019, 18:41
Здравейте играчи, пикъпери, RAFC-та, AFC-та и подобни Смотан. От доста време не бях писал в този форум, но ето че дойде време отново да го направя. Инициативата преписвам, на един приятел, който чете доста често темите тук и ме помоли да напиша историята, която му разказах, за да видим какво биха казали по-опитните от форума.

Кратко интро за мен. Живея в чужбина от няколко години. Не съм от най-социалните и натурално атрактивни типове, но поради липсата на българки в града където живея, бях принуден да започна да излизам по-често и да заговарям чужденки. Езиковата бариера и пренебрежителното отношение за, че си българин, мисля да ги пропусна, тъй като до известна степен съм намерил начин да се справям с тях. През последните две години активно излизане с цел колд апроуч пикъп се случиха доста неща и основните ситуация са ми до болка познати, но продължавам да имам неочаквани ситуации, които ме впечатляват или объркват, въпреки натрупания опит. Излизам 2 или 3 пъти седмично и правя по 4-6-часови сесии, предимво вечер.

Следващата история се развива миналата сряда в един не много голям клуб. Трябва предварително да ви кажа, че клубовете на запад нямат нищо общо с тези в България. Интериорът вътре е доста опростен. Има 3-4 маси максимум, които се водят ВИП зона, а останалата част от дискотеката е денсинг, който е винаги препълнен. Таз средата ти гарантира анонимност и дава свобода да се проваляш, защото е доста хаотично и ако нещо се прецака можеш просто да изчезнеш в публиката.

Влизаме в дискотека с уинга ми и се насочваме директно към денсинга. Опитвам се да огледам хората, без да си личи, че преценявам кое момиче бих заговорил и кое не. Аз лично мисля, че е голям минус, ако отстрани си личи, че зяпаш момичетата. Просто те издава, че си дошъл за пикъп, още преди да си изиграл картите си и момичетата директно те слагат в категория "крийпи" или категория "играч" (в лошия смисъл на думата). Жените имат много силно изградено шесто чувство относно тази тема и надушват нещата от далече. Аз се опитвам да се разграничат от тези типове хора в клуба, защо това причинява излишни пречки в по-късен етап от вечерта, когато започна да заговарям.

Естествено и двамата с уинга ми сме спекани. От досегашния ми опит разбрах, че може би никога няма да съм максимално уверен директно с влизането в клуба, освен ако не отивам пийнал. И така около половин час танцуваме и междувременно преценяваме кой ще заговорим тази вечер. В един момент, вече се усеща, че трябва да действаме. Вътрешно всичко ти казва да не го правиш, но в такава ситуация най-лесното решение е да се хванеш за топките и просто да се хвърлиш от раз иначе цяла вечер ще си намираш причини, защо всяка ситуация не е удобна за апроуч. Всъщност всяка ситуация наистина не е неудобна и затова просто не трябва да чакаш, ако си излязъл да практикуваш колд апроуч, ами директно да действашл

‌Решаваме да започнем. Виждам едно момиче, което гледа в моя посока и решавам да отида при нея. Казвам и първото нещо, което ми идва на ум(нищо съществено), тя не ме чува, защото говоря твърде тихо. Повтарям го, но тя се дърпа и ми обръща гръб. Крийпнях я или може би й бях твърде симпатичен и не знаеш как да реагира в бързо развилата се ситуация. Не съм сигурен, но едно е ясно. Не бях калибриран, влезнах твърде рязко. Предимно защото бях по-притеснен от нея  Ухилен. Ситуацията беше пълен криндж, но това не е важно. По-важното беше, че си направих първият апроуч за вечерта. На мен лично след него доста ми олеква. Има някаква социална бариера, която се пречупва след него и си доста по-свободен. Уингът ми също фейлна в неговият апроуч, но както вече написах, това очаквахме и трябваше да стане. Потанцувахме още малко и последваха следващите апроучи. Събрахме малко инерция, започнахме да се задържаме по-дълго разговорите. Запознахме се с няколко смесени групи, но не бързахме да клоузваме (да взимаме номера или да дърпаме момичетата някъде настрани). Грешка номер едно на начинаещите след като се научат да задържат разговор. Или не клоузват, или бързат с клоуза и прецакват нещата от бързина и зор.

Нощта продължи, а ние все още бяхме на денсига отново сами. С периферията видях, че едно момиче ме гледа отстрани. Обърнах се и уау, може би моята 10 от 10. Русокоса, синеока, германка, слаб ханш, тренирано тяло. Беше в черна рокля плътно очертаваща перфектното й тялото. Отместих погледа си от нея, но тя продължаваше да ме гледа. Пак я погледнах и ми се усмихна с най-чаровната усмивка, която видях през тази нощ. И аз и се усмихнах. Погледнах уинга и той ми пусна поглед "Какво за бога чакаш". Знаех, че ако не действам сега, нещата ще отидат на вятъра и ще ме отреже, ако се опитам да я заговоря по-късно. Просто от далече щеше да си проличи, че нямам топки и не съм достатъчно добър за нея.

Задържах очен контакт, приближих се достатъчно близо, хванах я леко през кръста и прошепнах в ухото "Как се казваш". От нейна страна никакво съпротивление. Хвана ми ръката през китката и ми отговори. Бях малко шокиран. До сега рядко получавах толкова позитивно отношение още от самото начало. Нещо ми се струваше съмнително в ситуацията. Попитах я с кой е тук тази вечер. Показа ми едно момче и едно момиче - приятелите й. Реших да го играя бавно и да се запозная с тях. Размених 1-2 думи и с двамата. Трябваше да разбера каква е динамиката на отношенията им.

Попитах момчето от къде познава другото момиче. Той ми каза, че тъкмо я е заговорил. Бях лекоу учуден. Той изглеждаше малко странно, не очаквах да е излезнал да заговаря, но ако трябва да бъдем честни и другото момиче не беше кой знае какво. Аз бих и дал 4 от 10, при условие, че ситуацията се развива на тъмно в дискотека. Както и да е, мен ситуацията ме устройваше. Съмнявах се само в едно. Може би момичето, което заговорих беше останало само и търсеше просто някой да й обърне внимание. Случвало ми се е да попадна на такива, които играят двойна игра и когато приятелките им се освободят, рязко губят интерес. Ок, тук ще внимавам. Не бързам да си правя заключения. Започнах да танцувам с нея е и се опитвах да поддържам някакъв разговор, който тя прекрати със "само ще танцуваме". Пита ме само от къде съм и като и казах България усмивката й се изпари. Не се зарадва много, и направи лека физиономия, но се опита да я прикрие. Доста огорчаващо е да видиш как човек си променя мнението за теб заради страната от която идваш. Това е чистата дефиниция за расизъм и е доста жалко, че много чужденци мислят лошо за България. Причините това да се случва, мисля, че всички ги знаем, затова ще ги пропусна и тях.

И друг път съм бил в тази ситуация. Знам, че не съм лош човек и превъзхождам голяма част от местните в много аспекти, затова реших просто да сменя темата и да продължа напред, без да показвам, че съм се засегнал. Оставих я за момент, защото бях изгубил уинга си и отидох да го търся, като и казах, че пак ще я намеря по-късно вечерта. Тук може би някои от вас ще ме критикуват, че съм я оставил свободна някой друг да я заговори, но от моята глездна точка си оставиш приятеля заради момиче, което си срещнал преди 5 минути и ти е завъртяло леко главата субкомуникира лошо за теб. Показва, че такива неща не ти се случват често и тази ситуация е от изключителна важност за теб. Scarcity майндсет - прави те да изглеждаш нийди, а не исках да ме отрязват поради тази причина. Може и да греша.

Намерих си уинга и се върнахме на денсига. Видях я, заговорих я пак и диджеят пусна Деспасито. Супер, перфектния момента да покажа уменията си по саласа, които се изчерпваха до бейсик степ и завъртане (достатъчни, за да впечатлиш пияно момиче в дискотека, което е забравила какво е координация Намигване). Потанцувахме малко с дистанция и след 5-10 минути я дръпнах по близо до мен. Който е танцувал Кизомба знае позицията в която твоите крака са между нейните и лицата ви са буза до буза. Беше малко странно, защото аз не знаех какво правя, но и тя също. Нямаше значение, защо просто се сваляхме, а танците бяха само за замаскирани на очевидното. Исках да я целуна, но ми се струваше прибързано. Шестото чувство ми казваше, че сега не е моментът и ще се дръпне, въпреки че вече бяхме доста близо един до друг. Послушах интуицията си, направих малко дистанция и я погледнах в очите с онзи поглед, който подсказва, че ще се опитам да я целуна. Исках просто да опипам ситуацията, без да си губя силата в случая. Тя ме де усмихна и ми намигна, след което счупи очния контакт. Приех го за сигнал "не сега" и продължих да танцувам с нея.

Както всичко беше романтично отнякъде изскочи някакъв пич, сграбчи я за ръката, дръпна ня рязко и тръгна към изхода. Тя не се съпртиви. Не успях да реагирам, защото стана толкова бързо, че не усетих какво точно се случва. До сега не ми бяха отмъквали момиче буквално под носа. Бях чувал за подобни тактики, но никога не ми се беше случвало някой да ми го направи на мен.

Стана ми тъпо, главно защото си помислих, че съм изглеждал като някой путьо отстрани, лесна мишена на която да й отмъкнеш момичето като играчка от бебе. Нищо. Щях да реапроучна, ако я видя пак, щях да си го върна на пича. Действието му беше некалибрирано и нещо ми подсказваше, че въпреки, че тя отиде с него, нямаше да му позволи да ескалира толкова бързо. Може би беше тест от нейна страна към мен. По скоро просто се забавлваше, защото момчета се "бореха" за нея и това и вдигаше самочувствието. Реших да не тръгвам след тях, защото щеше да изглежда нийди и щях да влезна във фрейма на пича. Ако мислех правилно, можех по-късно да си я "взема" с доста по-силен фрейм. Можех да го направя, да изглежда, все едно това, което се случи е нещо супер незначително за мен и съм убеден, че съм повече от този пич, което щеше да ме направи още по ценен в очите на момичето. Да не забравяме и основното правило във фрейм битките - The less reactive wins. Обаче хипотези... Като си навън просто трябва да действаш. Размишляването си го оставих за вкъщи.

Върнах се при уинга ми и му разказах за случилото се. Той се засмя и предложи да ходим да бием "крадеца". Шегуваше се естествено. Не забравяйте това, което написах в началото. Клубовете тук не са като тези в България. Ако дори докоснеш някого ще ти направят досие и ще ти лепнат солидна глоба, плюс дългосрочпа забрана за влизане в съответния клуб, а аз не искам нито едно от тези неща. Пък и нищо няма да спечеля с един бой...
Заговорихме още по едно момиче, но вечерта отиваш към финала си. Не ставаше нищо и ни отрязваха ни, въпреки калибрирания ни подход. Бях решил да си ходя, но уинга ми ме дръпна в тълпата на денсига да хвърлим по едно око като за последно. Добре, че го направи.

Видях я да танцува до пича, който ми я открадна, но нямаше нищо общо с начина по който танцуваше с мен. Дадох сигнал на уинга ми, че влизам. Той само ми кимна. Направих, това което ми пичат ми направи на мен. Отидох без да го поглеждам, хванах момичето за ръката и я завлякох настолни. Пак никаква съпротива, само му се усмихна и махна на другия за чао. Хванах си я както преди и нещо и прошепнах в ухото. Не помня какво беше вече, но тя пак ми се усмихна и ми намигна. Скъсих дистанцията, но само танцувахме.

Имаше страхотен парфюм (те всички женски парфюми са страхотни като ги носи хубава жена хаха) и ме възбуждаше. Ръцете ми малко трепереха, защо не бях попадал в такава ситуация преди. Момичето наистина беше много красиво и малко ми беше трудно да повярвам, че нещата се случват толкова лесно. Въпреки това не издържах и я целунах по врата. Никакво съпротивление отново. Прошепнах и че има много вкусно вратле и пак я целунах, като този път я захапах. Целувах я по врата нагоре докато стигна лицето й. Отдръпнах се назад леко, погледнах я в очите и вече я целунах наистина. Целувката не продължи много дълго. Тя се дръпна леко настрани, завъртя се с гръб към мен и започна да ми се търка. Уингът ми през цялто това време пречеше на другото момче да дойде, но след като я целунах му напраи път. Не знам, дали нарочно, но момичето май доста показно се търкаше в мен, докато гледаше, към пича, който се опита да ми я открадне по-рано. Сега той беше загубеняка в ситуацията.
Потанцувахме и исках пак да я целуна. Завъртях я към мен и се опитах, но тя не ми позволи. Не реагирах, а продължих да танцувам с нея. След време опитах отново, но този път само ли показа не с пръст и се оттегли назад. Позволих и да си тръгне. Чувствах се победител вече. Егото ми беше щедро наградено, затова че аз бях готиния пич в ситуация и се натисках с най-красивото момиче в клуба. Бях и изморен, защото през целия ден преди това бях на работа, а вече беше към 2 часа през нощта. Мислих да си почина малко на бара и да я заговоря по-късно отнво, за да я клоузна както си трябва. Странното е, че тогава не ми мина през главата да я пулнах същата вечер. Все още не ми е толкова естествено. Правил съм го само два пъти до сега и бяха буквално през много кратък период от време. Мислех, да й взема само телефона.

Намерих си уинга, който беше заговорил още една група от три момичета и реших да му помогна. Ставаше късно и той взе номера на момичето, което си беше харесал. Отидохме да търсим моето момиче, за да взема и аз нейния. Естествено не я намерихме. Бях я видял с приятелката й преди да отида при него, но вече ги нямаше. Явно си бяха тръгнали. Нищо, аз бях доста доволен. Изиграх си картите добре тази вечер. Бях калибриран, бях настоятелен и се натисках с момиче. Можеше евентуално и да спя с нея, но няма как всичко винаги да бъде най-оптимално.

И все пак беше интересна ситуация. Към начинаещите - надявам се да научите нещо ново от написаното или поне да ви нахъса да излизате и заговаряте и да не си отказвате, когато има някакви пречки. От по-опитните бих се радвал на коментар или зебележка. Мисля, че вече съм advanced в nightgame-a, но е трудно да се учиш са от себе си, защото приемаш всяка своя идея, за правилна когато започнеш да получаваш някакви резултати. Сигурно и аз греша някъде. Пийс Усмивчица!  

P.S. Сори, ако има правописни грешки. Пиша от работа от телефона (шефа го няма Смотан) на един дъх и не ми е много удобно да едитвам. Ще поправя темата от компютъра като се прибера.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:IC Meetup Пловдив -: Октомври 05, 2018, 16:35
да се раздвижи малко community-то
То комюнитито не е като да не е раздвижено от бая време. Инструкторите тук по едно време редовно обясняваха, че почти няма неапроучвани жени в София.

Не мисля, че масата знае за къмюнити то. Запознанствата не са нещо ненормално и доста хора хора  го правят по естествен път. Пикъпа не е магическо средство, с което ставаш нещо повече от другите. Просто е структурирано представена информация за психологията зад една свалка и плюс може би някои по-оптимални неща, които можеш да направиш, за да си една идея по-успешен. Някои хора си имат вродено чувство за емпатия, на други малко им липсва и за тях именно е теорията. Не изпадайте в някакви крайности, в които да си мислете, че пикъп-а е светият граал и че никой друг не заговаря, само хората, които знаят за него. И аз съм се включвал в това число и мога да кажа от личен опит, че е грешен майндсет.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:IC Meetup Пловдив -: Октомври 05, 2018, 16:27
Ама нали за да започнем ни трябва група от хора. Тук малко става като въпроса "Кое е първото? - пилето или кокошката". От виртуални спорове и философстване няма нужда. Повече действия рябват. Идеята не е да си чешем егото, а да се раздвижи малко community-то, защото май доста хора четат много тук, пък нямат грам практика (и аз бях от тези впрочем).

А като не си от тези където нищо не правят пич, защо не пуснеш някой репорт от играта си, щом парадираш че си от действащите. Мен все ми се струва че изобщо не играеш ами търсиш хора само и само да не те е шубе толкова.

Малко се trigger-нах първоначално, но имаш право. Трябва ми малко соушъл прууф, хаха. Този форум го бях зарязъл именно поради причината, че колкото повече четеш, толкова повече се превръщаш в theroy junky. Живея в чужбина от няколко години и доста често излизам да разцъквам, ако не в някой от големите градове, то в местните дискотеки. Имам стабилна доза репорти запазени на компютъра, описани подробно, но бих предпочел да запазя известна доза анонимност за момента. Нямам на никого какво да доказвам, искам просто да споделя малко полезна информация и да надъхам хората да започнат да правят нещо, защото знам какво е да  си между теорията и практиката, и ако няма кой да те светне как реално се случват нещата, си оставаш във един нереален свят, в който си лъжеш, че правиш нещо и съвсем самодоволно си вярваш. Впрочем събитието го организирам изцяло с мои финанси и мислех да го направя като конференция, в която да разкажа на дошлите някоя друга история + някой интересен съвет и след това да излезем на по бира някъде и междувременно да заговорим някое друго момиче. Егото в този форум обаче ми се струва доста голямо и може би е голяма крачка за някои хора да погледнат извън матрицата, но поне може да се намери доста информация на български тук. За момента активността е нулева и събитието върви към провал, а на хората които проявяват интерес, мога да обещая, че декември ще има по-сериозна организация. Изцяло от вас обаче зависи дали ще се проведе отново нещо. За себе си няма смисъл да организирам такова събитие, аз сам мога да си говоря и вкъщи Ухилен.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:IC Meetup Пловдив -: Октомври 05, 2018, 12:28
Ама нали за да започнем ни трябва група от хора. Тук малко става като въпроса "Кое е първото? - пилето или кокошката". От виртуални спорове и философстване няма нужда. Повече действия рябват. Идеята не е да си чешем егото, а да се раздвижи малко community-то, защото май доста хора четат много тук, пък нямат грам практика (и аз бях от тези впрочем).
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / IC Meetup Пловдив -: Октомври 01, 2018, 17:47
Здрасти на 12.10. в Пловдив се организира събиране на RSD Inner Circle. Ако знаеш за играта от известно време, но никога не си излизал, защото не познаваш никого, който да я практикува, а сам не можеш да започнеш. Ако страхът винаги те е спирал да направиш първата крачка към някоя цел животa си, или ако не знаеш как да завържеш контакти,  а искаш да промениш това, то тогава това събитие е за теб.
Ако си заитересуван, пиши ми  на лично и ще ти пратя повече информация и достъп до групата. Местата са ограничени, тъй като това е първо събитие. Не изпускай шанса да се запознаеш с хора, които вече са започнали.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Instagram Game -: Май 22, 2018, 23:04
Въпреки мнението на старите кучета тук, че инстаграм за игра не става, аз бих те посъветвал да не се отказваш от него. Комбинирай нещата и не разчитай само на чата. Ползвай го като спомагателно средство (не основно). Като се запознаваш с нови момичета и си обменяте контакти им искай инстаграма. Low-key investment е и плюс това момичетата ще получат малко повече инфо за теб и твоят живот от профила ти, който ако е добре развит може да свърши много по-добра работа дори и от най-добрият уингмен. Междувременно си работи по профила и гледай да имаш повече engagement с фолоуърите ти. Приеми себе си като бранд и си направи един добър маркетинг пред света. Като се запознаваш с момичета само по инстаграм гледай възможно най-бързо да излезеш с тях и да се видите наживо, иначе губиш излишно време. По-добрият вариант е да разцъкваш в тиндър и от там да ги "експортваш" в инстаграм, където вече да си правите по-конкретни планове. От тиндър поне знаеш, че и тя е харесала нещо в теб и че шансовете да има има малко по-интересно развитие са по-големи. Но както вече казах, не се ограничавай. Ползвай социалните мрежи като помощно средство и гледай да имаш повече контакти наживо. Момичетата все още не можеш да ги чукаш по нета  Смотан...

Относто тези, които с времето са загубили интерес, там рискувай на max. Те са загубена кауза така или иначе, просто си изгърми патроните до последно и давай към следващата. Така поне няма да те е яд и ще знаеш, че си направил каквото можеш и си извлекал максимално от ситуацията.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:обречен чат -: Ноември 10, 2015, 01:17
Абе не е толкова зле. Към край се вижда, че и тя пуска лафчета. Не си дал повече информация каква точно ви е ситуацията (познати - непознати). Ако бях на твое място бих и писал пак. Видяла е, че не ти пука и си забавен. Сега й покажи, че можеш и да мислиш и разсъждаваш трезво. И един малък, ама значителен hint: Пиши в чатовете на кирилица, шлоьоковицата прави понякога негативно впечатление. Ще си подобриш "играта" с 10% Смотан!
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Рутини, истории, забавни игри в свалките, флирта и пикапа / Дебилни опенъри -: Юни 02, 2014, 00:05
Идеята е проста. Дайте примери за възможно най-тъпи, смешни или брутелни опенъри, които да гарантират 100% провал.  Смотан Ще питате за какво са... Понякога има периоди, в които каквото и да правиш винаги се проваляш ... просто играта не ти върви. В такива ситуации, тъй като знаеш, че няма на къде, поне можеш да се развеселип с някаква простотийка  Смотан или пък просто да използваш подобен опенър в началните сетове, просто, за да поразчупиш леда. Чакам вашите идеи... Знам, че във форума достатъчно дебилномислещ народ Смотан.
17  Други / Всичко друго / Re: ins's 30 day challenges -: Ноември 11, 2013, 16:59
Как го изпълнявате това с nofap challenge-a ? Аз повече от 2 дни никога не съм издържал и то не само че не мога да заспя, ами и на работа или дори в градския транспорт ми е трудно да не мисля за жени ...
Е то до някаква степен, това е целта на самото предозвикателство. Един вид мотивация за предприемане на действие.
18  Други / Всичко друго / Re: ins's 30 day challenges -: Ноември 11, 2013, 09:12
Интересни са тези чалъндж-и. Аз лично правя втори nofap чалъндж за тази година (първият ми беше 60 дни), сега съм на 20тия ден и смятам да продължа докато не си хвана приятелка. Да от бележа за начинаещите, резултати има почти моментални... Смятам също да пробвам no internet challange-a, защото той гълта много врема, което може да се използва за по-продуктивна дейност.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Въображение........ -: Октомври 15, 2013, 07:04
На колко години си братле ? Ако си на около 16, напълно нормално е. Даже и над 16 да си пак е нормално. Този "проблем" има много лесно решение. Просто спри да мечтаеш и да развиваш ситуации в главата си, ами вземи да изкараш момичето на среща. И не се отдавай на свалките в нетЯ, уговаряй по него и давай навън. Успех! Усмивчица
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re: Свалка... -: Март 15, 2013, 11:57
Заеби ги тия работи за годините. Ако не ти пука от това, че си по-малък, няма да имаш проблеми. Почне ли твърде много да ти пука, сам ще си вкараш някакви филми и работата ще удари на камък. Недей толкова много да ги мислиш работите, защото пак може да си вкараш филми.
Страници: [1] 2 3 ... 5
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines