Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 03, 2022, 01:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Животът е това, което се случва, докато вие си правите други планове“ - Джон Ленън

Предстоящо практическо обучение в София в началото на август 2022г. Овладей силата на истинския пикап, научи се как да заговаряш жените, които искаш!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 39
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 10, 2022, 11:38
Търсиш отговора на грешното място. Казвам ти го като човек, който е правил всякакви експерименти с физиката си - от 30 до 7% мазнини Усмивчица

Каква е връзката между изчистеното тяло и успеха - малка. Да - заглеждат те повече, може би при апроуч в началото някои мацки ще са по-благоразположени. И до там. Без игра няма клоузове.

Аз най много съм клозил като бях с коремче и не мислех за диети и тренировки а само разцъквах.

Иначе най-големия плюс на добрата физика е, че ти дава вътрешна увереност. А жените се кефят основно на мъжкото поведение
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Март 02, 2022, 10:33
 Badrick страхотен пост! Толкова много ценна информация, поднесена по надъхващ и мотивиращ начин в толкова малко текст. Реп от мен. Личи си когато човек сподея реален опит от играта.

Не, боините спортове не ти гарантират успех в играта. Всеки спорт помага изключително много в изграждането на характер, себеуважение и фрейм. Но думата е помагат - не всеки развива силен майндсет само като се бъхти в залата. А без външна игра (разбирай редовно заговаряне на непознати мацки) няма да подобриш съществено успехите си със жените, дори да си много добър спортист. Имам приятели, които са професионални боици - много от тях ходят със страшни глигани, защото не могат да отделят време и ресурси за да се занимават с маацки. Има и някои, които ходят със страшни мацки, но си личи че имат игра. Накратко - спорта помага много, но само занимаването със спорт (боен или какъвто и да е ) не гарантира успех в свалките.

Винаги съм бил разколебан за себе си в това отношение - с жените. В какъв смисъл? В смисъл, че абсолютно споделям това, което си описал като усещане в моногамна връзка, още от малък, винаги съм бил по-циничен по отношение на влюбване и такива истории и просто емоцията я няма. Разликата е, че не съм стигал до крайности в пикапа, като цяло винаги съм се сдържал съзнателно (защо съзнателно според мен? Защото когато съм в този период, така да го наречем, аз също го приемам като дрога и съответно ограничавам поведението си с цел да не се пристрастя, за да мога да взема решение сам, съзнателно, или поне така си мисля, това вече е отделна дискусия)да стана успешен в това нещо до крайност - като вас.
Това е напълно ОК. Виж пикъп-а е само инструмент, който използван правилно ще подобри резултатите ти и ще ти донесе по-голям избор и успех със жените. Ти определяш до къде искаш да стигнеш и какво искаш да постигнеш. Това че решаваш да влезеш в моногамна връзка и да не пикапиш постоянно не те прави слаб. Напротив - показва че имаш ясни приоритети и си ги следваш.

Никога не позволявай на нещо външно да определя приоритетите в живота ти. Какво имам в предвид? Ако си начинаещ и имаш сериозни проблеми в общуването със жените определено нямаш голям избор. Или ще продължиш да бъдеш мачкан и да си последна дупка на кавала (бета, лузър, етц) или ще направиш опит да се подобриш. Когато искаш да се подобриш определено ще трябва да минеш през основите на пикъпа - отваряне на много сетове, изграждане на стил, закаляване на фрейма и тн. В този период вероятно пикъпа ще е основното на което трябва да наблегнеш.

Нещата се променят, когато вече имаш игра. От тук нататък въпроса накъде искаш да отидеш и какво искаш да постигне зависи само от теб. Ако искаш да си с една мацка и следваш този път - това не те прави лузър. Обаче ако искаш да си в моногамна връзка, но въпреки това продължаваш да пикапиш за да се "докажеш" като добър играч -това вече определено е лузърско. Както и обратното - искаш много мацки и разнообразен секс, но седиш с една, защото те е страх да я зарежеш и да се пуснеш отново в играта.

Пикъпа е свобода, не ограничние. Необходимо е да си достатъчно себеосъзнат и да знаеш ти какво искаш в този етап на живота си. След това работиш за да го постигнеш. Пикъпа е нещо добро, когато го използваш като отговор на въпроса КАК (да постигна успех с жените спрямо целта си). Но същевременно ще има катастрофални резултати ако го ползваш като отговор на въпроса КАКВО (искам да постигна в общуването със жените).

Отговора на КАКВО трябва да идва от теб и да не се влияе от външни фактори(важно - само след като си развил играта си). Отговора на КАК ще ти го даде пикъпа.

Въпросът е, че дълбоко в мен колебанието винаги го има - дали да не избера пътя на ловеца, да жертвам това, което би могъл да ми донесе другият живот - семейство, дом, уют (или там каквото се сетите още от предимствата на това да си имаш дългосрочен партньор). И в предишните ми връзки - винаги е така.  И разбира се извън връзка всичко е пак така - самодостатъчен съм, яко ми е, не ми липсва нищо, но пак, бидейки наясно с дългосрочните отношения и плюсовете и минусите там, също го има това леко колебание дали да не си хвана сега тази мацка и да излезна от новата си зона на комфорт. Говорим вече за мацка, която съм минал периода на опознаване и тн., повече от година я чукам и опознавам преди да “тръгнем” и реално мисля, че е подходяща за семейство. Това ми се е случвало повече от веднъж.
Отговора е само в теб. Когато си повече време с една мацка химията постепенно изчезва. Ако си имал доста успехи в свалките мозъка се научава да търси удоволствие в лова на нови жени. Аз си го обяснявам с две програми, които вървят в нас паралелно. Едната е тази на ловеца - покоряването на нова жена носи невероятно удоволствие дори новата да не е толкова яка колкото старта. От другата страна е програмата да намериш другарче и да изградите връзка заедно. Колкото повече пикапиш (говорим за успешен пикъп Усмивчица ) толкова по-силна става първата програма и толкова повече отслабва втората. За мен мога да кажа, че да покоря и да изчукам нова мацка дава на мозъка ми прилив на онези хормони на щастието, които секса дори с перфектна "стара" мацка не би могъл. За това и никога не съм бил на проститутка. Самия секс, без да съм уловил и покорил жената не ми носи никакво удоволствие. Другата крайност - човек, който няма никакъв избор и седи със жена, която го отвращава, само защото програмата за връзка му е набита в главата. Това са крайностите - ти трябва да намериш баланса за себе си и да правиш това, което ти искаш.

Въпросът ми е ти как взе решението за себе си? Да водиш този живот, а не другия. Имало ли е изобщо момент на вътрешен диалог/колебание. Това според мен е повратната точка и би било безценно да споделиш мнение в тази насока.

Колебания не съм имал, по-скоро съм минавал през различни периоди. Имал съм период , в който съм бил с една жена , имал съм и такива в които пикапя здраво и съм с няколко (по-често). Въпроса е да знаеш какво искаш и да бъдеш достатъчно искрен със себе си за да си го признаеш. И достатъчно силен за да го изпълниш.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Февруари 10, 2022, 09:24
Изглежда тролците пак засират темата. Това явление е често срещано - аутсайдерите и неудачниците в реалния живот са готови на всичко за да изпъкнат онлайн Усмивчица

Ще помоля темата отново да бъде разчистена и всичко от първия пост на тролеца Someone да бъде преместено.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Февруари 09, 2022, 00:20
Ок, поиска фийдбек давам го.

Та , девойчето е топ. Водопроводчик скала - 2/2 , десетобална - 8.5/10.
Хм... Започваш с иделизиране, което не е добре. Все едно ще покорявш някакъв виок връх (за теб). И казваш - тя е толкова яка, че за мен е чест да общувам с такава невероятна мадама. Правилния майндсет - абе мацката е готина, ако се окаже и точна може да извади късмет с мен и да и дам възможност.

Още в началото начина, по който приемаш нещата прави много голяма разлика за това как ще протекат след това. Била осем била десет - голяма работа. Какво и се впечатляваш толкова.

Освен това пичето не е типичното кифле а е супер земна , готин характер , не е надувка или материалистка ама си е бая трудна и е от 'онея' не правещи секс без да са във връзка , в същия момент за да е във връзка трябвало да е сигурна в тебе и бля бля бля.
Цялото това нещо в пикъп жаргона го наричаме мозъчна пръдня. Какво знаеш за нея обективно - че има вагина, че има цици, хубаво носле и дупе. Това е. Всичко останало е идеалистична проекция на мозъка ти. Знаеш ли колко мацки "не правещи секс без връзка" съм надупил на първа среща  Млъкнал

Това, което си написал е стандартната логическа проекция на жените, когато искат да презентират на афц-тата за да изглеждат яки и недостъпни. И същевремнно социума да не ги заклеймява като курви. Същата тая която искала да е сигурна в теб и не правела секс без връзки го е лапала до гърлото на първа среща на някой който е успял да и натисне бутоните и да изгради яко привличане.

Когато говорим, че поставяш някоя мацка на пиедестал се има предвид точно това - мозъка ти и преписва несъответстващи качества и проектира образ на богиня в съзнанието ти. Приеми , че всички жени са курви с определен/и мъж/е. Въпроса не е тя каква е и каква не е , а ти да си от тези мъже, на които им лапат на първа среща. Фокуса винаги да е върху теб, не върху нея.

Тея неща ги знам от нейна добра приятелка , която е и моя добра приятелка Смотан.
Шокиран Шокиран Шокиран Обсъждаш жена с друга жена??? WTF??? Това го правят само жените. Мъжете не обсъждат, а действат. Е да понякога обсъждат мацки, но в доста по циничен контекст. Да разчиташ на фийдбек от приятеката на мацката е доста слабо. АФЦ-тата го правят защото ги е страх да не ги отрежат. И за да се подсигурят и да не стъпят накриво питат приятелките на мацката.

 Проблемите тук са два - първо, седейки и обсъждайки въпросната фуста ти инвестираш време и усилия в нея. Поради което мозъка ти започва сериозно да я идеализира - а това ще те направи мек и нерешителен, когато трябва да действаш. И второ - никога ама абсолютно никога не разчитай на жена да ти даде обктивно мнение за това каква е друга жена и как да я свалиш.Някои жени са супер добри в играта, но дори и те трудно дават коректни съвети, защото играта при тях се ръководи изцяло от емоционалния мозък и рядко осмислят нещата.

 Правилния начин - ти си мъж, не ти трябва някаква фуста да ти говори за друга такава. Отиваш и действаш. По нейната реакция на товите действия можеш да съдиш каква е и каква не е (към теб). Всичко друго е абсолютен булшит и не бива да го приемаш за достоверно.

Не ме разбирайте погрешно , не съм изпаднал в момента на Единствената , просто ситуацията ми е интересна.
На такова прилича. Прекалено голяма чст от вниманието ти е насочено към нея. Това отнема силата ти.

Та с нея мега много съм играл на живо , изградил съм атракшън , мега много комфорт. Целували сме се , даже последния път я накарах да ми обяснява що ми се кефи. И да , обясни ми се мега много. И така до момента в който и пиша в инста ( 2 пъти до ся) - бооом даже няма сийн.
Нищо не си играл - тя си играе с теб. Атракшъна трае малко време и когато го изградиш мацката ти се кефи. От там два пътя - губиш го или ескалираш. При ескалацията, ако е успешна създаваш още атракшън. И така вървиш по стъпалата нагоре. Накрая атркшъна започва да прераства в интимност ако всичко е както трябва. Не можеш да разчиташ, че атракшъна ще се запази във времето ако няма постоянна екслация. Която пък няма как да не премине в интимност ако е успешна. И всичко това не се проточва във времето.

Какво се е случило при теб - натиснал си, но не достатъчно силно. Имало е целувки, това ти е дало валидация и още храна за мозъка да я идеализира (виж по горе). СЛед това те е било страх да не изгубиш вече направеното и си станал по предпазлив / внимателен , за да не изгубиш мацката. Това е довело до липса на ескалация и нейния атракшън е изчезнал. След което тя е почнала да мисли с логическия мозък и те е отписала.

Знам какво ще питаш. Защо не те е отрязала ако наистина не я кефиш вече? Когато и се натягаш ти буустваш егото и, и даваш валидация за неината женска сила. Абе нещо като мъжете, които ебат за да си вдигат егото. Е жените не ебат, а държат армия фенове. Пуска ти малко валидация, колкото да захапеш, после ти натягаш и тя усеща че има сила над теб. Когато станеш прекалено настоятелен те приземява - студено поведение и seen в чата. Тривиално.

Мине известно време , съберем се някъде и тотален игнор от моя страна.Всеки път сама идва при мене. От много далече си личи че ми се кефи , амаа .. Смотан

Когато не си и обръщал внимание почва да я гложе дали все още може да ти въздейства. Това показва, че имаш шанс да обърнеш нещата, но трябва доста да промениш мисленето си. На първо място и бии сериозен игнор. Спри да я търсиш. След това като тя те потърси бъди безпардонен и действай силно.

Но ако чакаш само на нея това ще те кара да я идеализираш и всичко ще е само поза, която ще бъде разрушена при по силна валидация от нейна страна. За това - играй други мацки. Даже ако поебнеш 2-3 може и хептен да я забравиш тази. И не я търсиш. Тя когато те потърси бъди студен. Накарай я да се бори за твоята валидация. И когато дойде момента да действаш води и бъди безпардонен. Така че или да те отреже или да ти лапа. Не търси безопасна ескалация.

Разковниче - на тая добрата и приятелка ( която е и моя мн. добра) и беше разправяла че съм и супер интересен и прочие , но не съм и сигурен Ъ?? WTF ??
Спри всякакви контакти с приятелки на мацката за да я обсъждате. Ходи вдигай щанги, играй футбол, практикувай боен спорт - абе нормалните мъжки неща. Избягвай да създаваш мозъчни пръдни.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Моето мнение за Онлайн Играта -: Февруари 02, 2022, 10:38
 Реп на Стефан. До голяма степен неговия пост изчерпва темата.

Стигаме до основния недостатък на онлайн играта. А именно, че жените използват благоприятната среда онлайн, за да раздуят ранга си и се надценят възможно най-много.

 Накратко - масово жените онлайн са с 2-3 че понякога и повече ранга от това, което са на живо. Всички снимки се обработват, а някои дори ползват фотошоп.

Относно лайфстайла на топ кифлетата - Стефан отново цели десетката. Техния лайфстайл е подчинен на позьорщината и това да се засържат на върха възможно най-дълго. Някои кифлета отделят по 2-3 часа на ден за уж “кежуал” снимки с които да зарадват фенчетата си. И водят като цяло безмислен лайфстайл.

Така социалните мрежи създават изкуствена йерархия, която няма нищо общо с реалния живот. Как да победим матрицата ? - като излезем извън нея Усмивчица)


6  Други / Всичко друго / За жените, мъжете, езотериката и афц мисленето -: Януари 28, 2022, 18:46
Недей така Берсерк, сигурен съм че Rose е готина мацка и заслужава дай се отдели време.

Не не заслужава. Това бтв е пример за афц мислене. Трябва да се научиш да различаваш житото от плявата. Не всичко, което лети се яде. Шансове дават отчаяните мъже без реални опции, които не уважават времето и ресурсите си. да преценяваш коя за какво става и да режеш тези които не стават е изключително важно. Докато не се научиш да режеш жените когато се налага, няма да имаш качествени жени.

Rose не всички мъже в този форум са така както мислиш. Тук наистина повечето от нас търсим стойностна жена с която да ни е добре, но понякога срещаме гадни жени които ни лъжат. Така че не е хубаво да мислиш така за всички мъже във форума.
Какво те интересува мнението на някаква непознат? Дори да се абстрахираме от това колко зле е тази конкретно, съдейки по постовете и.  Постоянно говорим за нереактивност - ето ти пример. Ако една непозната във форум може да те накара да се извиняваш и джастифицираш, да гладиш ръбовете и да опитваш да си приемлив в нейните очи то какво остава ако говориш с топ мацка на живо?

Така че не е хубаво да мислиш така за всички мъже във форума. Има и такива които са девствени над 25 и им е трудно. Други са предадени от собствените си приятелки. Но повечето от тях искат да се самоусъвършенстват и да станат по-добри мъже както за тях така и за останалите хора. Искаме да се гордеят с нас.
Прочети пак какво си написал. Това лъха на слабост. Търсене на валидация и съжаление. Според теб това ли е майндсета на мъж, който боцка топ мацки? И всичко това защото поставяш жените на пиедестал и пренебрегваш себе си. занимаш ли се  със спорт, имаш ли хоби? Нещо което да спира мисленето ти и да те кара да му се отдадеш напълно?

Момчета недейте така със момичето Rose, тя просто не ни познава иначе би харесала повечето от нас като характер, дайте й шанс.
Ъхъ ъхъ! Никога не се опитвай дя бъдеш белия рицар на някоя фуста. Белия рицар е доста тъжна роля - служи само за изтривалка, но никога не ебе. Знам че е изкушаващо да опитваш с подобно мазнене да печелиш благоволение но помисли - досега някога това носело ли ти е успех? Под успех не разбирам да ти каже че си готин и да се наебе с друг. А щом не ти носи успех значи очевидно ще трябва да пробваш по друг начин. Нужно е да осъзнаеш че имаш топки и да презентираш мъжко поведение. Мазненето действа толкова зле на атракшъна за жените - по същия начин по който на нас действа грозния и външен вид.
7  Други / Всичко друго / За жените, мъжете, езотериката и афц мисленето -: Януари 28, 2022, 11:04
Не, яките жени не са яки за мен или Гошо, а са си яки по принцип. И нямат проблемите, които ти имаш, а напротив имат изобилие от опции, коя от коя по добра. начина ти на изразяване показва доста различен майндсет от този на жените които описвам.

Да отричаш действителността е изкушаващо, но със същите действия ще постигаш същите резултати. Добрата новина - винаги може да опиташ да оправиш нещата. Ако се интересуваш повече от чисто женски неща, вместо херци и тесли ще постигнеш по-добри резултати. Стил на обличане , прически, мейкъп - така без проблем можеш да си подобриш външния вид независимо какъв е сега.

От друга страна - трябва доста да пипнеш и мисленето си. Всичко което пишеш са някакви общи генерализации и черно-бели шаблони. Така разсъждава човек без особен опит (или поне осмислен опит) в социалната динамика между мъжете и жените. Използването на тези шаблони щади егото и опростява социалната йерархия (на практика я игнорира), но всъщност е опит за бягство от реалността. И както виждаш резултатите не са добри.
8  Други / Всичко друго / За жените, мъжете, езотериката и афц мисленето -: Януари 28, 2022, 09:05
.
Ако някой си мисли, че ще изсипе една торба пари за скъпа кола без да има игра и след това курвите ще му духат без пари, много се лъже.
Така е. Има много хора разполагащи с огромни ресурси, които не ебат нищо освен простотутки. И всеки опит да забършат мацка по “нормалния” начин завършва с катастрофа. Аз лично познавам доста такива. Ресурсите не действат на емоционалния женски мозък по начина по който въздейства привличането към мъжа. Един мъж дори и с много пари може да излъчва слабост и нийднес , което го пеави жалкар в очите на жените. Виж при проститутките и голд дигърките е друго - за тях всичко е бизнес и привличане не е нужно.
 Втрото много важно - пак както казва стоун - научете се да разпознавате кога някой лъже или преувеличава, защото повечето мъже го правят, говорейки за жени. Тези приказки трябва са ти минават покрай ушите. Вярвай само на това което виждаш.


Нас, вас, ала бала, генерализации за хората. Това са типични разсъждения на една женска бета. За да каже жена, че мъжете масово я употребяват или използват има две условия - ранг (външност) < 6 и по важното тотална социална неадеквстност и ментални проблеми.

Пояснявам. Мъжете (масовите за които говорим) всъщност са много лесни и реално ако външността е над 6 (не дай си боже 8 и нагоре) масовия мъж ще боготвори жената, ще се влюбва в нея и ще се влачи по гъза и каквото и да прави тя. Разбира се тя няма да го иска и тя ЩЕ го използва в този случай - просто поредното афц фенче и слуга. И това е масово. Може да погледнете по яките жени какви орди от фенове имат. И дали не ги използват за всичко Усмивчица

От друга страна дори и външния вид да е от 6 надолу (както при авторката), ако е себеосъзната и адекватна социално ще си хване някое нормално момченце (много често дори и над средното) и той ще хлътне по нея , че даже и ще я ревнува. Играта на жената е дооста лесна дори и ако няма външен вид предвид масовото пичепоклонничество в момента. Смятаите тази - за да я употребяват и захвърлят, какво трябва да представлява Усмивчица)
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 10, 2022, 10:09
Събраха се някои интересни въпроси.

Бих те попитал в моментите в които играта не ти върви или си претърпял някакви проблеми, как се мотивираш за да преодолееш трудностите. Може да е изтъркан въпроса, но ли е интересно майндсета ти по време на трудностите ?!

 Моето мнение е, че мъжете са създадени за да се борят с трудностите, а не да бягат от тях. И разбира се - колкото повече напредваш в дадена област, толкова повече пречки и трудности те чакат.
 Аз приемам всяко препиядствие, като следващо стъпало на успеха. То става, моята цел, моя обсесия.

Например:
Не ми върви нещо в спорта. Ако е необходимо ще остана няколко часа в залата да повтарям движението, което ми убягва, докато го усвоя.
Искам нова позиция в работата, за която трябва повече квалификация - нямам ниаккъв проблем да зарежа всичко и да чета и да се подготвям по 10-16 часа - колкото е необходимо.
Същото е в играта. Имам проблем да вземам телефони - ще отварям сетове до сутринта ако трябва. На другия ден пак. И на по-другия. Докато не реша проблема.
 Никога не търся пряк път. Винаги приемам предизвикателството да гледам трудностите право в очите. Когато имам проблем за решаване , аз го приемам като моя опонент на ринга. И не искам да го заобиколя или да го надхитря. Искам да го нокаутирам, да го смажа , да мина през него.

Всяка пречка по пътя ми към успяха (за целта която си поставям) се превръща в моя краткосрочна цел. И не правя копромис със себе си - ще дам цялото време, което трябва, ресурсите, които са необходими, ще изпитам колкото болка трябва, но ще мина през него. По пътя си към целта съм готов на абсолютни крайности и никой и нищо не може да ме отклони. Работната ми етика в този случай граничи с фанатизъм. Независимо дали е за работа, пикъп, спорт или друго. 
В основата винаги е това - аз не жаля себе си и не търся зона на комфорт. Ако трябва да се влача по корем ще го направя. Ако трябва да газя в лаината също. Има само едно нещо  в този момент - целта която стои пред мен. И ако тя е да мина от точка А до точка Б винаги избирам най-прекия и най-труден път.

Моя въпрос -
понеже знам че си найт геймър , как го играеш в кифленските дискотеки (bushido , onyx, който е ходил там знае какво е след 2:30 3:00) когато музиката е на макс и буквално дума не можеш да си кажеш с някоя.В смисъл и така е готино щото много скъсявате физическата дистанция ,трява да сте се прегърнали за да можете да говорите.Интересно ми е  , преди време бях гледал някви пуа-та , мисля че бяха RSD които буквално без думи, запознаване и т.н. директно хваща мацката , прегръща я и т.н. Преди нова година направих 1 такъв кис клоуз с мацка която беше на масата която бях и аз , без запознанства без нищо , гледах я в очите и просто мислех колко искам да я шибам. Не знам на какво се дължи , алкохол , външен вид ,ранг.. ба ли го.
Играл ли си по тоя начин или подобно ?
Аз съм писал по темата, но ще обобщя. В началото, когато започвах да пикапя и нямах никаква идея какво правя, играта ми беше супер физикъл. Отивам при някоя мацка, танцуваме, леко, после натискане, кино ескалация. Постепенно развих доста този стил. Много пъти се стигаше до целувки без нито една дума да сме си казали. А понякога и до тежко кино и директен ф клоуз.
 Дори си спомням, че в онзи момент бях приел че играта е да стигнеш максимално далеч в киното с възможно най-малко думи. Имал съм много забавни ситуации (от сегашната гледна точка), в които натискам яко мацката и тя вече се кефи и почва да търси поне базов рапорт. Например пита как се казвам Усмивчица)) А аз я пипам по пусито и и казвам, че това няма значение. Спомням си как в една дискотека фингървах и свърших една мацка , докато "танцувахме" Усмивчица
 С времето осъзнах, че подобен тип игра може да носи доста лимитирана успеваемост и започнах да градя сегашния си стил. Има мацки, които не позволявт бърз ескалейшън, или приятелките им са там и ги пазят и тн. Така че промених подхода си. Но опита, който натрупах във физикал гейма винаги е от полза (стига да се ползва с правилна калибровка).

 Как да се играят мацки в шумни дискотеки? Това не е проблем. Първо - силния шум е предпоставка, когато говорите да се залепите един за друг. Това е голям плюс ако мацката ти се кефи, но няма как да стане ако не е толкова шумно. Така че ето един добър повод сета да започне с добро кино. Но не пресилвай. Когато говорите заставаш плътно до нея, уста на ухото и ръце около кръста. Когато тя ти отговря подаваш твоето ухо. За начало това е достатъчно. Пресилване на киното ще прецака сета. С времето ако мацката ти се кефи ще го усетиш първо по нейния контакт - ще започне да те докосва по често ще се обляга върху теб, ще докосва ухото ти с уста (уж неволно ) докато ти говори. И обратно ще е по-дръпната и вдървена ако не ти се кефи.

Конкретно как да говориш - трябва да се научиш да говориш без да си чуваш гласа. Можеш да тренираш, като си пуснеш много силна музика във вас. В началото е дискомфортно , но се свиква. Ако сета протича добре , но мацката иска повече да говорите, а не поддава на кино ескалация - тогава може да използваш силната музика като предтекст, за да я изкараш в антрето на дискотеката , където да поговорите на спокойствие. Там вече играта става по лесна , а и ако се навие да те следва това показва интерес.

 И накрая - играта си зависи от всички фактори , а говоренето е малка част от тях. Спомням си преди време клозих една много яка мацка в супер шумна дискотека, където имаше участие на певица и буквално не си чувах гласа. През цялото време аз говорих на ухото и, а мацката ми се усмихваше и се съгласяваше с всичко. На другия ден се видяхме и тя ми каза, че не е чувала повечето неща, но просто ми се кефела  Ухилен

Дам, битовизмите убиват една връзка. Всъщност имам връзки с момичета, които са над 5 годишни, но те не са моногамни. Когато я виждам пре седмица или веднъж в месеца няма никакъв проблем. Иначе съм съгласен - ако живеете заедно рано или късно битовизмите взимат връх и преебават нещата.


 Както винаги изключително стойностен пост btw - поздравления. Съгласен съм с всичко казано. Борбата на фреймове никога не е на ниво логика, тъй като всеки светоглед има своята логика. Но по -силния винаги печели. Така, че не ти трябват логически аргументи в полза на твоите виждания, а сила на фрейма за да ги държиш и да не се разколебаваш.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 06, 2022, 11:50
Успяхме да пораздвижим темата с интересни мнения, което е добре.

Имаше един ПУА - Black Dragon
С него сме стигнали до иденични изводи, без никога да съм го чел. Сега ми стана интересно и бих го чекнал ако има остнали материали някъде.

Дай съвет за такъв ранг-това основно е:
-миндсет/манталитет
-Фрейм
-Външност(добро и подържано тяло)
-Статус(Висока позиция, амбиция и финанси(достатъчно да живееш по добър живот от масата)
Ти вече си дал отговор на въпроса.
- Майндсет: твоите убеждения и светоглед. Например ако за теб е нормално да праскаш яки мацки, тя няма да те приеме за фрийк или пикапьор - това е част от твоя майндсет, а не фейк убеждение.
- фрейм: като силата да налагаш изградения си майндсет и да не правиш компромис с него под външни влияния. До голяма степен е свързан с воля и психическа устоичивост. И донякъде е въпрос на топки. Фрейма трябва да се тренира. Трябва постоянно да челинджваш себе си и да се поставяш в ситуации извън зоната на комфорт. Независимо дали в работата, в спорта или в пикъпа.
- външност: Но не като сравнение с останалите, а като най-добрата версия на себе си. Вече писах, че за мацката твоята външност е ок ако не си във някоя фрапантна крайност. Но с подобряването на външността си, с постигането на най-добрата твоя версия ти играеш себе си. И това ти носи себеуважение и самочувствие. Сравнението с останалите води до комплекси, независимо каква е външността ти. Стремежа към най-добрата твоя версия води до естествено самочувствие.
- Статус: Но не като позиция. Нужно е да намериш нещо , в което се чувстваш добър и да успяваш в него. Може да е кариера, може да е спорт, може да е дори някое шантаво хоби. Няма значение - важното в да имаш своето поприще (извън пикъпа), в което си наистина добър. Обикновено такова е нещото, с което можеш да спреш потока мисли в главата си, докато се занимаваш. Това отново води до естествено самочувствие.
 Материалния статус не бива да се демонстрира (или да се парадира с него), защото това може да те вкара в капан - и мацката да почне да гледа на теб като на ресурс за печелене, а не като на опция за чукане.

Всички тези неща, които си изброил, ако са налице това води до повишена себеоценка и самочувствие. И за разлика от егото, което е базирано на сравнение с другите хора, това самочувствие е натурално и не мож да се пречупи (от шит тестове или реакции на жената). И точно то кара мацката да те приеме за по-висок ранг от нея. Но всички неща от изброените не могат да се фикснат за 1 ден. Иска се постоянна работа по тях. Това реално изгражда валюто, което имаш и което после презентираш с играта си.

2)Това което бих добавил са инвестициите(на мацката към теб). Това е един от най добрия начин да тестваш интерес и същевременно, колкото повече инвестира в теб, толкова повече те цени/уважава.
Напълно съм съгласен. Но се иска умение и калибровка да усетиш до колко е склонна да инвестира мацката. Ако усетиш че е - сипваш колкото можеш. Но ако все още не е - не пренатягаш, за да не пресолиш манджата (нещо което правят всички папагали, следвайки сляпо рутинен стил на игра изкопиран от някъде). Следиш за тайминга. Някои жени са склонни да инвестират много в теб още в началото. На други ще им трябва повече време.

3)Дай съвет за онлайн игра. С толкова много постоянен валидейшън, в резултат на което и най грозното девойче получава постоянен валидейшън...как да се изпъкне от масата. Играта на живо/улицата  можеш много бързо да демонстрираш качества си...нещо което онлайн няма как да стане.
Аз не съм силен в онлайн играта. Да имам клоузове, но ефективността ми да кажем от дей гейм е доооста по-висока (говорим за време и усилия до достигнат клоуз).
 Това, което съм научил до момента (тъй като все още напредвам в онлайна) е че снимките наистина играят огромна роля за началния интерес(кредит за Водопроводчика и съветите му ). Напоследък карам някои от кифлетата, с които излизам да ми правят профи снимки подходящи за игра. Резултата в аповете с тези снимки е доста по висок, въпреки че аз не виждам разлика (за мен всички снимки са еднакви Усмивчица)) ). След това е изграждането на рутинен опънър и стил , който да пасва на теб самия и който да те доведе близо до физическа среща. Всеки трябва сам да си изгради такъв стил - най-голямата грешка в онлайна е сляпо копиране от някъде. Добре е сам да си изработиш опънър и началните рутини / стъпки, които после с леки модификации да праскаш на всички мацки , с които се лайкнете. И разбира се  - истинската игра започва едва на срещата на живо.

Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".
М... не не е така. Обикновено мацките не знаят една за друга и с всяка изграждам връзка на емоционално ниво. 90% от маацките, с които съм бил са искали да полагат грижи за мен - я да готвят, я да перат или просто да ми правят подаръци и да ме глезят.

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?
Мисля, че не си ме разбрал правилно. Аз не ползвам мацките само като вагини и нямам никакъв проблем с изграждането на дълбока емоционална връзка. Почти всички , с които съм бил са били доста хлътнали, а ако се задържим по дълго стигат и до дълбоко влюбване.
 Два примера - преди години претърпях операция и трябваше да спра играта и тренировките, бях доста зле. Жената , с която бях тогава правеше супер много инвестиции за да ми помага. Наскоро пък прекарах ковид и също - една от мацките с  които се виждах ми помагаше доста. Реално обикновено сменям мацките точно за да не стигнат дълбокото ниво на влюбеност, тъй като не искам да ги сривам психически след това. А стигнат ли до това ниво мога да правя с тях каквото си изкам . Буквално. В момента две от по дългосрочните ми връзки искат да имаме деца, въпреки че знаят че се виждам с други и няма да живеем заедно. Трудно ми е да обясня нивото на подчинение и нещата , които може да изтърпи една жена, когато наистина хлътне по теб.

 До голяма степен причината да нямам дълги моногамни връзки е , че аз съм си супер самодостатъчен. Аз се чувствам най-добре, когато съм сам. Когато взема мацка да живее при мен - първоначално усещам две неща - хлътване и силна химия + дискомфорт от това, че има някой толкова близо до мен. С времето химията изчезва , но дискомфорта остава. И да - всички мацки искат да ми помагат, правят всичко за мен, дават ми всичко и тн. Но това не ме кефи, а ме търн офва. Най-добре се чувствам , когато се виждам с тях , но същевренно си запазвам личното пространство. Не изпитва никаква необходимост да имам другар, спътник в живота и тн Напротив тази мисъл ме отвращава (знам че звучи цинично, но искам да съм напълно искрен в отговорите си). Докато перспективата да съм необвързан не само не ме плаши, но ми носи удоволствие. Може би съм се превърнал в смесица между съвършен егоист и ловец.


Това би ми било интересно как го презентираш пред мацките.Имам предвид следното: Често мацките питат за бивши гаджета, включително най-дълга връзка. Забелязал съм, че когато кажа че това е 1 година, у тях се надига едно съмнение и квалификация на "женкар" и "бройкаджия".


TheSpirit ти е отговорил много правилно. Това е борба на фреймове. В тази ситуация падаш в капана на обществените норми и не успяваш да наложиш своя фрейм. А напротив -  презентацията ти трябва да е - това съм аз това са моите правила, всичко друго е шит. Дългите връзки са шит, всичко, което аз не харесвам е шит. И ако не си съгласна може да станеш и да си ходиш. Подобна презентация, подплатена със силен фрейм , който да я държи води до много мокри пусита.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 05, 2022, 00:02
@Berserk, искам да разбера повече за това как организираш времето си около и със мацките. Колко време отделяш през седмицата, уикендите за да си с тях (редовните и проспектите). Оставам с впечатлението, че да поддържаш цялото това изобилие от жени си е доста ангажиращо - свалки/срещи/поддръжка интерес.
Оптималното количество е 3 до 5 мацки едновременно за срещи. Пикапиш докато напълниш стека. След като стека е пълен отделяш повече време за срещи с мацките и по-малко за пикъп. С времето някоя от мацките ти омръзва, или почва да прави драми  - тогава я късаш и я сменяш с някоя нова, която си запикапил. Винаги с най-новата се виждам най-често. Ако някоя от жените ти омръзне , но е готина, просто я архивираш - разреждаш срещите постепенно и в даден момент спирате да се виждате. Но не сте скъсали и след време може пак да и се обадиш и да подновите вижданията.

 При мен, когато се занимавам наистина, както си трябва, 3 дена (вечерите ) от седмицата отиват за срещи с мацките и 1-2 дена е сумарно времето за пикап (онлайн, дей и найт - общо). Това наистина е страшно много време, от което страдат тренировките и работата.

В случаите, когато искам да се концентрирам върху кариерата и/или тренировките намалям времето за срещи и пикъп до 2 дена седмично сумарно. Това води и до намаляне на броя мацки, с които се виждам. След това се губи рутината и за да се напълни пак стека трябва по-усилено да се пикапи, което също е доста времеотнемащо.

И като допълнение - колко най-дълго като време една конкретна мацка ти е задържала интереса? (т.е бил си с нея ангажиращо/неангажиращо)
В моногамна връзка съм се задържал максимум около година. Това е времето, след което почвам да се чувствам в капан и ловния инстинкт се пробужда с пълна сила.

 Дори, когато съм бил в такава връзка не съм спирал да пикапя - просто отделям само ден седмично за това, без да клоузя мацките. С времето обаче все повече започва да ти се иска да забиеш нещо ново. Чуждите започват да ти се струват все по-првлекателни , а твоята все по невзрачна (макар обективно да не е така). Но мозъка се е пристрастил към тръпката от покорявнето на нови цели и те кара да излезеш отново на ловното поле Усмивчица
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 03, 2022, 11:14
Радва ме, че се получава добра дискусия. Събраха се все добри мнения и ще опитам да отговоря на всички.


Играта си я има и винаги ще я има. Но с онлайн свалките не мислиш ли, че има доста сбъркани неща? Там практически единствено и само добре направените снимки са от значение. Буквално може да си абсолютен тъпагьос, който не може да върже две приказки на кръст и  никога за нищо на света не би заговорил момиче дори в нощно заведение, та какво остава на улицата, но заради хубави снимки почти всеки ден да имаш възможност да излизаш с различна. Естествено на реалната среща нещата излизат на яве и всичко приключва скоропостижно. Но въпросът е, че такъв човек успява да излезе на среща, а като нищо и някоя да му върже. При липса на онлайн игра подобни биха останали с надеждата и мечтите към някоя от социалният им кръг.
Аз съдя за това колко добър е някой в играта по това колко клоуза прави от срещите, които уговаря. Тоест ако един човек има 3 дейта за тази седмица и от тях наебе 2 мацки - за мен е силен играч. Както правилно си отбелязъл - ако човек е силен в онлайн презентацията, но няма игра може да направи и 100 срещи без никакъв резултата, докато накрая не занижи критериите или някоя не му пусне по милост.

Имаше една такава поговорка - не мрази играча, мрази играта Усмивчица Броя на взети телефони и уговорени срещи не е показател за добра игра. Това е показател за ситуационно овладяване на средата, в която играеш. Например добра онлайн презентация, добри снимки, добри онлайн опенери - биха довели до повече срещи. Да това не е игра, но човека е показал нюх за да нацели това, което работи там + положил е усилия да си направи профила. Това носи резултати - ще има повече срещи от някой със смотан профил, независимо от играта. Вече когато излязат на среща с мацката ще има резачка, тъй като балона се пука - мъжката презентация от профила изчезва и лъсва неопитността и страхливостта със жените.

Много по-добри резултати носи обратното. Аз се опитвам да поддържам сравнително добър, но не перфектен профил в аповете. Когато уговоря среща с мацка и се видим - на живо съм много над това , което е в профила. А при повечето жени е обратното  - те са по-зле на живо от това, което са в онлайна. В резултат при първа среща моя ранг я смазва, тъй като аз съм над презентираното, а тя е под него. И обикнвено срещата завършва с директен клоуз.

Ситуационната обиграност може да ти донесе срещи не само в онлайна. Понякога за да направиш клоуз е достатъчно просто да попаднеш на правилното мято в правилното време. И има хора, които развиват точно тези качества. Например отиваш в 3-4 часа в бар и обираш останалите пияни и самотни мацки. Какви качества ти трябват за такава игра? В тази ситуация мацката не е достатъчно съзнателна за да те прецени правилно, с виока енергия и в парти мууд е. Тогава единственото, което ти носи успех е да знаеш къде има такива цели и да можеш да подбереш тази с най-голяма вероятност да станат нещата. И така дори много смотан човек може да стигне до клоуз. Просто защото е овладял умението да е на правилното място в правилното време и да подбере най-подходящия таргет.

След това отиваме на образа на един абсолютен играч - мъжкар, алфа или както искате го наречете, харизматичен, спокоен и уверен човек, който например няма читави снимки. При подобен шансът за успех в онлайн играта е почти 0%. На скоро в една фитнес зала гледах двама, които повече се снимаха, отколкото тренираха. Единият даже май два пъти си смени тениските. То не бяха прически, то не бяха бради. А иначе с едни меки гласчета. И подобни на тези са актуални в интернет пространството. А на живо единствено биха хвърляли плахи погледи към някоя девойка, надявайки се да ги забележи.
Мисля, че и двата образа няма да имат топ резултати. Ако разгледаме първия -  наитина развит мъжки мйндсет, за който всичко извън неговите представи е глупост  - това е типичен мъж с валю, но без достатъчна адаптивност за да развива игра в нова среда. И съответно да - в онлайна или в дей гейма (ако е свикнал да прави само найт) няма да има резултати. Понякога е много трудно човек с твърд фрейм да бъде същевремнно и гъвкав и адаптивен към външната среда. Но това е което разделя играчите от мъжете, които имат валю, но не могат да го презентират.

Втория тип е обратното. Позьори без реално валю. Вероятно ще стигат до повече срещи, но без особен резултат.

Нито единия стереотип не ни върши работа. Трябва да се вземе най-доброто от двата - мъжкия майндсет на първия, съчетан с умението за презентация на втория.

За много години Стоун! Да написаното потвърждава това, което казах. Ето че дори найт гейм може да се прави - при това в среда с намалена конкурентност. Нужно е просто да проявиш находчивост и да си изкараш сертификат. Умението да избереш среда с намалена конкурентност също е ценно - и отново води до повече срещи, макар да не е пряко свързно с играта.

Адаптивността действително е много важно качество. Чувах мои приятели да се оплакват, когато беше първия локдаун - няма дискотеки, къде да се запознавам с мацките? Няма кафета и ресторанти, къде да я заведа на среща? Как да поддържам форма, като нямам време? Реално всичко опира до желание и адаптивност - играта на улицата никога не е спирала, дори когато е студено, просто тогава е малко по-трудно да задържиш сет. Няма кафета? Това е идеален повод да я заведеш у вас, просто трябва да се отиграе че не отивате за да правите секс, а защото всичко е затворено и това го налага. Оправданието с липса на време също ми е любимо. Ако не работиш хоум офис, можеш да си нагласиш така маршрута, че да отваряш всеки ден по 30 мин поне за форма. Сутрин и след 17-18:00ч. на метрото на Сердика, Софийски и парадайз гъмжи от сетове - просто трябва да действаш мигновено, защото обикновено бързат за някъде (разбира се, не говоря да седиш на входа като тези които раздават флайъри).
Напълно съгласен! Няма какво да допълня тук. Поздрави за добрия пост.

Според мен колкото повече човек навлиза в играта, респективно има резултати, толкова повече този адреналин, който тя ни доставя, започва да ни действа като дрога. Без съмнение чувството е уникално - свършваш работа, прибираш се и заговаряш красиви жени, взимаш телефони, после излизаш на срещи и спиш с тях. Проблемът при мен е, че аз се пристрастих към това чувство. Пристрастих се дотам, че това се превърна в единствената ми мотивация да чакам следващия ден, мислейки кога и къде ще изляза да отварям. Респективно, когато поради някаква причина не мога да го правя, се чувствам зле - например сега през зимата, когато няма толкова много сетове по улиците (аз не практикувам найт гейм), във връзка съм или поради някаква друга причина. Така усещам, че оставям настроението ми да зависи от определени външни фактори, респективно отслабва вътрешната ми игра, което също е важно. Бих се радвал да споделиш какво решение виждаш за този проблем.
За съжаление не съм открил решение на този проблем. Играта, особено когато е успешна е много силен наркотик. Клоуза на нови мацки залива мозъка с допамини,ендорфини и прочее химии, които водят до пристрастяване към усещането.

 Това, което съм открил до момента е следното. Ако един мъж никога не е бъркал в кацата с мед - тоест не е развил успешна игра - за него е много лесно да бъде в дълга моногамна връзка. Имам познати, които са големи мъжкари, но нямат игра. Обикновено хващат една мацка и се женят за нея. Тъй като не са били в играта и не са имали изобилие от мацки, за тях е напълно ок да са си в моногамна връзка и това не ги натоварва психиески (извън стандартните норми Усмивчица) )

 От друга страна човек, който веднъж е бръкнал в кацата и е опознал изобилието от мацки - той няма как да бъде щастлив в моногамна връзка. Независимо с колко перфектна мацка е в момента. Избери най-яката мацка на света - Адриана Лима, Меган Фокс, която поискаш. И ти гарантирам че ако я забиеш ще изпитваш задоволство от нея да кажем година. СЛед това ще се чувстваш в капан във връзката с нея. Ловния инстинкт ще се пробуди и ти би и изневерил дори с някоя студентка от дискотеката, просто защото тя е НОВА.

Играта развива ловния инстинкт и пристрастява към него. Мозъка почва да мисли така - ок, тази е перфекта, но тук вече си свършил работата време е за нова. И почва да те кара да ловуваш, защото е научен , че ти можеш да го правиш успешно и е въпрос на време да свалиш следващата перфекта.

При мен също така наблюдавам абсолютно отсъствие на влюбване в жените. Дори да има сексуално увлечение, дори мацката да е перфектна, след едно ниво в играта те просто не могат да ти действат толкова силно.

Съответно за мен моногамната връзка винаги е логичен избор. Ще съм с тази мацка, защото е яка и искам да я еба известно време, защото искам деца от нея , или друга причина. Не защото съм влюбен или защото тя ми действа. Парадоксално - жените усещаики че не ти действат силно, хлътват още повече по теб.

Според мен всяко нещо в живота се плаща. И това е цената която даваш за да развиеш играта. В началото всеки си казва - ще се развия, ще хвана топ мацка и ще съм си с нея. Но не става така. Когато се развиваш в тази насока мисленето ти се променя и ловния инстинкт става все по водещ. Накрая само той ти носи удоволствие.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Декември 31, 2021, 12:54
Ще нахвърлям тук някой мои мисли и отговори на част от въпросите, които често получавам напоследък. Който иска може да се включва да допълва или задава нови въпроси. Ще отговарям, когато имам време.

И така – ситуацията в днешно време се промени доста от това, което беше преди само две-три години. Влияе ли това на играта и как?

Предположение: Играта умря. Няма смисъл да се занимавам с пикъп след като найт гейм няма, а мацките носят маски навсякъде.
Отговор: Невярно.
Игра ще има докато има мъже и жени. Дали ще го наречете свалки, пикъп или дейтинг – единственото условие за да има игра е да има мъже и жени. Всичко друго са обстоятелства.

Предположение: И все пак играта много се промени. Не е както беше преди пандемията
Отговор: Вярно.
 Найт гейма умря, за сметка на това онлайн гейма набра доста сила. Дей гейм винаги ще има. Едно от основните качества, които се изискват в играта е адаптивност. Обстоятелствата могат да се променят постоянно. Това което се иска, за да имаш успех в играта е – на първо място стабилен МЪЖКИ фрейм (който не се променя при никакви външни фактори) и след това адаптивност за да нагодиш играта (външната) към променящите се условия. За мен лично периода от пандемията насам е най-успешния ми в играта. И като бройка и като качество на мацките. Новата среда и препиядствията ми подействаха мотивиращо и резултати не закъсняха. Разбира се беше нужен известен период на адаптация.

Въпрос: Навсякъде се говори за мъжки фрейм. Какво точно се разбира под това нещо?
Отговор: В понятието мъжки фрейм включвам всички ментални качества, които са нужни за да бъдеш успешен мъж в живота. Играта е естествено продължение или по скоро изразяване на тези качества при общуването със жени. Тук включвам неща като воля, мотивация, самодисциплина, хъс, смелост, непреклонност пред трудностите и адаптивност към промените.
 До голяма степен тези качества се развиват, когато не си склонен да отстъпиш от това което искаш – било то в карирата, играта, спорта, който практикуваш. Винаги при трудности и препиятстивя има два пътя – да направиш компромис със себе си и да се предпазиш, или да продължиш напред въпреки болката,  дискомфорта и несгодите през които преминаваш. Втория път развива горните качества. Мъжкия фрейм се изгражда преди всичко, когато не си склонен да се щадиш и да правиш компромиси със себе си. И това не вкючва само играта, а живота като цяло. Всяка ситуация, в която избираш прекия път нанася пукнатина във фрейма ти, макар и да не го озсъзнаваш веднага. Това лъсва най-лесно, когато си в сет Намигване

Въпрос: Как така говорим за непроменлив фрейм, а пък играта трябва да се променя и адаптира? Звучи объркващо.
Отговор: Фрейма като сбор от твоя майндсет, качествата които посочих горе и границите които си начертал към външния свят не зависи от външни фактори. И би трябвало да върви в една посока независимо от обстоятелствата. От друга страна външната игра се влияе силно от обстоятелствата и трябва постоянно да се адаптира.

Въпрос: Кое е по-важно – фрейма или външната игра?
Отговор: В пикъпа и двете. Силен фрейм без добре калибрирана външна игра ще доведе до загуба на мацки, въпреки че имаш качества. Те просто няма разберат за тях. Тоест презентацията ти ще бъде лоша, въпреки, че продукта ти е добър. От друга страна много добра външна игра без добре изграден мъжки майндсет ще доведе до много контакти с мацки без реални клоузове и връзки + много фейкове. Когато презентацията е добра мацката може да се кефи в сета, но колкото повече напредваш към клоуза, толкова повече ще излиза наяве кухото съдържание зад добрата обвивка. И от там – тя се кефи в сета ама не дава контакти, или дава телефон ама не вдига после. Споменавал ли съм че истинската игра започва от първата среща?

Въпрос: Как да адаптирам играта си без да променям майндсета си неативно
Отговор: Да приемем че имаш добре изграден мъжки фрейм, или си в процес на изграждането му. Когато условията се променят  - тоест има локдаун, няма найт гейм и тн тези качества не се влиаят. Ти оставаш все така целеустремен и търсиш начини да подобриш играта си. От там идва естественото следствие -  адаптация на външната игра. Например – правил си основно найт гейм, имаш добре изградени рутини, език на тялото, овладял си кино екслацията. Сега ще ти се наложи да минеш на онлайн гейм – където се започва със снимките, а след това с репликите които използваш преди да се мине на същинската игра. Изграждането на нов тайминг и рутин е трудно. Но стигаме до горната точка – да направиш компросмис или да продължиш да упорстваш докато намериш правилното решение за теб. Ето как адаптацията на играта води и до укрепване на фрейма.
Друг пример – правиш дей гейм в мола. Сега мацките са с маски. Може ли да се играе? Да може. Но играта трябва да се адаптира към тези условия. Това е трудно. Но точно трудните условия за игра дават най-голямо предимство на по-бързо адаптиращите се към тях.

Въпрос: Това е класика - Влияе ли външния вид на играта?
Отговор: Влияе, но не по начина, по който си представят повечето мъже.
Има няколко неща, които биха се отразили много негативно на играта още в началото и това са крайностите във външния вид. Такива крайности са – ако си много нисък (под 1,60) или много виок (над 2 метра) -  всичко останало е ок. Ако си дебел и имаш паласки – това показва слаба воля и ниско себеуважние. Носенето на мърляви,скъсани или дрипави дрехи показва същото. Всякакви телесни миризми и липсата на лична хигиена биха били причина за загуба на сет преди още да е започнал. Прекалено напомпано с химия тяло обикновено показва комплекси и също не се приема особено добре (с изключение на някои специфични типове жени).

Жените нямат скала за външност и не съдят за мъжката хубост така както ние съдим за женската. Ако не попадаш в горните крайности сета ще зависи основно от играта ти. От тук следва въпроса: Ако не съм в крайностите горе, трябва ли да продължа да развивам външния си вид. И отговора е да. Но не заради жените. Когато развиваш тялото си, избираш най-добрите за теб дрехи (не най-скъпите), тренираш и се подобряваш – това води до развитие на себеуважението ти. От там укрепва и фрейма и презентацията ти в сета. Ето още един начин , по който промяна във външното влияе положително на майндсета ти.

Ще продължа когато имам време , или когато се съберат въпроси. Пожелавам много успехи в играта през новата година на всички тук.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 23, 2021, 11:42
 Женската игра е да накара мъжа да я пожелае и ловува. Женската игра не е жената да се самопредлага нито да се прави на супер недостъпна. Двете крайности водят до неуспех. Пояснявам:

- ако жената е супер лесна и се самопредложи цената и пада. Мъжът има нужда да ловува и да си я вземе сам колкото и банално да звучи. Предлагайки се прекалено лесно, освен че се обезценява жената може да бъде класифицирана като лепка. На мъжете им е съмнителна жена която се дава супер лесно - на емоционално ниво се приема като неатрактивна , лепка или жена без критерии. Това и дава нисък старт в отношенията
- ако жената е прекалено дръпната ще бъде сметната за надута или незаинтересована и съответно 99% от мъжете не биха действали с нея. Къде заради егото, къде заради това че мислят че тя няма интерес, а често и просто защото не им се занимава с подобно поведение. Прекалената дръпнатост в началото кара мъжа да скочи твърде високо - нещо което би го поставило в патова ситуация по късно. Единствения вариант е така да изиграе нещата че да приземи надувката и да почнат наравно. Но за да го направи трябва да има опит и да му се занимава. Повечето мъже не се занимават с подобни игрички освен тези, които го правят за играта.

Жената трябва да има социалните умения да прецени мъжа , който харесва и да знае колко близко и колко далеч стои от него. И кога да редува двете. Ако го направи правилно ще предизвика инстинкта му да ловува.

Пояснение: играта на жената има смисъл ако до някаква степен ранга и с мъжа който харесва е еднакъв или той е с по висок. Нискоранговите мъже и афц-тата ще изплезят език по всяка добре изглеждаща мацка независимо от поведението и
15  Други / За форума и сайта / Малка забележка относно регистрацията -: Октомври 22, 2021, 09:57
Здравей Симеоне.

И ти не го приемай като заяждане. Разбирам, че искаш да помогнеш. Но буквоядството и дребнавостта са качества, който наистина пречат в сеалките.

По добрия майндсет е да си малко (според ситуацията) над нещата и по-неебателен за незначителните неща. Това създава привличане. Разбира се да познаваш кое е незначително и кое не е въпрос на калибровка… повече сетове и по-млако броене на запетаи препоръчвам аз
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Теория на прелъстяването - психологични конфликти и софтуер. -: Септември 05, 2021, 22:47
Въпросите които поствя автора са интересни за много хора. Мисля, че по начало има доста грешно разбиране за това какво е пикъп-а. Отвън доста хора го виждат като сексистко движение целящо чрез манипулации и техники да даде предимство на слабите мъже. Предимство с което да свалят яки мацки, които иначе не биха им обърнали внимание.

 Нека започнем с разбулването на митовете. Първо -  Пикъп-а е изцяло насочен към теб самия. Точно така - ти играеш себе си. Никаква комбинация от фрази или заучени движения не може да вкара в леглото готина мацка. Още в началото на разговора тя усеща кой стои срещу нея. А на въпросния индивид му се разтреперват краката и почва да меца какви ли не глупости, когато не е имал успехи.

Това ли е пикъп-а? И да и не. Това е фаза през която всеки трябва да премине. Заучените неща нямат за цел да изманипулират мацката. Те те поставят в ситуация в която инстинкта ти за самосъхранение и егото биха те накарали да реагираш по коренно различен начин. Минавайки от там, приемайки тази форма ти усещаш различната динамика и емоциите които поражда тя у теб и мацката. Макар че в началото едва едва с уплах се караш да ги казваш. След време започваш да усещаш какво стои зад тези реплики и действия. И започваш да плуваш свободно. От там до това да откриеш своите силни страни и да започнеш наистина да регулираш динамиката пътят е голям.

Това е като в бойните изкуства. В началото повтаряш удари и комбинации , но не знаеш за какво са ти всички тези дяволии. Ако някой налети да те напада в такъв момент няма и през ум да ти мине да ги използваш. СЛед време и доста практика почваш да хващаш смисъла и да пускаш свободно свои комбинации в зависимост от съперника. За това говорим.

Работи ли пикъпа? От личен опит - ооо да , работи и още как. От човек който нямаше никакъв шанс с жените, вървейки по този път се превърнах в човек имащ изобилие от жени. И то такива за каквито не бях и мечтал преди. Но... нещата не са такива каквито изгеждат на пръв поглед...

Например пикъп-а хем е игра на бройки хем не е. Пояснявам. Ако отваряш безогледно все от 100 мацки ще забиеш една. Ако обаче обикаляш и подбираш най-яките верояно и от 10000 няма да забодеш една. Ами ако се прицелиш в абсолютния топ? Жени които са мечта за повечето мъже. Тогава и безброй опити не са достатъчни.

След време осъзнах че тези топ жени за точно пикапьори в женски вариант. Защо? Ами те играят всеки ден. Дори когато отидат до магазина обират погледите на мъжете и получават предложения или ги свалят открито. Да не говорим за милионите онлайн фенове. В резултат такива жени развиват солиден опит в играта. И какъв шанс има при тях мъж който до сега е чел само книги и не е свалял нищо освен в тиндер когато е пиян. Абсолютно никакъв. Дори да има качества в другите сфери на живота.

Но да се върнем на тезата за манипулацията. Може ли мъжете да ползват пикъпа за да манипулират и използват жените. Да могат. Пикъп-а е просто инструмент. Оръжие, което ти помага да развиеш една част от себе си , която иначе обикновено остава закърняла (освен ако не си късметлия попаднал от ранна възраст в подходящата среда). Как ще използваш този инструмент и дали ще причинява той разруха или щастие зависи само от ръката която го държи.

И тук въобще не говорим за "демонстрация" на открито и тн. Става въпрос за това с какви жени имаш резултат. За подобряване основно на качества в теб самия които водят до успех с жени които преди си имал за много висока топка.

Пикъп-а не е някаква панацея. Развитието на тези качества има и цена, която трябва да се плати. Ще опитам да нахвърлям много накратко основните плюсове и минуси които спечелих от многогодишния си опит в играта:

+ Изобилие от жени , каквито искам
+ Успех със жени които преди мислех за невъзможни и прекално висока топка
+ Емоционална стабилност
+ направляване на свалките и връзките в посока която аз искам, вместо носене по течението както беше преди
+ цялостно подобряване на уменията свързани със социалната динамика и общуването
-  намалена емпатия
-  невъзможност за придържане към моногамна връзка - когато си акула и плуваш в океан от рибки няма как само една да ти е достатъчна, каквото и да казват другите
- жените ми омръзват много бързо - дори много красивите и много добрите. Липсват химикалите които ме караха да се влюбвам и да боготворя жена заради красотата и. Сега тя е удоволствие , но кратко, Месец заедно и почвам да виждам недостатъци тук и там. Още един и вече искам нова. Когато си бъркал в буркана с меда мозъка вече се е научил че може да имаш нови жени и те КАРА да ловуваш. Това е трудно да се обясни.
- Тръпката от това да покориш нова жена ти носи този ендорфин, които преди ти е носило влюбването. Важен е лова не плячката. Склонен съм да зарежа много качествена жена само за да забия някоя дори под неиното ниво. Ловния инстинкт е нещо зловещо, когаот го развиете.
- Не мисля че някога бих се вписал в картинката със нормалното семейство. Ако го направя ще е логически осъзнат, а не емоционално обуснован избор.

Задълбаването в пикъп-а ще ви промени. Ако наистина сериозно развиете тези качества това ще ви помогне да имате по-добри жени от тези, които имате сега. Но станеш ли вълк си оставаш вълк. Няма как да си показваш зъбите само когато искаш Намигване
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Не реактивност и дълбоко ниво на вътрешна стойност -: Март 01, 2021, 10:45
Стоун е прав за това - никога няма да има 100% алфи. Но не е вярно че ще се изтрепем ако всички станат с мъжкарски и лидерски качества. Историята познава много случай на силно милитаризирани общества където почти всички мъже са войни/силни/лидери.

 И там не се избиват а просто 10-15% развиват други качества над тази база - като емоционална интелегентност , гъвкавост, дипломация и тн. Те отново обират мацките.

Иначе реп на бадрик - много силни разсъждения върху темата.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените -: Февруари 17, 2021, 13:53
Оф това е супер лесно за фиксване. От леко (с лек ефект ) към силно:

1.) дебел презерватив - DUREX extra save (синя опаковка) - през него усещането долу намалява значително

2.) Ако и това не помага има едни гелчета за забавяне дето действат безотказно и ти правят хуя като гумен

3.) понякога бързото свършване е причинено не толкова от усещане, колкото от психическото състояние по време на секса. Тук помага само пренасищането със секс. Внимание: чекийте не помагат. Трябва да ебеш по няколко пъти на ден в продължение на няколко дни. Скоро ще забележиш че ще се появи обратния ефект - ебеш здраво, кефиш се но не можеш да свършиш и да искаш.
19  Забавления и смях / Други забавни / А ти какво искаш от живота? -: Февруари 15, 2021, 10:54
Браво енрейдж - бележиш огромен прогрес!

Продължавай да мастурбираш ожесточено на клипа на актрисата , но пробвай да сменяш ръцете. Така ще развиеш равномерно скиловете на левачката и деснячката.

Щом баща ти продължава да дава пари, въпреки че си на 24, това говори само едно - развил си се на макс и не си някакво мамино синче дето да не може да се оправя със живота  Готин

Продължавай в същия дух - мисля че скоро ще постигнеш нирвана  Смотан
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Дълго ЛМР -: Февруари 12, 2021, 09:42
ЛМР-а като цяло се дължи на прекалено целево ориенттираното мислене. Тоест, когато искаш на всяка цена да я наебеш и това те прави слаб.

Секса е нещо което се случва в резултат на това което правите заедно, на сближаването ви, на породеното желание у двамата. Голяма част от играта е да придобиеш усещането къде се намираш в момента с тази мацка. Много пъти ЛМРа е резултат от избързване - опит за секс преди двамата да сте стигнали до този момент.

 И не ме разбирайте грешно - не казвам да се бавиш ако момента е настъпил. Аз в 90+ % стигам до секс на първа среща. Но въпроса не е как ще бориш ЛМР а какво си направил преди да стигнеш до този момент.

 Ако постоянно мацките ти се дърпат зверски - значи просто ти куца играта. Не сте изградили кънекшън, нямаш достатъчно привличане и ти куца усещането за динамиката между вас за да прецениш какво става.

С други думи термина ЛМР е силно надценен и борба с ЛМР е като борба с вятърни мелници. Когато играта върви и усещам че момента е станал аз знам че ЛМРа просто не съществува. Да понякога мацката се дърпа - но я усещам че гори от желание. Това е част от играта. Не прилагам никакви техники и прочее глупости, просто забавям темпото и минавам на емоционално ниво, без да сексуализирам. Оставям я да се пече в собствения си сос. В някакъв момент не издържа и почва да търси контакт. Имало е случай директно да ме хване за оная работа така. Обичам да си играя в тази фаза с тях.

Вече ако момента не е дошъл и знам че съм далеч дори да останем сами не пробвам да “боря лмр”. Избързването показва нийднес. В такъв случай гледам да насоча играта към това което ми куца - емоции, сексуализация, доверие, зависи къде сме с мацката.

Вече толкова безпогрешно долавям кога са готови - също както можеш да усетиш даден аромат или вкус. Спомням си с една мацка излизаме от тиндер - първа среща. След 2 часа я усетих че е повече от готова и тече отвсякъде. А аз бях изморен и ми се спеше - казах си ще забавя секса. Карам я до тях и на раздяла я хващам и и вкарвам езика в гърлото. Тя съответно ме хвана за оная работа - уж без да иска. Казвам и лека нощ , а тя директно ме попита дали няма да се кача в тях. Това ми се е случвало често. Както казах лмр не съществува. Има силна и слаба игра и нацелване на правилния момент
Страници: [1] 2 3 ... 39
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines