Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 26, 2021, 08:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 14
1  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчетаа -: Януари 05, 2021, 10:32
Бил съм в много сходна ситуация в тотално различна сфера - добра подготовка, увереност, много интервюта, безизходица, защото просто те мотаят и независимо какво правиш не те взимат. Дори започнах друга работа (не тази, за която кандидатствах) за да изкарвам поне нещо, но не издържах дълго.

В крайна сметка започнах, където съм сега и надминах всичко, за което тогава се нядявах и исках на този етап и това се случи след 2 неща:

1 - промених малко критериите, според които избирах къде да кандидатствам/какво искам. Демек направих лек компромис и кандидатсвах на няколко места, които на пръв поглед не покриваха изискванията ми (но се оказа, че съм грешал), защото от недоволни и мрънкащи колеги в същата сфера бях слушал само негативи за тези места. Затова седнах и поговорих с един колега, който всъщност успява и е доволен и от него научих каквото исках. И това ми помогна да реша да кандидатствам на точно това място, което иначе бях отписал като вариант, защото не бях напълно запознат с нещата.

2. И на двете и места, на които ме взеха в крайна сметка (и аз избрах едното от тях) отидох на интервютата без никакво напрежение, супер чил, даже леко недоспал, защото бях правил секс до късно миналата нощ. Като цяло без да се старая - изглеждах с по-малко енергия и напереност, увереност и тн - повече слушах и абсолютно чистосърдечно казах на интервюто за мястото, където съм в момента, че имам огромно желание да работя (по принцип) за тази фирма и че за мен няма значение нищо друго - даже не съм се старал да изтъквам защо да ме вземат, какво мога и тн. - тези неща се виждат след това. Като цяло шефът говореше за условията, а аз се съгласявах, и мълчах много повече, а не като на предишните интервюта. На пръв поглед изглеждаше, че правя много компромиси, започвайки там - но след време нещата се обърнаха тотално. Като цяло може би една идейка посмалих излъчването си на самоуверен и добър кандидат и се стараех да изглеждам и звуча по-скромно и това даде резултат и на това интервю и на другото, на което ме одобриха.

Говоря за 2 години лутане, интервюта и неуспехи с тях, работене на други неща колкото да вържа двата края преди все пак да успея да се захвана с това, с което исках.

Като цяло не се отказвай - но го дай една идея по-леко или по-малко квалифицирано, ако щеш, поне при мен ефект имаше, макар и да не съм го правил напълно съзнателно. Донякъде бях станал по-скромен и от самата действителност - имах его, което ми пречеше преди това, а реално видях, че имам още много върху какво да работя и успях да пренеса тази скромност като усещане по време на тези интервюта и това се оказа в помощ. Защото преди това разсъждавах и се подготвях като твб - отивам да мачкам, надъхан, уверен, че съм по-добър от другите кандидати, но това се оказа с по-малка тежест, отколкото си мислех.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с приятелката ми -: Декември 03, 2020, 11:20
За жалост няма много какво да направиш освен да скъсате или по някакъв друг начин тя да усети, че прекалява и ще те изгуби 100%, ако не направи някаква промяна. Принципно, ако подхождаме с някакво разбиране, промяната е нещо трудно, както е и за нас, така и за тях. При следващ скандал е хубаво нещата да ескалират до там, че да й заявиш, че не можеш повече да търпиш това нещо и късате. И принципно си късате - събираш си нещата и си тръгваш или събираш нейните. Тук вече единственият вариант е тя да се опита да те убеди с всички възможни средства, че имате още потенциал, че те обича и тн. Ако и това не иска да направи - не си заслужава. Но сигурно ще го направи и ще успее. След това вече си даваш някакъв срок - примерно 6 месеца и след като този срок мине си вадиш заключенията как е било в сравнение с преди това и си даваш сметка как се чувстваш в момента. Ако единственият проблем е тази дребнавост и опит за контрол - това не е нещо, което да е невъзможно да промениш, ако ти се занимава.  Тя би трябвало да се замисли за действията си и вече при сходна ситуация вбъдеще да реагира по-адекватно и ти трябва да следиш за тези неща. Като цяло жените могат да бъдат дресирани, но винаги ще остане въпросът “дали си заслужава”. Защото може принципно да ти е по-добре сам, може да ти се ебе нещо друго, но ако са тези неща е хубаво да си сигурен, че е това, за да си направил още една крачка към себепознание и да си извлякъл максималния опит от ситуацията.

Ако пък вече си преминал през това и си и давал шансове, а тя не мърда и милиметър, няма какво да се направи. Не си пропилял твърде много време, според мен, поне 1 година още можеш да се пробваш, но винаги е рисковано да инвестираш толкова емоционално, че после става по-трудно да приключиш нещата.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Женско мислене -: Април 24, 2020, 07:58
Пичове, наскоро без да искам попаднах на нещо интересно, което може би няма да изненада някои от вас, но друго е да го видиш черно на бяло.

С момичето, с което бяхме “заедно” повече от година, бях пускал и тема - накратко аз смятах нещата за ок, харесвах я и тн - изключително наблягах на плюсовете, мислех си позитивно дори в най-трудните моменти и преодолях дупката, в която бях и в която вероятно всеки изпада и прави и казва неща, които не иска. Нея я гледаш отстрани - уж позитивна, доволна, щаслива, уж сме преодолявали дребните неща (такива има във всяка връзка), ама като цяло не знае къде се намира емоционално (вероятно 90%+ момичета на 23+ са така). Ще кажеш, че бетон иска да сме заедно, но си усещаш опитите за манипулация, скандалите, които вдига и не се поддаваш на шитките, държиш се себе си дори с риск да я изгубиш и в крайна сметка така и трябва и тя реално “уж” е с теб.

Защо уж? Защото това, което намерих - то не е нещо, което ме изненада - и го намерих наистина случайно - става въпрос за лист хартия, разделен на две, от едната страна плюсове, от другата минуси - мои най-вече. И познайте - плюсовете са 5-6, минусите - 20. И то сериозни неща от рода на “лицемерен”, “стиснат”, “груб”, “дребнав”, “заядлив”, “комплексиран” и така нататък. Плюсовете няма значение какви са, сами се досещате.

Сега - аз не съм бесен на самите думички и егото ми не е наранено, защото знам много добре ситуациите, в които наистина съм се държал не както аз искам и не както трябва, но знам и причините (дупката, в която бях) и въпреки всичко ви казвам - не бяха много. Става въпрос за няколко случки и то доста време отпреди да бъдат написани тези неща на хартия.  А позитивите? Няма нужда да изброявам, но се досещате, че почти всичко хубаво, което съм правил е забравено в момента на написване на тези неща. И то няма почти никаква тежест.

Като цяло не ми се генерализира, но тук сме го обсъждали това - жените си те преценяват постоянно, и те съдят нон-стоп, дори без да го очакваш. Имали сте хубав ден? О, тя ще се прибере сама, ще се излегне и ще започне да мисли. Ще мисли и ще те съди, ще си търси причини да се надъха да се раздели с теб, защото нещо не й допада или не й играеш по свирката. Обаче тя е жена! И няма да събере смелост да го направи много дълго време. И ти си мислиш, че нещата са ок, но срещу теб имаш неискрен робот, който във всеки един момент може да ти сервира “искам да поговорим” или ще хлътне по друг, който й натисне правилните бутони.

На мен какво ми се случи? Тя поиска веднъж да скъсаме, “от нищото”, аз казах ок и след няколко дни просто й смених ника в месинджър (беше си едно прякорче, с което я наричах) с нормалното й име и познайте? Шок! Веднага ми звънна да “поговорим”. И познайте дали е объркана. Объркана е. Винаги са объркани.

Като цяло това не е откриване на топлата вода, но си е черно на бяло доказателство, което малко или много те изкарва от матрицата. Просто много си опичайте акъла, ако ще се захващате сериозно с момиче - говоря за 1+ години връзка. Защото шансът да не сте подготвени е огромен. Не казвам никой да не влиза във връзка и не пропагандирам такова нещо - опит се трупа с действия, не с мислене - казвам само да имате много сериозно едно наум. Не бъдете мнителни - така не се живее - но просто трябва да имате едно наум винаги и да сте подготвени във всеки един момент нещата да приключат и да бъдете ок с това. Никога не сваляйте гарда!

За себе си мога да кажа, че не съм шокиран, но честно казано съм изненадан за какво хладнокръвие става въпрос - чак да седне да го напише, черно на бяло и буквално да брои плюсове и минуси, при което някои от минусите бяха отбелязани с тикчета - това са неща, които исках да поправя в себе си (примерно един вреден навик) и които успях, но е отбелязано с тикче сякаш съм постигнал някакъв ачийвмънт. И това важи за всичко, което сме. Не знам, лично на мен ми е една идея по-трудно да имам доверие на жена след това “откритие”. Не искам да завършвам минорно - тя ( в случая ) ще бъде с мен (ако искам), защото въпреки всичко не съм коленичил и съм държал на своето и тя си е хлътнала, но истината е, че те самосаботират отношенията с нас, много често, без дори да го осъзнаме. И твърде често искат да те променят, да те “изваят” за да им е угодно на тях. Лошото е, че тогава пак всичко приключва. Така се губи идентичност. Все още не знам дали си струва да се инвестира емоционално в дългосрочни отношения, всеки сам да му мисли, особено ако е сметнал, че е срещнал “специалната”.

П.с не искам да генерализирам, но нямам опит с мъже  Ухилен Сигурно има и мъже, които правят това и се държат така, но от моите приятели и познати не се сещам за такива.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Силата да игнорираш жената ! -: Април 22, 2020, 12:06
Това е в контекста пуш-пул или близо - далеч.
Да кажем си създал ситуация, в която си се видял с момичето и ви е било яко. Тя се кефи и иска/очаква да й пишеш, защото и ти си показал, че уж се кефиш. На теб също ти се иска веднага да пишеш и да се видите пак. Какво правиш ти обаче?

Нищо. Часове, дни, докато тя не пише. Без лайкове, без сръчкване във фб - просто изчезваш. Ако наистина имаш ангажименти и си зает - е по-лесно, ако нямаш - ще трябва да се пребориш с желанието да пишеш. Звучи страшно и сякаш сам се закопаваш, но не е така. Ако ти се кефи, тя ще полудее и задължително ще пише, звънне. Все нещо ще направи, за да получи пак твоето внимание. Сега не говорим 1 месец игнор - ако не се случи нищо, пак влизаш спокойно, но не бързаш да каниш пак на среща или нещо такова. Пишеш някакви глупости и край. После пак изчезваш, вече тя трябва да направи крачката - иначе няма смисъл. Ако отказва да следва в нещо толкова елементарно като чат - значи не си създал достатъчно първоначално привличане преди това, или поне някакъв интерес да си предизвикал. Но то обикновено си се усеща когато с мацката имате “химия”. Идеята е да не се поддаваш и да го караш куул, все едно няма нищо и сте просто приятели. После се виждате, пак нищо, но я виждаш, че трепери до теб и се пръсва от интерес. И в даден момент от нищото я пръсваш ти и вече не знае на кой свят се намира.

Като цяло най-важното е да действаш и да пробваш - ще се научиш да калибрираш с времето, но само с четене и съвети няма да стане. Трябва ти опит в живия живот. А и всеки човек срещу теб си е индивидуалност - ако момичето не може да издържи 1 час без да си й писал - може да не те изкефи това обсебване, ако пък се инати чак толкова, че да не ти драсне тя един ред - пак не е за теб.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Лошо настроение -: Април 20, 2020, 07:43
Това е много сериозен и подценяван проблем във връзките, който слагам дори над това, че в повечето случаи трябва да си моногамен. Дори бих казал, че това е най-големият проблем, ако момичето не притежавва достатъчно ниво на самоосъзнаване, че да ти се реваншира по някакъв начин след като ти е съсипала деня заради нейните глупости.

Като цяло идеята е да не те вкарва в нейните филми и да не реагираш много, което е изключително трудно в живия живот. Пък какво ще кажеш или направиш - няма значение. Тя иска просто да си излее негативизма върху теб, да направи малко драма, след което и олеква и за награда очаква нещо да я целунеш или да направиш за нея в този момент. Често използва разразилия се и иницииран от нея скандал, за да те манипулира вбъдеще и да изтъкне колко зле се държиш, ако не й търпиш глупостите. Аз например не успях да се справя съвсем с този проблем в последната си връзка и ще кажа защо.

Първо - всеки си има проблеми в живота и моменти, в които не му е до булшита на другите, включително и на приятелката му. Думата подкрепа е много криворазбрана, но за мен означава момичето да не ме занимава с глупости, като вижда, че имам проблем, а реално се случва обратното. Ти си с нея все пак и решаваш, че можеш да се справиш с този дребен проблем и просто пускаш между ушите глупостите й и знаеш, че си спечелил този път - тя е доволна, направила е драма, успяла е леко да те изнерви, но сте се разбрали. Когато обаче това започва да става почти ежедневие - ти започваш да се чудиш какъв всъщност е проблемът, а женската манипулация е брутална - започваш да се съмняваш, че ти си проблемът и не се държиш с нея добре, че си груб, че си лош и тн. Не й правиш комплименти и не й се извиняваш за това, че тя ти е вдигнала скандал за някаква глупост. Ти знаеш, че трябва да мълчиш и просто да изтърпиш това нещо и че след това всичко ще е по-старому, но в един момент си казваш: “Какво по дяволите? Защо да търпя това нещо?
И наистина е така - защо да го търпиш? Просто й казваш,
че няма да станат така нещата и точка. Ще й е гадно и ще иска да се съберете пак, но няма да се е променила, а ти си имаш цели в живота и не искаш стрес и драма. Просто не виждам как да стане с такъв човек.

Някой ще каже - всичко е до налагане на граници. И ще бъде прав, но само ако попаднеш на правилния в това отношение човек. Защото ти граници си налагаш, тя знае как ще реагираш, знае, че не трябва да го прави, съжалява след като го направи, но въпреки това го прави.

Като цяло избягвай такива разговори с нея на всяка цена. На всяка цена, ако искаш ти да бъдеш по-щаслив като човек и да удължищ отношенията ви. Примерно - тя си идва изнервена, ти виждаш за какво става въпрос - измисли някакъв начин да не я виждаш/ да не говориш с нея докато не заспите (ако живеете заедно). Ако не живеете заедно. - по-добре да излъжеш, че кучето на приятел е умряло и да прекратиш виждането си с нея, за да му окажеш подкрепа, отколкото да се опитваш да говориш. Няма значение какво ще кажеш. И тук пак идва въпросът - защо да търпиш това? Някъде там може да те чака жената - мечта, която е по-самоосъзната в това отношение и подхожда с разбиране, без това да е за сметка на други нейни качества (и външен вид). Ех, мечти.

Ако е просто момиче, което ебеш - изобщо не трябва да се стига до там, те обикновено не се отпускат чак толкова, преди да са те “вързали” ( в техните си мозъци ) и не ти се качват така на главата (освен на хуя). Ако нещо такова видиш в момиче, което се занимавате, а още дори не е сериозно - директно приключвай и изобщо не се занимавай. Не си струва да инвестираш емоционално в такъв човек, защото може да ти съсипе живота (не се ебавам), ако не си с достатъчно силен фрейм (а как да го изградиш с такъв човек до теб?). А да държиш фрейма си така или иначе почти винаги означава да спреш да се занимаваш с такива драма кралици.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Как да отговоря ? В какъв стил да продължа? -: Април 10, 2020, 10:14
Подкрепям мнението на Дрийм.
Цитат
Добре, представи си, че на теб ти пишат така - сийнваш поради някаква причина (може да си зает) и изведнъж ти скачат грубо, че си имаш проблеми
Да. Със сигурност 90% от мацките са супер заети. За това не ви отговарят, а само ви сийнват. С едната ръка цъкат да ви прочетат съобщението, с другара си бъркат в носа. За вас не звучи важно и значимо, но си е значимо занимание.

Цитат
няма защо да ставаш поредния блокиран, който й вдига самочувствието.
И какво като стана поредния блокиран, а ти си поредния неблокиран?
Аз ли ще и вдигна самочувствието, и ще бъда използван за това? Или послушко?
Булшит. Много сериозно боравите с думи като "пореден", и мислите че смисъла се запазва.

Дрийм е прав Негативна реакция е повече от никаква реакция. И кой е казал, че щом изкам да изклатя някоя, то трябва да съм мил с нея? Що? Нещо дължа ли?
И ако не бъда, какво? Няма да отида в рая ли?

В конкретния случай, все тая. Огелпва го преди това. И го огелпва точно с мека и закъсняла реакция. Но поне е решил да рискува и да пробва. Много правилно разсъждава, пича.


Не знам кой е казвал, че трябва да си мил. Със сигурност не съм аз.
За сийнването също не си ме разбрал, ако си мислиш, че се залъгвам, че някоя сийнва, защото е заета.

Няма значение, не е яко чисто човешки да обиждаш и да псуваш някого едва ли не, защото ти е сийнал (примерно) или защото Ти искаш да правиш секс с него и целта ти е да го излъжеш нещо и да предизвикаш емоционална реакция. Малко се израждат нещата тука вече, братле, извинявай. Никъде не съм казвал, че дължиш нещо на някое момиче, ама защо мисленето трябва да е “тая тъпа курва ме е сийнала, я да я нагрубя, белким много си е повярвала”? Нима казваш, че няма друг начин да я негнеш или избъзикаш?Хайде моля ти се, и като те сийне какво? Нали идеята е да не бъдеш реактивен в крайна сметка и да развиваш някакви качества, които ще ти помогнат и извън чат. В случая какви качества се стимулират тук? Непукизъм? За мен изразяване на непукизъм и смелост не е равно на директна обида от нищото едва ли не.

С подобно писане нон стоп, според мен, ставаш излишно циничен в живота - никъде не казвам, че всичко е цветя и рози, ама като цяло посоката е към по-кофти неща. Сещам се за един познат такъв - обиждаше ги, правеше каквото си иска - ясно - ебеше доста, беше “успешен” с жените, но не беше щаслив. Не знам как можеш да бъдеш щаслив с подобен негативен фрейм, но не казвам и че е невъзможно. Просто за мен е странно и толкова.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Как да отговоря ? В какъв стил да продължа? -: Април 09, 2020, 15:52
Добре, представи си, че на теб ти пишат така - сийнваш поради някаква причина (може да си зает) и изведнъж ти скачат грубо, че си имаш проблеми. Вярно е, че предизвикваш някаква емоция, но ми се струва твърде грубо това, буквално от нищото. Можеше да е някаква закачка, но ти едва ли не обиждаш непознато момиче, при положение че и двамата знаете с каква цел пишеш.

Според мен пробваш някаква шега или закачка и ако сийне, просто минваш към следващата, няма защо да ставаш поредния блокиран, който й вдига самочувствието.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Ако еди какво си стане,как съм щял да реагирам -: Април 03, 2020, 07:39
Тук (в България) е пълно с много корави възрастни хора - и мъже, и жени, които си държат фрейм (хаха) и не им пука от вируса - пак се пазят, но не ги е страх и като ги попиташ защо, винаги отговарят нещо от рода на “аз годините съм си ги изкарал/и по-страшни неща съм преживявал”. Така че освен да запазиш самообладание и да го погледнеш философски, не виждам какво по-добре може да се направи. Чакаш да отмине, живееш ден за ден, както е по принцип ня тази възраст. Дали от вирус или от нещо друго - ще се умре, и много от тях са го осъзнали и са имали години да го осмислят и приемат и може би затова са по-спокойни.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Обратно в играта -: Март 31, 2020, 17:42
Като ти е трудно - не пиши. Не виждам защо се заяждаш.

Не всеки се е родил научен, тук има много пичове, които са се “излагали така” и това не им е попречило да станат машини, а напротив. Човек се учи докато е жив, и придобива опит с действия, включително и “глупави” такива.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Обратно в играта -: Март 31, 2020, 07:44
Ясно е, че е така, пичове, но е лесно да се пише отстрани. Всички сме били в тази ситуация и колкото и да сме получавали и добри съвети, пак сме ставали за смях (пред бъдещите си аз).

Аз лично много кратко съм бил в подобна ситуация - за мен е много да разменя и 2 думи след като момиче прецени, че иска да скъсаме, просто голямо его и гордост от моя страна, но не е лесно дори тогава да издържиш на порива и особено като тя ти пише по стар навик отговаряш и започва един безсмислен чат.

Затова идеята е да вземеш съзнателното решение (не като си пиян) да живееш с топката в корема и неприятното чувство, да преглътнеш болката и егото си и просто да не общуваш с нея изобщо. Дали ще я блокнеш, дали ще изтриеш чатове и ще махнеш нотификации - не е сега моментът да мислиш дали изглеждаш реактивен или нещо друго.

Това, което правя аз и ми помага - пиша едно по-дълго съобщение ( не в мой стил ), след като са поотшумяли емоциите, в което казвам сбогом, но по готин и приятен начин, казвам някои неща, които съм мислел, но не съм казвал, колкото да ми олекне на душата и да дам една последна валидация на мацката, ей така, от душа, защото го чувствам. След това обаче следва блок и липса на комуникация и отваряш нова страница.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Кога слагате край на “връзка”? -: Март 30, 2020, 11:31
 Не се притеснявайте - това няма да стане, бил съм доста пъти в тази ситуация и предпочитам да преглътна горчивината и чувството за вина, че не съм й казал колко значи за мен и тем подобни, отколкото да търся някакви обяснения, особено когато цялото ми логично мислене подкрепя този развой.

Ще се опитам да се преборя с първосигналното желание нещата да се оправят, ако тя реши пак да ми пише. Като цяло ми е леко сантиментално - друтото ми усещане е, че това, което имахме, е as good as it gets и сякаш това ме кара да се отказвам все повече от подобни отношения, но пък човек никога не знае.

На въпроса си от заглавието мога да отговоря - когато усещаш, че нещата не се получават и се карате често, а тя те изнервя и когато мирогледът ти изключва вариант да й се вречеш и да се ожените, заживеете заедно в близко бъдеще - тогава слагаш край.  Обикновено е след около година, помня в първата си сериозна връзка в такъв ключов момент след около година, когато момичето ми каза, че иска да се разделим, плачеше, аз, млад и зелен, направих нещо, което сега намирам за абсолютна глупост, макар и да се получи - завладян от емоции, бях паднал на колене да я убеждавам колко ни е хубаво и как не приемам думите й. Бяхме още 2 години заедно, но това само отложи неизбежното. Срамен момент, за който не съжалявам. Знам, че не е невъзможно да си я върна и сега, ако направя нешо като от филмите, но вече с по-улегнало за тези неща съзнание знам, че това няма как да се случи и просто приемам фактите.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Кога слагате край на “връзка”? -: Март 30, 2020, 11:30
Благодаря на всички за готините мнения, сами виждате, че съм съгласен с повечето неща, които казвате, особено със Стефан и МПУА. Да ъпдейтна малко:

Цялата несигурност и напрежение, което се пораждаше от това, доведе до неизбежното. Карахме се повече напоследък, днес малко след като свърши два пъти след поредния як секс, тя изрече вълшебните думички. Не бях изненадан, не казах нищо. Наговори някакви женски глупости, които не приех (но не съм искал обяснения) и си тръгнах.

Тя никога няма да разбере, че и аз съм си мислел това отпреди нея още, няма и да й го кажа. Въпреки, че осъзнавам, че това в крайна сметка е добре, не мога да се отърва от чувството, че аз не се справих с това начинание, а мислех, че мога. Жените са майсторки в това да те карат са се чувстваш виновен за нещо и сега се боря с това чувство. Истината е, че си мисля само хубави неща за нея, но се познавам добре и знам, че няма да ги кажа, въпреки, че ми се иска в момента да й пиша хубави неща (тъп женски израз, но освен думата глупости, не ми идва друг синоним
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Кога слагате край на “връзка”? -: Февруари 22, 2020, 13:18
Нещо се прецака и не ми се прати цялото съобщение. Друг негатив бяха нещата, които са дразнещи в нея, които са нормални и ги има принвсички. Негативите са от общ характер.

Като цяло как приключвате, когато нещата са ок (даже супер - сексът е уникален), но знаете, че това няма да продължи вечно. И възможно ли е да преодолеем всички негативи и да бъдем щасливи и свободни души ( не говоря за секс с други ) в такива отношения. Сигурен съм, че сте имали такива ситуации - готино ви е заедно, но просто знаеш, че нищо в живота не е вечно. Кога и как решавате, че моментът да се продължи нататък е дошъл? Моят опит показва, че винаги този момент е по-рано, отколкото сме си мислили, но все пак - как да приключиш отношения, които са готини, с човек, който те кефи. И трябва ли? Чакате ли до последния момент, да се пояи някакъв повод, нещо? Не искам да се оправдавам с връзката за това какъв съм и какво ми се случва, но не мога все още да се отърва от усвщането, че това е нещо, което ми спира или поне забавя развитието и напредъка. Обожавам усещането на несигурност - когато не знаеш какво те чака утре, когато си пълен с енергия и живот и просто си отговорен само и единствено за себе си и своите действия и не дължиш нищо на никого. Това ми се губи, когато съм в отношения с жена повече време и започвам да придобивам усещането, че всичко е предсказуемо и ясно, а това отдалечава всеки от щастието. Друго, което ме притеснява малко е, че това, което имам го мисля едва ли не за as good as it gets - в смисъл нещата са яки, тя е готина, харвсваме се, но усещаш, че това не е достатъчно в живота. Сигурен съм, че знаете за какво говоря.

Също така да допълня - не за да се хваля, а да илюстрирам по - реално нещата - имам опции с други, мога да еба, ако искам, и не затова съм във връзка. Друго допълнение - не живеем заедно, ако поискам - може да се изнесем под наем, но искам да живея сам, дори предпочитам без съквартирант. Виждаме се често - и у тях, и у нас, познаваме си родителите и тн. Абе нормална си връзка.

14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Кога слагате край на “връзка”? -: Февруари 22, 2020, 13:14
Пичове, намирам се във връзка (“сериозна”) вече близо година (но е сериозна, от по-малко време, не мога да кажа точно колко), но идеята е, че започвам да си задавам въпроси, които така или иначе винаги са на дневен ред. Момичето е супер - не бих казал, че имам оплаквания за нещата, които са важни за мен на този ми етап от живота (на 27 съм), а и мисля, че този път (това ми е втората “сериозна” връзка) от позицията на човек с повече опит и с реални опции да ебе (други), нещата са по-различни. Защо съм във връзка, ще попитате? Да кажем, че просто прецених, че за неопрделен период от време съм готов да се захвана с това нещо, защото така или иначе не ми се занимава с много момичета (искам да се развивам във всичко, както всеки от нас тук), нямам и много време заради работата, но това не го казвам като оправдание. Мацката демонстрира качества и по мое мнение си заслужи да има отношения с мен, които още продължават. Имаше моменти, в които нещата можеха да приключат, но реших, че е рано и няма смисъл просто, защото още си я харесвах (а и тя си го заслужи, наистина). И тук идват негативите:

1. Станал съм по-реактивен. Опитвам се да не бъда, никога не съм бил, но комбинацията много работа и сериозни отношения ми е*а майката по едно време и бях бърнаутнал замалко, от което за щастие бързо се възстанових.

2. Оттам съм станал и по-раздразнителен. Това е и хубаво, защото поставям по-лесно граници, отколкото бях преди години, но има момент, в който се усещам, че говоря глупости, които са излишни и не бих казал преди.

3. Търся валидация. Не знам защо, но усешам, че ако примерно тя не ми пише (или нещо ме избъзика), се дразня. Не съм имал преди проблеми с това, може би е свързано и с:

4. Натрупал съм его. Всеки се бори с това винаги, но животът, който водя от година насам, както и успехи в работата, доведоха до сравнения с други и явно и натрупано его (което явно и преди си е било голямо). Това не е изцяло свързано с връзката, но все пак да имаш някого, който го е грижа за теб и те слуша, следва и тн - знаете какво е.

5. Неща в нея ме дразнят. Естествено, всеки има такива и стига до такива в една връзка.

6. Мирогледът ми. Не мисля да се женя и не вярвам във вечната любов и тн. Пак стандартен нормален обективно-циничен поглед върху нещата. Това не е негатив, но със сигурност не е позитив от женска гледна точка
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Instagram чат - поредна молба за мнение -: Февруари 04, 2020, 11:39
Добре де, човек, ти сам като го четеш този чат не ти ли е леко кринджи такова, скомина не получаваш ли? От километри си личи, че няма интерес и пише с досада. На теб не са ли ти досаждали така някакви момичета, които не харесваш? Отговаряш там нещо, по навик и сийнваш без да ти пука. Последването няма нищо общо с интерес, все едно не знаеш как е в инстаграм.

Какъв етикет, какви 5 лева? Можеш да водиш чат седмици наред без да си си казал името, дори мацката да ти го иска. А нейното реално не те и интересува. Няма дисквалификации, бъзици (освен в самото начало), много инвестираш и тн. Ти заникъде не бързаш така или иначе като говорим за чатове. Докато не започне момичето да ти пише много повече и да инвестира в чата - дори не си и помисляш за среща. Не че те бърка дори да те отреже, но е хубаво да ги усещаш тези неща.

Много по-добре е след иконките, които е пратила след шегата с тубата или да сийнеш и да чакаш тя да пише (или да реагираш пак на стори след дни), или да пратиш някаква смешна картинка, простотия и да видиш дали ще реагира позитивно и оттам продължаваш с ебавките докато тя не започне да търси рапорт. Това не е спринт, а маратон и ти не водиш един такъв чат, а поне 5-6 момичета са ти на стенд бай и готови да ги изкараш на среща. Така е съвсем друго вече.

И друго - снимката от Алпите - много слабо. Искаш да я впечатлиш с това, че имаш снимка от Алпите? Е и? Пак да се върнем на досадното момиче, което ти пише - ако ще от луната да ти прати снимка, едва ли ще има ефект (е, ако е снимка по цици - може и да има, но в твоя случай пробвай с ферари да се снимаш, знам ли).
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Къде е границата между нийди и настоятелен -: Декември 24, 2019, 11:48
Аз винаги съм бил в ненийди крайността - не нарочно, такъв съм си и с опознаяанвто на пикап твоеията и въпросния термин го осъзнах. Дори като по-малък - пишем си с  няколко момичета, имам спомен вдната как ме викаше у тях дори, а аз просто предпочитах да си играя ЦС и наистина го правих, а между раундовете й писах. Не я ебах, но и сега не съжалявам, защото си спомням какъв кеф ми носеше да цъкам цс и не ми е било цел да ебна тогава. Минусът е ясен - изпускаш много момичета, градиш его и тн. Но от позицията на ненийди можеш по-лесно да стигнеш до баланса според мен. Наскоро имах скарване със  сегашната ми приятелка и й казах, че искам почивка. Не се виждахме, а през това времв по закона на Мърфи някои момичета някак си го бяха надушили и ми писаха. Общи глупости. Аз обаче бях леко изнервен и нямах време за глупости и този път бях по-директен, вероятно и по-нийди в контекста на темата и реших да им искам голи снимки (сосега не бях искал никога) и това св случи просто с малко настояване. Преди това обаче си имаш ненийди държание. Като цяло границата мисля е, когато ти сам станеш твърде зависим емоционално от не знам - мисълта за конкретната мацка, а това е огромна грешка. Иначе или си нийди - или не си. Можеш да бъдеш настоятелен и без да си нийди. Но принципно си прав в разсъжденията си - реално ставаш нийди, ако имаш нужда от секс и влагаш много, за да го получиш. А в ненийди крайността - не ебеш толкова много, защото нямаш нижда от много секс или просто не те кефи чак толкова да се занимаваш с момичета в този момент от живота си. Хубаво е да си имаш ненийди майндсет, но да тестваш на практика с твоя собствен стил докъде можеш да бъдеш ненийди преди да прекрачиш границата.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Опасност за живота. -: Ноември 19, 2019, 16:13
Човек, имаш сериозни проблеми с вътрешната игра. Случват се кофти неща в живота, но това не го прави ужасен и тем подобни. Бъди мъж, работи над себе си и няма да имаш време за подобни истории. Не може за толкова кратко време два пъти да се привържеш така и да се случват филми и драми. Филмите и драмите са в твоята глава, светът е такъв, какъвто го възприемаш ти и мисленето ти има значние. С правилни убеждения, навици и начин на живот просто няма как да изпаднеш в подобна ситуация, чисто емоционално. Може да сме емоционални същества, хората, но остави на жените да се филмират, а ти си бъди здраво стъпил на земята. Спри да се чувстваш виновен за всичко и всички, хората/жените манипулират другите постоянно, много често несъзнателно. Излезнеш ли от матрицата обаче, ще видиш отвъд тези неща и ще можеш да реагираш по-адекватно и по-полезно за самия теб. Разбира се някои неща идват и с житейския опит и годините, но колкото по-рано започнеш да предприемаш конкретни действия в тази насока, толкова по-бързо ще се случат тези неща и ще бъдеш човека, който искаш да бъдеш.
18  Други / Всичко друго / Re:Спечели я с гонене - Sex Education (спойлер) -: Март 21, 2019, 10:05
В примера ти от сериала алфата вече ебе мацката - това е разликата. В твоя случай няма такова нещо. Иначе, разбира се, че калибрация му е майката. Има момичета/жени, които ще клоузнеш, ако си по-инвестиращ (не до крайности), има и такива, които няма. Аз съм имал доста такива, които с повече инвестиции съм можел да “спечеля”, но да спечеля за какво? За сериозна връзка, която не искам. Съответно няма смисъл. Твърде рисковано е, дет вика джъста, набиваш си филми в главата без да го усетиш, губиш време и енергия и другото, дет вика рекожехта - ти не би ли искал мацка, която ти се кефи и не я е срам да си го признае, която показва, че те иска, а не се прави на интересна (а ако го прави, го прави с финес - тук е моментът за “женска игра” и долко я владее тя). За мен огромен търн оф е да ми се демонстрира такова поведение на “страхлива и наранена” и да се изискват тонове валидация преди секса, мисля, че и за вас е така. Мацката трябва да умее да играе далеч, това е задължително, но това, което описваш, не е далеч, а е направо в друга галактика.

Иначе, да кажем, решил си да излизаш от играта и да се гаджосаш, Харесал си си мацка, с която си допадате. И там пак ще калибрираш, защото няма гаранция, че ще поддаде на инвестиции. Играеш по сигурния метод и ако усетиш, че иска повече - даваш й го. Но вече сте спали. Така го виждам в момента това с гаджосването, колкото и рядко да го мисля.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За живота,проституцията,парите и любовта -: Февруари 28, 2019, 10:58
Сериозни пробоини във фрейма и самочувствието си имаш. Проблемите се крият в теб, нямат нищо общо с момичето и връзката ти, въпреки че е много изкушаващо да се освободиш от отвороността за собствените си действия.

Позволил си да бъдеш слаб, бил си слаб. Няма лошо - случва се, но трябва да осъзнаеш, че не е ок. Демонстрирал си всички признаци - ревнувал си, правил си скандали, търсил си обяснения. Ако се чувстваш достатъчно добре в собствената ти кожа, ако си самодостатъчен, здрав, силен, уверен, стабилен - никога няма да се стигне до подобни неща. Дори да се влюбиш (пак се случва) - бързо ще се усетиш и ще прецениш логично накъде отиват нещата.

Това с телефона - аз съм на страната на момичето. И да имаш да криеш, и да нямаш - тъпо е да ти се навлиза така в личното пространство и да се реагира по подобрн начин - абсолютна липса на контрол и проява на огромна слабост и липса на самочувствие.

Имал си съмнения - трябвало е да приемеш най-лошото и да решиш за себе си дали си ОК с това. Ако не си - знаеш какво се прави. Ако си - оставаш си с нея, държите някакъв тип отворена връзка или нещо подобно.

Изобщо не е трябвало да даваш тонове инвестиции, а да си бъдеш по-дръпнат и да си гледаш живота. Дори не сте живяли заедно, аре стига. Много рано си се филмирал и си развил “онеитис” , превърнал си някаква мацка в центъра на живота си и си позволил да изгубиш много ценно време от живота си заради това. Естествено, че ще ти е за урок, просто се стягай по-бързо и стига си ревал като девойка, егото ти е наранено и говориш глупости. Нека момичето си върши каквото си иска - животът си е неин, ти нямаш контрол над това и като цяло стига сме съдили. Проститутка или не - нейна си работа - не си й бил в обувките, както се казва. Естествено че ще те лъже, защото знае каква реакция ще получи от теб. Ти да не очакваш да си признае? Ако ти е проблем - късате, ако не ти е - какво се оплакваш?

Не е проблем, че си лягал с проститутка, нито, че те е лъгала. Проблемът е реакцията ти. Хората лъжат - шок, шок, шок. Ако всеки път егото то реве така, нищо добро не те чака. Всичко като съвети и неща, които трябва да направиш, е генерално. Има го в сайта и темите и си го чел сигурно. Прочети го пак.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Къде е онлайн играта е най ефективна -: Февруари 21, 2019, 13:04
Аз имам силен профил в Тиндър и суайпвам почти наред - мачовете са много, но повечето от не чак толкова яки мацки, макс 5-6 ранг, като дори не броим факта, че това би трябвало да са пипнати снимки. По-готините мачват, но не пишат (другите пишат първи много често), а ако им пишеш - отговарят, но ги има гореизброените проблеми, които сте описали и реално губиш интерес да се занимаваш, трябва наистина да имаш време за губене. Но по-малките и яки връзват и пишат - факт. Има много готини на 16-18, които отговарят (те повечето, на които им пише 18 са под 18), но за жалост не са ми в таргет групата (макар че се замислям). Има и такива, които влизат да избиват комплекси - уж по-високорангови, но ти пишат да се заяждат какъв си бил голям сваляч и да търсят валидейшън. Каро цяло е шит Тиндър, но определено може да се ебе доста от там (или хайде - да се излиза с мацките, щото после играта си е игра), ако си с готиния профил, просто няма да са 8-9ки.

Ако се надъхам, може да пробвам експеримент и наистина да се занимавам с по-готините, защото сега си признавам, че почти не си мърдам пръста, което е още един минус на готиния профил - ти самият неусетно можеш да залитнеш към трупане на валидейшън и комфортна зона, защото си пренаситен от мачове и “не ти пука” за тая по-готината, къде се прави на важна.

Като цяло и двете страни са прави - има голямо значение профилът и външният вид, но има значение и играта. Фреймът си остава супер важен, както и мотивацията да се занимаваш, което да доведе до реални действия. После калибрираш и се получава. Ако имаш другите дадености и качества, външният вид може да те изстреля в космоса. Ако имаш само него - нямаш достатъчно. Важи и за фб и инстаграм това. Джъста и тук е прав - трябва много да си навътре в този филм - сторита, снимки, статуси. Пишат ми много, водя десетки чатове и мога да излизам с мацките. Но губиш време, живееш в социалните мрежи повече. Винаги има трейд оф.
Страници: [1] 2 3 ... 14
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines