Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 22, 2020, 02:33 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 109
1  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Май 22, 2019, 08:46
Приносът на кейтарна беше нулев, даже минусов....

При всички случай приносът му е по-голям от на десетките хлапетии сляпо копиращи Слеър и Берсерк.
Интерес към това - нулев => празен форум .... Намигване
2  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Април 12, 2019, 09:45
Пуяк, ти как си сигурен, че ако имаше подобна слава, известност и пари на 23 годишна възраст, нямаше да се появи някой мениджър като Дон Кинг и да ти лапне паричките или пък някоя мис-ка нямаше да ти се навре в хотелската стая, по собствено нейно желание, след което да те съди за изнасилване? Лесно е да говориш през призмата на времето, особено ако не си бил в нечии чужди обувки.

Ама в чии обувки да бъда бе, Канкун? Защо аз трябва да бъда в обувките на всеки за да обсъждаме на нашето стадо кой е алфа и кой не е? Аз се оглеждам и ви питах къде е лидера, дайте за пример кого да следваме, като говорим за алфи-малфи само.
Опасявам се обаче, че нещо бъркаш - измежду Майк Тайсън и Дон Кинг, Майк Тайсън определено не е алфата. И не само че не е по-алфа, ами и е здраво стиснат за топките и той играе по правилата на рошавия мениджър и подобните на него обществото, а не обратното.
Нещо сериозно бъркаш какво се случва между въжетата с това в реалния живот. Майки е тоя дето го бъхтят на ринга и го снимат по списанията, тоя на чиито гръб се изкарват парите, но определено не той е лидера на стадото.

Същото е и с Кобрата - него го лупат по муцуната, ама не виждам да е лидер на някого и в нещо. Като слезе от ринга и бая по-алфи от него му диктуват къде да иде да се извини и как да обещае повече така да не прави. Нали го гледа по ТВ оня ден.

И кой те излъга за това нещо ? Че алфа = умствен капацитет ? То вече това "алфа" почна всеки да си го разтяга и върти както му скимне. Да си "алфа" изобщо не значи, че трябва да си умен!
Потресаваща функционална неграмотност, пич!
Никой не ти говори за Айнщайн или да си дървен философ, ама за каква алфа претендираш, като ще си тъп и ще си за посмешище. Нали това търсехме - кой има качествата да води стадото и другите да го следват. Пример за някой дето живее по свои правила и другите го следват.

А ти ми даваш пример Валерката Божинов - е верно ли !?!?! Ухилен
Божинката е куция добитък на стадото. Нищо че е пернал Николета, Алисия и няколко други шматки.
Запиши си го някъде, че адвокатите на Николета и Алисия са около милион пъти по-алфа от Валери Божинов. Той играе по техните правила, не е обратното.
А не бих се учудил и адвоката на Алисия да я е изпраскал, докато Валери и плаща за детето...

Сериозна каша ви е в главите с тия алфи-малфи. То затова случката с Кобрата си я обяснявате на 5 страници вече с някакъв всемогъш феминизъм  Нерешителен

3  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Април 11, 2019, 17:10
Just
Ама ти верно ли взе да сравняваш Майк Тайсън с мен?? Майко мила, е това се вика функционална неграмотност- четеш и не вдяваш какво ти е написано. Изобщо не ме учудва че не схвашаш и на Кобрата какъв му е проблема, та циклите 2 седмици за феминизъм вече...

А иначе Майк Тайсън е перфектния пример не за алфа, а за обратното на алфа. Ясе пак алфа мъжа може да е всичко друго, но не и тъп. А живота на Майки извъ  ринга (па и с една постъпка на ринга) е тъпотия след тъпотия, в която той е тоя дето не е схванал правилата и е загуби...я пари, я друго...

Некой друг алфа ще търсиме явно...
4  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Април 11, 2019, 11:57
Ся кво излезе, алфа мъжете са подтискани от бета мъжете и жените. Е значи явно не са толкоз алфа. Нали ако са алфа трябва да си извоюват да е тяхната воля. Еми да победят гадните слаби жени и гадните слаби бети. Ебаси, кво се оплакват по форуми.

Аз от 8 години съм в тоя форум и досега още не съм видял някой да даде пример кой е аджеба тоя алфа-мъж, дето да води, всички да го следват, да играе по свои правила, да не се подчинява на общите и т.н.... едно име ми трябва само и ще се успокоя Ъ?

Веднъж Слеър ми беше казал за Майк Тайсън, ама аз него освен за пример за тотален баламурник, за пример в друго не бих го ползвал :-)

Та и аз не знам как тия алфа-мъже все ги мачка някакво общество и някакви жени и бети...
5  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Април 10, 2019, 14:45
Ебааааааси цикленето му ударихте за някакъв феминизъм и еманципация!  Шокиран
А то в цялата история грам не става дума ни за феминизъм, ни за еманципация. Айде пак да повториме:

Налита боксьорчето да целува някаква и онази, като не може да го съди за малоумие, ще го съди за сексуално посегателство. Как по друг начин да се каже, че така не се прави? Никъде няма закон да не се целуват репортерки на работното място... просто оставете настрана за миг, че става дума за целувка.

Пак казвам (и се повтарям за хиляден път) - ако вместо цицорестата беше някой мъж-репортер и задаваше примерно въпрос: г-н Кобра, труден ли беше мача, гледам че имате цепната вежда?
Кобрата, понеже е пълен с тестостерон и всичко му е позволено, щеше вместо целувки да му перне един по носа или зад врата и сега да циклим защо го съдят пък за уронване на престижа на репортера примерно.

И щяхме вместо за феминизъм да циклим по въпроса - абе какви са тия днешни мъже репортери, един тупаник зад врата не могат да понесат, едно време кви алфа-репортери имаше.... е@аха мамата на мъжете в съвременния свят.

Въобще какъв феминизъм, кви 5 лева!
6  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 09, 2019, 08:58
Заведеното дело. В случая, то е за сексуален тормоз.
А не за селяндурско и нескопосано поведение пред камера. Селяндурското и нескопосано поведение пред камера, все още е правно ненаказуемо.

На 4-та страница от темата сме вече.
Би трябвало да си разбрал, че точно щото неадекватно поведение пред камера не може да се формулира като обвинение, затова е сексуален тормоз примерно.
И оная знае, че не е и не се и чувства сексуално изтормозена, ама що пък да не изкара някой лев от неадекватен баламурник? Нали казвате, че всичко в бокса било шоу. Ми ето ти малко шоу и в съдебната зала..... пък в за шоуто все някой трябва да плаща.
Честно, наистина ли не схващате какво става или просто си папагалствате, щото във форума е модерно да се оплаква съдбата на алафа-мъжа в днешно време?  Ъ?

Аз това питах - ако ти например награбиш шефката си пред клиенти и тя те уволни (или съди), това алфа поведение ли е или международен феминистки заговор?
7  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 09, 2019, 07:32
Казваме само, че по време на въпросното интервю, тази Джена грам, ама грам не се държа професионално и като човек на работа, така че хайде да не ми я изкарвате някаква невинна жертва, която лошият балканец е съсипал емоционално и психически едва ли не.

Ако забеляза, тая шматка в нито един момент не сме я коментирали. През цялото време коментираме само и единствено Кобрата. Това са твои (на Джъст и на подобни на вас) думи и вие се впускате в някакви теми за насилени жени, феминизъм, путкопоклоничество, световна конспирация и т.н.

Коя е тая и как си е вземала интервюто няма никакво значение. Нито пък има знаечние дали и е харесало или не.
Oh, wait.....нали било шоу всичко това с целувката, Кобрата бил шоумен и това с целувката било част от шоуто. Е що тая като му се натисна с циците и му взема интервю да не е част от шоуто? Разбира се ако и го осъди за това ще е най-забавната част от шоуто, ама то пък който не разбира от шоу да си седи дома тогава....

А аз имам само една единствена теза:
В случая тая е била готина, натиснала му се е и тоя я е цункал. Ако беше мъж репортера, нашия щеше да го перне зад врата или по носа. Кво пречи и на оня да му харесва да го прасне Кобрата?

Ти помниш ли на едно посещение в Япония как Бойко Борисов с подсичане от каратето подкоси земеделския министър и оня се излюска на земата пред цялата делегация?
Намери си клипчето, гледай го. Сигурно и на министъра му е харесало. Даже най-вероятно е да му е харесало.
Ама не е важно това просто. Неадекватно е!

Стъпката от това да си мъж на място или неадекватен селяк може да е доста малка. И ми е чудно как се впускате в някакви теории за феминизъм тука, а не я забелязвате Тъжен

Джъст
Как мислиш, ако след успешни преговори с друга фирма награбиш шефката си и я нацелуваш по устата пред всички дали ще си мъжкар със силен фрейм? Ти си младо момче, на нея може да и хареса....
Ама сигурно пак ще се чудиш що всички ще смятат, че си неадекватен идиот, а ти ще търсиш обяснението в някакъв феминизъм и световна конспирация против алфа-мъжете....
8  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 08, 2019, 13:56
Ако беше я направил Джошуа, сигурно щеше да викат, че е супер смел.

Ако беше, ама не е. И точно в това е разликата!
Не знам как по-ясно да го кажа.... Тъжен
9  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 08, 2019, 11:32
Ми аз точно от тая гледна точка го гледам и затова казвам, че това за сексуалното посегателство са глупости.

Точно това отличава хитрия от тъпия - да уцели дозата. А нашия направо се изсра на метеното. Трябва да си бая оптимист да вярваш, че тая "шоу постъпка" го доближава до мач с Джошуа. Даже по-скоро е обратното - ще го разкарат да не се пречка, че то желаещи за такъв мач има и други, а нашия не е толкова рентабилен.
Той естествено ще мрънка, че са го спрели щото е много силен, ама истината е, че им даде коза сам в ръцете и го спират, щото е тъп.

То същото е и с нашите теми тука - да целунеш някоя мацка може да е адски мъжкарско, може да е и адски тъпо. И точно в преценката ти зависи дали ще изглеждаш готин или тъп.... ето ти жив пример.
10  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 08, 2019, 09:35
А истински забавната част ще дойде, когато ......... и адвокатите му го натиснат да се извинява публично за всичко това Ухилен

https://offnews.bg/izvan-terena/kubrat-pulev-sazhaliavam-za-tceluvkata-no-ne-sam-seksualen-posegatel-700808.html
Ухилен

11  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 04, 2019, 12:12
П.с. а най-са ми смешни някои българи кат почнат да се пристискват и да се вайкат как се срамуват от Сульо и Пульо... Ми аз не знам някой американец да се срамува, че Майк Тайсън хапа ухото на Холифийлд и че изнасили не знам коя си.

Ми то никой американец сигурно не се срамува от него, ама той си получи заслуженото за това, че така не се прави - в бокса не се хапят уши.
При нашия е същото - не се целува кой където ти падне. Абсолютно все тая е тая къде била застанала. Нито дали и било харесало или не. Нали писах по-горе - следващия път мъж-репортер ще се падне да го интервюира и нашия бабаит може да му прасне една зад врата, че оня примерно пак е застанал много близо. Просто така не се прави и те заради това ще го накажат, не за друго.

А на мен пък са ми смешни тия тука дето се вайкат, че било феминизъм, че било путкопоклоничество и накъде отивал света и междуполовите отношения Ухилен ..... промити мозъци с пикаперски клишета. Света винаги си е бил, където си е. Просто да си мъж на място означава не само да имаш нацепени мускули и нацепена вежда, а и да се преценяваш и калибрираш правилно в ситуацията. То за тая работа и акъл требе, не само тестостерон...
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Чат в Тиндър -: Април 02, 2019, 14:15
Външният вид може да ти спечели първите секунди, но не ти дава предимство в дългосрочен аспект.

Е ти па си и нагъл, колко още предимства искаш ти да носи, то това не е ли достатъчно ?
И нали говорим за пикап - то в първите секунди като ти е отнето предимството, то втори секунди няма. Освен да идеш при следващата, ама то и там е същото.

Те много хора дето нямат тоя проблем това отказват да проумеят и повтаря колко било без значение и как трябвало да е само минимума. Минимум, ама ако го нямаш се превръща във Всичко.

И тъпо ще е без Рекожекта. Поне ви даваше малко поводи за размисъл, освен папагалстването...
13  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 01, 2019, 10:11
Мен цялата ситуация изключително много ме забавлява.Усмивчица
Кучетата си лаете, но керванът си върви... Усмивчица

И мен така Усмивчица
А истински забавната част ще дойде, когато нашия бастун го запукат и как я е снимал оная шматка и на клипчето без нейно съгласие и вече най-накрая, когато и адвокатите му го натиснат да се извинява публично за всичко това Ухилен

Ама как да разбере една проста картуна, че на това ниво дето е има някакви правила и живота не е чалга-клип Ъ?
14  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Март 29, 2019, 14:41
Постъпката на Кобрата е тъпа и точка по въпроса!

Тук въобще не е тема това дали е мъжкарско, дали на оная шматка и харесало или не, дали била сексуално насилена, дали Кобрата бил бял и оная черна или обратно, дали било феминизъм и путкопоклоничество и т.н....
Просто това с целувката е мегаселско и не на място и тоя нашия въобще не може да вдене, че прави нещо, което го гледа цял свят, а не е в чалга-клуб у нас, където като мутре си прави к'вот си иска.
И че въпреки, че се млатят като говеда в професионалния бокс, това все пак се води изискано мероприятие, а не е в чалга клип.

И сега верно, че може да го съдят по куп параграфи, които са тъпи (секс.насилие, феминизъм и прочие) и много адвокати и организации по някой лев може да изкарат, ама основно лиценза му го отнемат за тъпотия и неадекватно поведение. И тоя нашия въобще не вдява пак за какво иде реч, както и много от феновете му тука.
Къв феминизъм, кви 5 лева!?

То утре може мъж-репортер да му се падне и Кобрата да му се изсере на главата, щот е шоумен и е изпълнен с адреналин. На репортера може и да му хареса, като на мацката и да не се чувства насилен. Само че то пак ще си е тъпа селска проява.
15  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Март 19, 2019, 15:01
Секса е най-як когато жената те е ВЪЗПРИЕЛА за алфа, а не ти пуска по милост/защото трябва.

Знам, че ще те разочарова, но между 1-ия %, когато те е възприела за алфа и 1-ия %, когато ти пуска по милост има цели 98 %, в които се вместваме всички ние в реалния живот. Изумително е как обясненията за всичко в тоя форум се свеждат до примери "черно-бяло", докато живота е доста по-шарен...
16  Други / Всичко друго / Re:Етноси, народи, нации - спорове -: Март 13, 2019, 08:18
Роялче

Сори, ама аз пак да питам - с какво ти си повече наследник на Тервел например, отколкото Краба?
Тоест би ли ни спестил това да се изказваш от името на славния български род и да сочиш с пръст останалите!

Щото аз де да знам сега, може Краба да е някакъв далечен пра-пра-пра-наследник на някой български хан, а твоя прадядо по това време да е копал дупки за кенефи. Ние няма как да знаем кой е по-българин и кой има повече основания да се изказва.
17  Други / Всичко друго / Re:Етноси, народи, нации - спорове -: Март 09, 2019, 08:38
И пак ще го кажа, хора с мислене като твоето, на краба и т.н., винаги са били най- големите предатели и измекяри...

Абе човек, елементарен въпрос ти се задава, вземи та вдени какво те питам най-накрая:
Гордей се с каквото искаш, ама кое ти дава право ти да говориш от името на някакви славни прадеди и като част от тях? Ти да сочиш кои са предатели и родоотстъпници Шокиран

За мен пък точно ти с най-големия пример, че не сме с нищо повече от разните негри и други дето смятаме за недоразвити раси...
18  Други / Всичко друго / Re:Етноси, народи, нации - спорове -: Март 08, 2019, 11:59
Само цитираното ми е достатъчно, за да разбера мисленето ти и по отношение на жените. Усмивчица
Гордостта е чувство. НИКОЕ чувство не е раз-ум-но по своята природа. Нито човек е добър или лош на базата на това как се чувства. И всеки човек има правото да си се чувства както си иска, без да бъде съден за това.

Ама моля ти се, ти си се гордей и се чувствай както искаш, аз не те съдя за това.
Аз пък се гордея с Оскара на Лейди Гага, с головете на Меси и с бройките на Берсерка. И считам, че вие сте неудачници на тоя фон. Пък аз понеже се гордея с тия неща, някак си се причислявам леко към тая успяла група.
Пък колко имам заслуги за техните успехи, не ме питай.....това е просто чувство, нали така Намигване

По същия начин ми звучи и отъркването на Рояла около някакви героични прадеди и чувството му за превъзходство над някакви други раси.
Аз, да ти кажа, лично се чувствам много по-близък духовно с черен нигерийски професор по медицина например, отколкото с някакъв плиткоумен сънародник, като Рояла, с когото просто се е случило да ни пише едно и също в паспорта.
19  Други / Всичко друго / Re:Етноси, народи, нации - спорове -: Март 08, 2019, 08:44
Роялчо, не ни философствай с общи приказки.
Простия въпрос към теб е - какво общо имаш точно ТИ с величието на българския народ, гени и т.н.
Това за Ботев, Левски и т.н. може да го прочетем и по книгите.

Питаме те с какво точно ти си допринесъл за тая работа, та си горд с неща, дето са толкова твоя заслуга, колкото и моя - родили сме се просто в тоя етнос. Иначе аз с теб нямам абсолютно нищо общо.
Та кажи ми нещо за твоите заслуги, недей да ми говориш все едно държавата я е основал баща ти.
20  Други / Всичко друго / Re:Етноси, народи, нации - спорове -: Март 05, 2019, 15:16
Добре де, който му е хубаво сред цигани и негри, нека се чувства свободен да иде да живее сред тях ....

Че кой тук е казвал, че му е хубаво или иска да живее сред цигани и негри? Ъ?
Аз само питах каква е вашата лична заслуга за това да сте се родили българи, а не черни негри например?

Както го питах и тоя другия философ , дето се меша тука, от къде да сме сигурни, че конкретно той е потомък на славни българи, а не на някой (пра)дядо, който е бил срам за целия етнос например.
Та чак па толкова гордост и чувство за превъзходство вече. На база на какво, като личен принос... на Аспарух ли сте преки внуци ли, какво ли?

Съвсем простички въпроси на тема личностно усъвършенстване...
Страници: [1] 2 3 ... 109
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines