Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 13:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 15
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Виагра за един 19 годишен. -: Октомври 26, 2015, 00:34
Здравейте, въпроса е формулиран още в заглавието. За добро или за лошо (въпреки, че май няма как да е за лошо) имам възможността/способността да спя с няколко на брой момичета и това ми харесва, проблемът е, че имам малко свободно време и се налага да съм с тях в един ден. Ориентировъчно - става дума средно за три, но се опасявам, че физически и физиологически въпреки възрастта си няма да издържа. Затова искам да се консултирам с по-опитните от мен, респективно по-възрастните за мнение, първо дали да прибягвам към средство като виаграта, второ - какви може да са страничните ефекти, разбира се, приемат се и други съвети свързани с темата, ще съм ви благодарен.

Поздрави, Еволюшън.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re:Помощ в чат с мацка -: Юни 29, 2015, 10:54
Моя съвет е харакири.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Спешно моля за помощ. Как наистина да я отблъсна от себе си? Необичаен случай. -: Май 27, 2015, 16:24
Имате право за това, че въведох нещата твърде лаконично и почти изцяло пропуснах да я представя. Историята в по-дълъг план е следната: Момичето е на 17 години (1 година по-малка от мен). Аз й бях първия, но това стана отдавна, от тогава тя е имала контакт и с други момчета, но не мисля, че е спала с когото и да било.
Сама дойде при мен и го поиска, привлекателна е и смятах, че я познавам. Представата, която имах за нея изобщо не беше такава, каквато тя всъщност е, затова и се заблудих, за да се съглася, тъй като нещо подобно ми се беше случвало и преди, но нещата останаха до там и последствия нямаше. Това е в отговор на Cancun.
С нея се виждахме през известно време, но връзка не е имало. Никога не съм я лъгал, винаги съм бил напълно искрен в намеренията си, което качество е заложено в подхода ми. Тоест "дъги и пеперудки" не са представата, която от самото начало тя е получавала като отговор на очакванията си.

Относно това дали тя е невзрачна, а аз неземен пич, не бих казал. Тя е красива, а аз не бих казал, че съм "пич", поне в основното значение на думата. Да види реалността, Stone и PU_як, наистина е добра идея, лошото е, че това е първото, което карам момичетата да видят. Винаги показвам най-лошото от себе си в началото, след това разкривам останалата част от личността си и в този ред на мисли, тя знае какъв съм, тъй като съм бил и приятел и любовник и е пристрастена точно към това.
Крайностите до които тя е стигала (понеже беше засегнато) са неизвестни за мен, знам че е пила много и е пушила огромно количество цигари, за физически наранявания не ми е известно и не съм забелязвал, но именно тази несигурност ме тревожи.

Съгласен съм с  Equilibrium, че продължаване на сексуалните отношения би задълбочило нещата, защото колкото и нескромно да звучи, не вярвам да спре да й харесва, съответно да носи и емоциите последващи от това.
Според мен, на база казаното, предложенията на Hanibal и това на  Equilibrium синтезирани биха дали добро решение.
Смятам да запазя относителна дистанция и да не изчезвам изведнъж, защото както беше отбелязано- "непостижимото е най-желано", а постепенно да намалявам контакт с нея, докато дори държейки такъв моята роля в него да е следваща, не водеща, така оставайки пасивен в отношенията ни, се надявам това да смъкне привличането и в същото време тя да не вземе активна роля, тъй като в последствие ще трябва да се справя и с това, ако се случи. След тези неща и по-охладнели отношения ще бъда спокоен да проведа разговор в нея, където заявявам категоричната си позиция, но на този етап на толкова чувствителен терен, не искам да рискувам с разговор.
В края на този коментар искам да изкажа благодарност на всички отзовали се, гледайки ситуацията от толкова страни наистина ми помагате, благодаря!
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Спешно моля за помощ. Как наистина да я отблъсна от себе си? Необичаен случай. -: Май 26, 2015, 19:08
Здравейте, отдавна не съм писал тук, вероятно вече съм забравен, но това са формални подробности без значение.
Пиша, защото наистина имам нужда от помощ, заглавието загатва нещо, което на пръв поглед изглежда абсурдно, но в действителност имам такъв проблем.
Виждам се с едно момиче. Без връзка, само спя с нея, но проблемът е, че тя наистина се привърза, до такава степен, че липсата ми причинява в нея депресии и суисидни мисли стигащи до крайност. Страх ме е за нея, не искам да съм причина за нечия трагична съдба.
Не знам какво да правя, в постоянен стрес съм, че ще си посегне, искам да я махна от живота си, но не знам как да стане без нещата да завършат зле. Сега ще кажете "Това е е нейн проблем" и ще сте прави, но първо- аз съм длъжен да понеса отговорност за последствията, които аз съм породил, второ- ако нещо се случи с нея, други хора ще бъдат засегнати, а от там това ще рикушира й върху моите близки и дори не съм сигурен, че нещата  биха опрели  само до словесен двубой и не се знае кой от къде ще го отнесе, ако нещо й се случи. Страх ме е за нея, за близките й и за мойте близки.
Искам да я отблъсна от себе си по някакъв начин,защото премахвайки причината (мен) ще бъде премахнат и ефекта.
До сега съм пробвал чрез други момичета, с диалог и с очевидно отдръпване, в момента в главата ми е идеята да се държа нийди до крайност, но имайки предвид ситуацията, не съм сигурен, че ще има обичайния ефект на отблъскване.
Приемам всички съвети, предложения и идеи, готов съм на всичко.
Благодаря предварително.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Забавлението е истинският успех, резултатите са само ефект -: Юни 08, 2014, 20:59
Благодаря  Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Забавлението е истинският успех, резултатите са само ефект -: Юни 08, 2014, 17:37
Отдавна не съм писал, надявам се не сте ме забравили все още   Намигване
Сега ще ви разкажа за излизането от вчера и няколко важни урока, които биха били от полза на много хора.
Решихме с един уинг да се разходим до Пловдив и да се видим, пък защо не и да отворим 1-2 (разбирайте около 20) сета.
Та нека си дойдем на думата,много хора като цел имат да успеят на всяка цена, но точно този техен стремеж ги дърпа от успеха защото те се вкопчват в него, така те гледат крайната цел, но пропускат "пътят/процеса" където всъщност е успеха, това на края е просто материализираната му форма и тъй като пропускат Пътят, те в действителност не стигат до края и се провалят.
Универсално правило в Живота и Пик ъп-а според мен.
Нека видим как изглежда това във реални ситуации случили се вчера:
Видяхме се на гарата, първото нещо, първо ме обзе радост като видях моя стар приятел, но в последствие когато той си разкопча ципа и тръгна да вади нещо от там аз просто замълчах и потънах в потрес, оказа се,че си е взел един голям изкуствен пенис, който беше решил да показва на разни момичета тук и там (някой хора си веят шапката, други...да.) Сега много хора ще кажат "това е инфантилно поведение, така не се прави" но ще грешите, защото действието само по себе си няма значение, важно е намерението, в което е обгърнато (урок номер 2- Бъдете ясни в намеренията си,знайте какво правите и го правете на 100%, иначе обърквате хората около вас)
Та започнахме да се снимаме с момичета и и по време на снимките той си вадеше играчката от ципа, странното е, че единия път те дори не я забелязаха, а тук си говорим за поне 20 санта "лазерен меч" (явно размера наистина не е от значение), разбира се втория път не беше така и в момента, в който той тръгна да го прави, приятелката извика "Сисо, бягай" и тя с карате стъпка се измъкна от лапите на моя верен другар Усмивчица Продължихме да се забавляваме и да отваряме сетове, няма да разкажа за всички, но ето тези, които са по темата.
Две наистина красиви според мен момичета седят на пейка, отиваме директно както винаги
-ВИЕ (капслока е защото тази част я извикваме) приятно ми е, аз съм..
- *стреснати* казват си имената
в последствие интересното тук е, че въпреки това, че бяхме предизвикали интерес ги изгубихме-защо?
Защото единственото, за което си мислихме е как да не ги изгубим.
Друг е върпосът , че отвлекохме едната, а на другата й изядох пицата,но това не помогна, вече беше късно.  Плачещ
При нормални обстоятелства това би сдухало много хора, но нас не ни-защо?
Защото сме ориентирани към самия процес, не към резултата.
Малко по-късно по главната видяхме две уникални сладурани, те тъкмо влизаха в един супермаркет, казахме си "е какво пък,най-много да ни отрежат" и отидохме, основният проблем тук беше, че бяха доста по-големи, ние сме на 17 и 16, а те бяха на около 20, но това не ни спря и само след 10тина минути SKS държеше колбас на гърдите на едната за да я охлажда, а аз шляпках по бузите моята с една луканка  :police:
Видях, че той има сериозни намерения към неговата девойка и реших да ескалирам и да отцепя.
Хванах я за ръка и я изведох казвайки на приятелката й, че я отвличам, заведох я горе пред вратата на супермаркета, след което и казах, че ще се скрием от тях и отидохме зад една табелка (не бяхме много скрити) и поставяйки ръката й на през вратът ми започнахме да си говорим, после те излезнаха от маркета и той искаше да й направи мотрница на гърдите, но тя отказа (няколко пъти) и тогава загубихме и този сет, тя взе моето момиче и тръгна нагоре, в началото бях малко стаписан, но си казах, че няма да оставя нещата недовършени и започнах да тичам по главната за да ги настигна, при което ги настигнах, задминах ги заставайки пред тях (точно тогава моето момиче говореше за мен и приятелката й каза "а ето го и него" ) и без да казвам нищо налетях на целувка..дръпна се, но беше забавно.
Няколко сета омъжени жени (ужас вчера поне на 4-5 женени налетяхме, преди се справях с "имам си приятел", но това "имам си съпруг" ми идва в повече)
Следващ важен сет- Баба, майка и таргет...тръгвам.
Насочвам се към АЛФАТА а.к.а бабата, и й казвам, че внучката й е очарователна и че искам да се запозная с нея, тя ми се усмихва гледайки злобно и дава съгласие, но аз дори не изчаках отговора й и вече бях налетял, казах на девойката, че съм много срамежлив и я заведох на 3-4 метра от бабата и майката, през цялото време те ни гледаха, ние си говорихме и тя ми казваше колко съм невероятен и как никой никога не я е заговарял така, колко як стил имам (но това всички го знаем хаха  Ухилен) разговора е около 7-8 минути, силна ескалация колкото и кофти да ми беше да демонстрирам на бабата, че внучката й не е толкова невинна.
Тъкмо да клоузна и майката и бабката се намесиха и я изтръгнаха от ръцете ми, а бащата беше отсреща и пак не кис клоузнах  Плачещ Плачещ Плачещ Плачещ Плачещ
Както и да е, тук урока който трябва да бъде разбран е "Без оправдания, лъжейки защо не можеш, лъжеш единствено себе си"
И за да се придържам към темата урок номер 2 от случката "Ако разчитате на резултата няма да успеете да поддържате поведението, което искате {стейт} , понеже в колд апроуча има голяма доза непредвидимост, не може да залягате върху  външни неща"
След това един отидохме да помогнем на един пич, който беше представител на рекламна агенция, понеже на него хората не му спираха, та взехме да спираме хора вместо него, а той им представяше продуктите си и така се уредихме с бизнес предложение, предложи ни работа, но за жалост сме непълнолетни и от там продължихме своя път  Ухилен
И тук идва кулминацията на деня- сет близначки.
Минаваха главната, БАМ влизаме,веднага се разпределяме кой с кого и започваме, първо ги отцепихме, аз заведох моята в една странична празна уличка където танцувахме и й казах, че ще я изнасиля и ще я заключа в мазето където отглеждам малките деца, които продавам, за да се издържам  Усмивчица
Тя както всяко нормално момиче, което чуе това беше впечатлена и се съгласи да се ожени за мен, след това хванати  за ръка тръгнахме да се връщаме, но SKS си беше свършил работата, от тях нямаше и следа, а неговата девойка си беше забравила телефона (идеалното отцепване) тя ме помоли да му се обадя, аз се обадих, но както сами се досещате "не го разбрах" и с нея се оказахме на съвсем различно място (ужас, що за късмет, ха-ха)
Спечелихме малко време, но след малко нямаше как да не я срещнем със сестра й и го направихме,в последствие те отказаха да дойдат с нас на кафе, но пък имаха планове да ходят по магазините и ни предложиха да се присъединим, ние също имахме планове да ходим, но не беше по магазините.
Отворихме дистанция между нас, ние вървяхме 10тина метра напред, прeд SKS и сестра й, свих при една пресечка пред казиното на главната и ги изгубихме в тълпата, този път нямаше да има събиране, той също тръгна в друга посока, никой вече не помнеше, че бяхме тръгнали към магазините.
Заведох я в градинката малко по-нагоре и я сложих да седне върху мен, твърдейки, че ако тя седне първа няма да има място за двамата  :angel: и започнахме по-личен разговор, беше добре, имах всичко, на което можех да се надявам що се отнася до показване на интерес, тръгнах за кис клоуз,но тя се дръпна (аз обаче съм на принципа "Преследвай, преследвай, преследвай докато не успееш или не влезнеш в затвора  :police: ) и не спрях до там имаше още няколко опита, всеки път бях по-близо и по-близо, като през всичките тези опити тя продължаваше да бъде върху мен и не се махаше, явно й беше приятно..каква изненада ха-ха.
До колкото разбрах при него е било същото, протича по идентичен начин от темите на разговор чак до края.
По едно време след 4тия път тя ми каза "Червена шапка,червена шапка"
На което моя отговор беше кратък и ясен- "Моля?"
Тя ми обясни, че това е концепция на някого за определен начин на мислене и поведение, на което моя отговор беше целувка, но тя повтори същото и поддаде бузка.
тя-"Червена шапка, казва без да се аргументира."
аз-"Черна шапка, действа без да пита." *целувам я* (тя си поддава бузата)
тя-много си егоцентричен, не са ли те учили да зачиташ мнението на другите
аз-Мама се опита
Тя обясни, че ще й бъде гузно като знае, че повече няма да ме види, аз се направих на сърдит и й казах, че с несериозни неща, не се занимавам и че е глупаво да си мисли, че повече няма да ме види при положение, че е женена за мен.
Не успяхме в край на сметка и трябваше да гоним влак, така че се разделихме с подобаващи целувки по бузката  Готин
И тръгнахме,това беше от нас и Пловдив.
Уроците, които исках да предам са паралелно с рапорта, така че нямам хубаво заключение и ще завърша темата единствено  с усмивка-  Усмивчица
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re: Уинг от София. -: Май 25, 2014, 20:47
Има, пиши ЛС да се разберем  Усмивчица
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Рутини, истории, забавни игри в свалките, флирта и пикапа / Re: Отвори тази мацка -: Януари 04, 2014, 15:35


На мен нещо такова ми се е случвало Ухилен
Направих следното нещо-тя просто седеше отстрани и гледаше отегчено обектива,аз си казах "майната му",хвърлих фотоапарата,дръпнах я рязко и я целунах.
след това казах "Съжелявам сладури,оставате без снимка" и я заведох в друга стая.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Жените ме обвиняват, че нямам интерес. -: Януари 04, 2014, 15:15
Как ли...Това остава за теб да разбереш,ходи и пробвай,експериментирай,ако стане-чудесно,ако не-отново чудесно.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re: New ME :) -: Януари 03, 2014, 18:20
Не се самоизяждай за глупости.
Относно "липсата на необходимите лекарства",те са там,просто трябва да ги вземеш.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Жените ме обвиняват, че нямам интерес. -: Януари 03, 2014, 17:28
И какво от това,че са спряли да те търсят ,или че атракшана е спаднал?
Едни си заминават други идват,но аз лично бих те посъветвал да не обръщаш толкова много внимание на това колко момичета те преследват в момента,много по-важен е въпроса с колко от тях правиш нещо,а още по-важни са въпросите дали това са твоя тип жени и дали си с тях заради нужда или желание.
12  Други / Всичко друго / Re: Уинготърсачка -: Януари 02, 2014, 18:44
Уинг от София за дневна игра,16-18.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re: Обикновен шит тест -: Декември 26, 2013, 13:13
Eдин съвет,не взимай шит тестовете толкова на сериозно,дори да не отговориш остроумно не е голям пропуск,отговора не е важен,важна е реакцията ти и субкомуникацията ти Усмивчица
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Първи цял ден пикап след уъркшопа -: Декември 24, 2013, 16:19
Схващам идеята,просто не ми харесва такова голямо съотношение,намирам го за ограничаващо и смятам,че голяма част от успеха зависи и от това до колко сам вярваш,че ще успееш и съотношението би било 1 към 3,стига да вярваш,че ще е такова.
Има една формула,която гласи "ограничено вярване в потенциала+недостатачно действие (а ограниченото вярване винаги води до недостатачно действие) = слаб резултат => още ограничено вярване".
Относно компетентността,това което имам предвид е,че не винаги имаме контрол над ума си,понякога се притесняваме,понякога сме много нервни,понякога нещо друго се случва и ни отдалечава от "топките ни" и всички тези неща ни дърпат от мъжката ни природа и действията,които извършваме няма да са "компетеннтни/подходящи" в конкретната ситуация,но да,както ти каза,не е само това,зависи от много фактори.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Първи цял ден пикап след уъркшопа -: Декември 23, 2013, 23:43
Не разбирам защо масово във фороума хората сами се ограничават с "не мога да еба точно тази,а само някоя случайна"?
Да има и такива случай,винаги нещо може да се обърка,но скромният ми опит е в противоречие с това,аз следвам френската максима "Щом искаме,можем" и ще застана зад мнението си,че можем да е*ем "точно някоя определена" стига да сме компетентни в действията си.
16  Други / Всичко друго / Re: Уинготърсачка -: Юни 29, 2013, 18:43
Търси се уинг от 15 до 19,град София.
Ако има от друг град също да пише може да обменяме информация..не пропускайте тази оферта,вижте колко романтично звучи  Усмивчица хаха
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: А аз си мислех,че разбирам жените -: Февруари 16, 2013, 13:51
Какво им предлагаш, че не разбрах?  Усмивчица

Какво ще постигнеш ти, на твоите години, ако имаш връзка? Повече мацки ли ще наебеш? Не. Правилното момиче за това ли си открил? Явно не. Колко време смяташ, че ще продължи? Седмица? Две? И какъв е смисълът? Да кликнеш на "обвързан" във фейсбук ли? Да те знае цялото училище/квартал/кафене как първо си ходил с Пена, после с Гена?

Тези твои "тръгвания" и "предлагания" са детска история. На мен ми се струва нийди и АФЦ.
Наборките ти сега като ги забиват яки пичове с 5-10-15 години по-възрастни от теб смяташ ли, че им "предлагат"? Не, излизат с тях и чукатси правят кефа.

Като виждаш, че дадена тактика не работи, но продължаваш да я използваш (Ъ?) и претърпяваш неупсех всеки път (с нея) не смяташ ли, че не е проблемът в жените, а в теб?

P.S: Ебахти и оптимиста - мислел си бил, че разбирал жените.  Ухилен Те сами не се разбират пък какво остава за теб....  УсмивчицаНе ме разбра,не четеш внимателно.
Нито съм казал,че не еба достатачно,нито съм се оплакал от това колко еба.
Просто питах за две конкретни ситуаций защо са се получили,и не съм казал,че получавам неуспехи ,нито съм търсил критика.
просто питах защо.

А бе как им предлагате? Аз се сещам като хлапе "предлагах" на една и ми беше доста смешно, ама така ме учиха връстниците тогава. И тя ми каза "ей най-сетне". От тогава не "предлагам", а направо си го взимам. Защо трябва да и казваш нещо? Излез с нея, целуни я, изкарай я насам натам...наеби я. Какви са тия уговорки? Като те пита в какви отношения сте в началото и казваш, че тези неща не се питат. А някой друг ако ви пита можеш да кажеш, че ти е гаджето или пък да я представяш като такава. Тебе не би трябвало да те ебе, в какви отношения сте, ти си мъж, на нея би трябвало да и пука. Ама тъй като те гледам предпочиташ женствената страна и за това не ти се получава.

Брей колко сме си приличали...и все пак повтарям се..аз не търся критики в играта ми..просто исках да знам защо се получи така  Усмивчица
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / А аз си мислех,че разбирам жените -: Февруари 15, 2013, 08:39
Здравейте съфорумници...пиша темата малко объркан..добре де доста объркан...
моля, кажете ми какъв е смисъла момиче да те харесва да те търси постоянно,да ти праща смс за лека нощ и прочие...и като и предложиш ДА ТЕ ОТРЕЖЕ..хубаво..един път да се случи го преживяваш,все тая...но когато се случи още няколко пъти с няколко момичета, вече бушоните гръмват!
Нямам абсолютно никаква представа защо става така,не е като да нямам подход,след като например в първия случай,когато ми се случи дори се бяхме целували и тя не се дърпаше даже сама даваше инициатива...след тва ме отряза..и продължи да ме търси...деба перменентния цикъл...а знаете ли кое е най-странното,че не е като да не търсят връзка..а аз спазвам всички съвети,които съм чел тук..послушах Кейтарн и спрях да очертавам границите на взаимоотношенията ми с момичетата,следвам съветите на инс,имам висок статус,популярен съм в даскалоq,много момичета ме харесват и прочие..но стига за мен..моля ви кажете ми кое точно ги предизвиква да постъпят по начина,който го правят
19  Други / Всичко друго / Уинг -: Януари 25, 2013, 22:49
Здравейте братлета,търся уинг от София,от 14 до 18 години,който е навит да пише и евентуално може да измислим нещо  Намигване
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re: Отпускане.. или още защо системата ни е смачкала? -: Януари 08, 2013, 00:28
Въпроса ми е как мога да се върна към онова пари-енимъл настроение в което да съм позитивен и наистина да вярвам в себе си. А не сега като се чудя "Това което казах добре ли беше или май трябва да го променя , или... "
 Намигване  Нерешителен

...Просто почни да правиш тва,което си правил преди..и като се дразниш на това,че се чудиш..просто спри да го правиш..проста математика,2 и 2 прави 4..
Страници: [1] 2 3 ... 15
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines