Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 27, 2020, 18:19 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 34
1  Други / Всичко друго / Re: Нещо странно. -: Септември 21, 2013, 02:00
Или па просто можете да си излекувате болното его и да не правите слонове от мухи.
Искала да се чука с двама... много ясно. И аз съм мастурбирала на порно с тройки MMF, и аз съм си го представяла и желала, дори и обвързана. И... какво от това?
Аз съм си представяла и как скачам от 150-метрова скала и се наслаждавам на последните мигове от живота си, летейки - познайте от колко 150-метрови скали бих скочила наистина.
Фантазиите са си фантазии - и мъжът ми като гледа порно,  си представя как чука актрисата, или като си легне сам, има някакъв процент от еротичните му блянове, които не са на 100% заети единствено и само с нейно светейшество RxRated. Аз знам, щото съм го питала откровено и той ме е питал мене.
Съвет от огорчената от живота, грозна мъжемразка RxRated - оставете партньорите си намира и им позволете да си имат фантазии за секса, да гледат порно и да говорят за това, без да има репресии. Щото thought policе Оруел я е описал докъде води.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 21, 2013, 00:48
Здрач, разликата между мен и стоун е...
проблемът е, че много жени се съгласяват на FB с надеждата това да е трамплин за по-високо ниво на отношения. А това е заблуда.
... че аз винаги си оставям вратичка, с която да се измъкна.  Намигване

В случая вратичката е, че съветът ми е към жени, които се стремят към връзка - повтарям и подписвам - не им е в полза да се съгласяват на f-buddies.
А го правят.
Което ми напомня - бивайки вярваща и несподеляща моята атеистична философия - Здрач, курво използваческа... кога ще дойдеш да употребиш лайнарската ми личност, за радост на тъпанара стоун? Намигване
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 20, 2013, 18:24
Няма и да видиш.
4  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 20, 2013, 15:40
не мога да схвана що точно котки, бе? Мяучат и фучат, и не се имам много с тях. Аз като бях сингъл, си имах заек.

Аз пък като бях сингъл, си имах по някое и друго котенце от време на време. Ама що ли, и аз не мога да обясня... някакъв вътрешен подтик, предполагам.
Засрамен
Мяучеха ли, колега?  Намигване

И са драскали със сигурност.  Смотан
Да го съжалиш направо... Смотан Намигване
BTW браво бе, стоун - пичът си го намекна. Разбрахте ли, жени?
След 40 неомъжени ако сте, ще има мяучене и дране - вие си избирате обаче - от котки или от... котенца. Намигване

Мааааму, бахти прецаквацията - как можах да се омъжа?!
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 20, 2013, 15:18


@УУ - що пък да са само гадни бе, знаеш ли колко нормални мъже оставят по 50 лева на едно излизане на дискотека с единствената цел нещо да забият и се прибират с празни ръце? Ако имаше такива жени, които търсят "секс без обвързване" мислиш ли, че нямаше директно да им ги дават? Аз също с удоволствие бих предпочел да дам 50 лева на някоя мацка да си купи нещо, вместо да ги дам да я поя по баровете и да я разкарвам с таксита насам-натам. А от снимката ми на никой досега не му е призляло.

Въобще, по темата съм в пълно съгласие с УУ - тези, дето уж си търсят само фък-бъдита, веднага си оставят гащите под леглото и четка за зъби в банята - демек, ако някоя друга дойде да преспи, да се сеща, че мястото вече е заето - и почва да опява кога ще ходят някой уикенд заедно някъде, или на ресторант, или на рожден ден заедно. Не съм срещал някоя да каже "обаждай ми се само когато ти се доебе, иначе все едно ме няма на тоя свят - не се чувствай длъжен да правиш нищо с мен или за мен"
Освен ако работата не е скрито-покрито де, както при Берсерка.

Stone, аз ти говоря за тия, дето пускат обяви за спонсорство по нета. Ти такава пускал ли си? Не ми казвай, че си, моля те. Ще вземеш да ме накараш да си търся друг видеооператор за предстоящия порнофилм със Здрач. Намигване
А това да ѝ даваш 50 лева на ръка - то си има термин за тия работи и той не е fuck buddy.
Всъщност, сега като се замисля, съм била fuck buddy - приятелски отношения + чист секс, без желание да се обвързвам с човека - само че с жена.
И пак казвам - момичета, тази стратегия с fuck buddies не работи. Ако искате връзка с някого, не му ставайте FB за нищо на света.
Емералд, ти си ясна и аз на тебе няма какво да давам съвет - проблемът е, че много жени се съгласяват на FB с надеждата това да е трамплин за по-високо ниво на отношения. А това е заблуда.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 20, 2013, 13:18
Аааа, гнус, стоун, моля те.
Ти знаеш ли как изглеждат тия, дето пускат обяви в гепиме? То бива, бива меркантилност и парица-царица, ма в случая говорим за мъже с габаритите и мускулния тонус на Флъбър. Да не говорим, че може и зад тая обява нещо по-сериозно да се крие - ти сам се сети какво.
Момичета, не слушайте стоун - тия обяви винаги са във ваш ущърб. То си има причина тоя мъж да не може да си намери жена, че да прибягва до такива простотии.
Казвам го, защото имах една колежка, не от моя факултет, от стоматолозите, дето си беше намерила такъв и веднъж го видях...
Аааа, изтървах си обяда. Берсерк, чувствай се отмъстен и черпи стоун едно.
7  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 20, 2013, 12:34
не мога да схвана що точно котки, бе? Мяучат и фучат, и не се имам много с тях. Аз като бях сингъл, си имах заек.

Аз пък като бях сингъл, си имах по някое и друго котенце от време на време. Ама що ли, и аз не мога да обясня... някакъв вътрешен подтик, предполагам.
Засрамен
Мяучеха ли, колега?  Намигване
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 20, 2013, 12:19
Не е така, стоун.
Ще ти кажа що говоря така - всъщност канкунът е чатнал доста добре, а К. направо е забил десятката.
Това, което тия с f-buddies правят, е абсолютно еквивалентно на friend zone от жени - кучки, голддигърки, кифли, т.н. Жените, които влизат във FB-връзка, обикновено имат един-единствен мотив - искат да влязат в някакви отношения с надеждата да прераснат в нещо повече, по същия начин, по който мъжете във friend zone висят по кафетата с надежда за повече. Berserk се възползва от това на макс, за което го уважавам, но не очаквай от мене да не наричам нещата с истинските им имена и да не кажа, че е лайнар. Аз гледам тука по темите с влюбените дечица, дето мрънкат за кифлите, че им храните мацките бая - като е почне от кифла, курва, пикла, манипулаторка - има си
причина да се ползват силни думи. Аз нямам спомен да съм защитавала такава.
Във ваш интерес е да ги наричате така. А в мой - да наричам мъжете с хареми лайнари. ОК?
К. е безкрайно прав в случая.

Цитат
Ми ето аз никога не съм имал фък-бъди, ама пак съм лайнар за нея, както и всичките останали тук във форума, и въобще всички мъже.
Пич, дето ти викаш сам, посмали малко. Мен ме дразниш (и то само на моменти, не съм тръгнала на кампании срещу тебе) по съвсееем различна причина, което нищо общо няма с това, дето се обсъжда тука. Казвала съм какво и що многократно. Па с Берсека изобщо триене не съм имала - просто си казвам какво представлява като предупреждение към такива заблудени душици, дето си мислят, че с fuck buddies ще стигнат нанейде.
Пак съм ти казвала - аз от форума уважавам и се кефя искрено на не повече от трима души. От тях никой не е жена. Освен ако от тях някой не се прави на мъж. Вече единия и го баннаха, тъй че...
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: От секс приятели към връзка! -: Септември 20, 2013, 01:58
Мацки, туй секс бъди връзките са ви в страшно голям ущърб.
FB е френдзоната на мъжете - вземат от вас каквото си щат, и нищо не дават в замяна.

Малко са мъжете, които 1. Ще са достатъчно интелигентни, че наистина да ви бъдат приятели и, ако са, 2. Много ще е трудно да не се влюбите в тях.
А веднъж влезете ли във fuck buddy листа на мъж, това е недвусмислен сигнал - ставаш, ама само за ебане. 90% гаранция, че ще сте в ротация с още 2-3 като вас. Хубавото е, че са малко мъжете като цяло, които въртят такива хареми и изобщо приемат такъв тип връзки. Това им го признавам.
Виждате ли кой си признава за FB - Berserk, плейър/непукист/сексист/като цяло крайно лайно по отношение на жените - виждала съм отвратителни неща, писани от него спрямо тях. Това си му е крайно удобничка ситуация, ебе си "многото партньорки", прави им се на другарче с отнесени философии час-два, после шута в гъза, докато ти дойде пак редът в ротацията. Не се качвайте в харема на такива лайна и предупреждавайте и другите жени за тях.
А по писаното съдя, че мачото на лира е точно тип Берсерк. Ако беше тука във форума, гарантирам трицифрено число репутация и потупване по рамото, че си играе с теб така.
10  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 20, 2013, 01:34
I love English grammar. It's so... unspecific.
Селски език. Кво очакваш?
+1
BTW, с тия котки... не мога да схвана що точно котки, бе? Мяучат и фучат, и не се имам много с тях. Аз като бях сингъл, си имах заек. Хубаво си живяхме - аз го гледам, чеша го между ушите, той дебелее като прасе, мирише на сено, краде шоколад, бяга от клетката и идва да ме целува и пощи. Зайчетата са по-любвеобвилни от котките. Че и мъжете не бягат от тях. Моят мъж, като ми беше още гадже, съм го хващала да му говори и да го гали.
Па котките мене ме хейтят, щото грам уважение нямам към тях. То ми фучи, аз го мачкам кат' Елмайра от Looney Tunes и не ме ебе. Всъщност, това е основната причина да е по-добре да си имаш мъж от котка - мъжете ти дават да ги мачкаш, ебеш, гушкаш, целуваш, ни фучат, ни се крият, ни дерат. Па и има повече мат'риал за намачкване - средно 70-80 кила, хехееее...   Намигване
Та някой ще ме светне ли що е задължително за момите да си имат котки?
11  Забавления и смях / Други забавни / Re: 10 начина за сваляне на прилично момиче -: Септември 19, 2013, 19:58
Брей, инс пише в не!новините. Браво!
12  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 19, 2013, 19:55
Maйко мила, hitman!
40 котки и всичките неомъжени! Представяй си кви концерти ще се изпълняват по покривите на квартала.
I love English grammar. It's so... unspecific.
13  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 18, 2013, 11:52
Stone, ако обичаш:
1. Спри да пускаш снимки на жена си, че си изгубих закуската/обяда.
2. Стига си точи лигите за котки. Много са бързи за тебе, няма да ги ебеш.
14  Други / Всичко друго / Re: Височина vs мускули!Тема за жени!!! -: Септември 17, 2013, 11:43
Брей, извадила си късмет Здрач, защото аз съм даже над 187.5
Разбира се, когато си седна на портфейла.
Stone, ако искаш, имам и познат, който продава разноцветни очни ябълки...
15  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 13, 2013, 17:20
Мъжкият октопод изважда от себе си сакче със сперма и го набутва в мантията на женската.
Нещо като това да си извадиш тестиса и да ѝ го вкараш в матката.
Иначе форплеят е як.

К., пусни поне да видят хората за какво иде реч, де.
За непосветените. K. намеква за класическа японска дърворезба от 19 в., наречена: "Dream of the Fisherman's Wife".
16  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 13, 2013, 09:39
Днес ми е хубав ден... получих подарък плюшен октопод от мъжо. Много е як, нямам думи просто.  :sleepy: Ще се правят особено креативни акробатики довечера.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Не знае какво иска .. ? -: Септември 12, 2013, 21:58
Че кого да копирам, Кид-оф-Покера ли?
Хартиста и Руш са ми двамата гурута (гурувци?)
Гурели.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Не знае какво иска .. ? -: Септември 12, 2013, 14:41
Можеше и още по-добре, например да я подразниш с нещо като "оф, да не си от тези момичета, които постоянно се сравняват с другите?"
На което логичният отговор е "Да. Проблем?"
Или още по-добре, например да го подразниш с нещо като "оф, да не си от тези момчета, които постоянно копират Хартиста?"
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: скалата за оценяване -: Септември 06, 2013, 20:44
Момчета, стоун може да не знае кво дрънка по повечето теми, но за разлика от него уят му не е тъп.
Има си двубална скала - става/не става. Няма какво да го мислите повече. В противен случай почвате прекалено да се замисляте и това никога не свършва ок в реални ситуации.
Иначе тука във форума да си оценявате снимчици, лошо няма. И мене ме кефи.
20  Други / Всичко друго / Re: Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Септември 03, 2013, 00:42
A, и путки има такива. Усмивчица
Страници: [1] 2 3 ... 34
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines