Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 22, 2020, 02:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 4
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Надлъгване с мацка на 25 -: Март 01, 2018, 13:59
Темата е интересна.Всъщност заглавието много точно описва ситуацията с мацката(и фокуса на автора) - надиграване и надцакване.А играта би трябвало още преди срещата да е опознаване и сближаване.
не бях играл активно известно време и бях изгубил остротата и ефективните хрумвания в сет, типични за активната игра.
Това е интересна заблуда, която спира доста хора.Всъщност решението е по-дълбоко от няколко отворени сета.Замисли се: ако се чувстваш постоянно добре със себе си, нужно ли ще ти е да играеш , да влизаш в стейт и т.н. да забиеш някоя?Вярно е, че да си в стейт помага, но ако нямаш нужда да "влизаш в стейт"?От там няма и да имаш нужда от остроумни хрумвания и лафчета, за да я спечелиш.
Иска да води. Фрийзаутва ми. Опитва се да ме надиграе с неща, които по принцип аз ползвам, хаха. Мисля да й отговоря утре сутринта - да се съглася, но да я накарам да дойде до университета, да ми е удобна. Тамън ще я проверя дали инвестира достатъчно. Или пък да я отрежа, да сийна ? Други идеи ако има - казвайте.
Този термин фрийз аут въобще не знам какво означава.Нямам и желание да научавам.Обаче виж как пак се опитвате да се надиграете - ползвам това за да водя аз, тя обаче се прави на луда и иска да води тя, сега пробвам третото и т.н. Мисля, че при налагането на фрейм може да се наложи понякога да бъдеш по-твърд, но това пак с цел да се свалят маските и да общувате естествено и нормало.Не да я "накарам" да следва и не такъв да е фокуса, не налагаш фрейм за да я надиграеш и надцакаш, а защото си естествен и друга освен такава комуникация не искаш да има.С разни номера, преструвки и т.н. Обаче как да се опознаете истински като в главата ти кънтят думички "надиграя", "накарам" и куп забавни лафчета, налагащи фрейм?
За да добиете представа - мацката е на 25, малко лудичка(арт е, човек на изкуството), но на външен вид е доста добра, поне 7ца. Идеи за игра от тук нататък и също - ако все пак се видим на първа среща ли според вас да налазвам такъв тип момиче или на 2-3та ?
Не изглежда да е някакъв специален тип.По-скоро развитието на срещата би зависело от това колко сте се опознали и как си я "накарал да инвестира". Това, което се чудя е как да стигнат нещата до края, като комуникацията  е надлъгване и надиграване от самото начало. Как?  Усмивчица
2  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Юни 29, 2017, 22:27
Днес ми хрумна следното нещо:

Много от основните играчи тук залагат на някакъв мъжки кодекс -

примерно да не се сваля с външни неща като пари, коли, дрешки, алабала
да са много точни в следване на целите си
да изискват много от жените

и точно тук идва един голям пропуск, който много играчи имат -това е честността и дълга...

тоест като живееш в стила на филми като Роки, Кръстника и т.н., трябва да имаш в кодекса си и чест и дълг.

Тва ще рече да не лъжеш, мамиш, шикалкавиш, като обещаеш нещо да го правиш и да даваш толкоз каквото получаваш.

Който както иска да го разбира това.  Намигване
Краб, все мислиш, мислиш и все изкривяваш нещата.Кой изобщо живее в стила на Роки и Кръстника?И кой казва, че трябва да имаш точно чест и дълг в кодекса си?Не разбра ли, че точно в тази игра нищо не "трябва"?И точно това ти дава избор да бъдеш какъвто искаш - добър, лош , за пример, отрепка и т.н.
Защо ти определяш какво ще "рече да имаш кодекс за чест и дълг" т.е. ако ги имам съм супер мъжкар, а ако ги нямам не ставам?Според чии стандарти? И ако нямаш какво от това?
Отговори си на тези въпроси и не поставяй всичко в рамки - светът е широк. Усмивчица
3  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Юни 26, 2017, 13:41
Вие сте машини, вие сте уникални.  Намигване

Епа, че лъжа ли е  Завърти очи


Отваряйте яко сетове.
Ето това вече е приказка. Усмивчица
4  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Уоркшоп 11.03.2017 -: Март 12, 2017, 02:01
Здравейте, днес въпреки дъждовния и ветровит ден се видяхме с Илиян и направихме добра игра с много сетове.Въпреки студеното време имаше предостатъчно мацки, които чакаха да бъдат заговорени по улиците  Готин
Срещнахме се малко след 11ч. и пихме по кафе на СУ, където обсъдихме кой какви проблеми има и как да ги разреши.
С Илиян обобщихме, че моите проблеми бяха стандартни:повече анализиране вместо действие,концентриране върху отрицателното, не върху това какво искам, а как "да се впиша" и като цяло че с този начин на мислене се губи идентичността и увереността ми в сетовете и по-лошото - насладата от живота като цяло.Разбира се аз всичко бях прочел до сега и на теория го знаех, но все ми убягваше най-важното - да го осъзнавам и да го прилагам в живота си.Общо взето егото ми пострада като Илиян ми обясни, че общувам с филтри с околните и не изрязявам себе си, а дори не се усещам.И така излязох от кафето решен да изкореня всичко това и направя максималното!
Отварям първите един-два сета, но не съм достатъчно уверен и мацките отминават.Заковавам веднага след това една милфка-минионче, а жената си умря от кеф.Сета продължи 2-3 минути, а тя през цялото време се тресеше от емоции, имаше доста привличане.
Изпуснах мацката, защото бързаше и имаше някаква среща и тук се появи едно от ограниченията, които си бях наложил - ако не съм направил дълъг сет мислех, че няма смисъл да й взема телефона или да я поканя директно на кафе.Очаквах , че трябва да съм създал "нещо" - емоция, рапорт, и т.н.Илиян ми направи следващия важен урок - в такъв сет вече е достатъчно създадено, просто трябва да продължа напред с нея като седнем някъде или ако няма време й поискам телефона, а не да я пускам просто.
Продължаваме по-нататък и аз след всеки следващ сет оправях грешките от предишния.Заговорих едно красиво момиче на спирката, което всъщност ми даваше сигнали и се радваше, но аз просто не бях уверен за да й поискам телефона преди да дойде трамвая.Тук Илиян ми обясни, че в тази ситуация е трябвало по-рано да й взема телефона, защото тя всеки момент ще си тръгне, а след това като остане време да продължа да си говоря с нея.Казваше ми грешките при всеки сет, а отговора ми беше:"В следващия ще го направя по-добре!".
По-късно около НДК спрях една червенокоса красавица, изкефи се много, квалифицирах я, обясних й че заради косата ми е направила впечетление.Оказа се,  че работи като фитнес инструктор и била по-голяма от мен малко.Правя замислена физиономия и й казвам:"Е, нищо де.Аз харесвам/свалям и какички." Тя през смях:Очевидно да!  Ухилен Каза ми, че всъщност повечето мъже само са я гледали, никой не  отивал да се запознае с нея по този начин.Разбъзиках я , че ми изглежда опасна и дали не обича да бие мъжете с камшик или обича да я бият.Казва ми:Не съм пробвала с камшик.Има време за всичко в живота - обяснявам й аз Ухилен Опитах да я поканя на кафе, но очевидно отиваше на среща някъде, върнах малко назад и след малко й взех телефона.Ще я прозвъня пък кой знае - може да й излезе късмета...
По-късно направих среща с едно готино момиченце, което спрях на Витошка и отивало на гости на приятеля си Завърти очи Тук обаче нещо не успях да задържа фрейма си и леко се поддадох на шитките й и в резултат срещата премина скучно и момичето беше дръпнато.Седна срещу мен и не ми позволи да я докосвам и не усещах някаква химия между нас.Опознахме се малко и станахме след 20-на минути, нямаше смисъл да губя повече време с нея.Въпреки това продължих доволен от себе си.
На обяд починахме малко и продължихме с атаката Усмивчица Спрях една мацка, която не спря да ме шитва - имала деца, омъжена била, не била от София...но виждах, че се кефеше, минах шитките й и взех номера.
Продължихме да заговаряме още мацки - единични и двойни сетове, като при двойните експериментирахме повече индиректно и по-рядко директно, но беше забавно и там.Сега се сещам, че отворих две момичета - по-грозничка и по-красива естествено, която беше със сини очи и ми хареса доста.Изкефиха се доста , а приятелката й тактично започна да си гледа телефона, докато аз си говорех с таргета, която ме гледаше с опулени очички и имаше яко емоция.Тук обаче не усетих на къде върви сета и прекалих с емоцията, като започнах да ги забавлявам и изпуснах сета.С малко по-добра калибровка можех да я клоузя лесно, но няма нищо.
Като цяло този ден ми беше полезен и важен - осъзнах кои са камъчетата, които ме спират да постигам това, което искам.Забавлявах се и се раздадох в сетовете и получих ценни съвети от Илиян.
Тук обобщавам съветите, които получих и проблемите, които са ме спирали:
-да мисля само за това, което искам и да не се връзвам на шитките на мацките
- да се фокусирам върху положителните неща в живота и да обичам себе си
Например между сетовете казвам на Илиян, че искам да сваля няколко килограма.Но го казвам с такава нотка, все едно е най-големия минус на света.Той просто ми отговори:"Спри да мислиш за недостатъците.Днес не изпусна нито един сет заради повече килограми! Намигване "
-да приемам допуснатите грешки и да действамм повече отколко анализирам
Мисли от рода на " ако направя това" , " как да направя онова", " достатъчно добър ли съм " и т.н. и т.н.... влияят изключително зле на мисленето, възприемането на нещата и живота като цяло.Вместо това нещата са прости:Искам жени -отивам с кеф докато ги свалям.Виждам мацка, която ме кефи - просто се запознавам с нея и възможността вече е хваната.
- да не търся постоянно проблеми, защото ако се възприемам като човек с дефекти това ще възприемат и мацките
Например усещам, че ми липсва увуреност.И започвам да си задавам въпроса как да бъда по-уверен, защо нямам самочувствие и същевременно докато мисля за това аз никога няма да го имам.За да бъдеш такъв трябва просто да бъдеш - по-добре не мога да го кажа. Усмивчица
-да се радвам на живота и времето, които имам пред себе си и да ги оплзотворявам
-да не се сравнявам с никой друг/Иван взел 5 телефона, Пешо изчукал 2 мацки и ако аз не го направя съм назад/Важното е какво искам аз - в случая да имам жени.Въпроса е дали се стремя към това - ако да тогава всичко е наред.Ако правя някои дребни грешки в мисленето и играта си - променям ги и продължавам напред.Само така ще постигна истинския успех и ще живея живота, който искам, защото ако се сравнявам с другите - вече не живея своя живот и се напасвам към чуждите стандарти.
Като цяло съм много доволен от днешния ден.Илиян беше непрекъснато до мен и ми даваше насоки.Вече осъзнах какво ме е спирало и всичко е наред.Бих препоръчал уоркшопа на всеки ,който иска да промени мисленето си и да подобри себе си. Заслужава си!
И на края завършвам с един урок, който Илиян ми даде днес след като изпуснах няколко мацки:"Жените не ги чука най-перфектния, най-красивия и т.н., а ги чука този, който довършва нещата до край."
5  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 07, 2016, 16:44
Аз съм съгласен с Берсерк.
+ Реп от мен.
Усмивчица
И аз.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Мацките "дърпат ръчна" по средата на играта ? -: Ноември 20, 2016, 00:05
Играта ми протича по следния начин - влизам емоционално, директно и силно, като не вкарвам почти никакви логически и приятелски шитни тип: "как си, по какво учите" и т.н.Наблягам върху това да я бъзикам здраво, да си наложа фрейма и евентуално ако има шитки да използвам самоирония, или да го обърна срещу нея, за да я гавря още повече.При което мацката проявява някакъв начален интерес - усмихва се, говорим си емоционално(ако е чат пишем активно, без да ми забавя или сийнва), бъзикаме се, вкарвам и сексуалност, всичко е окей уж.. И изведнъж бам - след някакво време - обикновено ден-два-три мацката много рязко се дърпа, затваря се, не е отворена към общуването с мен.Ако е чат - забавя отговорите, не инвестира толкова.
Това не е игра.Влизаш с някакъв майтап, който леко развеселява момичето в скучния й ден, а тя ти отвръща от учтивост.Това не е реален интерес.По-добре вместо да я "бъзикаш здраво" защо не пробваш да я "бъзикаш леко" и след като й оправиш настроението да разбереш нещо истинско за нея - как е наистина и да се поинтересуваш реално от нея?
Цялото ти мислене е объкрано - има разлика между това да искаш да наложиш фрейма си и да опитваш "да я гавриш още повече".И естествено скоро мацката не иска да общува с теб , защото не си създал нищо истинско в общуването с нея, не те е усетила по никакъв начин...


Пример 2(чат): Мацката си написала някаква глупост от сорта на "загорели идиоти, които пишат на латиница да не ме занимават" - влизам рязко - "Прости и груби селяни не може ли да ти пишат, или си прекалено специална ?".После й обяснявам на две на три, че не може да има супер високи изисквания в пробит сайт за чатове - вкарвам я в моя фрейм.След това силна емоционална игра - много бъзици, рол плейинг и т.н. Всичко върви супер обаче, докато е "топла".След ден-два изстива и започва да ме шитка - трябва по 2 пъти да пиша, за да отговори, забавя ми отговори и т.н. - разкарвам я.В случая с тази мацка имаше и доста солиден рапорт по средата на чата.Ако в другите примери проблемът е в липсата на солиден рапорт, тук какъв е ?
Това с опънъра може да се използва по забавен начин, но само в началото.Но после как я вкарваш в твоя фрейм и какъв е той -че и ти си от тоя пробит сайт и няма смисъл да очаква каквото й да е готино и от теб ли?След това мацката е бита карта вече..

Пример 3(най-необяснимият досега).Мой колега ни запознава в наргиле бар.Бяхме около 15 души и на нея не обръщах много внимание, а говорех с едно момче.След това отиваме доста по-тесен кръг - около 5 души на дискотека, тя е една от тях.Преди да отидем й обърнах повечко внимание - пак с много емоции - негове, пуш и пул и т.н..Беше с кола и започнах да я ебавам, че не може да кара, притеснявам се, ще я уча и т.н. приказки от 1001 нощ.Стоях отзад, зад нея и си сложих ръцете на седалката й, докосвах й косата - нарочно я доближих да видя как ще реагира.Не се дръпна изобщо.После преди дискотеката пак бъзици, усмивки и т.н. - викам й "мисля да се напия, после тамън ще ме закараш и няма да поръчвам такси Намигване" - усмихва се.Влизаме в дискотеката и аз си сядам да пия и да се забавлявам.Мацката не пи дори и грам алкохол, а супер много се отпусна - танцуваше много, въртеше си гъза буквално пред мен - да го виждам сигурно.. Аз продължих да се забавлявам и ту гледах танцьорките, ту нея.. уж, че не ме впечатлява много много.В моментите, когато сядаше на сепарето да си почине я доближавах, разпъвах си ръцете зад нея на сепарето и като цяло се чувствах царски.. Освен това поне 5 пъти отиде до кенефа да се оправя и парфюмира - нещо, което също не ми убягна.При поредното си връщане я хванах, приближих я към мен и й казах на уше: "Напарфюмирала си се.. харесва ми.." - усмихва се.Може би трябваше да играя докрай и да я натискам за танци и кис клоуз, но не го направих - същата вечер се бяхме запознали пред общи познати, едва ли щеше да стане нещо - а и не беше пила изобщо.Идеята ми беше след това да я каня на срещи ама не - след очевидно силната вечер и игра мацката тотално се дръпна и спря да контактува с мен.Рапорт наистина нямаше достатъчно - но нали се познаваме от соц.кръг, а и за 1 вечер да я играя ли, да си говоря ли с нея ?
Аз лично нищо необяснимо не виждам тук.Отначало си се правил на незаинтересован, а после си я обсипал с внимание - май доста момчета правят нещо подобно..И какво означава "приказки от 1001 нощ"? На мен ми звучи като "свалях й 1001 звезди" - знаеш как изглежда и до къде стига това, нали?Проблема не мисля е в "играта" , а в начина на мислене..
А за това, че си я доближил и не е реагирала не е някакъв показател.Какво искаш ти?Да скочи от колата в движение, докато кара, защото някой й пипнал косата ли? Усмивчица
В дискотеката отново - за да й кажеш да те закара трябва вече да си напред с тази мацка, да си я разбъзикал, да сте се опознали, но остави това - сядаш да пиеш и се забавляваш..от всичкото четене тук, не си ли проумял колко кочове правят това, гледат жадно момичетата, надявайки се да стане нещо?Това за танците и ходенето 5 пъти до кенефа - ами нормално, нали трябва да се поддържа интереса на всички ,които са я зяпали жадно цяла вечер..наивно е  да мислиш, че при тази ситуация го е правила за теб.Но да приемем, че е - ти отново си "пил и си се забавлявал", а когато е сядала да си почине си се чувствал геройски, сякаш е дошла специално при теб...
Не е имало нито силна вечер, нито игра - за цяла вечер можеше и да я играеш, и да си говориш с нея,за кис клоуз и натягане пред всички едва ли, но повечко танци и да я накараш да поиска да излезете след това...
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Мъже и жени - факти, постулати и игра -: Ноември 18, 2016, 22:13
- Валидейшън сийкърки - обикновено ранг над 7. Играта и е да се възползва от моментния си ранг и да печели реакции/валидейшън. Това са онези момиченца, които са заобиколени от обожатели в заведението и си играят с тях. Предпочита да се храни с възхищението, което получава от мъжете и да избива комплекси колко е прекрасна и неустоима, отколкто да завързва реални отношения с някои.
Последният ми сет беше именно с такъв тип момиче.Беше в смесен сет с 3-4 момчета и още 2 или 3 момичета на бара.Разбутах кочовете около нея и влязох силно.Направи ми впечетление, че веднага реагира позитивно като й се представих, по-скоро механично.Не беше от скромните студентки, които се чудят как така и какво става, когато ги апроучнеш.Беше по-обиграна, но като ранг бих и дал 6, хайде натокана 7, но не повече.Разбъзиках я нещо, че може да има пистолет в чантата си за да убива мъжете и ме гледа лошо..включва се в рол плеинга.Забелязвам, че ми позволява кино, а след малко се обръща с гръб мен и започва да танцува в мен, усещам на къде отиват нещата и я завъртам като й казвам да се обърне към мен първо да си поговорим, защото сега сме се запознали.Разпитах я с какво се занимава и какво я отличава от другите момичета в заведението и гледам, че през това време единия барман я черпи едно, а другия и дава наздравица.Поговорихме си малко и после потанцувахме, но усещах, че сета не отива на никъде и след малко я оставих.Поисках й номера, но каза, че не разменяла контакти...след малко я видях да вдига пак наздравици и да танцува с едно от приятелчетата си...
Като цяло неуспешен сет, но съм сигурен, че за един изграден мъж със силно присъствие и опит тези мацки са като детска игра.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Доколко трябва да е активен човек при пикапа? -: Ноември 03, 2016, 13:13
Пичове, сега всеки си има набити клишета в главата и неща, които да изчиства обаче мен тези мисли ме озадачават - сега съм в топ 20% щото съм млад и така ще е от 22 до 25, после падам в долната граница, има шанс жената да ме използва да инвестирам всичко в нея и да ме зареже за някой бедбой/грижливо афц/ милионер, за бедбоя как може да прави всичко , а за мен не и т.н и т.н.Просто наистина се чудя - твърдите че се развивате и трупате опит, но аз не познавам някой , който иска да се подобрява активно и действа и да продължава да мисли по същия начин.Нещо повече - на мен самия никога не са ми хрумвали тези щуротии и дреболии.Просто някак си като си зает да играеш, да действаш по целите си и не остава време да се оплакваш как на 20 ще е избрала да се държи като мръсница , а на 40 ще е ангелче...не че не може да се случи в живота или наистина жените не си хващат по някой загубеняк който да ги търпи, докато го командват, но както казах, хората които познавам и играят активно дори не се замислят за тези неща, какво да остава да пишат часове за тях в интернет.Просто приемайте това, което ви харесва, а другите неща ги игнорирайте, нека си съществуват.
Жените не използват/мамят/крадат/убиват никого. Усмивчица Държат се така както мъжете им позволят и са отражение на мъжа до себе си.
А и какво самочувствие и съзнание ще имаш , че се развиваш, че си победител, че си най-доброто, което може да се случи на една жена ако страдаш от дребни комплекси като "ако я изчукам един път само ще я използвам и нараня..." Усмивчица
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Влюбих се в колежка,как да й намекна за кафе? -: Октомври 19, 2016, 23:25
Хахаха , Краба ти го каза , това ти е играта.
Да, Краба му го каза.Точно така трябва да говори и действа един развиващ себе си, качествен мъж.Краб, ти от всички обучения и срещи с хората от форума това ли научи?
До автора - виждам, че отдавна циклиш на едно място и се чудиш как се свалят мацки.Не съм аз човека, който може да ти каже/учи как се свалят пички, но ти гарантирам, че вариантите са ти два и трябва да избереш един от двата, без средно положение:
-започваш да правиш нещо с жените, заговаряш непознати, пробваш всяка , която ти хареса от социалните кръгове, през свободното време сваляш по интернет , излизаш с всяка , която можеш и се записваш на обучение.
-приемаш, че може да излъжеш и така някоя и се опитваш да го направиш, но след още 2 години идваш и отново питаш как да заговориш новата колежка, с която сте си засекли погледите...
10  Други / Всичко друго / Re:Новия световен ред -: Октомври 09, 2016, 17:19
 Ухилен Ухилен Ухилен
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Мислите на прохождащия в пикапа... -: Октомври 01, 2016, 19:55


   А сега - минавам в шизофреничен моуд:

   
  • Трябва да започна да ги играя от отпор сетовете - правилото "Виждаш ? Значи влизаш !"
  • Не можеш да играеш сам , защото си кинетичен човек.Едно нещо трябва да го видиш пред теб, за да го направиш.Или трябва да намериш някой  да го направи пред теб /със теб/, или да си изградиш сам представата правейки го...което пак ни води до влизането в сет
  • Треперенето , притеснението и овъртинкинг-а са сравнително нормални.Открий начин да си счупиш оправданията...звучи шит , а ?
  • Как да не те режат като се правиш на много готин , маскираш се като много готин , а след това много готино си търсиш топките , за да и вземеш само номера?

В заключение , благодаря.  :sleepy:

Поздрави,
AwaySelf

Ще ти нахвърля някои неща, които са помагали на мен.Имай предвид , че проблемите ти като цяло са свързани и единия произхожда от другия.Първо да кажа, че доколкото разбрах си седнал на кафе с девойката от втория сет, което само по себе си е успех и трябва да бъдеш доволен , че си стигнал до там.Сега за това , че си се изложил - нормално, как иначе ще се научиш.Вадиш си изводите за следващата среща и продължаваш.Концентрирай се върху успеха, а не върху провала.Дори трябва да си доволен само за това, че си излязъл и си се насилил да отваряш сетове, променил си нещо в себе си и си мръднал крачка напред.Вярваш или не, има много хора, които биха искали да могат да правят това, което ти си направил.
За да влизаш "от упор" трябва да излизаш доволен от себе си, от живота си  и със самочувствие , че си човек , който преследва целите си.Когато видиш мацка трябва да подходиш към нея с убеждението , че я заслужаваш, а не че си неудачник.А защо да я заслужаваш?Защото се развиваш на всички фронтове, имаш цели , които преследваш и имаш много качества , които другите нямат/ако не е така промени го/.Извода е:да променяш начина си на мислене и живота си като цяло.На кратко това е основната нагласа, но в началото може да се наложи да се насилваш да го правиш, просто защото трябва да се пречупиш.Не търси да се чувстваш комфортно когато влизаш, а просто прави това, което искаш да правиш.
Ако си бил на уоркшоп или си излизал с уинг, вече си видял как могат да се правят нещата.Когато поиграеш повече вече ще усещаш самия ти къде бъркаш - дали си бил нийди, с нисък глас, не си бил с положителна енергия и т.н.
Притеснението може да се премахне отново по същия начин -с практика и  променяш цялостната си нагласа за живота.Защото от
състоянието ти в момента идва притеснението - че не си достатъчно добър, че е прекалено красива и т.н.
Как да не те режат като се правиш на готин?Не се прави , а стани готин.А как да станеш готин?Като знаеш какво искаш от живота и от жената срещу теб, като имаш ясни цели и намерения , за които работиш.Като се развиваш в различните сфери и сбъдваш мечтите си ще бъдеш уверен в себе си и ще знаеш, че си ценен.
И всеки път трябва да излизаш не за да "отбиеш номера" или защото трябва , а защото искаш да имаш в живота си готини жени и трябва да си надъхан и сигурен, че ще дадеш най-доброто от себе си във всеки сет, който ще направиш и не за да клоузиш или с цел да вземеш телефон, а заради себе си.. Усмивчица
12  Други / За форума и сайта / Re:Достъп до скритите раздели във форума!!! -: Септември 18, 2016, 19:36
Обзалагам се, че ако дадем за 1 година къща в Драгалеевци с басейн, на най-голямото АФЦ в София + една S класа и предположим, че това АФЦ прави купони всеки петък и вика по 30-40 души(включително поне 10-15 високорангови пички) това АФЦ ще направи поне няколко бройки, ако ще да е най големия пациент......
 каква огромна тежест има всичко, дори и едно модерно телефонче върху отношението на дадена жена към теб.
Недей.Ще изгубиш баса. Усмивчица
По-скоро "алфите" му приятели ще водят мацките на купони в неговата къща с басейн и ще ги чукат в неговата спалня и в Sкласата му, докато той пуска тема:"Защо парата не направи играта?" през модерното си телефонче.
Лесно е да кажеш, че не ти стигат пари за готини жени..за разлика от това да кажеш, че трябва да се промениш изцяло и да станеш мъж.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Клоуз на украинка -: Септември 10, 2016, 20:36
Здравейте.Имам един клоуз от последните дни, който обещах да споделя в форума.
Бях в университета на изпит и на почивката гледам едно момиченце скучае и просто я заговорих с нещо от рода на:"Как си?Изглеждаш много притеснена...", оказа се мацка от моя курс, но не я бях виждал преди.Поговорихме малко и видях, че захапа здраво по някое време и реших да остана до края на деня с нея, да прекараме повече време заедно и да я пробвам...какво имах да губя... Завърти очи Излезе, че е от Украйна, при което като ми каза, че е от там я вкарах в фрейм "мъж-жена" с това, че винаги съм искал жена ми да бъде украинка или рускиня и ми харесват мацките от тези нации.Друго , което може би помогна да наложа подобен фрейм е, че като ми обясняваше къде живее я питах дали няма момчета около нея и че ще й се карам ако контактува с други момчета.По този начин целта ми беше да усети, че не общувам с нея само за да си говоря или ръся бъзици, а малко или много да усети , че  я възприемам като жена.Например, когато ми отговореше, че ще ме слуша или ме успокои, че не се занимава с други момчета й давах похвали , а и в същото време и обяснявах из между другото какво ценя в една жена - например именно да ме слуша много...поопознахме се за няколко часа там и си разменихме телефоните с уговорката да излизаме и да я водя разходка, да тичаме и т.н, но отново само ако ме слуша.Тези неща при мен проработиха след като вече усетих, че има привличане и първоначално ги подхвърлях под формата на шега за да видя как ще реагира и после стана по-сериозна темата...
Следващите няколко дни си писахме малко и когато имах възможност я изкарах на среща.Прегърнахме се и тръгнахме към едно кафе, което бях избрал.Там нещата станаха бързо и ми се оплакваше, че няма да се справи на изпитите, което беше добър повод вече да я гушна силно с нещо казано от рода на "ойййй, горкото момиче...".Малко по-късно станахме по-близки в разговорите и се поцелувахме.Позволи ми да и барам бедрата и да я прегръщам свободно, а към края на срещата я погалих по дупето 2-3 пъти.Разходихме се след кафето и я изпратих.
Втората среща протече по подобен начин, само че с повече натискане като същевременно продължавах да градя рапорт и да говорим за общите ни теми.Е, трябваше и да я успокоявам и да я послъгвам като се притесняваше , че няма да вземе изпитите макар че знаех, че едва ли ще се справи..Просто чуждестранните студенти не знаят къде се намират като цяло и са много зле в ученето...не че българските са перфектни Ухилен
Помачках й задника и опитах да си вкарам ръката и да я погаля на голо, но се притесняваше, че има хора.Тогава ми каза, че като останем сами е по-добре/вече й бях вкарал оферта да ми дойде на гости./Също ми позволи да й погаля гърдите през блузата няколко пъти, но усещах , че се притеснява и спрях.Излязохме отново на разходка в един парк и там вече и помачках гърдите под блузата, не се противеше мацаката и й беше приятно въпреки че се оказа девствена.Изпратих я и така завърши втората ни среща...
На третата се срещнахме, а аз бях купил вече нещо за хапване и пийване и отидохме направо в нас.Като стигнахме , решихме да оставим нещата, които бях купил за по-късно и се поопознахме по-добре...след час я изпратих до тях, защото трябваше да ставам рано.
Из между срещите се видяхме и в университета 1-2 пъти , но там реших да действам по следния начин:Когато се видя с нея я прегръщам и започвам да си говоря нещо нормално , прекарвам време с нея, но без да я целувам и да показвам, че сме гаджета по някакъв начин.Като цяло не искам да бъда възприеман като човек, който е обвързан и да съм в "двойките на випуска" и подобни глупости, защото просто не ми харесва.За да го направя може би просто трябва да ценя нещо много в мацката или да ми харесва наистина много и да искам да съм с нея за нещо по-сериозно.По този начин пак й обърщах внимание и бях с нея, но и не съм показвал пред всички други, че открито ходя с нея..Губил съм преди и мацки , които са ми харесвали, заради това че не съм бил сигурен как да подходя заради това нещо..някак си не върви да сте се натискали предната вечер и когато я видиш в университета/училище да се държиш по-дръпнато...доста некалибрирано се е случвало да го правя.
Друго, което ми прави впечетление е, че с времето срещите протичат все по-добре - например последните ми срещи имат коренна разлика с някоя среща с мацка от преди една година или 6 месеца..надявам се да не е случайно и да има градация.
За тази мацка получих някои насоки, които ще ми помогнат за в бъдеще /ако успея да ги приложа/ - например да не ме спира това, че не е правила секс и да действам с темпото , което искам, докато ми позволява.Ако не ми беше казано щях да я влача още няколко седмици и кой знае къде щеше да му излезе краят... Усмивчица
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Нека да погледнем на нещата по-глобално -: Септември 01, 2016, 14:46
Ухилен Ухилен Ухилен Sounds like some serious daddy issues. Хвани която и да е с комплекси спрямо баща си, същата работа ще е. Предвид, че е и плеймейтка....Баси таргет групата.
Щом се кефите един на друг какъв е проблема?За мен е важно да ми е приятно в компанията на мацката и всеки да се кефи на другия, а ако иска и да има комплекси от дядо си.
А и някак си бих избрал да съм качествен мъж и да чукам плейметки, силиконови кифли и всякакви типове момичета , които ме кефят вместо да плюя в интернета колко тъпа таргет група са... Намигване

Аз имах една позната, 11ка. Като я видех, само я псувах, пък тя все повече се влюбваше в мен и правеше неща постоянно за да ми се хареса...
Пост , написан от детенце, целящо емоционална реакция и спорове...

Понякога пикап теорията бая издиша...

Замислих се - дали това, че ходиш с няколко ти вдига ранга, защото си ебаси алфата...

Ако вярвате, че стойността ви зависи от броя на гаджетата, следователно вярвате, че стойността ви зависи от една жена, а не е нещо, което извира от вас. А това второто се проповядва солидно във форума...

Краб, чел съм ти мненията и си от доста повече време в пикапа от мен, а въпросите , които задаваш са...да речем странни.На кой му пука дали имаш по-висока стойност ако имаш две приятелки, вместо една?
Не трябва да имаш две-три гаджета , за да си вдигаш стойността , а защото ти е кеф да излизаш и да се срещаш с различни жени и го правиш , защото ТИ искаш. От разговори с мой познати съдя, че ако въртиш 2-3 жени едновременно по-скоро не би се приело добре, но то ако живеехме за да се одобрява всичко, което правим...

Много жалко за теб, ако единственото, което те прави интересен мъж, е това, че спиш с много жени.....

Иначе всеки иска другите да са коректни с него, а той да мине метър, ако може...не правите изключение.

Начи вие не се кефите на атеншън сийкърки, ненамсикви тийзърки и такива дето масово се свалят, да си вдигат самочувствието, а накрая се държите ....
Защо?
Не го прави интересен мъж това, че има много жени, а това , че има силата да живее според желанията си и да постига целите си.
Един познат от форума би обясняваше как забранил на любовницата си да се среща с други и й обяснил, че той може да го прави и тя му казала , че не е честно.Отговорил й , че естествено не е честно... Ухилен
Сега Краба и Приздрачна ще питат защо? Защото живота не е честен и хората , които имат силата да живеят както искат налагат техните правила - добри, лоши или честни..кой го интересува?За мен въпроса е да си постигам целите и да имам живота , който искам а това , че според някой не било готино...ОК. Усмивчица
На мен лично ми бяха полезни постовете на Berserk i johnny_smith в темата и показаните лични примери и всички , които искат да се развиват в пикапа могат да си направят полезни изводи от тях.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:LMR case и съвети -: Юли 12, 2016, 22:11
Тук аз ще изпреваря чичо Стоун и направо ще те питам:"Добре де - натискал си я , целувал си, легнали сте заедно, обарвал си я...и защо не си го изкара в крайна сметка?"
Написаха се доза глупости от това как тя те усетила като нийди , когато си легнал с нея в леглото до това как да си тръгнеш обиден след като не ти е дала...остави.
Значи пич гледай сега - изложил си се здраво.Добрата новина е , че почти сигурно всички мъже /включително и успешните с жените в момента/ в даден момент са изтървали готови мацки от глупост.И бъди доволен, че виждаш грешката си сега и ще имаш възможности да се поправяш за в бъдеще.
Само помисли малко - коя жена , която не иска секс ще допусне да я обарваш, целуваш и изобщо ще те покани да влезеш в тях , че и да легнеш с нея?Виж сега, объркал си се много здраво.Всичко от което е имало нужда това момиче е малко драма, която да преодолееш и след това да я изчукаш здраво.Проблема ти е , че може би вече си пропилял шанса с нея.
Дала ти е малко повече ЛМР, но какво от това?Можеше просто да й кажеш, докато я пипаш в стаята "Истината е, че ме привличаш много и искам да ти разкъсам дрехите!" след което да я сграбчиш за задника, да я нацелуваш стабилно и да си го изкараш и каквото и да е , но само не това, което си направил.А именно - да коленичиш пред една глупава шитка, която дори не е истинска и момичето не мисли реално това, което казва.Не казвам, че този вариант би ти гарантирал секс , но ако не се получеше можеше просто да й кажеш, че ти действа силно и не можеш да излизаш с нея като с приятелче.
Момичето ти е дало толкова сигнали , а ти не си действал...добре е да се оползотворяват такива възможности, защото после настъпва чуденето "какво щеше да стане ако бях направил еди-какво си...".
Да не говорим, че оправданието , което използваш пред себе си, че искаш връзка губи смисъл, защото точно след един здрав секс би поискала истинска връзка с теб.
Направи си изводите и опитай нещо по-различно следващия път.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Митове и заблуди в пикапа -: Юни 10, 2016, 20:19
....
BERSERK, истината е , че хората които най-много са ми помогнали в тази игра сте ти и Илиян.Без вас може би нямаше да имам нито такава мотивация, нито правилна насока. И се радвам, че мога да се уча от вас.Респект!

ifresh, хубави неща си пояснил и описал.Ще помисля върху тях, имам време.Все пак ми предстои дълъг път, а в момента съм още в началото.  Усмивчица
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Митове и заблуди в пикапа -: Юни 09, 2016, 22:36
Като виден теоретик от форума , реших да пусна темата в този раздел.В нея ще споделя мои наблюдения върху играта, пикапа и начина на живот на мъжете, които имат и на тези, които нямат успехи с жените.Част от изводите съм си направил след разговори с хора,които са ми помагали и съм се убедил в правотата им, а друга част от тях съм забелязвал през АФЦ периода ми, но не съм успявал да ги осмисля и формулирам като такива.
Мисля,че някои от тях са свързани един с друг, като понякога въпреки че ги знам отново правя грешки по подобни въпроси.
1. Повечето мъже не искат да приемат играта. Тук напоследък се вихрят спорове между хората,които практикуват пикап и между тези, които твърдят, че не от всеки може да стане добър пикап артист, не всеки има такива качества, пикапа работи на леки момичета и т.н. Видни представители на втората теза са Пуяк и Кейтарна/пич, новия ти ник е прекалено сложен - сори Усмивчица /. Сега няма да коментирам тяхната гледна точка, а само ще кажа, че не съм съгласен с нея.Вярно е , че имат време за губене във форума и търсят причина за спор, но нека не разглеждаме това.На мен лично не ми харесват мненията им, но има една малка истина в думите им. И тя е , че не всеки е роден за да кърти мацките. Причината обаче не е чак толкова в начина по който говорят повечето хора, в начина по който изглеждат и т.н. Причината е в това, че не искат да променят себе си и мисленето си.Повечето хора просто не искат да положат зверски усилия, не искат да признаят, че никакви ги няма в нещо и се налага да потърсят помощ или да се учат от някого.Казано с прости думи - не искат да платят цената.Един бърз пример:Споделил съм на няколко от приятелите ми за пикапа, но на тях просто им се струва ненормално да приемаш толкова много откази, да излизаш сам, да полагаш целенасочени усилия.В резултат или са се примирили , че няма да имат жени или очакват някак си да се подредят нещата и да се промени нещо от само себе си.Аз предпочитам да разглеждам свалянето на жени като на нещо, което трябва сериозно да се посветиш за да си истински успешен.Така както трябва да се посветиш на това да се храниш правилно и да вдигаш тежести ако искаш да имаш мускули или както трябва да си седнеш на задника и да учиш нови думи, четеш, пишеш ако искаш да се усъвършенстваш в нов език например.Но тези неща си приличат по това, че изискват много часове,дни , месеци отдаденост. И когато станеш успешен поне да полагаш отново усилия за да поддържаш нивото си.
2.Фокуса да не е насочен към външния свят, а към теб и твоите желания. Един елементарен пример:Как изглежда да отидеш при момиче в дискотека и да се запознаеш с нея? В очите на околните това е странно, често някой се хили или гледа лошо , докато говориш с момичето, понякога тя се чуди какъв нахалник си за да го правиш.Какво се случва ако забелязваш всички тези неща или са важни за теб?В най-добрия случай ефекта от апроуча ти ще е нулев, ако изобщо се решиш да го направиш.Ще трепериш, няма да знаеш какво да й кажеш, ще се чувстваш много тъпо.Но ако имаш силата да мислиш:"Я, тази ме гледа тъпо - явно не е свикнала да я свалят мъже.Обаче има готино дупе, какво може да се случи с него само...Хайде сега да я накарам да изпита малко емоции,нека усети какво е наистина да я сваля мъж.." Да, за някои може да звучи като клише, но това е начина да се правят нещата.Ако един мъж иска да има успехи с жените, то той трябва да има силата да мисли и да се държи като такъв.Това често се случва да е трудно.
3.Важно е каква е твоята истина.
Нека вземем примера от по-горе.Ако гледаш ситуацията отстрани наистина е странно да обиколиш цялата дискотека за да се запознаеш с момиче и след малко да се целуваш с нея или пък тя директно да те разкара.Един нормален човек не би приел това.Но как гледаш ти самия на нещата? За теб това действие мъжко ли е или жалко?
Съдейки по себе си знам, че вътрешната нагласа е от огромно значение.Звучи банално, но ако се смяташ за неудачник наистина си такъв, както и ако смяташ, че жените трябва да бъдат сваляни от мъже като теб с времето ще намираш точно такива потвърждения на мисленето си.Ако човек има силата да мисли по този начин, той просто пропуска лошите отговори , моменти и сетове и ще се движи напред според своите цели
4.Трябва да имаш цели в живота си, които не са свързани с жените.
И отново пример с мен: Последно прекарах две седмици , в които се отдадох на излизане и игра.Истината е , че нямаше чак стотици сетове, ако това си мислите за тези две седмици, но вниманието ми беше ангажирано основно върху играта.И резултата е , че след известно време прекарано така просто изгубих желания да отварям, бях вложил вече много енергия, без да си дам време за релакс,други дейности и разтоварване.
Но ако ако има и други мечти и големи цели в живота, те свързани с пикапа могат да го зареждат и развиват.
Отново пример с мен:скоро ще сбъдна една голяма моя мечта и съм доста развълнуван покрай нея.Всъщност самата тема изобщо не би била интересна на повечето момичета, но говоря с желание и страст по нея.Това е нещо, което ще се случи в краткосрочен план, но ми дава енергия.И е нещо , за което обичам да говоря макар че повечето пички не ги привлича тази тема.Една дори ми каза, че съм психопат, но й отговорих, че това е хубаво.А какво остава ако имаш цели, по които работиш ежедневно и те зареждат с енергия постоянно?Свалките с жени биха били още едно приятно развлечение/хоби към живота ти.
5.Лошо е да се заблуждаваш, че правиш нещо.
Повечето хора просто симулират, че вършат някакво действие за пред другите или пред себе си дори.
Няма да споменавам имена, но ми прави впечетление следното:Хора от форума,които търсят съвети получават добри мнения, но не се възползват от тях.За мен е глупаво да получиш мнение, което цениш, човека отсреща да отделя от времето си за да ти даде съвет , а ти - старата песен на нов глас.
Случвало ми се е да излизам с някой уинг, да виждам някоя същевременно елементарна и брутална грешка в сетовете му и да му я посочвам просто като човек, който вижда нещата отстрани, а той дори да не обръща внимание на това.
Въобще това не важи само за пикапа, аз съм правил подобни грешки и в други сфери в живота си.Но е добре да се видят нещата и от друга гледна точка, да се получи добра обратна връзка за да се придобие предтсава как стоят реално.

6.Има много неща,които не зависят от теб.
В пикапа съществува заблуда, че ако си добър можеш да свалиш, която жена си поискаш.Когато бях на уоркшоп ми направи впечетление, че учениците очакват да им бъде показана някаква техника , с която да омайват жените.А истината е, че нещата не стоят точно така.Тук един мой  уинг - vodoprovod4ika, често казва , че нещата зависят и от много обстоятелства.Би могъл да свалиш тази мацка ако се срещнете след 2 години, би могъл да вземеш изпита си по кормуване ако бабката отсреща не ти пресече пътя и т.н. За жалост в реалноста често зависим от обстоятелствата - често една жена предпочита гаджето си пред теб макар че си и симпатичен, често изпускаш мацки заради някаква елементарна грешка , с която си наясно , но я правиш и т.н.
Скоро попаднах на една пичка в дискотека с няколко години по-голяма от мен, получи се дълъг сет, изкефи се доста като й влязох, позволява ми кино, чупя рапорта постоянно,бъзиках я за тройки , дъра бъра.Като си поговорихме се оказа , че е женена, работи по моята специалност, познавам се с малката й сестричка...и въпреки че хем се стараех да се опознаем и си поговорихме, хем сексуализирах и бъзиках, после опитах да я навия за среща - дръжки! Мисля, че я играх добре, но просто тя беше в период от живота си ,в който аз лично не успях да я сваля въпреки че се държах мъжки, опознахме се, създадох емоции.
Мисълта ми беше, че в много от случаите бихме могли да успяваме , но не се случва поради различни обстоятелства.Правилното решение за мен е просто да се приеме като често случваща се ситуация в играта , да не се обръща много внимание и това, което може да се направи е просто да извлечем изводи от ситуацията и да продължим да вървим по начертания път.Човек трябва да насочи вниманието си към това,което зависи от него.
Ако някой има коментари или наблюдения по въпросите - нека сподели. Завърти очи
18  Други / За форума и сайта / Re:Достъп до скритите раздели във форума!!! -: Юни 05, 2016, 14:12
И според мен няма да се повиши активноста изобщо - максимум 1-2 нови теми да се появят.
С цялото ми уважение към slayer и Илиян, но може дори да се "разводни" ако се прибавят хора,които реално не играят или са излезли 1-2 пъти. Според мен скрития раздел трябва да е за хора,които реално играят и имат реални въпроси и са с реални проблеми,защото иначе ще се пускат теми от рода на "Колата прави играта".За да получи питащия някаква реална представа за играта, там е добре да присъстват учениците и инструктурите само или хора ,за които със сигурност се знае, че играят сериозно.Прочитането на една книга или гледането на ДВД не ти дава точна представа за пикапа и няма да има смисъл да се вкарват няколко десетки човека още.По-скоро активноста ще се повиши ако ние започнем да споделяме по-често неща там, но в такъв случай ще се добави и стойност, защото все пак ще пишат само хора,които се занимават/искат да се занимават сериозно с пикап, а не просто да погледнат поредна публикацийка на тема свалки.Така че ако целта е просто да се повиши активноста там, самите ние трябва да публикуваме по-често.В противен случай просто скрития раздел ще изгуби смисъла си и няма да се различава от "Проблеми в свалките".
Живи и здрави!
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Парата прави играта -: Май 20, 2016, 16:41
Моите наблюдения са следните:
Проблема на повечето мъже не е ,че нямат пари.Не е това,че имат скромен доход.Проблема на повечето мъже е, че са мухльовци.Че не могат да бъдат мъже и са затворени в главите си.Това е по-голям проблем от това, че нямаш пари.Обаче е по-лесно да си го обясниш с :"Отряза ме,защото е меркантилна, търси пари и т.н.", отколкото с:"Момичето има право.Имам голям проблем и той е,че съм смотан путьо ,който трепери какво да й каже.Ще трябва да си скъсам задника за да не бъда смотаняк и да се превърна в човека,който искам."  Усмивчица Ако си кажете първото е удобно ,нали?
Твърдо подкрепям идеята за много пари от гледна точка на това да сбъдваш мечтите си, да пътуваш,да имаш луксозен живот и т.н. Но това е за да живееш ти за себе си добре и за сбъдваш целите си и да си доволен от живота си.
Да споменаваме пари и пикап на едно е просто жалко.Аз изпитвам жал и погнуса към "чичковците" , които се опитват да демонстрират "статус" с бутилки, пари, джипове и т.н. Да, той може да си плати веднага за тройка с две деветки, но не променя факта, че е жалък.Да, окей е да я вземеш с С класа и да я изведеш,на първа среща, но защото Ти живееш така и това е твоят фокус, а не целиш да я впечетлиш.
Фокуса ви е тотално объркан - ама ако бях Коко Динев...кой по дяволите завижда на мазен чичко,който едва се движи и момичетата,които чука си мислят:"Хайде свършвай вече,искам да си получа парите." Ъ? Усмивчица
Истината е, че мъжете,които мислят по този начин ще си останат страхливи и жалки , дори и да са не милионери, а милиардери.Даже джакузито в Драгалевци няма да компенсира това.
 Прекрасно е да имаш мечти и да искаш да бъдеш богат.Аз също съм на мнение ,че трябва да се правят много пари.Но това е за да преследваш своите цели и да живееш ти добре, да осигуриш бъдеще на децата си...А тук фокуса е - кога ще изкарвам достатъчно пари за да чукам/си поръчам танцьорката от Плаза.
Аз виждам парите като " черешката на тортата" за това да бъдеш привлекателен , а преди тях стоят други проблеми като как изглеждам,какъв човек съм, какво представлявам и какъв живот имам.Парите могат да бъдат просто едно приятно допълнение към тези основни неща.
Ако гледаме кое е най-ефективно - ами да изкараме всички този месец по 1000лв и да отидем на 10 проститутки за по 100 лв, нали?Защото с пикап няма да направиш 10 нови бройки за месец.
В крайна сметка въпроса е какво искаш ти.Но в моите цели винаги ще бъде това да се стремя да съм готин пич и да живея живота,който искам вместо да се чудя каква кола да наема за довечера за да впечетля някоя кифла.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Месец на любовта -: Май 19, 2016, 03:09
През последните дни реших да се възползвам от изпращанията на абитуриентите и поиграх активно. Прави ми впечетление,че по това време на годината играта е в разгара си - поне за моята таргет група.
Понеже дискотеките са пълни сега, бях основно на найт гейм и по-рядко  на дневна игра.Направих общо около 7-8 излизания и със уинг, и сам.
Преди около седмица се видяхме с Warzone, отворих няколко сета, но дей гейма ми този ден беше под всякаква критика.Дори на мацки,които спират и гледат с интерес не успявах да говоря нормално...за жалост има и такива дни.Помислих си,че за първи път играя направо. Ухилен
Надъхах се здраво и от следващия ден се започна.Първо беше отново дневна игра, почти без резултати, но бях значително по-добре и влагах емоция в сетовете.Това ме направи доволен от себе си, нищо че от 6-7 сета взех един телефон,който флейкна , но с ВП играх един двоен сет много добре.Мъжа на моя таргет се оказа някакъв назобен баДка, тя ми показа снимка на него и й казах, че може да го използваме за личен шофьор и да взема децата от детска градина/предварително вкарвам рол плеинг ,че с нея сме семейство/.Както и да е -този ден вече беше съвсем различен.
Започна се нощната, търся да отворя сетове за загрявка и по едно време някаква ръка ме одраска по бузата и отварям:"Ей, по-голям шамар не можеше да ми отвъртиш...." -смях и започваме с танци.По едно време виждам Водопроводчика натяга здраво една сладуранка....
Тук кис клоузих,помачках й задника под роклята на голо, "помачка" ме и тя докато танцувахме.Разменихме телефони, говорихме навън,пак танцувахме...опитах да я баунсна за ОНС , но не се получи.Тук един познат ми даде съвет-да я дърпам към вкъщи в края на вечерта, а не в центъра на купона както аз направих.А имаше стабилно привличане и достатъчно рапорт според мен.После ми флейкна за среща, но важен е опита.
Отворих още няколко сета, но ме поорязаха.
Друга вечер излизаме и се чудя коя да отворя.По едно време виждам пиче в секси рокля и танцува малко настрани от компанията си и веднага директен апроуч.Започнахме направо с танци,след няколко песни се поцелувахме започнах да я обарвам,завъртях я във въздуха...за разговори -като цяло емоции и яко бъзици и по някой комплимент.Изкарах я вън да поговорим на тишина, каза ми ,че не се занимавала с нищо и щяла да заминавя при приятеля си в чужбина...казвам си-уау, колко интересно.Оказа се, че момичето обича да си пийва и по някое време не ме накефи и я оставих и започнях да отварям други.Е, все пак не пропуснах да разбера дали обича да прави свирки и дали ще мога да я баунсна към някоя тоалетна, но не обичала. Ухилен Логистиката ми куцаше конкретната вечер. Може би ако имах къде да я заведа да послушаме музика на тишина някъде или кола -щеше и да се получи,но...
Излизах една-две вечери в които играх все пак добре на моменти, но не се получи нищо интересно.Случи се да попадам на принцески ,да им говоря по една минута и да не захапват, да се кефи някое момиче, но приятелката й да се намеси или просто да отговаря от учтивост или да чака приятеля си...
Последната вечер доста се чудих дали да излизам,но си писах с Илиян и се надъхах.Бях сам и реших да заговоря някое пиче, а пък каквото стане.По едно време гледам един двоен сет, уверих се дали са сами и ми хрумна опънъра:"Ти със сини очи и руса коса ли си?Защото си търся еди каква си жена...". Започнах с бъзици за бъдещото ни семейство и нашият дом,запознах се с приялката, оставих ги и пак се върнах...Киното и рапорта също се стремях да ги поддържам.Мацката започна да ме комплименти нещо,разменихме контакти , инвистирах 20-30 минути в нея. В края си тръгвах и й казах да ме изпрати до изхода, където даже тя тръгна да ме целува Ухилен Уговорихме се за се видим и да ми пише.
Срещата с нея премина доста добре,редувах емоциите и сериозните разговори,вкарах стабилно кино и се поцелувахме.Говорихме и за секс и т.н.Усетих,че й е досна приятно...
На втората среща се видяхме в нас и се награбихме бързо.Взех да я събличам и й го подадох в ръката/Стоун,нали така беше?/ и се случи най-страшното.
После си поговориме,вкарах темата за тройки и понеже е по-отворена й казах да навие приятелката си и ако отговора е да - аз съм човека...
Изводите ми от всичко това са,че никога не знаеш какво ще се случи в играта.Интересното е,че всички тези ситуации се развиха при първо или второ отваряне за вечерта, а е имало и случаи,когато съм в стейт и имам енергия и просто нещата изобщо не вървят и не мога да калибрирам елементарни ситуации например и се сдухвам сам.
Интересно ще ми е да обсъдим защо се получава така.Наистина има толкова много променливи ,които не зависят от теб...
Идеята ми беше, че за първи път играя по баловете и изглежда мацките обичат да се забавляват в такива моменти и е интересно.
Последните няколко пъти се обиграх повече на нощна и развих свои рутини,които помагат въпреки че влизам без подготвен опънър и експериментирам с нови разговори и бъзици по време на сет.
Ако някой може да направи някакъв разбор или насоки за развитие в бъдеще - ще ми е интересно да разбера.
Поздрави!
Страници: [1] 2 3 4
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines