Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юли 07, 2020, 20:34 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 5
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Пълен блокаж на определени моменти -: Юни 20, 2014, 09:51
За щастие не съм аз това момче. Ако исках да пиша постове щях да си дам: сенд май пасуорд то май имейл (както направих сега) и щях да си пиша Усмивчица

Радвам се, че съм еталон за добър стил хаха  Усмивчица
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Различната мацка -: Октомври 18, 2013, 01:07
Запознах се в интернет с едно момиче . Допаднахме си много . Решихме да се видим . Оказа се по-розлична от другите ми гаджета . Кагато се срещнахме под дрехите си носеше памперс . Възхитих и се . Тя не се срамуваше от това , че е различна . Беше облечена с  черен клин - от него се подаваше част от памперса . Тя ми сподли че не се притеснява да говори . Обсъдихме неиния проблем и  се целувахме . Малко обаче ме е страх когато съм с нея , зощото не изпитва никакъв срам от хората  и незнам как ще я приемат приятелите ми . Иначе е много добра и красива .
Хващаме цитата по-горе и добавяме:
От два месеца имам сериозна връзка с едно момиче . Но проблема е следния . Аз съм кросдресър и се крия от нея когато нося женски дрехи .  Днеска реших , че трябва да и кажа . Според вас как ще реагира .

Това в зеленото е цитата на умствено изостаналия от темата за кросдресването. Това по-горе е темата за памперсите - на същия умствено изостанал.

Обяснявам: Разстояние . Точка . Разстояние. Винаги съм бил толкова проницателен, че скоро ще ме дават по дисковери ченъл (вече ме контактнаха, но не предложиха добра сума за филма). Напомням и за този линк:
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=440.msg64329#msg64329

И товага хванах изрудката, преносителя на умственото изкривяване, в зародиш. Още преди да излее пляката от неспособния си да се класира в социума мозък. Не знам майките им на тези пияници ли са били по време на бременноста, бащите им ли са си изплякали семето пияни в майките им, какво се е случвало, но не може във форум от 3000 човека (гадая) да има 5-6 изпадналяка. Нещо ги поставя в неравностойно положение спрямо нас, но не сме им виновни ние за изкривяванията. Да са мислили родителите им и да не са вземали опиати докато се чифтосват. Сега от техните безотговорни действия страдат невинни души, като woman (от линка) и изруда с темите за кросдресването и памперсите.

Тук казвам тенкс ту баща ми. Той е роден психолог и покрай него съм развил подсъзнателен радар за хората със забавено развитие. Такива, които не намират себе си в оригиналното си амплоа и създават десетки шизофринни такива - е като оная леля дъртата, дебелата с черната къносана коса. Не съм участвал във форума, когато е писала, но до колкото разбирам е идентичен случай с ен на брой шизофренни образа търсещи сензация. Което пряко подсказва, каква потисната душичка е човекът пишещ ми тези лични съобщения и човекът, който пуска темите за памперсите. Пак трябва да направим референция към детството и да обвиним нехайните родители, които не са забелязали, че тези изруди изостават, живеят в себе си и се превръщат в социопати неспособни да съществуват по естествен начин сред нормална група хора.

Това е неприятно явление, но комичната част е, че все пак мозъците им са съпоставими с тези на аутистите. Те работят, но го правят в микро свят и сами за себе си. Така тези хора в един даден момент установяват, че могат да наредят 2-3 провокативни изречения с последователен изказ и се превъзнасят до толкова, че всеки техен форумен провал е съпътстван с нова регистрация. Емоционално са гладни, защото никой не иска реалният им образ, затова и всячески търсят да нахранят емоционалният си глад с регистрация на шизофринни амплоата, които имат за основна цел евтина провокация.

Пишейки това разбирам, че трябва да добавя в цивито си (всъщност аз нямам такова), че съм безкрайно проницателен и аналитичен. Ето, защо не мога да обясня играта си с жените на никого...
Имах съученик, който изкарваше 4 дъски за шах и ги даваше на 4-ма различни човека. След, което се обръщаше с гръб и 4-те партии шах започваха. Всеки един от нас последователно му казваше: местя си пешката на Г4, Д3, Б2... а той отговаряше - моята на Ж15, Б7 примерно... казваше му втория, той му отговаряше, казваше му и третия и четвъртия... Така се изиграваха 4-те партии шах срещу него едновременно, като той нито за миг не виждаше, нито една от дъските... помнеше всяка една фигурка, къде е отишла, знаеше, какво следва, коя негова къде е, и какво ли още не. Абе знаеше ни и майчиното мляко докато ние се паентехме там гледайки и мислейки ходове... накрая винаги следваше мат и за четирима ни!

За него беше елементарно, защото виждаше мислите ни, идеите ни, какво се е случило и какво предстои. Ето това е правилната игра на професионалиста - независимо в бизнеса ли, в шаха ли или в свалките. Когато можеш да асемилираш десет хиляди парченца едновременно... тогава пъзела за теб не е пъзел, а играчка. Ето, защо ми се гласува минус, когато кажа, че на тридесетата секунда съм понечил да помириша циците на 9-ка с думите "от тук ли мирише на гума?" ... и тя изпада в бурен смях и казва на приятелката си, че съм я попитал това... няма как да го обясня така, че да бъде възприето, като нещо различно от гръмки слова и надуване. Словоохотлив съм, но не знам, как да го обясня, а бих искал. Просто, когато имаш десетки хиляди парченца в главата си и виждаш още толкова над нейната глава - можеш да избираш неограничено, кое парченце от твоите с кое от нейните да сглобиш. Естествено фейла е налице ужаааасно често, но той е налице в цялият ни живот, така че да не правим драма от дреболии. Важното е, когато се получава.

Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, дано съм им помогнал. За изрудите съм загрижен, предимно.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да противодействаме на флейка ? -: Октомври 14, 2013, 00:08
Преди 100 години, когато звънях на домашния телефон на приятелката си, и баща й си беше вкъщи, ми вдигаше телефона и казваше строго: "Теодора я няма!"... аз обаче чувах, че Теди се кара на кучето да не лае и бях сигурен, че си е вкъщи! Хващах си маратончиците и троп-троп, троп-троп до съседния квартал да хвърлям камъчета по прозореца й, а ако това не сработваше звънях на комшийката й да я извика на звънеца, а аз се криех между стълбите! После така или иначе постигах своето и излизахме. Тъпият й баща ми флейкваше! хаха Усмивчица И аз не знам, защо ме мразеше тогава чуках дъщеря му по най-нежния начин, който съществува на света и вместо да си мисля, както сега "ах мамито ти, ще ме ядосваш ли, няма да си чуваш телефона в чантата ли" си мислех "абе, какво се правеше сега бе подяволите, хмм дали, ако я кача на масата ще ми дойде много високо и няма да успея да й го вкарам, ако си го изкарам сега как ще уцеля да й го вкарам обратно ще трябва да пипна с пръст да проверя, къде беше дупката" - така, че този тъпак нямаше причина да не ме харесва, толкова галантно дете бях! Нищо... това беше епохата на домашните телефони.

В днешно време, ако нямаш смартфон ще умреш в забвение след 24 часа, ще станеш асоциален, ще се дехидратираш и ще те изхвърлят от общата фейсбук, вайбър, чат-он, ай-чат, шах-мат и т.н. групи. Днес в телефона си гледаш, кога ще вали сняг, какви маратонки си е купил учителя ти от началното, на кой ще му вадят сърцето, на кого се е разкрачила Лиляна, дали си си обръснал симетрично задника и т.н. и т.н. Абе полезен е! И тази му ежеминутна употреба го прави нещо незначително в ръцете ни. В нашите и в тези на корделките. Ето защо призовавам да спрат репортите за "нумбер клоуз" и да се публикуват само такива с "фук клоуз", въпреки, че и за достъпността и на това мога да се изкажа гръмко... хайде няма.

Всяка една корделка си дава телефона на всеки ляв крак. Дава го, защото няма шанс да вдигне баща й и да каже: абе този ти звъни много често: "жено води детето на гинеколог да видим да не са направили някоя беля". Дава го, защото ще си има нова абонат във вайбър, латс ап, инстаграх и докато чака автобуса ще си обсъждате в месинджера на кого се е разкрачила Лиляна и той боксьор ли е или фризьор. Дава го, и за да се отърве от теб и да покаже на приятелките си, че го е дала на някакво си там момче, дава го, и защото вече телефоните си имат блеклист, шитлист, еби-си-майката-лист и всякакви други листа и списъци. Имат сайлънс, снууз, чакай-малко, вибрейт и още какви ли не бутони, които реагират само при едно леко натискане.

Така, че аз не мога да си представя случай момиче да не си даде телефона. Богу му загледайте се в темата за онези ИНСТРУКТОРИ - къдравите и дебелаците, та жените дори на тях си дават телефонните номера, а на някой къпан и подстриган ли няма. Така, че това е лесно, можеш да отидеш и да кажеш: "мън мън, мън мън, аз да не се крия, мън мън, ама ти секси архитектка ли си или дипломирана счетоводителка" и тя си го дава. Това е лесната част и до колкото съм чел от репортите на учениците на този форум - никога не съм виждал на някого да му е отказан телефонен номер. Това също е показателно - пичовете отиват да се пробват за пръв път за какво става дума и ги засипват с номера. 

До тук добре.

После обаче следва една канонада от флейкове:
- заета е и утре пак е заета и след седмица пак ще е заета - в същото време тя запомня наизуст осемстотин серии на анатомията на Грей и бягство от затвора и доктор хаус, яде лютеница и най-интересното нещо, което се е случвало на екрана на телефона е да й светне "батери лоу".
- не ти вдига и не ти отговаря на смс-а... незнайно защо... и все пак гаранция, че в този момент джейсън стейтън не й е бръкнал с два пръста в гащичките, така че вероятно си чати с някой от харманли или гулянци
- винаги е изморена от работа, която се състои в това да рисува по нокти или да прави нещо на палар поинт и да го праща по имейл, често дори забравя да напише субджект.

... и още купища СЕРИОЗНИ причини, които ви отдалечават все повече от срещата.

Какво се случва? Баща й няма да знае, че сте излезли, а тя все пак се крие от теб?! 

Причината: Най-вероятно си й говорил, че е секси счетоводителка и си изучавал в кой курс е по архитектура и може ли да чертае прави линии и пунктир... даже, ако беше това щеше да е по-забавно... нещо по-тъпо сте си говорили дори, а ако си и дебел направо ужас, дори и майка ти би ти флейкнала със пълно право.

Причината (отново): най-вероятно душичката се съмнява дали всъщност имате, какво да си кажете, дали всъщност тези 2 часа, които й караш да ти отдели няма да минат тягостно и да си говорите за архитектура. Причината е, че едно на ръка не си достатъчно привлекателен, но в същото време тя ще трябва да се гласи и гримира... я най-добре да си гледа анатомията на грей и слънчев дом.

Причината (също): е че не си я накарал да си представи срещата ви, че не си я накарал да повярва в приятното прекарване, не си й загатнал, че предстои нещо по-интересно... незнайно какво, но интересно, което ти ще направиш, ти ще й осигуриш, ти ще имаш грижата всичко да е ОК и нейното гримиране ще е оправдано.

Сигурен начин да намалиш шанса от флейка е да си намерите обща шега. Ще дам пример с последната си такава: казах й, че ще й купя пижамка... тя се засмя, каза обещаваш ли ми, аз се засмях, казах й, че й обещавам. Тънкият момент е, че ако тя ти каже: аз не нося пижами, трябва да търсиш друга ваша шега, защото сами разбирате, че това не може да е шегата ви! Трябва да я пробваш с: е да не ти истине кръстчето щом спиш голичка и т.н. докато не отключиш врата след врата до вашата близост и общ език. Ако поддава на шегите за голото й кръстче е ясно, какво ще й кажеш, когато й се обадиш по телефона нали? Ако поддава на шегата, че ще й купуваш пижамка... няма а си говорите за голото й кръстче нали? А ако сте си говорили за нейната специалност и как вижда бъдещата си реализация след дипломирането по архитектура... ами не очаквайте да направи нещо различно от това да ви даде сайлънс и да си доизгледа стоте серии на седем часа разлики.

Когато тя знае, че говорите на общ език няма да се замисли много преди да изключи доктор хаус и да излезе да се посмее с теб. От там следват разговорите, в които кимаш умно и се правиш, че ти е интересно, колко е вдъхновена от това, че е консултант на щанд за ароматизатори.

Шегата е едно на ум. Винаги действа, защото лесно те връща към момента от разговора, на който сте го прекратили. Само споменавайки това, енергията и потока от емоции се връщат - независимо, че е от другата страна на слушалката - чисто психологически е. Спомнете си последното обаждане от ваш приятел с идеята да гледате мача. Вие какво си представихте? - терена, футболистите и топката ли? Не, по-скоро масата, бирата, приятелите, смеха, обсъждането на кучки и т.н. Така и жената не трябва да си представя анкета за университета й, анкета за бъдещото й развитие, разпит и споделяне на житейски мъдрости... трябва да си представи смях, закачки флирт.

Не го казвам в прав текст (отново, аз винаги така си говоря май), но да го кажа: за да не ти флейкне трябва да предвидиш всички онези дреболии по-горе. Трябва да си поставил картите по правилния начин, а не да очакваш, че ще й налетиш на улицата, ще й кажаш здрасти-здрасти и после ще излезете. По време на здрасти-здрасти енергия има и да, ще ти даде номера си, но после има анатомията на грей и слънчев дом по нова телевизия така, че трябва да си си оставил ключе към енергията ви.

В този ред на мисли - енергията в един разговор трябва да расте. Трябва да влезеш леко и да завършиш със смях и шеги, ирония, самоиронизиране и т.н. и минавайки по този път и през тези 3 минути да ти щрака мозъка как да си играеш с енергията доката я качиш на ниво, което я поглъща и е готова да те следва... в този момент си тръгваш, за да продължите на друга сцена в друго време. Чакайки новата сцена и бидейки лишена от тази енергия - тя сама ще си я потърси... на тази с пижамката нямах време а се обадя 1 седмица и в събота в 02:40 ми писа: ти ме излъга за пижамката сега, ако умра от студ? Ако й бях казал: здрасти имаш ли си име, ами кой курс архитектура си, а кога завършваш, как мислиш да се резлизираш ... ако й бях казал това, какъв смс щеше да ми напише? Отговорът е НИКАКЪВ. Сами разбирате голямата разлика.

Синтезирано: обща шега, обща идея или план, общо предизвикателство.
Не билярд!!! НЕ! Не такива лекомислени простотии! Нещо забавно - да ти избираме пижамка, да ходим да пребиваме циганите, които те плашат вечер пред блока ти, да ме учиш да се лакирам, да търсим оферти във вестника да ти слагаме цици и т.н. Все примери, които са ми идвали за части от секундата... и такива, които ако не ги чувствате могат да ви сринат, но други, които ако ги чувствате ще пожънат необходимия успех.

Има още прекалено много неща, които можем да си кажем за флейка, но нека спрем до тук. Целта е основно да се играе с енергията, хумора, да се оставят вратички и да си проправяме верния път. Често начинаещите не разбират, че когато кажат нещо то не жъне нужния успех, но можеш да кажеш половин дума след това и всичко да се изчисти ... не , те дълбаят в това, което са си наумили да кажат. Пример: ако й кажеш хубава блузка, какво пише на нея... тя можеш да ти отговори:
(1) А, амиии не съм я чела досега... тогава можеш да й кажеш: "а това обяснява, защо не се притесняваш да носиш блузка, на която пише - фък ю dad, ай love to swallow my bf's cum" ... това би било забавен ход (или поне в моята уста подобни неща звучат забавно, сега ако имах гласа на умряла херинга, като на онзи къдравия незнам вече)
(2) Отговаря ти: "пише бейби пинк" ... няма как да й кажеш това за гълтането, защото, ако започнеш с "аз си мислех, че пише..." ще си банален бастун, всеки един човек говори така... вместо това можей да й обърнеш грълчето наобратно и да потърсиш етикетчето долу с думите: "я , на колко градуса се пере на 30 ли? " и като се засмее или просто те попита, какво правиш можеш да й отговориш: "не искам да ти падне сладникавото надписче и хората да си мислят, че си малка вещичка вместо розово барби" ... - случвал ми се е вариант 2, а 1 е посочен, за да онагледи, че не можеш да проведеш закачката си монотонно и праволинейно.

Ако си монотонен и праволинеен - флейк. Ако намираш начина да й създадеш мини спектакъл (без да прекаляваш) ще знае, че има защо да излезете и какво да си говорите. Не пропагандирам игра изцяло оповаваща се на хумора, защото всики знаем, че идва момент, в който е сладко да проливат сълзи да им крещим и строяваме, но хумора в началото помага. За справка гледайте, какво погребение са сетовете на онези къдрави дебелаци, които нямат нито една шега. Да си сериозен човек, здраво мислещ, стабилен, амбициран, целенасочен не изключва това да си забавен... зависи вече какъв е стила на хумора ни... аз например съм крайно саркастичен, ироничен, шегувам се с всичко онова, с което не е прието да се шегува човек... това прави нещата още по-забавни. Но стига за този аспект, трябва и да си поплакват хаха, сладко е.
4  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Re: Книга "Изкуството да бъдеш успешен с жените" -: Октомври 10, 2013, 23:17
Наивно е да мислим, че жените осъзнават, че са красиви благодарение на броя апроучи Усмивчица Не. Красивите жени знаят, че са красиви още от ранна тинейджърска възраст. Дори преди пубертета да са били грозните патенца, когато (ако) се разхубавят след това те определено бързо-бързо разбират, че са красиви и харесвани. Всяка красива жена първото и най-сигурно нещо в живота си, което знае, е че е красива. No doubts. Не им е необходима намесата на външни фактори, за да го знаят, но те (външните фактори) допринасят. Допринасят и все пак не са толкова есенциални. Не са, защото, ако 14 от 15-те апроуча са, като на онзи скучния дебелак или на монотонния къдравелко то това може да ни е само от помощ. Отчаянието на жените от тези 15 апроуча ни е само от полза... сладко е да видиш блясъка в очите на красива жена, която вижда блясъка в твоите очи. Очи, които казват, че си жаден за плътта й, че си мъжкар, че я искаш до нахалство, че си невъзмутим и готов да избършеш с мокра кърпичка и нейните смущения.

Да, ако ще я апроучваш с редове от тефтерчета: ами аз те гледам от ееей там и реших да не се крия от теб, ти име имаш ли си дефакто и деюре, а никнейма ти как е, ами за да станеш архитект, колко семестъра ти остават, ама то бакалавър или магистър ще си после... ако ще я апроучваш така... по-добре ставай КРОСДРЕСЪР и пиши лично съобщение на онова манафче от другата тема.

Аз с грозни жени не желая да си комуникирам, така че красивите жени за мен са нормални, или просто - жени. И така трябва да бъде по презунпкция... дееба и сложната дума. Така, че хайде дано да ги апроучват, за да им светва лампичката винаги, когато ги апроучва истински играч, който се наслаждава на играта, а не който е отишъл да си каже стихотворението там, че я бил гледал и решил да не се крие от нея и искал да се запознае моля ти се!

За ползите от това, че ги апроучват кретени мога да напиша не книга, а разказ по-описателен от тези на Елисавета Багряна и по-мелодичен от Панчо Владигеров Усмивчица Тъкмо миналия ден корделката е мяткала русите си перчеми в син цити и ми разказва що за комуникационни инвалиди са й говорили... само тези преди да заспя бяха около 20 броя. Но това са дребни душички, те са като този къдравия монотонен куцуз, другия дебелия с голямата чутура, и всякакви подобни издънки. Техните апроучи могат само да ви сплотят със забавните подигравки, които пораждат.

Ще следя темата и ако се появи начин да си купя книгата без да ходя физически където и да било - с радост ще си я купя. Любопитно ми е наистина Усмивчица
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Как да и кажа че съм кросдресър -: Октомври 10, 2013, 18:03
Всеки пети българин поне веднъж в живота си е страдал от психично разстройство, а рискът всеки един от нас да се разболее от психично заболяване е 1 към 5. Това съобщи Дарик, позовавайки се на информация на столичната Александровска болница по повод предстоящия Ден на психичното здраве, който светът отбелязва на 10 октомври.
От началото на годината в Клиниката по психиатрия на лечебното заведение са преминали 1040 души, 2/3 от които жени. 60% от всички пациенти са приети по спешност, поради тежки психични заболявания, а при 23% е имало висок риск от самоубийства.
Най-голям е броят на болните с депресия. Те представляват половината от всички случаи. 280 от лекуваните от началото на годината пък са били със шизофренно разстройство, а 63-ма от пациентите - с психични разстройства, провокирани от употреба на психоактивни вещества.
Източник: 24 часа


Моля те незабавно посети психиатричното отделение на Александровска болница. Ти вместо да ни питаш как да се излекуваш, ни задаваш въпроса, как да психопатираш още един живот и не дай си боже да имате и деца след време та и техния живот... пу пу пу да не им е уроки на миличките, че са като бял лист хартия, по който никой от нас нормалните хора не иска да пишат такива психопати с женски дрехи, където си пристягат пишките с ластици, за да могат да носят прашки или там де да ви знам, какви са ви извращенията.

Хората не трябва да имат свободата да са педераси!!! Трябва това да се потиска, гони и обезврежда от държавата, ЕС и ООН, НАТО и Александровска болница. Трябва децата на семейства с подобни наклонности да бъдат извеждани от Социални грижи и настанявани в съответната среда, където да са предпазени от подобни предпоставки за извращаване, повреждане и прочие.

Трябва да има клинични пътеки към здравната каса за хормонални изследвания и ако хипофизата ти налива естроген, като коф-помпа то трябва да ти бъде назначено лечение с тестостерон и естроген блокери.

Тази нова мода да се толерира педерастията е породена от жаждата на правителствата за лесно манипулируем електорат. Казваш на 1000 педераса, че от утре ще могат да се целуват и те мигом си пускат бюлетините. Тръгнало е от политически платформи и е стигнало до... леле леле не ми се мисли вече ни се качихте на главата!

И как всички цигани, педали, извратеняци, загубеняци сте жертва на социалното програмиране и как винаги сте онеправдани, отхвърлени и неразбрани? Кое не разбираме, че като влезеш в който и да е магазин там пише: Дамска секция, Мъжка секция, Детска секция! По-скоро въпроса е към теб - кое му е трудното да разбереш в коя секция трябва да влезеш? Ами погледни си личната карта, пипни си патката, виж дали имаш адамова ябълка... все някак трябва да РАЗБЕРЕШ. Така, че нас не ни мисли ние си разбираме, вие гледайте да разберете природата. Аз животни педалчета не съм виждал, значи това е в мозъка ти, значи отивай в Александровска и се захващай за работа.

Това не го казвам конкретно за теб, а нали сме дискусионен форум и си изразявам позицията за всички сбъркани. Ти просто си адресанта при така стеклата се ситуация. Аз съм НЕТОЛЕРАНТЕН по въпроса.

Това ми е мнението по въпроса. Педерасите и всякаквите му там "различни" (о колко удобно звучи) трябва да бъдат дискриминирани.

И дано те зареже Усмивчица
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: 3 PUA при Гала на кафе по нова -: Октомври 08, 2013, 23:36
Кой ме би по главата да гледам видеата на тези папагали бе ооофф...  Нерешителен

Поствам едно извращение, за което предлагам да направим петиция до ютюб да го включат в компилацията си дъ уорст видеос евър уорълдлайд!
http://www.youtube.com/watch?v=49STvY2NkQM

Този мечо пух да ми пише лично съобщение, за да му помогна и да си отвори дарителска сметка DMS Мечо Пух, за да му пусна средства да си помогне.

Във форума има 3-4 мъже и 2-3 жени, които ежеминутно си разменят постове и се репликират на тема материални блага, любов, кой тъп, кой кум, кой сват, кой на булката брат... и то е едно тягостно обстрелване с ирония, вадене на думи от контекста и преобръщане на значението им и всичко онова, което да ми даде основание да си кажа: а ето, че отново няма нищо интересно и да си натисна блажено хикса. До тук добре, всичко е шест, ОБАЧЕ:

Гледайки тези клипчета не можах да натисна хикса, защото се почувствах лично обиден! Тези майстори на трагичния жанр съсипват хобито ми, което практикувам от над десет години! Не може под този брутално отвратителен клип да пише: Стойчо е новият инструктор в екипа на PUA Team - Силата да съблазняваш. Хладнокръвен, безскрупулен и безкрайно директен. Такъв е подходът му с жените. Забелязахме талантът му на безплатния семинар по случай първия рожден ден на PUA Team. Измина доста време от тогава, през което Стойчо завърши успешно курсът ни за инструктури. Гордеем се, че е част от екипа ни! С този клип ще покажем малка част от уменията му и ще дадем начало на видео уроците по съблазняване, флирт и социални умения, които ще пускаме всяка седмица! Следи всички новини около нас във Фейсбук и в сайта ни.

Мислите ми изпреварват пръстите от яд, че съм станал свидетел на подобно унижение на всички, които се наслаждават на играта, като хоби и страст.

Дума по дума:

Стойчо е новият инструктор - този може да е инструктор на хуя ми янко! Какво ще инструкрира хората, как да говори с интонацията на говорящ тумор на яйчника, как да надебелееш за 60 секунди или как да се облечеш от всичко по един лев?

Хладнокръвен - то му и личи, кръвта му е толкова замръзнала, че езика му е отделен орган от тялото, който не следва логиката на мозъчния импулс! Ако има такъв въобще.. ще си премълча за топката в гърлото и накъсаните, като индианец фрази: "аз бягащо листо" , "там река дълбока", "човек голям риба ям" .. ЗНАЧИ решил да не се крие и дошъл да се запознае... аве дебелак, като четеш принтираните листчета, които си разпечатвате там с групата неудачници поне си включвай мозъка поне за миг! Вместо да й цитираш ред 10 от това листче можеше да й кажеш, че такива поли, като нейната не съществуват от 50 години и си изумен, че не е изядена от молци... сигурно тази кифла има държавна субсидия за нафталин, за да носи подобни дрехи и до ден днешен. Абе като за 5-ца го докарва.

Безскрупулен - иронията ми не е на такава висота (ти представяш ли си), за да коментирам това! Пропускам го.

Безкрайно директен - ЗНАЧИ, аз там такова си стоях и да не се крия искам да се запознаем. После си навеждаш раменете, като гърбушко, пускаш си шкембето и паласките и почваш да мрънкаш, като наказан. Ти имаш ли име, и какво е то, и завърши ли, а добре, а при кой господин, ами дипломната написа ли си я или още си я пишеш, ами да то имало много хубави архитектки, ама за дипломната кажи, я и за докторантурата дай малко повече детайли, ако може... а каква смяташ да станеш, когато пораснеш голяма, ами секси архитектка ли! ЕЙ ДЕБЕЛАКО, думата СЕКСИ, ако ще я употребяваш трябва акцента да е на нея, а не да бягаш от нея да я фъфлиш и мъмриш и да я прескачаш с хиляда други мрънкания, за да я замажеш! Какво се разбра от това, че каза секси архитектка, какво? Поне, ако не четеше глупавите ви принтирани листчета, като папагал можеше да се сетиш да вметнеш, че така и така си представяш, че по цял ден си клатят краката, поне при нея ще е красиво и секси... вероятно щеше да се засмее, ако не беше толкова антипатичен с тази плака върху главата си вместо коса.

Виждаш, че момичето иска да ти разкаже за архитекрурата, за да ви спаси от неудобната ситуация, в която бихте изпаднали, защото си безидеен загубеняк! Тя поема инициативата и ти казва един куп безмислени тъпотии (Е ТЯ ПОНЕ НЕ Е ИНСТРУКТОР!), а ти 40 минути не намираш къде да се хванеш, за да кажеш ПОНЕ ЕДНА, ЕДНИЧКА смешка! Ами кажи бе дебелако, кажи нещо смешно, кажи й как ти си представяш нейната работа, иронизирай за миг, покажи й, че мозъка ти действа извън пределите на това да си мяткаш ръцете и да си въртиш дланите, като алтав и да цитираш принтираните листчета, които си учил цяла нощ на фенерче под завивките, където не е стъпвал никой друг освен сланината и пръднята ти.

Забелязахме талантът му - ко речи??  Ъ? Талант за кое бе, да ходи и да мрънка и да си върти дланите, като пеленгатор, защото така сте гледали по ютюб ли? Талант да мърмори, като онзи отегчителния къдравелко скучен заспал флегматик ли?

Ще спра до тук с анализа на текста, защото ме отвращава... Отвращатам се най-вече от това, което съм принуден да кажа, защото подобни загубеняци развалят цялата идея на играта! И са ИНСТРУКТОРИ!

Само да вметна... дори да излезат на среща с тази архаичната милейди... този скучняк, какво ще й говори, като няма грам усет за това как протича един разговор между два хуманоида?!? Как може да кажеш приличаш ми на счетоводителка само, защото си чувал някога някъде, че на някого му се е получавало... и как казвайки го след 0,5 секунди бягаш от твърдението си и го смачкваш и мъмриш нататък... и самото това цялото мъмрене и незаемане на позиция, характер, мнение, ХУМОР, ХУМОР, ХУМОР подсказва с какъв страх този дебелачко е отишъл да изсере глупостите си там и да офейка, за да му е пак спокойно прегърнал буркана с мед.

Може би мисленето ми малко се изкривява от факта, че често при мен идват и ме заговарят момичета (в нощни заведения), но за това си има логично обяснение, което ще дам в отделна тема... Дори твърдя, че след 10 години и този дебеличкия може да го постигне и да не му прави впечатление, НО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ МОЛЯ ДА НЕ Е ИНСТРУКОР ЗА БОГА! ... Хора НАДЕЖДА ИМА! ИМА ИМА ИМА! Това го гарантирам, но не е това пътя и това с инструкторите е направо плачевно... играта е нещо много по-майторско, много по-възвишено и попринцип, както когато пикаеш неосъзнато целиш тоалетната чиния без да излизаш на вън с пикнята си, така и когато сваляш момичета не трябва да осъзнаваш, да си въртиш ръцете, като пеленгатор и да казваш думи, които не можеш да защитиш с цялостната си натура! Не можеш ти да казваш секси, защото така трябва и да омекваш като изпразнен хуй веднага щом си я измърморил...

Клипчето до някъде ме и мотивира, защото видях, че 18-те часа активен труд, който полагам в живота си, за материалното си състояние (работата) за здравето си, за тялото си, за тена си, за социалното си положение - ИМАТ смисъл и такива дебелачковци и къдравелковци им личи и мирише от километри, че не се трудят и са втора ръка обществени единици. Аз такива приятели нямам, толкова объркани и мрънкащи скучняци не познавам и слава богу! Вече имам чувството, че живея в един стерилен свят, където е нормално да си разменяме телефони, хормони, телесни течности и прочие с красивите момичета.

До тук с негативизма, който ми насадиха тези мрънкала! Няма да споменавам за една водеща с червена коса, която попита този дебелака, какво мисли за еманципацията, а той й отговори някаква проповед гледайки надолу и боботейки, както на католическо опело СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО... просто, защото се беше насрал и седеше на една топла питка от лай... жената му го каза, че не е отговорил на въпроса, а нашия знаменосец на упадъка дори не разбра!

В следващия си пост обещавам да говоря за по-красиви неща Усмивчица Дано ми мине скоро травмата и шока, който ми нанесе този дебелака и другия къдравия задръстеняк и той.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: На парти -: Октомври 01, 2013, 00:57
Подкрепям мнението.

Както mystery казва - too much rapport equals LJBF(let just be friends) и точно това се е получило при теб. Евала за това, че си отворил толкова сетове, това означава, че лесно преодоляваш страха, което е много важно. Пропуските ти, обаче, са, че не правиш кино или поне не си го написал, и че не набелязваш и изолираш таргет. 2-сетовете са малко по-трудни, като си без крило, щото ако тръгнеш да изолираш сам, obstacle ще трябва да седи сама, а таргета няма да го допусне. В такива ситуации, след като си отворил бая сетове, хващаш 2-сета и им казваш нека се запознаем с нови хора, или нека ви запозная с мои приятели. Хващаш ги и натрисаш obstacle-а при някой приятел или в друг сет, като ги запознаваш. Като поседите 5мин и правиш рапорт и кино с таргета, я изолираш и ако всичко върви добре и имаш ИОИ - кис-клоуза ти е гарантиран. Друго - моделите обикновено са от 8-ци нагоре, така че ще трябва да негваш. Като ти каже, че е модел и се е снимала за списание я негваш. Ползвай рутината за това дали не е hand model, поне в английския си имат дума за това и рутината си върши работа. Смисъл.. тя ти се хвали, че е модел, ти след това и казваш, че била красива. Тва си е чисто DLV за теб и DHV за нея. Не забравяй, колкото е по-красива, толкова повече негове. Ако на 6-ца правиш по 1-2 нег-а, на 8+ трябва поне 3-5 в зависимост как реагира. Забивай първия нег още в първите изречения. Може да пробваш с ония безобидния, че и шава носа, като се смее, след това й кажи, че е сладко. Давай и кино пуш-пул. Добър рапорт си изградил с тия двете и ако имаше нещата, които ти описах, сега можеше и да е влюбена.

Това е моето мнение, де. Ако някой има какво да добави, да казва.

Аз имам Усмивчица

Точно за това с носа ли да й каже или може да й каже, че й шава и нещо друго? Ако й каже това за носа трябва ли да направи два пунша и пула, за да вкара нег на 2-сет и 1-сета ще направи ли обстурация на демонстриралата DHV при твоето DLV. Тогава няма ли да стане LJGFY (Let just go fuck yourself) или има някоя дума в английския език за модел на предмишници? В Българския има ли, защото историята е от България или, ако сме демонстрирали пунш-LJBF можем да й го кажем и на английски и да й обясним, че Мистерито така казва в книгата си? Друго да й разказваме ли от книгата, можем ли да пишем на този мистериозния да напише още две три неща освен за шаващия нос и модела на нокти, за да наизустим и тях и да знаем пет шест неща повече на изуст, когато правим пунш и 2-сет с обстъкляване. Ако е 8 с два плюса (8++), колко нега трябва да направим, нали на 8+ правим 3-5 ? Може ли да направим този с носа, ноктите и още, колко трябва, ако е 9 с два минуса? Усмивчица

Най-хубавия ти съвет беше да я изолираш, по възможност с изолир банд, защото ако ще й казваш думички, които ги няма в Българския език, но някакви гейтаци там са написали в художествената си литература, не ти остава нищо друго освен да я пристегнеш здраво с изолир банда и да се надяваш да не дойде полиция Усмивчица
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Тридневен мегарепорт -: Октомври 01, 2013, 00:42
Чугуненгръб, благодаря ти за отделеното внимание. Ще се постарая да науча, каквото мога Усмивчица Ти щом си чел стихотворенията на онова пишлегарче, което е ебало повече десетки от мен и баба ми взети заедно, значи само ти можеш да ни спасиш от невежеството. Само не разбрах пишлемето, което визираш много ли е грозен Усмивчица ? Ако е някакъв отвратеняк, трябва да се е скъсал от пуш и пул и от пунш и швепс и от смал, мидал, и лардж талк.

Сладкият нюанс на поемата ти е, че си от онези млади ентусиастчета, които са видяли 1-2 едри пича, 1-2 с манекенска визия, заговорили са 1-2 момичета, ходили са 1-2 пъти на бар и са прочели 1-2 книжки на някой смарангушен нихилитко (нали, като такъв го определи оня ниския, или нямаше това предвид?) и от прозренията им се изсипват в главицата ти с такава скорост, че самият ти се объркваш, какво се случва Усмивчица Обяснявам: само по страхопочитанието, с което споменаваш 10-ките можем да съдим, как си ги гледал плахо през витрината и си се любувал и се любуваш на височайшата им височайшност. Лол лол Лол :Д ...
После си разговарял с 1-2 момичета, видял си 1-2 неща и по тези случки генерализираш някакви житейски умозаключения, който нямаш търпение да се наизлюпят внуците ти, за да им ги налееш в главиците, защото си толкова впечатлен от това, че нетърпението ти те кара да ги наливаш на нас Усмивчица За което пък съм ти благодарен, защото аз не съм чел смарангушения нърд смотан умрял неудачник, който после е правил пуш и пунш и пул, респективно хал хабер си нямам.

Чак ме хвана яд сега, че тоя червей е ебал повече десетки от мен и внучето, да пукне дано! Завиждам му! Усмивчица

Ако позволиш бих отбелязал, че още от тинейджърска възраст гаджетата ми бяха мис нещо си там, я мис второ полувреме на лятото, я мис пролет, запад, юг и т.н. Спомняш си този контингент нали? Едни сладки, симпатични захарчета с искрящи погледчета и рус мъх по ръчичките, който, когато излезат от басейна и от слънцето светка (мъхчето де)... но пък и клиторчетата им бяха, като бонбонки детска радост. Розовите.

После 2013 - 2001 = 12 години игра в 4 държави, докато стана идиотът, който съм в момента Усмивчица Помагай с каквото можеш, че нямам време да чета и да изучавам кой колко е висок и какви пуншове прави на момичетата.

Аз имам време само да си стоя блажено и да им се усмихвам и да пукна дано, но пък и без пунш толк си се получават нещата. Дано не те бърка това? Ако си сърдит, че е така, пиши не се притеснявай. Дали са грозни, изруди, квазимодота ай донт ноу, но доста от тях са си изкарвали и си изкарват прехраната с визията си: списания, ревюта, снимки, танци, клипове и т.н. За пръв път се замислям, че има хора, които ги гледат тези през витрината, аз си мислех, че трябва да ги ебем, но ти ако предпочиташ да четеш книжките на оня ниския за тях... твоя воля.

В заключение:
Миналия ден красотичката най-накрая се прибра от шибаната гърция и отиваме на дискотека, а тя с бандата си от навлечки.. един приятел ми звъни, къде си, викам в тази и тази дискотека... идва и след час ми заявява: абе брат тази не ме кефи (за едната навлечка от на красотичката навлечките), викам му брат не съм ти слагал аз циците й в устата ти нали? Казвам на сервитьорката да носи още една бутилка, а кой се мръщи, викам му аве еейй ало мършляк, какво се сдухваш сега? Вика: няма жени.. офф гледам, гледам жени ИМА в изобилие... една изтокана брюнетчица мята перчеми там до бара и се усмихва с някакви белосани зъби и кътници. Отивам при нея й с 5-6 думи й казвам, че ще я запозная с най-готиния си приятел евър, който се казва така и така, занимава се с това и това и иска да ми съботира изпиването на още една бутилка уиски, защото му липсва женска ласка, а тя е най-красивото момиче в дискотеката и го знае, а аз празнувам завръщането на любовта на живота си и ако тя не му оправи настроението няма кой да е, а и ще й се разсърдя.. сега се замислям, че девойчето си поемаше въздух да вмъкне нещо, но така и не чух, какво, защото й наприказвах, че не е убиец, или поне не го пише в досието му, всъщност не съм му чел досието, но така предполагам, значи може и да е убиец, но ако вземе да я убива аз ще наблюдавам от еееей там и ще я спася, а и ми е приятелка все пак ми върши услуга и сме наши хора. Твъгвайки си да го заведа се смееше и каза, че не иска да се запознава с никого, а след 20 секунди моя човек го бях завел там и си приказваха до края на вечерта.

После ми показваше фейсбука й, че е някаква от онези, които се мажат с онази черна гняс и си показват мини мускулчетата на състезания за женски боди билдинг. Абе мн. сладко девойче, но тънката червена линия е, че и той нямаше никакви проблеми в комуникацията си с нея. Значи, който има е сбъркан. Нормалните нямаме.

Ето, че и аз ти обърнах внимание, радваш ли се Усмивчица ?
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Не разбивайте нейните илюзии! -: Септември 28, 2013, 15:08
Formъндихилблабла написа: П.С. Мъжете, с които съм имала наистина сериозни отношения, са много далеч от мисленето ти на теб и момченцата от тук

Ейй мамито им на дебелаци и на къдравелковци, които пускат клипчета и опорочават играта! :@:@:@
Клипчета с нервните си недъгави гласчета с онази вибрация на натоварващо досаждане и сектантска пропаганда! Клипчета, как неадекватно тичат и ръкомахат деееба и дебилчетата тлъсти и къдрави! Благодарение на тези недорасли плюнки играта не се възприема като нещо красиво и непринудено, а като подскачане, като папагал в подлеза на софийския университет свети климент охридски. Техните тинейджърски възприятия, техните недорасли схващания се мултиплицират в главиците на такива като Формихиднаблабла, сунлайт, воманинред и т.н.
И докато съм на темата с дебелаците лоестите топки и неостриганите пудели да кажа, че ... оф нищо няма да казвам, че ще напсувам някого накрая Усмивчица

Още по темата: Вие хубаво си говорите, но не забравяйте факта, че жените тайничко харесват играчи. Разбира се не пудели и дебелаци, но играчи, които изкарват красивата страна на омайването, хумора, увереността и онази магнетичност да покажеш, че си играеш, че я омайваш и си достатъчно уверен да го демонстрираш. Уверен, защото вярваш в себе си, защото й показваш, че и през ум не ти минава мисълта, че може да те отреже.

Трябва да излизам и после ще си доразкажа, но до тогава пробвайте да купите две рози от леличките, които обикалят нощем, за танцьорките в някое заведение, подарете ги на танцьорките (или певицата), целунете ги по бузките, абе забавлявайте се, както си знаете и после отидете при което и да е момиче от близкия бар! Ако намерите такава, която ви каже: аз не искам да правя секс с теб, защото си играч... еми брааат... дай ми лопата да си изкопая гроба, ако сме я докарали до там.

Жените харесват играчи! Тук тънката червена линия е дали си играч или дебелак или пудел къдрав... играчите действат с размах и размахът им е магнетичен... когато играчът играе момичетата, които НЕ участват просто стоят и гледат в захлас с една от онези широки усмивки при, които можеш да им видиш и 20-те кариеса. Правите ли разлика?

Абе с други думи, когато сте на рожден ден с непознати момичета и говорите на едната... главите на другите обърнати ли са към вас с усмивка на лице? Ако не са... значи не сте играчи, а сте льохмани и си тръгвайте да спите, 8 часа сън е здравословното.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: 3 PUA при Гала на кафе по нова -: Септември 15, 2013, 12:50
Един приятел завърши в семинарията и сега е поп. Пратих му клипа, където този къдравелкото говори на момичетата. Попитах го дали му прилича на учителя им, който ги е учил да пеят по погребения, а той ми отговори, че на погребенията дори има повече положителни вибрации в гласа и повече интонация Тъжен

Тези льохманчета са ТРАГИЧНИ и съм сърдит на родителите им, че не са им обръщали достатъчно внимание в детството. Все пак мисля, че още не е късно и детството им продължава така, че ако майките им четат: ХВАЩАЙТЕ СЕ В РЪЦЕ МЪРЗЕЛАНИ ТАКИВА! Усмивчица

След лекото лирическо отклонение, да кажа по същество:

Тичането им е последният проблем на тези льохмани. Проблемите им започват още от очите. Още в погледа им личи, че ще правят нещо трагично, мъчно и тягостно. За съжаление ще прехвърлят тези емоции на клетите момичета, които не са им направили нищо и за още по-голямо съжаление ще учат някакви други льохмани да са льохмани, като тях Тъжен БАЩИТЕ ИМ И ТЕ ДА СЕ ХВАЩАТ В РЪЦЕ!!! Да им инсталират програмки на компютрите и да им следят хронологията, за да видят какви окулистки ритуали се случват с момчетата им и да им помогнат навреме!

Не издържах много, защото нито Вучков ми е толкова смешен, нито тези, за да го доизгледам до край. След първата минута зашочвам да се депресирам. Този къдравелко казва: здрасти, ИЗВИНЯВАЙ, ... дума 1. здрасти, дума 2. извинявай. Подяволите!

И след това извинявай започват някакви тягостни молитви да му се обясни нещо, да му се даде информация от личния й живот, да му се предостави телефонен номер, защото горкичният иска да си говори с някое момиче по телефона на умирачка и никога няма да излезе от дълбоката дупка, в която се намира, ако тя не откликне на молитвите му да си даде номера.

Хуморът им граничи с този, който би имал говоряща туберкулоза... толкова са ми забавни, колкото би била цироза на черния дроб, която разказва вицове!
Жалкото е, че ТОВА НЕ СЕ УЧИ. Никога! За тях надежда в този аспект няма. Не са израстнали в среда, в която родители, чичовци и т.н. на семейните събития да е имало чувство за хумор, което да попият и развият в себе си. Трябва мозъкът ти сам да генерира кое е смешно във всяка една ситуация, това няма как да го заучиш, както са заучили тичането, като каиши и правенето на СТОП, като травестит на лъвов мост. НИКОГА НИКОЙ НЕ СЕ РАЗСМЯ ОТ, НИТО ЕДНО НЕЩО, КОЕТО КАЗАХА ?!? Какво се случва тук подяволите Тъжен 

Градивен не мога да бъда и да дам съвети, защото не съм видял, каквото и да било, за което да се хвана. Спред мен тези деца нямат потенциал да се развият и да станат добри. Бих помогнал с нещо по-градивно, ако ми изпратят телефон ще им се обадя да ги науча, когато имам време, но към момента трагедията е такава, че не знам от къде да започна.

Имам чувството, че тези деца имат някакъв пъклен план и идеята им е не само да нарушават всяко базисно правило на свалките, а като цяло всички правила на комуникацията между хората.

Да оставим факта, че единият е сух, а другия е дебел. Този с високата концентрация на подкожни мазнини не го ли е срам малко пред себе си! Да се вземе в ръце и да уважава тялото, което му е дадено и в което ще изживее целият си живот! Ей пишем си тука 20 години четат форуми и не се нучиха, че първото нещо в живота, комуникацията, свалките е ДА СЕ ПОГРИЖИШ ЗА СЕБЕ СИ! На мен не ми пречи, че е мързелив и се е запуснал така, но какво впечатление прави момче с широки рамене, когото като хванеш за рамото да усещаш сила и твърдост, и какво впечатление прави мечо пух, който е изял 15 буркана мед и отива на интервю. Ако ще си практикува там в квартала и парка, където си разхожда кучето да си стои дебел, мазен, отпуснат и пухкав, но да отиваш ти ДА УЧИШ хората да свалят момичета и да не си свалил 10-15 килограма, което отнема 3-4 месеца... еми...

Не мога да продължавам повече, губя си времето. Призивът ми е към родителите на тези момчета! Вземете се в ръце, стига сте мързелували и обърнете малко внимание на децата си, че вижте до къде я докараха!

Иска ми се всичко, което казах да е шега, ирония и сарказма, който тече във вените ми, но уви... не е Тъжен
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Какво се случва с мен? -: Септември 13, 2013, 15:03
В момента си емблематичен пример за едно от онези момчета, които когато си хванат гадже е за цял живот. В техните отношения дразги няма, а момичето е леко чорлаво и мрази да си изпратя косата (най, много с ластик да я пристегне). В твоята връзка ще има логика, сдържаност и разбирателство, ще имате бавни и интелигентни отношения, а момичето ти ще е от село и до 24 годишна възраст ще е била в една компания с майка си и баща си. Ценностите й ще са: котки/кучета, учение, книги, природа и ти.
Характерното за тези момичета е, че няма нужда ти да ги тършиш - те сами ще те намерят, защото си добър по физика и география и на лицето ти пише - Добряков. 

До колкото разбирам горе-описания сценарий не те устройва, така че нека разгледаме, как да се отървеш от това емблематично амплоа на сдържан и подкрепящ ерудит.

Първо трябва да престанеш да си толкова сдържан и толкова подкрепящ. Мъжът и жената са различни и това трябва да си личи. Това си проличава, когато извадиш твоя характер на показ, а не се опитваш да го настроиш според техния. Мен ерудитките не ме харесват, защото им казвам, че искам да ги чукам в дупетата и не се интересувам дали в девическия манастир не е прилично да се говори така.

Ти защо се интересуваш дали тази, която си си харесал си има приятел? Тя си има приятел и вагина, така че ако си вегетарианец, когато си купуваш хот-дог нищо не ти пречи да изхвърлиш кремвирша и да изядеш само питката.

Самият морал (който си въобразяваш, че има реално приложение в живота) ти пречи.
За морала мога да ти кажа следното:
- Бременна жена в градския транспорт: "Извинете, но съм бременна, бихте ли ми освободили мястото си?"
- Аморален тип: "Не, да си се ебала с някой, който има кола!"

Не е идеята да се държиш по-грубо с тях, не си разбрал правилно. Идеята е, като видиш, че я познаваш и не е страшно да си говорите (ти нали казваш, че това чакаш) да не си хвърляш вкупом всичките карти на масата и да си разказваш всичко и да предлагаш всичко-всичко.

Да казваш, да предлагаш, да разкриваш, да обещаваш и да изпълняваш - всичко това трябва да се заслужи!
Имам една работа, имам да правя нещо, изчезвам до петък, това няма да ти е интересно и т.н. са първите реплики, които трябва да научиш, когато разговаряш с твоята таргет група.
А ти сега какво правиш: виждаш, че момичето иска да си приказвате и си припадаш от кеф и й разказваш, разказваш, разказваш, предлагаш, оферираш, предвиждаш, обясняваш.

За самия теб, къде къде по-приятно е, когато й смъкнеш дънчиците да видиш, че е с прашчици, които са с панделки от двете страни и се развръзват... а не тя да ти го е казала още миналия месец, че като излизате ще си обуе тях!

Тази от теорията, защо си я определял каква е и защо си й казвал, че е бързак? Защо си й показвал, че за теб има стойност тя каква е? Защо си й дал всичко това, когато дори още не си знаел дали ще си лапате? Това е грешка - тук отново трябва да загатваш, да не знаеш, да създаваш интерес и загадка.
И това, че се смее, защо те радва въобще? Хуморът е едно от най-цениите качества на мъжа, но прави разлика, кога се смее, за да ти се хареса (правилен смях) и кога се смее все едно е отишла на шоу програмата на цирк Балкански... някога да си виждал мацка да отива при клоуна и да го пита да му го лапне? Не, защото тя слуша смешките, а не се концентрира на личността, която я разсмива. Правилното е точно това - да намира ТЕБ за забавен, а не просто да се хили, като ряпа.
На мен лично понякога натоварването ми идва в повече и за мен е огромен плюс (през седмицата) приятелката ми да отива и да излиза с такива, като теб и да се смее и да убива време, за да не ме занимава мен да я разсмивам, да я водя на кино и да й отделям от времето, в което искам да поглъщам енергия, а не да генерирам. Винаги ми се сърди, когато ме помоли да отидем на кино и й отговоря: "добре, там някакъв твой колега нямаше ли да те води той, защо ме занимаваш, като знаеш, че мразя да гледам филми?" , но в крайна сметка постигам своето и аз щастлив и тя щастлива. Така, че не бъди сигурен, че това, че е с теб не означава, че не умира да си го сложи с гаджето си, когато спреш да си й необходим за уплътняване на времето.

За докосването! Ти дори не си го и представяш, за да прецениш дали си способен или не.
Докосването на лекции по каране на автомобил е достатъчно да бъде почукване с кокълчетата на ръката ти по рамото й, премахване на пухче от косата й, поглеждане на маникюра й и коментар... това същото можеш да го правиш и на кафе и ако някоя ти удари шамар за това... ме повикай да й пръсна камбата от бой. Ще те защитя не бой се, давай смело.

Няма нужда да заговаряш непознати. Каква е тази паническа целенасоченост към заговарянето на някакви си там жени. Аз не заговарям непознати (е друг е въпроса, че те заговарят мен, но това е поради ред други причини, не става дума за мен тук). Но така или иначе не ти е необходимо да заговаряш непознати, не го прави, НЯМА НУЖДА! Жени има милиони и навсякъде, ако ежедневието ти е достатъчно динамично то само те отвежда при тези, които са готови да си отварят крачетата за теб. Ето тази с курсовете по коли, колежката ти, приятелката на сестра ти, на баба ти на най-добрата приятелка внучката, на твоя съквартирант на приятелката приятелката... иска се малко динамика и жените около теб ще са толкова, че няма да имаш време да им отговаряш във фейсбукт. Времето, в което ще си трошиш главата да говориш с някакви случайни, които не са преминали дори първоначален филтър, за да попаднат при теб можеш да го оползотвориш със спорт.

Като цяло трябва да се отпуснеш и да притъпиш всичките си очаквания. Не очаквай тази, с която си говориш да си няма приятел. Не очаквай и да си има. Не очаквай да ти бие два тупаника, ако я попиташ да постави ръката си върху твоята, за да й видеш маникюра, но не очаквай и да те помоли на колене да ти го лапне. Не очаквай да ебеш на 36-тия час от запознанството ви. Не очаквай нищо, защото очакванията са бариерата ти да направиш нещо, което е self driven. Централизирай всичко около себе и и забрави за всичо онова, което те притеснява. Аз лично съм централизирал целият си живот около мен самия. Всичко и всички са съобразени с тренировките ми, работата ми, графика ми, свободното ми време, настроението ми ... и се чувствам прекрасно и никога няма да пусна тема, че нещо не ми се получава... това не те ли навежда на мисълта, че това е правилната формула? Правилната е, защото ако сам цениш себе си е невъзможно другите да не те ценят. Ако не се цениш и отстъпваш на натиск... ще си постоянно избутан в страни от схемата и ще чакаш, кога е удобно плахо да се включиш... плахо, защото нито ти, нито те те смятат за достатъчно ценен, за да ти дадат приоритет на включването в секса.   

Хайде успех ти желая.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: опит за излизане от приятелската зона -: Август 13, 2013, 23:36
киното е на макс от моя страна от нейна липсва
Виждал ли си как коте си играе с връвчица от прежда? Доста ентусиазирано, доста трепетно и с доста интерес. А виждал ли си, когато хвърлиш цялото кълбо, как го побутва два пъти с лапичка, обръща му гръб и го лишава от интереса си. Лишава го, защото 1. котето знае, че кълбото му е в кърпа вързано и, че ще си остане все така там и 2. котето знае, че не се изисква да прави, каквото и да било, за да си осигури кълбото - то си лежи там и без усилия от негова страна.

Мацката не вижда нейната роля във вашите отношения. Тя няма нуждата да застане сутрин пред огледалото и на въпроса "какво да си облека сега?" да си отговори: той (ТИ!!!) ще е там, ще си облека късата рокличка и ще си врътна два пъти дупенцето пред него. Не. Тя няма нужда да го прави, защото и без това ти си й осигурил това, което ще получи от теб, ако го направи. Ти си й осигурил ласки, докосвания, похвали и т.н.

Мацки, като тази, която ти описваш го имат това, което ти й даваш. Те го имат до такава степен, че животът не ги е научил да си плащат за секс, за да го получат. Защото средно статистическата жена си плаща със секс, за да се чувства желана. Тези конкретно знаят, че са желани и без секса да се слючва деюре.

Те обикновено нямат тръпка. Тук мога да ти го кажа и от личен опит нищо, че съм мъж - и аз имам красиви жени (красива, мило, ако четеш), ето защо това не би ме накарало да си помръдна малкия пръст и да дам нещо повече от себе си. За тръпката обаче... задни салта и цигански колела ще правя.

Не ми звучи да сте чак толкова близки, за да е проблем да излезеш от френд зоната. Още повече, че по всичко личи, че ти не си в тази френд зона. Ако беше - когато я пипаш по лакета щеше да ти казва: О господи, какво правиш, Милене? Тя знае, че не ти е най-добрата приятелка на света и ти си й го показал. То по-скоро си в зоната: няма тръпка, няма привличане, няма причина да сме заедно и да правим секс.

Създай й тези неща... щом излизате заедно е още по-лесно. Абе ти като цяло отвсякъде си в улеснена позиция. Пробвай да вземеш кенчето на нейна приятелка и да го отвориш... чисто, като жест не, че тя (приятелката й) и сама не може и й направи комплимент за маникюра... лично на мен в 90% от ситуациите ми се подава и кенчето на "НЕЗАИНТЕРЕСОВАНАТА", на което вече можеш да реагираш по 1000 начина. Ти решаваш, хвърлил си връвчицата и накъдето го дръпнеш котето там ще си постави лапичката. Или простичко й отговори: еее я по-спокойно вие вече ме взехте за принц Чарлз. 

Говорейки това се сещам: не излизайте само двамата. Излизайте в компании, кани я някъде, където си с приятели вечерта, обаждай й се спонтанно да се присъедини към готов план, а не изначало да си правите ваш си такъв.

и реших, че е момента да си поговорим директно
Цитирам реплика на една приятелка (на сватбата й облечена с булченска рокля): "Аз дори не знаех дали сме гаджета, докато не ми предложи брак" + бурен смях от 200 човека... сам си прави изводите - тези разговори какви сте, защо сте, как ще продължите от тук нататък... ги остави в пети клас голямото междучасие зад стария физкултурен салон. Там се бистреха такива теми в прав текст, в днешно време се търси предизвикателството, недоизказаното, интересното, загадъчното, объркващото.

Колко пъти си срещал мацка, която под "обърква ме" да няма предвид: вече искам да ме скъса от секс, за да съм сигурна, че това иска! Ако си й гадже и я объркваш - лошо. Ако не си й гадже и я объркваш - добре.

Това за майстора на късия разказ - стига си разказвал. Такива хора като теб има опасност да изградят образ, който започва и свършва с факта, че са разказвачи. То е интересно, правилно си забелязал, но забеляза ли подчертаното: и свършва, с това. Знам, че не е така, но такова впечатление се създава. По-скоро създавай впечатлението, че имаш да кажеш един куп интересни неща, но не го правиш. Разбира се разказите си остават, увлекателните истории и цветните картини от думи - безценни са , но с мярка.

И още: седни и анализирай това, което си правил до момента. Явно тези ти действия не са дали резултат. Измисли алтернативни такива, които не са близки до тези сега. Може и да са противоположни. Ти ще усетиш най-добре, но на първо място спри мисълта си и направи анализ. Сега си хаотичен, а за да променяш, каквото и да било се иска стратегия. По-трудно е да променяш от колкото да стартираш нещо, но и това си има своя чар.

Споменах ли всичко описано да го правиш между другото и да си имаш поне още 3-4 момичета, с които да се занимаваш.

Най-смешното от всичко е, че когато си извървял целият този път и й го подпъхнеш под хастара за награда: първото вкарване се чувстваш все едно си отнел девствеността на хиляда девственици от Пекин, а второто и десетото си казваш: "ъ? ебааахти тъпото". После като ти се разчорли и ти каже, че иска нещо да прави, което на теб не ти се прави си казваш: оф абе по-добре си бяхме, като не си отваряше краката, сега пък и изисквания има. Но нека не бъдем скептични хаха.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Прекалено младолик съм! -: Август 02, 2013, 13:01
Странно как си разбрал от моите няколко мнения колко ме харесват, като никъде не съм се оплаквал от липса на внимание? И далеч не си падам само по тийн гърли, харесвам също и жени на възраст 40-60, те са много интересни за разговор и за маса. От тези между 18 и 40 харесвам такива които изглеждат на 40 и кусур. Т.е. падам си по крайностите - без значение на възрастта харесвам жени, които приличат на момичета от 6-7-8-9 клас или другата крайност - приличащи на лелки на 40-60, нищо по средата. Силно се влюбих в една жена на 29, коато обаче не приличаше на 29, а на 50-52 години някъде точно заради това. Тези, които видимо изглеждат на 20-35 годишни не ми харесват.
Човек, ти кой си бе? Аз на един друг говорих. На този малкия пенгел младоликия, а за теб въобще не подозирах, че съществуваш  Усмивчица
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Прекалено младолик съм! -: Август 02, 2013, 11:46
Ето ти го още един индивид, който от 0,00 жени, които го желаят, той нашия иска да си ИЗБИРА такива, които не са дърти (на 25 г. LOOOL) с първи бръчки с незнам си какво ??! Абе аз ли съм ненормален или наистина е малко странно никоя да не те иска, а ти да селектираш? От какво избираме, какво с какво съпоставяме? 18 годишна с опъната кожа и 30 годишна с леки бръчици? Еми аджеба тя никоя от тях не те иска ве брат, какво ги интересува тях ти коя предпочиташ? Те 25 годишните дори не знаят за съществуването ти, а ти ги изключваш, защото са стари LOOOL. Ама те и 18 годишните не знаят за съществуването ти, и какво като си ги избрал? Какво печелиш от това?

Значи ти в живота си не си влизал в цирка, но има номера вътре, които не ти харесват, ъ?

И това за младоликостта направо не знам как да го коментирам ?!? Това е тялото и лицето, с което разполагаш. Всички разполагаме с тази външност, с която сме се родили и това е. Не виждам, как може да те притеснява това ?!? Ами Митьо пищова е дебел, гнусен и мазен чичак, но не е девствен. Много дебели и гнусни чичаци, багеристи, зарзаватчии с кал под ноктите не са девствени. Те просто са се научили да използват това, с което разполагат. Никога не съм чувал за някой, на който му е проблем това как изглежда. Е може за Шарапова да ти е проблем, че си малък пенгел, но за 524029 други момичета няма да им е проблем, защото те самите ще имат някой проблем, който ви приравнява.

Абе махнете банера на сайта и билбордите около домовете в Карлуково и Могилино, моля ви Усмивчица
15  Други / Всичко друго / Re: Tърся си гадже трезвеничка -: Август 02, 2013, 11:06
Абе що за ненормалници бродят по таз земя широка бе? Какво има да му търсиш на момиче, което не пие и не пуши? Даваш хикса на форума, слизаш по стълбите и докато изкараш пресечката вече срещаш 10! Момичета под път и над път! Отиваш на дискотека там се прескачат през глава една друга, отиваш в супермаркета, там се прескачат през глава една друга, отиваш на парти там се прескачат и настъпват по гушите. В библиотеката нямало било жени ?!?! Абе вие нормални хора ли сте бе, очаквате място с осем хиляди жени с разтворени крака, които да държат табелки "не пуша, не пия, висока съм 178 см, поемам 23 см..., тясна съм" Ъ? Такова място ли се търси? Има жени и в библиотеката, има и 35 годишни в университета, има навсякъде!!! Жените са една маса индивиди, които в течение на деня сменят местоположението си по няколко пъти. Това къде ще ги срещнем е божа работа, въпроса е да не си парализираме мозъка с малодушия, като "еее не там не мога да я срещна!" - ами тя може точно там да седи! Караш си деня, караш си работата, караш си полекичка, пазаруваш си, когато ти потрябва книга от библиотеката отиваш ЗА КНИГАТА, когато ти потрябва салам отиваш на щанда за салам! Там има жени, които не чакат специално да им го намушкаш, но ако си привлекателен и знаеш какво правиш НЯМА ПРИЧИНА ДА НЕ ПОИСКАТ да го направиш.

Друг е въпроса, когато си непривлекателен и не знаеш, какво да правиш! Тогава очакваш да видиш мястото, където лежат с превръзки на очите и разтворени крака и чакат да им го нататрузиш, ако ти хареса спецификацията, която е принтирана на листче до нея: гръдна обиколка, вместимост, пушене, пиене, характер на тъщата, домашни любимци...

Най-честата и почти ЕДИНСТВЕНА причина да не можеш да намериш това, което отговаря на критериите ти е, че ти самият не отговаряш на базови критерии! Имаш приятели СКУЧНИ женени покрай, които тичат чавета, а очакваш да си хванеш мацка с динамичен живот и да я завлечеш там ли? Да ходите на море и да вадите сирене от багажника и да си правите сандвичи на сянка, където все пак се виждат децата, за да не се удавят. На 34 години си, а си сам, значи за да не те изберат досега може би не си най-добрият избор. Добре е, че си атлетичен и спортен тип, но нищо не казваме за зъбите, заплатата, как прекарваш вечерите си?!?! Как? Средностатистическата жена би ли поискала да оближе зъбите ти, би ли правила това, което ти правиш вечер? Ако би го направила тя ще го направи, те също толкова, а дори и повече искат да им е интересно, да ближат зъби и устни и да стискат мускули и пишки.

Днес, ако си се разходил 400 метра по главна улица независимо на кой град си срещнал 50 жени във възрастовата група, която те устройва. Ти каза ли, че си готин поне на 10 от тях? А на 5? Поне на 1? Едничка? Последният път, когато си бил на кръчма с приятели там е имало 50 жени! Ти каза ли, че си готин поне на 5? Или поне на една единствена? Тя какво ти отговори? - Аааа не не , когато се срещнем в библиотеката тогава ще си говорим?!? Последният път, когато след работа седна да пиеш биричка с приятел, който работи наблизо в това заведение е имало 20 жени! Какво стана там? Или ти прецени, че и 20-те не стават, защото са в заведение, в което се сервира алкохол и са потенциални алкохолички? До тук 120 жени и 0% успеваемост? Ебахти и атлетичното тяло ебах Усмивчица ?!

Затрудненията идват от главата ни, колко пъти да го обяснявам? Жените искат да ги чукаме, защото им става приятно, искат да раждат деца, защото им е генетично заложено, искат да се търкалят в кревати, защото е емоционално, хормонално, нещо-си-ално (анално, ако щеш) преживяване. Искат да ги гушкаш вечер, искат да ги подкрепяш, да им се караш, да те слушат, да ти подражават. Това, че не искат конкретно от теб... ем сори, това не е техен проблем, за да ги обвиняваш, че не ти отговарят на критериите. С други думи, ако утре в рамките на един час ти посоча 10 жени, които седят на пейка, пият водичка, чакат приятелка и са самички - колко от тях ще те пожелаят? Направи така, че да са четири! От тях вече ще си избираш коя колко цици има и коя колко обича да лапа. От нула обаче... ще ти е трудно да избереш хаха Намигване

И преди да си ми изхленчил да не ти казвам, как да живееш: Ще ти казвам пък!  Усмивчица Хайде успех.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Объркан съм, или по скоро тя е объркана? -: Юли 18, 2013, 22:56
Дори на покана да ходя да ми дават пари, няма да откликна, ако е такава куца и неиздържана Усмивчица

Запомни, как се кани момиче на среща: След думите "хайде да се видим" се казва къде, кога и ориентировъчно, както ще правите. Те жените са патологично неадекватни шматарочки и срещата ви могат да я отнемят, защото й се е допил фреш от киви, който се продава на другия край на града, но тя се е разбрала с нейна приятелка, като свърши работа да се срещнат на третия край на града и да тръгнат натам, защото тъкмо ще си поговорят за това дали синоптик.бг ги е излъгал, какво да си облекат сутринта. Тя може да е знаела, че ще се срещате, но обиколката за фреш и носни кърпички с аромат на ягодки и картинки на диня, както й проверката на ДМ-а и Буутса, да я отвлекат до толкова, че да не се сети за часа, в който е трябвало да бъде свободна (защото не си й го казал).

Жената обикновено не знае, как мисли, затова ти трябва да осъзнаеш, как мисли тя и да го използваш в своя полза. Твоята възлюбена нагледно демонстрира думите ми. Тя гледа филмчета, избира рокли с приятели на телефона си, които е снимала в обедната почивка по магазините и нарича това: имам супер много работа, ангажирана съм. Не е нийди да се наместиш в този парад на паянтовия гений, защото жените не са селф стартери и ако не й кажеш в смляна форма, какво ще се случи тя ще ходи с часове към другия край на града, където има фреш от киви и също ще нарича това: имам супер много работа.

Огромен акцент искам да хвърля на факта, че жената е създадена така, че да избира най-добрата оферта. Тя избира най-големият пенис, най-широките рамене, най-красивата усмивка, така също и най-добрата оферта за прекарване на вечерта. Кофти е, но е така. Ние сме верни един на друг, верни сме на принципи и ако кажем, че ще сменяме гуми - ще отидем и ще сменяме гуми в снега и калта, ако ще другата ни оферта да е суши от корема и циците на гола мацка в спа център. Самият факт, че ти й казваш "айди нещо там такова?" е достатъчно показателен, че всяка една дефинирана оферта е по-привлекателна от това. Дори, както виждаш предложението да гледат филм с приятели, да не си говорят за нищо и никой да не й рови в гащичките. Щом дори това се приема добре от нея, представи си, колко е неиздържано това "айди нещо там такова, а?"

Препоръчвам ти също да не казваш "да пием кафе", "да прегледаме домашните", "да обсъдим протестите" - това са слаби покани и навеждат към Не.
Причината е, че ако я поканиш да пиете кафе - тя кафе си пие и с баба си докато я пощи за гниди и ядат ябълки от градината. Нищо по-интересно, като емоция не отключваш в нея.
Ако я поканиш да гледате домашните тя може да прецени, че ако ги гледа в гуугъл няма да й е необходимо да си слага червило заради него, а заради теб ще трябва и да си обува обувките.
Ако я поканиш да обсъдите протестите ще й намекнеш, че в персонален план си охлюв и затова предпочиташ обществени теми.

Затова твоята роля е да отправиш поканата така (и в такъв момент), в който тя ще си е представила вече, колко ще е хубаво да излезете. От там вече играта ти е лесна, защото ще го има предвид и ще потисне пиенето на фреш от киви, тискането на черни точки и разглеждането на снимани рокли от телефона.

Ти споменаваш, че й пишеш СМС: Какво правиш готова ли си?
За какво да е готова? Да излезете ли? Ами изглежда, че тя вече е излязла, ти не си така, че ти се оправяй.
Тук е момента да кажа, че НИКОГА не трябва да спестяваш неща на жена под презюмцията (граматичката? кажи как се пише тази дума ще те черпя един фреш от киви) , че се подразбират! НИЩО НЕ СЕ ПОДРАЗБИРА ПРИ ТЯХ! Нали знаеш факта, че когато кажеш на една жена, че ще се качите до вас, за да провериш дали си спрял водата, дали си затворил прозореца, дали ти е звънял другия телефон - тя НЕ подразбира, че я качваш горе, за да я блъскаш. Тя си мисли за наводнения, пропуснати обаждания и клони от храсти и бури от облъци и снеговалежи. Единственото нещо, което наскоро хванаха, че е блъф е репликата: да гледаме филм. Е това вече си знаят, че е индикация за търбушене.

Знаеш ли, че докато не кажеш на момичето, че й казваш "пух, пухи, пухчо", защото пуха е нежен, мек, бял, чист и фин... тя си мисли, че й казваш така, защото я мислиш за дебела. Било то 45 кг. Тя не подразбира нищо и в тази ситуация. А ти я караш да подразбере, че ще се видите (ама кога?), да подразбере, че ще й е приятно с теб (ама защо?) и, че ще си прекарате забавно.

После пък си й бил казал: по късно евентуално да се видим някъде?
Осъзнаваш ли факта, че това е изречението, което казваш на лузърите от випуска си, когато ги срещнеш на улицата 4 години по-късно. Ти винаги им казваш: ооо да , хайде ще се засечем, ще се видим. И така вече 10-та година, нали? Усмивчица

И един малко по-общ съвет за всяка сфера на живота, но изключително приложим и в случая. Каквото и да оферираш не карай на оферирания да мисли. Не го карай да подразбира НИЩО. Нарисувай една цветна и красива картинка и остави оферирания да чекне зеленичкото тикче: ДА. Визуализацията, графичните интерфейси, маркетингът, логата на компаниите, цветовете и всичко останало се използват за това да те улеснят да не подразбираш нищо. Малките буквички в договорите за заем, в тези с мобилните оператори и т.н. са нещата, които ти уж подразбираш, а ти ти нашиват в гъза, защото си големия подразбирач.

С една дума: рисувай по-красива и цветна картинка с думите си.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Тридневен мегарепорт -: Юли 16, 2013, 23:38
Накрая ще отида на врачка да ми хвърли един боб и да ми обясни, защо все аз отнасям коментарите, а не темата, казуса, въпроса. Усмивчица

Характерът на човек се обуславя от прекалено много фактори. Той преплита в себе си както физика и външен вид, така и ръст, материално състояние, възпитание, дори това дали двамата родители живеят заедно и се обичат. Това да кажеш на някого, че е атрактивен за жените, защото е висок и добре сложен е все едно да почукаш на стъклото на порше кайен на светофара и да кажеш на човека в джипа "ти караш тази кола, защото си богат". Какъв отговор се очаква Усмивчица ? Моят отговор е: Да.

И като заговорихме за мерни единици: 192 см. съм, 96 кг., добре сложен, без омазнявания, еталона на бабите в квартала за понятието "хубаво момче" съм, защото освен висок съм със широки рамене, големи ръце и изправена стойка, което подсказва, че мога да защитавам, да нося кофи и да копая с лопата. И мога да представя внучките им в добра светлина пред обществото. Ако друга баба ги види с мен, ще се говори с добро за внучката, за мен и за бабата. Дилириума е пълен.

Разбира се, че това е една от опорните черти в характера ми. Такава е и любовта между родителите ми, която съм наблюдавал като малък. Такава е и чувството ми за хумор, финансовото ми състояние, начинът ми на живот, приятелите ми и т.н. Все опорни щрихи в характера ми. В това как възприемам себе си, как се чувствам в кожата си и какво предавам на околните, като чувство и образ. Придавам им, че съм висок (о боже мой), придавам им, че съм щастлив, че съм Българин и, че не съм милионер.
Тези неща не мога да ги променя, а и не искам. Не искам да гледам другата страна на моментата, защото не ме интересува. В личен план не съм си таргетирал да ходя с мис свят, не съм си таргетирал и да се смаля и да стана 170 см, не съм си таргетирал и да ставам милионер, защото финансовата ми удовлетвореност я постигам и в друг финансов диапазон (под така метафоричните - милиони). Ето защо не ме интересува, какво е да си милионер, не ме интересува, какво е да ходиш с мис свят и не ме интересува, какво е да си 170 см. 
Не ме интересува и хората, които пушат саски и се друсат, защо го правят. И тях не ги интересува, колко лицеви опори мога да направя и защо вместо да се друсам - спортувам. Нито ме интересува, колко саски изсмукват на ден утрепките, нито тях ги интересува, как съм си разграфил седмицата.

Човек трябва да завладее микро климата, в който живее. С други думи - трябва да завладее себе си. Трябва да знае с какво разполага и как да го организира така, че да изтиска максимума от него. Когато изтискаш (това лексикално надареното момиченце да каже дали се пише изстисквам всъщност? Усмивчица ) максимума от себе си ти ще можеш да предложиш този си максимален образ на околните. И да не ставаме будисти, но балансът наистина е важен! Важно е това да чувстваш, че към момента си дал максимума от себе си за себе си. Ако не се чувстваш така - това е ОГРОМЕН проблем. ОГРОМЕН с червени букви и одебелено. Ако прекалено много се фокусираш на усъвършенстването, като самоцел тогава се парализираш и те притиска факта, че "животът е това, което ни се случва, докато кроим планове за нещо по-добро". Затова трябва да се забавляваш безпаметно с 5-те лева в джоба си, а не да си представяш, какво яко парти ще преживееш, когато събереш 10. Затова трябва да отиваш безцеремонно на среща дори с пъпката, която ти е излязла над устната и те депресира титанично. Не трябва да си представяш тази среща без пъпката. Трябва да отиваш парадно на плажа дори да не си изкарал и 6-те плочки на корема.

НО! Но, но, но! Но трябва да не спираш да се грижиш пъпката да изчезне, плочките ти да излезат, да изкараш 10-те лева за якото парти! Да се грижиш за себе си, да се бориш за себе си и това да си добре.

Това да харесваш себе си е основната предпоставка хората също да те харесват. Малоумното название беше нещо, като: "вътрешна игра", но това е нещо много по-компексно. Аз до толкова добре се чувствам в кожата си, че уикенда, когато бях на дискотека и когато танцьорката приключи смяната си и се преоблече в цивилни дрешки, дойде до мен на моята маса, без да познава никого, застана до мен и си изпи пиенето на спокойствие. Ключовата дума е спокойствие, това спокойствие, което е усетила в мен и от което има нужда. Това да не я дърпат, да не й говорят свръх интересни и закачливо завъртяни неща, да не й правят комплименти, да не я питат дали ходи на фитнес и дали попринцип си танцува добре или тренира движенията в зала.
15 минути стоя плътно до рамото ми, а аз й казах 10 реплики. Че не съм идвал в дискотеката преди, че вечерта е била хубава, че барманката е гад мръсна, защото не пали афтършоците, къде ще ходя на море, къде ще ходи тя, кои са приятелите ми на масата, къде са нейните приятелки и май е това + 10 минути блажено мълчание и почукване на ледчета в чаша с уиски. Без цигански колела, без опенери, без интересни и увлекателни прекраснотии, без хумор. Просто тя усети мен, аз усетих нея. И нали ми правим дисекция - по-интересното в случая е , какво е усетила тя, а именно: че съм 192 см, че ходя на фитнес, че правя секс и не съм крайно заинтересован от тази й конкретна функция, че не искам да ми попълва анкетната карта, защото има по-важни неща в живота ми, които ме интересуват от колкото къде се е научила да си върти задника.

Аз още много хубави неща мога да кажа за себе си :Д Ама то като си хубав човек, какво да кажеш, лоши ли хахаха. Усмивчица Хайде чао.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Чисто философски въпрос относно любовта. -: Юли 09, 2013, 01:29
Не знам, какво следва след кавичката, но предпочитам да прекарам половин час на зъболекарския стол, от колкото на среща, на която ще съм принуден да слушам такива неща Тъжен

Едно време, когато бях млад и хормоните ми бушуваха наистина можех да се привлека от някоя корделка чисто сексуално. Сега като, че ли ме ръководи емоционалното привличане, но това не е важно. Важното е, че щом не ме е привлякла емоционално, значи нещо й куца в персоналитито и заслужава известна доза пренебрежение.

Така или иначе по отношение на въпроса ти - имаш много варианти:

- Смени темата и говорете за нещо, което ти е интересно. Не си длъжен да откликваш на всяка тема, която тя подхване.
- Кимай с глава и се съгласявай с всичко, което каже. Подкрепяй я. Ако не вижда, какво правиш в ръцете си от ръба на масата - можеш да играеш тетрис. Единствената опасност е внезапно да те попита "ти гей ли си?", за да те провери дали слушаш, а ти да отговориш с Да.
- Можеш да хващаш двете й последни думи от изречението и да си съставяш синонимно такова, което да казва същото. Така ще й изглежда, че говорите на един език и тя ще си мисли, че страхотно си пасвате.

Тези главоболия можеш да си ги спестиш, ако се напънеш малко и си намериш момичета, които те интересуват и емоционално, освен сексуално. Тогава няма да има нужда тайно да играеш тетрис на срещите ви. Основен плюс ще представлява факта, че тогава ще можеш да изразиш самия себе си и няма да ти се налага да пействаш някакви литургии за дилъри, потребители, пролетариат, взаимоотношения, взаимозаменяемост...
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Тридневен мегарепорт -: Юли 08, 2013, 22:40
Първо нека да адмирирам факта, че не се държите, като типичните напоследък потребители, които имам чувството, че треньорът на националния отбор на неудачниците, като със фуния ги налива във форума. Някакви папагали питат някакви неща за някакви момичета и когато им обяснят, че са папагали и кифльоча избранник няма да им направи така желаният шпагат на устата и започват да се сърдят.

Имате си някаква цел (макар и твърде далечна) и позитивно вървите към нея. За съжаление не сте хванали правилният път, но затова сме ние да ви обясним.

Първото нещо, което прави впечатление е, че сте позитивни ? БРАВО! Непосредствено след това прави впечатление факта, че сте като някакви скакалчета. В тази дума влагам това, че хвърляте енергия да пеете някакви песнички, да ходите и крачите по десетки километри с някакви мърли и т.н. Като пренавити на пружинки сте, което винаги има негативен ефект.

Само за справка ще спомена, че Хитлер е започвал речите си с 40 секундно мълчание. Разбира се не живеем в тези времена, но изводът от това му деяние е актуален: човекът знае, че има какво да каже, знае че ще го слушат с интерес и знае, че интересът към това, което ще каже се засилва с всяка една секунда, в която не го прави. Самото излъчване, че знаеш всичко това е достатъчно, за да плени хората около теб. Било то на фашистка реч, продуктова презентация или свалка в бара.

Имам предвид следното: не пърхайте с крилца, като някакви пчелички от датчанка на португалка и от словачка на педераска, Васка, леблебийка и лесбийка.

Бих ви посъветвал също да нулирате брояча си на дните, в които сте практикували пик ъп. Всяко дете в детството си мацонти с фломарсти навсякъде, но в CV-то си след години не пише: Бях художник 5 години. Художник си, когато рисуваш картини, а не когато се спъваш в кофите с боя и ги разливаш по пода, себе си и комшийката. 

По-горе е предимно критика, затова ето и няколко насоки: прекрасно правите, че отивате да се забавлявате, но моля ви придайте си някаква стойност. Всики жени се смеят на клоуна в цирка, но на колко от тях им се доебава с него? Това, че сте пяли по пътя направо ме депресира. Мъжете не пеят по пътищата, нито в дискотеката. Жените им се лигавят, висят им по вратовете, припяват им песнички и т.н. но не и обратното. Мъжът я води в тези й емоционални изблици, толерира я, награждава я с някое захапване по вратлето, с погалване по изпотените й от вълнение длани и прочие.

Кипите от емоции, а това е женската роля. Мъжът е човекът, за който жената трябва да каже: ?погледна ме с онзи неговия поглед? ? за целта трябва да имаш такъв поглед разбира се. Той не трябва да е емоционален, а да отключва емоции у нея. Да отключва мисли и догадки. Мъжът играе с погледа си, хумора си, присъствието си, стойността си, но не и с песнички, цигански колела и километрични тигели по центъра с някакви дебелани, португалки и порториканки.

И като споменах ? догадки винаги трябва да има (от нейна страна, а не от твоя ? ти трябва да си ръководител на процеса). Не трябва да й висиш пред вратата, в тоалетната, на колелото, на главата, на масата и т.н. Трябва да си й достатъчно интересен, за да се чуди дали ще я изпратиш, дали ще си на полянката на джулай морнинг и дали ще те види, дали ще я изчакаш да се изпишка или ще изчезнеш и т.н.

Няма смисъл да разглеждаме сетовете ви поотделно, защото всеки един от тях е грешен. Всеки един от тях е пълна трагедия (засега). Ще се научите, но трябва генерално да си смените убежденията. И това с големите букви ЩЕ ЕБЕМ звучи малко жалко. Казват, че надеждата умирала последна, като това звучи именно, като умиращата агонизираща надежда. Да ебеш е нищо повече от подаръка, който даваш на момичето, защото си добър и разбран човек и благодарение на заслугите й запълваш празнотата в нея с пенис, сила и подкрепа. Нищо повече от това. Жените имат психологична, физиологична и всякаква друга нужда да ги ебат, така че няма нужда от големи букви, защото няма да сте направили нищо голямо, а нещо стандартно, нормално и ежедневно.

Тези мъжлета, които се мъждукат между вас и грозните дебели румънки, какви са? Как въобще имат правото и куража да говорят успоредно с вас? Когато си мъж, който си тежи на мястото (а не прави цигански колела по паважа и не припява стани-стани юнак балкански) тези мъжлета трябва да толерират свалката ти по естествен път. Трябва да се усмихват тъпо, уважаващо и толериращо, защото осъзнават, че не могат да надскочат стила ти (СТИЛА ти повтарям), защото осъзнават, че нямат полезна реплика след теб и защото осъзнават, че твоят отбор е правилният и това, че ти ги приемаш там ги предпазва от ироничните изказвания, които биха ги изложили. Те ти се отблагодаряват с усмивка и подкрепа, както и с онзи поглед, когато виждаш, че някой има дума на върха на езика си, но не я казва, защото тейнико се опасява от ответната реакция.

Аз съм 96 кг. Когато във фитнеса попитам някого, който е 70 кг. колко серии му остават на уреда, а той ми отговори ? сега започвам, четири... аз го поглеждам така, че да се почувства неудобно и да побърза или да ми предложи да ми го отстъпи. Когато попитам някой, който е 135 кг. не го поглеждам по същият начин, а си намирам алтернативен уред. Това се казва естествен подбор. Бел.ред. слава богу, че няма много 135 килограмови във фитнеса хаха. Придай си стойност и си я защитавай. Вербално, невербално, с поглед, със стил.

Всичко това по-горе са малки убеждения, които биха ви помогнали. Накратко, следващите ви стъпки ви съветвам да са следните:

-   Изхвърляте всякакви дебелачки от списъка си. Преставате да си разговаряте с тях и никога повече не наричате това пик ъп.
-   Поставяте си цел, избирате си момиче, португалка, хърватка или т.н. но си я избирате и действате целенасочено (но не обсебващо, а със стил) до момента, в който разберете, че не сте достойни и няма да се получат нещата с нея. Аз така и не разбрах някоя от тези дебелачки разбра ли аджеба, че искате да й доставите прекрасното удоволствие да я намандръцате или не? Или по-скоро разбраха, че познавате петнадесет хиляди тюфлечки, нямате цигари и обувките ви са достатъчно удобни, за да обиколите екватора на зиг-заг? Кога поставихте картите на масата и дадохте знак, че сте съгласни да ги ебете? Кога, когато й се изпика в тоалетната и после броя мухите по тавана ли? Усмивчица Няма да стане така, мне.
-   Всичко започва от собствената стойност, уравновесеност, такт, стил, увереност, кураж, хумор, позиции и загадъчност.

Домързя ме да пиша, но ако искате и не се сърдите можем да си говорим и друг път. Първата ви цел е да обърнете ефекта на фунията. Сега при вас всичко идва на сноп и се разпръсква в някакъв еуфоричен хаос. Целта е да хващата този еуфоричен сноп (идващ от страна на дамите) и да го насочвате към целта. Да контролирате със стил този снип. Сноп в който знаете всяко детайлче от къде идва, какво представлява и как да го манипулирате.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Тридневен мегарепорт -: Юли 08, 2013, 21:08
 Аз мога да ви дам обратна връзка, но изказът ми е малко арогантен. Нищо лично. Е искате ли?
Страници: [1] 2 3 ... 5
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines