Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 28, 2023, 18:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира група за ново обучение, което ще започне в края на януари 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 11
1  Други / Всичко друго / Re:Чрез КУР-она, въпреки Корона -: Април 08, 2020, 00:25
Здрасти банда! Хубава тема повдигна Менуара, не я изопачавайте. Въпроса е как да се измъкнем от тая луда криза и хем вълка да е сит и агнето цяло и сито. Хем пичките да не са скрити в къщи Намигване !

Аз имам професионален отговор, даже план, как да се овладее епидемията. Без да се рискува излишно живота на хората, икономиката и държавата. При това доста бързо и то като се почене веднага, без да се отлага.

Имам експертен опит точно в епидемиологичен екип на Канадски Институти за Здравни изследва. Плюс това жена ми е практикуващ лекар в спешно отделение.

Съчетаваме нашия научен и клиничен опит в долния план за измъкване от Коронавирус кризата. Моля прочетете докрай. Написано е леко забавно и много сериозно.

Какъв е вашия отговор? Научете какво казва за вас по-долу:
 

а) ОК, имате грубо чувство за хумор – харесвате дебелашки шеги. Аз също, понякога.

б) ОК, имате класически ум. Предполагам, че познавате класиката „Малкият принц“. Обичам тази класика.

в) ОК, виждате Коронавируси навсякъде. Имате право. Също така сте страхотен аналитичен ум. Разбирате аналогията: слонът е претоварването … змията е здравната система (ако е задръстена … както в Италия, Испания, Ню Йорк и т.н.). Съзнавате, че термина “изравняване на кривата” означава да предотвратите наблъскването на слона в змията. Демек да се спаси живота и на двете животинки.

г) ОК, виждате цялата нация нахулена в домашен арест. Всички виждат това. Но не всеки разбира защо! Вярвам, че вие специално разбирате. Ако не, вижте точка в. Както и да е, просто е, по-добре да сме заврени вкъщи, отколкото в задните части на здравната змия.

д) ОК, обичате психологията и знанията. Вие сте като моя съотборник Джордан. Нали знаете, че психологията не е само самоанализи. Не се фокусирайте прекалено много върху интроспекция или анализ на сънища. Инспектирайте също и света като всеки добър психолог. По-весело е.

е) Невероятно! Виждате глобалната картинка! Надявам се да сте глобален лидер! Или поне национален.

Сега, хайде да излезем от кутията … т.е. да видим:

Как да измъкнем  запорения слон?
Без да разпорим змията!
 

Това изглежда сложно … но е лесно изпълнимо с правилната стратегия.

Нека първо да видим елементите на този зверски пъзел:

1) Знаете, че да държим слон в къщи е тежко … но жизненоважно! Правим го с надеждата да спасим народния слон и  здравната змия.

2)  Знаете, че слон в къщи – на верижка за дълго … рискува да избухне! Верижката, барабар със слона.

3) Знаете, че не можете да пуснете слона свободно навън… без риска някои слонски органи да се натопорят в специалните органи на  здравната змия.

Отначало изглежда, че всички елементи на този пъзел са взривоопасни! Включително икономиката и цялата държава. Как да решим този експлозивен пъзел?

Представете си, че огромния народен слон в къщи е като Лего играчка.  Направен от модули като тухлички Лего. Сега вече лесно можете да измъкнете слона. Но естествено не наведнъж! Просто малко по малко. По групи модули. Разделете групите според устойчивостта на материала. Вижте упътването с данните за относителните рискове за всяка група. Бъдете предпазливи, не забравяйте, че все пак тази Лего играчка е направена от живи хора! Изберете най-издръжливата група с най-нисък риск от счупване (толкова нисък, колкото обикновено). Нека тази безрискова група да премине към обичайни дейности и влезе в работа.

Така, сега имаме една част от слона свободно навън. “Безрисковата” част! Всъщност ниско-рисковата. Обичайно ниско-рискова. Все пак нищо на тоя свят не е без известен риск. Оставете парчетата от тази подбрана ниско-рискова група да се смесват помежду си кой както си ще. Както и да ходят където им се ще. Само, не ги смесвайте с другите групи. Високо-рисковите групи са все още в къщи. Сега вашият слон в къщи е много по-малко тежък. Вашата здравната змия не рискува да се претовари. Вашата свободна група навън е щастлива и работи… в подкрепа на слона, змията и цялата джунгла. Или по-точно на цялата зоологическа градина.

Така всичко живо си остава живо и не умира от глад. Поне не повече от това с което сме свикнали. След няколко седмици групата навън ще получи естествен имунитет. След това пускате следващата група. След 1 – 2 свободни цикъла, за по-няколко седмици, по-голямата част от Лего тухличките ще се имунизирана по естествен път. Тогава Коронавирусът вече няма да  може, като по ефекта на доминото, да се предава към уязвимите части на слона. Чак тогава ще пукне пустия му вирус преди да пукне слона и змията. Тогава всички ще могат да се върнат  към нормалния живот. Като така сме спасили за разумно минимално време  – максимално и живота и икономиката. Да, светът трябва да продължи!

Внимание: някой мъдрец може да си помисли, че това е метода на „имунитет на стадото“ или „групов имунитет“ … Не, не е! Поне не в класическия вид. Това е селективен групов имунитет чрез селективна групова изолация … което води постепенно до групов имунитет на цялото население. Класическият “имунитет на стадото” би бил да пуснете безразборно цялата глутница кучета навън … О, имам предвид целия слон! Значи с цялото стадо навън наведнъж, бихте унищожили жизненоважни части на вашия слон, змия и цялата джунгла, опа детска градина… опа зоологическа градина.

Стига толкова с детския пъзел Лего и животинските аналогии. Сега нека да си го кажем в прав текст. Нека да видим истински данни за Коронавирус рисковете за различните възрастови групи. Ето цитат на нов доклад (от над 70 000 проучени случая), публикуван на 30 март, в лондонското медицинско списание за инфекциозни болести  The Lancet Infective Diseases:

 

"Що се отнася до смъртността, риска е близо нула за хората под 40 години; приближава до 0,2% за хора от 40г до 49г; до 0,6% за над 50г; малко под 2% за хората в 60-те; 4,3% за тези в 70-те; и 7,8% за тези в 80-те, показват резултатите. “

Както можете да видите, риска от Covid19 е различен за различните  възрастови групи! Наистина е опасно за възрастните хора! Особено тези със съпътстващи заболявания. Но рисковите нива при по-младите до 40г, дори до 50г, са сравними с тези на грипа. Да, Coronavirus Sars Cov2 не е грипен вирус! Специално наблягам за пишман специалистите, които тръбят че не трябва да се правят сравнения между грип и Ковид (ТОРС2) понеже са различни заболявания. Да различни са… и все пак можете да направите валидни сравнения на рисковите проценти за хората. Ковид и грип са две заразни заболявания на дихателната система. Можете да сравните смъртността на тези две близки болести, така както можете да сравните фаталните рискове от автомобилни и самолетни произшествия. Автомобила не е самолет, но  автомобилите и самолетите са превозни средства.

Та моля, когато мислите за Коронавирус да мислите , спокойно и умно с нюанси.

Към момента мерките на нашите правителства са необходими и жизненоважни. Моля, спазвайте стриктно официалните указания! Колкото повече го правим, толкова по-скоро ще се върнем към нормалния живот. Във всеки случай ще отнеме известно време. Този вирус вече е широко разпространен. Не можем да очакваме  просто да изчезне като с магически трик.

Сега, не е подходящия момент да губим времето си в критики какво е трябвало да се направи още в началото за да се предотврати всичко. Това трябва да го направим след като се справим с бурята. Сега е моментът да се подготвим за конкретните стъпки за излизане от кризата. Да проучим различни сценарии за разрешаване на проблема още сега. А не някъде в бъдещето както някои експертни мнения ни подготвят. Можем да го направим заедно. С правилното отношение, тази историческа криза може да ни помогне да излезем по-силни, по-умни, по-щастливи. Да се надяваме и да станем по-добри хора. Нека бъдем единни, нека ценим любовта и съвместния живот. Те не са даденост, трябва да ги заслужим.

Ето по-долу едно конкретно безопасно решение на наложената самоизолация. Доста бързо, но не опасно бързо! Спасявайки първо живота на хората, както и икономиката и държавата. Вижте следващата ни статия на метода който предлагаме:  селективен групов имунитет чрез свободни селективни групи и селективна изолация на рискови групи.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Вчерашния ден -: Септември 20, 2019, 17:30
А Екито що така се предаде без бой и сръбска музика!?
А за какво се очаква да се бия?!    Ухилен Ухилен ... Нито снимки получихме, нито нещо по-така и сега се стигна до изсмукване от пръстите.
  Млъкнал

За снимките ми Еки, за снимките трябва да се биеш! Е може и за защита на мнението ти. А ти кво, на смукане те избива... Намигване

Ти верно ли си мислиш, че ей така ще ти изплющя един два портрета в твойта кутийка? Ми кажи първо кво залагаш и тогава бас и доказателства.

Бъзиците настрана, това да си млад, готин и здрав - физически и ментално на всяка възраст е едно от най-важните неща в живота. Дори и в свалките.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Вчерашния ден -: Септември 15, 2019, 20:07
Младото старо куче Стоун е прав! Имам един приятел над 70г беден хореограф до скоро въртеше 20 и 30г момичета. Накрая взе че пак се ожени за една 55г и тя го ревнува още като ученичка. Човека си е жизнен и с млад акъл, хем че живота му хич не е лек. Даже и топка рита още и бяга повече от някои млади.

А Екито що така се предаде без бой и сръбска музика!?

Райът,  няма нужда от хапчета! Старецът Иван Павлов, тоя  с кучешките рефлекси и нобеловата награда по медицина го е казал: “движението може да замени почти всяко хапче.... но нито едно хапче не може да замени движението!”   Моята програма е много лесна и приятна: един ден свободни тежести с комплексни базови упражнения, един ден релаксация с йога, стречинг или масаж. Един ден кардио с  мачле или просто леко и средно бягане с няколко спринта. После 1 -2 дни почивка и повтарям тридневния цикъл. Понякога вместо три дни подред мускули - йога - кардио , правя тройката през ден два. Хич не се притеснявам да пропускам дни без тренировки. Но рядко пропускам повече от седмица. Това е. После хормоните ти врат та пушек се вдига. Твоите собствени хормони.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Вчерашния ден -: Септември 12, 2019, 05:36
на 50, ако ще плазма да си вливаш, няма да си с визия на 20-годишен.
 Готин

Хей патето Еки, аз съм точно на 50! Хай да ловим един бас, че имам визия и физика по-добра от 20 годишен. По-точно по-добра от 90% от 20 годишните. По всички показатели, естетика, здраве, хормони, сила и издръжливост. Без плазми и без нищо.  Даже без зор, само по 30-60 минути нормални тренировки 3-4 пъти в седмицата. И ядене и секс на корем. Само дето секса вече не ме кефи кат на 20 години.
Готова ли си? Не за секса, за баса! Кво залагаш? Пращам ти снимка по гол к... корем не друго, а и торс де.  Ти си съдията, ти си признаваш без бой, на добра воля Усмивчица

Пичове, няма се плашите от годините! От вас зависи, като станете на мойте години, пак да сте добре, че и по-добре от на 20 години.
5  Други / Всичко друго / Re:Кобрата и репортерката - изневяра ? -: Април 03, 2019, 22:44
Хей играчи, уж сте разбирачи... пък не виждате елементарен език на тялото!
Кьорав карти не играе, жени още по-малко!

Цялата тая ситуация е толкоз абсурдна, че най-вероятно е нагласена.

Хайде да видим цялостната картинка на невербалната комуникация.

Първо, тая е невероятно близо до тялото на Кобрата. Тя нахлува не просто в личното му пространсво, а буквално в интимното! И не просто интимното, а близко интимното, по-малко от 15см. Демек на един хуй разстояние. Първо, тя се навира в неговото интимно  пространство, не той в нейното. По дефиниция в психологията интимното пространство е запазено за целувка или шепот на уше. И то за любовници, деца и родители! Освен ако не си в претпакан автобус или рок концерт. Е тая Сушито на знам да му е дете или майка, не са и на претапкано от хора място...

Второ, като реакция Кобрата я целува. Значи нашия прави най-адекватното нещо в такава ситуация. Не се майтапя, няма по адекватен отговор от неговия за подобна провокация. Той отговаря като по учебник за невербални комуникации от частта проксемикс. Проксемиката е науката занимаваща се с близостта между хората в междуличностните интеракции. Няколко са дистанциите (границите) и тежко му който не ги владее. Било то играч или журналист. Значи: Публична, социална, личностна и интимна. Тая журналистката прекрачва всички граници и отива право в интимната... и си получава интимната целувка.

Трето, след целувката Сушито хич даже не е изненадана! Няма на лицето изражение за грам изненада. А това за мен още повече води в насоката, че всичко е нагласено. Ако не е нагласено, щеше да има изненада. Още по-малко пък има други отрицателни емоции, нито в лицевите изражения, нито в тялото.

Та при това положение, няма как да бъде сериозно осъден Кубрат от съда. Наи-много да го накажат, колкото за назидание на други агресори. Защото в непредизвикана ситуация, такава целувка си е наистина агресия. Но в случая пак казвам тази целувка е определено предизвикана и почти сигурно нагласена.

Отделно, че мадамата после е ходила на партито на Пулката. Там проблема не е че си е въртяла задника на чепа на щаба на нашия, това си е взаимно съгласие. Проблема е че не се връзва с това да си супер разстроена и травмирана жертва от целувката, пък после да празнуваш на няколко метра от "агресора".

Пулев ако загуби туй дело със сериозни последствия, значи адвокатите му и съветниците му са по-прости и от него.

П.С. А ако погледнем по-голямата картина, то ползите за всички в тая история са вече налице: Сушито стана известна, медията на Сушито също, Организатора на Пулев вече прибра няколко милиона долара от повторението на мача (с повече зрители от директния мач) и при бъдещи мачове ще има още много повече. И наш Пульо стана наистина известен в щатите и боксовия свят. Шоу мъст гоу он.

П.с. а най-са ми смешни някои българи кат почнат да се пристискват и да се вайкат как се срамуват от Сульо и Пульо... Ми аз не знам някой американец да се срамува, че Майк Тайсън хапа ухото на Холифийлд и че изнасили не знам коя си.


 
6  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re:Много сексуална енергия се пропилява -: Март 11, 2019, 13:43
Аз кат бях млад баламурник бая му се кефих на Бени Хил... опа на Наполеон Хил. Ама тая храна за ума от Батълмажа, от Хилката де, малко на плява докарва. Та бива кат за магарета. Я да и видим съставките на тая плява... ха ми то било вариация на тема сублимация от прадядо ми Фройд. Ай да ви спестя един гугъл, значи сублимация не значи сублимен секс примерно! Сублимация е нещо като канализация. Канализиране на сексуалната енергия към нещо градивно. Пълненето на канала с реки от мастурбация не се брои за канализация. Както и да е, то той Фройд е кат наш Менуар... голям! И много големи глупости пише, наред и с много верни неща. Само дето нашия е безкрайно по-забавен.

Сега, по- по същество. Не вярвам много на тия сублимации канализации. Един нормален мъж, млад стар дорде е жив все му се ще да кара в канавката готини жени! Е с годините мерака намаля, но желанието остава Усмивчица ! И квото прайм за себе си го прайм, демек кат магарета цял живот опъваме каиша да докопаме прайм мацки. Тия дето отрано са задоволени с готини мадами, по-малко напъват жили да олабят жилите с жени, просто си карат по-лабаво. Ей аз къв амбициозен бях на времето, обаче последните 10-20 години преядох от хубави жени и то от сравнително мижави бизнес успех. Още милион не съм кеширал и се кротнах, а имах и имам реални проекти за сума милиони долари. Просто сега съм леко доволен и тежко мързелив. Ей и тук ме мързи да пиша, а ви чета доста често. и не не е от старост, щот вече съм на 50 г, а просто от пренасищане. Знам, че не са годините, щот абсолютно всичките ми здравни показатели са в топ графа на 20 годишните! А и в по-добра физическа форма едва ли съм бил през живота си, барабар с хормонална, мойти си естествени хормони. Не знам не съм ги следял на времето, но сега са топ. Спортувам си с кеф, с жена ми ми е кеф, радвам се на живота. Но пак ме марзи, за истински успешни бизнес начинания! Според мен основната причина е преяждането ми с "успехи". А за всеки успех мозъка ни дава порция от допамин. Явно много порции са ми се струпали до втръсване и безразличие. Та според мен човек за да успява да се развива цял живот, трябва да е винаги маааалко гладен. Аз за себе си съм си направил план, как да стана пак леко гладен,,, и да продължа да се развивам. Може да ви пиша п0-късно, че пак ме домързя Намигване
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Когато те удари тока -: Декември 16, 2018, 22:07
Браточка, голям образ си! Страшен разказвач. Подготвяш ли си книгата? Бас държа, че и в туй нечетливо време, пак ще изтрепеш рибата!
8  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Декември 16, 2018, 17:42
Даката, харесват ми постовете ти. Аз не смея да споря с човек, по-запознат от мен на такива теми. Чета с интерес. Мога обаче да поспоря с дефинициите за видовете интелигентност, защото както и сам каза, всеки психолог дефинира по свой начин различните видове интелигентност. Въпроса е, че начинът, по-който ти казваш, че емоционалната интелигентност не е свързана с това, до колко си съгласен с някого и кооперативността ти като качества, говори че не вярваш в индивидуалността или по-изяснено в характера на всеки индивид.

Исках да кажа, четейки Достоевски или други литературни класици, ще си подобрим речника и ще се изразяваме по-богато. Да не говоря, че и фантазията ни ще се разшири, тоест може би ще сме по-креативни...


Мерси Инс. А за индивидуалността, т.е. личността и характера вярвам и още как! Даже е една от основните точки в играта и живота. Пиша го седма точка от по-горния ми списък.

В предния пост в бързината може и да не съм обяснил съвсем точно. Та прав си че емоционалната интелигентност е свързана с коопаративността като качества. По-точно кооперативността е под-част от емоц интелекта. А главното е да разбираш и влияеш на емоциите (собствените и чуждите).

Сега като говорим за характер, може да се говори много, но най-лесно за синтез е с биг файв черти или OCEAN (Openness, Consciousness, Extroversion/Introversion, Agreeableness, Neurotism). Откритост, съвестност, екстровертност/интровертност, Приятност, невротизъм (нервност).

Като цяло характера много влияе за играта и живота. При връзка е около 50% от факторите. За денонощни свалки по-малко. И тук имам изследвания, май ще трябва да пусна специална тема да синтезирам.

Даже и петте черти от характера без да си специалист си личи, че корелират с играта и успеха.

- Откритост е всъщност и откритост към нови усещания и авантюри. Тук е ясно, че много помага в свалката.

- Съвестност е по-важно за дълга връзка (има малка корелация с бройки свалки, даже сигурно корелацията ще е негативна, т.е. колкото си по-съвестен толкоз по-ти пречи за серийни свалки).

- Екстровертност по-социален характер спрямо интровертност, пак екстровертността дава като цяло повече шансове (просто се срещаш и ти е кеф с повече хора). Интровертите са по-затворени, но това не значи, че са обречени на по-слаба игра. При добра игра са мистериозни, т.е. стават по-енигматични и привлекателни. Примерно Джеймс Бонд и Дон Дрейпър от МадМен. Аз лично съм амбивертен т.е. балансиран между екстроверсия и интроверсия, понякога едното повече, друт път другото. Но и в двата случая имам успехи и неуспехи горе долу по-равно.

- Приятност, това не е точно да си готин, а да си топъл с приятен характер, да си найс (да не се бърка с найс гай) тук противоположното е студен. лош, неприятен характер (също да не се бърка с бад гай). Тук може би момчетата ще останат най-озадачени... но приятността помага за свалките. Сигурно за всеки е ясно, че за дълга връзка помага. Очудващото, дори и за мен е че дори и при инцидентни свалки пак помага. Това пси изследванията го доказват. Също и опита ми. Аз навремето като нямах много успех с жените си мислех дали пък не е щот съм много добър, весел. После кат взех да разбирам от психология и жени видях, че въобще не пречи, даже помага (стига другите точки да са ти добри). Ей примерно Уил Смит е весел приятен широко усмихнат, агрийъбл... пречи ли му за играта!? Дори и да не си известен. Пък примери за успешни неприятни хора също има. Важното е да не се правиш на такъв какъвто не си, а да си естествен. И в двата случая ако другите ти качества са наред ще имаш успех и с жените и в живота.

- Нервността стресираността е обратното да си релаксиран, спокоен, куул. Ясно е че невротизма пречи за играта, а да си куул помага. Тук да ви обърна внимание, че някои ,,играчи'' си мислят че да си възбуден, невротизиран, енергичен е едва ли не задължително за играта. Напротив, забелязъл съм, че малко по-обрана спокойна игра, носи повече резултати. Нали вий сте наградата и вий водите парада... според вас кой е по-релакс и кой по-възбуден и активен интервюращия за работа или кандидата! Ясно е че кандидата е по-невротизиран. Е тогаз що да се поставяте в ролята на молещия Намигване.

Това е засега. Все гледам да синтезирам и пак много стана.

П.С. да литературата, начетеността са плюс при добра игра. Също така развиват редица качества, съгласен съм. Аз преди психолог съм завършил френска филология, та знам че може и да помага, но при много хора често избива на интелектуалничене и това трепе свалката. Виж ако сложиш малко ерудиция само като подправка, а не основно ястие, тогаз е супер.
9  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Декември 16, 2018, 16:49
Вече няма да споря за ръст. Явно не е чак такъв фактор, какъвто се опитвам да го изкарам. Снощи забих готина мацка, точно колкото мен висока, до сантиметъра, че даже беше и на токчета и цяла вечер беше с половин глава над мен, докато си говорихме. Явно наистина играта е определящия фактор. Усмивчица
Абе кво се случва последните години, само мацки около моя ръст и по-високи ми вързват. Тея ниските хич не ме щът...

Хаха

Туй къв байъс или илюзия му викаха Реко! Намигване

Сигур последните години киснеш основно по заведенията с апарата. И там кво, ми  мацки на по-високи токчета... или направо високи манекенки и пишман кандидат манекенки. Значи играйш в популация по-висока от нормалната, е не чак като в баскет отбор, но все пак там дет върлуват по-високи жени от нормалното. Естествено, че и щеш не щеш имаш по-голям шанс да попадаш на по-височки и някоя да я омайваш. Ама ти май и си щеш такива по-високи. Няма лошо, на всеки му според вкуса... и възможностите.

П.С. верно що не напишеш нещо за фотографията... и на мен ще ми е интересно. Имам един добър познат фотограф, хем е по-стар от мен, бая му върви с мадамите, той направо с апарата си ходи навсякъде. Сигурно с него ляга и него става. Явно и това е добра екстра, ако я впишеш добре в основната си игра.
10  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Декември 16, 2018, 15:24
Хубаво е да дефинираме всичко. Емоционална интелигентност се свързва с умението да си кооперативен. И е по-скоро свързана с характера ти и е вид характер, отколкото интелигенция. Същото и със социалната интелигентност - тя е по-скоро екстровертност, отколкото вид интелигенция и е вид персонална характеристика. Тоест върху тези неща се работи трудно, защото са заложени в теб видове характери.

Инс, и аз си мислех, че трябва да дефинираме понятията. Дет викаше дядо ми Марк Твен: ако правилно дефинираме думите, то половината разногласия на тоя свят ще изчезнат. Е, само не знам  ако накрая дефинираме и играта.... дали празните спорове ще намалеят Усмивчица.

БТW, много добре си разяснил значенията, личи си, че наистина разбираш емоционално-социалната динамика на свалките... и си гуру Намигване !

Ай сега малко дефиниции. То и различните автори по психология често дават различни дефиниции, но ще ви поднеса на тепсия същността.

Емоционалната интелигентност НЕ е умението да си кооперативен!  Може да си кооперативен, може и да не си, важното е да РАЗПОЗНАВАШ И УПРАВЛЯВАШ ЕМОЦИИТЕ, както в теб така и в другите хора.Тази способност е вродена и подлежи на развитие. Тя хем помага основно за играта, хем пък играта я развива.

Социалната интелигентност има общо с екстроверсията, колкото със социализма. Соца на страна, примерно Джеймс Бонд е архетип на интроверт а е супер социално интелигентен.Всъшност емоционалната и социалната са много близки.... и социалната зависи от емоционалната интелигентност. Просто емоционалната може да се отнася, както само до твоите собствени емоции, така и до чуждите (да кажем хем е личностна и между личностна), а социалната се отнася само до социалните взаимоотношения (демек само до между личностните отношения). Внимание междуличностни отношения, да не се бърка с кооперация (сътрудничество). Кооперативността е само една от формите. Може да си лидер или направо манипулатор който само гони собствените си интереси и пак да си супер соц интелигентен. Естествено е добре, да има и кооперативност с подходящите хора в подходяща среда и време.

Аз за по-просто ги обединявам и двете и става соц емоц интел. Както и да го въртим той движи играта и играта го тренира.

Общата интелигентност (наричана също Глобална и Г фактор) е най-голямата каша в психологията и води до най-много спорове между психолозите. Общо взето и БТВ и Инс са прави. Тестовете за интелигентност (когнитивните тестове) мерят глобалната интелигентност. От зараждането преди повече от век та до сега има много различни тестове. В началото всеки тест е имал голяма част относно общи познания (обща култура) по-късно все повече се насочват към мерене на пишките... опа на умението за решаване на различни типове, но основно математико-логически проблеми. Както и да го въртим тая обща интелигентност ти помага най-малко с играта и жените. Без значение дали се отнася до Достоевски, пълна глава с Гугъл знания или Г точка, опа Г фактор умение за решаване на мат логико проблеми. Естествено хубаво е,  даже важно да я имаш в живота

За мотивацията на боксьора дет викал ''мотивацията е емоция или настроение. Тоест променят се.  Докато дисциплината е нещо, на което можеш да заложиш''. Има нещо вярно, но и много каща. Първо емоция и настроение са много краткотрайни състояния, особено емоцията.  А мотивацията е психологически процес или настройка (настройка да не се бърка с настроение). Т.е. процес в главата ти който те подтиква да действаш в дадена посока. Даже думата мотивация идва от латинското мотиваре май беше. Демек корена е МОТИ... ДВИЖЕНИЕ! МОТИВАЦИЯТА Е ДВИЖЕНИЕ КЪМ ЦЕЛ.  Даже Мотор идва пак от корена МОТИ Между другото и емоцията Emotion e с корен моти, т.е. движение (и да емоциите движат играта). Но както споменах емоцията е краткосрочна, докато Мотивацията може да е краткосрочна и дългосрочна (в зависимост дали целта ти е краткосрочна или дългосрочна). И да в дългосрочната мотивация може да помага и дисциплината, но основноте е желанието ти да постигнеш дадена цел. Ей ви и една лесна математическа формула за мотивациата:

М = Вс x Ву

М е Мотивация. Вс е Важността на събитието за теб  Ву е Вярята ти в успеха за постигането на целта (т.е. на колко си оценяваш шансовете за успех). Това е умножаваш Важност на събитието за теб по Вярата ти в успеха и получаваш мотивацията (демек действието или бездействието в дадена насока).

Момчета, замислете се добре за горната формула. Тя е по-важна от формулата на Айнщайн Е=мс2 ! М = В + В движи света и играта.

За тия дето се плашат от математика и теория, да видим някои прости примери за М = В + В

Ако Вс важността на събитието за теб е равно на нула, тогава мотивацията ти, т.е. действието ти е равно на нула.
Ако Ву вярата ти в успеха е равна на нула, тогава мотивацията и прочие пак е нула.
Ако важността за събитието е огромна (примерно да спечелиш джак пот), а вярата за успех нищожна, но по голяма от нула (макар и 0.00001 % примерно) то пак може да се генерира мотивация и действие (да си купиш билете от лотарията).

Естествено шансовете за успех се увеличават с мотивацията (произтичащото действиет). А мотивацията е толкова по-голяма, колкото са по-големи важността на събитието и вярата ти в успеха.

И тук идваме до четвърта точка от факторите за успех, след трите които писах в предния пост. Пак повтарям по точки са за яснота, не по градация за важност. Значи:

1) външен вид
2) интелигентност
3) мотивация
4) вяра в успеха или самоувереност

Да, самоувереност или самочуствие са точно отражение на вярата ти в успеха. Самоувереността е страшен играч в отбора на играта! Хем от самоувереността ти зависи мотивацията, демек действието към целта. Хем пък самоувереността е барометер, има връзка и показва, какви са предишните ти успехи (като цяло или в дадена област). Истинската вярата в успеха, удва от успехите (не от самонавивки)! По принцип (макар не винаги) по-голямата самоувереност идва от по-голями успех в живот. Какви успехи? Такива каквито са важни за теб! Има си обша и ситуационна самоувереност. Общата е като цяло как се чувстваш в различни ситуации, а ситуационната е в дадена ситуация. Примерно може да имаш голямо самочуствие на шах или програмиране, но да си с ниско общо самочуствие като цяло в живота. Все пак доста от ситуационните уверености се влияят повече или по-малко от общата. Примерно играта е ситуационна увереност, но тя доста зависи от общата увереност (не абсолютно, но все пак доста).

Даже и играта която е със ситуационна зависимост има и под-ситуации, като колд апроач улица, заведение, хот апроач (след като си видял поглед, интерес към теб),, контекст апроач (примерно сте на една опашка, асансъор, седалки и т.н.) соц кръг, интернет и т.н. Не всеки е добъв във всяка под ситуация, разбирай терен на играта. Аз и затова често критикувам тук, да не се лимитира играта само до колд апроуч. Нали става въпрос за свалка.... има много начини да се одере котката! Изкуството на войната, пък и на играта.... е да избереш правилния терен за теб. Аз например имам висока обща самоувереност и ситуационна за три вида игра като хот, контекст и соц кръгове. Но не и и за соц мрежи, онлайн свалки сайтове и колд апроуч. Аз за себе си вярвам, че хот, контекст и соц кръговите ми носят най-голям процентен и лесен успех и не се занимавам с друго. Друг пък силата му може да е колд дневна и или нощна игра, или пък интернет. Примерно на Тиндър само с пробвал да видя колко мацки цъкат на външния ми вид, Ми доста малко са. Някъде от 1 до 5 мача на ден (докато ми свършат лайковете, от не знам колко е лимита на ден 25 или 50). Както и да ги гледам все е малък процент. Хем аз се водя за повече от 5 на външен вид, не знам там колко съм 6 ли 7 ли, но явно не от 8+. Докато на живо, много по-лесно ги заинтригувам, вкл. и млади 20+, даже и без да имат идея за положението ми, и то уж пак с външен вид, не рядко са ми казвали че приличам на еди кой си актьор и все различни актъори (смешното е че даже различните актъори които споменават не си приличат, освен че са готини Намигване ). Но това едва ли е от външен вид, ей аватара ми е реален, значи нищо специално и не водещо до нищо или почти нищо в Тиндър. Но на живо се вижда и самочуствието ти и чара и езика на тялото.

А така стигнахме до точка 5, езика на тялото. А той пак се учи и развива и помага за играта и играта му помага. Езика на тялото не е само стойки и изражения, това е по-скоро позьорщина. Истинскиа език на тялото той си зависи най-вече от самочуствието ти и цялостната ти вътрешна игра и... фрейма. Айде фрейма ще го пиша точка 6. Но ако се замислите езика на тялото е супер важен, а той зависи на практика и от другите 5 фактора в шестицата до тук:

1) външен вид
2) интелигентност
3) мотивация
4) вяра в успеха или самоувереност
5) език на тялото
6) фрейм

Хубаво ги вижте тия 6 точки до тук. И шестте помагат за играта, а играта помага и на шестте, Направо мускетарска работа, един за всички, всички за един.

Друг път ще продължа, чао.


Та Инс, добре каза, че дискусиите е добре да се ориентират към как да си подобрим точките. Само не съм съгласен, че Достоески и сие ще свършат добра работа. И да Инс, имам много психологически изследвания по въпросите, даже пиша забавна книга по темата. А адаша е добър психоло, умел дебатор г и хитър манипулатор, но както при всеки авторитет не му вярвай сляпо, а разсъждавай. Ей примерно дето дава примера за омарите и йерархията им и прави паралели с хората, това си е направо риба и колоездене, ама карай шоу да става.

П.С. Батко ви Стоун пак каза нещо много реалистично и вярно.
11  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Декември 15, 2018, 22:45
Това и Джордан Питърсън го казва. Общо взето за успеха ни в живота са важни 2 неща - IQ и добросъвестност. На английски думата е Conscientiousness.

Инс, дето цитираш адаша, още в първи курс по психология учихме, че 3 са основните фактори за успеха в живота. Интелигентност, мотивация (това е свързано донякъде с добросъвестност, активност и настойчивост) и... външен вид! Усмивчица

Аз съм убеден, че интелигентността (най-вече емоционалната и социалната) + мотивацията (т.е. вярата в успеха и произтичащото действие) + външния вид са основни фактори и в играта.

Има и други фактори в свалките, които ще спомена по-долу, но преди това да довърша туй което бях писал последно за височината. Както бях посочил ''идеалния'' ръст според редица изследвания е около 180-183 см плюс минус 5 - 6 см. Някой рече, май Реко беше, че ако си 180 см, но излезе конкуренция от 190 см мацката ще поиска повече. Възможно е, но е малко вероятно. Както е малко вероятно мацката да е над 175см. Повечето мацки са около 164-165 см плюс минус 5-6см. Та средна мацка от порядъка на164-5 санта е просто щастлива да нацели готин пич от порядъка на 180-183см. Ръста е едно от малките неща за които лафа... "колкото повече - толкова повече" не важи! Т.е. оптимума не е максимума. Ей давате примери с актьори... ми Брад Пит се е писал 180 см! А като се знае, че в Холивуд (и в интернет) си добавят средно 3 санта, сигурно е 177 - 178 и кво от туй. Берса тук май е около 175... и пак е най-големия играч нал тъй. И под 170 санта да си, пак може да си играч, че и президент Намигване.

А ето и един синтез на факторите за успеха в играта според мен. Това е от теоретичния и практичния ми опит. Пиша ги с точки, за по-лесно обсъждане, а не градиране.

1) външен вид
а) лице (доказано е за дълга връзка лицето е най-важно от външния вид)
б) тяло (пропорции; за еднократна свалка готиното тяло е по-важно от лицето; '' идеалното'' тяло е някаде около  ръста ти минус 100, примерно на 180 см да си 80 кг плюс минус няколко кг, основното е да си без шкембак и раменете ти да са по-широки от задника)
в) ръст (в рамките на мъж 170 - 190 см важно е жената да ти е до или под носа; не че ако е по-висока нямаш шанс, просто шанса намаля)

2) Интелигентност
а) емоционално-социална (най-важна за свалки и динамика)
б) обща (най-маловажна)
в) специфична в дадена област (за да се издигаш в нея)
г) в играта (да играта хем е даденост, хем се учи)
д) двигателна (да те бива в бой, спорт, танци, секс и прочие)

Между другото за всички видове интелигентност, генетиката е определяща поне 50 на сто, но останалото зависи от мотивацията ти да се развиваш.

3) Мотивацията, демек вярата в успеха и действието. Ето играта ви учи на действие.

Пак стигнах до първите три, но нищо ще продължа по-късно с другите които са не по-малко важни.
12  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Декември 05, 2018, 12:08
Как пък не се уморихте да къдрите облаци за тая височина, външност и нам кво си нам що си... паешки задници! Усмивчица

Пикапа като всяко нещо в живота е по-прост отколкото изглежда. Просто намери факторите от значение. Прецени кои можеш да промениш и кои не... и действай.

Ей ви няколко факта които ще ви помогнат за височината!

Почвам с психологични проучвания по памет. А мойта памет по психология е добра.

1) според жените "идеалната височина" за мъж съгласно редица проучвания е 180 - 183 см! Интересното е че ако мерките от проучването са във футове ''идеала'' се върти около 6 фута (183см), а ако е в сантиметри около 180 (5.11 фута)... Демек и идеала се напасва към закръглено психологическо число. Още от тук трябва да ви е ясно че някой сант в повече или по-малко не е толкоз определящ за привличането и свалката!

2) Най-голям процент жени харесват мъж... естествено около '' идеала'' 180 - 183 см. Мисля че около 80 процента от жените харесваха точно тези параметри. Не го знам точния процент, важното е че е голямата част от жените.


3) Сега идва интересното за 190те санта... мъж 175 см е харесван от близо половината жени (около 40% май беше)... а мъж 190 см от около 10 пъти по-малко жени, демек под 5%! Повтарям, под 5 % от жените харесват мъж 190+ см! Ама как така и що така?! Виж точка 1 по-горе и точка 4 по-долу.

4) Жената по принцип не търси абсолютната височина, а относителната височина на мъжа спрямо нейната! Значи кат цяло е важно  мъжа да е по-висок от жената, но не прекалено по-висок. Е колко по-точно? Имаше един полски учен изчислил точната формула. Забравих му името, но мярката я помня. Отговора на всички ваши въпроси е... 42! Бъзика на страна, отговора е 1.08. Т.е жената да е около 8% по-ниска от мъжа. За който не може да смята, мъж 190 см му трябва жена от порядъка на 176см! Колко са тия жени... около 2 - 3 процента от жените. А за мъж 175 см му трябва нещо около 162см... демек почти половината от жените.

5) Мъже над 190 см кат процент се броят на пръстите на ръката. Същото е с мъже под 170см. Та огромната част от нас  са в нормалните норми Усмивчица и който има проблем в играта едва ли е точно заради височината!

6) Защо все пак за привличането и играта е по-добре да си мъж 190см отколкото 170 см Усмивчица... Защото ако си на нощна игра, жените ходят по заведения с по-високи обувки от обикновено! Значи в бара визуалното съотношение от точка 4 по-горе се измества към по-горе в санти.

Стана ли ви малко по-ясна картинката за тая прословута височина?

Ей ви още малко интересни данни от психологически изследвания:

а) Един от най-невероятните  експерименти показва какво относително тегло за привличането имат 3 физически фактора: височина, пропорция на тялото и размера на кура. Значи курец за височината на мъжа и размера на кура... относителната им важност е всяка около само...6%! А пропорцията на тялото има относително значение от порядъка на 80%! Под пропорция в случая се разбират широки рамене (гърди) спрямо тесен ханш (таз), демек да си с V форма, а не с голям задник шкембак и тесни раменца като обърната кофа.

б) има експерименти показващи, че възприятието за височината зависи от самочуствието, статуса и езика на тялото. Възприятието е много по-важно от реалната височина! Както писа тук някой, жените нямат рулетки. Та възприятието може да варира до огромните +- 10см в зависимост от самочуствието ти (демек от играта ти).

За тия дет се борят за няколко санта в повече, ей ви бонус точки:

- всеки мъж сутрин като стане от леглото е по-висок около 2 до 3 см спрямо себе си през ноща. Доказано е със сума медицински изследвания. Даже и един сън следобед пак ви разпъва около 1,5 - 2см. Който иска да го пробва малко преди среща или нощна игра, хем ще сте по-свежи.

- още 2-3 см слагате спокойно с обувки малко по-високи от нормалните, но все пак нормални! Примерно Найк ЕрМакс. Важно е да не ходите с лифт обувки, хем ви пречи на стойката и на гръбначния стълб, хем е комплексарско.

- носете дрехи от горе до долу в един цвят, това дава илюзия за издълженост височина, а да не забрявяме че всичко е възприятие.

- Тренирайте  раменете да не са паднали. По-здрави рамена дават илюзия за височина, хем ча като писах рамената при нормалните хора са по-важни от височината.

- използвайте неравностите на пътя, къде и да сте на открито и закрито има места които са по-ниски и по-високи (примерно вътрешна стена на тротоар).

и т.н.

Най-важното оправете си играта, това ще ви оправи и размера.


Друг път ще ви пиша и за други много по-важни фактори за играта.
13  Други / За форума и сайта / Re:Защо форумът замря? -: Ноември 29, 2018, 11:55
Щот хард пикапа си е жива хроника на една предизвестена смърт!

Още преди години писах тук  във форума до Слей и Илиян а.к.а  BTW... че форума е обречен, ако не се развива отвъд техните хард лайн догми.

Това не е проблем само на тукашния форум. Писах ви преди няколко години, че форума в Квебек (Френска Канада) не само умря ами и го погребаха. Същото е на път даже и със световния лидер - форума на РСД!

И що така на умряло отива работата?!... Сложно е, но просто казано щот пикапа е малко кат църквата! Вярват си в своите догми, опа фреймове  и не са открити към истинското опознаване на човешката природа и връзки (в туй спадат и свалките).  Само че на църквата и трябваха хиляди години да залезе, а в съвременния забързан свят, хората само за няколко години бързо разбраха, че уличния пикап води до задънена улица.

Ей погледнете форума, освен споровете които го посаживяват и дежурния под прикритие  BTW... колко са пишещите “играчи”!?  На пръстите на една кокошка се броят.

Най-голямата ирония е че еретиците опс теоритиците кат Рекожехт, Пуяка и Краба помагат на форума да не се гътне. Е добре, че има и хора като Стоун и Баце  и дори Инс с по-богат опит и по-широко скроени отвъд клопката на пикапа.

Това е братлета, трябва да се развивате ако искате да оцелеете.

По-късно, ако не ме мързи ще ви синтезирам и доразвия идеи които съм ви споменавал и преди. Имам и нови идеи, но така или иначе делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се Намигване.

П.С. Надявам се че форума ще живее и развива! Наред с плявата, има много ценни зърна... за хората които умеят да отсяват и да се учат.
14  Други / Всичко друго / Re:Аз съм християнин,тя мюсюлманка -: Ноември 18, 2018, 12:52
Миленов, питай старило и патило! Аз съм два пъти по-дрът от теб и жена ми е  алжирка мюсюлманка. Вече чукнах точно петдесет години и не знам колко точно по-толкоз мюсюлманки, еврейки, будистки, християнки и т.н. вариации по религиите. Та наистина основното е фрейма и вярата. Ей например едно е възприятието като  кажа, че съм дъртак на 50г с жена мюсюлманка, друго е като фреймна, че съм набор на Джеймс Бонд и женен за арабска принцеса много по-млада! Особено като си вярваш и е истина.

Да се бориш срещу вярата на хората, хеле пък религиозната и особено на жените... е като да пикаеш срещу вятъра! Ти пак си пикай, демек бори, но по-умно.

Вместо да си сменяш вярата, първо вземи прочети корана! И ги бий с корана по главата. Образно, не буквално! Нещо като с техните камъни, по тяхната глава.

Ще останеш изненадан. че огромната част не са чели корана, а и да са го чели всеки може да си го тълкува, като бае ти Ганя журналистиката, както му уйдисва.

Ей ти конкретни писти по твойти въпроси:

1) "ако тя се омъжи за християнин,ставала автоматично християнка" Питай я, къде го пише това в Корана! Няма такова нещо! (На мен такава глупост не са ми казвали, но често са ми казвали, че Корана забранявал на мюсюлмани да се женят с християни... аз пак ги питам къде го пише!? Никъде! Единствено има някакви мъгляви пасажи да не се женят за езичници. А евреи, хриястияни и мюсюлмани всички сме хора на Книгата (Корана).

2) "Имало брак в тяхната религия,според който след като го сключат ,той оставал до живот." (Ти и кажи, добре съгласен си и това е твойта нагласа, но къде в Корана го пише това? Не го пише! Даже си пише, че можеш да оставиш жена си, но ако е бременна и с деца, трябва да и помогнеш поне финансово. Е то в цял свят си е така!)

А сега за фрейма ти, това да ставаш мюсюлманин е по-глупаво и от това, да я разубеждаваш логически срещу религията и!

Аз с жена ми още преди да се оженим, поставих нещата на много ясни основи. Аз уважавам всички религии и съм за хармонията между хората и религиите. В основата си всички религии са същите, особено монотеистичните като юдаизъм, християнството, мюсюлманство. Децата ни да са с имена които са неутрални и по-скоро западни (Мила и Максим (Макс). Момчето  да не се обрязва. Празнуваме си и християнски и мюсюлмански празници. Вече сме три години заедно и засега всичко е точно. Жена ми е много вярваща, но и много толерантна. Аз вярвам най-вече в себе си и в това, че света е такъв какъвто е. А какво има от горе и има ли или няма не знам и не споря. Може да има може и да няма.

Та не е толкоз важна религията, колкото  е важно от рано да разбереш дали може да има реална толерантност между вас.

А за годините Инс, май са те пързулнали! При мюсюлманите, това за годините е много по-малък проблем, отколкото при християните. Между другото, Я виж Мохамед за колко по-малки от него се е женил Намигване. Та не е религията, а сигурно момичето ти или по-скоро семейството и са били против разликата в годините.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:За прототипът "играч" - харесва ли се сред жените -: Октомври 09, 2018, 15:02
На някои им харесва, на други не. И да кажеш да или не, все се забиваш. Почти като едно време в казармата: "Ебаваш ли старо куче?"!

Но старото куче има готин трик за вас. Винаги върши работа в подобни ситуации. Просто отговаряш с въпрос и загадъчна усмивка: ''Хмм, защо искаш да знаеш?'' или "що питаш...?". Тоя трик върши работа при всеки тъп въпрос към вас.

За домашно, сами си помислете защо върши работа. После просто го пробвайте.
16  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Август 04, 2018, 19:39
Краб, тоя Орлин ми е колега, но не го познавам. Все пак, това интервю е наистина неадекватно и вредно!

Най-големия проблем е, че представя като едно към едно връзката: трябва да си психопат или луд за да успееш в бизнеса и живота!

Ей на даже и Слей пише “ясно е че трябва да си луд за да успяваш”. 

Така или иначе съм съгласен, че тоя доктор е излишно емоционален . дори наивен според мен.

Та Орлин, влиза с двата крака в капана на Милен и предаването. Забележете кадъра с изписани: “пручване показва, че успехите в бизнеса се дължат на психични разстройства”.

Ами не, не ползва това проучването!

От проучването само се вижда, че непропорционално висок процент психопати успяват в топ бизнес. Т.е. 30% от топ бизнесмените са психопати, докато в общото население психопатите са 1 до 3%.

Значи един добър психолог в тая ситуация трябваше да наблегне на следните основни точки:

1) не трябва да се внушава, че психопати и успехи в бизнеса са едно към едно. да 30% са психопати, но 70% сред топ бизнесмените не са психопати
2) контрапункт: друго известно проучване сред зтворниците, както и наркоманските клиники над 70% са психопати! Тоест публиката да види и обратната страна на медала психопатия
3) става въпрос за психопатия (анти-социално личностно разстройство). Това е само много малка част от психическите разстройства. Т.е. Милен и предаването не трябва да слагат знак за равенство между психопатия и психични разстройства (така както примерно волейбол не е равен на всички спортове).
4) в това проучване няма причинно следствени връзки за да се твърди че Еди кво си води до Еди кво си. Това е просто корелационно проучване.
5) можеше да се наблегне че определени качества водят до успех в бизнеса и живота и някои от тези качества присъщи за психопатията помагат. Например високата склонност за поемане на риск на психопатите. Поемане на риск и действие е основната причина за успеха и в бизнеса и пикапа и живота... и въобще не е необходимо да си психопат за да развиваш поемането на риск като черта от характера си.

А Орлин вместо аргументи, дава наивни и пожелателни алабализми и неверни за човешката природа. До прди 8000 години било тъй пък преди туй иначе. Баси глупостите, човека от как свят светува в основата си е същия.
17  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Август 04, 2018, 17:49
Илияне, да наистина дързост и отсвирване са важни, но според мен е важно първо едно момче да има база от социални умения. Както във фитнеса, отначало е добре да тренираш за силова база и правилна форма на упражненията... и после да става интензивно, дръзко и до откат.  Та, смятам, че за момчета на уъркшоповете би било по-ефикасно да тренират ситуационни отигравания при апрроуч (вместо да разказват на мадамите историите си ни в клин ни в ръкав). Естествено разговор за времето е краен случай на начална база, но на някои от момчетата и тая база им е трудна. Накратко, смятам че ще има повече полза от обученията ви ако:
1) се съобразяеате с изходното ниво на всеки ученик
2) подходите са по-ситуационни и естествени
3) обучението е сравнително редовно 2-3 пъти на седмица

А вие си водете обученията, както искате Усмивчица.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Всичко е до това, как се представяш! -: Август 01, 2018, 20:08
Много зор си даваш....
Иначе евала че си защитил пича АФЦ и че си взел номера на колежката - пиши дали е имало продължение

Да, много зор и дрънкане на кухо... ама ква защита на Афц-то?! Не усещаш ли че той направо го е смачкал! И то за кво, от зор зорлан да се напрай той уж на пич. Ако искаше да го защити, той щеше да атакува нападателите, а не на умряло куче нож да вади.

Шарк, що ми се струва, че се мъчиш да подражаваш на Менуар!? То само със зор не става, иска си и талант! Менуар е уникат, на него явно му идва естествено и хваща дикиш. Плюс това той има дар слово, абсолютно образен и оргинален изказ... и най-вече тънко чуство за самоирония! Толкоз тънко, че сигурно мнозина тук даже и не го усещат. Та поведението на Менуар изглежда готино нахакано... докато поведението на много от подражателите май е  само наакано.

Има един  интересен момент в разказа ти. Там където колежките ти казват, че трябва да те запознаят със закъснелия колега... с пишман звиздата! Дали пък нещо не им е подсказало, че си подобна звизда?...

Все пак, не искам да те съдя, разказа е едно, действителността друго. Не знам, как си изглеждал от страни. При такова хард поведение, границата между привлекателното  и отблъскващото е много, много тънка!  Та дори и подобно поведение кат твойто може да мине за готино... стига и ти да си готин и  естествен. На мен от разказа не ми изглежда да си естествен, но знам ли, с някоя и друга заблудена колежка може да мине номера Усмивчица.

Така или иначе, работното място не е най-добрия терен да се прайш чак толкоз на играч.

За каква работа става въпрос?
19  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Август 01, 2018, 19:13
Риот, аз не съм в час, щот аз ги водя часовете. Ама ти явно само спиш в час Усмивчица! Чета ви почти редовно в тоалетната. А ти може да си постоянно в час, оп във форума, но то си иска и умения за анализ и синтез на информацията.

Адолф, викаш: "Истинския пикап, поне за мен, е колд апроача на улицата, а не да се молиш някоя готина мацка да ти вземе парко мястото, че да я заговориш евентуално."
Това ми звучи като: истинския футбол е удари от далеч, а не да се молиш за готино положение от близо".
Всъщност и във футбола и в пикапа, не се молиш, а си създаваш положения или просто използваш подарените положения.
Футбола настрана, ситуационнен подход можеш да направиш от всяка ситуация с всяка мадама! Просто се иска малко социална адекватност и да си естествен.

Реко, мерси за адвокатството Усмивчица. Без майтап ставаш за адвокат. Не съм писал че РСД са с проститутки. Ционфлип го писа.

А Ционфлип написа и нещо много по-важно: ''И какво да видиш начина за сваляне на жени не е един и за всеки различен спрямо неговата природа. Едно нещо е сигурно, че има поведение което е абсолютен търн-офф за жените и не предизивиква абсолютно никакъв интерес в тях. И това е проблема на повечето мъже, на които не им върви с жените. Проблема не е, че не са корави алфа копелета, а просто има липства достатъчно социален опит, имат скучно и предвидимо повдение, скучен живот, от което автоматично следва, че са ниийди и т.н. правите връзката."

Брик, не съм го направил на пух и прах Слей, хич нямам за цел да вдигаме пушилка. Ако се видим с него някой ден сигурно ще изпия едно питие с кеф.

Илиянски, тук си много прав: ''Единственото, което казваш с това е, че обучението е прекалено кратко, с което съм съгласен. Разбира се, че качествата не се изграждат само за 3 три. А има такива, които идват и за един ден. Така са някои хора - чете с години, теоретик до мозъка на костите и после иска само един ден практика и вече всичко да е наред. Smiley
Но колкото и кратко да е обучението поне даваме някакъв старт и правим нещо конструктивно.''
А защо не пробвате да организирате редовни обучения на принципа на бойните изкуства, танците, спорта и т.н.?... Т.е. редовни тренировки като всяка дейност в която реално можем да се развием.
И особено това с назубрените истории, защо не го замените с реални разговори с мадамите за времето ако щете. Те много от момчетата не могат да вървят, вие на акробатики ги учите. Според мен първо трябва да се развиват базовите социални умения, пък после стойки и чалъми Усмивчица...
20  Други / Неприлични / Re:Сексуализирате ли? -: Август 01, 2018, 18:29
Преди няколко дни излизах с една мацка, която си взе сладолед и ми каза: "Нали няма да е проблем, че ще ближа сладолед пред теб ?" и започна да се смее. Е как да не се заиграеш на думи и да не сексуализираш разговора с такава.. Усмивчица
Как реагира на това?

Не помня точно, май беше: "засега не е проблем, ако има нещо ще ти кажа" - с усмивка. Доста добра роля изигра нейната закачка  - след това тя се филмира, че ме е изцапала със сладоледа(беше тъмно), а аз продължих да я бъзикам  с нещо от сорта на: "ее, ще ми переш и дрехите сега" и т.н. Ето как един нищо и никакъв сладолед даде повод доста да се сближим на първа среща.

Пиша си с някакво блонди в Бадоо. Тя ми се оплаква как на морето й било много хубаво и изобщо не искала да се връща и да свършва:

Аз: - Всичко хубаво свършва рано или късно
Тя: - Еми да, така е
Аз: - Дори красивите жени Намигване

И съответно не схвана какво й говоря и не влезе в играта. Така че от мацка до мацка и ситуация до ситуация има разлики, когато говорим за сексуализиране на разговора.

Да, добре е че си се заиграл за сладоледа. Мацката явно е била весела готина. А може и да те е тествала. Аз подобни  тестове и ситуации ги смятам за пряк свободен удар... и според настроението си бих и отговорил:

Ближи си Усмивчица

или

А ближи си, ако щеш и го духай даже Усмивчица


Пък после с окапването по теб:

Хм, май и мен искаш да ближеш... Усмивчица


П.С. А за блондито и красивите жени, нямаш ситуация и наистина е зорлан и неразбираемо. Туй не е пряк свободен в палантерията, ами удар отттък центъра и изкуствен кат върглянето на Неймар по тъча. Ако толкоз искаш консервен лаф можеше да и напишеш поне:

Дори красивите жени... под мен Намигване

Страници: [1] 2 3 ... 11
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines