Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Ноември 29, 2020, 00:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 6
1  Други / Всичко друго / Re: Уинготърсачка -: Ноември 04, 2013, 18:31
някой, ако си търси приличен уинг за София да пише Усмивчица2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Pick Up Дневник - Hard Work -: Юли 06, 2013, 16:06
Eagle, HallofFame, Време винаги има, но при всеки приоритетите са различни.

Kejtarn, Lecter, Дневната игра за мен е най-добрият и бърз начин да се развиеш.

AlphaStar, Прав се оказа брато.

ilian_790112, Проблема при мен възника от това, че смятах, че не съм забавен, че живота не ми е интересен и т.н. Това беше извинението ми да не играя няколко месеца. Все си казвах: ''Като си развия чувството за хумор ще започна да играя пак''. Това беше и вчера причината да не мога да отворя нито един сет. Мислех си, че момичето ще ме помисли за скучен. Това е опасно мислене, в което много хора попадат. Стоун беше писал статия какво да направиш преди да влезнеш в играта. Много хора използват точно тези извинения: ''Като направя пари, тяло, кола и т.н. ще започна да заговарям момичета''
Това мислене при мен се преобърна точно от едно изречение, което прочетох. ''Whereas a non-needy man may talk about silly conversation topics, openly admit that he?s between jobs, but get very excited and passionate about his rock climbing hobby. '' Осъзнах, че всичко в, което вярвам е правилно, защото аз смятам така. Всичко, което правя е правилно, защото аз смятам така. Естествено мога да призная и да поема отговорността ако съм сгрешил. Не ме интересува какво привлича жените. Аз правя това което смятам, че е най-добро за мен и хората около мен. Никой не карам насила да бъде в живота ми. Не ме интересува дали съм скучен, грозен и т.н. Аз съм създаден така, живота ми, изборите, които съм направил са ме превърнали в това което съм днес. Не се срамувам от нищо и мога да призная всичко от живота си пред всеки. Всички сме еднакви и никой не е перфектен. Имам и правото да продължа да се развивам и да превърна себе си в нещо ''по-добро'' ако желая.

Ден 2 (04.07.2013)

С новата енергия и увереност излезнах около 7 часа вечерта по-главната. Нямаше много сетове, а и аз съм претенциозен откъм жени. Ако жената не е красива, не мога да отида и да и го кажа.   Смотан След около 20 минути се появи първата красавица. Пресичаше улицата и аз реших да я изчакам. ''Excuse me'' със силен глас, но не беше достатъчно, дори не ме погледна. Странно. След малко две момичета спирам. Обаче като ги видях отблизо се отказах и им викам: сори, обърках се.
Нямаше сетове и тръгнах да се прибирам. По пътя за вкъщи видях едно момиче на една пейка. ''Здрасти, много си красива'' и  давам ръка да се запознаем.(Съвет за начинаещи: Никога не питайте може ли да се запознаем, направо подавайте ръка или хай файв.) Седнах до нея на пейката и тя веднага изстреля въпроса: ''На колко години си'' Карах я да познае. Оказа се, че тя е на 17 от Русия (аз 21). Пробвах да и правя кино, сръчках я веднъж като я бъзиках нещо , обаче беше леко неловко. Дойде някаква нейна приятелка и таргета казва: ''Трябва да вървя, защото мойта приятелка е загубила бас и сега трябва да целуне момче от улицата по бузата''. Аз и викам винаги може да целуне мен. Приятелката на таргета тръгва да ме целува обаче там другите от тяхната група се развикаха: не, не, не може него. Аз викам ок и спрях един случаен пич и тази го целуна. След това си поговорихме още малко. Момичето леко беше притеснена. Накрая станахме и повървяхме малко към мястото, където щеше да ходи. Взех и номера и я гушнах. Разменихме няколко Смс-а през последните 2 дена, тези дни ще и пиша да излезнем. Отворих още няколко сета, които не можах да ги задържа.

Ден 3

В обедната почивка реших да отворя малко сетове. Отново една седяща на пейка и казвам, че е красива. Обаче много печеше слънцето на тая пейка, тази е луда да стои там. Говорих и малко, но тя през цялото време погледа в телефона. Казах и чао.

Това е засега.

Тип: Преди се опитвах да се фокусирам твърде много над това да разсмивам момичето. Един човек ще те харесва ако в твоята компания се чувства приятно. Хумора може да спомогне много за това, но основния фокус трябва да е момичето да се чувства добре в твоята компания.

Ей тоя дневник не знам дали ще го пиша много. Отнема ми час и половина (ползвам един англ.форум също) да пиша. Вместо да играя час и половина, аз пиша глупостии....
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Pick Up Дневник - Hard Work -: Юли 03, 2013, 18:21
Ден 1 - Hard Work is Pussy

Това е пълна срамота. Излезнах и нито един сет не можах да отворя. Винаги ми е било трудно да играя сам. Слаба ми е волята явно... оттеглям се за вътрешен разбор, че нещо куцааа сериозно във фрейма.........


Не се отказвам. Преосмислям провала и пробвам пак.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Pick Up Дневник - Hard Work -: Юли 02, 2013, 22:31
DAY 0

Здравейте!

Ще си направя един пикъп дневник за да ме държи мотивиран и за да се обсъждат различни елементи от играта. През последната година имам около 100 колд апроуча, от които една среща. Не съм играл изобщо в последните 3 месеца и сега смятам да наваксам. Наскоро прочетох за ''Принципа 80/20'' (Принципа на Парето). Популярен е в business management средите. Различни видове бизнес открили, че приблизително 20% от клиентите им носят 80% от печалбите им. Също така 20% от разходите представлявали 80% от цялата сума разходи и т.н. Кои 20% от нещата, които правиш ще ти донесат най-голямо щастие и полза? Реших, че вместо да прекарвам 2 часа във фитнеса, мога да прекарам 2 часа в отваряне на сетове, защото смятам, че това ще ми е по-полезно. Повече за принципа 80/20 и други неща може да прочетете тук: http://postmasculine.com/content/3-Ideas-That-Can-Change-Your-Life.pdf Освен за ситуацията с жените, ще поствам неща и за себеразвитие, защото са взаимносвързани.

Цели за Седмица 1:

1. Излизане поне 3 пъти за игра, като всеки път се отварят поне по 16 сета. Това ще рече, че трябва да отворя около 50 сета следващите 7 дена.
2. Да заговоря поне 3 момичета, когато съм извън стейт и се чувствам некомфортно.
3. Ще се фокусирам на гласа, погледа и усмивката.

Някои от дългосрочните цели:

1. Да изградя по-широк социален кръг, както момичета, така и момчета.
2. Да развия абсолютна увереност. Искам да мога да заговоря, която поискам и където поискам. Понякога, когато съм извън стейт ме е страх да заговарям. Искам да развия абсолютна увереност във всякакви социални ситуации.

Утре ще излезна да играя и ще ви кажа как е било.

5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Различните дни -: Юни 28, 2013, 09:26
5-6 сета са супер малко.. не можеш да си правиш изводи на това

+ това, ти я отваряш и след това и казваш, че искаш да я водиш някъде? ти си някакъв непознат, който я спира на улицата и след 20 секунди искаш тя да тръгне с теб?

и твоят приятел с такива методи нямаше да има завиден резултат

първата вечер не си ебал заради играта си, защо очакваш на следващия ден да се получи?

не мисля, че трябва да се шашкаш толкова за разликата от двата дена - просто околната среда е била различна - ти си си същия (имало е и разлика в стейта - провокиран пак от околната среда)

успех Усмивчица
6  Други / Всичко друго / Re: Арогантност или проблем с възприятието -: Май 29, 2013, 09:33
Започна надпревара кой колко живота е спасил. Временно класиране:

3. RxRated - 2 + 1 (нейния собствен)

2. Manowar - 4

1.  Ehlzerida -  +∞


И аз ще се включа:

HardWorkBeatsTalent - 2 000 пилета и 1 000 телета (вегетарианство)
 Ухилен
7  Други / Всичко друго / Re: Арогантност или проблем с възприятието -: Май 29, 2013, 00:59
Manowar,

   Това, което аз видях в думите на RxRated e, че за голям процент от населението на тази земя, живота се свежда до задоволяване на базовите нужди и получаване на удоволствие от това - да се наядем, напием и наебем. Интелигентния човек вижда малко по-надалече от пишката си и има различни цели и стремежи от тва да се направи на магаре през уикенда и да си бара ташака в Неделя. Вярно е и, че много умници са сухари и сдуханяци, което също не е оферта. Ти обаче си колоритен, имаш остър ум и си уверен, и ако имаш по-високи цели и стремежи и си трудолюбов, реализирането им е въпрос на време. Не те познавам, ти знаеш кое е важно за теб и как искаш да живееш. Смятам, че си щастлив човек. За мен смисъла на живота не е да се забавляваш, а да бъдеш щастлив - не моментно щастие, а постоянно. Постоянното щастие за мен е резултат от две неща - увереността и любовта. Увереност, че светът ти да се срине, ти ще се изправиш и ще го построиш наново и любов към хората и живота, и доброта. Запитай се дали си достигнал максималното си ниво на щастие, и ако мислиш, че можеш да си с 1% по-щастлив - направи съотвените промени в живота си.

   Отвръщаш на нападките на RxRated с 3 пъти повече. Някой ти разваля имиджа и ти го засипваш с 1 000 думи затова той какъв е бил !? Представи си един бодибилдър. При него идва някакъв льольо и му казва: '' Ти си доста хърбав мадафака, тоя бицепс не си го развил добре'' Бодибилдъра ще скочи ли да му се обеснява и да го напада !? Не, ще го отмине с насмешка, защото той е убеден в това до последната фибра на бицепса си..

   Иначе за арогантността, знам за какво говориш. Аз се чувствам, сякаш в мен са събрани всичките качества и добродетели, които могат да съществуват и съответно на всеки намирам кусури. Пробвай да четеш за това как да приемаме хората такива каквито са, а не да се опитваме да ги правим перфектни като нас. УсмивчицаP.S - Сега като прочета последното изречение, това с перфектността е малко смешно Смотан


8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: На летището -: Май 27, 2013, 19:57
От думите ти личи, че си отчаян. Надяваш се някоя красавица да тръгне с теб.. и ето появява се тя, обръща ти внимание и ти сега ще таиш някакви надежди, че ще ти приеме приятелството във фейсбук.

Грешката във фрейма е, че искаш тя да ти даде нещо. Тя да дойде и да ти направи живота по-хубав. Сигурен съм, че дори да тръгнеш с нея и след това ако се разделите, ти ще развиеш синдрома ''Единствената'' и ще искаш да си я връщаш, защото ''много сте си пасвали''. Няма как да спечелиш с такъв фрейм, губиш още преди да си започнал.
Ти стоиш и сигурно проверяваш фейсбук всяка вечер дали тя не ти е приела приятелството, докато тя всяка вечер се чука с приятеля и и едва ли се сеща за теб. Виждаш ли кой е нийди и има нужда от другия?

Ти трябва да направиш живота си готин, да имаш изобилие, за да може тя да поиска да е част от това. Лесно е на думи, но не и на действия Усмивчица


Критиката е много, но е това, което виждам.

Work Hard
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: На летището -: Май 27, 2013, 11:54
Целувката е финалния елемент, тя е резултата от твоята игра. С опит за целувка не може да я спечелиш.  В твоя случай ти си си изиграл играта, но си ''забравил да провериш резултата''   Смотан

Следващия път ще е по-добре!

Поздрави от Bournemouth! Смотан
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: На летището -: Май 26, 2013, 16:50
Опита ти за целувка нямаше да има ефект върху крайния резултат. Това обаче не означава, че си постъпил правилно... трябваше да я целунеш  Ухилен

Изкарваш някакъв морален довод, че си имала приятел. Това е неувереността ти, която си търси причина да не действаш. Било те е страх да действаш. Няма страшно, всеки е неуверен на моменти. Някои хора обаче действат въпреки тази неувереност.. така че и ти можеш да го направиш Усмивчица

Помисли върху това:

Ситуация 1:
Имал си възможност и си я пропуснал, защото си бил неуверен. Сега сигурно 3 дена те е яд и стоиш и мислиш ''Ами ако се бях опитал.. ''

Ситуация 2:
Имаш възможност. Решаваш да се пробваш. След малко докосвания и някоя шега правиш опит за целувка. Тя се дърпа. ОК.
Оставаш си с високата енергия, защото си направил това, което искаш. След това се чувстваш уверен, а не да агонизираш в съмнения 3 дена.

Страха е кофти нещо. Допуснеш ли го веднъж, ще се разпростре навсякъде в живота ти.

Поне следващия път ще знаеш да не питаш дали си има гадже (тва е резултат от неувереността ти). Какво те ебе теб има ли си, няма ли. Тя е готина и ти я искаш. Ти я заслужаваш. Тя е достатъчно голяма да прецени.

След това, питал си я 2 пъти ''на къде отиваме ние с теб'' ... пак си неуверен и чакаш мацката да ти каже : ''Ами харесваш ми, искам да ме целунеш'', което никога няма да стане. Ти казваш накъде отивате. Ти отиваш да играеш за да я целунеш. И това трябва да направиш, ако тя се възпротиви..тогава ти си ОК. Идеята е, че ти си показал какво искаш и си направил нужните действия да го вземеш, тя дали ще се навие си е нейна работа.


Като цяло може би не си изградил достатъчно атракшън. Може и да си бил готин(неувереността ти ми говори, че не си бил) ама мацката да си е била вярна на приятеля и.

Намерила си е някой да я забавлява и да си прекара добре. Приятелчета с други думи Усмивчица

Не си губи времето с нея повече!
Цъкай некст!П.С  - летищата са много добри за апроуч. Особено, ако си късметлия, всеки път на седалката до теб да има мацка Усмивчица кофтито е, че обикновено после се разделяте към различни градове.. или не  Намигване


11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Къде започва моментът , в който да си загрижен за някого , е в твой ущърб -: Май 16, 2013, 18:41

Пускам темата , защото си харесах момиче , което много вероятно да си е нямала приятел, а е страхотно интелигетна и привлекателно , с особен чар ,който няма да крия , че ми се нрави. Тя също има сериозни проблеми ,доколкото съм чул и направил своите изводи, и макар да е по-различна от останалите ,

Малко по-различен съвет ще ти дам. Не се обяснявай чак толкова много. Не казвай едно нещо по 3 начина.

''Харесах си момиче, което е много привлекателно и интелигентно и със чар, който ми се нрави''
'' доколкото съм чул и направил своите изводи'' .. тука само трябваше '' и установил'' да добавиш и щеше да е пълна картинката.

Не си философ. 
Усмивчица
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: Проститутка -: Май 16, 2013, 16:04
Бих казал, че идеята не е толкова лоша.

Плюсовете са, че ще ти се вдигне самочувствието моментно и ще можеж да кажеш, че вече си правил секс. Демек като тръгнеш да го правиш за втори път с нормално момиче няма да те свива корема толкова. Но няма да научиш нещо от сеанса с проститутката. Ако имаш кинти, не го мисли толкоз.

Не знам колко тея от 100 лева са хай. Плащал съм 120 аз и момичето беше с добро тяло, но в лицето зле. Не знам тея по евтините как са. И дето пише 1 час, не си мисли, че ще правиш 1 час секс. Играе се до свършване. Ако свършваш бързо.. смятай тя ще те оправи за 3 мин и си заминава. Усмивчица По-добре do some masturbation преди тва да не си хабиш парите.

Отново, идеята не е лоша, но няма да те накара да израстнеш в очите на другите. По-добре не се хвали с това, щото най-много да почнат те бъзикат. Ще ти даде моментен скок на самочувствието.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Личен прогрес -: Май 14, 2013, 17:08
Проблема в начина, по който си представил оупънъра е, че зад него не личи ясна причина защо ги питаш.Те се досещат, че ги питаш това без да те интересува отговора, а само за да ги заговориш.

http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=5187.0


Ако се спреш на индиректни опънъри, те съветвам да ги питаш нещо, което наистина те интересува и ще ти е интересно да чуеш мнението им. Ако ще и природата да бъде. Така ще имаш по-голям ентуасиазъм и няма да се отегчиш.

Аз съм за директната игра. Пробвай и двете и виж кое ти харесва повече.

Ако започнеш директно и те режат много, не се плаши. Запомни, че отказите на улицата не са отражение на това, че не си достатъчно готин или не струваш. Играта на улицата е доста по трудна от тази в социалния кръг. На улицата безброй пъти са ми отказвали момичета, на които ранга им е бил доста по-нисък от моя.

Аз харесвам доста натуралната игра. Прочети мнението на paradox http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=4905.msg58715#msg5871514  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Личен прогрес -: Май 11, 2013, 22:56
Браво! Харесва ми ентусиазма ти.

Може да пробваш опънър: ''Кои са качествата, които ви впечатляват в един мъж''
И вкарай силния глас де. Използвай диафрагмата.
http://pickup-project.net/content/view/61/38/

Играй, чети и ще следим темата ти Усмивчица
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Май 02, 2013, 16:10
Много често на улицата ме питат:
''Ти всички момичета ли заговаряш така'' или ''Кво? Стоите тук и заговаряте момичетата ли?''

Моят отговор на първото обикновено е (от форума): ''Не, само тези с руси коси и сини очи'', тя казва: ''Ми, аз не съм руса''
Аз: ''Ти си специална'' или '' За теб направих изключение''

Някакъв друг отговор?

Много често ми казват ''Ние сме лесбийки!
На тва как отговаряте?

16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Здравей, пикап, приятно ми е. :) -: Май 02, 2013, 15:39
Да, тупането по рамото не е никак добър вариант. Добре е да я докоснеш леко по лакътя, тя ще се обърне и тогава ти и казваш/показваш каквото имаш.

Салса/Хип Хоп - запиши се. Ще имаш близък контакт с много жени. Полезно си е.

Иначе да, невербалната комуникация наистина и нея трябва да я развиваме Усмивчица

Успех!
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Здравей, пикап, приятно ми е. :) -: Май 02, 2013, 10:36
Браво, че не пиеш

Не разбирам много от нощна игра, ама
при първият случай се появяваш от нищото и и вкарваш оферта да я водиш в центъра да танцува...
защо да го направи? къв си ти? или си 10-тия, който и го предлага тая вечер или 1-вия, зависи колко красива е мацката
може да ти се навие, само ако ти се кефи на външния вид..а в тоя случай игра няма
знам, че е трудно да се говори в дискотека, ама не е невъзможно да отвориш с някой лаф и да се побъзикате малко след тва
ако танцуваш като животно, много добре съответно, може да ходиш да си денсиш в центъра самичък и мисля, че така вниманието и интереса към теб ще са по-големи. Смятам  да го направя аз в най-скоро време.. само да се науча да танцувам Смотан

втория апроуч - зле. Кой си ти ще я пипаш и т.н? Тя дори не те е видяла, изненадваш я в гръб.. много го мразят тва някой да почне да танцува с тях отзад без дори да са го видяли, познали..така че и реакцията и е обоснована Усмивчица
не и се нерви на кучката.. тя си е в пълното право.. дай и усмивка и скачай на следващия сет

като цяло в нощната игра, няма много игра.. всичко е външен вид, статус, който демонстрираш и ако си някъв откачен тип да привличаш внимание с танци или нещо..иначе е трудничко, още повече че винаги са с приятелки поне 2-3, които ги дърпат напред назад, пречат.. а ти си сам..
може да си намериш уинг, пиши във форума или питай най добрия си приятел, разясни му малко ситуацията и скачайте

иначе браво, че отваряш Усмивчица ако града ти е малък, ходи от време на време до някой по голям само за да играеш дневна, хем никой няма да те познаава там и няма да те е срам.. а и в големите градове винаги ще намериш уингове от форума Усмивчица
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re: Малак член -: Май 02, 2013, 00:09
Джелкинга си е малко мъка. Аз съм имал малки резултати (1 см, и в отпуснато състояние изглежда по-голям) , ама като спреш се губят бързо.
Обаче с упражненията за 3-4 дена твърдостта се подобрява много.. стомана става  Ухилен
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: BlowJob клоуз -: Май 01, 2013, 23:51
Баси кефа, чак тоя щом не може да повярва  Ухилен
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re: Да й дам ли шанс -: Май 01, 2013, 21:13
Срам я е да се покаже нещо, щом не ти праща снимки.
Или се смята за грозна
или те познава и я е срам да ти каже, че те харесва или от нещо друго я е срам

Страници: [1] 2 3 ... 6
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines