Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 13:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 7
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Манипулацията -: Декември 18, 2017, 04:19
Just_a_boy как ти се занимава да пишеш толкова не знам, имаш реп!

"живеем в путкопоклонническо общество, в което законите, привилегиите, "моралът" и почти всичко защитава правата, недостатъците, произволът на жените, а мъжът трябва да е винаги на разположение, разбиращ и готов за безкрайни инвестиции и компромиси."

Нали знаеш не е виновен този който яде баницата а този който му я дава. Последните 5 години (преди пикапа не ми правеше особенно впечатление) се нагледах на какви ли не случаи, как даден мъж е готов да падне в кракара на някоя, да стане мишка само и само да и се хареса/спечли (късмет  Ухилен). Медиите и политиците на запад импелментираха тези "идеали" но винаги ще има места като това където ще си отваряме очите.  Усмивчица

Основното за шитовете е да се зададе правилна динамика в самото начало, стигне ли се до ситуации като в точки 2 и 3 значи са проспани яко леките шитчета и тя вече е решила че може да се "вихри" колкото иска.

"Затова призивът ми е - преценявай кога, колко и по какъв начин да инвестираш, така че усилията ти да не бъдат на вятъра, но и давай на жените нещо, така че и те да са доволни "


Иначе казано баланс, аз обичам да им казвам "щом съм излязъл с теб цялото ми внимание в момента е към теб, но когато се прибера не ми звъни, преди следващата уговорка." Tова е и основата на отнoшeнията със жените, те са "луни" обикалящи около нас а ние се фокусираме основно върху ядрото (работа/хобита/приятели) ако една жена стане твърде важна за нас и направим компромиси със своето ядро за да и угодим, тогава стават изцепките. Как да ни уважават и желаят ако ние сами не се ценим и не поставяме граници в отношенията.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Много ли е зле -: Декември 14, 2017, 13:07
Всички неща дето си ги гледал по филмите не са така  Ухилен "харесваш ми" "искам да те целуна" и тем подобни, са пълен булшит, свалката става натурално.

Какво имам в предвид като казвам натурално? Ъ?

Седите на кафето яко ви е (емоции/усмивки) започваш лека ескалация. Избъзикаш я за нещо, в същия момент я щипнеш по гъза/ крака (в рамките на бъзика който казваш) постепенно ескалираш директно (личи си че не е за бъзика), първо по приятелските зони (бедра и ръце от външната част) ... погалиш я за косата... помиришеш и парфюма... захапеш я за врата... целунеш я... хващаш ли ми идеята  Усмивчица

В нито един момент не я питаш тя какво иска а просто наблюдаваш нейната реакция на твоята ескалация/действия и така преценяш дали да продължиш/да забавиш/да спреш.... така когато се стигне до това да я целунеш ще е естествено, тя ще го иска/очаква.

За конкретния таргет действай скоро че вече може да е късно.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Blow job close, но изпуснат f-close. -: Декември 14, 2017, 01:15
Казваш че сгазваш лука в последната фаза? Доста играчи се изправят в следната ситуация, те са голи а мацката още е по сутиен и долнище... (в този момент тя знае че може да те върти колкото си иска)

Финалната част е размяна на ескалация, аз свалям горнище след това свалям нейното и т.н. Целта е ескалацията да е постепенна така че мацката да не мисли логически какво следва а просто да се наслаждава на възбудата (каже ли ти на някое действие НЕ тя влиза в логически стейт, това не значи край, но ти затруднява играта).

Ако ескалираш постепенно (без да и включил алармата) дори в началото да си вярва че само ще си говорите  Ухилен  30 минути по-късно ще е гола и мокра.
Ако е гола и ти каже че не иска да се ебе, казваш "ок няма да те чукам" и почваш да и бъркаш като продължаваш да и казваш че няма да я ебеш... след 10 минути ще е готова. Това го позлвам и когато ги водя в нас "ще се качим горе, но днес няма да те чукам" казвам със сериозен тон  Ухилен работи...

В конкретния случай може да има бол прични да се дърпа, от такива над които нямаш контрол (цикъл) до такива които не са фатални (има гадже / не иска да се чувства курва) с качествено направена ескалация вторите прични просто забавят неизбежното.

4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:С патерици съм, как да подхождам на слънчака -: Юни 25, 2017, 15:52
+ реп за берсерка, това е едно много точно определение за слънчака, а към автора, пич здравето е винаги на първо място, това че си готов да го рискуваш заради едната ваджайна не говори добре за теб.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Какво трябва да ми показва тази ситуация -: Юни 16, 2017, 21:14
земи Ухилен много ги мислиш нещата, просто изпълни последното изречение което написа и да се свършва с мъката. "Мисля следващият път като я видя в бистрото, да и кажа едно 'Здравей' "

И по принцип като си на вън и си харесаш някоя, не мисли а просто отиди и я заговори, колкото повече се чудиш/моташ толкова по-скован ще си когато я спреш.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Мазохистки ли са жените ? -: Юни 11, 2017, 17:37
"КК" добре ти го е написал. Те се кефят от това че имат контрол върху теб, тя вижда че със своите действия може да те вбеси, следователно на теб ти пука твърде много за нея/нямаш избор от жени (иначе нямаше да се нервиш) извод тя има силата във отношенията ви. Когато някоя ти прави номера спокойно и казваш че не толерираш подобно отношение и от там и показваш вратата. Може да се кротне, да се върне и да слушка, но в повечето случай ще е само за малко.

Едно ще ти кажа , ако една мацка ти се кефи стабилно (и не е някоя откачена) поне в началото на отношенията ви ще е едно кротко котенце, почне ли да ти върти номера... края се вижда, без значение дали сте във връзка или фък бъди.

Иначе агресията/гняв е от полза само когато я чукаш тогава се кефят че може да изкарат животинското в нас, а не когато те върти на малкия си пръст.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Хоби, спорт, или начин да се запозная с нови момичета? -: Юни 08, 2017, 06:18

"Кои са най-подохдящите места за заговаряне в София? И някакви основни насоки или съвети?"


Аз не съм от софия, но съм играл там няколко пъти и ще ти кажа едно, путкопоток има на всякъде, не си вързан към една улица, иначе доста хора разцъкват по витошка... Най-добре отваряй сетове като имаш няква работа на вън, а не да излизаш спецялно с тази цел (освен в самото начало, кажи речи като направиш 200-300 сета пикапа ще е част от твоето ежедневие и като си на вън по навик ще си отваряш)

"И другия въпрос е трябва ли да избирам подходящият момент, тоест когато видя че 'скучае' и си няма друга работа или не бърза за някъде, или това би било безсмислено и подходящ момент не може да се избере?"

Това с времето ще го усетиш, преценяш спрямо момента, ако тя върви с твърде бърза крачка не я спираш, но не ползвай това като оправдание да изпускаш сетове които са точни. За сега не ги мисли тези неща, като ти хареса някоя просто отиваш, иначе ще ти изникнат в главата доста причини да не я спреш.
 
Играй 1-2 месеца, отвори 50-100 сета колкото да ти мине страха и след това ако имаш финансите отити на уъркшоп.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Хоби, спорт, или начин да се запозная с нови момичета? -: Юни 07, 2017, 20:39
Да съм му казал само да ходи да "трамбова"? Според мен човек трябва да се развива във всички сфери (соцялен кръг/хобита/спорт/фитнес/игра/работа....) Но доста хора имат мислнето "аз сега ще почна нови хобита ще се запосная с нови хора пък като понатрупам опит "може" и да отварям по улицата."
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Хоби, спорт, или начин да се запозная с нови момичета? -: Юни 07, 2017, 18:29
"Идеята да заговарям случайни момичета на улицата... По принцип няма проблем да опитам, но някак си не мога да си представя как това би проработило, не мога да си представя да си намеря приятелка по този начин. Иначе не е лош вариант, но не съм убеден дали в София ще проработи, според мен едва ли е най-добрия вариант..."

Като не можеш да си го представиш няма и да се случи... според теб не е най-добрия варянт, просто защото изисква усилия, изисква да излезнеш извън зоната на комфорт, а ти в момента си плуваш стабилно нея.

За хобитата си задай въпроса "какво искам да правя със свободното си време, какво би ми било приятно" чак след това може да ползваш дадено хоби И за свалки, но изначало трябва да го запишеш защото ти харесва.

"Не съм убеден че ще реагират особено положително и няма да ме помислят за странен. "

Като имаш такова мислене как ще реагират според теб? Жените имат много повече соцялни интеракции от нас и "четат" хората доста бързо, ако ти не си уверен в себе си, ако мислиш че това да заговориш жена на улицата е странно, тя ще мисли същото.

"Но нищо не пречи да пробвам, но може би трябва да подбирам по-подходящи места и ситуации за целта..."


Гледаш да се нагаждаш... до голяма степен проблема ти е соцялното програмиране, бариери които сам си поставяш "тук не можело, тук не е прието..., за тук нямам топки..."

Всички сме имали проблеми в начина на мислене пич ,но всеки е намрил желание и начин да се промени, ако искаш да си успешен лесен път няма (важи за всички сфери от живота).
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Съотношение между фрейм и външен вид -: Юни 01, 2017, 17:35
"здраве и спорт : в реалната реалност до онзи ден си вдигал 100кг. лежанка. Ми много ясно, че ако утре си повярваш, че ще вдигнеш 150 - най-много да скъсаш мускул... но трябва да си повярваш, че можеш да вдигнеш 110 и тогава да ги наредиш (а проверката в реалната реалност ще покаже, дали си готов, или не)."

Слеъра е напълно прав, винаги човек трябва да е уверен в себе си, но в същото време да бъде реалист, да си поставя цели близки до неговите възможности в дадена сфера, иначе се получава смешна картинка. Познавам хора които имат голямо мнение за себе си, но без покритие и това предизвика смях а не уважение.

Що се отнася до пикапа, просто е ако играта ти е една и съща, но неща като телосложение (% мазнини/мускулатура) и как се обличаш са различни ... ще имаш различни резултати. Иначе казано нека някой е дебел и да не се облича както трябва, пък нека си вярва че е пич...но не е.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:как да действам ? -: Май 27, 2017, 22:30
Грешката ти е че до сега не си я наебал. Като ескалираш няколко пъти без да стигнеш до край само и даваш време да почне да мисли логично. При първа възможност я изкарай някъде извън работа (на кафе) натисни я там и след това към вас. Помотаеш ли се още малко...

Доста често съм правил тази грешка, изкарвам на кафе ескалирам твърде много ,без тя да е готова за ебане или няма логистика в момента, при което след срещата я хваща логиката и до там. За това си знам, виждам ли че не е готова за вкъщи или че нямаме време, карам леко с натискането и гледам да има повече рапорт. Вече на втора среща, малко на кафето и към нас.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Online свалките.. -: Май 27, 2017, 00:32
А добро утро. Представи си че ролите са обърнати и като си направиш профил в дейтинг сайт стотици жени ти пишат/лайкват.. няма как да обърнеш внимание на всички от тях, на кои ще отговориш/лайкнеш? ест на най-яките като визия.

За разлика от дневната/нощната в онлайн играта основния компонент е визията. Какво имам предвид, ако не си в топ 20%/30% като визия от тези които тя вижда в тиндър тя просто няма да ти лайкне профила и в случая с тиндър така няма как да си пишете, от там каквато и игра да имаш няма никакво значение. Трябва да поработиш върху визията/стила си, върху снимките които си качваш.

Що се отнася до реалния свят визията има по-малко значение, но пак си е важна, доста хора започват да отварят сетове на ред имат някакъв прогрес в играта си, но си остават със същия нисък ранг относно визия/стил. На кратко, всичко има значение.

https://www.youtube.com/watch?v=2qMrPUbYDU0
Ето един добър клип по темата визия/игра, гледай от 4:40
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Въпрос за страха, липсата на зрялост и разменените роли във взаимоотношенията -: Май 22, 2017, 02:33
Сама осъзнаваш че един мъж който е висок ранг има много опции... а очакваш връзка от него и очакваш той да предприеме нещо  Ухилен Страх от връзки нямаме, просто много малко жени имат нужните качества Намигване

Сама казваш че не си нищо особенно на визия, ако искаш нещо повече от ебане за една вечер или фък бъди отношения си търси мъж близко до твоето ниво (защо един мъж да се хване за нещо сериозно с жена под неговия ранг при положение че има по-добри опции)
14  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 09, 2016, 01:32
И кво, на първа-втора среща не плащате сметката и ебете, тъй ли?

Моите наблюдения са такива или нещата се получават и ебеш на първа среща.. или не...
имал съм и на втора и трета но доста по-рядко.
15  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 09, 2016, 01:19
Аз съм забелязал, че повечето жени биха прекъснали всякакви взаимоотношения с теб ако на първата среща ги накараш да си разделите сметката или видят, че си дребнав. Нормално е да поемаш тези разходи при положение, че жената най-вероятно има много ниски доходи, а ти искаш да я еб*ш. Защо да ти пусне на теб, който една сметка не можеш, или по-лошото не искаш, а да не се отдаде на някой, който поне излизанията плаща?

Ох майко нали жените са силни и независими  Ухилен пък било нормално ние да им плащаме сметките още повече когато искаме да ги ебем.  Шокиран Адолфус това да не ти е транзакция... като изключим голд дигърките (и някои други "принцеси") една жена що се отнася до ебане за една вечер или за фък бъди иска две неща, да я наебеш в мозъка (емоция) и в пуситу....
Разменяте си взаимно емоция и удоволствие, ако някоя ти направи проблем че искаш всеки да си плаща своето тя просто не е точна...
16  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 07, 2016, 12:51
Краб не мисля че има човек който няма да провайдва за семейството си. Идеята е че когато искаш да ебеш някоя максимално бързо, не е нужно и не е препоръчително да парадираш със своите финансови възможности....освен ако не ти е фетиш мацката умишлено да ти бави ебането за да те цоца колкото може повече.  Ухилен  
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Съвети за навлизането в играта -: Декември 05, 2016, 17:03
Свалките са доста обширна тема, ти питаш сумати неща на веднъж и очакваш да ти помогнем.
AwaySelf ти даде линк за полезна тема виж я.

Ето няколко стъпки които ще са ти от полза:

1. Почваш да четеш теми от теоретичния раздел (първо маркираните като важни)
2. Излизаш на улицата и играеш
3. Отново четеш от темите
4. Отново играеш
... хващаш ли идеята  Усмивчица четеш малко теория отиваш да практикуваш и това се повтаря отновно и отново и вече когато имаш специфични въпроси питаш за да ти дадем съвет.

От сега ти казвам online играта я забрави особенно в сайтове за запознанства (поне за сега) най-добрия варянт е фокуса да ти е върху дневната, вече след 5-6 месеца почни и online.

Като направиш година игра, имаш някакъв опит зад гърба си отиди на workshop ще ти видят грешките които сам няма как да видиш.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как да продължа след опенъра. -: Декември 05, 2016, 00:52
1. Не задавай директно тривиални въпроси...
(не) какво учиш?
(да) мязаш ми на някоя скучна икономистка, греша ли   Намигване

(не) на колко си години
(да) тии си на 18?
идеята е ако питаш въпроси тип интервю поне го прави чрез предположения...
  
2. Ако в един момент зациклиш не си гълтай топките кажи го...
"мх не ми идва нищо на акъл" в някои ситуации тя ще ти помогне с раговора в други не... но е 100 пъти по-добре от това да се изнижеш от сета...

3. Не си прави схеми използвай неща по нея или около вас с които да я бъзикаш
пример от днес

Натокана на макс едвам върви горката и десетина метра пред мен се спъва..
отварям: "стоп.. хареса ми твоята походка (леко се засмивам)
тя: да защото се препънах (хили се яко)

ситуационните опенери и бъзици са по-естествени от заучени неща
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Нека да погледнем на нещата по-глобално -: Август 27, 2016, 09:18
Пуяка този път е напълно прав, до същия извод стигнах последните месеци. Играта (самочувствие/доминантност) помага да наебеш по-бързо и да имаш качествена връзка с мацка която ти се кефи (визия/излъчване) ако тя не те харесва поне малко каквото и да направиш нещата няма да се получат.

Спомням си един коментар мисля че беше на инс, нещо от сорта  "добрия играч не умее да създава привличане той просто намира мацки които му се кефят и не прецаква нещата, от там играта не е да накараш незаинтересовани жени да ти се кефят а да намериш тези които винаги са били там но не си ги виждал"  
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Пикъп, свалки - ясна работата, ама я да питам нещо за връзките... -: Юни 17, 2016, 02:18
Най-добрия варянт е тя да си поиска, до сега не съм имал случай след 3-4 седмици ебане мацката да не повдигне въпроса, но ето две хипотези които ми идват на ум (ако не повдиге темата)

1. Не гледа на теб като матерял за гадже.
2. Иска връзка но я е страх че ако повдигне въпроса (а ти не искаш връзка) ще я заебеш напълно.

Не че пречи и ти да повдигнеш темата... но трябва да си прецениш до колко е навита/готова за това, иначе ще имаш дежавю от преди.
Страници: [1] 2 3 ... 7
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines