Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Април 21, 2021, 00:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Слънчев бряг 2014 ? Пълен разбор ? динамика, сетове, места за игра и др. -: Ноември 15, 2014, 03:13
Рядко пиша във форума, но се вдъхнових и искам да поздравя Алфастар за начина, по-който се е забавлявал и пикапил в Слънчев бряг! Така се прави - на макс! Добър анализ.
Аз пък работих това лято на Слънчака(трето подред вече).
Бих допълнил и посъветвал играчите за следващото лято да наблегнат много сериозно на РУСКИЯ език, ама дори не е препоръчително - задължително е. Рускини,украинки,беларускини са НАЙ-СЕКСОЛЮБИВИ(заедно с чехкини, словакини, полякини)!!! и обикновено най-красиви. Наистина повечето не знаят грам английски. Как се учи руски по мое мнение най-лесно - купувате си разговорник за 6лв и си отбелязвате това, което би ви свършило работа.
 Също така, ако решите да работите там, ви препоръчвам като аниматор, сервитьор, барман или спасител. Доста съм разпитвал колеги и от личен опит знам, че това са длъжностите, които дават най-много възможности за "игра" по време на работа, да свалиш туристка през деня и да я "дръпнеш" за вечерта. Лично аз съм работил като хотелски сервитьор(5месеца) и аниматор(7месеца). На мен ми допадна повече анимацията - по-свободно можеше да си общувам с туристКите, а и работата е забавна и те развива(езици, контакти, да си винаги позитивен и т.н.). Препоръчвам големите хотели(има повече жени) и тези с мнозинство източноевропейски туристи. Моите топ дестинации - х-л Чайка и х-л Калина Гардън.
В нощната игра първото впечатление е изключително важно, затова гледайте винаги да сте във форма, лъснати и добре облечени. Повечето от мацките си търсят секс за една вечер все пак Усмивчица Няма да описвам колко е важна енергията, да си винаги позитивен, да се забавляваш и да си мъжествен и т.н., достатъчно добре го е направил Алфастар.
Играл съм балансирано и нощна игра, и на работа, но не съм играл редовно нощна(от мързел хах). За сметка на това, когато съм играл нощна, съм се забавлявал страшно много. За ф-клоузовете съм доволен: десетина за трите лета - достатъчно по моите стандарти(повечето от хотела, в който съм работил), като с мацките, които са ме изкефили, съм бил до края на почивките им Усмивчица
Post Scriptum(латинска работа, ей): Обичам Слънчев бряг и палави източноевропейки! :sleepy:
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Нощна игра в Студентски град -: Ноември 14, 2013, 02:52
Смятам, че съм допуснал доста грешки и че те се дължат на неопитността ми.
@ilian_790112 - Колкото и преди това да не ми се е искало, съм търсил валидация, дори когато искрено съм се забавлявал. Трябва да се бъзикам повече и да създавам повече емоции.
@Beact - Прав си за първата ситуацията. Трябваше да направя повече DHV, за да ме следва. За третата ситуация съм забелязал, че когато таргетът ми записва номера преди аз нейния, имам по-голяма успеваемост при размяна на контакти.
@Cancun - В рамките на нормалното е да ме блокират, очаквах го. Любопитно ми е дали съм отговорил правилно на блоковете. Забелязал съм, че колкото повече се задържам в сет при нощна игра, толкова повече социалния натиск влияе върху таргета ми и се опитват да ми я дръпнат. Затова разчитам по-директно, по-концентрирано, с повече енергия да премина през фаза привличане. Определено трябва да инвестирам малко повече и да обръщам внимание на другите хора в компанията ѝ и го определям като слабост. На бара специално този път имаше само сетове, които не ме привличаха, а пушенето става вече в дискотеката. В цялата дискотека обикновено си харесвам момичета от макс 5-6 групи/сетове.
@Kejtarn - Изгледал съм семинара на Ловдроп с участието на Мистъри 2-3 пъти. Кино от моя страна има още от момента на запознаването с външната част на ръката обикновено по рамото. Напоследък задържам ръката при здрависване с таргети малко повече от обичайното. Когато стане забавно, задължително ескалирам. Вярно е, че често забравям да следя за реакциите на тялото ѝ(нещо, което описва Ловдроп). Когато отварям директно(вече само така почнах) при нощна игра, хващам през горната част на кръста таргета и ѝ говоря на уше, понеже музиката е адски силна. Старая се според интереса да ескалирам. Все пак си прав и трябва да наблегна на киното и ще бъде полезно да изгледам семинара още веднъж.

Приемам критиката и благодаря на всички, че помагате! Ще се поуча.  Усмивчица
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Нощна игра в Студентски град -: Ноември 13, 2013, 21:32
Здрасти, пичОве! Екшънът се развива снощи.Аз съм с веселата компания от 15 души(колеги и колежки) в едно диско на сепаре. Музиката и купонът са на макс. Танцувам и се кефя на момента(без да съм пил) и се оглеждам за пУтенциални сетове  Смотан
Директна игра. 3 сета отворих - в толкова имаше мацки, които ме кефеха наистина.Всичките бяха смесени групи от по 10тина човека. Интересното е, че и 3те групи имах познати, с които се заговарях преди да отварям. Питам ги моите хора коя е свободна и давам газ  Ухилен
1) "Е" 7,5. Една обща позната ни запозна. "Е" ми се усмихваше, поговорихме около няколко минути, но много бяха засилили музиката и ѝ казах, че за домашна да разбере от къде съм и че трябва да ида при приятелите си, а когато се върна да е разбрала.
Аз: Желая да бъда искрен с теб. Исках да се запозная с теб, защото мисля, че си много сладка.
Е: Благодаря. (придружено с най-мазната усмивка)
Аз: Тук е прекалено шумно, а искам да ти кажа нещо интересно. Да излезем за 1мин.
Е: След малко.
Аз:Ок.
Поразходих се насам-натам, забавлявам се, имам висока енергия, чувствам как съм изпълнен с увереност. Връщам се и пак ѝ предлагам, отговорът е отново "след малко".В този момент една нейна приятелка ми я дърпа.Викам си "Ок". Стана време да си ходя. Отивам при "Е" и си говорим 2мин. и ѝ казвам, че скоро ще си тръгвам. В този момент друга нейна приятелка ми я дърпа, казвам ѝ да ми я остави за 1мин., че имам нещо да казвам на "Е".Приятелката ѝ се маха. Говорим си малко и този път 4 души(3мацки и 1пич) от групата ѝ ми я дърпат да танцува с тях, представете си. Забелязах, че пичът ми е стар познат, поздравявам го, говорим си 2мин. с него. След това си проправям път между всички други,които до тогава ме блокираха, за да стигна до "Е". Тя Изглеждаше сякаш тя вече беше загубила интерес. Излезнах от сета без клоуз, но за сметка на това се забавлявах, особено след толкова препятствия и за това, че не им отстъпих. Интересното е, че започнах нощната игра с този сет и я завърших с него.

2) Сет успоредно на първия.Имах 2ма познати. Питам моя човек в тази група, коя е свободна. Харесах си една 8ца(С) с много голям "балкон"  Смотан  Сам се запознах с нея, директен оупънър. Тя се изкефи. Отново пробвам изолация и отново чувам отговор "след малко". Потанцувахме заедно, но без много докосвания, усещах, че не беше готова за тежко кино. Имаше закачки, тя задаваше въпроси, правеше ми се мистериозна. Отидох до моите приятели за известно време. Върнах се при "С", говорихме си забавни неща на уше и се опознавахме 10ина минути, дадох ѝ валидейшън.
Аз: Беше ми приятно, хайде да се видим и да си поговорим пак.
С: Добре.
Аз: Ок, хайде да си разменим контактите. Запиши ми номера.
С: Ако искаш нещата да се случат, трябва да ме намериш друг начин. (shit)
Аз: Да направим така. Ако ми кажеш номера си и аз го запомня, значи си струвам. (Това съм го правил успешно и преди, от Keys to the VIP)
Тя го продиктува нарочно супер бързо  Ухилен Запомних всички цифри без две.
Аз: Я повтори.
Тя: Еее, да си чул.
В същия момент нейна приятелка ми я издърпа да танцува с нея и това беше.

3) Отново питам мой познат от групата, дали таргетът ми "Н"(7ца) си има гадже. Той си направи майтап, че той ѝ е.Тя седеше на сепарето. Влизам и направо сядам до нея. Всичко е гладко първите 5мин. и изведнъж моят човек я хваща за ръката и я дърпа да танцува с него WTF Ъ? .
Аз(към него): Чакай малко, говорим си с "Н". (и я хващам за другата ръка, хаха)
Той: Хайде, добре тоя път.
Пусна я и тя седна отново при мен. Изкефих се много на тоя момент  Ухилен Говорихме си още 5мин., всичко е под контрол. "Н" се съгласи да се видим пак.
Аз: Добре тогава, да си разменим контактите. Запиши ми номера.
Н: Кажи ми го, аз ще го запомня. (викам си наум чакай малко, това е от моя репертоар  Ухилен )
Аз: Не. (с усмивка и твърдост)
Тя извади телефонът си и ме записа.
Аз: Сега ми прозвъни да запиша твоя.
Н: След малко. ( Шокиран )
Почвам да настоявам и тя повтаря едно и също, и ми обеща, макар че бях сигурен, че няма да го направи ... Излезнах от сета.

Ще съм благодарен, ако дадете съвети специално за шит тестовете, че за първи път толкова много  Ухилен
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Моите първи стъпки на улицата -: Ноември 11, 2013, 15:38
@Beact - Когато се движа срещу мацката, усмихвам ѝ се и я гледам. Когато се разминем, тръгвам след нея и я спирам отпред, Така ми се струва, че разполагам с повече време, има шанс вече да ме е загледала и става по-естествено. Когато я заговарям, ѝ обяснявам, че вече съм я видял+искрен комплимент според ситуацията и че желая да се запознаем.
@Kejtarn - Благодаря искрено за съветите.

Благодаря и на всички, отделили време за репорта.  Усмивчица
Днес ѝ се обадих на "Б", която ми поиска телефона веднага след като я отворих  Ухилен Направихме един 10-минутен забавен разговор по телефона и се уговорихме довечера да се видим.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Моите първи стъпки на улицата -: Ноември 10, 2013, 14:12
Здравейте, мачовци! Малко предистория: Отдавна не съм писал, защото нищо специално не се е случвало в последната половин година освен че бях нощен играч и натрупах опит като такъв(средно по 2 пъти седмично). Осъзнах обаче, че при нощна игра мога да отварям по 5-6 сета макс(в едно заведение), музиката адски много пречи на общуването, мацките са ги подхождали няколко пъти поне преди аз да го направя, и съм се прибирал средно с по 1 тел.номер вкъщи, само с 1 ф-клоуз (на същата вечер) за този период. От октомври се реших да комбинирам нощна с дневна игра. Първоначално отидох един път до мола с един опитен дневен играч. Заговорих 5-6 сета индиректно обаче разговорите протичаха на "Вие" и не успявах от оупенър за мнение да премина на разговор тип "Мъж-Жена", привличане и т.н. Дори някакси, когато ги питах за мнение, се чувствах изкуствен, все едно минавам "под радара". Реших да сменя стратегията ... Ако не сте се изморили от предисторията, сега след частта за уличната игра Смотан

1ви ден(преди 2 седмици). Е, осмелих се. Бях решил да отварям само директно и само единични сетове.Отворих 3 сета.
1) Пред НДК на пейката седи една 7,5(да я наречем Д), червенокоса, сама. Отварям.
Аз: Здравей! (Вече усещах сърцебиене и се задъхвах, какъв новобранец  Смотан)
Д: Здрасти!
Аз: Минавах наоколо и забелязах, че имаш много готин цвят на косата ... и бих желал да се запозная с теб. (задъхано и вдървено)
Запознахме се, и я заговорих нещо за 2мин. Тя ми каза, че всеки момент приятелят ѝ щял дойде и действително пича след 1 мин се появи. Казах, че ми беше приятно да се запознаем и излязох от сета.
2)Продължих по Витошка. Видях още една 7,5 да се разхожда сама, минава покрай мен, изпреварва ме, догоних я с бърза крачка, застанах точно пред нея, направих знак "стоп" с ръце. Тя спря.
Аз: Здравей!Току-що мина покрай мен като Спиди Гонзалез и исках само да кажа, че си прекрасна и да се запозная с теб. (Казах го по-естествено, по-смело с емоция и широка усмивка.)
Подадох ръка за запознанство, представих се, тя се усмихна и ми каза "приятно ми е" и без дори да ми подаде ръка и да се представи ме подмина  Ъ?
3)Продължавам по-нататък. Разминавам се с една сладка 7ца(да я наречем Е). Обръщам се и след нея. Влизам ѝ в лице.
Аз: Здравей! Преди малко се разминахме и исках само да кажа, че си много сладка и искам да се запознаем.
Тя ми се усмихна и познайте ... подмина ме. Стана ми забавно  Смотан Вдъновен от Sasha Daygame, я догоних и пак я отворих. Запознахме се. Поговорихме за 1 мин и я попитах:
Аз: Накъде си тръгнала?
Е: Имам уговорка на Централни хали с една приятелка.
Аз: Вземи ме с теб  Смотан
Е: Ама ти сериозно ли?
Аз: Да  Смотан
Тръгнахме и през това време съвсем се отпуснах, все пак разполагах с време. Започнах да бъда яко игрив, тя ми показваше интерес и се поопознахме,дадох ѝ валидейшън, имаше кино до прегръдка за чао. Чакахме приятелката ѝ на Халите около 15мин, която в крайна сметка и върза тенекия. Уговорихме се да се видим, разменихме номера. Прибрах се в мега якото настроение. Срещнахме се с "Е" след 3 дни и си изкарахме една забавна и приятна среща, всичко беше под контрол, даже се поцелувахме  Смотан

2ри ден(вчера). След дългата пауза пак тръгнах към центъра за дневна игра. Отново само директно и отново само единични сетове. Отворих 4 сета.
1)На петата минута се разминах с една 8ца(В), облечена доста нестандартно. Хайде кръгом и след нея. Тя седна на една пейка и отидох при нея.
Аз: Здрасти! Преди малко се разминахме и искам да кажа, че имаш много хубав стил и искам да се запозная с теб. (смело, уверено, гладко, с широка усмивка)
Запознахме се. "В" започна да ми показва интерес, най-вече с въпроси. Направихме един много енергичен и забавен разговор за 10мин, дадох ѝ валидейшън. Тя трябваше да тръгва и си разменихме телефоните. Ебаси, още първия сет завърших с тел.клоуз. Веднага ми се вдигна енергията още и се разхождам по Витошка ухилен до уши  Ухилен
2) Като стигнах чак до НДК забелязах още една 8ца(Б). Пътищата ни се пресякоха и почнахме да вървим рамо до рамо и изведнъж я спирам. Отварям директно, представяме се един на друг, всичко точно.
Аз: Сигурно си тръгнала за билетния център?
Б: Не, отивам на среща.
Аз: С някой по-готин ли е от мен?  Готин (реторичен въпрос, cocky, с широка усмивка)
А нейният отговор ...
Б: Я, дай си номера. (и вади телефона си, а моята реакция на ум WTF?!  Шокиран за първи път ми се случва такова чудо, мацка да ми поиска номера веднага след като сме се запознали)
Аз: Не съм толкова лесен. (широка усмивка и скръствам ръце закачливо)
Б: Ами добре. (тръгна да ме подминава)
Аз: Чакай, чакай Смотан Запиши ми номера. Ти си по-спонтанна и от мен.
Тя ми записа номера, записах ѝ нейния, и пак хукна(личеше си, че бързаше). Едва успях да ѝ кажа, че ще се чуем/видим, преди вече да е на разстояние. Ебаси сета ...  Ухилен

3) Минава още една около 7-8 покрай мен. Отварям, обаче не вкарвам достатъчно емоции и чувствам, че не се получава, а и тя ми казва, че отива при приятеля си. Все пак я попитах закачливо не ѝ ли трябва още един - по-забавен и по-авантюристичен(от книгата на Илиян), тя с усмивка ми отговори, че не. Казах, че ми е било приятно да се запознаем и си излязох от сета.

4) 50м по-надолу гледам стои 7ца(А) и явно, че чака някого. Както вървя бавно и уверено покрай нея, се заглеждам в нея и не се отклонявам, засичаме си погледите и тръгвам към нея. Още преди да кажа "здрасти":
А: Май се припознахме?
Аз: Да. Напомняш ми на една приятелка от Сл.бряг. И тя имаше същите хубави черти на лицето като теб.
Запознахме се и почнахме лек и забавен разговор. Чувствах се вече съвсем в свои води. Тя не беше от София и чакаше сестра си, на която беше на гости. Показваше интерес, но не особен. Дадох ѝ валидейшън и казах, че трябва да тръгвам да свърша една работа на бул.Тодор Александров, което си беше така. Предложих и да се видим, когато пак дойде в София. Казах ѝ да ми запише номера. Записа го, но когато ѝ казах да ми презвъни да ѝ запише нейния, каза, че ще го направи, но по-късно. WTF  Ъ? Въпреки че обеща да ми се обади, бях убеден, че няма да го направи. Сестра ѝ дойде (8ца, повече ме изкефи, а и беше от София). Те щяха да ходя към Графа и им предложих да вървим до някъде заедно. Тръгнахме. Закачки, ала-бала. Сестра ѝ на "А" ми показваше интерес, имахме даже общи интереси и познати. Разделихме се на края на Витошка. Тук бях вече пред дилемата, коя от двете и как? Предложих им да дойдат с мен на едно парти другата седмица. Обърнах се към сестрата на "А" и ѝ казах и тя да ми запише номера. Преди тя да ми отговори:
А: Аз ще ѝ дам номера ти.
Тук пак не знаех как да реагирам. Съгласих се и се разделихме.

Моите впечатления от дневната игра и по-специално улицата - много интересна и динамична, с големи преимущества. Смятам да наблягам на нея.
Ще съм ви благодарен, ако ми дадете съвет за двоен, троен, смесен сет през деня. Как е по-добре да отварям - директно или индиректно? Примери? С крило или без?
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Една вечер, в която не бях настроен за свалки -: Март 08, 2013, 15:04
 Историята се развива снощи. Приготвям си се аз за черното парти и отварям фейсклюка да погледна колко хора ще сме на събитието(миналия път бяхме около 300 заявили). Сега гледам ... по-малко от 30 Шокиран Викам си: "Тая вечер май само ще репетираш танците" Ухилен (ходя на хип-хоп танци) И пак е добре, кефът ми не е зависим от мадамите, въпреки че е по-яко като има доволно за заговаряне.
Отивам в бара след полунощ, моята компания беше там. Заведението като цяло си беше пусто - 2-3 компанийки, после се понапълни. Поздравявам моите хора диджеите. Никой още не беше почнал да танцува и поех инициативата и почнах леко, но уверено да се разкършвам около дансинга. По някое време 2 пиченца(6/10 и 7,5/10) скачат на дансинга и  аз и една моя приятелка се присъединихме към тях. Аз си се кефя на моите "шаолински" танци, но изведнъж ми светна крушката ... Почнах да заглеждам 2те пиченца и те ми отвърнаха. Диджеят пуска нещо по-нестандартно и с по-хубавичката(да я наречем Л) си засичаме погледите на дансинга.
Л: Този танц така ли се танцува? (бъзика ми се детето)  Ухилен
Аз: (бла-бла-бла, представих се)
Л: Много ми е приятно. (С най-мазната усмивка все едно цяла вечер ме е чакала)

Продължихме да се закачаме и когато искаше да ми каже нещо ме докосваше или се прегръщахме. Тя танцуваше добре, но извадих тежката артилерия (хореографията)  Ухилен Разотидохме се по компаниите. Вземам си питието и газ към нейната. Давам наздраве на всички, запознавам се с тях (големи веселяци). Почвам да си говоря с таргета. Приятелката ѝ (6-ичката) се прилепи за нас (но не ме блокираше). Говорихме си, гледах ѝ на ръка, посмяхме се, наслаждавахме се един на друг. Забравих да ѝ дам валидейшън, но с тя кеф се нави да се видим до края на седмицата. Не си носеше телефона.

Аз: На вашата планета, не ползвате ли такива технологии ?? (Л се засмя и поиска химикал и салфетка от барманката, но на мен ми хрумна друго.) Обърни се, Л.
Тя се обърна и си свали презрамката на блузката и ѝ написах телефона си отзад на рамото. След това ѝ казвам да ми каже номера си, а аз ще го запомня  Ухилен Л не повярва, но аз действително го запомних. Готино беше. Разделихме се и си отидох при моите хора.

По едно време пак ми светва крушката ... Абе, с тази наистина се харесахме, а имах терен. Малко по-късно се засякохме на дансинга пак и потанцувахме около 10 мин. Смело ѝ предлагам да си починем за 1 мин. отвън и да ѝ кажа нещо интересно и на момента тръгнах. Тя ме последва. Седнахме на нещо като диванче и ѝ дадох валидейшън. Обясних ѝ, че не ми е спечелила номера само с външен вид и ѝ похвалих едно качество. Казах ѝ че още нещо ми допада в нея, приближих се до ухото уж да го кажа и БАМ! Откраднах си целувка. (От октомври не бях стигал до кис клоуз още когато се запознаем, а само събирах номера и излизах на срещи) Понатискахме се и си викам на ум, че ще я водя у нас.

Аз: След 10мин. с моята компания си тръгваме. Гладен съм. Хайде да идем заедно да похапнем.
Л: Ооо, не мога да се отделя от приятелите си.

МАМКА МУ! Съгласих се и се върнахме отново по компаниите си преди да си тръгнем(но не заедно). Утре или другиден ще и се обадя Усмивчица7  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Re: Книга "Изкуството да бъдеш успешен с жените" -: Февруари 28, 2013, 15:13
Книгата  "Изкуството да бъдеш успешен с жените" за мен е универсална. Аз даже я наричам "Конституцията"  Ухилен Личи си колко труд е вложен, за да бъде написана, изразена е една красива мисъл. Много ми харесва как проследява развитието от AFC до гуру в българските условия. Всичко е съобразено с българската действителност. Аз лично открих себе си в нея в начален етап от развитието на PUA, но книгата определено ме мотивира да продължавам напред.Изключително е наблегнато на вътрешната игра, която представлява 90% от Играта. Благодарности за уроците, които научих ! Усмивчица
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Скромен репорт от 20.02.2013г. -: Февруари 22, 2013, 14:21
Благодаря за съветите, stone !  Усмивчица
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Скромен репорт от 20.02.2013г. -: Февруари 21, 2013, 20:12
Здравейте! Малко предистория : ) Запознах се с Играта преди няколко години, не бях активен до последното лято(с изключения и свалки в социалния кръг, които не ги броя). Начинаещ съм и събирането на номера и срещите са ми успехи. Достигането до секс ми е огромен успех Смотан В момента наблягам на вътрешната си игра.

Скромен репорт от 20.02.2013г.:
Място: чалготека в Ст.град
 Излизам в полунощ към въпросното заведение, където ме очаква компанията ми (една моя много добра приятелка ме покани, имаше една друга моя приятелка в компанията, както и 2-3 момичета и 5-6 момчета, които не познавах). Влизам смело в клуба и кипя от положителна енергия. Нямах кой знае какви очаквания за резултати(бях неактивен в играта с непознати момичета от 2 месеца, което не смятам да повтарям). Преди това много се бях надъхвал у нас.
Запознавам се с хората от моята компания, разменям си някое друго лафче с тях. Все още не беше почнал купона. По едно време идва някакво момиче в нашата компания(да я наречем П, 8ца по скалата на Рихтер Смотан), по специално да си говори с моите 2 приятелки. Дочувам, че ги пита за какво си говорят.
Аз(на бъзик): ?Теб някой викал ли те е?? Смотан Тя се засмя(явно е свикнала да ѝ се мазнят).
П: ?Ама аз те поканих на това събитие!? Смотан
Даже едната ми приятелка се шокира от напереното ми поведение:?Ама П е организирала събитето!?
Aз: ?И к?во? Да не е някоя благородничка ?? Смотан Представих се на П и видях, че ми се изкефи. След това П изчезна някъде.

 1 сет: Огледах заведението за пУтенциални кандидатки Смотан  Всички сетове бяха смесени с изключение на сет с 2 момичета(между 6-7 по скалата Смотан ), които седяха на бара. Още на 10тата минута ги заговорих индиректно. Говорихме 10тина минути, смяхме се доста. Когато им казах,че трябва да се връщам при приятелите си и че ми е било приятно, те също казаха, че им е било приятно и аз им предложих да се видим и да си разменим телефоните. Пуснаха ми шит, че си имат гаджета и аз им викам, че им трябват някои по-готини. В крайна сметка не се навиха, но се позабавлявах и им пожелах да се забавляват на партито : )

2 сет(група 4-5 момичета, 6-8ци по скалата + 2 момчета на едно сепаре): Минавам покрай тях, ухилен до уши, харесвам си една 8ца(да я наречем Н), която танцуваше покрай сепарето, и решавам да действам директно.
Аз: ?Искам да бъда честен  - имаш много готино излъчване.? Тя ми се усмихна и аз продължих: ?Тук музиката е твърде силна, а бих желал да си поговоря с теб за 1 минута отвън и да ти кажа нещо интересно.?
Н: ?Сега ли??
Аз: ?Да. Хайде, тръгваме.? Тя ме последва.
Веднага щом седнахме отвън, тя почна да ми задава въпроси(IOI). Бях доста игрив и имаше доста кино(целувка по бузката от мен, по-късно и от нея). Говорихме към 5-10мин. Дадох ѝ валидейшън и поисках размяна на номера, за да се видим и да се позабавляваме отново. Пусна ми шит тест за гадже. Аз ѝ казах, че един човек винаги трябва да се стреми към нещо по-добро и да се видим без каквито и да е намерения и да се забавляваме, пък каквото стане. Даде си номера и се върнахме при компаниите си : )

3 сет: Забелязах, че организаторката П, с която се закачих в началото, има много яки приятелки (7-8ци). След малко колебание отидох при П и реших да я използвам, за да се запозная с някоя от приятелките ѝ, които танцуваха заедно с нея до моята компания.
Аз: ?П, нали не ми се сърдиш за преди малко? Аз съм малко по-емоционален.? Смотан
П: ?Не, не, не.? Смотан
Аз: ?ОК. За да ми докажеш, че не ми се сърдиш, ме запознай с тази твоя приятелка.?(посочвам ѝ с поглед приятелката ѝ(8ца), която танцуваше до нея)
П се усмихва и се отдръпва, за да ми направи място да се запозная с приятелката ѝ(да я наречем М).Реших да действам отново директно.
Аз: ?Харесва ми стила ти.?Тя пуска най-чаровната усмивка и ми благодари. Продължавам по същия начин като 2рия сет(изолирам я). Посмяхме се с нея 5-10мин.,дадох ѝ валидейшън и предложих да се видим в петък, тя каза, че е заета. След това ѝ казах: ?Ами събота ? Не, не, чакай ? тогава съм зает, в неделя може и да намеря време.? Смотан Тя се съгласи и си даде номера. Върнахме се по компаниите си : )

Това беше като цяло. До края на вечерта бях душата на компанията ни и се кършех от танци, макар чалгата да не е моят стил Смотан
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines