Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Февруари 25, 2021, 03:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 40
1  Други / Всичко друго / Re:Самоотбрана -: Януари 27, 2017, 10:19
Краб,

Има само един начин човек да се научи да реагира правилно в критична ситуация и това е да попада често в такива ситуации, да неприятно е да те бият, но след няколко боя се научаваш да контролираш адреналина и сам определяш какъв ще е ефекта от него.
Дали ще бягаш или ще се биеш става осъзнат избор, няма замръзване, няма страх.

Всичко останало като бойни спортове и средства за самозащита е допълнение никога не трябва да разчиташ на тях, с преодоляването на ефекта от адреналина придобиваш увереност, а тя се усеща от противника и вероятността критичната ситуация да прерасне в бой става по малка.

Ако се чудиш къде да попаднеш в критична ситуация, трамвая не е мястото препоръчвам редовно посещение на дискотеки в Перник.
2  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 10, 2016, 12:43
Какво е пасив, скъпата кола, модерния телефон, марковите дрехи и т.н. нещата без които можем, но алчността ни кара да харчим парите си за тях.

Хубаво мнение, но тази фраза не е на човек с правилен mindset. Скъпия автомобил, часовник, дрехи са активи и ти носят много не материални и материални блага. Не знам с какво се занимаваш, но ако заемаш някоя по-престижна позиция в престижна компания, особено на запад, няма как да се изтипосаш с евтините дрехи (за които гледаш да спестиш някой лев), с часовника Casio и с Голфа на 15 години. Това говори за теб, че не си успешен, не можеш да изкарваш достатъчно да си позволиш нормален стандарт пък камо ли да ръководиш активи от милиони/милиарди долари. Обикновено високоплатените консултати във финансовия сектор (където работа и аз) charge-ат по няколко хиляди долара на час, а обикновените около $1000 на ден - това са цифри за US. Няма как да вземеш на сериозно и да се довериш на човек, който ти се изтипоса в костюм за $100, с евтини, протрити обувки и бие на евтино от където и да го погледнеш. Самият този mindset много те ограничава. Вместо да гледаш в хоризонта и да генерираш идеи за успешен бизнес, ти не виждаш по далече от носа си и постоянно мислиш само и само как да спестиш някой друг лев.

Пичове не мислете на дребно, а гледайте глобално на нещата. Важното е постоянно да се развивате и да бутате стените пред вас, без значение колко средства ще инвестирате в това, материални или не материални.

За мен правилния mindset е този: Преставяш си, че в момента си милионер или съответно точката на развитие, която искаш да достигнеш. Тогава започваш да си задаваш въпросите: Сега какво искам да работя/правя? Дали това е най-добрия/ефективен начин отговарящ на сегашното ми статукво? Къде е най-доброто място да живея/работя? и т.н. Тогава нямаш никакви бариери, оставяш съзнанието да взима най-точните преценки и изхождаш от гледната точка на човек с abundance. След като си с напълно ясна представа, какво искаш да представляваш, когато постигнеш целите си (а и да не си), работиш здраво, за да ги постинеш.

Не знам как можеш да работиш в финансовия сектор и да си мислиш, че скъпия автомобил и костюма за 10к не са пасиви, можеш да го запишеш в графата необходимост, но само ако работата ти го изисква т.е. това е форменото облекло в средата ти.

А сега погледни картинката от долу и ми кажи този човек дето никога не се е появявал в нещо различно от дънки и пуловер хората правеха ли бизнес с него? Доверяваха ли се на визията му? И само 1$ заплата. Е това е майндсет не костюма за 10к.

 

3  Други / Всичко друго / Re:Какво да си правим парите, ако не провайдваме? -: Декември 09, 2016, 10:33
Виждам хубава тема се е получила та да споделя моето виждане по въпроса.

Преди време ми попадна една интересна книжка "Богат татко, беден татко" който има желание може да я прочете та в нея много достъпно се обяснява разката в мисленето на богатите и бедните или с други думи това дали си богат или беден е майндсет.

Жените улавят безпогрешно този майндсет и рязко губят интерес към мъже с беден манталитет. Примера с 1лв е показател за беден манталитет.  

Малко финансова култура:

Богатите не работят за пари, те работят за знания. Бедните работят много за малко пари вкопчени в илюзията за сигурността която дава работното място, очакват с нетърпение годишната ваканция и оскъдната пенсия след 40г стаж.

Повечето хора имат цена и те имат цена поради човешките чувства страх и алчност. Първо страхът, че няма да има пари ни мотивира да работим по-усърдно, а след като вземем заплатата, алчността ни кара да мислим за всички прекрасни неща, които могат да се купят с пари. И програмата е готова. Програмата сутрин да станеш, да отидеш на работа, да плащаш сметки, на другата сутрин пак да станеш да отидеш на работа и пак да плащаш сметки. Така тези хора позволяват живота им да бъде управляван завинаги от две чувства: страх и алчност. Предложете им повече пари и те ще продължат цикъла, като увеличат разходите си.

За да се избегне този омагьосан кръг е нужна финансова интелигентност или умението да управляваме парите си, а не да бъдем управлявани от тях. Парите служат за придобиване на активи и или пасиви.

Активи и пасиви:

Какво е актив, някой може да си мисли, че това е спестовен влог в банка, но това не е така лихвата който получавате за парите си не покрива инфлацията. Жилището за което плащате ипотека и живеете в него също не спада към активите то е пасив.
Актив е този вид инвестиция която позволява на парите ви да се умножават без да работите за това.

Какво е пасив, скъпата кола, модерния телефон, марковите дрехи и т.н. нещата без които можем, но алчността ни кара да харчим парите си за тях. Жените също влизат в тази категория.

Та като се има предвид казаното по горе ето как аз харча парите си:
1/3 от парите които изкарвам с труда си харча за нещата без които не мога храна, сметки, дрехи и т.н
2/3 от тях инвестирам така че да ми носят дивиденти
3/3 харча за пасиви
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Играта в Инстаграм + чат -: Ноември 13, 2016, 19:12
Далеч съм от мисълта, че понеже имала да учи не ми е отговаряла. Вярно, че и аз бях доста зает, когато завършвах, но не бих се утешавал с подобна теза. За момента мисля да се насоча към други, а пък тази, тъй като не ме е блокирала и продължава да ми следи снимките ще я оставя за по натам.

Разгледах чата на Manowar - много класен както винаги, обаче какво правим ако на второто изречение се беше развил по следния начин:

Аз - Просто си скандал. Нямаш забележка...... освен няколко.
Тя - Какви са те?
Аз - Това ще остане дълбока тайна.
Тя - Просто ми интересно какво виждат другите хора. И кой си ти? Ами ок. пази си я.
Аз - Напълно те разбирам. Нямаш забележка, обещавам. Хах.


Дори да беше отговорила така нищо нямаше да се промени.
Докато при теб след опенъра няма нищо общи въпроси няма никаква закачка няма нищо което да предизвика интерес към теб и да те отличи от останалите.
Къде ти е ДХВ-то къде ти е PUSH-PULLa?

5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Играта в Инстаграм + чат -: Ноември 13, 2016, 12:31
Причината момичето да загуби интерес е изцяло в чата ти.
Чата е скучен безличен няма никаква закачка в него нямаш стил на писане който да те отличи от сивата маса.

За да не съм голословен пробвай да си сравниш чата с тоя на Manowar
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=7640.0
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Логически или емоционален разговор -: Ноември 01, 2016, 09:16
Цитат
(и може би защото мацката не беше много хубава и нямах особено желание да я свалям)
Наборе, какво те учудва?

На под съзнателно ниво си усещал, че нямаш желание да сваляш тази мацка и резултата е закономерен. Време е да свалиш възрастовата граница един колега скоро се ожени, а тъщата му е набор. Смотан

А по отношение на това за секса на първа вечер може и да има нещо вярно, но сигурно в проучването са взели предвид по-млади и по-неопитни двойки. 
7  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re:Как да направя онлайн магазин -: Октомври 06, 2016, 09:20
Здравей,

Има готови платформи с хостинг дават и 14 дена безплатен тест.
Магазин
Трябва ти и регистрация в epay за търговец, можеш също да регистрираш и paypal.
epay

След това връзваш количката от магазина с платформата за плащане и си готов.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Разлика между арогантност, нахаканост и увереност? -: Септември 23, 2016, 12:08

Аз карам страхотен Мерцедес Е класа, който съм си купила сама с моите лично изкарани пари, а не с тези на баща ми или на мъжа до мен и съм много горда от този факт. Едва ли има други трима човека в този форум, които да са осигурени толкова добре материално, колкото съм аз и никога не съм била с мъж, на когото съм гледала какво може да ми даде в материален план, просто защото нямам нужда, нито съм възпитана да мисля и функционирам по подобен начин, така че може да се скриеш някъде с твоите измислени изводи. И с твоя провален брак, в който си се оженил за празноглава златотърсачка, която се е възползвала от парите ти радвала на плодовете на труда ти, не е правила нищо по цял ден, накрая ти е сложила рога и затова сега хейтиш всички жени. Можеше да предпочетеш жена, която те уважава повече, първо, заради своите ценности, второ, заради това, че ти си заслужил уважението й, и не е с теб заради пари. Ти си типичният наранен, огорчен мъж, който е станал супер циничен. И от това кой страда? Само ти. Защо се е стигнало дотук? Заради твоя личен лош избор на скапани жени, с които да делиш твоя личен живот. Поеми си отговорността и спри да хейтиш другите какви били. Не си бил с всички жени на света, за да говориш колко са зле всичките.


Скъпа Здрач,

Първо честито за мерцедеса както се казва добре дошла в клуба Аз съм там от 20г Усмивчица. Радвам се, че се гордееш с плодовете на собствения си труд и материалното положение на мъжа не те интересува (поне така казваш). Относно моя брак какво да ти кажа избирах си жена с дълга руса коса сини очи и най-големите цици дето вървяха в комплекта.Намигване Не съжалявам за избора си имам прекрасно дете и за твое сведение не ми е изневерявала (и до ден днешен така твърди независимо колко я из дразня). А дали съм циничен може би, но по скоро реалист (не съм срещал жена която не се интересува от ресурсите на мъжа при ЛТР). Ако имаш още лични въпроси към мен винаги съм готов да отговоря.

Цитат
Ти за афц ли се смяташ в периода, в който си бил във връзки? Аз не се смятам за афц, когато се раздавам за човек, към когото имам чувства, споделени са и който го заслужава.
Защо само секс ще прави с мен? Защо да не ме води на кино, на разходка? Защо да не ме запознае с приятелите си? Срам ли го е от мен?
И в горния цитат съм казала готин мъж и друг готин мъж, не готин и афц. Както с мен може човек и на фетиш парти да отиде, и да ме запознае с майка си, така и мъжът или ще е не-афц и раздаващ се (на ваш език, провайдър) или пътищата ни се разделят или по-скоро не се пресичат въобще.


Не знам какви са твоите наблюдения, но когато един мъж бъде окачествен от женския мозък като провайдър това ви включва калкулатора в главата и започвате да мислите само той дава ли всичко за мен или само част от това което може да даде. Въобще не се замисляте вие какво давате на мъжа до себе си и дали той е щастлив в такива отношения. Линията на мислене е (Аз правя секс с него и той трябва да прави всичко за мен). И тук идват големите разочарования ако мъжа е Алфа той вижда това поведение и ви квалифицира като жени които не могат да стоят на равно с него, а от там ставате само за секс. АФЦ-то от друга страна няма този избор за него е важно да има жена до себе си и това, че тя прави секс с него едва ли не по задължение не го забелязва.

В заключение Здрач,
Съдейки по емоционално-лирическите ти залитания май не правиш достатъчно секс, а това води до хормонален дисбаланс така, че съвета ми е намери си някой който е просто готин, а не (готин + провайдър) веднъж почнеш ли да гледаш на него като провайдър пеперудките в корема изчезват.  
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Разлика между арогантност, нахаканост и увереност? -: Септември 22, 2016, 18:17
Вместо това аз да чакам кога ще ми дойде реда за следващата порция секс и да не очаквам нищо друго, защото било проституция.. За какво да получавам само секс, и той от мен, като мога да получа още толкова много други неща, и той от мен също? Аз това ли съм - само една дупка за секс? Като има един готин мъж, който иска да ми дава само секс и друг готин мъж, който иска да ми дава и секс, и друго, защо да предпочета първия?

Да има резон ще си хванеш АФЦ което да ти купи кола, апартамент и да те води по екскурзии пък като ти писне ще минеш на следващия щото този вече не ти създава емоция. Каква прекрасна логика едно към едно с логиката на Слеър и Берсерк. Направо не мога да схвана защо се опитвате да водите дискусия след като сте на едно мнение. А забравих остана една малка разлика МАТЕРИАЛНОТО ИЗМЕРЕНИЕ (Аз това ли съм - само една дупка за секс). Друго си е да си мислиш, че струваш поне колкото една кола или апартамент, а не си само дупка за секс.
И като стигнахме до материалното ти какво повече даваш в отношенията си с този който ти купува разни неща спрямо този който само те чука?
На дали правиш повече или по-добър секс т.е. с какво оправдаваш материалната инвестиция в себе си?

Това какво означава - че аз като мъж съм предизвикал интерес у нея, не само с хуя си, а и с качествата си, с характера, светогледа и личността си. И тя решава, че аз съм мъжа за нея. Обаче тя у мен не е предизвикала нищо, освен възхищение от големите цици и строиното телце. Не харесвам начина и на мислене , характера, не я виждам да застане редом до мен и да върви с мен в бъдеще, а просто като източник на удоволствие .

Цитата на Берсерк мисля, че отговаря на въпроса защо не е с една жена, ми просто големите цици и стройното телце не са достатъчни, както и голия Х§й не е достатъчен за Здрач.

Мили дами вместо да се възмущавате, че мъжете са мръсници и ви използват замислете се дали вашите качества (изключваме циците) отговарят на вашите изисквания за да задържите мъжа до себе си и да се радвате на плодовете на труда му.10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Момиче от друг град - играе срамежлива и отказа целувка по устата -: Септември 16, 2016, 12:12
Stone,

Там от рапорта на Слеъра за милфката дето си има мъж и дава на случайно срещнали я на улицата кой според теб е виновен, Слеъра или милфката. Той читва системата, ами мъжа на милфа той като не читва какво му се случва.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Във френдзоната съм и тя има пълен контрол... съвети? -: Септември 16, 2016, 11:58
Отговора е много прост нарича се генетична селекция, по-добрите гени оцеляват (гените на Доминантния Алфа). Доминантността е функция на групата в една група може да си Алфа, в друга Бета, а в трета Омега (последната дупка на кавала).
Мъжете излъчват доминантно поведение тогава когато са на такава позиция в групата. Не може всички да са шефове трябва да има и работници.

Звучи като автоматично генериран отговор - не си схванал същността на въпроса
То както не може всички мъже да са алфи, така не може и всички жени да са "бети" (=реагиращи първосигнално на мъжка доминация).
Оттам идва въпроса тия дето режат Слеър и Берсерк все генетично сбъркани ли са, щом не им трепва нищо от тия доминанти алфи?
И само гените на тая дето Слеър се празни в устата ли са по-добрите женски гени, щом реагира тя на правилния стимул?


Първо никъде не е казано, че в дадена група мъжа трябва непременно да е АЛФА на групата, ако в една група има жена 10ка и 5 пуяка АЛФА на групата най-вероятно ще бъде жената, а пуяците ще се надпреварват кой да и носи чантата.

Относно това, че жените режат и когато имаш доминантно поведение нормално е особено ако поведението е възприето като агресивно вместо като доминантно. Разликата между двете е доста тънка.

 
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Във френдзоната съм и тя има пълен контрол... съвети? -: Септември 16, 2016, 10:25
Цитат
Въпрос към по-знаещите:
Ако жените (според вас всички!) са генетично програмирани да са привлечени от доминантно поведение, то защо не всички мъже са генетично програмирани да излъчват доминантно поведение, та трябва да се учим тука на алфеене?
Тоест защо жените са непременно генетично напълно еднакви и харесват само едно, а мъжете сме генетично различни - от алфа-Слеъри до мухльовци като мен?

Отговора е много прост нарича се генетична селекция, по-добрите гени оцеляват (гените на Доминантния Алфа). Доминантността е функция на групата в една група може да си Алфа, в друга Бета, а в трета Омега (последната дупка на кавала).
Мъжете излъчват доминантно поведение тогава когато са на такава позиция в групата. Не може всички да са шефове трябва да има и работници.
Ако и всички жени бяха 10ки нямаше да има въобще пикъп конкуренцията щеше да падне.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Във френдзоната съм и тя има пълен контрол... съвети? -: Септември 16, 2016, 08:09
Стоун,

И в твоята гледна точка има резон, но пропускаш някой детайли в съвременното общество, като факта, че независимо какво правиш за една жена дългосрочно няма гаранция, че утре няма да реши да ти бие шута и да си виждаш децата 2 пъти месечно след като 10г си инвестирал ресурси в нея.  

Цитат
Въпрос към Слейъра: защо не ми дадеш на мен да те наеба в гъза и да ти се изпразня в устата?
Отговор: защото от това няма никаква обозрима краткосрочна или дългосрочна полза за твоето благополучие, здраве, оцеляване, или възпроизвеждане.

Първо трябва да му купиш кола и апартамент. Намигване

Цитат
Ако ти беше се родил слабо и неособено умно същество, което не може да се оправи само на тоя свят, и ти щеше да гледаш на кого да дадеш да ти се празни в устата и да те доминира, срещу закрилата и ресурсите, които може да ти осигури дългосрочно. Дългосрочно!

Физическата сила и ума от доста време не са гаранция за успех в съвременното общество, жените имат напълно равен шанс за образование, кариера и финансов успех с мъжете. Това че са генетично програмирани да реагират на доминантно поведение няма нищо общо.

Цитат
Ресурсите си, върху които толкова се боиш да не дадеш клейм на някоя жена, за кого ги пазиш? Я първо кажи колко са - не с точни числа, а грубо: много ли, малко ли? Ако са малко, какво ги пазиш толкова - коя жена е умряла за тях, след като има мъже, дето им купуват коли без дори да ги чукат (твоите примери от по-горе)? А ако са много, отново какво ги пазиш толкова - да няма да ги носиш на оня свят като тръгнеш натам? Мъжа затова е мъж, и затова природата го е направила по-силен физически, по-находчив, по-адаптивен, по-умен (хайде, по-логически мислещ) - за да изкарва ресурси и за децата и жените на тоя свят. Разбира се, само за тези, които го заслужават - не за всички готованци и пикли.

Това вече е въпрос на лично съзряване (Готов ли си да имаш семейство и деца) и всеки сам си преценява кога му е дошло времето за това.
А пръскането на ресурси по жени с които нямаш сериозни намерения е напълно безсмислено защото това те превръща в провайдър към когото жената няма никакво уважение.
 
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Тя иска нещо по-сериозно, а аз само да сме "friends with benefits" -: Септември 16, 2016, 07:40
Няма смисъл въобще да говориш дори колкото по-малко говориш на такива теми толкова по-добре.
Също така избягвай темите за други жени и на намеците отговаряй уклончиво.
В крайна сметка резултата какъв ще бъде е ясно номера е колко време ще и трябва да стигне до решението да си тръгне.

 
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re:Някой може ли да обясни? -: Септември 12, 2016, 18:19
Чувство за малоценност надушвам в твоя пост с нотки на расизъм. Продължавай с порното и ще се задълбочат тези чувства. Намигване
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Нема чукинг -: Септември 12, 2016, 18:17
Само покани се у тях. Шокиран
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:18-годишен самотник -: Септември 09, 2016, 16:14
Не съм много съгласен Слеър. Той трябва хем личностно да израства, хем да заговаря жени. Ако няма обратна връзка от света, как ще се коригира. А и така ще се кали и тотално ще се провали, но по-добре.

Как предлагаш да си оправи проблемите, да изгради железен фрейм без да е говорил с една жена и никой да не го е отрязал.

Ти виждал ли си някой да се е калил ей така - вкъщи. Трябва си реална игра за да го боли и да се поправя.

Я си спомни близкото минало с 1000 заговорени от теб жени на улицата какъв беше резултата?
Помниш ли как се дразнеше на Пуяка и Кейтарн във форума?
Първите успехи не се ли появиха след като вече не беше толкова реактивен и ефекта от фитнеса почна да се показва?


18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Ревността -: Септември 09, 2016, 16:04

А ето ти и няколко постулата, които - надявам се - ще те водят по-нататък през живота ти:
Жените МРАЗЯТ ревнивите мъже, защото:
а) Ревнивците се отличават с ниско самочувствие; - погрешно твърдение
б) Ревнивците се отнасят с жената като със собственост, а тя НЕ Е такава;
в) Ревнивците вдигат скандали, а жените мразят скандалите; - погрешно твърдение
г) Ревнивците смятат всеки друг мъж за потенциален съперник, което също не е вярно, поне в повечето случаи;


Ще си позволя да направя малко уточнение чувството което изпитва младежа не е Ревност, а Завист по определение ревността е страх да не загубиш нещо което имаш и обичаш, а в случая няма как да загубиш нещо което никога не си имал.

Относно ревнивите мъже и това, че жените ги мразят това е доста силно казано повечето мъже изпитват такива чувства, а при жените ги имат почти всички в една или друга степен.
Подточките в по голямата си част се отнасят до хора с психични отклонения.

Ревността в една връзка може да бъде полезна стига да не се прекалява с нея, тя е средство за манипулация и от това как се използва може да внесе емоция и стабилност във връзката или тотално да я провали.
 
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Моите наблюдения върху пикапьорите -: Септември 03, 2016, 16:34
Diablodh, когато свалях момичета нямаше материали за социално програмиране.
Моята теза в тази тема е, че пичовете, които прохождат в свалките, могат да се научат да ги правят по-успешно.
Има и материали много, и обучения. Но докато се учат неминуемо ще стават смешни на моменти.
И аз не съм ги подкарал от детската градина, но в края на основното училище вече бях събличал момиче.

Могат НО за да се научат се иска много практика и най-вече смелостта да преодолеят срама от това да се запознават с непознати момичета.
Големия проблем на съвременното общество, е че да си Гей е модерно, а да си поискаш от момиче се води Sexual harassment.

Колкото по-рано момчето почне да общува с момичета толкова по-лесно е за него да се пречупи и да се отърси от социалното програмиране.

Понеже не искам сина ми да повтаря мойте грешки от малък започнах да му говоря за момичета и да го стимулирам да общува с тях. Е в момента е на 12г и има 3 гаджета които му скъсват телефона да му звънят по 5 пъти на ден. На морето свали една румънка на 14г която като си тръгвахме се разплака докато го целуваше. А това е като си има предвид, че знае десетина думи на английски.

Никакво четене и обучение не може да замени реалната практика в общуването с момичета докато момчето се изгражда като характер и това са годините до 18, след това да се промениш ако си свикнал да седиш пред компютъра и да не общуваш с хора е много трудно.

 
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Нека да погледнем на нещата по-глобално -: Септември 03, 2016, 16:04
Цитат
И последно - @Берсерк - както те попитаха и други: ти се държиш така с твоите, защото за взаимнозаменяеми. Но представи си, че имаш някоя, на която държиш. Примерно, сметнал си, че няма друга като нея (намерил си Единствената). Или по-прозаично, имаш 1-2 деца с нея, или общ дом, или нещо друго дето си свързва сериозно, както повечето хора имат с жените си. И така - очертал си ѝ границите и тя знае какво не бива да прави, за да не те загуби. Обаче въпреки всичко взема и го прави (може би натурата ѝ е такава и тя не може да се насили и да не го прави). И ти какво тогава: 1. Гониш я навън и сменяш ключалката 2. Изнасяш се ти и зарязваш децата си без баща 3. Казваш "скъпа, трябва да си поговорим" 4. Отиваш на семеен терапевт/консултант 5. Друго, също толкова безполезно?

Хайде да те видим.

Батко Стоун, не знам дали ще се сблъскам с проблемите, които описваш. До сега като съм бил в дълга връзка (тоест повече от година), не съм имал такива ядове. Дори с времето подчинявам жената все повече. За мен това не е фейк, а естествения модел, по който трябва да се градят отношенията. Аз поемам отговорност и се грижа за нея, тя ме следва и се подчинява - това са отношенията ми с жените, независимо кратки или дълги, сериозни или само за секс.

В същност това дали си доминантен към жената или караш с компромиси няма такова голямо значение в дългите връзки (не всички мъже могат да са доминантни през 100% от времето) Това което аз съм установил, е че жените не се задоволяват с по-малко от всичко което може да и даде мъжа. Ако вземем за пример мъж с големи възможности, но който дава на жената само малка част от времето и парите си и мъж със скромни възможности, но който дава всичко от себе си то втория има по-големи шансове да има стабилно семейство.

   


Страници: [1] 2 3 ... 40
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines