Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 73
1  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Септември 15, 2023, 19:38
DoomSlayer и houseofballoons са баннати за тролинг
2  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Май 04, 2021, 18:16
Офтопик леко, обаче ми е интересно лъвчетата с какви пари (портфейл) инвестират и/или трейдват?

Айде, стоун е старо куче, богаташ, но останалите - напишете си приблизително сумите в портфейла?

Не за друго, ми наскоро ми излезе некво препоръчано клипче на някой си Румен - пичът обясняваше как преди 6г. бил си зарязал работата, за да инвестира и трейдва и това било най-доброто му решение... Разрових му некво друго видео набързо, където си показваше портфейла (след като си продал 'коините') - и общата му сума активи някъде малко над 30к USD... Баси, за 6г. момичето, което приема пратките на вратата на офиса е изкарала повече пари, а по-синиърите ги изкарват за <= 6месеца.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За влагането -: Март 31, 2021, 10:29
Проблемът ти е, че удобно изключваш 'be' от уравнението и наблягаш само на 'do' (be+do=have). Това често се проповядва и от опитни пикапьори тук: излизай да пикапиш, пък те резултатите сами ще дойдат. Това е все едно да кажеш на 10 рандом човека - тръгвайте на фитнес и резултатите ще дойдат... Ами не - повече от половината (Парето) няма да имат СЕРИОЗЕН резултат. А при тези, които ще има е не само, защото ходят на фитнес, а защото покрай това са се зарибили - оправили са си диетата, сънят, купили са си добавки, или зоб, увеличили са си ефективността на тренировките, разучили са кое, как и защо работи за тях и т.н. Тоест паралелно с 'do' са изградили и 'be' - човекът за когото 'do' работи.

Твоят проблем го наблюдавам и на уъркшопите ... идва некъв пълен люхман и само по излъчване и присъствие ти е ясно, че е заклет девственик - и юруш на маслините да отваря сет, след сет... За това и там даваме съвети как да си подобриш присъствието, излъчването, гласът, и изцяло стила - така, че когато заговаряш мацки - да не получаваш 'да видя тука някакъв идиот какво иска'.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Измъчих го тоя чат -: Март 28, 2021, 20:07
Интерес минимален има, иначе нямаше да пише изобщо.
Ти обаче не спираш да се квалифицираш, обясняваш и да се нагаждаш... това ти 'трепе' играта.

[23:06.55] <The...> ми да

[23:10.31] <The...> това е имането с което семейството на булката дарява младоженеца
[23:10.33] <The...>

[23:13.05] <The...> тамън ще имам да го сменям всяка седмица
[23:13.07] <The...> хахахаха

[23:13.41] <The...> ми разсмя ме

[23:15.39] <The...> че то цяло софийско е шопско

[23:16.01] <The...> аз не пия
[23:16.05] <The...> само тая вечер една бира
[23:16.07] <The...> и се напих

[23:28.00] <The...> чакаш подходящия
[23:28.34] <The...> ама разбира се че мен

[23:29.31] <The...> И* приятно ми е )
[23:29.49] <The...> да разменим по една снимка?

[23:34.37] <The...> оставям я да почива от бръснене
[23:34.46] <The...> и пускам 1-2 седмици от време на време
[23:36.32] <The...> не харесваш брада ли ти?

[23:47.14] <The...> не те проверявам
[23:47.24] <The...> стори ми се че и друг път съм го засичал

--

Дори накрая, когато й правиш далече, и й повлияваш, пак си отрязваш сам главата с оправдания и обяснения.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Клоуз първа среща -: Октомври 30, 2020, 07:50
Цитат
...но и казах че само на следващия ден ще мога с директен час 17:30 ако не после ще имам време след 2 седмици.
...да се шегуваме и обичайното след 15 минути имаше силен eye contact и я целувах по врата
После се целувахме 10-15 мин и сменях темите, хем за нещо интересно хем се връщах да я целувам...
...я хванах за ръката и я водих, без да знае пътя и какво ще правим.

Браво, справил си супер!
Особено важно е налагането на фрейма, за което често ме питат как се прави - демонстрирано в цитатите по-горе. (силно, твърдо, безкомпромисно и с действия, без излишни приказки)
6  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Октомври 30, 2020, 07:39
Fiorella - 2 седмици бан за тролинг
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Дайте съвет, относно една класна мадама -: Октомври 07, 2020, 08:34
Хубава история,
Още по-хубава щеше да е, ако не беше измислена Намигване.

Умеем да проверяваме пишещите по разнообразни, но доста сигурни начини, както се пее в една хубава песен 'имам човек' Усмивчица

Мразя доксингът, но понеже си си развинтил въображението - ще те открехна, че вече имаш дете, и за пандемията, тази година си напуснал София, за към вилата си в Средна гора... А успехите ти с жените - преди години си ходил във Филипините, за мацка, с която си си чатил 8 месеца...
Все информация, която доволно си споделил в нета, която дали е истина? (или страдаш от тежка форма на шизофрения). Споделял си, дори телефона, е-мейла... и др. лично инфо, което няма да изнасяме.
---

Иначе - добре си усетил... Ако цял живот си боцкал платенки - е съвсем нормално фрейма да не ти е 'у ред' и да се влюбваш лесно и да поставяш на пиедестал такива, които 'ти пускат (дори и внимание), без пари'... (това е може би най-лошото последствие от проститутките).

... и да пратиш много поздрави на моделките в УС.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Дайте съвет, относно една класна мадама -: Октомври 06, 2020, 08:02
hamilton,
С конкретната мадама нямаш шанс (поне не и по мъжки/пикап начин). Но, ако за половин час си заглушиш егото и отговориш честно на следните въпроси, отговорите много ясно ще покажат нивото ти, и защо и къде си неудовлетворен от уменията с жените. Също и какво да промениш в майндсета си, за да си по-успешен и щастлив.

- От бройките ти, колко процентно, а и като бройки са платени?
- Когато сваляш жена - средно, за колко време/виждания с нея стигаш до с*кс?
- Колко инвестираш? Като пари, време, развеждания, емоции, осигуряване и поддържане на вайб от твоя страна? (преди и след с**са)
- Тази, които свалиш ги ползваш за с*кс предимно (ф*к-бъдийс), или и да ти носят и други емоции, тип социален живот (излизания, екскурзии, събирания, развеждане, някакви хобита и дейности заедно)?
- Когато сваляш някоя, ти ли си вземаш с*кса от нея, или тя ти пуска в крайна сметка? (примерно, защото си покрил изискванията й)
- Когато и където ходите - кой поема разходите, ти ли винаги, процентно? (преди, и след с*кса)
- Колко инвестират жените, когато ги сваляш - пишат ли ти, без ти да ги търсиш, звънят ли ти, обясняват ли ти се, объркват ли се, стават ли силно емоционални - когато имат комуникация с теб?
- Успяваш ли да наложиш своя мироглед, начин на живот, ценности и разбирания на жените, които сваляш/или са ти гаджета, или по-скоро правиш неща, които нормално не (но на тях им харесват), когато сваляш жена, или си с гадже?
9  Други / За форума и сайта / 'Цитиране' във форума -: Октомври 05, 2020, 14:15
Да, спамът и тролингът се трият; Не и мнения, които предизвикват смислени (поне що-годе) дискусии, и биха оставили 'дупки' и недоумение у потребители, кой на какво, и за какво е отговорил.
10  Други / За форума и сайта / 'Цитиране' във форума -: Октомври 05, 2020, 11:58
Ясно е упоменато в политиката на форума. Избягваме да се трият поустове, профили и т.н. Такива действия водят до сериозни дупки в базата и търсачките. Следват -> наказания за нас (от търсачките), тромав, бавен и чуплив форум за потребителите и претоварване с огромна и неизползваема база данни.

Ако имаш споделени лични данни някъде (което не би трябвало да допускаш), пусни точен линк към поуста и ще ги скрием, другото инфо и сам/а можеш да премахнеш от профила си.
11  Други / За форума и сайта / 'Цитиране' във форума -: Октомври 05, 2020, 09:32
Здравейте,

Преди време ви помолих да не използвате цитатите често. Особено, когато цитирате километрични мнения (и то целите), за да напишете 1-2 изречения по-долу, като отговор. Явно на повечето ви е по-лесно да кликнете 'Цитат', отколкото 'отговор'. За съжаление, такива 'отговори' (20-30-100 реда цитат и 2-3 реда отговор), водят до множество проблеми, не само с претоварване в базата, търсачката, кеша и т.н. от безсмислен текст, но и тотална нечетимост, неразбираемост и т.н. Нямам времето и желанието да вървя след всеки от вас и да оправям, като премахвам цитатите.

- Когато искате да цитирате някого - не цитирайте целия текст, а само малка част от него, ако отговорът ви е свързан с поуст, пуснат доста по-назад в темата.
- Ако отговаряте веднага след 'този, на когото отговаряте' - цитатът е излишен.
- цитиране на целия поуст на някой е недопостимо - и прави форума изключително нечетим.

От тук има две възможности Усмивчица
- Първата е да се самомодерирате, като спрете да ползвате 'цитат', вместо 'отговор' в темите.
- Втората е - да поръчаме да къстомизират форума и да махнат изцяло бутонът 'цитат' и/или 'отговор с цитат'... (май натам отиват нещата). Тогава цитирането ще е възможно, само ръчно от вътре в съобщение.

Какво мислите?
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Пич, паркирай ми колата :D -: Август 26, 2020, 13:33
Забавен стил имаш Усмивчица.

Обаче, доста прекаляваш с клоунадата. Ако изостриш сексуализацията, пуш-а и тайминга за точните и ясни оферти, ще си много по-успешен със същия стил.

1. Това, което ти е писал Стефан – интерес не демонстрирай по ‚логически причини‘ – какво работила, с какво се занимавала и т.н. Интерес може да имаш, само, по външен вид и най-вече по това, колко те следва и колко и влияеш. (тоест - награждаваш я с интерес, само когато те следва и е послушна)

2. Нещо, което повечето го правят
[8:39 ] Работя до към 19-20ч

Избягвай да даваш информация за себе си, и изобщо да се квалифицираш. Остави я да си мисли, гадае и открива сама – ‚кой си ти и за какво се бориш‘. Винаги когато си зает ‚не се квалифицирай‘, а бъди лаконичен – ‚зает съм тогава‘

Това е изключително важно, за да минеш от интерес към привличане. Не случайно е стикинг поинт на сигурно 95% от мъжете. Квалификациите ти убиват привличането – колкото по-бързо те сложи в рамка … 'а този е такъв и такъв и работи от 10 до 7' … толкова по-бързо ще й умре интереса… Колкото повече мисли за теб, гадае, проучва те и се стреми да те разбере (инвестиции) = толкова повече ще й се засилва привличането…

3. Прекалено я бавиш и инвестираш излишно
Инвестицията да я обучаваш (преди секс), наистина е излишна и те вкарва в лош фрейм.

През цялото време повтаряш:
[  21:44 ] Цяла си я вкарала, значи ЩЕ ЧЕРПИШ
казах и че има ДА ЧЕРПИ

Такива индиректни намеци, на готина мацка и ги вкарват по 5 на ден (поне). Ако искаш да те черпи директно я води да го прави… Примерно свършвате ‚уроците‘… Подвикваш и ‚идвай‘… и директно я водиш към кварталния магазин, без да се обясняваш … пред вратата ‚Влизаш вътре и вземаш две бири … моята Хайнекен‘ – и я побутваш през вратата. А ти си сядаш някъде отстрани да си цъкаш на телефона. После я водиш някъде да седнете да ги пиете и да я налазваш и сексуализираш.

Така хем тестваш за ‚следване и инвестиции‘ (начално привличане), хем си ‚налагаш фрейма‘ – всичко това е твоята реалност, която създаваш и тя трябва да излезе от своята си, за да продължите интеракцията изобщо (задължително условие, когато сваляш жена).

--
Другият вариант е пуш, игнор ... и след време заковаваща (1-ин-а-лайфтайм) оферта.

Примерно
[ 18:02 ] Viktoriq: Без вина виновна сега.
[ 18:04 ] Viktoriq: Ъ??

Ти: Такива като теб, неприлични в гаража ги наказвам най-лошо
Тя …..
Ти: но сега си имам работа Намигване  /// и изчезваш за ден-два
Тя …
Ти. – само сийн

И след два дни: Довечера в 8?
Тя…
И не пред гаража – с колата да си долу, и се облечи секси
Тя…
Ти… сийн (не се обясняваш)

--
И после само я командваш накъде да кара и какво да правите. После навръщане не би трябвало да е проблем (все пак живеете близо) да я ескалираш да се качи до вас, да и покажеш ‚наказалката‘

4. Пушове и дисквалификации
При теб липсват. Това е най-слабата част от стила ти. На много места спокойно можеш да пушнеш и да се дисквалифицираш, но ти все пулваш или клоунадиш - стремиш се всячески да покажеш колко си забавен, широко скроен и над нещата (квалификации).

Примерно:
[  21:46 ] Нали имаш каско Ъ??
[  21:55 ] Viktoriq: Всъщност нямам още хахахахах
Ти: Купи си четка и боя тогава (и сийн – на следващите съобщения за известно време)

--
[8:40 ] Viktoriq: Аз няма да съм тук тези два дни, но, ако в неделя имаш малко време и не е проблем?
Ти: Зает съм, звънни ми в понеделник вечер ще видим

--
Viktoriq: Сериозен ли си хаха
Ти: сийн (само) – ескалирал си до макс – остави я да се чуди и да събира напрежение

--

[8:43 ] Viktoriq: Май трябва да мина някой курс по боядисване
[8:43 ] Ъ??
Ти: Имаш време / или / задължително

--
Не е необходимо всичките да ‚пушваш‘, но поне 1-2 … Най-силното е това за уговорката в неделя, където се съобразяваш с нейната програма.

--

Поздрав и драскай развръзката. Все още може да чу***ш. Играй по-рисково, конкретно и изискващо инвестиции.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Сервитьорка за лятото -: Август 24, 2020, 10:50
Цитат
Точно и аз това забелязвам , че ми се кефи постоянно усмивки и погледи , все пак знам какво е като има химия и привличане

- Това, което и аз забелязвам е колосалната ти липса на опит, особено с 'хайърд гънс', както ги наричат - всякакъв вид персонал... със сигурност ги усещаш нещата с химията, химик си Усмивчица

Цитат
но както казах е неопитна и не е имала връзки преди

- Правиш предположения и заключения без да имаш конкретна и точна информация... Такива предположения не са ти необходими, разфокусират те и те вкарват в нейния фрейм (и започваш да изкривяваш реалността, да я виждаш по определен начин, какъвто тя иска, и й играеш по свирката, съобразявайки се с нея)... Ако ти кажа, че 99% е сигурно, че си има кой да 'я пердаши' чат-пат, а ти само се филмираш колко е неопитна и невинна?

Цитат
винаги като ходя там тя се кефи с повишено настроение като влезна , но я срам може би

- Мхм... Преди години писах тема за Интерес вс. Привличане. Хал-хабер си нямах тогава, че това ще е може би най-полезният пикап материал, който съм творил. Типичен случай на интерес, без привличане... Басирам се, че оставяш подобаващи бакшиши, че й даваш подобаващ валидейшън, че я търсиш само ти, че инвестираш само ти...

- Колко пъти тя ти пише?
- Колко пъти тя ти звъня?
- Колко пъти ти каза, че има нужда да те види/чуе?
- Колко пъти тя те почерпи?
- Колко инвестира тя във вашата 'комуникация'?

Цитат
писал съм и няколко пъти на фейса за кафе но тя не ми дава конкретен отговор

- Изключително показателно, колко и е привличането!

---

Основно правило за сваляне на Хайърд гънс е да излезеш извън фрейма 'клиент/купувач'. Нещо, което ти изобщо не си могъл да сториш. Например, докато си в бара с някоя френдка - тя минава покрай вас - ти и махваш само, тя идва и ти 'Миме, ще ни черпиш по един Джак, нали?' (изискване за инвестиция). 'Супер... и една кола за мен... споко само Джака черпиш Усмивчица'.

Другото е, че офертата ти е като реклама - повтаря се периодично, само за да подчертаеш бета-натурата си, и това, че си постоянно на разположение на принцесата. От край време, повече от 2 оферти не правя (даже най-често не повече от една). Ако откаже и втората 'я нареждам' - пак й въздействам емоционално - без значение в коя посока... и затварям/спирам да пиша.. (прочети мненията на btw - той има много добри в тази посока).

И третият /бонус/ съвет е да се научиш да преценяш, кое е привличане и кое просто интерес. Основата за това са 'нейните инвестиции', не твоите. Поздрав, и драсни развръзката.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Pick Up приятелчета в София -: Август 18, 2020, 08:55
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9586.msg108670#msg108670
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Лятно предизвикателство -: Юли 22, 2020, 08:09
Евала машино!

Съвсем нормално е да стигнеш до точковата система на: "ще я еба", или "няма да я еба". (всеки, който мине определена бройка - стига до там).

Имаш нужда от чаленджа, не се отказвай Усмивчица, и репортвай регулярно.

--
Цитат
Нещото което си мисля е следното: Има много 1-ци които съм наебал, и дори не ги помня. Не остават никаква следа в мен, та и 100 да наеба, не мисля че ще ми се отрази колко, не ме прави щастлив, все тая ми е в обши линии.

От друга страна обаче, наистина хубавите мацки, или тези които са просто мой тип ( на мен ми допадат, ще ги нарека 1.5) ми доставят удоволствие. Кефи ме да ги свалям, да излизам с тях, да ги чукам. Та мисля си, така и така ще вложа енергия в това нещо, реално 5 2ки, ми създават в пъти повече емоции от 20 1ци.

- След някоя и друга година и най-хубавите няма да ги помниш. Знаеш, колко пъти ми се случва по улицата, в магазина или метрото - да се засека с някоя, която 'я познавам, но не се сещам', тя ми се усмихва и дотолкоз... И след ден-два ми проблясва, че съм я чукал. Имал съм подобни случки, и на преговори с клиенти, на бизнес събития и т.н.

Мисълта ми е, че бройките са много важни. И ще помниш тези, с които си задоволявал най-бруталните си желания. За пример, ако сега ме питаш, 'кои са топ5 най-красиви, с които съм бил' - бая ще се поозоря, докато си спомня, ако изобщо. Но веднага се сещам за няколко '1-чки' (по твоята скала). Момичета, които дори и мега направени не бих им дал повече от 6-6.5. Примерно имаше една преди години - страхотен фък-дол; Правех брутални неща с нея, и тя се кефеше. Правих и асс-то-мауф, често я чуках анално - боллс-дийп и един път не се насра Усмивчица... Брутална мацка, разбивах я от ебане, и викаше много яко. А съм минал бая много-красиви - '7-8ци', които, или не могат да го поемат в дупето, както трябва, или ги гнус, или ще се наакат, или им мирише устата, или мълчат, като пънчета, или нещо друго - търн-офф...

След години ще ти останат спомените за най-бруталните мръсници... и за тези, които не си успял да минеш, а са изглеждали много мръсници... а не тези, на които им викаш 'твой тип'.

Другото е, и ти го знаеш - няма никакъв смисъл да овъринвестираш, като си мислиш, че някоя е много-готина-специална. И много-готините и по-малко хубавите се свалят по един и същи начин.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да изградим вътрешна увереност и да премахнем комплекси ! -: Юли 21, 2020, 13:36
Учуден съм, че точно ти пускаш такава тема Усмивчица. От друга страна - ти най-много си минавал и минаваш през подобна неувереност, неспокойство, съмнителност... може би е добре...

--
доста мъже не заговарят жени. Нямам предвид само на улицата, а говоря като цяло, навсякъде. Доста мъже страдат от едни комплекси и неувереност в свалките която драстично пречи да се постигнат някакви резултати. Накрая се получава така че мъжете се озлобяват и почват да хейтят как пикапа не работел, как трябвало да се родиш алфа и тем подобни глупости.
--

- Себе си имаш предвид, предполагам Усмивчица. Какво ти пука за повечето мъже, кой какво подхождал и т.н. Ако сте се събрали в екип да правите общ проект/продукт - разбирам. Но пикапът е като покера, или като правенето на сериозни кинти, или печеленето на златен медал - няма как всички да са на върха, няма как и повечето да са на върха Усмивчица. Спри да мислиш за другите, най-доброто, което можеш да направиш е да развиеш стила си на макс - и после да го разказваш и вдъхновяваш другите.

--
Спри да се сравняваш с другите непрекъснато
--

- Това е вярно, но за мнозинството е изключително трудно. Направо си е против човешката природа Усмивчица. Знаеш ли, че в мозъка си имаш буквално – физическо образование от клетки, които основната им цел е да следят – къде и как се намираш в йерархията. Абсолютно сериозно. За това, хора, които са по-нагоре – обикновено са по-щастливи, по екстровертни, по-уверени, а тези по-надолу – по-смазани от живота

--
Изгради си собствени принципи
--

- Това е доста неясно. Ако си лузър и смотаняк, какви принципи ще си изградиш? Най-вероятно смотани и лузърски. Ми ти може да вярваш в принципа, че е много важно да не смущаваш другите хора, тяхното спокойствие и лично пространство и да си абсолютно зле с жените… все ще си е твой-личен принцип. За да си успешен в дадена сфера, трябва да видиш какви принципи имат УСПЕШНИТЕ в тази сфера хора и да ги приобщиш към себе си… не обратно.

--
Престани да мислиш че нещо ти липсва
--

- Това, пак интересно, че точно ти го пишеш.

--
Естествено всичко което притежаваме е в бонус, няма да навреди ако имаш кола или повече пари, но това че не си някой богата не те прави по малко стойностен или че няма лице като на някой симпатяга.
--

- Пак много двусмислено и неясно… няма да навреди за какво? Ако е за пикап – колко пари имаш, след, като си покрил един ‚среден‘ стандарт – няма абсолютно никакво значение; Пиша ти го и от личен, и от на много хора, които наблюдавам опит. Дали си симпатяга, или не – играе само до толкова, че евентуално, в най-добрия случай - получаваш няколко безплатни-лийдове на 4ки, 5чки, които сами се бутат, НО да се гаджосват за теб… Тоест, отново ти вреди.

--
Лайфстайл
Ако свириш на някой инструмент или тренираш нещо или имаш някакво умение което е ценно това може да ти изгради голяма увереност.
--

- Това със свиренето на инструмент е от миналия век 80те Усмивчица. Освен, ако не си в някаква известна група, демек субкомуникира преселекшън… в другия случай субкомуникира самотничество и чикиджийство Усмивчица (виж другата тема за нискоранговите неща). Същото и за спорта и за другите ти умения. Ако вървят ръка за ръка с увереност и показват, че бодеш редовно – екстра, иначе си самотник-с-хоби … не е привлекателно.

--
Не отдавай такава стойност на мацките
примерно видял си някаква мацка и веднага си мислиш че е повече от теб и че кой знае какъв я ебе и че вече трябва да си мега алфата че да го правиш и ти.
--

- Глобално, това е едно от най-положителните неща за масовката пичове от пикапа. В последните години, много рядко срещам, някой, който да си мисли, че жените имат някаква много висока стойност… освен еб**ето.

--
Мисли положително и вярвай че ще се получи
--

- Пак е интересно, че ти го пишеш Усмивчица.


--
- Подхождай с увереност - разбирам че трябва увереността и самочувствието да са на базата на нещо, но ако почваш от нулата няма как,  
--

- Никой не почва от нулата. Дори и на 15 да си, все имаш някакви успехи, все нещо си постигнал, дори и да е нещо ценно само за теб си.


--
Откакто си промених мисленето имам нула страх от заговаряне, вече мързела ми е проблема. Опитал съм се да балансирам изказванията си и да не влизам в крайности, това подчертавам е част от моето мислене, не искам да ви давам гаранция че това ще проработи за вас, всеки си има свой стил, но идеята е да ви помогне с нещо поне малко, не искам и да ви насаждам моето мислене. Това са само съвети, не принципи по които да живеете.
--

- Разкажи ни за успехите си; Ще се радваме да прочетем за трансформацията на стила ти!
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Търся уингмен или група от пичаги, с които да излизаме да практикуваме -: Юли 21, 2020, 12:55
Пикапът е индивидуален спорт, с много точно разделение на победители и лузъри. Играта е изцяло зиро-съм, или с други думи - победителят прибира всичко (а победените трохите, ако изобщо).

Навремето Водопроводчикът имаше един златен лаф, за когато се съберяхме повечко пикапьори - "Така е много забавно, но не се е*е".

Съветвам те да играеш сам няколко седмици или месеци, след което да дойдеш на обучение, да те видим и да побутнем стикинг-поинтите, фрейма и стила в правилната насока. Също се ориентирай към найт-гейм (ако не изцяло - то често). Там успеваемостта е по-висока, разбира се ако имаш необходимия стил, излъчване и присъствие, ако не ще те сдъвчат и изплюят.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Нискорангови неща -: Юли 21, 2020, 12:48
Това 'с игрите' субкомуникира ли, че ебеш с лекота готини пи**та лесно и често?

Най-точният начин да разберете кое е нискорангово и кое не е - е да минавате през матрицата за пре-селекшън Усмивчица. Показва ли дадена дейност/история/занимание/мисли/майндсет, че си преселектнат и топваш чушката редовно? ... или по-скоро субкоминикира, че си самотник, в компанията на пръчове като теб, които лъскат бастунягата редовно до простъргване?
19  Други / За форума и сайта / Респонсив форум дизайн -: Юли 07, 2020, 14:12
Гледам го, изглежда като да работи на Хром. (линковете към страниците)

Влез като инкогнито/изтрий кеша и пробвай пак.

Някой друг с проблеми под Хром? ... или нещо друго?
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / ЛМР пропусната възможност -: Юни 16, 2020, 13:08
Бадрик щеше да е 'що-годе' Усмивчица прав, ако ставаше дума за момичето от този репорт ->
Секс от тиндър
Необременена, търсеща забавления, дебнеща да се изчука с кефещия е. Добавка алкохол и тайминг = комфортност, в случая чакане да се умори и да свали гарда = секс.

В твоя случай, обаче, това което Стоун е написал е по-точно. Мацката търси яко валидейшън, иска да си докаже (почувства), че има опции и т.н. На всичкото отгоре времето ви притиска. Всеки момент, може да звънне нейния, или да се почувства още по-гузна, или дори родителите, които се познавате… (всичките тези са ми се случвали).

---

Горните анализи, обаче нямат значение - аз винаги съветвам и обучавам - максимално ефективен стил – с минимална гъвкавост – по отношение на типа момиче. Напълно възможно е, без да се съобразяваш с мацката, да си максимално бърз и ефективен и да оставяш минимално на съдбата. (от години играя фулс-мейт и съм развил стила си на макс).

Преди, обаче, да ти дам конкретни съвети, искам да прецениш твоите действия и ситуации, които си създал:
- аз и казвам остави идвам да те взема
- тя ми дава 10 лева, аз и казвам остави сега, другия път ти ще ме черпиш.
- взимам някакви неща за хапване и  бяло вино - само за отпускане на нея го взех, понеже каза, че обича бяло вино
- леля ми се обажда да и взема еди си какво викам добре
- казвам и да оставя нещата на леля ми.
- след това отварям виното и нарязвам едно филе, което имах в хладилника.
- по едно време и казвам да си остави якето, не беше го съблякла, отказва.
- казвам и тука не се пуши на терасата излезе тя, аз отидох след малко и някакви лафове и бъзика валяха, които не ги помня.
- не ми дава да я целувам по устата, аз налазвам надолу, маха ми ръцете, не иска да се съблича, а вече съм я прегърнал така през кръста, че го усеща надървен.

Твоите убеждения + твоите действия = резултатите ти
От всички тези горе – кой е инвестиращият, кой е "пускащият", и кой е по-важният?


А сега, ето как аз бих го отиграл (базирано на съвсем реални мои случки):
Следобед заваля – писах и да звънне, и когато звънна й казах да мине да ме вземе към 17 и да звънне, когато е долу. През това време си цъкам на компа си мои работи и грам не ме ебе… Когато е долу слизам, намигам й (без грам да я пипам), и й казвам да кара към – игралната зала. В залата и посочвам къде да седне и минавам на бара и вземам за мен и нея питиета – (без да я питам какво иска). Играем, като през това време я бъзикам и ескалирам кино. От време на време я отблъсквам от себе си – и й казвам да не ми прави смучки, че гаджето ще ме бие – с големи мускули е. Свършваме играта – казвам й че се вдигаме, след като се изпикая – и отивам да го свърша.

Директно се запътвам към колата й, водещ я за ръка. Пресечката преди нас й казвам да завие – тя се чуди, показвам й къде да спре… намигам й – ‚едно дилърче ми пази мястото – идвай‘. Вървим една пресечка и се качваме в нас. Казвам й да се държи прилично и да не троши апартамента – да не се излагаме пред съквартирантите (живея сам Намигване .. на това място). Слагам я в кухнята и я инструктирам да ми стиска сок – от нещо… и й казвам, че имам малко работа… Сядам си на компа, в спалнята ми, и я оставям за 5-10мин – цъкам си нещо и въобще не ме ебе… Връщам се, тя е готова със сока и в доста очакване „къде отиде, какво стана…?“ Директно я натягам и плясвам по задника… сядаме да пием сок, нея съм я придърпал в мен… говоря и само мръсотии, и я блеймвам през 2-3 изречения, как не я е срам така да иска да се възползва от мен и слабостта ми към (плодовете в сока). След малко я целувам и я премествам в спалнята… Останалото е ясно... След това иска да пуши - казвам й - 'тук не' - излиза на терасата, а аз си сядам на компа да си разцъквам нещо, без да ме ебе... тя се връща след малко и пак ме търси... след малко си тръгва, аз й намигам и затварям след нея без да й казвам нищо...

Как ти се струва – кой е инвестиращият и кой „пускащият“?

---

- и ми казва закарай ме,
- моля те закарай ме, ще се обадя на майка ми иначе,
- казва ми ще се обадя на майка ми, казвам и спокойно ще те закарам.
- По пътя почти не говорим, оставям я тя ме прегръща и ми казва обади се като се прибереш, аз и казвам няма.
- Прибирам се, тя звъни по едно време и ме пита дали съм се прибрал, казах и че ми ги няма ключовете за вкъщи да не ми ги е откраднала и да иска да идва по някое време да ме обира. Наистина ми ги нямаше, ама бяха паднали в колата.

По-горните бих ги коментирал само, като затвърждаващи инвестиращия ти фрейм. Инвестициите са хубаво нещо, НО само ако знаеш, кога и как да си служиш с тях (прегледай моето стори и открий как аз изиграх моята инвестиция).
Страници: [1] 2 3 ... 73
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines