Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 02, 2023, 14:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 77
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Милф на моите години -: Септември 15, 2023, 22:55
Не съм фен на омъжени изобщо, но щом като ти отърва - ходи с нея само за сексът и толкова. Тази милфка да ти е като допълнително гадже за секс и то единствено в краткосрочен план.

Търси си реално необвързано момиче за нещо по-сериозно. Не някаква уйдурма с полу-лелка, на която ти си ѝ любовникът.
2  Други / Неприлични / Някой ходил ли е при голата терапевтка? -: Септември 14, 2023, 07:24
Абе вие съвсем изперкахте.
Не стига да отидеш на курва/ескорт, което само по себе си е жалко, ами и да не я чукаш, а само да я гледаш гола, без да правите нищо.
Това вече съвсем ще ти изкърти увереността с жените.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Колата при свалянето на момичета. -: Юли 07, 2023, 15:41
MaRTiN_M:

"По-скоро, нещо от света троица мисля (Мерц, Ауди или БМВ). Като ще е стара кола поне мацките да казват, "еее, ама е Мерцедес" Усмивчица.

По принцип имам Рено Канго 2014 и съм доволен, защото гори колкото кола хибрид 4/100км дизел, 37 лв. годишен данък. Евтина подръжка. Смяна на масло и всички филтри (поленов, маслен, горивен, въздушен) 100-120лв. Ама нещо с мацките куца работата, а както във форума съм чел, така и съм чувал че с хубава кола, доста по лесно се случват нещата. Дори на някой не им се налага да ги свалят.

Наскоро чух за някакъв студент от Свищов, който имал хубава кола, как само отварял прозореца на колата и викнал на някакво момиче, "искаш ли да се разходиш" и се качила, без даже да пита накъде отиват. И познай дали само я е разхождал.
"
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Колата при свалянето на момичета. -: Юли 02, 2023, 12:19
В никакъв случай електрическа или хибрид - пълен боклук са.

Интересна тема за коли:

https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9171.0

Пратих ти на лично добра кола като за характеристиките, които си описал. Може и газово да ѝ сложиш.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Клоуз на американка -: Юни 18, 2023, 16:27
... от почти година живее в Братислава и обикалят с нейни приятелки из Европа с нискотарифните авиокомпании.

Общо взето попаднал си на пътуващи секс-туристки. Усмивчица

Добра история.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с дългогодишна връзка -: Юни 02, 2023, 15:20
Dankata - под това да откажеш секс имах предвид още в началото докато ходите на срещи - след като я опознал си открил, че мацката изобщо не ти допада и не искаш да излизаш с нея повече.

Иначе даже и в сериозна връзка пак може да откажеш секс, ако имаш основателна причина.
Например:
 - даденият ден си работил 10-12 часа, изнервен си и нямаш желание
 - не си спал достатъчно и нямаш енергия
 - момичето се е държало зле (прави проблеми и натяква за нещо си), и в даденият момент изобщо не ти е до секс с нея.

Иначе конкретно за случаят на forbidde3n - няма какво да прави с нея повече, просто трябва да се разделят и да си намери някоя по-нормална.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Ранг на жената според броят сексуални партньори -: Май 31, 2023, 17:15
Постоянно се говори за рангове, но при жените трябва да се имат предвид и други характеристики, освен визията, като например броят сексуални контакти.

Това е списък с категории жени според броят на сексуалните им контакти, като приемаме за базово условие, че момичето е поне нормално по характер.*
Общ брой партньори за една жена, включително секс за една вечер, орален секс и евентуални лесбо изпълнения.**
Става въпрос за броят партньори през целият ѝ живот, а не само за периодът преди да се запознаеш с нея.***
Категориите не са нови, просто тук са стандартизирани и конкретизирани за по-лесно онагледяване и разбиране:

1. Висок ранг (традиционна мадама - жена за семейство**** или приятелка (сериозна връзка)):
идеална - 1 партньор (от добро семейство, и ти си ѝ първият и единствен)
консервативна - 2 партньора (от добро семейство, имала е само един приятел преди теб, само че наистина)

2. Среден ранг (обикновена мацка - приятелка (сериозна връзка) или гадже (редовна сексуална партньорка)):
нормална - 3-4 партньора (примерно 1-2 краткотрайни отношения/еднократен секс и 1 сериозна връзка, оттук идва и лафът "Ти си ми вторият (сериозен)" (да се разбира "третият/четвъртият"))
социализирана - 5-6 партньора (може да няма кой знае колко бройки, но има доста социални контакти, горе-долу оттук надолу започват и да изневеряват)
флиртаджийка - 7-8 партньора (флиртува, но не спи с всеки, като излезете на среща твърди, че е имала само 2-3 дълги връзки и "нищо друго освен тях")

3. Нисък ранг (либерална кифла - рядко за гадже (редовна сексуална партньорка), най-вече за случаен секс (fuck buddy)):
похотлива - 9-12 партньора (има лека форма на нимфомания, ще ти изневери ако сте далеч един от друг за повече от една седмица и/или в моментът в който спреш да я чукаш редовно)
разхайтена - 13-16 партньора (казва, че "търси себе си", различни мъже си я сменят за случаен секс)
курва - 17-24 партньора ("курвата на компанията", тя не вижда проблем в това, че има много партньори, но после на 30+ години се вайка, че никой не я възприема насериозно)

4. Много нисък ранг (да се избягват, дадени са чисто информативно):
парцалеса - 25+ партньора (открито флиртува и се чука с най-различни мъже, може да смени няколко различни партньора в рамките на 1 седмица, разпоретина)
проститутка - 100+ партньора (независимо дали става дума за платена "жрица", или просто за жена с абсурдно голяма бройка))

*Ако жената е психопатка, злобарка, феминистка, джендърка, хронична депресарка, или има някакво друго отклонение, даже и да има малък брой гаджета - това няма да я направи свястна. Затова минималното изискване е жената да се държи адекватно, за да се класира изобщо за приятелка (сериозна връзка), гадже (редовна сексуална партньорка) или случаен секс (fuck buddy).
**Една жена може да е била гадже само с 2-ма мъже, но да е правила свирка на още двама други, и освен това да е "експериментирала" и с 3 жени. Всяко едно от тези действия е бройка.
***Например ако е имала 3 партньора преди теб, то ти ѝ ставаш 4-тият. Ако се разделите, то тя след това вече ще има 5-ти и т.н. Ако ти каже, че е имала 2 сериозни връзки, да се подразбира, че освен това е имала поне 2-4 краткотрайни/за една нощ - сиреч ти си ѝ всъщност 5-тият или даже 7-мият.
****Под семейство се има предвид жена с която се обичате, живеете заедно, имате сериозна връзка и деца, не е нужно да сключвате брак

Уточнения:
 - Идеята на категориите е да се покаже начинът на мислене на мъжете и каква жена реално предпочитат за партньорка.
 - Ти може да си буквално третият мъж в животът на дадена жена, но с предните двама тя да е имала толкова драма, че вече да не може да има нормална връзка, освен ако не си много високорангов и/или ти самият да ѝ създаваш драма. Накратко - избягвай жени, които са alpha-widowed (https://www.urbandictionary.com/define.php?term=alpha%20widowed).
 - Пълният абсурд на съвременната епоха е, че дори и жената да е курва или даже парцалеса, тя пак ще ѝ се иска мъжът с който спи да е с висок или поне средно-висок ранг и може да откаже да спи с нискорангов мъж. Поради големият си сексуален и отчасти социален опит - те могат да преценят ранговете на мъжете даже по-добре от другите жени. Също и да имитират консервативност пред някой, който е по-заблуден.
 - Жените са много по-критични едни към други, отколкото мъжете към жените.
 - Даже и хора от форумът, които са уж red-pilled пикапери със стандарти, казват, че нямат нищо против да изчукат някоя проститутка (платена) или парцалеса.
 - Откровеността също има голямо значение. Например мацката може да е похотлива, но поне директно (или индиректно, в процесът на общуването) да си (проличава/)признава. Така не губиш време в планове за сериозна връзка.
 - На Запад, поради либералната култура, границата за твърде много бройки също е средно около 20 (варира между 10 и 30), но за консервативната културата на Източна Европа границата е горе-долу два пъти по-ниско (затова определението за "либерална" кифла започва от 9-10 бройки).
 - Ако вземем най-консервативната оценка - доколкото се сещам според БПЦ жената може да сключва църковен брак не повече от 4 пъти. Или казано просто - 4 партньора.
 
Как да преценим в коя категория попада жената? Разбира се жените не ходят с "километраж" показващ с колко мъже са били, но същестуват съответните признаци.
 
Признаци, че една жена най-вероятно има много бройки*:
 - Има абсурдни искания и представи за това какво желае, които не се припокриват с това, което тя има да предложи.
 - Всяка седмица ходи на няколко социални събития.
 - Много обича да пътешества сама или с групи (и в България, и в чужбина).
 - Познава твърде много мъже, включително "мъже само приятели".
 - Или няма почти никакви жени приятелки, или пък другата крайност - не може да живее без приятелките си.
 - Държи се прекалено уверено когато излезете на среща, или когато е в компанията на много мъже.
 - Казва, че е традиционна, но има Tinder/Badoo и т.н.
 - На външен вид е средна работа (5-6,5) или даже леко грозновата (4-4,5).
 - Има "собствен бизнес".
 - На 27+ години е и не е била скоро в сериозна връзка.
 - Работи професия, която ѝ дава физическа близост с много мъже клиенти.
 - Знае прекалено много техники и пози в сексът, които не е научила с теб.
 
*Жената може да ходи на много събития и да пътешества, но да е консервативно настроена, така че да има сравнително малко бройки. Факт е обаче, че цялата тази социална активност ѝ дава възможност за доста евентуални сексуални партньорства. Може и да не се чука "на конвейр", но прекалената социализираност все пак увеличава вероятността за изневяра, след като тръгне със сериозен приятел.
 
Сами по себе си отделните признаци може не значат нищо, но когато момичето проявява няколко - е съмнително, а ако изразява повечето от тях - това е вече сериозен червен флаг.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с дългогодишна връзка -: Май 31, 2023, 16:08
forbidde3n - кви са тия пациентщини бе пич?

Предполагам, че това е продължение на темата ти от преди 5 години:
Проблем във връзка (може би)

Всичко ви е зле във "връзката":
 - Не знаеш как да водиш, да имаш изисквания и си ѝ позволил да ти се качи на главата.
 - Тя е пълна лигла и не иска да се занимава с домакински задължения и все си намира "оправдания".
 - Антисоциална програмирана депресарка (по твои думи) през първите няколко години.
 - Напуска работа и настроението ѝ се "оправя"? Това значи ли, че само ти работиш и я издържаш?
 - Гласи се, става по-общителна и се чувства по-добре от преди, като едновременно с това ти отказва секс - класически признак, че почти сигурно ти изневерява.
 - През цялата ви "връзка" тя не може да свърши и остава незадоволена. Липсата на женски оргазъм е признак точно за две възможни неща - или има огромни задръжки и комплекси относно сексът, или на подсъзнателно ниво ти абсолютно не я възбуждаш сексуално.

На вас базовите неща ви липсват:
 - Мъжът да води.
 - Жената да обича, уважава и следва мъжът си.
 - Нормален сексуален живот.

А ти си тръгнал да правиш планове за апартамент, деца и т.н. И казваш "... всичко друго във връзката ни е ОК". Ухилен

Пълният абсурд е, че си младок на 29, а си изгубил 7 години от животът си с някаква абсолютна дрисла. Разбирам това да е била някаква тегава връзка за няколко месеца, ама седем години да си губиш времето...

Решение:
 - Спри да бъдеш мекотело и да се опитваш да угаждаш на другите.
 - По най-бързият начин късай с тази и продължавай напред.
 - Запиши се на обучение при Slayer/Илиян, за да влезеш в час поне малко за какво става въпрос в междуполовите отношения.
 - Прочети пак основните теми на сайтът и форумът.
 - Излез с някой от форумът за подкрепа при зарибяването на мацки.


Dankata - точно заради изказвания от сортът, че едва ли не "нямаш право да отказваш на жена" - жените се държат толкова нагло в последните години.

И теорията ти даже не е вярна. Когато откажеш на жена, това значи, че по една или друга причина ти не си я харесал, което ще рече че имаш предпочитания и стандарти. И не само че няма да те намрази, ами даже може още повече да почне да ти се натиска. Което не значи, че трябва да я приемаш обратно. Разбира се тук говоря за що-годе нормална жена, не за някаква комплексарка-злобарка, която винаги ѝ се иска всички да я харесват.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / За малко да клоузна в хостел, но... -: Май 31, 2023, 11:39
За играта ти - общо взето ок.

Може би е можело да играеш сръбкинята, но за целта там вече щеше да е нужен предварителен флирт/игра.

За китайката - правилно си преценил, че "излъчваше нещо мръснишко".

Цитат
... в Сърбия някакъв тип ѝ предлагал наркотици в клуба.
Цитат
Тя се усмихва и ми казва, нещо от сорта на това, че е свикнала да прави грешки.

Обстановка е имала няколко сериозни блокажа - онзи, който е бил в стаята с вас, после пък домакинът осира нещата като влиза, докато сте заедно.

Това, което евентуално е можело да направиш е:
 - да говориш предварително с домакинът, че искате да ползвате "временно" празната стая, евентуално срещу допълнително заплащане, макар че не знам дали той е щял да се съгласи
 - да заведеш китайката на хотел за 1 час (да си наемете стая), там вече зависи дали тя щеше да се съгласи.

Относно самата китайка - имай предвид, че Китай е диктатура (за тези, които още не са разбрали), доста подобна на Северна Корея. Отделно, че са много затворени (като порядки). Така че както я описваш - за нея сигурно е нещо като сбъдната мечта да може да се чука колкото си иска, без цялата рода̀ да ѝ "свети".

Като говорим за "момичета, които много обичат да пътуват", особено пък на хостели, трябва да си имаш едно на ум.
Първо, даже и да изглеждат супер миловидни, добрички и т.н. - има огромна вероятност да се чукат като за световно.
Второ, като следствие от първото, евентуално има риск да хванеш някакви бацили от такива.

Така че не си струват според мен и няма за какво да съжаляваш.

Да поддържаш комуникация с някакви момичета "еднодневки" (с които най-вероятно повече няма да се видиш) също е безсмислено, при положение че даже не сте правили секс.

Продължавай напред.
10  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Процес за вземане на решение при инвестиции и спекулации -: Май 09, 2023, 08:14
С кой брокер търгуваш, ако не е тайна?

steelheart - буквално няколко поста по-нагоре го питаш същото нещо и той ти е отговорил:

Използвам различни брокери за различни цели/идеи. Всичките спекулации/краткосрочни правя вече изцяло в TastyWorks. Interactive Brokers (основно Европейски акции) и TD Ameritrade са другите два.

StefanS - не разбирам от борсово търгуване, но доколкото гледам в темата - почти винаги си на загуба. Ако това е представително за успеваемостта ти - значи трябва по-добре да проучиш пазарът/компаниите и самият механизъм на търгуването. Или тук постваш само инвестиции правени на случаен принцип?
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Ghosting след първи дейт - какво може да се подобри? -: Февруари 19, 2023, 14:06
Илиян и BattleMage са дали добри отговори.

Lecter, аз имам други две наблюдения:

1. И двете срещи са от приложения за секс (Тиндър/Бъмбъл).

Кофти вариант. Освен ако не си от топ 5% пичове, които в профилите си демонстрират много очевиден статус - физика и/или пари и/или силна харизма - не, няма да имаш особен успех.

Изобщо играта по интернет е огромна чесалка на егото за жените. Включително даже и да излязат с теб на среща - не означава, че наистина са супер привлечени, а много често просто искат да получат допълнителна валидация и на живо.

2. И двете срещи са с латинота/испанки.

Тези жени са изключително приказливи (и на живо, и в чатовете), но това само по себе си не е признак за интерес, както сам си се убедил. Това обаче не омаловажава грешките, които си направил в срещите.

В крайна сметка спряхме контакт и с двете, появиха се други две, да кажем 9 и 7, мн по-готини от тия първите две, с 9ката излезнахме на два дейта този петък и неделя, и животът е хубав...

Браво! В крайна сметка най-голямо привличане се получава, когато и двамата с момичето сте от подобен ранг.
12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Реални пари с бонуси от Букмейкърите -: Януари 30, 2023, 23:21
Резултатът от залаганията... Конкретните случаи са от Щатите и Австралия, но примерите са универсални:

https://www.youtube.com/watch?v=Pm5bTZRhncY
13  Други / Всичко друго / Как кросдресинга ни помага да излезем от зоната си на комфорт? -: Януари 04, 2023, 08:34
Темата е за заключване, потребителят anonimen е за бан.

Аман от тролове.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да се чувствам достатъчен? -: Юли 15, 2022, 20:54
recheck - писал съм за нещо подобно в друга тема, така че направо ще ти дам връзка към постът ми. Илиян също е дал добри насоки там:

15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 15, 2022, 20:13
Как да направим комуникацията с жените забавна, за да може като сваляме някоя да го правим с желание, а не само по задължение?

Ако ги сваляш "по задължение", значи наистина не ти пука за тях, мацката ти е безразлична, откъдето и на нея няма да ѝ пука особено за теб.

Ако заговаряш момичета, които те привличат по някакъв начин - тогава енергията ти в сетът ще е друга, и реакцията на момичето също ще е по-лъчезарна.

Примерно ако отида и заговоря някоя грозна и дебела - от километри ще ми личи, че не я харесвам и заради разликата в ранговете тя даже може да си помисли, че се ебавам нещо с нея.
Затова и не си губя времето със заговаряния "просто за спортът".

Общуването с красиви (или поне прилични) жени ме зарежда с енергия, общуването с грозни жени ме депресира.
Поради което се занимавам с първите и избягвам вторите.

Ако отидеш в автокъща и си търсиш кола, кое ще избереш - запазен Мерцедес Е-класа 2000-та година, или очукан VW Голф 4-ка също 2000-та година?
Какво, ще избереш ръждясалият Голф, понеже не се чувстваш "достоен" да си вземеш Мерцедес?

Основното нещо, което прецаква хората в междуполовото общуване, са комплексите и ниската социална интелигентност.
Затова в днешно време има толкова мъже, които са съгласни да ходят с някоя грозотия или скрипя, понеже мислят че не заслужават нещо по-добро.
Има и много жени, които пък нарочно тръгват с някой смотльо, защото ги е страх да се доверят на някой, който е наистина мъжествен и няма да могат да контролират.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 13, 2022, 12:49
Dankata - разбирам, че този сериал ти е оказал голямо влияние, но това не променя цялостната картина. Възможно е ако изгледаш достатъчно серии от "Дързост и красота" също да намериш някаква уникална логика, но това няма да направи поредицата супер смислена и интересна.

От "Californication" не помня почти никакви цитати и реплики. Спрях да го гледам някъде още 2-3 сезон, понеже беше дразнещо декадентски. И то не защото съм някакъв голям морализатор, а просто защото целият сценарии беше наблъскан с помия.

Нека не спамим повече темата на recheck със странични дискусии.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 12, 2022, 09:43
Тук не мога да не се включа.

Dankata - Сериалът "Californication" жалък. Единствената причина, поради която хората го гледаха беше, че героят на Дейвид Духовни чукаше най-различни мацки. Само че героят му е алкохолик/наркоман, който е полу-известен автор на книги, семейството му е леш, а приятелите и бизнес партньорите му са или неадекватни, или кретени. Целият филм се въртеше единствено около това "колко голям непукист е" и как "спи с която си поиска", и то като се има предвид, че самите жени с които спеше бяха общо взето калифорнийски кучки с курвенско поведение. Моля спрете да давате този сериал като пример за каквото и да е свързано със свалките.

За да има и все пак нещо по темата, recheck - започни да заговаряш момичета, които наистина те кефят или поне привличат силно. Ако механично заговаряш на случаен принцип - момичетата усещат че просто си чешеш езикът и едва ли ще се получи смислена комуникация.

Относно другите хора около теб - не е нужно да заставаш на средата на улицата/площадът, за да заговаряш мацки. Може да избираш места с по-малко навалица. Ако все пак има много хора около теб - да не ти пука, ако си от голям град като София, Пловдив, Варна, Бургас - е много вероятно никога повече да не ги видиш/засечеш. А пък и на минувачите не им пука за теб, още повече че не им и влиза в работата да ти държат сметка че заговаряш жени, което си е нещо нормално.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Февруари 18, 2022, 20:10
Coconut Crab - ако идеите ти са изначално калпави - няма значение колко силно ги отстояваш.

Това отговаря ли ти на въпросът?
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 06, 2022, 09:20
MPUA - от какъв зор ще ти търсят сметка колко ти е била най-дългата връзка, пък ти да им обясняваш подробно?

Познавам момчета и момичета, които са имали връзка примерно две години и половина, но останалите им връзки са били за по няколко месеца макс.

Това значи ли че са по-сериозни от човек, който е имал примерно 2-3 връзки от по година, и който също е имал и краткосрочни отношения?
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Някои размишления върху играта -: Януари 06, 2022, 08:17
Berserk - всичко това е супер, но въпросът е докога и каква е ползата?

Това е като да изпиеш 2 Red Bull-а, вместо да изядеш порция мусака - дава моментна фалшива енергия, но няма да те нахрани.

Обираш само на каймакът от общуването с жените, най-сладкото - сексът, но без същински отношения като да живеете заедно например. Което естествено действа пристрастяващо - удоволствие без допълнителни отговорности.

Всъщност обаче се получава точене на времето, енергията, курът и парите, но без зареждане - готвене, чистене, пране, подкрепа, така наречените "обикновени неща".

Ако се разболееш, разсополивиш и загубиш 5 кг. мускулна маса - дали момичето fuck buddy пак ще ти се възхищава?

Ако смениш/загубиш работата/бизнесът си - любовницата ти ще остане ли до теб изобщо, или ще си намери следващият uber алфа пич, на когото да е част от харемът?

Само заради сексът/lifestyle-ът ли излизат с теб, или наистина те харесват като човек?

Ето че даже и много добрият успех има своите капани.

stone - лично за мен най-високата степен на алфщина е да живееш с 2 или повече жени. Това даже и Slayer не го е постигнал, който скъса с всичките си допълнителни секс приятелки. Дори не се сещам за пример в България изобщо някой да го практикува. Единственият горе-долу подобен еквивалент е Коко Динев и пичове от сортът, които имат отделна къща за всяка от жените си и ги посещават според настроението, ама за това трябват ебаси ресурсите и логистиката.
Страници: [1] 2 3 ... 77
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines