Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Юни 23, 2021, 19:09 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Май 23, 2019, 11:02
Мненията на Рикошета СА с нетна отрицателна стойност.

Аз започнах преди година и нещо да се занимавам. В темата, в която пиша, имаше ЕДНО полезно мнение (за което му благодаря). Всичките му останали постове, в нея и извън нея, само са ме демотивирали, отчайвали и общо взето вкарвали в губеща спирала от мисли. За мое щастие съм упорито копеле, което не се отказва, ама колко хора са така? Малко.

Затова един призив:
Хора, по ВСИЧКИ параграфи можете да си поставите РЕАЛНИ цели и да ги гоните.
- Нямате брадичка като на Зевс? Почвайте с mewing (имам резултати преди/след, а и не само аз)
- Лой се стича от вас? Тренирайте. Не ви се тренира? Отлично, ще градите дисциплина, като тренирате, когато не искате
- Изглеждате като девствени осмокласници? Купете си дрехи, сменете си прическата, обръснете се
- Тъпи сте като гьон? Четете.
- Нямате пари? Четете, учете и си сменете работата.
- Приятелите ви дърпат надолу? Зарежете ги.
- Нямате приятели? Идете на курс, започнете хоби, излизайте по-често нощем.
- Нямате жени в живота си? Разширете социалния си кръг, правете интересни неща, заговаряйте денем/нощем, играйте онлайн.
- Страх ви е/смотани сте/мачкат ви? Правете неща, които ви плашат. Като имате цели, нещата, които не ви движат към тях, автоматично отпадат. Това поставя граници. И ставате не-смотани и не ви мачкат.

Да, не всички ще станем топ-мега-гига-хипер-гигер-трипер играчи/предприемачи, но колко хора дори се ПРОБВАТ да стигнат потенциала си и да оперират в границите на възможностите си? Нюню.
И всичко се корени в ДЕЙСТВИЕТО. Затова по-горе не пише "скролирайте във фейса и си бийте чикии, докато майка ви ви прави пица", а пише да действате. Щото няма за кога, а и всяко друго съществуване бледнее, защото е несъществено, посредствено и апатично.

/rant
2  Други / Всичко друго / Re:Колко често пикапите? -: Октомври 19, 2018, 08:15
Нахвърлях няколко въпроса в Гугъл форма, че е интересно.

https://goo.gl/forms/FncwVcM8In4iESQD3
3  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Магически думи юни-юли 2018 -: Юли 18, 2018, 09:10
„Магически думи“ протича в пет отделни дни по 4-5 часа всеки. Води го Слейър, като предварително получаваме известие за деня, мястото и часа. Също така праща и на какво ще се наблегне в съответния ден и какво да подготвим. Държа да подчертая, че тези упражнения са НАЙ-ВАЖНОТО и трябва да се тренират постоянно, а не само по време на занятията. Пак станах логичен.
Бяхме трима ученици и Слейъра. Като валеше, бяхме в някое кафе, а в хубаво време се настанявахме на някакви пейки в някой парк и започвахме да отиграваме ситуации/тренираме. Якото беше, че също отваряхме сетове, ей така, между другото, или поне Слейъра ни буташе да отваряме.

От курса ще научите:
-   език на тялото – индивидуално къде какво ти куца – накланяш ли се, пулиш ли се и т.н – и как да го оправиш;
-   истории – как да разказваш по-увлекателно и да показваш добрите си страни (е, и как кормиш зайци);
-   цялостна комуникация – лекота, доверие, респект и сексуалност;
-   умения в сет – отваряне, ескалации, вземане на телефон, уговаряне на срещи и др.;
-   седемте магически думи да заковете всяка мадама.

За мен лично беше много полезно да се докосна до енергията на Слейъра, за да имам някаква идея какво е силно присъствие/харизма/фрейм.
4  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Workshop 8 юли, 2018 -: Юли 08, 2018, 21:11
Пристигам с метрото и с едното момче отидохме да си вземе ядене – има вече бургер Jack в McDonalds в подлеза пред СУ. Минава симпатична девойка и ми се усмихва. Отварям я и се оказва, че на предния уъркшоп съм я отворил в метрото. Това тя ми го припомни. Не ми се беше случвало досега. Усмивчица
Правим разбивка в кафето (все познати лица), където Слейър се хвали колко е мега, гига, хипер атлет, но му се получава, мамка му. Тръгваме с Илиян и още едно момче към Борисовата, но планът се сменя да отиваме към Студентски. Палим и по пътя запуква яко дъжд, та сменяме към Парадайс мола. Без офлянкване.
Бая сетове отворихме. На два пъти ми се случи да отворя жени, които просто бяха далече от приятелите си. Единият почна да се ежи нещо, но приятелски (колко да е приятелски от мене Усмивчица) му казах, че няма дерт. Ценен опит.
Днес по-рядко ме строяваха инструкторите за начина, по-който ги спирам/отварям, така че има напредък.
Имаше два сета, които бяха „мои“.

Първият беше съвсем в началото с момиче, което чакаше до асансьора. Зациклих вербално и сетът умря. Вместо да поема някакъв риск (да я преместя да седнем някъде), редях безцелно някакви работи. Тя до едно време ми се кефеше.

Вторият сет явно си бях взел поука. Влиза тя в H&M и я отварям вътре директно. След това успявам да я изкарам навън и сядаме там до едни шадраванчета. Говорим няколко минути основно на бъзици за дрехите ѝ, забавни предположения за възрастта ѝ (надцених я малко Усмивчица).
Писна ми да ме пръска водата и я дръпнах да направим кръгче на етажа. Следва ме. Питам я с какво се занимава – строителен инженер. Аз мислех, че си сервитьорка, викам невинно. Пита ме какво работя, съчинявам някаква история за генномодифицирани охлюви на Марс Намигване. И тя се включи в измислицата и надгради с нещо забавно. После ѝ казах, де. Пита ме дали заговарям често така. Викам да, с бабите от блока си говоря често. Прегръщах я/почуквах я, когато смятах за редно.
Спряхме се по едно време и засилих малко паузите, ама тя трудно държеше на контакт с очите.
И тук се случи поредната пикапьорска драма. Беше ми казала, че има до 15:30 време и аз го приех за истина това (може и да е било, но това няма значение), вместо да седнем някъде на кафе (в мола сме все пак).
Питам я какво ще прави по-късно и се обяснява нещо. Казвам ѝ да ги зарязва и да се видим после, но не прие. Викам ѝ, че искам сега много да мисли и да ми даде най-най-доброто си извинение (Слейър ми се кара тука и е прав, щото мен реално не ме интересува. Поне имах добро деливъри на това. Както и да е.).  Почна нещо наистина да се вайка и каза, че си имала приятел. Викам ѝ, че до вдругиден може да са се разделили. Казва, че и аз можело да си намеря приятелка дотогава. Обяснявам ѝ нещо за закона на големите числа и ѝ казвам да си запише номера ми.

Инструкторите ме поздравиха за играта и после ми накомбиха канчето, че не съм рискувал докрай. Ценен урок. Вече бях отвъд комфортната си зона, но Слейър направи отлична забележка,  че ако чакам да напредвам стъпка по стъпка, ще се получат бавно нещата.

Това беше и последнната ми от трите работилници със Слейър и Илиян. Много съм доволен и като кача ниво, пак ще гледам да се запиша. Нещата, върху които имам да работя, са:
- Свързвай се с хората
- Бъди лек
- Рискувай

Ето и съвсем кратките ми бележки от днес:
- Какво ме кефи в нея, дори едно нещо;
- Инвестиции!!!
- Не буташ на макс

П.П. Онзи със скъсаните гащи да не се скатава и да отваря, че страхът от заговаряне яде хора.
5  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Workshop July 1, 2018 -: Юли 02, 2018, 14:00
Събрахме се както си му е редът. Бяхме тримата от предния път, едно ново момче и двамата сенсеи. Моята задача беше да се целувам, а две от момчетата трябваше да се надпреварват кой ще вземе повече номера (кажете какво стана, де). Мина първоначалният разбор – кой, какво, къде и как и почнахме да отваряме пред СУ.
Още в началото отворих една филипнка и я бъзикнах, че е трафикант на филипинци. Тя пък почна да си рови в чантата, за да ми представи документите с печатите и всичкото си. Помисли ме за полицай. Ей, много смешно ми стана. Ще работя над изказа повече. Усмивчица

Оредяха работите пред СУ и тръгнахме към Борисовата. Слейъра ми посочи един напращял дребосък и го отворих с Фродо. Минахме на сенчица, аз седнах, а тя седеше права. Аз обаче зациклих нещо бая и момичето веднага го усети. Питам я какви момчета харесва и тя ме хвърли директно в тъча с „нормални“. Хаха, много се смях. Както и да е, дойде приятелката ѝ и си тръгнаха, а Слейъра ме навика, че това бил моят сет. Мене девойката не ме кефеше в лице и това също със сигурност оказа влияние.
И тука нещо се разреди хавата и Слейъра ни накара да влезем на едни баби с другото момче и да им направим деня. Отваряме ние, приказвам аз и по едно време им викам дали искат да чуят най-яката история. Те – да. И понече съм мисирка голяма и се обръщам към уинга и му викам „Аре кажи им ся, брат, за Китен.“ Гледа ме той като треснат и Слейъра отзаде вече го напушва яко. Ей, направо се попикахме, голям кеф.

Хапнахме и минахме към Илиян.  Тия няколко часа ми бяха супер полезни. Отворихме един двоен сет, в който Илиян ми беше крило и занимаваше приятелката на по-хубавката. Тя обаче не спря да ме шитва, хора, и аз бая забивах; бях ѝ във фрейма. Покани ни на кафе и аз като кученце тръгнах с тях, вместо да водя. По едно време се усетих, а и приятелката ѝ беше минала зад нас, и казах, че няма да ходя с тях. „Има неща, които искам да правя с теб, ама като приятелката ти я няма“ – или някакво УТФ-изказване от сорта, за което Слейъра ме направи на червен мармалад. Не разменихме и контакти и си тръгнах.

Тръгнахме после аз, новото момче и Илиян към страничните паркчета. Гледаме пет-шест момичета и шефът ги отвори индиректно. Оказаха се една българка и всичко останало чужденки. Аз бях хванал две, Илиян занимаваше и той две-три, а другото крило говореше с българката. По едно време българката закрачи да си ходи (явно нещо се беше вмирисало) и сетът приключи, но пък беше забавно и хубаво показно как се държи голям сет.

Продължаваме ние навътре в Борисовата, пием вода, хората пъплят насам-натам. Илиян ни насочва към двоен сет на една пейка. Отваряме ние с крилото (голям пич) индиректно. Приказваме нещо, но измъчено и енрегията почва да умира. Девойките гледат да се отърват от нас по-бързо и работата е на клизма. И тогава на помощ идва Илиян. Дето се вика, оказа първа помощ на сета. Това за мен беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО полезно. Благодаря, Илияне. Върна енергията, почнаха да се смеят (и той много се кефеше на това, което правеше). После нагледно обясни как е сондирал за интерес и как евентуално би продължил за клоуз.

Правим кръгче към края на Борисовата и забелязваме двоен сет (едната хубава, а другата – не особено) да гледа езерцето с лилиите. Разбираме се с крилото той да влезе на хубавата, а аз да държа приятелката ѝ, но не знам какво стана и си разменихме ролите... Крилото игра супер и държа приятелката (германка) много дълго време с гръб. Аз ползвах паузите (а то имаше бая такива, защото забивах) поне да градя сексуално напрежение. Радвам се, че в тоя сет физически успях да се пробвам за целувка. Каза ми, че било твърде рано, но голям праз. В крайна сметка разменихме номера с мацката.
Илиян ми обърна сериозно внимание, че изпускам фрейма, поради което мацката се обръщаше да гледа какво става с приятелката ѝ.

Връщаме се вече към СУ и пак двоен сет виждаме – хубаво момиче и дебелата ѝ приятелка. Този път си нацелихме ролите с крилото и той беше с хубавата. Баунснахме ги на едно тротоарче и бяхме там 10-15 минути. И той успя да размени някакви контакти.

Имаше и още един двоен сет с две хубави, но сравнително млади девойки, които крилото ги отвори. Кратък беше, но го поздравявам за отличния оупънър (че сме гей двойка) и как изобщо не забиваше и водеше много добре и емоционално!

Вече беше накрая малко преди разбивката за деня, когато Слейъра ми посочва момиче, което се задава, да ходя да я целувам. Споменавам го тоя сет, защото беше най-добрият ми опънър досега. Още от десетина метра ѝ се усмихвам супер яко с някакви готини жестове. Това дотогава не го бях правил, но ме изкефи. Мацката явно също я изкефи, защото почна да се смее и спря. Не знам какво ѝ говорих, но важното е, че пак се опитах да я целуна.

Абе, хубави изживявания. Ето и уроците за мене от тази работилница (както съм си ги записал):
•   Мисли си за целта
•   Не се налагаш!!!
•   НЕ СЪЗДАВАШ ВРЪЗКА; ПРАЗЕН СИ
•   ДРЪНКУЛКИ и дрешки??? НЕ! Това, което ми интересува (примерно Слейъра си пита за дюнера)
•   Не да си говориш с нея, а да я отвееш
6  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Workshop 17/06/2018 -: Юни 17, 2018, 20:02
Трудно ми е да го напиша тоя отзив. Хем имам какво да кажа, хем нямам. Почвам с хубавото:
- Притежавам всичко необходимо, за да успея

Слейъра е готин пич с голямо търпение и розови очила. Все ще намери как да те окуражи. А за насоките да не говоря – в десетката винаги. Сетовете няма да ги описвам, защото гърмяха по един и същ начин, а именно:
- ЛЕКОТА (липсва ли тя, всичко друго отива на кино) – без нея ставаш една досадна пиявица.

Илиян пък ми направи отлична забележка за това как се нагаждам и то за мен е доста тънко. Казвам „здрасти“ (или каквото и да е) и чакам... Какво чакаш, бе? Реакция?
След днес ще съм и една идея по-добър в логистиката. Ми не може да ги спираш точно на стълбите, като завиват, или като пресичат. Сам си подрязвам шансовете.
Или пък като почна да редя някакви наблюдения безцелно („бели са ти маратонките...“ УТФ? Поне да продължа с нещо -- „обзалагам се, че и бикините ти са бели“ примерно)... Какво постигам с това? Приближава ли ме към това, което искам? И изобщо за какво да отварям, ако не искам да я еба?

Останалите момчета също имаха своите силни и слаби страни, но ги поздравявам, че са избрали да направят нещо за себе си.

През целия ден се чувствах „около нулата“ -- не ми е излизал допамин от ушите, но и не ми идеше да си прережа вените с конец. Точно преди последния разбор отворих една девойка в подлеза пред СУ с „аз съм поредният тъпак, който те заговаря“ (бяха я отваряли май). Другото не го помня, но тя все се мъчеше в някакъв рапорт да ме вкарва, който аз чупех. Въпреки това имаше бая сексуално напрежение. В крайна сметка усетих, че почвам да я губя, и викам, че „искам да си открадна целувка“. И пак чаках позволение/реакция, вместо да действам. 
7  Други / Всичко друго / Re:Съвет за учене -: Май 19, 2018, 21:40
Не можеш да получаваш лични съобщения, затова ти пиша тук. Ако се спреш на програмиране, мога да удрям по едно рамо с насоки/помощ по задачи.
8  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Re:Книга "Изкуството да бъдеш успешен с жените" -: Април 15, 2018, 19:03
Ако "Пътят на пикап артиста" е книга за вътрешната игра, то "Изкуството да бъдеш успешен с жените" е практическият наръчник (макар че и в двете има практически насоки). Хареса ми и как Илиян не е спестил неговите терзания и трудности.
9  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Re:Книга "Пътят на пикап артиста" -: Април 15, 2018, 18:53
За мен хубава книга е тази, която хвърля различен поглед върху нещо добре известно. Тази е точно такава; бая бележки изкарах.
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines