Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 27, 2021, 09:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как се изгражда дълготрайно привличане. -: Декември 26, 2020, 00:22
Здравейте тигри.
Чуденето ми е как се изгражда това чувство в жената където ви гледа като кученце в очите, мисли само за вас и т.н.
Какво трябва да види жената във вас че да си ви представи като идеалният.

При мен това от край време е било проблем. Напоследък подобрих малко играта си имам 2 фък клоуза този месец. Като цяло каня ги в нас възбуждам ги, чукам. В това не виждам голяма трудност, но искам ли да задълбочим малко нещата се прецакват. Обикновено на другия ден емоцията им се е изпарила.
Повтаряме тази процедура или търся друга и така това се повтаря. Стилът ми е малко good guy, правя тук там някой комплимент, ако го почувствам взимам някоя роза да се почувства харесвана, няма го push-a, не знам той ли оказва влияние, да се чуди момичето дали съм я харесал. Малко по-търпелив съм може би от колкото трябва, но усетя ли че ми се качва на главата я разкарвам.

Не бих казал че проблемът е на логическо ниво. 190+см съм висок, 90 и няколко килограма,практикувам бойни спортове не съм някой мишок, релефен, обличам се добре, имам кола, хубава работа и т.н. Не ми е трудно с някоя непозната да излезна на среща от онлайн запознанство. Горе долу пиша на 3,4 и с една от тях излизам.

Проблема предполагам е на емоционално ниво, не веднъж са ми казвали че съм готин но просто не са го почувствали. Чудно ми е какво трябва да види жената във вас че да го "почувства" както обичат да казват.
Как се създава тази емоционална връзка между мъж и жена, дали да правите нещо готино и необичайно, дали от някакви по съкровени разговори, дали да се бъзикаш с нея и да се чувства като шушумига и че си нещо повече от нея. Общо взето доста сценарии съм пробвал без особен успех до тук.

По-опитните може да споделят как са им протичали срещите с жени които после са лудвали по тях, също така да кажат какво мислят по темата.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Първи срещи по време на карантина -: Декември 25, 2020, 23:40
Според мен не е проблем да ги каниш от чата във вас. Времето е гадно нито става за разходка нито има къде да отидете. Кани ги направо във вас без притеснения. Аз така от втория локдаун имах три първи срещи в нас, две от които завършиха с клоуз.
3  Други / Неприлични / Мотивация за свалки -: Септември 18, 2020, 20:56
Така както сме почнали да сравняваме пик-ъпа с останалите сфери от живота.
btw много точно го е казал. Примерно на мен дали ми е харесвало като започнах да тренирам да съм най-големият охльов във залата. Не. ( Това е преломният момент във всяка една сфера)

Кефат идва със успехите, вече от теб зависи дали си достатъчно мотивиран да стигнеш до тях. По-скоро като навик трябва да си го изградиш, че мотивацията трае кратко. Но ако се надяваш тук някой да те мотивира, няма да стане.

Аз също в момента съм пик ъп охльов но опитвам, ходя по срещи, режат ме, чета из форума, гледам да не допускам едни и същи грешки и се надявам след години да се сещам за тези времена както сега се сещам за фитнеса и програмирането.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Ние сме социални животни -: Август 20, 2020, 12:51
Това с приятелките съм го забелязал при себе си. Такива момичета с които съм излизал, не са ми харесали и по някаква причина съм продължил комуникацията си с тях са били най-силно привлечени. Но според мен такива приятелства са краткотрайни и траят докато на влюбеният не му размине.
Не знам какъв е правилния mindset, да комуникирам с готини мацки без да имам каквито и да било задни мисли и чак когато ѝ запърхат пеперудите в стомаха да ми дойдат мислите или да се науча да си искам своето без да изглеждам нуждаещ се. Може би и двете калибрирани според ситуацията.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Целувка и на другия ден ме игнорира -: Юли 19, 2020, 13:45
Здравейте играчи. Пускам един рапорт за анализ или някой който е имал подобна случка да сподели някакво мнение.

Запознах се с едно момиче от тиндър в четвъртък около обяд, писахме си малко и реших да я изкарвам на среща. Пуснах оферта да се видим в събота. Тя каза че уикенда е на работа и двата дни по 12 часа и ако искам да излезем на същия ден, съгласих се (малко не ми се искаше на същия ден, защото имах хрема, но си викам ако ме отреже няма да ме е яд че съм я разболял, пък ако стане нещо ще ѝ нося чайчета Смотан). Казах:
 - значи 19 часа там
- и сега изчезваш ли?
(питах как да изчезвам) явно е искала да си пишем до тогава, не си писахме много :Д, на два пъти като сийнах ми пращаше палачинки.
От чата разбрах къде живее, какво работи, че не пие и не пуши, общи работи.

Бяхме се разбрали да се видим в един парк. Малко преди това ми каза че била гладна и можело да се забави 10 мин, аз казах да е точна пък ще ядем заедно. В крайна сметка пристигнах 10мин по-рано и си слушах музика в колата и тя ми писа в 19:00 да ме пита къде съм.

Може би 2,3 мин обикаляхме, защото тя не знаеше парка, а аз не можех да обясня на човек който не знае парка. Намерихме се. Започнахме да се разхождаме малко се издъних като я попитах какво учи в медицинския, а тя всъщност учеше на друго място, После замазах положението като казах че съм излезнал с нея, защото съм мислел че е сестра, пък и тя не ми знаеше фамилията та бяхме 1 : 1.

Разходихме се и по улиците, следваше ме навсякъде, забелязах че ме гледа в очите със широко отворени зеници. На няколко пъти я гушнах докато се разхождахме, не ги чувствах неловки докосванията, пък и изглеждаше че ѝ харесва.

Седнахме малко на една пейка. Отначало ми се дъхаше че била каратистка, играхме на канадска. След малко си я придърпах към мен и тя се сгуши. Реагираше добре на докосвания ( не съм я хващал за гъза и циците ), но на другите места ѝ беше приятно. Разказвахме един за друг, разказах за мен, какво работя, как тренирам, режима който спазвам, дали тя може да готви и такива общи работи.

Вече се беше стъмнило и решихме да си ходим. Като цяло бяхме в една посока и реших да я откарам тъй като тя беше дошла с градския транспорт. По пътя я шегувах че ако не слуша ще я оставя при циганите (минавахме покрай една циганска махала), а тя ми обясняваше колко ме е слушала.

Стигнахме пред тях, попитах я кога ще се видим, тя каза че не си знае графика за следващата седмица, петък съм аз на работа, събота и неделя тя и ще ми каже когато го разбере. Тръгна да слиза и аз ѝ казах:
- една целувка няма ли да ми дадеш преди да си тръгнеш
тя се обърна, усмихна се и ме награби да ме целува.
Малко след това слезна.

На следващия ден ѝ писах
- Надявам се да не съм те заразил
- за сега не си, корона вирус ли е
- корона вирус е, няма да се лигавим

цял ден не отговори, като си влизаше на линия и ѝ казах че ще се караме където не пише.
Седна малко на линия писахме няколко изречения и спря да пише.

На другия ден писах да я питам, дали си е разбрала графика кога ще е свободна. Също не отговори.

------------------------------

Реално бях очуден от поведението ѝ следващия ден, бях останал с впечатлението че не само аз съм си изкарал добре.
Също къде се е прецакала свалката? По време на срещата или че не съм я оставил да ме потърси първа.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Неуспешна свалка -: Юли 14, 2020, 15:52
Такива, които са със затворен body language, значи че не могат да се отпуснат в твоята компания. Като гледам никъде не изграждаш привличане и е било чист логически разговор. Имал си някакви докосвания, които са били доста странни, освен едно , на което си уцелил момента.

В подобна ситуация как бих могъл да изградя привличане?
При положение че докосванията са неловки, трябвало е да вкарвам някакви негове и тя да трябва да се защитава или?
Забелязал съм че като излезна с жена която не ми харесва създавам привличане, може би защото нищо не правя и не взимам мнението ѝ под значение.
Но когато ми харесва момичето и всичко се омазва, с цел да стане перфектната среща.
За това искам да се развия в пик ъпа, изборът ми на жени да не е само тези които не харесвам.

Накрая пак я питаш кога иска да се видите - понеделник или вторник. Пак се съобразяваш с нея. Моя съвет е да прочетеш някои от основните теми във форума, тъй като трябва да се научиш как да изграждаш привличане и как да контролираш фрейма.
Ще прочета.

В такава ситуация когато съм омазал положението, но не е точно неспасяемо, как трябва да се процедира.
Дали да пиша след дни, дали още на самата среща да се разбираме кога пак да се видим?


7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Неуспешна свалка -: Юли 13, 2020, 21:07
Здравейте, това е първата ми тема която отварям във форума, не че ми е първата неуспешна свалка, но ми трябва съвет за корекция във поведението до колкото е възможно.

Така, момичето беше споделила във фб някаква снимка за програмиране и аз започнах чата с нея с нещо от сорта на
-който качва такива снимки или се опитва да се фука с какво се занимава или да убеди другите че знае.
Тя започна да се защитава и се записахме, опознавателен беше чата. На другия ден ѝ писах да се видим, тя ми прати снимка от морето и каза ако съм на близо със смеещ се емотикон. Щеше да си идва на следващата седмица.

Пишех ѝ през ден два като тя не отговаряше веднага, но когато го правеше отговаряше с дълги съобщения, разказваше как е минал денят ѝ и т.н. Не се случваше да пише първа.

Когато се прибра след седмица предложих да се видим на следващия ден (петък), тя прие. Малко след това ми писа да го оставим за събота, като няколко пъти ми се извини за това (което ми направи впечатление).
Бях ѝ предложил два варианта единият беше да се разходим в Борисовата градина, а другия извън София по една еко пътека. Тя каза че предпочита да ходим извън София и се разбрахме в събота в 12 да я взема с колата от тях и да идем към пътеката.

На другия ден без да ѝ пиша направо отидох пред тях бях пристигнал 15мин по-рано и тя закъсня с още 15, та си я почаках в колата. Качихме се в колата дадох ѝ телефона казах че ще отговаря за музиката, аз за пътя. По пътя си говорехме също общи неща, постоянно един от двамата разказваше някаква забавна случка от живота си. Разказа ми че живеела с майка си и баба си в апартамента, баща ѝ не знаела кой е.
Спряхме в един магазин да вземем малко провизии, аз казах че ще платя на касата, тя реагира малко странно (може би не трябваше да се натягам ).
Стигнахме еко пътеката след около час. Аз бях ходил преди това, а тя не. Та аз я водех. Направи ми впечатление че езика на тялото ѝ беше затворен, на няколко пъти и подавах ръка да не се пребие по камъните, но тя предпочиташе сама да се справя.Няколко пъти я гушнах през рамото за по 10тина сек. но на такива докосвания не реагираше по никакъв начин. Малко походката ми направи впечатление че е бърза, не знам дали бързаше да направим разходката и да се прибираме или така си ходи по принцип. На два пъти щеше да падне та я гушнах от което май и стана хубаво. Разговорите продължаваха да са някакви истории без особена емоция. Като се качихме на една хубава панорамна гледка, предложих да си направим снимка и тя реагира малко намусено че не се харесвала и не ѝ било ден за снимки. След това се запътихме към колата. На прибиране не говорехме много, може би заради умората от разходката, поне аз заради това. Като стигнахме в София пред тях, каза да спра на булеварда да не обикалям зад блока, побърза да ме прегърне, каза че хубаво си е изкарала и слезе от колата.

Въпреки че беше със затворен език на тялото, бях останал с впечатление че добре си е изкарала, изглеждаше че се забавлява.

И така стигна се до чата след срещата.
Изпратих ѝ снимка на тена ми на ръката как беше изгоряла и тя не можа да повярва как съм изгорял.
След което я попитах дали иска да се видим в понеделник или вторник след като свърша с работата.
Тя сийнна и не отговори. На следващия ден след 10тина часа на сийн, я попитах дали има смисъл да излизаме и че ако не ме е харесала е по-добре да каже за да не си губя времето. След което пак сийна и след около 10тина часа написа
- Може да повторим някой път.
Следствие на което малко се поизнервих и я махнах от приятели.

Малко дълъг стана репорта с цел да може да се видят всички пропуски които съм допуснал по време на запознанството с това момиче.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Обиди и как да отвърщаме на такива. -: Юни 02, 2016, 20:19
Както ти казах за обидите работи върху външния вид и ако имаш комплекси гледай да ги изкорениш, че бързо се усещат от комплексарчетата. За пред мацка мисля че трябва да реагираш спокойно с шега, вече ако продължава го изгледай на бургия и вкарай сериозен тон.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Обиди и как да отвърщаме на такива. -: Юни 02, 2016, 20:05
Не знам какво общо има това с проблеми в свалките, иначе предполагам че изглеждаш прекалено безобиден за да си позволяват да ти говорят така. Наблегни на външния си вид, може да вкараш и някой боен спорт и ще видиш как постепенно ще изчезнат обидите.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re:Проблем с момиче по-голямо от мен -: Май 24, 2016, 20:44
Пич няма смисъл да се самообвиняваш. Историята с мацето ми се струва отсвирена вече. Предполагам, че няма да послушаш съветите на останалите и ще ѝ пишеш, докато не те отсвири брутално. Докато през това време ще служиш да ѝ чешаш егото и да ѝ запълваш времето. От мен съвет за напред, е да не инвестираш прекалено и да го даваш малко по-спокойно, докато на мацката не ѝ се прииска да се види с теб.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Чат -: Февруари 05, 2016, 15:40
 Здравейте пик ъп мастъри Усмивчица . Ще ви споделя чат с едно момиче от вчера. Ще се радвам на градивна критика, защото голяма част от чатовете ми се развиват с подобна динамика  Завърти очи .

аз: Здравей (23:05)
тя: здрастии (23:09)
аз: как е (23:10)
тя: супер (23:10)
тя: с теб? (23:10)
аз: а така (23:10)
аз: екстра (23:11) 
аз: похвали се с нещо (23:11)
тя: ходих на наргиле (23:11)
тя: беше хубаво (23:11)
тя: пих страхотен коктейл (23:12)
аз: от какво беше този коктейл (23:12)
тя: ами имаше кокос (23:13)
аз: само това ли помниш от коктейла Смотан (23:13)
тя: ами това беше което запомних, да :Д (23:15)
аз: Имам едно малко наргиленце което пала като ми се допуши, иначе до даск имам наргиле бар (23:17)
аз: и от време на време съм там (23:17)
тя: къде учиш? (23:18)
аз: не мога да ти кажа (23:18)
аз: казвали са ми да не казвам (23:18)
аз: ставали лоши неща (23:18)
тя: :Д (23:19)
тя: така е (23:19)
тя: може да съм някаква преследвачка (23:19)
тя: никой не знае (23:19)
аз: Да после да почнеш да ме преследваш (23:19)
аз: и аз какъвто съм малък (23:19)
тя: да, боже, дори аз чак се изплаших :0 не ми казвай, моля те (23:20)
аз: Няма еее аз съм предпазлив Усмивчица) (23:20)
тя: и добре че (23:20)
тя: поне от къде си :Д (23:21)
тя: да знам на къде да се ориентирам :/ (23:21)
аз: Чудя се дали да ти кажа защото града не е особено голям (23:21)
аз: и може да ме намериш лесно (23:21)
тя: пробвай да видим (23:22)
аз: Обещаваш ли да не ме преследваш? (23:22)
тя: може би (23:23)
аз: Еее искам да си категорична (23:23)
аз: не мога да рискувам (23:23)
тя: искаш да съм категорична или честна? (23:23)
аз: категорично честна (23:23)
аз: О:) (23:23)
тя: хайде от мен да мине (23:24)
тя: теб няма (23:24)
аз: Йейййй (23:24)
тя: е? (23:24)
аз: Ааа да (23:24)
аз: от София съм (23:24)
тя: наистина градът е малък (23:24)
аз: вече знаеш :"( (23:24)
тя: вече имам локация и трябва да започвам значи (23:27)
аз: Мисля че си пред нас (23:27) 
тя: така ли? (23:29)
тя: прав си (23:29)
тя: това втренченото на прозореца съм аз (23:29)
тя: бъди домакин, в това студено време поне чай може да предложиш... (23:30)
аз: Ама ако те пусна какво искаш да правиш с мен (23:30)
аз: и защо по дяволите си на прозореца :/ (23:30)
тя: не трябваше да ми казваш къде живееш... (23:32)
аз: Къде учиш преследвачко? (23:33)
тя: в най доброто (23:36)
тя: ХХро :ДДД (23:36)
аз: момиче внимавай че миналата година ходих в 22ро да се набирам на лостове (23:37)
тя: ехеее (23:37)
тя: сега и ти ли ще се окажеш преследвач :/ (23:38)
аз: Ще се преследваме взаймно (23:38)
аз: това ще бъде малката ни тайна (23:38)
тя: добре (23:38)
тя: така да е (23:39)
аз: Улесни ме с преследването като си дадеш фб (23:40)

След това си даде фб-ка и писахме от там.
12  Други / Всичко друго / Re:Уинготърсачка -: Февруари 03, 2016, 21:38
Айде и аз да пусна една обява Смотан , 18 София, който иска да пикъпим да пише на лс.
13  Други / Всичко друго / Re:Facebook wing група -: Февруари 01, 2016, 00:17
Мисля, че идеята е добра, стига да се съберат повече хора
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Крило -: Април 01, 2015, 13:14
... След Емо нещо на доста хора им дойде форса Смотан
Ето, '97, темата Уинготърсачка (важна в раздел Всичко друго и в момента най-отгоре на страница 1)
Мерси.  Усмивчица
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: wingman за софия? -: Април 01, 2015, 07:39
Аз имам желание. 18, от София.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Крило -: Март 31, 2015, 16:08
Здравейте, преди малко се разделих с приятелката си. Отдавна го знам този сайт и до сега само съм чел, но сега съм силно мотивиран да започна да практикувам(трябва да променя живота си по някакъв начин). Обаче не знам от къде да започна, старта би ми бил труден. Обличам се добре, тренирам, но досега не съм имал някакви големи успехи с жените. Имам желание да променя това. На 18 съм, от София. Ако има желаещи да ми станат крило, нека ми пишат на скайп "be.a.pro" или на ЛС.
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines