Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:39 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 114
1  Други / Всичко друго / Re:Чрез КУР-она, въпреки Корона -: Април 09, 2020, 22:12
Добре де, защо тук?
Защо всичко това го написа във форум за пикап и личностно самоусъвършенстване?

Не ме разбирайте погрешно! Въпреки че отдавна не съм влизал (и съм се превърнал в "стара лисица"), аз все още съм фен на всичко тук, защото е пълно със стойностни и мислещи хора, които имат желанието да се развиват. Но това е сравнително малко и сравнително затворено общество, обединено около конкретна тематика, а в случая става въпрос за целевата аудитория и нейното количествено измерение. Не че няма кой да прочете, оцени и изкоментира темата тук, но много по-широк отзвук и много по-стойностна дискусия би се получила на място с по-сходна тематика и с повече потребители. А според мен написаното си заслужава да бъде прочетено, защото дава един много реалистичен поглед към действителността, която засяга всеки от нас по един или друг начин.

Предполагам си имаш причина, но аз не я разбрах... а може би и не ми е работа, но пък се замислих. Което значи че си постигнал резултат с написаното и заслужаваш поздравления, както за това, така и за цялостния начин, по който постовете ти въздействат.
Ето, виждаш ли, не че преди си бил по-малко човек, просто не си бил достигнал "златните си години"  Намигване
2  Други / Всичко друго / Re:Чрез КУР-она, въпреки Корона -: Април 01, 2020, 13:07
Да те лайкна и аз. Радвам се да те "видя" и съм съгласен с голяма част от написаното.

Абе, личеше си още преди 10 години, че ще излезе човек от теб  Намигване  Ухилен
3  Други / За форума и сайта / Re: Търси се: Дъ биг/бед мъдератор ... или мъдерица -: Юли 24, 2014, 12:41
винаги е призовавал за толерантност и разбирателство във форума (нещо, което и до ден днешен не сме успели да постигнем за съжаление)
Всъщност погледнете го от добрата страна - това означава, че потребителите имат собствено мнение, в което са убедени дотолкова, че дори по-авторитетни от тях потребители и дори заплахата, че ще нарушат правилата не ги спират да го изкажат и отстояват. Това според мен е истинският успех за вас - екипа на PUP и точно това е нещото, което трябва да се научи и изгради тук и на уоркшоповете и семинарите. Едно свалено момиче е моментен успех, а мъжки характер е за цял живот и ще доведе до много други успехи както в свалките така и в много други аспекти на живота. Продължавайте, защото сте полезни и много хора имат нужда от вас, макар и да не го осъзнават.
Радвам се ако съм допринесъл за това и благодаря за доверието!

А аз не влизам често във форума, защото от известно време съм дотолкова обсебен от една жена, че почти нямам време за личен живот. Тя е на 2 годинки и се казва Надежда, а как да се справям с нея е тема на други форуми, но за да се стигне до тях първо се минава през този Намигване
4  Други / За форума и сайта / Re: Кое е момичето на всяка страница тук? -: Юли 07, 2014, 00:15
Тя тая е оборотна... в смисъл сега е мис Джулай - русичко с бЕл потник. Другия месец нЕкое друго, вероятно още по-влажно... така де запотено от жегата  :sleepy:
5  Други / За форума и сайта / Re: Търси се: Дъ биг/бед мъдератор ... или мъдерица -: Юли 07, 2014, 00:12
Господа управници, кой, аджеба, ме разжалва и кога?

Не питам защо. Ясно е, че не съм много активен и не си върша работата от известно време. Нямам и претенции. Вече мога да безобразнича колкото си искам без да се измъчвам от скрупули, че ще дам лош модераторски пример... то пък щото до сега се измъчвах  Ухилен

Но защо ви домързя да го оповестите публично или поне едно ЛС да ми пишете?
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Как да действам в тази ситуация? Тя се държи надуто. -: Юли 07, 2014, 00:03
Говоря си общи неща с тях,разчитам да се сприятелим и след близо година започвам да говоря с нея за връзка.
Но аз избързвам много,а за хубавите мацки просто се изисква време!
Ама разбира се, сприятелете се. Даже и кръвни братя можете да станете по стар индиански обичай. С това темпо след още три години ще започнете да говорите за секс, след още 5 ще сте се разбрали в каква поза ще го правите като започнете някой ден, а след още 7 ще ти звъни да те пита свободен ли си в четвъртък следобед да изведеш детето на разходка, защото мъжът и е на работа, а тя трябва да отиде на родителска среща  Ухилен

Оставете ги тези безкрайни разговори, фейсбуци и предварителни сприятелявания. Просто излезте с нея, бъдете готиния, забавен и стабилен мъж който тя търси и ще си тръгне с вас. Сега ще кажете "ама то така много общо звучи". Ами общо е, но я се замислете какво иска една жена като излезе! Иска да се забавлява, за да се чувства щастлива, да пофлиртува с някого, за да се чувства желана и да разчита на някого, за да се чувства сигурна и спокойна. Просто бъдете такъв какъвто иска. Как точно?
Започнете отзад напред като "поведете" вечерта с няколко решения и не и оставяте много време да мисли. Така ще се почувства специална, а това ще и хареса и тя ще иска да продължи, за това ще се остави на вас да продължите вечерта. Ето че владеете положението.
После и покажете, че я харесвате, но без да прекалявате. Умерено DHV, закачки, небрежен комплимент към някой конкретен детайл по нея, а ако попрекалите ще се наложи да изравните ранга с някой нег, но нека да е шеговит и безобиден. Малко пуш-пул, за да остане заинтригувана.
Ако усетите, че губите контрол по някое време, извинете се че ще отидете да се видите с приятел и изчезнете за малко от сцената. По-добре отколкото да се сдухате пред нея. Заредете стейта и се върнете с пълна енергия като моментално влезете и прекъснете каквото там прави с някаква идея да и покажете нещо, да танцувате или каквото и да е. Въпросът е да я върнете обратно във вашия повдигнат фрейм
Накрая просто я измъкнете от партито една идея преди края му, за да се възползвате от моментните и приповдигнати емоции. И наистина се възползвайте още като излезете. Оставете ги американските филми дето се целуват пред входната врата. Там вече гащичките и трябва да са в джоба ви  :laugh:
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Speed dating - удобно или лузърско -: Юли 06, 2014, 23:28
Искам да питам - за какво НЕ става дума в тази тема, за да се включа и аз Усмивчица
От толкова рядко влизане чак съм забравил къде ми седеше бутончето "delete post". Чакай да го намеря и ще се върнем на 2-ра страница. Тогава ще се включиш по темата  :police:

Има и едно друго бутонче дето разделя темата на две отделни от определен пост нататък. Препоръчвам на колежката да го ползва като се заиграят така с пуяка или с който и да е, защото това си е тенденция във всички теми.

Точно сега нищо няма да направя, защото виждам, че се забавлявате! И понеже толкова ви обичам, че чак не мога да ви понеса, за това отивам да спамя другаде да не развалям мохабета  Целувчица
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Speed dating - удобно или лузърско -: Юни 24, 2014, 08:42
Аз доколкото разбрах там ходят хора с достатъчно висок ранг - интелигентни, с възможности и положение. Лекари, инженери и т.н. които просто нямат време или не се чувстват достатъчно уверени да поканят колежката от офиса. Има всякакви характери. То ако всички имаха топки да канят жените на срещи нямаше да съществува и този форум и Слеър нямаше да организира уъркшопове. Така че схващането, че там няма да намерите качествен "материал" е погрешно според мен. Просто ще е по-трудно да се разчупи леда с такива по-стеснителни партньори или с такива, които имат проблем със собственото си самочувствие и в спеед-дейтинга са открили начин да се преборят с това.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Speed dating - удобно или лузърско -: Юни 13, 2014, 17:45
Какво означава "рангът на събитието е нисък"? А рангът на возенето в трамвая висок ли е? А ходенето безцелно по градинките и моловете? Ако две момичета си седят на някое кафе и ме наблюдават как ходя напред-назад и спирам момичета в отчаяни опити да им задържа вниманието за повече от 5 минути и ако после станат от кафето и аз без да знам отида и ги отворя? Какъв ранг ще имам?

Това, че на улицата щяла да забрави гаджето си, а на спеед-дейтинг не, също ми звучи нелогично. Там никой с никого не се уговаря и не разменя координати. Това е забранено. След цялата говорилня всеки казва с кои жени би се срещнал отново, те правят същото. Ако имате съвпадение ви свързват, но никой не разбира нищо. Включително и вие не разбирате другия с още колко души е разменил координати. Съответно ако тя иска да изневери никой няма да разбере.

А това за незадаването на въпроси направо звучи нелепо. Ще седна пред нея и ще започна да и говоря за себе си ли? Като на интервю за работа? Или ще губя време да обсъждам времето, контузията на Кристиано Роналдо и условията по "Южен поток" и постепенно (без тя да се усети разбира се) ще извъртя темата към това какви са и плановете за събота вечер.

Няма такива филми! При условие, че тя знае за какво сте там и двамата, то рангът ви е еднакъв, което означава че от твоя гледна точка това трябва да се разбира като "еднакво висок", защото си настроен позитивно. Ако не си - не отиваш изобщо! И понеже тя се чувства леко тъпо, то целта е да я накараш да забрави къде е като я отнесеш в разговора. Успееш ли, то не ти трябва никакво high value, защото вече си отличен от останалите. При условие, че тя от един час вече седи и слуша ли слуша, то дай и това, от което има нужда - остави я да говори, разсмей я, предизвикай любопитството и и си тръгни на най-интересното, за да иска да продължи. По-добре отколкото да и разказваш какви фокуси знаеш или как миналата година си набил двама в дискотеката, щото вдигаш 100 от лежанка. На жените колко им трябва - един-два въпроса и после само да ги насочваш. Те си казват всичко сами. От теб зависи после как ще използваш тази информация за да си изградиш правилно втората среща. Намигване

И за трети път: нямам нищо общо с този сайт, дори не го помня как се казваше, камо ли да го рекламирам. А ти, Слеър, може да се договориш за affiliate и да размените банери в сайтовете. Така ще си докараш нови потребители и евентуални клиенти, което ще ти изкара доста повече, отколкото ако си платят за банер. Разбира се, бизнесът си е твой, аз само давам идея Намигване
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Speed dating - удобно или лузърско -: Юни 13, 2014, 01:20
Първо да уточня, че не съм имал намерение да рекламирам сайта. Знам правилата на форума, все пак аз съм ги писал Усмивчица Както споменах в първия пост пуснах го от любопитство и дори не съм предполагал, че Слеър ще го приеме като конкуренция, защото макар че е на подобна тематика, това е нещо напълно противоположно на Pick Up Project. Тук целта е да се научим да мислим и да се държим така, че да не ни се налага да ходим на speed-dating.

Слеър от години проповядва да чупите гипса и да сте си самодостатъчни. Колко пъти ви е повтарял, че не трябва да ви влияе ситуацията, чуждото мнение или някакви субективни неща около вас? Сега обаче нещо не ми се връзва това "там сте с нисък ранг". Ами не ми пука какъв ще ми е ранга, защото той се определя именно от това дали ми пука за него. Това не е ли част от уроците на Слеър?
Чакай сега, значи ако отида ще съм с нисък ранг, но ако не ми пука и се държа като пич ще си го вдигна... ранга... то пък колко ли ми трябва пред отчаяните жени, които (според Слеър) са там, защото не са виждали гол мъж от години  Ухилен

Много от тях били заети... а на улицата само свободни ли спирате? Не били високорангови... а на улицата само 'убавици ли спирате? И те пък да не би да ви връзват? Нееее, не ми казвайте, че ви връзват, защото Слеър вече каза по-горе, че хубавите са заети! Или пак си противоречи? Нещо пак не схващам!

Щял си да им говориш едно и също...Като се срещнеш с 10 твои приятели с всички едно и също ли си говорите? Ами нали си адски готин и забавен? Или не си? В крайна сметка на какво се учим тук? На изтъркани опенери или на импровизация? Съвсем вече се обърках! То вярно че рядко влизам, но пък чак толкова да съм забравил материала Усмивчица

Слеър, нищо лично, но понякога си доста краен. А понякога и доста нелогичен. Kато изтриеш линка (а дори и цялата тема ако щеш) няма да изтриеш Google. Вместо да показваш ненавист към подобни неща, по-добре остави останалите да видят, да сравнят и да разберат предимствата на нашия форум.

Айде един бърз урок от един пенсиониран пикапер и това важи не само за speed-dating а по принцип: Само с един елементарен въпрос можете да си намерите няколко теми за разговор. "Здрасти! Къде ще ходиш през почивката си това лято" може да ти отвори много теми и да разбереш тя какво работи, обича ли да пътува, с кого живее, колко печели, организирана ли е, зависима ли е от нещо или някого, дори има ли куче и кой ще го гледа докато тя е на море и т.н. А от там и още достатъчно теми, за да запълниш 6-те минути с 10 жени без да повториш нито един разговор. Освен това е лесно да смениш темата ако зацикли като питаш нещо свързано с почивка, пътуване или да вмъкнеш история с high value, която да те представи. Ако щеш и НЛП котва и направи на веселата част там със слънцето, вълните и пр. И накрая казваш "Чао, може да се засечем по плажовете" и оставяш отворен край, а тя си мисли как не си я попитал нищо за нея, обаче не е спряла да говори за плановете, за мечтите си и за нещо което и харесва. От тук нататък подсъзнателно тя ще свързва това с теб. И времето ви е минало неусетно... Хм, интересно! Дали няма да поиска да те види пак? Дали не си и раздразнил женското любопитство? А в това време следващия си мънка нещо под носа, а тя дори не го слуша Усмивчица
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Speed dating - удобно или лузърско -: Юни 03, 2014, 00:40
Разгледайте този сайт: clubr  bg

Случайно ми попадна в нета и се сетих, че съм виждал такова нещо по филмите. Американските  Усмивчица
Най общо казано организират се срещи 10 мъже и 10 жени за един час като всеки говори с всеки за по 6 минути. После всеки анонимно казва с кого би се срещнал отново и ако двама се "харесат" си разменят контактите чрез организатора. В сайта има много съвети за това как да се държите, за какво да говорите и т.н. Прочетете ги - имат няколко попадения, но общо взето ще се забавлявате на повечето неща.
Не рекламирам сайта, виждам го за пръв път. Просто се зачетох от любопитство и реших да предизвикам и вашето Усмивчица

По принцип няма нищо крайно, нищо само черно или бяло. Всичко си има предимства и недостатъци. За това и реших да ви дам тема за размисъл. Да оставим настрана въпроса доколко е успешно и дали е удачно да се сравнява с пикапа такъв, какъвто го познаваме. Или това как би изглеждал един мъж в очите на жените - това го знаем всички. Ще изглежда така като се представи и само от него зависи дали събеседничките ще забравят че са на "уредена" среща.
По-скоро други въпроси ми идват наум:

Дали бързите срещи са за отчаяни самотници, които се хващат като удавници. И ако е така, то по-интровертните хора нямат ли право да получат помощ с една такава полу-уредена среща и какво лошо има в това?

Или са удобен начин да се срещнеш с нови хора като пропуснеш досадната част. И ако е така не се ли губи чара на свалката? Не се ли губи тръпката на мъжа-ловец ако знаеш че тя е дошла именно с такава цел?

Или да потренираш пикап... Да изпиташ себе си. Да провериш дали можеш да задържиш вниманието на 10 жени подред без прекъсване? Да се представиш в най-добрата си светлина като мъж без всичко това да се превърне в някакво извратено подобие на интервю за работа. Въпросът е как ще го приемеш, а вярвам че повечето тук са достатъчно освободени, за да нямат предразсъдъци и да погледнат на нещо такова откъм интересната му страна.

Също така и как изглежда от страната на дамите? нашите тук са достатъчно откровени, че да не ни спестят гледната си точка.

12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re: Първият Европейски Сайт за Правене на Пари от Интернет в Евро??? -: Март 21, 2014, 00:30
Аз обаче съм тъп, упорит и любопитен и продължавам да цъкам  Ухилен
Естествено гледах с насмешка в началото, но се оказа, че все пак могат да се правят пари от PTC сайтовете, макар и бавно в началото. Най-тегавият период са първите два месеца. Вече си докарвам по няколко долара за около половин час на ден, а едва сега започва хубавото, защото от тук нататък ще растат все по-бързо
Има и още доста начини да се печели в интернет. Някои са по-бързи, други по-рискови, трети искат инвестиция, четвърти малко късмет...

На който му е интересно - линка в подписа ми.
13  Други / Неприлични / Re: Предупреждение -: Март 21, 2014, 00:04
Моят аватар явно е приличен. Само от Енерго Про да не ми пратят сметката  Ухилен
14  Други / Всичко друго / Re: Парти за запознанства организирано от Н. Кобилкина -: Март 03, 2014, 02:12
Благодарим за инфото, Краш!
Детайлното познаване на специфичните особености на събитието ме навежда на мисълта, че вече си присъствал на такова парти. Фактът, че си пуснал темата в раздел Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки от своя страна пък означава че искаш да споделиш някакъв опит с нас.

Ако става въпрос за успешен такъв, то приеми моите съболезнования! Явно доста си свалил летвата, драги Краш! Не знам на какво се дължи това падение, но явно си я окършил...
Ако пък си искал да споделиш за неуспешен опит, тогава не ми се говори... Аз лично ще ти платя един Уоркшоп да си вдигнеш малко нивото.

И понеже смятам, че и в двата случая не е много за хвалене, то ще ти спестя агонията от ироничните забележки на останалите потребители, като предвидливо заключа темата.
Няма нужда да ми благодариш, нали сме тук да си помагаме Намигване

** SL - moved to others!
15  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re: Може ли да си непълнолетен , но да изкарваш пари ? -: Март 03, 2014, 00:54
Един познат пък правеше курсови работи.
Беше разработил най-често даваните теми по няколко сходни варианта всяка и всяка година като наближи края на семестъра правеше луди пари от мързеливи студенти
16  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re: Може ли да си непълнолетен , но да изкарваш пари ? -: Март 02, 2014, 01:18
Като отиде нали ще види какво продават и дали има изложена стока, която не е негова

Ето ти още един начин: така наречените PTC (pay to click) сайтове. Плащат ти да гледаш реклами.
Как работи: Някой си плаща на сайта примерно $20 за 10 000 души, които да видят рекламата му. Сайта прибира $10, а останалите ги раздава по $0,001 на 10к души да видят рекламата за 5 секунди
Какво се иска от теб? Регистрираш се и гледаш по 50 реклами на ден, което ти отнема не повече от 5 минути, като това ти носи по $0,05
5 цента е смешно малко, за това имаш възможност да наемаш други потребители (т.нар. реферали), като всеки от тях ти носи допълнително по около 2 цента на ден, без това да се отразява на тяхната печалба. Ако имаш 100 такива това са $2/ден

Пет такива сайта ще ти носят над $10/ден = 450-500 лв месечно за 20 минути заигравка пред компютъра. Разбира се това не става от първия ден, защото трябва да събереш няколко долара, с които да наемеш реферали. В началото е малко тегаво и много хора се отказват. Ако не ти се чака можеш да вкараш няколко долара, а после ще ти се избият.

Парите ти ги превеждат в PayPall и от там си ги теглиш в дебитна/кредитна карта или директно си пазаруваш с тях в интернет.

Има десетки, може-би стотици такива сайтове, като много от тях са измамници, които събират набързо някой долар от рекламодатели и ентусиазирани потребители и изчезват. Но има и сериозни сайтове, които от години работят и плащат редовно.

Ако ще започваш препоръчвам ти да го направиш с един-два от най-сигурните, а по-нататък ако решиш и с повече. Аз си цъкам в 3-4 сайта, които са сигурни и плащат. Пиши ми ако имаш въпроси. Ще ти дам линкове и ще ти обясня и други тънкости
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Отбягвате ли да говорите за пари? -: Февруари 09, 2014, 00:34
Чешете си тук клавиатурите напразно, вместо да изчакате Мастър Краш Дейвис да дойде да ви ги обясни нещата Усмивчица
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re: facebook Клоуз от gepime на dj-ка -: Февруари 09, 2014, 00:27
Аре па и вие, човека ви каза, че пуска музика, а не че чете лекции в Софийския. К'во очаквате? Като е писала може да е била пияна, разлигавена, надрусана или всичко накуп. Важното в случая не е коя дума как се пише или дали тая е най-личната мома у селото. Важен е подхода, упорството и това, че Инс е успял да и повлияе емоционално като от озлобена кучка в началото я докарва до клоуз накрая като я прекарва през всички фази достатъчно майсторски, че да не му фейкне после. В това се състои успехът му в случая.
Инс, дай си фейса де те лайкна  Ухилен
19  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Re: Политическа тема във форума за свалки, флирт и съблазняване на жени -: Януари 14, 2014, 03:31
Народа бил беден... Глупости! Не сме по-бедни. Истината е че сме по-разглезени. Попихме западния модел на консуматорското общество. Но там нещата се случваха постепенно за няколко десетилетия, а при нас всичко стана много бързо.

Преди 20 години във всяко домакинство имаше по един телефон (някои дори нямаха) и плащаха по 10-20 лева. Сега всеки има по три телефона и едно средно 4 членно домакинство е дало общо няколко хиляди лева за нови модели апарати и плаща сметки от стотици левове месечно. Само Мтел имат над 6 милиона абонати. То няма толкова хора в България Усмивчица
Преди 20 години на три домакинства се падаше по един автомобил, а сега на три автомобила се пада по едно домакинство. Това са отново хиляди левове за закупуване, поддръжка, гориво, застраховки, данъци и т.н.
Преди 20 години компютри имаше тук-там, а интернет беше някакво абстрактно понятие. Сега във всяко домакинство има PC, лаптоп и таблет (които отново струват хиляди левове), а сметките за интернет си вървят ежемесечно, защото ако го няма сме като с отрязани ръце.
Къщите ни са претъпкани с всевъзможни електроуреди, някои от които ползваме толкова рядко, че ни се налага да ги търсим като ни потрябват. Но сме дали пари за тях. Ей така - да си имаме и ние. Други пък не се изключват изобщо, независимо дали някой ги ползва или не. Всичко това се отразява и на сметките за ток срещу които протестираме после.
Гледахме безплатна телевизия, а сега изобщо не я гледаме, но си плащаме за 100 канала. На 3 телевизора.
Преди 20 години се купуваше толкова, колкото ще се изяде за вечеря. От единствения квартален магазин. А сега има магазини за какво ли не на всяка крачка. Щом ги има значи имат и оборот. Харчат се луди пари за какво ли не по големите вериги. Хората излизат от там с пълни чанти, а на следващия ден изхвърлят боклука - отново пълни чанти.
Преди 20 години пиехме лимонада, сега пием Кока Кола. Пушехме цигари от 60 стотинки, а сега даваме всеки ден по 6 лева. Маратонките на момчетата в 7-ми клас струват повече от на баба им пенсията, а в чантите на момичетата има козметика, на стойност минималната работна заплата.
Заведенията са пълни, казината също. Правят се скъпи операции, процедури. Дават се пари за фитнес, солариуми, лекартства, добавки, козметика и препарати и куп други неща, които преди изобщо не съществуваха. Сами можете да продължите с подобни примери, но и тези бяха достатъчно.

Тогава хората излизаха в парка, на кино или на плаж, ходеха си на гости, играеха белот... Семейството се събираше пред телевизора на вечеря. Не знам дали бяхме по-богати, но сякаш бяхме по-щастливи и се усмихвахме един на друг. Сега се смеем на вицовете, които прочетем във фейсбук, публикувани от някой от многобройните ни "приятели" които дори не сме виждали на живо. Тийнейджърите четяха "Синовете на великата мечка" а сега четат статистиката на фондовата борса. Кои читатели според вас са били по-щастливи?

Не ме разбирайте погрешно - не отричам всички тези "блага на цивилизацията". Аз също съм си ги купил, плащам си за да ги използвам и нямам намерение да се откажа от нито едно от тях. Но когато ми мине през ума да се оплача, че съм беден се сещам какво имам и какво са имали майка ми и баща ми на моята възраст.
И млъквам!
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Спирката на трамваите -: Януари 14, 2014, 02:33
конкретни примери, абстрактни примери...
иди и във форума на БГ-мама да им кажеш колко тъпо е да си БГ-мама и във форума на Фолксваген да им кажеш колко тъпо е да се кара Голф


Участниците в дискусията започват постовете си с "не ми се спори" или "съгласен съм с теб" и въпреки, че са съгласни и не им се спори успяват да напишат по 20 реда пост...
ако ти се заяжда с някой, с мен няма да стане, нямам време за губене.

 Ухилен
Както вече казах - кефите ме!

И да вметна нещо относно кака ви Здрач и спекулациите относно нейната физическа и душевна красота:  конкретна цифра не мога да ви дам, защото оценяването, както всички знаем е субективно, а и тя не е точно мой тип, но ви уверявам, че е достатъчно хубава и умна, за да има самочувствието, с което пише! И е от онази рядко срещана порода жени, които освен че имат подходящите качества, но и умеят да ги комбинират спрямо събеседника като показват най-доброто според ситуацията... освен в случаите когато и отърва да се прави на ударена (но и за това се иска усет) Намигване
Страници: [1] 2 3 ... 114
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines