Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Ноември 25, 2020, 07:35 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16
41  Други / Всичко друго / Re:Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Ноември 25, 2016, 01:23
желание има,но 'нашата полиция ги пази'.'държавата' също,защото мутрата и други екземпляри имам полза от тях-финансова.ще пратят полицаите с автомати да ги пазят ако се наложи,то се случи вече,мислиш ли че с един кирлив пистолет(повечето хора и пистолет нямат даже)може да се саморазправяш......демокрацията не позволява,червените демократи най вече.
42  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 25, 2016, 01:03
Рядко действам под влияние на емоциите,и винаги съм грешил,за разлика от влиянието на алкохола Намигване
Тая вечер просто прекали кучето,паднахме една игра на карти(по моя вина,гледах и мачовете не следях каритте мног омного),направо излезе без лека нощ без нищо,навсичко отгоре и писах във вайбера да ми се обади-няма.Затова ,като/ако ми се обади/пише отговарям кратко и ясно,да се сеща.Ако не бал съм и мамамта,но това донякъде си е предизвикателство за мен и не ми се иска да е отказвам толкова лесно.
Ти за какъв случай говориш,би ли разказал.
43  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 24, 2016, 03:32
да,това се каних да те питам,за адекватна реакцуия когато тя ме изпревари с "близо-далеч"
'Можеш да режеш грубо, когато имаш изградена силна емоционална връзка от достатъчно количество инвестиции от нейна страна. И когато си го заслужава. Прави се системно на интересна примерно'-тук го има това нещо,доколкото може да го има без личен контакт.За системно правене на интересна не,по скоро най стария номер-като се осере почва да се мазни,то 1-2 пъти досега.Някакси хем усеща гранците които не трябва да минава,но хем и както каза реално тя решава кога да се чуем/(засега видим няма).
Виж,работата е там че тя си играе хитро картите,явно по хитро от мен за момента.Тая вечер я няма,сигурно утре-други ден ще има позвънямване или смс.Да не вдигам телефона не съм свикнал,но от случаен опит неотдавна забелязах че жените полудяват като не им вдигаш.
Чудя се ,да се направя на интересен да я видя доколко ще се мъчи да ми звъни,или просто да и вдигна,да си говорим 2-3 минути,поставям въпроса да се видим ,и тя няма ме изреже,но най много  да ме излъже(думи от сорта подмокрям се като те слушам,много се изкушавам да се видим на мен не ми звучат читаво като цяло).аве човек,просто обещава и не се обажда да се видим,е мисля като ми  се обади ,то ще е скоро,да я питам къде е и след малко че ще я взема,и почне ли обеснения директна резачка и затварям.Смяташ ли че добре съм го измислил?
44  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 24, 2016, 01:37
бтв,да добавя,сега ми дойде на ум,за "близо-далеч"
аз това мислех да го правя поначало,такива по интернет и без това отнемат доста повече време от нормалното,но,това куче ме изпревари,точно 2-3 дена никакво внимание,и после мазнене,и пак,тук не реагирах адекватно,май като реши пак близо трябваше да я изрежа ггрубо,но не го направих.Или пък всички тия глупости са просто комплекси че е жененна...незнам,засега.
45  Други / Всичко друго / Re:На колко се оценявате? -: Ноември 24, 2016, 01:22
И мъжете пак ти пишааааат ШЙЕС ШЙЕС ШЙЕС!!!! Ухилен

За интелекта няма да го коментирам, понеже вече се чувствам достатъчно гузно, понеже подозирам, че заради мен си си смъкнала оценката Ухилен .

Ииииии.....на характера, да толкова, ама си изпуснала минуса пред цифрите. Усмивчица
Долен чалгар такъв :Х! Не го очаквах... толкова много статистики и проучвания, уж критична мисъл, а накрая... "Давайте салфеткитеее!" Смотан  Смотан  Смотан
Ти имаш съвест и е възможно да ти стане гузно? Я. Ноя ми кажи,поне един гей познаваш ли,ама истински гей

Няма никакъв изпуснат минус, гледам да се държа точно и разни хора разправят, че се получавало.

[/quoкакво ти пука кои хора какво разправят?и какви са тия хора-чалгари,мутри,курваляци,геиове или обикновени пидерази,би,транс,метро-сексуални,я уточни  Засрамен
46  Други / Всичко друго / Re:На колко се оценявате? -: Ноември 24, 2016, 01:21
И мъжете пак ти пишааааат ШЙЕС ШЙЕС ШЙЕС!!!! Ухилен

За интелекта няма да го коментирам, понеже вече се чувствам достатъчно гузно, понеже подозирам, че заради мен си си смъкнала оценката Ухилен .

Ииииии.....на характера, да толкова, ама си изпуснала минуса пред цифрите. Усмивчица
Долен чалгар такъв :Х! Не го очаквах... толкова много статистики и проучвания, уж критична мисъл, а накрая... "Давайте салфеткитеее!" Смотан  Смотан  Смотан
Ти имаш съвест и е възможно да ти стане гузно? Я. Новина.))

Няма никакъв изпуснат минус, гледам да се държа точно и разни хора разправят, че се получавало.

[/quoкакво ти пука кои хора какво разправят?и какви са тия хора-чалгари,мутри,курваляци,геиове или обикновени пидерази,би,транс,метро-сексуални,я уточни  Засрамен
47  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как бихте постъпили в моя случай на връзка? И вие изневерявате ли? -: Ноември 24, 2016, 01:19
реп за рекоджекта,тук е изказал много адекватни мнения,подобни съвети мислех и аз да дам на момчето.
Когато говорим за жени в тоя форум наистина съм се убедил че може да се получат добри мнения,дикусии и съвети.
Когато се говри за други неща обаче става мазало пълно с тъпотии,един вид надсвирване кой какво бил постигнал,сякаш му пука на някой.Аз примерно съм клошар.и? Ъ?
48  Други / Всичко друго / Re:На колко се оценявате? -: Ноември 24, 2016, 01:05
Хихи, и аз тази тема чак сега я открих. Като видях, всички в този форум сме красиви, умни и се харесваме  Усмивчица Усмивчица.

Иначе по-обективно, ако трябва да се оценявам сама бих си дала сигурно 6 или 6,5.

Не съм супер красавица (тук явно 9-ки и 10-ки преобладават) според общоприетите норми. Висока съм около 175 см, нормално сложена- имам хубави крака и гърди. От лицето ми си харесвам очите и устните. Косата ми също е хубава (ако се брой, че е силно къдрава ( не всички си падат по големи коси)). Като цяло крайниците ми са издължени имам фини дълги ръце и крака.

Като характер съм особена Усмивчица. Не обичам шумни големи компании и да съм център на вниманието. Не обичам позьорството и да се правя на интересна. Обичам да общувам с хора, с които можем да си говорим на разнообразни теми и има какво да науча от тях. Мразя клюки, интриги и подмазвачество. Много верен приятел съм и обичам да помагам на другите.
не първият таргет,ами и 5тият не си,поне за мъже като мен .175??? че ти си едни високи токчета направо ще ме гониш на височина,за килограми няма да питам,къдрава коса....3-4 по мой  вкус.Но!!!убеден съм че има не един и двама мъже които ще ти дадът 7-8 -въпрос на вкус ;)бонус-за русо получваш 2 броя,за изрусено един,такава е моята скала 'шестобалната  :police: :angel:

Като цяло не съм първия мъжки таргет, но хората, които ме познават ме уважават и ценят.

49  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 23, 2016, 17:21
Трябва да си държиш на твоето, да излезете. Щом мъжа и е вечно на път, има свободно време и всичко е оправдание да протаква. Щом е казала да не я търсиш, не я търсиш. При женените може да им докараш сериозни проблеми, и си има някои граници които трябва да се спазват, с риск да изтървеш тръпката. Но по-добре така, нека тя да те търси, нека тя да инвестира.
Просто като те потърси, малко лаф и оферта, ако ти откаже с някаква глупава причина или изобщо без, затваряш директно.
Това са базови насоки, и само това мога да ти кажа предвид това което си написал.
Послушах те и сгреших.Не ми отказва,а ме лъже това куче(утре ще се обадя и не се обажда се извърта).Явно наистина всички са едни и същи,остави им инициативата и почват си мисля да си правят ташак с теб.Се натоварих тая вечер,следващия ни разгговор(пак по нейна инициатива)ще е -при мен и директно свирка,никви заведения никакви лиготии,не заслужава.Ако не има 1-2 резерв като ми се приибе.Тая явно си мисли ме ползва за развлечение за приказки и евентуално ако и отпаднат другите опции.Не става така.
Имах предвид под "да я оставиш тя да те търси само", да я оставиш да инвестира и да играеш близо далеч докато интереса и е засилен. Да не и пускаш валидация. А не да и оставяш инициативата.
Цитат
Явно наистина всички са едни и същи,остави им инициативата и почват си мисля да си правят ташак с теб.
Да
За това ти казах, че трябва да си държиш на твоето. Да не си и нон стоп на разположение. Хубаво само тя да те търси, лошо няма. Ама що и вдигаш всеки път. Щом иска тоя край на пръчката, даваш и го, и почваш да я разиграваш с другия.
За това ти казах. Като ти чупи офертите и тръгва да те разиграва, затваряш, ама директно. И НИКОГА - не оправдаваш действията си, като те пита защо така. Тя знае.
Не си изтървал контрола щото си я оставил само тя да те търси. Изтървал си го защото си я оставил тя да определя границите. Дали, кога и как да се видите, дали само да си говорите, че и кога, а ти да я чакаш в пасивна позиция. И го е направила със най-старата игра на света. Ти тръгваш да налагаш граници, да налагаш изисквания, искаш да се видите. Тя ги пренебрегва. Ти я наказваш, а тя се оправдава, извинява ти се и те купува с мъничко валидация. Нещата се нормализират. Ти си мислич, че контрола е в тебе, а на практика пак си говорите по телефона (ама имаш нейното оправдание - не си капо, и егото доволно). Тя пак ти звъни и си взима валидацията от тебе, която до сега си и давал, а не и се налага да прави нищо. Ако пак се издъни, и ти покажеш някакво несъгласие, било то и остро, тя знае, че може пак да ти се извини, да си измисли хубаво управдание и с малко молби нещата ще ги оправи. Контрола е в нея. Усмивчица
И като и мине 2-3 пъти номера, ще и омръзнеш
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=8081.30
Чети 3та, 4та и 5та страница на тая тема. За това съм писал към края
Хмм прв си като се замисля,давам си сметка за някои неща че са така,но за други не си давах сметка,а са така както казваш,особено за 'най ставата игра',както и като и мине номера няколко пъти ще започна да омръзвам.Благодаря за мнението.
Да не и вдигам телефона само се чудя,защото пак обеща да се обади да се видим тия дни,а няма време другата седмица заминава командировка.Демек знам ли я дали няма се обади да се видим,но ако ще е да си говорим само мисля и поставя въпроса за виждане,и както казваш вземе ли да увърта-лека вечер и затварям без обяснения.Резачки и слагам няколко пъти,но номера с извинението минава,това ме дъни явно.Сега ще прочета темата която си пуснал и да си поправя грешките мисля я чукам тия дни,не само сладки приказки да си говорим.
50  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 23, 2016, 03:50
Трябва да си държиш на твоето, да излезете. Щом мъжа и е вечно на път, има свободно време и всичко е оправдание да протаква. Щом е казала да не я търсиш, не я търсиш. При женените може да им докараш сериозни проблеми, и си има някои граници които трябва да се спазват, с риск да изтървеш тръпката. Но по-добре така, нека тя да те търси, нека тя да инвестира.
Просто като те потърси, малко лаф и оферта, ако ти откаже с някаква глупава причина или изобщо без, затваряш директно.
Това са базови насоки, и само това мога да ти кажа предвид това което си написал.
Послушах те и сгреших.Не ми отказва,а ме лъже това куче(утре ще се обадя и не се обажда се извърта).Явно наистина всички са едни и същи,остави им инициативата и почват си мисля да си правят ташак с теб.Се натоварих тая вечер,следващия ни разгговор(пак по нейна инициатива)ще е -при мен и директно свирка,никви заведения никакви лиготии,не заслужава.Ако не има 1-2 резерв като ми се приибе.Тая явно си мисли ме ползва за развлечение за приказки и евентуално ако и отпаднат другите опции.Не става така.
51  Други / Всичко друго / Re:ins's 30 day challenges -: Ноември 20, 2016, 01:57
Не съм казал че ми пречат-защото не ми пречат.Просто съм малко възмутен от подобни тъпотии изобщо как може такава тема да  има.
П.С.мастурбира се ако останеш без руса мадама,за известно време,нормално е всеки знае как е,ама бах маа му,да си броя колко дена....май наистина мъжете вече са на свършване
52  Други / Всичко друго / Re:ins's 30 day challenges -: Ноември 18, 2016, 02:08
другия 30 дена не бил мастурбирал-браво,получаваш червена точка,може би в рекордите на гинес даже няма такова постижение Засрамен
53  Други / Всичко друго / Re:ins's 30 day challenges -: Ноември 18, 2016, 01:58
Да ви имам проблемите,харчете на тати парите и си създавайте сами драмите-е така,за развитие  Нерешителен
54  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Играта без реално да си много опитен , както и ʼспиращитеʼ мисли и грешни съвети -: Ноември 16, 2016, 21:25
Има рекоджект много владетели които не до 30,ами и до 20 не доживяват,да.Но има и много които доживяват доста повече,и са постигнали много повече от тия дето 'умират млади'.Според мен това нищо не значи кой е алфа и кой не.За сериала,има хляб за размисъл.Рик си е алфа,но за неговата група,която обърни внимание загуби.Даръл напук на всичко стана му вкара две тупалки на оня(алфа ли е или лиглио,или глупак,какво ще кажеш за тая постъпка).И друго-Нигън ако беше загубил,и стои вързан мислиш ли пак щеше да се държи така Намигване Аз мисля че да!!!Да,но докъдето му позволяват обстоятелставата.Въпроса ми към теб е,при обратно развитие на нещата и позициите,кой според теб ще е алфа и кой 'алфа'??И алфата кой го прави алфа-характера му или обсотоятелставата,според мен и двете.
П.С. Гледаме сериала ще видим какво предстои,какво са измислили сценариситите.
55  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Играта без реално да си много опитен , както и ʼспиращитеʼ мисли и грешни съвети -: Ноември 16, 2016, 03:10
и кой е алфа рекоджект?-рик ли,даръл?!?!кой,уточни ако обичаш,или оня психар дето подозирам накрая ще го утрепят неговите хора.(гледам сериала)
56  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Re:Съседката от блока -: Ноември 08, 2016, 22:55
Изобщо да не ти пука дали ще и се харесаш и какво ще стане,Каквото стане-стане,в дадената ситуация ти няма какво да загубиш.Какво ще говорите идва от самосебе си,пий 1-2 за настроение ,и ако ти е притеснено я оставяй тя да говори,жените обичат да говорят,само и пускаш фандъка и и гледай сеира Намигване
И какво значи тия дни-кажи и ден и час,конкретно,че тия дни да не станат тия месеци или години,недай боже.
57  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 08, 2016, 22:35
Каквото и да казва- преодолей възраженията и уговори среща. Може да й дадеш възможност тя да посочи удобния за нея час. Измисли дискретно заведение с по-малко хора, така ще се отпусне. Ако в заведението отблъсква физически контакт- спокойно, за нея е важна дискретността. Налази я смело в някоя тиха уличка докато я изпращаш или най-добре в колата. Успех
да,и аз затова съм малко объркан,просто не съм свикнал така а явно дискретността е особено важна,но първо трябва да се видим,оф то да се видим знам аз какво да правя...но я е страх ми се струва да не ни види някой неин познат и си е праваможе би.
58  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 08, 2016, 20:10
Да се видим съм и предлагал само веднъж в началото,избързах наистина доста.Скоро,може би още тая вечер ще искам пак да се видим,но се чудя дали както нормалните жени да я водя на кръчма,или направо при мен на домашно.Много вероятно е ако откаже да изтъкне като причина че живее при свекърите си ,но да имисли какво да ги лъже,жените ги умеят тия неща.
59  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Женена(без деца) -: Ноември 08, 2016, 00:08
след тая вечершната резачка,стигнахме дотам тя да ми звъни да ми се извинява и да дава обяснения-мъжа и по корабите,тя живеела при  свекърите.нямам думи,давайте акъл другари Тъжен
60  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Женена(без деца) -: Ноември 07, 2016, 02:23
Здравейте.
Тия дни се занимавам с нова руса мадама,обаче си каза че е женена още в началото.Случйно докато си играех карти в един сайт се засякохме,писах и,след това направо я въртях на шиш-кълве здраво,обаче!!!Аз си я зарибявам както всяка руса мадама досега да я бях опънал,(на живо да я бах барнал сигурно вече щеше да я чукам редовно,бах тоя интенет)но явно това че е е женена е проблем.Просто не мога я изкарам да пием по нещо и да я изпращя,нещо греша може би,или изисква повече време...Моля който има повече опит в ибането на женени да даде съвет как се действа в такива случаи
П.С.Един приятел който е ибал 15-20 женени ми даде акъл-да не я натискам много,само да обръщам разговорите към ибане(секс както казват жените) и да оставя инициативата на нея. Прояви вече такава-тя ми поиска телефона да се чуваме,но с уговорката само тя да ми се обажда,аз не.Нещо не ме кефи,аз не съм свикнал така,но може би самата специфика с такива кучета е различна...
Благодаря предварително за мненията
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines