Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 15:59 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Други / Всичко друго / Група във facebook на играчите от Пловдив и областа -: Юли 19, 2021, 19:48
Здравейте , ще се радвам да ме добавите , ако още има някой активен тук.
2  Други / Всичко друго / Уинготърсачка -: Юли 19, 2021, 13:27
Надъхано крило - Пловдив , другият месец съм и във Варна ако някой е заинтересован.
3  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Уоркшоп 18.08.2019г. -: Август 19, 2019, 18:28
Привет,тази  неделя бях на Уоркшоп отново с Илиян и Слеъра.Този път отидх с един приятел.Отново енергията ми беше голяма и нямах проблем със заговарянето на таргети.Даже още преди да започне уоркшопа отворих един -два .Единият беше в подлеза до софийски,в него влезнах директно и не пожънах голям резултат.А другият беше до софийски където влезнах на мацката странично и индиректно,пак не я задържах.

След това започна истинската игра Плезещ се.Аз отварях доста сетове в които се одпусках и пробвах нови работи от време на време.Исках да си изостря стилът ,да съм по-несдържан ,по-сексуален и по-доминантен в тях.Слеъра и  Илиян непрекъснато ми даваха добри съвети,които аз слушах с голямо внимание ,но трудно запомнях по-някога..хах.Трабва да се осъзнае на практика какво точно се има в предвид.Слеъра беше доста добър в това.Показваше ми как дадено поведение влияе на мцките.И като видиш примера го осъзнаваш.

Ето и някои от сетовете които ми направиха впечатление:

-Единият беше с рускиня.Не помня как го отворих ,забавлявах се,но не и взех телефон и не доминирах.

-Другият беше двоен сет,в него заговорихме една австрйка и една българка .Крилото ми го отвори със супер мазният опънар:-Момичета тъкмо си мислихме ,че няма красиви момичета и се появихте вие... Ухилен
аз добавих но в последните 5 минути ,колкото да отбия номера .Както ще да е ,запчнах да има задавам въпроси и да се шегувам ,като прегърнах австрйката ,за отговорът и на единия (пробвах ескалация).Говорих ме си ,но не бях достатъчно доминантен и спокоен(Трябваше да си отделя таргета и да го обработя ...здраво Намигване )докато крилото ми си говореше с другата мацка.Поисках им телефон ама не го дадоха.

-Имаше две малки момичета пред Ндк ,заговорих ги индиретно ,кото бях си набелязан едната и се шегувах с нея .Пробвах баунсовеа,но не бях уверен.Бяха ми казали,че ги чака приятелят на таргета ми и е наблизо.Донякъде това ме спря .Мацките имаха интерес , но не бах доминантен и уверен и ги изпуснах.

-Бах заговорил две мадами с въпрос за камасутра и едната остана да чуе вапросът ,а другата се дърпаше .Оказа се ,че са женени и бързо ме отсвириха.

-Бяхме загворили с моя приятел едни лисбйки с дете в подлеза.С въпроси за камасутра.Отговориха ни ,но бяха доста рязки и не тръгна добре сета...

-Нкрая докато правихме разборът ,имаше една мацка която загледах от далече и ми хареса ,Слеъра ме подтикна да действам и аз я заговорих индиректно.Бъзиках я и я задържах доста време ,но не ескалирах,не правих бунсове и не и дадох валидация .

През даня правих доста еднакви грешки.Баунсовете ми куцаха ,не бях достатъчно доминантен ,нямах усещане за играта (как да държа мазакът и зает с въпроси ,докато я обработвам емоционално.) и не ескалирах достатъчно.От около 40-те сета които направих , не взех нито един телефон.Но си подобрих стилът , отпуснах се доста и се чуствам много по-уверен.Пробвах нови работи ,бях по-директен и се забавлявах разбира се.

Харесва ми да пикапя и ще продъжа да го правя.Напреднал съм доста в самоусъвършенстванетоси и ще става все по-добре.

Лек ден от мен Усмивчица
4  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Отзиви / Уоркшоп 21.07.2019г. -: Юли 26, 2019, 19:08
Здравейте,искам да споделя мойте впечатления относно уоркшопът проведен на 21.07.2019г.

за сайтът разбрах от приятел и това не ми е първият път когато съм идвал,но за първи път ще споделя своите преживявания от обучението.

аз не съм от София,но дойдох специално за уоркшопа,пристигнах събота ,ден преди обучението и останах да спя при един приятел от студентски град.

Неделя е,пристигнах един-два часа по-рано от уговореният час (11:15),за да мога да хапна някъде и да пия кафе.
И понеже не познавам района реших да заговоря една мацка и да ме упъти на къде има добри заведения за хапване.каза ми за една баничарница на близо и ми сподели , че правили много хубави банички като и била любима с кайма , точно такава обичам и аз и тръгнах на там, оказа се че момичто е в същата посока и работи на близо изпрати ме и си говорихме общи прикази по пътя , но даже забравих да се запозная с нея. Стомахът ми си искаше своето  Ухилен много бях гладен ,а и нямах за цел да се запознавам с нея ,а да хапна някъде по най-бързият начин.

Уоркшопът наближаваше и аз бях на мястото пред софийски университет.Първо видях да пристига Илиянски ,който вече познавах . А и този човек нама как да забравиш и да го объркаш.Отдох към него и му се представих.Първата му реакция бе :
-ама ти си младо ,право ,здраво момче,какво правиш тук и защо имаш проблем с жените(нещо подобно беше*).
аз му споделих,че съм имал проблеми в детството и заради това не съм успял да си изгръдя самочувствие и от там тръгват проблемите ми с жените.
беше 2-3 минути по-рано и търсихме останалите участници.присъединиха се още трима човека и дойде и Слеъра .Той искаше  да прескочим часта с кафето и направо да започваме уличната игра.(честно казано и аз така ,понеже имах адски ентусиазъм и енергия),но понеже всички сме зелени в пикапа отидохме в кафенето зад софийски.
Там ни разказаха за пикапът,рзбират на какво ниво сме със социалните умения и ни правят един бърз брейн скан(така да кажа).Като всичко става в приятна атмосвера поддържана от шегите и закачките на Илиян и Слеър.
След това-план за това как ще мине денят,и какви Опенери и истории ще разказваме .Също така и ни представиха
как трябва да протече Сетът (Опенер,NEG,Рапорт,КИНО Ескалация,FRAME – Рамка,DHV – Demonstrate High Value, VALIDATION – Валидейшън, Признание и тн.*2) които ще упражняваме върху нашите Цели(TARGETS).След като решихме с какво ще отваряме и каква история ще разкажем(моята беше супер тъпа ...  Засрамен , за една мацка как стояла на две места в градския транспорт и да ги бъзикам дали всички жени са така нахални ) пристъпихме към действие.

Запчваме да търсим таргети , още от начало ентусиазмът ми е много висок и очите ми шарят за цел,но за жалост такива нямаше много от начало.Спряхме се пред входа на софийски и малко по-малко таргетите започнаха да се появяват.Началните ми сетове бяха доста слаби,но енергията ми голяма.Влизах им странично на мацките ,мазнех се,неуверен бях,ходих след тях,не доминирах,езикът на тялото ми беше зле ,бързах и не бях спокоен*3.След няколко сета решихме да се разделим.Аз и едно момче Дани останахме със Слеър,Дани също беше преминал Уоркшопа и се занимаваше от седмица с пикап.Останалите две момчета от групата останаха с Илиянски.Започваме да пикапим отново , правим едни и същи грешки ,които биват вднага забелязани от Слеър и коригирани .Аз отварях сетове без проблем ,но не успявам да ги задържа.имах много разнообразни сетове през целият ден.В началото когато бяхме пред софийски ,най-голямо впечатление ми направиха сетовете:

- с едно момиче което беше Рускиня.Аз я заговарям ,а тя мълчи и върви ,веднага смених на английски и тя започна да говори нещо на руски и се отказах понеже не го владея .

- имаше и две мацки,заговорих ги обаче супер рязко и ги изплаших ,не можах да ги спра и вървях с тях .Те явно бяха заговаряни или знаеха за пикапа ,а може би просто решиха да им дадът съвети и започнаха с това първо да дам малко време на момичето да ме оглеад и да не съм толкова рязък.

-следващата мацка която ми направи впечатление беше една която можах да спрях за момент ,но не и за дълго и тръгнах с нея ,вървях с нея говорихме си, запознах се с , пускаше ми шитки от сорта на: -имам си приятел(казах и:-и аз си имам приятели,ама не се хваля),бързам(на нея не отговорих),и последва:- ама ти май не ме разбираш (помня тук че и отговирих :- о разбирам много добре) и тъкмо се канех да се откажа и взе да ми задава въпроси :-от къде съм ,какво правя тук ,къде уча и тн. и аз продължих с нея (тук явно съм и влезнал във Фрейма).Вървяхме стигнахме до
кафето в което бяхме по-рано и си казах ,че си губя времето поканих я да пием кафе ,тя ми отказа и на бегом отидх към мястото където бяхме за да не изпусна някои сет и да им разкажа какво е станало.
Слеър ми направи забележка да не вървя толкова след мацките и да заставам пред тях и да се опитвам да ги задържа на място и да ги водя.*4

-имаше една мацка явно не беше в настроение ,заговорих я ,каза ми да се разкарам(или нещо от сорта ) и аз реших да я докосна по рамоти и да се пробвам да я обедя да остане .Тя изтеряса и заплаши да викне полиция , започна да си играе нещо с телефона и да се оглежда и решихме да се преместим в подлеза на метрото.

там имаше един интересен сет който съм запомнил:

-една мацка която беше негърка и исках да се пробвам с нея,заговорих я ,тя стоеше доста по-мъжествено от мен(направи ми после забележа Слеъра),говорихме си разказах и историята си (която бях подготвил) ,бъзикнах я ,че всички жени са такива ,говорихме си кой от къде е.стана дума че била от Франция и аз я питах дали е била в Париж.Тя ми отговори да .И и казах :-а занеш ли какво има в Париж - хубави кафета , а знаеш ли че едно кафе е по-сладко когато е споделено и я поканих да пием кафе . Отказа ми защото имала държавен изпит (нещо такова ). Но и взех Фейсбука ,за да се разберем да излезнем после.(после бях коригиран ,че фб. е за "Чикиджии"{нещо такова}).Съгласих се и не вземах фейсбук по-нататък ,а само номера.

после се качихме пак до входът на софийски.Там Дани направи един интересен сет:

-задава се една мацка с колело и той я догони ,спря я и направо все едно щеше да я свали от колелото  Ухилен,но не успя да задържи сета .
по-едно Илиянски с другите двама .Разбрахме ,че те не са отваряли много сетове .Пикапихме малко и отидохме да хапнем.

след като хапнахме се върнахме около софийски и там отново отваряхме сетове ,като запомних един с едно момиче което заговорих директно на английски ,бях директен и си говорихме около минута преди да ръзбера ,че е българка и говори български  Ухилен. Тя ме помислила за чужденец ,но както ще да е изтървах и този сет .след това се запътихме към Витошка ,като пикапихме по пътят .ето някои сетове които ми направиха впечатление :

-по пътя видяхме една мацка която да седи на пейка сама и отидох да я заговоря ,бях директен и седнах до нея ,но тя не прояви интерес и избяга  Засрамен.

-имаше едно сладко момиче ,което Слеър забеляза да идва от уличката и ме побутна да отивам. Отново бях директен и и разказах една история която бях чул за 2 котки които имам : като едната е зелена , а другата лилава (или нещо подобно не помня) и и казах ,че трябва да махна едната ,питайки я коя да е ? -тя беше супер възмутена че трябва да махам котка ама как така ....побъзиках я ,поканих я да пием кафе,каза ми ,че ще се среща с приятелки в едно кафе отсреща и аз и казах: ами хайде да ни запознаеш отидохме до тях и ивзех номера и продължих.

След това минахме през Витошка където отваряхме пак сетове двойни -аз и Дани и единични.Спряхме се до НДК ,където вече се чувствах като хищник: -изках да отварям най-различни сетове и да пробвам нови работи в тях.

Направихме разбор на това кой ,как се е представил и какви качества има и какво трябва да оправи,като вече бяхме трима от четирите момчета които започнахме ,едното момче не издържа и си тръгна преди да отидем към Витошка(Пикапат не е за всеки).

Моите предимства са че :
-не се отказвам(до някъде)
-уча се бързо
-отварям сетове без проблем(през деня взех повечето сетове)
-харесва ми какво правя
-и имам доста енергия

Моите неща които да оправя са:
-език на тялот
-глас
-да не се мазня
-да водя повече
-стил
-да не се привеждам сякаш се моля на мацките
-да съм по-уверен и спокоен
и разбира се да натрупам опит
Не са малко ,няма да стане бързо ,но с желание всичко става. Намигване (Вече работя по някои от тях )

Заключение:
-Пикапа е нещо удивително ,не е за изпускане и фактът ,че има хора готови да ти помогнат и да те научат е изумителен.Пикапа става част от теб ,той ще ти помогне не само с жените ,но и изцяло в живота. Във всеки един аспект.Промяната която настъпва в теб се забелязва веднага дори и само след един ден Уоркшоп. Разговаряш по-спокойно с жените и си доста по-уверен.Забавляваш се и умееш да водиш.Аз се учудих как хората ме следват и ми вярват просто като правя нещата по-уверено ,даже успях да обедя един колега ,че сме съвсем различен ден. Само защото го казвам уверено и вярвам в това  Ухилен . Промяната се забеляза веднага и от моите приятели, обкражението ми . (като един пусна коментар зад гърба ми :-абе как е спал какво му е или нещо от сорта ) .Тогава бях излезнал с тях и сме в един маркет да вземем неща ,понеже ще се събираме.От вътре ми идваже да водя - казахим добре сега ще маправим това ,това ,после това и те следваха . Набързо организирах нещата и ми дадоха да платя.

За ден промянат е огромна.Представете се за два ,седмица ,месец или години пикап ...
Аз продължавам да се занимавам -Следваща дистинация за Пикап -Пловдив ,а после Слънчев Бряг... Готин
Благодаря много на Илиянски И Слеъра - Велики сте МАШИНКИ.Няма търпение за следващата ни среща.
За Всички които се колебаят за пикапа :- или действайте сега или никога ,повече жертви за нас Намигване.
А и Слушайте Батко ви Слеър иначе ще правите лицеви опори. Засрамен

#*-са за редакция!
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines