Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Октомври 31, 2023, 21:32
Седмичен репорт 20
--------------------------------
Общо:
-Тегава вечер, доста колебание и пропуснати желани мацки за заговаряне.
На тръгване ми беше тъпичко, но осъзнах, че изцяло аз съм си направил вечерта такава и отговорността си е 100% моя и от тая мисъл, леко странно си помислих, ми стана по-добре. Замислих се, че до ся не е имало някоя да ме отреже така, че дори да е близо до тва колко тъпо аз сам мога да се накарам да се почувствам хахах.
-Съботата я пропуснах и така счупих веригата от 2 излизания/седмица от доста време.


Петък
--
Двама сме с уинг, няма още много хора. Почваме лаф, хвърлям част от него към мацките до нас, те са разчупени, но аз не и не продължавам разговора, после стават. Набелязвам си 2 мацки, едната доста ми хареса. След 15тина мин се местим на бара близо до едната, бяхме станали голяма компания, 5-6 момчета. Лафехме и денсехме, но се насилвах някак да ми е фън и вече ми се заговаряше, но се носех по инерция. След 10тина минути заговорих мацката, беше с приятелка. Отвори се прилично, дойде и един уинг, но сета не продължи повече от 5 минути, мацката след като дойде уинга и почнахме всеки да говори с по една от тях, почна да реагира странно и леко дръпнато, гледаше приятелката си (аз не погледнах към нея да видя кво става). След като сета приключи видях, че един уинг е влезнал на мацката, където преди тва ми хареса. Стана ми леко тъпо, викам си така е като се моткам. След тва почнах да лафя с един уинг, покрай мен минаха 2 мацки, които не спрях и една срещу мен на обща маса, при която не отидох. Доста си влезнах в главата, отидох до кенефа да ресетна. След тва бързо влезнах на едно симпатично миньонче, което добре се отвори и се буташе сама в мен като се приближа след тва. Дойде приятелката и, която за мой късмет имаше по-рязко чувство за хумор и лесно я спечелих. Беше застанала между нас да я пази, но след тва ни остави. С малката потанцувахме и си поговорихме, но не питаше въпроси а мен не ми идваха мн теми за разговор, бех малко без посока. Дръпна се като си сложих ръка на ханша и, поговорихме още малко и си тръгнаха с приятелката и. Като тръгваха ми мина да и взема контакт, но сам се отрязах, че няма смисъл щот било слаб сет, с което си бутнах леко вайба.
След тва видях пак един уинг, пообиколихме. По едно време около нас имаше 4 които бих заговорил, една от който си ме кефеше повече, но не отворих никоя. За тая къде най ме кефеше се изнизах с тва, че приятелката и беше от по-ранен сет и щяла да ме контрира за тва, хах. Преди излизане тръгнах да отворя една мацка, където ме кефеше, но се/я подминахме 5-6 пъти за вечерта, но като стигнах до нея просто я подминах и с тва си убих изцяло вайба и не ми се стоеше вече.

На тръгване ми беше тъпичко, но осъзнах, че изцяло аз съм си направил вечерта такава и отговорността си е 100% моя и от тая мисъл, леко странно си помислих, ми стана по-добре. Замислих се, че до ся не е имало някоя да ме отреже така, че дори да е близо до тва колко тъпо аз сам мога да се накарам да се почувствам хахах.

 
Съботата я пропуснах и така счупих веригата от 2 излизания/седмица от доста време.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Октомври 22, 2023, 23:41
Седмичен репорт 19.2
---------------------Събота
--
Праим караоке с момчетата, тръгваме за бара към 1, енергията е някак ниска. Оказва се, че аз ще ги карам, не запомних пътя къде точно я паркирах и пуснах джипиеса за сграда до колата, но ме изебава и вървяхме 10-15 мин повече хах, стана ми тъпо (*). Влизаме в бара, качвам се на втория етаж си зема напитка и да чилна за 5-10 минути сам, излизам навън. Не виждам никой, но на влизане вътре мяркам две близначки в голяма компания, които съм ги мяркал преди. Усетих, че искам да вляза и се спрях, имаше известно колебание, припомних си за основната цел да влизам до 3 секунди и отидох.


Сет 1
--
Влезнах им в гръб и цялото внимание дойде към мен, пичагите почнаха да се ебават с некви подвиквания. Казах 1-2 неща на мацките от предния път и едната се обърна с мен и си говорихме към 5 мин, като през тва пичагите периодично продължаваха некви звуци да издават/уж да я пазят идваха. Сестра и и тя тръгна да и казва нещо, имитирам я как я плаши, че ме е видяла как крада пари от хората в бара и да се пази, смее се и ни остави хах. Още една мацка наблизо ни гледаше докато си говорим и след като близначката отиде при сестра и, почнах да си лафя с нея пак към 5 минути, готин сет със известен сошъл прешър.


Вероятно точно заради сошъл прешъра мацката прояви интерес, но и заради него вътрешно си казах, че ще го играя чил и не си мръдна от мястото, нямам спомен и от леки вербални ескалации/интент, тъй като все некой слушаше кво си говорим. Вътрешно виждах как ще си я дръпнат/ще и стане неудобно, но не регистрирах, че тя стой при мен въпреки опити да я дръпнат, пък и накрая като не рискувах да ескалирам явно и стана скучно и си отиде при сестра и.


Сет 2
--
Влизам на две мацки, едната беше с риза като на зебра и със елфски уши, интересен персонаж. Беше доста забавен сет, мацките се оказаха лизбийки. Тая на която влезнах говореше доста свободно за секс, допира се до мен, останахме на саме от приятелката и замалко и и направих играта да се гледаме в очите. Имах мисълта да и тръгна направо да я целувам, щото се правеше на отворена нещо, но тва с играта го направих може би щото мислех е твърде рязко/нема да стане? (*помисли) Както и да е, приятелката и ни прекъсна. Тая на която влезнах беше казала, че обича да си играе игрички с хората. Дойдоха при нас двама англичани, с които лафех по-рано, почна да му говори на единия, че е от Пакистан, две деца, едното аутист и пича я гледа със съчувствие на Майка Терезеа хахах. После му вика, че го лъгала, била женена за мен, викам глупости, тя не може да готви, почвам да я храна, тя се обеснява, приятелката и ми се кара хахах. Интересното беше, че приятелката и обесняваше на тоя заблудения пич, че тя всъщност го харесва и сам се прави на лизбийка, при което на мен ми стана леко тъпо. Приемам си го, че е щото явно съм искал да натисна повече, но съм се спрял заради тва, което са ми казали.


Отново момент с импулс за целувка и пробвам да вкарам атмосферата с играта с погледите. Действам над него,но окей ли съм винаги с тоя начин?
Стана ми и тъпо от възможността да не е лизбийка. Хубав пример как се чувствам ако се вържа на тва кво ми говори жената и си подтисна желанията вместо да правя каквото искам и да гледам действия.


Бележки/насоки:
-1 ден сам
-продължаване с 3сек правило
-логистични въпроси
-след 230 забивай на един сет и просто излез от бара с тях
-първи 2-3 сета без очаквания
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Октомври 22, 2023, 23:40
Седмичен репорт 19.1
-------------------------
Общо:
-Излизане след 3 дни медитация, мога да отварям повече.
-Карам мацката с йогата до тях, живее с техните.
-Колебания на моменти
-Ваденето на основни заключения/действия директно след вечерта за следващата помага.


Четвъртък
----
Разбирам се с уинг, излизам по-рано днес и сме в клуба малко след 2330. Преди тва праих 3 дни медитация само без разсейвания и ми беше интересно как ще ми понесе вечерта/шума/говоренето заради контраста от пълната тишина и липса на стимули преди тва. Мисля, че до 0100 си лафихме просто и се разхождахме от време на време из клуба. Бяхме през повечето време на бара и пред нас имаше женска компания от 4 и като лафех с уинга и се навеждах да го чуя, погледа ми падаше на дупето на едната от мацките. Имах желание да и го споделя, но не го направих. Вече към 0100 сменихме мястото и усетих, че тва да си лафим с уинга и да се кефя на музиката ми се е изчерпало и искам да отварям. Бях видял една мацка с приятелка заради тва, че имаше оформени рамене и след малко колебание и влязох. Още като и влязох и почнах да говоря усетих, че има некво притеснение и съм като схванат/свит, продължих да и говоря няколко минути, тя само кимаше с няква усмивка тип 'окей пич, готино' хахах, пожела ми лека вечер след тва и я оставих. Отиваме в чил руума, виждаме друг уинг, малко лаф с него и виждам една мадама с приятелка, която бях мернал в клуба, тъй като имаше къса прическа и и отиваше, беше и секси ест. Нещо двете си лафеха с некъв пич, викам си ще изчакам, но се минаха няколко минути и се изнервих да чакам, влезнах и с нещо простичко свързано с тва за прическата и добър очен контакт. Като си говорим стой до мен, като настане пауза се дърпа назад към приятелката и, не стигнах да я докосвам повече от рамо. Казва нещо, че учи медицина, в главата ми чувам глас тая ми се подмазва, тъй като тва и психология са двете неща, който ме кефи като ми кажат. Викам и ужас, мразя те хахах, вика да разбирам, гадно е тва където уча, всички ме мразят някви такива. Докато я пипам по ръката усещам, че е стегната, почвам да я бъзикам, че е затваряла буркани на ръка преди да дойде хахах, малко след тва приятелката и я дърпа нанякъде. Лафя малко с уинговете, виждам две мадами, които забелязах от преди, едната със тату на слънце на гърба другата с очи като от анимационен филм. Влизам и на първата с ти си мойто слънце хахах и и подавам ръка, дава си я. Викам и я завърти да го видя, завърта се. Казвам и браво и че не и приличало да е толко послушна, вика не съм нещо/да. Казвам и тва на приятелката и че прилича от анимационно филмче. Казвам на мацката със слънцето, че с тия плитки прилича на Лара Крофт, вика аз се опитвам да и подръжавам. Казвам и, че тя обаче от толко пътуване не се къпе и че затва няма хора около тях хахах, гледа с лека сконфузна усмивка (разбираемо хахах), викам и споко и аз не се къпя. Хванаха на вътре след тва, викат чао. След тоя сет пак лаф с уинга и засяках поглед с една мацка до нас и ми дойде кво да и кажа, но се забавих малко и след тва кат тръгнах да и привличам вниманието с докосване вече се бяха обърнали и захождаха нанякъде, нз и колко го е усетила. Тва беше и последния ми 'сет' за вечерта, след тва накарах уинга да ми праи компания и да пообиколи с мен за последните 10-15 мин, където имах, което ся ми е странно що го направих. Тръгнах си веднъж четвъртъка навреме, което ме изкефи. Преди тва само леко денсехме и се замислих как мога да отварям много повече сетове и може би най-важното да приема нагласата че аз ще си направя сета готин и не е нужно да трепвам като видя мацката за да отворям.Също винаги ми е било чудно за ефекта ако следвам правилото за 3те секунди.


Обобщение:
Помня, че осъзнах директно как след всеки сет се колебая по-малко за следващия хах. Тва на края на вечерта беше ценно осъзнаване и сещането ми за правилото за 3те секунди. Преди да изляза петък си бях разписал най-общо четвъртъка и тва с 3те секунди и доста ми помогна спрямо тва на кво да обърна внимание. Тва с уинга го направих от неква неувереност тогава, може би клуба ме беше интимидейтнал. Хубаво напомняне, че скоро не съм излизал сам.
Вече по-бързо се усещам като се наситя на музика/лафчета и ми се заговаря и по-бързо действам на тва, тъй като няколко пъти позатъвах в такива моменти.


Петък
----
От предната вечер съм си набелязал за цел да пробвам отваряне на сет до 3 секунди, след като някой ми хване окото/изскочи ми вътрешен коментар и като второ нещо от предния репорт, като мине 0230 и ако захапе некой сет да остана с него и просто да изляза с тях от бара, да питам логистични въпроси, но за тия въпроси забравих хах.
Кацам с колата 1230, затварям за малко очи и ми тръгва на медитация, правя една къса 15 минути и към 0100 съм на място. Има голяма опашка, пред мен има двама пича и единия с раница, винаги ми е чудно ква е логиката в тоя бар да идват пичове/хора с раници. Малко се колебая, но отварям разговор. След тва почвам и с едни пичаги пак зад мен италианци и усещам как се разчупвам. Влизам в бара, качвам се на втория етаж си зема напитка и малко чилвам на бара, виждам познат и малко лаф с него и после с други хора от по-рано. Сам съм и не съм писал да се разбирам с уингове, тъй като скоро не съм излизал сам и ми се искаше да се предизвикам, но не замислих, че точно на тва място да не познавам никой шанса е малък хах, остава за другата седмица тва. Мяркам една готина мадама и усещам колебание, казвам си че или го правя тва с 3те секунди или не. Влизам и май някво директно, става приятен/лек разговор, казва ми че иска да си обърне внимание на приятелите (те не ни пречат), казвам и че има още 15-20 секунди да я потърпя и я оставям да си намеря приятелите, на ум си викам аз ще реша кога ще приключи тва хах. Смеем се нещо, бъзикам я/пушвам я и докато се хили си излизам. В рамките на 10тина минути направих 4 кратки и леки сетове и излязох извън бара, където всъщност ми мина останалата вечер.


Сет 1
--
Намерих се с познати и си лафим, покрай нас минава една мадама и се обляга близо на една ограда с гръб. Оглеждам я и веднага ми изскача в главата, че има хубаво дупе. След 30тина секунди отидох, подпрях се до нея и и го казах, изненадва се. Казвам и че съм директен и нз тва колко е хубаво и колко лошо (всъщност знам хах), вика аз го оценявам, казвам и че прилича на мацка, която би. Питам я дали има нещо руско в нея (светли очи/руса коса), вика не. Пипам и косата и си говоря за разликите между българското русо и скандинавското и кво ми е направило впечатление като съм бил там. Пита ме кво работя, викам масажирам клавиатури хах, обеснявам и малко с аналогия да ме разбере. Тя била продуцент/в музикалния бизнес. Казвам и, че мацки който могат да пеят/са с хубав глас ме възбуждат, питам я вика аз не мога, разочаровам се викам еми до тук сме хах. Сещам се за една история от предишен тимбилдинг, разказвам и я. Държим добър очен контакт и понякога се смее на моменти в който няма смисл да го прави. Минава ми бързо през главата как като отварях през 2017 ми казаха, че мн се напасвам точно като бързам да се смея заедно с мацката а ся не усещам такава нужда. Говорим си кой кво му е любимата част от работата/що го кефи, питам я дали би го бачкала тва ако не и плащаха вика да. Казвам и че ми харесва тоя отговор и че не са ми го отговаряли често, разкривам си и фрейма защо. Оставям малко тишина и чакам/ми е интересно да видя дали ще запълни дупката, хвърля въпрос. Идва приятелка след малко, говорят си малко и ги оставям, чувам, че се разбират да и вземат якето и да си ходят, приятелката влиза навътре. Питам я дали предпочита чай или кафе, вадя телефона и и казвам да се напише и че ще ми хареса да се видим. Говорим си още малко, идват приятелките и, хай-файф и бягат. Мацката си я галех по гърба на няколко момента, в течение на сета се приближих почти изцяло до нея, не се е дърпала.

Бележка:
След като я квалифирах за тва с работата го чувствах доста естествено/смуут да и взема контакт за среща.
Като и писах на следващия ден да се разберем за среща осъзнах, че става по-лесно като имате вътрешен бъзик/прякор, който лесно връща емоцията.


Сет 2
--
След горния сет се разлафих с познати, влезнаха всички вътре и оставам малко сам навън, главата от днес и вчера си я усещам физически натежала от разговори и просто малко чилвам до оградата, затварям очи. Тръгвам да движа и отляво на мен се мерва неква мацка с пуловер крещящ домашарка, тупам я по рамотоо и се обръща мацка с пиърсинги на носа и устата хах, почвам да и говоря къв контраст е. Пита ме на колко била, оказва се на 16 цц. Готина е обаче и продължавам леко да си лафя с нея, след малко идва сестра и, която се оказва на 23, тука добре. Почвам да си говоря основно с нея, малката и сестра и приятелката и минават отстрани на нас и след тва влизат навътре. Лафя си с мацката, появява се още некъв пич, нейн познат, вика да не прекъсвам нещо, викам не тва е сестра ми и я гуша хахах. Почваме тримата да лафим и беше интересен експириънс. Бих казал, че той повече водеше разговора, лафехме нормално но за почти нищо не се съгласявахме, добре говореше за случките си и го тупам по рамото и го хваля за тва. Вика че му харесвало да кара сноуборд щот можел да се забие на места, където можел да вика и никой да не го чуе, идва ми в главата че и тука можеш да викаш и кво като некой ще те чуе, но не го споделих нещо а и ся кат се замисля може да е било и от неква предпазливост? (Интересно). Излиза на кратко на 2пъти от сета, възобнявам си вайба с лекота с мацката, после идва некъв негов приятел и го дърпа навътре. Мацката остава още малко и после пък нейните приятелки идват и влизат. Преди тва или преди пича май имах и усещане, че се заседяваме твърде много на едно място, не го направих от колебание/липса на място къде да се преместим (не помня вече).
Засичам ги по-късно докато обикалям с уинга, казвам 1-2 изречения и след малко влизам на един пич и една мадама. Лафим и след тва влизам на третия сет, който ще опиша. Докато съм в тоя сет тая мацка идва до мен, представям я, викам тва е приятелката ми, ааа сестра ми, ааа абе и двете хахах, тя само кима и се хили. След като мацките от Сет 3 влязоха навътре, останах с нея. Беше вече изцяло сама и каза, че е изпратила приятелките си. Бяхме близо един до друг, говорех и некви истории и ме питаше с интерес, после я оставих тя да поговори. Гледам я докато говори и усещам някво желание в мен, нарочно почвам да си представям как я целувам, но ми е трудно да го правя докато говорим. Усещах, че е добър момент за целувка, вече ми беше свикнала на докосванията, стоеше близо до мен, но ся като я докосвах усещах леко дърпане. Подсъзнателно чаках/се оптивах да си създам момента, но не натиснах и влезна навътре да денси. Останах малко с уинга да полафя и после я намерихме вътре. Дърпам я към мен, викам и ела че си като некое сираче така, да те осиновя хахах. Пак като отвън, денсим си леко, стой до мен, леко се дърпа. Казва, че са дошли супер рано в бара да платят по-евтиния вход и след тва постоянно я ебавам, че е скръндза и гледа да мине късо. Настъпва неква дъвка и се подпира на мен, гледа си подметката, викам и чудиш се дали да не я лапнеш щото е безплатна ли хахах и при всяка такава възможност го извъртам и си прая фън, кефи се и тя. Подмятам, че съм намерил веднъж 10 лева на земята в същия бар, почва да обикаля около мен да търси хахах. Нещо мн и сълзят очите, преди тва бяхме правили играта с погледа, хващам я и и викам чай ся ще излекувам. Почва да се върти, дърпа назад главата и ме гледа, кво съм щял да правя, аз си я гледам спокойно. Тук един където на мацката и говорех, че прилича на Хю Джакман и го отворих заради тва че не вярваше че може да е българин я дръпна да танцуват с тях (беше с мацка), голям тайминг тоя върколак извади хахах. Вика ми стана ми интересно, кажи кво е тва лекарство а у. Казвам и да излезнем навън, запъва се за секунда, но вика ок айде ще пуша, вика и нещо аз не си търся такива неща. Подхващам го отвън пак тва, че аз не си търся нещо само за веднъж, тя обеснява, че иска приятели, излязла от 5 год връзка и и било добре сама, викам супер, не е нужно да си гадже с некой да си прекараш добре, съгласява се, но пак го приема повече, че става въпрос за приятели и може би не бях достатъчно ясен. След тва си лафим хем леки хем по-логични неща, бъзикам я че как само реве хората ще помислят че си лафи с най-скучния човек хах, вкарвам пак роул плей за брата и сестрата, почва да се лигави нещо карам и закачливо няколко пъти да млъкне, накрая млъква. Хващам я и и казвам, че всички ни гледат и че трее ги убедим, че сме брат и сестра. Пак се дърпа, но дава бърза целувка. Късно е и и казвам, че ако тръгнем веднага мога да я метна, преди тва каза че е на 20 мин пеша и мисли такси да вземе. Казах и го леко и без да водя, тя почна да си хвърля леки оправдания да не съм я карал и такива. Втория път като и го казах тръгнах към якетата и не се е дърпала. Вървим към колата, по пътя пак приятен разговор. Качваме се и иска да ми дава инструкции, знам от опит че тва вкарва логичен вайб малко или много и и казвам да пише адреса в джипиеса, пише след малко дърпане. Пита ме дали требвало да слага колан, все едно е мн специална хах. По пътя и пипам краката, рита ми нещо без да иска колата, стискам си я силно уж за наказание. Разбирам обаче, че живее с техните и сестра и а мислех да я пробвам да се качим, викам си карай. Оставям я на адреса, тръгва да ме гуши, спирам я да си пише фейса вика не ползвам ама дава някъв. Гуши ме, пак бърза целувка и чао.
Замислих се и ми стана интересно как мацките са окей да си тръгнат без размяна на контакт / шанс да се видите пак. Не прие поканата в фб.


Моменtи, над които да помисля/в които се колебая да се изразя: споделяне мнението ми за историята на пича, действане над тва че се застояваме, действане над първоначално желание за целувка.
Май имаше някво подсъзнателно очакване тя да поеме отговорност първия път като леко и подхвърлих да я закарам, но стана така че с тва и извадих леките оправдания, минах през тях и после нямаше дърпане.
Като мацката влезна в сета с трите мацки и я представих като сестра ми/гаджето ми, можеше да стане още по фън с една бърза целувка и да кажа да, доста сме си близки хахах.
Не бях ясен пак за тва какво точно търся като стане въпрос, най-лесно е да кажа friends with benefits.
Забравих пак да питам логистичните въпроси и можех по-рано да разбера, че живее с техните и сестра и. С тва инфо можех по-рано да и взема контакт с намерението да се разберем да се видим и да отворя други сетове а ся като се замисля съм имал някво вярване, че ще се кача с нея в тях и прекарах доста време с нея.


Сет 3
--
Виждам три мацки, едната от тях е най-дребната мадама, която съм виждал тая вечер, набивам се между трите и и го казвам. Дърпам я към мен все едно отзад има етикетче, да видя къв размер е, викам и а, C for Cute хахах, тия се пукат. Като неква фейчка е, казвам и че искам да я завъртя и тръгвам към нея, вика не не, дигам я и я въртя, дърпам се и я хлебя, че е мн нахална и че е лошо момиче хахах. Продължаваме в тоя тон и след минути ме гледат все едно съм най-интересното нещо, което им се е случвало тая вечер, заливат с въпроси и гледат с интерес. Мацката от сет 2 вече е тук, бях я представил, че ми е хем сестра, хем приятелка и всъщност беше изолирала едната от трите мацки хахах, аз лафя с другите 2. Казват ми, че трее да стана комик, светва ми че значи прекалявам, усеща се и че почва в повече и почвам да давам и нормални отговори на въпросите, квалифицират ме, че съм бил шеф в работата, въпреки че от отг ми е ясно, че не съм хах. Малката се оказва зъболекарка, искала ме за пациент. Разказвам и последнатта ми визита при зъболекаря, където разбрах, че повечето хора ползват упойки и че съм бил изненадан, тъй като аз от малък съм свикнал без и че тва е част от преживяването. Гледа ме малката, вика ти си странен, казвам и не, различен съм и така я поправям няколко пъти. Млъкваме и двамата, гледаме се и едновременно тя казва странен, аз различен хах, бия и леко закачливо шамарче. Казвам и, че нема да съм и добър пациент, вкарвам я във филма, че тя обича да се наслаждава на болката на хората и тва, че изглежда сладка е само прикритие, влиза във филма. Почваме да се разбираме кво и дали може да ми готви и че тва е вариант да и стана пациент. Става пак въпрос за дали съм странен/различен, накрая приема и почва да вика и тя различен. Приятелките и я дръпнаха навътре да си вземат якетата, не я видях повече. Добър момент да взема контакт беше когато ми обесняваше какво може/какво ще ми готви.

Беше доста лесно да взема контакт като ми се квалифицираше за готвенето, имах очакване, че пак ще ги видя. Като ги чуя, че ще си взимат якетата е добър шанса, че ще си тръгват, или контакт или пробвам да си тръгна с тях/да ходим да ядем.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Октомври 13, 2023, 20:56
Седмичен репорт 18.
--------------------------------

Общо:
-Среща с колежка. За първи път ми отказва мацка физически ескалации, след като е излязла с мен и ми е странно. Интересни уроци.
-Хубав сет в който виждам как дори и мацката да ми се кефи от мен си зависи докъде ще стигнат нещата. Подобно на малката от преден репорт, където я дръпнах измежду приятелките и.
-Съпротивление да пиша репорти, но след като го направя/осмисля неща усещам лекота и повече желание да излизам.


Четвъртък
----
Излизам на среща с колежка. За контекст сме се виждали няколко пъти на събития покрай работата, кефи ми се, но не го признава и даже говори обратното, вика ти си търсиш само секс/не те харесвам/нямам очаквания, но поведението и е различно, като цяло знае че съм директен. Лесно си лафя с нея и може би заради тва още докато се разбирахме се хващах, че мисля за срещата и набивам мислени инвестиции, стана ми интересно дали/как тва ще повлияе.

Ще ходим на събитие, кацнала там с 20 мин по-рано. Почваме да ходим, лафим си някви леки неща, взел съм и билет предварително да не остане отвън, оказва се, че там от бутката се продават. Давам и го, вика мн мило и ми вади да ми дава пари, казвам и че после ще черпи, съгласява се. Влизаме вътре, минаваме покрай няква малка горичка, бъзикам я че е само да я отвлеча там, вика ще се сбиеме хах. Обеснява ми как като съм и дал линка за събитието го пратила на сестра и и затва първо ми отказала, но после като се оказало, че сестра и нема да може се съгласила. Тука вътрешно леко се жегнах, щот го приех все едно съм някъв резервен вариант и е излязла заради събитието/щот няма с кой друг. Ся като го пиша тва обаче ми е ясно, че е булшит, нз що ми го каза тогава хах. Като цяло ме следва, като се спря да погледам някоя изложба спира и тя и после тръгва с мен. Стигаме до места за сядане и си избирам едно, което ми харесва и си вървя, обръщам се и я гледам как се е спряла пред друго и ме гледа, чакам я малко и идва. Сядаме един до друг, като цяло ми беше по-лек вайба и не съм се мъчил да водя по-дълбоки/смислени разговори (тва го казвам, щот тя ппц тва харесва и ми е казвала как за нея готина среща е когато 3-4 часа си говорите). Говорим си леки неща, като седнахме тя се поомълча. На моменти си я придърпвам и я гуша, не се дърпа. Нещо се сещам за порно и почвам да я питам некви неща, тя офка и нещо се затваря. Ставаме след неколко минути и вика, че била мокра (заради мястото), викам и така ли, извинявай хах, пак офка пак се затваря. Вървим, говорим и в няква пауза ми скимва да я гушна, тука за първи път май ми се дръпна и вика пусни ме (интересно как е след като се е затворила/в нисък момент). Оставям я малко, почваме пак лаф. Минаваме покрай некви тъмни дървета, викам и ся от там ще изскочи един от ония пичовете, къде продават рози в дискотеките хахах, викам ще ми земеш нали, вика разбира се мила хах става ми смешно. Гушкам си я, викам мерси миличък и я целувам по бузата, вървим така 15-20 секунди. Разказвам и някви истории за мен, хили се. Минава ми мисъл, че няма смисъл да го правя тва, че знае достатъчно за мен и да го давам по-леко. Вървим през няква яка пътечка със светлини отстрани, тъмна, дойде ми да я целувам. Имах някво колебание 1 минута, хванах я, викам и спри и минах пред нея. Загледах я малко в очите и тръгнах да целувам, дърпа се вика не съм дошла за тва, аз само стоя и я гледам. Обеснява някви работи, вика няма айде обръщай се и тръгвай. Оставям малко тишина и само си вървим, пита някви работи и разговора тръгва леко. След малко нещо става на въпрос как на предния тимбилдинг бях на 1вия си урок по бачата, вика и аз съм ходила на подобни, показвам и някви стъпки, не се получава особено, казвам и че без музика не става и се съгласява. Оставям и водата на земята и и казвам да пусне, почва да мрънка, немал ли съм аз телефон, след малко пуска и се хващаме по средата на някъв път хах. Дървета сме и двамата, не е добра в следването, но става фън, придърпвам си я и си я гуша в един момент. Продължаваме към колата и се хлебим за танците, спирам да пикая нещо и след тва я гледам е на 100 метра от мен. Тъкмо мисля да и звънна да и се скарам и спира, казвам и го тва. Стигаме до колата, вика нали ще ме закараш, не и отговарам просто се качваме. По пътя си говорим нещо за жени, дали е по-добре цици или стегнато тяло, показва ми новата и съквартирантка която ще идва. Както винаги като до мен возя някоя ми прищраква да я стискам за краката, хващам я тая не мърда, даже май се кефи, вика я виж дали ми е стегнат хах, викам стой малко, че шофирам. Пипам я, очертавам и мускулите кои къде е, дърпам си ръката и забелязвам, че нейната си я държи по-нагоре, все едно да не тръгна да я пипам към котето хахах. Викам и, че ми се праи барче, едно което е близо до квартирата и, почва да се обеснява нещо, че била рано на тренировки и такива, че съм искал да я напия. Вика ти нали не пиеше, казвам и че имам горна граница 1 шот на вечер, не ми верва хах. Спирам близо до бара, вика ма ти верно ли, викам да и почваме да вървим. Влизаме, някво е тесно пред нас и и казвам да стой тука, да ходя да видя за места. Намирам и я викам след малко. Казвам и, че има да черпава, кима ми и и казвам какво да ми поръча, хареса ми жена да ме черпава хахах. Почваме да си денсиме, но като цяло доста се дърпаше на докосвания и кат цяло тва ми уби мерака, тъй като ми се заиграваше а не говореше, мислех и след бара да я пробвам да се качим в тях, но го отписах тва. Знаех, че можех да я поотпусна с разговори и като си седнах и я оставих се опита да завърже некви разговори, но не ми се лафеше, казах и да ми вземе балон. Малко преди да си тръгнем бях станал до нея и видях, че си пишеше с някъв пич и тва беше 2рия момент от срещата (1вия със сестрата и тва, че излезнала с мен щот тя не могла), който ми стана странно и пак леко ме жегна на момента. Взех и и подавам якето, вика ставаме ли, да. Излизаме навън, минава на другия тротоар, гледам я и вдигам рамене, помислям че е сменила общака нещо и отивам, вика не бе, ще ходя до еконт за една пратка, айде с мен. Викам и не, мислех си ся остана да почне и да ме разкарва с нея до пратки. Вика айде ще те изпратя до колата тогава, тук накрая се бех поотпуснал и тя водеше. Прегръща ме, тупам я по дупето и си казваме чао (тая отпуснатост я усетих, че ми личи накрая и по силата на гласа и погледа, някак като отписал ситуацията).
След тва направих един къс карусел с приятел, беше фън, казвах му как вътрешно обаче се чувствам странно и че за първи път ми се дърпат на ескалации при положение, че мацката е наясно с мен/виждала ми е характера и очаквах да знае за кво излиза (тя всъщност е знаела, просто ми беше нова ситуация хах).


Обобщение:
Срещата я анализирам една седмица по-късно и сега като чета моментите в който съм се жегвал, нищо не усещам хах, бих казал, че е породила реакция в мен с тия неща заради мислените ми инвестиции и тва, че до ся не ми бяха пускали такива шитки да кажем. В ситуациите със сестра и и билета/чатенето с пича вътрешно егото се жегна като тая не знае ли с кой е излязла/ебава ли се с мен. В ситуацията където не ме изчака след като пикая вътрешно имах некво очакване да се държи добре с мен, щото съм я черпил билет/ще я карам, което ме изненадва, тъй като ппц гледам и като прая нещо за нея да е щото аз искам а не от очакване. Представих си и същата случка с приятел без почерпките да са фактор и пак щеше да ми стане странно да пердаши напред пред мен.

Интересни моменти са как при оправдаванията и що не може да ходи на бар заради тренировки не и го отразих въобще и си действах все едно не ми го е казала и накрая си последва без да е имало нужда да я убеждавам логически. Също като пробвах гушене/докосвания след като се беше затворила заради въпросите ми дали е гледала порно и в пауза където не си говорим в конкретния момент се дръпна на нещо, където преди тва няколко пъти приемаше просто щото е в нисък емоционален момент/докосването не е в контекст на разговор. Тва с контекста се препокрива и със мацката с обиците от предния репорт.

В бара след като мацката почна да ми се дърпа и на някви базови докосвания и ми падна желанието да се занимавам повече си го отчитам, че може да е било от реактивност, тъй като си спомням, че ми беше странно толко мацка да ми се дърпа на ескалации, при положение, че е излязла с мен. Отчитам си, че ако се видим пак ескалацията без къвто и да е разговор не минава. Също мацката може да реже ескалации, но пък другото водене там ще ходим/ела тук/тва ще правим следва.


Петък
----
Забавям се вечерта и си казвам, че нема закъде да излизам тепърва да пътувам след 12. Забелязвам, че и по-трудно сядам да пиша репорти.


Събота
----
Пак се забавям и излизам късно, колебая се, но тоя път нема как да пропусна, на място съм 1;30. През деня бях написал репорта от предната седмица и веднага след тва усетих, че ми дойде няква мотивация и се чувствах по-лек (*).


Сет 1
--
Лафим с приятели и покрай нас минава една мацка и сяда наблизо, пуска си музика от телефона. Отивам след малко и сядам до нея, викам и и на теб ли музиката вътре не ти харесва. Отваря се добре, вика имаш ли тънки цигари, викам и само дебели, но са в колата. Казва, че дебелите са и тежки и почвам да я бъзикам, че всъщност не ги пуши а тренира с тях, казвам и че трее да тренира повечко за да почне да може и с по-тежките, гледа ме неразбиращо 10 секунди, зацепва и се хили. Вика ми що, казваш ми, че не тренирам ли. Пипам я по ръката и и казвам, че съм сигурен, че не тренира. Дръпва се назад и вика тва не е хубаво да го казваш а у, викам лъжа ли казах, съгласява се и признава, че не тренира, не била редовна. Обеснявам и как трее си вземе личен тренер и че помага за тва да си сериозен и че ако аз почвах пак и аз така бих направил, съгласява се, говорим си още нещо и в бара влизат приятелките и. Почва да им маха и да ги вика и аз я имитирам хах, първата и приятелка ме гледа с ебаси безразличния фейс. Идва при нас, викам и изглеждаш все едно цяла вечер са те заговаряли с най-тъпите реплики, извръща лице и почва да се хили. Тук дойде и втората приятелка, която като разбра, че не се познаваме с тази, която заговорих почна да ме хлеби нещо, как така съм правил, немал съм приятели, не ми личало че тренирам а аз само на дисквалификации - мда живея в мазето на майка ми, единствената ми приятелка е дясната ми ръка и се хиля, тя ме гледа лошо в очите, очаквайки да извърна поглед, чак присвиваше и поглед хах. След малко хващат нанякъде, казваме си чао с мацката която отворих и след тва не я засякох повече.


Влезнах без мн да се чудя с нещо просто и забелязвам как в тия случай се получава разчупен сет. Фрейма добър.  В такива случай може и да кажа/разпозная, че са и добри приятелки и се опитват да я пазят. 


Сет 2
--
Влизам една мацка и приятелката и (да кажем М и П), казвам и че е втората миньонка, която виждам с обици на пеперуда, не говорела български. Тъмничка е, опитвам да налучквам откъде е, не се справям добре, почвам да се забавлявам (от Луната, викат извън европа, викам им има ли държави там хах), накрая изтрелвам тва къде най-малко ми се връзва и нацелвам. В разговора става доста фън и някъде бързо след тва вътрешно превключвам към П, по ме кефи. Използвам високите моменти в разговорите и си я придърпвам/гуша, например когато каза нещо забавно и я квалифицирах за тва и я придърпах (готино тук, че от предния репорт си отбелязах след индиректно отваряне да изп тия моменти за интент и тук го направих), казах и и че ми харесва. Разговора беше твърде фън и им казвам, че ще си говорим скучни неща и питам П къв и е любимия плод. М се  включва с нектарина, П вика кво е тва, почвам да и обеснявам, че е бръсната праскова и задържам поглед, почва да се хили и и казвам, че знам кво си мисли. Връщам пак към плода към нея, искам да си поговоря с нея, спирам да обръщам внимание на М и почва да си гледа на моменти в телефона. Говорим си малко, любимия и сериал бил Бреакинг Бад, заглеждам и очите и се приближавам, отвръща поглед и се крие засрамено, след малко почва да ми говори на 'бич' като един от героите в сериала, смея се и викам бъзлива си, но се правиш на силна хахах. По тва време на М и стана явно скучно и почна да я дърпа да влизат, П ме вика и мен. Малко се забавих, влизам и гледам П гледа назад за мен, поизгубих ги нещо. Намирам ги и П ми се радва, но М не хах. Танцувам до тях, хващам ги да ги въртя, но М не иска и след тва дърпа П така че да ме бокс-аутне на няколко пъти. Оставям ги да танцуват и решавам да мина през тях по-късно. Засякох ги пак по-късно, преди да тръгна, но бяха пред мен докато се развиваше следващия сет.
Малко пренатегнах, щото исках да си тръгвам а те бяха в мн висока енергия и тичаха из бара като луди хах, почнах да нахъсвам един от охраната, с който си лафихме малко по-рано да ги хване и те откачиха още повече, бягат навън. Викам на уинга ела навън един добър двоен сет, излизаме, стоят малко и тичат на вътре (буквално тичат и викат, уинга вика тия от кой зоопарк ги намерих ахахах). На тръгване ги виждам пак да тичат, заставам пред пътя на П, не се спира. Спирам един сет, виждам ги след тва да ходят да хапват. Отидох при тех, М вика на П виж, най-добрия ти приятел е тук, тя нещо изпъфка. Говорех си малко с тях, но след тва си се обръщаха една към друга и нямах чувството, че съм в разговора. След тва направо си тръгнаха без да казват нищо, щях да се чувствам още повече като навлек ако бях тръгнал след тях и ги оставих.


Тук приятелката прецака нещата, тъй като ми се кефеше, но момента в който почнах малко да говоря по-спокойно и само с другата почна да нервничи и след тва ми пречеше, тва е от случайте къде мацката ми се кефи, но приятелката и си я иска за нея хах. След тва като ходех при тях постоянно я дърпаше и тичаха нанякъде и накрая излезна че мн натегнах затва. Мисля, че най-добрия ми вариант беше да разпозная, че тя ще ме преебе и да намеря уинг да я занимава, тя си беше и готина. Варианта да се сближа с нея също можеше, но доста изгл да се дърпа а и немах особено желание.


Сет 3
--
Виждам една мадама, която я мернах като влизаше в бара и ми направи впечатление, че имаше хем сладка, хем секси усмивка. Влизам и с тва, но след тва я заглеждам и и казвам, че всъщност не съм сигурен, дали е била тя. Вика аа не, аз съм аз съм. Говорим си малко, вика ми, че се казва Пияница, гледам я странно, ебавам я, че тва не е име а титла. После се оказва, че просто не съм чул хах. Докато си говорим сме почти един в друг, след малко се отдръпваме. Отзад се показва и приятелката и, гледам и обувките, по-чисти не бех виждал. Казвам и че мога да си видя бъдещето в тях хахах, смее се. След тва не е имало приказки а танци. Танцувах и с приятелката и, която също ми меташе сигнали и чак се зачудих, щото беше по-сладка. С мацката, на която влязах танцувахме един до друг, като на дузина пъти почвам да танцувам с нея и след тва я оставям като след всеки път е по-тежко, приятелката и като цяло ни остави и се премести от мойта страна, почти зад мен, като аз бях между двете. Мацката не се дърпаше на нищо, но в промеждутъците просто денсеше до мен, без да дава квито и да е сигнали, нито ме пипаше, нито ме питаше някви работи. След като бяхме танцували гръб в гръб и я стисках за задника, минах зад нея и и се долепих, тя се мръдна напред. Викам си нещо не ме разбра и пак го направих, като почна да ми се търка в хуя. Ставаше късно и ми мина през главата да пробвам да си тръгна с тях, след малко мацката вика ми ние си тръгваме, спекох и те бързо запалиха.

Големия урок тук е, че мацката не даваше никви знаци докато танцуваше до мен, но беше супер отзивчива на докосване, подобно на случката от предния път ясно се вижда че дори и да ти се кефи изцяло от теб зависи какво ще стане и че в такъв случай ще получиш толкова, колкото посмееш да си вземеш.
Също като усетя, че сета върви добре и окъснява, особено като е основно на ескалации/емоция и за контакт нема мн смисъл е добре да питам въпроси за логистика, с кой живее/кога ще си ходят и т.н., така мога лесно да си наглася нещата и да им кажа, че и аз ще тръгвам скоро и да запаля с тях.


Обобщение:
Най-важния урок определено е от последния сет и тва е, че дори и мацката да ми се кефи от мен зависи докъде ще стигнат нещата.
Като задържа сет и окъснява е добре да почна да питам логистични въпроси.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Октомври 08, 2023, 05:33
Седмичен репорт 17
------------------------------

Общо:
-Подобрение танци/водене ескалация.
-Интересно наблюдение как на мацката въобще не и личи, че ще понесе да шаря с ръце по нея/танцувам след като се е отворила добре.
-Изпускам опит като не взимам контакти на мацки, особено след индиректен апроуч, където не съм свикнал да обърна на директно в даден момент и да го поискам.
-Наблюдение ескалации при отваряне на женска компания и как приятелките я пазят (бах колко научно звучи).
-Малък интересен пример как даване логична причина за докосване праи разликата между дърпане и приемане.


Петък
----
С приятел съм, лафим и си чилваме в бара, другата седмица заминава за чужбина. Минават някви мацки, но не ми е много зор да отварям. Вижда се с някви двама познати, отиваме при тях и бързо след тва ще сменяме мястото. Пичовете 5 мин се опитват да ме убедят да не ходим на У а на Х, моя приятел само стой отстрани и се смее. Викам му ако толко искат да ходят на Х, аз си отивам на У, вика оф аре и тръгна към У хахах, по средата на пътя се спряха и се върнаха за техното барче (*в такива ежедневни ситуации все по-забелязвам как не ми трепва да си държа на мойто). Отиваме в У, доста малки мацки, не стойм много и тръгваме. Преди тва отворих първия сет за вечерта да не е капо, бяха 5 мацки, влизам и всичките млъкват и гледат нас пхах. Говоря с нея и малко с приятелката и до нас, виждам че има дълги нокти и я карам да ме одраска по ръката, вика аа не, от там приятелката и се тригърна, вика не може аз я пазя от лоши хора хах, викам и браво и сменяме клуба с приятела.
Отиваме на новото място, лафим малко отвън и аз влизам вътре да видя как е. Почвам леко да денся и виждам една миньонка и пред нея от двете и страни две приятелки.


Сет 1
--
Отидох между тях, подадох и ръка и си я издърпах, приятелките и почват да се смеят и кефят. Почвам леко да танцувам с малката, въртя си я, оставям я за малко и пак така. Говорим си от време на време, ръцете ми шарят по целия и гръб а приятелките и я питат през 2 мин дали е добре, тя само кима. Става ми интересно как като я оставя се обръща към приятелките си и все едно нема интерес към мен а като я хвана се преобразява хах. Устата ми е изсъхнала и хващам към бара (*предишни такива случки се замислих, че почвам да се обеснявам преди да изчезна на някъде и то от някво притеснение, радвам се че се самокоригира). Стигнах до бара и се сетих, че можеше да я раздвижа с мен, но карай. Докато поръчвах се мернах с един приятел и се заговорихме за 5 мин, след тва вървя пак към мадамата и виждам, че ме гледа. Почвам да танцувам с гръб в нея и тя почва да ми се търка, обръщам се закачливо я первам по дупето с външната страна на ръката ми няколко пъти хах, приятелките може би са видели и си я дръпнаха по-настрани. Като я теглеха бях я хванал и аз, щот мислех, че те ще излизат на вън и и казвах да остане 2 мин с мен, но накрая я пуснах. Отбелязах си да я намеря по-късно пак, но след тва не я видех.

Лафя си след тва отвънка с приятела, гледам няква мацка много шантаво облечена с некви символи по нея. Подавам си ръката както е на 10 метра от мен и и казвам ела, магическо създание хах, смее се и ме гледа и след тва идва. Въртя си я нещо, бъзикам я, гуша си я, но май пренатегнах, щот почна да се дърпа, вика мн си нахален. Говорим си с нея с приятела, оставям ги и влизам вътре. Излизам по некое време и още са там, хващам я за ръката и и казвам ела да потанцуваме, тва парче е готино. Тръгвам да влизам, но бързо се дърпа. Давам и леко негативен език на тялото с гръб към нея и си лафя с моя човек, влизам пак вътре и след време излизам, те още си лафят. Викам си той така като я храни, нема как да почне да ме следва хахах.

След тва видях една където преди съм я заговарял, подава ми ръка а аз за фистбъмп и седим така двамата, никой не отстъпва хах. Говорим си малко, нещо ме пипа и я хващам за ръката да я водя навън. Повежда, но след 2 метра спира, вика не мога си оставя приятелите. Явно и е станало неудобно, че ме е резнала и се приближи да ме пита с леко напрежение некви неща, поговорихме, малко фън/танци и тва беше. След тва един от пичовете, където се запознахме от първото място, които се беше накопал стабилно почна да танцува с нея, гледа ме тя нещо, аз вътрешно клата глава.


Обобщение:
Фрейма се е засилил и е стабилен когато знам какво искам.
Обиквновено имам спирачки да почна да танцувам с некоя а тук отварям силно така между 2 приятелки.
Когато я хванах да остане с мен си представях как приятелките и просто излизат навън без нея хах. Не бях говорил с тях и единствения шанс в тоя случай, където се виждаше че я пазят, беше тя да им каже да я оставят. Вижда се и тук (евентуално) и от предната случка, че по-рязка ескалация може да тригърне приятелка и да почне да пречи, дори и мацката да реагира положително.
Воденето/танците ми стават все по-лесни, което е яко.


Събота
----

Сет 1
--
Почвам вечерта с чил бар, пазбрал съм се с приятел да се видим в един такъв, отивам там преди него, правя няколко кръгчета, но няма много сетове които ми хващат окото, повечето са смесени компании. Виждам, че в чата момчета които излизат са се разбрали за бара до мен, сменям и се засичам с един уинг, идват и други. Пита ме дали ще асистирам за един сет, викам скачай. Влиза, изчаквам малко да видя дали ще захапят и се приближавам, денсех си леко и изчаквах да ми дойде нещо с което да се включа в разговора, но той ме представи. Таргета на уинга е С, приятелката и М. Запознаваме се, почвам да си лафя с М, нещо бързо в разговора става въпрос за обвързване и изцепва, че не било хубаво да си вързан. Викам и че тва от жена за първи път го чувам хах, тая С на всякви такива сексуални бъзици като чуеше се хилеше. Имитирам на М реакцията и като уинга ги отвори, как въпросително се наведе напред все едно ще му взима интервю, беше се облекла и със сако и си приличаше на ХР-ка, вика не била. После като идваха познати ги дърпах и ги питах дали и личи че е ХР-ка и всички кимаха хахах, тя само офкаше. Любим момент от сета ми е как си говоря с уинга къде ще ходя после, викам му в ПМ и Ванката е там. Гледа ме и се обръща към неговата и със същата интонация  и казва Ванката е в ПМ, тя седи и гледа тъпо хахахах. Лафя си със С  нещо, почнах и на нея да и правя някви колд риидове, малко се тригърна вика с твойте психо профили.. айде познай кво наистина бачкам а у викам и ддз, после вика ние сме компаньонки и сме ви пуснали време хах некви такива. Обесняваше как мъжете не били достатъчни директни и постоянни, отказвали се бързо. После на уинга като даваше инстата вика имаш 3 дни да направиш нещо, като цяло след тва с психо профилите почна все едно нарочно да налага фрейма, че тя оценява. През сета с М ставаше лаф, пипах си я, по едно време ми вика стига, че мраза да ме пипат, продължих от време на време. Като цяло забавен сет за загрявка, доста динамичен относно тва кой с кой си говори, нямаше го тва уинга само с неговата и аз с приятелката и както става примерно в клубовете.


Сет 2
--
Уинга ми вика сори, че толко време ти зех викам нп, мен ми е чил. Събрали сме се 5 човека, той вика влизам на още един ако тръгне некой да дойде. Пак гледам дали ще захапят и отивам, оказва се, че предна седмица чрез общ приятел съм се запознал с таргета му, викам и ти си мацката с обиците на пеперуда къде ги носи 2 пъти в годината, лафим малко. Останалите 3 се гледат, викам им чудите се кво става нали, викат да хахах. Почвам да си лафя и с трите, говоря си някви неща и ми е кеф. Тая мацката до мен като оставя паузи ми пуска постоянно въпроси, отразявам го тва и я пипам леко, доближавам и докосвам до нея в разговора, но до тук. Отговаря и влиза добре в бъзици със сексуален подтекст. Пита ме любимия ми въпрос дали често така заговаряме, казвам и че за мен е нормално като видиш хубаво момиче, ма често ли съм виждал, викам случва се, пък и не вс с които говоря е да ги свалям, кима. Не бях я разбрал нещо, че е скачала с парашут и се е гмуркала, вика не съм, разбрах че ти си. Викам и ти кво опасно нещо си правила и почна да се бъзика вика о, слагам флашката без предпазител и някви такива хах, изкефи ме. Беше станала от стола по едно време и я огледах, готинка беше, но понеже бях влязал само да 'помагам' на уинга и ми беше някво по-социално се оставих по течението да стрелям за контакт. Опитах се да ги навия да дойдат с мен до ПМ, искали да си ходят, но едната определено се колебаеше.


Сет 3
--
Вече съм в ПМ, отварям сетове лекичко наляво и надясно и ми е готино. Сещам се за една миньонка, която бях мернал на бара с приятелка докато търсех уинга и отивам. Спирам преди тва до неква мацка с много яка дълга черна коса, обръща се и в лицето не беше готина, правя и комплимента за косата, кефи се и бегам. Отивам при дребната, влизам и директно, подава си ръката. Говорим си малко, галя я по гърба и понеже трее се наведа докато ми говори и гледам циците, става ми хубаво хах. Обръща се към приятелката си, хващам я след малко да танцуваме, въртя си я нещо, придъпрвам си я. Викам и прави като мен и и показвам едно движение с главата наляво-надясно, тя в главата е дърво обаче го прави същото с дупето хах, казвам и го хили се. Пиша на уинга да дойде, почвам пак да си говоря с нея, става ми нещо странно, викам и сладка си еди си кво, ма ква е уловката. Почва да ми обеснява нещо, но е доста логична, почва да използва некви завъртяни думи. Става ми забавно, викам и оо кви думички знае и я придърпвам цялата в мен. Уинга дойде, приятелката на дребната доста добре му се отвори и по едно време изстудя, вика ми ще ходя за др сетове. Викам и стой, мисля да я дърпам на диванчетата, вика аре. Поколебах се малко, казвам и 2 думи и я хващам да я водя към диванчетата, викам и приятела ми ще стой при приятелката ти споко. Вървя и ми пусна ръката, обръщам се и я няма, нещо си говори с приятелката и идва след малко. Показвам и къде да седнем, сядаме, но бързо става логична, била се разделила с приятел, били говорили да не се забиват с други първите няколко месеца, тя го била предложила, требвало да си държи на думата и такива. Слушам я, но сменям темата към по-леки неща. Пускам и една игра да задържим поглед за 1 мин без местене, викам и, че май ще е добра, дърпа се нещо но накрая се навива. Заземява се енергията след  тва, пробвам да я целуна, но се дърпа, пак почва за гаджето. Не мърдам и я гледам докато говори, целувам я по бузата, дава фейса и ставаме. Виждам уинга преди да влезнем с нея в диското и тя продължава навътре. Не приема поканата в фейса.


Сет 4
--
След тва сменихме мястото с уинга. На другото отворих само един сет, няма го описвам, освен един интересен момент. Лафехме и нещо отмяташе косата и ми се мернаха обиците и. Замлъкнахме и тръгнах да и отмятам косата да ги видя, не стана от първия път и повтарям. Прави раздразнено движение и се дърпа, казвам и че е да и видя обиците и идва. Същото действие с различен резултат заради тва, че съм и дал логическа причина.


Обобщение:
Относно първите два сета и особено втория, където мацката беше готина, се сещам за тва кво си говорих с един уинг за такива случки, че така губя опит като не взема контакт и шанса да се оговорим за среща си е 0. Като влезна индиректно/да уингвам понякога ми е странно да искам контакт, но не е нещо тегаво и е хубаво да поработя над тва. Просто като видя нещо което ме кефи в мацката (сладка/забавна) по време на разговора го казвам и след тва пробване за контакт да се уговорим за среща.
Сет 3 се сещам единствено да и бях вдигнал повече емоциите преди влизането за целувка, но като цяло съм доволен там.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 30, 2023, 20:19Общо:


Седмичен репорт 16
---------------------------

Общо:
-Ескалиране с водене/танци и следване желание става по-лесно.
-Приобщаване към компания подобно на структура като свалка.
-Блокажче подобно на морето.
-Търся сигурност в тва да стоя на теми опознаване/разкриване и тва разпада сета/интереса.
-Бележки идеи подобрение


Четвъртък
--
Излизане за 2 часа, бях се разбрал с уинг, но се засекохме чак преди да си тръгнем от клуба.

Кацам на бара да си поръчам нещо, почвам да си лафя с некви пичове, основно аз говоря и пускам некви бъзици. След няколко минути почна единия да ми фърля въпроси и тръгна лафа (структурата като на свалка хахах), другия си денсеше нещо. Дойдоха две мацки до нас, почнах и с тях да си говоря нещо, едната беше фън. По едно време 3ма човека ми говореха, не знаех кой да гледам хах. Стоя си на бара, около мен танцуват, идва ми желание да потанцувам с тая мацка, малко се колебая и я хванах, вика имам си приятел, върта си я. Останах да пораздвижа, видях че една мацка зад мен на бара ме гледа и се облегнах до нея, не бързах да я отварям и дойдеха некви др хора с хостесата, разбута ни и след тва не съм я мяркал/търсил. Намерихме се с уинга, малко моабет, отворих един сет, но ми свършиха думите и излязах сам от сета, също някакси форсирах разговора и не го усещах натурално. След тва си тръгнахме.


Обобщение:
Окей вечер. Намирането/присъединяването към компания пичове е подобно на свалка, вкарваш стойност, почват да ти се кефят и ти стават като база, където може да се връщаш и вече не си сам. Даже тоя с който си лафех повече на няколко пъти ме пита къде ми е приятела, да не съм тук сам хахаха.
Колебание при следване на желание за танц отново, но става по-лесно да го правя с по-малка нужда да се форсирам, отдавам го на тва че си го премислях вече няколко пъти и на самите действия. Тва се вижда и в следващи сетове/дни с танци/водене.


Събота
--
Излизане за 3+ часа с уингове, приличен брой сетове.

В готино настроение съм, лафим си тъпотии с уинговете и пред нас стоят две мадами, едната мн прилича на един сет от морето, гледам я и се чудя дали е тя и ест тва ми е опенера. Лафя си 5+ мин с тях, идват техни 3 приятелки още, казвам им здр. Продължавам да си говоря с двете/таргета, нещо се сещат за вътрешни бъзици и се обръщат една към друга с некви истории, прекъсвам ги слушат ме, после пак така. Оставих ги и отидох при уинговете, гледам тая ме гледа. Дойде ми желание да я дръпна и запозная с уинговете, малко колебание и отидох. Казвам и нещо свързано с предишни разговори, викам изглеждаш ми социална, ела те запозная с приятелите, хващам я за ръката и тръгвам, докато се обръщам я виждам как гледа приятелката си с изражение 'еми кво да права' хахах. Дойде но секунди след тва една от приятелките дойде и си я 'взе'.
Видях една колежка, която и вкарах след тва оферта за през седмицата да се видим. Малко ми пипа бутоните и усетих как премислях кво ще направя като отида при нея, не исках и да заговарям мацки пред нея (*).
През седмицата и писах дали е свободна, вика не. Оставих непрочетено, щот знам че и влияя и след час се включи с тва, че не била в сф. Стана ми любопитно дали ще го промени ако пак не го прочета, но тва ми отключи некъв блокаж, че съм лош така като правя, тя незаслужава и т.н., проследих си го до минала случкаи и го премислих. Както подобния случай докато бях на море и тук имаше доста натрапчиви мисли и липса на свързаност със настоящето. Имаше и страх, че ако я остава непрочетена/сийн, ще се разсърди хах.


Обобщение:
Както предния ден, по-лесно си слушам желанието за водене/танци, което ме радва.
Сетовете от последните излизания в повечето случай ми вървят по подобен начин, където мацката се кефи в началото, но интереса пада и умират нещата. Имах и фийдбек, който ся усетих, че е така и че стоя само на репорт/разкриване/опознаване в началото и тва е от търсене на няква сигурност и комфортна зона и заради тва някак липсват бъзици/ескалации. Тва го видях и в седмицата докато чатех с мадами, като се хванах как се опитвам да измисля кво/как да разкрия за себе си. След тва нарочно се отпуснах и почнах да се бъзикам и чата ми стана 10 пъти по приятен.

Бележки подобрение:
-разкриване, емоционална игра, водене/физическа игра
-упражнения за горните на сухо без старание/форсиране да се прилага след тва, влизане в сет с празна глава, оставяне мацката да вдъхнови кво да говориш/правиш и просто споделяш
-добри въпроси за работа със страх/ограничаващи вярвания, коментар от клип (351) How To Get Ahead Of 99% Of People... (Don't Ignore This) - YouTube
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 23, 2023, 00:46

Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Намигване


Привет Бай Гроздане и мерси за включването. Кефи ме как си запомнил случката със шамарите и сега се включваш когато пак имам сет, където я карам да ми бие шамари  Ухилен

За тва с танцуването да я дръпна вътре си прав естествено. По няква причина като си хванах страха от вербална ескалация бързо го изчистих, но този в определени моменти да водя/ескалирам физически ми е по-тегав.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 21, 2023, 00:39
Седмичен репорт 15
------------

Направо го правя като отговор към горния коментар. Беше доста дълъг уикенд а тва обобщава най-важното ми наблюдение.


Например за сет 1 - излязал си сам. Защо? Заради това, че мацката те е шитнала и те е челинджнала малко. В такива сетове никога не излизаш сам. Ескалация и дърпане - две напред , една крачка назад. Докато те отреже или не станат нещата.


Мерси за фийдбека.
Ппц тва ме отказва веднага, щото аз не си търся нещо сериозно. Тва даже като им дойде им го казвам директно, дори и да е супер в началото. Просто в мойта глава е колкото по-бързо се разберем кой кво търси, толкова по-малко ще си губим времето. Но..
Вече имам няколко случки, където мацките ми се кефят, но ме режат за тва, че съм им казал, че не търся нещо сериозно и те били в друга фаза (смис не искат да излизат с мен). Тва би било окей ако е така, но някак почвам да мисля, че дори да са окей с тва малко от тях биха ми казали/признали пред себе си. Два примера - мацката се кефи, почваме да се разбираме да излизаме, увърта ми цял ден със странични въпроси и накрая ми обесня как ме харесвала, но тва което съм и казал не ставало, различна фаза била (тук моткане го приемам като колебание и че е имала желание да излезне, но логиката е надделяла); друга след като и го казах тва ми обесняваше как била традиционна, питам я кога и е било последното гадже, тя ми вика сериозно гадже ли Ъ?? Като цяло си представям, че тва като и го кажа и след тва като я викна да излизаме в главата и си казва 'той ми каза тва, ако излезна с него значи съм курва'. Питах и един колега наскоро дали му се е получавало като е бил така директен с тях, вика никога (толкова пък традиционни да са? хах).
Другото, което ми рита вярата в тая директност е, че виждам случки как казват, че не искат просто секс/само приятели а езика на тялото им крещи обратното. Една мадама тоя уикенд ми обесняваше как нямала очаквания към мен, не ме харесвала, имала си приятел а като дойдат да ни дърпат стой с мен, из хора ме гледа, търси ме, стой като ученичка пред мен. После разбрах, че всъщност си нямала приятел (нз дали ти се ес лучвало, мен за 2ри път ме лъжат, че си имат приятел, когато ме харесват, но усещат че търся само секс хахах). Почвам да си мисля, че тая директност води до тва и двамата евентуално да пропуснем готини изживявания без да има особена полза от нея, както аз си мисля. Единствената по-различна реакция беше при една мадама, която се оказа с две деца и разведена.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 15, 2023, 02:49
Няма лошо че играеш, ама айде да наебеш нещо, че то само игра скука  Усмивчица

Ебането си идва когато трябва и то е неизбежно, стига да се наслаждаваш на процеса и да се предизвикваш.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 11, 2023, 01:11
Седмичен репорт 14
---------------

Общо:
-За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак.
-Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е.
-От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента.
-От петък,сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата.
-Открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява.
-Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.


Четвъртък
----
Няколко човека сме в клуба, има настроение и е фън, денсим. Виждам няква мацка и без да се чудя отивам, с приятел била, после и дойде компанията. По едно време ми омръзна да денся и ми се говореше с някви жени, но се позабавих да отворя и почна да ми пада вайба. Направих една разходка навън, интересно беше, че не ми пукаше особено, че не отварям. Върнах се вътре, имаше една мацка в компания на 4-5 жени, с която засичахме поглед и отидох при нея. Даваше доста къси отговори и изглеждаше и е леко неудобно, предполагам е щото беше между останалите 4 мацки, музиката беше спряла и приятелките и нищо не правеха и всички ни слушаха/гледаха. Отворих после една, която се оказа сгодена, но беше готина и останах да си полафя с нея 15-20 мин. Врътнах кръгче на клуба преди да си тръгна, видях една готина мадама пак, която обаче не я отворих, щото много се раздаваше с приятелката и. Усетих лека горчилка заради тва след като тръгнах.


Обобщение:
За пореден път виждам как като си 'изкарам' танца от мен и почне да ми се говори с мадами, но не го направя заради инертност, настроението почва да ми пада. И следователно след като го направя, настроението ми се вдига пак.


Петък
----
Почвам с едно късо домашно при приятел, двете му брачедки беха там. Забавни момичета, с едната си фърляхме някви сексуални бъзици. Явно е, че аз ще ги карам, казвам им, че при мен и отзад се носят колани, не ми верват хахах. Качваме се, оплакват се 2-3 мин, слагат ги и тръгваме. По едно време ги проверявам, свалили са ги. Бия аварийки отстрани на Цариградско и чакам, едната слиза и другата по нея. Паля и се виждаме с още двама авера, правим мохабет и се размотаваме, стигаме в бара късно, към 2. Влизам вътре с единия авер, отиваме да си вземем нещо за пиене, той се отказва и излиза при другите. Взимам си една содичка и просто забивам на бара, гледам хората, слушам музиката и ми става кеф, нещо като активна медитация. Правя го тва към 15-20 минути и излизам да ги видя, те си тръгват. Почвам да обикалям между хората, спирам се при две мацки и почвам да говоря нещо, хилят се и двете, тая която хвърля въпроси към мен и идва приятела след малко и я прегръща. Чилвам си малко до тях и виждам как от вътре излиза една с черна коса.


Сет 1
--
Тръгвам към нея и в тоя момент две приятелки идват и те. Казвам че съм дошъл за мацката, лафя си малко с всички и след малко ни оставят. Мацката реагира добре на докосвания, постоянно повтаря, че си е търсела само приятели, да не съм като другите мъже да мисля за секс и такива. Нещо френски говори, викам аз знам само едно нещо, вика какво. Казвам и 'искаш ли да спиш с мен' и пак почва с филма хахах. Иска да си ходи при приятелките, викам и стой още 2 мин, харесва ми да ти гледам очите, кефи се и стой. Лафим още малко, взимам контакт и тръгва (*).


Сет 2
--
Събрали сме се няколко човека и си правим фън, единия нещо говори за тва къв е звука на шамара. Ползвам го да влезна на 3 мацки до нас, едно миньонче веднага ми се сили с усмивка дали съм искал да разбера. Дразня я малко, че не смее и ми бие един шамар ахах, викам и ние с теб почваме отзад напред, кима и се хили.Влезна и един уинг в сета, стана забавно, миньончето си го дърпах и гушех както си искам. Една от приятелките и ми прилича на една колежка, където има мустачки, казвам и го, питам я дали има сестра. Миньончето почва да ми обеснява, че съм бил задник хах. Приятелките и ни оставиха, по едно време подхванах няква тема, за която много почна да говори. Сменях и към бъзици на няколко пъти и в един такъв случай я прегърнах през ханша, щото ми хареса как го движеше докато се лигавеше нещо и се дръпна. Продължихме пак на предната тема, прекъсваше ме на няколко пъти, не ме изслушваше. Хванах и лицето и и казах да спре да ме прекъсва със усмивка, гледа настрани виновно. Няколко минути след тва си влезе при приятелките, питах за контакт и вика имам си приятел хах.

Като урок тук си отчитам, че усетих как нещата се закучват, тъй като много бичехме на едно място и разговора ставаше твърде тежък. Дойде ми желание да я дръпна вътре да танцуваме, но не го последвах. Приятелките и беха до нас в тоя момент и ги виждах как ще ни последват.


Обобщение:
Тва да постоя сам на бара автоматично ме вкара в стейт за 15 мин без да правя каквото и да е.
От сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави. Тва съвпада и със приемащия си език на тялото (подобно на мацката от неделята във Варна и може би тази от утрешния първи сет). Също все още съм бавничък в отчитането на тва на момента.
От сет 2 виждам, че още имам някви страхове откъм тва да водя и си подтискам желанието заради някъв сценарии които имам в главата, че тва ще прецака нещата.


Събота
----
Разбираме се с уинг да направим една чалготека, отивам пръв и го чакам на бара. До мен един пич с мадама, казвам наздраве със содата и отвръща. Питам го дали не е сърбин, оказва се, че не е и е жена хах, бяха лесбийки. Фърлям една кратка история, не отговара само кима учтиво и ги оставям. Другата мадама след тва ми фърляше погледи, но не съм влизал пак. Идва уинга, почваме да си правим фън. След малко отварям един двоен сет.


Сет 1
--
Бързо излезнах от сета. Мацката добре реагираше, но като се бъзиках с нея, че обича да си седи вкъщи и да прави маратони на секса и града докато набива шоколад, ми вика аз само секс маратони права, ставало и скучно 5тия час, минимума и бил 3 часа с бившия. Казвам и че за мен тва ще е скучно, бах 5 часа ебане. После ми вика, че била на етап за семейство и деца и тук като цяло я оставих.
Ся като се замисля, можеше и да остана с нея и да пробвам до край. Тва че иска да праи семейство със следващото гадже на мен не ми пречи, стига тя да е ок, че тва нема да съм аз.


Сет х,у,з
--
Следващите три сета бяха като излезнхме навън. Беше ми фън и гонех 2 сета, отворих едните пред охраните на едно заведение, мацките им стана странно нещо и влезнаха вътре, охраните се смеят и мен ми стана смешно хахах. Другия сет бяха 2 мацки от нашата дискотека, метнах им някъв коментар, но не захапаха и подминаха. Чувствах се леко странно заради тия 2 резки, но си го рефреймнах бързо след тва. Направихме един готин двоен сет с уинга, следващите 2 сета, които отворих ме резнаха. След последното рязане доста ми се вдигна енергията, залафихме се с уинга отвън и след 20мин затворих вечерта. 


Обобщение:
Както преди съм писал, да влизам със социална вс сексуална енергия е доста различно - първата се усеща подскачаща, весела а втората заземена и концентрирана. Готиното е, че открих, че тва да си представя как правя секс с мацката преди да и влезна ме вкарва в сексуалната енергия и ме заземява.
Готино напомняне получих и че не ми трябват некви забивки с мацки да се случат за да си изкарам добре, тъй като тази и предната вечер си тръгнах с усмивка и добро настроение.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 05, 2023, 21:48
Седмичен репорт 13
---------------------
Из морето с уинг.

Общо:
-Разчупва ми се мнението за индиректните опенери, свързано с предни уроци, че не е нужно много да казваш да те хареса мацка. Разчупва ми се и мнението като цяло за тва как може да отваряш, тъй като бях влезнал в режим само директно, хах.
-Съботата след уроците от предните дни не съм се насилвал да отварям, оставях сетовете сами да ме избират и не държах да влизам директно. Отварях с лекота, което е доста различно от тва как бях по време на блокажа миналата седмица пет/съб.


Понеделник
----
Понеделник пак излизаме вечерта да запишем присъствие, има някви хора, пак сме в същия бар като със сета от вчера. Уинга ме пита що има толко хора в понеделник и казва неговото мнение, викам ето даде ми опенера. Имаше три мацки на една маса и не си спомням скоро/въобще да съм влизал с опенер за мнение, тъй като ппц ми е твърде индиректен, ся ми дойде желанието. Влизам, мацките отговарят, лафим си. Идва една баба с рози и тръгва да ми ги бута в лицето, тая мацката до мен бях видял, че има пръстен и почвам да вкарвам филма, че заслужавам поне една роза за тоя пръстен къде съм и взел и ескалирам бъзика, тия умират да се смеят, става фън. Бабата и тя се връзва и почва да я шеймва даже хахах, дава и една бяла роза през нея, викам ааа не, искам розовата. След тва сета вървеше доста лесно, уинга ме остави и аз останах с мацките към час, докато не си тръгнахме. Питаха ме доста въпроси, казаха ми, че тая до мен е само свободната, която беше и най-готинката. И тя ми се кефеше, доста подробно ми отговаряше на въпросите и разговора вървеше, приятелките и ни оставиха заедно да отидат до кенефа. Като цяло обаче не усещах някво сексуално желание, по-скоро ми беше социално да си правя лаф и не съм се мъчил да натискам, въпреки че можеше да стане. Минаваха някви притеснителни мисли да ескалирам пред приятелките и, но знам че ако чувствах привличането към нея тва едва ли щях да го отразя. Беше интересно как накрая видях как интереса и стана по-платоничен, понеже не вкарвах интент с комплименти/поглед/докосвания и се усетих френдзоннат, беше странно усещане хахах.


Обобщение:
Две от мацките ме заливаха с въпроси и ме гледаха с интерес, не съм бил сексуален да разбера колко е интерес и колко привличане, но сета доста ме разчупи за тва кво мисля за индиректните опенери. Подобно на тва от предния репорт да им влизам без да говоря, тук си доказах че и индиректното влизане може да работи. И двете ме разчупват от навика да влизам винаги директно.
Другото е, че видях как тва да не показваш силно интерес води до тва да се усещам, че мацката ме е френдзоунала, хаха.


Вторник
----
Излизаме да хапваме, вече съм се пуснал по течението и просто гледам минаващите хора, оставям се по-скоро мацката която искам да заговоря мен да намери отколкото аз нея. Минава една, без почти никво колебание си я догонвам и отварям. Спирам я, 2-3- изречния и извхърча, бързала. В движение ми мята, че имам хубави очи, викам си е що не остана тогава хахах. Разхождаме се след хапванката, една мацка на пейка ми хваща окото, подминаваме я и след 20-30 секунди се връщам. Влизам и все едно се познаваме, спокоен и просто със здравей. Запознаваме се, гледа малко странно. Отбелязвам го тва, вика а не не, не ми е странно че идваш просто чаках хора и се отпусна. Почваме да си говорим, сядам отстрани до нея, след 5 мин забелязвам как се е завъртяла повече към мен. Доста шитки мята, от стандартните като така ли заговаряш всички до ако бях дебела нямаше да дойдеш/не даваш инстаграма щото там е жената. В мен няма реактивност и ги минавам с лекота. Приятелите и звънят, тук някъде били, пита ме дали ще изчакам да ме запознае, викам нп. Давам и да си пише фейса в телефона ми с идеята да стане преди да са дошли да няма прешър да пише пред тях. Идват докато пише, запознавам се с тях. Питам дали е окей да включим аз и уинга с тях на бара (бяха пич и мацка), пича е съгласен, мацката и тя изглеждаше навита. Мойта вика аз не съм окей, искала да си види приятелите, не било лично, дава ми телефона с фейса и. Викам и окей, няма проблем. Казвам обаче, че сме в една посока, щото уинга ми е към бара им, пича пак вика ок ще вървим заедно, мойта вика аа аз искам до магазина хахах. Казвам им чао и тръгвам към уинга.


Обобщение:
Тук не знам кво да си извадя от тоя сет.

Отбелязвам че тук вдъхновен от тва как гледах картините в художествената галерия по-рано, не се насилвах и просто оставях погледа ми сам да бъде привлечен към мацка. Отварянията стават с лекота.


Събота
----
Прибрал съм се от морето и излизам да се видя с приятели. Обикаляме малко улиците и отиваме в клуба, денсим нещо, енергията не е особено висока. Бях си набелязал няколко сета или по-точно, те си ме избраха. Усещам, че е време да раздвижа и ако остана така ще почна да буксувам и да си влизам в главата, пускам 1 вода в кенефа и слизам на долния етаж. Раздвижвам, отварям 4 сета и след 40-50 минути съм горе пак при приятелите, вече енергията ми е през покрива. Пускат някви яки парчета и ставам целия танц. Между тия неща влезнах на една мацка с повече интент в погледа, но бързо ме резна, че е обвързана. Тръгваме си, преди тва правя още едно кръгче, тъй като имаше една мацка, където ме кефеше, но не я бях отворил. Намирам я, виждам, че е с приятелка и 3ма пича на тяхната маса и още 2ма обградили я, поколебавам се за секунда-две и влизам. Имаше интерес, основно аз говорех, държеше добър очен контакт и отговаряше добре на докосвания. Мъжете не ми пречеха, но приятелката и си я искаше да танцуват, поговорих си малко с нея и ги пооставих да потанцуват 5 мин. След тва мацето леко ми бягаше от докосванията. Вече бяха минали 20 мин, моите ме чакаха и не ми се стоеше цяла вечер с мацките, взех и контакт на мацето, викам ако чата тръгне може да се видим, вика аз само приятели си търся в момента хахах, викам и значи щи пиша след време, гледа ме леко странно, излизам от сета.


Обобщение:
Доста готина вечер, на тръгване се чувствах доста зареден. Радвам се, че не се натисках да съм по-сексуален от колкото го усещах само за да получа някъв резултат.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да се престраша като съм грозен? -: Септември 05, 2023, 21:32
Привет и честито, попаднал си на ситуацията, чрез което решение ще станеш по-автентичен и истински във всяка една ситуация на общуване с хора Усмивчица Защо го казвам тва? Защото се вижда, че в момента не си поел отговорност за това ограничаващо вярване а бягаш от случки, които биха разкрили пред света/потвърдили пред теб това, което ти мислиш за себе си (все пак ако всички мислят, че си готин, значи си такъв, нали?). Може и да генерализирам, но бих сложил пари, че тва те е спирало да си следваш желанията и в други ситуации. Лошото на това е, че поради страха ти се нуждаеш от определени реакции от околните и когато подтиснеш желанията си за тези реакции, подсъзнателно слагаш тези хора над теб, което ти рути самочувствието и вътрешната стойност пред теб самия, водещо до още по-голяма нужда от външна валидация, тъй като стойността за твойто мнение пада. Друг вероятен минус е, че и да си намериш жена рано или късно ще разбере за него, ще усети слабост и ще ти го вре в лицето или докато не го оправиш или докато отношенията не се скапат от постоянното мрънкане за други уж малки неща.
Тва го пиша с цел да усетиш, че не става въпрос само дали ще почнеш да заговаряш или не, а по-скоро как цялостно ти пречи тва. Също и как като го оправиш ще цениш себе си повече, от което влиянието на околните над теб ще намалее и от там ще дойдат други готини работи - по-решителен, по-харизматичен, по-истински, по-спокоен.

Ся, ко прайм.

Основният ти метод за справяне със страховете/комплексите е действието. Що?
Щото като действаш и правиш нещо, което искаш, въпреки пречките, тва гради вътрешна сила, център. Ти слагаш себе си и желанията над страхове,комплекси,външни хора - следователно имаш ценност за себе си. Така ти вътрешно си даваш одобрение и автоматично, леко по леко, външните фактори отслабват и ти дава шанс да показваш все повече от себе си, все по-малко да ти пука за реакциите. Тва е основата да намериш хора/жени, които ти се кефят а когато тва почне да става имаш все по-голям шанс да попаднеш на опит, който противоречи на комплекса/страховете ти. Точно тоя опит разплита нещата, щото изритва основата под тях (ако верно бех грозен или пък толко имаше значение, тая що така се кикотеше, що толко си говори с мен, що спря и ме гледаше с някъв интерес). Колкото повече действаш, толкова повече завърташ колелото и разплиташ нещата, толкова по следващите действия стават по-лесно.
Пробвай да разбиеш действието на малки стъпки, не се претоварвай. Опитай на 1 разминаваща се мацка да дадеш гепи и да пожелаеш хубав ден. Критерия ти за успех е да пробваш, не дали ти е отвърнала. Ако си пробвал въпреки страха си шампион и на другия ден вдигаш на 2,3,4,5 мацки. После вдигаш на тва да и кажеш здравей и да завържеш кратък разговор, примерно питаш я нещо което си се чудил през деня (кво да взема за подарък на брачедката, къде да ходя на почивка тн), пожелаваш и хубав ден и я оставяш и така нататък, докато можеш поговориш малко с нея, да и кажеш че я харесваш и да я питаш за контакт (пак малки стъпки). Ако някъде запънеш, връщаш една назад, ако трябва почни с тва да ги питаш за часа (сериозно).
Рано или късно ще попаднеш на отзивчиви мацки. Ако пък те трогне, че не ти обръщат внимание/намусват се, помни че и те са хора, имат проблеми, задачи, бързат. Твоят страх от тва действие също е фактор и се усеща и тва е част от процеса да го изпитваш. Критерият ти за успех е единствено твойто действие ИЛИ да си си извадил поука.

Паралелно може да пробваш упражнението долу за да отслабиш страха. Ще създаде пространство между теб и него, ще е по-лесно да не го слушаш и да действаш. Не го подценявай, защото е силно.


Отхлабване/разграждане на страха
------

Основната ти цел е да изкараш на бял свят логиката зад комплекса/страха, да я поставиш под въпрос и да обикнеш страха след което да го пуснеш. Тук си е основно твоя работа, тъй като логиката на комплекса си е уникална за теб и само ти може да си я разкриеш, аз ще ти нахвърлям въпроси и малко рамки за тва кво търсиш. Знай, че ваденето на бял свят на тва ще дойде със  страх/гняв/болка, ще искаш да се разсееш, да ходиш да видиш дали вратата на кокошарника е затворена, да пикаеш, да пуснеш прахосмукачка. Може да почнеш и да се нагрубяваш на ум, да плачеш. Бъди търпелив и не се пречупвай да следваш мислите, наблюдавай, стой с решителността да разбереш отговорите и те ще дойдат.
Преди да започнеш с въпросите, поеми дълбоко дъх 3-5 пъти и се отпусни. Като задаваш въпросите бъди максимално отпуснат и не се опитвай да отговориш логически на тях, остави отговора сам да дойде. Колкото по-точен въпрос зададеш, толкова по-дискомфортно ще се почувстваш.

1.Вадене логиката на бял свят
Представи си, че 20 момичета не са ти дали номера и са те гледали тъпо.
В:Кво ще последва от тва?
О:Ще потвърди, че съм грозен.
В:Кво ще последва от тва?
О:Ще се сдухам още повече?
..
О:Ще се затворя в нас и няма да искам да говоря с хора (примерно, схващаш идеята)
Продължи веригата за 3-4 минути. Забележи как вътре в теб логиката на страха, които те спира да отвориш мадамата те пази от редица нежелани последствия и как най-вероятно е преувеличено всичко колкото по-напред вървиш.

2.Постави логиката на страха под въпрос
Почни да се запитваш дали наистина те предпазва от тях. Примерно ако има, че ще си умреш сам, запитай се дали всъщност тоя страх увеличава шанса от тва, като те спира да заговаряш.
Може и да използваш реални случки за контра. Примерно, опитва се да те предпази от тва да сдухаш -> но аз не се ли сдухвам и точно като слушам този страх?

3.Дай му любов
Представи си сега как би изглеждал този страх, най-вероятно ще е образ на малко изплашено дете. Прегърни го, дай му сигурност, благодари му че те е пазило и опитай да го пуснеш. Помисли за това как в момента ти пречи и как те се опитва да те пази от неща, но не успява/така всъщност ги предизвиква (примера с тва с да си умреш сам). Опитай поне малко да го пуснеш ако не изцяло, но не се насилвай.

По подобен начин може да разнищиш и логиката на самия комплекс.
Конретно ако го виждаш, че ти пречи със жените, може да се запиташ (като приемеш фрейма на комплекса): "Ако съм инвеститор и търся бизнес да инвестирам и при мен дойде грозен човек, който дори първоначално леко ме отблъсква, но чрез енергията, тва колко е запален, как бачка без да спира и как въпреки пречките, през който е минал има резултати - дали бих го върнал и примерно инвестирал в другия, който е хубав ама бизнеса му не струва? Ами ако при мацка дойде някой пак такъв, но с непукизма, силата, увереността я отвее - дали ще избере красавеца, който може да го командва като кученце? Ако да - защо тя да си търси красота, като вече я има, да си скубат веждите заедно?"
Надявам се схващаш.

Важна бележка е, че тва да изградиш център чрез следването на желанията си го описвам като средство за трупане на опит и намиране на мацка. Всъщност тва да следваш желанията си, което води до центъра е средството И целта на цялото нещо, защото правиш действието просто защото искаш а не защото вътрешно имаш нужда от Х,У,З (център, опит, жени примерно). Също понякога е лесно да изгубиш вътрешния си глас, който ти казва какво искаш - тук помага въпроса "Какво бих желал/направил ако не чувствах страх?". Друг въпрос, който би ти помогнал в бъдеще е "От какво ме е страх?", но в момента ти имаш отговора му и пътя е ясен.

Ако се чудиш що се занимавах толко да пиша - щото и аз съм го минавал тва. И все още го минавам, тва е красотата на процеса.

Успех!
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 04, 2023, 01:54
Из морето с уинг.

Общо:
-Забавни сетове, без да говоря. Третия такъв си въртях мацката без да сме казали нищо, възможен фактор е да ме беше видяла с други мацки. Възможно е да се генерира интерес/привличане без никво говорене.
-Чистене/отпускане на блокаж в действие. Затрудни заговарянията, тъй като част от мен очакваше дори и да се натискам/правя секс, да не ми пука особено и следователно нямаше смисъл да отварям.
-Кис-клоуз и готин сет, не пробвах за секс, щото смятах че няма да иска да се видим повече ако стане толко бързо а я исках за фбъди.


Четвъртък
----

Сет 1(две мацки):
--
Едната беше отишла до кенефа, влизам на другата. Вървя бавно към нея, пипам я по рамото и и се усмихвам, подавам и ръка обърната нагоре. Казва ми нещо и очаква да почна и аз да и говоря, соча и с поглед ръката си, чуди се кво да праи хахах. Накрая се усеща и пляска, почвам да благодаря на боговете пред нея, че се е сетила, давам и хай файф. Хващам я за ръчичката и я дърпам леко към мен, дава контра, пускам и ръката. Правя някви фриистайл мимики, някой схваща, на други се чуди и хвърля някви думи. Заглеждам се в очите и за няколко секунди и я чувам как с някво слабо гласче казва, че съм имал мн хубави очи хахах. Идва приятелката и, давам и ръка и на нея, само я гледа, полу обърната с гръб към мен и повдига рамо един вид ако искам пък щи я дам. Кимам и към ръката ми и не мърдам, тя пак вдига рамо и  тва продължава минимум 10 пъти хахах, приятелката и отстрани почва да се включва да и казва кво очаквам, накрая си дава ръката. По едно време чувам как приятелката и пита мойта дали въобще съм и казал и дума, тя вика не, ау шок. Вадя си телефона, набирам 911 и и го давам, гледа го неразбиращо хахах. Мръднахме се с уинга настрани и се смеем, говорим нещо, вика тая къде я отвори само към тебе гледа.

Сет 2(две мацки)
--
Влизам с походка назад на две танцуващи мацки, поглеждам ги в очите и двете и се спирам между тях. Давам си ръката назад на едната да я плясне, гледа мен, гледа приятелката, тъкмо се накуми и приятелката и я изпревари. След малко вече съм ги хванал двете и подскачаме на няква песен хахах, уинга отстрани се кефи и опитва да снима. Харесах си едната повече, даваше някви резервирани прегръдки, опитах да я вдигна веднъж, запъна се. Като цяло доста фън сет, бяхме 15-20 мин при тях, почнах да говоря малко към 10тата минута. Сравнение с предния сет на бара, тук може би заради танците говоренето въобще не липсваше на мацките.

Сет 3 (2 мацки)
--
Сменяме бара от горните 2 сета малко да изсъхне потта и да разЛадим, идват едни мацки до нас да си поръчват и сядат на една маса отблизо, разпонавам ги, че бяха срещу нас като танцувахме с мацките от горния сет. Почиваме с уинга, пак ставаме да раздвижваме, праим си яко фън. Някъв пич до кенефите много приличаше на Джеф Безос. Движим си и на моменти гледам към двете мацки, по-конкретно едната, която седи в профил на мен, но с периферието се опитва да ме гледа хах. Имаше вътрешно колебание в мен, след 3-4 мин им влизам като ходя с танцова стъпка бавно към тях, обръщат се към мен с усмивка и почвам да им махам в такт с бийта. Правя хай файф на таргета, после с приятелката и като тръгва да ми дава си дърпам ръката и така 2-3 пъти, не и беше мн забавно, но на мен да хахах. Хващам таргета за ръката и я дърпам леко, усмихва се на приятелката и, оставя си нещата и се обръща към мен. Почваме да денсим леко, въртя я, слагам си ръката през врата ми и лягам бавно назад, леко е вдървена още, но се усеща и поотпуска. По едно време се обръщам с гръб към нея и си слагам ръцете и на корема ми, гледам, че се кефи. Завъртам си я и си я вдигам на ръце като булка.  Денсим още малко, спираме, следва пауза от 2-3 минути в която се клатим леко на музиката, но не се усеща неловко. Почваме да си говорим леко, уинга почна и той с приятелката. Тая приятелка си кокблокваше по няква причина, почна да се отпуска с уинга, дръпна я на страни, но изведнъж дойде пак при нас, казала му, че и двете са с гаджета. След тва тръгна да си събира нещата в чантичката, вика отиваме до тоалетна, мойта ми дава ръка за чао, викам си хм. Взимам и контакт, питам я дали си има гадже, нямала. Права го ясно, че и взимам контакт да се видим, говорим малко как бачка като време дни и така нататък, прегръдка и чао. Сета беше добре, беше си напред и вечерта и си мислех как да ги пулваме, бях подготвил почвата за баунса след бара хах, но приятелката и беше особена. Не ме прие мацката в фб.

След сета минахме през предния бар, уинга настъпи няква роза докато танцувахме. Видях пича където прилича на Джеф Безос и се сетих, че видях как дърпа на някъв пич розата, щото мислеше, че я продава, оня го гледаше странно хахах (единствения пич, разхождащ се с роза в бара). Отивам при него с розата, казвам му 2 лева, той ми дава 10. Личи, че е милиардер.

Обобщение:
Влизането без говорене идва като приятно разнообразие спрямо тва само да им влизам с 'хареса ми еди си кво/хареса ми/сладка си', което почвах да го правя машинално напоследък. Усещам и как без думи мога да създам интерес/привличане, като тва в последния сет най се усещаше, тъй като почнах да говоря мацката запълваше всяка празнина в разговора, която оставя с въпроси. Възможен фактор за последния сет е, че най-вероятно ни бяха видяли с предните мацки да денсим и тва да е помогнало.
Почвам да виждам сетовете като възможност за трупане на опит, като плодове, които чакат да отида и да ги изям за да стана по-опитен. Тва някак ме мотивира.

Петък, събота
----
Петъка не отворих сетове а имаше. Имах доста съпротивление в мен да отварям. На следващия ден прекарах доста време насаме, почнах да усещам откъде може да идва. Вечерта дойде и само мисълта да изляза породи напрежение в мен, това го имаше и в следващите 2 дни. Като излязох имах мисли, които нарочно ми казваха да не гледам мацки, случайно да не ми хареса/да се появи желание да отида при нея. Вътрешно се чувствах все едно две неща ме дърпат на различни посоки - от едната желанието да отида при мацка като ме изкефи, от друга спирачка според която нема смисъл да го права. Беше силно съпротивление и чак главата ме заболя, реших да използвам възможността, че е излязло на повърхността и мога да го разгледам и седнах на една пейка. След 2 часа станах и се прибрах, чувствах се добре, че съм го поразгледал и разбрах, че е свързано с минали случки, в които съм имал успех, но или не е било толкова хубаво, колкото съм очаквал (и оттам тая спирачка, че е безсмислено да заговарям, щото не си струва усилието) или пък не съм успял да овладея егото от успеха и съм губил себе си.

Вследствие на тая съпротива си намирах доста оправдания да не заговарям, слагам тук тия, които съм срещал и преди:
-Оставяне мацка, говореща по телефона
-Оставяне мацка, щото мисля е малка, после виждам, че не е
-Оставям друга мацка, щото си казвам е малка. Влиза и уинг, изпитвам лека горчилка.
-Оставяне мацка заради дете около нея

Поуката от тези изпуснати сетове е първо да си последвам желанието и да влезна и след тва да калибрирам според ситуацията (виждам, че е малка/казва ми, че детето е нейно/има важен разговор). Инак действам на голи предположения и не оставям шанс нещата да се развият естествено.


Неделя
----
Минаваме с уинга през баровете, колкото да се отчетем, навсякъде доста празно. Стигаме до последния от обиколката, обикаляме го, мяркам само 1 читав сет - две мадами. Денсим си нещо, уинга си гледа часовника. Преди да си отидем му викам да пробваме двете мацки и отивам, казвам им, че са ми се сторили готини, да се запознаем преди да си ходим. Запознаваме се, уинга нещо бързо му свършва мерака, аз си лафя с тях и става доста смях. Кефя се на компанията просто и си говоря, не вкарвам интент към която и да е, не се приближавам към тях. Почват да питат въпроси, леко да се приближава едната към мен. Пита ме с кво се занимавам, викам и с компютри, мога да съм ти шюгър дадито, само че без алкохол. Смеят се и двете, тая вика е то нема смисъл тогава хахах. Оставям паузи в разговора, отдръпвам се малко от тях, денся си и гледам из бара, стрелят въпроси към мен. Малко поопознаване, разбирам, че са дошли от другаде днес импулсивно, без хотел (после обаче се оказва, че не щото ще почиват а щото са само за няколко часа хах). Едната я оглеждам по-добре докато е до мен и си говорим, миньонче със стегнато телце, кефи ме. Обеснява ми как ппц имала ниско самочувствие, все требвало нещо да и се случва и не понасяла скука. Светва ми малко червеното, може да е малко нестабилна, но все пак аз не си търся гадже. С висока енергия е, има моменти на които фърля некви лафове като 'боли ме кура' и подобни, от което ми става странно, давам малко негативен език на тялото, приятелката и прай забележка, тя вика 'е кво, трее да свиква'. Правеше впечатление, че не се срамува от тва поведение и има няква автентичност и въпреки тва не ме кефеше, даде ми интересна гледна точка за мен самия. По едно време нещо я замота алкохола, дърпам и стола, викам и да седне. Неще, бутам я, вика добре и сяда. Галя я, викам и добро момиче, кефи се хах. Станаха нещо да танцуват с приятелката и и аз и се насадих на стола, гледа ме странно аз само и се усмихвам хах, поръчвам си содичка. Танцува ми пред мен, нещо се навежда пред мен да каже на приятелката си нещо и я пляскам няколко пъти по дупето. Дърпа се назад и ме гледа сърдито, вдигам и невинно рамене с усмивка и просто и казвам така го усетих. Държим поглед 3-4 секунди, разсмива се и пак се навежда. Вдигам ги да ходим да ядем, след тва сядаме на една пейка. Леко се чувствах неуверен докато водех, тъй като мястото за ядене беше затворено и след тва не знаех наблизо друго + след тва като искаха да седнат на пейка пак не бях проучил къде точно има. Все пак по пътя мернах една добра и след малко спорове седнахме. Приятелката и отиде да говори по телефона и ни остави сами. Говорихме си, тя беше хапнала и изглеждаше по-адекватно, което ме радваше. Говорим си и виждам как като приятелката и я няма с мен се отваря повече, държи се по-истински и нормално. Гуша я отвреме на време, тя се е обърнала към мен и е сложила ръце на краката ми. Показвам и снимки/разказвам и за скока ми с парашут, гледа ме учудено с големи очи и трае. Придърпвам я към мен в прегръдка, навеждам се и я целувам, дръпна се бързо, цялата се напрегна и почна да диша по-тежко. След малко пак я целунах и ми наби целия си език в устата ми хах, доста яко се целуваше. Като цяло тук вече знаех, че искам да сме фъкбъдита и не исках мн тежки ескалации, дърпам и се и и викам, че искам да си оставя и за десерт като се видим в Сф, след малко обаче пак се награбихме за кратко хах, пак си говорим. Приятелката и идва по някое време, почваме да ходим към главната и там сядаме сега тя да яде. Тая мойта само некви лиготии говори, приятелката и иска да си мисли за пича и да си яде и и реже глупостите, карат се, аз се смея. Хващам я за ръката да се разходим и да оставим момичето да яде на спокойствие, приятелката и се радва, зима си яденето и отива да яде/да ни чака в колата. Ние праим неколко кръгчета, държа я за ръката, въртя я във въздуха, ходи до мен с опряна глава на рамото. Минаваме през нас, че ми се пикаеше, тя остава пред вратата. Предвид тва колко се възбуждаше като я целувах вярвах, че мога да я вкарам вътре, но не исках щот си мислех, че ако стане, след тва ще се чувства гузна а исках да я права фъкбъди/да се виждаме в Сф. Вървим наобратно, след 5 мин приятелката и звъни да я проверява, да си ходели. Ние стойм посредата на една велоалея един в друг и ми говори, забавлявам се как като я целуна и и изчезват мислите. Доста се възбуждаше и като я докосвам, не съм правил тежки ескалации, но слабото място и беше гърба и цялата се стягаше в ръцете ми като я докосвах, почваше да върти очи. Разменяме фейса, казвам и че ще се видим в Сф и почва леко да се дърпа, тъй като тва за Сф да се виждаме го бях казвал преди също. Лаф още малко, изпращам я до колата, преди да се целунем пак и го казвам тва за Сф хах, исках пак да я видя и си личеше че съм малко нийди, усещам се, че почва веднага да се дърпа, дърпам и аз леко, целувка и чао.


Обобщение:
Мацката ми даде шанса да бъда от отсрещната страна, като някой е автентичен и покаже поведение, което не се харесва на другия човек. Виждам как автентичното може и да е неприятно, как тва дава шанс на другия човек да прецени да остане или не и евентуално му пести и неговото и твойто време ако наистина не го изкефи и си тръгне.
Относно тва, че не натиснах да я вкарам в квартирата, беше щото очаквах, че ако я наеба толко бързо, нема да иска да се видим повече. Получих си фийдбека другия път да си тествам тоя асъмпшън.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Август 23, 2023, 03:58
Седмичен репорт 11
Част 2
-----------------------

Неделя
----
По няква причина пак излязохме, доста нисък вайб. Усетих колебание, викам си екстра ся ще влезна с него и тва ще ме вкара в стейт, не проработи както обикновено. Заговарях като мацка ми фане очото, но без особено желание. Накрая с уинга седнахме да чилнем и бях отписал тая вечер, дойде още един уинг и се разлафихме. Тръгнахме с него да видим кво става в един бар наблизо и през тва време усетих, че енергията ми се връща по няква причина, денся си докато ходим. Сочи ми уинга една мацка пред нас, аз си денся и лафя нещо, въобще не забелязвам. Първоначално си викам не, после регистрирам колко секси ходи и и влизам. Докосвам я по ръката да и грабна вниманието, още не съм и казал и дума и тя спира и е готова да си даде ръката (*тва се връзва със сета от понеделник и ми донесе силен урок). Задържах ги към 5 мин, но си тръгнаха, не давах мн стойност. След тва единия уинг влиза на две, гледам го дали ще му тръгне и се опитвам да се ориентирам коя е набелязал. Добре му отговарят и след минута влизам на другата мацка да му уингна. Емоцията е добра, въпреки че английския им е слаб. Уинга им вика да ходим на бара за шотове, гледат се и се чудят, но ги усетих, че искат. Хващам мойта за ръката, викам там нещо айде фън а у хахах и я водя, уинга и той така с неговата. Редим се за бара и през тва време ми минава мисъл 'ей ся ако тряя цяла вечер да стойм с тях и после да ги ебем...' хахах, трееше ми почивка, но като цяло заради уинга щях да остана. Да ама тая мойта немала лична карта и не я пускат, излизаме от бара, мойта се беше стреснала леко нещо, бащата на едната звънна и вайба леко се сговняса, требвало да се прибират до 15мин. Лафехме си през тва време, дърпат се да ги баунсваме където и да е. И двете ни се кефят, уинга натиска неговата за целувка, аз мойта повече от гушене не, беше хубавка но имаше леко детско изражение и нямаше 18г. 
От време на време гледах как уинга действа и ме изкефи, по-различно от тва което аз бих направил и ми разби някви ограничения.


Обобщение:
Като гледам неделята и предни дни, да заговарям в момента го правя повече по навик, без да присъствам особено и имам некви очаквания заради предни резултати и съм в няква комфортна зона. От тоя ден и предния се вижда как като от умора или забиване поотпусна очакванията тва афектира резултата и удоволствието от процеса.
Също нека когато имам възможност да излизам с колкото мога повече уингове, освен че е по-приятно и самия той с действията си, понеже са различни от твойте, може да ти даде опит с който да ти поразчупи ограничения в мисленето, да ти даде нови идеи и неща да пробваш.
Урока относно тва как мацката се отвори преди да кажа нещо е силен, но го пиша в следващия ден.
Тук разликата между настроението начало-края на вечер беше най-силен, накрая бях в мн силен вайб.


Понеделник
----
В обедната излизам да взема дюнерче, сядам на пейка и почвам да гъча докато гледам как хората минават. Задържам си погледа за 2-3 секунди върху тях и гледам дали ще изскочат някви нервни тикове хах. Докато захапвам виждам, че някой гледа в мойта посока, вдигам поглед и не знам дали мен гледаше, но си извърна главата напред. Догоних я и тъкмо и минавах отстрани да и привлеча вниманието и тя зави към мен, щехме се ударим хах. Засякохме погледи и застопори на място с усмивка преди да кажа квото и да е (*мдам). Беше приятен сет, мръднах я леко, прегръщах я на два пъти без да се дърпа, даже откликваше и слагаше ръка/ръце около врата ми, докато говорех не отлепяше очи от мен. Оказа се гаджосана, умствено я отписвам, но решавам да пробвам за контакт. Очаквам дърпане и почвам да казвам, че няма да и пиша, но не се знае кво ще стане и че може и да се оженят може и да се разделят, тя мацката каза добре още като чу 'контакт' хахах.


Обобщение:
Този сет ме навя на мн силен урок и си префърлих още такива случай досега, където мацката се отваря още на здравей или дори преди да кажа квото и да е, изброих си случаите за който се сещам. Виждам как може да се генерира привличане без да правиш много, просто щото влизаш с добра енергия/език на тяло/поглед/глас. Тва на теория го разбирах и го изградих, но чак сега ми светна и ми се прехвърлиха дузина такива случай, в който почти нищо не съм казвал дори. Даже ми е странно, тъй като явно вярвам, че директното ми влизане (най-общо като и кажа че ми е харесала) и самите думи са били главния фактор зад тва мацката да се изкефи.
Мога да генерирам привличане/интерес в мацки без да казвам кой знае кво, просто щото съм си аз.
Също почвам да виждам тва хубави жени да имат интерес/привличане към мен като нещо нормално.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Август 23, 2023, 03:57
Седмичен репорт 11
Част 1
-----------------------------------
На морето с уинг.
Основна цел преди излизането ми беше да вкарам малко повече въпроси за логистика и като има възможност да се вкарвам в ситуации, където се опитвам да пулвам.

Общо:
-Доста силни уроци. Осъзнах, че мога да генерирам привличане/интерес без да казвам кой знае кво, просто щото съм си аз. Тва хубави жени да ме харесват/да имат интерес започвам да го чувствам като нещо нормално.
-В прилична степен несъзнателно съм влязал в някви релси и разчитам почти изцяло на неща, които преди са работели. Тва е окей, тъй като са си мой, но сетовете са ми по-сиви, тъй като не присъствам с мацката и не давам пространство нейните отговори да събудят по естествен начин асоциации в мен, които да споделя. Желанието за заговаряне е по-слабо.
-Готин сет в който си изпълних целта да остана докрая в него и да опитам да пулна. Усета за разбиране на логистиката се подобрява (плевенчанките).
-Отново виждам как и в 4те дни не ми се излизаше, но на края се радвах, че съм го направил и придобих ценен опит.
Мисля да си направя няква таблица със готини уроци, които ми изникват от опита и под всеки един да пиша конкретна случка/място на случка в репортите, който го потвърждават.


Четвъртък
----
Първи ден от седмицата в който заговарям, въпреки че сме на морето. Имах задача с краен срок петък и някак не се организирах през деня. Възможно е сряда вечерта да сме упроучвали, но не помня. Готиното е, че в един от дните се запознахме с доста пичаги, където са с подобен интерес, изскочиха и двама от форума.
Четвъртъка преди да подхванем баровете направихме една вечеря. Чувствах се леко смотано и не ми се занимавяше и в същия момент точно заради тва ми беше и любопитно как ще се развие вечерта.


Сет 1
--
Уинга влиза на троен сет. Тръгва му и задържа 1 2 минути. Праи ми впечатление, че двете приятелки въобще не пречат а доста бързо ги оставиха да си говорят, като се обърнаха една към друга. Със това наблюдение им и влизам. И двете бяха готинки, едната по ме кефеше, но си лафя и с двете. Лафа върви готино, не се дърпат като ги пипам по гръбчето. По някое време едната казва, че е козметичка и че хиурона мацките си го слагали да изглеждат по-млади. Повдигам вежда, почва да обеснява като си прекарва пръст около устните. Казвам и на уше, че тва го прави само да привлече вниманието ми към устните и. Вкарва няквя усмивка, поглежда настрани и ми казва, че е омъжена от 2год, показва пръстен(*готин пример за полза от сексуализация). Използвам шанса да разпитам за другите две, оказва се, че само тая на уинга е свободна. Гледам им пръстените нещо, по тва време уинга се беше омълчал и мацката му влезна към приятелките и. Казват и нещо, че съм питал дали е сгодена и тя. Обръща се към мен и ми се репчи сладко с "какво бе?" хахах, викам им ся, разбирам що сте ок да я оставяте. Почвам да си лафя с нея, зябелязвам, че всъщност е най-готината от трите, но ми е странно да вкарвам директност, тъй като уинга си я отвори. В следващите дни се разбрахме как да действаме в такива случаи.
Оставихме ги и сменихме бара, по-късно пак бяха там и минахме набързо.
Сега бяха само две, тая на уинга и приятелката, с която най си вайбвах.
Тая на уинга си денси, почвам ьс си лафя с приятелката. 
Беше се върнала от тоалетната, разказвам и как през деня си говорех с продавачка за тва дали след кафето тича до тоалетната и че вечерта ще питам мацките същия въпрос. 
Питам я нея как и действа, прави кръг с показалец и палец и си го слага на носа. 
Не зацепвам няколко секунди, после схващам хахагаг, викам и почва да му се подава главата а, смее се и кима. 
Изкефи ме, щеше да е яко фък бъди. Малко след тва някви познати пичове се завъртяха около тях, казах си още няколко изречения и викам оставям те. 
Обръщам се към уинга да му кажа да сменяме бара и усещам как тая ме гали по гърба. Викам си wtf.


Сет 2
--
Влизам директно на една мадама, реагира леко резервирано, но се поотпуска. Докато си говорим я докосвам по гърба и не се дърпа. 
Разговора не е от най-плавните. След малко приятелката и се връща от тоалетната, обръщам и внимание за 2-3 минути. Казва ми, че учат медицина, права хайфайф и на двете, мойта се чуди кво става хах. 
Връщам се към мойта, но след малко като си сложа ръката на гърба, леко бяга от нея напред. Забелязах и че ръчичките са и некви малки, казвам и да си сложи дланта на мойта, тръгва, но се спира на два пъти.
След малко разговора замира, почвам леко да си денся и да гледам уинга как отваря. Казва ми, че иска да си обърне внимание на приятелката, гони ме тактично хах, казвам и го, вика не е така. 
Лафим още малко, не виждам да стане нещо, но решавам без особена причина да пробвам за контакт. Не очаквах, че ще ме приеме по-късно. Не отговори като писах.

Обобщение:
-Каляване фрейма, че как се чувствам преди да излезна не определя как ще се чувствам/колко ще съм доволен от края на вечерта.
-Хубав пример пример от сет1 как сексуализацията подтиква мацката или да приеме фрейма или да извадиш на повърхността нейно притеснение/да ти каже че няма интерес.
Сещам се и за предна подобна случка, в която се ебавах с мацката, че ме вижда само като сексуален обект и доста достоверно си каза, че няма интерес и че си има гадже.
В сет2 се вижда подобен ефект, но от докосванията и как реакцията и на тях ти показва ясно дали има интерес и как се движи (в случая отначало дава, после почва да се дърпа).


Петък
----
Пак не ми се излизаше и пак беше полезна вечер.

Сет 1
--
Влизам на две мацки на бара, мойта добре се отваря. Почваме да си говорим/да я пипам и е ок, полафих си и малко с приятелката и. След 3-4 мин идва уинга и почна да лафи с приятелката.
По някое време спират да си лафят, продължавам още с мойта, но по едно време на паузите почва да се обръща към бара. Разбирам, че са от Варна, забравям да питам кво ще правят утре.
Като и кажа нещо се завърта към мен и реагира добре и после пак към бара. Всички мълчим, но аз си денся и им приемам поведението като шит тест, тъй като мойта все още добре ми отговаряше и се кефеше като я квалифицирах, даваше си ръката в мойта като и казах. По някое време обаче тва спря, почна да ме игнорира. 
Хвана към кенефа, полафих си малко с приятелката и и сменихме бара.
По-късно се върнахме и все още бяха там, пробвах я пак но беше доста поизстинала, пишеше си с някъв пичага да идва при нея. Пробвах се за контакт, не стана, пожелах лека вечер и сета приключи.


Сет 2
--
Влизам на една мацка в компания с още 2, добре се отваря. Говорим си към 10 минути, но после нещо лафа умира. Не съм се насилвал какво да мисля да и кажа, стоях отстрани до нея
и си денсех, лафех си с уинга. По едно време ми дойде желанието и пак почнахме да си лафим. Не обръщам внимание на приятелките и и почват да я джъджват отстрани, чувам некви коментари.
Някъв пич я заговори, полафих с нея още малко, взех контакт и смених бара. Не ме прие.

Бележки към сета:
-Този и през следващите дни сетовете ги усещам леко механични, неусетно съм си направил няква рутина кво казвам/кво питам и сега ми е като зона на комфорт. Окей е, тъй като са си мои неща, но минуса е, че не съм в момента с мацката и не и се наслаждавам и просто да споделям кво поражда в мен
-Говорех повече и по-бързо от обикновено, свързано е с горното, просто вървях по някви релси и исках да си кажа мойто, очния ми контакт беше по-слаб и накъсан
-Имах желание да се разтанцувам с нея но не го направих
-Имах желание да я дръпна настрани, но не мислех, че причината ми е добра за да се получи
-Свързано с горното е фактор, че не вярвах приятелките да я пуснат

Обобщение:
Механичен, вървя по релсите, знам че да присъствам и да се отпусна ще направи свалката по-приятна, но съм влязал в зона на комфорт. На моменти усещам как не казвам/правя неща, които искам.
Добре вкарвам логистичните въпроси. Полезно нещо към което да се стремя е да преценявам дали мацката я искам само за веднъж или ме кефи и като характер и бих излязал на среща с нея. В първия случай няма смисъл от контакт.


Неща за подобрение:
-танци, физическа игра
-изолиране/малки водения
   -за това и горното може да си припомня, че когато се колебая да направя нещо, по-рисковото и        движещо нещата напред е за предпочитане ще науча нещо, по-вълнуващо е а и също когато го искам е автентичното и следователно желаното


Събота
----
Правим няколко отваряния с един уинг през деня, забелязвам, че има някво желание в мен да не видя мацка, която ме кефи, не толкова щото да не изпитам колебание а по-скоро щото знам, че ще и вляза. Мисля е свързано с тва, което си разписвах за егото, възможен самосаботаж тук.
Вечерта излизам със съквартиранта.


Сет 1
--
Влизаме на две мадами на бара, едната не се виждаше в лице, но и двете бяха доста секси. Влизам на едната, отблизо виждам, че е възрастна (35-40). В началото ми обръща гръб нещо, но после почваме да си говорим. Разликата ни е доста, но по-важното, разбирам, че е от София, омъжена с две деца, където мислено я отписвам. В течение на разговора индиректно ми казва, че дори и мъжа да е по-малък от нея, за веднъж не пречи хахах, разказва ми за някъв пич надълго и широко как я свалял настоятелно и накрая излезнала за 5 мин с него, нищо не станало. Бях разбрал за другата мацка, че е омъжена и тя (тя се оказа по-яката всъщност). Уинга и беше влезнал на нея докато лафех с мойта, но сега беше зачезнал и почнах да си лафя с нея, по-хубава и по-женствена беше от мойта. Питам я за тва, че е омъжена, вика била съм хах. Разбра, че съм направил комплимент на другата, че изглежда добре при положение че е родила две деца, вика и аз имам две и чака хах, викам и айде и ти си добре. Имаше шанс с нея да стане нещо ако приемем, че е имала некъв истински интерес, тъй като на уинга е казала, че е омъжена, но като цяло като чуя омъжена и мислено ги отписвам. Смешното тука е, че с уинга накрая се оказа и двамата сме се чакали един друг след кат сме разбрали, че е заета тая която сме заговорили, та да може другия да играе хахах.


Сет 2
--
Влизам на една мадама с яка дупара, която мернах веднага щом влезнахме. Залепи се за мен, пипах си я, но водех разговора с доста въпроси и по едно време натежа, почна да се дърпа на докосванията. Тук отново усетих, че съм почнал да вървя по някви релси относно тва кво говоря/питам, щото преди се е получавало. Не присъствах особено в разговора и не обръщах внимание на отговорите и, оставяйки се да видя каква асоциация ще породят в мен.Фактор за задаването ми на повече въпроси е и че ми беше леко умряло.


Сет 3
--
От 30мин сме забили с уинга на едно място, има сетове, но не отваряме. Оставихме енергията да падне и беше време да се раздвижим, сменяме бара. Точно като излизме мяркам една готина мацка с приятелка, казвам на уинга, че отивам да заговоря една и ся се връщам, влезнах ептен без очаквания, просто така. Отивам до нея и я гледам, засича ми погледа. Мърда се напред, после назад, мисли си, че иска да минавам хахах, махам и с пръст и и казвам, че за нея идвам. Не помня кво точно си говорихме в началото, помня само че бързо и казах, че не търся нещо сериозно, но много бързо се долепи до мен, така че коремите ни се опираха. Казах и за една екскурзия и ми направи впечатление че с доста интерес зададе следващите 1-2 въпроса, обърнах и внимание затва и почна доста да говори всъщност защо - че там откъдето е са и много тесногръди хората и не обичала да стой, обичала да пътува пък и свикнала покрай работата, говори доста. Питам я за работата, вика ами да пътувам доста, виждам се с хора. Става ми смешно, придърпвам я още повече в мен и и казвам ясно, значи си ескорт, почва да се смее. Приятелката и ни гледаше как сме се опряли един в друг отстрани, по едно време гледам уинга и влезнал и добре върви, но пак мята погледи към нас. С мойта така минаха 5-10 мин, усетих я как почна да си слага главата на рамото ми, не се дърпаше и като си задържах ръката отгоре на дупето. Колоната беше над нас, нещо пак ме попита дали продължава да говори тихо, тъй като я бях бъзикал и и казах да излезнем за 5мин навънка. Почна леко да се дърпа и си гледаше към приятелката, хванах я за ръката и викам на приятелката и дали ни одобрява любовта, тая вика не хахахах, викам и е браво, само изглеждаш сладка, смее се. Мойта ми обеснява как трябвало да си тръгват след малко и затова така реагирала (*ся докато го пиша, ми минава през главата че просто можеше да я поведа навън и в движение да кажа на приятелката и, че сме отвън/че и я връщам след 5 мин). Продължаваме да си говорим, нещо пак казва, което ми напомня за бъзика, че е ескорт. Казвам и го и цялата се отдръпна от мен, изстина, аз стоя и я гледам. Почва да възразява как съм могъл да го кажа, еди кво си и след малка тирада се обръща към бара, дърпа се на докосванията изцяло. В главата си викам на тая са кво и стана, почвам да си денся отстрани до нея, тя гледа като теле напред, почва да се оплаква нещо на приятелката и хахах. Уинга си лафи с неговата, аз на мойта от време на време и фърлям по нещо да видя дали още се цупи. Първия път пак ми изнася тирада, после не отговаря. Оставям я за малко по-дълго, приближавам се с усмивка до нея и я питам дали още се сърди. Вика да какво ти пука нещо си, казвам и че казвам каквото мисля и се надявам да може да ми понесе характера, тъй като ми беше приятно с нея и ще ми е малко тъжно, преди тва и казах и как близки/приятели ме приемат какъвто съм. Вика аз не съм ти близка и я оставих до момента в който си тръгваме, като през тва време настроението не ми е мръднало и продължавам да си движа леко. Уинга идва и ми казва, че ще тръгват, лафим малко и след минута-две мойта ме ръчка да ми казва, че тръгват. Казвам и, че ще ги изпратим, чуди се нещо, но не и чакам отговора а тръгвам навън. Излизаме, запознавам се с приятелката и и започваме да вървим. Лафим си, казвам и нещо на мойта и я виждам как се сдържа да не се засмее хахах, викам си до тука беше нейното. Мацките са готини и разговора върви, мойта не се дърпа на докосвания вече. Стигаме до някво място да викат такси, но не се справят добре - звънят и им дават само заето а пред нас пълно таксита, те само едно питаха, така не било ставало тука. Не сме се мъчили да им помагаме. Аз нарочно исках да ги изпратим за да мисля как евентуално да ги пулнем някакси. Като цяло мацките живееха заедно в няква вила в село наблизо на 20мин с такси, не бяха от Варна/София и си тръгваха (или поне мислех) утре сутринта. После се оказа, че сутринта са на плаж и по-късно през деня си тръгват, което ме реши да взема контакт и да се разберем с тях за плаж, след което да имаме по-добра логистика(*). Седнахме на една пейка, мойта беше плътно до мен, обляга се назад при мен и ми вика и кво, как е ескортския профил хахах. Викам и чай ся ще го видим. Лафим си, става дума за храна, светва ми за едно място за палачинки наблизо, казвам и да ходим и те светват, тръгваме. По пътя пак подфърля тва за ескорта, става дума за тва откога не е правила секс, вика от май месец. Бъзикам я, че е хванала паяджини, не го отразява и продължаваме по темата. Била консервативна и не могла ако не била в сериозна връзка, преди тва я питах за последното и гадже, вика ми ама сериозно гадже или хаххх. Вървяхме отпред двамата, но като стигнахме палачинките имаше опашка и уинга с неговата ни настигнаха, притесни се да продължи за секс. Там някъв пиян искаше да бие един чичак, оня гледаше настрани и деескалира гд, разтърваха пича и от там жената на чичака почна да му се дърви хахах, оня пак се засили. Тва беше 10тина мин, викам на мойта колко е зле жената и че ми е странно що мъжа не и се кара, съгласява се. Водим ги към едно място за таксита, обесняват как се напрегнали на случката, как мъжа не му отвърнал. Обеснявам им за деескалирането и че трее двама за бой, съгласяват се (добре, че ми е опита от тва да заговарям погрешка сгаджосани мацки хахах). Виждам некъв балон, смея се и им го соча, че прилича на цици, мойта върти очи, но с приятелката и си правим хай-файф и се съгласява, мойта почва да се обеснява че не виждала до там хах. Стигаме до такситата, пак са като кокошки без глави. Вдигам ръка настрани, минава едно такси, прегръщаме се и изчезват.
После ми светва, че е могло поне да пробвам да ги пулнем в квартирата, която беше на 5-10 мин от нас пешачката. В главата ми обаче бях доволен от тва, че съм се пушнал със сет извън клуба и ги баунснахме два пъти, както и че разбрахме, че утре са на плажа и заради тва бях вътрешно окей да остава нещата така.
На другия ден им писахме за плаж, не отговориха. Имахме идея къде са на плаж, но не сме ги търсили.


Обобщение:
И тук се затвърджават предни уроци - като излизах от нас ми беше тъпо а вечерта донесе силен опит, пак се пролича как съм влязал в някви релси на тва кво говоря и как тва ме изкарва от момента с мацката и прави сета по-сив заради комфорт и търсене на резултати. Доста бях хайпнах накрая на вечерта, че се пушнах за тва с пулването и останах със сета докрай, дори и да осъзнах, че можеше да бутна още. Изкефи ме и че за пореден път виждам как тва че мацката се дърпа не ми влияе върху настроението/фрейма.
От Сет 1 ми се затвърджава и тва, че като мацка ти каже, че си няма приятел е добра индикация.
Като се пушвам, стига момент в който съм доволен и отпускам края - за добро или за лошо. Не ми е било горчиво в такива моменти, но осъзнавам, че е могло повече.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Август 16, 2023, 19:39
Седмичен репорт 10
--------------------------------

Общо:
-Поредна случка как не ми се излиза, но го правя и получавам як опит.
-Имам подобрение в тва да водя по-дълго сетове от преди
-Случва се да се потапям твърде много в сета и да губя посока за тва кво ще правим след тва с мацките/как да придвижа нещата за същата вечер. Също като има добра възможност да целуна мацка и се усетя, вместо да се нося по сета, може да сменя вайба така че да дам шанс на желанието естествено да си дойде и да го направя.
-Много як урок как ниския интерес от мацка и тва да си денся/говоря глупости въпреки тва и да и се забавлявам на реакциите и е врата към стейта.


Петък
----

Разбрал съм се с един уинг да излизаме, навикал е и още хора, където цъкат, викам супер. Отивам към бара и закъснявам с 30 мин, тоя ми вика аре че не останаха сетове, викам си ебати вършачките са тия хахах. Влизам в бара и мяркам уинга с още един пич в сет, потупвам го и хващам към кенефа да изкарам лошите неща от мен. След тва гледам още са в сет, слизам на долното барче, взимам содата и почвам да оглеждам за сетове. Мяркам една мацка с приятелки и отивам, оказва се сгодена, както и втората хубава приятелка. Оставам при тях и си говорим докато уинга не ме намира и ги оставям. Идва и пича от сета с него, оказва се, че го познавам и съм си правил първите заговаряния с него хахах. Влизаме с него на един сет, той отваря, чудя се на коя ще се спре. Спира се на тая, където и мен повече ме кефеше, за късмет и приятелката и беше готина. След малко при неговата идва някъв пич, виждам как се запознават и след малко излиза от сета, явно гаджета. С мойта почваме да си лафим, пипам си я по гърба, играя си с косата, окей са нещата. Сета сигурно продължи към 20-30 минути, почнахме да си говорим за секс и тогава приятелката и се върна с нейния от кенефа и тя се попритесни. След малко вика искам да си обърна внимание на приятелите, прегърнахме се и я оставих (през тва време се сетих, че не ми каза на колко е а се заиграхме с тва, питах я, вика айде чао хахах). По няква причина ми стана леко тъпо след тоя сет, не разбрах що точно. Направих една лека разходка около бара на тишина, рефреймнах си го и пак бях готов да влизам. Момчетата всички са извън сет, запознаваме се, изскача и още един пич от форума - MPUA. Почвам да си лафя малко с уинга, с който се разбирах за вечерта, че не се бяхме виждали скоро и виждам как ме подминава едно сладко миньонче с тъмни очи. Проследих я с поглед и видях как седна на маса зад нас с още един пич и една мадама, нещо се закачаха с пича. Гледах я доста очевидно и се наслаждавах на тва какво усещам в мен, почнах да си усещам сърцето как бие и пулса се ускорява.


Сет 1
--

Влизам директно на миньончето, усмихва се. Гледам пича и я питам дали са си гаджета. Почват да се гледат двамата, тя вика не, той прави странна физиономия хахах. През тва време идва гаджето на другата мацка от сета, с него си лафехме некви тъпотии пред кенефа, дава ми хай-файф, вика да ви запознаем ли, викам ние се запознахме. Говорим си с малката, галя си я, прегръщам я, като я питам се разкрива добре. Като изключим тва за годините, не ме е питала друго. Тоя пича, къде не и е гадже, ни гледа от страни хахах. Продължава тва към 5 минути и нещо отива на страни със телефона си, почвам да си лафя с тоя пичага. Обеснява ми как бачка в Китай, от Иран е ама е в БГ, хах. След малко вика абе брат, ние такова се занимаваме, тя нз що ти се направи на интересна, като ти го каза тва, ама да. Тръгна да я търси, вика ти стой тука, споко, викам си аха ок. Тръгвам да се връщам към момчетата, но се закотвям буквално на първата маса, която подминавам.. ->


Сет 2
--

Стоя отстрани на масата в полу-крачка застинал и гледам двете мадами, те ме гледат мене, чудят се кво става. След 10 секунди им казвам как съм си говорил с иранеца за Китай и първата мацка, която засичам прилича на китайка (едната от мацките). Вика да, но аз не съм от там. Казвам и че сигурно е от Виетнам, отваря очета, вика как позна. Почвам да си говоря с тях, в първите 5-10 минути нещо ми опонират за тва, което казвам, но не се усеща тегаво. Азиатката (таргета) се опитва да ме фреймне, че нещо им се доказвам, хах, по-късно в сета тва го обръщах срещу нея, че тя на мен се доказва. След тия 10 минути вече ме бяха приели и все повече се отпускаха. През тва време да съм докосвал азиатката по рамото няколко пъти, но като цяло си стоях в моя край на масата. След тва почнах на моменти да се приближавам, използвах тва, че мн обича да си прекъсва приятелката и и си я стисках, бутах и леко лицето, като прекаляваше я прегръщах цялата в мен като 'крайна мярка' докато и се карах хахах. Интересното беше и как като направя забележка на едната, другата се включваше към мен и ме подкрепяше. Уинга, с който се бях разбирал за вечерта дойде с единия от пичовете, който се оказа, че се познава с мацките и се залафиха, аз пък с моя уинг (изолираха ме хахах). Тръгват си след 10тина минути, оставам при мацките и в тва време пише един друг пичага, че е в същия бар, вдигам му ръка, идва при нас и почва да си лафи с приятелката на азиатката. Вече изцяло се приближавам до мойто момиче и почваме да си говорим 1 на 1. Говорим си, като нещо в нея ми хване вниманието и ми хареса и го казвам, говоря и бавно и се смее от напрежение, но държи добър очен контакт. Става въпрос за Гърция, казвам и за позната, според която гърците правят най-добър секс и как тва съм го казал на шведката от предния сет, която не се съгласи, били и много традиционални. После ми каза и че не обича особено да я доминират, което ми е странно. Мацката се съгласява с мен, че е странно и че е нормално жената да и харесва тва. Следващите 15 минути само за секс си говорим, хваля я че е доста широкоскроена (в началото бях казал, че се кефя на такива мацки, тя се дискфалифицира и беше казала, че е 5/10). Нещо и за ръст стана въпрос, хващам я за ръцете да стане да видя колко е висока, следва, дребничка е и я прегръщам, таза си го държи близо. По някое време уинга отиде до кенефа с неговата, продължавам да си гуша/лафя с мойта, минава ми през главата да използвам момента за целувка, но не го усещам и оставям да отмине (*урок тук). Връщат се, тя става и отива до кенефа, сядам и на стола и почваме да бъзикаме приятелката. Гледам и пръстените, казвам и, че единия прилича на клитор и почвам да го търкам, вика абе не е бе и се хили хахах, викам що така се кефиш тогава. Бъзиците бяха около клитори, дик пикове, идва азиатката а тая вече ревеше от смях. Питам мойта, която доста се забави, дали е акала, тая приятелката и вика е не, ти си безпардонен хаха, викам верно е (още в началото и при тях бях сетнал тоя фрейм, че казвам тва, което мисля). Уинга ми чати кви са ми плановете, логистики а у и се усещам, че съм се унесъл в сета и въобще не съм мислил за тва (*бележка). След малко ставаме и ги водим към един клуб, няма места, сменяме към един бар. Влизаме вътре и те хващат на някъде, ние оставаме малко отвън. Влизам вътре, тук почна да ми пада енергията, не ми се денсеше. Мернах 1-2 готини мадами, но си казах, че не ми се и заговаря (*бележка). Минаха се 20-30 минути, намерих ги, танцуваха. След малко почнаха някви умрели песни да въртят и исках да го използвам тва да дръпна азиатката навън, нави се, но и приятелката и дойде. Като цяло вайба беше поумрял, не ми се дърпаше на докосванията, но не поиска да си даде контакт, правеше се на интересна нещо, викам ок. Преди тва бях опитал да я целуна?, дръпна се. Дойде уинга, лаф, ние си тръгваме той остава. Отвън си поръчват таксита, питам ги дали са в мойта посока да ги хвърля, не бяха. Приятелката и си тръгва, оставаме 2 мин заедно. Пита ме къде съм паркирал, казвам и. Идва и таксито, прегръдка, пробвам целувка дърпа се, чао и сета приключва.

Обобщението на вечерта е, че с лекота задържах отворените сетове. Доста се унасях в тях обаче, в някъв вид по-малко целенасочен и изпусках моменти съзнателно да задвижа нещата в различна посока, заради тва, че съм се потопил в сета (тва да променя вайба при сет2 с по-интимен и с повече сексуално напрежение за целувка като бяхме сами, тва че не бях мислил кво ще ги правим след тва а просто се бях потопил в сета). На два пъти ми пада енергията, втория път го използвах като оправдание да не отварям, но не е да ми е горчиво от вътре. Все пак като бележка си припомням, че точно тва да отворя може да е вратата към по-високата енергия.


Събота
----

Не ми се излизаше, тегаво беше и оговарянето с уингове. Скоро не съм излизал сам и сега го усещах странно, но все пак излязох. Като влезнахме в първия бар вече бяхме 3-4 човека хах.

Сет 1
--
Лафим с уинговете, почваме да въртим. Вървим и уинга вижда двоен сет отдясно, тупа ме отзад и ми казва за тях. Бях ги видял преди тва, но ся нещо се направих на ударен хахах (*помисли що). Обърнах се и видях, че е влязъл, неговата му се кефеше и отивам да му бия едно рамо, виждам и че приятелката на неговата е готина. Почвам да си лафя с нея, усмихва се, пипам я от време на време през кръста, но отговаря тегаво, приятелката и я пита 1-2пъти кво и има хах. Само аз си говорех, даваше доста кратки отговори, по едно време млъкнах, щот усетих, че няма да го бъде, направих едно кръгче на бара и се върнах, тъй като на уинга добре му вървеше. Казах си, че ще си го ползвам като шанс да си тренирам говоренето и почнах да лафя за квот се сетя. Като кажех нещо, мацката въздъхваше и се обръщаше към мен леко театрално и с отегчение, мята някви къси думи и ме гледа. Настъпва пауза и същото се повтаря на следващото ми изречение хахах. Вече на 2рия 3тия път почна да ми става яко забавно, тя ми въздиша и ме гледа с отегчение, аз и говоря нещо и си денся леко на музиката. Уинга взе контакти на другата и излязохме от сета. Бих казал топ сета за вечерта, след него неочаквано за мен се чувствах в много добро настроение (*урок). Като си тръгвахме от бара по-късно и махнах с усмивка за чао Смотан


Сет 2
--
Сменяме бара, влизаме в другия и уинга ми вика глей тука само мъже. Обръщам се и на тераската виждам две мадами, викам му ето ни сета. Качваме се по стълбите, те тръгват да слизат. Казвам им, че при тях идваме и да останат още 2 мин, връщат се. Запознаваме се и след тва разговора е основно всеки 1 на 1. Мойта мацка е с доста висока енергия, беше леко напушена. Сета беше към 10-15 мин, през тва време ръката ми шареше по целия и гръб, прегръщах я, задържах си и ръката на ханша и, кефеше се и не се дърпаше. Може би с една идея липсваше напрежението в погледа и, което го има като мацката е доста привлечена(?), но не помня вече. По едно време нещо вика, че могла да лети, викам я да видим. Обърнах я към хората доло и я вдигнах като лъвчето от Цар Лъв, почвам да тананикам песента, тя се залива хахах. Имаше и нормални разговори естествено. По едно време искат да слизат към бара да танцуват, викат ни, оставаме още на терасата а те слизат (*имах някво желание да сляза с тях, но по навик отказах, тъй като мислех, че ще е по-добре така, да не ни усетят лепки). След тва я мернах вътре в бара, някви ги бяха заградили, поздравихме се и я потупах по ханша и ги оставих. Накрая на вечерта преди да си тръгна я мернах да си лафи насаме с някъв пич отвънка, исках да отида, но ми отне към 5 мин да се справя с колебание, тъй като го виждах, че все едно му я 'крада'. Накрая отидох, казахме си няколко изречения и я хванах за ръката да ходим вътре да танцуваме. Беше разколебана, вързах и се да я оставя да си поговорят още 2 мин и че щяла да дойде. Полафих малко с уингове пред клуба, влезнах вътре да видя дали една мадама е още там да я отворя и си тръгнах. Беше ми ясно, че няма да дойде. Както и при други такива случай в който усещам колебание, бях доволен от себе си само заради тва, че отидох при тях и нямах решителност/мотивация толкова да се справям с ъбджекшъни.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Август 06, 2023, 14:57
Седмичен репорт 9.
-----------------------
Общо:
-Готина среща от преден ъпроуч.
-Отворих др сет пред мацка, която имаше някъв интерес и ме видя, което ме радва, тъй като си последвах автентичното желание.
-Получих як опит, че и 10 мин опознаване може да са достатъчни да се целуваш с мацка.
-За пореден път виждам плодовете от тва да си анализираш случки и да пишеш репорти.


Петък
----
Среща с мацката от сет2 в петъка, предишния репорт.

Идвам по-рано на срещата, пред мен пресича някво сладко миньонче, разхождащо кучета, викам си ето кво ще правя докато дойде мацката. Да ама докато паркирах имаше преднина пред мен, видях че съм упрял гумата в тротоара, фиксирах и после я изгубих. Разходих се и намерих готино место за бъдещи срещи, чекнах и тва на което мислех да ходим кви места има. Отивам на уговореното място, пишем си, идва след 3-4 минути и се прегръщаме. Пак я бъзикам, че държи таза далеч и се прилепя. Докато вървим към бара и казвам за якото местенце което намерих и как там съм гледал интервю на един психолог, където наскоро един го застреля (топ тема хахах). Нещо я бъзикам, че гледа на мен само като на сексуален обект, вика ми май да, викам екстра хах, пляскам я леко по дупето. Сядаме в барчето един до друг на диванче, има разстояние между нас. Говорим си, казах нещо на което се изненада и почнах да сетвам фрейма си, че щом мисля/правя нещо и е искрено, значи е ок. С течение на срещата все повече го приемаше, тва я отпускаше и тя да е искрена и тва направи срещата по-истинска (само не свикна да спре да ме пита дали да е честна да не се обидя нещо хахах). Каза нещо, което ме изкефи, прилепих се до нея и я прегърнах, тя помисли, че ще я целувам и леко се дърпаше, не и беше комфортно изцяло още. Избъзиках се за ситуацията с нещо, което преди тва беше казала, пуснах я и продължихме да си говорим. Последваха шитки, използва тва за искреността да ми каже, че тва че толко съм я пипал значи, че не съм уверен в себе си, че го правя от несигурност. Вътрешно тва ми беше толко далече от истината, че чак за няколко секунди просто гледах напред и се усмихвах, викам и интересна гледна точка, казвам и че забиването ми е точно щото вътрешно го чувствам изцяло противоположното, съгласява се някво. Все пак се почувствах и странно като ми го каза, трудно да опиша чувството. Не ми повлия на държанието за срещата, но като се прибирах си го прекарах през главата, да не би да има неква истина в тва което е казала и да я извадя на повърхността. Не си намерих няква несигурност, но ся докато го пиша се усещам, че може би тоя тригър е от няква обща несигурност а не, че съм неуверен в конкретното поведение (деба колко е яко да пишеше репорти). Почва да се отпуска, продължавам да си я пипам и галя, роклята и е няква наребрена (бъзиках я, че е като презервативите за взаимно удоволствие) и като я галя ми все едно ми масажира пръстите, мн яко. Като цяло не се е дърпаше на докосване след първото дръпване, отпускаше се на моменти и си лягаше в мен. Малко повече поопознаване, намалих по естествен начин докосванията. Усетих как обаче нещата ще почнат да замират, отидох до тоалетната и тръгнахме към другия бар. В кенефа си отбелязах как мацката ми даваше вайб, че си е готова за секс, но заради тва, че се впускам в опознаване/разкриване на себе си, най-вероятно си бавя секса. Викам си квот такова, ако тряя да правя само емоционална игра ще ми е фейк. Тръгваме към другия бар, хващам я за ръка, преплита ми пръсти. Нещо се разлигавих, викам и давай ще правим скиппинг, не се кефи, което го разбирам, тъй като тва лигавото се биеше с тва, което ми каза, че ми харесва. Често хвърля бъзици като я пипам да не я отвлеча или убия в няква тъмна уличка, още не и е изцяло комфортно, но се забавлявам с тази нейна реакция. Казва ми, че е споделила на майка и как съм я заговорил (тя още тогава ми каза, че я е изкефило), мисля си наум за другата мацка къде казала на майка си за мен преди първа среща, викам си хмм някъв патърн има тука. Стигаме в барчето, готино е, бяхме се разбрали тук тя да плати сметката, разочарова се, че е евтина и дава бакшиш колкото самата сметка хахах. Разговора е както в предния бар, опознаване и сексуални бъзици, както и докосвания. Целуваме се в даден момент и след тва пак продължаваме така. Отивам да пикая, нещо хора, отивам при нея и и казвам, че има доста хора, тя вика че и на нея и се ходило. Мислех да и кажа да пикаем в тях (знаех, че живее наблизо), но се въздържах и за 5-10 мин леко ме сърбеше от тва, може би единственото нещо, което исках и не направих от страх на тая среща. Тръгваме към тях, галя и пляскам дупето и (мн е яко). Понеже на излизане в бара е тясно пространство, звука от пляскането си ехти здраво, казвам и, че има много акустично дупе хахах, вика трее си ги записвам твойте, бъзикам я, че ще ми праи баница с такива късмети. Вървим към тях и си я държа през кръста, опрени сме един в друг. Стигаме пред тях, целувка, викам и искаш ли да се кача, вика мн си нахален а у. Не ми се натискаше да я боря да се качваме, някси вътрешно го виждам, че като е у тях тя има силата да решава, иначе по пътя като и хвърлях сексуални неща определено си мислеше за ебане. Казвам и чао, казвам и чао на дупето, галя го, тя се хили. Обръщам я и я целувам по едната буза, викам чакай другата да не се сърди, и по нея. Готина мацка.

Основното тук е да помисля защо тая нейна забележка за несигурността тригърна нещо в мен, както и защо не и казах да тръгваме и че ще пикаем в тях.


Събота

----

Сет 1
--
Гледам едно симпатично девойче с приятелка, влизам, казвам и че ми е харесала. Добре реагираше, готин очен контакт, не се дърпаше на докосванията. Докосванията обаче забелязах (и преди ми се е случвало) че в първия/те сетове са неуверени, усещам как ръката леко ми трепери. Вървеше лафа, не помня да е питала мн въпроси, като спирах да говоря се обръщаше към бара в началото, после оставаше по-дълго обърната към мен и се опитваше и тя да каже нещо в тишината. Обърнах малко внимание и на приятелката и. Мойте приятели бяха и те там, оставях я и си лафех с тях. Гледам я в такъв момент как танцува с гръб към мен, секси е, но като че изпуска ритъма. Казвам и го, вика не е така тренирала съм 7 години модерен балет, лафче. Оставям я, след малко я хващам за раменете да танцуваме нещо, гледа ме странно, напушва ме смях. Викам погледна ме все едно ще те преджобя, вика да. Оставих я тука нещо, отидох на втория етаж да видя едни пичаги, кенеф а у. Някъв пич денсеше с нея като се върнах (тя тая до края на вечерта 10 и се изредиха баси), като цяло вътрешно като че ли я бях отписал. Викам си тва може да е за добре, гледам за други мацки, викам си ето и шанс да заговоря докато тая може да ме види. Виждам една мацка през бара и отивам (сет 2).

Отивам при сет 2, връщам се. Гледам я до мен танцува, хващам я за ръчичката да се поовъртим малко, дърпа я театрално и казва нещо. Правя жест, че не чух, обеснява, че ме видяла, че се целувам с друго момиче. Обръща ми гръб уж, напушва ме смях, бъзикам я малко че ме ревнува, че тя да не би да се въздържала от танци преди да се омъжи за некой, некви такива.

Основните бележки тук са, че като си затвърдих, че си има нужда от известна разгрявка. Не бях изцяло уверен в докосванията, чувствах се с една идея по-малко ръбат и директен (по-страхлив с други думи) и се колебаех да я дръпна да танцуваме. Последното и преди съм го забелязвал, ясно ми е и защо става. Ще помогне да си припомням отправните точки за тва на кво искам да се фокусирам вечерта преди да излезна.

Кефи ме, че отворих друго момиче пред тая мацка. Имаше живец в тоя сет, но вътрешно в голяма част го бях отписал и тва е голям фактор (не е като да съм рискувал силен сет), но ме радва, че е стъпка в желаната посока.


Сет 2
--
Обикалям бара и се позиционирам при двете мацки, едната която мернах през бара и ми хареса. Зад тях близо стоят двама пича, гледам ги и се чудя дали не са с тях и не съм ги видял, мислех да ги питам, отказах се. Мацката е изцяло с гръб към мен, тупам я по рамото няколко пъти, никва реакция. Гледам приятелката и, смеем се, тупа я по лакътя и мойта се обръща. Засичаме поглед и вече е изцяло обърната и опряна в мен. Почвам да я бъзикам, че е безчувствена, да не е някъв AI робот и да е програмирана да реагира само на приятелката и, смеем се и си я галя през кръста. Казвам и, че съм я мернал през бара и ми е харесала, почваме да си говорим. Шаря с ръката през целия и гръб и кръст, като си я вдигна по-нагоре ми прави място с нейната ръка да не ми пречи. През цялото време сме опряни един в друг, приятелката и нещо я дърпа леко отзад, иска внимание. След малко и обръщам внимание на нея, говорим си и ръчкам мойта в корема от време на време. Връщам се към нея, говорим си, пита ме нещо. Мълча и я гледам в очите, има доста як поглед. Казвам и, че така както ме гледа си мисля за други неща и ми е трудно да и отговарям, хили се. Отдръпвам и се от ушето и продължава да ме гледа така, навеждам се към нея и се целуваме. Целуваше се ок, но беше вкусна целувка, казвам и го и я питам кво е пила, та има толко приятен вкус, вика джин. Приятелката и я дърпа отзад, тая ми вика оф ще ме убият, но продължава да седи с гръб към нея хахах. Казвам и, че отивам да си видя приятелите и че след тва ако още са тука ще я дръпна на свеж въздух, вика добре. Тръгвам към тях и веднага една мацка от съседната маса, докато минавам зад нея, почва да ми танцува в мен, викам си на ум ей тоя сошъл прууф значи.

Връщам се след 20-30 мин, няма я, до кенефа била. Лафя си с приятелката, виждам че косата и е до дупето, питам я как ходи до тоалетна. Смее се и вика, че всеки тва я е питал за косата, изненадва ме с тва, викам си чак па толко др ненормалници. Идва мойта, почваме да танцуваме, целувки. Търка се яко в мен, но обърната към приятелката така че да не ни пречи хахах. Няква мацка ми бие лакти зад мен, след малко се завъртаме и я гледам ми се усмихва, говори ми нещо. Казвам и за лактите, не била тя, тя биела шутове. Говорим си некви неща и я оставям. След тва на няколко пъти като тая мойта ми се търкаше, тая с лактите ме пляскаше отстрани през ръцете хахах, смях. Излизаме на вън, изведнъж става по-притеснителна, уверения поглед по-слаб. Усещам я и почваме да си лафим, поотпуска се и я целувам. Приятелката и спами и е напрегната, обръща се лека по лека към входа със език на тяло и иска да влизаме. Влизаме, казваме си, че ни беше приятно, бърза целувка и сета приключва. Преди тва бяхме разменили контакти.


Якото на тоя сет е, че получих много як опит, че може да се натискаш с мацка и 10 мин след запознанство. Кефи ме и че тва което анализирах от предни репорти дава плодове а именно, че бързата целувка не ми фигурираше в тва кво мога да направя по време на запознанство.

Бележка е, че не и споделих как почваше да ме дърви, като се търка в мен. Нз дали беше от някъв страх, колкото като че се усещах с една идея по-отпуснат, предполагам заради срещата в петък и тва, че бях при фбъдито в четвъртък.

Също са се усещам, че тая от сет 1 къде ми се правеше, най-вероятно всъщност и е харесало да ме види, че се натискам с друга.

На прибиране се чувствах доста нормално, чак леко скучно? Мислех дали тва значи, че тряя разнообразя с играта си нещо.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Юли 31, 2023, 02:27
Седмичен репорт 8.
Част 2
----------------------------

Петък
------
Мислих да не излизам, притварях очи цял ден, накрая излезнах, бях в клуба към 1.

Сет 1:
--
Минавам покрай пушеща сама мацка докато влизам в бара, по фейса и я усещам все едно е готина. Влизам и с тва. Оказва се, че е по-голяма от мен, викам и о, какичка. Тя почна да го използва тва да ми се налага нещо, викам и човек ти подава пръст ти му отхапваш ръката, смее се. Като гледа нормално има красиво излъчване, като се засмее имаш чувството, че отвътре живее някъв напушен ученик хахах. Казвам и, че прилича на Ивет Лалова, вика ее да ама и нямам дупето. Казвам и да се обърне да го видя, обръща се и леко го клати, смее се. Веднага си представих как я пляскам, но не го направих (*помисли го тва, тук е урока за вечерта). Нещо се заговорихме за погледи, накарах я да гледа лошо, опитва се, вика не мога я ти. На мен ми се получавало. Казвам и че тя по-скоро гледа изпитателно, все едно някой и е казал, че ще я чука и тя се опитва да разбере дали наистина го мисли и седи зад думите си или се прави на интересен. След малко нещо каза, което ме изкефи, прегръщам я, отпуска се цялата в мен. Вика аз ще влизам при приятелките, казах и да остане още 2 мин с мен, стой. Слагам и едната ръка на сърцето ми, с другата през кръста и ще танцуваме бавно, докато отвътре се чува как бичи рап ахахах. Допираме се един до друг, кефи се, след малко се усеща, пуска ме и вика влизам вътре.


Сет 2:
--
Денся си леко, пред мен минава една мадама и закача външната част на ръката ми с дупето и, усещам меко и приятно усещане. Подминава ме и сяда на един висок стол до една маса на 5-6 метра срещу мен, почва да гледа танцуващите хора. Бях я забелязал още като направих първия кръг в бара, имаше хубаво излъчване и носеше чоукър - нещо, което веднага забелязвам в една мацка. Отивам при нея и и казвам как ми е погалила ръката с дупето и и че така ме е решила да дойда при нея. Кефи се, почвам да я галя леко по гръбчето. Почваме да се поопознаваме, основно аз говоря, но пита въпроси. Обсъждам и чоукъра, роклята, обиците, лака, вика мн си наблюдателен. Казвам и, че ми напомня на един приятел от Испания, който също носи доста аксесоари. Казва, че при нея всяко си има историята, казвам и да разкаже и почва. Питам я кое и е любимото нещо да прави, вика да танцува. Става ми смешно, щото цялата и компания танцува, тя седи. Почвам да я бъзикам, че наистина доста се раздава, сигурно си е изтъркала подметките от толкова танци. Правя се, че и докосвам обувките и че се паря хахах, хили се яко. Обеснява ми малко за танците (тая вечер ми вървеше на инструкторки), някъв пич ме тупа по рамото, ако могло да се мръднем, че им пречим на масата, приятела му се включва, все едно очакват да се караме хахах. Използвам го тва да преместя мацката навън. Излизаме, обляга се на една ограда, аз пред нея. Говорим си, мяркам и че има татуировка, хващам и ръката да я вида и я галя. Виждам, че е роза и и казвам, че докато ръката и беше до тялото и се виждаше част от нея, помислих, че е вагина. Говорим си още малко, пак става дума за погледи, разказвам и една история за една мацка инструкторка от морето, където щеше да ни учи да танцуваме, но само докато си говорехме не си отмести очите от мен, буташе ми се и след тва така и не ми отговори. Пускам една минута на таймера и и казвам, че не тряя да си отмести погледа. Вика аааа, знам я тая игра. Очаквала че ще я целувам след тва, викам нема те целувам, давай. Доста бързо свежда поглед на доло, давам и още един шанс. Наслаждавам се на тва колко са и тъмни очите и как лампите зад мен се отразяват в очите и като малки светулки, почва да ми става хубаво. Очите и се насълзяват от напрежението, аз не мърдам тя ми казва 'навлизаш ми в личното пространство' ахах. Вадя таймера и виждам, че даже не сме го усетили и е минал 1 минута отгоре, и двамата изгубихме представа за времето. Прегръщам я, че добре се е справила. Ентусиазира се, вика тва беше мн як експеримент. Някъв от компанията и я вижда, говорат си че мислили, че си е тръгнала, пита я за питие да и носи и след малко се махна. Говорихме си още малко, казва че ще отива да си види колегите. Казвам и да ме прегърне, но държи таза далече. Ебавам я и имитирам как ме прегръща като преувеличавам яко, хили се. Викам и дай пак и се долепя до мен, усещам и корема срещу моя. Задържаме няколко секунди и тръгва.

На другия ден и пиша в чата пак нещо свързано със запознанството ни, разменяме 1-2 изречения и я оставям, правих некви работи. Включва се, че мн и е харесало тва с погледите. Казвам и че на мен също+, питам я дали е свободна другата седмица четв/пет да повторим, казва петък. Мислено си казвам, че се преебах, исках да кажа сряда/четв и петъка да ми е изцяло за излизане, но няма се поправям.


Сет 3
--
Качвам се до горния бар да си взема нещо без да ме бутат хора. Подминавам една мацка, която не и виждам лицето заради липса на светлина, но веднага ми прави впечатление как се движи. Гледам я докато си поръчвам, вземам си питието и отивам при нея. Казвам и тва, което написах горе. Нещо става дума за случайности и и казвам как се запознах с мацка, която е родена на същия ден,месец,година като мен.  Казва ми да си повтарям името на ум няколко пъти, щяла да го познае, смея се, но викам айде. Вика ти си Александър, кимам впечатлено и и вдигам палец. Наистина ли била познала, Алес ли съм, викам не, ебавам те хахаха. Казвам и името ми, почва да подскача, било и първо то изникнало в главата, но решила Александър хахах. Казвам и, че ми харесва как се движи, но няма чувство за ритъм. Леко се обижда хах. Почва да пляска с ръце и да ме учи да усещам ритъма, настоява да и участвам в играта, викам хуу. Потанцувахме малко, не очакваше, че ще танцувам, кефи се. Каза нещо, което ме изкефи и тръгвам да я гуша. Слага си ръцете между нас и се отдръпва с объркан поглед, вика навлизаш ми в личното пространство, сега се запознахме. Личеше си, че е истина и леко се отдръпнах, казах и че просто съм директен, но разбирам ако и идва рязко. Почна да се поотпуска покрай мен и с докосванията и ест, почнаха шитките. Минаха шитките и почва малко по малко да ме залива с въпроси, мацка толкова въпроси не ме беше питала. Хваща на някъде, да пикае сиг, оставям си питието до нейното и хващам да видя мойте хора къде са. След половин час се връщам, някъв пич говореше с нея. Стана ми леко тъпо, не знаех кво точно да направя и не очаквах. Взех си питието и слезнах надоло към долната част на бара. Исках да си тръгна по-рано днес и се качвам пак към нея да и взема контакт. Пича се беше отказал, тя беше сама. Почваме да си говорим и вече разговора клони изцяло към секс и мъже/жени. Мацката ме питаше въпроси с който вадеше отговори от мен, който ми харесваха. Казах и директно и кво може да очаква от мен (че не търся сериозна връзка). В един момент се обърна да ме пита въпрос, засякохме погледи и просто млъкна, гледайки ме. Наслаждавах и се и тук беше идеален момент за целувка, но като цяло тва е нещо, което още не съм изчистил (в главата ми по няква причина целувка при запознанство не се връзва а след/по време на среща, фактор е и страх от отрязване подобен на тоя, който беше да си изразявам мислите). По едно време почна да ме обикаля и да ме гледа, вика ми, че съм бил по-опасен от колкото си е мислила. Казвам и да поясни. Вика като дойде при мен ми направи впечатление на смел и уверен а ся виждам, че ти си и наясно какво правиш. Държи се по-дръпнато, казва, че е притиснена но и в същото време заинтригувана и иска да знае още. Вика знаеш ли поговорката, куче което лае, не хапе.Вика не е за теб, щото не те познавам а като цяло дали ми се е случвало да съм имал допир с такива хора. Тогава не ми светна, щот се чувствах уверен, след тва зацепих, че е намеквала за липса на целувка най-вероятно. Откъм вербална ескалация всичко си беше ок, говорихме си както казах за секс, ерекции, свършвания и т.н, имаше и прегръдки,танци. Опитвам да я дръпна за 5 минути навън, че ми стана жега и след тва исках да тръгвам, не иска. Взех контакт, прегръдка и я оставих. Дължина на сета общо време, час и половина.

Виждам, че има две дечица. Пускам и едно емоджи свързано с нещо, което сме си говорили, връща го. Питам я дали е сгодена, дали има приятел, отговаря не. Вкарвам и оферта за сряда/четв след 21ч, вика срядата мога по-рано. Казвам и че аз няма как и евентуално неделята, тя пък тогава била на обучение. Пиша и жалко.

Основния урок тук се вижда в сет 1 и сет 3 и тва е, че имам страх от тва да тръгна за целувка, както и че въобще не ми фигурира в главата да го направя тва. В сет 1 се вижда страха от физическа ескалация (да я шляпна по задника), когато автентично ми се е появило в главата, пак от страх да не ме резне.


Събота
------
Същата ситуация като вчера, дремане през деня, излизане и кацане в клуба към 1.
Може би заради умора, но самата ми сексуална енергия беше по-слаба, в сет докато си говорих с мацките желанието ми беше по-слабо и оттам по-малко ги пипах, бях по-малко рязък и мисля че от тук идва, че не усетих и мацките срещу мен да са силно привлечени, тъй като не ги предразполагах да покажат колко ме харесват или не.


Сет 1
--
Един авер си лафи с една мацка, приятелките и отстрани си говорят една с друга. Едната от приятелките и я бях забелязал още вътре и ми хареса, дребна, цицеста и с тъмна дълга коса. Чудя се няколко минути, щот с другата си лафеха уж разпалено, викам ся ще влезна, оная ще и стане скучно като се заговоря с дребната и ще преебе сета и на авера, като цяло колебание от страх. Влизам, минавам отстрани на двете момичета и я гледам спокойно в очите с лека усмивка, не казвам нищо. Гледаме се няколко секунди, обръща се към мен и си дава ръката, представя се. Лафим малко, фърля въпроси, но като че почна да и спада интереса или така си мислех. Правех вербални ескалации за общ фрейм мъж/жена, на който реагираше неутрално просто с усмивка/смях, както на повечето неща, които правех. Бях я отписал умствено и реших да я ползвам за тренировка да говоря. Разказвах разни неща, питах я, отговаряше, но след тва пак си затваряше тялото към мен. Държеше директен очен контакт, но различен от този, когато момичето е привлечен, някакси без да има напрежението от привличането в него. Стана ми интересно по едно време, че като я пипах не се дърпаше, даже я хванах за вратлето и стиснах леко като каза нещо и не се дръпна. Завлякоха се с приятелката и вътре и сета свърши.

Основния урок от тоя сет е, че мацката имаше някъв интерес, но поради тва че не бях достатъчно рязък с думи/действия, не я накарах да се реши дали ме харесва или не. Също, освен с думи, мога да поляризирам и с действия, нещо за което не се бях замислил (всъщност в известна степен съм го правил до сега без да знам).
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Юли 31, 2023, 02:26
Седмичен репорт 8.
Част 1
--------------------------

Общо:
-Кисклоуз на мадама, след като на 2рата минута и казах, че ще я чукам. Видях и че може да го вмъкна тва в сета и след тва да продължи готино. Последва среща в неделя, от която съм доста доволен.
-Взех три контакта на мадами, при който сета ми беше достатъчно добър и ясен в намеренията ми, че на 2ро 3то изречение в чата след тва да вкарам успешно оферта за среща (потенциално 4 такива с гъркинята). Нещо, което доста ме радва.
-Осветих момент и причината на моменти да не ескалирам физически от страх, подобен на този който имах за изразяването на мислите ми. Целувката е нещо нормално а открих, че в главата ми въобще не фигурира като възможност в нощта на запознанството.
-Трите дни излизанки тая седмица ми дойдеха малко в повече, държах по-късно през нощта и в съботата като се прибирах не ми се гледаха жени повече хах.


Четвъртък
------
Почваме към 22ч от барче, става яко смях и фън, не изпитвам особен желание даже да отварям а виждам готини мацки. След известно време единия авер тръгва да обикаля да отваря и тръгвам след него. Намирам го пред две мацки на бара и се включвам.

Сет 1
--
Малко общи приказки и ги хващаме по отделно. Познавам на мойта, че е гъркиня и че учи медицина. Почваме да си говорим за пътуване, морета, некви истории хвърлям и между тия неща почвам да и вкарвам фрейма, че сме заедно/че ми е жена, добре отговаря. Казвам и, че като дойда при нея в Гърция ще ловя октоподи а тя ще ми ги готви, вика добре, може. Ръката ми шари по целия гръб и докато си говорим на моменти сме почти залепени. Решиха да си тръгват, взимам контакт, става от стола и я виждам цялата, казвам и че е доста секси с тая рокличка и че прилича на учителка хах, смее се. Тук имах желание да и поговоря малко мръсотиики, но не ми дойдоха думите. Прегърнахме се и сета приключи.

Петъка и пиша, влизам и направо с 'hello, my greek wife', отговаря добре, но бавно. На другия ден и вкарвам оферта да се видим, вика отивам на море. РИП.

Ся се усещам, че като има две готини мацки и влизам с тоя уинг, във всички случай всеки хваща тая, която го кефи, яко.
Също по няква причина въобще не ми се чатеше с тая мацка.

Сет 2
--
Бях се настроил повече социално да видя аверите, танци, но тва желание си го изчерпах и след тва циклих между половин-един час без да правя нищо. Изключение е една руса мацка, която ме изкефи доста и и влезнах без усилие. Излезнах да се разходя за 5 мин, усмихнах се на себе си че като си казах 'просто си следвай желанието' ми беше достатъчно да суична.

Влизам на една мацка с две приятелки. Обективно не беше впечатляваща, но самия и начин на движене, изражението и, създаваха привличане в мен. Като и влезнах видях и че има много перверзен поглед.

Не помня кво и казах, даде си ръката и вплетохме пръсти. Казах и, че ме привлича, по някъв начин почнахме да говорим за Ергена. Вика ми дали ще се пускам на кастинг, казвам че не си се представям, щото съм искрен а там заради камерите тряя се праиш. Завъртяха се нещата така, че ме предизвикваше да съм искрен с нея. Питам я дали е сигурна, вика да. Гледам я и и се усмихвам, усещам, че въобще няма да го очаква. Доближавам се до уше, повтарям и пак че ме привлича и че тряя да почнем да се виждаме, щото искам да я изчукам. Отмята глава назад и почва да се смее с пълен глас хахах. Вика ми е признавам, не го очаквах, тва за първи път ми го казват. След малко и казвам, че съм почти сигурен, че ще я чукам, вика колко, викам на 90%. Казва ми за пореден път че я кефя, но че с тва съм я позагубил. Не помня кво казах, помня, че не реагирах. Тя пак ме предизвика с тва да го докажа и се упрях плътно в нея, гледаше ме палаво, доста як поглед вадеше. Мислех си да я хвана за ръка и да я вода към кенефа, но оставих тая мисъл да отмине, бих казал щот до ся не бях стигал до тук и не бях на 100% сигурен. В края на вечерта се радвах, че не съм го направил, тъй като логистиката с кенефите беше малко шит, тряяше в женския да я дърпам а честно казано не мисля, че бях толко уверен за да го направя. Продължихме да си говорим, имаше шитки, емоция, поопознахме се, поговорих и мръсотиики и пак се смееше и кефеше. Бих казал минаха 15мин, оставих я и отидох при аверите, което ще рече на 15 метра от нейната компания. След 20тина минути я гледам, че отива до кенефа. Отивам на входа за помещението и лафя с един пичага. Идва мацката, хващам я за ръката и и казвам ела на въздух за 5 минути. Обляга се на една ограда, аз пред нея. Говорим малко и почва да ме пита за кво съм я изкарал, кво ще и казвам, кво ще правим. Гледам я и продължавам да я докосвам, но почва да ми се прави на интересна, вика къде съм се подписала, че си давам съгласието да ме пипаш, някви такива. Издразни ме, хванах и ръцете зад гърба и се понатискахме. След малко вика може ли да ти плювна в устата, викам може хахах. Лафим си, разбирам че и тя пуска подобни бъзици на техните като мен, има грубо чувство за хумор и тва искрено ме кефи. Почнахме да говорим за кога ще се виждаме, тя си фърля обджекшъните към мен що няма да правим секс. Привличал съм я, но минавала през неща в момента и не искала за това, после беше ма кво ще получа аз ако се съглася и подобни. Вече тия 5 минути ставаха на 15-20, ставаше и гузно, вика заебах си приятелките за некъв с който се запознах преди 10 минути хахах. Разбрах, че не живее с тях преди тва, но ся вече си помислих че ако искам за същата нощ, ще тряя да седя до късно и да боря още резистънси и го отписах като вариант, затва не я и питах дали е сама. Нещо се бъзикахме и каза, че ако е била много любезна ся щахме да се чукаме в кенефа, викам и радвам се че ти минават такива неща през главата. Натискахме се още, поговорих и мръсотии, взех контакти и сета приключи. На тръгване минах да и кажа чао и ме нацелува.

В чата я отворих с един наш бъзик от предната вечер, викам и да излизаме. Пита ме кво ще правим, питам я дали живее сама, вика не и ми отпада варианта да отидем директно в тях. Вкарвам и ден и час като оферта, пак иска да знае кво ще правим два пъти, викам и ще прекараме няколко часа заедно, мятай едни къси гащи и тениска и не го мисли. Казва, че ще и е приятно да се видим, но не искала да ме подлъгва и че си държи на тва което е говорила, да не очаквам да правим секс. В главата ми минава мисълта как мацката ме кефи (рядко попадам на некоя с толко грубо чувство за хумор) и ще ми е яко да си я направя фък бъди. Пиша и значи излизаме и тя праща адрес да я взема.

Подпрял съм се на едно дърво и я чакам да излезне. Добре, че пристигнах 10 минути по-рано, че не бях срал. Имах любопитство как ще се държа, тъй като докато пътувах се губех доста в мисли и не присъствах много. Излиза и идва към мен, леко стой настрана. Хващам и ръката, вика ми кво ме дърпаш. Придърпвам я и и казвам дай целувка, дава, смее се. Питам я дали квартала е дружелюбен, че докато я чаках няква мацка излезна от магазина да пуши, гледаше ме, аз и махнах с усмивка и тя си извърна погледа. Вика ми че тва е щото съм бил като психопат до тва дърво, викам и ти тва ми харесваш, смее се хах. Стигаме пред колата, нещо не мога да намеря ключа, намерих го вика ми е най-после. Казвам и, че големината му просто е като на хуя ми и ги бъркам, вика ми ти си ебати простака, аз вътрешно си мисля къв готин лаф пуснах хахахах. Пита ме къде ще ходим, не и казвам. По пътя и като цяло през срещата говореше повече тя, бих казал 60/40. Говорим си, пускам некоя друга простотия, галя я по крачето, смеем се, приятно. Разказва ми за нея, за тва как е било да учи в чужбина. Забравя си мисълта, подсещам я, вика ми мерси, че ме слушаш. Викам и, че ако не исках да я слушам немаше да излезнем. По пътя и през цялата среща пусках по некоя друга оригня, извинявам се, вика еее много гнусно, викам и еми от вътре ми идва хахахах, като цяло никъв филтър. Докато карах към хапванката ми каза, че ме е показала на майка и, стана ми странно, тъй като и бях казал кво може да очаква от мен и то не е сериозно гадже. Хапваме, вече е тъмно, карам я към другата локация, една яка гледка към Сф, пак пита накъде, пак не и казвам хах. Вика нали сега няма тук отстрани на пътя да ме убиеш, викам ся не, след 20 минути. Стигаме до гледката, тъмно, няма коли, красота пълна. Говорим си, гуша я и си я целувам, но е доста резервирана, не иска да се отпусне. Казва, че преживява раздяла с гадже и не и е до такива отношения в момента (вика фъкбъдита, както ти казваш). Аз и казвам, че няма как да съм и само приятел. Караме го така още 15-20 минути. Като цяло беше доста по-обрана от тва при запознанството ни, тогава алкохола я беше отпуснал а ся беше бая по-неуверена някакси, пък мен тогава тва ми хареса. Сега си личеше, че вътрешно се въздържаше. Качваме се в колата, пуска някъв клип на лудия репортер как обикаля и търси хора, където се ебат в колите и ги интервюира на запотени прозорци ххах, смях като цяло. Нещо казва, че била смотана. Викам и ся се проверим. Откопчавам си колана, свалям си ципа на панталонките. Вика спри, ще сляза, гледа ме в хуя. Викам ако решиш, излизай. Вадя си го, поглежда го и излиза, забива поглед в телефона. Чувствам се леко странно, Прибирам си го, казвам и да се качи, качва се. Вика ми ще ме закараш ли, викам и да. Не се чувствах бътхърт ат ол. След 2 минути си беше пак стария вайб, пипах си я, не се дърпаше. Изкефи ме тва, щото ми казваше, че ме е приел такъв, какъвто съм и ми харесваше. Лафче до тях, галеше ме по ръката с ноктите, голям кеф. Оставих я, целувка, благодари ми за хубавата среща и чао.

На връщане се чувствах доволен от себе си. Прекарах си яко, правех неща които искам, изразявах се. Исках и да си го извадя да видя дали ще ми лапа и го направих. Мацката в момента явно не е за мен, може пак да се видим като си изчисти нещата и е готова да се отпусне.

Готиното е и че направих сет, в който и казах, че ще я чукам и сета продължи и то приятно. В главата ми до сега ми беше трудно да си представя кво ще говорим като цяло след като съм и казал, че ще я чукам. Когато и го кажа тва в главата ми е последователността, че първо ще се видим или евентуално същата вечер ще ходим в тях, но не и в кенефа. 

Като бележка, като си го извадих не беше надървен и тъкмо почвах да си бия чикии пред нея като излезе хахах. За в бъдеще ще е по-добре да го правя тва, като ми е надървен от нейно действие, така ще е по в синхрон и със ситуацията.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Юли 31, 2023, 02:20
Не му разбирам особено, ама... не мисля, че си на правилен път.

Привет и мерси за първото мнение  Ухилен
Отскоро го правя тва като част от играта си и не мога да коментирам кви жени как ще реагират, тъй като тва ще е теоризиране. За момента подхода много ми пасва на философията за играта и нямам съмнение за него. След време може да го гледам и по друг начин.

Относно боя, бил съм в няколко такива ситуации и вече имам изградена увереност, че мога да се справям с тях без да се ескалират нещата.
Страници: [1] 2
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines