Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 14:13 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2
1  Други / Всичко друго / Уинготърсачка -: Юни 13, 2021, 07:49
Здрасти, за няколко дни ще съм в София и търся някой да рацъкаме заедно. На 20 години съм. Ако някой е навит да пише на лично.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Конкуренция и как да прецакаме колегата -: Декември 27, 2020, 10:24
Заради хора като теб путките почнаха да се мислят за много оборотни. Обясни ми кое е ти е влюбеното, аз виждам само страха ти да не лапне пишката на инструктора.

Да не забравяме, че и ти си се пръкнал на земята от нечия п***а, (колкото и грозно да звучи) или явно си го забравил?!
Някой ден нечия п***а ще износи и твоя наследник.


Не отричам, но за да се стигне до това да надуя корема на някоя трябва да съм сигурен, че е подходящата.

Ти за 7 месеца си се влюбил до такава степен, че си си ограничил кръгозора и не виждаш, че по улицата е пълно с други жени.

Използвам думата п***а, защото ти за тези месеци още не си видял почти нищо от нея. Това я прави почти равна на другите момичета за които ти говоря. Емоциите са враг на логиката  Намигване
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Конкуренция и как да прецакаме колегата -: Декември 26, 2020, 16:11
От скоро забелязвам как жените тръсят точно тази пишка, която знае как да се държи с тях, а не е една емоционална топка от завист и страх.

Заради хора като теб путките почнаха да се мислят за много оборотни. Обясни ми кое е ти е влюбеното, аз виждам само страха ти да не лапне пишката на инструктора.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Конкуренция и как да прецакаме колегата -: Декември 26, 2020, 15:12
Изтървал си козите още като си започнал да го ревнуваш. Ако се беше отнесъл към отношенията им без да те ебе тя нямаше да му пише и нямаше да се стигне до там да му пише повече и т.н.

Щом е с теб си спечелил битката, но вече прецака войната. Скоро се занимавах с една, на която приятеля й беше точно като теб. Опитваше се да я изолира от мен. После тя ми каза, че като е с него ми блокира номера и като е свободна ми звъни. При теб е същото, но с извинение, ти си мухльото, който тя лъже.

Когато става дума за него трябаше да се базикаш и да подхождаш по въпроса иронично и с насмешка. Другия път като говори за него я питай кога ще излезете заедно или да ви запознае. Виж й реакцията и ще разбереш за какво ти говоря.

С даденото момиче не виждам как ще оправиш нещата. И проблема е в теб, че си хлънал, че я ревнуваш и се опитваш да я задържиш. Да оправиш този проблем не става от днес за утре. Трябва ти време да си промениш характера и психиката.

Позрави.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Женската логика -: Декември 13, 2020, 19:26
Определено си прав, ще ми е за урок. Няколко пъти вече ми се получи номера по този начин и ми беше интересно къде ми е грешката този път.

Вероятно, ако не бях заминал щях да я изчукам.

Иначе голямо евала на форума, както се вика направи ме човек.
Започнах да влагам повече средства във външния си вид, станах по-социален, започнах да изграждам стабилен фрейм и опредено забелязвам, че резулатите са на лице.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Женската логика -: Декември 13, 2020, 16:00
Запознах се с момичето преди година от компанията, с която излизам. От тогава до преди месец не се имах с нея, даже я нареждах доста. Покрай локдауна вече бях на сухо и си викам какво пък може да я изчукам.

Промених си малко държанието, и нещата взеха да се обръщат в моя полза. Всичко точно, преди няколко дни сме двамата в колата, пускам ръце, тя не се дърпа, поиграх се малко с котето й, без целувки, без нищо.

Наложи се да изляза от града за два дена. Връщам се вчера и тя ме избягва, говорихме и ми вика, че не искала връзка, ако сме се били разделили след време щяло да е неудобно в компанията (според мен просто се опитва да измисли логическа причина да ми откаже). Отговорих й без емоция “добре” и до там. След разговора отново започнах да я нареждам.

Днес си поглеждам телефона и гледам, че ми е писала: ”Защо отново го правиш”. Не съм й отговарял и се чудя как да продължа. За сега смятам да се отдръпна и след време втори рунд.
Поздрави.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Запознанства, свалки и пикап за тийнейджъри и ученици / Мацка с гадже. Как да я чукна? -: Август 01, 2020, 21:50
Здрасти, чета форума от близо 2 години и имам доста голям напредък. Оправих си доста играта, също свикнах с това да излизам от зоната си на комфорт и да пробвам нови методи. Та по същество:

Значи както се казва “чуждото е най-вкусно” и за това си харесах един пичок, с който се запознах преди месец някъде, но и си има приятел от скоро.

Преди два дни ми звънка аверчето и вика да изскачам за басейнче, че имал изненада.
Отскочих до мола, взех някви и шорти, и го чакам.
Дойде с аверката си и таргета. По пътя пускам музика, мятам някви лафчета, настроението е на макс.
Влизаме във водата и започвам да я закачам, хвърлих я няколко пъти във водата, давих я малко, ама излезе със здрави дробове не се дави.
Забелязах, че ми се кефише, снимахме се имаше доста кино и така.
Върнахме се, казах им чао и всичко точно. След час и нещо пичока ми реплайва на някво стори. Отговарям през 2-3 часа и  започна да влага доста в чата.

Днеска я видях с гаджето й и тръгна да ми дава пет, аз си направих ръката на юмрук , след което и тя, ударих й пет в юмрука и ме плесна през ръката. Стиснах я леко, а приятеля й седи и гледа  Намигване

Та се чудя да я изкарам тези дни, или да забавя малко играта и да ми падне в някое диско, понеже си имам какво да праскам за сега.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Как се създава привличане ? -: Декември 18, 2019, 19:53
Фрейм братле, фрейм. Трябва да можеш да си налагаш фрейма, другото което е трябва да бъдеш загадъчен и да не си като кученче след нея. Голяма част от момчетата са такива чехльовци, че каквото и да им каже момичето и го правят, винаги им ходят след гъза и така. За да създадеш привличане трябва да си точно обратното на тези чехльовци.

Животът е устроен, така че да искаме най-силно това, което не можем да имаме. И във взаимоотношенията с хората нещата са по същия начин - желаем недостижимото, а идеята е това недостижимо да бъдеш ти.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Проблем -: Декември 02, 2019, 19:15
Аз стигнах до извода, че най-добре е понякога да влагаш доста в чата, а друг път не. Примерно аз пиша на 4-5 часа, зависи колко съм свободен, но ей така няколко пъти в седмицата отговарям веднага и те също. Идеята е ти да диктуваш динамиката както в чата така и вънка.

Мацките си пишат с по 5-10 момчета и съм сигурен, че доста голяма част от тях отговарят ведната. Женските виждат, че тези пичове са лесно достъпни и слагат чата като приоритет пред някъкви задачи от ежедневието, което е грешка поне според мен.

В момента чукам 2 мацки и забелязвам как им е яко просто да са с мен. Не излизам с главната цел да ги помпя, а просто да си правя кефа, обикаляме, лафим си, натискане и така. Иначе първия път трябва да ги клоузнеш колкото можеш по-бързо. Предишни пъти точно това ме дънеше, защото не съм бил сигурен в себе си, или пък точно това да не влагам в чата въобще,а само като ми се чука. Те усещат, че ги използваш за това и се дърпат (освен,ако не сте се разбрали да сте си само фък бъдита).


10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Моят дългогодишен опит - Братоци, не си струва. Жените са *** -: Ноември 12, 2019, 21:36
Тези дни и аз си мислих същото и имам много пресен пример.

Съботата на една хижичка бях с мойте хора 13 коча и 2 женски, ама имаше и друга група точно обратното 14-15 женски и 3 коча. Накърках се зверски и се натресох при тях, танци-манци и накрая целувах една по врата, стисках другата за гъза с едната ръка, а с другата държах друго момиче за кръста. Едната ме нарече курвар и като пич й казах, че няма шанс с мен. На 3те мацки им стана много яко и се ухилиха до ушите. Та накрая спах с 2 от тях.

Не знам в горните години как е, ама те бяха на по 16 аз съм на 18 и забелязвам, че колкото повече се правиш на играч, толкова повече ти се кефят женските. На следващия ден инстаграма ми гърмеше на макс и сега още ме follow-ват някъкви момичета от тяхното училище  Ухилен и си пиша с 6 момичета от хижата като има една много яка 9ка

За външен вид, мисля че не съм грозен, кефят ми се горе-долу. Относно парите бачкам като програмист, не съм от най-богатите. Забелязах, че откакто взех по скъп часовник и очила нещата са по-лесни.

Опита, който имам не е голям, не заговарям по улицата, играя само по събиранки, и на заведения и дискотеки. Най-често успявам да клоузна като се правя на вървежен и съм супер нагъл, иначе ме режат на макс.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Как променя мисленето алкохола -: Септември 23, 2019, 20:48
И така започнах да се целувам вече по-сериозно с приятелката на авера ми.

Приятелка на АВЕРА ТИ, ама ще я чукаш ли е ? Не знам как алкохола променя мисленето, ама ако бях на мястото на ТВОЯ АВЕР, до сега да съм ти променил физиономията, недей се обижда Усмивчица Заради курва, курва не ставай, не са мъжки работи това, ама то вече 90% от мъжете са курви за съжаление
[/quote]

Той не може да посмее да ме пипне, ама и аз реших да не ставам путка.
Днес първо се видях с аверчето, разбрахме се там, казах му че не е трябвало и се оправихме.
После се видях и с нея, мисля, че очакваше, че ще я забивам, защото беше с няква къса рокличка. Слезе от буса и направо на спирката й казах 2-3 изречения и си тръгнах. Остана мега потресена, ама не ме интересува. Женски бол, все ще се намери нещо по-добро.

Днес се замислих и колко е малоумно това да ходиш с някой толкова време и накрая да я наебе близък приятел. Стигнах до извода, че на жена и на сервиз без голи женски снимки по стените не трябва да се вярва хаха Ухилен
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Как променя мисленето алкохола -: Септември 22, 2019, 19:33
Повръща ми се от такива помии...В последно време съм вдигнал много, много критерия, защото започнах да си подбирам жените, с които излизам и харесвам. От това ми ниво, ми се догажда от такива девойки, и такива свалки, след обилни запой.

Ние сме на по 18 години, тука колкото и да подбираш всички го правят този номер  Ухилен . Аз си го обяснявам по такъв начин, че просто им писва едно и също и искат да разнообразят малко.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Как променя мисленето алкохола -: Септември 22, 2019, 15:07
Здравейте, чета форума от близо година вече и ми помогна доста да осъзная кое как става.

Та вчера бях на рожден ден на доста близък приятел. Станах сутринта изжулих една ракия вместо кафе, взех си 2 литра бира за изпът и тръгнахме.

Компанията беше предимно от познати лица. Женските бяха само 2 на 14 коча Тъжен като с едното момиче се познаваме от доста години, но нищо сериозно, защото ходи с мой доста добър познат от година и половина. Другата не беше кой знае какво, но се бях примирил,че тази вечер ще се напивам. Фрейма си го наложих, всичко беше точно, освен това, че бях доста почерпен. Та запукаха се и другите да пият, танци ала-бала, настроението на макс. Аз лоча каквото видя като за последно, другите се чудят къде го побирам.

Към 2 часа вече повечето замаляли и си викам я да се забъркам малко с женските, които бяха доста почерпени, взех рожденника и още едно момче, викнах 2те момичета и ги накарах да играем на една игра, която доста помага за свалки по купони.Идеята е следната нареждате се в кръг все едно ще въртите масе Ухилен , но вместо него се взима една карта и трябва да правим вакум с устите, за да си я подаваме. Един вид се целуваме през картата и когато някой изпусне картата 3 пъти целува човека до него. Наместих се между момичетата и се правих на индианец. Целувки на макс викам си добре са нещата.

После обаче изскочиха някъкви други маняци и викам на хората от кръгчето да идем в стаята ми. Те се надъхаха и там говорихме разни глупости и който го е правил пак целува човек който му изберът. И така започнах да се целувам вече по-сериозно с приятелката на авера ми. Викам им като се целуваме да гасим лампите, те не надъхаха и още първия път като се целунахме на тъмно вкара езика. Аз потресен си викам стана лошо вечеее, но ще продължа. Цъкаме,цъкаме заградил съм я вече завили сме се дваматаи съм пуснал ръката. Тогава влиза приятеля и и ни вижда. Аз си махнах ръката от нея и той драсна на някъде тя хукна след него и до там. На сутринта ги нямаше, защото трябвало да пътуват.

Говорих с нея и тя каза, че му е казала, че съвсем леко сме си допряли устните. Казах й, че искам да се видим като се върне и тя се съгласи.

Та сега се чудя какво да правя да се опитам ли да fuck close-на или да не се занимавам.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Чат в instagram -: Юни 14, 2019, 20:04
Здравейте, не пиша много, но чета и практикувам доста. Може би от година чета форума и промених доста неща в играта си.
Ето чат:

(аз съм качил стори да видя кой ще ходи на дискотека)

Тя: извинявай, без да искам (нарочно слакам pool-а, така че да го кликат без да искат  Намигване )
Аз: тцтц, много несериозно
Тя: прости ми
няма да се повтори
Аз: такова нещо прощава ли се ?
Тя: ами надявам се
Аз: да кажем, че едно реванширащо кафе ще помогне
Тя: ще си помисля
Аз: давам ти 5 мин
Тя: не мога да мисля толкова бързо
Аз: да ти помогна тогава ?
Тя: хайде помогни ми
Аз: Отговора трябва да е: Вторник на Фабрик
Тя: нека бъде сряда
Аз: ще трябва да си помисля
Тя: забавен си
Аз: някоя по-забавна ми го каза

И това е чата след това са нормални рутини колкото да поддържам интереса.
Ако има забележки с радост ще се радвам да ги чуя.

15  Други / Всичко друго / Re:Сезон в Поморие. -: Юни 06, 2019, 21:24
Другата седмица съм свободен, пиши
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Новата Година -: Януари 02, 2019, 21:40
За много години . Липсват ти доста неща . Оставил си се на емоцията . В началото си бил окей но си изпуснал основен момент който ти е коствал голяма част от играта и това е за бившия . Ако е говорила с него малко или многл е била в някаква емоция . И вмето да отебаваш да беше се намушил в оная и компания по предтекст за нещо друго . А не да си до нея и там да игнорваш а тя да гледа как ти се кефят хората след което . Като сте легнали тримцата да беше почнал да го бъзикаш ония да му стане тъпо катл не се сеща . И да си по доминантен а след това да е отделиш по предтекст за нещо и да и кажеш директно че е харесваш и че искаш да е любиш . Ако се дръпне но си остай прозорче да те тества колко е искаш  просто е негвай през цялата вечер . След няколко дена и пиши без покана и кажи хайде да се видйм искам да ти кажа нещо и така . Вие сте малки и играта е по пипкава и несигорна .успех

Знам, че играта ми е слаба. От доста време чета форума, но скоро се надъхах да практикувам
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Новата Година -: Януари 02, 2019, 20:34
Само искам да ти кажа, ти не си по- малко "АФЦ" от приятелчето ти под юргана. Представям си ви тримата, пича от лявата страна, тя по средата очакваща, и ти от дясно. Представям си и как му казваш да се маха, а онзи пича си седи доволно и си гледа, очакващ и той нещо Смотан. Направи си сметка колко ти имат евала, щом му казваш да се маха, а онзи си седи, та и под завивката се е намърдал. Още тук си започнал да се пропукваш пред нея, щом си го допуснал това. Малко е приличало като онова интервю по Господарите го въртяха, а и тук във форума го качваха на "великата" пернишка телевизия КРА- КРА, двамата водещи, които интервюираха една "топ манекенка", която се казваше Петя. Сигурно си го гледал, но съм сигурен, че и девойката се е чувствала като Петя между двамата. Сега малко по- сериозно... Добре си започнал вечерта, играл си я добре, но след това си се изложил. Трябвало е да я изолираш, предполагам е имало други стаи и там да я натиснеш с повече КИНО и т.н. Още повече щом сте и пили, не е било трудно. В ситуацията, в която сте били тримата, няма как да ти пусне момичето. После ок изложил си се вечерта, не си бил доминантен, изгубил си интереса й, но след това й пращаш покана във фейсбука. Жените не са глупави, на тях им е ясно за какво иде реч и защо й пращаш поканата. Така й олекваш още повече, тя и за това не ти приема поканата. Казала си е, гледай го тоя льольо не стига, че цяла вечер ме забавляваше, нищо не направи, пък сега и покана ми праща. Голяма валидация без да я заслужава. Ако всичко беше минало ок, тя щеше да ти прати поканата, не ти на нея. Трябвало е следващата ви среща, разговор и т.н., да стане случайно и там вече, ако ще я натискаш за среща и т.н., но само двамата, без оправдания и глупости. Ако се съгласи ок, ако не удряш й един здрав игнор, и не я ебаваш повече. Току виж, след време тя те е потърсила. Вече, ако толкова много ти харесва, след време пак я търсиш и така...


Така май ще стане, а другите разбраха, че се натягам с нея и освободиха терена, ама тва как да процедирам с льольвците ще знам за друг път
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Новата Година -: Януари 02, 2019, 18:56
Здравейте, и за много години! На Нова година се събрахме у едно аверче като бяхме 6 момчета и 3 момичета. Фрейма ми беше на ниво, голяма част от групичката си ми имат евала, та реших да се забъкам с едното от момичетата-8ца.

Мисля, че се справих с първото впечатление,говорихме си, дори реших да използвам онази рутина с намисли си число от 1 до 4, като я накарах да си сложи ръцете върху мойте. Реших да пробвам пуш-пул и вървеше доста добре, търсише ми вниманието, ама взе че пийна повече и падна от стола Ухилен вдигнах я през мишниците като леко я стиснах по гърдите хвърли ми един интересен поглед, аз и се усмихнах и до там.

Вече ще посрещаме новата година, то кво зе че стана излизам на терасата и я чувам, че говори с някой по телефона, оказа се че е бившия й.
После отиде до няква друга компания,аз тогава реших да се правя на неебателен, въобще не й обръщах внимание и ми падна доста настроението. Вече става 2:30-3:00 аз съм си се опънал на дивана с една бутилка текила и си релаксирам.

Решихме да гледаме филм, казах си сега взимам юргана и да видим какво ще стане, то хубаво, ама най-голямото АЦФ реши да се намести до нея, викам му да се маха, той ми се прави на луд, оитдидох от другата й страна, завихме се двамата стискам я за по баджака, АЦФ то и то се набута от юргана.
Писна ми, викам им ебал съм ва, Взех 3 бутилки алкохол и до 7 часа си порках.На сутринта се разпръснахме като я изпратих с приятелката й. Каза ми, че ся ако ме види в училище щяло да трябва да ме поздравява.

Знам, че пак никъква не я свърших, но поне успях с киното до известна степен. Въпроса ми е сега как да процедирам с момичето, защото ми допада доста като характер.Пратих й покана във Фейсбук, но още не я е приела.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Вечер с пияно момиче -: Ноември 03, 2018, 22:45
Стоун. Щом са влезли в стаята му, като у тях си, 99% са от компанията му.
Това което съм писал, съдя от динамиката и информацията, която е дал. Всичко се подразбира. И отношения и всичко.
Ако бяха нормални пичове, или онези двамата дето даде за пример, вероятно щяха да се изнесат, като видят, че пича ще ебе.
По написаното се разбира, че са други двама девственици, които не знаят кво се прави с голо момиче. И съм сигурен, че дори са намирали поведението си за супер забавно.
Така, че конфликтите ги изключвам като вариант.

Не бяха от компанията, единия се беше пробвал с нея, ама без успех, а другия и аз не го знам.


С момичето днес си писахме и забелязвам, че има някакъв интерес. Ще видим какво ще стане.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Вечер с пияно момиче -: Ноември 02, 2018, 20:39
Днес се видях с авера и приятелката му, оказа се, че момичето искала да се видим . Явно нещата не се чак толкова зле
Страници: [1] 2
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines