Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 28, 2023, 17:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира група за ново обучение, което ще започне в края на януари 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 5
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Високи очаквания -: Януари 03, 2023, 18:19
Пичове, евала за мненията, които ми дадохте.

Това с "ти нямаш власт в такава среда" направо ме удари като шамар.

Точно това усетих между другото. Аз затова и не отидох на дискотека дето ме каниха на няколко пъти. Няма да коментирам защо, то е ясно от самосебе си.

..."кофтито в случая че не си пробвал милфа ами си имал нереалистични очаквания за самата ситуация."  -  Точно така е, имах нереалистични и високи очаквания. И по отношение на другото - не искам милфове, точно както каза BattleMage. Не ми беше целта тя. Писна ми от милфове напоследък.

Иначе братовчедката просто предположи, че 'вероятно мога да имам някакъв интерес.' Aма сега виждам колко не е ок това цялото нещо.

"...Ти да не си куче че да те развеждат." - малко рязко влизаш без да знаеш изобщо как са се развили нещата? Никой не ме е развеждал. Отидох на собствена глава след няколко поканвания. И не съм се оправдавал с нищо. Отидох там, и се запознах с тях и толкова. Дори ги "изненадах," и начина по който го направих с присъствието си, даде резултати още същия ден. Не исках да го споменавам щото не мисля, че е "нещо кой знае какво," но шефката на екипа (която е на 28) ми писа същия ден на Viber и рекла на братовчедката, че много ме харесала. Ама не ме кефи и т'ва е. Нещо ме отблъсква в нея, супер сериозно.

"Братовчедка ти спокойно можеше да разпита за дъщерята/да провери социални мрежи и все да види една снимка че да си спестиш случилото се." - прав си тука, беше major mistake, и нещо което тотално можеше да се избегне. Просто имах едни високи очаквания и съвсем различни представи в главата си.

Иначе братле, не съм чакал нищо... просто бяха някакви "оферти" ела тука да се запознаеш. Не ми се случва за пръв път. Просто сега реших да го направя. Но сега виждам, че такива ситуации са кофти и могат да бъдат капан...

Та, пак благодаря за коментарите и на двамата.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Високи очаквания -: Януари 03, 2023, 13:13
Здравейте и Ч.Н.Г. на всички, (брей, хубаво е чувството да честитиш новата година на толкова много хора  Смотан )

Искам да започна 2023 с една забавна тема.
Преди месец и нещо, братовчедка ми ми сподели, че има много готини колежки на новата и работа. Все се оправдавах с липса на време, че не мога да отида и да се запозная с тях... и така, някъде малко преди коледните празници ме покани отново. Тоя път се реших и отидох до офиса им, и се запознах с повечето. Наистина, готини момичета, и естествено, някои ми бяха и какички. Но повечето сравнително по-млади.

Малко след това, започнаха да валят предложения да излизам с тях по дискотеки и нам си какво. А братовчедката по едно време ми сподели, че една от колежките и, ме е харесала доста, и има дъщеря, която била на 21. Била много амбициозна, дъра бъра. И понеже ми направи впечатление на готин 40 годишен милф, си рекох: "Брех, а дъщеря и, как ли ще изглежда тогава?!." И буквално вчера реших да използвам случая, и да отида "на гости" в тях с братовчедка ми, и да се запознаем с дъщерята. Като си мислех, как ще я дръпна по някое време настрана и ще си лафим, а тях ще ги оставим да си дрънкат по техните си теми за работа и др. подобни

Преди да тръгнем, нещо от вътре ме накара да не се "изтупвам." Де да знам, интуиция ли е било, какво е било, не знам. И действителност, не се погрижих да "блесна" във вида в който би следвало. Естествено преди това се напомпах във фитнеса, щото ми и беше ден за гръди... и бам, отиваме. Посреща ни колежката-милф, и това ме накара да се усмихна и да се надъхам вътрешно още повече. Влизаме в нещо като кооперация-къща, където и други хора живеят, стигаме етажа, усмихнал съм се яката, като съм и разказал един виц докато се качваме... и що да видя. Дъщеря и - доста дебеличко момиче, облечено със син суитчер, не по-високо от 1.60, с биричка от стъклено шише в ръка! Обърнах се към братовчедка ми, в чийто поглед се четеше едно съжалително: "ИЗВИНЯВАЙ, НЕ ЗНАЕХ!!!!." Няма да крия, че настроението ми директно спадна, но исках все пак да задържа "фрейма си," и в мига в който се улових, си казах: "Еми, какво толкова!". След около час ми стана доста скучно, и реших, че "е време" да си тръгваме." В колата братовчедка ми ми сподели, че си мислела, че щом майка и изглежда така, би следвало и дъщеря и да изглежда като нея. Уви, не беше тъй:)!

Бъдете здрави, и внимавайте с очакванията  Смотан Ухилен
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Относно годините -: Декември 10, 2022, 20:27
И на мен ми е странно, че човек като теб с толкова реп задава подобни въпроси.
Странно нещо е живота, нали?
Викаш си, че всичко върви 6 и изведнъж се оказва, че не е така.

Това което мога да ти кажа (и не е да те мотивирам), е следното: пич, карай го по спокойно. На почти 30 си. От написаното звучи сякаш си вече преди пенсия и съжаляваш за нещата, които не си направил в живота си. И също така се забелязва как омаловажаваш себе си, и постигнатото. Т.е. строго се съдиш, и си бая взискателен към себе си. А пикапа не ни ли учеше да излезем малко от тия глави и да спрем с т'ва мислене? Къде остана "тук и сега" и това което Илиянски пише за Екхарт Толе в книгите си?

Например аз от онези дни, тъкмо заспивах и изведнъж започнах да виждам на лента всичко случило ми се през последните 10-11 години. И някак си, ми се видяха супер много тия години! И осъзнах, че съм направил невероятен сбор от неща. И само можех да се радвам.

А грешки имало ли е? Пфф. има ги. И сега ги правя. Важното е, че продължавам напред.
Това го казвам, защото виждам, че дори и се само-съжаляваш. Предлагам ти да изгледаш това видео: https://www.youtube.com/watch?v=ka8L1YMR88U&t=691s

------
Сега, на въпроса... имало ли е такива неща и при нас? За себе си, мога да кажа, че е имало. Единственото коеот ме държеше, е че знаех, че това са само мисли. Че е някаква вътрешна настройка. Постепенно открих и  бъговете заради които това се случваше.

Също така... огледай се. Виж дали изпълняваш нуждите - на тялото си, най-вече (с мацки, с почивка, с наспиване, и тн и тн по веригата). Виж си компанията. Какви хора са. Виж си групичката от приятели с които излизаш. Чувстваш ли се утвърден сред тия хора? Чувстваш ли принадлежност към тях/групата? Продължаваш ли да правиш неща които ти вдигат настроението? Колко насериозно се възприемаш?

Та... кв'о искам да кажа... ако тия неща по-горе са ти удовлетворени, няма как да си неудовлетворен. Има според мене нещо дето не се случва как "тряя," и от там идва целия филм. Т.е. няма как да ти е всичко това горе ОК и в същото време да си unhappy.
4  Забавления и смях / Интересни и забавни истории / Под дълбоко прикритие -: Септември 30, 2022, 19:45
Начи, ся, тука ще се направя на най-мазния тип и ше кажа (с радост, и гордост), че това ме кефи супер много. Благодаря ти Zalmoxis, че пускаш такива теми и както си писал преди години "съживяваш" този раздел във форума. Честно казано ми напомняш на един луд руснак дето си лафиме от време на време, и кат почне да ги съчинява едни...

Та, супер майсторски е написана тази история. Естествено, има моменти дето ги чета по два пъти, за да вдена. Но! Начина по който въвличаш в историята е изключително добър. Сякаш да го еба си се учил от някои наистина добри писачи.

Та, аз лично бая се забавлявах. Пускай още като можеш. Винаги чета с кеф  Смотан
5  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Ти си скучен (You're boring) -: Септември 17, 2022, 10:27
3. Скучният човек рядко е на първо място в съзнанието ти.

Ако имате проект, по който работите, и трябва да наемете някого, малко вероятно е веднага да се сетите за скучния човек. Вие мислите за интересния човек. (това, както виждате се припокрива с всичко казано досега).

4. Да си скучен е... скучно.

Скучният живот не е живот, който си струва да се живее според моето не толкова скучно мнение. Животът трябва да се живее. Предназначен е да създаваш преживявания, които си струва да бъдат запомнени.

Нямаме представа колко дълго ще бъдем на тази планета. Има толкова много неща, които могат да ни лишат от живот в рамките на няколко секунди, дни или месеци. Автомобилна катастрофа. Природно бедствие. Наранявания. Болест.

Това не е болестно мислене. То е освобождаващо. Може да не сме тук за дълго. Затова нека се възползваме максимално от това, докато сме тук.

Повечето хора умират по малко всеки ден, докато са живи. Аз предпочитам да живея пълноценно, докато умра.

Имам лукса да преживея собствената си смърт повече от веднъж. Това ми дава яснота, че животът е само част от преживяването, което ни се полага. Това ми дава свободата да разбера, че дългият живот не е цел. Целта е да живееш, докато си жив.

Моето убеждение е, че вероятно ще живееш и много по-дълго, ако не умираш по малко вътре в себе си всеки ден.
6  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Ти си скучен (You're boring) -: Септември 17, 2022, 10:20
Провокиран от темата на fuckedup "Как се справяте с успехите на хората около вас ?", реших да пусна тази нова тема. Тя е директен превод от един изключително успешен милионер, който следя редовно в нишата в която съм и аз. Бил съм на немалко негови уебинари, и човека постоянно е във вихъра си.

Приятно четене
===============================

Ти си скучен (You're boring)

Когато става въпрос за управление на бизнес, се ръководя от едно правило...(а то важи и за живота като цяло)

Не бъди скучен!

Просто недей. Това не работи много добре. Наричали са ме много неща в живота, но "скучен" не е едно от тях.

Последното нещо, което искам, е хората да ми казват "ти си скучен".

Едно от нещата, върху които обичам да се фокусирам в бизнеса, е да се забавлявам. Почти никой не говори за това. Бизнесът трябва да бъде забавен.

Всъщност, според моя опит, колкото повече се забавлявам, толкова повече пари печеля.

4 причини защо е важно да не бъдем скучни.

1. Скучните хора са склонни да печелят по-малко пари.

Ако сте чели нещо моe за късмета, тогава ще разберете това. Колкото по-динамични и интересни сте, толкова по-вероятно е хората да се обърнат към ВАС, когато имат нужда да свършат нещо.

Колкото по-уникални сте, толкова по-вероятно е да сте първият човек, за когото хората се сещат, когато имат нужда от свършена работа или искат да дадат на някого пари.

Спомнете си аналогията с водолаза. Ако сте най-добрият дълбоководен водолаз в света, ще се обадят на вас, когато някой открие съкровище в потънал кораб.

Да, това има нещо общо с развитието на уменията в тази ситуация. Но също така е свързано и с това да не бъдете скучни.

Следвайки логиката на това, знаете ли кой не е скучен? Човекът, който е направил стотици или хиляди дълбоководни гмуркания с потънали кораби по целия свят. Мислите ли, че той ще има да разказва увлекателни истории? Мислите ли, че ще е посетил някои луди места? Да, и ще бъде възнаграден парично за това. Той ще бъде възнаграден и в реално време всеки миг, в който създава невероятни преживявания. В правенето на интересни неща има вътрешна стойност. След това парите са склонни да ги последват.

Същото нещо имам и с моите видеоклипове онлайн. Ако някой иска да направи забавно видео за продажби, той идва при мен. Или отиват при братята Хармон. Ако искат някой да направи пародия в сферата на маркетинга, ще се обърнат към мен преди всеки друг.

2. Скучните хора обикновено имат по-малко приятели.

Никой никога не е казвал: "Много ми се иска да излизам с този наистина скучен човек." Или "Да се срещнем с Тим. Той е АДСКИ скучен."

Мисля, че всички сме имали опит с разговор, който протича по следния начин:

"Какво мислиш за Тим?"

"О, човече, толкова добро момче. СТРАХОТНО момче. Наистина добро момче.

"Да, съгласен съм. Хайде да видим дали той иска да се видим тази вечер?"

"Категорично не. Страхотно момче, толкова мило. Но е прекалено скучен."

Няма нищо лошо в това да си супер мил. Всъщност това е една от най-високите ценности у хората според мен. Но понякога някой е просто толкова мил, че е адски скучен.

Бъдете любезни. Но не бъдете скучни.
7  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Как се справяте с успехите на хората около вас ? -: Септември 17, 2022, 09:49
Провокиран от твоя пост, реших да пусна една нова тема: Ти си скучен < отново в този раздел. Няма да е зле да я прочетеш fuckedup, а и всеки който е на твоето дередже.
================
Прочетох поста... и видях доста вътрешни конфликти.

Братле, проблема ти идва от начина на мислене, то е ясно. Но какво всъщност се случва.

Че завист имаш, си  я имаш. Но в същото време да твърдиш, че и се радваш на успеха на другите... докато се "побъркваш," че са по напред - не е ок.

Или се радваш, и само можеш да кажеш някакви благи думи, и туй то. Или гледаш да си по добър, както казваш, като в същото време може да се допиташ до тях кое как са направили и тн.

Ама не. Ти избираш и да се самообвиняваш > не съм достатъчно добър, явно... щом се справят по добре от мене.

А, не си ли чувал че забавлението е най големия фактор докато правиш всички тези неща? Жени, пари, личен успех и т.н.?

Мерилото за успех е забавлението.

Аз не виждам да се забавляваш. Виждам само някакво вайкане под формата на завист, и "тъмни" планове как да си по успешен от тях и да изкарваш повече пари.

Брат, повечето пари...няма да те направят по щастлив. Ако смяташ, че това е мерилото... лъжеш се.

Според мене си имаш някакви вътрешни конфликти. Ту искаш това, ама и това...ама това пък не "ти дава мира," защото нямаш онова...


Та, мисля, че тука някой ти беше казал да си направиш анализ. Ако не можеш сам,  наистина не е зле да се обърнеш към някого който може да ти помогне.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Престани да се опитваш да "казваш", а по-добре "покажи" -: Септември 07, 2022, 09:38
Здравейте, знайни и незнайни съфорумци:)!
Набарах нещо, докато си четях сутрешния мейл бюлетин от един пичага, и реших да преведа една част, която ми допадна адски много.

Ето я и нея:
...........................
Престани да се опитваш да "казваш", а по-добре "покажи"

Вчера бях на едно парти по случай "Деня на труда," и докато бях там  се заговорих с някакъв човек за профила му в Tinder.

Този човек ми разказа как е нов в Остин...

И как му е трудно да се запознава с нови хора (най-вече жени).

Попитах го дали мога да видя профила му в Tinder.

Той беше добре изглеждащ мъж, така че бях малко изненадан, че му е трудно.

Но след като разгледах профила му, стана ясно защо това е така.

Той правеше много "казване" и не показваше много.

Например...

В биографията си той имаше доста обикновени неща като...

"Аз съм трудолюбив и забавен".

Това не се прави така. Не е това което искаш.

Защото няма да събуди никакви емоции у момичето, което го чете.

Вместо да й казваш, че си забавен, по-добре е просто да бъдеш забавен.

Затова му показах пример, който един от моите приятели има в профила си в Tinder, където пише...

"Две истини и една лъжа - имам акцент, богат съм, имам малка (емотиконка на патладжан)"

Това е 100 пъти по-добре, отколкото просто да кажеш "Аз съм забавен".

Защото демонстрира, че той всъщност е забавен.

Точно в това се състои "показването".


Изводът е, че винаги искате да "показвате, а не казвате".
..................


Toва е. Считам, че е ясно, кратко и забавно.  Готин Смотан

p.s. това не е с цел да покажа някви неща за "тиндер."  Fuck Tinder и всичките социалки. Въпроса е с казването и показването - може да използвате вниманието си така, че и "на живо" да го правите безпроблемно. С тренировки Намигване... докато не започне да ви се получава естествено.
9  Други / Всичко друго / Чатърска тема във Форума за свалки, флирт и съблазняване на жени 2 -: Септември 03, 2022, 20:27
Охоп, докторе, здравей!

Може ли малко повече инфо за това защо смяташ че играта е залязла на морето и то още след 2015-16та година?

Иначе за София, спор няма:).. даже бая чужденки има също. Особено покрай НДК, Витошка
10  Други / Всичко друго / Дори и най-свестните се комерсиализират -: Август 21, 2022, 11:03
Ти сериозно ли пишеш такива теми  Шокиран  Смотан ?

"тия неща ги знам ама не ми допадат" звучи като всичките афц "приятелчета" дето знам и не могат да приемат нещата такива каквито са.

Явно си добро момче, и явно много ти се иска да повярваш в "доброто."

Ама, четейки те, дори и "добро" не знаеш какво е. Даже се и самосъжаляваш. А това е супер слабо поведение, и като цяло предпочитанието на повечето хора - да се оплакват.

И кво искаш от жените не мога да разбера? Искаш да са такива и онакива?  Нещо ми се струва че имаш голям ама наистина голям проблем с очакванията към хората и изискванията ти към тях. Което пък води до вътрешни противоречия...

Което пък показва огромната ти липса на опит с жените... ама седнал тука да пише у форума и да се самосъжалява и "знаел" как са нещата, ама не ги приемал.

Пичаго, пълен си с несигурност и вътрешни противоречия (затова и се наливаш с алкохола де, и то сам).
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Нещо не е наред с мен -: Май 18, 2022, 13:06
Здравей,

Човече, единственото което мога да ти кажа, е да потърсиш помощ от психотерапевт. Но някой дето е психо-телесно ориентиран, за да може да извеждаш цялото това притеснение и напрежение за което говориш от тялото. Защото то изглежда, че се натрупва и не се освобождава. А да стигнеш и до паник атаки, означава, че нещо много сериозно се случва с това да се тригърват/задействат всеки път емоциите ти в такива ситуации.

Изобщо, паник-атаката знаеш ли какво е? Паника - тялото се паникьосва, изтрещява, не може да търпи дадена ситуация... и АТАКА - искаш да атакуваш това което те застрашава. Ся кажи ми - ше водиш борба/битка с ония мацки ли:)? Или с приятелите ти? Много са страшни ли? ...  Смотан...

Най-напред трябва да знаеш какво провокира тия емоции. Има мисли преди това. Какви са? Не може да ми кажеш, че не знаеш. Ако не знаеш, значи че много ти е паднало нивото на настроение, от там енергия на тялото и не можеш дори да забележиш какво се случва. А това е много кофти.

В същото време, не споделяш своята социална активност каква е? Това също може да оказва ефект. Като цяло, изобщо не си единственият който в последните 2 години изпада в подобни дупки (знаем що).

Та... пак ще апелирам, да се обърнеш към професионалист за помощ; който може да анализира какво се случва, и в същото време да изразяваш това което е отвътре... и лека по лека, да отработваш в ежедневието това което сте анализирали. Иначе само с мислене и "аха, идва ми от там," каам ти опит, нема да стане. И имай предвид, че тия неща няма да се решат бързо. Може да ти отнеме и година. Може и повече. Зависи как работиш, колко много искаш тези неща да спрат и да се оправят и тн. и тн. И най-вече - готов ли си да потърсиш помощ? Щото ако не си, ми сори bad news, може да задълбочиш единствено.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Тънък момент с обвързана -: Май 18, 2022, 12:21
Бъдете Алфа 2.0, пичове. Давайте го по-куул.

Точно тука е разковничето. Алфа 1.0 си има своите моменти. В тоя случай, да кажеш така на обвързана жена, с деца и тн., си е вкарване на автогол.

Преди време, някой беше говорил за развитието в една връзка. Запазил съм си дори поста някъде из бележките. Та... ти какво развитие и предлагаш? Само чук и бег? Не ми изглежда като да е баш от тия, а и сама признава - че обича да манипулира. Също така, с какво я предизвика последно - т.е. да и създадеш настроение, да я накараш да мисли за тебе и тн.?

Както рекоха горе, това с "много си красив" е минало. Вече те има, ти нея също. Tук вече се пита... "къде ти е играта, мъжки."

И да, давай го по-куул. И се занимавай активно и с други мацки в същото време. Като те гледам така, нямаш други опции и нещо почваш да се обсебваш от тази (в един момент от това което си написал, това много започва да се усеща). Защото наистина - ти какво искаш от тази? Кат и свирнеш да дойде? Па даже обмисляш и сметка да и държиш... никой на никой не е длъжен! И не трябва да имаш очаквания най-малкото. Те те прецакват. И обсебват. Имаш ли повече опции, нема да те боли дедовия. И най-малкото ако беше така, нямаше да пускаш тема тук.

Успех
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Май 16, 2022, 10:46
Другият major red flag, или червен флаг са - родителите и. Тези орица и техните обвинения са докарали до там нещата, че това момиче е не само социално изолирало се (което и супер мн се дължи и на пЛАНдемията последните 2 г.), но и я карат да се чувства виновна, налагат и контрол чрез "ооо ти сега си далече от мене, аз съм болна!." Изобщо тая диагноза на това младо момиче, майка и ... просто пич, wtf? Т'ва са сериозни психични проблеми. За какво се вреш при такива жени и техните семейства?  Шокиран

Ей го на, снощи излязох с една женица, дето се запознахме преди коло месец и нещо покрай 1 група приятели. Абе некъде началото на април беше. Даже ме издири у соц мрежите и ми прати покана. След 10 мин чат, направо я поканих с директна оферта за час и място. Излизаме и почвам да я баунсвам - витошка, кафенце, после хапнахме; Първия път аз черпих с по един коктейл, после тя когато хапвахме. И вече стигаме да се движиме там по 1 улица, считам че достатъчно рапорт има, и почнах да наклонявам разговора за това какви са родителите и; исках също да видя тя "реалист ли е," или пък "оптимист." И няква директно ми признава - "ооо аз съм шматка цял живот, и съм реалист и много негативно глелдам по принцип." Начи, т'ва кат ми го каза и... ред флаг. После пък си полафихме за родителите и. Ми немаше място за повече разговор като ми каза, че не си говори с тях, и че често се карат и тн., и то още от както е била дете... та даже излязла из чужбина, за да не е около тях на младини. А да, оказа се и социално изолирана, била хоумофис последните 2 години.

Иначе го раздаваше "яка." Видех колко е яка вече на лична среща. По далече от такива хора дето нямат никакъв интегритет. Правилно се самоопредели - шматка.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Май 16, 2022, 09:37
Пич, благодаря за темата. Изключително много ме развесели. Напомня ми на филмите в които и аз вярвах... и колко се забърквах в тях, но поне подпитвах какво да правя, за да извлека някаква полза... па и го правех на време! Но най-вече слушах и прилагах

Иначе т 'ва твойто си е направо драма от стила Kanye West - Kim Kardashian или Johnny Depp & Amber Turd... сторита, снимки, Инстаграм, приятели замесени (как имаше една приказка: кошаревски свидетели)... само трябваше някой да излезне с една камерка и да снима документален филм

Единственото което мога да ти дам като съвет е - последвай какво ти казват момчетата тука. Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш. И до ден днешен си спомням с присмех и гордост как врътнахме номер на една висша служителка с помощта на btw. Верно, направих много изцепки... но точно в тоя момент, загрях как да играя близо - далеч и как да рискуваш.
Риска беше такъв, че накрая тая жена до такава степен и разклатих нервната система, че ми каза - ТРЪГВАЙ СИ! А можеше и да дойде да ми реве и после да и 'го подам,' и да ми полапа сладко сладко...

Докато не почнеш да правиш нещата дето ти се казват тука, ще продължаваш с филма за "единствената," да влизаш във филми ала-стил "аз и видях еди кое си стори. Еди кой си приятел ми каза за Х. А пък тя не иска да ми върне дрехите." Брат, действай смело и дръж на себе си.

Психолога е изиграл една много добра роля. Не обвинявай човека. Правилно я е посъветвал - трябва да гледаш първо себе си. Ти явно повече "гледаш нея." Според мене имаш проблем и то особен с това да си human-pleaser - т.е. да задоволяваш очакванията на другите... и ако не се случи как трябва, айде - ку*яц.

Показваш, че го играеш тежко, и че уж правиш нещата правилно, но разбивката на колегите по-горе показва, че идваш от доста кофти настройка. Поправи я! Имаш шанс.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Липса на желание ! -: Ноември 07, 2021, 23:00
Здравей Таргет,

Момента е ясен защо е такъв... дори няма нужда да говорим за зеления кромид и НАЦИфиката който ти изискват на всякъде. Мисля, че това влияе на всички. В момента, ножа е опрял до кокала. Настроенията в цялата страна за бойкот, протести и тн., нищо че повечето стоят вкъщи и "уж нямат мнение."

Та... при мене това "не-желание", или "липса на мотивация" се прояви с това, че не се концентрирам върху жените, покрай всичко което върша. Напоследък ме интересува да ми върви бизнеса, да спортувам, и да работя върху съхраняване на себе си и енергията си. Забелязвам, че кат' се открехна на свалки, вижданки, разговорчета, ала-баланица... просто всичко отива подяволите. И на края не съм свършил нищо.

Именно за т'ва си бачкам, развивам се, и се концентрирам върху собствените проекти и виждания. Най-скромно ще споделя, че се срещам с една мадама (и съм много благодарен, че не ми досажда), и туй то. Дори и това не ми влияе; все ми е тая... периода е такъв, че има много по-важни неща от това.

Естествено, съблазняването като тръпка, го има, и е хубаво да присъства в живота по някакъв начин.

Интересно ми е и на мен да видя други какво могат да споделят.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 24, 2021, 19:53
1. Жената избира мъжа.
2. Половите роли в съвременното общество са все по-размити... Като пример се сещам за сериала - "Сцени от един семеен живот" (2021).


Подобни глупави твърдения, да не река буламач, ме отчайват понякога от хората; особено частта с 'бройките'. Единствено за "Няма емоционални и неемоционални хора" е до една степен така.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с доверието -: Октомври 20, 2021, 22:36
Здравей пич,

най-напред, не споделяш подробности; твърде малко си дал като инфо.

Второ, има прекалено много теми като твоята; предлагам ти да се разтърсиш из форума; Като всеки 1 пич, предполагам, че не знаеш как да отваряш (най-вероятно), как да поддържаш вайба, кога да приложиш кино, и тн и тн. Има си цяла система която може да следваш, и повярай ми веднъж научил я, нещата стават много по-лесни. Виждаш как всичко - работи и колкото повече практикуваш, толкова по-лесно става.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Зелен сертификат -: Октомври 20, 2021, 22:31
Какво става обаче... когато искаш на кафе, а мацката не е ваксинирана? Или... обратното? А сега става студено и тн. Тепърва предстоят едни студени, влажни (на моменти мразовити) 5-6 месеца.

Изобщо.. схващате ли какво става с тия 'сертификати'? Разделение. Дискриминация. Омраза. Страх.

Е т'ва виждам аз. Щото, вече бях свидетел на това, как тия неща са повод дадени двойки дори да спорят/да се карат. На скоро го видях. Ходя на едни групови събирания (за радост, водещия е пич и не го интересуват тия мерки), и там една жена сподели на скоро, че се карала с приятеля си заради това кой е вакснат и кой не.

Ако питате мен, пълна простотия...

Дали ще повлияе? Ми то вече влияе. И то сериозно.

п.с. кат' за последно днес ходих на кафе без да нося маски, без да имам сертификати и прочее простотии. Бях и на фитнес. Във фитнеса пича дето го държи, ми вика - 'идвай засега без, пък после ще го мислиме. Аз съм издал стотици карти; и к'во, трябва да връщам на хората парите ли?'
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Много готина колежка -: Юли 07, 2021, 11:45
Абе играе си на котка и мишка иска да й се тича след дупето, а аз тея игри не ги владея просто.

Не ги владееш ли?

Ти си факир на тея игри бре. На практика в теб виждам едно добро момче, което обича да обгрижва с внимание 'хубавите колежки.' Та ти си и станал приятелКА на тази бре. Те жените се ревнуват едни други като не си по-добра приятелка с другата. Т'ва не го ли знаеш?  Шокиран

И ся, к'во? Дори тая 'много готина колежка' ще напуска скоро?  Мда... явно от отчаяние тук си писал, да видиш к'во може да измислиме за теб, след като си си прецакал всичко. Чакал я от октомври.

Пич, предлагам ти да започнеш, най-искрено да се наблюдаваш какво пишеш от страни. Имаш проблем с писането. Ми щом имаш и с т'ва проблем, значи имаш проблеми и с изразяването на живо. Като гледам как си говорил с нея, не се и учудвам. Например, в момента в който и кажеш, че 'я харесваш' - и даваш цялата сила и тя може да те смачка като мравка.

Тя ти е казала, че не те харесва и се учудваш? Нема учудване тука. Ти си и приятелка. Нищо повече. И нищо повече не може да направиш от тук на там. Много трудно. А и като гледам как се подаваш на критика... смятай. Не случайно си -16 рейтинг.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Защо е трудно да се създаде връзка ?! -: Декември 29, 2020, 00:18
Защо в днешно време е трудно да си хванеш мацка за връзка или поне на мен така ми се струва, очевидно е че е по лесно явно чукаш и бягаш, ама аз искам истински отношения с една мацка, поне на този етап, ей така да си имам някакво гадже. Всмисъл не че ще тръгна да й говоря за връзка, защото най-вероятно мацката ще избяга ама поне впоследствие да създаддем такава.

Ще се радвам да ми отговорите.  Усмивчица


@Таrget, и за всички мъже тук, ще споделя неща които са факти. Пък вие както искате ги тълкувайте. Ако ги разберете правилно, ще осъзнаете и при вас какъв е проблема, или по-точно избора.

Какво значи - връзка? Relationship?

Нека не забравяме нещо много важно: връзката, е валидация за жената. Чисто и просто - ти и даваш валидация по тоя начин, и то не малка! (сиреч, даваш и сила/power).

И си отговори на въпросите: ти искаш просто връзка, или искаш и да отидеш после и в следващата фаза - брак, да оставиш наследство?

Та, ако ги разгледаме така нещата, те са разделени винаги на две, със своите значения:

1. Връзка (Relationship):
а) Алфа-мъжкаря влиза във връзка защото иска да се установи. Един ден, просто вече решава, че достатъчно се е позабавлявал, и просто се е запознал с някоя мацка, с която иска да е всеки ден. Или ако теглим линията - просто вече се е уморил от пик-ъп. Като цяло, всичко може да ти омръзне - например това да спиш с 50 жени на година или нещо такова, които на всичкото отгоре са 'все нови и нови мацки' - да, т'ва ти писва. Но на някои не им писва да имат по 3-4 жени на ротационен принцип в месеца (но не значи, че е във връзка с тях. Просто ги чука), но те са си същите жени. Но на някои - им писва. < цялото това е просто за сравнение какъв избор има алфа-мъжа. Като цяло, алфа-мъжкаря влиза във връзка с една жена при наличие на още 10 мацки с които може да се чука, но избира само една. Точно това е 'изобилието от жени/наличността на избор' - abundance mindset.

б) Бета-мъжете влизат във вързка поради недостиг/оскъдица. Те нямат избор. Те си мислят следното: "Това е начина по който мога да вържа една жена.", или "Това е начина по-който мога да я накарам да ми е вярна, и никой друг да не докосва пусито и.", или "Аз съм във връзка с нея, никой друг няма да спи с нея."

Т.е., само ти знаеш защо искаш да си във връзка. Защо го правиш, задай си въпроса: имаш огромен избор, и искаш да си само с една, щото ти е писнало да тичаш след 10 други, т.е. правиш го от изобилие (abundance mindset) и смяташ, че тази е правилната мацка, добре си опознал женската природа и тази жена е ТОП, или го правиш от - scarcity mindset > поради недостиг/оскъдица, нямаш избор и решаваш да се примириш и да 'бъдеш с ей тая'?.

....................

2. Брак (Marriage)
а) Алфа-мъжкаря просто иска да остави наследство. Някои дори го правят заради религия (тук няма нужда да се съди човека каква религия е). И те правят това отново от > наличие на много жени/избор от жени и избират само една.

б) бета-мъжа го прави по същата причина - недосгит/scarcity. И един много важен аспект, едно нещо, което го виждам масово при мои приятели: жената им дава ултиматум/изискване. Тези жени буквално оказват НАТИСК върху бета мъжа като му поставят ултиматум > ожени се за мен, или.... [...] ... сещате се какво може да излезе от устата им.

Докато при алфа-мъжкаря няма такова нещо - една жена не може да те накара да направиш нищо. Ако искаш да се ожениш, то е нещото което ти искаш.

.....................

Bottom line > задай си въпроса на базата на това което изброих - защо искаш връзка и защо 'смяташ, че е трудно.' За мене лично, не е трудно. И според мен си свил кръгозора си, и нямаш достатъчно избор. Или пък, мацките които гравитират около теб - не са читави.

Сега разбираш ли? Ти си този който избира кое как да е, и щом смяташ че ти е турдно - то проблема е при теб. Всичко е огледално.
Страници: [1] 2 3 ... 5
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines