Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 27, 2020, 17:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Дължа успеха си на това, че никога не давах и не приемах извинения." - Флорънс Найтингейл

Екипът на pickup-project организира пикап обучения. Не се колебай! Запиши се сега!
Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Секс туризъм в Тайланд + играта в Тиндър и Инстаграм -: Септември 13, 2020, 10:50
Евала за темата, ако можех да дам на АлфаСтар реп+, щях да дам.

Досега бях чел само статии или форуми на английски език.

А по-надолу ще разкажа, за една история от 1 пич, с който се запознах на един семинар. Пич който изкарвал от 5к до 7к долара на месец и е живял в Тайланд/Китай. Определено ще ви допадне историята  Готин

Най-интересното, дето бях срещал: по 1 време следях един с YouTube канал. Беше чужденец, ще ви излъжа от какъв произход. Висок, с добра физика, русо-кестеняв, не беше грозен пич.

Та, той си живееше там, и си снимаше как излиза с различна всеки път.

Оживено говореше за социални апликации като Tinder, и че категорично в повечето пъти само така ги намираше.

Не го бях видял да говори за нощен живот.

Дори беше направил някакви гайдове за това как е най-добре да постъпиш с Tinder. В клиповете го виждах как тайландки го канят направо в квартирите им; той отива там, оказва се, че има още жени и тн.

Говореше дори за ред флагс и тн.

-------------------

Идеята на това което казвам е следната: споделенето от АлфаСтар си е точно така. Естествено, ако трябва да пише за червени и зелени флагове, ще стане много дълга темата.

Там действително масово се ползват тези апликации; хората нямат против, и знаят какво търсят.

А който не го кефят тайландки... ми ще кажа само това: Нищо не се променя, само променяш начина по който виждаш нещата.

------------------

Чудно ми е само защо някои хора все са butt-hurt? Оня пък го било срам... че е българин.

Няма такова нещо като народност. Има хора. Има игра. Не напразно се казва: The Game.

------------------

А сега историята. Бях на 1 семинар за правене на пари от вкъщи.

На семинара се запознах с 1 момче дето ми каза, че е бил артист в Тайланд/Китай. В началото го погледнах като побъркан.

На кратко: запознал се с 1 пич в София, случайно. Пича харесал нрава му, че е висок, здрав и може да ходи на ръце, да кара скейт и да прави номера и тн. Точно такъв тип му трябвал.

Подписали договор и след това нашия заминал за Тайланд. Там бил от тия артисти, дето влизали в огромни костюми като Shrek и тн. (често доста тежки), танцувал в някаква трупа и обикалял на горе на долу с тях.

Радвал се на това щастие около година и нещо (когато му прекратили договора и го изгонили). През това време опуквал всичко до последния цент. Каза ми, че работното му време било само по няколко часа на ден (най много 2-3), защото това се водело видиш ли - ТЕЖКА ПРОФЕСИЯ.

Разказа ми, че е чу*ал всякакви. Тайландки, европейки, рускини и какво ли не. Каза, че и бил понае*ал и доста българки.

И каза, че българките там като, че ли били по отпуснати.

В един момент започнах да не му вярвам, докато не извади телефона си, и не ми показа хиляди снимки от клауда - костюмите, как танцува, как репетира... а после и голи жени, секс сцени и тн.

Бях дълбоко развълнуван от това което ми разказа. Помислих си: Баси щастливеца!
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / *Звездна нощ* - секс в горичката -: Септември 10, 2020, 18:18
Благодаря btw, определено сега си взех бележка по това което написа с ескалациите на седалката, и да го извадиш...

Знам, че сгафих с ЛМР. После го обмислих, ама ме изненада да и се невидяло:)...и мислех, че няма да тръгне да я избива на логика толкова (по-късно осъзнах, че има бая мъжко мислене, хах).

Поздрави!
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / *Звездна нощ* - секс в горичката -: Септември 10, 2020, 11:46
Кратка предистория: момичето го познавам отдавна, но никога не сме имали допирни точки, и ви говоря за последните 15 години (всичко стана отведнъж). Тя е към 30 годишна, руса, 1.65 висока.

Началото: всичко започна един ден, малко преди да удари пандемията (считайте февруари някъде);

Тя си беше публикувала една снимка на стори-то, след тренировка.

- Аз: Ехеее, много тренираш нещо? Кви са тия плочки като на Ивет Лалова?
- Тя отговори: Ми ти кв'о мислиш, от невзрачна, станах най-яката пи*ка!   Намигване

Честно казано се шашнах на нейния отговор и само се изсмях, нищо повече. Постепенно забелязах, че пуска някакви постове, качва снимки за "любов", "че няма свестни мъже", и други неща, които жените пускат (виждали сме ги всички).

Започнах да коментирам на моменти като ги видя и един ден и 'хванах вниманието' с поредния пост.

Пописахме си, и в началото избягах бързо, срязах вайба на най-нтересното за нея. После започнах да отговарям през 30-40 минути, някой път часове или ден (ако имах повече работа). Мацката разказа, че си бачка, че има доста работа на главата, била повишена ала-бала и за мен това беше перфектно.

Постепенно тя видя, че имам големи амбиции, интереса ми към психология (което доста и допадна) и тн. В един момент разговора взе да става все по сексуално настиен, и дотолкова се нагорещи, че тя ми сподели, че "съм я развратил в чата" и само глупости си говорим.

За мен това беше зелен флаг. Вече бяхме навлезли в пандемията, и тя самата ми каза, че е свободна и иска да се видим.

Няма да ви лъжа пичове, тук я преебах. Отказах срещата в последния миг, защото мой близък внезапно се разболя.

Тя влезе в положение, но каза така: "Явно никога няма да се видим."
Дадох и един 'seen', после ми беше писала г/д същото и и рекох, че 'обещавам, че ще се видим по натам.'

==================

Към днешна дата (фактически това което се случи преди дни). Отново ми писа, че има възможност да се видим.

- Аз: В кои дни си по-свободна през тази седмица?
- Тя: Всички дни! До към края на седмицата съм все свободна
- Аз: Утре привечер или през деня?
- Тя: Ами по-скоро привечер ми се ще. В колко часа?"
- Аз: Имам работа цял ден по София, хайде вечерта към 20:30-21:00?
Тя се съгласи, като каза че тъкмо ще има време да се оправи напълно дотогава.

Вечерта не се мотках много, хапнах, изкъпах се, обръснах се, проверих дали в жабката на колата имам кондоми и направо тръгнах.

Тя на два пъти ми писа: "Тръгваш ли?" като аз само и seen-вах. Стигнах вече на уреченото място към 21:20, звъннах, и тя излезе след около 2-3 минути.

Тръгна да ми подава ръка, а аз направо я прегърнах през кръста и леко я вдигнах и завъртях. Тя почервеня цялата, беше видимо изненада, но не каза нищо, усмихвайки се.

(Точно тук ми направи особено впечатление, че тази мацка "не каза нищо." (Впоследствие стана направо като 'знак' да действам, ще видите защо по-надолу  Шокиран)).

Отидохме на едно място, към един природен парк, където нямаше никой. Тъмно като в рог, решихме да се поразходим. Тя предложи да 'гледаме небето и звездите'. Отдавна не си бях припомнял колко е яко да гледаш звездите и млечния път.

По едно време реших да легна на една скала която видях, и я поканих и нея. Имаше бариера помежду ни, усещах как се дърпа. Затова започнах да я майтапя за звездите, и леко да я пипам за ръцете, раменете, да установя кино.
Ставаше хладно, чух някакви шумове от към горичката. Измайтапих се, че баба меца ще дойде да ни излапа.
- Тя се надигна, огледа се и каза: „Хайде да тръгваме към колата?“
- Аз: Хей, извинявай, че те подложих на това. Спокойно, недей да полудяваш (визирайки, че я е страх)
- Тя: Какво?! На какво си ме подложил ти бе, ах ти бе! - и започна да ме гъделичка, което ми даде повод 'да си развържа фантазията.'

В този момент се направих, че падам от скалата, и тя се изплаши, а аз станах и рекох: "Хайде в колата, че взе да става студено".

Влязохме в колата, и там започнах да сексуализирам лека по лека, отново с кино, майтапи и тн. Бях супер отпуснат и шегите ми идваха една след други.

По едно време, решихме да се излегнем на седалките, като ги пуснахме назад. Започнах да прииждам към нейната, да душа косата и. Казах, че ухае приятно. Тя ми обясни, че е лак за коса, и е на нейна приятелка.

В този миг я целунах по вратлето, а тя не рече нищо, само едно приятно 'хи-хи'. Целунах я отново по врата, погалих и косата. Отново и стана приятно.

Попитах я дали това е зона, в която обичат да я целуват. Тя каза 'да', и каза че обичат да и засмукват ушенцата също. Това го усетих като покана, и веднага го направих. Тя направо изстена.

От там минах отново по гушата и я целунах по устните (бавно). Усетих малки, тънки устни. Тя започна да ме гали по ръката ми, която бях сложил на коремчето и. Лека по лека я движех, когато усетих, че се извива тялото и от долу.

Тогава точно реших да я хвана за гъза. Нямаше протест. Опипах и гърдите и. Отново нямаше протест.

Както знам от пичовете във форума тук, реших да си извадя чепа, хванах и ръката и я сложих там. Бръкнах, и започнах да я пипам по нейното котенце, през гащичките.

След около минута-две, тя се спря рязко и каза:

- Тя: Така ли правиш с всички момичета, а? Водиш ги тук, в колата и ги ч*каш?
- Аз: (Непоколебимо, с насмешка) Да, да. Точно така правя, винаги!
- Тя: Ама наистина ли? (Видях, че е сериозна, и дори спря да се целува).
- Аз: Дааа, супер е така, нека не спираме.

И тук изведнъж, тя наруши целия вайб. Всичко спря в миг. Не ме е избутвала. Аз реших да се отдалеча леко, прибрах си чепа, и действах така сякаш нищо не е станало. Започна един лек разговор. Искаше да знае колко пъти съм го правил, и че винаги ли правя така. Че всичко което правя е доста добре отиграно. Аз започнах да я убеждавам, че това сега е игра, че е спонтанно, че и на двамата ни харесва и тн. Сменихме темата, и започнахме да говорим отново за целувки, прегръдки. В този миг се задействах отново.

Разпали се страст, започна да ме налита с целувките. Тогава се прехвърлих на нейната седалка, и застнах между краката и. Усещах как се извива цялото и тяло отдолу. Извадих пак чепа, хванах и ръката отново и го сложих на него, и тогава каза:
-   Тя:  "Само, че на мен ми се пишка."

Помислих си, че ми играе номера. Излязохме и двамата, беше бая хладно вече. Но понеже бях загрял, не усещах много. Върнахме се след около 5 минути, но реших да сменя тактиката. Докато тя се оправяше, вдигнах седалките, и и казах,че искам да отидем на задните. Взех кондомите и ги сложих отзад на достъпно място.

Казах и, че искам да седне в мен. Тук беше изцяло моя. Аз бях по гащи, без блуза. Нямаше къде да избяга. Бръкнах и направо през дънките и бельото и и хванах дупето, което беше супер меко. От там стигнах и до котенцето и, беше много влажно, усетих дебели срамни устни, избръснати глатко (Значи е била готова? - си рекох).

В този момент, и казах да си свали всичко. Тя го направи, като за по-голяма загрявка, и казах направо да ми прави фелацио. Натисках и главата с бавно темпо, после леко забързах. Започна да пъшка и да се кефи.

Казах и да се качи на мен. Речено, сторено. Момичето не се поколеба изобщо. Нагласих я както ми е удобно и започнах с бавни, леки тласъци. Скоро тя свърши, като усетих как се разтреперва + контракциите. Скоро след това свърших и аз.

Малко след като го направихме, и се отпуснахме... тя започна да съжалява. Започна да говори за неща като „Това сега правилно ли беше, или не?“ и др подобни. Но на мен вече не ми пукаше.

По-късно тя сподели пък, че "много и е харесало и точно от това е имала нужда. Усещала приятна умора."  Ухилен

------------------

Това беше звездната нощ за мен.
Да ви кажа честно когато ми каза "Така ли правиш с всички момичета, а?", си помислих (но не веднага; помислих си го по-късно), че това е краят. Особено като видях, че иска само да се прегръщаме и целуваме. И че не искаше да се съблече. Точно тогава осъзнах, че "Трябва да и казвам какво да прави" и следователно... тя го правеше!

Поздрави на всички
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Игрив, дразнещ, предизвикващ -: Април 22, 2019, 16:16
Говорим за различни неща. Пиша за нещо съвсем, съвсем различно.
Поддържаме представата за самите себе си, чрез постоянно повтарящи се огледални действия... Но както и да е.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Игрив, дразнещ, предизвикващ -: Април 10, 2019, 09:14
А и друго нещо, какво, мислиш че ти поддържаш един и същ фрейм на всякъде ли?  Истината е, че за всеки човек който познаваш, си имаш някакъв образ и ти всячески се стремиш да го поддържаш.
Към днешно време почти няма действие, което да извършваме и зад него да не седи огледален принцип.
Какви дрехи ще облечем днес? - огледално затвърждаване на образа, който да пасне в определени представи за модно, или най-малкото социално.
Огледалото се пренася върху обкръжението ни и сравнението. Върху образованието и работата.
Огледалото изпъква особено ярко при общуването с близък човек. Нуждата да поддържаме образа, който имаме за себе си, нуждата да ни разберат правилно, всичко това е огледална нужда.
И така се получава, че накъдето и да се обърнем виждаме себе си!
Практически ние не общуваме със света и с хората, а сме затворени в огледалната си стая и сами си говорим в нея, изправени пред различни огледала, предвидени за всяка една ситуация.

Има една теория, че характера с който си не се променя. Мда, някои поведенчески навици и тн. можеш, но изцяло – няма как. И примерно, родителите ти най-вече, те знаят като еди какъв си и няма сила на света която да промени мнението им за теб.
Не може да не излизаш от фрейма си и тн. , па ти колкото искаш поддържай контрол върху емоциите си и тн.
Осъзнаването на действията е далеч по обхватно. Осъзнавайки, че ние се оглеждаме във всеки и всичко, за да поддържаме представата за самите себе си или се стремим да изградим тая, която ни харесва е далеч по-ключово, но и далеч по-трудно. Лесно е да седнеш за час да практикуваш. Въпроса е какво се случва извън това време?
Някой ще рече... осъзнавам непрекъснато някакви неща. Въпроса е да уловим колко от осъзнаванията ни са огледални и колко истински. Отговора е отчайващ.

Но поне във всичко може да се намери смешната страна.
Айде дерзай сега, играч.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Игрив, дразнещ, предизвикващ -: Април 10, 2019, 05:52
Shark__ - Бравос, много кадърно си го написал.

Бравос, и ти мисля, че си го написал кадърно.
Но говорим за коренно различни неща, и се чудя защо аджеба си дръпнал целия този пост, но щом пък си решил, написал си го, така както и аз пляснах моя.

И все пак да коментирам...:
Нужно ли е да казвам, че всичко това може да се прави за тренировка, първо и че всеки може да го прави? По надолу ще спомена нещо, за границите/ лимитите ни.
Второ - нужно ли е да казвам, че това не е добре да се (да не кажа не трябва, щото става смешно, а и социалния натиск се усеща от жените най-вече) прави пред "аудитория", където да се правиш на маймун, а само с определени колежки (в моя случай например, тези за които съм споменал, нещата дето съм сторил с тях, са били когато сме били насаме), и които знаем 1) че ни харесват, 2) имаме си някаква игра и 3) правиш го за да тестваш границите си/а и техните.
И като на последно място - всичко е един обучителен процес; тука с тия се държиш по един по начин, с тези от кафето по друг, а тези към които наистина имаш/а и те имат/ интерес към теб се държиш по начина който описа - "сериозен, могъщ, достоен, горд, умът бистър, емоциите контролирани", а не постоянно "да забавничиш". Говоря, да пускаш тези неща "тук и там". В случая в примера с размяната с онази колежка, се случи в рамките на някоя друга минута и това беше; защото ако се прави постоянно и постоянно си забавния тип както ти казваш, на края се получава не само наводняване, но и не си себе си, ясно е; прекалено емоционален ставаш и това се усеща.


//А това там, със "следенето" на жената се вика - дебнене и знаем кои мъже го правят; нуждаещите се, без избор, нямащи никаква цел в живота и тн. Даже не знам защо точно в тази тема го сподели?... Както и да е.//

Поздрави
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Игрив, дразнещ, предизвикващ -: Април 09, 2019, 11:58
Едно от важните неща, при пикапа, които всеки трябва да усвои е: да няма seeking approval behavior - или да търсиш одобрението на жените. Смятам, че именно тук много мъже грешат. Прекалено добри са, подяволите. Прекалено често, казват какво ще направят на жената... например: "Хей, какво ще правим довечера?" и ти казваш: "Ми, ще ходим там и там, ще направя за теб това и това, защото аз мога това и това"... ебаси тъпото, скучно, няма я мистерията. Няма го сексуализирането; Няма за какво да се чуди, всичко "и е ясно с теб"... А вместо това, като мъж можеш да кажеш: "Ще ти сготвя нещо, вероятно", и тя ако те попита: "ооо какво ще ми направиш?" , е най-добре да се отговори с нещо от сорта на: "Ще бъде като играта туистър, само че ще сме голи и двамата" < целта тук е сексуализиране, игриво, предизвикващо и в същото време нека кучката да се чуди какво става, нека има мистерия, или "облечи си по секси облекло и ще разбереш като дойдеш", като след това може да и кажеш, че бързаш и да затвориш телефона/или чата ... Т.е. целта тук на второто е двойна: хем да видиш дали няма да продължи "да рови" с думите: "еее кажи де, каквоо каквоо?", и да видиш Дали наистина ще се облече по някакъв секси начин - с това ще видиш дали това момиче наистина иска да е с теб/му пука за теб и дали наистина обръща внимание на това което казваш. И също така, ако някое момиче пък, те попита "как да се облече за срещата с теб"... то тя ти подсказва, че наистина иска да е с теб и държи да излезе с теб; има толкова много неща, но ние не ги схващаме като мъже.
И също така, с "второто" - т.е. да облече секси облекло - я предизвикваш. Колко често предизвиквате някоя мацка? Най-простите примери са: "нека да видим кой ще мигне пръв", или "игра на палци", измислите и някакъв прякор или променете името и: Ако се казва Мирела, кажете и Мир-Ела и тн и тн.; или пък нарочно да направиш така, че да я хванеш в противоречие - когато го направя това, момичетата винаги ми удрят шамар по рамото или искат да ме "стистнат"/ погъделичкат; т.е. търси се контакт от дразненето което се създава, а има ли го - има и opportunity for sex to happen. Точно както (ако сте имали малка сестра) е ставало - налита да те бие, защото си я подразнил и предизвикал.

На всички ни е нужно, едно по-смело и закачливо отношение, но не и да бъдеш - задник, в крайна сметка.
Задник можеш да бъдеш по мнооого начини... някои от тях: да ги прекъсваш когато разказват нещо и да правиш неуместни коментари, или да кажеш нещо със сексуален контекст, което изобщо не е на място и е прекалено сексуално, без да си създал достатъчно привличане; на скоро си мислех, че съм създал рапорт с една нова колежка, щото така я метнах, че на края започна тя да ми търси одобрението, като каза: "ооо, извинявай, разбрах, че никак не харесваш жени които пушат цигари..." и си мислех, че вече е тотално във фрейма ми, когато и казах след известно време: "Абе, отива ти така както си облечена, ама какъв е този грийн-гоблински пуловер" - при което тя избухна тотално с отговора: "Ми, не ме интересува какво харесваш", от където продължих да я занасям, влезе отново във фрейма ми, като коментирах, че нося сини дънки и че и тя трябва такива, ще и направят по-секси дупето и тн., като на края отново я спечелих, засмя се и пак бяхме в играта, нооо все пак... все пак. Не трябва да се прекалява. Защото точно след това прекалих, като отидох да си сипя кока-кола и рекох: "Обичам да си сипвам кола, и да събличам **(името и) с поглед, гола", като тя тук се изкиска яко и каза: "ХАхаха, моля те да престанешш" , при което започнах да имитирам изказа и защото говори с акцент и ме попита: "ама защо само ми се подиграваш на думитЪе" и пак продължих да я вкарвам във фрейма ми като на края казах "думитЪе" и тн и тн.

Ето и един пример от тази седмица, с което ще приключа темата:
(аз)- Хей, Криси къде отиваш моето момиче?
(тя)- Аммми, натамм? Да загася ли лампите? (понеже вече беше грейнало слънцето и осветляваше целия офис)
(аз)- Оооо, да, загаси ги. Само да изкарам свещите. Тук отзад имаме място (намигам и, и се усмихвам закачливо)
(Тя така се засмя, че забрави за какво отива, и пак се върна на мястото си. След малко отивайки пак на някъде, аз станах леко и казах:
(аз)- Ооо, пак ли ти бе, айде давай де! От кога те чакам вече!
(тя)- Аа не не , хахаха, аз отивам ... с ... абе отивам на там!
(аз)- Добре, я да видя какво правиш ти бе момиче, та се бавиш толкова много
Отивам към нея, и тя горката, се залива от смях, ама не иска да го изпусне целия, гледа една дъска и се чуди какво ще направя:
(аз)- Е, и? К'во, тука ли ще го правиме?? (с усмивка и весел тон)
(тя)- (оглежда се) - Е , не тука сега де
(аз)- Абе ей аз говоря за дъската бе, ех какво мръсно подсъзнание!
(тя)- Моето ли?? Хахаха! Не знам на кой!
(аз)- Е , айде какво точно е моето? Дай определение, да те видя какво ще измислиш?
(тя)- Е... Светла ще ти даде, като дойде след малко
(аз)- И Светла ли ще ми даде? А и ти ще ми дадеш? Еее много ми станахте! Вие гаджета нямате ли си бе!
(тя)- ХАхахахаха!
И се махам. Стига толкова закачки. Точно в най-интересния момент се дръпнах.
Сядам си на бюрото. Тя идва след около 1 минута, и си слага листата пред лицето, не смеейки дори да ме погледне и казва през смях:
(тя)- Не идвам към тебе, хахахха!
(аз)- Доообре, ама гледай да дооойдеш че няма да те чакам цяла вечност!
/ смях от нейна страна отново /.


Има и кучки: има и жени кучки; не разбират от такива майтапи, или са прекалено стегнати/филмарки и не са ги *бали от доста време; < последното не е така, обаче. Има и такива, дето не се жикат на ляво на дясно, но са много печени.

Първото впечатление, и последващото: важно е все пак, и как започва първото впечатление при дадена жена (т.е. запознанство); как си влязъл в разговора... и как си я предизвикал след това и тн и тн. Особено ако е с жени - кучки. Може да върви от: "ще стане по-добре", към "ще стане още по-зле"... кривата постоянно е различна, щото нали жените са по емоционални от нас и... зависи дали не е станала с гъза на горе. И ако е станала, по-добре и кажете: "Ей ало, пикло тука сме дошли вибрациите да дигаме, не с гъзъ на горе да ходиме!"

Поздрави.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Помощ относно история за положителна свалка, но неспокойство от моя страна. -: Януари 31, 2019, 11:03
Бая сте го захапали момчето. Все едно не сте били същите и вие...

Taка, пич - чети внимателно.
Наистина, тук целта е: да бъдеш мъж. Но как? И най-вече: как да се "измъкнеш" от тези мисли? Бил съм в абсолютно същото положение.
Тук проблема, не е от нея. От теб е.
Тя буквално на моменти, ти се подиграва, едно такова тънко; подсъзнателно е, и дори не е преднамерено, прави го просто без да иска, защото това е в женската природа. Когато започне вече да го прави по-осъзнато и с цел - е тогава ти е спукана работата, наистина. Тогава те вижда като един ревльо и слаб мъж.

Когато коментираш по начина, по който коментираш поведението и, тя се чувства малко или много съдена; Никоя жена, не иска да я осъждат за емоциите които изпитва. Какво мислиш? Че някой друг мъж, няма да и създаде в даден момент (когато е на работа/даскало или нещо такова) подобни емоции? Подяволите, ще излезете в клуба, и някой ще и барне гъза без да видиш и тя ще го погледне с други очи. Особено ако е леко пийнала в тоя момент и тн. Няма как да се спасиш от това. Винаги ще изпитва някакви емоции и привличане от други мъже. И ако я осъждаш за това - то ти имаш много, много МНОГО голям проблем с егото си.

И ако това те дразни/притеснява и те кара да я мислиш нон-стоп: грешката е в това, че си нуждаещ се/needy guy; че си я поставил на пиедестал, че осмисляш целия си свят само с нея; Няма го по-широкото мислене, в изобилие; няма я целта ти - а тя е да бъдеш мъж, с мъжко поведение.

Какво значи това "мъжко поведение?" - да си спокоен, отпуснат, да не се напрягаш, да не се ядосваш, да не си реактивен и най-вече: да не избухваш емоционално, КАКТО ТЯ.

Женското поведение/женската енергия е: ЕМОЦИЯ, избухване (чести смени на настроения; шит-тестове; нещо не и е удобно и тн и тн).
Мъжкото: ОБРАТНОТО на всичко това. Ако ТЯ ТЕ ИЗМЕСТВА от твоя ЦЕНТЪР и си неспокоен, ревнив, ИЗБУХВАШ ЕМОЦИОНАЛНО като нея - То в теб започва да прелива ЖЕНСКО поведение/ЖЕНСКА енергия. А тя става МЪЖ!!!!!!!!! Разбираш ли сега? Когато има скандал - трябва да си обратен на това което тя прави - спокоен, отпуснат, без гняв/ревност и ще видиш как ще започнеш да обръщаш палачинката след време.

И като коментираш поведението и, като виждаш тия неща, "като я усещаш по-различна" - то отново всичко идва от теб и това как възприемаш света около себе си.

abundance mindset - ето това ти трябва. Почни да излизаш с други жени; мисли си както казва Стоун - какви пички ще видиш по натам; Имай си поне още 1-2 жени в резерва; не стой така, пич! Правиш ли това, ти се превръщаш в бета-мъж, скучен, предвидим и ... ревнив.

Поздрави
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Да бъдеш Там, Сега, Да даваш - благодаря ви Pick-up-Project -: Януари 16, 2019, 19:57
Надъхан от книгата "Пътят на Пикап Артиста", и колкото можах да погледна през тези 2-3 дни видеа на Пик-Ъп проджект, които поръчах едва в понеделника, установих, че се чувствам по-добре; зададох си въпроси, които никога до сега не си бях задавал; На скоро преживях едно изключително драматично събитие, и дни наред се измъчвах и си задавах въпроса до къде може да стигне човешката лудост и злоба на хората които не разбират що е любов и привличане, и се бях сдухал до там, че почти не изпаднах в тежка депресия; но се опитвах да не си давам вид на такъв; Тогава осъзнах, че ми трябва пик-ъпа, отново; Опитвах се, да се усмихвам и да бъда весел, такъв какъвто обикновено съм; И си поръчах продуктите на Пик-ъп проджект, които наистина препоръчвам на всеки. Осъзнах нови неща за себе си като едно от основните бе, припомнянето на това, как преди месеци, бях постоянно в един изключително весел стейт, забавлявах се с всички, майтапите хвърчаха, пишех кратки римички от които започвах все повече и повече да мога да отговарям на/или с глупости от които ставаше много смешно и тн. и тн.

Днес, подсилен от прочетеното от книгата "Пътят на пикап артиста" (където, Илиян доста дълбоко навлиза в нещата, и то на ниво - Его, и това Его, което ти пречи да бъдеш себе си, да даваш и просто да се забавляваш Тук и Сега) излязох от работата с един колега, видимо развеселен от шегите които си пускахме по пътя до близкото кафе, когато видях една колежка. Казах чао на колегата и тръгнах към спирка.
/Момичето не е от най-привлекателните, бих казал 5.5-6 максимум, но пък винаги се усмихва и е лъчезарна, тъмно-кественява косичка, спортно телце; Понеже се замотах с колегата, тя продължи напред и видях, че се насочва към моята спирка; вече веднъж я бях виждал да слиза там; Казах си: "Сега е момента, ще я заговоря, пък както дойде"./
Усмихвам се радостно отдалече, че я приближавам, като тя също ми отговоря с усмивка и казва първа:
- Здравей
- Хей, привет как си *****?
- Благодаря, добре, а ти?
- Повече от весел! Нещо много рано си тръгваш? Да не си дошла като мен в **** часа.
- Хахаха, не! Мааалко по-късно, но...
- Сега си на минус, нали?
- Да, аз постоянно съм  Ухилен
- Пълен минус си! / смях и от двете страни /
/пристига автобуса и се качваме засмени/
- Та, на къде си ти? - аз към нея
- Отивам към университета ми.
- ??
- Аааа , ТУ. 4та година съм.
- Какво учиш таммм? /казвам го по забавен начин, с изразителна усмивка, като я гледам право в очите/
- ****************, таммм, хахах  - /имитира ме/
Полафихме за около 20-30 секунди какво планира, защо; После споменах, че и аз съм учил но нищо повече - исках да видя дали ще се поинтересува;
- Какво си учил и къде?
- в СУ, специалност *******, # години.
- Оооо, уау, е как си попаднал тук?
- Директно от Марс, искаш ли да бъдеш моята марсианка?
- ХАхаха, ми може... /върти очи, смее се, и леко се зачерви/
- От София ли си? - аз към нея
- Ами не, от Пловдив / виждам как си играе с косата, и ме гледа право в очите, като и аз не отмествам поглед/
- Ооо, наистина? Хм.. нямаш акцент бре. Не "мйекаш".
- Така ли? Ами, може да.. /усмихва се/
- Я кажи - "лехен"
- Лехен
- А сега Леген!
- Леген!? - смее се вече истерично
- Е нали така казвате там ??
- ?!!?! ? / хахахах/ - и двамата избухваме в смях.
- Между другото...това ми е първата по сериозна работа - казва ми след това
- О, нима? Какво си правила преди това?
- Помагах на нашите, и.. ъ... промоутърка /последното го казва срамежливо/
- Хаха, споко, няма срамна работа. Я ми промотирай нещо. Примерно чантата на **** /фирмата ни/
Тук стана един смях, започна да забива, като и помагах и се получи забавно.
От там минах и на други лични неща; каза ми на колко години е; какво е помагала на родителите си; каква е майка и; какво е работела преди това, и сега и тук дори стана майтап за професията и; Изведнъж, просто ме заинтересува какви хора са родителите и я питах директно, според това което ми сподели:
- Абе, ако майка ти е... счетоводителка, и щом се е занимавала с толкова видове бизнес... то тогава, тя ли е мъжът в семейството?!
- Хахахах, не не! Татиии разбира се! Те... как да кажа..взаимно..
- Вземат решения, а?! Правят компроооомиси?
- Даааа ахахаха
- И майка ти на края тропва с крак (тук и показвам как) и решава какво да се прави?!
- Хахха, неее, то... абе страшно е..като ти гледам отстрани, ама се разбират.
- /Намигвам и леко/ и вече започвам да и давам примери, за това как можеш да видиш жени в мола, пред мъжете си (които са с детето/децата зад жената) а тя крачи гордо напред като шеф - и пак и имитирам, и тя пак се смее и казва: "не нее хахха".
Изведнъж тя осъзнава, че си е изпуснала спирката; паникьосва се; аз и казвам да се успокои, ще слезе с мен на моята, и ще се върне обратно, но тя казва:
- Ооо не не мога... аз ще закъснея, чакаме се с приятелка
- След 3 спирки съм аз, плюс това ни е забавно, нали? / тук я пипнах леко за ръката, уж по "невнимание" защото ни бяха много близо ръцете до металните тръби за захващане в автобуса/
- Даа, разбира се
- Остани с мен тогава. Всъщност, как ти е телефона?
- Моят ли?
- /правя се , че гледам през нея и казвам - "ей на тази жена там" и посочвам през рамото и/
- Тя се разсмива и го казва 0876*****....
- Ще ти звънна тези дни, окей? С конкретна оферта. Бъди готова.
- Добре Усмивчица
- Знаеш ли, не споделям с никого така... какво ми се случва? - казва изведнъж, замислено
- Всичко е наред. Често ми се случва пък на мен. Хаха! - пък отговарям аз (не знам дали е правилно?)
/ смеем се и продължаваме за други неща да лафим /

Не решава да се вози по натам с мен, но си "свърших работата". Чувствам се весел; все ми е тая, че съм взел телефона; направих го по рутина, дори си мислех, да не го взимам; не съм супер заинтересован от нея, но просто... почувствах нужда, да и дам от моето весело настроение и да се веселим; това е.
=====
Тази колежка, когато дойде на първия и работен ден, веднага се запознах с нея, показах и офиса и тн.; някои неща за кухнята и прочие; и винаги се поздравяваме; Но пред колегите много много, не смее да говори; сега, извън офиса, след като социалните бариери паднаха - разговора се разчупи на макс, или поне до колкото можах.

Всичко което се случи, беше уникално; отпуснах се, бях там, в разговора така както никога, може би; И други пъти съм бил горе долу така, но този път наблегнах много на това, да се интересувам наистина от нея, да и пусна някой друг бъзик, да създам емоция и да я накарам да се отпусне до там, че да не осъзнае кога ми е споделила толкова много лична информация; Наистина се учуди, но не се притесни; беше и супер весело; играеше си с косата и най-вече: колкото повече я гледах в очите, толкова повече и тя ме гелдаше, и забелязвах как гледа как мърдат устните ми, брадичката докато говоря и тн. Няма нужда да коментирам, че говорех изразително, с дебел плътен, хармоничен глас и се получи...просто перфектно

Поздрави на всички.
10  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Re:Книга "Пътят на пикап артиста" -: Януари 16, 2019, 18:56
Смятам, че тази книга е уникална по рода си;
Илиян, много набляга на нещо, което много от нас изпускат - целево ориентиарни сме, егото ни се помпа с всеки сет, а пък ако има и фък-клоуз, става още по зле; и както казва Илиян - сексът не трябва да бъде за теб валидация защото "там където има включено его, има и уловка" и е напълно така.
Прочитайки книгата на един дъх, си припомних нещо: невинаги секса е най-важен; Най-важното е да даваш от себе си; емоцията, с която да наситиш човека срещу теб, а защо не и всички останали?
Смятам, че книгата заслужава да се прочете не само веднъж, а поне 5-10 пъти.

Книгата, отразява различните преломни моменти, през които минава всеки един пикап-артист; Но - истински пикап-артист и показва, колко усилия трябва да полага човек за да стигне до това което Е - Настоящето. Разговор, без напрежение, разговор който просто върви като по вода. Защото си там, и се наслаждаваш... и играта, извира от теб - като фонтан - и точно това - кара жените да искат да са около човек като теб; и се започва с малко; не е нужно много.. една усмивка, и разбираш какво става остреща - харесват ли те, или не. Или пък, как да създадеш привличане дори ако го няма това?

В книгата има един много интересен момент; Момиче, което отдавна чете форума, но решава да потърси все пак Илиян. Там, това което забелязах е как Илиян не набляга на себе си; няма го егото от негова страна, и това - създава мистерия. Жената отсреща започва да си прехапва езика , и по едно време... без да знае защо.. иска секс с него.

Просто уникално... Черпиш информация направо от извора. Човек, който ти дава всичко наготово.

Поздрави на екипа и на всички които четат това.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re:Динамика при отсвирване - преломния момент -: Януари 15, 2019, 18:50
Мога, да обобщя това което казва Btw със следния пример на английски език:
BEING ABLE TO WALK AWAY CREATES ATTRACTION.
Т.е., да си готов, в правилния момент, да я срежеш и да си тръгнеш, без да ти пука.
Но както казва и го е разчленил на части бтв - трябва да има привличане; или на кратко: игра.
Обожавам да им късам нервичките, особено когато не ми изпълняват условията, когато виждам, че искат да ме използват за нещо и тн. - просто ставам, и казвам: "Добре, тръгвам си". И гледаш как става по мен, и ме дърпа с "Не не не!"; Но това не ми е от пикъпа - това го придобих покрай една книжка "Силата на настоящето" - като започнат, да ми въртят номера, да ми създават напрежение - просто виждам как губя настоящия момент и рязко решавам - чао, Фелиша.

На скоро си говорих с едно приятлече, дето ще прави 18; Говорехме си кой какво еб*л, кой каква свалил лятото и тн. (като ми разказа хипер интересна история с една хамериканка) и изведнъж му казах точно тая реплика: Being able to walk away creates attraction. Той реагира буквално с: "Ах, братле, това... какво значи?" - описах му го; И той каза: "аа братле това го правя непрекъснато! Знаеш ли как тичат по мен!". Каза го супер ентусиазирано, осъзнал нещо, което си го е правил по естествен начин. После ми сподели още истории, чатове, снимки в които го прави, защото не иска да си губи времето а от там и целите...

Е т'ва е. Време + Цел - винаги го имайте на ум; И винаги притегляйте нещата според това.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re:Игра в офиса -: Декември 30, 2018, 19:17
"Ела кака да те научи" или "Ще слушаш кака си и ще успееш". Иначе се "грижи" за мен - като излизаме на обяд, често се случва да ми даде половината си ядене, понеже на нея й е много, а на мен моето ми е малко.  Усмивчица Или пък ми помага по служебни или лични проблеми. Това, което ме притеснява е, че отношенията ни вървят към приятелски, а не това е моята цел.  
... Когато една жена подхожда така начина е само един - режеш брутално валидацията и я рефреймваш.
... Ти трябва да презентираш: аз съм по-силен от теб във всяко отношение. А помощта и отново си е вид доминация над малкото неопитно момченце.

Евала Берсерк! Много добре го обясни! Това съм го правил, без да искам понякога;
Винаги, когато са ми казвали "аз съм ти кака", или "ще те науча аз тебе", ми е било адски тъпо като съм го чувал, и съм се опитвал да казвам, че съм специален и че аз ше я уча нея а не тя мене; чувал съм и: "абе още не ги разбираш нещата" въпреки, че супер много се затормозява да ми отговори, понеже и връщам мазно;
винаги подхождам така и съм забелязал: ако са повече жени, примерно 2-3 жени и един мъж, едната казва: "Абе що толкова се правиш на интересен, внимавай в картинката, не и говори така, пусни и" ! Винаги съм бил в шах как се защитават кучките;
В момента дори, тука една скочи тези дни , тя по-малка с близо 10г. от мен и каза на един приятел: "Кака ти ше те научи", аз викам: "Ква кака ма хахах, я се погледни каква си?" и от там моя приятел я надигра много добре, като той умее да се изрязва често чрез някакви лафове-фрази.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Декември 29, 2018, 16:47
Хайде, още едно.
Това не е шит тест или нещо подобно ... но често ми го задават жените, особено след като са минали 2-3 седмици от познанството, изчу*али сме се и тн. И ме питат:
- Защо не писа снощи? или - Защо не ми пишеш никога? - Защо само аз те търся?

Понякога съм твърдо прав в това което казвам: фокусиран съм върху целите си/зает съм и тн., заспах по-рано (и наистина винаги казвам, че лягам към 10-11 в работните дни щото ставам супер рано); но понякога, просто искам да "играя" и да видя, дали тя ще се почуди: "А, какво става, къде е? Нека му звънна/пиша".

та?
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / "Опитната" -: Декември 29, 2018, 14:33
Озаглавявам тази историйка, "опитната". Защо? Защото излязох с една почти на 19, която я знам от няколко месеца, но винаги съм и бил игнора, и твърде рядко сме се засичали; Прави се винаги на интересна, с всеки си прави сексуални бъзици, особено като и подметнат, прави се в същото време на оборотна, сваля се с този и онзи и на края...не я виждам много да излиза. (Пък и си ми призна, че много не излиза, дори вечерен час имала(това ми го разкри вчера). И реших да я проверя. Изобщо, при първия ни разговор (и то в зала за тренировки), в която се засичаме от дъжд на вятър, и тя ме приближи и ми сбърка името и каза: "ти май беше андрей!?", я нарекох "ниска" и че "сякаш се е смалила"; ясно си спомням как потъна в земята от срам, защото бе заобиколена от много мъже и жени в залата в която тренирахме и мен не ми дремеше; казах к'вото мислех, не толкова да я негна целенасочено, просто ми станна странно и смешно; После и пуснах някой друг майтап, и така, докато не и взех точно на края телефона и фейса. Като и направих впечатление с това, че обичам да пиша стихове, а тя го раздава певачка и ми се примоли, да и пиша. Викам: "Да бее, ти кв'о ше направиш за мене?" и тя тогава само се усмихна и погледна към панталоните ми. Минаха поне 3 месеца от тогава. И така до вчера - когато реших да я пробвам що за стока е.

Звъннах и по телефона; тя директно ме отби; повъртях с един приятел 15 мин. с колата, и тогава ми звънна. Не вдигнах. После се обадих след 2 мин:
- Ало, къде си бе **** ?
- Ядох, извинявай
- Аха и к'во толкова яде?
- Риба
- Т'ва се яде на Никулден ма
- Хахах, не бе просто съм на един режим тука заради тренировките и...
- Аха, добре. Айде да излезем?
- Е... сега.. те наще още не са излезнали, иии... имам работа после
- Ваще ще излезнат все някога, к'ва работа имаш толкова?
- Ми, май ще излизам ама по-късно
- Излез с мен и ще излезнеш по-късно с другите
- Еее, аз.. сега е рано още да излезем, после пък искам с един другг...
- Рано ли ? Сергия рано се отваря, **име**, тук ти идва цял ****** , ти с някъв дришльо искаш да излизаш там? Тоя от къде е?
- /каза ми от къде е и какъв е/
- Малее, с тия ли идиоти от там излизаш бе? Хахахах! Ма тия са много прости там
- /тук се разсмя и тя и нищо не каза/
Поговорихме си още някакви простотии, будалках я и на края пак и казах да си помисли хубаво и и затворих.
Обади ми се 15 мин. по-късно и каза че била отрязала онзи, да дойда еди кога си и то бързо.

Помотах се сериозно. Ходих да олекна с 1 кг в кенефа, избръснах се, цикнах се и бам на вънка към нея; тя ми звъня 2 пъти до тогава, къде съм бил, що закъснявам, като аз всеки път казвах: "След 5 минути идвам". Пристигам при нея най на края и казва леко изнервено, но усмихнато:
- Ееее аре бе, 30 минути !
- Търпението е добродетел на мъдрите хора
- Ще ти кажа аз добродетел!
Отидох, прегърнах я, тя се гушна силно в мен, сякаш сме любими, чак се изненадах, и тогава и рекох:
- Ще извиняваш все пак, нали, ти нямаш топки, дето да ти увиснат от чакане, така че - ше чакаш
- А?? Хахха какви топки, какво увисване
- /тук и обясних лафа какво значи/
- Ааа хахаха, така ли било. Е да нямам си кур и топки ама си имам дилдо!
- Ха, да бе? Я го опиши?
- /описва нещо и я виждам как върти очи, пъчи се... /
- Сама не си вярваш докато го говориш нали?
- Ох..да...еми нямам си наистина. А много искам да си имам!
- Има един с вибрация, стимулация на клитор, и в гъ*а да ти влезне..
- Ох стига...че се побърквам като се сетя
Беше взела куче с нея.
Като видях как го води, и аз като човек който е чел Сизър Милан, гледал го е, обучил съм няколко кучета сам и съм ги наблюдавал в поведението какво и що правят и не допускам компромис, и казах какво мисля за т'ва псе и че изобщо не е водачка на глутницата.
- Ама как така?
- Е те така, виж как ти се дърпа..пфф нищо не правиш. Супер лигаво куче
Тук започнах да го водя, да и покажа как се прави; направо и омекнаха краката, хвана се за лицето и почна да вика: "леле кученцето ми колко е мирно! Лелеее не мога да повярвам, аааааааа".
Тук ми заприлича на едно детенце. Радваше се от най-малкото. Аз естествено, безизразен, студен, наблюдавам.
- Къде ше си на нова година?
- С кучето, ще ми изяде всичко в нас иначе.
- Ебаваш се нали?
- Не? /гледа ме сериозно/
- Пф, момиче як таралеж си сложи с т'ва куче в гащите.
- Е може и нещо друго там...
- Шкурка?
- Хахахахах! Идиотче!
От там почнахме да си говорим, спомена ми че била плакала днес, щото и объркали кичурите на косата и станали прекалено сиви, почнах да и пипам косата, да си играя с нея; уж я разглеждам и на края се изцепих:
- Не знам к'ви са тия кичури, добре че ти е личицето, иначе си като куминочистач с нея
- /мацката тук ми хвърли мъртвешки поглед/
- /почнах се хиля неудържимо/
Изведнъж се заговорихме за спорта, залата, и викам имам бицепси, тя вика: "о я да пипна" и почнахме се събличаме насред улицата, пипаме се, после аз нея; след малко викам:
- Имаш ли преса? /и я пипам за коремчето/
- Ми да, щото съм на режим
- Е аз пък нямам.
- /тя ме пипа и казва, харесвам коремчета леко да има/
- Е да, под голям камък, голяма змия се крие
- Я да видя??
- /стиснах си х*я с мъдите и казах: пипай/
- /тя ме опипа стабилно по члена и се усмихна казвайки: "искам да го видяяяя!"/
- Ми, аре ваще още ги няма. Ама нали няма да пускаш и кучето там, в една стая с нас?
- Е къде?! То ще изяде всичко!... Трябва да го гледа някой
Тук почнахме пак да говорим за т'ва, и и викам: "Е, ся, тва куче ако наистина е вътре, нема те целуна дори. Ше те накрам зъбите да си миеш преди това, щото нямам намерение да ми прехвърлиш кучешка тения, само т'ва ми трябва. А и като те гледам как го целуваш по муцуната, бляк". Стана и малко тъпо и почнахме да се занасяме с т'ва к'во ше правим и тн.
- Ти си на режим, ама т'ва дупе... малко дебелко ми се вижда май-май а?
- Нее е! Супер си е /вдигна си якето, и вирна дупе да го огледам, беше много хубавко, закръглено, стегнато в едни белички на черни точици дънки и го пляснах здравата. Каза, че иска още и пак я пляснах, но този път и опипах, като се отърках леко. Бъзнах, я че ще ми докара ерекция и тя пак каза "тъкмооо да го видя!!"/
/реших, че е време и смених темата/:
- Харесваш ли го с жени?
/тук се почна един дълъг разговор, в който я слушах какво говори, оказа се, че няма много голям опит, ама се кефела на секс с жени; после ми показа някакви снимки с нея и некви жени как го правят и тн/
- Скуиртваш ли?
- Не..досега никога.
Тук се замислих и я питах директно:
- Колко ти е била най-дългата връзка?
- Ми, на морето това лято, за около 2 месеца
- Моля? Само 2? Е то как искаш иначе. Тия 2 месеца с жена или мъж беше?
- С един мъж. Той малко..на гей прилича, но му нямаше нищо. Беше си активен и ме ... понаучи на някои неща.
- Понаучил, хъх?
- ...ама много чета и се образовам. И тоя пич, да ти призная, по едно време, имаше някакви червени неща по главичката
- Моля?
- Да.. оказаха се някакви неща от препарата за пране за гащите който ползвал
- Ти ходи ли на доктор, изследва ли се?
- Е да, те докторите казаха, че не е нищо лошо и се оправих
- Хм..прилича ми на гъбички, сигурна ли си? Да не мирише на риба от долу?
- Хахахха ,ти лууд ли си! Неее!
Тук се похилихме още, говорехме си за оргазми и тн; видях я, че не знае някои неща и че е неопитна; Стигнах до момента, в който според мен на една жена, трябва да и влезеш в главата, емоционално, за да може да свършва с теб и тн и тя каза:
- Дааааа, много пъти са ми писали. Айде, приятели с привилегии. Ами не става така! Аз мога да се еба ама като няма чувства...
- Дам...именно. За това говорим. Ти май май, не си правила наистина як секс, с мъж, който да те подлуди, да копнееш за леглото?
- Ми...правила съм го..ама..
- Добре, айде няма те притискам. /видях, че и става едно тъпо такова/
После говорихме за масаж. Каза, че тя обичала да прави масаж на момчета/момичета. Питах я дали знае за техниката отлепване на кожата. Каза, че знае. Питах я дали и правят мъжете с които е спала масаж? Отговори с "не". После си сподели, че много мразела когато и е най-хубаво да го извадят, и свършат. Поразчупхи я малко в разговора за свирки. Оказа се, че не ги владее много добре; повръщало и се от дълбоко гърло, дори и с пръсти да си бръкнела, то било същото, пак щяла да повърне.... Тука пък, изведнъж ми призна, че обичала да гледа как няква инстаграм девойка, върти яки свирки; казах и, че така искам и на мене. Смях.
Ставаше вече към час и половина от както бяхме излезнали. Казах че трябва да тръгвам, щото виждах, че и няма да стане нищо повече, поне засега; Тя също  бе окей с това, прегърна ме, като обръщайки се да си тръгне в нейната посока, пак я гепих, придърпвайки я към мен и я хванах за лявата гърда, и казах, че си искам целувката по бузките. Целуна ме първо по дясната, като и посочих, после тръгна към лявата, но тогава я целунах по устата, и тя се засмя, ама настоях с: "яяя целуни батко си и по другата бузка, три пъти за късмет", посмяхме се още малко, и се разделих с нея казвайки "чао лек ден" и до другия път.

п.с. наясно съм, че за тази не трябва няква звездна игра за да я отнесеш и играеш... но пак се искат топки. В залата, са я сваляли всякави маймуни, и то красавци, с бизнес и пари, искали са буквално да я карат до тях, и тя им е отказвала всеки път. И то на един, многократно вече; И естествено, тези дето са и ударали игнора, ТЯ им се сваля. А аз вкарах и игра, и нег.коментари и ... нещата си станаха.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:интересна ситуация.. -: Декември 29, 2018, 13:04
Здравей Крис,

не бих казал, че ситуацията е "интересена", може би за теб... тв'а са неща, тривиални, дето всеки ден се случват.

Та, смятам, че се справяш много добре до сега; тя те гони, ти нея не; тя инициира разговорите и чатчета - точно така и трябва. Остави я, тя да те гони; това е типично, за жените; естесвено, не значи Изобщо да не и пишеш - напротив, прави го - но от вр. на време, и се опитай да я изненадаш с нещо; просто да покажеш, че си с нещо по-различен от другите, които и пишат, приятелят и с който не върви и тн.

Относно връзката и и "защо са сложни нещата при нея" - според личното ми мнение, правилно постъпваш; недей да се вреш там; това не те интересува,  това не е твоят фрейм, това не те засяга като играч, който и показва, че е такъв а не нейна приятелка, която да я изслушва за личните и проблеми; сиг. съм, че има доста такива. Ако ти заговори обаче нещо, просто покажи, че не те инересува и сменяй темата, не да "тъжи" там и тн.

Смятам, че MPUA ти е дал съвета вече - абсолютно трябва да и заявиш нещо в стил на: "Виж миличка, пишем си вече почти месец, отказваш ми няколко срещи, сега отново (ако отново ти откаже) - аз не гледам на теб просто като на приятел или човек с който искам да си пиша вечно (или нещо такова с последното, ти избери), а искам да излезем на среща и няма да търпя повече откази." и край; виж как ще реагира; ако напише тъпотия, сийн. И си дръж там, на деня в който си я питал дали е свободна, да излезете; ако не го направи - е** и майката. Цялата история е такава, че трябва да си готов да загубиш една жена, да рискуваш, - всичко или нищо, а не да те мотае. И т'ва е общо взето. Просто и покажи, че си сериозен.

И рязко намали писането, ако направи поредния отказ; просто..рязко.  Нека тя гони.

Вчера излязох с една, дето човек още по телефона я навих, да отреже някъв друг с който щяла да излезе; казваше ми: "Еее, аз.. сега е рано още да излезем, после пък искам с един другг..." и аз и казах: "рано ли ? Сергия рано се отваря, **име**, тук ти идва цял ****** , ти с някъв дришльо искаш да излизаш там?".  Поговорихме още малко и след 15 мин. ми каза, че го отрязала, и да съм идвал след малко да я взема. И така...
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Предеякулационна течност и ЗАЩО свършвам толкова БЪРЗО? -: Декември 26, 2018, 12:25
Kолеги...здравейте. Искам да засегна тема, която спроед мен е важна. Най-вече заради страхът: нежелана бременност, която имат и мъже, и жени. И също така: защо свършваме бързо? Това ще е по-надолу.
Знам, че темата е дълга, но според опита ми и тн., е изключително важна за хора, които биха искали да научат повече по темата.
====
Преди това: Говорил съм си с много мои приятели - и мъже и жени (всеки, с неговия си опит и мнение). С доктори. Само не съм се видял още с уролог-специалист. Ще видите по-надолу защо. Ще изложа, всичкото знание/опит което имам по темата, и най-вече какво съм видял, научил и тн.
====

Какво е предеякулационна течност?: или онази течност, която излиза постоянно през уретрата на пениса, която е безцветна/прозрачна и като цяло както е известно, че нямаш контрол над нея. Излизането на тази течност, се повлиява силно, от сексуалната възбуда/нагласа. Подобна е на спермата но си има своите различия.
Оказва се, че при възбуда е напълно възможно да "изстреляте" малко или много повече от тази течност, и в нея да има и количество - сперматозоиди, годни да забременят една жена.

Спермограма:
Има твърдения, че в нея могат да се отделят огромно количество сперматозоиди по време на полов акт (за това по долу); дали ги има обаче, през цялото време? Ако се съмнявате, си направете: спермограма и консултация при уролог, но някой по-млад, който ще ви разбере, а не някой дъртак да се изсипе с: "Абе чукай си без да се плашиш".

Кой произвежда тази течност?:
Твърди се, че някои мъже не произвеждат от тази течност, т.е. не им излиза от уретрата. Това така ли е? Възможно ли е, да е заради това, че не стягат погрешните секс мускули и нямат този кофти навик? (по надолу за това). Някой мъже са способни да "изстрелят" до около 5 мл.!  Личен пример: аз съм от тези мъже, на които си им тече. Още при целувки, опипване с жената и тн., се дървя, и то започва. Не съм забелязвал до сега, да има примес със сперматозоиди; т.е. "нещо беличко" или по-различно от обикновеното, като цвят и прочие. При силна сексуална възбуда, също не съм видял, да се променя; Просто тече повече и ми служи като "смазка".

Oт къде идва?:
Предеякулационна течност се произвежда предимно от Уретрални жлези – Жлезите на Каупър. Твърди се, че тя се стимулира и излиза по-бързо от "стягането" на даден вид мускули на пениса. Правил съм си опити при маструбация и ще споделя по-надолу. Но идва един друг въпрос: ако, тя се стимулира от тези мускули, защо се твърди, че нямаме контрол над нея?

Малко примери от приятели/близки и тн.:
    Един от най-добрите ми приятели:
- "2 години чуках приятелката с презервативи. Писна ми. После 1 година без презервативи защото ми писна да давам пари, а и протъркват вагината на приятелката, дори един път и се изпразних, защото и тя искаше...и нищо не стана. Не забременя."
    Моя близка приятелка, която има 3 деца, и забременява супер лесно, но при "изпразване" във вагината и, според периода на овулация и тн:
- "имала съм 3 сериозни дългогодишни връзки преди да направя 3 деца с настоящия ми мъж, винаги съм го правила без презервативи и никога не съм забременявала, защото приятелите ми са ме пазили и не са свършвали в мен."
    Пример от близък роднина:
- "Само без презерватив правя секс. Винаги. Правил съм си опити с жена ми: 3 дни преди цикъл, празня се в нея, 3 дни след като е минал цикъла и овулацията: пак се празня в нея (с цел да им е по-хубаво) и не е забременявала никога по този начин. Винаги съм я пазил."
    Едно приятелче на приятелско семейство, което е на 17г. в момента:
- "Бате, тече ми яко тая течност. Без презервативи го правя, до сега съм го правил с 5 момичета, никоя не е забременяала, с едната бях 1 година и само без презерватив" (в този момент, бяхме в една кола, и имаше капки по прозореца и ми показа по колко му изтича и то често: наистина огромни капки).
<<--- на въпроса, дали им тече предеякулационна течност на другите по-горе и тн... всички са отговаряли положително. Тече им яко. Подморкяли гащите даже. Е, имало е и такива приятели дето са ми казвали, че я няма. Но, реших да вместя тези тук.

Какво казва американската организация на бременността
- може ли да се забременее от предеякулационна течност? ОТГОВОР: НЕ. Но все пак, поради факта, че може да ти стане прекалено хубаво по време на секс, да се изпуснеш, и ако не можеш да се контролираш... и направиш гафа, и в тази течност отидат повече сперматозоиди от колкото трябва... по-добре до тогава: ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ И ПАЗЕТЕ ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ!

И сега... решението на всичко това:

Защо свършваме бързо и Как приучваме нашите тела да свършват бързо?
Най-важните са подчертани в ЧЕРНО/или друг цвят, но не значи че не са важни и другите (от вас зависи):
- Приучването/тренирането на нашите тела да еякулират бързо, като бързаме да свършиме (или стигнем до ръба на оргазма) по-бързо по време на мастурбацията причиняват преждевременна еякулация (като това е което всички правят, когато използват порно, така че не би било неправилно да се каже, че порното причинява това също!)
- Приучването/тренирането на нервната ни система да се възбуди бързо причинява преждевременна еякулация (тук също не би било погрешно да се каже, че порното е причина, защото е неестествено, свръхнормален стимул за нас)
- Прекалено често еякулиране (повече от 3 пъти седмично е твърде често и това е доста; еякулиране 1 път седмично или по-малко е дори по-добро) причинява преждевременна еякулация <- за това, как да не изтича спермата ти, и пак да се празниш, и то многокранто - по-надолу!
- Упражненията на Kegel предизвикват преждевременна еякулация (тъй като много хора стягат грешния мускул). това което трябва да стягате е т.нар. PC мускул или - pubococcygeus muscle/и всичките там, тазови мускули - pelvic muscles, но най-вече ЛОКИРАНЕТО на pubococcygeus muscle! Това си зависи изцяло от вас, дали ще се потрудите да откриете.
- стягане на погрешните секс мускули при мъжа или т.нар. Булбокавернозни мускули = още BC MUSCLES. или на английски език: Bulbocavernosus muscles)
- Ако не поддържате Булбокавернозни мускули през цялото време отпуснати по време на секс или маструбация, то това причинява преждевременна еякулация!
- Аналната стимулация на простатната жлеза причинява преждевременна еякулация (т.е. не давайте на жената, да ви бърка в дупето, докато сте над нея или нещо такова).

Решението:
- намерете/локирайте pubococcygeus muscle. Изолирайте BC мускулите. Правете правилно Кегел упражненията.
Първо: на сухо, маструбация, без да стягате BC мускулите, ще видите/откриете какво/как чувствате.
- може да направите така, че след като намерите този PC мускул, да  спрете да еякулирате; има оргазъм, но няма сперма; така може да стигнете до многократни оргазми, един  след друг, без да изтича течността на вън. Но това е доста "висша практика", бих казал. Но има хора - споделят, че го владеят. Така ли е? Открийте за себе  си.

Нещо от личен опит:
- при маструбация, съм си правил експерименти; в момента, в който започвам да стягам тези BC мускули, свършвам супер бързо. Мога и за 10-20 секунди, и то без да гледам порно или да си представям нещо. Тези мускули, като ги стегнеш, изкарват още повече предеякулационна течност, тя направо започва като фонтан да излиза, и от там вече - и свършвате. Направо, се усещат едни конвулси сякаш, точно като преди празнене, щом стягаш тези мускули.
От опита ми до сега, се оказва, че много мъже стягат тези мускули - или някой им е казал, или сами са го открили  - и го правят най-редовно!
--> извод: празненето е ПО НАВИК от стягането на тия мускули, а не толкова до възбуда и от приятни усещания


- < пример за това къде е BC мускула. С него спираме уринирането също, т.е. "той спомага за това".

Основното което е, е че BC мускула е под пениса ви. Стягайки ги, те стимулират простата ви. Този мускул се свива по време на оргазъм. Цаката е, че ако е стегнат плътно по време на оргазъм може да доведе до ретроградна еякулация. Това е тази, която може да ускори оргазма, ако се свие и държи, докато се стимулира. Това е грешно. Точно това което описах по-горе че съм се празнил за 10-20  секунди със стягането му от чиста доза експериментиране.

PC мускула е прикрепен към опашната кост. Намира се зад ануса. Спуска се дълбоко под вашата срамна кост в предната част на тялото. За упражнения върху него обаче трябва да се съсредоточим върху гърба. Когато го стегнете може да спре еякулацията, но не може да ускори оргазма! (разликата с това по-горе!). Също така обикновено не се включва (за повечето хора) по време на оргазъм. Ако има нещо (т.е. ако го набарате и практикувате) то или ще спре напълно оргазма ви, или ще имате истински сух оргазъм без сперматозоиди. Това е нещото към което се стремим да тренираме по време на упражненията "Кегел". И така, може да имате много сухи оргазми един след друг и да си доставяте удоволствие след удоволствие! Не вярвате? Ми - опитайте. Ако не - вие губите.

И така, какво трябва да се чувства, когато го стягате този PC мускул?
По същество трябва да чувствате, че стягате не вашия перинеум, но мускул на опашната кост. Мускулът зад ануса ви е почти в долната част на гърба. Вашите задни бузи на задника трябва да се движат малко, когато го изолирате (но не прекалено много, всъщност не стягате бузите на задника си) и BC мускула трябва да се отпусне! Докато, ако сте свивали BC мускула, вашите седалищни мускули няма да се движат изобщо... < т.е. тук грешите.

като за последно:
- едно е да го правите на сухо - маструбация
- едно е с приятелката ви, да се контролирате.
За т'ва, един-два, три месеца практика и тогава почвайте да бъхтите женките ви без кондоми! Ако ли не - придържайте се към презервативите - най-добрия начин за нежелна бременност и ест. - половопредавани болести!  

Поздрави! И Весели Празници!
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re:Секс съвети -: Декември 26, 2018, 10:38
Meне па падката не ми пада. Само ме целуват, и го дигам и не спада кучето. Даже след свършване, стои прав още 10 минути.  Хахахах! Жени са ми се оплаквали, че ми става само като ме докоснат. Да видиш тук на фирменото парти на колко колежки им се отърках с еректирал член докат са пияни. После едната викаше, че го усетила и искала да го пипа ама аз съм и бягал хахаха.

Та...колегите са ти дали съвети. Бих добавил: не пий никакви неща, това са глупости. Повече практика. И без да оставяш женката да те обвинява ! Без, да и даваш да се ебава с теб, без да и даваш да те определя и тн. Застани като мъж и и кажи, че ще стане и че тя не се е постарала! Ако кучката ти споделя: "аз дойдох тук да се успокоя при теб, да ме наебеш..а ти...Ъ?" отговори и: "Кучко, ти идваш тук да се успокояваш ли? Не, ТИ МЕН ТРЯБВА ДА МЕ УСПОКОЯВАШ И ДА МИ ПРАВИШ КЕФА БЕ!". Малко си дръж фрейма брат. Недей така ... подяволите.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Декември 25, 2018, 23:43
тенкс БТВ схванах какво имаш предвид; благодаря и на grandslam87.

Още 1 шит-тестче от днес.
Вървя и се засичаме с нея в едно бар-заведение:
- Ооо Йоана, за гъза да я хвана
- Ех..мераци
- Епа като са мераци, ходи с дъртаци тогава
- Ха, нямат шанс. Най дъртия е 35 г.
- /смях/

Мадамата е на  32г. Тя често го прилага това "мераци"; чувам я да го употребява в компания и тн; "няма шанс" също го казва често и др. подобни. Не знам как да обърна нещата тук. Просто днес  това ми дойде да изредя с римата, щото ме избива на моменти (колкото и смешно да звучи, или детинско) и за това реших да ви питам - Вие как бихте реагирали? Особено на това с: "мераци".

п.с.:
никой не отговори на:
"Ти изневеряваш ли/ изневерявал ли си?"
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Декември 24, 2018, 22:36
Благодаря пичове; Рязко и влязох, да, казах го спокойно, но прозвуча осъдително; после имаше към 20-30 секунди неловко мълчание. ХАхахах. Щур съм. Просто не ми е задававно за пръв път този въпрос, и ме дразни; Дори някой случаен да ми го зададе, нали примерно мъж - пак ме дразни. Благодаря за съветите, особено на Бейби_951  Смотан !
Трябва ми повече креативност в тия неща. Принципно, кат вляза в стейт ми е забавно и ги мъдря, ама такива некви шитни (макар и леки) ме дразнят
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Объркан съм , трябва ли да променя нещо. -: Декември 24, 2018, 22:22
Пичове, хубави мнения сте му дали...
ама нали се сещате, че е най-важно да се промени; лека по лека, да промени себе си, изцяло;
той дори и да забие пичката, след време пак ще се "осере". Пак ще започне, да го избива на NEEDY.

Клопката, след като вече си научил пик-ъп техники и некви такива и вече си във връзка с мацката е следната:
- ако си си бил добро момче/нуждаещ се - пак ще продължиш като след като ти е приятелка, ще започнеш да
я следиш: къде е, на линия ли е, с кой си пише и тн. ше рефрешваш през 10 мин. фейса да видиш: "каде си ма?".
- ако не ти пише до 1-2 дни, ще направиш грешката да напишеш: "хей как си?" или "хей, има ли нещо?"
Не мамка му. няма нищо. Просто има нужда от време. Когато сте вече в една такава връзка - нещата стават други. Или най много да и разбиеш телефона от звънене... и край. отсвирване.
- почваш пак да се държиш кат нуждаещ, да и угаждаш, и да те отсвирва, с това че не я чуваш какво ти казва и още и още... не ми се пише просто. Идеята е, че старият ти начин на мислене, ше те преебе.

Но ти си направил още от самото начало генерални грешки. ти си и приятел, гад дем ит. Това ще го разчупиш трудно, ако ИЗОБЩО го разчупиш.

Но най вече си остава факта: ти трябва из основи да се промениш лека по лека; да разбереш кой си, каква жена искаш, какви са твоите възгледи, кво те кефи и кво не; а не да се съгласяваш за най-малкото с неква жена, и също така - да не и угаждаш навлизайки във фрейма и. На която и да е.. не говоря просто за тази тук.

Целата история е, че жените са емоционални, мъжете опират на логика и яко мислене. И ако дори създадеш след 1 среща дето "ше я обарваш" (както вика Baby_951) некви други емоции, след  някой друг ден, пак ще сгрешиш и отново ще и се "върнат" всичките онези моменти в които си бил "просто приятел" и тая емоция ще надделее и ко прайм?

Върши к'вот ше вършиш и много внимавай. Много. Чети тука там, образовай се; гледай видео клипове и тн.

Успех.

п.с. и други мнения да чуеш, все същото ше чуеш.
Променяй се, ходи по пички и не си разбивай още от ся шансовете с тази ако я искаш за по сериозна мацка, щото като те гледам, точно на там вървиш
п.с.2: освен да си се ръкостискал с нея, друго да си правил?  Шокиран
Страници: [1] 2 3
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines