Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 06, 2023, 00:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 48
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да премина от логичен към мистериозен/токсичен -: Ноември 20, 2023, 10:37
Заглавието на темата не е правилно. По скоро трябва да бъде: "Как да си държа фрейма, че аз съм селектора".

Да видим какво точно се е случило:

Бивша моделка сега се изявява като бизнес дама. В седмицата, когато се запознахме тя нямаше много свободно време и за това се видяхме на някакво късо кафе.

Още тук фокусът леко се прехвърля върху нея. Тя е моделка, тя е бизнес дама, тя няма свободно време... къде точно си ти? Постепенно фокусът се премества към нейния фрейм.

При срещата ни се държахме за ръце и ме питаше въпроси от рода на защо си нямам гадже. На което отвърнах, че жена ми не ми дава иначе много искам. Засмя се на отговора ми и разговорът като цяло беше с много високо темпо.

Като цяло добре си минал тази шитка, но защо се държите за ръце? Това е нещо, което се прави от гаджета, създава комфорт и води до връзка. В началото физическата ескалация трябва да e игрива, ако искаш да създадеш привличане.

Засмя се на отговора ми и разговорът като цяло беше с много високо темпо. Мацката обичаше да говори на макс - след като ми обясни за нейните приятелки как обичали да излизат с мъже с пари, а пък тя не била такава. После продължи сама да се валидира като ми обясняваше какви ли не мъже я сваляли - милионери, завършили Харвард, но тя просто излизала на първи срещи защото не я грабвали.

Дава ти валидация, за да ти свали гарда, след това започва да се квалифицира и да си вдига цената. Фокусът се измества все повече върху нея и влиянието и върху теб се засилва. Тук трябваше да пресечеш квалификацията и с някакъв нег. Когато една жена се квалифицира, тя не си сваля ранга, както е при мъжете, а си го вдига. И колкото повече я оставяш да го прави, толкова повече влизаш във фрейма, че тя е селектора и тя е ценната.

След това реши да ми хвърли малко шитки от рода на защо съм бил толкова дървен на снимките ми в инстаграм защо съм се снимал еди къде си, защо това защо онова. Изобщо не бях подготвен за такава сипванка, на което отвърнах ами защо не? Засмя се на отговора ми и ми каза много правилен отговор.

След като ти сваля гарда започва със шитките. Като усеща, че вече не издържаш, ти дава лека валидация, за да те заблуди, че си на прав път. Всъщност, все повече започваш да навлизаш в нейния фрейм. На прав път си, но към фрейма, в който тя определя какво ще става и тя награждава.

След това ме попита за нейният инстаграм дали изгллеждала като кифла. Тук се появи моят вътрешен найс гай и отвърнах нещо от рода на ами не на всички снимки. После си говорихме за това къде съм бил на почивка това лято, за някакви актьорски курсове които съм посещавал и сега тя посещавала. Стана въпрос и за това, че според нея да имаш собствено жилище било изхвърляне, на което и казах значи аз съм си изхвърлил парите по твоята логика? Тук стана малък разговор на тема, че за мен е мъжко един мъж да има собствен автомобил и собствен имот. Тя отвърна, че това не било точно така защото някои мъже не можели да си го позволят. На което дадох просто игнор защото усетих, че ще стане някакъв безсмислен спор.

След като тя води разговора, насочва го към логическите теми, където емоциите и са защитени и ти няма опасност да и повлияеш повече. Понеже вече си в нейния фрейм, нямаш много козове и трябва да се нагаждаш и съобразяваш с темите, които налага тя. Започва да те е страх все повече да не я загубиш.

По време на тия теми понечих да я хвана за ръка, но не си я даде и забелязах че стои настрана. Опитах се да я гушна, но не поддаде. След малко извиках сметката и се разделихме. Накрая ми каза, че със сигурност би искала пак да се видим казах и да ми пише като се прибере понеже беше дошла с колата си.На другият ден пълно затишие. Пуснах и едно меме на следващият ден, което само сийна.

Последствията от това, че се е загубило привличането, станал си логичен, гонещ и безинтересен

Вечерта реших да и се обадя и бях директен, казах и струва ми се че се отдръпва и дали има нещо, което я притеснява, на което тя ми отвърна че нищо не я притеснявало било интуиция, но и харесвало да общува с мен и сме могли да продължим да общуваме като приятели. Тук директно и казах, че не съм заинтересован и ми беше приятно, тя отвърна със същото и разговорът приключи.

Опитваш се по логичен начин да решиш нещата, без емоционално въздействие и без какъвто и да е ранг пред нея. Вече и последната капка привличане се губи и те френдва. За нея си поредният мъж неиздържал на месомелачката. Усмивчица

2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Къде сбърках в този чат... -: Ноември 12, 2023, 22:05
Да, аз изчетох доста, особено за онлайн свалките. И затова се чудя

Още ли се чудиш? Май ще трябва да ти го разясня. Когато напишеш на някоя с изплезен език, че е първата, която ти отговаря, какво всъщност и казваш? Казваш и, че си пълен нещастник, когото никой не ебава за нищо. И така пренебрегваш едно много важно правило за създаване на привличане - преселекцията. Никога не трябва да субкомуникираш на една жена, че другите жени не ти обръщат внимание.

Неслучайно в предишната тема ти дадох линк към интервюто с Diabloth. Ето какво казва той относно започване на разговор онлайн:

"Идва и момента след като си подбереш конкретния профил да измислиш какво да напишеш, първото съобщение трябва да съдържа 2-3 изречения свързани с контекста на профила или снимките на момичето. Да изпратиш едно и също съобщение на 200 профила и да чакаш отговор е меко казано малоумно, а това правят 90% от мъжете там. Това увеличава спама и пречи на всички. По удачно е на ден да пишеш на не повече от 5-6 профила, но да вложиш мисъл в това на какво ще реагира конкретната жена. Първото съобщение включва три елемента, позитивен коментар върху част от профила или снимка, неутрален комплимент който можеш лесно да обърнеш в нег и въпрос с който да дадеш на момичето повод да ти отговори. Следва изграждане на рапорта като трябва да се има предвид, че онлайн физическото присъствие липсва, езика на тялото го няма и цялата свалка протича само в писмен вид. За целта е необходимо умение за изразяване на мисълта и емоциите в описателен вид, както и умението да се нагаждаш спрямо събеседника. Липсата на тези умения при повечето мъже е и причината да нямат успехи в онлайн играта."

Което значи, че по профила на момичето трябва да намериш нещо уникално за нея, след това да го изразиш по забавен начин и леко да я предизвикаш. Това упражни ли го? Пробваш с различни момичета, забелязвай различни неща и следи каква ще бъде реакцията им. Само така ще можеш да се научиш?

Например забелязваш, че има очила:
"С тези очила приличаш на моята учителка по история. И тя гледаше толкова перверзно, цял срок учих за хан Крум заради нея. Беше се влюбила в жезъла му. Намигване"
3  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Книга "Как да подобриш живота си значително в следващата една година" -: Октомври 31, 2023, 15:28
Здравейте приятели,

Настъпи момента да ви представя третата ми книга "Как да подобриш живота си значително в следващата една година" с подзаглавие "Наръчник за практическо действие на успешния мъж".

Идеята за тази книга се роди с годините, когато започнах да се развивам по-комплексно в различни области и започнах да виждам в по-голяма дълбочина факторите, които допринасят за успеха. Отделно, многобройните уоркшопи, които направихме със Слейър през всичките тези години и всички ученици на които помогнахме ми позволиха да установя един огромен проблем, който възпрепятства толкова много мъже от постигането на техните цели не само в пикапа, но и в живота - липсата на решимост да действат. Реших, че трябва да разработя нещо като план, който да ги преведе стъпка по стъпка през процеса на пикапа - от първия сет с непозната жена, до намиране на подходящата жена за семейство. Този път вече е изпитан и е преминат от мен, а и вече от доста пикапьори, които познавам. Всеки ред от тази книга е изцяло с практическа насоченост.

Книгата има три раздела, озаглавени "Отношения с жените" (на него съм наблегнал най-много), "Кариерно развитие" и "Здраве и лайфстайл". Разделът "Кариерно развитие" съдържа много съвети и прозрения, до които съм достигнал лично през моя житейски път. Описал съм някои концепции, които не са много известни и могат да ти отворят очите за някои неща. Но най-важното е плана, който съм дал насоки как да си направи всеки от вас, за да постигне своите финансови и професионални цели.

В разделът "Здраве и лайфстайл" съм наблегнал на това, как да сглобиш всичко така че да намериш своя баланс във всички тези области, без прекомерен стрес и с подходяща грижа за твоята физическа форма, така че да се усещаш изпълнен с енергия и щастлив. Защото в крайна сметка защо правим всичко и полагаме толкова много усилия? Добрия лайфстайл и стандарт на живот е твоята награда за тези усилия.

Цената на книгата ще бъде 15 лв (точно толкова, колкото и останалите ми две книги). При поръчка в пакет, цената на трите книги ще бъде 35 лв, така че ще излизат много по-евтино.

При поръчка на семинарите "Готина свалка" и "Всичко е флирт", книгата ще бъде добавяна към пакета безплатно, заедно с другите две книги.

Можеш да поръчаш новата книга оттук: https://pickup-project.net/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%88-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87/
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Какви openers ползвате? -: Октомври 22, 2023, 18:20
Ето тук е интервюто с Diabloth, в което той обяснява как се действа при онлайн игра - https://pickup-project.net/%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%8e-%d1%81-diablodh/
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Странен проблем при колд ап. -: Октомври 22, 2023, 18:18
Не само първия, при начинаещите първите 5 сета са за загрявка, за да могат да превключат на емоционално ниво. Идея си нямам, как е възможно някой да бие път до центъра само за един сет. Че ти от този сет какво ще научиш като все още си логичен, какви елементи на играта можеш да вкараш?

Естествено, ако загрееш преди това с приятели, има по-голяма вероятност да си по-емоционален, те затова толкова мъже предпочитат да пикапят с уинг. Трябва обаче, да не си зависим от това.

Скоро ще излезе третата ми книга, в която описвам стъпка по стъпка целия процес, при който един напълно начинаещ може да навлезе в пикапа. Като се замисля, ние имаме много статии и материали на сайта, но нямаме подробно описан план за действие на един тепърва започващ.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как сам се вкарах в капан -: Август 09, 2023, 14:16
Съгласен съм с Илиян че не трябва да чукаш жена която не виждаш като майка на децата си. Или поне така се подразбира.

BattleMage, не съм казал, че не трябва да чука жена, която не вижда като майка на децата си. Казах, че не трябва да влиза във връзка с нея, защото връзката изисква време и налага много ограничения.

Повече дистанция и това е.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как сам се вкарах в капан -: Август 07, 2023, 20:19
Steelheart, искаш ли да имаш деца от нея или не? Виждаш ли я като майка на децата ти? Тези неща трябваше да ги прецениш от самото начало, не след 3 години. И ако си преценил, че не е подходящата майка на децата ти, не трябваше да се оставяш така. Един мъж трябва да си има цели, мечти... Ако няма такива, той постига целите на някой друг. Какви са твоите цели? Как виждаш живота си? Това са все въпроси, на които трябва да си отговориш ти.

Нормално е жените да искат да те обвържат, това е в природата им. И тук зависи от теб доколко позволяваш това да се случи. Всяка сериозна връзка си има цена. Ако ще плащаш такава цена, поне да е с подходящата жена от която искаш да имаш деца, не от желание за комфорт.

Колкото до пикапа, пак ти казвам, зависи какво правиш. Силен ли е гласът ти, доминираш ли, има ли искане в интонацията ти. Директния опънър е да кажем само за начало, след това има бъзици, push and pull, лекота в общуването, няма такова нещо като логичен разговор и дай да си сложим картите на масата. Иначе нямаше да е игра. В предишната тема ти намекнах за това, а ти помисли, че те хейтя.

Единият трябва да влезе във фрейма на другия, от теб зависи дали ще наложиш твоя фрейм. Изпуснеш ли фрейма в началото, вече е късно. Ти си влязъл във фрейма на предишната, но понеже тя те е видяла като провайдер, си влязъл във връзка по нейните правила.  

Може би тук е мястото да спомена, че в момента пиша трета книга - стъпка по стъпка как да станеш пикап артист, с поставяне цели и на задачи всеки ден. Понеже виждам, че проблемът на много мъже е действието, тази книга ще се фокусира точно върху това. В книгата ще има много материал, измислен и изпробван от мен, идеята ми е наистина да създам нещо полезно, което подтиква към действие. Книгата ще излезе до няколко месеца, в нея смятам да включа и други области от живота на един мъж, не само жените.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играч от Русия: В България няма секс и свалки -: Юли 28, 2023, 05:39
Пак казвам, никого не се опитвам да уязвя. Но този сайт е за игра, което значи да правиш секс след като си развил играта си. И понеже имам представа какво е игра, от пръв поглед ми прави впечатление и къде не я виждам. Ако фокусът тук не беше развитие на качествата, които да те направят привлекателен за жените, нямаше по нищо да се различаваме от сайта за коврите.

И затова е нормално, когато някой няма успех да си зададе въпроса: "Наистина ли няма игра в България или просто аз нямам игра?" Нормално е да потърсиш причината в себе си, защото жените няма да се променят. Те са такива, каквито са. Малко критично мислене е нужно. Не съм играл в Русия и не мога да сравня играта там.
В случая единия казва, че било нормално да иска от жените секс, защото бил бял човек. А те също трябвало да искат без да го тестват. Ама тя трябва да ходи все разкрачена. Естествено, че всеки мъж иска да прави секс. Въпроса е водиш ли жените, създаваш ли нещо интересно за тях, разпалваш ли ги, ти само като кажеш ,че не искаш да те режат като гламав и вече виждам, че избягваш най-важното качество на мъжа, което е привлекателно за жените - поемането на риск. С какво се отличаваш от другите, които също и се натягат на тази жена? Кое е твоето конкурентно предимство? Нямало проблем да бъде логичен, защото такъв бил белия човек. Ами жените няма да ти се изкефят за това, че харесваш комфортната си зона. Такава им е природата.

Другият пък среща мацка с кученце и идеалният апроуч за него е да каже: "Хапе ли кучето?" или "Каква порода е?" Да кажем, че в момента ти е дошло просто това, добре. Проблемът е, че това е идеалният апроуч, който си представяш. Без да се сетиш, че всеки мъж би я заговорил именно за кучето, и че това биха били първите реплики, които биха му дошли наум. Това ли е идеалното, което може да се случи? Поне във въображението си трябва да бъдеш по-високо. Не ти ли идва дори в мислите, че можеш да започнеш с някакъв бъзик, дори и да е по-брутален, че може изобщо да не започнеш с кучето и т.н.

Много е лесно да кажеш: много е зле положението, съсипаха я тази държава. Или да обвиниш жените. Те жените много харесват сърдити чичковци, които обвиняват другите. Просто това, което се иска, трябва да го дадеш. Като е по-трудно, ще положиш повече усилия, че се разчупиш повече.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играч от Русия: В България няма секс и свалки -: Юли 27, 2023, 06:08
Тука излизам ония дни, малко да разцъкам, гледат ме на кръв. Вярно, от доста време не бях играл и съм малко, като коледно дърво. Едва успях да си пробутам визитката на една, да ми пише на вайбър, другите подминаваха.

Тук това изречение дава цялата информация. Защо те гледат на кръв? Нещо в апроуча ти не е наред. Аз в близките месеци не съм видял някой да го гледат на кръв. Нито мен, нито някой от учениците ми. Дори и тези ученици, които са по-притеснителни и тях не ги гледат на кръв.

УСпях да изтърся само "Здрасти", притеснен, че цялата голяма група е на един метър и ни гледа, на което тя също ми отвърна със "Здрасти" и подмина. Баси да бях изтърсил поне, някоя простотия от сорта на "Ей хапе ли, как се казва" , "А, ти? (как се казваш)". Яка беше мацката и ме е яд, че аз се отсвирих, а не тя, но явноо ме чака дълъг път да наваксвам форма.

Готините жени се заговарят дори по-лесно, защото създават по-силно вдъхновение в теб. Но това е само ако мислиш за това, какво искаш, не как да се нагодиш. Освен това, ти си представяш, че единствената възможност да я заговориш е била докато се разминавате. А всъщност винаги си можел да я настигнеш и да я заговориш, без да се отдаваш на съжаление. Идеите, които ти идват наум за репликите, с които би заговорил мацката също изразяват нивото на играта ти.

Цитат
Това не знам как го реши. Да не би логиката да е, че само вие в България, избрана групичка тук, които сте преодолели страха от заговаряне на улицата, правите секс, а останалите 99,99% мъже не правят секс?

Все пак темата е затова, че в България няма секс, а ти се съгласяваш. Най-малкото не правиш секс с жени заговорени на улицата.

Идеята на поста ми е, че много мъже се оплакват, че в България няма игра, докато всъщност, те самите нямат игра. Играчите, които познавам, излизат редовно с нови мацки и нямат такива оплаквания.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играч от Русия: В България няма секс и свалки -: Юли 26, 2023, 08:38
В България е пълно с хубави жени. Сега, след като дойдоха и украинки, е още по-пълно. Но българките са си малко по-консервативни, моногамни в повечето случаи, трябва да можеш да ги изкушиш, да ги водиш...

Така, че проблемът не е в липсата на жени, а в липсата на игра.

Живея в един от по-големи градове, и първата беше българка. Намерих я в групата в Фейса на един университет. Просто ударих късмет. Виждахме се няколко пъти.
Другите две бяха туристки по слънчака.
КРАЙ.

Това лято съм тук от месец и половина, и секс не съм видял.
Ръчкам в Tinder, Bumble, запознанствата на Фейсбук. Ръчкам в Гепито (ползвам го от 5 години, купувам абонаменти, и нищо от Гепито не съм ударил - голям фейк е).
Основно ме игнорират, понякога отнасям псувни, че къв курвар съм бил, долно животно, и никоя жена няма с такъв да спи и сигурно съм бил още девствен и някви такива. Жените тук са чудовищно прости и невероятно спекани.

За всеки неуспех си има причина. Виждам, че играеш основно онлайн. Там е нормално успеваемостта да е най-ниска. Правиш нещо, което всеки мъж прави, рядко имаш възможност да изпъкнеш с нещо ново. Онлайн чатовете са пълни с загорели кочове и ти няма как да се отличиш от тях. Броят на жените там е около 10 пъти по-малък, сравнен с броя мъже. И повечето жени там търсят сериозна връзка.

Освен това и играта ти най-вероятно е прекалено търсеща рапорт и логична, съдейки по отговорите, които получаваш. Жените обикновено реагират така на мъже, които ги усещат да искат, които не могат да преминат шит тестовете по забавен начин и т.н. Но дори и такива отговори, би могъл да обърнеш по позитивен начин ако имаше добра игра.

Преди да си тръгвам, сам си отсвирих готин таргет - вървя в парка и гледам срещу мен се задава супер яка мацка с пекинез на каишка. Кръвта в главата ми спря, викам са ко ше правим, ше я спирам ли, кво да й кажа. Докато се боря с първоначалните признаци на мозъчен удар, девойката се озова току пред мен, опитвайки се да заобиколи голяма група на алеята, а пекинеза скача към краката ми. УСпях да изтърся само "Здрасти", притеснен, че цялата голяма група е на един метър и ни гледа, на което тя също ми отвърна със "Здрасти" и подмина. Баси да бях изтърсил поне, някоя простотия от сорта на "Ей хапе ли, как се казва" , "А, ти? (как се казваш)". Яка беше мацката и ме е яд, че аз се отсвирих, а не тя, но явноо ме чака дълъг път да наваксвам форма.

Тук става дума за подход на съвсем елементарно ниво, ти не можеш да преодолееш дори страха си от заговаряне, представи си още колко имаш да учиш. Нормално е да не правиш секс.

Вижте момчета, не знам къде е това място, където жените те свалят сами, казват, че в азиатските държави е така, но тук не сме Тайланд или Петербург. За да стигнеш до секс с непозната жена се искат отдаденост и усилия, редовен пикап, много срещи и всичко това трябва да бъде комбинирано със силна игра. На последния уоркшоп имах ученик с много добър външен вид и силен език на тялото. Когато заговореше момиче, всички спираха, без пропуск. Първоначалното привличане беше страшно. Но той нямаше игра и постоянно им влизаше във фрейма. Получаваше много телефони и си повдигаше егото, но реално да накараш жена да те следва и да я заведеш до място, където да правиш секс с нея е нещо съвсем различно.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / The days are long, but the decades are short -: Май 05, 2023, 10:04
Lady Gaga придобива почетната титла "PUP Reader" и отива да прави компания на Краба. Отсега нататък тя ще може само да чете форума без да пише в него. Наистина не мога да разбера защо жените тук рано или късно изтрещяват така. Усмивчица

Иначе по темата. Изгледах клипа и този начин на планиране на живота наистина е много добър, но все пак малко идеализиран. Ето с кои неща не съм съгласен:

Първо: Той постоянно говори за ротация на жени през всички десетилетия, но забравя да спомене каква цена има това. За да се получи такава ротация, един мъж трябва да отдели страшно много време за пикап, независимо дали ще е на улицата, онлайн, социален кръг... Това със сигурност отнема от времето за изграждане на кариера. Когато пък, вече човек има деца, ротацията става все по-трудна. Не съм съгласен, че това може да се получи в малък град, там всичко се разбира лесно.

Второ: За да може да спестява голям процент от доходите си, един мъж трябва да има високи активни доходи, което предполага, че трябва да избере подходяща кариера. Не всяка кариера в България дава възможност за високи активни доходи, колкото и да си добър в нея.

Трето: Идеята да вземеш няколко ипотеки и да разчиташ те да се изплащат от наеми е абсурдна, поне в България. Знам, че много бизнес гурута ще те посъветват обратното. Дори 5 апартамента да даваш под наем, това вече ще ангажира голяма част от времето ти, ще имаш разходи и е възможно да има периоди, в които апартаментите ще стоят празни. Това трябва да се направи по-внимателно, с голям процент самоучастие и малко по малко, което пак опира до това, че основните ти доходи трябва да са високи.

Четвърто: Когато си над 40г. и пикапиш доста (и си добър в това) от време на време ще можеш да си лягаш и с 20-годишни, но това със сигурност няма да са основната група, с която правиш секс. 20 години разлика във възрастта с жената от която ще имаш деца, според мен е твърде много, има голяма вероятност, тя да започне да ти изневерява с времето. Може би 10 години разлика е по-приемлива.

Иначе като цяло, смятам, че може доста да се научи от това видео.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Един експеримент в тиндър и последвалите изводи -: Април 10, 2023, 06:16
Правя темата важна, а докторът получава титлата Masterpiece. Нека всеки да види какво не трябва да се прави при онлайн игра. Усмивчица
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Създаване на чувства -: Март 23, 2023, 07:46
Никога не трябва да си ти този, който иска сериозна връзка. Още в момента, в който си представиш момиче, и си помислиш "Искам", вече трябва да внимаваш. Имам чувството, че си изпуснал положението отдавна.

Казах ѝ да си помисли няколко дни и да ми даде отговор.
Та днес се видяхме и отговора беше, че ѝ трябват по-сериозни чувства, за да бъде във връзка, било ѝ приятно да се виждаме и така нататък.

Освен това си и супер логичен, което обяснява, защо повече не създаваш емоции в нея.

Та въпроса ми е според вас има ли смисъл да се опитвам още и как да продължа или да заеба.

Какво трябва да заебаваш? Просто си я чукай и толкова. И междувременно излизай с други.

14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Ghosting след първи дейт - какво може да се подобри? -: Януари 18, 2023, 08:50
Оттук тя предлага друго място, отиваме на нейното място, пием бира, говорим 3 часа, в които тя е супер приказлива и усмихната, но пак не отговаря на моя флирт. Срещата минава като с приятел - няма флирт, свалка, не отвръща на докосвания, но продължава да си разказва живота - семейство, приятели, работа... Решавам да не ескалирам, не виждам ИОИ-та, не говорим и за секс. Закачам я нещо, тя отговаря рационално (не емоционално).

Усещам, че не водиш достатъчно, как така отиваш на някакво място, което тя ти предлага? Това не се приема току така, трябва да го отиграеш така, че да си запазиш лидерството. 3 часа говорене и изслушване на нейните житейски драми, къде ти е лидеството? Прекалено си достъпен. Времето е ценно, трябваше да прекъснеш това, да я отведеш на някакво друго място..., трябваше да счупиш това. Ти си се оставил напълно на случайността. Не е нужно да говориш за секс и е грешка да чакаш ИОИ-та. Идеята е в това, че с лидерството си, ти трябва да чупиш нещата, които не водят до никъде, да сменяш енергията и да я подтикваш да те следва. Когато тя те следва, тя инвестира. Единствено това може да се брои като позитивен сигнал, защото рано или късно ще те последва и у вас.

Изпращам я до тях, няма и секунда опция за кис-клоуз, лека нощ и избяга...

Ти си мислиш, че следващата стъпка е кис-клоуз. Това не е толкова важно и даже е needy, когато не си изградил нищо преди това и не си я предизвикал да инвестира. С някои жени може да стигнеш да секс и без кис-клоуз, просто лидерството ти куца.

На следващия ден благодари за срещата по уацап, продължаваме пак рапорти, писания, кой какво прави, интересува се от мен... Докато в един момент не изцепва:
- Ти какво търсиш от мен?
- Този въпрос пък откъде и защо?
- Защото аз да знаеш че не търся ОНС, не искам само секс, искам готини отношения и перспектива.
- Не знам защо реши че искам само секс, но твоята оферта ме устройва, готини отношения и перспектива...
И тука спрях да пиша, вечерта пак се включи. Праща ми някакви глупости, какво готвела, викам по-добре да беше пратила твоя снимка. След малко вика:
- Отивам да се къпя.
- Ооо как провокираш с такива изказвания. 100% се къпеш гола, нали? Сега няма да мога да заспя...
И на това ме остави на сийн!

На другия ден, поради ниския атракшън те шитва. Иска да види дали ще я подгониш и ти отново си на разположение.

Старае се да е на ниво обаче, почваме лаф мохабет, вечеряме, говорим си, има интерес поне на думи, почвам да я докосвам, тя започва да ме докосва, обръща си боди ленгуиджа към мене, аз моя към нея, дет викат младите - вайбваме си заедно... До към 23ч, когато й умират батериите вече. Рязко след вечерята почва да й се доспива, освен това и алкохол не пие, кара на Нестий.

Като лидер не можеш да позволиш, да и стане толкова скучно, че да и се преспи на срещата с теб. Трябваше да усетиш отрано сигналите за това, да смениш мястото.., да вдигнеш енергията, да я раздвижиш...


Плащам сметката, излизаме и пред бара,  казвам:
- Ти целуваш ли се на първа среща? И без да чакам отговор, я дърпам към мен за кис-клоуз. Тя се извръща на страни и аз я целувам по бузата.
- Ами не, не се целувам.
- Е, ние пък българите се целуваме.
- Да, сигурно по твоята логика трябва на всички първи срещи да се целувам. Ти всички ли така целуваш?
- Не, само мацките които ме кефят много. И тия които са на съботен дейт.
- Ще ме изпратиш ли до метрото?
Изпращам я до метрото, пак я дърпам, втори опит за кис-клоуз, пак целувка по бузката.

Пак тази целувка. Правиш опит да я убедиш логично, че трябва да те целуне. Не виждам никъде да я наказваш, за това, че не те следва, просто едно непрекъснато гонене и опит за тригериране на ИОИ-та.

Упражнявай лидерството с жените, подканяй ги да правят неща за теб, с които да те следват, когато не те следват ги наказвай с отдръпване, не оставяй нищо на случайността. Съвсем малко да оставиш една жена да води нещата, и както виждаш, се оказваш в 3-часова безсмислена среща.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Пълен провал -: Януари 17, 2023, 13:43
Жените също си имат своя игра, която горе-долу почива на същите принципи. Излиза с няколко мъже, за да има повече избор, в същото време ти казва, че не иска сериозна връзка, за да държи нещата под контрол. Ако те е ползвала само за секс играчка, по-скоро си щастливец, можеше да правиш от време секс с нея и в същото време да излизаш с други жени. Тази игра се играе леко. Представи си двама боксьора на ринга. Единият всеки път замахва с пълна сила, с всеки удар губи равновесие, ядосва се все повече, тежък е, а другият в същото време го дава леко, движи се напред назад, предизвиква го и просто си играе с него. Кой от двамата би искал да бъдеш?

Противно на очакванията ти, би имал повече шанс за сериозна връзка ако беше излизал и с други жени, вместо да я натягаш за това. Това, което го гониш - бяга. Както и да е, вече е късно.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Пълен провал -: Януари 17, 2023, 09:22
След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди...

Не съм срещал досега мъж, който да е успешен с жените и в същото време да търси сериозна връзка. Даже проблемът е в това, че жените искат и той трябва да се стреми да се държи по-далече, да замазва малко нещата, понякога да послъгва ... И знаеш ли защо е така? Всеки мъж с избор знае, че сериозната връзка идва на висока цена. Първо - тя е свързана с много време, което той иначе може да използва, за да излиза с други жени. Ако вече прави секс с други жени, той няма да има много време за тях. Ако жената се премести да живее при него - ще загуби терена си за секс с други жени. Той много внимателно сканира преди да се обвърже и доколко жената е подходяща за това. Не казвам, че никога няма да влезе в сериозна връзка, когато е готов за семейство, той ще избере за това, някоя от тези, които вече са влюбени в него и самите те настояват за сериозна връзка.

Разбираш ли за какво говоря? Търсенето на сериозна връзка е работа на жената, не на мъжа. Мъж, който търси с изплезен език сериозна връзка е слаб и всяка жена знае това. Единствената причина той да търси тази сериозна връзка, е защото той е без избор. А жените не се привличат от мъже без избор. Ти първо трябва за изградиш изобилие от жени около себе си и когато това започне да става, сам ще усетиш, че сериозната връзка не е чак толкова привлекателна опция.

Здравейте! Чета форума отдавна но това е първата ми тема...
От сравнително малък град съм... Запознах се с една жена по Фейсбук... Малко чат...първа среща, втора среща кис клоус, на трета среща я свърших с пръсти и така още пет шест пъти, докато ми пусне секс...свършвах я много яко и се празнеше в пръстите ми...само аз я задоволявах и не ми пускаше секс...още след като я свърших първи път ми каза че не била готова за сериозна връзка и и казах че не търся сериозна връзка, макар че исках връзка с нея...Държах се на ниво първите няколко пъти... Определях срещите и тя спазваше нещата.... След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди... Тя определяше срещите, отменяше в последния момент и аз позволих това да се случи... След като ми пусна секс след няколко дни я видях в един бар с неини приятели...бях пил много алкохол и като си тръгна реших да я изпратя... Излязох след нея и тя отказа.... На следващия ден ми напомни че не сме сериозна двойка и отмени срещата за вечерта която се бяхме уговорили... Взех да се обяснявам и извинявам...след няколко дни пак опитах да уговоря среща и ми каза че няма да се виждаме за момента и като реши ще ме потърси... Реших да играя са ва банк и след няколко дни и казах ако иска да прекъснем отношенията да ми каже директно а не по заобиколен път и и ми каза че си дала сметка че търся връзка с нея а не нещо неангажиращо... И аз тотално откачих и взех да я увещавам да продължим да се виждаме...без резултат... След около седмица я видях отново в един бар да се сваля с някакъв и откачих отново и отидох да се разправям с тоя да не се навърта около нея...

Понеже си слаб и зависим от нея, в един момент реактивността избива и нещата тръгват стремглаво надолу. Няма какво да направиш повече тук. Запази спомена за хубавия секс и продължавай с други жени. От тук нататък, следва само още повече унижение, защо да не си го спестиш?

И след което тя не отговори на нито едно мое съобщение...станах досадник и ме блокира навсякъде...как мислите дали тя е имала паралелна връзка и с другия и с мен? И дали има някакъв вариант да ме потърси някога...тя е на 32 години и очаквах че търси връзка...аз съм на 35...знам че всичко е изгубено и е почти невероятно да ме потърси... Просто мнение от по разбиращите...

Приеми, че отсега нататък, тя цял живот ще прави секс с други мъже, те ще и правят деца и ще и свършват в устата. Приеми го дълбоко в себе си, без емоция и без възражения и не го мисли повече ... Усмивчица
17  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Януари 04, 2023, 08:56
Потребителят anonimen е баннат за тролене
18  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Декември 28, 2022, 11:22
Потребителят useinbolt5 е баннат за спам и реклама
19  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Уоркшоп - 31.07.2022 -: Ноември 15, 2022, 16:49
Ти се питаш къде са били съботата. Аз пък се питах след всеки уоркшоп къде са пичките Ухилен. Къде са те, защо ги няма, искам да си го вкарам в нечия яма Тъжен

Наивно е да се мисли, че точно на уоркшопа ще наебеш някоя, макар, че и това ни се случи веднъж. Уоркшопът ти дава само начален старт и някакви първоначални умения, за да излизаш да пикапиш. Поне да знаеш как се прави и да не правиш грешки, които иначе може да ги правиш с години.

Преди няколко дни един ме пита как да се научи да сваля кифли. Искал колкото се може по-интензивно. Аз му казах: "Като искаш интензивно, заговаряй по 10 нови жени всеки ден. Ако искаш да не е толкова интензивно, заговаряй по 5. Ако искаш да се движиш напред яваш яваш - заговаряй по две-три." Убеден съм, че оттогава досега, той не е заговорил нито една нова жена.

Когато правиш това, което е нужно, рано или късно ще стигнеш до целта си. Дори и без обучение, ще постигнеш целта си, стига да го искаш достатъчно силно. Но ако изобщо не желаеш да заговаряш нови жени, какво изобщо правиш и защо се оплакваш? Дори и 10 дни уоркшоп да си изкарал, ако не правиш нищо извън това, кой е виновен? Кой друг да ти постига целите, аз ли?

Удивен съм от това колко много са омекнали мъжете в наше време, колко силно са свикнали с комфорта и колко лесно се отказват от това да се борят. Понякога наистина ми се иска да ги спра вече тези обучения. Гледаш го прав и здрав, но китката му мека. Няма енергия, няма живец, няма проактивност и решителност да промени нещо. И си мисли, че ще му дадем няколко готови реплики, че да промени мнението на жените към него, които са в социалния му кръг. Които го знаят от години какъв е мухльо. И всяка нова, която влезе в този кръг прихваща това отношение инстинктивно. Иди промени нещо де! Нямаш друг избор освен по някакъв начин да започнеш да генерираш нови жени.

Естествено, че не е лесно да се свалят жени на улицата, иначе всеки щеше да го прави. Ние мъжете сме в огромна конкуренция за жени, само най-решителните, най-добрите, най-дисциплинираните продължават напред. Ти заговаряш жена, която има мъже в социалния си кръг и те също проявяват интерес към нея, освен това са един вид препоръчани, защото ги познава. Трябва да си много по-добър от тях, за да я разпалиш да иска точно теб. Тя може да си има гадже, с което да се чувства комфортно. Ти трябва да и създадеш предизвикателство и да я вкараш в твоя свят. Тези умения да не мислиш, че идват от само себе си? Изграждат се с години игра.

Какво си готов да пожертваш, за да имаш жени? Има една приказка: "Всеки иска да бъде лъв, докато не дойде време да направи това, което правят лъвовете." Нито аз, нито Слейър, нито която е да е пикап компания ще ти осигури жени. Все едно да си платиш за няколко урока по английски и да очакваш след това да знаеш езика. Ние само показваме начина. Ти си този, който прави избора как да продължи напред.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Решение за социален проблем, който търсех дълго време в мен -: Септември 15, 2022, 16:53
Имам я тази пасивност и усещам, че е от както останах ерген. Бъгнал съм се и не ми идват простотиите дето преди ги говорех. Аз сам осъзнавам, че не събуждам интерес в момичето с което говоря.

Как да ти идват реплики като не практикуваш. Отвори 5-10 сета, стой вътре като пън, накрая ще ти стане скучно и ще вземат да идват.

Виждам резона в думите ти. Но средата, в която съм живял цял живот е такава... Звучи кофти, но е факт. А и аз съм от типа хора, които се сремят към все повече, чисто в физически план. Повече пари, още по-хубава кола и т.н. Лошото е, че звучи като комплекс, а може и да е точно такова.

Всеки иска да постига все повече и повече, въпросът е да не базираш самочувствието си върху външни критерии, защото сам виждаш колко е крехко. Още повече пък да се квалифицираш с това.

Това не бих го коментирал, но тука е анонимно, така че не ми пречи да си го призная!
Нямам топките да го правя, затова разчитам на тиндър или фейсбук, то и за това имам толкова ниска успиваемост.

Че моите топки по-различни ли са от твоите, с какво си по-малко мъж от другите? Хвърли се напред и рискувай! Няма как да имаш успех и да бъдеш посредствен. Ти сам се хипнотизираш с такива мисли и самовнушения. Това, което мислиш, става реалност, много внимавай с това как разглеждаш себе си.
Внуши си позитивни убеждения и подкрепи това с действия.

Страници: [1] 2 3 ... 48
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines