Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 28, 2023, 19:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира група за ново обучение, което ще започне в края на януари 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 47
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Ghosting след първи дейт - какво може да се подобри? -: Януари 18, 2023, 08:50
Оттук тя предлага друго място, отиваме на нейното място, пием бира, говорим 3 часа, в които тя е супер приказлива и усмихната, но пак не отговаря на моя флирт. Срещата минава като с приятел - няма флирт, свалка, не отвръща на докосвания, но продължава да си разказва живота - семейство, приятели, работа... Решавам да не ескалирам, не виждам ИОИ-та, не говорим и за секс. Закачам я нещо, тя отговаря рационално (не емоционално).

Усещам, че не водиш достатъчно, как така отиваш на някакво място, което тя ти предлага? Това не се приема току така, трябва да го отиграеш така, че да си запазиш лидерството. 3 часа говорене и изслушване на нейните житейски драми, къде ти е лидеството? Прекалено си достъпен. Времето е ценно, трябваше да прекъснеш това, да я отведеш на някакво друго място..., трябваше да счупиш това. Ти си се оставил напълно на случайността. Не е нужно да говориш за секс и е грешка да чакаш ИОИ-та. Идеята е в това, че с лидерството си, ти трябва да чупиш нещата, които не водят до никъде, да сменяш енергията и да я подтикваш да те следва. Когато тя те следва, тя инвестира. Единствено това може да се брои като позитивен сигнал, защото рано или късно ще те последва и у вас.

Изпращам я до тях, няма и секунда опция за кис-клоуз, лека нощ и избяга...

Ти си мислиш, че следващата стъпка е кис-клоуз. Това не е толкова важно и даже е needy, когато не си изградил нищо преди това и не си я предизвикал да инвестира. С някои жени може да стигнеш да секс и без кис-клоуз, просто лидерството ти куца.

На следващия ден благодари за срещата по уацап, продължаваме пак рапорти, писания, кой какво прави, интересува се от мен... Докато в един момент не изцепва:
- Ти какво търсиш от мен?
- Този въпрос пък откъде и защо?
- Защото аз да знаеш че не търся ОНС, не искам само секс, искам готини отношения и перспектива.
- Не знам защо реши че искам само секс, но твоята оферта ме устройва, готини отношения и перспектива...
И тука спрях да пиша, вечерта пак се включи. Праща ми някакви глупости, какво готвела, викам по-добре да беше пратила твоя снимка. След малко вика:
- Отивам да се къпя.
- Ооо как провокираш с такива изказвания. 100% се къпеш гола, нали? Сега няма да мога да заспя...
И на това ме остави на сийн!

На другия ден, поради ниския атракшън те шитва. Иска да види дали ще я подгониш и ти отново си на разположение.

Старае се да е на ниво обаче, почваме лаф мохабет, вечеряме, говорим си, има интерес поне на думи, почвам да я докосвам, тя започва да ме докосва, обръща си боди ленгуиджа към мене, аз моя към нея, дет викат младите - вайбваме си заедно... До към 23ч, когато й умират батериите вече. Рязко след вечерята почва да й се доспива, освен това и алкохол не пие, кара на Нестий.

Като лидер не можеш да позволиш, да и стане толкова скучно, че да и се преспи на срещата с теб. Трябваше да усетиш отрано сигналите за това, да смениш мястото.., да вдигнеш енергията, да я раздвижиш...


Плащам сметката, излизаме и пред бара,  казвам:
- Ти целуваш ли се на първа среща? И без да чакам отговор, я дърпам към мен за кис-клоуз. Тя се извръща на страни и аз я целувам по бузата.
- Ами не, не се целувам.
- Е, ние пък българите се целуваме.
- Да, сигурно по твоята логика трябва на всички първи срещи да се целувам. Ти всички ли така целуваш?
- Не, само мацките които ме кефят много. И тия които са на съботен дейт.
- Ще ме изпратиш ли до метрото?
Изпращам я до метрото, пак я дърпам, втори опит за кис-клоуз, пак целувка по бузката.

Пак тази целувка. Правиш опит да я убедиш логично, че трябва да те целуне. Не виждам никъде да я наказваш, за това, че не те следва, просто едно непрекъснато гонене и опит за тригериране на ИОИ-та.

Упражнявай лидерството с жените, подканяй ги да правят неща за теб, с които да те следват, когато не те следват ги наказвай с отдръпване, не оставяй нищо на случайността. Съвсем малко да оставиш една жена да води нещата, и както виждаш, се оказваш в 3-часова безсмислена среща.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Пълен провал -: Януари 17, 2023, 13:43
Жените също си имат своя игра, която горе-долу почива на същите принципи. Излиза с няколко мъже, за да има повече избор, в същото време ти казва, че не иска сериозна връзка, за да държи нещата под контрол. Ако те е ползвала само за секс играчка, по-скоро си щастливец, можеше да правиш от време секс с нея и в същото време да излизаш с други жени. Тази игра се играе леко. Представи си двама боксьора на ринга. Единият всеки път замахва с пълна сила, с всеки удар губи равновесие, ядосва се все повече, тежък е, а другият в същото време го дава леко, движи се напред назад, предизвиква го и просто си играе с него. Кой от двамата би искал да бъдеш?

Противно на очакванията ти, би имал повече шанс за сериозна връзка ако беше излизал и с други жени, вместо да я натягаш за това. Това, което го гониш - бяга. Както и да е, вече е късно.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Пълен провал -: Януари 17, 2023, 09:22
След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди...

Не съм срещал досега мъж, който да е успешен с жените и в същото време да търси сериозна връзка. Даже проблемът е в това, че жените искат и той трябва да се стреми да се държи по-далече, да замазва малко нещата, понякога да послъгва ... И знаеш ли защо е така? Всеки мъж с избор знае, че сериозната връзка идва на висока цена. Първо - тя е свързана с много време, което той иначе може да използва, за да излиза с други жени. Ако вече прави секс с други жени, той няма да има много време за тях. Ако жената се премести да живее при него - ще загуби терена си за секс с други жени. Той много внимателно сканира преди да се обвърже и доколко жената е подходяща за това. Не казвам, че никога няма да влезе в сериозна връзка, когато е готов за семейство, той ще избере за това, някоя от тези, които вече са влюбени в него и самите те настояват за сериозна връзка.

Разбираш ли за какво говоря? Търсенето на сериозна връзка е работа на жената, не на мъжа. Мъж, който търси с изплезен език сериозна връзка е слаб и всяка жена знае това. Единствената причина той да търси тази сериозна връзка, е защото той е без избор. А жените не се привличат от мъже без избор. Ти първо трябва за изградиш изобилие от жени около себе си и когато това започне да става, сам ще усетиш, че сериозната връзка не е чак толкова привлекателна опция.

Здравейте! Чета форума отдавна но това е първата ми тема...
От сравнително малък град съм... Запознах се с една жена по Фейсбук... Малко чат...първа среща, втора среща кис клоус, на трета среща я свърших с пръсти и така още пет шест пъти, докато ми пусне секс...свършвах я много яко и се празнеше в пръстите ми...само аз я задоволявах и не ми пускаше секс...още след като я свърших първи път ми каза че не била готова за сериозна връзка и и казах че не търся сериозна връзка, макар че исках връзка с нея...Държах се на ниво първите няколко пъти... Определях срещите и тя спазваше нещата.... След третата среща ми казваше къде са ме видяли нейни приятелки и реших че щом приятелките и вече знаят за мен имам шанс за сериозна връзка...превърнах я в единствената... изпуснах контрола и постепенно ставах все по нийди... Тя определяше срещите, отменяше в последния момент и аз позволих това да се случи... След като ми пусна секс след няколко дни я видях в един бар с неини приятели...бях пил много алкохол и като си тръгна реших да я изпратя... Излязох след нея и тя отказа.... На следващия ден ми напомни че не сме сериозна двойка и отмени срещата за вечерта която се бяхме уговорили... Взех да се обяснявам и извинявам...след няколко дни пак опитах да уговоря среща и ми каза че няма да се виждаме за момента и като реши ще ме потърси... Реших да играя са ва банк и след няколко дни и казах ако иска да прекъснем отношенията да ми каже директно а не по заобиколен път и и ми каза че си дала сметка че търся връзка с нея а не нещо неангажиращо... И аз тотално откачих и взех да я увещавам да продължим да се виждаме...без резултат... След около седмица я видях отново в един бар да се сваля с някакъв и откачих отново и отидох да се разправям с тоя да не се навърта около нея...

Понеже си слаб и зависим от нея, в един момент реактивността избива и нещата тръгват стремглаво надолу. Няма какво да направиш повече тук. Запази спомена за хубавия секс и продължавай с други жени. От тук нататък, следва само още повече унижение, защо да не си го спестиш?

И след което тя не отговори на нито едно мое съобщение...станах досадник и ме блокира навсякъде...как мислите дали тя е имала паралелна връзка и с другия и с мен? И дали има някакъв вариант да ме потърси някога...тя е на 32 години и очаквах че търси връзка...аз съм на 35...знам че всичко е изгубено и е почти невероятно да ме потърси... Просто мнение от по разбиращите...

Приеми, че отсега нататък, тя цял живот ще прави секс с други мъже, те ще и правят деца и ще и свършват в устата. Приеми го дълбоко в себе си, без емоция и без възражения и не го мисли повече ... Усмивчица
4  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Януари 04, 2023, 08:56
Потребителят anonimen е баннат за тролене
5  Други / За форума и сайта / Служебни съобщения и предупреждения -: Декември 28, 2022, 11:22
Потребителят useinbolt5 е баннат за спам и реклама
6  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Уоркшоп - 31.07.2022 -: Ноември 15, 2022, 16:49
Ти се питаш къде са били съботата. Аз пък се питах след всеки уоркшоп къде са пичките Ухилен. Къде са те, защо ги няма, искам да си го вкарам в нечия яма Тъжен

Наивно е да се мисли, че точно на уоркшопа ще наебеш някоя, макар, че и това ни се случи веднъж. Уоркшопът ти дава само начален старт и някакви първоначални умения, за да излизаш да пикапиш. Поне да знаеш как се прави и да не правиш грешки, които иначе може да ги правиш с години.

Преди няколко дни един ме пита как да се научи да сваля кифли. Искал колкото се може по-интензивно. Аз му казах: "Като искаш интензивно, заговаряй по 10 нови жени всеки ден. Ако искаш да не е толкова интензивно, заговаряй по 5. Ако искаш да се движиш напред яваш яваш - заговаряй по две-три." Убеден съм, че оттогава досега, той не е заговорил нито една нова жена.

Когато правиш това, което е нужно, рано или късно ще стигнеш до целта си. Дори и без обучение, ще постигнеш целта си, стига да го искаш достатъчно силно. Но ако изобщо не желаеш да заговаряш нови жени, какво изобщо правиш и защо се оплакваш? Дори и 10 дни уоркшоп да си изкарал, ако не правиш нищо извън това, кой е виновен? Кой друг да ти постига целите, аз ли?

Удивен съм от това колко много са омекнали мъжете в наше време, колко силно са свикнали с комфорта и колко лесно се отказват от това да се борят. Понякога наистина ми се иска да ги спра вече тези обучения. Гледаш го прав и здрав, но китката му мека. Няма енергия, няма живец, няма проактивност и решителност да промени нещо. И си мисли, че ще му дадем няколко готови реплики, че да промени мнението на жените към него, които са в социалния му кръг. Които го знаят от години какъв е мухльо. И всяка нова, която влезе в този кръг прихваща това отношение инстинктивно. Иди промени нещо де! Нямаш друг избор освен по някакъв начин да започнеш да генерираш нови жени.

Естествено, че не е лесно да се свалят жени на улицата, иначе всеки щеше да го прави. Ние мъжете сме в огромна конкуренция за жени, само най-решителните, най-добрите, най-дисциплинираните продължават напред. Ти заговаряш жена, която има мъже в социалния си кръг и те също проявяват интерес към нея, освен това са един вид препоръчани, защото ги познава. Трябва да си много по-добър от тях, за да я разпалиш да иска точно теб. Тя може да си има гадже, с което да се чувства комфортно. Ти трябва да и създадеш предизвикателство и да я вкараш в твоя свят. Тези умения да не мислиш, че идват от само себе си? Изграждат се с години игра.

Какво си готов да пожертваш, за да имаш жени? Има една приказка: "Всеки иска да бъде лъв, докато не дойде време да направи това, което правят лъвовете." Нито аз, нито Слейър, нито която е да е пикап компания ще ти осигури жени. Все едно да си платиш за няколко урока по английски и да очакваш след това да знаеш езика. Ние само показваме начина. Ти си този, който прави избора как да продължи напред.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Решение за социален проблем, който търсех дълго време в мен -: Септември 15, 2022, 16:53
Имам я тази пасивност и усещам, че е от както останах ерген. Бъгнал съм се и не ми идват простотиите дето преди ги говорех. Аз сам осъзнавам, че не събуждам интерес в момичето с което говоря.

Как да ти идват реплики като не практикуваш. Отвори 5-10 сета, стой вътре като пън, накрая ще ти стане скучно и ще вземат да идват.

Виждам резона в думите ти. Но средата, в която съм живял цял живот е такава... Звучи кофти, но е факт. А и аз съм от типа хора, които се сремят към все повече, чисто в физически план. Повече пари, още по-хубава кола и т.н. Лошото е, че звучи като комплекс, а може и да е точно такова.

Всеки иска да постига все повече и повече, въпросът е да не базираш самочувствието си върху външни критерии, защото сам виждаш колко е крехко. Още повече пък да се квалифицираш с това.

Това не бих го коментирал, но тука е анонимно, така че не ми пречи да си го призная!
Нямам топките да го правя, затова разчитам на тиндър или фейсбук, то и за това имам толкова ниска успиваемост.

Че моите топки по-различни ли са от твоите, с какво си по-малко мъж от другите? Хвърли се напред и рискувай! Няма как да имаш успех и да бъдеш посредствен. Ти сам се хипнотизираш с такива мисли и самовнушения. Това, което мислиш, става реалност, много внимавай с това как разглеждаш себе си.
Внуши си позитивни убеждения и подкрепи това с действия.

8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Решение за социален проблем, който търсех дълго време в мен -: Септември 15, 2022, 15:38
Аз също прочетох и двете теми и успях да изградя някакво мнение. Проблемът ти е, че непрекъснато се сравняваш с другите, затова си винаги зависим от външната среда, в очакване на някакво одобрение и валидация.

По отношение на жените усещам огромна пасивност, може би именно от страх да не се изложиш, да не бъде нарането егото ти, да не загубиш репутация  (която и без това едва ли имаш) ...

Още темата ти за момичето, което си добавил във facebook оставя впечатление, колко разчиташ на външни фактори.

Погледни този цитат от там:

"Момичето видя, че изглеждам нормално, имам хубава кола както и хубави възможности и след като ми прие поканата във ФБ нямам идея защо не отговаря. Аз от своя страна писах един път и повече не, защото не искам да изглеждам кофти.."

Усещаш ли колко комплекси са изразени тук? Страх те е да не изглеждаш кофти, криеш се зад някаква си кола. Но какво направи ти със самата свалка? Абсолютно нищо. Имам предвид като действие, не като резултат.

А с момичето от тази тема в кафето какво направи? Предприе ли нещо, или само търсеше сигнали, че те харесва? Докато се сравняваш с приятеля си, ти си в реакция. И докато той е искрен в отношенията си, ти търсиш нещо. Това се усеща от излъчването ти, това желание за валидация на егото. В същото време именно това те спира да действаш истински.

Трябва да знаеш кой си ти и да го излъчваш, не да живееш в реакция, комплекси и страх. Постави си цели и ги преследвай. Няма никакъв смисъл да търсиш позитивни сигнали от момичетата, трябва действие. Аз съм писал теми за това. Постави си за цел да заговараш 5 нови момичета всеки ден. Жените, които познаваш не ги брой, те са вече отписани. Заговаряй редовно нови жени, излизай с тях, бий яко по егото и ще видиш, че след няколко месеца ще бъдеш напълно различен човек.
9  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Уоркшоп - 31.07.2022 -: Август 01, 2022, 11:55
Уоркшопът се проведе в събота следобяд поради факта, че тогава има повече сетове по улиците. Очаква се да има ново обучение или тази събота или в близките седмици.

Който желае да се включи, все още не е късно.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Навлизане в Day game -: Юли 29, 2022, 06:05
Прочетох, че ще има семинар в началото на август, можете ли да дадете повече информация?

Изпратих ги на лично съобщение информация за уоркшопите
11  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Уоркшоп - 31.07.2022 -: Юли 21, 2022, 12:42
Здравейте,

Отново набираме група за летен уоркшоп. Целта е група от 4 човека, за да можем да присъстваме и двамата с баце ви Слейър Усмивчица
Вече има 2-3-ма записани, така че местата отново са ограничени.

Уоркшопът ще се проведе в София, като първият ден се предвижда да бъде на 31.07.2022.
За тези, които се запишат на тридневно обучение, останалите 2 дни ще бъдат през почивните дни на август и септември.

Всеки който проявява интерес, може да ми пише.
И не забравяйте: колкото повече пикап през лятото, толкова повече гаджета през зимата. Намигване
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 15, 2022, 20:42


Това което казваш Илияне звучи добре, но на практика 90% от мъжете не им е до разговори с мацката, всеки гледа да стигне до секс. Аз лично като отварям сетове при мен си е като задължение, не знам ти откъде имаш желание за комуникация с жените. Повечето мъже го правим с ясната цел да ебем и нищо друго, ако е за разговори имаме си приятели мъже с които си прекарваме свободното време.  Усмивчица

Понеже колегата не знае как да ти зададе въпроса аз ще ти го задам, може и на мен да ми е от полза.

Как да направим комуникацията с жените забавна, за да може като сваляме някоя да го правим с желание, а не само по задължение?


Виждаш нещата така, защото фокусът ти е насочен изцяло към жената. Когато фокусът ти е в нея, неусетно тя става твоята награда. Тя е тази, която дава секс, ти си този, който иска секс и естествено, че вече не ти е до разговори и забавление. Ти търсиш начин да постигнеш този секс и не разбираш, че самият стремеж към него ти прецаква играта. Защото реално при фокус, който е в нея, ти все едно си на колене, как да покажеш какъв мъж си, каква уникалност има в теб. Усмивчица

Добрите пикап артисти имат контрол на фокуса. Те също не искат само разговори, но знаят как да разпалят момичето, така че нещата да вървят към секс. Забележи разликата: не да се стремят към секс директно и да гонят, като правят жената своя награда. Те движат нещата към секс посредство емоции, подходяща ескалация и смяна на логистиката. Но фокусът си остава в тях самите.

Когато фокусът ти е в теб, тогава и силата е в теб. Ти не се стремиш към нещо, ти даваш енергия. Огряваш като слънце. Ти правиш така, че да се чувстваш комфортно без да се преструваш. Ти истински се чувстваш добре и даваш това чувство и на останалите около теб. Как да разбереш, че това е така и че не правиш жените своя фокус? Ами същата енергия, която даваш на жените, ти  даваш и на приятелите ти, с които си излязъл. Енергията ти не е насочена само към момичето, тя огрява навсякъде. И всички хора, с които общуваш я забелязват.

Как начинаещ може да постигне това? С практика в апроучите към непознати момичета, придружена с контрол на фокуса, с разчупване, с влагане на повече енергия, с доминация. Да, понякога енергията не достига, тогава отсвирванията са малко повече, но с времето играта ти само се подобрява.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 14, 2022, 19:12
Няма почивка на този свят и нищо не става без напрежение. Не и за мъжа. Май дори и като се пенсионираш няма. Усмивчица

Не можеш да избягаш от жените в живота си и общуването с тях не е мъчение. Мъчение е ако си нийди и винаги искаш нещо без да предлагаш нищо. Тогава те ще го усещат това и няма да си им приятен. Ще ходят при други мъже, а ти само ще се озлобяваш повече. От теб зависи да прекъснеш този цикъл. Просто всеки сам носи отговорност за себе си.

Това не е агитация да се запишеш на уоркшоп Намигване
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Проблем при заговаряне на жени на улицата -: Юли 14, 2022, 08:48
И какво ще се промени като изгледаш някакъв сериал? Ще се престориш на Дейвид Духовни ли? Как ще те научи това да заговаряш жени на улицата? Холивудските филми са за забавление, това, което е предназначено за широката публика, за да носи пари, няма как да те научи на кой знае какво. Свалките във сериалите и филмите трябва да бъдат интересни на зрителите, нямат нищо общо с това, което се случва в действителност.

Recheck, ако гледаш в действителност една истинска пикап свалка, най-вероятно няма да я разбереш, може дори да ти стане скучно. Много е вероятно поне в началото да се чувстваш дискомфортно, заради енергията в нея, към която ти едва ли ще можеш да се адаптираш. Много хора с години четат форума и си представят неща, които реално не работят. Енергията и емоцията движат всичко.

А какво става като ги нямаш? Ами трябва много зор, много усилия. Или ти трябва сам да ги приложиш, като вървиш и буташ насляпо, защото аз ти казвам, че трябва да има енергия и емоции, ама ти не знаеш какво точно значи това, нали? Каква енергия да имаш, как да я генерираш, как да създадеш емоции в момичетата.

Другият вариант е някой друг, с повече опит, да ти покаже как го прави, и да те бута с дни да го правиш и ти, което, уверявам те също не е лесно. И когато ти възприемеш новия начин на мислене и поведение, да продължиш да го прилагаш, докато наистина започнеш да виждаш разлика в живота си.
15  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Предстоящи / Уоркшоп - 01.08.2021 -: Юли 08, 2022, 20:11
Започваме обучение от средата на юли и началото на август. Който проявява желание да се включи, може да ми пише на лично или да попълни формата на сайта.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Жена за семейство - кога и с коя? -: Юни 29, 2022, 21:31
Когато си в една връзка, винаги правиш някакви компромиси. Дори да заживееш с перфектното момиче има компромиси. На първо място губиш голяма част от времето, което иначе би ти било необходимо да генерираш нови момичета. Ако живеете заедно, губиш терена си. Когато си във връзка харчиш повече пари, дори и да не издържаш другия. Ако искаш да правиш секс и с други жени, трябва да се прикриваш и то добре.

Това са основните компромиси, които един мъж прави само заради това, че е във връзка. Когато вече имаш и дете, тогава идват и допълнителните. Терена за секс с други жени, както казахме е загубен отдавна. Времето е вече много по-ограничено. Разходите са още по-големи. Ако искаш да правиш секс и с други жени, вече е много по-трудно да се прикриваш. Секса след като се роди дете намалява значително, заради липсата на време и заради това, че детето ще изсмуква почти цялата енергия на жена ти. При условие, че дори и сега ти е омръзнал секса, представи си какво ще бъде. На теб, обаче ще ти се прави секс. За кариерно развитие ще трябва да положиш много повече усилия, заради това, че и твоята енергия ще се изсмуква, времето няма да ти достига и ще спестяваш много по-трудно.

Когато видиш компромисите, които ще бъде необходимо да направиш, трябва да прецениш дали са приемливи и дали пак не можеш да бъдеш щастлив, вследствие на ползите. А ползите биха могли да компенсират недостатъците ако попаднеш на правилната жена и ако ти самия намериш начин да се чувстваш добре. Едно от най-важните неща е да имаш доверие в жена си и да се разбирате добре. Това виждам, че е изпълнено. Добре е жена ти да бъде по-енергична, за да смогва с грижите за детето. Имам чувството, че и това е така. Добре е да е сериозен човек и да не е прахосница. Трябва да можеш да я видиш в съзнанието си като бъдеща майка на децата ти, като човек, който ще се грижи за тях и ще ги възпита добре. Добре би било да бъде доста по-малка от теб, може би 5-6 години, за да е привлекателна за теб дори и като поотмине време. Това виждам, че не е изпълнено, но не е толкова критично. И без това секса, както виждам, че трябва да го компенсираш от другаде.

Другото, за което трябва да се позамислиш е дали имаш финансовата способност да издържаш семейство. Имаш ли самостоятелен апартамент? Ако живеете под наем или с вашите, много вероятно е жена то започне да ти мрънка да взимате кредит за жилище. Това би могло да те закопае финансово. Ще можеш ли въпреки съвместното съжителство, пак да постигнеш кариерното развитие, което искаш и да напреднеш финансово?

И не на последно място. Ако искаш семеен живот е деца, ще можеш ли да го постигнеш без да сключваш брачен договор и да се налага да подписваш? Брачният договор е неизгоден за мъжа. Той те лишава вече тотално от независимостта ти и те поставя в зависимост от половинката ти и от разни адвокати и съдии. В случай на развод ще го загазиш яко. Рано или късно, ще има скандали, ще има проблеми в брака, има вероятност и в изневяра да те хванат. Добре е да имаш добър изход от такава ситуация. В момента мисля реалистично. Това е, което бих направил аз.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Играта - Нийл Строс (бг превод) -: Юни 03, 2022, 15:32
Как се казват книгите на Илиян?

https://pickup-project.net/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%81/
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Тънък момент с обвързана -: Май 16, 2022, 20:19
Проблемът ми идва от там- като ѝ пиша "Аре да се видим утре, други ден, след два дена, за да се ебем, тя да ми каже директно да или не". Нито ще се обидя ако ми каже не, нито ще изпадна в заслепяваща несподелена любов. Искам чисто и просто като ме засърби и да ми каже ведна и директно дали ще ме почеше, а не да прилага някакви номера с това криене и че не ми отваря съобщението с въпроса, все едно е няква тъпа 20-годишна путка, дето си мисли, че аз заради някъв ефимерен блян за връзка, ще ѝ ходя след гъза.
Очаквам от тази чисти и директни отношения, а тя ми играе номера, при това след като вече я ебах.

Това е защото нейната игра е друга, тя не иска само секс. Тя иска да бъде център на внимание, да разиграва мъжете и така да си получи още валидация. Иска като отиде на ивента, там да има мъже, които я търсят и искат нещо от нея, да се облизват като я виждат, така тя се явява център и определя правилата. Това и вдига ранга и и дава възможност за повече опции.

И най-добрият начин да накара някой да и ходи след задника е да играе близо - далеч, и да не казва нищо ясно и определено, за да може той да се чуди какво става и да търси още и още. По този начин му тригерира егото, което виждам, че при теб е в изобилие и го вкарва в реакция. Този, който ти държи егото един вид те е хванал за топките, дотолкова, че да те подтиква да пишеш за това по форуми и да се заяждаш с потребители, които дори не познаваш. Усмивчица

Успокой малко емоциите, фокусирай се върху себе си и позволи на нещата, които не зависят от теб просто да отминат...
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Тънък момент с обвързана -: Май 16, 2022, 09:53
То вярно, какво точно искаш - да заместиш нейния мъж и да и гледаш децата ти? Намигване
Свалил си я, правил си секс с нея, свършил си си работата...

И защо да ходиш на някакъв ивент с групата, мислиш, че наистина ще бъде в една стая с теб, та да разберат всички? Много наивно.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Май 11, 2022, 08:58
2-3 дни по късно се видяхме по моя инициатива, където тя казва, че аз съм й нямал доверие и че трябва да се разделим за месец като в този месец аз трябвало да мисля дали й вярвам. Тук последваха коментари, че много двойки така правели и ако сме минели през този проблем, сме щели да бъдем по силни от всякога.
След месец тя щяла да ме потърси (след Великден, по-същото време тя прекара седмица в Турция заради операцийя на майка й) и аз до тогова да съм мислел дали й имам доверие.

Това е било златна възможност да се откъснеш малко от нея и наистина да станеш по-силен като мъж. Трябваше да се съгласиш и да се зарадваш на това. През този месец не и дължиш нищо, можеше да излизаш с други на воля, да се позабавляваш наистина... Връзките обикновено са силно ограничаващи, сега си имал един месец свобода. Все пак си на 28 години, трябва да видиш и как е с други жени. Това наистина би те направило по-силен като мъж и по-независим.

Мисля, че това е било един вид тест за теб от нейна страна. Искала е да види самоувереност у теб, доколко се справяш без нея, предизвикателност, гръбнак, мъжественост...

Но ти си опукал тази възможност в самосъжаление, слабост и реактивност. Дори не си изчакал да мине месец, преди да и се обадиш.  Сега го играеш на обида, следене, обвинения и манипулация. На никоя жена не и пука колко си наранен, тя не ти е майка. Ти си я загубил тази игра. Трябваше да ни попиташ преди месец, а не сега. Усмивчица
Страници: [1] 2 3 ... 47
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines