Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 30, 2022, 21:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Животът е това, което се случва, докато вие си правите други планове“ - Джон Ленън

Предстоящо практическо обучение в София в началото на август 2022г. Овладей силата на истинския пикап, научи се как да заговаряш жените, които искаш!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Решение за социален проблем, който търсех дълго време в мен -: Септември 18, 2022, 18:16
Да вметна и аз няколко неща. По написаното от теб единствено, като проблем виждам, че си прекалено САМОМНИТЕЛЕН. You know. Погледни само как звучат думите ти:

Цитат
Отблъсквам ги по някакъв начин и това ме смазва, защото не разбирам причината.
...
Причината е някъде в натурела ми, но не мога да разбера къде е

Ти направо се самоизтезаваш. Така, като постянно се взираш в себе си с такова око, се поставяш се в ролята на нийди очакващ със свито свито сърце, дали непознатата магазинерка в супермаркета няма да те погледне с лошо око. Направи си услуга и не се моли за чуждото одобрение. Давай го по-лежерно и приеми, че при повечето запознанства няма да припаднат по теб след две думи. Какво щеше да е иначе ако всяка, която заговориш хукваше след теб?


Цитат
Физиономията и се промени, усмивката и се скри и отношението стана доста по-студено.

Сериозно ли?Някаква непозната сервитьорка, която е там да те обслужва не ти се е усмихнала и ти се хвърляш в депресия? Ми на мен ми се е случвало сервитьорката да ме опръска с мокър парцал, който плясва на масата с  поглед на вампир и думите "К'во искаш, че след малко затварям" дай сега да тръгна на психоаналитик какво ми е.Нали виждаш как звучи.
Послушай на Илиан съвета и почни да отваряш сетове без да имаш някакви очаквания. Просто за спорта дето се казва, да се отърсиш от напрежението и приеми, че е нормално по-голямата част да те отбягват в началото. Въпреки това ще видиш, че ще има и такива, които ще са още по-смутени и от теб
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Първи опит -: Септември 18, 2022, 00:47
Малко да използвам темата, за да не отварям нова.
Скоро седнах по сайтовете малко, а не бях го правил от над година сигурно. Изглеждал съм загубил форма. Както и да е, исках да ви попитам струват ли ви се странни/смотани разговорите от типа - С какво се занимаваш? Какви хобита имаш?
Че някаква почна да ми ги пише на първото писмо, а на мен ми е идиотско, все едно попълвам лексикон. Да й отговарям ли или да сменям темата?
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Преводи на пикап, свалки и флирт материали / Don Juan Bible -: Ноември 03, 2021, 21:01
Изнамерих я отнякъде - ето:
https://www.mediafire.com/file/sbfcbq0gcz8eee8/Don+Juan-bible.pdf/file
4  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Май 04, 2021, 21:57
stone - има система специално за любителите на на новини. Не те интересува в коя посока ще тръгне пазара - поставяш отложени поръчки в двете посоки, ако новината е силна ще ти закачи едната поръчка и ще направи хубаво движение в твоя печалба. Ако брокерът не те очисти от слипидж може да се направят добри пипсове - затова се търси подходящ брокер за такава система. Ако пазарът направи гап вероятно ще си вътрешно.

Slayer - лично аз, както написах вече нагоре го правя, като хоби. Никога не съм си правил сметка да се издържам от трейдване. Затова не бих рискувал повече от няколкостотин долара маржин в акаунта. Е ако имах 100к долара щях да ги дам в Bank of America за доверително управление в акции, но това вече не е трейдване, а инвестиране и вероятно може да се издържа човек само от дивидентите. Иначе тези дето им излизат клипчета да ти продават системи за трейдване 99% са скам и даже голяма част изобщо не трейдват.
5  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Май 03, 2021, 22:39
btw - не знам защо се се хванал да ровиш и цитираш, цялата тая теория за фиатни пари, пазари и т.н. Просто ти казах, че пазара е свободен, защото ти изрази мнение, че всичко е контролирано... от някой (конспиративно ли, не знам) Не те разбирам какъв ти е спора.
stone - ако искаш да кажеш, че някой голям фонд се интересува от позицията на моите 100 долара за да заеме обратна страна, не знам какво да кажа. Това го правят принципно бъкет брокерите.
А за влиянието на новините отвори някоя графика на силна новина и сам ще се убедиш, как влияе да курсовете, щом не ми вярваш на мен. Този сентимент, за който все говориш е по-присъщ за фондовите пазари - там са 100%спекуланти. На валутния има големи фирми, които просто се нуждаят от валута - със или без сентимент.
6  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 15, 2021, 19:34
Увлекателно разказваш, но някак много предубедено не споменаваш, че монетата има две страни. Защото - да има такива новини по CNBC, но има и други, например:
- Политиката на Фед стабилизира долара и той зае добри позиции
- Данните за безработицата се оказаха лоши и доларът поевтиня
Ситуацията, която ти описваш е нормална, защото ако няколко дни имаме повишение съвсем очаквано ще има лека корекция надолу (например най-малко за касиране на печалбите). Колкото до показателите, за които казваш, че не водят пазара проследи някоя лоша стойност на цифрите за заетостта и виж движението на валутата дали няма да направи рязък скок надолу. Или, като най-пресен пример може да погледнеш какво стана с рублата днес, след като Байдън обяви какви ще са санкциите за Русия (вмъквам го по повод твърдението ти, че новините не влияят на пазара). Иначе яко имам 50% успеваемост на сделките, не само че няма да фалирам сметката, ми ще съм на добра печалба (с добър риск мениджмънт)  Усмивчица
Като цяло съм съгласен, че валутния пазар е високорисков - 80% от трейдърите губят парите си. Но това важи за всички видове CFD. Както каза всеки сам си преценява.

7  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 09, 2021, 22:37
btw - валутните пазари не са централизирани, не виждам смисъл да спорим за нещо дето го има навсякъде в Гугъл. Ако ти трябва пример за централизиран пазар това е NYSE - Ню Йоркската борса, която се намира всички знаят къде. Иначе цялата ти икономическа "лекция" какво общо има с Форекс? Айде да приемем че всичко е вярно - не трябва да се търгува ли? Защо? Много пъти спомена Фед, явно са ти трън в очите  Усмивчица но не са само те играчи на пазара. Да намесват се но не толкова често. Да не говорим, че има атрактивни двойки, които не включват долара. Но от дългия ти пост не мога да разбера към какви заключения те води той относно форекса. Примерите, за печат и лихвен процент са една част от многото макроикономически показатели оказващи влияние. Фед ще намали лихвения процент - ок доларът ще поевтинее, какво от това? Ще е лошо ако имаш дълга позиция на долари и не си я затворил. А относно ямайското споразумение ми се струва, че си запознат, цитирах го, защото се изказа отначало конспиративно, че всичко е дирижирано. Да златния стандарт пада заради Щатите, щото са го окъсили по едно време златото  Усмивчица

Стоун - то философски погледнато, целия свят се движи от сентименти. Иначе има показатели, които следват движението има показатели, които го водят (примера на btw с лихвените проценти). Ако спорът е може ли да се предвиди курсът на пазара със сигурност - естествено, че отговорът е не. Но все пак има модели, които се повтарят - пак не винаги, но в определен процент.
А това за сентимента не съм го срещал досега честно казано, явно не съм прочел толкова много книги хах. За форекс наистина имам литература, аз визирах нещо за акции ако имаш да препоръчаш, че ще бъде добре.
8  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 08, 2021, 22:47
Момчета, не трябва така да се поляризират мненията в абсолютни крайности. Ето аз например съм наясно с рисковете и, че нещастници, като мен са на дъното на пирамидата в търговията. Но това не значи и, че няма успели в областта от нищото. Моята цел е да пощипвам по малко от баницата, ако мога, за удоволствие. Аналогията с казината ми хареса, но ако е заради напитките - не пия. Пък и някак не ми е интересна машина програмирана 30/70 против мен - там работата е закована.

btw не си много прав - пазара е децентрализиран и след Ямайското споразумение валутните курсове (основните) са оставени плаващи на пазарен принцип. Да централните банки се намесват, но не винаги и не всички... някои по-агресивно (Швейцарската например), някои почти хич.

Стоун пазарът се води от макроикономически показатели, спекулации, интервенции на Ц.банки и от непредвидими случайности (новините предизвикват кратковременни движения и волатилност). Поне такова е обяснението в книгите на професорите икономисти. Засега валутния ми е най-интересен и, както казах е нещо като хоби.
Иначе отскоро акциите, фючърси и петрола все повече ми хващат окото, но за там трябват сериозни инвестиции. Пък и ако за форекс съм ходил на курсове, за акциите почти нищо не знам и нямам литература. Не знам дали не е задължително цяло икономическо образование по темата. Ако имаш материали да препоръчаш добре дошло  Усмивчица
9  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 05, 2021, 22:37
Здравейте, ако има играчи на валутните пазари ще се радвам да размениме мнения тук!

Ето една прясна ситуация от мен:

Днес в 17ч беше публикуван отчет в Щатите за Non-manufacturing PMI. Цифрите бяха по-добри за долара от прогнозата - 63,7 при прогноза 56,9. Въпреки това Доларът поевтиня спрямо Йената. На снимката може да се види пропадането му с едни 20 и няколко -близо 30 пипса, за около половин час. Къде е тук логиката? Новините са добри за долара, а той поевтинява?!
След коментари с други трейдъри се породи мнението, че доларът е предварително купен.
Наистина в петък данните за пейролите се отразиха на долара и добрите новини (двойно увеличение на пейролите спрямо прогнозата) вдигнаха долара нагоре. Ако големите акули за се запасили с долари, днес след, като при добрите новини отново за долара, са намерили доста купувачи и са решили да пуснат продажби, в резултат на което доларът поевтинява. Но една такава теория не се връзва с пазара, защото ако е имало толкова много купувачи цената щеше да тръгне нагоре.
Друг вариант е, повечето от играчите да са имали наличност на долари (след петъка, свръхизкупен пазар) и днес просто да са се опитвали да ги продадат. Вие какво мислите?

ПП нещо не може да се вмъкне снимка в мнението. На снимката вертикалната линия е в 17ч при излизането на новината, горната червена линия е цената на вход за къса позиция, а долната червена линия е нивото на затваряне при, което може да хванем 20на пипса печалба.
https://img321.com/view/image/c82f013d-c586-4778-a42c-6b968d5f96f3

10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Онлайн играта куца -: Април 02, 2021, 22:07
@krisit ценен пост, отвори ми очите как работи Тиндъра от първа ръка. Аз се чудех защо, каквито и гимнастики да правя нямах особен успех - имам 2 снимки там една от Лондон и една от морето  Ухилен Явно мачовете са си пряко зависими от лайфстайла, който демонстрира човек на снимките. За първи път се замислих в тази посока, като видях коментар на някаква наточена мадама, под снимката на един познат, от Малдивите - "Здрасти с М**** до петък сме в София и задължително трябва да се видим  Смотан"
Защо нещо не мога да дам реп?
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За влагането -: Април 01, 2021, 23:38
Никога не съм мислил, че имам проблем с "be". Знам си качествата и съм го доказвал там, където много други са се проваляли. Трудното при cold approach е да стигна до шанса да покажа на мацката кой съм. Защото най-често реакцията е тип- "ок не се познаваме, за какво да говорим"
12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Март 31, 2021, 23:40
Хитмен и мен ме трогна темата. Докъде стигна, ако не е тайна? Има ли някакво развитие нагоре? Това което не е споменато в темата е, че може защото си именно чужденец да имаш тези проблеми. Да знам, че някой ще каже, че в днешиния глобализъм няма място за расизъм, но съм бил на запада и твърдо мога да кажа, че расизъм има. За по-привлекателни позиции се предпочитат местни. Освен това сферата ти изисква много добро владение на езика, мислил ли си дали това не е проблема?
13  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Избор на Брокер за спекулации и краткосрочни позиции -: Март 31, 2021, 23:26
Я, такава тема не очаквах да видя тука  Усмивчица Вие само акции ли търгувате момчета? В момента аз цъкам на форекс с демо и проучвам брокера. Насочил съм се към Бенчмарка, имат ниски спредове, а и преди години сме коментирали с колеги, че са най-сериозни в Бг. Тогава бях на едно обучение в Teletrade, на които така и не им разбрах случая - изчезнаха като цяло от България и не ми стана ясно файдата им от евтините курсове, които организираха и които бяха стойностни по мое мнение.

Както каза Стоун дейтрейда на форекс си е борба с акулите (smart money) и за да разбера архитектурата на цялото нещо, наскоро отидох до УНСС и изкупих всички учебници що имаше за финансови пазари. Та някой пробва ли се на Форекс да обменим мнения? Какво ви е мнението за Бг брокерите?
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Март 30, 2021, 22:56
Един доста разпространен шит из социалните мрежи за запознанства, които са все по-актуални в настоящите пандемични времена:
Тя- аз нищо не търся тук.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За влагането -: Март 30, 2021, 19:51
1 - да поясня - това не е моята призма, а е логика заложена в социалното програмиране и тези въпроси си задава всяка, айде да не е всяка, но почти всяка мадама която спираме на улицата. (имах един случай в който отварям мацка, говореща по тел. и докато и настоявам тя каза по тела - Чакай малко да видя тука някакъв идиот какво иска) Очевидно е, че те така приемат апроучите и ние не може да игнорираме този факт, а да търсим изходи. Темата е за това.
2- Подчертаните въпроси мислех, че се подразбират и затова не съм ги написал. Та затова да поясня пак - пуснах темата за да търся отговорите им - именно на тези, които са цитирани.

Накратко казано в темата се търси начина, при който чупим рамката на социалното програмиране и с който караме мацката да инвестира повече. Трудно е да повярваме, че това ще стане още с оупънъра при, който тя ще се втурне да ни преследва. Очевидно в началото трябва да породим някакъв интерес, за да не ни отминат най-малкото, и след това да развием ситуацията по наш вкус. Това, засега ми убягва, и ако за вас е стерилно мислене да ме прощавате - напълно реален проблем е, за всеки който се пробва на улицата.


1- Изобщо логиката ти е насочена погрешно, и за това не забелязваш стерилността и. Що за въпроси задаваш - кой я спира, кой иска, кой е по ценен.


2- "Как да преобърна ролите -> какво ще я накара тя да инвестира -> кое влияе на жените -> кое влияе на хората -> инстинкта или логиката е движеща сила на желанията ->... -> кое ще я накара тя да инвестира?"

Виж колко много въпроси от външния свят, които чупят стерилността на твоите 3. И още много. Логиката ти е слаба. Няма много логика, а просто твърдения които се самопотвърждават. Но до там. Не изключват останалия свят.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Измъчих го тоя чат -: Март 29, 2021, 22:32
Това какво общо има с чата?
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Измъчих го тоя чат -: Март 28, 2021, 22:40
Слейър тенкс фор разбора, липсвате някои хора на форума. Така подчертани репликите от теб, наистина изглежда, че и се нагаждам в повече, макар някои от цитиранията да ми се струват нормално звучащи (за ситуацията). Всъщност нямах за цел да развия някаква кой знае каква игра, както стана ясно главата наистина ми беше замаяна от бирата и исках просто да проведа някакъв разговор, в който тя да вложи повечко. Затова и накрая, след "далече" й отговарям така - искрено. Тя честно казано, наистина не беше кой знае какво на снимката и подозирам, че няма тази емоцоионална интелигентност да завърже някакъв интригуващ флирт (тогава - накрая, след като се опита да се квалифицира ми се стори, че наистина има повече интерес, който не знае как да покаже). Затова и умишлено, докато пишехме, малко реших да й се "сложа" за да я окуража. Може би грешна тактика. Както и да е, за сега търся още своя стил, най-важното в момента е да сме живи и здрави.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Измъчих го тоя чат -: Март 27, 2021, 00:33
Тази тема има малко връзка и с другата ми - за влагането. Действието се развива в mIRC, пускам чата, защото въпреки, че тя показа някакъв интерес, не можа да се получи някакъв интригуващ разговор. Искаше ми се тя да инвестира малко повече от мен, но не би. Зебележете тайминга, че на места я чакам доста за отговор. Но нищо, не беше нещо особено на снимката (с извинение)... така де гроздето е кисело. Аниуей ще чакам вашите критики и съвети (повече критики предполагам  Смотан)

[23:04.37] <The...> .............................??
[23:05.01] <Тя> Интересно
[23:05.06] <Тя> Усмивчица
[23:05.44] <The...> кое
[23:06.08] <Тя> Това което каза
[23:06.55] <The...> ми да
[23:07.01] <Тя> Усмивчица
[23:07.09] <Тя> Без да ме познаваш?
[23:07.29] <The...> като навремето
[23:07.37] <The...> баба ми и дядо ми са ги оженили
[23:07.40] <The...> хаха
[23:07.44] <Тя> Така е
[23:07.55] <The...> имаш ли зестра?
[23:08.09] <Тя> В смисъл
[23:08.22] <The...> не знаеш ли какво е?
[23:09.51] <Тя> Какво
[23:09.51] <Тя> Е
[23:10.01] <Тя> Чувала съм думата
[23:10.31] <The...> това е имането с което семейството на булката дарява младоженеца
[23:10.33] <The...> Смотан
[23:11.15] <Тя> Усмивчица
[23:12.09] <Тя> Ще ти купим риза и панталон Усмивчица
[23:12.19] <Тя> И бельо
[23:12.37] <The...> и бельо
[23:12.38] <The...> хахаха
[23:12.49] <Тя> Усмивчица)))
[23:13.05] <The...> тамън ще имам да го сменям всяка седмица
[23:13.07] <The...> хахахаха
[23:13.22] <Тя> Еее
[23:13.28] <The...> Смотан
[23:13.41] <The...> ми разсмя ме
[23:13.46] <The...> ксак го измисли
[23:13.50] <Тя> От къде е бъдещия ми мъж
[23:13.56] <Тя> И ти мен
[23:13.58] <The...> ****
[23:14.00] <The...> а ти?
[23:14.09] <Тя> ***** ли
[23:14.13] <The...> даа
[23:14.19] <Тя> Олеле
[23:14.22] <Тя> Ужас
[23:14.34] <The...> сега пък ужас
[23:14.46] <Тя> Ами да
[23:14.57] <The...> кое му е ужаса
[23:15.19] <Тя> Ами знаеш славата на шопите
[23:15.33] <Тя> Мачкат бият и пият Усмивчица))
[23:15.39] <The...> че то цяло софийско е шопско
[23:15.54] <Тя> Той дядо ми е от там
[23:16.01] <The...> аз не пия
[23:16.05] <The...> само тая вечер една бира
[23:16.07] <The...> и се напих
[23:16.23] <Тя> И ръсиш вицове Усмивчица
[23:16.27] <The...> резултата го виждаш
[23:16.30] <The...> хах да
[23:16.38] <The...> а ти откъде си?
[23:17.56] <Тя> От др край
[23:18.11] <The...> кой?
[23:18.22] <Тя> Източния бряг Усмивчица
[23:18.33] <The...> е къде де?
[23:18.49] <Тя> *****
[23:18.57] <The...> ужас
[23:20.40] <Тя> Еее
[23:20.47] <Тя> Развали годежа
[23:21.06] <The...> ми не знаех че си от ******
[23:21.58] <Тя> Тъжен((
[23:23.35] <Тя> Оставяш ли ме
[23:23.37] <The...> виж ако е готино бельото може да си помисля
[23:24.09] <The...> ама тва с варненка
[23:24.16] <The...> си е нож с две остриета
[23:24.56] <Тя> Що
[23:25.29] <The...> ми опасни сте
[23:26.05] <Тя> Защо
[23:26.21] <The...> щото не може да се говори с вас
[23:26.33] <The...> поне тия дето познавам
[23:27.00] <Тя> Не мисля
[23:27.16] <The...> ти била ли си семейна?
[23:27.39] <Тя> Не
[23:27.42] <Тя> А ти
[23:28.00] <The...> чакаш подходящия Усмивчица
[23:28.02] <The...> и аз не
[23:28.16] <Тя> Теб
[23:28.34] <The...> ама разбира се че мен
[23:28.35] <The...> хаха
[23:28.46] <The...> Как се казваш?
[23:29.20] <Тя> М*
[23:29.22] <Тя> Ти
[23:29.31] <The...> И* приятно ми е )
[23:29.49] <The...> да разменим по една снимка?
[23:29.49] <Тя> Тъжен
[23:30.10] <Тя> Давай
[23:30.22] <The...> къде?
[23:30.53] <Тя> Тук
[23:31.11] <The...> чакай да видя къде мога да кача
[23:31.45] <Тя> Ок
[23:32.25] <The...> https://........................
[23:33.17] <The...> ти ще върнеш ли?
[23:33.33] <Тя> Да
[23:33.40] <Тя> С брада си значи
[23:33.58] <The...> понякога само
[23:34.10] <Тя> Аха
[23:34.37] <The...> оставям я да почива от бръснене
[23:34.46] <The...> и пускам 1-2 седмици от време на време
[23:34.47] <Тя> Усмивчица
[23:36.32] <The...> не харесваш брада ли ти?
[23:36.45] <Тя>  Не
[23:37.21] <The...> Усмивчица
[23:38.16] <Тя> https://...............
[23:38.22] <Тя> Ето ме
[23:39.02] <The...> мерси
[23:39.06] <The...> с какви очи си?
[23:39.29] <Тя> Зелени
[23:39.41] <The...> помислих че са сини
[23:39.44] <The...> но не се вижда хубаво
[23:40.05] <Тя> Да
[23:40.31] <The...> ти май често влизаш с този ник?
[23:41.34] <Тя> Да
[23:41.59] <Тя> Проверяваш ли ме
[23:43.59] <Тя> ?
[23:46.01] <Тя> Несериозен си
[23:47.14] <The...> не те проверявам
[23:47.24] <The...> стори ми се че и друг път съм го засичал
[23:48.09] <The...> харесваш ли този чат така -анонимно
[23:49.36] <Тя> Кай
[23:49.38] <Тя> Как
[23:49.51] <The...> ами така да си пишеш анонимно
[23:50.31] <Тя> И да и не
[23:51.16] <The...> кое не ти харесва?
[23:52.27] <Тя> Че хората лъжат
[23:52.51] <The...> че за какво могат да лъжат?
[23:53.23] <Тя> Едичко
[23:53.58] <Тя> За всичко
[00:02.51] <Тя> Защото спря да пишеш
[00:03.01] <Тя> Защо
[00:03.21] <Тя> Не съм ти лицеприятна
[00:03.24] <Тя> Нали
[00:04.11] <The...> ми ти отговаряш едносрично само
[00:14.38] <Тя> Глупости
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За влагането -: Март 27, 2021, 00:13
То ни се иска мадамите да вложат повече, но логически тук възниква един въпрос - след като ние ги спираме на улацата например, защо те да се влагат? Очевидно че ние искаме нещо от тях, не те от нас. Не знам доколко те намират тази логика, но за мен е очевидна. И на тоя етап не мога да си отговоря как може хем да заговорим някоя, хем да се правим на незаинтересовани.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво стана с пикапа в България и по света? -: Март 23, 2021, 22:49
Пандемията прееба всичко, според мен. Тук не знам защо почти не се пише. То да драскаш само във форум, без да пикапиш няма много тръпка.
Страници: [1] 2
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines