Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 19, 2022, 12:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Колкото по-голяма е трудността, толкова повече слава има в преодоляването и." - Epicurus

Екипът на pickup-project организира практически обучения. Научи се да бъдеш успешен с жените!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 10, 2021, 14:27
Прекрасна тема, апелирам да я направят важна. Отдавна не е имала съществена тема като тази.

Мога да добавя,че тесторена се изгражда както от физически упражнения - лежанка, тяга и клекове така и демонстриране на лидерски качества. Дали ще е в хоби, дали ще е на работа няма значение. Това,че влияеш на някакви хора е доста привлекателно за жените.

Моят съвет е - вземете си треньор. Аз вярвам в менторите и хора, който знаят повече от мен в дадена област мога само да спечеля от тях. Когато обещаеш на треньора си,че ще дойдеш много трудно можеш да се откажеш, понеже си поел ангажимент. Той ще ти покаже правилната форма на изпълнение на упражненията и естествено ще ти каже и какво да ядеш. Тук става въпрос и за храна - яденето на скариди примерно съдържат цинк. Също така използването на бета аланин преди тренировка отчасти играе ролята за натрупването на хормон на растежа:
https://regento.bg/10-nachina-za-povishavane-na-choveshkiya-hormon-na-rasteja-hgh/

П.С. Не ви апелирам да се боцкате или да ползвате стероиди. Апелирам да четете и да се развивате в мускулната дейност и да се поинтересувате от храните, които ви носят само бонуси.

Последно нещо, което бих ви препоръчал е да ползвате ръцете си. Счупена е мивката - опитайте се я да я оправите. Взели сте си нов гардероб? Направете си го сами.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Липса на желание ! -: Ноември 08, 2021, 11:34
И аз имах един такъв момент миналата година.

Инсталирах си Тиндър, разцъквах ги там и бях набрал скорост. Ходех на 2 срещи една след друга. Зарибявах всякакви жени и беше готино.

По едно време реших да спра с пикапа и да се отдам изцяло на други неща.

 Е да , но това е като подръжката на кола. Ако не и оправиш спирачките ще закъсаш и ще си платиш да ти я донесат.

Така стана и при мен. Намалеха срещите и опциите ми. Вече не ми се занимаваше и бях студен към жените, но честно казано не ми пукаше.

Не се и натисках и като ми пусне шитка направо и теглех една. Интересно е , че това 'неебателно' поведение беше в техните очи привлекателно. Т.е използвах тази моя незаинтересованост в моя полза.

Моя съвет е движи си нещата, имаи си там нещо веднъж седмично и се фокусирай в/у твоите неща.

Когато ти липсва социализация излизаш и пикапиш или си плащаш за Тиндър голд и ги почваш.

Естествено без да ти пука за крайния резултат и без да се насилваш.
3  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Галерия / Компилация от неприлични свалки -: Октомври 21, 2021, 09:43
Изгледах му и двата клипа, които човека има. Мога да кажа, че това ,че заговаря момичета и че се забавлява е приятно. Това ,че задава провокативни въпроси - 'Имам малък' ги неутрализира , това е най-бързият въпрос да се отпуснеш.

Аз също съм го правел. Когато имах страх от заговаряне започнах с 'Идвам да ме отрежеш по най-бруталния начин'.  Жените се шокират и не знаят как да те отрежат. Даже съм взимал номер по този начин.

Това ,че заговори дъщеря пред майката също е готино.

Свежарка е като цяло и кефи. Когато заговаря момичета с приятелки си говори и с тях.

Мариян е пример, че не ти трябват скъпи коли и добър външен вид, за да заговаряш момичета и да взимаш номера.
4  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Finance academy - какво мислите за тях -: Септември 21, 2021, 10:45
Здравейте! Ивайло Кенов, CTO на SoftUni рекламира финансовата академия като място, на което можем да започнем да добиваме знания за инвестиране. След малко рисърч разбрах, че един от основателите на финансовата академия е бил директор и колега на Кенов в същия софтуерен университет.

Някой от вас ползвал ли ги е? Какви са отзивите? В началния курс инвестиции участва Даниела Бобева, която е била заместник министър-председател на правителството на Пламен Орешарски. Курсът е безплатен, но ясно ми е,че целта да те зарибят и после да ти искат пари като всяка друга такава подобна инициатива.

Моите колеги от отдела по програмиране са луди по криптовалутите и спекулациите докато аз виждам повече хляб в дългосрочните инвестиции. Просто не знам от къде да започна.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / 'Той е играч' - няма да му пусна. -: Август 21, 2021, 19:11
Това е твоят стил , да си нахакан , да показваш стойност и е готино. Твоят стил им доказва , че си играч. Ти им говориш за бивши и секс. Нормално е да си вадят такова заключение.

Според мен акцентирай малко и върху rapport и съответно го чупи. Вкарвай кино.

Вкарвай 10-15 минутни разговори на някакви теми, който са ти интересни и те вълнуват. Слушай. Като ти писне лесно ще смениш темата, ще счупиш рапорта.

Има и друго, когато често се показваш "хай валю" има риска жената да се почувства недостойна за теб. Тя може да има скучен живот - работа и фитнес без нищо да се случва. Като се замисля доста жени, с който съм излизал имат скучен живот.

И да преди да си хванеш приятелка задължително трябва да мине някакво време и естествено да я видиш как е в леглото.

Като ти каже , че си играч я блъфирай. Кажи и да, след 30 мин ще се видиш с друга.

А за последната среща до 6 няма да коментирам. Имало е доста случай, в който си могъл да я натиснеш.  Билдваш кино и то най-малкото с танци може да стане..Усещаш момента за целувка и го правиш.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Край на сериозна връзка и незаинтересованост към жените. -: Юли 30, 2021, 10:01
Връзките от разстояние са абсолютна загуба на време. Поддържах такава 2 години. След първата година беше цветя и рози, слагаш розовите очила, но после нещата се промениха. Аз живях в Англия, а тя във България. Като се прибрах се опитах да живеем заедно , но не се получиха нещата и се разделихме. Не ти се е занимавало и си направил правилния избор.

Трябва да живееш с един човек, за да разбереш какъв е. Връзка от разстояние - дори само за секс не си заслужава усилията и ресурсите инвестирани.

Млад си и е хубаво да инвестираш времето и усилията си в кариерата. Сега си гладен, нахъсан, схващаш бързо, напредваш бързо. Не си губи времето да ставаш добър в нещо в което си слаб, инвестирай времето си за да станеш от добър в нещо, в отличен в нещо.

Най-добрата инвестиция е инвестиция в себе си. Купувай книги, взимай литература, гледай курсове, клипове. Усъвършенствай се. Чети много книги.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Скандали с приятелката ми -: Юли 14, 2021, 09:20
Прибираш се от работа и я извикваш в хола.

"Ела да поговорим". Обясни си как се чувстваш и обясни какво не харесваш в нея и държанието и повече няма да го толерираш. Държиш се мъжки и режеш всякакви резки начини, хленчения и т.н. Минаваш през тия неща като си твърд и рязък и разбира се студен. Даваш и ясно да разбере, че можеш и без нея.
 
Даваш и един месец и ако не се промени, знаеш какво да правиш. Няма да си щастлив ако продължава така и имаш дете, повярвай ми.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Теория vs Практика -: Юни 22, 2021, 10:28
Това което работи за мен e баланса.

Грешката, която правих е да чета форума с месеци и нищо да не правя.

Ревах като малко пале по бившата, която ме заряза след 3 години заедно.

Като излезнах на улицата всичката тая теория се изпарява. Тя ти пуска шит, ти си чел някъде как се отговаря на него, но си спекъл, защото е нещо ново за теб. НО се чувстваш жив.

След това отидох на уоркшоп. Там ми казаха действаш с едно, опитваш и следиш резултата. Ако работи ползваш него. Както казва Peter Drucker използваш силните си страни.

Например на мен ми е силно да разказвам истории и така ги задържам и виждам,че ме слушат. Силно ми е логистичната страна. Знам къде да я водя, знам какво ще правя. Ако вали, знам къде ще отидем. Адаптирам се бързо.

Това го научих с практика. Резачки наляво и надясно. Няма как да не минеш през това.

Няма магическо хапче, няма магическа книга, която да те научи как да ставаш сваляш на жени. Няма програма, която за 30 дена ще те направи PickUp Artist.

Но ще ти кажа какво работи. Работи да излизаш сам на улицата и да заговаряш. С ниска, с висока енергия. Един ден ще те отрежат 20, друг ден ще ти дадат телефона 2 мацки и няма да ти дигнат.

Някои ще бъдат груби, някои ще се чудят как да те отсвирят. Някои ще те помислят за creep.

Като теглиш чертата и изчукаш една мацка от улицата, тогава разбираш колкото жестоко е и колко много избор имаш.

Доверяваш се на инстинктите си да си ловец.

Влизаш в дискотека и има 100 мъже и 100 жени. Кои имат повече избор? Мъжете разбира се. 10 от тях да имат смелостта да заговорят. Те могат да избират между тези 100 жени. А от тези 100 жени, те ще могат да изберат между 10 мъже.

Взимам теория, пречупвам си съзнанието и опитвам да приложа част от теорията на практика. Колкото по-стар си толкова по трудно е това.

Само да четеш без да правиш нищо не става.

Само да практикуваш без теория също не става.

Излизай на улицата, практикувай, прочети нещо,  отиди на уоркшоп, намери или създай свой собствен стил!   

Не се отказвай!
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Харесва ме, но не стана нищо след втората среща. -: Юни 14, 2021, 09:59
Привет.

Не виждам някъде да говориш за кино и физическа ескалация.

Аз ако не целуна едно момиче на първа, максимум втора среща интереса толкова е паднал,че дори не се занимавам.

Харесва ми как си изиграл уговорката за втора среща. Не си паднал на нейните условия , а си наложил своите.

Цитат
Втората среща - час преди срещата ми праща снимка, как изглежда, пращам й и аз и и казвам шеговито - Не се мачваме днес. Тя пише - 'И двамата сме много хубави.'
Видяхме се. По път към кафето, шеги, тънък рапорт и опознаване, прави си селфи с мен, качва го на стори; Сядаме на супер арт кафе (артаджийка е), аз водя.

Аз не бих се съгласил за селфи честно казано. Изглежда ми инвестиция от която аз нищо не печеля.

Цитат
Сядаме един срещу друг.
Тук си се застрелял в крака. Не можеш да вкарваш докосвания и да и "загрееш ютията".

Цитат
(В общи линии от тук сбърках нещата и може би за това пиша тази тема - Аз глупакът си казах на себе си, че не искам просто секс с нея и да ме приема като просто сексуален субет, а нещо повече, плюс че реално си ме харесваше. Тук беше фундаменталната грешка, че вместо да я вайбна и насоча към секс, с което да я спечеля, впоследствие, постъпих супер ламерски)

Сам си усетил нещата. Това е бил сигнал от нея да си малко по-смел и настървен. Да вкарваш докосвания, да ескалираш. Тук е трябвало да седнеш до нея и да се направиш на ударен и от там да започваш играта. Поне аз така бих го играл.

Винаги съм твърдял,че колкото и да е яка една мацка трябва първо да спиш с нея и после да мислиш за връзка. Ами ако е дърво в леглото? Ако не е мръсница? Ако мирише там долу? Ако сексът е ужасен ако ще и нобелова награда да има никога не бих излезнал пак с нея.

Директно да и кажеш намеренията си до нищо хубаво няма да доведат. Според мен тук тя е доста изстинала, но може да опиташ да направиш една последна среща и да се фокусираш в/у кино и физическа ескалация.

Аз лично не обичам да се занимавам с такива прекалено амбициозни. Такава жена няма да прави никакви инвестици за теб - няма да ти сготви нещо вкусно, няма да пътувате заедно. Ще реже секса, защото ще трябва да си пише проекта и т.н.

Опитай се да я праснеш и ако не стане не вкарвай много усилия и не се самоанализирай.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играта, ковид и след това -: Май 19, 2021, 10:17
Привет.
За онлайн играта бих те съветвал да прочетеш това:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9726.0

Миналата година ги разцъквах в Тиндър и имах добър успех. От около почти година си хванах приятелка, вече преценявам по-скоро жените като коя би била майка на моите деца, отколкото свалки и безразборен секс.

Цялото си време отделям да се развивам в кариерната си област - програмирането. Записвам курсове , подхванах дори сайт да правя. За 1 година опит вече съм regular(не броя 6-те месеца обучение в академията). След година и половина целя да съм senior.

Всяка сутрин ставам с приятелката си в 6 и 30 и ходя да тренирам в залата, след това ходя пеш - 3км до работа.

Два пъти на седмица играя футбол като организирам хората и разпределям отборите.

Веднъж в месеца се прибирам в родния си град и изключвам от всякакви технологии, за да си почина качествено и да не бърнаутвам.
11  Други / Всичко друго / Кариерно-неориентиран на 20 -: Май 11, 2021, 09:47
И аз бях на твоето място и моят личен съвет към теб е да опитваш и да експериментираш, докато не намериш нещо, което ти харесва.

Ако нещо ти харесва много, то можеш да измислиш начин да изкараваш пари от него. Да ще започнеш от малко и от нулата, но в дългосрочен план ще си щастлив. Просто трябва да мислиш в тази насока и да ти идват идеи.

Аз завърших финанси през 2012 от топ 20 университет в света. Ненавиждах счетоводството и реших да се преквалифицирам на програмист през 2019. Пробвал съм и различни професии. Бил съм брокер, продавал съм по вратите, бил съм аниматор и DJ.

Един ден работейки като счетоводител казах на шефа да ми даде възможност да работя нещо различно, защото не харесвах работата си. Така започнах като tech support. След известно време имаше задачка, която имаше програмиране в нея. Направих я доста базово и се изкефих. Тогава се записах на шега в Софт Уни. Запали ми интереса по програмиране , събрах 10 бона и започнах Телерик. Рисковано, но си заслужаваше да се опита.

Въпросът е да не поглеждаш назад и да съжаляваш, да рискуваш ако нещо ти запали интереса, защото може да е твоето и може да си по-добър от другите в него.

Имай впредвид,че 1000 лева не са никак малко, особено ако си делиш наема. С толкова живях и си делихме по 250 лева със съквартиранта , дори успях да ходя на море.

12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Правили ли сте незащитен секс с непознат ? -: Март 21, 2021, 16:26
Лошото е,че ако правиш секс с момиче без презерватив, влизаш едва ли не в контакт с предишните и партьнори. Тя може да е правила оргия, може да са я изчукали през презерватив и т.н.

Аз го правя без само ако съм във връзка. Имаше един случай с една майка рускиня дето ми свали презерватива, но си сложих нов.

Както знаеш риска не е само болести предавани по полов път. От пре-еякулацията също момичето може да забременее. За да си спестиш всички тия главоболия и притеснения знаеш какво да правиш следващия път.

Като по-млад и аз така прекалесно лесно се доверявах... недей.

А за да ти е мирна главата - си направи тест. Няма нищо страшно, просто ще спреш да го мислиш, защото ще излезне отрицателен.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да вляза във връзка ? -: Март 21, 2021, 16:16
Моя съвет е да не бързаш толкова. Трябва да прекараш доста време с момичето, за да влезнеш във връзка с нея. Аз гледам за връзка само момиче, което преценявам дали може да е майка на моите деца. Разбира се няма как да е майка , ако не ми е приятно с нея, товари ме , не правим секс и командва и няма разбирателство.

Също така изхождай от позицията на изобилие. Ти избираш такава не защото не искаш да си сам, а защото измежду няколко тя е най-добрият избор.

Другото нещо с компромисите. Не трябва да правиш компромиси със себе си. Никога. Ако си се разбрал с приятели и тя може само тогава да излезнете - няма как да стане, излизаш с приятели.

Ако те кара да лъжеш, мамиш и говори лоши неща за семейството ти, също няма как да стане.

Тези неща няма как да ги разбереш за ден, два с момиче. Но също така трябва да си готов да дръпнеш шалтера по всяко време. Когато ти идва в повече и идваш да пишеш тема във форума за това нещо, тогава най-вероятно моментът е настъпил.

14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблема на повечето жени -: Януари 31, 2021, 13:20
Helios89,

Абсолютно съм съгласен с теб за социалните мрежи и за "напомпаното" самочувствие на някои жени. Просто съм го видял и в Тиндър и в инстаграм.

Аз се навих да работя за по-малко кинти. Имах оферта от Англия и щях да взимам с около 1000 повече, но развитието ми щеше да даде стъпка назад. Но тук не опират нещата до кокала.

 Тук мога да направя реална преценка и да разбера къде ще науча най-много, къде ще дръпна и къде ще инвестират в мен и аз в себе си , за да стана още по-добър, в това което правя.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Кое рабои - да се обясняваш, или да я целунеш? -: Януари 31, 2021, 13:10
Остави ги тия обяснения за романтични филми. С думи само я бъзикаш, предизвикваш, а с действия правиш обратното.  Действията определят поведението, а езикът на тялото ясно им показва на несъзнателно ниво,че си алфа мъжкар.

Приятелите ти едва ли ще го разберат, защото те са "облъчени" и повечето от тях вероятно са AFC. Разгледай поведението на мъж, който е успешен с жените и го анализирай. Походка, поглед, докосвания и т.н.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / 150 Matches в Tinder за месец - съвети и насоки -: Януари 27, 2021, 11:27
Браво бай гроздане, реп и от мен. Но я кажи, от тези 150 мача колко наеба? А твоя приятел от неговите 30? Защото си трябва и игра наживо, инак ще си останеш само с мачовете...

За това казвам,че е различна тема за играта след мачовете и първоначалното генериране на интерес. Колкото и добър играч да си, ако нямаш привлекателен профил няма да стигнеш до играта.

За това често казвам,че онлайн играта е различна от играта на живо. Играта на живо твоя мач е реално когато ти даде телефона или някакъв тип контакт, за да може да общувате.

Реално ти се "продаваш" чрез Тиндър със готини снимки и това си е един вид инвестиция, подобно на CV-то. Искаш да покажеш най-доброто от себе си. Като хвърлиш на рибите добра стръв, имаш шанса да хванеш по-добра риба.

Когато говорим за конвертируемост, това вече е съвсем различна бира...

Моят човек не съм го питал.

От тези 150, нямам представа с колко съм излизал и съм се целувал, понякога се целувам и не ми харесва и я заебавам. Случвало ми се и да си тръгна по време на среща. От тях около 5 чуках, 4 от тях редовно. Едната беше сърфистка, която беше голям играч и даже пуснах тема за нея. Т.е 1/30 конвертируемост. Имаше една , която я чуках на първата нощ, с другите винаги съм процедирал - на първа среща кратък едно часов разговор и целувки , на  втора среща директно в нас като играя методично и винаги ги чукам в нас.

Имало е дни в който съм ходел на 2 срещи една след друга и си беше уморително. Най-добре си спомням как трябваше да се видя с една, но по улицата хванах една милфка и я водех в Мадерата. След това и барах големите цици и я целувах, но онази ми звъня. Тъй като бях променил часа ме чакаше. Тогава ме е яд, защото милфката ме викаше в тях,а аз отидох при оная. После и се обадих, но тя не дигаше.

Тук е много важно да спомена, че дългите разговори са токсични - поне при мен е имало случай, когато съм в  родния си град и общувам с някаква, която ще се видя след 2-3 седмици. "Поддържа" огъня, но за мен е уморително и спирам да и пиша. След 2 седмици като и пиша за среща, тя се дърпа. Тук по-скоро трябваше да започна да и пиша няколко дни преди да отида в столицата и после да я изкарам..
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / 150 Matches в Tinder за месец - съвети и насоки -: Януари 23, 2021, 10:37
 Здравейте!

 Реших да направя тази тема, за да споделя как аз от 10 мача за 3 месеца, направих 150 за по-малко от месец в Tinder. Наскоро един приятел, който е доста зле с жените ме попита за съвет и чрез моите насоки за 1 седмица събра около 30 tinder matches.(преди това имаше 5 за 2 седмици).

 Не съм тук да се хваля. Просто искам да споделя печелившата си стратегия.

 Кога за мен една стратегия е печеливша? Когато започнах да отсявам срещите, защото имах богат избор с коя и кога да излизам и нямах време да отговарям и пиша на всички.

1. Снимки показващи интересен лайфстайл - една с хора, на която ясно се вижда, че се кефиш. Една с хоби и/или една небрежна с домашен любимец. Това показва, че не си загорял хроничен мастурб***р без социални качества. Снимките да са макс 3 и не препоръчвам да са гол до кръста, в който си показваш плочките.(опитах го и не работи).

2. Кратко и оригинално описание , което да породи въпроси. Често се хващат за това, особено по-срамежливите. Празно описание винаги е лоша идея.

3. Спазване на Тиндър Алгоритъма от 1/10.  Харесваш само една на всеки 10, за да имаш по-висок оценка и за да не те харесват само някакви дебелани.

4. Закупуване на Tinder Gold. Най-важното е, че можеш да видиш кой те харесва. Освен неограничени харесвания , 5 супер лайка на ден , връщане ако си сбъркал при избора си, получаваш и boost, който ти увеличава популярността на профила няколкократно за 30 Мин. Много важно е да се използва в пиковите часове на активност( от 18:00 - 22:00) като препоръчвам да се ползва петък или събота.

5. Възрастова граница. В настройките може да се настрои. Тук препоръчвам да се добавят няколко години заради Тиндър алгоритъма. Ако границата ти е 18-25, който са най-желаните е трудно да избереш 1 на 10. При мен е ограничена на 18-32.

6. Локация - градът, в който си или ще бъдеш не по-късно от 1 ден. Дистанцията да не е повече от 15-20км(например Столицата). Няма смисъл да живееш в София и да се мачваш само с украйнки или рускини, за да си помпаш самочувствието без да има никакъв физически резултат.

7. Избягване на момичета само с една снимка и само Инстаграм профил в описанието. Тези обикновено си търсят последователи. Аз се мачвам с момичета, който имат Инстаграм, но обикновено с такива , който имат поне някаква инвестиция в профила си(повече снимки)

8. Фейк профили - ако вероятно имате съмнения ,че профилът е фейк, той най-вероятно е. Пазете се от тях и ги отминете. Към тях отчитам и cam models, който показват голям интерес като те добавят в Инстаграм и те зарибяват да им гледаш шоуто.

9. Добавянето на интереси. Тези интереси са добри теми за разговор.

10. Следете нововъведенията и ги използвайте. Сега видях, че може да добавите снимка свързана с 2021, например какви са очакванията Ви. Може също да добавите любима песен от Spotify.

11. Експериментирайте.

12. Не харчете парите си за допълнителни буустове и лайкове. Може да се купят 3 boost за 21 лева, но според мен не си струва.

13. Избягване на профили с много снимки без снимка на лице. Лицето е едно от най-красивите неща в една жена. Ако не го показва или е срам или е грозна. Тези, които ги е срам изискват допълнителна инвестиция за снимка и не си заслужава нервите и инвестицията в повечето случаи.

14. Верифициране на профила. Така показваш, че профила ти е истински и отсяваш всякакви съмнения.

 Това е изцяло друга тема , но при получаване на мачове ето няколко генерални съвета:

1.При match е хубаво да започнете Вие първи разговора.

2. Видео разговор. Точно така. Това е нова функционалност на Тиндър и ако имате съмнения, че е качила килцата може да я убедите да се видите на камера.

3. Не бавете срещата и не водете дълги разговори.

4. Имайте избор и не отговаряйте веднага.

Надявам се да съм бил полезен.

Ще се радвам и другите да споделите какво е работило при вас в Тиндър.
18  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 18, 2020, 14:04
htiman, моите съболезнования. Силно се афектирах от темата и за това реших да се включа.

През 2008-ма дядо получи инсулт и едната част от тялото му беше парализирана. Всеки ден ходех до него да му помогна да се справи с това и проходи. За съжаление няколко дни втори инсулт паразилира другата част от тялото. Така и не успя да стане. През 2009-та ме приеха в Англия и в началото на 2010 почина. Не успях да дойда на погребението, защото бях на изпит. Нашите ми казаха след изпитите. 1 месец бях в пълна дупка и ревах по цял ден.

Миналата година на 13-ти декември баба почина. На 15-ти беше погребението, а на 16-ти ме освободиха от работа.

Въобще не ми пукаше за работата. Четвъртък отидох на интервю, разбих ги и ми предложиха оферта от началото на годината.

Сега търся работа като regular и имам 4 интервюта.

Не разбирам от дигитален маркетинг, не мога да дам адекватен съвет. Едно момче, което се занимаваше със същото ми беше разказал за две книги на Carnegie  The Sales Advantage: How to Get It, Keep It, and Sell More Than Ever и How to Win Friends and Influence People in the Digital Age (новото издание за дигиталната епоха).

Хвърли им едно око. Втората я бях чел, когато работех по финанси и продавах в Англия и имаше добри точки.

Дай си време, за да се излекуваш от загубата. После се впусни в работа и ще успееш. Както казваше Gregg Plitt, когато хвърляш л***а към стената рано или късно нещо ще залепне.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / От интерес към рязане -: Август 11, 2020, 21:45
Тествах ново описание в Тиндъра, което ми довежда мачове. Част от него е следното:
Аз съм лоша вест ... направи си услуга и си избери добър, готин и отговорен счетоводител, който майка ти би одобрила.

Аз:Цветенце привет
Тя: Привет Мите
Късно чета биото ти, не съм те подминала като е било време и сега ще си търпя последствията ;д
Аз: Трябваше да послушаш майка си
Тя:Ами, вече каквото има да става... какво да се прави
Допускат се грешки
А като те гледам нямам против .. :д
Аз: Ти ми изглеждаш симпатична, но предпочитам живата комуникация, понеже не ми остава много свободно време за Тиндър.
Какъв ти е графика в следващите няколко дни?
Тя: Ами, аз съм на работа, но може да измислим виждане някоя вечер
Която ти е удобна, аз нямам претенции, защото не съм си направила планове за след работа, все още
Аз: Хайде да го направим вторник
Тя: Хайде къде живееш?
Аз: Еди къде си.
Тя: Аз Еди къде си.
Аз: Предлагам ти на Орлов мост.
Тя: Там няма къде да дойда. Не ми пречи да дойда до вас. Искаш ли?
Аз: ок, супер.
Тя:Добре във вторник през деня ще ти потвърдя
Пиши ми да не забравя, моля те
Че мн забравям
Аз: А не, няма да те подсещам
Сложи си аларма
Тя: хахах добре.

В сряда и пиша:
Счупена ти е алармата,но ние така и не се разбрахме , така че вчера успях да свърша нещо доста полезно. Хайде днес да се видим имам повод за почерпка.
Тя:Аххх, много ми се иска, но съм толкова изморена, че не знам къде се намирам, а е едва сряда, пък съм на работа до събота... Искаш ли да го оставим за събота вечер, ако ти е удобно?
Аз: Събота заминавам за море сутринта
Преди това ще е , но утре имам ангажимент
Остави тая работа , няма да избяга,  ще излезнем и ще се отпуснем и ще се позабавляваме
Тя: Визираш нещо конкретно ли
Аз:Голяма си мръсница начи
Тя слага сърчице на изречението за мръсницата
Първо ще излезнем да пием по нещо да се опознаем Ъ??
Тя: Виж, мръсница съм доста, признавам
Но се радвам на уточнението, че можеше и да не излезем в такъв случай Ъ??
Аз: Аз пък обичам да давам, но както казах рано е за това Ъ??
Ти кога приключваш работа ?
Тя: Приключих, когато ти писах
Аз:Сега ще ходя да тренирам. В 8 и 30 приключвам и в 9 съм вкъщи. Пали колата и идвай към ХХХ, аз ще те заведа на едно яко място.
Тя: Няма шанс, сериозно едвам гледам и не ми се мърда никъде. Искам да те видя, но физически не ми е по силите
Аз:Да не дигаш сто от лежанка та си толкова мъртва
Тя:
 Психически и повече.. а и не мога да спя тези дни и спя по 1-2часа и наистина мн зле се чувствам
Аз:Ок, наспи се и си почини
Тя ми праща някаква емотикона на мече.
 Седмица по-късно и пиша във вторник
Аз: Цвети на морето ли си ? Ъ??
Тя: Хахах да.
Аз: Ами време е да се видим.
Тя: Така ли , докога си на морето.
Аз: До събота, но днес е вечер за купони.
Тя: Супер, приятно тогава ;д
Аз: Хубаво
Тя: Е, не ти разбрах мисълта.. искаш да си отменя плановете, за да се видим с теб да правим секс ли? Това ли беше идеята, че наистина не схванах мн
И така го разбрах
Аз: Отменяш си плановете, идвам и те взимам да си поговорим и да се опознаем
Тя: Наистина не мога
Докато съм на морето няма да мога
Ако не ти се е изчакало чакашото за след това, ще се радвам Усмивчица)
Аз: Какво ще се радваш
Тя: Да се видим
Аз: Хайде Петък да се видим Ъ??
Тя: Докато съм тук не мога
Аз: Хубаво, приятно прекарване
Тя: Приятно и на теб Усмивчица)
Има интерес после се дърпа. Не ми пише първа тази. Като я режа се обяснява, като и вкарвам оферта я отклонява. Как да я играя тази?
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Дилема -: Август 03, 2020, 14:32
Брат все тая,че не ти е казала,че дори е излизала с него. Никой не е длъжен на никой в тоя живот.

Тя и ти имате правото да си говорите с когото искате и няма нужда всяка една подробност да се знае от другата страна.

За мен ревността е нещо пагубно и безсмислено хабене на нерви. Ако иска да ходи при другия , ти си лъв и въобще не трябва да бъдеш реактивен към това какво прави тя.

Когато решиш можеш да си намериш по-добра и по-яка мацка. Изборът е в твоите ръце...

Преди година мацката ме остави и аз я гонех и се молих да се върне при мен след 3 години и половина връзка. Тя естествено ме отряза и  от как това се случи съм благодарен, защото излизам и чукам много по-яки мадами.

Въпросът е ,че като си във връзка слагаш очилата особено в началото и си абсолютно сляп за всичките и недостатъци.
Страници: [1] 2 3
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines