Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 23:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 4
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Night Game reports -: Септември 21, 2023, 15:37
Здрасти zipper!

Отдавна чета постовете ти и виждам подобрение в играта ти. Особено от оная случка с шамарите  Намигване
Освен това ми харесва, че се самоанализираш и вярвам, че това е правилния път към успеха.

За мен това да започваш в началната фаза на разговора, че не търсиш нищо сериозно, светва червената лампичка на жените(Той търси само секс). Особено ако е сред други приятелки, които са разбрали намеренията ти. Социалното и програмиране веднага се включва.

Също така твоята роля като мъж е да създадеш такива условия, че приятелките и да не подозират какво сте правили. В момента, в който казваш,че не търсиш нищо сериозно,  сваляш всички козове на масата ти си прочетена карта. Ясно е ,че ако жената остане с теб, тя ще бъде приета като твърде лесна сред връстничките си и ще бъде наречена курва.

Според мен по-скоро мистичността би ти спечелила повече точки. Ако тя те пита - какво търсиш и отклоняваш/игнорираш въпроса ще предизвикаш интереса и. С приятелките и също. Т.е много по-малко логическа игра ако искаш да спиш с тях. Представи си ги като 80% емоция, 20% логика.

И сега разбира се ще дам пример със себе си. Когато излизах с жените, целех да ги дразня, да предизвиквам емоция с тях и да не се съгласявам с много от нещата, които казвах дори и да мисля като тях.  Търсех предизвикателства за ума, защото след 5 минутен логичен разговор ми ставаше скучно. На логическите въпроси отговарях половинчато. После почнах да ги бъзикам и те се пропукваха. Спомням си даже на една и говорех някакви глупости за съдбата, след като  няколко пъти се засичаме на различни места и тя се върза на кукичката и ми се обади след седмица да излезнем.

Цитат
-От петък,сет 1 ми се затвърждава мнението, че ако мацка сама почне да говори, че не и се прави секс/търси само приятели, значи тва всъщност и се прави.

Въобще не обръщай внимание на това какво говорят жените. Гледай какво правят и това трябва да е твоят ориентир. Просто защото думата им не струва абсолютно нищо.

При сет 2 от Петък, правилно ти е подсказвало подсъзнанието да я дръпнеш вътре и да танцувате, защото можеше физически да ескалираш. Трябва да се довериш на инстинктите си. И да я загубиш какво толкова? Ти вече заговаряш много на брои сетове, получават се нещата, няма да е нито първият, нито последният.

За мен си на прав път и съм убеден, че скоро успехите ти ще валят!

2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Хванах я да крие чатове от мен, сбихме се за телефона и.Мога ли да и вярвам още? -: Септември 08, 2023, 15:05
И аз съм попадал във водовъртежа на едно влюбване точно с такава кратко срочна връзка с много секс.

Даже си направих труда да поразровя старата тема ако ти е интересно. Ето началото:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9483.msg107966#msg107966

Ето края:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9503.msg108090#msg108090

Класически пример за загубване на привличане. Започнал си да станеш реактивен, ревнив и си вкарал и голяма инвестиция - да я запознаваш с вашите при положение, че от 2 месеца само правите секс. Замисли се кой дава повече за връзката? Та тя дори на една ексурзия не иска да те заведе. Сам забелязваш разликата в поведението и след време.

Не казвам, че не съм го правил. Точно по същата пътека минах. Това става като виждаш едно момиче прекалено често. Дългосрочните отношения за мен включват да виждаш жената като потенциална майка на твоите деца. Тези пиянства и закъснения, бариера с английския език не я правят wife material.

Цитат
Тя след 3 дни лети на пътешествие в Европа, а след 2 седмици се прибира в Япония. Плановете ни бяха като цяло да се върне при мен след като обиколи Европа за 1 ден да се видим за последно, и след това след 6 месеца като си поднови визата да дойде да се видим отново, а след това аз да отида при нея в Япония на почивка.

Сега ще заминава и ще се видите в следващите 6 месеца. Какво ще правиш? Ще си пишеш с нея и няма да правиш секс? Сега си в прайма си,така че забавлявай се с нея още 1-2 пъти, но трябва да си искрен с нея. Казваш и, че няма да я чакаш 6 месеца и ще продължиш напред. Така ще те боли, но ще имаш чиста съвест. Така бих направил и аз, особено след думите за обич. Междудругото пикапа няма да ти навреди, тъй като със сигурност ще се отърсиш от нея, много по-бързо.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / ЛМР 'В Цикъл съм!' и още... -: Юни 29, 2023, 14:35
Постъпил си правилно като си и отговорил, че имаш други планове, няма тя да ти е единствена опция. Прецакал си се тук:
"Писах и два реда снощи, че си прекарахме много добра на събитието с вината, и че заслужваме да си дадем още един шанс. Предполагам няма да отговори нищо защото си е намерила друг. "
Не трябваше да и пишеш това след като тя е била реактивна. Второто изречение очакваш реакция - слага те в ниидй фрейм.

Тея тестове постоянно ги имах, ясно иска да види колко си реактивен и зависим от резултата.

Когато ти казва късмет, сийнваш и не отговаряш, не пишеш. След няколко дни ще ти пише. Една сърфистка ми вика, че няма да дойде до нас, защото не ме познавала, не съм си дал фейсбук. Аз и отговорих с "Хубаво". Тя ми пишеше и само сиийнвах. Накрая след няколко часа ми писа, че не била права, че действала емоционално. Типична емоционална манипулация.

Още един случай се сещам с една французойка. Казах и да идва направо в нас след като си я трясках през 2 седмици. Тя ми вика "Ок, но съм в цикъл". Директно и казах да не идва. Тя се разсърди, цупи се. След седмица и писах пак да идва в нас и дойде. Тестват ни  с техните реакции, колко държиш на думата си и колко уверен си.  Това едно време и btw ме учеше и проповядваше, Илиан също. Държиш си на думата, колкото и да боли. Това прави 2 неща - не си реактивен, доказваш на жената,че си твърд като скала и няма да стане неиното. Защото ако се пречупиш, почваш да я търсиш, да търсиш логичност, веднага те побеждава в нейната игра.

И друго нещо. Това,че не си е натиснал по време на цикъл е строго индивидуално. Не си сбъркал и не, не си изпуснал момента тогава.  На мен лично, не ми е приятно да правя секс с жена по време на този период.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / За малко да клоузна в хостел, но.. -: Юни 02, 2023, 13:44
Идеята на спирит е добра. За мен планът ти с логистиката малко ти е куцал. Когато си слезнал до тоалетната можеше да говориш с домакина и да платиш за стаята. Тя така или иначе ти е показала доста висок интерес:

"По едно време ми показва на телефона си преведен текст, в който споделя, че нямало много хора в хостела. Кимам. След по-малко от минута идва втори текст на екрана, който казва, че долу имало празни стаи."

Тук правилно си усетил, че трябва да я баунснеш. Тя е била готова и какъвто и претекст да измислиш, според мен щеше да се навие.

Преди време бях с една французойка и не ми се мислеше претекст да идва в нас и просто и казах, да си допием на друго място и си я заведох в нас. Като е готова жената, просто очаква ти да водиш.

Малко кофти е станало, когато си я завел на диванчето и зад вас е имало човек. За това пък си се възползвал и си създал рапорт и в последствие тя още по-лесно се е съгласила да остане с теб насаме. Огладняла е, защото и е доскучало от рапорта. Като те дразни това с яйцето, спираш я и и казваш - това ще го ядеш после , сега имам изненада за теб и я водиш към тая стая.

В стаята, където сте били сами, са се получили добре нещата, само трябваше да си по-настъпателен и уверен.

Тук тя пак ти е дала сигнал:
"Тя се усмихва и ми казва, нещо от сорта на това, че е свикнала да прави грешки."

Тук според мен и без много кино си щял да се справиш.  Вие двамата сте в стая, а тя казва, че е свикнала да прави грешки. Ако беше рискувал с целувка, щеше да ти отвърне.

А относно киното -  го билдваш постепенно - оглеждаш пръстен, огърлица, после обици, естествено се оддръпваш и поддържаш разговора. Целта е да стане незабелижимо. И когато я досковаш никога не гледай ръката си. После и оправяш косата да е зад ухото и пак продължаваш разговора, все едно нищо не е станало. Постепенно билдваш sexual tension. Вкарваш погледа, като се заддържа по-дълго върху нея и гледаш това, което го наричам триъгълника - първо очите, после устните и така няколко пъти и я целуваш. Не задавай въпроси като искаш ли да те прегърна или целуна, защото те убиват точно този sexual tension.

Като не са се получили нещата, тя се е опитвала да те ползва за някакви глупости и ти добре си отказал. Тя си тръгва, няма как да правите секс, а само ще си губиш времето да и пренасяш багажа.

А за чата след като си е тръгнала от България, както ти каза Spirit, e чиста загуба на време.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Проблемът Единствената, но не точно проблем -: Януари 30, 2023, 10:52
За мен си губиш времето. И аз съм попадал в такива капани на дълги чатове, в които мозъкът ти идеализира жената. Даже имаше една дето ми казваше, че е голяма мръсница и след няколко месеца чатове на срещата освен,че не изглеждаше така както си представях, беше и голямо дърво и поведението и нямаше нищо общо с това, което казваше. На живо въобще не беше това , което беше в чата имам впредвид. Оттам се научих да гледам на поведението на жените и от там да се ръководя, а не от приказките.

Но пич тука има един друг проблем - тази мацка никога няма да излезне с теб. Защо? Ако ти се кефеше и тя щеше да инвестира - да предлага да се видите, да те пита кога ще ходиш към София и т.н. Ти си и писал да пиете по бира и тя е намерила оправдание. Още тука трябваше да охладиш доста сериозно страстите.

- "толкова да те харесвам аз, а ти толкова да ми бягаш  Усмивчица" - тук тя осъзнава,че си и в кърпа вързан.

В чата ти само гониш и я забавляваш. Тя не вкарва и грам инвестиция. Тя те кара още да гониш:
 - не си ме поздравил?
- тогава още не пишехме  във фейса - оправдателен режим.

-На писмото което ще ти пратя на работата с букет рози  - супер много си хлътнал, като някакъв романтик от холивудските  филми, но трябва да ти е пределно ясно , че нещата не са така в реалния живот.

Докато е била с гаджето и, ти си и показал,че си безопасен - не си създавал привличане, ти сам го каза - бил си във френд зоната. После тя си намира друго гадже и даже не се замисля и за теб. Осъзнай се пич. Някакъв друг я чука и докато той се къпе тя си пише с теб. Не знам как въобще го допускаш това нещо.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Относно годините -: Декември 08, 2022, 15:34
Ще ти разкажа част от моята история. Когато бях на 28 и аз минавах през дупка. Помагах на семейството ми финансово, но бях неудовлетворен. Върнах се във България и приятелката ме беше напуснала и всички знаят постовете ми преди 2 години какви жалки бяха.  Дъното беше като нямах пари за наем и живях при братовчеди. Жените ме отбягваха, даже ме съветваха във форума да си взема проститутка.

Бях работел какво ли не - аниматор, ДЖ, в кол център, брокер, бариста, експерт по финанси, поддръжка на cloud услуги, съпорт. Нищо не ме кефеше повече от няколко месеца. Последната работа като съпорт на принтери работех 2 години. Тогава се чувствах в капан, защото с тия принтери си като в потъващ пясък.

В същата тази скучна работа имаше нещо с HTML. Направих го и ми изглеждаше сравнително просто. Тогава ми беше интересно и си казах, че ще се запиша на курс по програмиране. Всички ми казваха - няма смисъл, прекалено късно е, докарваш си добри доходи. Отне ми почти цяла година да поема риска да захвърля всичко и да почна наново.  След 8 месеца по 12 часа на ден блъскане, включително събота и неделя(точно тогава загубих приятелката си, но знаех,че това е цената),  първата ми работа беше с 3 пъти по-ниска заплата отколкото последната преди нея. Трябваше отново тепърва да се доказвам , отново да уча и да ходя на извънредни занимания. Трябваше да преглътна егото си. Помолих и нашите да ми помагат, понеже имах кредит за обучение.

След няколко години, изплатих кредита и заема от нашите. Скоро ще си купя добра кола и вече се ориентирам за апартаменти, но чакам да паднат малко. Другата година, най-вероятно ще съм senior. Не спрях да вярвам в себе си, а още не съм започнал.

Ходя пеша до работа. За да стигна, трябва да мина през един тунел и един мост. Когато минавам през тунела осъзнавам гадните неща в живота - неправдите, миризмата на газове, а когато минавам през мостта, осъзнавам хубавите неща и  започвам с благодарност. След това си представям как ще мине деня и накрая се надъхвам. Пускам си това  
https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&ab_channel=Pawe%C5%82J%C4%99drzejak

 Тогава започвам да изричам неща като Who am I? I am a champion и други affirmations.
Нося винаги пръстена на дядо ми, който почина отдавна. Той винаги вярваше в мен и казваше, че съм най-добрия. Всеки ден се сещам за него и баба и осъзнавам колко много съм получил като знание и опит.

Опитай се да бъдеш благодарен за 5 минути всеки ден. Изчисти съзнанието си максимално от всичко и отговорите ти ще дойдат.

Докато търсиш своя път , не се сравнявай с другите. Това ще те депресира. Не се насилвай да правиш неща, които не те кефят. НЕ стои безучастен. Взимай решения дори и да са грешни. Успех!

7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Понякога чата се обърква -: Октомври 27, 2022, 10:13
Здрасти steelheart. Отдавна не съм писал, но на прима виста забелязвам няколко неща:
1. Много си логичен. На въпроса защо да се покажа си отговорил по най-логичния начин и съответно жената те е отрязала.

2. Ако това е Elmaz просто си изтрий акаунта от там. Бях качил преди години поста с три от разговорите си с жени там. Като гледаш какъв е UI и потребителите там ще разбереш, че дори Alo.bg е по-добре.

3. Бих ти препоръчал да играеш в Тиндър - разгледай тази тема: https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9726.0

4. Наскоро насочвах един колега от работа и започна да има успех от там, но той също ги заговаря - в клуба, на работа и т.н.

5. Разбирам, че живееш с майка си и не искаш да губиш време в готвене/чистене и т.н. В началото на отваряне на малък бизнес си. Това е ОК, въпреки че обществото не го разбира. Моят най-добър приятел живееше с техните и бачкаше като луд, сега има ужасно много земеделска земя, трактори и т.н. и си обзаведе апартамент на баба му (тя не живее вече там) и живее там с приятелката му. Това е цената на успеха - но това трябва да разберат жените и така трябва да го изтълкуваш. Така всъщност ще разбереш коя ще е  с теб когато израстваш, а не когато вече си с маса пари. Такива жени са малко, за това не се впрягай отначало. Жените виждат когато имат потенциал, повярвай ми. Когато си уверен и имаш план за бъдещето  - това ще ги привлече дори ако майка ти те пере и готви.

6. Мисля, че трябва да се замислиш как да създаваш привличане. Когато ти чета постовете и начина по които пишеш , не си казвам - дей този човек играе добре и има готини реплики, а все едно се води напрягащ разговор. Ако не си доволен от разговора и само палиш, значи нещо трябва да промениш. Опитай и рискувай.

7. Губиш си енергията и се газираш в чатове, които са безмислени. Аз дори не бих почнал да пиша на момиче без снимка. Ако една жена не иска да качи снимка или е много притеснителна (рядки случаи , защото онлайн всички се показват) или е красива в лицето и е алигатор от лицето надолу или е луда вярваща.

8. BattleMage ти го казва за рапорта и не те храни - това е градивна критика. Дисквалифицирането зависи от ранга. Първата жена е с нисък ранг , на 40+ години(въобще не знам защо си губиш времето с такива) - твоята дисквалификация е действала като обида. Прочети отново неговия пост съгласен съм с него. Трябва да усещаш динамиката.
8  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Брокер с най-ниски комисионни за търгуване на акции -: Юли 05, 2022, 06:30
Здравейте. Минах няколко курса по инвестиции и започнах да чета  - Начинът на Уорън Бъфет.  Въпреки че съм начинаещ инвеститор , трескаво търся платформа за закупуване на акции с най-ниски комисионни.  Понеже използвам Револют , видях, че след първото закупуване се удържат 0.25 процента и на годишна основа и  0.12процента от някакви регулации. Има и други такси. Препоръчаха ми Robin hood. Искам да закупя акции на Apple и HP. Къде е най-доброто място да го направя?
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 10, 2021, 14:27
Прекрасна тема, апелирам да я направят важна. Отдавна не е имала съществена тема като тази.

Мога да добавя,че тесторена се изгражда както от физически упражнения - лежанка, тяга и клекове така и демонстриране на лидерски качества. Дали ще е в хоби, дали ще е на работа няма значение. Това,че влияеш на някакви хора е доста привлекателно за жените.

Моят съвет е - вземете си треньор. Аз вярвам в менторите и хора, който знаят повече от мен в дадена област мога само да спечеля от тях. Когато обещаеш на треньора си,че ще дойдеш много трудно можеш да се откажеш, понеже си поел ангажимент. Той ще ти покаже правилната форма на изпълнение на упражненията и естествено ще ти каже и какво да ядеш. Тук става въпрос и за храна - яденето на скариди примерно съдържат цинк. Също така използването на бета аланин преди тренировка отчасти играе ролята за натрупването на хормон на растежа:
https://regento.bg/10-nachina-za-povishavane-na-choveshkiya-hormon-na-rasteja-hgh/

П.С. Не ви апелирам да се боцкате или да ползвате стероиди. Апелирам да четете и да се развивате в мускулната дейност и да се поинтересувате от храните, които ви носят само бонуси.

Последно нещо, което бих ви препоръчал е да ползвате ръцете си. Счупена е мивката - опитайте се я да я оправите. Взели сте си нов гардероб? Направете си го сами.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Липса на желание ! -: Ноември 08, 2021, 11:34
И аз имах един такъв момент миналата година.

Инсталирах си Тиндър, разцъквах ги там и бях набрал скорост. Ходех на 2 срещи една след друга. Зарибявах всякакви жени и беше готино.

По едно време реших да спра с пикапа и да се отдам изцяло на други неща.

 Е да , но това е като подръжката на кола. Ако не и оправиш спирачките ще закъсаш и ще си платиш да ти я донесат.

Така стана и при мен. Намалеха срещите и опциите ми. Вече не ми се занимаваше и бях студен към жените, но честно казано не ми пукаше.

Не се и натисках и като ми пусне шитка направо и теглех една. Интересно е , че това 'неебателно' поведение беше в техните очи привлекателно. Т.е използвах тази моя незаинтересованост в моя полза.

Моя съвет е движи си нещата, имаи си там нещо веднъж седмично и се фокусирай в/у твоите неща.

Когато ти липсва социализация излизаш и пикапиш или си плащаш за Тиндър голд и ги почваш.

Естествено без да ти пука за крайния резултат и без да се насилваш.
11  Обучения по пикап, запознанства, свалки, съблазняване и ефективна комуникация / Галерия / Компилация от неприлични свалки -: Октомври 21, 2021, 09:43
Изгледах му и двата клипа, които човека има. Мога да кажа, че това ,че заговаря момичета и че се забавлява е приятно. Това ,че задава провокативни въпроси - 'Имам малък' ги неутрализира , това е най-бързият въпрос да се отпуснеш.

Аз също съм го правел. Когато имах страх от заговаряне започнах с 'Идвам да ме отрежеш по най-бруталния начин'.  Жените се шокират и не знаят как да те отрежат. Даже съм взимал номер по този начин.

Това ,че заговори дъщеря пред майката също е готино.

Свежарка е като цяло и кефи. Когато заговаря момичета с приятелки си говори и с тях.

Мариян е пример, че не ти трябват скъпи коли и добър външен вид, за да заговаряш момичета и да взимаш номера.
12  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Finance academy - какво мислите за тях -: Септември 21, 2021, 10:45
Здравейте! Ивайло Кенов, CTO на SoftUni рекламира финансовата академия като място, на което можем да започнем да добиваме знания за инвестиране. След малко рисърч разбрах, че един от основателите на финансовата академия е бил директор и колега на Кенов в същия софтуерен университет.

Някой от вас ползвал ли ги е? Какви са отзивите? В началния курс инвестиции участва Даниела Бобева, която е била заместник министър-председател на правителството на Пламен Орешарски. Курсът е безплатен, но ясно ми е,че целта да те зарибят и после да ти искат пари като всяка друга такава подобна инициатива.

Моите колеги от отдела по програмиране са луди по криптовалутите и спекулациите докато аз виждам повече хляб в дългосрочните инвестиции. Просто не знам от къде да започна.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / 'Той е играч' - няма да му пусна. -: Август 21, 2021, 19:11
Това е твоят стил , да си нахакан , да показваш стойност и е готино. Твоят стил им доказва , че си играч. Ти им говориш за бивши и секс. Нормално е да си вадят такова заключение.

Според мен акцентирай малко и върху rapport и съответно го чупи. Вкарвай кино.

Вкарвай 10-15 минутни разговори на някакви теми, който са ти интересни и те вълнуват. Слушай. Като ти писне лесно ще смениш темата, ще счупиш рапорта.

Има и друго, когато често се показваш "хай валю" има риска жената да се почувства недостойна за теб. Тя може да има скучен живот - работа и фитнес без нищо да се случва. Като се замисля доста жени, с който съм излизал имат скучен живот.

И да преди да си хванеш приятелка задължително трябва да мине някакво време и естествено да я видиш как е в леглото.

Като ти каже , че си играч я блъфирай. Кажи и да, след 30 мин ще се видиш с друга.

А за последната среща до 6 няма да коментирам. Имало е доста случай, в който си могъл да я натиснеш.  Билдваш кино и то най-малкото с танци може да стане..Усещаш момента за целувка и го правиш.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Край на сериозна връзка и незаинтересованост към жените. -: Юли 30, 2021, 10:01
Връзките от разстояние са абсолютна загуба на време. Поддържах такава 2 години. След първата година беше цветя и рози, слагаш розовите очила, но после нещата се промениха. Аз живях в Англия, а тя във България. Като се прибрах се опитах да живеем заедно , но не се получиха нещата и се разделихме. Не ти се е занимавало и си направил правилния избор.

Трябва да живееш с един човек, за да разбереш какъв е. Връзка от разстояние - дори само за секс не си заслужава усилията и ресурсите инвестирани.

Млад си и е хубаво да инвестираш времето и усилията си в кариерата. Сега си гладен, нахъсан, схващаш бързо, напредваш бързо. Не си губи времето да ставаш добър в нещо в което си слаб, инвестирай времето си за да станеш от добър в нещо, в отличен в нещо.

Най-добрата инвестиция е инвестиция в себе си. Купувай книги, взимай литература, гледай курсове, клипове. Усъвършенствай се. Чети много книги.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Скандали с приятелката ми -: Юли 14, 2021, 09:20
Прибираш се от работа и я извикваш в хола.

"Ела да поговорим". Обясни си как се чувстваш и обясни какво не харесваш в нея и държанието и повече няма да го толерираш. Държиш се мъжки и режеш всякакви резки начини, хленчения и т.н. Минаваш през тия неща като си твърд и рязък и разбира се студен. Даваш и ясно да разбере, че можеш и без нея.
 
Даваш и един месец и ако не се промени, знаеш какво да правиш. Няма да си щастлив ако продължава така и имаш дете, повярвай ми.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Теория vs Практика -: Юни 22, 2021, 10:28
Това което работи за мен e баланса.

Грешката, която правих е да чета форума с месеци и нищо да не правя.

Ревах като малко пале по бившата, която ме заряза след 3 години заедно.

Като излезнах на улицата всичката тая теория се изпарява. Тя ти пуска шит, ти си чел някъде как се отговаря на него, но си спекъл, защото е нещо ново за теб. НО се чувстваш жив.

След това отидох на уоркшоп. Там ми казаха действаш с едно, опитваш и следиш резултата. Ако работи ползваш него. Както казва Peter Drucker използваш силните си страни.

Например на мен ми е силно да разказвам истории и така ги задържам и виждам,че ме слушат. Силно ми е логистичната страна. Знам къде да я водя, знам какво ще правя. Ако вали, знам къде ще отидем. Адаптирам се бързо.

Това го научих с практика. Резачки наляво и надясно. Няма как да не минеш през това.

Няма магическо хапче, няма магическа книга, която да те научи как да ставаш сваляш на жени. Няма програма, която за 30 дена ще те направи PickUp Artist.

Но ще ти кажа какво работи. Работи да излизаш сам на улицата и да заговаряш. С ниска, с висока енергия. Един ден ще те отрежат 20, друг ден ще ти дадат телефона 2 мацки и няма да ти дигнат.

Някои ще бъдат груби, някои ще се чудят как да те отсвирят. Някои ще те помислят за creep.

Като теглиш чертата и изчукаш една мацка от улицата, тогава разбираш колкото жестоко е и колко много избор имаш.

Доверяваш се на инстинктите си да си ловец.

Влизаш в дискотека и има 100 мъже и 100 жени. Кои имат повече избор? Мъжете разбира се. 10 от тях да имат смелостта да заговорят. Те могат да избират между тези 100 жени. А от тези 100 жени, те ще могат да изберат между 10 мъже.

Взимам теория, пречупвам си съзнанието и опитвам да приложа част от теорията на практика. Колкото по-стар си толкова по трудно е това.

Само да четеш без да правиш нищо не става.

Само да практикуваш без теория също не става.

Излизай на улицата, практикувай, прочети нещо,  отиди на уоркшоп, намери или създай свой собствен стил!   

Не се отказвай!
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Харесва ме, но не стана нищо след втората среща. -: Юни 14, 2021, 09:59
Привет.

Не виждам някъде да говориш за кино и физическа ескалация.

Аз ако не целуна едно момиче на първа, максимум втора среща интереса толкова е паднал,че дори не се занимавам.

Харесва ми как си изиграл уговорката за втора среща. Не си паднал на нейните условия , а си наложил своите.

Цитат
Втората среща - час преди срещата ми праща снимка, как изглежда, пращам й и аз и и казвам шеговито - Не се мачваме днес. Тя пише - 'И двамата сме много хубави.'
Видяхме се. По път към кафето, шеги, тънък рапорт и опознаване, прави си селфи с мен, качва го на стори; Сядаме на супер арт кафе (артаджийка е), аз водя.

Аз не бих се съгласил за селфи честно казано. Изглежда ми инвестиция от която аз нищо не печеля.

Цитат
Сядаме един срещу друг.
Тук си се застрелял в крака. Не можеш да вкарваш докосвания и да и "загрееш ютията".

Цитат
(В общи линии от тук сбърках нещата и може би за това пиша тази тема - Аз глупакът си казах на себе си, че не искам просто секс с нея и да ме приема като просто сексуален субет, а нещо повече, плюс че реално си ме харесваше. Тук беше фундаменталната грешка, че вместо да я вайбна и насоча към секс, с което да я спечеля, впоследствие, постъпих супер ламерски)

Сам си усетил нещата. Това е бил сигнал от нея да си малко по-смел и настървен. Да вкарваш докосвания, да ескалираш. Тук е трябвало да седнеш до нея и да се направиш на ударен и от там да започваш играта. Поне аз така бих го играл.

Винаги съм твърдял,че колкото и да е яка една мацка трябва първо да спиш с нея и после да мислиш за връзка. Ами ако е дърво в леглото? Ако не е мръсница? Ако мирише там долу? Ако сексът е ужасен ако ще и нобелова награда да има никога не бих излезнал пак с нея.

Директно да и кажеш намеренията си до нищо хубаво няма да доведат. Според мен тук тя е доста изстинала, но може да опиташ да направиш една последна среща и да се фокусираш в/у кино и физическа ескалация.

Аз лично не обичам да се занимавам с такива прекалено амбициозни. Такава жена няма да прави никакви инвестици за теб - няма да ти сготви нещо вкусно, няма да пътувате заедно. Ще реже секса, защото ще трябва да си пише проекта и т.н.

Опитай се да я праснеш и ако не стане не вкарвай много усилия и не се самоанализирай.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Играта, ковид и след това -: Май 19, 2021, 10:17
Привет.
За онлайн играта бих те съветвал да прочетеш това:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9726.0

Миналата година ги разцъквах в Тиндър и имах добър успех. От около почти година си хванах приятелка, вече преценявам по-скоро жените като коя би била майка на моите деца, отколкото свалки и безразборен секс.

Цялото си време отделям да се развивам в кариерната си област - програмирането. Записвам курсове , подхванах дори сайт да правя. За 1 година опит вече съм regular(не броя 6-те месеца обучение в академията). След година и половина целя да съм senior.

Всяка сутрин ставам с приятелката си в 6 и 30 и ходя да тренирам в залата, след това ходя пеш - 3км до работа.

Два пъти на седмица играя футбол като организирам хората и разпределям отборите.

Веднъж в месеца се прибирам в родния си град и изключвам от всякакви технологии, за да си почина качествено и да не бърнаутвам.
19  Други / Всичко друго / Кариерно-неориентиран на 20 -: Май 11, 2021, 09:47
И аз бях на твоето място и моят личен съвет към теб е да опитваш и да експериментираш, докато не намериш нещо, което ти харесва.

Ако нещо ти харесва много, то можеш да измислиш начин да изкараваш пари от него. Да ще започнеш от малко и от нулата, но в дългосрочен план ще си щастлив. Просто трябва да мислиш в тази насока и да ти идват идеи.

Аз завърших финанси през 2012 от топ 20 университет в света. Ненавиждах счетоводството и реших да се преквалифицирам на програмист през 2019. Пробвал съм и различни професии. Бил съм брокер, продавал съм по вратите, бил съм аниматор и DJ.

Един ден работейки като счетоводител казах на шефа да ми даде възможност да работя нещо различно, защото не харесвах работата си. Така започнах като tech support. След известно време имаше задачка, която имаше програмиране в нея. Направих я доста базово и се изкефих. Тогава се записах на шега в Софт Уни. Запали ми интереса по програмиране , събрах 10 бона и започнах Телерик. Рисковано, но си заслужаваше да се опита.

Въпросът е да не поглеждаш назад и да съжаляваш, да рискуваш ако нещо ти запали интереса, защото може да е твоето и може да си по-добър от другите в него.

Имай впредвид,че 1000 лева не са никак малко, особено ако си делиш наема. С толкова живях и си делихме по 250 лева със съквартиранта , дори успях да ходя на море.

20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Правили ли сте незащитен секс с непознат ? -: Март 21, 2021, 16:26
Лошото е,че ако правиш секс с момиче без презерватив, влизаш едва ли не в контакт с предишните и партьнори. Тя може да е правила оргия, може да са я изчукали през презерватив и т.н.

Аз го правя без само ако съм във връзка. Имаше един случай с една майка рускиня дето ми свали презерватива, но си сложих нов.

Както знаеш риска не е само болести предавани по полов път. От пре-еякулацията също момичето може да забременее. За да си спестиш всички тия главоболия и притеснения знаеш какво да правиш следващия път.

Като по-млад и аз така прекалесно лесно се доверявах... недей.

А за да ти е мирна главата - си направи тест. Няма нищо страшно, просто ще спреш да го мислиш, защото ще излезне отрицателен.
Страници: [1] 2 3 4
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines