Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 27, 2021, 09:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Не знам какво да направя -: Април 03, 2020, 01:06
Здравейте!
Директно ще започна със случая си... Момче на 19-годишна възраст съм и съм влюбен в едно момиче, което е с 3 години по-малка от мен и сме в една компания.
Пишем си вече от година и нещо, но наистина не знам как да и влезна под кожата, както тя на мен... Може би нямам правилния подход, не знам наистина. Просто съм прекалено срамежлив или поне аз виждам така нещата. Целунах я един път, нищо особено. Наистина съм готов на всичко за нея, но не знам как да постъпя. Тя разбра, че имам чувства към нея едва преди месец.. През този месец, тя се занимаваше с още двама човека от компанията ни, дори с единия се хванаха при положение, че той разбра че имам чувства към нея и каза че няма да се занимава с нея. Може би е една поредна детска история в тинейджърската възраст, но просто искам наистина да бъда с това момиче. Какво мога да направя по въпроса? Не знам тя дали иска просто секс или нещо сериозно. Разбрах от нейна приятелка, че тя БИ се хванала с мен, но поради факта, че ми е било споделено, оставам лоялен, за да не съсипя приятелството ни с другото момиче( приятелката на брат ми ) и трябва да се правя, че не знам, но вътре в себе си дори не съм сигурен дали това е така и отново не знам как да постъпя в ситуацията.
Благодаря предварително на всеки обърнал внимание на темата ми!
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines