Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 03, 2022, 01:42 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Животът е това, което се случва, докато вие си правите други планове“ - Джон Ленън

Предстоящо практическо обучение в София в началото на август 2022г. Овладей силата на истинския пикап, научи се как да заговаряш жените, които искаш!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Несъвместимост в либидото на двамата -: Декември 11, 2021, 18:26
Цялата история на мен лично НЕ ми звучи много истинна.

За момент ще допусна, че е възможна и ще продължа с коментара си...

Ако изобщо сте жена, то една жена би споделила проблема си сред други жени, търсейки и други в подобно положение. Поведението, което представяте звучи прекалено мъжко.

За мен има и противоречие - в даден момент не ви пречи да сте без партньор и да не сте интимна, в последствие си намирате гадже и любовник едновременно? После оставяте и двамата и отново сте сама?!

Решението няма да го намерите тук, а може би някъде в себе си и посещавайки терапевт, ако в действителност искате да имате добра, и хармонична връзка с друг човек.
Може би е добре да си зададете въпроса - "Кой в моя живот не ме е докосвал?" (забелязах, че вие искате само механично-постъпателни движения за 10-15 мин. без близост, ласки и пр.). А една жена би искала свързване, споделяне, тя не търси бърз оргазъм. "Какви са били отношенията между вас и родителите ви?" "Какво/Кой ви липсва?", "Кой не ви е уважавал/пренебрегвал?"

Темата е изключително дълга и не е мястото тук да бъде обсъждана. Но като цяло - отношения между двама основани само на секса няма как да се получат. Когато се наситят телата и хората ще омръзнат.
2  Други / Всичко друго / Жената-дискусия -: Декември 01, 2021, 14:47
Не е нужно да падаш, където ѝ да е.

Любовта прави човека уязвим, а повечето имат бариери и си мислят, че е слабост.

Ще ти отговоря така:

"Не съм тренирал карате, но съм убеден, че за да придобиеш каквито и да е умения, трябва да минеш през определено количество болка. Същото е и в любовта. Затова не мразете учителите си. Запомнете от тях уроците и опита, а не натъртванията. Дори най-лошите ще направят нещо много ценно за вас: ще ви покажат какво не искате и когато следващият път го срещнете на пътя, ще сте по-добри в заобикалянето.
Учете. Хранете сърцето и дръжте егото гладно. Признайте пред себе си, че във филма ви често влизат статисти, които просто искат да се разходят из декора, но вие сами им предлагате главна роля. Плюс тлъст емоционален хонорар.
Учете. Не тършувайте в шкафовете на миналото, за да търсите нещо сладичко. Или горчиво. Благодарете на учителите си за търпението или пък за липсата на такова.
И за финал: застоиш ли се дълго в антрето на нечие сърце, без нито да те пускат навътре, нито да ти позволяват да си тръгнеш, значи чакат по-важен гост."

...
"В свят, в който всичко се купува, е трудно да намериш нещо безценно."
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 24, 2021, 18:55
Преди да пиша на момиче, обхождам профила й за няколко секунди, преглеждам сторитата й и си правя някакъв груб психо профил за нея, с който да напипам точната реплика, с която да й пиша...

Давам ти безплатен жокер.
То как да откаже човек на такъв "КОЛЕГА" профайлър, който прави психопрофили без проблем...

"Zdrasti… Mnogo si qka… Eho, kotence… Opa…
Ne otgovarqsh shtot nqmam pari, nali?!"И споко бе, като не ви върже някоя професионална Линдълка ️има 7 милиарда души! И повече от половината са жени!
Все някоя ще се излъже да ви пусне в собствения си филм, където често влизат статисти, които просто искат да се разходят из декора ѝ с идея и предложение за главна роля, и тлъст емоционален хонорар от нейна страна. Така че все с някоя ще правите секс и ще гледате същите сериали. Успокойте се!
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 23, 2021, 18:19
Чакай и аз да отвърна с цитат от един философ, но понеже нямам толкова дипломи, забравих кой точно го беше казал:
"Когато аргументите свършат, започват да летят обидите"

Съдът работи с факти.

Ти не си философ, а буквалист - егоцентрик. Кофти.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 22, 2021, 13:35
Дали ще успя - за мен е лесно и без никакво знчение. Бъдещата ми жена ще се роди или догодина или 2023 година. Когато тя е на 18, аз ще съм на около 60.
Деца мога да правя колкото си поискам, ние мъжете нямаме 400 яйцеклеткти които заминават в кенефа в 20-годишен период.

"Старите ергени" се женят на Уранова опозиция 40-44 г. и често избират млади девойки с $daddy issues$, която да се опитат да превъзпитат. Та, правилно си се ориентирал. Мрънкането на старите ергени на дали нормална жена може да го изтърпи.

Нито броят на яйцеклетките е толкова, нито си заминават за 20 години, нито пък децата стават толкова лесно, колкото си мислиш.

когато имаш такива възможности да се храниш с вредна, гадна храна, да носиш кофти дрехи от кофти материал, кофти кола - която може да те убие, теб и семейството ти и тн и тн..

Не се трови, бъди здрава и щастлива.


Ти явно си само на био, органик храна. Пиеш само вода с ниска минерализация обогатена с минерали без флуор. Ползваш натурална козметика с етерична масла. Дрехите ти са от био памук, бамбук и тенсел. Вероятно си имаш личен самолет и пилотираш, защото най-малко ПТП-та стават на небето. И дишаш пречистен въздух в скафандър... Та, вероятно не си жител на Земята.

Блазе ти! Мен не ме мисли. Аз нося български ген с пра-дядо сърбин - та, войната не ми е чужда.

6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 21, 2021, 21:57
И какво е грозното на това, че някой е инвестирал време и пари, за да учи и да се усъвършенства?!
Неукият и глупав човек естествено, че няма как да го разбере. Основното му занимание ще е да злобее.

И какво е общото това с информацията?!
Всичко се променя, но и същевременно "добре забравеното старо е съвременното ново". Всичко необходимо е открито и е покрито с прах. Животът се движи на цикли и нещата се преповтарят.

Качеството на живот е доста относително и всеки има различно разбиране.

Познавам истински богати хора, които се обличат с дрехи от магазини "рови-рови", т.е. second hand. Колата им е трошка, жилището - зле.
Познавам и други с големи кредити, суми над 200к. Но редовно са по почивки по разни луксозни пущинаци.
Познавам и трети, жени, които са елитни к...ви, развалят семейства на ред, за да имат фалшив лукс живот.
И четвърти, подхвърлят на работниците си трохи и обиди, за да платят за поредната измишльотина.
И пети, представители на борд на директорите, който редовно избират да се ползва най-ниското качество медицински консумативи, а често решават да не се купуват важни неща, за да останат парички за кражбичка и злоупотреба.
И шести... за всички останали, които тепърва предстои да бъдат вписани.

"Всеки играч трябва да приеме картите, които животът му раздава. Но щом веднъж ги вземе в ръце, трябва сам да реши как да ги изиграе така, че да спечели играта." - Волтер
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 20, 2021, 18:27
За разлика от вас, аз мога да застана с дипломите и името си! Интересно е, вие какво може да покажете?

Александра, ето ти пример за грозно женско поведение. Фукане с дипломи.

Бъди коректен и не ми изваждай мнението от контекста, моля!

В случая, беше свързано с образованието ми, което е защитено с дипломи, а не със статии от и-нет. Тук не е нито сайт/приложение за запознанства, нито специализиран психологически форум.

Оценка, анализ и профил мога да направя, но в случая нямам желание да си губя времето с една автоматична латерна... Напълно наясно съм защо описваш архетипите на "момичето" и "любовницата" (Вечерница).
Човек остава на толкова години, на колкото е спрял да бъде обичан.

И ти твърдиш в своя публикация, че намираш отговори при древните философи?!!! До тук доказваш с писанията си, че те си стоят само в страниците между кориците... Стоицизмът е насочен към моралната философия, като гледам буквално "гърмиш" от нея.
И все пак, ако някой слънчев лъч те озари да отвориш великият Епиктет, то помисли над думите му:
"В природата на мъдреците е да се въздържат от сладострастия, а на глупците — да им робуват."
"Погрижи се да дадеш добро образование на синовете си, вместо богатство, защото животът на образованите е по-добър, отколкото богатството за невежите."


Може да добавиш и най-великия Платон - "Недобросъвестните оратори се опитват да изкарат лошото добро."

В духа на древността ще завърша с Хипатия (първата жена учен с голям принос в сферите на физиката, математиката, философията и астрономията), която е била чудовищно убита от мъже, неприемащи жени да се занимават с наука.

8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 19, 2021, 23:28
Бро, когато една жена ти каже, че е психолог, има в предвид, че е прочела 3 стати в гугъл, написани за плебса и ги е осмислила благополучно. И означава, че има добра репутация в бг мама. Тук нали имаше един "психолог", ЙосиВ, дето не мойше да си напише името даже правилно.
Не взимай форумните професии, чак толкова сериозно.

За разлика от вас, аз мога да застана с дипломите и името си! Интересно е, вие какво може да покажете?

Повечето си нямате и най-малка представа от психология!
Психология не е да отидеш на море и да се снимаш по гащи с книга на Фройд или Юнг, и да чакаш лайкове! И при повече от 20 да си мислиш, че си много вървежен или харесван. А после завърнал се у ваше село да направиш обучение как се става Морски мишка #1.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 14, 2021, 19:18
@Target,
Може би ще е добре първо да погледнеш себе си. Имаш пропуски още от началното училище. Ще ти дам малък жокер - научи се да слагаш точка, където е необходимо. Изреченията ти са като река, нямат край. Правописът и пунктоацията, яко ти куцат. Какво да ти посоча? Понякога смисълът е в празното пространство между думите, ама на дали ще ме разбереш...

Децата сами избират родителите си и едни от най-трудните, и кармични взаимоотношения са точно в семейството. Да стане човек родител е доста отговорна и не лека задача, иначе сравнително лесно се надува корем. Моделът го задават родителите и обкръжъващата най-близка среда. Детето прави това, което вижда.
Затова се казва, че децата стават или по-добри от родителите си или по-лоши от тях, няма среден вариант.

PS. Между другото, най-разумните, сериозни, осъзнати и осмислени мнения в този форум, които съм срещала до момента са на @Someone!
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 14, 2021, 00:04
@vodoprovod4ika

Толкова объркано звучи написаното от теб... Но реших да приема, че си писал на минимум 2 ракии. Бъркаш думи, понятия...

Едни посредствени хора друг подарък не могат да измислят освен - почивка в Дубай и поръчка на платени жени.

От всичко написано до тук от теб разбрах, че завиждаш и не умееш да носиш лична отговорност, обвиняваш околните за неуспехите си.

Дано момчето да се "спаси" от "умния" си баща, ама на дали... Народът го е казал повече от добре - "Крушата не пада по-далеч от дървото." Дано психически да издържи "товара" с последствията от него.
В работата си имах случаи на няколко деца, които отключиха психични р-ва от действията на подобни родители. Е, понякога "Пътят към ада е покрит с добри намерения." Но неосъзнатите хора трудно могат да го разберат.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Липса на желание ! -: Ноември 08, 2021, 09:56
@Target

Хаха, ама ти наистина ли си мислиш, че винаги трябва да си топ и готов за флирт, свалки?! Това е несериозно!

Напълно нормално нещо е да преминаваш през различни етапи. Не си програмирана машина без душа, а човек с душа, емоции.
Постепенно с времето желанията, и търсенията при човек се променят.
 
Когато мога винаги отговарям. Но на някои хора им се налага да работят повече... Най-добрата инвестиция е в личното самоусъвършенстване, а не в сравнението с другите или в гонене на илюзорни цели.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 02, 2021, 17:30
Добре е да видят и да разберат, че както те прецакват жените и искат само кекс, така и жените ги лъжат, като им представят поредния фалшив образ.

 
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 02, 2021, 14:00
Абе тая гримьорка верно ли прави от 4ка 10ка? Кажи ми, че е фотошоп!
Инак ми уби вярата в естествената красота. Вече като видя 10ка няма да възхвалявам господа, че я е създал такава, ами гримьорката.
Вижда ми се невъзможно така да повдигне скулите. Хайде очите и устата сигурно може... Макар че ако тръгне да се целува ще се покажат отдолу кривите и тънки устни. Да ме говорим на сутринта какво ще е. Тя е обречена никога да не спи у мъж, винаги ще бърза да си тръгне на края на нощта.
Пък и не всяка жена може да си позволи такива услуги, нито като пари, нито като време всеки път като излиза да прекарва 2 часа при гримьорката преди това. В България даже не знам има ли ги... Ако ги имаше, поне на сватбата си всички жени щяха да са красавици, защото тогава се бръкват за най-скъпия грим, който могат да си позволят. А пък колко грозни булки съм виждал...

Не е фотошоп. Можеш да видиш и сам - https://www.youtube.com/watch?v=yr4UAYOONVU&t=1s

Възможно е повдигане на скулите, има гримьорска техника - "контуриране". Потърси и ще разбереш.
На пазара се предлагат всякакви гримове и по-скъпи, но и по-евтини. В youtube, интастрам и пр. е пълно с видеа и снимки как се прави профи грим. Доста добре се получават нещата.
Това че някоя жена не е искала да ползва профи грим на сватбата си е нейн личен избор, но не означава, че в България не се практикува, дори напротив.
Лично аз наблюдавам масово преквалифициране за маникюристи и гримьори.

Всеки е красив по своему. Затова и написах, че няма истински грозни хора, както и че естествено красивите хора без никаква външна намеса са доста рядко срещани.
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Ноември 01, 2021, 22:01
Fiorella, ако се чудиш защо StefanS не ти отговори на въпроса, то защото е лошо момче и те държи в напрежение за 2-3 седмици  Ухилен

Не се чудя. Аз знам къде е.

Изгледал е това видео - https://youtu.be/UMLu9s1k60E?t=1055 и е тръгнал да учи астрология.
Разбирайки своя архетип му е станало ясно защо избира Вечерниците и хейтва Зорниците.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Проблем с жените -: Октомври 31, 2021, 16:26
Ако годините между 20 и 30 ги посветите на работа, постижения, пари, образование (под образование визирам и само това да дълбаете сам в различни области, четейки правилната литература по въпроса - реалните практически знания са по-ценни от дипломите), ще Ви се отплатят много повече след това, отколкото ако ги "загубите" в мераци за жени, имайте го предвид.


@kilara69
Нещата, които си споделил са напълно нормални за млад човек на твоята възраст. Нямаш представа колко други са в твоята позиция. Похвално е, че търсиш и анализираш. Ако имаш възможност продължи посещенията си при психолога и отделяй време за личносто самоусъвършенстване.

Подкрепям мнението, което копирам! Това е най-доброто, което можеш да направиш за себе си, а дали ще го направиш от теб зависи.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 31, 2021, 16:14
Била съм няколко пъти на стаж в Отделения по Урология

Знаех си че си от тия жени. Пас.

От кои?
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 30, 2021, 16:58
@StefanS
Дали всяка връзка се базира на това? На дали... По-скоро според търсенето е намирането. Ако отношенията са основани само и единствено на това, то няма как в един момент нещата да не приключат.

Анатомично вагините на всички жени са еднакви, освен ако няма някаква анамолия.
Била съм няколко пъти на стаж в Отделения по Урология и твърдя, че същото се отнася и за половия член на мъжа, при пациенти на възраст 19 - 75 г. Така че нещата, които си написал са напълно приложими и за мъжете.
Останите неща, които си написал са просто един голям смях и наистина ме разсмя Ухилен

Цитат
Постепенно пещерата започва да пленясва, понякога се появяват ненужни аромати, намалената влага създава предпоставки за поява на сталактити и сталагмити. Започват да гнездят прилепи, които нощем излизат тайно и изпиват кръвта на всеки рицар дръзнал да се потопи в магията на тази някога толкова изпълнена с живот пещера..

@Target
Няма перфектни хора и никой не е длъжен да бъде перфектен. Всеки има някакви недостатъци.
Онлайн е илюзия. Досега нямам добри впечатления по лични наблюдения, както и при познати за успешни и продължителни връзки, които да са започнали онлайн. При общуването онлайн човек си изгражда един имагинерен образ за другия, който при срещата в действителност човек не успява да прескочи.
Харизмата е микс между вътрешни качества и външни навици, умения. Необходими са увереност в себе си, воля, настойчивост, целеустременост, комуникативност, красноречие, способност да въодушавява и мотивира околните, в това число собственият пример, умение да поставя пред себе си и другите правилните цели и да ги постига и много други.
Един човек, който има постоянни съмнения в себе си на дали ще привлече други към себе си. Пак казвам - привличаме това, което излъчваме.
А що се отнася до чертите на лицето, ето един пример от видео на една от най-известните гримьорки - Лиза Елдридж.
[img width= height= alt=Screenshot-6" border="0]https://i.ibb.co/80JQ3VJ/Screenshot-6.png[/img]
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 29, 2021, 21:40
@stone
В живота няма гаранции за нищо. Разочарованията са част от Пътя на всеки човек и във взаимотношенията си чрез другия човек израства, и се променя. Търсейки само еднократен физически контакт, водещ от нагона му не виждам какво развитие човек може да има, освен да се оприличи на едно животно.
За по-дългите взаимоотношения, за които споменаваш - повече от ясно е, че когато са изградени само на физическото и телата се наситят в един момент нещата ще приключат.
Нито един човек в живота ни не е случаен, независимо при какви обстоятелства сме го срещнали и с каква цел. Всеки среща хората спрямо това, което излъчва към останалите и света - те са негово отражение.

А някои рибари, ако имат късмет могат да хванат и златната рибка.

@Someone
Напълно съм съгласна, че успешните и истински взаимоотношения са въпрос на личен късмет.

@Target
Забелязах, че няколко пъти споменаваш "грозни жени" и "красавец".
Странното е, че тук се опитвате да вкарате нещата в някаква строга и измислена рамка. Грозни хора - няма, всеки има някакъв чар и харизма. Друг е въпросът дали я е открил и дали я показва. Естествено красивите хора са изключително малко и рядко срещани. Човешкото тяло не е симетрично и симетрията е за архитектите.
Живеем в свят, в който всеки може да бъде "красив" или прилично изглеждащ - скъпи козметични продукти, екстеншъни, микроблейдинг, филъри, ботокс, фитнес, хранителни добавки... профи гримьори, профи треньори, профи снимки, 101 обработки и какво ли още не. Зависи от времето и парите, които влага.

По мои лични наблюдения - най-големите бройкаджии (мъже и жени) с по над 3 партньора не са "най-красивите". По-скоро някакви посредствени хора, избиващи доста комплекси или имащи целенасочена стратегия.

19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 27, 2021, 22:42
И във форума на БГ-мамма няма място за мъже, но ги има, нали?!

Та нали уж тук налагате някакъв нов и модернистично-глобален подход, което предполага, че не би следвало да има строго фиксиране и по-широко възприятие на половете мъж/жена?!
В днешно време и без това всичко е размито.

Количеството, т.е. бройката не се движи синхронно с качеството. Т.е. някой и със 100 бройки може да е същият дървар, както е бил и при #1.

Цитат
Истината е че бракът в днешно време е скапан за повечето мъже и ще става все по зле.
Защо?! Та, нали Нат. Кобилкина учи жените как да бъдат атрактивни к.у.р.в.и, а вие учите мъжете да бъдат перфектните е.б.а.ч.и, защо тогава се получава твоята истина?
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Какво не харесвате в отношението на жените към Вас -: Октомври 26, 2021, 21:14
@Target
1. Никъде не пише, че форумът е забранен за жени.
2. Регистрирах се преди около година, попадайки тук уж случайно и се включих с няколко коментара, относно заблудите на някои.
3. Помолих да бъде изтрит профилът ми, но това не се случи.
4. Може и да проучвам, може и да помагам...

Всеки може да спи, с когото си иска. Ти за нея може да си 101, тя за теб 102. И каква полза от това? Промените, за които пишеш се наблюдават и при двата пола. Критерии и ценности са различни днес. Трудно би оцелял в днешно време един 40+ годишен брак, например. Но преди години е оцелявал, нали?

И стигаме до това -
"Човек говори за това, което не му достига. На който не му достига секс, говори за секс, гладният - за храна, бедният - за пари, а богатият - за морал!"
Зигмунд Фройд


@Someone
Никой и нищо не е в състояние да замени личният опит! Той е безценен.
Страници: [1] 2 3
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines