Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Март 06, 2021, 06:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените -: Февруари 19, 2021, 16:29
Младо момче бях преди 10-15г.  Смотан
Това вече е друг проблем. Възраста. На 34-35 съм и една жена като ме види се предполага,че ще очаква един качествен секс,а не някви новобрански изпълнения. Честно казано нямам желание за повече от 1 тек. Искам 1 но качествен.
Това,че "точно този пък няма да се изложа" просто не ми се вярва. Да, във вестника няма да пишат, но жените бая си споделят. Лично съм присъствал, как една по разкрепостена позната се жалваше точно от такъв бързак. Тя очаквала див животински секс, той я ебал 1мин и умрял. И това момче го познавахме всички.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените -: Февруари 18, 2021, 22:10
Навремето съм ползвал тези задържащи кондоми,тогава се казваха Дурекс Перформа. Само че в момента в който го сложа и ми омекваше. Ебал съм така. Лошото е и че на 2рия тек не мога да се надървя на 100%. С една дума пак омекнал ебах и пак за 1-2мин. Добре,че поне момичето беше разбрано и явно бая хлътнала,че ме траеше. Но още тогава тя им повтаряше,че всички е в главата ми.

Вчера имах повече време и прочетох бая теми в раздел Секс, но ги започнах от най-ранните.
Имах допирни точки по някой от тях. Явно наистина много се притеснявам как ще се представя и т.н и не мога да се надървя хубаво. На свирка да речем съм на 100% ерекция, в момента в който тръгна да слагам презерватив и ми спада.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Бързото свършване ми пречи да ескалирам с жените -: Февруари 17, 2021, 13:21
Здравейте,хора.
Чета форума от доста време и мога да кажа,че ми е помогнал доста в комуникацията с хората. Гледам да съм по самоуверен, общителен и положително настроен. Вярвам в собственито мнение и в това да си отстоявам позицията.
По отношение на жените, ще започна от зад напред. Всъщост голям проблем ми е бързото свършване. Това ми пречи да ескалирам повече с жените цял живот. Не мога да кажа,че през годините са ми липсвали запознанства с жени, но този проблем така се беше заклещил в съзнанието ми, че  явно жените  усещаха моята не увереност и прекратяха всичко.
Имало е случай в обща компания само аз и др момиче сме свободни. Всички очакват едва ли не да е изям с парцалите , аз седя и нищо.
Та така момчета какво се получава : Ако приемем факта,че аз съм един готин и забавен пич , жените ми се кефят. Създал съм  у тях едно впечатление, че съм играч едва ли не , те очакват от мен да ги скъсам от секс?! А,аз какво вкарвам го 2-3 пъти и до там.
Правил съм си какви ли не експерименти по време на чикия забавям, забързвам , стягам мускулите на простата... не и не.
В какво мога да направя повече?
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines