Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Април 21, 2021, 00:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Как да разбера дали има интерес; Проверка на реалността? Вдигане на точките. -: Април 19, 2021, 15:41
Здравей,

Според мен ключа от бараката в твоя случай е да покажеш по-отрано намеренията си и да си по-настоятелен след това.

Как да покажеш по-отрано намеренията си -  флиртувай, прояви постепенна близост, ескалирай. Изчакай да видиш реакцията - по този начин хем няма да оставиш грешни впечатления в жената, хем ще разчетеш сигналите и.

Жените очакват да има градация и нещата да се случват постепенно (чувал си ги да позлват израза „не знам как се случиха нещата, някак от само себе си“). За мен си истински късметлия да дойдат у вас преди още да сте проявили някаква интимност, да не сте се целували и тн. Това е много по-трудното... или наистина си успял да ги заблудиш, че не ги виждаш като сексуален обект, което е голяма греда.
Не забравяй, че тяхната интуиция е много по-силна от нашата и им е ясно, че искаш да ги **** преди още да си го разбрал ти самия Намигване Това с "филмите" е напълно ясен предтекст, и изобщо ако жена дойде у вас ти е направо вързана не на 90% а на 99%. Иска се мноого малка крачка от твоя страна щом си стигнал до там, но бъди сигурен, че жената я чаква тази крачка.

Аз лично на 1ва гледам да имам кратки моменти на физически контакт, за да оставя правилни сигнали, да видя нейните ракции и да и дам възможност/ време за да свикне с това. Стигането до целувка много зависи от това как ви протича срещата - ако всичко върви добре, не се отдръпва при докосвания прегрътки и тн можеш да ескалираш. Ако върви просто горе-долу  пробвай да я разчупиш, не е задължително да я целуваш ако не ти идва отвътре. Също не каня вкъщи на първа среща, прекалено рано е за 90% от жените, а и ще попаднеш в графа „плейбой/брйкаджия“ директно.

На 2ра среща продължавам ескалацията – повече физически контакт, целувки и вече зависи от това колко се е отпуснала за поканата вкъщи. Поканата пак не е задължително да стане веднага, зависи от жената и как ви протичат срещите – може да е на 3-та, 4-та среща.. Въпросът е да усетиш момента, в който са се изчерпали всички по-малки „предизвикателства“ (прегръдки, целувки, итн) и да я поканиш – тя също го чака този  момент не по малко от теб Намигване

За самата покана – не мисли толкова какво ще и кажеш – гледане на филм, пиене на кафе дрън дрън, ясно е з акакво става въпрос... Просто бъди уверен. Може директно да и кажеш „Искаш ли да дойдеш у нас, искам да прекарам повече време с теб“ – не е нужно да мислиш история, в която нито ти нито тя вярвате. Другият подход е да подходиш с шега – например „трябва ми втори човек за да затегна една гайка на чешмата Смотан “ съответно с усмивка и тн. Ако ти е откаже, просто хладокръвно можеш да и кажеш „тц тц не си сериозна ти, а ми изгледаше такава“, оставяш я да се чувства неловко и като започне да се присламчва пак и даваш нов шанс Намигване

И най-важното приеми нещата за просто един тест, експеримент, в който нищо не трябва да стaне на всяка цена – това ще те отпусне и ще ти даде увереност. А увереността е магнит за жените знаеш – когато най не ти пука най се получават нещата Намигване Успех!
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Контакти с повече жени -: Април 05, 2021, 13:10
Здравейте пичове,

От известно време се интересувам от pickup теорията и по-общо от начините за увеличаване на успеваемостта с жените. Чел съм някоя друга статия, теми из форума, клипове из нета и т.н. , но това е, със сигурност съм много далеч от нивото на повечето от вас.

С жените успех ми е "горе-долу", имал съм забивки от тиндър, работа, барове, танци.. Естественo много пъти не са се получавали нещата.

Според мен, успехът зависи от (статус и умения) х (възможности). Под възможности имам предвид контакти с жени и удобни случаи за започване на флирт. Съответно ако някое от тези е на минимума, другата част трябва да компенсира многократно. Убеден съм че всеки може да удари 10ка - тези с висок статус биха успели при 1/2 да кажем, тези със среден при 1/20, тези с нисък при 1/100 а може и 1/1000. 

Какво правите за да увеличите възможностите? На мен това ми е по-голям проблем от статус/умения.

Тиндър е лесен вариант, но там нещата са много не в полза на мъжете - разни средно изглеждащи девойки получават по тон лайкове и съобщения на ден. Съответно им се вдигат акциите изкуствено и ако в реалността можеш да удариш лесно 7ца да кажем, през тиндъра отиваш моментално на 5-6. Да не говорим, че алгоритъма ти скапва допълнително шансовете и ставаш зависим и от него.

Мислил съм за директно писане на рандом хора из фб или инстаграм – някой успявал ли е с това?

Иначе контакта на живо безспорно е най-добре – дайде идеи за такива места (освен на улицата и в бара).. Мултипосрта дава много възможности за смяна на спортове/групи – и това съм си го мислил – някой пробвал ли е и къде  е най-добре Усмивчица
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines