Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 03:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / The days are long, but the decades are short -: Май 05, 2023, 04:33
Хахаха!
Просто не мога са повярвам какви неща се пишат!!!

Ще ви дам един жокер - по-добре си купете по един ковгег с двойно дъно и го напълнете с хартийките, наречени пари та така със сигурност те ще бъдат само ваши. И тъй като младата ви жена ще ви надживее със сигурност така няма да ви харчи парите за нея и любовника си. Иначе язък ви за труда, когато тъкача на жена ви ползва вашите пари, а вие се разлагате 2 метра под земята. 
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Да стигнеш дъното -: Май 05, 2023, 04:23
Авторе,

Не си стигнал все още дъното. Но яко си се запътил натам.
Дано ударът да е силен, за да се освестиш кой си, къде си и какво правиш.
Продължавай да се правиш на играч, който стои до полата на майка си, жалва са за неуспехите си и брои на едната си ръка жалките си опити да свали някоя долнопробна кифла с надеждата да е достатъчно глупава, за да му върже на празните думи.
Ще мине време и ще станеш още по-нещастен, като голяма част от драскачите тук - чичовци на 40+, търсещи малки кифли 18-25 г., които да баламосват и да им търпят тежките пристъпи на величие с богата биография на това колко к..ви са нае...ли. То голямо постижение за един мъж да се хвали с бройките си  Ухилен

Да ви имам и празните смотани животи!
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Относно годините -: Декември 12, 2022, 17:21
Здравейте пичове, искам да ви питам вие как се справяте с това чувство на незавършеност или неудовлетвореност в живота си. След около година правя 30 и някак си чувствам че съм пропилял 20те си години и не съм постигнал толкова много, било то в живота или личен план. Знам че съм само на 29, но мислите ли че е възможно да постигнем някаква промяна в 30те си години, ясно е че мъжкия пик е между 30-40 години, но дали наистина е така. А относно жените, добре ли е за нас като ставаме на 30 и може ли да изживея добре 30те си години. От доста време насам се замислям и бих искал да получа реални отговори, а не някакви мотивационни простотии.

Извинявам се за тъпия въпрос, просто напоследък се замислям за живота си и затова как да го изживея добре, може и да бързам да се наживея, което е простотия ама не знам вие кажете, ако сте имали такива периоди и мисли споделете някой съвет или нещо което да ми помогне, в момента ми е малко шибано и затова ги пиша тези работи, дори и с риск да изляза слаб.

Благодаря предварително!


Не съм пич, но ето ти една немотивационна простотия:

В периода м/у 27 - 31 г. възраст всеки един човек преживява Сатурнов възврат.
Тогава разбира, че животът не е само захарен памук и изтрезнява бързо. Голяма част от нещата, които са му били интересни, започват постепенно да губят смисъл, започват да се задават много въпроси за живота, смисъла и т.н.
При всеки е по различен начин и засяга различни сфери, но като цяло животът на човек се променя и тръгва в друга посока. Каквото не ни е необходимо просто отпада и трябва да се пусне...

Не знам какво искаш да си постигнал на 29 години?! По нормата на какво/кого се водиш?
По тренда на някой разглезен хлапак, на който му дават на готово и той се чуди коя пластмасова к$$ва да забие, колко младежи да унищожи с продажба на наркотици, къде да се напие и пр.?!

Времето днес е друго. Сегашният свят е на индивидуалистите. Не се сравнявай с другите, всеки си има свой път и свой живот и не се заблуждавай по фалшиви снимки в инста. Колкото е по-излъскано, толкова повече спящи дракони има. Все пак и лъскавите ходят до WC. Човек не е стадно животно.
Великият Юнг казва, че ако искаш да бъдеш там, където другите не са, то прави нещата, които те не правят сега!

Сатурн действа с планиране и организиране, а не с разпиляване на енергия, която не дава смисъл. Подреди си приоритетите и действай смело!

За мен лично това беше хубав и пълноценен период, макар и доста болезнен, на моменти.

Не бъди медуза и използвай времето си мъдро!
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Теория на прелъстяването - психологични конфликти и софтуер. -: Ноември 28, 2022, 00:37
Мдаа, интересна е темата!

Жалкото е, че Someone вече не влиза в този форум и не не пише коментари.

За мен лично той беше най-адекватният потребител тук.
5  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Цели ,перспективи и общи виждания за живота -: Юли 27, 2022, 15:10
Damian,

Според мен живееш в някакъв измислен свят.

Вероятно през живота си нито веднъж не си оставал без работа, не си броял стотинките за хляб, нито си живял на село...
На мен лично ми е смешна тази пропаганда за връщане към селото. Трудно някой пикъп артист ще свикне с предизвикателствата там - често гасне тока, често няма вода, нета прекъсва, няма големи магазини, няма болница, няма спешна помощ, няма денонощна аптека, училищата почти не функционират, без личен автомобил си загубен... Земята, която е към къщата иска яка гърбина и мотика, а не приказки от 1001 нощ. Земеделският фитнес е постоянен, за да произведеш, каквото и да е.

100к някога може и да са били пари, днес са нищо.
Нещата, които пишеш можеш да си ги позволиш, ако имаш доста повече пари, но и тогава не  е сигурно. Едно разболяване на някого от семейството вкарва всеки във финансова криза, така че няма как да предвидиш дали достатъчното спестени ще е наистина достатъчно.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / защо мъжете днешно време се страхуват да говорят за ч..кане, с..ма на жена? -: Юли 27, 2022, 14:52
... не правим любов мила , аз те чукам, и ти се кефиш да бъдеш чукана от мен Намигване.
Той използва думите чукане, сперма, доминация.

Мдаа, затова с подобно поведение на 45+ са все още сами...

За един такъв алфа, на 65 г. сега се грижим всички съседи и събираме пари да му намерим жена, която да се грижи за него. Като млад е сменил 1001 жени, размотавал е още толкова,  но вече болен и никоя не иска да го погледне и да му бърше изцапания задник.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Жена за семейство - кога и с коя? -: Юли 20, 2022, 14:26
...спорадично ебане с кифли...

Eвтината стока има много купувачи, така че много правилно си се ориентирал.

А мен не ме анализирай, защото нямаш достатъчно капацитет!

Лека нощ.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Жена за семейство - кога и с коя? -: Юли 01, 2022, 23:50

...имам свястно момиче до мен, което предполагам отговаря на критериите за "точна" или "перфектна"... Жена, която държи на мен и се опитва да промени някои свои черти, за да угоди на моите доста високи критерии и т.н. .

От другата страна съм аз - доста амбициозен във всяка сфера от живота ми, може би перфекционист...

И кои нейни качества приоритизирахте за сметка на други? Какви качества търсите/хте?
И кое да избера в случая, момичето или нагона ми?

"Перфектният" ще изпусне "Перфектната", търсейки поредната изкуствено "Перфектна" с изкуствени гърди?! Каква илюзия за перфекционизъм само!

То затова от роботизирани перфекционисти сме цъфнали и вързали във всяко отношение, и сме подредили перфектен свят. Стремежът за перфекционизъм съчетан с болезнената амбициозност "говорят" за доста вътрешни демони.

На твоята приятелка бих изпратила това:

"Стараейки се да бъдем перфектни за другите, често привличаме – психопати или просто обикновени егоисти. Малките дефекти, които всеки от нас има, не пречат на хората, които истински ни обичат, да ни обичат. Но пречат на психопатите и егоистите, защото те търсят идеалното, безпроблемното, онова, което им носи само удоволствие и могат да използват безгрижно. Така че често именно недостатъците ни спасяват от такива хора."

Истински готиният мъж е открит, достъпен, топъл и чистосърдечен. А не мълчалив, нарцистичен, потаен манипулатор, схемаджия, празен и тъп. С един истински мъж всичко ще се случва лесно и просто. И обикновено минават години, докато това се разбере. В повечето случаи се осъзнава от самосебе си, след време, по трудния начин. А понякога и прекалено късно, когато щетите са непоправими.

А на теб - това:

"На крива ракета Космоса й е крив."


От една НЕперфектна, живееща в НЕперфектен свят с координати - The Earth.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Юни 12, 2022, 12:03
btw, не съм очаквала да си много сложен капацитет, всъщност.

Анализът ми е на база споделеното от момчето, относно момичето. Това, че ти го претълкуваш през твоята си призма е изцяло твой проблем.
Не всички жени мислят, както ти искаш. Нито пък всички трябва да бъдат достатъчно тъпи, че да ти вържат на манипулативните коментари.

Никой, никъде не обещава щастлив край! Нито има безкрайно щастие, нито безкрайно щастливи хора. Явно си доста малък на години и нямаш достатъчно опит щом досега не си го разбрал.

Ако игнорираш малко грандоманията си и егонцентризма, и прочетеш казуса неутрално, може и да забележиш, че момчето харесва въпросното момиче. Толкова е очевидно! И това, ако пробва да я потърси поне още веднъж, няма да го направи по-малко мъж, нито ще му намали тестостерона.

Мъжете, могат да харесват много неща в една жена. Както и една жена в един мъж. Това, че теб те вълнува само физиката не означава, че всички мъже трябва да бъдат като теб. Купуваш по опаковката, (колкото е по-бляскава и лъскава по-привлича) и изхвърляш след употреба, и долнопробно качество. С времето, опита и осъзнаването на човек, и изборът следва да се промени. Ако не, то това е голямо невежество.
Някои неща се разбират между редовете, буквите и празното пространство между тях.

Няма две еднакви човешки истории, всяка е значима и уникална по своему. Аз тук отговорих от позицията на жена, намирала се в сходна ситуация. А пясъчните кули бързо се рушат и при най-малкия вятър.

Лека нощ, несъбудени.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Юни 07, 2022, 15:00
CaPex_05,
 
Пишеш, че връзката ви е от 2,5 г. Това не е малко време, което да захвърлиш с лека ръка. Споделяш и че семействата ви се познават, заедно сте ходили на почивки и сте имали доста приятно моменти заедно… Т.е. отношения между вас, по написаното от теб, изглежда са били сериозни.

Четейки споделеното, в мен остана впечатлението, че момичето е било изцяло под твоя контрол и под този на родители си.
Тя до тук имала ли е изобщо някакъв свой личен избор в живота си? Тя къде иска да учи? Как вижда себе си след 5 г., след 10г.?
От 17,5 г. възраст е с теб. Работи за родителите си. Избира да учи в град близо до родния, за да е близо до теб и до семейството?
В даден момент ти я подкрепяш за преместване в по-голям град. Нали знаеш, че динамиката на новото място, новата среда ще предоставят и по-големи възможности?

Имам 2 приятелки, които са от сравнително средно голям град. Преместиха се да живеят и работят в София, макар че работиха на прилични места с добър доход. Личното ми мнение е, че по-скоро го направиха, за да избягат от родителите си и да живеят доста разхайтен живот. Едната яко затъна и я върнаха. Другата често ме търси да й предписвам рецепти за медикаменти, тъй като се среща с различни мъже и води безразборен, и рисков полов живот. Като невменяема е.
Не е задължително да повлияе негативно, зависи от човека с какво ниво на осъзнаване е и какъв му е капацитета.

Майката е най-близкият човек в живота на човека. А момичето върви по пътя заедно с майка си и тази тежка диагноза.
Как мислиш се чувства?! Питал ли си я?
В повечето случаи, когато човек е чул диагнозата рак, първата асоциация е свързана с края… Това е тежък кризисен момент за нея и семейството ѝ. Според мен е нормално да се чувства объркана, та тя все пак е само на 20 г.?!
Пример - когато бях на 18 г. в семейството ми имаше болен човек, на легло. Освен за баба ми, жената, която ме е отгледала се грижих и за детето на първата ми братовчедка, която остана без баща, а майка ѝ реши да я изостави. Та на тази възраст къпах и обслужвах възрастна жена на 70 г. и малко дете на 5 г. Мислиш ли, че се вълнувах приятелите ми какво са правили? Само помня, че почти всички се отдръпнаха, защото спрях да излизам с тях. А аз се чувствах убита от умора – учене и домашни задължения, докато другите мислиха къде да се напият.

Според мен, това е тест за вас двамата, доколко е силна връзката и любовта между вас.

Ти я обичаш, затова и темата ти е „…как да я върна?“, а не „…как да я забравя?“ Тя също те обича. Иначе, дрехите досега със сигурност щяха да ти бъдат върнати или хвърлени на момента и да се е приключило.

Опитайте се да живеете живота си в реалността, извън измисления виртуален свят на фб, инстаграм и пр. социални нужници. Кой каква снимка е качил, къде е бил, с кой се е снимал и пр. детински истории.
Пример – трябваше да ходя на един конгрес с един колега, който е семеен/разведен и обсебен от социалните мрежи, качва всичко. Горе-долу сме набори с него, 30+. Така се случи, че на някои от снимките сме снимани заедно по време на презентацията и след това на официалната вечеря. Това означа ли, че съм му любовница?!
В действителност на работата не се понасяме, дори не се поздравяваме и онзи ме забърква постоянно в някаква гнусна интрига. А аз отидох единствено, за да запазя работата си, тъй като за момента ми е важна.

Това беше моето мнение, като жена. Ако искаш го приеми, ако искаш не.

Но не очаквай някой да ти даде готов и точен съвет какво да направиш. Животът е твой. Изборът е твой.

Звучиш интелигентно момче, така че ще си позволя един съвет от мен – не допускайте 3-ти лица във вашите отношения. И не, не е глупаво, нито пък слабост, мъж да обича жена. Напротив, изисква се сила и смелост.

Според мен, момичето си заслужава да опиташ отново. Поне да знаеш в някой бъдещ момент, че си направил всичко възможно, което е зависило от теб и да няма момент на съжаление.

Късмет!
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Девствена на 27 -: Май 29, 2022, 15:51
Фрея,

Малко ми е странно решението ти да пишеш в почти изцяло мъжки форум, където е залегнал точно този модел на мъжко поведение, от който ти бягаш... Но да приемем, че темата е реална.

В днешно време всяко едно по-морално поведение с по-различна от масовата ценностна система е осъждано. Донякъде те разбирам, защото разсъжденията ми са сходни на твоите.

Също не разбирам, защо повечето смятат, че човек трябва да е повреден, грозен, дебел, с много дефицити и какво ли още не, че да не може да има нормална партньорска връзка?!
Ами оглеждайки се около мен точно дефицитните субекти избиват комплекси, като скачат от един на друг, на трети... Затова и толкова разбити животи има, и толкова насилие.

Аз нямам рецепта, която да ти гарантира 100% успеваемост. Но съм сигурна, че все още има сериозни и свестни мъже, които биха се зарадвали да срещнат момиче като теб!
Един истински мъж ще бъде с теб, не само заради секса, не заради тялото ти, а заради теб самата. Защото ще му е приятно и ще се чувства добре в твоята компания!
Не губи вяра и не забравяй, че "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде!"
Късмет!
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines