Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 28, 2023, 18:45 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира група за ново обучение, което ще започне в края на януари 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Правили ли сте незащитен секс с непознат ? -: Декември 25, 2022, 02:19
Правил съм за съжаление и винаги си казвам, че няма да го правя повече, но когато съм пил и ми става трудно, не разсъждавам... На следващия ден, разбира се, филм.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Забивка от Тиндър -: Декември 25, 2022, 01:02
Малко инфо ще добавя, понеже не виждам бутон за редакция на поста ми. Момичето беше пич и точно спрямо мен. В началото тя ми беше доста скучна, имах чувството, че трябва да поддържам разговора изцяло, а аз харесвам момичета, с които разговора е интересен и се поддържа взаимно - с лекота.
Както и да е, отидохме на барче, говорихме си, при което се опитах да я целувам и тя извърна глава. Отвърнах пренебрежително, че няма нищо лошо в това, което съм направил, защото тя ме привлича. Половин час по-късно и вметнах, че бих я целувал, но "тя явно не иска това" (връзваше се много добре с разговора, но не си спомням какъв беше точно, съжалявам), при което вече не се възпротиви. В последствие и предложих да я водя в нас да гледаме филм, при което тя ме шитна:
- Значи искаш да ми кажеш, че ми предлагаш аз и ти да ходим у вас, така ли?
- Да.
- Е, поне си честен.
Тръгнахме си заедно, гледахме 2 минути от филма, след което я налазих и стана работата.
Честно казано секса с нея ми хареса, хареса ми и времето, което прекарвах с нея. Тя ми предложи да задълбочим нещата, казах си "защо не, пичка е, точна е, не ме разиграва, хубавка е..."
Две седмици по-късно се опита да забие мой добър приятел, замалко да и се получи. Поне да беше някой случаен... От тогава нещата между нас приключиха.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / F-close на испанка -: Декември 25, 2022, 00:55
Всъщност нещата започнаха преди няколко месеца. Стана, когато забивах една германка в едно барче, а въпросната седеше в страни с някакъв тип, не беше кой знае колко голям пич. Гледаше ме цяла вечер.
Две седмици по-късно съм с едно момиче в същия бар, опитах се да я целувам, но тя ме отряза под предтекста, че си е хванала приятел вече. Нормално, бих опитал пак с нея, но тя тръгна да си говори с разни случайни хора и на мен ми стана скука.
Сядам на едно сепаре и какво да видя - същата от онзи път. Заговорих я, почнахме да си приказваме. Момичето, с което излязах се върна при мен и аз и казах, че в момента се забивам с някаква - така и така си има приятел, да ми влиза в положение.
В крайна сметка си тръгнах с испанката и отидохме в тях. Пихме по нещо, взех да я целувам, а тя какво направи? Тръгна да ми говори случайни глупости - тавана и протекъл, стените на квартирата и не били равни... По едно време тръгна да се филмира, че шефа и щял да я бие, за дето не отишла на работа да седи с мен. Много беше спекла. В този момент се зачудих какво по дяволите работи?
Отведох я в нас за да се кротне, легнахме си в леглото и тя вече беше готова, но навън беше ден - 10 сутринта, а на мен вече ми се спеше и заспах.
Два месеца по-късно излязохме навън отново (ужким ми пише случайно да ме види). Видяхме се на барче, пихме по нещо, призна ми, че е искала да я чукам тогава. Добре де, не можа ли по-късно да го поискаш, в 3 следобед, например?
Заведох я в нас, чукахме се накрая и тва стана. Много странно.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Забивка от Тиндър -: Декември 21, 2022, 00:09
Най-накрая да забия нещо в Тиндър и аз. Прибрах се в БГ за около месец и се записах с една, разбрахме се да се видим след няколко дена разменяне на лафчета. Едва ли не игра на думи, да направиш впечатление на пич. Две-три изречение за себе си, тя за нея и каня на среща.
Повечето жени иначе гледат така на тиндър - пишат си с момчета, когато им е скучно и до там.
Както и да е, Тиндър сам по себе си е мястото за запознанство и тва е. После, когато излезеш с момичето, нещата са си съвсем стандартни. Ходихме до едно евентче, после на барче да пиинем, където я целувах и след това я заведох в нас.
Тя се оказа голяма утайка между другото, ама изглеждаше добре поне.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Играта през 2021 -: Ноември 09, 2022, 02:00
Значи като си зададох въпроса "Достатъчно як ли съм за да чукам яки мацки", отговорът за мен е "Не".  Смотан
Достатъчно як съм за да чукам тия сладките, хубавките, но топ мадамите все още са ми извън обсега. Обаче ако имам атлетичното тяло, което искам, то отговора тогава ще бъде "Да".
Винаги съм го мислел това, без значение колко съм израствал и изграждал играта и фрейма си, в крайна сметка все още съм на мнение, че атлетичните, изчистени (body fat) мъже са еквивалента на жени с големи цици, тънка талия и голям задник.
Хубавото е, че в момента тренирам и знам какво да направя, че да постигна тази цел. Сериозен ли съм ще ми отнеме около половин година заедно с периода на изчистването, тъй като така и така съм в above average форма в момента.
Та тъй като нищо не губя, а и ми е цел от доста време, ще се фокусирам върху това и когато го постигна ще споделя по какъв начин е променило нещата. Предполагам, че няма да бъде чисто и просто за това, че вече ще имам яко тяло, а до голяма степен защото отговора на въпроса ще бъде "Да".

PS. Искам да допълня, че познавам едно момче, което има страшно доброто тяло, но лицето и социалните му умения са леш. Жените го разиграват, но все пак забива нещо от време на време. За мен еквивалент на него би бил някой с доста добра игра, но изглеждащ зле.
Познавах и едно момче, което имаше страшно доброто тяло, но беше доминантен, отворен и до някъде агресивен. Мацките се избиваха за него, а момчетата искаха да го бият постоянно, от завист.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Как да имаш готино, атлетично и секси тяло -: Ноември 05, 2022, 04:40
Искам да допълня нещо интересно по темата, а това са пропорциите.
По принцип най-хубавите тела естетически погледнато са тези, изобразени на гръцките статуи - тялото на война.
Повечето хора, които тренират, наблягат на гърдите и бицепса, като пропускат краката, не наблягат особено много на гърба и забравят, че трицепса и бицепса са в съотношение 2 към 1, а не 50/50. Като погледнеш такива хора се сещаш за батка стил 90-те.
Други хора тренират по-адекватно, като не пренебрегват останалите мускулни групи, но когато ги погледнеш си казваш "Тоя пич помпа в фитнеса".
И сега идеята на "натуралната" и красива физика в стил гръцки войн всъщност се корени в тези 3 неща:
- Силен и широк гръб - съответно набиранията са твоят най-добър приятел;
- Силни и развити, широки рамене - придава типично мъжката форма. Горната част на гърдите също акцентира върху рамото;
- Силни ръце - силен и добре оформен бицепс, но все пак имаме пропорцията 2 към 1 за трицепс и бицепс съответно;
За финал нисък процент подкожни мазнини, за да се покаже това, което сме изградили. За да постигне тялото си в Троя Брад Пит е наблягал именно на тези мускулни групи. Кристиано Роналдо ако му погледнете физиката изглежда естествена и ще видите, че гърдите му не са кой знае колко развити за сметка на раменете, ръцете и особено гърба. Същото и за Иан Сомерхалдер от вампирите. Всички от тях изглеждат някак си естествени, а не фитнес маняци.
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Моята игра на този етап -: Ноември 05, 2022, 04:28
Мерси брат!
Не знам натурал ли съм, но преди бях много неуверен в себе си и ми трябваше доста време и опит докато схвана как стоят нещата, но може би просто е трябвало да развия потенциала си, знам ли?
Нощните клубове също хич не ги обичам с изключение на някои конкретни, например в Терминал 1 правят добри Четвъртъци и Петъци, като музиката е готина за танци и също така мястото не е прекалено шумно т.е. добра бленда.
Пиано-баровете и караоке баровете са много готини места също, особено ако можеш да пееш и направиш някое шоу на караокето много ти вдига ранга.
Скоро се прибирам и ще поиграя наляво-надясно, ще пиша по някое време какво е станало  Смотан
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Кис клоуз на 9ка от Венецуела -: Октомври 21, 2022, 00:28
Излизам от Парижкото метро и се опипвам дали някой по-тъмничък не ме е ограбил. Шегата настрана, тук е пълно с shady образи. Всичко е наред и тъкмо се показвам от ескалатора и кво да видя - дъжд и гръмотевици. Исках да видя Пантеона и Нотр Дам ама май няма да я бъде. Седнах бърже бърже в най-близкото заведение, поръчах си бира и си навих една цигарка. Много красива гледка е Париж под дъжда.
По едно време гледам една страшна мадама се озърта къде да седне, аз съм на маса за 4ма като пич, а другите маси или са заети, или са мокри. В това време при нея идват едно момче и момиче.
 Правя им жест да дойдат при мен - какъв кавалер само. Е, дойдоха. Запознахме се, оказаха се от Венецуела. Почнахме да си лафим, кой от къде е, какво правят тук. Въпросната мадама очевидно ме хареса от началото. Тя е с около 10-15 години по-голяма от мен, не я питах точно на колко е. Личи си че е по купоните и е страшно добра - както казват във Венецуела за готини секси мацки - "мамасита"  Смотан.
Почнах да си действам както си действам - непринудено, я някой бъзик, я да им разправям как работя на кораби и странствам из света, а иои-тата от нея валят. Малко кино от нейна страна, също интересно, но и един път не ме шитна.
 Аверите и бяха супер пичове, никакъв кокблок. Напротив, удряха ми едно рамо  Ухилен. Решиха да ме разходят из Париж и тръгнахме към едно ресторантче, дъжда вече беше спрял. Докато ходим аверчетата и ходят напред, с нея си лафим разни работи, например това, че танцувала салса. Аз и казах, че съм гола вода в танците.  Смотан Предложи ми да ходим на клубче след това, но нямаше как - времето ми е лимитирано, затова реших просто да я кисклоузна по някое време и евентуално следващият път да довърша работата.
 Речено сторено.
 Отиваме на ресторанта, поръчваме си разни работи. Тя започва да се бъзика на испански за целувки и прочие - дава ми да ям с вилица в устата, след което я облизва и казва, че ме била целунала индиректно. Викам си аре, викам я отвън да пушим по цигара, при което като излезем директно я награбвам и почваме да се мляскаме. Обменихме и контакти.
Стана време да ходим, платихме и на тръгване ме прегръща, при което не я целунах, поради което дойде да ме прегърне отново. Викам и "Добре, ето" и се поцелувахме още малко.
Като се прибрах и писах да я питам дали се е прибрала безпроблемно, след което се разбрахме да и пиша следващия път когато съм фрии за да потанцуваме салса в някое местенце. Да видим как ще се развият нещата  Смотан.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Игнор и рапорт-брейк -: Октомври 17, 2022, 04:13
Здрасти пичове!

Доколкото разбирам, когато една мадама има интерес към мен, който съответно се гради с DHV и негове, то тя започва да търси моето внимание и валидейшън. За да превърна този интерес в привличане зависи от това как и колко внимание и обръщам. И тук идва момента с рапорт-брековете и игнора, нещата не са ми много ясни в това отношение. Може ли някой по-опитен да сподели каква е идеята и как се използват?

Проблема е, че явно имам липси във вътрешната си игра все още (work in progress). Да речем в барове и нощни клубове няма много време да се покаже този мой проблем поради 2 причини: нещата се случват доста бързо и човека отсреща ми е безразличен.
Когато обаче се запозная с някоя в соц. си кръгове, да речем покрай приятели, там динамиката ми се струва доста по-забавена и там стигам до същината на проблема - започвам да им повече от необходимото внимание, при което техният интерес вместо да се превърне в привличане - спада. За капак на всичко се усещам, че започвам да ставам реактивен към техните постъпки, а май трябва да е обратното  Смотан.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Приятелката ми би шута, как да я върна? -: Октомври 15, 2022, 04:38
На мен ми изниква следната ситуация в главата:
Запознава се с колеги. Някой из колегите е много готин и започва да излиза с тези "колеги". Решава да си пробва шансовете с него, но понеже не е сигурна дали ще се получат нещата ти казва, че и трябва време "да си почине". Забележи как ти казва, че "може да бъдете с други през това време ако имате възможност". Тя възможност вече си има, но имай едно на ум, че ако ти заимаш възможност е доста вероятно да ти изкочи с тва, че не си сериозен, верен, че те е тествала и всякакъв такъв друг буламач.
И на всичкото отгоре най-нагло ти казва ТИ да си помислиш за доверието ти в нея. Ха-ха.
По принцип жените когато се занимават с друг в такива ситуации, с тебе ще се държат все едно си някой случайно срещнат натегач. Това е защото вниманието и валидейшъна са заети да го дават на него, а не на теб.
Ще си я върнеш когато я преодолееш и си намериш по-готина мацка, само че тогава няма да я искаш вече.

А може и да не съм прав.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Моята преломна точка -: Октомври 15, 2022, 03:16
Братле, според мен просто е чакала да я награбиш и да я водиш у вас (или у тях), обаче ти не си го направил и е започнала с глупостите "Искам бла бла бла, аз не съм такава бла бла бла" и така нататъка. Въобще не се опитвай буквално да вникваш в това, което ти казва.
 Истината е, че както виждаш момичето се пори на поразия - за една седмица с 4 момчета, нищо не и пречи да излезе с някой друг. От личен опит съм видял какви ги вършат тия - занимават се с 3-4 наведнъж и който им е най-интересен, на него обръщат внимание.
 Просто на мацката и е писнало от твоята нерешителност, така смятам аз, защото когато се колебаеш прекалено дълго и не действаш, мацките започват с тези глупости. Питай ме как знам.  Смотан

И също така btw е много прав за това, че мацката не толкова, че се отличава, а просто ти дава валидация и внимание. Държи се емоционално открито и има някаква близост между вас, затова ти изглежда, че е различна. С момичетата, които са ми играли тоя театър съм оставал с впечатлението, че докато ми дават валидация съм ги смятал за "различни" и т.н. Да обаче когато прецакам нещата с тях и се отдръпнат забелязах, че с нищо не се отличават от останалите като държание.
В тея случаи според мен се отдръпваш и спираш да я търсиш, евентуално може да те потърси пак. Казали са ти го по-подробно горе.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Моята игра на този етап -: Октомври 15, 2022, 01:48
Здрасти пичове!
От доста време чета сайта и се интересувам от пикап. В тоя пост ще ви опиша своята игра, там където съм имал успех.
 Ще бъда искрен и ще ви кажа, че от колд апроучове ме е шубе т.е. изключително рядко се случва да заговоря някоя на улицата или парка, също така ако го направя се чувствам много несигурен - нещо, над което съм решил да поработя за в бъдеще.
 Моята игра е основно в баровете и от време на време в клубовете. Основното нещо, което съм забелязал е, че когато съм на място, на което музиката ми харесва и се забавлявам, мацките се лепят сами. Смея да твърдя и че изглеждам добре, обличам се готино и стила ми ми отива на личността.
 Общо взето в повечето случаи сядаме с моя авер на центъра на бара, където хората си поръчват пиене и си пием бирата, лафим и се забавляваме. Хубавото нещо на това е, че около нас постоянно има поток от хора, в това число и мацки. Веднага ми ставя ясно коя е навита щом погледите ни се заприплитат, при което следва опенер от мен, а понякога опенерите са и от тях.
 Техните са изключително зле - стоят на бара и се усмихват тъпо и не знаят какво да кажат, или изръсват нещо изключително смотано от рода на "Кво става". Това ако аз го изръся на някоя шансовете ми биха били почти нулеви Смотан.
 Моите опенери не са заучени - възползвам се от ситуацията и често са някакъв бъзик. Например гледам я, че поръчва Йегермайстер и и казвам "Не ти ли е много рано да пиеш Йегер, след малко да не те намеря под бара". След което например и казвам "Бъзикам се, хайде да ударим по един шот с теб". Това, което разбрах тук, е че мога да ръся тотални простотии, но ако едно момиче си пада по мен е все тая, стига да не и вляза лейм.
 На тоя етап правя празен лаф-моабет, през което време основно я бъзикам. Тук действам както ми дойде, но общо взето гледам да не и се квалифицирам по никакъв начин. Каня нея и приятелките и да дойдат при нас на бара, и докато моя авер се занимава с някоя от тях, аз си продължавам свалката с нея.
 Киното го правя под формата на танци - поканвам я да потанцуваме и там ми ставя ясно на какъв етап съм от свалката. Ако ми е много навита директно я целувам и тогава вече ми е с половин крак в леглото, а ако не я целуна на този етап продължавам с рапорта и в последствие я целувам.
 Понякога ми отнема повече време, понякога по-малко, но когато идва момента за целувка, забелязал съм, че се усеща в атмосферата между нас. На тоя етап действам супер директно, казвам и "Знаеш ли кво" и тя е като "Какво" и директно я хващам за лицето с едната си ръка и я целувам. После само трябва да я поканя в нас и тва е, а в повечето случаи нямат нищо против. Изолацията за целувката ми е просто да пушим една цигара отвън.
 В някои случаи приятелките и са проблемни, от завист блокват цялата свалка, но в повечето случаи всъщност са пекани.
 Като цяло забелязах, че нещата протичат по един и същи начин - както съм описал по-горе. Единствената разлика е във външният вид на момичето и нещата, за които ми говори. Като цяло мацките са средно осмици, понякога съм бил с 9ки, а когато съм бил много пиян е имало 6ци, които са ми изглеждали като 9ки.
 За в бъдеще планирам да започна с колд апроуч, смятам и че има какво да поработя върху фрейма си. Тепърва интернализирам идеята, че аз съм наградата и аз избирам, спрях и да гоня жените като цяло. На моменти съм хлътвал по някоя мацка и ставах много реактивен към нея, а тя точно тогава ми се изплъзваше. Тоест имам си своите проблеми все още.
Страници: [1]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines