Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Април 12, 2021, 07:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 65
1  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 09, 2021, 01:52
btw не си много прав - пазара е децентрализиран и след Ямайското споразумение валутните курсове (основните) са оставени плаващи на пазарен принцип. Да централните банки се намесват, но не винаги и не всички... някои по-агресивно (Швейцарската например), някои почти хич.
Ухилен
Как ще е децентрализиран пазара бе, човек. Наричат се ФИАТни пари - декрет. Не твои, не мои. Не знам кво гласи Ямайското споразумение, ама ако не гласи, че фед нямат контрол върху печата, или ако имат, че ти имаш право да печаташ у вас валути на цветния си принтер, няма нищо плаващо. Доста ме съмнява това да пише в Ямайското споразомение, последно като гледах мисля, че се лежеше 5 години. Иначе и аз имам интерес към едно такова споразумение.
Представи си го така. Аз ти предлагам да си поръчаме пица двамата. Да си я цепим. Плащаме я. Обаче аз ще я режа. Ти ще си избереш едно парче. Като я срежа през средата всичко е окей. Но аз разбира се ще я завъртя на 90 градуса и ще я срежа още веднъж. След това на 45 и ще я срежа още веднъж. И отново. И отново. Мога да продължавам до безкрай, а ти наричаш пицата децентрализирана, и че аз нямам контрол над грамажа който ти се полага от общото. Напротив - имам пълния контрол.

Заеби печата. Той не е единствения механизъм с който управляваш валутния курс. Лихвените проценти. Дето толкова ги говорят. Що според тебе. Свалят лихвените проценти, хипотетичен пример - от 10% на 0,1%. Само да вметна, че "полезната" инфлация в букварите се водеше 3% ако не се бъркам. Значи кво излиза, до миналата година, за да си купя една къща за 100к на ипотека, които ще взема от теб в най-добрия случай, след 1 година ще ти дължа 110к. Ти ще си с 10к напред. Нормално е, дал си ми пари на заем. Обаче в ситуацията с ниския лихвен процент, излиза, че след година ще ти дължа 101к. Като прибавиш инфлацията, излиза, че ти ми плащаш щото съм ти взел парите да ги похарча. Ти ми правиш услуга, после трябва да ме черпиш. То хубаво, ама нали има и други тарикати, няма да съм единствения който ще иска безплатен кредит. И кво правим. Милиарди долари почват да се наливат в имоти. Това нали се сещаш как започва да влияе на цената на имотите. И не само в имоти. Във всичко - акции, злато, стартъп шитни, бизнеси. И когато започне във всичко, и големите парични потоци започнат да напускат долара, и да се вливат в Квото се сетиш, Квото се сетиш започва да скача. Курсът USD/Квото се сетиш удря в едната посока, а това ти е определението за инфлация. Не се притеснявай, че няма да има за всички пари. Фед имат решение на това - ще напечатат нови.
Разбери, че това е най-прост пример за малка част от това как работи системата. Цялата финансова екосистема е толкова сложно навързана и се движи като домино. Всяко събаря нещо друго, всяко бута нещо което бута съвсем друг сектор. Банковата система. Ти хубаво си оставяш парите там, ама за какво са им, като те са токсични. Едно време дължи тоя дето взима на заем, сега излиза обратното. За това въвеждат отрицателни лихви. Ти хубаво имаш половин милион, но като искаш да се съхранява в нашата банка ще си плащаш 2% на година, ако щеш. Банката и без твоите пари ще отпуска кредити. Тя не е длъжна да има пълна ликвидност върху кредитите дето раздава. Има 1000 долара, ще даде кредит за 10 000. А като вдигнат лихвените проценти? Имат механизъм за изкупуване на облигации, който също контролира валутите. А хората които са взели кредит с нефиксирана лихва на 0.1%, и след това трябва да плащат на 10%. Ще плащат, ама ако могат. Като не могат, сещаш ли се кво следва. Мазало.

Имало Ямайско споразумение. И какво трябва да означава това. Че няма златен стандарт на долъра? Знаеш ли защо е махнат. Щото след 2рата световна, американците са най-хитри и подписват един договор, който създава "новата финансова система" (тогавашната нова). Която задължава всички страни да си разкарат златния стандарт и да направят курс към долара, на брутен вътрешен продукт, примерно. А долъра да е единствения със златен стандарт. Щото по-стабилно от това няма. И на теория е перфектно. И работи добре. Може би това е една от причините която превръща САЩ в първа световна сила. Ама на теория. Щото другите са почнали да шортят долъра, когато златото започне да скача. И понеже той е с фиксиран курс, ама твоята валута не е - златен прозорец. Буквално им изнасяш телевизора през задния двор, а те стоят и мигат тъпо. Нарушават го - официално. Друга е темата, че и те са те обирали преди това, като са печатали в пъти повече долари от колкото е резерва им. Мексиканска ситуация. Ама не с пушки, а с джобене. Те са си напъхали двете ръце в нашия джоб, и си мислят че ни грабят, докато ние вадим от техния. Ама дефицита идва от ръцете. Тогава Никсън казва "Майтап си правих. Айде стига толкова." - това е ямайско споразумение
2  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Форекс -: Април 08, 2021, 14:28
Без да имам претенции, че разбирам нещо от търговия и инвестиции. Подкрепям мнението на стоун.
Още повече пък за валутните пазари, които са супер контролирани. Ако не си запознат до съвършенство с механизмите им за управление, е все едно да управляваш F-22 докато спиш, и сънуваш как караш каяк в георги димитров. Няма как да ти се получи.

Аз съм на мнение, че валутния пазар е толкова прецизно управляван, и с толкова силен контрол, че каквито и новини да излезнат, фед могат да ти предвижат цената в противоположната посока. Било и моментно. Обаче нали знаеш - няма нищо по-вечно от временните неща. Особенно когато си набил дебелия ливъридж и чакаш да бъдеш ликвидиран. Там всеки един момент си е една малка вечност.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Онлайн играта куца -: Април 03, 2021, 14:09
Много добро мнение на krisit. Просто всичко в 10 изречения.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Измъчих го тоя чат -: Март 29, 2021, 03:54
И аз да допълня списъка с квалификации...

Така подчертани репликите от теб, наистина изглежда, че и се нагаждам в повече, макар някои от цитиранията да ми се струват нормално звучащи (за ситуацията). Всъщност нямах за цел да развия някаква кой знае каква игра, както стана ясно главата наистина ми беше замаяна от бирата и исках просто да проведа някакъв разговор, в който тя да вложи повечко. Затова и накрая, след "далече" й отговарям така - искрено.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / За влагането -: Март 27, 2021, 00:47
Колегата правилно ти е отговорил. Целта е да размениш позициите. И правилно ти е казал, че не е лесно. Щото това е всичко в динамиката, а и пикапа, като цяло. И ако беше лесно, всеки щеше да забива всяка която поиска, без ниакъв проблем. Ся вече виждаш ли логиката.

Първо, каква логика търсиш в емоцията. Не, че няма. Всичко на тоя свят се движи от някаква логика. Но да следваш логиката - "аз я спирам -> аз искам нещо от нея -> тя е по ценната -> аз я спирам", е омагьосан кръг, който първо е лимитиран, и второ е изолиран от реалността. Няма обстоятелства, няма абсолютно нищо друго от външния свят, просто затворен цикъл от 3 твърдения. Вярваш ли, че светът е толкова прост, за да съществува толкова златно правило, което не се влияе от нищо, освен от своя вътрешен цикъл. Ако не вярваш, схващаш ли колко погрешно и лимитиращо е да го зачиташ.

Изобщо логиката ти е насочена погрешно, и за това не забелязваш стерилността и. Що за въпроси задаваш - кой я спира, кой иска, кой е по ценен.

Къде са ти критичните въпроси. Извън рамката. От отговора към началото на въпроса. Обратната логика (както когато решаваш лабиринт на обратно).

"Как да преобърна ролите -> какво ще я накара тя да инвестира -> кое влияе на жените -> кое влияе на хората -> инстинкта или логиката е движеща сила на желанията -> логиката колко пъти се оправда, когато момиче имаше логика да ме хареса -> а инстинкта и емоциите колко пъти го направиха -> каква тежест има логиката в избора на момичето което спирам в момента -> колко време има тежест, 5минути, 30 секунди, 5 секунди? -> кое ще я накара тя да инвестира?"

Виж колко много въпроси от външния свят, които чупят стерилността на твоите 3. И още много. Логиката ти е слаба. Няма много логика, а просто твърдения които се самопотвърждават. Но до там. Не изключват останалия свят.
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Ранг,игра и фрейм в социален кръг -: Март 16, 2021, 16:57
Хич не е лесно да се играе в социален кръг, както си мислят повечето мъже. Най-вече когато имаш повечко дупки в играта.
Ранга и играта ти са свързани. Ранга ти е отражение на играта. На моментния ти потенциал.
Да, авера ти има ранг естествено, заради причините които изброи. Но за да забие тая мацка, можеш да си сигурен, че има и качествена игра. Естествено, това предизвиква вихрушка от моментните обстоятелства. Имай в предвид, че мацките дори да проявят минимален интерес, са много, много любопитни. Гледат и наблюдават тези неща. С кой има снимки, гледат му инстаграма, кво е правил вчера, коя друга има интерес, коя как го погледнала, какво му казала. Вихрушка.

Но можеш да си сигурен, че неговата игра не е отговор на твоите неуспехи. Готини и вървежни почове ще има където и да отидеш, и дори от тиндър да изведеш някоя, ти няма да ги срещаш, но ще се конкурираш с тях. С пича от офиса. С пича от тиндър и т.н.
И решението ти е, не какво прави конкуренцията повече от теб, а какво ти не правиш, за да се справяш като тях. Тоест - той не ти пречи на играта. Напротив. Помага ти. Показва ти къде се дъниш. Наблюдавай го. Замисли се. Кое в твоята игра, може да има негативен ефект. Кое в неговата, може да изиграе положителна роля. Учи се. Но не като го копираш, на сляпо. А с ум.

Сега за твоята игра. Не съм я виждал. Не те познавам. Говоря с догадки. Но ми се струва, че ти прекалено много/прекалено настойчиво/на всяка цена търсиш удобрението от ранга. Което идва от отсреща. Следователно, сещаш се къде ти отива ранга във всяка една персонална комуникация м/у теб и още един индивид. Ти търсиш признанието, отсреща ти го дават. Равно на пренебрежителна реакция от жените. Докато ти пука, никога няма да си наложиш ранга над никоя.
И в същото време, ти си свикнал с тази реакция. Да не ти признават ранга. Тоест подсъзнанието ти има изграден модел за сегашната ти стойност. Както твоето, така и на хората в тази група, които вече те познават.

Кво да направиш за промяна като цяло. Спри да търсиш удобрение/признание за ранга ти. Изкачи го първо в собственото си подсъзнание. Ще отнеме време. Не е като да управляваш сънателния си мозък. Това се насажда с месеци/с години.

И другото което е. Дори да се справиш бързо, имай в предвид, че чуждите подсъзнания също са изградили рангова скала. Там е още по трудно да промениш нещата. За това се обяснява, че е много трудно да успееш с мацка която те е квалифицирала с нисък ранг, която те е отсвирила, и още по трудно в група, където трябва да пренапишеш много книги освен своята или още една.

Ако искаш да се развиваш, най-важното - намери си нови полета. Дали ще е интернет/тиндър/фб, дали ще излизаш на дейгейм. Ти си знаеш, но за да постигнеш изобилие от момичета, първо трябва да намериш изобилно поле за игра. А не такова което го хабиш с 1 опит. Развивай се. Но останеш ли в оциалния ти кръг само, не просто, че ще се проваляш, а той ще те дърпа назад. Щото винаги ще пробваш от остановената си сегашна, ниска позиция.

Не казвам, че трябва да го напускаш. Остави си социалния кръг. Просто не разчитай на него за игра. Не бъди целево ориентиран в него. Не търси удобрение. Изнеси си играта извън него. И когато я развиеш, първо сам ще забежеиш сегашните си грешки, които са очевидни, но сякаш невидими за теб и скрити. Ще видиш, че през цялото време са били пред очите ти. И освен това, ще забележиш, че след като дъпнеш, успехите и в този социален кръг, ще започнат сами да идват постепенно.

Успех

ПП: Научи се, как да субкомуникираш (не казваш, а субкомуникираш) висока стойност към жените (изобщо не става дума да се хвалиш и натягаш, напротив). Научи се как да не субкомуникираш ниска стойност към жените. Научи се как да манипулираш и доминираш отсрещното съзнание, но първо своето собствено. И понеже виждам, че ти сече акъла, и предвид, че слейър ти е казал, че си висок и готин. Мога да ти кажа, че те чакат доста силни и бързи успехи в тая насока. Ако се потрудиш. А не чакаш успехите сами да идват, на готово. Без ти нищо да промениш. Усмивчица
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Фейсбук дейтинг -: Март 10, 2021, 16:10
Стоун, доста неприятно  Усмивчица
Но истината е, че основния проблем, на всички мрежи за запознанства е дисбаланса. Получава се следното. Имаш 70% мъже, дето искат да ловуват. Те плащат. И имаш 30% жени. Казваш си, кво ми дреме, мъжете плащат, те са ми важните. Да, обаче, ако процента жени падне, мъжете няма за какво да ти плащат. Ще се усетят, че терена е преебан. И следва, че колкото повече жени има, толкова повече мъже ще идват, и ще наливат. Тоест мъжете идват сами, когато има голям брой жени. А жените трябва да ги привлечеш.
Ако грозните жени са доволни, и ги лайкват готини пичове, и им обръщат внимание. Имаш повече стръв, за неуспешните мъже - твоя основен клиент.

Таргет, не знам кво се напичаш излишно, но тиндър в провинцията и тиндър в много голям град, нямат нищо общо. Пробвай, ще останеш доста изненадан.

Тоя нов ап, на фб, и аз го научих скоро. Странно но не го знаех, може би щото не използвам фб.
Пробвах го, и хич не съм съгласен, че е по-зле от тиндър. С днешна дата. Тествах ги едновременно и в столицата и в провинцията. Бих казал, че има еднакво. Първо, тиндър се случва да вади, стари, неактивни профили, когато няма какво друго. Освен това, алгуритама му е смотан последните години. И е пълно с мадами, които не търсят никакъв контакт, а просто матчове. Да, може би в тиндър готините мацки са с една идея повече, но това не означава, че в другата апликация няма такива.
За фб апликацията - мацките са сравнително сговорливи все още там. Може би защото е ново.

И основната ключова разлика от тиндър е една скрита екстра. Че можеш вместо лайк, да изпратиш лайка си с опенер прикачен към конкретна снимка от профила на момичето. И ако знаеш как да привлечеш внимание (а тук би следвало всички да знаете), отсрещния лайк ти е на около 80% сигурен, без да се налага да имаш снимки на яхтата на абрамович или до бай иван стругаря.
Като тънкия момент е, че няма платени опции, а виждаш абсолютно всеки който те е лайкнал. Просто цъкаш на снимка от профила на момичето, снимката се отваря, а отдолу има поле да пишеш и да изпратиш лайка със съобщение. И е почти сигурно, че тя ще го прочете, безпрепятствено.
Като количество е горе долу същата работа. Процента грозни е малко по висок, по-лесно отговарят, по-лесно се трупат лайкове, няма платени опции.
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Мил чат -: Февруари 24, 2021, 03:19
Tъй. Първо - да, знак е. Имаш позиция, имаш право, правилна ти е логиката.

Обаче. Ибизабг е напълно прав. Така няма да стане. Бум, два къси лафа и навън.

Проблема обаче е, че и стоун е напълно прав. Ако много дрънкаш и си губиш времето, най-много да си останеш със загубите.
Не че е лошо, да я потопиш в емоционални разговори (това което има впредвид ибиза), но не всеки може/не със всяка можеш, и друг въпрос е дали си струва.
Още по-малко пък, когато те шитва с "моя приятел ще възрази". Демек да си чатите, като две малки пиченца, ама аз ще си имам приятел дето да ме чука, а с теб ще си чатим и гукаме (без значение дали е истина, въпроса е във фрейма който ти подхвърля). Аре фак офф, нагло е, още повече че тя иницира.

Е, кво прайм тогава?

Тайминга пич. Чата е добре. Или поне става. Просто го разреждаш в 2 седмици.
И въпреки това, шанса да ти откаже пак е доста голям. Просто го намаляваш с това. И самия отказ, е част от играта ти.

Първо, ако го водеше през няколко часа/дни, нямаше да ти реагира така.

Цитат
Искам да изляза с теб


Ами гаджето ми няма да позволи Ъ??

Второ, дори да ти реагира така, това е перфектен момент, само да я сийннеш. И да проточиш за цяла седмица разговора. Където или тя ще продължи да ти пише след игнора, да ти се обяснява и да инвестира, как се е шегувала, а ти да продължаваш да я игнорираш и дразниш. Или просто ще я накажеш с едноседмично мълчане. И след седмица, две ако и тя се ослушва, можеш да и влезеш пак и да продължиш разговора.


Изкарвал съм момичета и с по-къси чатове. Но 1 час след първия контакт... и да се е случвало, са супер малко пъти, и са били откачалки

ПП: Като постваш чатове, вкарвай "Аз:", "Тя:", пред изреченията. Изобщо нищо не ти се разбира. Караш ме да мисля допълнително, кое кой е казал. Постарай се, все пак ти търсиш обратна връзка
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Ефективен майндсет в сет -: Февруари 07, 2021, 01:04
Добре си го написал. Ще добавя само по темата. Това за което говориш - да излезеш от главата си, означава да действаш подсъзнателно. А не волево. Тоест по инстинкт/рефлекс.
Прост пример за разликата. Качваш се да караш кола за пръв път. Всеки койъо е шофьор си спомня. Обясняват ти, отпускаш бавно съединителя, преди това си включил на скорост, подаваш газ и още 1000 глупости които не знаеш. Управляваш волево.
След 5 години зад волана, си мислиш тая на тротоара кви големи цици има, а автомобила се управлява от твоите инстинкти. По рефлекс, по навик, не се чудиш сега кво беше. Оставяш подсъзнанието. А съзнанието ти се включва само когато обстоятелствата го събудят. Търсиш маршрута си (ако отиваш на ново/непознато за под съзнанието място), чудиш се тоя отпред що се мота и тн.

Има едно голямо НО. Не е достатъчно просто да изключиш волевото мислене по време на свалка.
Трябва твоето подсъзнание да е приело определена рамка. Че носиш стойност. Че имаш по висока стойност от момичето.

Защото ако те подгони тигър, и ти се насереш, това също е рефлекс на подсъзнанието, и със сигурност не се насираш волево. Но въпреки това, смятам.
Че не е точно демонстрация на стойност.

А как да заложиш подобна рамка в подсъзнанието? Ми има само един начин да го обучиш. Чрез преживяното. Чрез познатото.
Ако тигъра те е гонил и други пъти, вероятността да се изпуснеш е все по-малка. Подсъзнанието приема ситуацията за тенденция, и тъй като тигъра не е успял да те изяде предните пъти, това се вгражда в очакванията на твоето подсъзнание.

Или с други думи - чрез преживяването на сходни ситуации. С момичетата. Колкото повече шитави ситуации си преживявал, близо далеч, брутални отсвирвания, гадни опити да ти изкъртят ранга, и по-важното, колкото по-добре си се справял в тези ситуации, и си излизал с по-висока стойност от тях (карал си момичето да се сдуха, да съжалява за действието си, да те гледа влажно след ситуацията, или си излизал с достойнство) - толкова по железен ще ти е фрейма. Ще идва от подсъзнанието, без да обмисляш волево, без чувство на колебливост (сега как да постъпя), с мнохо бързи и решителни действия.

За това се говори от толкова време - само практика. Няма как да ти се обясни с думи. Няма как да ти се подаде нещо на логическия мозък, което трябва да бъде изпълнено от подсъзнателния мозък.
Все едно да съм глух, и да ти кажа, ами айде нарисувай ми тая песен, че много искам да я видя, да я усетя.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Колко инвестирате в жената до вас? -: Февруари 04, 2021, 17:07
https://www.youtube.com/watch?v=59sy6H1YenQ
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Дълго ЛМР -: Февруари 04, 2021, 16:43
И не само от бързане. Ако много си я бавил и нивата ти на привличане са слаби, пак ще имаш силен ЛМР. Не е просто въпрос на време. 1,2,3 срещи. Целия ЛМР се получава от недостиг на нивата на привличане, необходимо да се прескочат определени социални, морални или други бариери.
Не, не е безсмислено, ЛМР-а е част от самата игра. Буквално играеш в тоя момент. Буквално градиш привличане в тоя момент.
Хората с по-малко опит тук, много погрешно разбирате играта. Като някви елементи, движени от някаква логика, разделяна на фазички. Първо я свалям - тя ме харесва - после малко рапорт - и вече трябва да ми пусне, няма друг вариант. Ако има ЛМР мистери каза че тя ме желае, ама да не я помисля за лека.
Булшит.

Всичко квото знаете за играта, всичките емоции, социалната динамика, и механизмите дето я движат, се случват едновременно, работят във всеки един момент, като едно цяло. Това е.

Няма фаза - свалката приключи, тук почва ебането.

Има нива на привличане. Ниски, високи, още по високи, и още много по високи.

Можеш да я клоузиш на 1ва от ниски нива на привличане, като изградиш необходимото на самия ЛМР, можеш да я клоузиш и след 5 срещи, ако правиш необходимото да трупаш привличане през тея 5 срещи. Може да те резне на 1ва и да я накараш да ти се моли на 2ра. Можеш да се издъниш на 5те срещи и да не направиш нищо. Има стотици начини да си изиграеш картите правилно, и стотици да се издъниш.

Докато не успеете да приемете това, и да живеете с него, резултатите в и няма да мръднат и с милиметър.
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Успешен кис клоуз и неуспешен фък клоуз -: Януари 10, 2021, 16:40
Грешките ти са първо, че не си го извадил, както сам си се сетил. Второ, че не умееш да създаваш силно далеч. Не да топиш ледовете, а да създаваш такива. Да накараш всичко в стаята да замръзне, ейтака както гори.
Колегата е много прав, за клоуза на 1ва среща, че си има особености.
И много често ще се прецаква. Обаче важното е, как точно го отиграваш. И от това зависи, дали мацката ще иска да има 2ра среща, която и ти и тя, и всички знаят, че ще завърши с клоуз.

Другите неща не са ти грешки. Защо да е крешно, като е нямало кино от твоя страна. Изобщо защо трябва да има някакво адаптивно кино като преход към тежкото. И още повече, какво като го отиграваш да го иницира/да го търси тя. Напротив, нали инвестира. Дори можеш след като си създал такив момент успешно, да го използваш. Можеш да и бягаш, и да и блокираш опитите за кино, да и се дърпаш. Такова брутално привличане можеш да си създадеш от такъв момент, че после може и да нямаш никакъв ЛМР.

Колкото за моментите далеч. Отдръпвал си се прекалено плахо. Демек ти просто си сирал "атаката" си, смирено. Не си се отдръпвал тип да и покажеш, че те дразнят детските и глупости. Не си се отдръпвал с усещането че ще те изтърве. Не си се отдръпвал с усещането, че ти искаш тя просто да си ходи, за да излезеш с друга/да правиш нещо по интересно/да се утървеш.
А ти си се отдръпвал тип "окей, няма проблеми, както кажеш", но без да изтегляш вниманието, интереса си, калидацията си към нея.

Още на първото спиране, тябваше да се отдръпнеш физически, далеч физически от нея. Да не я докосваш. Да не и говориш. И просто да правиш нещо друго. Тотален игнор. И когато тя започне да ти се вре, да търси кино, докосвания. Да се опитва да възстанови нивото, ти да бягаш, да я блокираш. Схващаш ли, тя идва и те докосва, тисе махаш и се местиш. Не и даваш да те докосва. И и показваш, че не ти е приятно.
А можеше и директно да и кажеш, че ще я изпратиш до вратата, на 1вото спиране, да станеш и да я чакаш подканващо. За да не скача да си тръгва тя. Някак си друга е динамиката, за 2рата среща.
Но това вече е въпрос на преценка. Дали има смисъл да си играеш още със нея, и какви са шансовете да я клоузнеш. Ако я виждаш много дръпната, и че няма шанс, по-добре директно я разкарай, кажи и че си зает и искаш да си ходи. Задължително не и даваш прегръдки, целувки, и дори довиждане и комплименти, колкото и да ти настоява. Тя ще иска да възстанови рапорта в раздялата. Ако се съгласиш - духаш. Но ако се разделиш в сртошения рапорт, ще има да те мисли още 2 седмици.

А ако си преценил, че можеш да я пречупиш, я пробваш по първата схема. Ако не мине, минаваш на втората отново.
13  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Януари 02, 2021, 17:36
Стоун, честита 2021,жив и здрав и много успехи, и млади гаджета през новата година.
Разбрах те, но никъде не съм казвал да му докараш 10, и да му искаш 5. Напротив, казах като му умножиш оборота х4, му искай 5.
Числата са само примерни.
А за риска си прав. Който носи кръста, той дели баницата. И ще ти даде, точно толкова, колкото си му нужен. Или по-малко.
Но предполагам, че си ме разбрал от преди това. Усмивчица
14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Декември 30, 2020, 16:02
Много слабо. Има два варианта в които жена ти пуска подобно. В 99% от случаите за да и се заобяснявяш. Да и дадеш валидация, без да дава тя номера си, и като цяло нищо да не дава.
1% - иска да си даде номера, но го пуска дежурно/просто така/да не излезе, че го дава от воле. Ще ти го даде така или иначе, квото и да отговориш.

Е, ти правиш точно това. Обясняваш и се, даваш и валидацията, влизаш и в рамката "да измислиш хитър и забавен начин да успееш да и спечелиш номера". Забележи от коя страна на състезанието си с такъв отговор. Кой е журито и кой ще оценяват.
Напротив, тук нямаш много полезни ходове, но най доброто е да не участваш в състезанието, да не и играеш по свирката, да не приемаш ролята на оценяван.
Да не търсиш интересен начин да и вземеш номера. По скоро ти трябва силна дисквалификация/силно далеч/някакво силно отдръпване. Тя да почувства, че изтърва сета.

ПП: Или да си супер директен, открит и сериозен, без клоунади. Това пък ще ти даде силен атракшън. Примерно "ще ти звънна да излезем"
Идеята е че няма да го очаква изобщо. Повечето мъже ще реагират както в примера който си дал. Ще очаква клоунада. А с подобен отговор баунсваш, но забележи - отказваш да бъдеш оценяван. Имаш условност.
Разбира се, трябва да си в пълна готовност, да обърнеш рамката на далеч. И трябва да калибрираш според ситуацията. Ако имаш силен интерес, и го виждаш в поведението на момичето, може да пробваш да баунснеш по тоя начин. Ако интереса е по слаб, по добре далеч
15  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 27, 2020, 17:59
Цитат
но всички искат опит/проекти под които съм работел.
Да, това е основното което те спъва. Сега си спомням, че мацката говореше точно за това. Че проектите които правиш са рекламата ти. За това ти ги искат. Конкуренцията ти дори се рекламират с това.
Нормално е да е трудно в старта, докато не го прескочиш това.
Тук мисля, че основното ти като цел е да завъртиш няколко проекта. А не да намериш хубава/или добре платена работа. Просто и единствено да завъртиш колелото. Ако ще безплатно да ги ранотиш/на приятели/познати. Но просто да имаш 1-2 красиви неща които да размахваш в подходящия момент. Мега важно е, да.
Аз дори не се сетих за това, приемах, че просто го имаш.
Ти искаш да стартираш направо с 200, но разбери, че няма как. Старта е мега шит и в най-простите и неквалифицирани професии. Разбирам те, и аз съм се дразнел, знам за какво говориш, но просто го приеми и се концентрирай в/у това да го прескочиш, максимално бързо.

За парите не съм съгласен с тебе. Мисля, че могат да се изкарват доста сериозни пари. В чужбина не знам как е, но тая мацка директно си каза, че го работи единствено заради парите, че и трябват, и че това е начина който тя знае за да изкарва много висок доход.
Не по различен от на програмистите. Да, ако започнеш в някаква компания на пълен работен ден в офис, вероятно е ниско платено (което не е никак лош вариант за да сгазиш бързо старта, и да се обучиш). Но както повечето го практикуват като фрийлансъри, и просто взимат проекти. Сори, ама това е все едно да имаш няколко трудови договора. И според зависи колко си им важен, толкова пари можеш да ги центриш.
Като се има в предвид, че в тая професия проекта не е временен или просто да го изпълниш. Поне в повечето случаи е постоянен. Щото си докарал трафика за тея 3 месеца, ама следващите кво правим, нали пак трябват клиенти, и оборот. Това е все едно да си търговски по онлайн продажби/маркетинг.

Месец, го казах като пример. Не съм наясно нито със сроковете, нито съм самото естество. Не го взимай буквално, идеята беше да го напаснеш.

А за трафика, мацката използва всякакъв, но най-вече безплатен. И как да го постигнеш в кратки срокове, това са неща които ти би трябвало да си наясно. Аз наистина не разбирам и не съм запознат с материята. Но предполагам си има начини, които ти би трябвало да си разучил. А ако не си, също ти е първи приоритет, ако мислиш да се занимаваш с това.
Ако мислиш, че мога да съм ти полезен с нещо по темата, ми пиши на лично.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Нямам опит и отблъсквам жените след секс -: Декември 26, 2020, 16:06
Подсъзнателно не мисля, че го правя директно за да ме хареса повече, а за да ме разбере по-парилно и да осъзнае как и защо мисля така.[/i][/i]
Да, за да не те разбере погрешно и да не те хареса

ПП: Разсъждаваш в много правилни посоки, и ти се получава. Чакат те славни времена
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Нямам опит и отблъсквам жените след секс -: Декември 21, 2020, 04:40
То е очевидно къде бъркаш. Да, нийди си. Не, изобщо не е нийди да я прибереш на 2ра среща във вас. Аре стига, чак и питаш.
И в двата случая се получава едно и също нещо. Те не инвестират. Не те гонят. Не водиш и не контролираш отношенията. Просто съществувате пасивно и двамата и си живуркате. Няма емоция. Няма привличане. И те ти казват, че не знаят какво искат, защото знаят, че не искат това.
Попрочети из форума, твоята тема е абсолютно същата като 90% от неуспешните теми във форума.

За друг път, гледай като спиш с момиче да не го прибираш у вас, и да не си чатите всеки ден, все едно сте гаджета. Срещай се веднъж седмично с тях, за да правите секс. Уреждай го, още в края на предишната среща. Води. Определяй нещата. Ритъма и рамката. И така поне първите 2 месеца. През това време трупаш привличане, очакване за срещата и емоционални моменти в момичето. Които тук, тотално си прескочил.

С тази, няма кво да направиш. Освен да чакаш да те потърси пак, като последния път. И ще го направи вероятно, само за да види дали още си захапал здраво по нея, щото не я търсиш. Да си свери часовника един вид. След това пак ще изчезне или ще ти бие шута, ако клъвнеш.
Варианта ти е само да провокираш ревност в нея. Да я накараш да си мисли, че се занимаваш с друго момиче в момента (когато те потърси), но да го отиграеш така, че без да излезе че се хвалиш.
Ако те потърси, и успееш да го направиш, имаш шанс.
Но така като ти чета темата, и как лесно захапваш, не съм много убеден, че ще устискаш.
Попрочети из форума. И да, наистина се занимавай с други момичета. Това ще ти помогне, да не я чувстваш като последна опция
18  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 20, 2020, 17:37
И да не ти давам пример пак ще ме разбереш. Едното за което говорех е това което ти е обяснил Меноуер. Това е особенно важно, когато се опитваш да хванеш клиент, а не кандидатстваш за постоянна работа. Когато някой те наема да извършиш конкретна услуга, и ти му обясниш какво трябва да направи, защо да се бърка, вместо да го направи. Като имаш в предвид, че в повечето случаи, тези работодатели бъркат в собствената си касичка, за разлика от постоянния договор в голяма фирма.
Или другия вариант е, когато не е запознат с работата ти, самите ти идеи ще му се сторят - неработещи, прекалено сложни, прекалено невероятни, и няма да иска да рискува, за евентуални приходи.

За това имах в предвид, най-просто казано - говори им за кинти. За денги, за пачки. Говори им за много кинти. Вместо да им обясняваш какво може да се промени, обясни им какво ще спечелят. Всеки обича да слуша за кинти. Защо мислиш, слушах мацката, от примера който ти дадох. Защо мислиш, съм го запомнел, че сега да ти го споделя. Аз също търсих мнение от нея, и я гледах по същия начин - като човека който може да ми каже как ще станат нещата (като по-компетентен).

Цялата акробатика и магия на професията ти (а и на повечето други), е заради кинти. Никакъв друг смисъл няма. Съществува, благодарение на това, че някой който някога е взел 5 долара, се е сетил как вместо тях, може да взима 10. И го е развил, така че да взима 20.

Другия момент, на това да не играеш със свалени карти е авторитета. Както ти казах другите за безплатното.
Но не за да не уплашиш тези отсреща, че си прекалено способен. Не - скромността не краси човека, просто кара хората без качества да изглеждат малко по-приемливи.
Идеята е, че ако не ме познаваш, и аз дойда при теб, и започна да ти обяснявам колко много знам, и ква далавера знам, и те убеждавам да инвестираш в нея, да ми дадеш пари, и да ме спонсорираш, факта че се напъвам всячески да ти го обясня и да те убедя, ще подбуди в теб чувство на съмнение. Ще посее усещане, че те къпя, и се опитвам да те изработя. Или усещане, че лая, но не съм компетентен, а искам да се пробвам с твоите пари. Няма да знаеш кое от двете е, но няма и да ти пука. И в двата случая няма да искаш да инвестираш.

Но ако съм по-убран в думите си. Не се опитвам да ти вадя факти, дето нищо не ти говорят. Не се опитвам да те убеждавам. А просто седна, и видя какво можем да свършим с теб. И без да влизам в подробности, и да ти обяснявам, ти кажа "абе ето толкова можем да постигнем. Играеш ли?", тогава със сигурност, ще ме възприемеш като човек с много повече авторитет. Ако не ти отговарям директно за методите си, а ти давам само толкова колкото те интересува като информация. Ако не ти разкривам всичко, как ще постигна, а на ключовите моменти ти казвам "това тук няма проблем, аз ще се погрижа. Не го мисли". Тогава ще усетиш, че знам нещо наистина ценно, което явно работи, щом го пазя. А не просто да си плямпам.

Щом искаш, ето ти пример от твоите. Имаш среща със собственик/мениджър на някакъв хотел. Имат някакво смешно сайтче. До сега не им е сила онлайн търсенето на клиенти. И като цяло хотела им върви слабо. Това знаеш.
Вместо да му казваш, това ще променим, онова ще променим. Тоя бутон ще преместим, ще сменим надписа. Ще добавим еди кво си, ще рекламираме чрез еди кой си инструмент.

Ти правиш друго. Срещате се. Може ли да се запозная с онлайн маркетинга ви до сега. Да видя сайта. Показва ти го. Разглеждаш го, без да коментираш. Само го питаш, това което те интересува. Колко трафик прави. Как се промотира в момента. Колко клиенти води. Ясно.
Можеш да направиш леки коментари, но без да влизаш в подробности.
Това тук трябва да се смени, имам идея как може да сработи. Това тук не е лошо, ще добавим някои неща и ще сработи.
И накрая му казваш. След първия месец, можем да удвоим клиентите, през сайта, няма проблем. (даваш му нещо съвсем постижимо като обещание, но и да му хареса). А след първия месец, ги правиш х4. И той няма да си представя, че може да живее без теб. Схващаш ли.

Ти му обещаваш двойно клиенти за 2ри месец. Той веднага си праеи тънката сметка. Носеше 5000 оборот, тос ще го докара на 10 000. Иска 2000. От мен не се иска нищо. Ето така му говориш за кинти. А вместо 10 000 му правиш трафик за 20 000. После и 5000 да му поискаш след 2рия месец, познай. Ще ти ги даде.
Така е на теория. Това е просто пример, за да ме разбереш. Не го разбирай буквално.
Дори само обещаното да изкараш, пак е добре.
А дори да не го постигнеш и да се провалиш, пак е добре. По-добре от колкото, да те връщат от интервюта, и да те разхиждат като калинка, а ти да си скъсваш гъза да им докажеш, че можеш.
Рискувай. Ще имаш успехи. Ще имаш и провали. Това означава, че се движиш напред. Най-шибано е да циклиш на едно място.

Пробвай. Калибрирай го. Не взимай думите ми като някакъв твърд закон. Напротив. Експериментирай с това което ти пиша, виж дали ти върши работа. Виж кое ти върши работа. Подобри го.

И пиши как са се развили нещата. Успехи
19  Други / Бизнес, инвестиции и пари / Закучване...или помагайте братчета -: Декември 16, 2020, 23:40
Първо, съжалявам за загубата ти. Минаваш през един от най-трудните моменти в живота ти, и е булшит, че иска време и всичко ще се оправи. Единствено свикваш с болката. Но имаш нужда да си дадеш каратка почивка. Да заебеш стреса, и да си събереш мислите за няколко дни. Всеки има право да скърби, колкото и неподходящ момент да е. Еби му майката, на другото. Пари се правят. Работа винаги ще има.
Събери си мислите. Дай си време да приемаш случващото се. Да преминеш шока. И след това скачай в работата. Тя също ще ти помогне, като те разсейва. Има моменти за всичко. Ще устискаш.

Сега за работата. Не се натоварвай с такива очаквания. Това е нормално. И аз като съм ходил на интервюта, повечето отговарят двулично или несериозно. В чужбина е още по-силно прието това. Просто е по-лесно.
Приеми го за нормално, и не влагай такива очаквания. Ще се справяш по лесно.
Може би, кандидатствай на повече места, и по-малко зор си давай, персонално към отделните интервюта.

И накрая, до колкото разбрах, кандидатстваш при някои за извършване на конкретна услуга от която имат нужда.
Заеби тея графики. Доводи. И подобни. До колкото разбирам, в тези случаи хората отсреща или са по-наясно от теб и в този случай, нямат нужда от теб (тоест самото интервю е безсмислено), или не са наясно с тези графики и методите, които им обясняваш им е непонятно как точно работят. И за това търсят услугата ти.
Пробвай да не им посочваш грешките, и да не им посочваш правилния начин. Пробвай да го демонстрираш, без да го казваш. Чрез поведение. Те да го мислят. Не изразявай толкова ясно методите си, бъди по двусмислен там. А изразявай резултатите. Това може, това не може.
Пробвай, да разгледаш работата им. Да се запознаеш със ситуацията им. Без да коментираш всичко с тях. А коментирай примерно "Това няма да стане така. Но имам идея как може да стане", "това ще се промени и ще сработи. Имам нещо на ум.". И също можеш да пробваш да им заявиш конкретни резултати. "Можем да постигнем толкова %, толкова брой. Няма проблем! Ще стане.". Нещо реалистично разбира се, но и да им се хареса.

Аз не разбирам от работата ти. Нито съм навътре с компютрите. И IT историите. За да ти давам съвети. Но обичам да се обогатявам, и да държа някаква обща култура, особенно за неща които могат да ми потрябват.
Веднъж се запознах с една твоя колежка. Говореха си по работа, но мацето беше доста навътре в нещата и за това слушах разговора с половин ухо. Беше хванала много голям клиет и го коментираха. И единия мой и вика "Ами ако реши да те махне, защото му искаш повече пари", а тя върна "той не може да ме махне. Защото му нося пари. Много пари" с една самодоволна усмивка.
-Как?
-Имам си начини
Не влизаше в подробности много, много, отговаряше леко двусмислено, и кратко. Но му отговаряше, така че той сам да се досеща. Той и се падаше работодател, но разговора беше чисто приятелски и извън тяхната работа. А основно той я разпитваше. С чист интерес и любопитство.
Говореха си за клиенти, защото и двамата работят с клиенти. Как ги намират, подход и всичко.
Другото което ми се е набило е, когато тя каза "Първо му давам нещо реалистично като резултати. Съвсем реалистично и малко. После постигам два пъти повече. Те не искат да ме пускат", и също съм запомнил - моя я пита "Добре де, той не може ли след първите 2 месеца като види как го правиш и да те махне. Да го прави той.", а тя му върна "Не може. Аз не му казвам как го правя. Няма как да издам начините си."

Надявам се да съм ти помогнал. Сподели, как са се развили нещата.
Успехи, и главата горе.
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Женската логика -: Декември 13, 2020, 18:12
Ти сам си си прецакал играта, когато си бутнал към интимност (започнал си да играеш близо), но не си я клоузнал. Ескалирал си сексуално, но без да настъпиш до край.
При жените, от значение е бързината и точността. Понякога ще имаш един шанс, друг път повече, а понякога никакъв.
И решаващо е как ще използваш шанса си.

Ти си ескалирар към интимност, изолирал си я, и след това я възбуждаш, като преминаваш всички граници. Но не си го вадиш, не се събличаш, не преминаваш с действия към секс. А оставяш нещата само до сексуална игра.
Нормално, след това тя излиза от това състояние, и понеже няма силни инвестиции към теб, не е била хлътнала лудо по теб, не те е гонила, всичко минава по старо му, а сексуалната емоция също няма контрол върху нея, и тя разсъждава логически. Разликата е единствено че вече знае какво искаш от нея, и за какво я търсиш.

Не че не може да я вкараш отново в емоционално състояние. Както си тръгнал да правиш, отново с далеч (и ето, тя реагира веднага - тоест действа), но първо защо трябва да хвърляш излишни усилия, и да го правиш по-сложно, и второ усилията ще са значително по-големи.
Страници: [1] 2 3 ... 65
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines