Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 20, 2021, 00:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 15
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Секс, сексуален опит, сексуално поведение / Re:Проблем с ерекцията! Моля за мнения ! -: Април 15, 2016, 12:25
Здрасти. Подобни проблеми се получават при ниски нива на тестостерон. За да си вдигнеш нивата е добре да тренираш и да се храниш чисто. Има една хранителна добавка на билкова основа наречена "Бабини зъби" — натурално провокира допълнително производство на тестостерон. В случай, че решиш да я пиеш трябва да си подготвен да израсходваш много енергия както физизески така и сексуално.

Това, което ми прави впечатление по отношение на играта ти е, че чакаш вместо да провокираш и водиш: "както си се натискахме и тя ми каза хайде да отидем в другата стая на леглото." — заради това е сухо и рядко. Не я провокираш достатъчно и не го правиш интересно за нея. Като мъж твоята роля е да водиш. Чакайки и молейки се с това ще си останеш. По-подходящо би било както си се натискате да спреш, да станеш хващайки я за ръката и да я поведеш към въпросното легло/място удобно за продължение. С лукава усмивка и без обяснения и молби. Жената желае да бъде взета. Завладяна. Покорена. Жената няма нужда от дете, което да обучава. Е, може би в някои случаи е така, но генерално ти трябва да провокираш действия.
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Тъпо копеле тормози гаджето -: Юли 14, 2012, 14:39
Така е, Да, но това не означава, че проблема няма да се срещне при друг човек, даже бих казал, че съществува в голям процент от връзките и не виждам нищо лошо в това хората да видят дадените по въпроса мнения и евентуално да почерпят от интересните и информативни отговори на priZdrachna да речем.
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Тъпо копеле тормози гаджето -: Юли 13, 2012, 14:45
Според мен е абсолютно задължително тя да го разкара, в случай, че е сериозна с теб. Обаче то си зависи и от типа момиче. Не всички могат да го правят, някои момичета са до такава степен възпитани, че просто са неспособни да режат. Тогава е добре да се намесиш, но не прекомерно. И пак зависи колко точно сте сериозни. Аз бих очаквал от приятелкаата си да решава тези проблеми без моето участие, защото ѝ вярвам. Но тя пък от своя страна не винаги разбира кога нейния стар приятел я търси не просто приятелски... а това може да докара много проблеми и караници само по себе си. Та всичко опира до доверие. Колко го имаш и до колко е основателно. Ако тя е правила шит в миналото шансовете да прави шит отново са големи, освен ако не е направила огромни жертви за да бъде с теб.

Ако се обичате вече е съвсем различно. Любов без ревност няма, просто човека означава прекалено много за теб и ти го пазиш като очите си. Колкото и да му вярваш е трудно да се бориш с мисълта, че някой друг може да се опитва да я кара да се чувства добре и по-лошото, да виждаш, че успява. Направо е пагобно. В чувствата, обаче, контрол няма. Ако има контрол, значи чувствата не са истински. Не всички хора са в състояние и достатъчно големи късметлии да намерят така наречената истинска любов. Тя обикновено е следствие на много интензивно и цветно начало на връзката, малко драма1, много пречки и някаква сериозна жертва, която да бъде оценена и да превърне витаещите силноположителни чувства в истинска любов.  А когато има истинска любов и истински чувства, контрола до голяма степен е извън въпроса. Истинската любов те кара да късаш и режеш, със зъби и нокти, стига да запазиш това, което обичаш. Това, което те обсебва ежедневно и дава смисъл на живота ти.

За това си помисли какво означава за теб човекът до теб, и ако го обичаш не пести средства и не спирай да се бориш за него.

--
1 - насилствена, нежелана раздяла за период от време, един уикенд да кажем, в което осъзнавате колко много си липсвате
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Ти си самодостатъчен -: Юли 06, 2012, 12:09
Малко по малко всички ще стигнете до подобни изводи, въпреки, че това ви се говори от сто кила време, но понеже не изглежда достатъчно "бързо" и "примамливо", бива игнорирано.

Ами, честито.

Дано повече хора по-скоро се усетят кое за к'во е и защо е.
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Вярвай в себе си. -: Април 13, 2012, 18:56
    Напоследък виждам тук да се случва нещо плашещо. Виждам как нивото е спаднално драстично. Виждам изместване на основния фокус от ?вътрешно усъвършенстване? към ?как да накараме максимален брой жени да ни харесват?. Това малко ме стряска. Плаша се за вас. Плаша се, че вървите в обратна посока и ще развиете порочни вярвания и начин на мислене, които ще ви пречат безкрайно за в бъдеще. Всеки начинаещ, като под начинаещ разбирам всеки, който в даден момент от живота си е открил ?пик-ъпа? и е решил, че сега имайки този невероятно мощен инструмент в джоба си ще се превърне в център на вселената, след като научиш 10 апроуча, 20 трика за поддъжане на разговор, 30 начина да я целунем и някоко финални удара, на които се очаква всяка мацуранка с божествена извивка на дупето да не може да устои и да започне да тече като водопад. Проблемът е, че грандиозните заблуждения започват да добиват доказателства за изкривената си функционалност, поради факта, че ?начинаещият? започва да си позволява да прави неща, които до този момент не е правил и започва да има някакви резултати. Да, но това не създава качествен човек. Това създава зависимост ? жажда за одобрение от жените, а тази жажда е криптонита на мъжа. Не съм убеден, че вярвате в себе си, момчета. Чета как трябва да си алфа и как точно трябва да си държиш бирата за да си алфа и се смея със сълзи. Алфа ставаш на бойното поле, не във виртуалния свят. И това е въпрос на вяра в себе си, не на заучена поза, която би трябвало да каже на всички около вас, че Вие сте шефа.

   Сега ще ви го опиша с личен пример. Аз при никакво положение не мога да бъда наричан красив. Основно интересите ми са на абсолютен гийк. Не съм богат. Не съм известен и въубще като цяло ?на хартия? съм едва ли не последния избор на жените. И за това мога смело да твърдя, че тези неща нямат особено голямо значение. Да, добре е да си красив, богат и известен ? това работи страшно много за теб, но ако беше такъв, вероятно нямаше да четеш това. За това преглътни и приеми това, което имаш и му се радвай. Склонен съм да твърдя, че тези неща не са основни най-малко защото съм имал ВСЯКАКВИ жени ? по-млади, по-възрастни, бели, тъмни, жълти, кисели, свежи, уми, глупави, кифли, скромни, ученички, моделки, танцьорки, барманки и сервитьорки, фризьорки, автосъстезателки, фотографки, репортерки, чистачки, учителки, началнички, певици, геймърки, наркоманки, красиви, грозни, дебели, слаби, атлетични, разпуснати, майки, лели, руси, черни, червени... буквално всякакви. И защо тези жени ще искат мен ? едно най-обикновено момче? Защото съм обикновено момче. Знам го и не слагам десет тона булшит пред себе си във формата на някакви преструвки, инсинуации и заучени движения. Защото съм себе си и не се срамувам да бъда тотално искрен - нито в интересите си, нито в намеренията си. Чувствам се прекрасно в кожата си и никога не търся външно одобрение за това, което харесвам или желая. Все пак го желая за себе си. И го вярвам. И знам, че никой и нищо няма да го промени, защото е самата истина и не се терзая. Не мисля, че всеки един човек на света ще ме хареса, но уважавам всеки достатъчно, за да му дам възможност да види истинската ми същност и да прецени за себе си дали желае да общува с мен или не.

  Това ме навежда на мисълта за филма как жените имат тип или стереотип за мъж.... абсолютен мит. Да те имат някаква относителна представа за това, което харесват и не харесват, но тези неща са много далече от начина по който работи привличането. Важен е момента. Момента в който я срещаш. Момента, в който тя се намира, начина по който се чувства, желанията които има в този миг, както и още около милион фактора с които ти няма начин да си наясно.  И шанса да те хареса е огромен. Винаги е. Просто защото ти си нов човек в живота ѝ. Ти си разнообразие. Ти си нещо ново. Ти си алтернатива, перспектива и отваряш нови хоризонти в живота ѝ. Момичето може да има страшно много причини да не желае в момента да се занимава с теб, но това никога не означава, че не струваш. Напротив ? ти си изключително интересен. Всеки един човек е. Но трябва да го вярваш, така както вярваш, че ще има ?утре?. И е важно да умееш да преценяваш с кого реално си допадаш и по какъв начин. И дали този начин на допадане е желан от теб или не. Ако не е ? защо си губиш времето с нещо, което не желаеш? И защо даваш напразни надежди на човек, който също е толкова специален, колкото си и ти и заслужава нещо стойностно? Само за да си докажеш, че си харесван? Колно несамоуверен си всъщност при това положение? Няма абсолютно никакъв смисъл да влагаш енергия в нещо, което не желаеш искрено. А и каква работа ще ти свърши? Ще се чувстваш добре за ден-два. А после? Трябва да намериш друга такава. И това е порочен кръг, който те свива все повече и повече, малко по малко губейки връзка с действителността. А тя е близо. Тя е вътре в теб ? в желанията и мечтите ти. Неувереността в собствените си желания е основната причина за провал в отношенията с хората. Никога не чакай нещо, което желаеш да ти се случи от самосебе си. Ти си капитан на кораба си, ти си този, който решава какво и кога ще се случи, ти трябва да правиш крачките напред, защото никой няма да ги прави вместо теб. И забрави за заучените фрази ? те са приличен начин да добиеш основен поглед върху нещата, но това, което ще ти донесе реален успех ще дойде от самия теб, защото момичето ще хареса, ще се влюби и ще легне с теб, а не с фантастичния образ, който градиш с думи. Нещата, които можеш да направиш за себе си са да уважаваш тялото си ? да поддържаш добра хигиена и физика чрез спорт, режим и качествена храна, да развиваш интелекта и уменията си, да развиваш социалния си кръг, като не само намираш подходящите хора, но и да го развиваш за да функционира позитивно и плодотворно и последно но не и по значение да се забавляваш в живота. Това са нещата, които те изграждат и олицетворяват. Това са нещата, които те правят интересен и важен за света около теб. Развивай личността си.
6  Други / За форума и сайта / Re: Кого познавате от форума (и кого бихте искали да познавате) -: Април 13, 2012, 16:23
Всичко с времето си, бро, всичко с времето си Намигване
7  Други / За форума и сайта / Re: впечатления от форума и по специално от priZdrachna -: Февруари 01, 2012, 01:42
wow...
8  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Неосъзнавах,че живея в голяма заблуда -: Септември 12, 2011, 16:08
Със сигурност все някой вече е отговорил на основните ти въпроси. Аз искам да обърна внимание на един друг момент, който ми направи огромно впечатление в расказа ти:

Цитат
Но сега да видите моя голям проблемм... както си говорим и веднъж ме попитаха "ТИ ЦЕЛУВАЛ ЛИ СИ МОМИЧЕ" - Ох Господи, как да отговориш като аз ... сериозно ви казвам , колкото и да съм чел ,колкото и да съм се прайл на пич П*ТКА НЕ съм видял.... Занемях... Опитах се да отговоря нормално и да ги излъжа,но нали знаете какво стана .. Езикът на тялото ми говореше друго .

Разбира се, че ще имаш проблеми! Едно от най-най-най-първите неща, които ти трябва да направиш е да се приемеш за това, което си! И да започнеш да градиш умения и индивидуалност върху това, което вече имаш. Абсолютно задължително за това е да си искрен пред себе си и пред приятелите си. Те са хората, на които ще можеш да разчиташ в безкрайно много ситуации. Но ти няма да успееш да развиеш усещането за доверие, понеже ти самият се проваляш точно там. А бидейки честен, ще получиш толкова много... ще имаш истински приятели и истинска любов.

И още нещо. Никога не се притеснявай от това, че "все още не си направил нещо си". Това е абсурдно! Всичко идва с времето си. Не бързай с нещата. Не очаквай да почнат да ти се редят на опашка, понеже си понаучил опънърите и други неща. Това развитие е процес. И в този процес ти неминуемо ще се срещаш с голямо количество нови хора, с които (поне според мен) е абсолютно задължително да си искрен и честен. Останалите хора на света не са просто тренировъчни уреди, въпреки, че вършат добра работа като такива. Работата е там, че в зависимост от това как се отнасяш към тези хора, те могат да бъдат употребени от нуждите ти да се усъвършенстваш или да останат в живота ти за винаги. А един приятел повече никога не е излишен. Даже хубавите ти отношения с околните са критично важни за качеството на целия ти живот. Няма значение дали е момиче, с което желаеш да спиш или очтивия дядка от съседния вход. Няма нормално човешко същество, което да не желае да бъде третирано с уважение и симпатия. НЯМА. А те в теб са безкрайни. Просто трябва да избереш къде да ги канализираш. Има хора, които ще имат по-голям приоритет в живота ти. За тях трябва да си безрезервен. За да бъдат и те за теб. А това образува, завихря и самовсе повече и повече турнадото наречено приятелство.

Друг момент е, че когато ти свикнеш да се дъриж по този позитивен начин с околните, той (едно) ще започне да ти харесва, (две) ще започне да ти се връща и (три) няма да има човек, който да не желае да е приятел с теб. Физическата привлекателност е нищо сравнена с тази на емоционалния комфорт, който можеш да предложиш за един човек. И това ще те направи желан. 

Това, което пиша не означава, че трябва да спреш да се къпеш и да почнеш да ядеш MCD 4 пъти на ден. Напротив - развивай всички линии от живота си, които решиш. Но бъди честен. Просто знай, че ще бъдеш приет такъв какъвто си.
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Всичко е в желанието. -: Юли 26, 2011, 11:11
Наближава десетата ми годишнина от първият ми допир с "пик-ъп'а". Много дълго време не бях мислил за апроучи, опънъри, калибрация и всякакви други сложни термини и технологии за увеличаване на шанса да хвана нещо неприятно и парещо. Снощи, разхождайки се ръка за ръка с едно от най-прекрасните същества на планетата по плажа на морето, се замислих за това как всъщност съм достигнал до този момент на прегазващо съзнанието ми щастие.  Така се сетих "къде" бях на 18, и от какво си мислех, че имам нужда. Оказва се, че всичко е било достатъчно близко до мен още тогава. Грешката в случая е била единствено, че съм тръгнал да го търся по най-заобиколния възможен път. Сещах се за много ключови моменти, може да сте чували за тях като "clicking" - когато всъщност проумяваш и осъзнаваш тотално някой детайл и нещата се понаместват. Колкото повече "click'ове", толкова повече нещата започваха да се случват от самосебе си.

Fast forward до днес. Какво всъщност е основата на всичко? Отговорът е повече от елементарен - желанията ни. Желанията, произлизащи от спомените за това, как тялото и съзнанието ни е реагирало и реагира на положителни събития и стимулации в живота ни. Също и осъзнатото разнообразие на света и това, което той може да ни предложи. Така се получава "желанието". Но желанието само по себе си не е достатъчно. То трябва да еволюира. Посредством познанията ни желанията ни могат да се превърнат в мечти или цели, като единственият регулатор в случая е до колко вярваме, че това, което желаем е постижимо. Разбира се вероятността да се премине през мечта в цел е напълно реална. За съжаление нищо никога не е идеално. Проблемът идва с порочното мислене и неоценяването на живота. Получаването на прекалено много блага посредством поставянето на лесно постижими цели спира мотивацията на мозъка да се развива, съответно става безсмислено. Казано с други думи: когато не знаеш какво искаш, всяка една секунда в която не се усмихваш си пълен глупак. В живота няма абсолютно нищо по-хубаво от това да си щастлив и единственият начин да го постигнеш е да знаеш какво точно искаш. Но за целта трябва да спреш и да бъдеш болезнено откровен пред себе си. А след това и пред всички останали. Защото само тогава ще си "СЕБЕ СИ".

Какво всъщност означава да бъдеш "себе си"? Отново, отговорът е болезнено елементарен. Това означава само и единствено да даваш воля на реалните ти желания да те водят в живота, в момента, в който съществуваш, лишен от страха на външна (абсолютно незначителна в крайна сметка) оценка на социалната ти среда. Лично аз днес мога спокойно да кажа, че никой и нищо на света няма да ме спре да направя нещо, което желая съзнателно и искрено, особено давайки негативни оценки, защото те реално нямат никакво значение. Да се поддаваш на подобни влияния означава да пренебрегваш собственото си щастие. А това от своя страна е най-голямата глупост, най-грандиозната загуба на единственото нещо, което всъщност има значение - а то е да се чувстваш пълноценно щастлив. Да бъдеш себе си.
10  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Евтините жени на София -: Май 03, 2011, 20:10
Всеки си прави избора в живота. Аз избирам да не попадам във водовъртежа на тази материална бездна, на края на която има само и едиснтвено нещастие, следствие от безвъзвратно пропиляното време в гонене на предмети без грам стойност. Не вярвам, че автора изхожда от позицията на слаб и "нийди" човек. Личи, че е човек, наясно с живота, ценящ истинските неща в живота, такива, които въпросните жени никога не биха могли да му донесат.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Обичате ли лесни ? -: Април 19, 2011, 10:41
Не същестува такова нещо като лесна или трудна жена, извън наличието на психически заболявания и неравновесия. Всичко зависи от интересите им и моментното им състояние. Това, че на една жена й е писнало от сек?ви  льольовци около нея и се хвърля по-агресивно на (според нея) добра оферта по никакъв начин не я прави ?лесна?. Нещата работят по същия начин като при мъжете ? привличането се случва мигновено. Решителността да действат обаче имат не всички.

Има жени, които са по-отпуснати емоционално и физически ? това ги прави свободни, но не и ?лесни?. Други са по-затворени и притеснителни. Това няма нищо общо със степента на ?трудност?, тя всъщност воубще не съществува! Това е някакво средство за управление създадено на времето (говоря за ?лесна жена?) с цел да се контролира морала. В днешно време това прелива в аналогично обратната си пропорция ? ?трудна жена?, което вече е безумно жалко извинение пред самия себе си за провала в самопоставените си цели. Шеповърна.

Това да категоризираш жена като ?лесна? означава да признаеш пред целия свят, че наистина не отбираш грам от човешки взаимоотношения, нямаш капка уважение към другия пол и не заслужаваш жена дори да гледа в твоята посока.

Жената е вързана по абсолютно същия начин както и мъжа в отношение на това, че взима решенията си базирайки се на желанията си: ако те харесва и иска да нарави нещо по въпроса ? ще го направи и това не я прави лесна. Ако не те харесва - си чао, и това не я прави трудна... прави я човек.

Разбира се, тук идва конфликта ? ?на мен мама ми каза, че съм най-хубавия!?...

Чета и направо не мога да повярвам колко сте се изродили от трикчета, и измислени правила, повечето от които имат за цел единствено да насочват.

Живота си е ваш, успех ви желая.
12  Други / Всичко друго / Re: Brainstorming: Наръчник за съблазняване на жени -: Март 07, 2011, 16:20
Това, което пуснах не е корица, а посока. Според мен корицата трябва да е едновремено семпла и агресивна, а не клиширана до умопомрачение.
13  Други / Всичко друго / Re: Brainstorming: Наръчник за съблазняване на жени -: Март 06, 2011, 13:58
Струва ми се, че подхождате доста погрешно. С кой въпрос идват най-често във форума? ?Как да сваля точно определената ми мацка, която харесвам от 15 години??... корицата на книгата трябва да говори много точно и конкретно за какво ще ти послужи, когато се отнася до подобен вид литература и в същото време да е достатъчно забележителна по отношение на всичко останало на щанда за да я видиш. ето какво си представям аз:

14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Отново за приятелството между мъже и жени -: Февруари 26, 2011, 20:13
Има един много интересен конфликт в съзнанието на жените, който се случва някъде измежду осъзнаването на привличането и развиването на емоционална интимност с един мъж. Стечение на обстоятелствата в самото начало на отношенията, мъжът зацепва и не прави крайно необходима крачка или жест с който да сложи посоката на собствените си намерения, което в последствие обърква жената в отношение на привличането й на подсъзнателно ниво, съответно (след още няколко незадължителни подробности) се получава така наречената ?френд-зона?. Рядкост са случаите, в които привличането от страна на мъжа изчезва след подобен развой на нещата ? обикновено въпросната жена си му остава тръпка за много дълго време след това, особено ако поддържат контакт и градят емоционален комфорт. Не съм фен на поговорки заради генерализирането в тях, но има една, за която се сещам в момента: ?Надеждата умира последна?. В конкретния случай на теб всичко ти е ясно ? това, че има интерес от негова страна и той е бил наличен в голям период от общуването ви, както и това, че ти си показала отношението си към въпроса. Това какви мисли има той зад делата си е крайно относително. Наистина голяма част от мъжете мислят така... понякога. Друг път правят услуги на автопилот, защото така са свикнали или съзнанието им е заето с друг, по-важен в момента проблем и съдействайки ти за едно или друго го разтоварва от задължението към теб (което той сам е създал в съзнанието си). Трети път просто се радва да види усмивката на лицето ти, защото му е такъв ден и всичко му е светло. Мотиви за това да ти помогне в каквато и да било ситуация има хиляди. Основата е някакъв баланс между трите компонента: (1) привличането, което има към теб, заедно с желанието да споделя физическа интимност, (2) изграденият между двама ви емоционален комфорт и (3) страхът да не загуби това, което има от теб (което до голяма степен е и устрем да продължава да търси развитие).
Разбирасе вероятности, детайли, възможности, факти и променливи има много. За това всяко едно общуване с всеки различен човек е различно. Това е и причината да смятам, че няма идеален метод за свалки и най-вече основната причина да откриеш вътре в себе си желанията си и да им се отдадеш, защото те, събрани с интелекта и опита ти, плюс решенията, които взимаш правят човека, с когото света взаимодейства и комуникира ? твоята индивидуалност. А тя както и тези на всички от нас не могат да бъдат категоризирани с дори и приблизителна точност. Хората сме динамични единици ? постоянно променящи и развиващи се: човекът, който до вчера е имал силно влечение към теб, днес може неволно, поради безброй фактори да смени посоката на интереса си и ти да бъдеш обективно маркирана като ?приятел?...
Големият проблем идва от очакванията ни, най-вече от тези в стил ?ще сме приятели завинаги?. Абсолютно невъзможно е това да се гарантира. Добре е да се вярва и подхранва, но не е добре да се създават прекалено дълбоки очаквания, защото тогава настъпват грандиозните разочарования. Най-добре е да се наслаждаваме на нещата в момента, да се радваме на хубавите спомени и лекичко да градим основата на светлото ни бъдеще. Усмивчица
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re: ПОРНО ЧАТ И ТЕЛЕФОН -: Февруари 26, 2011, 12:30
яко Усмивчица

@Genesis - да наистина ако целта е просто да се постигне резултат може и да се мине с много по-малко, но всъщност това широко развиване на фантазията страхотно стимулира мозъчната дейност, развива креативността, а като прибавим и забавлението +положителния резултат си е направо безценен експириънс Усмивчица

мен ме изкефи и вдъхнови да творя.
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Истории и репорти за успешни и неуспешни свалки и запознанства / Re: Рецепционистката - попадение и издънка -: Февруари 19, 2011, 20:05
Дам. Реално погледнато нещата СА толкова лесни, колкото са образно и много постно представени в първия пост за хора с добра основна игра. Няма да се опитвам да опровергавам  лицето Andrey поради очвеидните причини, че не присъствам в ситуацията, което ще рече, че не съм й свидетел и няма как да знам какво (не) се е случило във въпросната, пълна с дупки, история.

Това, което мога да адресирам най-спокойно, на основата на налични факти и материал е липсата на каквито и да е пояснения относно вътрешните ти усещания, как взимаш определени решения, какво в езика на тялото на жената ти подсказва да направиш определена стъпка и всевъзможни други описания, които биха били полезни на ?начинаещи? да разберат повече за играта. Но не, ти просто се хвалиш ? а това е крайно излишно, не носи нищо нито за теб, нито за повечето участници във форума.

За частта със съмнителната автентичност на историята вече стана дума, няма да чеша там. В случай, че е измислена, това единствено вреди на теб и по никакъв начин на никой друг. Също както и не помага на никого. Да беше безполезно - щеше да е добре, но това е просто вредно. Защитната ти позиция относно всяка опровергателна дума написана по твой адрес говори адски много. За кого се изявяваш? С кого се състезаваш? Защо се хабиш толкова, при положение, че е асболютно невъзможно да докажеш каквото и да било, още повече, че няма дори и прашинка смисъл от това.

Нещо друго, което ми прави огромно впечатление е, че никъде по постовете ти във форума не виждам и грамче идея и понятие за това как въщност се случват нещата, което ме навежда на мисълта, че може и да взаимстваш и фантазираш историите си. Но това си е твоя работа. Плескаш клише след клише, клише след клише, чак ми досади да те чета...

Накратко: форума е за да осъвършенстваме умения в дадена, точно определена насока. Историите и мненията ти по абсолютно никакъв начин не допринасят за това. Само се хвалиш.
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re:Факт : ВСЯКА красива жена *има гадже* -: Януари 31, 2011, 13:52
Ауу какъв ужас цари в тази тема... Момчета, колкото повече мислите и дълбаете в темата "защо не мога да си хвана читава приятелка", толкова повече ви намаляват шансовете да го направите, поради единствената причина, че започвате да се самооценявате от трето лице, и то на всичкото отгоре не оценявате реално себе си, а образа, който бихте искали другите виждат. А той със сигурност силно контрастира с реалността. И започвате с лъжливите самовнушения. А те много вредят. Всякакви самовнушения много много вредят, дори и да са уж положителни. Спрете да броите неизброими величини! Абсолютно цялата истина ви е написана от момичетата, просто филтъра на изстрадалата ви от самота душица ви кара да мислите, че сте най-невероятното създание на света и как така ще бъда наказан като си нямам мега яката приятелка? Трябва да ви кажа, че София е ПЪЛНА с готини, интересни момичета, които търсят стабилна връзка. Работата е там, че в такава връзка всеки трябва да си играе ролята - жената да бъде жена, а мъжът - мъж! Което означава той да вярва в себе си и да е физическа и емоционална опора за ранимата и нежна жена, която колкото и да е самоуверена ще е щастлива от факта, че може безрезервно да разчита на теб във всяко едно отношение. Хленчейки по този начин сте загубили преди да сте започнали.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Интернет запознанства, свалки, флирт, oнлайн пикап / Re: Ее никакво внимание за мен в този фейсбук! -: Януари 25, 2011, 15:36
Изтрий си фейсбука. Не се ебавам.
19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Какво е да си тъпа и ограничена шматка или Мистър Плейбой - ловец на жени -: Януари 24, 2011, 16:18
Да, да всичко се прави за нас и е голяма жертва, няма нищо общо с конкуренцията помежду ви. Чувал съм ги тия. И реално не обвинявам никого в нищо, давам сравнение. Не обръщай нещата на левски-цска.

"Тук става дума за някакво личностно осъвършенставне" - НЯКАКВО не ЦЯЛОСТНО. Не си измисляй и не изкривявай думите ми. Под вола теле търсиш. Форума си е на тема жени, кво толкова те изненадва?
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Пикап теории за свалките, запознанствата и съблазняването / Re: Какво е да си тъпа и ограничена шматка или Мистър Плейбой - ловец на жени -: Януари 24, 2011, 14:57
:laugh:

Манипулирате, за да правите секс с жени! Безобразие! Не ви е срам! Повтарям - с жени! Онези същества, които седят с часове пред огледалото за да нарисуват лицето си, променяйки чертите му понякога до неузнаваемост, слагат искуствени удъжения на косата си, подплънки в сутиените за да прикрият силата на гравитацията и мързела, скачат на високите токчета и с цялата си наглост критикуват нещо, което може да бъде реално категоризирано единствено като експеримент.

Да, съществува частния проблем на бройкаджийството, но това е върпос на личен избор на всеки. Тоя общ знаменател, който се размахва толкова открито си е чиста атака и то на необосновани твърдения.

Реално аз утре мога да напиша в статия всичко лошо, което жените като цяло правят за да манипулират мъжете. Но няма да е справедливо.

Тук става дума за някакво личностно осъвършенставне. От къде взеха, че се подстрекава бройкаджийство??
Страници: [1] 2 3 ... 15
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines