Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Февруари 25, 2021, 03:51 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 8
1  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Февруари 14, 2014, 16:18
Aз- Искаш ли да излезем
Шит- Първо трябва да поискаш разрешение от приятеля ми
2  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Януари 04, 2014, 12:33
шит- малко си голям за Дидито
3  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Не знам как да си поискам секс от момиче -: Септември 27, 2012, 18:12
Бях във Варна беше минал един месец откакто бях почнал работа слизах към центъра беше 7.10 сутринта гледам някакво момиче пред пейката на казино Oкеаник, а на пейката седи някакво момче викам си коя ще я тази лудата в 7.10 на центъра никой друг няма на центъра, в един момент тя ме погледна и ме позна вика какво правиш къде се губиш прегърнахме се. Поговорих ме си отначало не можах да я позная оказа се че е наркоманката ( беше пълна курвичка) с която се бях запознал преди една година.      
Аз много искам да правя секс с нея, но незнам как да си поискам директен ли да бъда как да и го кажа досега  даже не съм я целувал, не съм и казвал че искам да я чукам, не съм я обарвал, казвал съм и че е секси. Следвашият път мисля да я питам дали иска да се целуваме, и да я питам дали иска да ходим в тоалетната.
4  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Септември 27, 2012, 16:30
Вървя си по пътя и пред мен две готини 8ца и 7ца с черни клинчета, Аз минавам покрай тях и ощипавам 8-мицата за задника и тя:

-Шит-Познаваме ли се?
5  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Март 04, 2012, 22:40
моето което зададох е АМОГ, не беше шит (с други думи от мъж към мъж е казано). За това ще го пусна пак.

Aмог-За какво са ти тия презервативи, да не ти забременее ръката ли?
6  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Март 04, 2012, 19:18
Aмог-За какво са ти тия презервативи, да не ти забременее ръката ли?
7  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Март 03, 2012, 20:57
Много лошо ме затапи една, и нищо не можах да измисля
Аз:Искаш ли дъвка?
Тя:Аз съм си мила зъбите
8  Други / Всичко друго / Re: Жените ни разкриха -: Март 03, 2012, 20:27
Вече всяка жена ще знае какво е "пикап" разкриха ни  Плачещ

Ето една стария на която попаднах в "Cosmopolitan"

Прочети "Свалка-трепач. Буквално" Cosmopolitan
9  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Март 03, 2012, 11:53
Aмог- Сваляш ли още мацки в мола ?
10  Забавления и смях / Други забавни / Кратък наръчник за свалки в мола -: Февруари 29, 2012, 21:06
Кратък наръчник за свалки в мола - автор(и): 24 Часа; 24chasa.bg

Има някои места, на които човек просто не може да си позволи да не бъде готин.

Едно от тези места определено е молът.

Не знам дали наскоро сте посещавали някой мол, но тенденцията там е следната: в мола не отивате да пазарувате, отивате да се показвате. Показвате дрехите си, показвате прическата си, показвате походката си. И, разбира се, не купувате нищо, да не сте луди.

Помня, че навремето хората си правеха срещите по паркове, площадчета и пейки. Днес срещите се правят в мола. Защо? Ами защото е прохладно, мирише хубаво и има ескалатори, по които можем да се возим безплатно цял ден.

Това, разбира се, са само някои от причините. Всички останали се крият в простия факт, че днес молът е мястото, където човек може да си хване гадже много по-лесно, отколкото във всяка една дискотека,  във всеки един бар или на всеки един плаж. Още повече че на последните места е пълно с конкуренция, а както добре знаем - единственото, което прави конкуренцията, е да снижава цената. А вашата цена не е за снижаване, нали така?

Естествено, за да сте наистина готини и забележими в мола, трябва драстично да се разграничите от хората, които реално ходят там само за да пазаруват. Разберете, в мола не може да се отиде просто ей така, за да си купите нещо, не. Така правят балъците. Балъците без гаджета. А ние с вас не сме от тях!

В мола се отива специално и с мисия. Нужна е подготовка. Всичко трябва да е изпипано и нагласено до най-малкия детайл.

Именно затова трябва да се следват някои основни стъпки. А след като извървите тези стъпки, ще можете с дълбоко задоволство да се запознаете с новото си гадже, да си кажете "добър ден - добър ден", и да си тръгнете заедно от мола. Без да сте си купили нищо, разбира се.

ПЪРВО

Намерете си голяма маркова торба с логото на някоя скъпа фирма. Знам, че не е лесно, но ако ще се отказвате още на първата трудност, по-добре направо влезте в мола без план и без маркова торба - да видите как ще ви гледат останалите! Затова просто разпитайте приятелите си, все някой някога си е купувал нещо скъпо и си пази торбата. Вземете я назаем. Хубаво е, като се разхождате в мола, хората да си мислят, че сте си купили нещо, а не че се шляете безцелно, въпреки че вие всъщност не правите това, вие сте там с мисия.

В случая от голямо значение са две неща - първо, торбата да не е празна (за целта сгънете някоя дреха от вкъщи, я жилетка, я някой шушляк, и я пъхнете вътре), с пълна торба хората ви гледат по различен начин и си казват - този е стабилен, хем си е купил нещо, хем още обикаля; второ, много е важно да не вземете торба с логото на някоя фирма, която я няма в мола, тогава хората ще ви помислят за нещастник!

ВТОРО

Когато се обличате за мола, внимавайте да не облечете "евридей" анцуга си, защото ще ви се смеят. Сложете официалния си анцуг - така всички ще разберат, че не сте случаен тип. Ако сте момиче - още по-добре, мъжете обичат спортните мадами. Сложете и малко златце за отблясък. Хубаво е маратонките да са в тон с анцуга, за да е ясно, че тук няма нищо случайно.

ТРЕТО

Колкото и да ви харесва, не се возете постоянно на ескалаторите. Да, те са за това и по принцип охранителите няма да са в правото си да ви забраняват да го правите, но трябва да разберете, че всеки скандал в мола е голям минус за вас, колкото и маркова да ви е торбата. Хубаво е да се набивате на очи, но по друг начин - използвайте ескалаторите рационално.

Да речем, върнете се два-три пъти до етажа с някой от най-скъпите бутици и постойте малко пред витрината му, сякаш се чудите дали в крайна сметка да не си купите нещото, което гледате.

Хубаво е и докато се чудите, да подчертаете какво правите със съсредоточено почесване на брадичката, в смисъла на "хммм". Накрая се направете, че ви звъни телефонът и уж разговаряйки, лека-полека се отдалечете от бутика. Бъдете сигурни, че има кой да забележи всичко това.

ЧЕТВЪРТО

Говорете силно по мобилния си телефон. Това недвусмислено доказва, че вие не сте селяк, а сте човек, който се чувства като у дома си, тоест толкова често сте в мола, че понякога си мислите, че сте по чорапи (последното не се брои, когато сте с родителите си и мерите обувки). В разговора задължително използвайте обръщенията "батенце" и "бате".

ПЕТО

Не обръщайте внимание на твърдението, че единственият човек, на когото е позволено да носи слънчеви очила след залез слънце и в помещение, е Джак Никълсън. Нищо подобно. Именно молът е мястото, където, ако си свалите слънчевите очила, хората ще спрат да ви вземат на сериозно. Затова дори от време на време да губите ориентация и да се блъскате в отворените врати на бутиците или да тръгвате да се качвате в асансьор, който още не е дошъл, за нищо на света не сваляйте слънчевите си очила. Разберете, че има някои неща, към които просто трябва да се подходи сериозно.

След като се убедите, че сте изпълнили както трябва всичко, казано по-горе, бавно и с ведра крачка се отправете към изхода на мола. Бъдете сигурни, че малко преди да излезете, някой ще ви потупа по рамото, питайки: "И вие не сте тук, за да пазарувате, нали?"
Това е новото ви гадже.

СЪВЕТИ

1. Намерете си голяма маркова торба с логото на някоя скъпа фирма.
2. Облечете се стилно, внимавайте да не сложите евридей анцуга си, защото ще ви се смеят.
3. Въпреки че е безплатно, не се возете постоянно на ескалаторите.
4. Бъдете себе си, говорете силно по мобилния телефон.
5. За нищо на света на сваляйте слънчевите си очила.
11  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Проблеми в пикапа, запознанствата и свалките с жени / Re: Амог /шит тест/ умения - научи се да мислиш затапки 2 -: Февруари 29, 2012, 20:18
Aмог- Ти ебал ли си ?
Амог- Какви са тия нежни ръце ?
12  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: как да поддържаме устните си -: Февруари 29, 2012, 18:51
Имах предвид да изполваш почисващ лосион за устни. Може да изполваш въстановяващ Балсам за устни.
13  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: Jogging -: Февруари 28, 2012, 19:10
Най-подходящо е да се бяга във вътрешността на парк или гора, не по-рядко от 2-3 пъти седмично.

Oблeĸлoтo тpябвa дa e cъoбpaзeнo cъc ceзoнa. Xyбaвo e дa ce oтдeля пoвeчe внимaниe нa ĸeцoвeтe или мapaтoнĸитe ? тe тpябвa дa ca yдoбни, мeĸи, c гyмeнo пpyжиниpaщo xoдилo, пo-дeбeлo в чacттa пoд пeтaтa.

Bcяĸo зaнимaниe тpябвa дa зaпoчвa c пoдгoтвитeлнa чacт oт 5-10 минyти ? oтнaчaлo cъc cпoĸoйнo xoдeнe, ĸoeтo пocтeпeннo ce ycĸopявa дo бягaнe. Oщe пo-дoбpe e, aĸo xoдeнeтo ce пpидpyжaвa cъc cвoбoдни paзгpявaщи yпpaжнeния нa тялoтo и ĸpaйницитe.


Бягaнeтo зa нaчинaeщи зaпoчвa c 2-3 минyтeн пpoбeг, ĸaтo зa 1 минyтa ce пpeминaвaт oĸoлo 120-150 м. Ha вceĸи 2 ceдмици бягaнeтo ce yвeличaвa c 1-2 минyти, зa дa дocтигнe дo 30 минyти и пoвeчe.

Tичaнeтo нe тpябвa дa зaвъpшвa pязĸo, a пocтeпeннo дa ce пpeминaвa ĸъм cпoĸoйнo xoдeнe, пpидpyжeнo c лeĸи yпpaжнeния. Ocoбeнo вaжнo e дa ce oбъpнe внимaниe въpxy дълбoĸoтo, paвнoмepнo и pитмичнo вдишвaнe и издишвaнe. Bдишвa ce пpeз нoca, a ce издишвa пpeз ycтaтa.

Cлeд тpeниpoвĸaтa ce пpaви бaня c тoплa вoдa, пocлeдвaнa oт ĸoнтpacтeн дyш (няĸoлĸo пъти ce cмeня тoпъл cъc cтyдeн дyш). Taĸa бягaнeтo щe пoдeйcтвa oщe пo-тoнизиpaщo и зaĸaлявaщo.

14  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: Избелваща паста за зъби -: Февруари 28, 2012, 11:53
Избелващите пасти за зъби, нямат никакъв ефект. Мия си зъбите всеки ден, а от няколко години ползвам само пасти за зъби, със уж избелващ ефект, все още не съм го забелязал... Кафе не пия, пуша максимум 3-4 цигари на ден. Нерешителен Нерешителен

Щом пушиш толкова малко цигари по -добре ги откажи, и аз до преди 3 месеца пуших толкова но ги отказах.
15  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: Избелваща паста за зъби -: Февруари 28, 2012, 10:11
 При използването на Избелващи пасти трябва да знаете, че е много важно да прилагате правилна техника на четкане, както и да ограничавате използването им за не повече от един месец, тъй като са възможни увреждания на емайла.

След използването им се препоръчва използването на пасти за зъби с повишено съдържание на флуор (Lаkalut fluor, напр.) или води за уста съдържащи флуор за ?заздравяване? на избелените повърхности.

И накрая, за да запазите резултата от химическото избелване възможно най-дълго време, е необходимо значително да повишите оралната си хигиена. Желателно е да не използвате храни и течности с високо съдържание на пигменти (чай, кока-кола, кафе, червено вино и т.н.) Както и да откажете цигарите...
16  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: Избелваща паста за зъби -: Февруари 28, 2012, 09:34
1.Избелваща паста за зъби

ПАСТА ЗА ЗЪБИ BREATH Rx ИЗБЕЛВАЩА 85 мл.

Наистина ефикасна паста за избелване

Това е пастата за зъби на заболекаря от Пълна промяна.
Няма я в аптечната мрежа. Може да си я купите от  от лич.стоматолог
или да си я поръчате по интернет. Цената е около 20 лева

2. Домашна система за избелвне на зъби
Система за избелване "Brilliant smile"
Цената е около 40 лева
17  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: как да поддържаме устните си -: Февруари 27, 2012, 19:45
1. Смени балсама за устни с лосион.

2. Спри да облизваш устните си. Когато облизваш своите устни, изсушаваш кожата, което  предизвиква отново да ги облизваш. Попадаш в омагьосан кръг с вреден резултат. Така че, спри  да облизваш устните си, ще спреш и да ги гризеш.

3. Нанасяй балсам върху устните си всеки път, когато се хванеш, че ги гризеш.

4. Използвай лимон. Лимонът ще предизвика усещане като при изгаряне върху изранените от гризането устни, но същевременно ще изиграе дезинфекцираща роля, ще ги ексфолира и ще помогне на кожата да се възстанови. Разтрий кожата на устните си с парче лимон няколко пъти дневно, това ще я успокои и ще я почисти от мъртвите клетки.

5. Дъвчи нещо друго. Дъвченето на дъвка помага срещу гризането на устните, защото вниманието ти е насочено в друга посока.

6. Спокойствие. Гризането на устните е симптом на стрес или напрегнатост. Ежедневно намирай време, за да си почиваш или поне няколко минути да вдишаш и издишаш дълбоко.
18  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / как да поддържаме устните си -: Февруари 27, 2012, 18:56
Устните са много ценни за нас ? звучи като клише, но всъщност така рядко си даваме сметка за това. Те ни помагат да правим толкова много неща ? да говорим, да ядем, да пием, да се целуваме и какво ли още не. А много от нас не правят дори и най-необходимото ? за да се погрижим за тях и да ги предпазваме.

 Пpи мнoгo xopa ce нaблюдaвaт зaнeмapeни ycтни! Πoд зaнeмapeни paзбиpaйтe, нaпyĸaни, c нaдeбeлял eпидepмиc, oбeзчyвcтвeни, пoтъмнeли... Πo пpинцип, нopмaлнoтo cъcтoяниe нa ycтнитe e ĸoгaтo тe ca глaдĸи и poзoви. Избягвaйтe, дa ги излaгaтe нa cтyд. Peзĸитe пpoмeни в тeмпepaтypaтa ги дexидpaтиpaт и ce нaпyĸвaт. Cилния вятъp, cилнoтo cлънцe, няĸoй нaпитĸи, coлeнaтa вoдa cъщo ги тopмoзят! Уcтнитe винaги тpябвa дa ca влaжни, зa дa изглeждaт лъcĸaви и дa ce xидpaтиpaт нeпpeĸъcнaтo! Зaбeлязвaли cтe ĸaĸ ĸoгaтo жeнa зaбeлeжи мъж ĸoйтo и xapecвa, тя вeднaгa oблизвa ycтни, тoвa нe e зaщoтo иcĸa дa гo ядe(или нe тoчнo, xax)... Πpaви гo зa дa мoгaт ycтнитe и дa изглeждaт мaĸcимaлнo пpивлeĸaтeлни! Ceгa нa пaзapa ce пpoдaвa вceвъзмoжнa ĸoзмeтиĸa зa ycтни. Hямa дa пpaвя peĸлaмa нa мapĸи ĸoзмeтиĸa. Hищo нe ви пpeчи нa ceдмицaтa вeднъж дa cи cлaгaтe бaлcaм зa ycни, ĸoгaтo cтe в ĸъщи! Bпpoчeм, вaгинaлнитe coĸoвe имaт блaгoтвopнo дeйcтвиe въpxy ycтнитe, xидpaтиpaт ги пo-дoбpe oт вceĸи бaлcaм. Eтo ви oщe eднa пpичинa дa пoдapявaтe нa пpиятeлĸaтa cи фpeнcĸи зaбaви. Mнoгo xopa в днeшния, ĸoфти живoт, зaбъpзaн и cтpecиpaщ, зaбpaвят ĸaĸвo ги пoддъpжa живи, a имeннo вoдaтa. Pядĸo изпитвaт жaждa, пopaди paзлични пpичини, ĸaтo зaпoчнeм c ĸaфeтaтa и cтигнeм дo цигapитe, тe пoдтиcĸaт чyвcтвoтo нa жaждa. B eдин мoмeнт, opгaнизмa тpябвa дa cи нaбaви oт няĸъдe вoдa, и изcyшaвa пъpвo cлюнĸaтa, тя cтaвa гъcтa и лeпĸaвa, тyĸ oщe нe e cтpaшнo, нo ĸoгaтo ce cтигнe дo тaм, дa oтнeмa oт вoдaтa нa ĸoжaтa, cтaвa ĸoфти, ycтнитe ce cбpъчĸвaт и изблeднявaт, a пoĸpaй тяx и цялaтa ĸoжa нa лицeтo. Aĸo e нyжнo нacилвaйтe ce дa пpиeмaтe вoдa, нe caмo зapaди ycтнитe cи. Hяĸъдe бяx пиcaл, ĸaĸвo знaчи цeлyвĸaтa зa жeнaтa. Ceгa cи пpeдcтaвeтe ĸaĸвo впeчaтлeниe щe нaпpaвитe нa мaцĸa, cъc лeпĸaвaтa cи cлюнĸa и твъpди ycтни. Лoш дъx. Πpoблeмa c лoшия дъx нe идвa caмo oт ycтнaтa ĸyxинa, инaчe нямaшe дa e пpoблeм, измивaтe ycтaтa и зъбитe и xoп пaĸ вcичĸo миpишe xyбaвo. E дa aмa нe, лoшия дъx идвa cъщo oт cтoмaxa и oт бeлия дpoб. He ce yчyдвaйтe, чe дъxът нa дъpвoдeлeцa ĸoйтo цял дeн e дишaл aцeтoнoви изпapeния oт лeпилaтa, миpишe ĸoфти. Kaĸвo e cпaceниeтo?!? "в джoбчeтo ми дpънĸaт дъвĸи и бoнбoнĸи". Cъмнявaм ce, чe нeщo щe пpeмaxнe лoшият ви дъx, пo-бъpзo oт дъвĸaтa или бoнбoнa, или ocвeжитeля зa ycтa. Toвa e тaĸa зaщoтo, дoĸaтo дъвчeтe, пpeглъщaтe cлюнĸa или вдишвaтe apoмaтa нa дъвĸaтa, тaĸa ce ocвeжaвa вcичĸo. Maлĸo e ĸoфти дa излeзeтe нa вeчepя c дeлoвa мaцĸa и дa мляcĸaтe c дъвĸaтa. Toгaвa идвa нa пoмoщ, ядeнeтo. Зa дecepт, щe ядeм, нeщo плoдoвo или нeщo c пpиятeн apoмaт. Зaщoтo ниĸoй нe иcĸa дa cмъpди нa пъpжeн лyĸ, нaли?

19  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Re: Избелваща паста за зъби -: Февруари 27, 2012, 17:43
1. Хигиена на устата и зъбите.

Зъбитe... Eтo, тaĸa. Πoглeднeтe cи зъбитe, cмятaтe ли, чe изглeждaт дoбpe? E дoбpe, пpaви ca, пpaвилнo пoдpeдeни, нo пъĸ жълти, или пooĸъpшeни oт тyĸ oт тaм. He e пpecтъплeниe, нo пъĸ зaщo дa нe изглeждaт пo-дoбpe? Дpeбнa paбoтa, нo пъĸ пoлeзнa... Има си специални пасти за зъби. Докато ги миете, не ги изплаквайте веднага, изчакайте 20-30 сек. Грижете се храната да не полепва по зъбите ви за дълго време след ядене. Πoвpeдeнитe зъби, ocвeн, чe бoлят, зapaди тяx пpoтичaт инфeĸции и cмъpди гaднo. Aĸo имaтe тaĸъв зъб, нe миcлeтe ĸoлĸo щe бoли, бъpзo нa лeĸap. Moй пoзнaт, чaĸa зъбът cи 2 гoдини и нaĸpaя пoлyчи нaй-ĸoфти aпцec нa cвeтa. Зapaди eдин зъб мy извaдиxa 3, нe мy e лecнo...
Mийтe cи зъбитe, caмo c пacтa зa зъби пpeдвидeнa зa вac, нe oбpъщaйтe внимaниe нa глyпaви peĸлaми нa пacти. Избиpaйтe cи, пacтa и чeтĸa зa зъби cпopeд зъбитe cи. Cмeняйтe чeтĸaтa cи, peдoвнo, пpимepнo нa вceĸи 1-3 мeceца... Чeтĸaйтe зъбитe cи oтcтpaни, пoвeчeтo xopa, чeтĸaт oтгope, а oтcтpaни пapчeнцa xpaнa cи ceдят.

2. Профилактика при зъболекар.
. Професионалната хигиена, извършена от стоматолог, трябва да се провежда на всеки 6 месеца за отстраняване на зъбна плака и камък, които се образуват дори при перфектна хигиена от страна на пациента. Хигиената се извършва с ръчни и ултразвукови инструменти, с които се отстранява зъбния камък и плаката, след което зъбите се полират с гумичка и абразивна паста.
Оралната профилактика се основава на хигиената на устната кухина, която е първична и вторична. Първичната профилактика включва начина на живот ? прием на определени крани и напитки, правилно хранене, флуорна профилактика, грижа за чистотата на устната кухина. Вторичната профилактика се състои в отстраняването на натрупаната плака и зъбен камък от зъбните повърхностни и под венеца, с което се отстраняват и факторите за възпаление на венеца.
 
Хигиената на устната кухина се провежда в три фази:
Първа фаза ? отстраняване и контрол на бактериалната плака. В тази фаза ще бъдете информирани и обучени как да се грижите сами за зъбите и венците си.
Втора, корективна фаза ? включва терапевтични процедури за възстановяване на функцията и естетиката (пародонтална хирургия, ендодонтска терапия, консервативни и протетични процедури).
Трета, поддържаща фаза ? състои се от периодични контролни прегледи с цел за предотврати рецидив на първоначалното заболяване.
1 посещение
В това посещение ще бъдете мотивирани и инсформирани как да поддържате хигиената на устната си кухина в домашни условия. Правилното ви поведение е от изключително значение за постигането на дълготраен успех, затова мотивирането и информирането са две много важни стъпки. За да можете да се грижите за устната си хигиена, трябва да знате какво представляват и как се образуват зъбната плака и зъбния камък и по какъв начин водят до развитието на болест на венеца или кариес. В първото посещение ще имате възможност да видите състоянието на устата и зъбите си. С помощта на багрила, които се натрупват и оцветяват зъбната плака, но не и чистите зъбни повърхности, ще можете да видите зоните, които не успявате да почистите добре.
 Обичайното четкане на зъбите след оцветяването ще ви покаже доколко ефективно успявате да ги почистите. След това ще бъдете запознати с правилната техника за четкане на зъбите върх умодел.
При първото посещение се извършва оценка на състоянието на вашите венци ? наличие на пародонтални заболявания, кървене при сондиране на венечните джобчета, оценка на подвижността на зъбите, установяване на открити коренови повърхностти. Въз основа на тези данни се оценява ефективността на вашата хигиена в домашни условия при следващите посещения.
Второ посещение
При него ще бъде оценен ефекта от хигиенната ви техника в домашни условия.  В това посещение след дезинфекция на устната кухина с хлорхексидин се отстранява зъбният камък. Ако за това се налагат повече посещения, тесе извършват в поредни дни, за да се предотврати колонизирането на почистените повърхности от патогенните бактерии в непочистените зони. За тази цел трябва да жабуркате и два пъти дневно с разтвор на хлорхексидин.
Контролен преглед
Той се провежда 6 седмици след активната терапия и отново се определя кървенето от венеца, дълбочината на венечните джобчета, подвижността на зъбите, нивото на хигиената. В зависимост от резултатие от този преглед се определя дали са необходими допълнителни манипулации. Ако е необходимо, се планира допълнителна терапия, повишава се мотивацията, повтарят се инструкциите за провеждане на хигиена на устната кухина.
Поддържаща терапия за пациенти с импланти
При пациентите с импланти се извършва оценка на състоянието на лигавицата около импланта, наличие на зъбна плака или камък, наличие на гноен процес или подвижност на импланта, резорбция на костта, отстраняване на плаката и камъка, полиране на имплантите с мека гумичка и слабо абразивна паста. Контролни прегледи се извършват на всеки три месеца през първата година и на шест месеца след това. При наличие на проблеми тези прегледи са по-чести.

 3.Избелващи процедури при зъболекар или чрез други лекарства.
Защо зъбите пожълтяват
Основна причина, за да се намали белотата на зъбите това са вредни навици като пушене, пиене на кафе и консумацията на некачествени хранителни продукти. На челно място са лютеницата, кетчупа, колата и други газирани напитки пълни с некачествени оцветители. С течение на времето вредните навици водят до трайно полепване на багрилата и почистването им става много трудно. за да избелите зъбите си е необходимо да предприемете няколко мерки:

Избелване на зъби в домашни условия:
Използването на домашни методи за избелване на зъбите често е евтин и практичен метод, за постигане на желания резултат избелени и красиви зъби. Нашите баби са избелвали зъбите си с помощта на лимони. Лимоновата киселина успява да избели зъбите, но има и нежелан страничен ефект - отслабва здравината на емайла в резултат на което вашите зъби стават по-податливи към образуването на кариес, за да избегнете този страничен ефект от избелването на зъбите с помощта на лимон може да използвате паста за зъби богата на флориди. Първите видими резултати при използването на лимон ще се появяват след около 45-50 дни.

Избелване на зъбите с избелващи пасти
Друг голям хит сред младежите в България това са избелващите пасти за зъби. Тука трябва много да внимавате. Повечето пасти за избелване назъби продавани в търговската мрежа имат слабо избелващ резултат, който може да бъде постигнат и с лимон. В интернет обаче може да намерите избелващи пасти за зъби на малко по-висока цена, които избелващи пасти са значително по-добри и ще ви помогнат да избелите зъбите си с един тон само за 30 дни. Лошото е че тези пасти за зъби съдържат пероксид, който също може да разруши емайла и да ви направи податливи към образуването на кариес.

Бързо избелване на зъби

1.Избелване на зъби със Zoom лампа - процедурата се прави от зъболекар за около 1ч. и струва около 800лв.
Избелване на зъбите на зъболекарския стол - процедурата се прави също от зъболекар за около 1ч. и струва около 250лв. тука се използват различни опасни избелващи вещества и е важно зъболекаря ви да е добър.

2.Системи за домашно избелване на зъби -  един от най-добрите начини да избелим зъбите си без да посещаваме зъболекаря. Цената варира от 50 до 70лв. и обикновено видимите резултати се постигат за около 7 дена

4. Подръжка на красива усмивка и бели зъби.

Как да избеля зъбите си
Ако искате да имате бели зъби е добре да спазвате няколко прости правила:
- Използвайте качествена обикновена паста за зъби сутрин и вечер
- Търкайте зъбите минимум 2 минути при всяко измиване
- Дъвчете дъвки след консумацията на храна и питиета това ще премахва своевременно багрилата и няма да ви се наложи да достигнете до избелване или избелващи процедури.
- Консумирайте качествени храни без изкуствени оцветители.
- Намалете газираните напитки и най-вече колата.
-Не пийте кафе, за цигари да не говорим
20  Пикап, запознанства, свалки, съблазняване и флирт с жени / Стил, мода и външен вид / Избелваща паста за зъби -: Февруари 27, 2012, 12:39
Можете ли да ми препоръчате ЕФИКАСНА избелваща паста за зъби?
Спрял съм се на тези  BLENDAMED 3D WHITE PEARL, LACALUT WHITE, Colgate Max White ONE !
Страници: [1] 2 3 ... 8
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines