Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Януари 28, 2022, 10:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Колкото по-голяма е трудността, толкова повече слава има в преодоляването и." - Epicurus

Екипът на pickup-project организира практически обучения. Научи се да бъдеш успешен с жените!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 09:05 
Започната от BURN - Ново от BERSERK
.
Ако някой си мисли, че ще изсипе една торба пари за скъпа кола без да има игра и след това курвите ще му духат без пари, много се лъже.
Така е. Има много хора разполагащи с огромни ресурси, които не ебат нищо освен простотутки. И всеки опит да забършат мацка по “нормалния” начин завършва с катастрофа. Аз лично познавам доста такива. Ресурсите не действат на емоционалния женски мозък по начина по който въздейства привличането към мъжа. Един мъж дори и с много пари може да излъчва слабост и нийднес , което го пеави жалкар в очите на жените. Виж при проститутките и голд дигърките е друго - за тях всичко е бизнес и привличане не е нужно.
 Втрото много важно - пак както казва стоун - научете се да разпознавате кога някой лъже или преувеличава, защото повечето мъже го правят, говорейки за жени. Тези приказки трябва са ти минават покрай ушите. Вярвай само на това което виждаш.


Нас, вас, ала бала, генерализации за хората. Това са типични разсъждения на една женска бета. За да каже жена, че мъжете масово я употребяват или използват има две условия - ранг (външност) < 6 и по важното тотална социална неадеквстност и ментални проблеми.

Пояснявам. Мъжете (масовите за които говорим) всъщност са много лесни и реално ако външността е над 6 (не дай си боже 8 и нагоре) масовия мъж ще боготвори жената, ще се влюбва в нея и ще се влачи по гъза и каквото и да прави тя. Разбира се тя няма да го иска и тя ЩЕ го използва в този случай - просто поредното афц фенче и слуга. И това е масово. Може да погледнете по яките жени какви орди от фенове имат. И дали не ги използват за всичко Усмивчица

От друга страна дори и външния вид да е от 6 надолу (както при авторката), ако е себеосъзната и адекватна социално ще си хване някое нормално момченце (много често дори и над средното) и той ще хлътне по нея , че даже и ще я ревнува. Играта на жената е дооста лесна дори и ако няма външен вид предвид масовото пичепоклонничество в момента. Смятаите тази - за да я употребяват и захвърлят, какво трябва да представлява Усмивчица)

 2 
 -: Днес в 07:50 
Започната от BURN - Ново от stone
Хайде посмали малко. Те курвите не са толкова прости, че да пускат на някой само защото имал кола, без да намажат допълнително нещо.
Лятото ходя понякога на Планет, на яхтеното пристанище на Св.Влас. Там ако си с ес-класа, особено по-стара, си прошляк. Отпред са кайени, бентлита... Панаир на суетата. Курвите гледат и добре знаят кой с какво пристига. Имам няколко познати, в смисъл на здравей-здрасти сме. Единия го срещнах последно там, той има от новите ес-класи. И знаеш ли какво ми вика? Ей, няма ли нещо ново за ебане?
Иначе приказките му големи, като на твоя приятел. Ама ако беше вярно, щеше ли мене да пита за пички?
Иначе няма спор, с пари можеш да ебеш готини курви, гледам ги гъзарите там си водят даже по 5-6 на масата, да си направят кефа. Но то включва и да им платят хотела, яденето и пиенето, някой парцалки да им купят, а вероятно и да платят за тия доктори, дето гледаш че има опашка.
Ако някой си мисли, че ще изсипе една торба пари за скъпа кола без да има игра и след това курвите ще му духат без пари, много се лъже.

 3 
 -: Днес в 03:02 
Започната от BURN - Ново от S_C_S
Ама хора...чакайте...Днес тиндъра пак ми предложи профила на въпросната Галя, та го разгледах по-подробно. Писала си е местоположение Лондон и ако не е излъгала за годините си, е на 36. Изобщо не мисля, че са много!
Второ...за повечето неща може да сте прави, ама колко жени познавате, дето да са били на корица на списание?

Специално за дамата по-горе, която е адски възмутена...Два етажа под моя офис се помещава козметично студио. Повечето процедури са наистина козметични, но два пъти в седмицата се редуват и едни доктори, които поставят филъри. Още като вляза, знам дали днес ще има доктор в студиото или не. Има ли, долу е манифестация! Някой път излизам да изпия едно кафе навън в градинката и повечето от това, което виждам, са тотални изроди! Без никаква шега. Уж за жени говорим. То наблъскано с ботокс до степен да не може да си затвори устните! Стоят все едно са пълни с вода. Силикон набухан в някакви ненормални обеми. Напоследък са започнали да си слагат силикон и на задниците, да изглеждат "латино". Абсурдните татуировки-другата масова драма.
Е? В момента навън реално няма вече къде да се види естествено изглеждаща жена. Ботокса се почва на 18, на 22-3 вече са теглили първия кредит за силикон. Тази мода не са я вкарали мъжете. Вкара я чалга индустрията и жените сами се облъчват помежду си. Обиколил съм половината свят. Навсякъде има такива! Обаче абсолютно никъде тоя ужас не е в размера, в който е у нас, в Русия и в Украйна. Отношението? Ами какво отношение се очаква към жена, която сама се е направила на парче месо ?
Имам един познат...той е вече на 50+. Преди три години си купи S-класа и твърди, че му излиза на страшна далавера, понеже откакто я е купил, е икономисал два пъти цената и....от проститутки. Човека по принцип не е лош, ама такъв селянин и грубиян, че реално е почти невъзможно някоя да му върже, освен ако не пияна. Е...откак взе колата, през вечер му връзва различна. Иначе си е все същия- с бирено шкембе, брадясал като поп и се къпе през два дена. И му връзват....мацки...не какви да е. Даже няколко пъти съм го виждал с разни, дето 100% са непълнолетни (още неподкарали химията). Не са циганки. Бели са!

Та идеята ми е, че срещата е двустранен процес. Двете страни търсят едно и също. Заради това и толкова лесно го намират.

 4 
 -: Януари 26, 2022, 15:22 
Започната от BURN - Ново от Танграта
Един приятел беше казал нещо много смислено, за бизнес отношенията.
Ако си честен с това, което предлагаш и което търсиш, и се бориш за РЕАЛНАТА ЦЕНА, шансът да те излъжат и прецакат е минимален.
Ако се мъчиш да се надскочиш, да получиш повече и да дадеш по-малко, шансът да те излъжат и прецакат е по-голям, отколкото ти да прецакаш и излъжеш някого. Първо, защото очевидно си наивен, и второ, защото създаваш поле, където да те ударят.

Абсолютно същото важи, не само за бизнеса, но и за връзките между хората.
Ако жените не търсеха неподходящи мъже, които не са им на нивото; ако търсеха само сериозни връзки, с главата си, тогава много трудно можеш да ги излъжеш.
Ако сами се лепят по такива, дето обслужват по 5-10 жени, и сами си дават всичкото, с жаждата и мечтата да променят, да присвоят, то шансът да бъдат излъгани е почти 100%.

Съжалявам, но не е луд който яде баницата. Лудите са тия, които я дават.

Искахте жените свобода, включително сексуална. На, ви, свобода.
Крайно време е да се замислите върху собствените си действия, и да избирате с главата си, а не с оная работа.

Днес, повече отвсякога жените са с абсолютно нереални очаквания. Абсолютно посредствени 5чки се мислят за 8-9 и само искат 10ки мъже, които са топ 1-2%. Другите за тях не съществуват. Е, тия 1 на 100 мъже няма как да се разчекнат за 80% от жените.

 5 
 -: Януари 26, 2022, 08:33 
Започната от BURN - Ново от BURN
 Темата се разводни , но ще ти отговоря и аз . Първо как можеш да твърдиш какви са хората тук без да ги познаваш изобщо  и да си ги виждала  ?  Къде се говори тук че жената е продукт за употреба . Щом не си съгласна с казаното във форума , кажи си твоята гледна женска точка - дай съвет  . Как да действат мъжете според теб ?  И ти като преди няколко месеца имаше един психолог тук който влизаше и плюеше без да се обоснове . Всеки от мъжете тук използва Играта по различен начин някой търсят сериозна връзка - и те ли са ароганти и противни ? Други искат да бъдат с повече жени аз не виждам нищо лошо .

 От както свят светува жените търсят ресурси в мъжете , а мъжете търсят признаци на плодовитост в жените и колкото и ти да се възмущаваш тези неща ще си останат още дълго . Те не зависят нито от мен нито от теб .

 6 
 -: Януари 26, 2022, 08:07 
Започната от BURN - Ново от stone
Абе и на мен ми става тъжно понякога накъде върви света, ама не сме вече преди 100 или дори преди 20-30 години, когато човешките взаимоотношения бяха смисъла на живота. Сега всичко е консюмеризъм и изполвачество. Не сме го направили ние така, световната култура се движи от мощни фактори, извън темата ма този пост.
Какво остава за един индивдуален мъж, може ли да се бори с тренда и да прави обратното? Животът ще го сдъвче. Няма и полза да го шеймваш или да му викаш "ами ако всички правят така накъде ще иде света?" Той ще отговори като Йосариян от Параграф 22 - ами ако всички правят така, аз трябва да съм луд да правя обратното!

 7 
 -: Януари 25, 2022, 21:52 
Започната от BURN - Ново от btw
Тъжно е, защото ежедневно виждам използвани и захвърлени момичета и жени. Тъжна гледка.

Ами ние за това сме много. За да може друг да ги намери. Гледай позитивно на нещата

 8 
 -: Януари 25, 2022, 21:24 
Започната от BURN - Ново от Rose
Аз Слава Богу съм имала до известна степен късмета да не срещам такива като вас, в реалния си живот.

Тъжно е, защото ежедневно виждам използвани и захвърлени момичета и жени. Тъжна гледка. 9 
 -: Януари 25, 2022, 19:28 
Започната от BURN - Ново от btw
Повечето тук май сте мъже, чудно ми е какви майки са ви родили? Какви бащи са ви възпитали? Какви хора сте срещали, че сте се превърнали в такива същества? Какви ли са жените в живота ви?

Толкова грубо, арогантно и противно отношение?! Та за вас една мръвка от магазина и една жена са под общо значение, само където с едното пълниш стомаха, а жената я ползваш, както дойде.
За вас изобщо една жена има ли някаква стойност, освен продукт да употреба?!!!
Пък на нас ни е чудно, какъв мъж е употребил теб, като "парче месо" което е изконсумирал, че така възпалено и настървено, търсиш група анонимни непознати, които да вкараш под общ знаменател с въпросния индивид с когото си имала силно лично преживяване.
Няма проблем. Говори си. Ние ще те изслушаме, след като той най-вероятно не ти вдига, а ти определено имаш какво да му кажеш. Давай смело, разбирам ти идеята, представи си, че ние сме той.
Пък току виж, и ние сме научили някой нов номер от въпросния пич  Усмивчица

 10 
 -: Януари 25, 2022, 17:58 
Започната от BURN - Ново от Rose
Истината е, че хората стават все по-фалшиви.
Заобиколени сме от лицемерие и фалш, и то е навсякъде около нас.
Единственото успешно нещо, което има прогресивно развитие то е лъжата и манипулацията - кой ще прецака другия по-добре, и кой ще се възползва по-добре от ситуацията.

Човешкото в човека се губи...
Няма нищо светло и възвишено, освен някакви животински желания. Всеки живее за мига и гледа да ограби другия, колкото е възможно повече.

Повечето тук май сте мъже, чудно ми е какви майки са ви родили? Какви бащи са ви възпитали? Какви хора сте срещали, че сте се превърнали в такива същества? Какви ли са жените в живота ви?

Толкова грубо, арогантно и противно отношение?! Та за вас една мръвка от магазина и една жена са под общо значение, само където с едното пълниш стомаха, а жената я ползваш, както дойде.
За вас изобщо една жена има ли някаква стойност, освен продукт да употреба?!!!

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines