Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Септември 26, 2021, 14:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


”Корабът е на безопасно място в пристанището, но той не е построен за това." - Грейс Хопър

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Септември 25, 2021, 19:35 
Започната от Йосив Табаков - Ново от Badrick
Авторе,пикъп според масовото схващане е его-based ориентиран .Да ходиш да мъчиш да ебеш жени,че да се чувстваш важен и значим!
Осъзнаването което получаваш ако инвестираш време в практика е,че приятният  опит с жените е начин да почувстваш и оцениш  крайният продукт от усилията си.Да повишиш вътрешната си стойност.Това е успехът!

Ти го постигна като си го налагаше.Резултата от ценността която си вложил(време и усилия).

Чувството е Б-Р-У-Т-А-Л-Н-О!Значим си,уверен и щастлив !
Не можеш да сравниш нивото на наслада със секса или бързите high dopamine спайкващи стимулации.
Въпреки униженията,трудните моменти и глупостите,си намерил сили да се изправиш!Учиш се от случилото се!

В твоите peek моменти,знаеш за какво говоря!Един и същи краен резултат,но с различен path.Това чувстват всички напреднали които аз познавам!От тази позиция,както ти ставаш по-добър,така и тези хора стават все по ефективни.
Представи си,колко ясно и дълбоко разбираш това в което си вложил време и енергия.Как виждаш малките детайли като в матрица .
Социалната динамика също може да се докара до матрица левел.Увереността ,лидерството ,това да предприемаш действия.Да си self-expressive,да даваш стойност чрез себе си.

Залиташ повечко към прочетеното като информация и подценяваш факта че има хора които са вложили много време в това!Колкото и тъп да е един човек тази инвестиция води до нещо!

Ти си интелигентен мъж,но нямаш необходимото виждане,че да движиш такава материя в правилната насока.Трябва ти обективно core разбиране.
Има нива в това да си оптимизираш влиянието спрямо желаният изход,доколкото зависи от теб.Жените реагират най -общо на поведението на мъжът.Колкото по-силно влияние имаш с това поведение,толкова по-ефективен си!Тази ефективност може да се види в емоциите на хората.Не може  да се сложиш едно нещо като мярка за успех самостоятелно.
Все едно аз да си измисля механизъм за оценяване на нещо което самият аз не съм преживял или имам къс опит.Мнението ми да идва на база изградени принципи спрямо определено нещо.
Магията на играта идва от разбиране,а не  от похвати и схващания!

 2 
 -: Септември 22, 2021, 06:53 
Започната от BaiGrozdan - Ново от StefanS
Просто не знам от къде да започна.

Никога не съм ходил на курсове или подобни щуротии, не мога да ти дам никакво мнение за тях. Но
можеш да започнеш с отговора на въпроса: какво точно искаш ти? Какво е "инвстиране" за теб конкретно?
Да натрупваш богатство или да го запазиш? Има хиляди въпроси, които дори не си задаваш... защо го искаш, защо сега? (вероятно виждаш другите около тебе го правят и не искаш да пропуснеш).

Не ти трябват лектори като Орешарски или Бобева, за какво са ти, ако освен не искаш да ставаш министър. Учи се от реалните инвеститори, от реалния живот. Кои са най-добрите живи примери? Ясно е - Бъфет и Мънгър. Почти всички съвременни инвеститори са започналии с годишните отчети/letters to shareholders Бъркшър. 
Какво лично съм правил преди време: случайно попаднах на Poor Charlie's Almanack, на Чарли Мънгър. И от там скочих в дупката - всичко от библиографията в книгата съм изчел. Исках да разбера как мисли той, защо, мотиви, въобще всичко което би ми помогнало да стана по-добър в Живота (не само инвестирането). Seeking Wisdom: From Darwin to Munger е много добро начало. От там накъдето те отведе вятъра - история, биология, математика, физика, философия, въобще всичко ще ти помогне.

Цялата идея е да си изградиш правилен процес за инвестирането, мироглед дето му казваме. Това става с реален опит, проби/грешки и постоянно учене. Но това до което съм стигнал е, че инвестирането е супер скучно занимание. Четеш 4-5 часа на ден, минават дни, години без нищо да се случи. И много самотно, никой не може да ти помогне и да поеме отговорностите ти, няма гаранции, заплати, сигурност. Може и да ти хареса, може и да не ти. Но това е занаят, изкуство, и ще трябва да вложиш много ако наистина искаш да станеш добър в него. А резултата е някъде там далече в бъдещето, след 20-30-50 години... евентуално.
Няма тайни рецепти, хапчета, чийт кодове. Всчичко е наисано, изказано повтаряно десетки пъти. Както и с жените, нищо по различно.

Ето още един невероятен пример за подръжание: Антъни Деден/Грант Уилиямс
https://www.youtube.com/watch?v=a4_U6bS-cU4


 3 
 -: Септември 21, 2021, 10:45 
Започната от BaiGrozdan - Ново от BaiGrozdan
Здравейте! Ивайло Кенов, CTO на SoftUni рекламира финансовата академия като място, на което можем да започнем да добиваме знания за инвестиране. След малко рисърч разбрах, че един от основателите на финансовата академия е бил директор и колега на Кенов в същия софтуерен университет.

Някой от вас ползвал ли ги е? Какви са отзивите? В началния курс инвестиции участва Даниела Бобева, която е била заместник министър-председател на правителството на Пламен Орешарски. Курсът е безплатен, но ясно ми е,че целта да те зарибят и после да ти искат пари като всяка друга такава подобна инициатива.

Моите колеги от отдела по програмиране са луди по криптовалутите и спекулациите докато аз виждам повече хляб в дългосрочните инвестиции. Просто не знам от къде да започна.

 4 
 -: Септември 20, 2021, 10:56 
Започната от crowolf - Ново от Jacob Palmer
Как се подхожда с момичета, които наскоро са излезли от дълга връзка и все още го преживяват ?
Ще ти отговоря само тук с мега пресен пример при мен от последната ми връзка , която беше месец и половина Ухилен
Беше излезнала от сериозната и връзка преди 3 год., но още не го беше преживяла.Като почнахме заигравката си и стигнахме до long late night talks, се започна споделянето на много лични неща от животите ни и т.н. Като се стигна до там че бяхме ''заедно'' , тя сама ми казваше че благодарение на мен е излезнала от депресии , че песни на които преди е ревала ся се разцепва , че цял живот е търсила това което съм аз и прочие.Истината е че аз търсих същото , което беше тя тогава.1 месец топ отношения и после мега голяма промяна в тоя човек.И така до преди няколко дни в които се разделяме.Буквално я питах: преживя ли го най накрая бившия ти и тя ми каза незнам. Та , мое мнение -
Реве ли още за някой от бившите си , се опитва да го забрави с теб.Не успява = гейм оувър. И от там следва да те хване яд за всичките нерви , инвестиции и усилия които съм полагал.

 5 
 -: Септември 19, 2021, 10:02 
Започната от crowolf - Ново от xa.aleksandra
Ок, може и да не съм разбрала добре. За промяна на поведението имах предвид да и кажеш, когато сама започне да говори за това, че не ти се слуша за бившия и, че искаш да си говорите за други неща. Продължавай да се закачаш с нея и флиртувай с нея без да правите секс, но и без да и даваш да ти се оплаква за каквото и да е било. Недей да я чакаш специално нея, излизай си и с други момичета. Изчакай и виж как ще реагира. Усмивчица

 6 
 -: Септември 19, 2021, 08:02 
Започната от crowolf - Ново от crowolf
Не знам от къде ги правиш тия заключения, но няма нищо общо с това, което съм написал..

Само за едно може да си права и това е последното изречение. И не, че бих се "отказал", просто почвам да се съмнявам дали си струва.

 7 
 -: Септември 17, 2021, 16:47 
Започната от crowolf - Ново от xa.aleksandra
 Извинявай, но пак аз ще ти отговоря, crowolf  Ухилен
 Щом с момичето имате дълга история и вече сте имали кратка връзка и тя след като е била с теб пак ти говори, че обича друг, означава, че положението хич не е добре. Той е нейната любов, а с тебе се закача, защото може би иска да го накара да ревнува. Трябва изцяло да си промениш поведението към нея. Според мен откажи се и си намери друго момиче.  Успех!:)

 8 
 -: Септември 17, 2021, 16:25 
Започната от crowolf - Ново от crowolf
Благодаря все пак за лаконичния отговор на пича горе.. Ухилен

Значи, Александра..

Тя не ми ги е казала тия неща в прав текст, по-скоро сам стигнах до заключенията. (и са факт)

С момичето имаме дълга история. Били сме във (кратка) връзка преди. Не знам защо си останала с впечатление, че съм я отхвърлил или съм си тръгнал, няма нищо такова и все още се "харесваме" взаимно.

Сега не сме говорили за секс (може би трябва) и само е имало някакви намеци тук-таме и от двете страни. Заиграхме се един път, но тя не беше готова.

Но все тая, не искам да изпадам в твърде големи подробности за ситуацията или да става поредната "бг-мама" тема..

Бих се радвал да чуя и някое друго компетентно мнение на въпросите (или ситуацията), защото мисля, че са важни.

 9 
 -: Септември 17, 2021, 14:30 
Започната от crowolf - Ново от xa.aleksandra
 Здравей, crowolf. Момичето ти е споделила доста лични неща, още повече, такива, които не я представят в добра светлина. След това тя е била готова за секс и ти си и отказал. Знаеш колко е неприятно да ти отказват секс, представи си сега да споделиш толкова много, да ти откажат секс и при това да си жена, т.е.  не е прието тя да си иска секс, а още повече след като скоро излиза от дълга връзка. Знам, че сега нещата много са се променили, вече и жените са по-активните, но все пак сигурно си го мисли.
 Мисля, че вече няма да се съгласи да се видите отново, но всяка жена е различна.
 Още нещо, ти каза ли, че я харесваш като жена, но не искаш да насилстваш нещата, защото искаш да бъдеш с жена, която е преживяла бившия си, или си тръгна без да и обясняваш, защото ако е второто, може да си е помислила, че го правиш, защото не я харесваш достатъчно.

 10 
 -: Септември 16, 2021, 08:20 
Започната от Йосив Табаков - Ново от MPUA
Ако искате развитие относно пикап, ходете на Уоркшоп при Илиян и да му се помогне,но ако сам не го искаш и Илиян няма да ти помогне, все пак във всяко обучение положението е 50/50 от които едните са от инструктора, а другите са от самият обучаващ се.

Това е точно така. Аз съм изключително доволен от уоршопа с Илиян преди време, въпреки че тогава не се бутах достатъчно сам - имах его, което тепърва ми предстоеше да счупя напълно на улицата. Уоркшопът може да бъде изключително полезен, ако и самият ученик има воля, мотивация и постоянство. Затова не мога да се съглася с твърдението на автора, че инструкторите продават илюзии - това просто не е вярно. Най-красивите момичета и разнообразие от тях получих именно в годините след уоркшопа.

Страници: [1] 2 3 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines