Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 26, 2022, 20:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Колкото по-голяма е трудността, толкова повече слава има в преодоляването и." - Epicurus

Екипът на pickup-project организира практически обучения. Научи се да бъдеш успешен с жените!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 -: Май 16, 2022, 13:19 
Започната от Dunc - Ново от mask_off
Според мен просто си пуснал тази тема за да ти се изкефят анонимниците у форума как си ебал загоряла милфка.  Личи си от тъпите ти въпроси. Нищо ново под слънцето. Поне се разбра колко си красив.
ЗАКРИВАЙ!

 22 
 -: Май 16, 2022, 13:12 
Започната от CaPex_05 - Ново от CaPex_05
Shark, мерси и за твоя коментар. Опитвам се да се отърся от нея и да ми е по-спокойно. Вече излизах с 3 момичета за този период, но проблема е все още на лице - ти го спомена "единствената".

Единственото което мога да ти дам като съвет е - последвай какво ти казват момчетата тука. Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш.
 

Това за момента не мога да го направя заради факта, че тя не ме търси даже и да ми върне "парцалите". За мен лигавене би било ако тръгна да я търся отново й да напомням, чи си ги искам. Унижавам се....

Както btw каза, имам 2 сценария. Предпочитам на този етап да забравя за нещата и да не се унижавам допълнително за да си ги искам. Реално ако е имала и грам чуства като не я търся, тя ще го направи за да провери дали аз ги имам. Ако ли не, здраве да е.

 23 
 -: Май 16, 2022, 11:12 
Започната от gotohell - Ново от gotohell
Здравейте пичове!

Темата няма да е за разни любовни драми както повечето теми, които видях във раздела.
Проблема ми е следния...Преди няколко месеца приключих дълга връзка. Разделих се с момичето по ред причини като в началото съжалявах много, но след като устисках известно време, видях, че съм взел правилно решение и сега се чувствам доста по-добре.

Проблема обаче дойде със идването на спокойствието и готовността да се запознавам с нови жени. След тази връзка съм закърнял брутално много. Запознах се във Тиндър както и фейсбук с няколко жени, но чата изобщо не ни върви и те в крайна сметка спират да ми пишат. Не съм излизал с нито една от тях до момента, обаче въпроса е, че не мога да се продам в хубава светлина. Загубил съм усета да предаспложиш мацката да ти пише повече, да те търси и сама да поиска да излезете. Все едно съм се върнал 15 години назад, само че явно вече съм старт за тия неща(на 34 години съм).

Предполагам в такова състояние са изпадали и други колеги във форума и са надявам да излязат с някакви съвети. Не съм по пикапа и никога не съм бил досега. Момичетата с които съм излизал, винаги са били от общи компании или запознанството е ставало по някаква странична линия, но не и в градския транспорт примерно..просто съм такъв тип човек.

Това, което виждам по сегашната ми нагласа, е че колкото повече се пренавивам, толкова повече пропадам и не върви и не върви. А това съм го виждал при мои приятели. Идва момента, в който си тотален блок и се осираш дори и с момиче, което ти е много навито, защото си загубил някъде ташаците си!

 24 
 -: Май 16, 2022, 10:46 
Започната от CaPex_05 - Ново от Shark__
Другият major red flag, или червен флаг са - родителите и. Тези орица и техните обвинения са докарали до там нещата, че това момиче е не само социално изолирало се (което и супер мн се дължи и на пЛАНдемията последните 2 г.), но и я карат да се чувства виновна, налагат и контрол чрез "ооо ти сега си далече от мене, аз съм болна!." Изобщо тая диагноза на това младо момиче, майка и ... просто пич, wtf? Т'ва са сериозни психични проблеми. За какво се вреш при такива жени и техните семейства?  Шокиран

Ей го на, снощи излязох с една женица, дето се запознахме преди коло месец и нещо покрай 1 група приятели. Абе некъде началото на април беше. Даже ме издири у соц мрежите и ми прати покана. След 10 мин чат, направо я поканих с директна оферта за час и място. Излизаме и почвам да я баунсвам - витошка, кафенце, после хапнахме; Първия път аз черпих с по един коктейл, после тя когато хапвахме. И вече стигаме да се движиме там по 1 улица, считам че достатъчно рапорт има, и почнах да наклонявам разговора за това какви са родителите и; исках също да видя тя "реалист ли е," или пък "оптимист." И няква директно ми признава - "ооо аз съм шматка цял живот, и съм реалист и много негативно глелдам по принцип." Начи, т'ва кат ми го каза и... ред флаг. После пък си полафихме за родителите и. Ми немаше място за повече разговор като ми каза, че не си говори с тях, и че често се карат и тн., и то още от както е била дете... та даже излязла из чужбина, за да не е около тях на младини. А да, оказа се и социално изолирана, била хоумофис последните 2 години.

Иначе го раздаваше "яка." Видех колко е яка вече на лична среща. По далече от такива хора дето нямат никакъв интегритет. Правилно се самоопредели - шматка.

 25 
 -: Май 16, 2022, 09:53 
Започната от Dunc - Ново от ilian_790112
То вярно, какво точно искаш - да заместиш нейния мъж и да и гледаш децата ти? Намигване
Свалил си я, правил си секс с нея, свършил си си работата...

И защо да ходиш на някакъв ивент с групата, мислиш, че наистина ще бъде в една стая с теб, та да разберат всички? Много наивно.

 26 
 -: Май 16, 2022, 09:37 
Започната от CaPex_05 - Ново от Shark__
Пич, благодаря за темата. Изключително много ме развесели. Напомня ми на филмите в които и аз вярвах... и колко се забърквах в тях, но поне подпитвах какво да правя, за да извлека някаква полза... па и го правех на време! Но най-вече слушах и прилагах

Иначе т 'ва твойто си е направо драма от стила Kanye West - Kim Kardashian или Johnny Depp & Amber Turd... сторита, снимки, Инстаграм, приятели замесени (как имаше една приказка: кошаревски свидетели)... само трябваше някой да излезне с една камерка и да снима документален филм

Единственото което мога да ти дам като съвет е - последвай какво ти казват момчетата тука. Трябва да рискуваш и да играеш на макс, без лигавене. Точно както казва btw - студено да влизаш. И до ден днешен си спомням с присмех и гордост как врътнахме номер на една висша служителка с помощта на btw. Верно, направих много изцепки... но точно в тоя момент, загрях как да играя близо - далеч и как да рискуваш.
Риска беше такъв, че накрая тая жена до такава степен и разклатих нервната система, че ми каза - ТРЪГВАЙ СИ! А можеше и да дойде да ми реве и после да и 'го подам,' и да ми полапа сладко сладко...

Докато не почнеш да правиш нещата дето ти се казват тука, ще продължаваш с филма за "единствената," да влизаш във филми ала-стил "аз и видях еди кое си стори. Еди кой си приятел ми каза за Х. А пък тя не иска да ми върне дрехите." Брат, действай смело и дръж на себе си.

Психолога е изиграл една много добра роля. Не обвинявай човека. Правилно я е посъветвал - трябва да гледаш първо себе си. Ти явно повече "гледаш нея." Според мене имаш проблем и то особен с това да си human-pleaser - т.е. да задоволяваш очакванията на другите... и ако не се случи как трябва, айде - ку*яц.

Показваш, че го играеш тежко, и че уж правиш нещата правилно, но разбивката на колегите по-горе показва, че идваш от доста кофти настройка. Поправи я! Имаш шанс.

 27 
 -: Май 16, 2022, 06:30 
Започната от StefanS - Ново от StefanS
Е чак огромни... Зависи каква ти е психиката. Аз редовно губя подобен % от капитала си, и говорим не за $300-400, а за 5-цифрени суми.

Прав си както винаги, не е болка за умиране, но при условие че Инвестирането не ти е работата/бизнес и не е единственото на което разчиташ за да се издържаш.

Все се канех да пиша и за тази друга недоразбрана тема. Повечето сме чели основните правила на Уорън Бъфет
1. Никога не губи пари
2. Никога не забравяй Правило 1

Целта на нас като инвеститори не е да СПЕЧЕЛИМ, а да НЕ ЗАГУБИМ играта на Инвестиране. Целта ни винаги трябва да бъде ОЦЕЛЯВАНЕТО а не МАКСИМИЗИРАНЕТО (на печалбата).

Пример:
Имаме някакъв актив/инвестиция. Всяка дадена година има 50% вероятност цената да е отишла нагоре/надолу. Когато се повишава, се повишава със 100%, когато губи - намалява само с 50%. Периода на инвестицията е 10 години. На пръв поглед това е невероятна сдлека - ще имаме 5 години * 100% - 500% нагоре, 5 години * 50% - 250% надолу, тотал 250%; Делим на 10 години - 25% годишна доходност (средна аритметична доходност)!!!. Уникално супер, мечта.

На практика нещата са много по различни. Нека кажем че инвестицията ни е 100 единици (хиляда, няма значение). Първата година сме +100%, втората +100%, третата -50%, 4та +100%, 5та -50%, 6та -50%; 7 +100, 8 -50%; 9та +100%; 10а -50%. Пет печеливш и пет губещи, точно според тероя на вероятностите. Но да видим какво се случва с капитал и как нараства:
НК - 100; след 1 година - 200; след 2 - 400, 3 - 200; 4 - 400; 5 - 200; 6 - 100; 7 200; 8 - 100; 9 - 200, 10 - 100. Капиталът ни е нараснал точно с НУЛА единици, а не със "средно аритметични 25%" както би трябвало да бъде. Това е средно ГЕОМЕТРИЧНОто нарастване на капитал, т.е истинското реално нарастване. Онова което се случва след всички спадове и върхове. И само то има значение защото това са реалните единици които можем да изтеглим и изхарчим. И единствено това може да ни интересува. Всеки може с ексел да си поиграе и да с еубеди с очите си - няма значение кои годишни са печелиш и кои губещи и в каква поредица излизат. Няма значение дали са 100 или 200 годинии Средното геометрично = 0 при тези по горе условия.

Този променен за улеснение пример и доста по сложни са от книгата на Mark Spitznagel - Safe Haven. Лично за мен - в Топ 3 книги за инствестиции. Някои неща съм ги знаел още от преди това, особено за застраховките, но всичко там е описано подробно с примери и препратки. Колкото по-дълбоко закопае човек, толкова по-добре. Най-добре до оригиналния Бернули от 18 век - чудесни примери!

Целта и на Живота е на първо място - Оцеляване, и едва тогава - Възпрозивеждане. Не губи пари, остани максимално друго в играта.
Секунда невнимание - цял живот мъртъв!

 28 
 -: Май 16, 2022, 05:53 
Започната от Dunc - Ново от StefanS
"Или правим нещо, или прекратяваме, губиш ми времето и си прекалено несериозна"

Всичко е много просто - ти самият не знаеш какво искаш. И сега се правиш на куул,  че си дръпнат, не ѝ пишеш и подобни щуротии. А това което аз лично виждам, и тя естествено е че ти си хлътнал до уши по нея. Това показваш с ДЕЙСТВИЯТА СИ. Мога да се обзаложа че дори я прегръщаш след като си я изчукал. Все едно.

Ти какво искаш от нея - само секс? Внимание? Грижи? Сериозни отношения?
Майките стават само за едно единствено нещо - чук и бег. Нищо друго. Еле пък сингъл мамите - напаст голяма (разчети се из форума, не си единствен и специален). Тая твойта има и мъж - защо си усложняваш живота, какво има толкова да мислиш - като поиска да се наебе с тебе, ще го направи и ще намери начин да се свърже с тебе. 

Ето нещо което разбрах едва последните две години (заради Тони Сопрано). Когато спреш да манипулираш хората по какъвто и да било начин, те също няма да могат да те манипулират. Нито редителите, нито братя/сестри/братовчеди, нито приятели.

Ти в момента искаш да минеш по тънката лайсна, защото "уж  е лесна, нали е обвързана/найка", ама ще си платиш солено изразено в загубено време.

 29 
 -: Май 15, 2022, 18:04 
Започната от Dunc - Ново от Dunc
Здравейте,

Най-общо казано имам нужда от съвет. Започнах преди време да играя с една МИЛФ-ка, която е омъжена. Още от начало, въпреки че го играеше резервирана, срамевжлива и неособено склонна на среща на живо, си личеше, че все пак има интерес и ще трябва да си загубя малко повече време в тъпи чатове, но все пак ще излезе.
В крайна сметка излязохме два пъти, след това започна лека-полека дори самата тя да ми обръща на секс и да ме разпитва и да ми говори някакви неща. След първата среща дори сама ми писа малко по-късно, и то директно с думите "много си красив". Аз се изненадах понеже личният ми опит до момента, дори и някоя да е имала интерес към мен, никога не ми е тръгвала с толкова искрено и директно съобщение.
След двете срещи се видяхме трети път направо в нас- секс- мекс, едно друго, хубаво си прекарахме, със сигурност свърши няколко пъти( казвам го не, за да се фукам, а за да подчертая, че със сигурност би трябвало да ѝ е харесало, а не само да се прави и да отбие номера). Дори на изпроводяк ми каза " Благодаря", което ми стана смешно вътрешно, защото се почувсват все едно някаква платена услуга съм извършил.
Както казах тя го играе резервирана, срамежлива, но въпреки това доста често ми пише сама от типичните досадни тъпи чатчета: "Здрасти, как си, какво правиш" и прочие дебилизми. Аз ѝ пиша първи доста по-рядко, първо,защото самият аз като цяло съм по-студен и дръпнат като човек, второ- заради можем да кажем златното правило "колко по-малко я търсиш и досаждаш толкова си по-интересен и те сами те търсят".
В хода на някои от разговорите и опознаването тя ми беше споделяла, че най-лошите неща, които е правила е съзнателно да манипулира хора, само за да си покаже, че може. Така имала връзка с мъж със семейство и го била накарала да си остави семейството и после тя го оставила. Беше ми ѝ казвала в прав текст: " Харесвам те, имам желание и мотивация, но се оставям ти да водиш хорото". Казах: "екстра, от тук нататък  нешата стават лесни" и тя потвърди.
Една друга вметка- тя е треньор по фитнес залите по групови занимания и като такава често прави разни лагери- почивка от няколко дни в някой хотел в България или извън нея с почивка, тренировки и странични занимания. В тази връзка си събира хора най-често от редовните ѝ посетители и така мисля и самата тя взима някой лев в повече. Бях се пробвал да видя какво ще каже, ако ѝ подметна, че може да ида и да сме в една стая. Първо ми се дръпна, после сама леко подговори и се дръпна.

Имайки предвид факта, че с обвързана жена и още повече така и с деца, трябва да си търпелив, дискретен и естествено да се съобразяваш повече с нея и да не ѝ досадждаш никога, аз напълно го разбирам и го правя.
Проблемът е, че последни време ми дава смесени сигнали, намаля писането от нейна страна, аз продължвам да ѝ пиша минимално първо. Няколко пъти отби въпросите ми за среща или да я питам съвсем провизионално кога би могла да е свободна, защото все пак и аз трябва да си правя планове, не съм ѝ слуга да съм винаги на нейно разположение. Миналата седмица сама ми писа, без да съм я натискал: "След два дни ще си разбера графика за седмицата и ще ти пиша". Така и не каза нищо, след няколко дена ѝ писах да я подпитам, тя ми каза " В София ми е трудно и ми прати ивент за един от въпросните лагери, предстоящ Юни и ми каза, да реша ако искам да дойда. Не съм я питал, а и тя не каза в крайна сметка в една стая ли ще сме. Все пак ако няма да сме в една стая за какво да ходя, кой знае и с всичките тия странични хора колко ще се усложни секса, а и ако се падне да е на червено, съвсем увисвам и само хвърлям някви пари на вятъра.
Явно се опитва да ми играе някакви номера, а и не изключвам историите, които ми е разказвала или да са лъжа или и с тях да се е опитвала по някакъв начин да ми играе и да ми внушава някакви неща.

Стана май прекалено дълго- съжалявам. Въпросът ми е- да ѝ кажа ли директно:"Или правим нещо, или прекратяваме, губиш ми времето и си прекалено несериозна" и да се дръпна рязко, да ѝ покажа, че може да ме загуби и това да евентуално да я накара отново да започне повече да ме търси, рискувайки с този подход, или да продължавам да го раздавам cooл ?

 30 
 -: Май 14, 2022, 16:48 
Започната от CaPex_05 - Ново от btw
Боже господи, ти си се побъркал. Сторита, дрехи, ама снимки. Само глупости са ти в главата, и няма как да се държиш адекватно, докато не изхвърлиш боклука от главата си. Освен това си личи, че си супер афектиран, и си във фаза в която си склонен да се филмираш, и да придаваш много по голяма тежест на неща, които я нямат.

Първо. Няма за какво да и благодариш, а още по малко пък много, че ще ти връща твоите неща. Това е супер банална игра с "върни си ми парцалите", и факта че се увличаш в нея те поставя в губеща ситуация.
Ако не са ти ценни нещата, просто ги заебаваш. Ако са ти ценни и казваш да ти ги върне. Вече си си направил устата. И да - тя може да ги използва за вратичка, ако иска да те види. Но на този етап не иска. Просто си връзва гащите. А може и изобщо да не и дреме за теб.
Нещата трябва да се случат простичко, и тогава си ефективен. Не трябва да лизаш във сложни филми. И в безсмислени писаници. Не трябва да и благодариш, за нещо което тя е длъжна да направи. Аз ти вися със 100лв, дал си ми на заем. Връщам ти ги и ти ми благодариш много. Сериозно ли?
За това. Не пишеш. И не питаш. Когато си сигурен че е у тях, минаваш директно през тях. Изсипваш се директно без покана и тъпи уговорки. И и казваш "пред вас съм донеси ми нещата". Тя слиза, взимаш си ги, твариш си ги в колата, тя те пита "как си" или подема някакъв разговор, отговаряш "нормално", и не комуникираш изобщо с нея. Качваш се в колата и си тръгваш. Ако ти разказва нещо, го правиш по средата на историята и, все едно подминаваш клошар който ти иска дребни за патронче водка.
И след това не я търсиш, не се интересуваш, не разпитваш, и не комуникираш с нея никога повече.
Ако толкова държиш да си я върнеш, и да си дадете втори шанс, въпреки безбройните съвети, че идеята ти е тъпа. Има само два сценария за теб. Първи в който си я връщаш. След като отрежеш комуникацията на 100%, ако тя почне да те гони, преследва, да ти се моли и извинява, едва тогава можеш да премислиш, и да и дадеш втори шанс (малко вероятно да се случи). Втория сценарии, е да не го направи и тогава продължаваш да се държиш към нея все едно е умрял човек.
Няма друг вариант и сценарии различен от тези двата. Проумей го. Разбери го. Запиши си го.
И започни да се занимаваш с други момичета, и да излизаш по срещи, преди да си се побъркал тотално.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines