Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Май 26, 2022, 19:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Колкото по-голяма е трудността, толкова повече слава има в преодоляването и." - Epicurus

Екипът на pickup-project организира практически обучения. Научи се да бъдеш успешен с жените!

За записвания попълни формата - https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Февруари 20, 2022, 16:05 
Започната от crowolf - Ново от ilian_790112
Всеки опит за свалка ти носи положителна точка по пътя към успеха с жените. Така че вечерта със сигурност не е била напразна. Въпросът е с какво темпо искаш да стигнеш до там.

1-2 заговорени жени в клуб, където няма къде да седнеш определено не е най-доброто, което си могъл да направиш. И то най-удобните, тези с които всеки се пробва, които са най-калибрирани, защото са един вид част от персонала. Според мен можеше да се напрегнеш малко повече. Намигване

Не е ползотворно да мислиш и анализираш толкова един единствен сет, това те вкарва в реакция, започваш да търсиш многобройни сигнали дали те харесва. С една дума, вкарваш си в главата един куп въображаеми предположения, което всъщност е голяма инвестиция към това момиче. Оттам губиш този care free mindset, който е наистина нужен за успешен пикап.

Следващия път дай максимума от себе си, все пак си стоял в клуба няколко часа. 2-3 сета ти трябват най-малко, за да започнеш да ставаш по-разговорлив, още 2-3 сета докато започне да се появява този care free mindset и едва след това може да се каже, че започва истинския пикап.

Не можеш да правиш нещата половинчато, като ще е пикап трябва да е hardcore. Усмивчица

 92 
 -: Февруари 20, 2022, 00:29 
Започната от BERSERK - Ново от Badrick
Берсерк + реп бро!
Всеки който е поел по този path на самоусъвършенстване,ще намира много стойност в постовете ти!
 В моите очи ,nothing but respect !Знам какво се изисква за да стигнеш до това  и колко трудно е!

Обожавам играта във всеки аспект  и на всяко едно ниво !Тези дни в които чувствам силна вътрешна спирачка.Когато не съм в настроение.Когато  имам хиляди причини да не действам,но въпреки това намирам сили и го правя !Всеки който ме познава знае че не излизам само когато го чувствам,а го правя въпреки това .Това е Journey.Развиваш се и се подобряваш когато инвестираш време!
 Обичам моментите в които съм толкова много в главата си ,но продължавам да се пушвам докато в един момент просто не шифтна.Тогава влизам толкова много в момента,че харизмата и излъчването изплуват !Нещата се случват ,но не е  като да мислиш,а чрез теб.Fucking love that shit !

Да заговориш красиво момиче,използвайки само и единствено характера си.Да я пулнеш и да я изчукаш !Брутал!Но да го духа секса !Начина по който се чувстваш (so much yourself )е основното value .Осъзнаването че трябва да търсиш щастието в себе си,а не в жените.Слава богу,че не ебем като сме нийди,че това би блокирало процесът  в който се променяш.Моментите в които виждаш дупките си и осъзнаваш възможността да ги фикснеш.So fucking badass!
  Да стигнеш новото на Берсерк,трябва да имаш нещо друго като движещ фактор .Може би си спрял заради гадже или заради ротация с няколко момичета и когато се върнеш към това какъв човек си бил преди да спреш,усещаш как играта те е карала да се чувстваш !Като си активен си просто по-добра версия на себе си!Всеки с няколко години  в играта ще релейтне към това!

Най-важният аспект е как релейтваш във фрейма мъж-жена !Най-core нещото !Енергията и излъчването !Това не е мнение ,I live that shit !Имам всичко което обществото налага като образец за външност ,но въпреки това ме режат като кучка ако енергията ми куца!Но ако съм в А гейма си,влизат в транс.Няма логическа идея какво се случва.Има думи като expression на вътрешното им състояние !
Логическите фактори като статус и пари влияят при long term решенията.Добрите емоции са huge value !

Развиеш ли умението да заговориш момиче и в същото време да си carefree ,да нямаш  зависимост от крайния резултат ,да черпиш положителни емоции от себе си и да водиш,ставаш дразнещо ефективен!
Ако се чувстваш комфортно в сет,всичко което ти е главата е как да спайкнеш собственото си състояние.Ако смяташ че мацката е по-яка от теб ще се мъчиш да я накараш да те хареса и да и покажеш колко си свеж!
Ти трябва да определяш собствената си стойност !Ако гледаш към обществото,ти си нищо в сравнение с 19 годишна пикла с цици и яко дупе.Дори да си лекар и чисто академично мега признат,си оставаш отрепка в сравнение с някое безмозъчно кифле!
Играта е едно от нещата които те учи да се доверяваш на себе си.Дава ти по-силен вътрешен комфорт да променяш живота си към по-добро,защото те учи да се бориш със страховете си и да ги преодоляваш !Всички минуси в характера ти мигновено ще цъфнат на улицата,затова е толкова трудно да действаш!Така се избира лесният  път със всички онези външни фактори които добавят стойност и наистина могат да дадат резултат ,но това около което Берсерк се върти е masculine polarity .Отиваш и излъчваш факта че си  атрактивен.Чувстваш вътрешен комфорт въпреки всички неизвестности !Нямаш нужда да си добавяш излишна стойност.
Когато излизам редовно се чувствам so fucking free!Мога да кажа или направя всичко.Няма нужда да има какъвто и да било логически смисъл и пак хитва!Тотъл Мindfuck!Това е една от важните части в играта ми!Харесва ми да съм тотъл free!Абсолютен I  don’t give a fuck mode.Fucking love it! 93 
 -: Февруари 19, 2022, 22:22 
Започната от crowolf - Ново от crowolf
Гледам в тоя раздел е нямало истории от около 3 месеца и ще си позволя да наруша мълчанието. Ще дам първо малко предистория за загрявка, а който иска може да прескочи до екшъна.

Случката се развива във вървежен столичен клуб. Толкова вървежен, че трябва да стоиш прав, освен ако не си вземеш бутилка. Явно нямам толкова опит с дискотеките и това ме изненада. Както и да е. Пих две води.

Нямах планове да "купонясвам" тая вечер, пък и не съм го правил от около половин година. Цяла зима си стоя (и работя) в нас на топло и само 2 пъти бях излизал с уинг за заговаряния. Ако не ме лъже паметта, си харесах тогава само едно момиче, отворих я и й взех инстаграма, но си имаше приятел и не ми отговори.

Тая вечер обаче изкочи покана за клуб и е така спонтанно реших да се хвърля, въпреки че до последно не знаех дали ще ме пуснат без сертификат. По някакво чудо дори не ме попитаха. (ама това между нас да си остане)

Влизам в сградата с интересна римска/музейна архитектура, но и неподобаваща за нея енергия на пошлост. Все пак, да си призная - очаквах да видя повече намусени погледи, но нещата бяха по-добре. Или не ги видях, защото го нямах в себе си, знам ли.

Game On.

Тая вечер "отворих 2+1 сета". От 2-те, които ме кефиха взех 1 инстаграм. Обаче започвам вече да си мисля, че това не е никакво постижение, защото мацките нямат против да трупат допълнителни фенове и сигурно го дават на всеки, който го поиска. Може би занапред ще започна да им искам "снапчат" или както си трябва - номер..

Въпросните момичета работиха в тоя клуб нещо като дилъри.. на въздушна дрога. Не ги разбирам и тия работи, ама който знае, знае.. Та, докато си лафим с компанията и си правим кефа, от време на време споглеждам какво се случва наоколо, нали, и ги забелязах тия, че обикалят насам натам. Повечето от тях бяха готини пичета, дет' се вика'. Ходих 2 пъти до тоалетната, в опит да засеча едната и да я заговоря, ама явно не беше писано да стане така, и не стана.

По едно време единия пич от компанията се разпознава с една от тях и почват да си лафят до нас. На второто или третото й идване я заговарям и аз нещо, общи приказки. Беше ми любопитно как издържа на тоя шум (щот' нали т'ва й е работа, а пък за мен това ще е ад), а тя ми казва, че се забавлява. Не беше мой тип и исках да остане за авера, затова разговорът ни беше кратък.

Но после ми хрумна една много добра идея, свързана с нея и "preselection". Това последното, от скромния си опит съм забелязал, че е едно от най-силните оръжия на всеки ПиКаПеР. Сетих се, че може да я навия да ме запознае с колежката си и така ще имам малко преднина пред някой случаен тип. Хвърих й го като идея и след някакво време като я видях с "таргета", отидох при тях.

Цъкам по рамото познатата и й давам знак, че за тая й колежка ставаше въпрос. Тя се обръща към нея и й казва: запознайте се.. В тая ситуация седим един до друг, като готината е от лявата страна, аз отдясно, а "уингменката" - по средата. Оная обаче сякаш дори не ме погледна, камо ли да се здрависаме, и се изниза набързо някъде встрани. Едвам не побягна, като дявол от тамян. Тогава колежката й ми съобщава, че онази си имала приятел. От кога, я питам - от 2 години. Ясно. (впрочем й намерих инстаграма на следващия ден и наистина си имаше приятел)

Благодаря й на уинг-ката все пак за съдействието, здрависваме се (малко по бизнесменски) Ухилен и се връщам при компанията. Малко ми беше неловко, защото клубът беше светъл и евентуално хора наоколо са видяли случилото се, но не е като да съм направил нещо нередно.

Вечерта напредва, вече е към 3ч., аз съм на работа от 9 и планирах да си тръгна около 1.30.. Но уви, живота не винаги се случва по план. Забелязвам 2-рия "таргет/сет", че седи на същото място, където се развиваше и предното действие, с гръб към мен. Бях я забелязал от по-рано, че е мой тип и сега беше перфектния момент да пробвам другата идея за "опънър", която случайно ми хрумна някъде тая вечер.

Отивам до нея и я цъкам по рамото. Не знам дали ме видя въобще, но се наклоних до ухото й, държейки присвита шепа до устата си, за да ме чуе какво й казвам. Първите думи не излязоха за секунда-две, но после излезе едно "здравей". Тя отвърна със същото. Вторите думи също се забавиха с момент, защото трябваше да обмисля как да си сглобя изречението, но пък това може би му предаде повече сила. Казах й: Виж какъв е плана, взимам ти инстаграма, и ако съм твой тип ме приемаш, ако не съм - не, и няма да ти се сърдя. След това без да чакам реакция или отговор от нея, си вадя телефона и й го давам да се намери. Тя се намира. (беше нещо като фитнес модел, с доста последователи)

По първоначалните й движения на взимане на телефона ми, изглеждаше загубена кауза и бях на път да си го взема обратно и да кажа - остави, усещам че няма смисъл. Но се въздържах. Следва един проницателен поглед от нея, в който се четеше лека заинтригуваност, и чиято цел беше да ме прецени добре що' за стока съм и дали съм нейн тип. Казвам й "мерси, лека вечер" с полу-усмивка и се връщам при компанията. Сигурно "пикъп" ветераните ще кажат, че това последното е "найс гай" държане, но според мен е просто въпрос на обноски. А може и да са прави. След около 2 минути решихме да си ходим и забелязах, че онази стоеше още там, на около 2 метра зад мен. Макар и с гръб, това го считам за "ИнИ", защото спазва някаква близост, а ако имах "нийди" държание може би щеше да се разкара от района доста бързо. Почти съм сигурен за това.

И така свърши вечерта. Може да не е успешна по стандартите на "пикъп клоузене", но по мойте стандарти за придобиване на опит и това да си прекарвам добре, беше успешна. Все пак се чудя за това с инстаграмите дали има смисъл да се взимат въобще.. И от "пикъпване" през колко ли обвързани трябва да премина, за да срещна момиче, което да е отворено към възможности с мен.

Може би "пикъпа" не е толкова за разчитане, освен ако не му се отдадеш изцяло и жертваш много време и енергия за масови бройки и опити. Но пък от друга страна не пречи да си отворен към някои от нагласите му, и когато има възможност - да си пробваш късмета. Все пак е хиляди пъти по-добре да опиташ, дори да не стане, от колкото да си затвръждаваш страховете и да оставаш с мисълта "какво ли щеше да стане..".

Интересно ми е какво мислите за подхода с тази, дето и взех инстаграма. Дали има потенциал (подхода)? Сякаш е директен и демонстрира "фрейм", но от друга страна може би ще е по-добре с номер, и евентуално след някакъв "рапорт", защото така сигурно изглежда, че го правя само за самия "клоуз", не знам. Абе има нещо интересно в него. Ако го ползвате и проработи, да черпите после. Намигване

 94 
 -: Февруари 19, 2022, 16:52 
Започната от BERSERK - Ново от ilian_790112
Обяснявам за последен път. Много от потребителите без опит в пикапа не могат да отсеят златото от плявата, а нашата цел е в пикапъорските раздели на форума да даваме чиста стойност. Като казваш, че това е дискусия, сигурно имаш предвид, че всеки трябва да си изложи тезата и Берсерк, за да надделее и покаже кое е стойностно, е нужно да обори Someone с логически аргументи. A после и всеки на когото му хрумне да спори за нещо друго. Сериозно ли мислиш това? Гепарда да се състезава с охлюва? Та това е под достойнството му. Може само да го гледа с насмешка.

За да не се размиват повече мненията на стойностните играчи, създадох нова група PUP Reader. Членовете на тази група ще могат да четат, но повече няма да могат да пишат никъде. В тази група засега съм сложил Coconut Crab, Someone и Rose. В тази група ще местя единствено потребители, за които наистина няма повече надежда някога да внесат нещо ценно във форума. Да ги банна не би било справедливо, защото все пак не са нарушавали правилата. Така наистина потребителите с опит ще бъдат по-мотивирани да пишат.

 95 
 -: Февруари 19, 2022, 13:23 
Започната от BERSERK - Ново от Coconut Crab
Ако нямаш фрейм, ако нямаш ентусиазъм и емоция, която да предаваш, тогава нищо друго не ти остава, освен да бъдеш логичен. Тук настина нещата са черно бели, или да или не. Не налагаш ли твоя фрейм, не водиш ли ти, тогава някой друг ти налага неговия, ти си в реакция и си логичен.

Това е форум - тоест дискусия. Ти вярваш, че мненията на Б са по-силни, по-стойностни от мненията на С. Ти вярваш, че Б има по-силен фрейм от С. Тогава защо е нужно да се местят или трият мненията на С. За да изпъкне златото, което казва Б е нужно то да седи редом до лайната на С както е в истинския живот и публиката да прояви необходимата интелигентност и да отсее златото.

А ти хем твърдиш, че Б има по-силнофреймови изказвания, а С е на дъното на фреймовата верига, хем налагаш някво реферство и казваш на нискоранговия играч - не аз няма да ти дам да съпоставяш мненията си с Майк Тайсън. Понеже Тайсън е по-силен и прав, ще оставя само ударите на Тайсън да се виждат тук - във форума, което е форум - един вид дискусия, мач. А оня играч дето смятам за по-слаб - ще му пратя слабичките удари да се излъчват по канал 158, че да не би някой да реши, че Б не е супер-шампиона.

Хем фрейм, хем хендикап и изкуствена броня за най-силния фрейм. Наистина не го разбирам и не се заяждам.

А сега ще кажеш, че новите играчи се обърквали и по-добре да гледат само най-добра и чиста теория. Е извинявай ама за това има книги, обучения, има видеа в сайта, а и във форума има бая теми дето са важни, заключени и написани в най-чиста теория от най-високофреймовите пичове.

 96 
 -: Февруари 19, 2022, 12:14 
Започната от BERSERK - Ново от ilian_790112
Аз наистина не знам какъв ти е животът от години, но виждам дейността ти в интернет. Щом ти си мислиш, че е нормално разсъждения на Someone да стоят до тези на Берсерк, значи нещо не е наред. На единият само като му четеш мненията се мотивираш за нещо по-добро, на втория като ги четеш се чувстваш разколебан от всякакво действие. Аз нямам време за дълги спорове, ако не можеш да възприемеш какво имам предвид, това си е изцяло твой проблем.

може ли цитат за това, щото никога не съм подтиквал някого или сам аз не съм (освен може би като ме заряза първото гадже) да се свалят жени с логически доводи - някъде да съм казал да идеш при жената и да й обясняваш колко си точен пич и че тя трябва да те хареса, щото видиш ли сте родени един за друг....

тея неща верно - скрипт ли са или как ги измисляш?

Може ли някъде цитат да съм казал да се свалят жени с логически доводи. Интересно ми стана.

Ти какво си мислиш, че логическите доводи се състоят само в това да обясняваш колко точен пич си. Ако нямаш фрейм, ако нямаш ентусиазъм и емоция, която да предаваш, тогава нищо друго не ти остава, освен да бъдеш логичен. Тук настина нещата са черно бели, или да или не. Не налагаш ли твоя фрейм, не водиш ли ти, тогава някой друг ти налага неговия, ти си в реакция и си логичен. Защо си логичен ли? Защото като нямаш сили да наложиш емоция, а все пак искаш нещо, тогава наистига нямаш друг избор освен логически доводи. А разсъжденията на Someone подтикват именно към това.

 97 
 -: Февруари 19, 2022, 10:39 
Започната от BERSERK - Ново от Coconut Crab
Тоя шаблон добре си го научил...преди съм си мислел, че извира от теб. Ама след като ми го пишеш пак, след като изобщо не знаеш какъв ми е живота и не сме се виждали от години - тея прозрения само от горните 5 реда, които ти написах ли дойдоха....доста нелепо.

Аз съм подтиквал да се свалят жени с логически доводи...уоу.....

може ли цитат за това, щото никога не съм подтиквал някого или сам аз не съм (освен може би като ме заряза първото гадже) да се свалят жени с логически доводи - някъде да съм казал да идеш при жената и да й обясняваш колко си точен пич и че тя трябва да те хареса, щото видиш ли сте родени един за друг....

тея неща верно - скрипт ли са или как ги измисляш?

Може ли някъде цитат да съм казал да се свалят жени с логически доводи. Интересно ми стана.

 98 
 -: Февруари 19, 2022, 08:46 
Започната от BERSERK - Ново от ilian_790112
Краб, ти наистина ли мислиш, че имаш някакъв фрейм, който да отстояваш? Твоят фрейм винаги е идвал отвън. Когато си срещнел мен, Слейър или Берсерк, всеки от нас те е надъхвал по някакъв начин, с една дума - набивал ти е фрейм за малко. Но ти така и не намери воля и сили да направиш от това нещо постоянно. Така и не намери начин да водиш живота си по силен начин, така че да вярваш в себе си. И когато вярваш да повличаш и другите.

Когато жена ти ти каже, че си ценен, тогава ще се почувстваш ценен. Но не и ако го мислиш ти. Защото не е достоверно това в което вярваш ти, нали? Трябва и другите да се изслушат. Намигване

Фреймът - това не са логични доводи, не е обективна гледна точка, не е научна концепция, не е базиран на психологически и философски открития и възгледи. Не е базиран на социални анкети и проучвания. Тези, които са успешни с жените не са научни сътрудници, които да могат да си губят времето да спорят ежедневно с велики мислители като теб, Someone и Rose. Затова им местя мненията. И докато те си стоят в раздел Други, нямам проблеми с тях. Защото техните и твоите разсъждения нямат нищо общо с успешния пикап. Те заблуждават потребителите и им дават погрешен фокус.

И не, форумът не е догматичен. Въпросът е в това, че разсъжденията всеки ги може, но се цени действието и реалният опит. Разбираш ли, че ако ти заговориш днес едно непознато момиче и споделиш тук какво е станало, независимо от твоето ниво в играта, всички ние ще оценим това повече от 10 страници разсъждения и никой не би ти преместил темата.

Фреймът е надъханост е емоция, която се прехвърля на другите. Когато няма емоция, не може да се говори за фрейм, тогава това са логически доводи. Когато ти не създаваш емоция у жената, тогава тя е тази, която създава емоции у теб. И тогата ти си този, който влиза в нейния фрейм. А на теб ти остават единствено логически доводи. Пробвай да свалиш жена с логически доводи, да видиш какво става. А ти, Someone и Rose подтиквате потребителите именно към това.

Пак казвам - в свалките няма обективност. Създаваш ли емоции и привличане, жената се нагажда към това, което си, нейната гледна точка се променя - съответно и нейната обективност. И ако ти умееш да променяш обективната гледна точка на жените около теб, тогава колко мислиш, че струват всички доводи и разсъждения, които можеш да извадиш? Усмивчица

 99 
 -: Февруари 18, 2022, 20:10 
Започната от BERSERK - Ново от The.Spirit
Coconut Crab - ако идеите ти са изначално калпави - няма значение колко силно ги отстояваш.

Това отговаря ли ти на въпросът?

 100 
 -: Февруари 18, 2022, 16:12 
Започната от BERSERK - Ново от Coconut Crab
Честно казано изобщо не мислех да пиша нищо в темата, не мислех да спамя (както сега ще ме обвинят, че правя), не мислех да хейтя (както сега ще ме обвинят), и не мислех, да теоретизирам (както сега ще се случи) и естествено мнението ми ще отиде там в няква тема - размишления на Краба върху играта. Но не устоявам - все пак някъде Берсерка беше написал по-горе, че някои много лафят в интернет па са некви лузъри и яко се тригърнах.  Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен хахха ...това мнение верно ще бъде скоростно преместено (я да видим - сега е 16:04 18.02.2022 - дали ще издържи в тази тема 15 минути....така стига спама). Ето основната ми мисъл:

(ВАЖНО:Завърти очи
Значи какво ни казват от рекламите, книгите за герои, книгите са себеразвитие, пикап майсторите и т.н.:

фреймът е най-важното (някъде горе гледах размишленията на Илиян - че яко къртиш, срещаш лелка и тя те отклонява). Е добре де ама ти къртиш в форума твоя фрейм и всяко мнение ти бива преместено в друга тема и ти казват - грешиш приятелю, ела пак като се поправиш. Ти продължаваш - пак ти го местят в гъза на географията. Е няма ли противоречие - гуруту дето ти казва : отстоявай фрейм, след като го отстояваш многократно - той те мести, банва. Ако идеш и го взривиш (щото в крайна сметка нали всичко в пикапа накрая е до надделяване), ще те обвинят за психично болен и лабилен. Като цяло много много тънка е границата между това да те обяват за герой от войната и психично болен и лабилен. Основно границата се начертава не от твоите действия, а от обществени нагласи, медии, психология на тълпите, автори, поети и всекви булшити. И кво става накрая - един има паметник, а друг го изучават в книгите по психиатрия. А и двамата следвали едни и същи принципи. Да несправедлив е света, но трябва да го приемем и да живеем с него и да следваме пътя си, пък каквото ще да пишат и където искат да ни преместят.

Айде със здраве,
ваш заядливко.  Ухилен

ПС : не си мислете, че само чакам няква злободневна тема за да давам контра...не бях влизал от месеци във форума...не мислех и да пиша в тази тема, хубави писания има в нея...но нещо се възбуди в мен (не в гащите) и усетих някво противоречие, което винаги го е имало де...явно сега съм получил необходимото последно зрънце, че да напиша горните мисли.

Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines