Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 01, 2023, 22:58 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Заредиха се шитки, чата стана кофти  (Прочетена 545 пъти)
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« -: Август 19, 2023, 21:54 »

Пускам кратък чат от Фейсбук Дейтинг (като Тиндър е трябва да се мачваш за да пишете). От известно време се опитвам да си тренирам фрейма онлайн, но вече се питам дали не overthink – вам. Дайте обратна връзка

След кратък чат, темата се завърта около известна личност с много жени и следва това:
Тя - Ти затова ли си тук, да го надминеш по бройки? (започва с шитките)
-   Не, тук съм за да срещна теб
Ха ха. А ти какво търсиш? Секс, фетиши, бройки, … (Доста е директна хах)
-   Търся сериозна жена, за нещо истинско. С напредването на годините, вече не ми е до такива еднократни игрички
Общуване?
Е да но има и такива тука
-   Ще те взимам за жена не разбра ли Ъ??
Хаха
-   Ми да, я каква готина булка с булото ще си
Да, готина, разкошна  (тука изглежда иска да получи валидация)
-   Да, само ще ти сложим едни лещи, да махнем тия очила за да не развалят визията
-   Колко си висока?
(опитвам се да и вкарам два нега, защото беше с очила и пишеше че е ниска)
Много. А ти – май не толкова много? (опит за шитка)
-   Дай в цифри
178 а нося и високи токчета Смотан А ти?
-   183, без токчета. Щото нали има има и мъжки токчета за ниски мъже
(Ха-ха на съобщението)
-   Аз бях останал с впечатление че си миньонче
ЗНачи почти едно ниво Смотан:D:D
-   Почти – с 5см си по-ниска Плезещ се  (опитвам леко да  я дразня, защото явно височината й е важна тема)
Успокояваш ли се? Смотан (още един опит за шитка)
-   Че аз не съм нисък да се успокоявам. Закачам те : )
Не си и много висок (Шитките продължават, тук ми стана смешно, че с моя ръст се опитва да ме изкара нисък)
-   Хаха 183 си е златен стандарт малката
…………………………………………………………. няколко реда пропуснати
С какво се занимаваш? На тези години трябва да работиш нещо, сигурно
(не знам как да приема това откритие, което направи)
-   Защо да работя, да се изморявам само ли?
Лошо
Няма по-лошо от мързелив мъж  (пак шитка, усещам че иска да се квалифицирам че съм добър)
-   Не е лошо, добре съм си. Имам позиции в престъпния свят и съм се осигурил добре Плезещ се
(почвам да я занасям)
Значи не си за мен. Не харесвам лошите (пак някакъв вид шитка или пък приема разговора насериозно, не знам)
-   Ще те осигуря и теб, взимам над 700 лв на месец
(тук вече откровено се лигавя, за да се усети, може би прекалих)
Пък и ти не изглеждаш изобщо такъв на снимките Смотан
Ах
 пази си ги, мен не ме блазнят Смотан
-   Добре работи тогава да те морят шефовете Плезещ се
Мен не ме мисли
Има и работи, които не са такива : )
-   Не мога, откакто те видях само за теб мисля
Да бе
 те всички така казват Смотан
-   Така ли правят, тцтц мръсници
Тук вече й казах, че я оставям да си догледам мача. И гледам след малко ънмачнала ме. Чудя се за причината, изглеждаше весела, като оставим шитките настрана
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #1 -: Август 20, 2023, 08:58 »

Не използваш разговора да скъсиш дистанцията. Щом стане дума за височини трудно ще калибрираш без въпроси като "Колко си висока като застанеш на колене?".
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1444

Профил
« Отговор #2 -: Август 20, 2023, 21:19 »

Първо, чата ти е супер объркан, трудно се разбира кой кво казва, но горе долу се ориентирах.
Започваш със супер много комплименти. Ква булка била, как си щял да я взимаш. Ти си се квалифицирал още в пъртите съобщения, и то многократно. Още от там, единствената причина да ти пише е да си прави базици с теб, и да си вземе малко валидация. За това те е ънмачнала накрая. Просто не и трябваш, след еднократния разговор. Но като цяло, след това само си мислиш, че я негваш, на практика пфодължаваш да се квалифицираш, с тези подмятания, че си играч, че си в ъндърграунда и т.н. Как сяташ, че това не е квалифициране, в предвид, че правиш недвусмислени действия за да се харесаш, да излезеш готин.

Цитат
-   Не, тук съм за да срещна теб
Ето, още от тук почваш, и следващите са само в тоя дух.
100 пъти по-добре щеше да е, да и върнеш дори някво клише от типа "Не. Отдавна съм го минал"

Само за лещите беше г/д добре. Но с един лаф не става. Изобщо онлайн свалките в днешно време са много тегави, и с такъв тип поведение просто абсурд. Много повече бърн се иска. Не че на живо би минало. Но онлайн просто набезите с такова поведение са милярдни орди.

След това я оставяш дори, да ти се подиграва на ръста, който хем е по-голям от нейния, хем изобщо не е малък, не е и среден. Това не е шит, това е наглярство

Цитат
ЗНачи почти едно ниво
-   Почти – с 5см си по-ниска Плезещ се  (опитвам леко да  я дразня, защото явно височината й е важна тема)
-"Почти" е определение на неудачниците, с което  обясняват на другите, колко близо са били до успех. Силно се надявам да не ти е по навик в речника.

Точно в това приложение съм открил, че много силна работа върши да отговаряш само по веднъж на ден. Имал съм доста случаи, в които сами разменят контакт с мен, даже последния размениха настойчиво контакти, че и след това сама ме покани на среща. Разбира се има значение какво пишеш. И разбира се, не всички случаи са такива. Но в близо половината взимаш супер леко телефон или месинджър, след седмица - 10тина дни, писане по този начин.
Уточнявам, точно този тайм фрейм работи много добре, точно в това приложение. За тиндър е друго, за други дейтинг апове трето.
Активен
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Август 20, 2023, 22:10 »

@btw в мата моите реплики са с тирета, другите са нейни, май трябваше да го обознача.
Изобщо не съм мислел да правя комплименти, това че ще я взимам и после надолу е в шеговит тон. Просто се опитвах да разчупя чата с шеги и мислех, че тя схваща че е бъзик. "Почти" е нейна реплика аз я натъртих за да подчертая разликата.

Цитат
След това я оставяш дори, да ти се подиграва на ръста, който хем е по-голям от нейния, хем изобщо не е малък, не е и среден. Това не е шит, това е наглярство
Как я оставям, какво мога да направя след като тя е решила да си плещи глупости? Да й кажа, че е кукундрел, както си и помислих? Не исках просто да изгрубявам

А с откъса за ъндърграунда даже мислех, че е дисквалификация. Тя нали намеква, че харесва "Добри мъже", там работливи и т.н. и това ми хрумна на момента да я поднеса, чата вървеше доста бързо, едновременно пишехме. Имам си хубава професия и изобщо мисля, че ъндърграунда е за неспособни, нямам нищо общо с него. Не знам, наистина ли изглеждат като квалификация тези неща? Явно отстрани погледа е друг , от това което съм вложил като смисъл

EДИТ
само исках да добавя, че тия шитки много ме изнервят. Като цяло се опитвам да напипам балансиран начин да ги минавам, без да показвам че ме дразнят. Закво ми харесва снимките, като после ще се прави на интересна. Аз като лайкна някоя искам да се видим наживо, не да се занимавам с лиготии в чата, но не знам..
Активен
houseofballoons
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 15

Профил
« Отговор #4 -: Август 21, 2023, 02:07 »

Много ще ми е интересно момчета в дълги и успешни връзки да се включат и да споменат дали ментално окей момичетата поддържат някакъв таван на броя шитки, и дали прекомерните шитки са просто някакво нарцистично циркаджийстване.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #5 -: Август 21, 2023, 12:40 »

Повечето жени  шитват несъзнателно. Инстинкт йм е. Така проверяват дали мога да се самоконтролирам, което от своя страна показва дали имам контрол върху моя живот, че да мога да се грижа не само за себе си, но и за поколението.
Тези които шитват нарочно- еви ги и бегай. Да, може да се каже, че е нарцисистично циркаджийстване но аз го наричам липса на само-осъзнатост и самоосъзнаване (self awareness). От тях една част го правят нарочно- и тях дори не бих ги клоузнал. ( Е, бих ги клоузнал разбира се, но нямам такава доминираща игра все още) А другата част го правят защото просто не знаят друг начин, така са научени от средата.  Тях може да ги клоузна, но  трябва да ги доминирам с уважение за да не ме скъсат от шитки.

Най честата шитка е дали имам уважение към себе си и дали мога да отговоря, така че да опазя своето уважение към себе си, да ги "поставя на място", както се казва. Ако успея това значи, че мога да се грижа за нейното емоционално състояние и показвам стабилност така.  По отговора те  си изграждат представа за мен. Трябва да съм сериозен и ако се шегувам - задължително сексуална шега.
Тя квото и да ми говори гледам да водя разговора към мен и това което аз искам от неа. Така че да започне да ми се обяснява а аз да я поставя на място. И да види, че я уважавам като човек но и не правя компромиси с моите цели, по отношение на нейните. Една от моите цели е тя да ме уважава като човек и да не ми се подиграва индиректно или скришно, и да не търпя да ми играе театър. Да я науча или предразположа да е открита в комуникацията и да казва ясно и открито какво иска. Така ще знам дали мога да й го дам или ще търся друга.

Има и такива които са ок, стабилни са. Но не се надявай да изграждаш нещо базирано на партньора. Цялата връзка трябва да се води от теб, като партньор. Трябва тя да се съгласи да живее с твоите цели. Ти да си водещ. Като съблюдаваш и нейните емоционални нужди. Може би най-важно е за да си паснете е какви емоционални нужди има жената. Защото някои имат нужда от скандали, каране, викане, ей такива емоции дето на мен лично не са ми присърце ( Е, разбира се ако има добра външност ще клоузна един път, но както казах все още нямам такава доминираща игра.)
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #6 -: Август 21, 2023, 13:20 »

И като отговор на въпроса- всички ще те шитват отначало, но сериозните ще си променят отношението, а несериозните няма да го променят- ще продължат да те шитват.
Единствено бих посъветвал да поддържаш контакт и връзка с колкото се може повече жени без значение грозни, хубави, сериозни, несериозни- колкото се може повече.
Активен

Цитат
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1444

Профил
« Отговор #7 -: Август 21, 2023, 15:02 »

@btw в мата моите реплики са с тирета, другите са нейни, май трябваше да го обознача.
Изобщо не съм мислел да правя комплименти, това че ще я взимам и после надолу е в шеговит тон. Просто се опитвах да разчупя чата с шеги и мислех, че тя схваща че е бъзик. "Почти" е нейна реплика аз я натъртих за да подчертая разликата.
Не, бе пич. На никой не му пука, шеговит ли е тона, и кво си закодирал в подтекста. Разбираш ли? Мацката ще го приеме така, както е способна да го разбере, и резултата ще ти бъде функция от това. Има един лаф, ако се налага да обясняваш шегата, то шегата е тъпа. И при жените това има друг смисъл. Много е пагубно да се поставяш в ситуация да се обясняваш.

Аз разбрах много добре, тя какво е казала и ти какво си отговорил. Но ти не ме разбра, кво ти написах. Защото съзнанието ти дори не допуска, че можеш да реагираш по подобен начин. Не бе, не случайно задрасках твоя отговор. Не случайно го поправих болднато.

Цитат
Как я оставям, какво мога да направя след като тя е решила да си плещи глупости? Да й кажа, че е кукундрел, както си и помислих? Не исках просто да изгрубявам
Написал съм ти още в първото съобщение
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #8 -: Август 21, 2023, 17:10 »

С какво се занимаваш? На тези години трябва да работиш нещо, сигурно
(не знам как да приема това откритие, което направи)
-   Защо да работя, да се изморявам само ли?
Лошо

тя насочва разговора а ти го следваш.  Отговаряш й логично и й влизаш в фрейма. Професионалната реализация не е тема за шегуване. Тя те тества с този шит скучен въпрос. Твоята шега, тя я приема като лигавене от твоя страна. Много по-лесно е да отговориш "Не ми се говори за работа в момента. Следващия път ще ти разкажа. Сега ще си говорим за по-приятно неща" и да я попиташ нещо от твоя си репертоар. Аз обикновено йм казвам " не ми се говори за работа в момента предпочитам да си говорим за любов. Ти какво мислиш за изневярата? Кой изневерява повече- мъжете или жените?каква е причината и т.н. " И оттук повеждаш разговора много удобно.

Цитат
-   Не, тук съм за да срещна теб
Ха ха. А ти какво търсиш? Секс, фетиши, бройки, … (Доста е директна хах)
-   Търся сериозна жена, за нещо истинско. С напредването на годините, вече не ми е до такива еднократни игрички
Сертифициран булшит отговор от твоя страна. По добре и кажи "Разбира се че секс, то тука друго има ли за търсене в тоя апп?" И повеждаш разговора като я разпитваш за нейните фетиши например. Тя директно ти подсказва какво тя търси и те чака да поведеш разговора като я попиташ за нейните фетиши и да си говорите за секс а ти й сервираш най големия булшит. Вместо да се възползваш от това което тя ти пише.

Или ако се обясняваш с " търся сериозна жена" накрая добавяш "..ама от теб май само секс мога да очаквам"
. И тя ще пита -"защо така мислиш?"
-"Защото не те познавам толкова добре и снимката ти има такова излъчване. Ако се видим на живо може би ще си променя мнението."
И като каже Ти сигурно с всяка би спал само по снимка? И казваш не, но ти, като всички останали жени си качвате снимки на които си личи че искате секс преди нещо по сериозно. И така ръчкаш докато почне  да се квалифицира, че не била такава. И ако е сериозна ще започне да ти споделя и ти съответно искаш телефон.
Активен

Цитат
steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Август 22, 2023, 20:24 »

btw Нищо не съм закодирал, вложих някаква ирония, неубедително явно, за да се приеме както ми се иска. Ок разбрах

Цитат
Или ако се обясняваш с " търся сериозна жена" накрая добавяш "..ама от теб май само секс мога да очаквам"
. И тя ще пита -"защо така мислиш?"
-"Защото не те познавам толкова добре и снимката ти има такова излъчване. Ако се видим на живо може би ще си променя мнението."
Звучи добре, но трудно успявам нещо да ги накарам да се валидират онлайн
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #10 -: Август 26, 2023, 13:51 »

Цитат
Да ги накарам да се валидират онлайн.

Не съм сигурен че това е заплаха за свалката като цяло- следователно не се фокусирам върху този аспект за сметка на възможността да заговориш някоя на живо. Като цяло не се фокусирай върху заплахите преди да си се възползвал от възможностите. Т.е. гледай първо да се възползваш от всички възможности които ти предлагат уменията които притежаваш и чак след това се фокусирай върху заплахите да ги неутрализираш.

Или ако смяташ, че умението да ги караш да се валидират онлайн ти е слаба страна (ако допуснем, че това умение е важно за твоята игра) поработи върху това умение чак след като си усъвършенствал и си взел максимума от тези умения в които си сигурен, че владееш на по-високо ниво.

Например- ако си добър в  това да накараш жена да излезе на среща, се фокусирай над това да изкараш максимален брой жени на среща,  така че да имаш поне по 7 срещи на седмица с различни жени и чак след това помисли за това как да ти се валидират. 
Или друг пример ако си добър по телефона,  се фокусирай първо да имаш 7 разговора по 30 минути с различна жена на седмица и чак след това, като поддържаш това ниво постоянно, гледай да ги караш да се валидират.
Активен

Цитат
The_Doctor
PuP Masterpiece
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 81

Профил
« Отговор #11 -: Август 26, 2023, 17:39 »

Цитат

EДИТ
само исках да добавя, че тия шитки много ме изнервят. Като цяло се опитвам да напипам балансиран начин да ги минавам, без да показвам че ме дразнят. Закво ми харесва снимките, като после ще се прави на интересна. Аз като лайкна някоя искам да се видим наживо, не да се занимавам с лиготии в чата, но не знам..

За да си тренираш фрейма, излез навън. Общувай с жени и изобщо с всякакви хора. Това, което цитирам говори достатъчно.... Щом шитки те дразнят и се изнервяш, няма да се получат нещата. Никоя, ама абсолютно никоя жена не харесва нерваци и емоционално неуравновесени. А какво остава, нервен мъж да я сваля??? Учи се да не се дразниш от щяло и нещяло. Шитките са част от играта. Отрязването е част от играта.
Активен

steelheart
PuP Player
PuP Форум Ученик

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Август 26, 2023, 21:10 »

The_Doctor Както виждаш в чата не съм се държал нервно и за минута дори и при толкова на брой брутални шитки. Интересното е, че наживо почти не получавам такива шитки (или много рядко). И като влеза онлайн нещата се променят... а това са същите тези жени дето са и наживо. Явно нещо им става онлайн.
Оня ден си направих експеримент - в сайт написах на няколко "Моля те отговори някой път, много ми харесваш" (субкомуникирайки че съм им писал вече няколко пъти, нещо което няма да помнят дали е така). Отговори ми една 100килограмова дебелана - "Като минат ретроградните планети ще си помисля"  Смотан Това специално ме разсмя, но в не толкова комичните случаи, наистина се дразня като почнат да летят в облаците (макар и да не го показвам). Не ми казвай, че ти се кефиш на тия смотани шитки?
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #13 -: Август 27, 2023, 20:33 »

Цитат
Не ми казвай, че ти се кефиш на тия смотани шитки?
Незнам за Докторът но аз йм се кефя и то много. Обичам да ме шитват много и постоянно защото така ми е по лесно да си изградят образ  кой стои срещу мен. Обичам да йм игнорирам шитките на момента и да не йм отговарям. И веднага да повеждам разговора в мойта посока. И междувременно мисля как бих йм отговорил и като го измисля го вмъквам в разговора. Остават изненадани и не го очакват да използвам тяхната шитка срещу тях. Най-доброто е!
Активен

Цитат
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: