Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:15 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Хванах я да крие чатове от мен, сбихме се за телефона и.Мога ли да и вярвам още?  (Прочетена 454 пъти)
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +51/-15
Неактивен Неактивен

Публикации: 265


My curse, is my drive


Профил
« -: Септември 07, 2023, 15:10 »

Сега. Преди почти 2 месеца пуснах тема с репорт как живота ме изненада приятно когато най-малко го очаквах. Запознах се с една Японка на 32 години (аз съм на 30) които не и личат. 8-ца е. Тя дойде тук в чужбина за да учи английски 6 месеца, а аз за да работя. От тогава сме заедно и се виждаме 4-5 пъти в седмицата, правим секс вечер или сутрин или и двете. Паснахме си доста добре, най-вече в леглото. Английският и все още е доста зле и често и е трудно да ме разбира и да съставя изречения. Ходихме заедно в чужбина и често излизаме насам натам. Дори я заведох в България на почивка и се запозна със семейството ми. Като цяло нямах никакъв проблем с нея, следва ме доволно и прави каквото и кажа. Грижи се за мен и ме внимава. Започнах да се замислям за дългосрочни сериозни отношения с нея защото наистина я харесвам по излъчване, характер, тяло, как мирише, пъшка, всичко. Казах и че я обичам, и тя ми отвърна със същото няколко пъти.
С времето обаче започнаха да се вдигат червени знамена които ми крещят ''внимавай!''.  
Ето някой от най-критичните за да придобиете представа:

1-ви червен флаг. Около 2 седмици след като се запознахме, я видях да гледа за билети. Когато я попитах какво гледа, ми каза че обмисля да ходи до остров "Миконос" и гледаше за билети. Проблемът е, че не ме покани. Логично е когато си с някой, да искаш да прекарваш колкото можеш повече време заедно. Така че за мен нямаше логика да не иска да отида с нея. Когато я попитах защо не ме покани, ми се оправда че е понеже работя. Отговорих, че дали мога да си взема почивни дни или не това го знам само аз, тя няма как така да знае вместо мен. В крайна сметка не отиде, защото билетите бяха скъпи.

2-ри червен флаг. Тя дойде тук за да учи английски, ходи сутрин на часове и има съученици и съученички които често я канят да излизат да ядат, пият и да купонясват вечерите. Изградила си е социален кръг който много и влияе. Аз не мога да и дам това което те и дават. Айфона и постоянно пиюка от известия. От друга страна работя 5 дни в седмицата, вечер. Нямам подобен социален кръг. Не мога да съм с нея постоянно. И не казвам че това искам. Дал съм и свобода. Обаче първият път когато разбрах че е ходила да купонясва се разочаровах. За мен това да оставяш приятелката си да ходи по дискотеки с приятелките и,- без теб, е като да хвърляш месо на вълците. Пълно и с играчи там. А тя мен, не ме покани. Обясних и го и казах че това не ми харесва. Мисля също че приятелите и се опитват да ни разделят защото не ме харесват, и затова да не ме кани, или го чувства като ексклузивно само за съученици.  

3-ти червен флаг. Изключително любезна и комуникативна е и не може да казва -не. Усмихва се на всички, избягва конфликти. Повечето Японки са такива. Как това е проблем? Да, цялото ми семейство и рода се влюбиха в нея, но това умножава притесненията ми когато ходи с приятелките си по клубовете че ще действа емоционално особено след няколко питиета някой ще я излъже. Как мога да имам дългосрочна връзка с човек който не може да отказва на флирт когато е във връзка? Тя казва че само си говрят.

4-ти червен флаг. Напива се. Не се влачи по земята, но и личи кога е пияна. Не го прави всеки път, но 1/2 пъти когато ходи да купонясва 2-3 пъти в седмицата. Търси ме след това в 2 сутринта когато се прибира. Тогава аз свършвам работа, и идва у нас. Да, в секса се раздава повече когато е пила, и аз вкарвам 2 бири, но това си има своята цена която не ме кефи да плащам. Това мога да go очаквам от 20 годишна пикла, не от 32 годишна жена.

5-ти червен флаг. Несериозна е. Често се случва да я чакам вкъщи, а тя да закъснява или да го играе че не е разбрала. Снощи каза 12:00, 12:00 стана 01:00, 01:00 стана 2... ще стигнем и до там. Като цяло не чувствам че мога да разчитам на нея.

6-ти червен флаг. Не публикува снимки с мен в инстаграм или сторита (тя като цяло няма нейни снимки там). Все едно ме пази в тайна и не иска другите да знаят. В началото когато емоционално силно и влияех, се снимаше често с мен. Вече от месец не сме се снимали. На скоро ме отследва от инстаграм, защото когато гледала моите сторита си мислела за глупости, че съм бил с друга, и тн. След което я попитах защо не ми каза как се чувства, а просто реши да ме отследва. Проведох сериозен разговор, и изяснихме нещата. Вече там сме ок. Но в началото първите 2-3 седмици, постоянно "липсваш ми, нямам търпение да те видя", тези неща вече утихнаха... Да, в началото имах много материял, и я счупвах от смях и емоции, след това вече трябваше да бъда себе си.

7-ти червен флаг. Не ме кани с нея когато излиза по клупове или на вечери с приятели, защото щяло да ми е скучно и нямало да ми хареса. Един път си изпросих да изляза с нея на вечеря преди 3 седмици. Обстановката беше добра като изключим че 3-ма човека чакахме 50 минути останали 6 да дойдат!!! Викам страхотни приятели имаш! Инак, каза на всички че съм гаджето и, не го е криела. Те си говореха за прости и повърхностни неща, аз се включвах от време на време и като цяло мина ок. След това обаче се озовах у тях, защото трябваше да си стяга багажа за да ходи в Барселона на следващата сутрин (където също не ме покани въпреки че аз вече я бях завел в България!). Край с червените флагове, продължавам обаче с историята.

Идеята беше да си стегне багажа, и след това да дойде у нас, тъй като у тях не можем да правим секс, и на следващата сутрин да ходи към летището. Обаче докато си стягаше багажа ме пита дали съм харесал приятелите и, на което отговорих със сарказъм на майтап - "разбира се, бяха много интелигентни разговори цяла вечер!". След това тя се разрева, и ми каза че съм обиждал приятелите и, и нея. Каза че няма да дойде у нас. Аз си тръгнах и в чата и казах че се държа като малко дете, въпреки това обаче и прощавам и ще чакам 4 вечери да се върне за да се видим отново. Тя ме игнорира 4 дни. И точно ден преди да си дойде и пиша "добре игнорирай си ме, направих си други планове за утре, няма да се видим." На което вече имаше реакция. Започна да ме се обяснява, как не съм я бил разбрал, и как че не била ревала защото е чакала 50 минути приятелите си, а защото съм ги бил обидил. На което и отговорих че тя се държа като малко дете, и се разрева заради един майтап който направих, след това трябваше да си тръгна, и как си позволява да ме игнорира 4 дни след всичко което направих за нея, че вместо да ми се извини сега ми пише глупости. Бях решил да приключвам с нея, обаче когато и написах как точно стоят нещата, призна с дълго извинение че грешката беше в нея, и си задържах фрейма.

Сега. След като бяхме изяснили положението с инстаграма, и се бяхме оправили, ми пише вчера по обяд и ме пита какво правя. Отговарям и в рамките на 5 минути, и я питам тя какво прави. Отговаря ми след 1.5 часа че била на обяд с приятелки. Казах и че след като ми зададе въпрос на който отговорих почти веднага с мой въпрос към нея, следва да ми отговори а не да ме игнорира час и половина. Казах и че отнема 10 секунди да ми отговори, и че не искам никога повече да не прави така защото се ядосвам. На което ми се извини че и било трудно да си го превежда и едновременно да говори с приятелите и. Но след оправданието пак ми се извини. След това не сме имали проблеми. До вечерта...

Ето какво стана обаче снощи. Тя беше на вечеря с приятелки, (видях сторита от приятелката и), аз към 23:30 свършвах работа, и казах че след 30 минути се прибирам. Тя ми каза че и тя се прибира след час. Аз и казах да дойде у дома когато свърши. Щя я чакам. Игнорира ме отново час и половина и към 1:30 и пиша, "аз лягам, лека нощ". На което ми отговаря "лека нощ" "аз тук съм с приятели и ще си тръгна в 2:00". На което и отговарям "къде си?", казва ми че е на близо и казвам "добре , като свършиш в 2:00 ела насам, ще те чакам".
В 2:30 и пиша "къде си Ъ???". Няма отговор. Притеснявам се и почвам да звъня. Затваря ми. Така в продължение на 30 минути, звъня на телефона, звъня по whatsapp. Или затваря или не ми вдига. Побърках се. Започнах да си мисля че се чука с някой и ми затварят докато го правят. Започнах да откачам и да не мога да се побера в тялото си. Отидох до магазина за бира и цигари и продължавах да звъня. Към 3:00 ми вдига. Викам "какво става?" Гледам я на улицата. Вика ми че хващала такси и идвала към у нас. Добре казвам, чакам те. Когато дойде пияна се опита да ме гушне щастлива (винаги внимавайте когато жена се опитва да ви се мазни така значи е направила нещо лошо или крие от вас). Аз бях студен. Започна да ми се обяснява как изгубила телефона си в бара, бил на дивана, но отишла до тоалетна и след това някой го взел, и че 1 час го търсели с приятелите и, а някой се опитвал да го открадне... Не знам дали вярвам на това. Но да речем че да.

Отидохме до магазина за още бира и се качихме у нас. Продължавах да я слушам и да задавам въпроси. Обясняваше ми затова как се натъжила защото изгубила телефона си но знаела че аз я чакам, и нямало как да се свърже с мен (няма голяма логика защото в 1:30 ми написа "лека нощ", тоест прав ти път, ходи си спи, аз тук ще пия и ще лудувам?!?..) Каза ми че общо 4 пъти си е губила телефона, а аз и казах че явно не се учи от грешките си. На което се съгласи. Казах и също че трябва да съм там с нея, защото тя не умее да се пази. Съгласи се.
След като изградих малко рапорт, главна ми мисия все още си беше активна, защото вътрешно чуствах че нещо не е наред. В крайна сметка я накарах да ми показва снимки от телефона си, и аз го държах в ръцете си, докосвайки екрана през 20 секунди да не заключи. Взех и за нея бира, за да и се допикае, след 20-30 минути зеквания и обяснения се случи това което исках, отиде до тоалетната а аз уж гледам снимки. През това време сърцето ми биеше на 150 пулса докато се опитвам да намеря whatsapp в телефон на Японски. Намерих го и започнах да чета най-скорошните чатове с мъже. Тя излезе и ме видя че чета, скочи при мен в леглото и протегна ръка към телефона си, започна да ми вика как това било лично и че това бил неиният телефон и трябвало да и го дам. Питам я какво крие от мен? (инак тя никога не е искала да гледа моите чатове) Отговаря ми "нищо нямам за криене". Викам тогава какъв ти е проблема да чета? Вика ми добре, но какво четеш, и казвам името на човека на който чат чета. (Светна ми обаче червената лампа когато ме попита какво чета).
След това започна да ми се обяснява как това бил италианецът който я свалял преди но тя не го харесвала, харесвала била само мен. Вярно е, беше ми казала за него преди доста време. Не ми хареса че още си пишат обаче. Така, в крайна сметка обаче аз не съм тъп. Видях един архивиран чат. Кликнах на него и тогава беше когато тя подскочи и започна с всички сили да е опитва да си вземе телефона. Естествени нищо не взе. Успя само да ме надере като котка по ръцете. Аз скочих от леглото движейки се с телефона и и чета чата. Последното което видях беше "I love you" - от него към нея, от нея нищо. В чата имаше няква покана за хотел от него към нея, на което тя беше отговорила с "Не" и смях. Имаше много емоджита и една камара иконки. С нея почти не си пращаме емоджита. Тогава се замислих че явно може би аз не мога да и дам емоции и забавление, а единствено страхотен секс, и тя просто си взема от всеки това което иска.
В крайна сметка за краткото време когато телефона беше в ръцете ми за 2-3 минути, преди да изпочупим стаята ми, нищо покъртително и обвинително не можах да прочета от нейна страна. Но видях че е отворена на флирт въпреки че "обича мен". Телефона евентуално се заключи и и го върнах. Казах и че ме лъже, крие от мен и не мога да и вярвам вече. Каза ми че той я обичал като приятелка, и че тя нямала чувства към него. След това отключи телефона и ми даде да чета защото нямала нищо за криене. Почнах да чета и нещо и говорих след 1 минута се нацупи и си взе телефона. "Вземи си го!" казах "И без това вече не мога да ти вярвам..." 15-20 минути и обяснявах всичко това. Как преди и бях казал че искам да споделя с мен и да не крие от мен, и че когато някой флиртува с нея трябва да ми споделя за да се смеем заедно. Тя беше млъкнала и слушаше натъжена. Казах и да говори но тя не обелваше дума. В крайна и казах, "добре, щом не искаш да говориш, нещата между нас няма да се получат, трябва да си ходиш!". Тя ме прегърна, след 20-30 секунди я отблъснах, и започнах да и обувам чорапите, след това и обувките, с които имах малко трудности, тесни маратонки. Тя започна да реве, а това е криптонитът за мен. Счупва ми се сърцето да виждам жената която обичам да реве. Прегърнах я и и казах състрадателно да спре да реве. Казах и да ме погледне в очите и че имам нещо добро да и кажа. Казах и че ще и дам още един последен шанс, ако обещае повече никога да не ходи в клуб без мен или на бар. Трябва също да обещае че няма да крие чатове от мен или други тайни. Накарах я да повтори всичко това след мен. Тя го направи. След това се засмя и почна да ме пита за подробности покрай условията ми. Казах и че може да излиза с приятелки да вечеря, но по клубове и барове без мен - не. След усмивките започнаха и целувките и снощи за първи път в живота ми, жена ме опръска жестоко по време на секс. Това беше най-якият секс в живота ми който си имаше своята цена. Чуках я като мръсница 1 час, течеше като река, и ме опръска за първи път като с пожарникарски кран, свърших 3 пъти, и още ми беше корав. А сега вече не знам какво да я правя.

Тя след 3 дни лети на пътешествие в Европа, а след 2 седмици се прибира в Япония. Плановете ни бяха като цяло да се върне при мен след като обиколи Европа за 1 ден да се видим за последно, и след това след 6 месеца като си поднови визата да дойде да се видим отново, а след това аз да отида при нея в Япония на почивка. Честно казано не знам какво да я правя. Не ми пречи че е 1 година и половина по голяма от мен, но тези червени флагове,,, мисля да се отказвам. Просто и нямам доверие защото всички нейни действия се пораждат от емоции. Колкото и да ме обича, ми доказа че е твърде несериозна за да и вярвам че няма да ми изневери когато се напие някъде и някой я съблазни да я изчука. Тук за 6 месеца ми каза че е спала само с мен. По принцип и вярвам, но как да и вярвам? Чата който набарах беше архивиран за да не излизат известията и случайно да видя нещо което не трябва...


След всичко това искам да дам и няколко зелени флага:
 
1-ви зелен флаг, когато я попитам ми споделя за всичко. Когато я бъзикнах че сега ще се връща при гаджето си в Япония, ми каза че в Япония се е чукала с един омъжен висш колега с деца който я лъгал няколко месеца че е пред развод и щял да я взема. Съжалявала за това. Спряла е да контактува с него от Февруари месец. Но това няма как да го знам със сигурност защото получава известия и от японски чатове, уж приятелки.
2-ри зелен флаг, изключително женствена и обгрижовна е, това им е в културата, винаги гледа да ми подаде салфета, или вода, да вдигне нещо от земята, да помогне, да направи за мен. Голямо сърце има.
3-ти зелен флаг, тя е душата на компанията, всички я харесват. Единствено тези които и завиждат не я харесват, но тя не ги мрази.
4-ти зелен флаг, никога не казва нищо лошо за никой, не се оплаква, не мрънка, не говори много, следва ме за всичко и слуша.
5-ти зелен флаг, кадърна е, архитект е по професия, има повече пари от мен.
6-ти зелен флаг, Японка е.
7-ми зелен флаг, не ми е изневерявала. Нямам доказателства за това, но е логично щом се търсим да се чукаме 4-5 пъти в седмицата.

Не знам какво да правя. Мисля да поддържам контакт с нея докато можем и да оставя съдбата да решава. То ще си проличи. В междувременно ще излизам да пикапя за да не слагам всичките си яйца в една пробита кошница. Как да имам доверие след като ми доказа колко е не сериозна? Как да и имам доверие след като крие чатове от мен?

Колкото и да ме боли, колкото и да искам да съм с нея, тази жена просто не става за съпруга, или всъщност вината е някъде в мен. Не доставям емоциите които копнее, а просто секс? Твърде съм контролиращ? Трябва да я оставя да се напива и да си ходи по дискотеки сама, да си чати с потенциални ебачи? И просто да се надявам че няма да ми изневери защото я чукам най-добре? Смятам че ясно си поставих границите снощи и през изминалите дни, тя снощи пак ми каза че ме обича, сутринта обаче беше леко намръщена. Явно преосмисля всичко. Тръгна за училище в 10:30. Чудя се дали да и пиша довечера да се видим, или да я оставя игнор... Май ако не ме потърси няма да и пиша. Нека обмисли добре всичко което се случи вчера. Може би единствено секса ни свързваше, и затова сега всичко се разпада.


Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +58/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 583


Профил WWW
« Отговор #1 -: Септември 07, 2023, 16:02 »

BattleMage
Проблема  е в това с какви действия отговаряш на нейните емоции.
Колко пъти й съобщи че приключваш връзката защото тя  е нарушила твоите принципи? Вместо да чакаш тя се издъни и чак след това да й обясняваш какво може и какво не трябва преди да го е направила да й кажеш - така не може, ако го направиш- приключваме с връзката. Например, когато е отишла на почивка без теб още преди да замине трябва да й кажеш - това са моите разбирания ако сега тръгнеш, после няма да имаме връзка.
Трябва да се научиш да можеш да я изгубиш за най малкото нещо и тя да усети, че ако наруши и най малкото твое правило във връзката ще те изгуби.
Само така ще и покажеш мъжко поведение и ще поддържаш емоцията й.

Цитат
всъщност вината е някъде в мен. Не доставям емоциите които копнее, а просто секс?
и двамата имате вина но ти може само твоето поведение да контролираш за да те види тя, че може да те следва. Секса е малка част от връзката, както се досещаш много важни са емоциите и извън секса.

Цитат
Твърде съм контролиращ? Трябва да я оставя да се напива и да си ходи по дискотеки сама, да си чати с потенциални ебачи?

Контролирането е лошо когато я оставиш да действа според нейните разбирания и след това й казваш -Защо сега така направи аз не мога така да търпя- не брат казваш й ако го направиш -край с нас и това е и то преди да се е стигнало до поводът, още по времето на опознаването ви, в първия един месец. Аз лично имам много правила и ако видя че не се разбираме по всички мои правила в първите 10-20 разговора и срещи решавам че няма да бъде сериозна тази връзка.
Нека тя да вземе избор сама все пак не сме 15ти век да заповядваме на хората как да се държат.
Трябва едновременно да поставяш ултиматум и да и даваш избор- ако се съгласи ок, ако не- некст!

Цитат
И просто да се надявам че няма да ми изневери защото я чукам най-добре?
Ревността сама по себе си води до изневяра. Ако покажеш че я ревнуваш тя със сигурност ще го направи. Ако и даваш шанс- тя ще изневери. Трябва такива правила и условия да има във връзката че да нямате възможност да спите с други.

Цитат
Смятам че ясно си поставих границите снощи и през изминалите дни, тя снощи пак ми каза че ме обича
Поне аз като чета не е много ясно, това че ти казва нещо не значи че го има предвид- любовта и обичта се показват с действия, не се казват с думи!

Цитат
ми каза че обмисля да ходи до остров "Миконос" и гледаше за билети. Проблемът е, че не ме покани.
Не те кани? Директно край на връзката! Така се поставят граници! Съвсем спокойно и с равен глас й обясняваш какви са ти очакванията и не допускаш заобикаляне. Като й угодиш така един път после ще се чудиш какво не си направил а то ключът е в това какво си направил.

Отделно те скастрям , че изобщо си се оставил тя да ти е единствения вариант за секс и сега я мислиш как кво защо вместо да мислиш къде с коя и кога да излезеш. Просто не се оставяй само са една. Имай поне 2-3-4  жени - 1 за сега и 2-3 на изчакване. Как може такива неща да правиш незнам. С една ми се оставил и после сее вайка, аааа...!

Но пък темата е добра защото според мен много жени биха спали с теб ако йм покажеш такова сериозно отношение. После те сами ще си тръгнат, като не издържат на сериозността. Така хем ще имаш много жени, хем няма нужда да ги лъжеш, хем ще ти е по леко в отношенията.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
houseofballoons
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« Отговор #2 -: Септември 08, 2023, 05:43 »

Дългият пост се дължи на цялото международно залитане, което се случва в повечето пъти. Но две неща:
Първо, червен флаг 5 е достатъчен. Както казват, всичко във времето се увеличава - ако има ревност, става голяма ревност. Ако има непукизъм, става голям непукицзъм. и
Второ, както ти си я зарибил, така я зарибяват и други.

Наистина нещата са много по-семпли. Симпатичността на чужденците е силен прах в очите, спомни си как някоя твоя приятелка, но не гадже, е говорила с богоговение за някой си чужденец и ще видиш себе си.
Активен
houseofballoons
PuP Форум Новак
*

Репутация: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 15


Профил
« Отговор #3 -: Септември 08, 2023, 05:45 »

Просто буути кол с окей секс често пъти ни кара да си въобразяваме връзка, но забравяме, че може би просто сме нечия международна, адвенчър спирка.
Активен
BaiGrozdan
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +17/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 67


Профил
« Отговор #4 -: Септември 08, 2023, 15:05 »

И аз съм попадал във водовъртежа на едно влюбване точно с такава кратко срочна връзка с много секс.

Даже си направих труда да поразровя старата тема ако ти е интересно. Ето началото:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9483.msg107966#msg107966

Ето края:
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9503.msg108090#msg108090

Класически пример за загубване на привличане. Започнал си да станеш реактивен, ревнив и си вкарал и голяма инвестиция - да я запознаваш с вашите при положение, че от 2 месеца само правите секс. Замисли се кой дава повече за връзката? Та тя дори на една ексурзия не иска да те заведе. Сам забелязваш разликата в поведението и след време.

Не казвам, че не съм го правил. Точно по същата пътека минах. Това става като виждаш едно момиче прекалено често. Дългосрочните отношения за мен включват да виждаш жената като потенциална майка на твоите деца. Тези пиянства и закъснения, бариера с английския език не я правят wife material.

Цитат
Тя след 3 дни лети на пътешествие в Европа, а след 2 седмици се прибира в Япония. Плановете ни бяха като цяло да се върне при мен след като обиколи Европа за 1 ден да се видим за последно, и след това след 6 месеца като си поднови визата да дойде да се видим отново, а след това аз да отида при нея в Япония на почивка.

Сега ще заминава и ще се видите в следващите 6 месеца. Какво ще правиш? Ще си пишеш с нея и няма да правиш секс? Сега си в прайма си,така че забавлявай се с нея още 1-2 пъти, но трябва да си искрен с нея. Казваш и, че няма да я чакаш 6 месеца и ще продължиш напред. Така ще те боли, но ще имаш чиста съвест. Така бих направил и аз, особено след думите за обич. Междудругото пикапа няма да ти навреди, тъй като със сигурност ще се отърсиш от нея, много по-бързо.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +58/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 583


Профил WWW
« Отговор #5 -: Септември 08, 2023, 22:25 »

BaiGrozdan

Прочетох и аз темата- мацката е типичен пример за, както аз го наричам "счупено привързване"- иска да й създадеш свят в който ти си Бог, хем да решиш проблема, хем да изглежда че сам си го решил хем да се допиташ до нея, но да изглежда, че ти си намерил сам решението. Ако пък йм уважиш мнението те взимат за слаб. Ако попиташ някой за някой проблем - слаб си. Типичен пример за счупено женско мислене.

Да не си говориш с хората че да не изглеждаш слаб... Да се съобразяваш с всяко малко и незначително нещо с околните и едновременно да изглеждаш силен и независим... Типични примери за шит тестове, които ако не преминеш през тях съзнателно винаги ще попадаш в капана йм.
И аз преминах през няколко такива и видях около мен хората да преминават през жени с подобно мислене. Недай си боже да си по неосъзнат и неуравновесен ще си скъсаш нервите докато накрая останеш сам.

Благодаря на форума и на хората тук които ми помагат да избягвам такива капани на мисълта и съм много по щастлив дори и с такива жени. Нямам нищо против тях, много ми е добре, щом искат да съм Бог в тяхните очи ще бъда и ще ги сменям редовно .

BattleMage

Исках само да добавя, можеш да й вярваш и като резултат винаги ще оставаш разочарован от нея и още повече от себе си, че си й повярвал!
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
DeYvI
PuP Форум Зарибен
*

Репутация: +4/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 36


Профил
« Отговор #6 -: Септември 09, 2023, 01:10 »

Мале мия каква драма.

Ако не можеш да и вярваш трябва да си намериш друга.

Аз лично без доверие не толерирам връзки дори и да не са сериозни. 

Активен
BERSERK
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******
*
*
*

Репутация: +1010/-53
Неактивен Неактивен

Публикации: 823


Профил
« Отговор #7 -: Септември 09, 2023, 08:26 »

Паснахме си доста добре, най-вече в леглото. Английският и все още е доста зле и често и е трудно да ме разбира и да съставя изречения. Ходихме заедно в чужбина и често излизаме насам натам. Дори я заведох в България на почивка и се запозна със семейството ми. Като цяло нямах никакъв проблем с нея, следва ме доволно и прави каквото и кажа. Грижи се за мен и ме внимава. Започнах да се замислям за дългосрочни сериозни отношения с нея защото наистина я харесвам по излъчване, характер, тяло, как мирише, пъшка, всичко. Казах и че я обичам, и тя ми отвърна със същото няколко пъти.
Първата и най сериозна причина да стигнеш до тук е липсата на всякакви критерии. намерил си някаква парантия, с която се пляскате яко, харесва ти как мирише и как пъшка и ти вече я обичаш  Завърти очи А пръстен няма ли да и дадеш? Значи това дали е надеждна жената или е курволяк, как реагира при различни ситуации, къде те поставя в света си и колко инвестира в теб, за теб няма никакво значение. Първата по екзотична мацка ти е завъртяла главата и вече си я сложил на пиедестал. Секса не е толкова голяма работа. И не е никакво качество когато става въпрос за връзка. Представи си ако нещата бяха станали и ходехте една година. Първото което ще ти писне е секса, ако ще Меган Фоск да е. Секса с една жена винаги омръзва. Така сме устроени. За това и когато гледаш за сериозни отношения това колко добре се ебете сега няма никакво значение.

А защо не ти е омръзнала? Защото си и позволил да те качи на въртележката и да ти играе близко-далеч. И ти вместо да си стабилен и да спреш тъпотиите (каквото е мъжкото поведение) се опияняваш от емоционалното влакче и се кефиш да влизаш в ролята на жена във връзката. Даже и преписваш несъществуващи качества , което е типично женско поведение когато играеш мацката така.

Относно флаговете:
1ви червен: показва ясно , че за нея не си нищо сериозно. Поставя те в периферията на света си, гледа на теб като на страничен източник на удоволствия. Извод: става за фак бъди, никакъв шанс за връзка
2ри- тук си е направо кървавочервен. Жена която обича да купонясва и има социален кръг, който поставя пред теб не става даже и за фак бъди. Няма как психиката ти да понесе че цялата шайка там са по важни за нея от теб. Това би било дразнещо дори ако се виждате само за секс. Ако една жена има голям соц кръг и не го постави на заден план след като е с теб, това не е червен а черен флак или сигнал за да и набиеш шута в гъза.
3ти - лесните и любезни жени не стават за връзка. Ако жената е от 5 нагоре и не умее да слага бариери на другите когато общува, ще ти се налага да търпиш доста навлеци и неприятни ситуации.
4 и 5 - незряла , нестабилна и търсеща евтини емоции. Жена която се напива е сериозно НЕ, такава която се напива и е несериозна не съм сигурен че си струва да търпиш и само за секс.
6 и 7 - приема те за фак бъди или за несериозна връзка.

Зелените ти флагове също са червени. Особено 3,4 и 5. Можеш ли да ми обясниш как реши че това че изкарва повече от теб е предимство за едни сериозни от отношения?
А това че е душата на компанията и като цяло че поставя компанията си на първо място като го съчетаеш с факта че няма никакъв щит и е абсолютен женски льохман я прави идеален таргет за пияндетата по заведенията.

Иначе ти си опитал трай хард да играеш което яко ти е изкъртило ранга. Това е битка която няма как да спечелиш . Колкото и да я ограничаваш за нея компанията и е източник на емоции. И тя има НУЖДА от тях както наркоман от дозата. Като типичен емоционален чънк ти реагира добре на драмите защото те също и носят емоциики. Типична незряла пикла.

Последната сцена където сте правили секс е класика. И двамата се опиянявате от драмите и тъпотиите които си създавате и после си консумирате с кеф каквото сте надробили. Има тотална липса на контрол. Опита да налагаш контрол с думи е смешен и показва че си слаб. А тя се кефи да те вижда слаб (валидация зя въздействието и върху теб) но това скоро ще и омръзне.

 Надявам се да си разбрал грешките си:
1. Нямаш никакви критерии за жените
2. Поставяш секса на пиедестал - тук лесно се фиксва. Поеби 3-4 яки мяцки и ще видиш че секса не е нищо особено и не бива да даваш аванта на някоя само защото ти скача на хуя и пъшка яко
3. Липса на контрол - не поставяш граници, нямаш сила да я контролираш. Фрейма ти е слаб и се пропуква при което ставаш емоционален. така никой не управлява кораба а се лашкате на самоход по вълните на емоцията.
4. Страх те е да не я загубиш - голяма грешка. Ако мине червена линия трябва да я изтриеш от живота си. А червените линии се поставят в началото на запознанството
5. Не я караш да инвестира в теб. Опитваш се да я контролираш с думи, а не със стойността която имаш за нея(или би имал ако не беше качил шундата и на пиедестал) . Не я наказваш за тъпотиите пускаш яко аванти и прощаваш всичко.
6. Не разбираш разликата между фак бъди и жена за връзка. Нямаш никаква идея за качествата които трябва да тестваш у нея - лоялност, склонност да те следва, да те приоритизира и тн. Вместо това се впечатляваш от тъпотии които нямат стойност- че ти подавала предмети, че те обгрижвла и не говорела лошо за другите, че била с професия, изкарвала пари и е душата на компанията.

И накрая - за жените сълзите са като псувните за мъжете. Повечето реват по навик с цел манипулация. Женските сълзи не би трябвало да имат никакъв ефект върху теб.
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей
*******

Репутация: +150/-35
Неактивен Неактивен

Публикации: 320


Профил
« Отговор #8 -: Септември 10, 2023, 08:22 »

Берсерк е обхванал почти всичко, както винаги брутално откровен и точно в целта.

Хайде да ти постна един стар линк към 16те заповеди
https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9326.0

И ти си писал в темата там, не е целта да ти сипвам, а да видиш че мъдростта зад тях е огромна. И макар описани накратко обхващат почти цялата психология/детайли за женското мислене и Играта.

Нарушил си още първата. Защо изобщо ти трябваше да го казваш/праивш - виждаш губиш след това винаги. Виж, ако тя повдигне въпроса - картите са в твоите ръце, ти определяш правилата. Тук поставяш границите и очертаваш какво очакваш.

Номер 3 - прибираш се от бачкане уморен, и вместо да легнеш да спиш - ти се напиваш, занимаваш се с драми и си прецакваш целия сън.

Номер 4 - играеш по нейните правила, нищо че си мислиш че ти ги определяш. Думите не са действия - блокажа и преминаването в stealth mode са.

номер 7 - Винаги трябва да имаш и друго коте в скута. За мен лично това е най-важното, когато започнеш да плющиш само една жена, еле пък толкова често както ти си напраивл - неизменно хващаш чувства. Природа, какво да правиш. Дори с курволяците при мен е твърдо - най-много веднъж в месеца с която и да било. В противен случай почват с игрите, качеството на изпълнение пада, драмата се увеличава. Може и да не вярваш, но това е win-win ситуация.
Ако ще имаш само една - виждането най-много веднъж седмично (поне в началото) - в останалото време, каквото искаш прави просто не се виждайте и избягвай комуникацията с нея.

номер 15 и 16 - и сам ще се сетиш.


Но генералната ти грешка е от нагласата която имаш спрямо гаджета/връзки. Виж ти какво правиш: cast-ваш жените за ролята на приятелка. Търсиш си приятелка и всяка с която виждаш претегляш спрямо ролята която търсиш. Този подход е крайно неефективен, имаш огромна загуба на време и ще видиш сега, на емоции. Тази дали ще я зарежеш (дано я разкараш), не знам но ще ти трябва поне месец-два за да я забравиш напълно и да ти е безразлична. И какво казва математиката: да кажем че подобни изпълнения имаш постоянно, всяка година ще имаш 3 опита / кастинга. За 5 години - 15 жени тествани/пробвани. Страшно малко като sample size. Другия недостатък, че обикновенно първите 6-18 месеца хората са в най-добрата си светлина, и определено показват старание в отношенията си. Виждаш какво ще изгубиш, като емоции/време и сам можеш да си го сметнеш.

Другия вариант е не търсиш никакво гадже/роля. Spin plates както се казва в средите. Срещаш се с колкото си искаш жени едновременно, но не се обвързваш - не водите "ама ние къде сме" разговори, нито "обичам те". Просто пенетрираш и депозираш семенна течност в устите им колкото можеш повече. Но спазваш твърдо правилата - не обясняваш, ако питат - директно като жените "в момента се опитвам да преоткрия себе си / просто се наслаждавам на живота / имам по-важни неща". За една година с твоето темпо - поне 20-30 срещи ще имаш, пак може 3-4 да изчукаш, но по-важното е ДА СИ ВОДИШ БЕЛЕЖКи. Поне в началото, докато свикнеш да хващаш онези дребните "настръхвания" които се случват когато някоя каже/направиш нещо, в някоя тетрадка - коя какво е правила, дребни детайли, първоначални впечатления и подобни неща. С времето ще натрупаш в главата ти база данни (грубо звучи но идеята е важна) за това кое точно е преидзвикало реакцията в тебе, кое те е издразнило и ще разпознаваш бързо и ясно ЧЕРВЕНИТЕ ФЛАГОВЕ на момента, на живо дето се казва, ще си спестиш много главоболия и драми като сегашната ти. Ето перфектния пример, в един от най-яките филми:

https://www.youtube.com/watch?v=y8p1iG-6d-w

След като мине пак година - ще видиш много ясно и точно коя през този период е проявила отношение, коя е търпяла глупостите ти, коя е инвестирала емоции/време, коя ти е правила торта за рождения ден, въобщ всички онези дребни неща които са под повърхността. И САМО И ЕДИНСТВЕНО ако се е появила подобна жена можеш да се замисляш за "нещо по-сериозно". В противен случай продължаваш напред. Ще имаш винаги ясен поглед, защото няма да си замъглен от The Magic Vagina, няма да си реактивен, ще имаш винаги план Б и няма да ти пука особено. От тази позиция трябва да вземаш решенията, без емоции, без чувства а строго практично - "какво печеля аз от тая работа". Ясно е какво губиш - време/пари (изразено в бъдеще), физческо/ментално здраве - нерви, недоспиване, занемаряване.

И това ще мине, нищо страшно. Най-добрия елексир за старата путка е новата такава, няма какво да си кривим душата, и сам ще видиш коагто надупиш следващата, нито японка нито китайка ще ти е в главата.

Ще цитирам за край stone, който много уважавам, и думите му когато се озовах австрийски Бърдак:
"любовта, Стефак, виждаш колко струва: 70 дойче марки"


Бъди здрав!

Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines