Сега. Преди почти 2 месеца пуснах тема с репорт как живота ме изненада приятно когато най-малко го очаквах. Запознах се с една Японка на 32 години (аз съм на 30) които не и личат. 8-ца е. Тя дойде тук в чужбина за да учи английски 6 месеца, а аз за да работя. От тогава сме заедно и се виждаме 4-5 пъти в седмицата, правим секс вечер или сутрин или и двете. Паснахме си доста добре, най-вече в леглото. Английският и все още е доста зле и често и е трудно да ме разбира и да съставя изречения. Ходихме заедно в чужбина и често излизаме насам натам. Дори я заведох в България на почивка и се запозна със семейството ми. Като цяло нямах никакъв проблем с нея, следва ме доволно и прави каквото и кажа. Грижи се за мен и ме внимава. Започнах да се замислям за дългосрочни сериозни отношения с нея защото наистина я харесвам по излъчване, характер, тяло, как мирише, пъшка, всичко. Казах и че я обичам, и тя ми отвърна със същото няколко пъти.
С времето обаче започнаха да се вдигат червени знамена които ми крещят ''внимавай!''.
Ето някой от най-критичните за да придобиете представа:
1-ви червен флаг. Около 2 седмици след като се запознахме, я видях да гледа за билети. Когато я попитах какво гледа, ми каза че обмисля да ходи до остров "Миконос" и гледаше за билети. Проблемът е, че не ме покани. Логично е когато си с някой, да искаш да прекарваш колкото можеш повече време заедно. Така че за мен нямаше логика да не иска да отида с нея. Когато я попитах защо не ме покани, ми се оправда че е понеже работя. Отговорих, че дали мога да си взема почивни дни или не това го знам само аз, тя няма как така да знае вместо мен. В крайна сметка не отиде, защото билетите бяха скъпи.
2-ри червен флаг. Тя дойде тук за да учи английски, ходи сутрин на часове и има съученици и съученички които често я канят да излизат да ядат, пият и да купонясват вечерите. Изградила си е социален кръг който много и влияе. Аз не мога да и дам това което те и дават. Айфона и постоянно пиюка от известия. От друга страна работя 5 дни в седмицата, вечер. Нямам подобен социален кръг. Не мога да съм с нея постоянно. И не казвам че това искам. Дал съм и свобода. Обаче първият път когато разбрах че е ходила да купонясва се разочаровах. За мен това да оставяш приятелката си да ходи по дискотеки с приятелките и,- без теб, е като да хвърляш месо на вълците. Пълно и с играчи там. А тя мен, не ме покани. Обясних и го и казах че това не ми харесва. Мисля също че приятелите и се опитват да ни разделят защото не ме харесват, и затова да не ме кани, или го чувства като ексклузивно само за съученици.
3-ти червен флаг. Изключително любезна и комуникативна е и не може да казва -не. Усмихва се на всички, избягва конфликти. Повечето Японки са такива. Как това е проблем? Да, цялото ми семейство и рода се влюбиха в нея, но това умножава притесненията ми когато ходи с приятелките си по клубовете че ще действа емоционално особено след няколко питиета някой ще я излъже. Как мога да имам дългосрочна връзка с човек който не може да отказва на флирт когато е във връзка? Тя казва че само си говрят.
4-ти червен флаг. Напива се. Не се влачи по земята, но и личи кога е пияна. Не го прави всеки път, но 1/2 пъти когато ходи да купонясва 2-3 пъти в седмицата. Търси ме след това в 2 сутринта когато се прибира. Тогава аз свършвам работа, и идва у нас. Да, в секса се раздава повече когато е пила, и аз вкарвам 2 бири, но това си има своята цена която не ме кефи да плащам. Това мога да go очаквам от 20 годишна пикла, не от 32 годишна жена.
5-ти червен флаг. Несериозна е. Често се случва да я чакам вкъщи, а тя да закъснява или да го играе че не е разбрала. Снощи каза 12:00, 12:00 стана 01:00, 01:00 стана 2... ще стигнем и до там. Като цяло не чувствам че мога да разчитам на нея.
6-ти червен флаг. Не публикува снимки с мен в инстаграм или сторита (тя като цяло няма нейни снимки там). Все едно ме пази в тайна и не иска другите да знаят. В началото когато емоционално силно и влияех, се снимаше често с мен. Вече от месец не сме се снимали. На скоро ме отследва от инстаграм, защото когато гледала моите сторита си мислела за глупости, че съм бил с друга, и тн. След което я попитах защо не ми каза как се чувства, а просто реши да ме отследва. Проведох сериозен разговор, и изяснихме нещата. Вече там сме ок. Но в началото първите 2-3 седмици, постоянно "липсваш ми, нямам търпение да те видя", тези неща вече утихнаха... Да, в началото имах много материял, и я счупвах от смях и емоции, след това вече трябваше да бъда себе си.
7-ти червен флаг. Не ме кани с нея когато излиза по клупове или на вечери с приятели, защото щяло да ми е скучно и нямало да ми хареса. Един път си изпросих да изляза с нея на вечеря преди 3 седмици. Обстановката беше добра като изключим че 3-ма човека чакахме 50 минути останали 6 да дойдат!!! Викам страхотни приятели имаш! Инак, каза на всички че съм гаджето и, не го е криела. Те си говореха за прости и повърхностни неща, аз се включвах от време на време и като цяло мина ок. След това обаче се озовах у тях, защото трябваше да си стяга багажа за да ходи в Барселона на следващата сутрин (където също не ме покани въпреки че аз вече я бях завел в България!). Край с червените флагове, продължавам обаче с историята.
Идеята беше да си стегне багажа, и след това да дойде у нас, тъй като у тях не можем да правим секс, и на следващата сутрин да ходи към летището. Обаче докато си стягаше багажа ме пита дали съм харесал приятелите и, на което отговорих със сарказъм на майтап - "разбира се, бяха много интелигентни разговори цяла вечер!". След това тя се разрева, и ми каза че съм обиждал приятелите и, и нея. Каза че няма да дойде у нас. Аз си тръгнах и в чата и казах че се държа като малко дете, въпреки това обаче и прощавам и ще чакам 4 вечери да се върне за да се видим отново. Тя ме игнорира 4 дни. И точно ден преди да си дойде и пиша "добре игнорирай си ме, направих си други планове за утре, няма да се видим." На което вече имаше реакция. Започна да ме се обяснява, как не съм я бил разбрал, и как че не била ревала защото е чакала 50 минути приятелите си, а защото съм ги бил обидил. На което и отговорих че тя се държа като малко дете, и се разрева заради един майтап който направих, след това трябваше да си тръгна, и как си позволява да ме игнорира 4 дни след всичко което направих за нея, че вместо да ми се извини сега ми пише глупости. Бях решил да приключвам с нея, обаче когато и написах как точно стоят нещата, призна с дълго извинение че грешката беше в нея, и си задържах фрейма.
Сега. След като бяхме изяснили положението с инстаграма, и се бяхме оправили, ми пише вчера по обяд и ме пита какво правя. Отговарям и в рамките на 5 минути, и я питам тя какво прави. Отговаря ми след 1.5 часа че била на обяд с приятелки. Казах и че след като ми зададе въпрос на който отговорих почти веднага с мой въпрос към нея, следва да ми отговори а не да ме игнорира час и половина. Казах и че отнема 10 секунди да ми отговори, и че не искам никога повече да не прави така защото се ядосвам. На което ми се извини че и било трудно да си го превежда и едновременно да говори с приятелите и. Но след оправданието пак ми се извини. След това не сме имали проблеми. До вечерта...
Ето какво стана обаче снощи. Тя беше на вечеря с приятелки, (видях сторита от приятелката и), аз към 23:30 свършвах работа, и казах че след 30 минути се прибирам. Тя ми каза че и тя се прибира след час. Аз и казах да дойде у дома когато свърши. Щя я чакам. Игнорира ме отново час и половина и към 1:30 и пиша, "аз лягам, лека нощ". На което ми отговаря "лека нощ" "аз тук съм с приятели и ще си тръгна в 2:00". На което и отговарям "къде си?", казва ми че е на близо и казвам "добре , като свършиш в 2:00 ела насам, ще те чакам".
В 2:30 и пиша "къде си

??". Няма отговор. Притеснявам се и почвам да звъня. Затваря ми. Така в продължение на 30 минути, звъня на телефона, звъня по whatsapp. Или затваря или не ми вдига. Побърках се. Започнах да си мисля че се чука с някой и ми затварят докато го правят. Започнах да откачам и да не мога да се побера в тялото си. Отидох до магазина за бира и цигари и продължавах да звъня. Към 3:00 ми вдига. Викам "какво става?" Гледам я на улицата. Вика ми че хващала такси и идвала към у нас. Добре казвам, чакам те. Когато дойде пияна се опита да ме гушне щастлива (винаги внимавайте когато жена се опитва да ви се мазни така значи е направила нещо лошо или крие от вас). Аз бях студен. Започна да ми се обяснява как изгубила телефона си в бара, бил на дивана, но отишла до тоалетна и след това някой го взел, и че 1 час го търсели с приятелите и, а някой се опитвал да го открадне... Не знам дали вярвам на това. Но да речем че да.
Отидохме до магазина за още бира и се качихме у нас. Продължавах да я слушам и да задавам въпроси. Обясняваше ми затова как се натъжила защото изгубила телефона си но знаела че аз я чакам, и нямало как да се свърже с мен (няма голяма логика защото в 1:30 ми написа "лека нощ", тоест прав ти път, ходи си спи, аз тук ще пия и ще лудувам?!?..) Каза ми че общо 4 пъти си е губила телефона, а аз и казах че явно не се учи от грешките си. На което се съгласи. Казах и също че трябва да съм там с нея, защото тя не умее да се пази. Съгласи се.
След като изградих малко рапорт, главна ми мисия все още си беше активна, защото вътрешно чуствах че нещо не е наред. В крайна сметка я накарах да ми показва снимки от телефона си, и аз го държах в ръцете си, докосвайки екрана през 20 секунди да не заключи. Взех и за нея бира, за да и се допикае, след 20-30 минути зеквания и обяснения се случи това което исках, отиде до тоалетната а аз уж гледам снимки. През това време сърцето ми биеше на 150 пулса докато се опитвам да намеря whatsapp в телефон на Японски. Намерих го и започнах да чета най-скорошните чатове с мъже. Тя излезе и ме видя че чета, скочи при мен в леглото и протегна ръка към телефона си, започна да ми вика как това било лично и че това бил неиният телефон и трябвало да и го дам. Питам я какво крие от мен? (инак тя никога не е искала да гледа моите чатове) Отговаря ми "нищо нямам за криене". Викам тогава какъв ти е проблема да чета? Вика ми добре, но какво четеш, и казвам името на човека на който чат чета. (Светна ми обаче червената лампа когато ме попита какво чета).
След това започна да ми се обяснява как това бил италианецът който я свалял преди но тя не го харесвала, харесвала била само мен. Вярно е, беше ми казала за него преди доста време. Не ми хареса че още си пишат обаче. Така, в крайна сметка обаче аз не съм тъп. Видях един архивиран чат. Кликнах на него и тогава беше когато тя подскочи и започна с всички сили да е опитва да си вземе телефона. Естествени нищо не взе. Успя само да ме надере като котка по ръцете. Аз скочих от леглото движейки се с телефона и и чета чата. Последното което видях беше "I love you" - от него към нея, от нея нищо. В чата имаше няква покана за хотел от него към нея, на което тя беше отговорила с "Не" и смях. Имаше много емоджита и една камара иконки. С нея почти не си пращаме емоджита. Тогава се замислих че явно може би аз не мога да и дам емоции и забавление, а единствено страхотен секс, и тя просто си взема от всеки това което иска.
В крайна сметка за краткото време когато телефона беше в ръцете ми за 2-3 минути, преди да изпочупим стаята ми, нищо покъртително и обвинително не можах да прочета от нейна страна. Но видях че е отворена на флирт въпреки че "обича мен". Телефона евентуално се заключи и и го върнах. Казах и че ме лъже, крие от мен и не мога да и вярвам вече. Каза ми че той я обичал като приятелка, и че тя нямала чувства към него. След това отключи телефона и ми даде да чета защото нямала нищо за криене. Почнах да чета и нещо и говорих след 1 минута се нацупи и си взе телефона. "Вземи си го!" казах "И без това вече не мога да ти вярвам..." 15-20 минути и обяснявах всичко това. Как преди и бях казал че искам да споделя с мен и да не крие от мен, и че когато някой флиртува с нея трябва да ми споделя за да се смеем заедно. Тя беше млъкнала и слушаше натъжена. Казах и да говори но тя не обелваше дума. В крайна и казах, "добре, щом не искаш да говориш, нещата между нас няма да се получат, трябва да си ходиш!". Тя ме прегърна, след 20-30 секунди я отблъснах, и започнах да и обувам чорапите, след това и обувките, с които имах малко трудности, тесни маратонки. Тя започна да реве, а това е криптонитът за мен. Счупва ми се сърцето да виждам жената която обичам да реве. Прегърнах я и и казах състрадателно да спре да реве. Казах и да ме погледне в очите и че имам нещо добро да и кажа. Казах и че ще и дам още един последен шанс, ако обещае повече никога да не ходи в клуб без мен или на бар. Трябва също да обещае че няма да крие чатове от мен или други тайни. Накарах я да повтори всичко това след мен. Тя го направи. След това се засмя и почна да ме пита за подробности покрай условията ми. Казах и че може да излиза с приятелки да вечеря, но по клубове и барове без мен - не. След усмивките започнаха и целувките и снощи за първи път в живота ми, жена ме опръска жестоко по време на секс. Това беше най-якият секс в живота ми който си имаше своята цена. Чуках я като мръсница 1 час, течеше като река, и ме опръска за първи път като с пожарникарски кран, свърших 3 пъти, и още ми беше корав. А сега вече не знам какво да я правя.
Тя след 3 дни лети на пътешествие в Европа, а след 2 седмици се прибира в Япония. Плановете ни бяха като цяло да се върне при мен след като обиколи Европа за 1 ден да се видим за последно, и след това след 6 месеца като си поднови визата да дойде да се видим отново, а след това аз да отида при нея в Япония на почивка. Честно казано не знам какво да я правя. Не ми пречи че е 1 година и половина по голяма от мен, но тези червени флагове,,, мисля да се отказвам. Просто и нямам доверие защото всички нейни действия се пораждат от емоции. Колкото и да ме обича, ми доказа че е твърде несериозна за да и вярвам че няма да ми изневери когато се напие някъде и някой я съблазни да я изчука. Тук за 6 месеца ми каза че е спала само с мен. По принцип и вярвам, но как да и вярвам? Чата който набарах беше архивиран за да не излизат известията и случайно да видя нещо което не трябва...
След всичко това искам да дам и няколко зелени флага:
1-ви зелен флаг, когато я попитам ми споделя за всичко. Когато я бъзикнах че сега ще се връща при гаджето си в Япония, ми каза че в Япония се е чукала с един омъжен висш колега с деца който я лъгал няколко месеца че е пред развод и щял да я взема. Съжалявала за това. Спряла е да контактува с него от Февруари месец. Но това няма как да го знам със сигурност защото получава известия и от японски чатове, уж приятелки.
2-ри зелен флаг, изключително женствена и обгрижовна е, това им е в културата, винаги гледа да ми подаде салфета, или вода, да вдигне нещо от земята, да помогне, да направи за мен. Голямо сърце има.
3-ти зелен флаг, тя е душата на компанията, всички я харесват. Единствено тези които и завиждат не я харесват, но тя не ги мрази.
4-ти зелен флаг, никога не казва нищо лошо за никой, не се оплаква, не мрънка, не говори много, следва ме за всичко и слуша.
5-ти зелен флаг, кадърна е, архитект е по професия, има повече пари от мен.
6-ти зелен флаг, Японка е.
7-ми зелен флаг, не ми е изневерявала. Нямам доказателства за това, но е логично щом се търсим да се чукаме 4-5 пъти в седмицата.
Не знам какво да правя. Мисля да поддържам контакт с нея докато можем и да оставя съдбата да решава. То ще си проличи. В междувременно ще излизам да пикапя за да не слагам всичките си яйца в една пробита кошница. Как да имам доверие след като ми доказа колко е не сериозна? Как да и имам доверие след като крие чатове от мен?
Колкото и да ме боли, колкото и да искам да съм с нея, тази жена просто не става за съпруга, или всъщност вината е някъде в мен. Не доставям емоциите които копнее, а просто секс? Твърде съм контролиращ? Трябва да я оставя да се напива и да си ходи по дискотеки сама, да си чати с потенциални ебачи? И просто да се надявам че няма да ми изневери защото я чукам най-добре? Смятам че ясно си поставих границите снощи и през изминалите дни, тя снощи пак ми каза че ме обича, сутринта обаче беше леко намръщена. Явно преосмисля всичко. Тръгна за училище в 10:30. Чудя се дали да и пиша довечера да се видим, или да я оставя игнор... Май ако не ме потърси няма да и пиша. Нека обмисли добре всичко което се случи вчера. Може би единствено секса ни свързваше, и затова сега всичко се разпада.