Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Октомври 02, 2023, 00:32 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Милф на моите години  (Прочетена 472 пъти)
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« -: Септември 13, 2023, 11:30 »

Здравейте, ще се опитам да разкажа максимално добре какъв ми е казуса.

Във фитнеса където ходя се запознавам с жена близо 3 години по-малка от мен. В началото бяхме само на приятелски отношения, докато не реших да настъпя за нещо повече.

Поддаде сравнително добре като няколко дена по-късно спах с нея. Известно време след това отново направих същото и т.н.
Тя сама ми казваше колко и е хубаво с мен и правеше всякакви комплименти.

Започнахме да се виждаме доста често, като видяхме, че имаме много общи неща. Започна да ми споделя, че положението със съпруга и никак не е добро и не го искала, но продължавала да стои при него…

Въпроса ми е да натискам ли да го оставя и да идва при мен и ако да как. Ако не го направя очаквам да мога да спя с нея от време на време, както до сега.

Причината да питам е, че последно време искам връзка и сега ми изглежда да съм попаднал на правилната жена, лошото е че е обвързана. За да е ясно, секса ми харесва с нея, но основната причина е многото общи интереси, които за мен са по-важни, а това ми харесва.
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #1 -: Септември 14, 2023, 12:07 »

Цитат
Започна да ми споделя, че положението със съпруга и никак не е добро и не го искала, но продължавала да стои при него…

Цитат
Причината да питам е, че последно време искам връзка и сега ми изглежда да съм попаднал на правилната жена, лошото е че е обвързана.

Наистина си попаднал на "точната" жена!
Събрали сте се в следствие на нейния скучен живот с мъжа ѝ, който вероятно ползва само за касичка и твоето търсене на "правилната".

Въпросът е, ти дали си правилния за нея? И дали си готов в даден момент да бъдеш заменен, когато тя срещне правилния?

Отговорите са пред очите ти. Причината да не ги виждаш е, че вероятно си влюбен.
Но споко и това ще мине, и някой ден може, и да разбереш, че подобни отношения, в които нито пускат официално сигурното и гледат постоянно в страни са с обречен успех. Но според търсенето е и намирането, та вероятно просто такава жена заслужаваш.
Активен
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Септември 14, 2023, 12:36 »

Това не е случая на единствената.
Опитах да кажа, че пичката ме кефи и толкова. Замислям се дали да я държа така или да гледам как да продължавам с нея напред.
Може и да си прав за това какво заслужавам, нямам идея. Знам, че последно време спах с няколко съвършено различни жени и само тази ми хвана окото.
Може пък да е само заради хубави секс, нямам идея.
Идеята на поста беше да чуя съвети от по-опитни от мен хора.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 583

Профил WWW
« Отговор #3 -: Септември 14, 2023, 13:30 »

Залагам 100лв, че в момента в който я натиснеш за по сериозна връзка ще изчезне като персийски асасин.

Сериозно-  хубаво е че си допадате но замисли се дали мацката играе хамелеон с цел да си разнообрази скучния брак? Дали в момента в който заживеете на нея ще й стане отново скучно?

Или както е казал мъдрецът на мъдреците- откъдето е текло пак ще тече, демек щом е изневерила- пак ке изневери
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Септември 14, 2023, 14:51 »

Също си го мислех това. Просто ще се пусна по течението, ще спя с нея, ще гледам и поне още една да имам, с която поне да си пишем и да знам, че може да изляза и с нея. От тук нататък, каквото стане.
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #5 -: Септември 14, 2023, 15:02 »

ще спя с нея, ще гледам и поне още една да имам, с която поне да си пишем и да знам, че може да изляза и с нея.

Ако си от Пуерто Рико в даден момент ще паднеш и от двата стола. Но давай, поредният брояч без бой няма да станеш. Достатъчно много мадами в клинове има във фитнеса, че да мислиш само за две.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #6 -: Септември 14, 2023, 15:27 »

Fiorella,
Погледни по-практично ситуацията- човека се труди за да е добре чужд брак, а ти го хулиш. Ще я тресне под душовете на фитнеса няколко пъти, тя ще се прибере у дома спокойна и ще продължи да си гледа семейството, но вече с усмивка и щастлива.

Чак и лоша съдба му предричаш да не паднел от стола. Що? Щото отделя от собствените си ресурси да се грижи чуждия брак да е наред ли?
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Септември 14, 2023, 15:42 »

Често не разбирам тия коментари.
Въпросната ми е навита и спя с нея, както се казва не я карам насила, защото и двамата го правим с желание.
Ако има и друга, защо не и с нея. Не съм във връзка към момента.
Само за протокола - когато съм бил с жена в сериозни отношения, не съм пипал нищо друго!
Активен
StefanS
PuP Player
PuP Форум Сенсей

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

Профил
« Отговор #8 -: Септември 15, 2023, 08:10 »

Започнахме да се виждаме доста често, като видяхме, че имаме много общи неща. Започна да ми споделя, че положението със съпруга

Чукай я само и не се занимавай с глупости, всъшност не си мислиш глупости за нея.

1. МИЛФ - за какво ти е майка? Пълно е с теми със мами/сингъл - ти просто ще си следващия балък.
2. Точно защото се виждате често си започнал да мислиш за връзка и че имате много общи неща. Че вие не излизате от спалнята, как точно го разбра това? Видял ли си как е подреден домът ѝ, мърла ли е, чисти ли готви ли, виждал ли си я как се отнася с приятелите ѝ, семеството ѝ. Как се държи в стресови ситуации, когато изпусне полет със самолет или е изморена в планината?
3. Ако има нещо което да предксазва бъдещо поведение / постъпка на човек (мъж, жена, няма значение) е миналите такива. Дебелия човек ще си остане дебел, престъпника ще си остане престъпник, курвата ще си остане таква. Твоята е изневерила на съпруга си, познай дали ще изневери и на тебе. Не казвам, че е 100% вярно, но по-добре е базовите вероятности да са с тебе. Може ли да оцелееш след като скочиш от 16 етаж? Разбира се, но по-добре не скачаш.

Потърси във форума - подобни на твоята много теми с правилната жена. Лично аз не виждам нищо правилно, но както и да е.

Знаеш ли кога щеше да е правилната:
Във фитнеса рядко ходят омъжени (имам в предвид щастливи със мъжете си). Или идват след като се раздделят и да се вкара във форма за следващия, или вече емоционално е скъсал аи иска да си постели предварително, за да не стои сама. Твоята е тоя вид. Срещнала те, замаяла ти е главата - готова е да скочи с тебе, веднага щом го поискаш.
"Правилната жена" Щеше отдавана да е предприела действия, да е разбрал че не е щастлива с мъжа си, да се е разделила, и да се среща отново с мъже като свободна жена, без да се крие и изневерява, без излишно да наранява близките си хора, без да показва неуважение към тях.

Ти самият никога не си го правил, защо? Защото имаш някакви ценности, колкото и нелепо да звучи. Тя ги няма. Няма още много неща, но не си ги видял просто. Дай си време, продължавай да я виждаш когато на ТЕБ ти е удобно и наблюдавай. Тя сама може да повдигне въпроса за "какви са ни отношенията". Нищо не обещавай, просто се кефи, след някой друг месец ще ти поомързне да я гледаш и чукаш. Едва тогава ще имаш някаква по-трезва оценка за това колко струва извън леглото.

Но кой знае, може твоята да оня еднорог за който всички мъже сме чували.

Активен
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Септември 15, 2023, 20:21 »

Стефане, това което казваш е така.
Проблема е, че въпросната ми харесва и виждам и нейното държание. Вероятно и двамата сме така, защото секса е хубав, а и ние друго не правим. Това, че изневерява ме спира да пробвам за нещо повече и затова няма да го направя. Просто няма никакви гаранции, че не е поредното курве, от друга страна мога да спя с нея докато не си омръзнем и толкова.

Хубавото в случая е, че ако беше свободна, нямаше да разбра толкова лесно какъв човек е и щях да съм от по-кофти страната.

Ще трябва да се примиря и само да я чукам, докато спрем да се виждаме.
Активен
The.Spirit
PuP Hero
PuP Форум Шампион
*
*
*
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1554

Профил
« Отговор #10 -: Септември 15, 2023, 22:55 »

Не съм фен на омъжени изобщо, но щом като ти отърва - ходи с нея само за сексът и толкова. Тази милфка да ти е като допълнително гадже за секс и то единствено в краткосрочен план.

Търси си реално необвързано момиче за нещо по-сериозно. Не някаква уйдурма с полу-лелка, на която ти си ѝ любовникът.
Активен

Бъди Слънце!
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #11 -: Септември 16, 2023, 12:04 »

Chiko
Хората имаме една характерна черта- изменяме си вътрешността като хамелеон за да се харесаме на другите когато нещо ни липсва и искаме да го запълним. Откъде знаеш, че мацката не прави точно това- нагажда се според теб за да получи временно емоционално влакче и като й омръзнеш ще се върне при семейството й?

Без теста на времето, както посочи StefanS,  ще разбереш по трудният начин.
Активен

Цитат
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Септември 18, 2023, 10:21 »

Съгласен съм с написаното до тук, мерси момчета!

Използвам темата за още един въпрос..
Какво правите, когато искате да накарате една жена да инвестира повече.

Аз имам следните наблюдения. Пиша си с някаква мацка или пък си говоря с друга. Знам, че мога да спя с момичето и го правя, така или иначе. Обаче забелязвам, че чакат аз да ги потърся, след това е лесно и правят каквото поискам. Искам обаче да направя така, че изцяло те да инвестират повече от мен.
Не говоря за конкретната ситуация от темата, а чисто от това, което съм видял.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #13 -: Септември 18, 2023, 13:45 »

Цитат
Искам обаче да направя така, че изцяло те да инвестират повече от мен.

И

Цитат
Какво правите, когато искате да накарате една жена да инвестира повече

Са две различни неща, според мен.
За първото ти трябват достатъчно пари и социален статус.
За второто ти трябва чувство за хумор, уважение към личността, себеуважение и целеустременост, асертивност.
Активен

Цитат
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Септември 18, 2023, 17:12 »

За първото, да кажем че са прилични, повече от на повечето хора, но в никакъв случай не МНОГО.

За второто, да кажем че се справям, а и генерално се държа добре с всяка жена, без значение какви отношения имам с нея. Наблюденията ми са, че ако се дръпна леко и не в търся или пък пиша, същото става и от другата страна. После като я потърся нещата се връщат към старото.
Все едно бързо губят емоция и после трябва на ново да я създам, което понякога е лесно, а в други случаи става трудно и с много търпение.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #15 -: Септември 18, 2023, 17:45 »

Губи се моментума на емоцията щото има и други които я търсят.

Може просто да се връщат при сериозните си приятели, а теб да те ползват само за секс.(въпреки че никоя няма да си признае че те използва само за секса съм забелязал, че го правят)

Или защото не йм поясняваш изрично, че са ти фъкбъдита. И като не ги потърсиш те си казват "Еми той явно иска да сме само фъкбъдита ама що не ми го каже очи в очи поне да знам че не иска нищо сериозно а само да сме фъкбъдита".

А и що изобщо искаш те да те търсят? Незнам дали изобщо има такъв случай дори и да си Безос или Пит. Мисля дори и те винаги звънят и търсят повече отколкото тях.

Според мен това да търсиш ти повече отколкото тя теб, е по-мъжко в смисъл че мъжът си търси и взима квото иска и когато иска а не когато някой му предложи. Незнам защо искаш да търсят повече в такъв случай. Звучи ми все едно си търсиш валидация отвън, вместо сам да си я създаваш. Може и да греша, незнам.

Също така може да опиташ да ги опознаеш повече преди да правите секс, що за хора са и да правиш секс само с тези които ти харесват повече като хора и личности отколкото като тяло и изпълнение в секса, а останалите да ги държиш като познати. И предполагам те ще те търсят повече защото въпроса със секса ще е отворен и ще йм е интересно да опитат да го получат(най-грубо казано)
Активен

Цитат
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #16 -: Септември 18, 2023, 21:19 »

100% имат и други, които ги търсят, само че повечето трудно връзват две изречения, та за каква емоция да говорим…освен, че се чувстват по-желани.

Това за мъжете им ако имат такива допускам, че може да е вярно. Аз я чукам, тя се прибира щастлива и не мрънка на нейния. После отношенията им са ок.

Защо да ме търсят..? Искам го, защото ми е писнало аз да ги търся. Все едно, мацката не може да драсне два реда или да звънне. Не е валидация, може би, ще ме почешат по егото, малко повече. А и като мрънкат за равноправни отношения, да се възползват.

Това с опознаването е хубаво, проблема е, че така се привързваш към момичето и ако не се получат нещата, кофти емоцията остава за мен. Това не е нещо, от което имам нужда.

Най-голямата драма е, че е пълно с парцали и стават все повече. Ако искаш да чукаш има жени, но ако целта ти са здрави отношения и семейство, каквато е моята, последни време не съм се запознавал с такава жена. А аз не съм от хората, които ги търсят пияни по барове, кръчми и бардаци.
Активен
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #17 -: Септември 18, 2023, 22:12 »

Цитат
А и като мрънкат за равноправни отношения, да се възползват.
Те мрънкат за 100 неща постоянно, и като ги питаш какво искат както ти каза две изречения не могат да вържат.
Равноправието за мен е просто да ги уважаваш като хора, както е записано в декларацията за правата на хората и гражданите на ООН и в конституцията на РБ. Оттам нататък няма равноправие.
  Например в тия два документа е написано че всички хора имат достойнство и неприкосновеност на личността. Ок уважавам я. Не я обиждам. Държа се прилично.
Друг пример никъде не е написано кой трябва да звъни повече. Аз звъня щото съм го конституирал като мое право и задължение. Аз казвам къде ще ходим на ресторант и какво ще се яде щото съм го конституирал като мое право и задължение. Аз правя усилие да разбера кое й е любимото ядене и какъв режим на ядене спазва за да й уважа мнението и това усилие което полагам съм го конституирал като мое право и задължение. Аз влизам в бой и се подлагам на опастност за да й защита честта ако някой й посегне и затова съм го конституирал като мое право и задължение. Аз звъня и я търся по често защото го смятам за по-инициативно път това тя да ме търси и затова съм го конституирал като мое лично право и задължение.

Всеки сам си създава правата които не са конституирани от основните закони и кодекси.  

И пак се връщаме на равноправието- в никой закон не е установено, че мъжът трябва да се подлага на опасност за да опази жена си, но ако не дай си боже се наложи повечето мъже ще рискуват с живота си, докато жените- не, така че равноправието не може да се прилага за всички аспекти от взаимоотношенията и всекидневието, а само за някои, изрично обособени случаи като тези в "Декларацията за правата..." и основните закони, кодекси и конституцията.

Дори съм сигурен, но нямам доказателства че повечето жени не харесват равноправието но ще говорят за него пред мъжете за да видят дали мъжа ще поддава на изкривена логика.  Защо? Защото повечето жени разчитат на мъжа да проявява логиката във връзката, и ако той се поддава на изкривена логика, каквато е равнопоставеността във всяко едно отношение, следователно той не може да се грижи за взаимоотношението или най-малкото да умее да борави логично, а знаем че това не са жените.

Цитат
Звучи ми все едно си търсиш валидация отвън, вместо сам да си я създаваш.
Цитат
Не е валидация, може би, ще ме почешат по егото, малко повече.
Имах предвид че ти вече си се изградил като личност и си натрупал ресурс и не ти е необходимо да търсиш някоя да го споделиш. Ако някоя е достатъчно умна да види какво предлагаш ще те потърси и ще се интересува от теб. Разшири кръга на познанствата си. Гледай да заговаряш много жени ама наистина много много и навсякъде. Просто ти трябва много много голям брой запознанства за да намериш точната хем да е красавица в твоите очи, хем да те вижда като дълготраен партньор.

Цитат
Това с опознаването е хубаво, проблема е, че така се привързваш към момичето и ако не се получат нещата, кофти емоцията остава за мен
Направи си списък със 20 най важни неща за теб на които задължително трябва да отговаря жената и гледай на първа или втора среща да ги разбереш дали отговарят - така ще си спестиш горчивината от това да се привържеш към неподходяща.
Направи списък с 20 условия на които  не са толкова важни колкото първия списък и гледай на втора или трета среща да ги разбереш за нея и така ще си спестиш още време и ще ги отсяваш още  по бързо.
И накрая трети списък с неща които не са толкова важни за 4-5 та среща. Дръж ги до 5та среща докато намериш да отговаря на всички условия и изисквания. Така хем ще имаш постоянно жени за секс хем ще ги селектираш по цедка и по-точно от коя имаш нужда за дълготрайна връзка.
Като имаш тези три списъка на ум няма да се привързваш толкова лесно защото ще ги задраскваш от чувствата си набързо щом не отговарят на най важните неща. И ще допускаш само тези които отговарят на всичките 50-60 или повече условия, правила, и каквото е важно за теб в едно взаимоотношение. Така ще си по наясно с чувствата и няма да хлътваш толкова лесно.
Активен

Цитат
Chiko
PuP Форум Новак
*

Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Септември 19, 2023, 17:13 »

Това за равнопоставеността е дълга и сложна тема, аз я засегнах, доста повърхностно и не исках да навлизам.

За многото жени…трудна работа. Работа, офис, фитнес и накрая социален живот(бира с приятели примерно) и ми е трудно да се запознавам често с много и нови жени. Затова гледам да чукам каквото имам под ръка, стига да ме привлича физически.

За изискванията е добра идея. Като всеки мъж си имам и мои такива, които вероятно се припокриват с тия на повечето мъже. С тия изисквания може да се застрелваш много лошо, просто защото има жени, които предпочитат да се водят по мъжете до тях, което значи, че поддават на дресировка и ако е такава, но не отговаря на всичко важно, може за кратък период да я научиш. Има и други, които да пълна скръб и там понякога не си заслужава и да чукаш, нищо че мацката е топ като визия. От опита, който имам, тези неща се усещат, списъка ги прави сложни, а ако са такива, тогава са обречени на провал(освен секса де..)
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: