Мотая се следобяд в центъра на моя град и се радвам на слънцето. В един момент, наблизо виждам някакъв таргет /4-5 по скалата/ да върви и решавам да я настигна - докоснах я отзад за ръката и изтърсвам:
- Здрасти, за къде бързаш толкова?
Тя се обръща към мен учудена:
- Стресна ме, познаваме ли се?
/Вече няколко пъти ми прави впечатление, че ако подходя таргет отзад, често се стряскат D/
Аз - Споко. Не се познаваме, как се казваш?
Тръгва да върви, без да ми отговори. Аз тръгвам с нея. Пак я питам как се казва на което само отговаря с усмивка. Пита ме защо я заговарям така.
Аз - Просто ми хареса и реших да се запознаем.
Тя - Обвъвзана съм. И пак се усмихва.
Това го приех за положителен знак и и викам:
- Нищо може да пием по кафе някой път, само да си поговорим.
Казва ми, че може би, но сега да я оставя, че мъжът и можело да се появи всеки момент. Викам си ясно, няма да я бъде, но и поисках номера и си го даде. Вероятно да й се махна от главата

.
Нямах особени надежди, но й писах по вайбър след няколко дни. Пописахме два дена и се нави да се видим на кафе. Разказа ми, че връзката й не вървяла добре, имали дете, но в момента живеели разделени. Поговорихме си нормално. После още няколко пъти излизахме по заведения. Един ден, след като бяхме пили по бира се качихме с колата в близката гора и седнахме на една пейка. Времето беше хубаво, лафихме си и естествено по някое време я налазих. Леки целувки, прегръдки. Опитах по-тежко да ескалирам но се дърпаше. Направи ми впечатление, че не се целува с език. Опитах да я наляза под бикините но ми бута ръката и така 20 мин. Разговорът се завърта около френските целувки и френската любов и я питам защо така се дърпа, нещо притеснява ли я. Отговаря ми, че това били "екстри" и ако съм държал - да съм ходел на компаньонка. Направо бях като гръмнат

. Викам, как може някой да прави секс без френски "екстри", а тя вика, че и с мъжа й не правела "такива неща". 5 мин осмислях и реших, че просто си е странна и ще продължавам да я налазвам. По едно време й викам "Ела до нас да хапнем, че огладнях", на което се съгласи без проблем, била и тя гладна. Запалих колата и я отведох в нас, където хапнахме и след което се преместихме в моята стая да гледаме ТВ уж. Веднага я натиснах и опитвах да ескалирам. Беше ми странно да се целуваме само с устни. Така 20 мин се натискаме и като усетих че вече се възбужда тръгнах да й разкопчавам дънките. Тя ми бута ръцете. Спирам за малко, а после пак, но тя отново ме бута. Свалям си панталоните, тя ме гледа и си държи дънките - така вече минават близо 40-50 мин и по едно време изтърсва - "Да се съблека ли?". Казвам естествено "Да" а тя ме гледа и си държи дънките. Хванах ги и започнах да дърпам силно при което тя се бори

. В този момент си казах, че съм стигнал границата и по-натам ще подлежа на наказателно преследване хах... и спрях. Беше зверрски ЛМР и не можаф да го преодолея. ОБлякох се и й казах да тръгваме да я откарам към тях. По пътя мълчание... Реших, че е прекалено странна и няма да се занимавам повече.
Така минаха 2-3 дни без да й звъня. По едно време тя звъни и аз не й вдигам няколко пъти. Последния път й вдигам и я питам какво иска. Пита ме защо съм се отказал "толкова бързо". Казвам й откровено, че не ми е харесало, че за нормални неща ме праща на компаньонка, защото тя не ги пррави и не сме малки деца само да се натискаме по пейките. Обяснява ми, че ме харесала, защото съм имал смелостта да я спра на улицата бла-бла, но просто не правела "такива неща" но за секс била ОК. Викам абе ти луда ли си, как ще правиш секс без "френски екстри" нали ще припаднем от болка, а тя ми отговорая "Ще стане, няма проблем". Наистина се чудех, как може да правиш секс с някой без любовна игра, но видях че е готова и си викам що да не пробвам, щом е толкова уверена. След краткия разговор и казах "Ок хайде довечера те чакам пред блока да дойдеш в нас". И... последва най-скучната развръзка.