Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 05, 2023, 23:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Лайфстайл  (Прочетена 740 пъти)
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« -: Септември 21, 2023, 09:58 »

Здравейте, според вас какъв трябва да бъде лайфстайла, за да привличаме повее жени, да си кажа честно моят не е кой знае какво.

Аз не обичам екскурзии или да обикалям по различни места. Живея доста опростено. Забелязвам че доста жени или останалите хора правят доста неща, от които не изпитвам нужда да правя.

Може би см скучен и се чудя коя ли жена ще привлекат за сериозна връзка, защото реално жените са си разход.

Какъв е вашия лайфстайл, как се социализиране   и дали вашите интереси привличат жени?
Активен
Fiorella
PuP Форум Зарибен
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

Профил
« Отговор #1 -: Септември 30, 2023, 16:05 »

Докато функционираш само на 1-ва и 2-ра чакра, каква жена очакваш да привлечеш?!
Докато мислиш, че една жена е само разход, как ще имаш сериозна връзка?!
Защо се сравняваш постоянно с другите какво правят и къде ходят?!

Най-краткият отговор е, че човек привлича това, което излъчва и му се дава това което заслужава. Жената избира мъжа, а не той нея.

Активен
Target
PuP Player
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 518

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2023, 17:47 »

Фиорела, говориш глупости, ако на мен ми е добре да живея минималистично, мислиш ли че това е достатъчно за сериозна връзка. Може да наеба някоя така и след това нишо. Защото връзката не е само да се обичаме, връзката е и да правим неща заедно, да ходим, да разнообразяваме. Ти били излязла с някой който не иска да те води по различни места, няма интересен начин на живот или иначе казано скучен, естествено че не. Гледам другите поради една причина, много мъже ходят по екскурзии, мен са ми тъпня, много мъже ходят на някакви събирания, мен са ми тъпня. Естествено че не бих си променил лайфстала заради жена, ама то излиза че ще се наложи да го направя поне малко ако искам нещо сериозно. За несериозното е ясно, достатъчно е да имам терен и да ми се кефи мацката останалото е история.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор

Неактивен Неактивен

Публикации: 268

My curse, is my drive

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2023, 19:05 »

И какъв точно ти е лайфстайла брат? Минималистично не е синоним на скучно, а ти звучиш по зле и от пенсионер. Не се обиждай.

Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 588

Профил WWW
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2023, 16:36 »

Лайфстайлът или начинът на живот се състои от различни дейности. Тези дейности може да са хобита или бизнес начинания. Най важната характеристика на хобитата и бизнес начинанията е да се извършват с ентусиазъм. Те трябва да пораждат силни чувства когато разказваш за тях. Ако те попитат -ти какво правиш, какъв ти е лайфстайла? трябва да можеш да говориш часове наред за хобитата си или бизнеса си. Да имаш много истории свързани с тях. Да излъчваш страст с гласът си докато ги описваш и разказваш. Да караш хората да усещат твоите силни убеждения в това което правиш. Да демонстрираш задълбочени познания в бизнесите или хобитата си.

Както знаеш аз карам ски , имам много истории, не съм експерт но имам дълбоки познания за техника, екипировка, места и хора свързани със ските. Мога да говоря цяла вечер само на тази тема. Освен ските харесвам музика, инструменти групи, история, събития, хора свързани с музиката. И за тях мога да говоря цяла вечер.
Философия? Искаш да се обзаложим ли?
Алтернативни спортове?
Здраве и физическа подготовка?
Храни, кухня, социология, антропология, общества, чужди култури? Право, история на България и Европа, политика? Съвременна поп-култура, НЛО, конспирации, градски легенди, ю нейм ит!

Не е задължително да правиш нещо. Може просто да събираш знание от една категория и пак да говориш с дни за нея с интерес.

Абонирай се за журнали на английски. Ползвай преводач на гугле.
Супер лесно и достъпно.

Само не бъди лаик!
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
Baby_951
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 586

Профил WWW
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2023, 22:59 »

Здравейте, според вас какъв трябва да бъде лайфстайла, за да привличаме повее жени, да си кажа честно моят не е кой знае какво.

Аз не обичам екскурзии или да обикалям по различни места. Живея доста опростено. Забелязвам че доста жени или останалите хора правят доста неща, от които не изпитвам нужда да правя.

Може би см скучен и се чудя коя ли жена ще привлекат за сериозна връзка, защото реално жените са си разход.

Какъв е вашия лайфстайл, как се социализиране   и дали вашите интереси привличат жени?

Ти си това което търсиш! И правиш това което можеш . 

Не търси другите мисли за теб. Опростен живот разбирам бирата след работа на дивана яденето и в 9 в леглото . Това е опростен начин на живот . За да имаш интересен живот намери това което те кефи и създай ежедневието си покрай това . Ето не те кефът почивки вземи си куче разхождай го в парка вечер . Ще хванеш някоя мадама. Има много неща в живота който да правиш но стига да имаш желание .

Разход жените винаги са разход но този разход си има и плюсовете . Жената е разход когато и го позволиш дадеш и картите и да прави каквото иска . Затова за мен не е нещо което трябва да се гледа в начален етап . Ако тя си е самостоятелна няма от какво да се притесняваш. Но е най-вероятно че ще трябва да се изкараш от някоя от рутените си за да разчупиш гипса .
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: