Пикап, ефективни запознанства, флирт и свалки (Pick-up Project форум)
Декември 09, 2023, 04:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


"Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти." – Китайска поговорка

Започни да живееш живота си сега! Научи се да заговаряш непознати жени!

Екипът на pickup-project организира групи за нови обучения през 2023г.

За записвания попълни формата:

https://pickup-project.net/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9/

Начало
Правила
Търси
Вход
Регистрация
Най-нови
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Instant Date, но уж е заета - а сега какво?  (Прочетена 805 пъти)
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« -: Септември 22, 2023, 16:41 »

Ето какво се случи онзи ден. Бях навън с приятел и към 21 ч. решихме да си ходим. Разделяме се и аз отивам да си хващам трамвая. На спирката имаше група индийки. Веднага усетих, че им събирам погледите и ми се кефят (поне 1-2 от тях, които бяха най-близо). Близо до мен имаше още жени. Вътрешно бях в "стейт" и готов за действие.

След няколко минути на спирката пристигна едно доста симпатично момиче. Направо класна дама. За протокола, давам ѝ 9/10. Тя мина покрай мен на няколко пъти, застана да чака на близост от метър и нещо, после се премести, пак дойде и ме погледна в очите. По едно време беше застанала обърната с цялото си тяло към мен, а пък аз просто си бях облегнат на една ограда там. Общо взето, усетих, че е привлечена, щом ми даваше тези ясни сигнали на зелена светлина.

В този момент обмислях как да подходя. Минаваха ми известни предубеждения през главата. И докато го мъдрех, тя започна да говори по телефона. Измислих вече какво да кажа, а тя все още беше пред мен, но чаках да затвори, за да действам. Уви, обаче, разговорът продължи още и тя отиде от другата страна на спирката. Много се надявах трамваят да закъснее още, а времето минаваше хем бързо, заради вълнението, хем бавно, заради лекото притеснение преди заговаряне.

Обаче след малко трамваят се появи. Преместих се от другата страна на спирката, за да видя тя дали ще се качи, и в последния момент го направи - най-отпред. Аз се качих по средата. През повечето път не я виждах, но гледах през прозорците дали ще слезе на някоя спирка. Бях решен да сляза с нея и да се запознаем. По едно време се разредиха хората и я видях, че стои на предните седалки. Имаше друго момиче точно пред нея и затова предпочетох да не я заговарям там.

След малко става и слиза на предпоследната спирка (очакваше се). Аз по път съм за последната, но и тази ми върши работа. Слизам и аз, и след секунда се озовавам срещу нея. Заставам отпреде ѝ и казвам решително "здравей...". Тя спира и си маха слушалките. След това продължавам спонтанно: "опитвах се да прочета какво ти пише на блузата, но не успях да разбера 3-тата дума. аа - *вече я разчитам* - готино послание". Тя се усмихна, но нещо беше разсеяна и мисля, че се наложи да ѝ напомня, че се видяхме по-рано на първата спирка за тръгване. Влязох ѝ в положението като споменах да не би да е отнесена в своите филми *жестикулирам с ръцете, сещате се*.

И оттам разговорът започна. Запознахме се. След продължителен ръкохват и размяна на усмивки и погледи, я питах с какво се занимава. Оттук извадих късмет, защото много бързо стана ясно, че имаме допирни точки, и то на доста нишови теми. Очертаваше се да има за какво да си говорим. Огледах за място за сядане и я питах в коя посока е. Бяхме в различни, но тя искаше да отиде до един магазин и тръгнахме натам.

Сред първите ѝ въпроси към мен беше "коя зодия си" и се оказа, че сме еднакви знаци (не че много вярвам в това, ама вероятно е плюс). После обсъждаме кой с какво се занимава. На влизане в магазина ми казва "може да ме изчакаш тук отвън". Ама аз исках да си взема една вода, така че влязох с нея. Нещо се оглеждаше като престъпник вътре и я питам "защо, криеш се от някого ли". Тя ми сподели, че е в странна ситуация. Била се запознала лятото с някакво момче и сега са били скарани за пръв път, дали са си малка пауза, той ѝ казвал, че "нещо не го усещал". Май така се изрази, но не съм сигурен за последното.

В магазина изградих комфорт и ѝ влязох в положението. Първо бяхме на различни каси, после тя мина да си вземе вода и се залепи пак до мен. Каза: "споко, няма нужда да се правим на непознати". След малко ѝ викам да не се безпокои и че ако ни види нейният човек, да му каже, че съм ѝ гей приятел, и готово. Тя се усъмни, че ще мине този номер - което си е факт, и може да мине за комплимент. Продължихме да обсъждаме нашите теми, пита ме на колко години съм, отгнатна го правилно от втория път и се оказа, че е с 2 години по-голяма от мен. Което за мен няма значение, но на нея ѝ дава леко бууст на егото и може би е минус. Макар че по-напред в нещата ми каза, че е впечатлена от начина ми на мислене и т.н. като за "толкова" годишен. Което пак звучи като един вид его игра.

Та, стояхме на касите към 10 мин., защото нещо се бавиха, и после излязохме. Тръгваме напред и по едно време стигаме до разклон на подлеза. На мен ми беше студено и всъщност мислех там да ѝ взема номера и да си ходя, ама тя ми предложи да седнем на едни пейки. Аз някак инстинктивно си погледнах телефона и казах "още време ли" (което звучи леко тъпо, ама от друга страна сякаш вкарва рамката на това, че тя ме гони). Исках на други пейки, но там имаше риск да я видят и тя избра по-долните, които нямаха облегалка. Изгърбих се на тях, а тя беше компактна, така че това явно не ѝ пречеше особено.

Тръгваме напред и ме пита "имаш ли си гадже". Беше доста директен въпрос и ми стана малко странно дори, че ме пита така от нищото. Но ѝ казах: "ако си имах, вероятно нямаше да е добре, че сега се запознавам с теб.. в момента нямам". На пейката пушихме - тя разни електронни глупости, а аз пурети. Лафихме си за всякакви неща. Задълбочихме в нашите теми. Говорихме си за кой къде живее (наблизо бяхме и двамата), а тя сподели, че живее сама. Не знам в каква връзка беше подметнала, че се напива супер лесно и че наскоро е пушила коз. Подхвърлих, че изглежда невинна, ама като слушам май не е много така. Стана дума за връзки и тя каза, че наскоро приключила една много дълга (вероятно преди лятото). И аз споделих за моята най-дълга, която няма нищо общо с нейната цифра. Отвърна "сладко".

Беше споменала, че вижда знаци - сърца. След малко намерих до себе си едно листо с такава форма и ѝ го връчих (романс, хаха). А след минута тя го беше разкъсала и ми казва "ах, без да искам ти разруших подаръка". Едва ли го е направила умишлено, по-скоро вероятно е мислила за нещо друго. Показах леко разочарование и после я базикам да не ми прилага някакви вуду магии и като се прибера да усещам разни неща. Което, впрочем, горе-долу се случи... Вероятно е от вълнението на това запознанство, все пак отскоро заговарям и това ми е един от първите подобни случай.

Малко след това бях забелязал, че ме гледа с едни големи очи. Мина ми през ума мисълта за целувка, но между нас стоеше нейната бутилка вода (което може би е знак на лични граници). От друга страна, не исках да натискам много нещата, понеже тя нали сега е в нещо като връзка. И така можеше да си проваля шансовете занапред. Не знам дали постъпих правилно, но усетих, че не беше готова да се отвори дотолкова. Иначе вкарвах някакво кино при възможност (като например онова с еднаквите зодии или после като казва, че не ми знае името), но нищо толкова сериозно. По едно време ѝ сочих с кутрето електронната цигара, защото ми се стори, че има нещо странно там, а тя леко си дръпна ръката. Ето знак, че не беше готова за ескалации. Макар че по-рано пропуснах възможност да ѝ погаля косата, като ѝ падна едно листо там и ми каза да го махна. Жалко, че то избяга бързо от главата ѝ.

Интересен е обаче фактът, че бяхме наблизо до тях. Но заклевам се, в момента, когато това се случваше, нямах никаква идея как да стигна дотам. По-късно вечерта се сетих, че е можело да ѝ предложа да я изпратя и после да измисля как да стигна до тях.

На тръгване ѝ взех номера. Макар че леко я спираше някаква мисъл, че могат да я хванат, че си пишем. Не го е споменала, но се подразбираше. Затова ѝ рекох: "споко, няма да тръгна да ти досаждам" или нещо такова. Каза ми да изчакам малко. Каквото и да означава това. На разотиване не се прегърнахме, защото все още изглеждаше леко затворена. Имаше само ръкохват и после нещо като петица, след като ѝ казах, смеейки се, че първото е тъп поздрав.

Сега са минали 2 дена и обмислям как да действам. Мисля директно да ѝ звънна, примерно през уикенда. Да се чуем и да видя дали ще я бъде работата или са се сдобрили с този и любовта им е пламнала още повече. Защото има риск и за второто, понеже тя все пак се води, че е заета и не знам дали просто ей така ще го остави. Ама що не, кой знае.

Какво мислите вие за тази ситуация? Според мен има възможност за развитие. Имаме доста общо, очевидно има някакво привличане, само единствената пречка изглежда, че е неподходящото време на обстоятелствата. И все пак...

Ще се радвам да споделите ако виждате нещо, което е можело да стане по-добре или имате някакви идеи.
Активен

Действай.
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +51/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 268


My curse, is my drive


Профил
« Отговор #1 -: Септември 23, 2023, 15:31 »

Шитвала те е яко. Но ти много преосмисляш всичко и действаш плахо. Евала че си я заговорил все пак. Бъди по директен без да ти пука. Ползвай правилото за 3-те секунди при отваряне.

Оставил си я да те води през цялото време. Трябваше да кажеш че и ти си тръгнал към този магазин, или да и кажеш че знаеш друг по-добър. Така тестваш дали има интерес/ те следва.

Когато осъзнаеш че сте еднакви зодии, веднага я отблъскваш и чупиш рапорт. Отблъскването създава привличане, а не комфорта. Контрата на нейният интерес ще разпали привличане защото те губи. "О не ужас, това е лош знак / Значи сме като два магнита с еднакви полюси и ще се отблъскваме/ Всичките ми приятели които са същата зодия с гаджетата си, не останаха заедно за дълго... Няма да се получи между нас! " И тн.

Не трябва да я питаш въпрос дали се крие от някого, а директно да и съобщиш че със сигурност е направила нещо лошо и сега се крие от някого. Така тестваш да видиш дали ще ти се оправдае или ще те игнорира. Влиза ли ти в фрейма или не.

Аз бих отиграл всичко което си казал точно в противоположната посока. Ако не се създава напрежение между вас, значи не създава и привличане.


Цитат
"Споко няма нужда да се правим на непознати"
- Отговор : "Ма ние сме си непознати! Стой на метър от мен, не ми влизай в интимния кръг." ( и с ръка я бутваш леко назад)


Цитат
'Била се запознала лятото с някакво момче и сега са били скарани за пръв път, дали са си малка пауза...'
Отговор : "Значи може и да си извадиш късмет днес" (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея).


Цитат
"ако ни види нейният човек, да му каже, че съм ѝ гей приятел..."
Ужас. Голяма дисквалификация тук.
Отговор : "Ако ни види твоят човек, ще му кажеш че вече си с мен. " (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея). "Неее не съм с теб!" Отговор : "Много ясно че не си. Не съм толкова лесен."


Цитат
'...оказа се че е 2 години по-голяма от мен...'
Отговор: "Не си падам по възрастни жени. Но може и да станем добри приятели" (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея). Така я френдзонавш / пушш. И вече привличането ти е до небесата.

Цитат
' Тръгваме напред и ме пита "имаш ли си гадже" '.
Отговор: " Имам колкото гащите ми, по едно за всеки ден от седмицата / Защо търсиш ли си? (без да и даваш възможност да ти отговори) за съжаление не се познаваме все още / И ЕГН-то ли ще ми искаш? Много лични въпроси много от рано / Ти да не си тайният агент който е наела бившата ми да ме проучва?? " И тн. Трябва да чупиш рамката на нормален разговор.

Цитат
'Подхвърлих, че изглежда невинна...'
Отговор : "Изглеждаш опасна. В армията са ни учили да се пазим от такива като теб"


Цитат
'Беше споменала, че вижда знаци - сърца. След малко намерих до себе си едно листо с такава форма и ѝ го връчих (романс, хаха). А след минута тя го беше разкъсала и ми казва "ах, без да искам ти разруших подаръка'' '
Отговор : Край!/Това беше! Приключваме! Подавам развод. Вземам децата и кучето, може да задържиш къщата."Вече осъзнаваш че си и влязъл силно в фрейма. Даде ти шанс, но няма привличане към теб. Просто си убива времето и разнообразява деня. Трябва ти много нег, пушш и непредвидимост за да разпалиш нещо в нея, но не мисля че дори на съобщение ще ти отговори вече. Дано да греша и да ти даде втори шанс.
Браво все пак че играеш. С времето ще изчистиш тези грешки и ще научиш да калибрираш.
Поздрави и успех.


Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #2 -: Септември 24, 2023, 11:37 »

Оставил си я да те води през цялото време. Трябваше да кажеш че и ти си тръгнал към този магазин, или да и кажеш че знаеш друг по-добър. Така тестваш дали има интерес/ те следва.

Всъщност отначало я поведох към по-близкия магазин, но той беше затворен вече и затова отидохме към другия. Малко неточно го преразказах. Беше казала, че иска да си купи цигари, не "ела в оня магазин, аз водя".

Отблъскването създава привличане, а не комфорта. Контрата на нейният интерес ще разпали привличане защото те губи.

Тук вероятно си прав, че съм бил твърде много на безопасната страна и не съм нег-вал. Но от друга страна, моята "игра" рядко включва такива техники, освен ако човека насреща не играе също. Просто предпочитам да водим естествен разговор, не всичко да прилича на един шах и стратегия "как да я надмогна психически", за да ми се изкефи. Може и да греша, времето ще покаже. И все пак, взимам си бележка от коментара ти.

Не трябва да я питаш въпрос дали се крие от някого, а директно да и съобщиш че със сигурност е направила нещо лошо и сега се крие от някого. Така тестваш да видиш дали ще ти се оправдае или ще те игнорира. Влиза ли ти в фрейма или не.

Мхм, можеше да го представя по този начин и щеше да има повече ефект на емоционално ниво. Но нали ти казвам - разговорът ни беше в по-голямата си част непринуден и не усетих нужда от стратегии и техинки. Бих казал, че основно ме следваше, с леки изключения.

Аз бих отиграл всичко което си казал точно в противоположната посока. Ако не се създава напрежение между вас, значи не създава и привличане.

Разбирам те, само че пропускаш факта, че привличането вече си го имаше.

Цитат
"Споко няма нужда да се правим на непознати"
- Отговор : "Ма ние сме си непознати! Стой на метър от мен, не ми влизай в интимния кръг." ( и с ръка я бутваш леко назад)

Цитат
'Била се запознала лятото с някакво момче и сега са били скарани за пръв път, дали са си малка пауза...'
Отговор : "Значи може и да си извадиш късмет днес" (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея).

Тези отигравания звучат добре. Не знам обаче дали щеше да е уместно спрямо ситуацията. Мислех, че има нужда от комфорт. Ако играх толкова агресивно, може би единствената надежда щеше да е да ходя директно у тях после. А точно тогава въобще не ми минаваше през главата такъв вариант (вероятно заради липсата на сходен опит).

Цитат
"ако ни види нейният човек, да му каже, че съм ѝ гей приятел..."
Ужас. Голяма дисквалификация тук.
Отговор : "Ако ни види твоят човек, ще му кажеш че вече си с мен. " (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея). "Неее не съм с теб!" Отговор : "Много ясно че не си. Не съм толкова лесен."

Първото е казано с усмивка, очевидно на шега. Бях го чул май от RSD, ползваха го по клубове. Не мисля, че е дисквалификация. Очевидно нямам такива намерения. В ситуацията сигурно беше свързано с граденето на комфорт. Иначе отиграванията, които предлагаш, са в 10-ката. Или поне така звучат, не знам в този случай дали щяха да са добър вариант.

Цитат
"Не си падам по възрастни жени. Но може и да станем добри приятели" (и я гледаш в очите сякаш проникваш в нея). Така я френдзонавш / пушш. И вече привличането ти е до небесата.

Интересно. Някак си не изпитвах нужда от негове, но това здраво би ѝ завъртяло емоциите.

Цитат
'Тръгваме напред и ме пита "имаш ли си гадже" (...) Трябва да чупиш рамката на нормален разговор.

Прав си за това. Още ми е чудно защо ме пита. Може да ме е "screen-вала" или тествала. Но сигурно трябваше да го извъртя в рамката на това, че тя ме иска. Дори едно "ехе, чакай малко, познаваме се от 10 минути" сигурно щеше да свърши работа. И евентуално да се добави после нещо от сорта на "дори не знам дали се прегръщаш добре" - което да даде опция за кино.

Цитат
'Беше споменала, че вижда знаци - сърца. След малко намерих до себе си едно листо с такава форма и ѝ го връчих (романс, хаха). А след минута тя го беше разкъсала и ми казва "ах, без да искам ти разруших подаръка'' ' Отговор : Край!/Това беше! Приключваме! Подавам развод. Вземам децата и кучето, може да задържиш къщата."

Мда, вероятно можех да отиграя тая ситуация по-добре от това да я "базикам, че ми прилага вуду техники".

. . .

Благодаря ти за обратната връзка! Определено имам много да уча, но важното е да се трупа опит. Поздрави!
Активен

Действай.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +60/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 588


Профил WWW
« Отговор #3 -: Септември 24, 2023, 13:28 »

Цитат
застана да чака на близост от метър и нещо, после се премести
Застанала е на метър за да я заговориш.  Не я заговаряш и тя се премества


Цитат
По едно време беше застанала обърната с цялото си тяло към мен, а пък аз просто си бях облегнат на една ограда там
езика на нейното тяло говори - айде де откога чакам, няма ли вече да ме заговориш

Цитат
докато го мъдрех, тя започна да говори по телефона
като не я заговаряш тя си измисля разговора за да се дръпне настрани. Може да и направиш знак с ръка и да я попиташ за блузата, но отчитам факта че още не си се бил сетил за този въпрос. Сега поне ще го има в арсенала.

Цитат
В този момент обмислях как да подходя
сталкваш я.  Тя явно е  търсела някой да я заговори щом те е приела положително дори след цялото сталкване на спирката и в трамвая и е чакала да я заговори някой да види дали има смисъл да се сдобрява с нейния или да си търси нов- теб в случая.
Може да я заговориш и да обмисляш подходът, докато си казваш подготвен предварително разговор.

Цитат
"опитвах се да прочета какво ти пише на блузата, но не успях да разбера 3-тата дума.
това е добро. И аз го ползвам.

Цитат
Тя ми сподели, че е в странна ситуация. Била се запознала лятото с някакво момче и сега са били скарани
"Кажи му че сега го правиш с мен. Пазаруването имам предвид, ти за какво си помисли. " Без значение е тя кво отговаря- само да зададеш настроение и увереност.

Цитат
Мина ми през ума мисълта за целувка, но между нас стоеше нейната бутилка вода (което може би е знак на лични граници)
не е знак, а шит тест дали се отказваш лесно при вида на бутилка с вода и си се проваляш. По добре бии шамар на бутилката да излети, наклони се все едно я целуваш, дръпни се. Ако тя не иска те целува ще се дръпне, а ти ще вдигнеш бутилката и ще кажеш че тя се е развълнувала и ще я обвиниш че тя е бутнала бутилката с вода от вълнение че си тръгнал да я целуваш.
Поставяш я в твойта рамка и продължаваш разговора в твоя посока дали лесно се вълнува и дали се притеснява лесно който разговор е основа за ескалация и сексуализиране на темата.

Кефи ме как правиш всичко което си искаш и полагаш усилие, продължаваш в същия стейт и се подобряваш.

Чуй я по телефона и преди да затвориш се уговорете да отидеш у тях под предлог да й покажеш някъде сайт в интернет на нейния компютър. Като те шитне отговаряш" Не, трябва да е на твоя компютър защото на моя не се показва в резултатите, не може да се сейвне, не може да се препраща, само по памет се намира, такъв е сайта," и отблъскваш шита  и отиваш в тях на гости.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #4 -: Септември 24, 2023, 19:38 »

Братоци, ситуацията има развитие и то съвсем прясно.

Днеска ѝ пиша и тя ми отговаря след 1 мин. Обменяме няколко реда и я офертирам да се видим в 8. Казва "не е удобно". Аз се чудя "ся тва тест ли е, да дам крачки назад ли, да бутам ли". Към 19:20 ѝ отвръщам, че "тя си знае, ама да помисли добре + вметвам нещо за случайностите (близка обща тема + свързана с чата и целия контекст)". Към 19:45 ми пише, че сега е на мястото, където съм предложил, ама ще се прибира.

Това го приемам като явен знак за колебание в моя страна и ѝ пиша, че няма да се прибира, а ще ме изчака или ще тръгне към нас (нали живеем наблизо). Оправям се набързо и тъкмо тръгвам, когато ми праща съобщение, че вече е у тях. Пиша ѝ "мерси за поканата, ама е малко прибързано" и я питам дали няма пейки до тях, да се видим там, без опасност някой да ни види. Тя се изкефи на това първото Ухилен, ама после започна да ми обяснява как вътрешно не чувствала, че е редно да се виждаме. Казвам ѝ, че я разбирам напълно, ама ако е било нередно, нямаше изобщо да има съмнения. В тоя момент е "хуук-ната" здраво.

И така, общо взето, съвестта ѝ надделя, и решихме да го "оставим на съдбата" (не беше точният израз, защото аз бях намекнал, че може да е изпусната възмжност (за нея), и тя каза "ако е писано, че ще стане"). Вероятно можеше да нахалствам още и дори да се видим, но не е в мой стил да прибягвам до такъв тип натиск. Последната дума беше моята - "както и да е, остави". Мисля да не се занимавам, докато не ме потърси. Или не се засечем пак някъде.

Ако има извод от тая ситуация, то е че трябва да има опасност да те загуби. За което благодаря на Мага, че ме светна! Също така е много фин момента между "needy" и "знам какво искам, и го преследвам". Второто сякаш идва от мъжката енергия, а не от място на незавършеност.

. . .

П.С. - Данка, мерси за коментара, ама не мисля, че мога да извадя такива актьорски умения, за да се получат последните 2 сценария, хаха.
Активен

Действай.
Dankata
PuP Masterpiece
PuP Форум Гуру
*

Репутация: +60/-20
Неактивен Неактивен

Публикации: 588


Профил WWW
« Отговор #5 -: Септември 24, 2023, 21:14 »

Няма значение кво мислиш щото твойто мислене е да се оправдаваш и да си намираш извинение да не я чукаш. Трябва да действаш извън рамките на твойта си мислене и напук на мисленето ти. Иначе няма никога да я клоузиш от страх да не нахалстваш.
Малко ме дразни как се оправдаваш ама ти си знаеш дали да действаш смело или да се оправдаваш в страховете си.
Активен

Цитат
Обърква ни псевдоморала в който израстваме и академичното ни образование защото ни накарат да си въобразим че сме се извисили над природата, която е във всеки от нас.
Цитат на: Ray Dalio
Да бъдеш успешен има повече общо с това, да знаеш какво да направиш с незнанието си.
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +51/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 268


My curse, is my drive


Профил
« Отговор #6 -: Септември 25, 2023, 13:54 »

Братоци, ситуацията има развитие и то съвсем прясно.

Днеска ѝ пиша и тя ми отговаря...


Играе си с теб и си имал много добър шанс да я накажеш и д я накараш да инвестира, но си го гръмнал.

След като ти е казала че не е удобно, веднага я режеш и отиваш да се забавляваш. Ако те следва в инстаграм пускаш сторита някъде с приятели/приятелки да види какво изпуска или че просто имаш живот, а вместо това ти натискаш да се видите всякаш ти е много важна, а тя като котка естествено си взима валидацията и ти бяга, а ти послушно гониш. Това да я натискаш да си помисля, е супер излишно в чата.

Продължава да те размотава когато ти казва че в 19:45 е на мястото, че и на всичкото отгоре ти казва че ще се прибира. Трябваше да и кажеш се тая, вече си имам други планове. Нали ти е казала че не удобно веднъж?, а след това била на мястото. Абсолютно размотаване и игрички от жена която иска да си потвърди че си бета и след това да те зареже. Но ти вместо да я срежеш, лапваш въдицата и тръгваш да я търсиш и разбира се напълно очаквано докато стигнеш до там тя се е прибрала, възможно е даже изобщо да не е била там а ти го казва защото я кефи да те размотава и да си играе с теб, и ти напълно и позволяваш.

"Мерси за поканата малко е прибързано" тук го започна добре, и след това го гръмна когато натисна отново да се видите на пейките. И каква опасност? Мъжете не се крият от опасностите а вървят към тях. Пейки пред блока? Ти на 13 ли си? Въобще много и се обясняваш какво е редно, как трябва да се чувства и други излишности. Няма въобще да я видиш с нахалстване. Трябва да се държиш като мъж с решителност и твърдост. Въобще не и даваш усещането че те губи. Когато усещаш че се колебае и не знае какво иска, директно отдръпваш всякакви оферти и я заебаваш за 2-3 дена игнор напълно.

Поне си го завършил добре с отдръпване. Сега не и пиши 3-4 дена. Ако те потърси, бави чата, отговаряй кратко и не я питай нищо. Бъди студен. След това 2-3 дни когато не го очаква и си оставил усещането че те е загубила, по обяд пускаш последен шанс с кратка директна оферта с точност къде и в колко да се видите, "Днес в 18:00 в морската градина, това ти е последния шанс." Ако те разпитва я игнорираш, не се обясняваш нищо. Офертата е ясна. Ако има още интерес, ще бъде там в уговорения час и ще ти звънне. Ако ти каже че не може защото е заета, отново игнор, не пишеш нищо! Ако ти даде контра-оферта с друг ден и час, отговаряш "Не става". Заебаваш я за 3-4-5 дни и чакаш да те потърси с нова оферта. Ти не пускаш нова оферта защото филма ще се повтори!!! Само ако тя те потърси пак тогава вече си отново в играта. Бъди кратък и решителен без да толерираш повече игрички. След толкова нииди поведение, ако се държиш така мъжки този контраст ще има добри резултати. Успех.  

И пускай целия чат за да плолучаваш адекватен анализ.
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #7 -: Септември 25, 2023, 16:10 »

Цитат
Пейки пред блока? Ти на 13 ли си?

Защо не. Спонтанна среща в неделя вечер. Знаеш, че ситуацията е "или ще става сега, или въобще". Виждате се близо до тях. С опция за повече... Чат бих ти пратил само на ЛС, ако искаш, драсни.

Всъщност 30-на минути след моето съобщение тя ми писа да се видим пак на първите пейки, където беше началната среща. След 40 мин. ѝ викам, че те не ме кефят, да се видим на едни други, ама след 22 ч. (беше към 21:46). После ѝ дадох точен час. След малко ми казва, че вече е станало късно и няма да е, трябвало да става утре рано.

Интересно беше, че ми писа да се видим. Но аз или сгреших, че се забавих толкова, или че ѝ предложих да отидем на някакво странно място късно вечер (все пак е момиче, а аз полу-непознат). Или просто ме разиграва, защото усети, че я искам. След това ѝ казах в прав текст, че ме разиграва и че ако ще се виждаме, нека е днес. Тя ми отвръща нещо, дето дойде със силна енергия от рода на "надиграх те". Естествено, не ми казва това, но съобщението го издава.

Оттук усетих, че работата изгърмя. По-късно обменихме няколко думи и ѝ казах лека нощ.

Малко съм объркан от тая ситуация, но направих най-доброто, което можах за момента и не съжалявам. Поне вие може да си извлечете поуки от моите грешки, надявам се. Живи и здрави и до нови случки!  Усмивчица
Активен

Действай.
btw
PuP Knight
PuP Форум Шампион
*

Репутация: +368/-43
Неактивен Неактивен

Публикации: 1445Профил
« Отговор #8 -: Септември 25, 2023, 23:55 »

В чата си позтавен в ситуацията в която трябва да я навиваш за да излезере. Това е много шибана и винаги 100% губеща роля. Със всеки ред ти изкъртва ранга. Нямаш полезен ход в нея, а наивността и мерака ти, те карат да вярваш, че имаш шанс, и ти продължаваш да я натискаш. 100% точно за това ти казва, че е на мястото за срещата. На нея и харесва да си в тая роля, валидира се от мерака ти, и от това че се опитваш да я навиеш, докато тя има ясното намерение, че няма да се състои тая среща. Никога не приемай да играеш тая роля. Без значение от специфики на ситуацията, без изключения. Никога. На отказ, чупиш всичко, спираш да пишеш, оставяш ситуацията да виси. Не се обясняваш, и приемаш, че точно в тоя момент, тая вечер, среща няма да има.

Цитат
Аз се чудя "ся тва тест ли е, да дам крачки назад ли, да бутам ли". Към 19:20 ѝ отвръщам, че "тя си знае, ама да помисли добре + вметвам нещо за случайностите (близка обща тема + свързана с чата и целия контекст)". Към 19:45 ми пише, че сега е на мястото, където съм предложил, ама ще се прибира.
Тук накрая си можел да и върнеш любимото ми "Ок. Вече излезнах с друга позната"
Това не винаги сработва достатъчно силно, но точно в ситуации като твоята, е абсолютен гейм чейнджър. Ситуации със силен интерес и очакване. Просто обръща изцяло играта. Защото, не е очаквано, има върху какви инвестиции да се направи залога, и е супер рисково и въздействащо.
И тогава, след като я отебеш и игнорираш, може и две седмици да не си пишете нито ред. Но си сигурен, че през тези две седмици, тя ще те мисли 24/7. Няма значение какво ще се случи с приятрля и, дали ще си оправят отношенията или ще се бият. Тя ментално ще е при теб. Ще се чуди, защо си и го казал, защо не си я чакал, а си хукнал с друга, ще се чуди дори, дали тя е права, ти ли си задник, или може би тя е допуснала грешно и несправедливо отношение към теб, дали не си в правото си, и дължиш ли и нещо. Ще се чуди, тя по-красива ли е, каква ти е точно, и какво се е случило. Ще се чуди дали ще те види пак, дали ще има друг шанс, и изобщо ще пишете ли. Повярвай ми,
машинката и ще върти 200 противоречащи си сценария,  жените са страшно несигурни, особенно когато залога засегне и техен интерес.
И всичката тая ментална помия, ще бъде инвестиции в тебе, приятелю.
Ето така се капитализира интересът който си изградил - в привличане. Да те поправя. По-рано спомена в отговор на едното момче, че пропускал факта "че ти вече си имал привличане". Не. Бъркаш. Нямаш привличане. Имаш силен интерес. Ако имаше привличане, тя по-скоро щеше директно да те покани да се качиш. Двете са коренно различни емоции. Прави разлика между тях. Та, да се върна към неговия пост. Нещата които ти е написал са добри. И съм сигурен, че щяха да сработят силно в твоята ситуация. Щяха да ги създадат привличане. (грешката която ти е посочил за гей приятелката е на място, и аз щях да го пиша, все тая от кой си го взел, но не ми се влиза в детайли, каква е идеята на този шаблон). Мисълта ми беше, че ти каза как не било в твоя стил. Но проблемът не е в самия стил, а в това, че не е в твой стил да си рисков. А, не да си коки-фън. Аз съм играл всякакви стилове през различни етапи. И с преповдигната енергия, и супер сух и сериозен. Имат различни плюсове и минуси в различни моменти и етапи от свалката. Но истината е, че дяволът е в детаила. А не в самият стил. Можеш, както с много забавни негове и приповдигнато настроение, така и със супер убрано и на пръв поглед логическо поведение, да трансферираш интереса си в привличане. Стига да се чувстваш свободен, да стреляш рисково по ключовите възли на динамиката. Забележи моя пример. Тона и отношението е изцяло сериозен и информативен. Но въпреки това задейства цяла верига от реакции. Ще ти дам и още един пример, от ситуацията ти при запознанството.

Цитат
Тръгваме напред и по едно време стигаме до разклон на подлеза. На мен ми беше студено и всъщност мислех там да ѝ взема номера и да си ходя, ама тя ми предложи да седнем на едни пейки.
Тук можеше за я отрежеш с "Не. Ще тръгвам. Имам работа", като се отдръпнеш физически от нея, към твоята посока. Сякаш показваш физически готовност за намеренията си. Това би имало същия ефект. Едва ли е очаквала да я резнеш, и също ще и подейства емоционално. Няма никакви бъзици в него, и пак е изцяло информативно.
Когато направиш стъпките в страни, и се завъртиш леко към нея, и казваш "пиши ми на вайбър", вадиш си телефона, пускаш вайбър, добавяне на контакт и и го подаваш да се добави. Като не мърдаш от позицията си, оставяш я тя да направи крачка към теб за да се присегне да го вземе. И колкото и да не ти се вярва, най-вероятно офертата ти за среща, щеше да мине много по-гладко, и нямаше да и се рискува за отказ или да те тества. Тъй като щеше да си иска валидацията от "вашият момент на пейката", който си и отнел. В твоята развръзка на събитията, тя вече го е получила.
Активен
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #9 -: Октомври 01, 2023, 22:05 »

Така. Ето продължение на сагата:

Два дни след оная вечер, тази ми пише "здравей *име* и после праща една усмивка". Аз ѝ казвам "в момента не е много удобно". Реагира със сърце на това и тръгва да ми обяснява, че съм имал право, че е постъпила тъпо, извинява ми се. Казвам ѝ на гласово, че мога да прощавам, ама доверието се чупи. После ми прави комплимент, който усетих като ласкаене, въпреки че де факто можеше и да е искрен (че съм бил красноречив).

По-късно ѝ казвам да прати някоя хубава музика или снимка, и може да се видим пак. Тя се смее и ми праща едно селфи и изпълнител. Смея ѝ се и пиша, че "оценявам старанието" - нейният израз, но естествено не тръгвам да давам друга валидация. Казвам ѝ, че има шанс да се видим в неделя, но не е сигурно и че ще ѝ пиша пак. Тя ми казва, че и тя не знае дали ще може. Казвам "еми както" и пожелавам лека вечер.

В петък към 2-3 ми праща пияни съобщения. Самото съдържание не е проява на привличане, но все пак е интересно, че си мисли тогава за мен. Аз ги виждам на другия ден и ѝ отвръщам с "хахаха". Тя се чувства неловко и ми казва "няма да коментирам". Обменяме няколко реда още и на другия ден, в неделя ѝ звъня да ѝ кажа, че мога да я видя след 7 ч. Тя, естествено, ми казва, че имала няква работа към 6 и не знаела дали ще успее, но аз си знам, че това е просто тест и ѝ казвам "ти си знаеш, просто ти казвам, че най-рано в 7 съм свободен".

В крайна сметка се разбрахме после за 8. Казах ѝ къде. Отидохме там. Тя седеше на едно заведение. Идвам, става, после си вдигам лявата ръка да я прегърна и тя ми казва нещо от сорта на "да знаеш, от сега казвам, че си давам разстояние, доскоро бях в дълга връзка и все още.. бля бля бля." Аз съм видимо объркан и след няколко крачки ѝ казвам "и ти да знаеш, аз нямам намерения да съм ти 'приятелка', от сега ти казвам, ако трябва ще се прибираме, ама е тъпо, защото се уговорихме и т.н..". Все пак реших да дам шанс (в последствие разбрах, че май не трябваше и беше само загуба на време, но...).

Както и да е, тръгваме към това, дето съм го замислил (активност, адреналин, далеч). Хващаме транспорти до там (нямам кола), пътуваме, лафим си неща през това време, настроението е супер. Пускам леки закачки и минимално кино. Аз през това време не съм ѝ казал какво точно ще правим, за да е изненада. Казвам ѝ само къде и че отиваме на приключение. До тук добре. Лафим си още опознавателно, после на смяна на транспорта имаше да чакаме 20 мин. Обикаляхме малко там като балъци (моя грешка изобщо да избера такава логистика, но в района ни няма нищо интересно).

По едно време там ѝ "приложих" рутината "кубчето". Не съм я правил много пъти и следователно не съм особено добър в разказването и анализите му, но горе-долу се получи. Макар че на моменти тази въздишаше. Явно трябва да го попреговоря по-добре, за да го разказвам леко. Държа да отбележа, че през целия път ме следваше - не че има значение в крайна сметка, но...

И отиваме после до това място, след около 40 мин. пътуване, и накрая като ѝ разкривам какво точно ще правим, тя ми казва "не го усещам". Стана ми тъпо, ама какво да направя - да няма на сила да я заведа там? Или аз да се пусна, а тя да ме гледа? Разхождахме се във въпросния мол, взехме нещо за пиене и седнахме. После тази за втори път ми мята "да знаеш, не го приемай лично, нали, ама не искам да те подвеждам, еди-какво си".

Мен видимо ми стана тъпо, ядосах се малко и тя даже го отчете. После казва, че съм ѝ подмятал злобни коментари, което донякъде е вярно, макар че бях сдържан. Контекстът е, че ми губи времето и ме разиграва с тия тъпотии, дето прави. А мен изобщо ми е странно как така от цялата ситуация ще го изкара, че не подозирала, че съм искал да правим неща. Бил съм ѝ бил интересен като човек, имали сме общи теми за разговор и затова искала да прекарваме време заедно.

После ѝ викам да си ходим, защото само си губим времето. И отиваме отвън да си чакаме таксито. През това време тя ме разпитва "ти какви очаквания си имал? ама аз те познавам от час и нещо общо, бля бля." Аз ѝ казвам, че нямам конкретни очаквания, но "не бих имал против да дойдеш в нас". Тази тъпотия не знам защо точно я изръсих, но всъщност в последно време гледам нещата на един PUA - ARC, който се слави с директна игра и говори точно за такъв тип жени, дето ако не могат да толерират да им кажеш, че искаш да ги е-еш и затова си говориш с тях изобщо, по-добре да си гледат работата. Ся това не знам колко важи за нашите ширини, спрямо нещата, които съм чел тук, но на мен лично ми допада неговата философия, че индиректната игра е слаба работа и увъртане, дето ти губи времето.

Та. Тази там докато си чакахме таксито ми вика "ти си луд, как може изобщо да си мислиш такива неща". Смее се, подмята крака (странно) и ме гледа в очите с някви погледи пак. Аз съм подпрян на една стена и общо взето в тоя момент не ме е9е. По някое време ѝ бях споменал, че това е природа (нагонът, привличането и т.н.), а нейният филм беше "че не го виждала така" и "за каква съм я мислил, познаваме се от кратко, еди-какво-си". А иначе ми разправя, че лятото се отдала на партита и т.н. Луда работа.

В таксито я пробвам на 2 пъти дали е сигурна, че иска повече да не се видим. Изглежда беше. На втория път я питах дали няма да слезем заедно. А на първия път бях предожил да слизам с нея пред тях, но очевидно не ѝ беше комфортно и се отказах от това.

. . .

Сега, от цялата ситуация какво излиза - че явно не съм показал достатъчно ясно, че не съм там, за да си говорим. И въпреки че сега го заявих директно в началото на тази "среща", то ми е странно как изобщо ще се направи, че в никакъв момент не си е представяла някакви неща. Спрямо цялата динамика и всичко, което се случи извън тази среща, би било е9аси чудото.

Също така тя на няколко пъти сподели, че е "луда" - не баш толкова директно, ама определено не е напълно здравословна психически. Сподели и че привлича или отговаря на драма. То си и личи от чатовете, че ѝ въздейства да се отнасят с нея с пренебрежение.

Впрочем този ARC, за който споменах по-нагоре, определя този тип жени в категория "Manipulative Time Wasters". Макар че тя като ми заявява да нямам надежди, по-скоро аз сам се прецаках като просто не си тръгнах в тоя момент. Дано поне си науча урока. А хубавото на тия ситуации е, че ме надъхват да се фокусирам 100х върху себе си и да действам по-здраво от всякога.

. . .

П.С.: btw - уважение за коментара и анализа ти!
Активен

Действай.
hitman321
PuP Player
PuP Форум Гуру
*******

Репутация: +157/-64
Неактивен Неактивен

Публикации: 503


Профил
« Отговор #10 -: Октомври 02, 2023, 10:42 »

Лиспа на Фрейм и опит/калибриране...нормални грешки за нивото ти, така че не се отчайвай.
Само с фрейм можеш да обърнеш сета/да положиш здрави основи така че да ги няма тези игрички.

П.С
Жените в дневно време за адски разглезени заради прекаленото много опции които имат и постояния валидейшън който получават(особено от социалните мрежи). Затова трябва да има брутален фрейм и игра.
Активен
BattleMage
PuP Player
PuP Форум Майстор
*******

Репутация: +51/-16
Неактивен Неактивен

Публикации: 268


My curse, is my drive


Профил
« Отговор #11 -: Октомври 02, 2023, 13:24 »

Така. Ето продължение на сагата:
"и ти да знаеш, аз нямам намерения да съм ти 'приятелка'
Отново още от началото си прецакваш нещата. Много грешно е с думи да се опитваш да поставяш фрейм за отношенията ви преди да е инвестирала достатъчно. Напълно нормлано е мацката да се отдръпне. В тази ситуация трябва просто да си забавен и да играеш близко/далеч + кино. По този начин става ясно какви са намеренията ти. Не с думи. В предишния ми коментар ти дадох една камара примери за подобно поведение.

Цитат
"да знаеш, не го приемай лично, нали, ама не искам да те подвеждам, еди-какво си".
Сложил си картите на масата и затова те тества. Затова са шитките, за да те предизвика да ги минеш и след това да се разпали привличане. Тя не е направила нищо за да те спечели, а ти си и дал прекално ясно да разбере че я искаш. Не си бил никакво предизвикателство за нея, и за нея по природа това е червен флаг, защото ти просто искаш да чукаш нещо, и ако не е тя - ще е друга. Трябва да е доста отчаяна за да ти пусне. Трябваше да я оставиш да гадае дали ще се получат нещата или не. Така си предизвикателство за нея. А ти буташ напред, и тя ти се дърпа.

Цитат
Бил съм ѝ бил интересен като човек, имали сме общи теми за разговор и затова искала да прекарваме време заедно.
Ето тук ти казва в прав текст логическия и мозък ти каза че има липса на привличане.
Тук просто трябваше да и отговориш: "Благодаря. Ама не се влюбвай!"
Обръщаш неиния шит тест в комплимент и го режеш.

Цитат
Мен видимо ми стана тъпо, ядосах се малко и тя даже го отчете.
Много често срещана ситуация където мацката те тества че няма нищо да се получи, а ти вместо да се отдъпнеш я натискаш още повече и тя ти бяга когато вижда как реагираш.
Твоето ядосване те вкарва в нейния фрейм. Тоест че е успяла да предизвика реакция в теб. Че те е отрязала и ти сега се сърдиш, затова и отдръпването ти след това има малък ефект.

Цитат
После ѝ викам да си ходим, защото само си губим времето.
Тук вече е разочарована. Дала ти е шанс, но не си успял да капитализираш върху него.

Цитат
"ти какви очаквания си имал?
Цитат
"не бих имал против да дойдеш в нас"
Отново в прав текст и казваш че искаш да я чукаш.
Никога ама НИКОГА повече не разкривай намеренията си пред една жена.
Ако не можеш да минаваш такива елементарни шитки, когато дойде време за ЛМР в леглото ще ти бягат 99 от 100 жени. Ще ти каже "ама ние няма да правим секс!" и ти ще започнеш да и се обясняваш  Ухилен

Трябва да правиш точно обратното. На думи трябва да и казваш че не я искаш, но с действия да ескалираш.
Примерно, когато в началото на срещата я целуваш по бузата за здравей, и след това я бутваш назад, и казваш "пффф ебаси колко парфюм си сложила, добър опит, но няма да ме съблазниш така лесно".

Цитат
Контекстът е, че ми губи времето и ме разиграва с тия тъпотии, дето прави.
Това е чиста женска природа. Докато не я научиш за да калибрираш подобаващо, ще ти се струва че всяка една ти губи времето. Но те просто реагират на твоето поведение.

Цитат
"ти си луд, как може изобщо да си мислиш такива неща". Смее се, подмята крака
Кефи се колко много влияние има върху твоите реакции без да е инвестирала. Вкара те в нейния фрейм.
За да инвестира една мацка не е достатъчно да те следва. Трябва тя да инициира тя неща. Чатове, срещи, емоции.

Цитат
Също така тя на няколко пъти сподели, че е "луда"
Бъди и ти луд. Тези мацки са лесни защото са активни и имат игра. Трудните мацки са пасивните които не говорят.

Цитат
В таксито я пробвам на 2 пъти дали е сигурна, че иска повече да не се видим. Изглежда беше. На втория път я питах дали няма да слезем заедно. А на първия път бях предожил да слизам с нея пред тях, но очевидно не ѝ беше комфортно и се отказах от това.
Отново не държиш никакъв фрейм. Първо се сърдиш и решаваш да си ходите, където мацката вече е тотално разочаровата, а след това я гониш нииди като я питаш неща и искаш да слизаш с нея. Double damage...
Като си решил да я режеш 'понеже ти губи времето' трябваше да го нарпавиш категорично. Викаш си таксито и си се качваш сам без да обелваш дума.

Цитат
Впрочем този ARC...
Не го слушай тоя повече.

Айде успех със следващата.
Ще следя.
Активен

Only two things in life matter to men, freedom, and women.
The best way to pickup women is not to try to pickup women.
Never underestimate your own ability to care.
Не е достатъчно да бъдеш себе си, трябва да победиш себе си.
To win the game was to leave it.
There is no such thing as cheap sex. It always comes with a price.
Real intelligence is when your mind and your heart connect.
You brought peace into my soul.
Every orgasm is in itself an act of faith. An attempt to reach out. And just for a moment. Relieve our separateness. Escape from time. And touch eternity.
crowolf
PuP Player
PuP Форум Зарибен
*******

Репутация: +6/-1
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2023, 15:54 »

Ммда. Като цяло аз се прецаках с това, че изобщо си вкарах филма, че точно тая вечер трябва да стане нещо (тоест да завършим у нас или у тях). Ама нормално, спрямо тези неща, които се случиха преди това... По чат и т.н. усещах, че върви добре. Просто това, дето стана още в началото на срещата не го очаквах и ме хвърли в тъча. Бях останал с впечатлението, че ми се кефи, пък и онази вечер, дето замалко да се видим, едва ли щеше да е просто разговор. Сега като ми заяви тези неща май трябваше директно да си ида и изобщо да не се занимавам, а това при всеки случай щеше да я настърви.

Всъщност това с моите ясни намерения и готовност идва от NoFap. Което се оказва нож с две остриета. Истината е, че оттам започна всичко с куража ми да действам и да заговарям. Но и това сигурно е основната причина да подходих така нетърпеливо. Инстинкт, какво да правиш. Но пък може би е естествено и с подходящия човек насреща няма да има проблеми, а напротив.

Маг, писна ми от игри с тази и затова исках да действаме по същество. Ама изглежда тя е нямала такива намерения и просто ѝ е трябвало малко внимание и разнообразие. Или някаква игра, дето не ми е присъща на този етап. Но явно това е цената за по-хубавите момичета - да прескачаш хълмове от bs.

Това, което казваш като отигравания звучи добре. И наистина като се върна назад, фреймът ми не беше достатъчно солиден. Трябваше да я оставя повече да инвестира в мен и да не ѝ се давам така лесно. Онзи ден покрай това запознанство ми хрумна, че ако една жена усети, че може да те има, когато си иска, вече не те иска. А тук си беше нещо такова.

За Alan Roger Curie - не знам дали толкова рязко да му пренебрегна ученията. Това, което пише в книгата "The Possibility of Sex" за точно такъв тип момичета, звучи много на място. Пък за директната игра и ясните намерения - може би действа, но не и толкова некалибрирано като в моя случай. Орезилих малко нещата, ама здраве да е, опит да се трупа. Яко е, че го има този форум и вас. Благодаря.
Активен

Действай.
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines